11. kolo
26.10.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FC Brno - České Budějovice 1:1

Nemohoucnost Brna ve druhém poločase rozhodla o překvapivé remíze a trenér Tobiáš tak nadále pokračuje v dobrých výsledcích.

První roh, první šance, první gól. Ve 12. minutě rozehrával Polách standardku, kterou před Kučerou tečoval jeden z bránících hráčů a Trousil bez problémů hlavičkoval volný do prázdné branky. Navýšit vedení mohl po půlhodině hry nevýrazný Heinz, z pětadvaceti metrů rozezvučel břevno. O dvě minuty později si další překvapivou gólovou střelu připsal z přímého kopu Polách, na jehož centr nedosáhl Živný, čímž dokonale zmátl Kučeru, který by tak na případnou přesnější trefu domácího záložníka nedokázal zareagovat.

Druhý poločas byl bohužel pro diváky spíš o bojovnosti a šancí se jim dostávalo poskrovnu. Až devatenáct minut před koncem poprvé zachybovala domácí obrana, ale Stráský zapomněl při hlavičce mířit a trefil pouze Lejsala. Ledovou sprchu tak znamenala pro domácí fanoušky poslední minuta. Žižka totiž svým volejem nedal brněnskému brankáři šanci a překvapivě vyrovnal.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

brno vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Brno vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska konecne Zbrojovka zaboduje na plno po delsi dobe. Doufam ze se trefi Heinz a Sural.

Odhad : 3:0 (1:0) goly : Heinz, Sural, Strestik

Reagovat
milan78

oboum bych odebral 5 bodů, brnu za neschopnost dotáhnout zápas k vítězství a čb za 90 minutovou pasivitu

Reagovat
Vasil

moje řeč, byl to strašnej fotbal...

Reagovat
milan78

kdyby dal heinze na 2:0 místo břevna asi by to byla klasika s budějkama na 5:0, jinak tanečky kolem vápna.., žádná střela a ten konec děs, běs

Reagovat
smazaný uživatel

To si delaj srandu ne? Brno je zatim ostudou ligy. Pros by mel vratit vsem fanouskum penize za letosni domaci zapasy vyjma zapasu s libercem..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele