29. kolo
10.05.2008 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - Viktoria Žižkov 3:0

Severočeši si jasným vítězstvím nad Pražany pojistili ligovou příslušnost i pro příští sezónu. Žižkov po dvou výhrách tentokrát nezískává ani bod, za svůj výkon si ho ani nezasloužil.

Aktivněji začali domácí a ve 14. minutě byl blízko otevření skóre Fujerik, který hlavičkoval z malého vápna, Bartalský však dokázal odvrátit na roh. Stejný hráč si dokázal po vysunutí od Žofčáka poradit na vápně s hostujícím brankářem, ale Pilař se stihl vrátit a zakopnout do autu. Domácí svou aktivnější hru vyjádřili gólem po více jak půlhodině hry. Po faulu na Žofčáka se kopal přímý kop, sám faulovaný toho využil k centru na Krejčího a ten hlavičkou zavěsil přesně pod břevno.

Po změně stran mohl zvýšit Michálek, když se po centru Žofčáka dostal k míči na zadní tyči, ale v běhu nedokázal seřídit mířidla a vystřelil mimo. Následně se do šance dral Fujerik, zezadu do něj ale zajel Labant a Žižkov se tak musel po zbytek zápasu porvat o výsledek pouze s deseti hráči. Výhody začal Jablonec využívat brzy, po pěti minutách našel Valenta centrem Necida, který hlavičkou zvýšil. A jako přes kopírák se opakovala akce i o deset minut později, Jablonec tak vedl již o tři branky a bylo rozhodnuto. Mezi góly ještě jednou střílel nebezpečně mladý útočník, ale Bartalský byl úspěšnější. Třígólové vedení samozřejmě domácím stačilo, zápas se tak spíše dohrával a výraznější zpestření pro diváky nepřišlo.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jablonec by měl zůstat v lize, tedy stejně jako Žižkov, takže můj tip 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele