24. kolo
06.04.2008 20:15 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - SK Kladno 1:1

Pomalý, nudný rozjezd a rychlý, gólový dojezd. Takový byl zápas týmů z naprostého chvostu tabulky, který zanechává sestupové příčky stále bez výrazných bodových ztrát.

Podle očekávání hrálo Kladno ze zajištěné obrany, která nedovolovala bezzubým Bohemians gólové šance. Zápasu chyběla lepší myšlenka, než dovezení míče do vápna a jeho následná ztráta špatnou finální přihrávkou. Jediné dvě zajímavější šance prvního poločasu přišly až v závěru. Nejdříve poslal nepříjemný centr z přímého kopu Szabo, ale Zich si míč na zemi uklidnil a nedal možnost dorážce. Na druhé straně zase standardní situaci zahrával Rezek, po dvou tečích skončil míč v zámezí.

Druhá půle už přinesla do Ďolíčku mnohem více vzruchu. V první šanci se ocitl Cigánek. Dostal se za obranu, jenže míč místo křižné střely napálil rovně a branku minul o několik metrů. Hned z protiútoku to zkoušel Rezek, když si na hranici vápna přehodil míč z levé na pravou a přesnou ranou k tyči nechal vyniknout Pavlíka, který vyrazil na roh. Při jeho zahrávání byl k zemi stažen Rada, i tentokrát rozhodčí nechal pokračovat. Pražský stoper následně v souboji ve vlastním pokutovém území použil ruce proti Klinkou, který v pádu zamířil o metr nepřesně a penalty se též nedočkal. V 72. minutě se opět vytáhl brankář Pavlík, když nepříjemně skákající střelu směřující přesně ke vzdálenější tyči dokázal vyškrábnout na roh a zkazit tak Milanu Škodovi radost. Když už nemohl Pavlík zasáhnout, pomohla nešikovnost Ordoše. Ten se totiž po tečované přihrávce Morávka ocitl krok před prázdnou brankou a místo plánované střely přihrál zpět k hostujícímu brankáři.

A když ani střídající Knakal nedokázal svou střelu zpoza vápna namířit lépe než do boční sítě, přišel gólový trest. Szabo se točil s míčem před vápnem bez ataků bránících hráčů tak dlouho, až si všiml Kousala, který následně odcentroval do vápna, na míč si naskočil Kroupa a o tyčku poslal hosty do vedení. Fanoušci domácích pak nepřispěli psychice neúspěšného Busty, když již ve druhém zápase po sobě volali po jeho odvolání. V 90. minutě nevyužil Klinka svého úniku, místo střely volil nepřesnou přihrávku a dal tak jiskřičku naděje Bohemians. Kladno si své vedení hlídalo v klidu a zdálo se, že bez větších problémů zápas dohraje. Jenže přišla poslední vteřina zápasu, odražený míč se dostal za vápno k Rezkovi a ten nádhernou ranou poslal míč přesně ke vzdálenější pravé tyči.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Extradůležitý zápas ! Všichni moc dobře vědí, že výkon z minulého kola se nesmí za žádnou cenu opakovat. To by nebyla Bohemka ! Tady už musí být jednoznačně 3 body !!! Cokoli jiného se nebere, jinak je záchrana skoro ztracená. Bude plný Ďolíček a snad Bohemku ke třem vytouženým bodům dotlačí. Poslední místo Kookanům nesluší. ip 2:0. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bary ty betisáku pro Bohemku jo !!! Počkej

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, jen bod !!! To je bída !!! Záchrana bude těžší a těžší a ... !!! Ještě bude 6. kol, to se dá ještě něco uhrát, takže se musí makat na 120% !!! BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele