22. kolo
16.04.2007 17:15 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

1. FC Brno - Sigma Olomouc 2:1

Tým Vlastimila Petržely se opět ještě mnohem více propadl do jarní krize. Olomouc předvedla slušný výkon, ale na výhru to nestačilo. Naštěstí jsme se dočkali branek, protože v včerejších pěti zápasech padl stejný počet gólů, jako v dnešním duelu.

Brněnští byli v první půlhodině mnohem aktivnější a dokázali toho využít. Hvězda utkání Tomáš Polách obešel před pokutovým území dva protihráče, přihrál Marku Střeštíkovi, který propálil bezmocně se natahujícího Lovásika – 1:0. Olomouc moc nehrozila, ale i ona si dokázala vypracovat ojedinělou šanci, ze které se radovala. Janotka centroval míč před branku Bureše a k hlavičce se dostal Šedivý, který se prosadil, a tak mohl oslavovat svůj první gól v Gambrinus Lize. Ani tento stav ale dlouho nevydržel, protože Aleš Besta si naběhl na centr Polácha a uzavřel stav prvního poločasu - 2:1.

Důležitý moment zápasu přišel v 52. minutě, kdy byl vyloučen olomoucký záložník Šedivý. To Olomouc na nějakou dobu naprosto zaskočilo a pouze se bránila neustálým šancím Brna. Nejprve Poláchova dělovka skončila na konečcích prstů Lovásika, poté Střeštík dvakrát po sobě pálil do obrany hostí a nakonec skončila Holkova tečovaná střela na břevně. Trenér Mazura poslal v 65. minutě na hřiště Milana Pacandu a to byla trefa do černého, protože brněnský útočník měl dvě obrovské šance a obranu hostů neustále zaměstnával svými průniky. Olomouc se sice snažila, ale vyrovnat už nedokázala, a tak prohrála na jaře již po páté.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak já su jenom zvědav, kolik v Brně dostanem.

Ať žije Sigma Forza Milan

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele