1. kolo
04.08.2008 17:15 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Bohemians Praha - Sigma Olomouc 1:2

To, že Bohemians Praha budou mít v letošní sezóně zřejmě velké problémy, se potvrdilo už v prvním kole. Na domácím hřišti totiž nestačili na průměrnou Olomouc a prohráli 1:2.

Utkání začalo pěkně zostra a diváci se nestačili divit, co všechno se za pouhých šest minut stalo. Sigma byla ze začátku aktivnějším celkem na hřišti a také toho využila. Domácí obranu rozhodil rohový kop zahraný nakrátko a po centru Melinha se prosadil neobsazený obránce Martin Komárek. Pro něho to byl vůbec první ligový gól v kariéře.

Jenže minuta se s minutou sešla a stav byl opět nerozhodný. Po standardní situaci se tentokrát prosadil domácí kapitán Miroslav Obermajer, jenž hlavou dokázal zužitkovat centr Pavla Grznára. Ve 12. minutě mohli jít domácí dokonce do vedení, nebezpečnou ránu Vošahlíka ale Petr Drobisz zlikvidoval. Hra se s postupem času vyrovnala a ani jeden tým nedokázal znovu najít recept na defenzívu svého soupeře.

Většina návštěvníků z prořídlých tribun si hlasitě oddechla v 56. minutě, kdy po velkém závaru před bránou Wintera nastřelil břevno hostující Hubník. Podobné štěstí už ale domácí gólman neměl o pár sekund později. Po rohovém kopu zajistil vedení Sigmě stoper Darko Šuškavčevič. Bohemians cítili šanci na vyrovnání, a proto většinu svých sil dali do útočení. V nastaveném čase byli vytouženému vyrovnání poměrně blízko, jenže očividnou ruku Hubníka v pokutovém území rozhodčí Královec neviděl a nařídil pouze odkop od brány Drobisze. Nováček letošní sezóny tak nezačal sezónu vůbec dobře.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady to vydim na remizu bez golu

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne jelikoz sem s olomouce a videl sem treninky a zapasy sigmi v priprave tak bych to videl na jednicku pro bohemku sice melinho so opet vykonostne zvedl ale fantasicky nakup v podobe namachrovaneho a nic neumiciho Ordose se bojim ze bude hrat a sigma prohraje nic nekoupily v prestupni obobi opet to bude nejhure skorujici tym ligi bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Nováček zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians Strizkov je pro me velka neznama.Tezko odhadovat jak skonci tento zapas.Jelikoz se v prvnim kole neudala zadna remiza, tipuju tento posledni zapas ze skonci bez brankovou remizuou.

Tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

remízy nám jdou dobře, ale přesto si myslím, že po ose janotka, melinho a hubník by nějaká haluz gólem být mohla takže 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně hoši !!! Dneska jsme se na výhru sice trochu nadřeli, ale jinak supr. Hlavní je že jdou 3 body na hanou a příští kolo tam proti Viktorce dalši 3 určo přibudou. Zdena Psotka supr start v A týmu, tak přeju ať to jde tak dál a ještě líp. Sigma má letos na postup o pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rad ze Olmik vyhral.Prece jen moravskych tymu v GL ubyva, proto se letos musi vsechny tymy z vychodni strany nasi republiky zachranit a byt doplneny minimalne o jeden moravskoslezsky tym.

Reagovat
irik

jen tak dal , kurvy jedny , necht se do ligy vrati prava Bohemka , a tohle svinstvo upadne v zapomneni , nebo lip , rad bzch , aby se na ne vzpominalo jako na Derby

Reagovat
smazaný uživatel

JASNÁ REMÍZA ZASRANEJ HAJZL KRÁLOVEC ČURÁK PÍČA ROZHODČÍ. ZA 7500 REMÍZU KRETÉNE KRÁLOVČE ROZHODČÍ NA POPRAVU JASNÁ PENALTA RUKY

Reagovat
smazaný uživatel

KRÁLOVEC TOHO SI PODÁM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele