18. kolo
24.02.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - FK Jablonec 0:0

Do Budějovic přijel Jablonec, který je letos zklamáním. Jablonečtí by se rádi v druhé polovině soutěže zvedli a postoupili v tabulce vzhůru, nyní je však čekal podruhé zasebou výjezd ven. Po remíze v Boleslavi urvali bod i v Budějovicích, kde tak stále platí, že tým pod vedením Františka Straky doma neprohrává. Oba týmy se rozešly smírně po bezbrankové remíze.

V první půli nic moc zajímavého vidět nebylo a o její úrovni vypovídá situace z desáté minuty, kdy brankář domácích Kučera nakopnul balon dopředu, ten se však zastavil až u gólmana Jablonce Špita. Hra byla vyrovnaná a do velkých šancí se týmy příliš nedostávaly, za zmínku snad stojí pouze pološance jabloneckého Žofčáka, jemuž míč před Kučerou ukopnul obránce Horejš. Kdyby se útočník k balonu dostal, byl by ve velké šanci. Ve 27. minutě pálil z přímého kopu nebezpečně Šíma, jeho rána škrtla o břevno Špitovy brány. Po půlhodině zkusil z půlky hřiště trefit odkrytou bránu Žofčák, ale špatnou rozehrávku brankáře Budějovic nepotrestal, mířil mimo. A tak, když gól nepadl ani z této příležitosti, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Minutu po přestávce přišla obrovská šance domácích. Po rohovém kopu se dostal k balonu Horejš, jeho střelu Špit pouze vyrazil před sebe a v obrovské příležitosti skórovat se tak ocitl Stráský, který ale trestuhodně pálil opět jen do brankáře hostí. Pět minut po hodině hry se dostal do své největší šance také Jablonec. Valenta vyslal Straku vstříc Kučerovi, ale brankář domácího celku situaci zachránil včasným vyběhnutím. Skoro z poloviny zaplněný stadion toho víc neviděl, utkání skončilo bezbrankovou remízou a reklamou na fotbal taky rozhodně nebylo.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele