23. kolo
12.04.2009 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

České Budějovice - SK Kladno 3:0

Jihočeši předvedli jeden ze svých nejlepších výkonů, ve kterém vyčníval Hudson a především šťastný střelec hattricku Stráský. Kladno nepředvedlo zhola nic a zaslouženě prohrálo.

Zápas mohl hned v páté minutě oživit domácí tým. Hudson se dostal po chybě obránce do brejku a nahrával Stráskému před odkrytou branku, ale domácí hráč byl o krok pozadu a míč do branky neusměrnil. Možná trochu překvapivě i v dalším průběhu poločasu si šance vytvářeli pouze Jihočeši. Po Homoláčově hlavičce se dožadovali penalty za ruku Strnada, ta by ovšem byla velmi sporná. Brzy poté zase rozezvučel tyč skvělou ranou z dvaceti metrů Benát. Zasloužený gól ale přeci jen přišel. Šíma nacentroval z přímého kopu, Stráský míč chytře tečoval a mohl se tak radovat z vedoucí branky. Poslední čtvrthodinka před poločasem už nic zajímavého nenabídla, do šaten tak šli v lepší náladě domácí.

Druhý poločas se nesl v hodně nefotbalovém duchu a šance se v první dvacetiminutovce diváci nedočkali. Domácí hráči jim to ovšem splatili tím nejlepším možným způsobem. Sedláček vybojoval míč pro Hudsona, který nahrál do vápna Stráskému, jehož první střelu Pavlík ještě skvěle vyrazil, ale na dorážku už neměl sebemenší nárok. Horší časy pro hosty ale teprve měly přijít. Jen o pár minut později si v rychlém protiútoku všiml Benát Hudsona, jehož střelu včasným vyběhnutím vyrazil Pavlík pouze ke Stráskému, který do prázdné branky dokonal hattrick. Zbytek zápasu už byl spíše povinností dohrát, Budějovice si připsaly vysoké vítězství.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele