28. kolo
04.05.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - České Budějovice 0:0

Liberec proti Budějovicím nastoupil se sestavou plnou náhradníku, protože kouč Škorpil šetřil své opory na důležitý a těžký zápas poháru ČMFS s Brnem. Domácí byli přesto lepší a konečnou remízou 0:0 mohou být zklamáni.

První šanci měli domácí, Brožík na levé straně obešel Hunala a míč směřoval na hlavu útočníka Smetany, ten se však k zakončení nedostal díky zákroku brankáře Kučery. O chvíli později měl Brožík sám možnost skórovat, když po výkopu brankáře Uvarenka uháněl tísněn dvěma obránci na Kučeru, jenže v pádu trefil pouze budějovického gólmana. Liberec byl aktivnější a dostával se do šancí, další z nich neproměnil opět mladičký Brožík, který střílel nad. Chvíli před koncem měl šanci ještě Smetana, jenže ani on po centru Radzinevičiuse nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. V úplném závěru pak přišla i nebezpečná střela budějovického Homoláče, tu však obrana zblokovala na roh.

Druhá půle byla na šance střídmější než ta první a vážnější příležitost měl až liberecký Smetana v 68. minutě. Domácí útočník pálil z otočky jen těsně vedle, kdyby rána mířila na branku Kučera by se nejspíš natahoval marně. V závěru zápasu přišly dvě šance střídajícího Nezmara, ani jedna však neskončila gólem. Liberecký dlouhán nejprve zkoušel střílet, ale Kučera byl připraven, něměl však už na jeho střelu z 90. minuty, která skončila v síti. Gól ale nebyl uznán pro předchozí Dohnálkovu ruku.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele