6. kolo
16.09.2007 19:15 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Sparta Praha 2:1

Zápas, slibující mnohé, nezklamal. Úvodní převaha Sparty vedla k několika šancím, ale ty zůstaly nevyužity. Teplice dostal do tempa faul Kadlece na Verbíře, který se zdál být jasně červený, ale rozhodčí vytáhl pouze žlutou kartu. Fanoušci hnali své hráče dopředu a ve 36. minutě je rozjásal Lukáš. Sparta hrála aktivně a v 66. minutě srovnal Slepička, ale neuplynula ani minuta a u penalty se ocitl osamocený Fenin a neměl problém vrátit domácím vedení. Duel Teplice – Sparta skvěle uctil památku Vlastimila Marečka, až na polevení Bílkových nervů a hlavně na Řepku, který předvedl, jak se dá zhatit krásný zápas, když ukázal nejdříve svůj "vytříbený" slovník a po vyloučení dal facku kameramanovi, respektive samotné kameře. Postupně se přidávali i další hostující hráči. Jednoduše to Sparťané nezvládli.

V prvních minutách mířila dvakrát finální přihrávka na Kuliče, ale ani jednou se do zakončení nedostal. V 16. minutě se do vápna řítil znovu Kulič, skvělý skluz teplického obránce vypadal jako penaltový, ale rozhodčí zapískal pouze roh a opakované záznamy mu daly zapravdu. I další šance patřila hostům, Horváth trestný kop zamířil jen těsně vedle. 29. minuta přinesla největší šanci, když Kuliče vychytal Slavík a dorážku Slepičky odvrátili obránci. Do první velké šance domácích se hrnul Verbíř, zfauloval ho Kadlec a značně zaplněný stadion se dožadoval červené karty. Když však přišla pouze žlutá, vyhecovalo to jak fanoušky tak hráče a přišly tři šance a gól domácích. Nejdříve Verbířovu střelu zpoza obránce vyrazil Poštulka, z následného rohu Lukáš mířil do břevna, opětovný centr našel znovu Lukáše a ten už poslal domácí do vedení.

Druhý poločas začal stejně jako první. 46. minuta přinesla dobrou přízemní střelu Kuliče, ale Slavík byl na správném místě. V 58. minutě fauloval Kaufman Rezka pár centimetrů před vápnem, teplický hráč si stěžoval na žlutou, sparťanský na to, že faul již byl uvnitř vápna. Z následného přímého kopu nic nebylo. V 66. minutě však už Sparta srovnala. Slepička využil dobré přihrávky, vběhl do vápna a střelou k tyči nedal Slavíkovi šanci. Jenže hned následný útok domácích znamenal vrácení vedení. Gašparík si pohrál s Řepkou a ve vápně našel osamoceného Fenina, který se z pozic kolem penalty prosadit umí. Sparta se snažila, ale gólové šance to nepřineslo a to, jak hosté ukončili velmi nadprůměrné utkání, se dá popsat slovy neprofesionální, neslušné, nechutné...

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*grophy

buzeranti nevyhrajou,ale na stínadlech bude dominovat fenin! 5:0

B.12,15,18,66,99-fenin

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
HOST*kollert bonifác 90 60 90

sparta velký hovada a býleck je howado nejvjetčí

Reagovat
HOST*Kapřík

To ses poblil na klávesnici, nebo to je opravdu tvůj písemný projev?

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

TEEEEEEEEEEPLICCCCCCCEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
HOST*Luboš

SPARTA

Reagovat
HOST*

wwdeev ggc

Reagovat
HOST*

wwdeev ggc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele