13. kolo
11.11.2007 20:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - Slavia Praha 1:1

V neděli večer se utkaly v pražském derby týmy Viktorie Žižkov a Slavie Praha, která je lídrem Gambrinus ligy. Hrálo se na těžkém, rozbahněném terénu a podmínky více vyhovovaly domácím. Slavie i přesto, že ještě v devadesáté minutě vedla, výhru neslavila a její náskok na čele se snížil na čtyřbodový.

Domácí začali aktivněji a na těžkém terénu se lépe pohybovali. Už v páte minutě vyslal Švancara do šance Kušníra, ten ale na Vorla nevyzrál. Další šanci měli domácí, když z přímého kopu pálil Kučera a Vorel se mohl jen ohlédnout, jak míč těsně míjí jeho bránu. Ve 23. minutě se zranil slávista Dřížďal a nahradil ho Matej Krajčík, který vnesl do hry chybějící bojovnost a důraz. Slavia zlepšila svou hru a hrozila především zprava, kde úřadovali Milan Ivana a právě Matej Krajčík. Ve 33. minutě měl na hlavě branku Volešák, ovšem hlavičkoval nad.

V druhé půli opět začali aktivně domácí, ale první šanci měli Slávisté, ovšem Suchý napodobil Volešáka a hlavičkoval také nad branku domácího celku. V 70. minutě se po brejku dostal do šance Pudil, postupoval s dvěma spoluhráči na branku Žižkova, ovšem místo centru nebo přihrávky zvolil překvapivou střelu, která znamenalá krásný gól - 0:1. Šanci na zvýšení měl po chvíli Milan Ivana, ale pálil nad branku. A tak padl gól na druhé straně. V nastaveném čase se po nepřehledném závaru před brankou Slávie dostal míč ke Kalodovi, který vyrovnal na konečných 1:1.

Slavia sice nemohla přijít o první místo, ale její náskok na Teplice se snížil na čtyři body a zítra se na stejný rozdíl může dotáhnout i Sparta. Pro Viktorii, od které se čeká boj o záchranu, může mít bod v závěrečném účtování vysokou cenu.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*nezaujatý divák

Konec nedělního zapasu V. Žižkov - Slavia Praha mě dost zarazil...Luděk Stracený se namyšleně ohradil poté, co mu trenér Jarolím nepodal ruku a hned si rýpnul, že to je kvůli tomu, že Slavia přišla v závěru o vedení. Myslím si, že Karel Jarolím by toto nikdy neudělal. Podle mě to bylo určitě kvůli zbytečnému a likvidačnímu zákroku na Dřížďala. Tohle by se mělo z ligy vymítit... Stracený si ještě dovolil podotknout, že ho výkony Dřížďala překvapily . Asi si neuvědomuje, že hráč Slávie je v životní formě a tímto hnusným zákrokem ho možná připravil o podzimní část a o LM. Místo jeho urážek a připomínek se měl jen omluvit, sklopit hlavu a zmizet Luďka jsem měl za férového a hlavně výborného fotbalistu, ale po těchto jeho výlevech jsem opravdu změnil názor...JE TO HULVÁT A NAMYŠLENEJ IDIOT, je vidět, že prošel Spartou...fuj mu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tebou v tom, že od Luďka to byl hrubý a především zbytečný nic neřešící faul, ale nepodat soupeři ruku je od trenéra Jarolíma to samé tedy hrubé a zbytečné nic neřešící nesportovní gesto. Vážil jsem si pana Jarolíma a měl ho za dobrého trenéra, který tým Slavie cílevědomě vede se zaměřením do budoucna, ale po těchto jeho výlevech (trucodvolání hráčů ze hřiště v utkání s Libercem a včera)jsem změnil názor JE TO HULVÁT A NAMYŠLENEJ IDIOT, je vidět, že prošel Slavií ... fuj mu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Stracený se takhle chová proto, že prošel Spartou. Když se podíváš na letošní statistiky, tak 6 žlutých a 1 červená hovoří za vše. Stracený po všech těch zraněních už není tak kvalitní fotbalista (hlavně co se týká rychlosti). Je poněkud frustrovaný, že skončil ve Viktorce, i když měl na víc, a tak když nestíhá, řeší to tvrdšími fauly. Ve Spartě takhle tvrdě nehrál, tak je blbost to svádět právě na ní. To bys mohl tvrdit, že Pudil v Ostravě ten zbytečný faul udělal proto, že začínal ve Spartě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele