10. kolo
20.10.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Teplice 1:0

Tepličtí fotbalisté potvrdili své prokletí na moravských trávnících, letos již po čtvrté nedokázali vyhrát, potřetí pak nedokázali dát alespoň gól. Celý zápas tak rozhodla střela Melinha už ze třetí minuty. Olomouc prodloužila sérii neporazitelnosti na pět zápasů.

Olomouc začala skvěle. Hned ve třetí minutě se před Melinhem rozestoupila obrana, brazilský záložník vystřelil ze 17 metrů a přesnou ranou k tyči otevřel skóre. Ve 20. minutě napřáhl z přímého kopu Kaufman, ale rázná střela proletěla jen těsně vedle. První poločas se pak dohrával zejména ve středu pole, nebezpečné přihrávky do vápna vždy v klidu pokryli brankáři.

Druhý poločas patřil Teplicím. V 63. minutě po samostatné akci vystrašil domácí fanoušky Verbíř. O deset minut později se ve vápně ocitl osamocený Fenin, který ale ve stoprocentní šanci trefil pouze Drobisze. Chvíli poté sklapla ofsajdová past domácích na prázdno, souboj Fenin – Drobisz vyzněl opět lépe pro olomouckého brankáře. Na potřetí už vyhrál Fenin, ale jeho lob směřující do branky vyhlavičkoval Šuškavčevič. Když v 85. minutě nedokázal dobré šance využít k druhému uklidňujícímu gólu Pulkert, zápas skončil nejtěsnějším možným vítězstvím pro Olomouc.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele