16. kolo
30.11.2003 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sparta Praha - FK Teplice 3:0

Souboj dvou pohárových zástupců, nebo taky šlágrem kola byl nazýván souboj Sparty s Teplicemi. Teplice musely improvizovat v obraně, kde místo Hunala s Doležalem nastoupili Lengyel a mladý Ryška. Začátek patřil hostům a Verbíř spálil slušnou šanci, ale poté už otěže zápasu převzali do svých rukou domácí a ve 35. minutě po faulu Leitnera na Igora Gluščeviče proměnil Karel Poborský s přehledem penaltu. Poborský byl u dalších nebezpečných akcí Sparty, když Sionko po jeho centru trefil břevno a Michalík taktéž po centru Poborského trefil tyč. Tepličtí tedy mohli být rádi že odcházely do šaten jen s jedním inkasovaným gólem. Na začátku druhé půle mohl srovnat Horváth, ale nastřelil jen brankáře Blažka, a tak ke konci zápasu opět úřadovali domácí. Nejříve po přihrávce Zelenky dal svůj třetí gól ve sparťanském dresu Igor Gluščevič a o pár minut později přidal Karel Poborský krásný třetí gól. Sparta se tedy po vítězství 3:0 posunula na druhé místo, kde bude přezimovat se sedmibodovou ztrátou na Baník. Teplice jsou deváté.

Autor: Milan Kolínský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele