Synot liga - souhrn 23. kola

10.04.2015, 19:54, aktualizováno 12.04.2015, 16:35
Komentáře a souhrny
Plzeň rozstřílela Brno a zůstává na špici. Sparta otočila derby proti Slavii a zareagovala na včerejší výhru Jablonce, který si zastřílel proti Hradci Králové. Baník vykradl Ďolíček, České Budějovice nestačily na Příbram a zůstávají na dně tabulky. Dukla veze tři body z Jihlavy, Mladá Boleslav se rozešla s Libercem smírně...

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 4:1

12.04.2015 14:45

Góly: 12. Aidin Mahmutovič, 24. Aidin Mahmutovič, 54. Jan Kovařík, 72. Tomáš Hořava - 76. Miroslav Marković

Plzeň si s přehledem poradila v zápase se Zbrojovkou Brno, které nadělila čtyři branky. Hosté sice jednou skórovali, ale byla to spíše trefa typu čestného úspěchu. Jinak dominovali domácí hráče. Rozradostnil je především střelec Aidin Mahmutović, který se prosadil dvakrát. Jednu branku přidali Jan Kovařík a Tomáš Hořava. Brankáře Kozáčika překonal na závěr zápasu Miroslav Marković.

Lídr Synot ligy pokračuje ve své krasojízdě. Dnes si s přehledem poradil se soupeřem z Brna a připsal si další cenné body. Brno je nyní až na 11. místě. Zbrojovka vyslala do boje především čtveřici Brigant, Zavadil, Lutonský a Pašek, která se měla starat o rozruch před domácí bránou. Plzeň vyrukovala na soupeře s borci jako Pilař, Vaněk, Kovařík nebo jediný hrot Mahmutovič. Plzeň mohla jít do vedení už ve třetí minutě, když si odražený balon v pokutovém území našel Ondřej Vaněk a okamžitě se jej pokoušel uklidit do brněnské branky. Jenže zasáhla obrana Brna.

Po deseti minutách prošel do vápna Pilař, ale místo střely ještě chtěl nahrávat lépe postavenému spoluhráči, což se mu ale nakonec nepovedlo. Plzni to příliš vadit nemuselo, protože Aidin Mahmutović posléze prošel do vápna, udělal kličku prvnímu obránci a krásnou ranou po zemi poslal míč k tyči - 1:0 pro domácí.

Po dvaceti minutách Kovařík hledal na zadní tyči nabíhajícího Hubníka, jenže včas zasáhl pozorný brankář Dušan Melichárek. Aidin Mahmutović řádil jako "černá ruka", protože se dostal do další skvělé šance, ale jeho hlavička mířila těsně vedle. Vše si vynahradil o pár momentů později, když k němu ve vápně propadl balon, jež obrana Brna neodvrátila. Pro Mahmutoviće už nebylo problémem dostat balon do odkryté brány - 2:0.

Pět minut před koncem první půle vstřelila v pohodě hrající Plzeň další branku, když se hlavou prosadil Kovařík. Jenže naneštěstí pro něj to bylo z ofsajdové linie, takže branka nemohla být uznána. Nástup do druhé půle zachytil v lepší pozici hosty, kteří chtěli skórovat. Brankář Kozáčik si musel hlídat střelu od Hyčky, ale svou roli nakonec zvládl. Deset minut poté ale trestali opět domácí. Po centru Rajtorala z levé strany se ocitl sám na malém vápně Jan Kovařík, který byl zcela nehlídán a propasíroval míč přes Melichárka - 3:0 pro Plzeň.

Po hodině hry se prezentoval skvělou ranou Limberský, ale pálil těsně vedle. Několik minut se hra ustálila na tom, že Plzeň kontrolovala hru a hostům prakticky nic nedovolovala. Ale ani ona se do větších šancí nepouštěla a spíše kontrolovala svůj pohodlný náskok. Dvacet minut před koncem se trefili domácí počtvrté. Obrana Brna nezachytila náběh dvojice Holenda - Hořava a střelu druhého jmenovaného brankář Melichárek nakonec pustil za svá záda. Nutno dodat, že jeho obránci mu moc nepomohli.

Jen o pět minut později ale kapituloval i domácí brankář Kozáčik. Střídající Miroslav Marković byl na hrací ploše asi deset minut, ale i to mu stačilo ke vstřelení branky. Krásný a nadýchaný centr se mu snesl na hlavu a Marković ji krásně umístil. Kozáčik ani neskákal.

Brno mohlo prohrát ještě větším rozdílem. Jenže ránu útočníka Holendy zastavilo břevno brněnské svatyně. Minutu před koncem mohl svou druhou branku v utkání vstřelit střídající Marković, ale ačkoli se dostal sám před brankáře Kozáčika, nedokázal jej prostřelit.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha 2:1

11.04.2015 19:15

Góly: 66. David Lafata, 89. Jakub Brabec - 4. Milan Škoda

Tradiční derby dlouho vypadalo lépe pro hostující Slavii, nakonec však letenský favorit po změně stran nejprve srovnal krok, aby minutu před koncem řádné hrací doby rozhodl Jakub Brabec. Sešívaní tím jen potvrdili špatné rozpoložení a nadále čekají na plný bodový zisk...

Slavia začala snad nejlépe, jak mohla. Psala se čtvrtá minuta, když Milan Škoda po výborné individuální akci, kdy si poradil s oběma stopery Sparty, se štěstím otevřel skóre - 0:1.

Domácí ekipa se snažila diktovat tempo hry, ovšem k ohrožení červenobílé branky se prakticky nedostávala. Naopak po půlhodině hry mohl upravit opět Škoda, ale efektivní ranou z otočky napálil mičudu jen do břevna Štěchovy svatyně! Další možnost pro SKS vybojoval Kenia, ten však místo zakončení ještě předával míč Škodovi, jenž podobně jako Prošek neuspěl.

Za Spartu ještě do přestávky kontroval dalekonosným pokusem Dočkal, jeho pohotová střela se však do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nevešla. Do pauzy už se pak nic dalšího nestalo.

Pár minut po startu druhého dějství měl obrovskou šanci na zvýšení náskoku Hrubý, jeho pokus ale skvěle reagující Štěch vytěsnil alespoň do boční sítě. Hra zčínala nabírat na obrátkách. Obrovskou možnost měl Kadlec, ale Berkovec jeho pokus vytěsnil pro změnu na tyč!

Chvíli po hodině hry se nakonec vyprodaná Letná kýženého vyrovnání dočkala: Dočkalovu ránu sice ještě slávistický brankář zneškodnil, ale u míče byl jako první Lafata, jenž vyrovnal na 1:1.

Zanedlouho mohl utkání definitivně překlopit na domácí stranu Krejčí, jeho tvrdou střelu však Berkovec za svá záda nepustil! Užuž to s přibývajícím časem vypadalo, že se oba dlouhověcí rivalové rozejdou smírně, nakonec však po třináctém rohu dotlačil míč do sítě Brabec - 2:1!

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:1

11.04.2015 16:00

Góly: 58. Jasmin Ščuk - 3. Kevin Luckassen

Mladá Boleslav doma v souboji s Libercem ztratila dva body, ale na čtvrtém místě má nadále dobrý náskok. Pro Středočechy se utkání nevyvíjelo dobře. Slovan vedl po brzké brance Luckassena, ve druhém poločase srovnal na konečných 1:1 Jasmin Ščuk.

Domácí si byli vědomi faktu, že je nečeká lehké utkání. Liberec se sice pohybuje ve spodních patrech tabulky, ale v minulém kole dostal vítězný impuls. Start Slovanu byl snový, už ve 4. minutě poslal Breznaník přízemní centr na Luckassena, který otevřel skóre zápasu - 1:0 pro Liberec. Mladoboleslavští se následně hnali za vyrovnáním, ale velkou příležitost si vypracovali až ve 31. minutě. Na centr Skaláka si naskočil Ščuk a Hroššo musel vyrážet na rohový kop. Skalák byl vidět i těsně před odchodem do šaten, kdy jeho rána olízla brankovou konstrukci!

Po změně stran byl na druhé straně vidět Breznaník, po jehož centru nebezpečně zakončoval Delarge. Místo případného navýšení nakonec Slovan inkasoval, Skalákovu střela hostující defenzíva zablokovala, ale ze druhé vlny střílející Jasmin Ščuk už byl úspěšnější. Domácí záložník propálil vše, co mu stálo v cestě a začínalo se znovu "od nuly".

Na mladoboleslavském stadionu byl k vidění vyrovnaný fotbal. Oba týmy si ještě před koncem zápasu vytvořily své šance, ale ani jedna strana je nevyužila. Nejprve minul pravou tyčku Sus a na druhé straně musel Šural vykopávat z brankové čáry hlavičku Wagnera. Utkání nakonec dospělo do nerozhodného konce 1:1.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Dukla Praha 1:2

11.04.2015 16:00

Góly: 13. Adam Jánoš - 40. Roman Polom, 53. Aldin Čajič

Dukla zvítězila 2:1 na půdě Jihlavy a v tabulce Synot ligy jí patří šesté místo. Hosté museli na Vysočině otáčet, neboť domácí poslal do vedení Jánoš. Vítěznou branku měl na svědomí Aldin Čajić.

První šance zápasu se naskytla hostující Dukle, ale Čajić netrefil ideálně. A tak se trestalo na druhé straně, na Vaculíkův centr si naskočil Adam Jánoš a domácí vedli nad Duklou 1:0. V následně vyrovnaném prvním poločase měli poslední slovo Pražané. Ve 40. minutě rozehrál Berger rohový kop a na zadní tyči nabíhající Roman Polom srovnal na 1:1.

Druhý poločas tak začal za nerozhodného stavu a mírně navrch v něm měli hosté. V 53. minutě dokonce strhli vedení na svojí stranu, Aldin Čajić se natlačil před branku a po přesném pasu byl úspěšný - 2:1 pro Duklu. S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Mešanović, ale gólman Rada byl proti.

Každopádně s přibývajícím časem se domácím čím dál více nedařilo. Dukla v poklidu hlídala těsný náskok, a i když si sama už nevytvořila žádnou šanci, těsné vedení uhájila. Pražanům patří průběžné šesté místo, Jihlava je desátá.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice 1:0

11.04.2015 16:00

Góly: 47. Tomáš Hájovský

Fotbalisté Příbrami udolali jedinou brankou Tomáše Hájovského budějovické Dynamo a svému soupeři přichystali další záchranářské starosti. Hosté to měli u Litavky složité, zvláště když od 62. minuty hráli bez vyloučeného Machovce.

Příbram byla lepší a nakonec zcela zaslouženě zvítězila. Už v deváté minutě hlavičkoval těsně vedle Hájovský a převaha Příbrami nadále pokračovala. Do své šance se dostal i Bednář, kterého vyslal na zteč přesným pasem Fillo, ale někdejšího útočníka Sparty přerušil ofsajd. Roman Bednář nakonec spálil i největší šanci prvního poločasu, když ve 38. minutě střílel těsně vedle a v samotném závěru první půle ztroskotal i Zeman, kterého vychytal gólman Křížek.

Příbram se dočkala až krátce po změně stran, hned ve 47. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Bednář a míč směřující do sítě ještě pro jistotu doklepl do sítě Tomáš Hájovský, jenž se tak zapsal mezi střelce - 1:0 pro Příbram.

Dynamo se dostávalo do koncovky jen sporadicky, přesto mohlo být brzy srovnáno. Chrien se blýskl krásnou individuální akcí a jeho tvrdou ránu zastavila až branková spojnice. Po hodině hry potkala hosty další nepříjemnost, Machovec uviděl druhou žlutou kartu a Dynamo muselo usilovat o vyrovnání v početní nevýhodě.

Příbram okamžitě zatlačila na pilu a k vidění byla celá plejáda zahozených šancí, při kterých se vyznamenal gólman Křížek. Vychytal jak Zemana, tak i Bednáře a Suchana. Domácí měli spousty šancí výsledek definitivně pečetit, ale gólmana Křížka už se jim podruhé překonat nepodařilo.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 0:2

10.04.2015 20:15

Góly: 65. Francis Narh, 73. Michal Frydrych

Ostravský Baník na jaře konečně dokázal naplno bodovat a po vítězství na hřišti Bohemians 1905 se posunul do klidného středu tabulky. "Klokani" prohráli osmé z poslední třinácti utkání.

Utkání měla výrazně ovlivnit sedmá minuta, kdy musel nuceně ze hřiště odstoupit zraněný kapitán Baníku Milan Baroš, jehož místo zaujal Francis Narh. To se však nepotvrdilo. Dlouho se hrálo bez výraznějších šancí na obou stranách, když už se Mikuš chystal k hlavičce, byl u míče jako první Pavlenka. Po půlhodině hry jen těsně vedle hlavičkoval po Narhově centru Frydrych.

Ghanský útočník byl aktivní i po obrátce. Jeho další střelecký pokus však mezi tři tyče nezamířil. Narh se nakonec přece jen dočkal, když z bezprostřední blízkosti usměrnil centr Kukece - 0:1.

Za pár minut bylo prakticky rozhodnuto. Frydrych se dostal k odraženému míči a hlavou upravil na průběžných 0:2 pro Baník. Poslední možnost měl opět aktivní Narh, ale skóre už se neměnilo.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FC Hradec Králové 4:0

10.04.2015 18:00

Góly: 33. Ján Greguš, 77. Lukáš Masopust, 89. Filip Novák, 90. Ján Greguš

O poznání těžší úlohu, než by se mohlo na první pohled zdát, měl Jablonec, který na svém stánku přivítal Hradec Králové. Ten dlouho favoritovi vzdoroval, nakonec ale odjíždí s debaklem...

Jako první překvapivě zahrozili hosté, Trubač si však na Hrubého nepřišel. Odpověď přišla až po dvaceti minutách, kdy natáhl Kopic, jeho pokus sice orazítkoval tyčku, následně však zamířil balón do zámezí. Úspěch neslavili ani Beneš a Mingazov. Nakonec se domácí ekipě čekání přece jen vyplatilo: Greguš se dostal ve vápně k odraženému míči a pohotově otevřel skóre - 1:0!

Také ve druhém dějství se pokračovalo ve stejném duchu. Kopic však ani svoji další možnost nevyužil a na opačném konci hřiště neuspěli pro změnu Chleboun a Plašil. Když už se zdálo, že by mohla hostující družina srovnat krok, bylo rozhodnuto. Nejprve Kopic oslovil střídajícího Masopusta, jenž si technickým pokusem věděl rady - 2:0. Od tohoto momentu bylo o vítězi jasno.

Během závěrečných minut ještě Baumit dvakrát upravil skóre. Nejprve po standardní situaci poslal balón do sítě Novák a posléze se zpoza vápna druhým gólem v utkání prosadil Greguš.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice 2:2

17.03.2015 18:00

Góly: 62. Jiří Valenta, 87. Luboš Kalouda (pen.) - 36. Jakub Hora, 74. Jan Krob (pen.)

Hodně napínavý finiš předvedly celky Slovácka a Teplic. Hosté z Teplic sice vedli, když se prosadil Jakub Hora, ale ve druhé půli dominovali domácí. Nejprve se po hodině hry trefil Jiří Valenta, po něm strhl vedení na stranu hostí Jan Krob. Tři minuty před koncem ale srovnal Jakub Kalouda, který mohl dokonce otočit skóre!

Hned v prvních minutách se Slovácko ujalo míče a s ním v držení se přesunulo na polovinu Teplic. Diviš posunul míč na nabíhajícího Kuncla, který ještě před brankovou čárou stačil odcentrovat, jenže obrana Teplic se vyznamenala. Ve třetí minutě Trávník viděl v pokutovém území Valentu, který balon prodloužil na Doška. Brankář Grigar ale vytáhl proti Doškově střele skvělý zákrok! Na opačné straně vyrobil chybu Košút a Vůch mohl pálit, ale střílel vysoko nad bránu.

Brankář Grigar byl znovu volán do akce po centru Valenty na Šimka. Ten zakončoval a rozhodně nemířil vůbec špatně, ale narazil na skvělého Grigara, který míč vyboxoval mimo nebezpečí. Po pětadvaceti minutách hlavičkoval Diviš přes protihráče Kerbra, ale jeho pokus postrádal razanci. O chvíli později se míč snášel k Doškovi, který se rozhodl ještě nahrávat na volnějšího Valentu, ale ten mířil mimo tři tyče!

O minutu později si na centr Trávníka naběhl Diviš a z první mířil k tyči. Jenže proti inkasování byl znovu skvělý brankář Grigar, který si ukázkově poradil a dál držel pro Teplice remízu. Paradoxně to ale byly právě Teplice, kdo se dostal do vedení. Ačkoli Slovácko bylo jasně aktivnější, inkasovalo jako první. Brankář Heča kapituloval po krásné ráně Jakuba Hory, který dostal míč od Potočného a krásným obstřelem propálil vše před sebou - 1:0.

Po centru Valenty hlavičkoval na zadní tyči Trávník, jenže po jeho pokusu byl zahráván jen rohový kop. Minutu po uplynutí prvních 45 minut zkoušel krásnou ranou pozornost brankáře Grigara aktivní Diviš, ale střílel jen do horní sítě. Za svou snahu by si Slovácku určitě branku zasloužilo, ale muselo si na ni počkat až do druhé půle. Pět minut po změně stran se krásnou ranou pokoušel vstřelit branku Takács, ale pálil nakonec nepříliš tvrdě. Diviš centrem na zadní tyči našel Doška, který ještě vracel míč na vápno, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

Slovácko se dočkalo až po hodině hry. K exekuci volného přímého kopu se postavil Jiří Valenta a krásnou ranou obstřelil zeď i brankáře Grigara! Jeho kouzlo tak bylo odčarováno a domácí mohli slavit krásný gól - 1:1.

O chvíli později Kerbr centroval do pokutového území, kde si zpracoval balon Valenta, ale ten z otočky pálil mimo tři tyče. Další ránu ze střední vzdálenosti si na své konto připsal Trávník, ale ani on nemířil dostatečně razantně. Dvacet minut před koncem domácí pokazili akci a dovolili Teplicím jít do protiútoku. Ten musel zastavovat Trávník a sudí Paták pískal pokutový kop. Dlouhý rozběh si vzal Jan Krob a krásnou ranou poslal Heču na opačnou stranu brány - 2:1 pro hosty.

Slovácko chtělo alespoň srovnat a dalo se do útočení. Dvě rány Luboše Kaloudy vyrazil brankář Grigar. Teplice vstřelily branku, ale kvůli ofsajdu platit nemohla. V infarktovém závěru se nakonec Slovácko dočkalo kýženého srovnání, když Takács fauloval Valentu, jenž chtěl zakončovat po sklepnutí Doška. Takács navíc dostal červenou kartu. K míči se postavil Luboš Kalouda a mířil přesně - 2:2. Stejný hráč mohl o minutu později strhnout vedení na stranu Slovácka, ale skvělý zákrok Grigara mu to neumožnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň23192254:1759
2.Sparta Praha23173340:1054
3.Baumit Jablonec23155345:1650
4.FK Mladá Boleslav23114833:2637
5.FK Teplice2388736:2632
6.Dukla Praha2387826:3231
7.1. FC Slovácko23851032:3129
8.1. FK Příbram23851026:3429
9.Baník Ostrava2377918:2828
10.Vysočina Jihlava23761023:2827
11.Zbrojovka Brno23751125:3126
12.Slavia Praha23671031:3625
13.Bohemians Praha 190523651224:3423
14.Slovan Liberec23311926:3220
15.FC Hradec Králové23461318:4218
16.České Budějovice23461319:5318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (869)

Přidat komentář
ZB 07

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

OT: USK Praha to sem nečekal, ale už chápu proč tam ten monty šel.. hodně kobylích hlav

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Sosi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
monty25

To jsou fóry. Přijde ti snad, že by třeba Katka Elhotová měla kobylí hlavu? Jinak se mi tam teda líbilo i pár vysokých černošek z ostatních týmů (Nneka Ogwumike, Candace Parker)...

Co se týče samotného basketu, tak to byl fakt super zážitek. Parádní zápas a strhující atmosféra, která holky hnala za vítězstvím. Bylo to fakt nejvíc, co jsem kdy zažil. Akorát se divím, že dneska ještě mluvím, protože včera na konci zápasu jsem už jenom chraptěl. V zítřejším finále s Jekatěrinburgem to bude ještě větší rachot, protože jejich fanoušků tam přijelo mraky. Počítám s tím, že se Královka bude otřásat v základech.

Reagovat
Trand

Elhotka.

Reagovat
monty25

Moje nej hráčka

Reagovat
Trand

I moje.

Reagovat
didosh

tu bych pojebal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kde je ten kokutek co tak nadával na Greguše?

Reagovat
smazaný uživatel

a jak hrál krom toho, že dal 2 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

"krom toho"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc... on snad neumí dát přihrávku dopředu, všechno dozadu na stopery nebo Hubschmana. Chvilku se tam musel i stáhnout Pospíšil a rozehrávat

Reagovat
božský John

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
božský John

Na picu, jak jinak. Ale aspon se snazi, to cenim. Ten prvni gol sice sam poradne nevedel, jak dal..ale byl ve finale nejdulezitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se léčit

Reagovat
božský John

Hlavni kluby..jo aha, dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Ono i ty vedlejší.. jako fanoušek asi musí zažívat skvělý období

Reagovat
smazaný uživatel

Ver tomu ze zazivam, Arsenal po dlouhe dobe zase bojuje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

O titul

Reagovat
smazaný uživatel

ty si byl dycky DEBIL.

Reagovat
raduinho

Dáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Jste si založili nějakou svojí soutěž, kde hrajete o titul?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

proto si tady musí vylít vztek

Reagovat
smazaný uživatel

Píše fanoušek Slavie a Brna

Reagovat
F.Torres

a Realu a Plzně, alespoň někomu se daří, ale chápu, že svůj komplex si musíš léčit dál.

Reagovat
taws

jn slavia začala po dvou titulech hrát o sestup, tak jsi tam musel přibrat tu Plzeň

Reagovat
F.Torres

jo, ted jsi mě odhalil sherlocku Už jsi dneska vyčerpal veškerou svou demenci, tak gratuluju a můžeš jít spokojeně spát

Reagovat
taws

na toto som čakal..dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Hele bJ s ním se nebav.To je hrozný vůl. Ato prý fandí FCB I u nás se najdou

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu ty primitiv

Reagovat
božský John

Dik za upozorneni

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak gratulace. I když to byla tzv povinnost porazit HVotroky. Třeba zkusit potrápit ještě ty Rudý koně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nesleduju, ale asi nehraje tak uplne na hovno, kdyz ho Silhavy stavi a povolavaji ho do repre

Reagovat
božský John

Ja koukal pak ze zaznamu na tu repre a tam hral fakt dobre, nechapu, proc hraje takovy prd

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to neskutecny poleno..

Reagovat
božský John

Strasny. Kazdou prihravku dal za sebe, neumi si zpracovat balon, ale dneska drel a byl vsude, to je posun k lepsimu...a samozrejme dal dva goly, coz je super

Reagovat
smazaný uživatel

Me bavi jeho technika, vypada ze mu odskoci uplne kazdej balon

Reagovat
božský John

No tak zrovna dneska to nebylo tak zrejmy, protoze odskakoval snad kazdymu z nasich. Vypadali, jak kdyby sli na zapas z hospody

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na nej nadavaji lidi, co ho asi nikdy nevideli predtim hrat. A jestli o nej nekdo ceka nejake tvoreni hry, technicke finesy a super pasy za obranu tak asi spadl z visne. U nej je to hodne o hlave a sebevedmi... bylo jasne ze po prestupu nepotahne zalohu Jablonce tak jako v Baniku, od toho tam je Hubschman, vedle ktereho muze jit vykonostne jen a jen nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gregus z Nitry

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Spalovač šancí

neuvěřitelný příběh

Reagovat
F.Torres

skoro jako Duda a Adebayor

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Aldeano

Šovinisto.

Reagovat
Minister

Greguš

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre pěkný, ale stejně jako proti Budějkám výkon hroznej a lepší jsme začli být až tak od sedmdesátý minuty Šabalu bych nasadil příště a jestli zase za ten zápas předvede akorát jeden Lafatův skok, tak bych mu zabalil, koupil letenku a poslal do Brugg, protože od prvního zápasu nejenom že nedává góly, ale má nulovej přínos pro tým. Neběhá pořádně, nezapojuje se do kombinace a nedostává se ani do šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumný hodnocení, zvlášť toho Šabaly. Tak mi napadá, jakýho útočníka Pelta v létě koupí? Hubníka se Šabalou pošle domů a zbejvá mu Doležal, takže nikdo.

Reagovat
Posledni Kovboj

Potocnej, pokud si udrzi vykonnost

Reagovat
F.Torres

Reagovat
3M

To by prasopsovi bylo podobný. Ale za 20 ať klidně jde

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo tu psal, ze jsou domluveni s Plzni na Teclovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teď po příchodu Šabaly Doležal přestal vadit Koho přivedou to nevím. Někdo tu psal o Plzni, tam bych bral skoro kohokoliv. Nejvíc Wágnera, ale na toho asi využijou opci v Bolce Ještě říkali něco o Ondráškovi v zimě

Reagovat
božský John

Jono, toho Sabaly mi bylo driv lito, protoze chodil akorat do souboju s vysokejma stoperama a nikam se nedostal, ze jo. Dneska na to uz i sral. To ten nas Cristiano Dolezal aspon maka kdyz uz nic jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal je hroznej spalovač, ale zase se mu musí nechat, že on se do těch šancí vždycky dostane. Je i platnej do kombinace v těch soubojích s vysokými stopery je docela úspěšnej. Jen to zakončení...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Jánko, přeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Gablonz

Reagovat
božský John

Ja se poseru. Takhle strasne sme snad jeste nehrali, Hradec se jako jeden z mala snazil hrat fotbal a stejne jim dame ctyrku a Gregus dal dva goly, to je nejvetsi pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsem za to rad, snad preskocite Spartu

Reagovat
F.Torres

prostě Šilhavýho výsledky, on má na to patent. Tým vždycky hraje kulový, ale vždycky to urvou.

Reagovat
božský John

To jo. Navic to je jeste umocneny tim ,ze Hradec u nas hral lip, nez takova Bohemka, Pribram..

Reagovat
bobis21

jestli se vám nelíbí, pošlete ho zpátky ... bereme ho hned!! i když cestu zpátky k Šafarčíkovi bych mu nepřál

Reagovat
adalbertus

Reagovat
božský John

v klidku a pohode vydelany penize

Reagovat
PavlíčeQ

V suchým triku

Reagovat
db18

Jaký kafe piješ?

Reagovat
Hokaido

minimálně Irský

Reagovat
PavlíčeQ

To já píšu (říkám) u každý výhry, ale jinak klasický espresso.

Reagovat
smazaný uživatel

Bary je zraněný,nic horšího už se fakt stát nemůže

Reagovat
robbik

Nakonec ste za to alespoň v dnešním zápase mohli být rádi

Reagovat
taws

Šabala je druhej Depetris v prvním zápase dá dva góly, je přecenovanej jak hovado a po zbytek sezony uplně k hovnu

Reagovat
Hokaido

hele vy bojkotujete i výjezdy ? bo když hrajete venku, tak je vás tady jak nasráno.

Reagovat
db18

tak ten sektor je pro 250 lidí max. ne?

Reagovat
frankiefcb

a plno lidí je i na tribuně. Nicméně já se přiznám, já jsem tuto sezonu nebyl ani jendou, ale mám k tomu své důvody.

Reagovat
Hokaido

je malej, já se jen ptám

Reagovat
frankiefcb

jen tak pro zajímavost v kotli je tam i Venca Svěrkoš.

Reagovat
Hokaido

Svěrkoše a Baryho mám rád za tu lásku ke klubu, to se dneska už skoro nevidí. Co je vůbec se Svěrkym? V Baníku už vůbec není, né ?

Reagovat
frankiefcb

není, teď trénuje s Frýdkem, měl to těžké zranění kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě pořád dobré, my byli 2 roky zpět v tom rohu za bránou, to byl teprve hnus.

Reagovat
taws

připadá ti v ďolíčku málo baníkovců?

Reagovat
Hokaido

nepřipadá, jen mě zajímá, jestli teda alespon část bojkutuje i výjezdy a jaký fans Baníku tady jsou

Reagovat
taws

tak na výjezdy jezdí velkej počet těch, co bojkotují ty domácí zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

V Dolicku,at hraje kdokoliv,tak to vypada,ze bojkuje..debilni malej,roztahlej sektor,nocni mura vsech fandicich fans

Reagovat
Miguel19

Novák, Kopic pěkný body ve fantě

Reagovat
db18

Zatím pěkně 50 za Nováka

Reagovat
Miguel19

Taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka úplně někde jinde oproti tomuto Baníku

Reagovat
robbik

Zápas dvou poločasů - zase - akorát Baník na rozdíl od Bohemky dal góly

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím celkem hrajem dobře chybí tomu,ale ten gol

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, čekal jsem debakl od Jablonce a nečekal jsem bodový zisk v Jablonci, takže se musíme zaměřit na týmy, které hrají o záchranu tzn. Budějovice, Liberec nebo Bohemians...

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek hodně krutej k tomu, co jsme předvedli. Spíš teda nepředvedli

Reagovat
veikko

Hradci bych tu záchranu přál. Hraje docela hezký fotbal + nasazování mladých jako Čermák nebo Trubač. ČB jsou jisté, ty už získají tak max. 3 body a snad spíš ta Bohemka, Liberec do ligy patří.

Reagovat
jiriczeQ

ten Narh je sice kopyto, ale svým pohybem a rychlostí může dělat problémy komukoliv..měl by hrát základ, si myslím, může to být rozdílový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jiriczeQ

myslím na poměry Baníku a Bohemky například :) i když Došek to asi nebude

Reagovat
Spalovač šancí

a tak se stalo

Reagovat
Banikovec7

Horší fotbal z obou stran už jsem dlouho neviděl, kdyby aspoň na tom Slovak Sportu zesílili zvuk, aby šli slyšet fanoušci, když už na fotbal se nedá dívat. Ale oni to radši zase přeruší uprostřed poločasu aby pustili reklamy.

Reagovat
Wat

Gragúš se ukopl dvakrát, hezký. Hlavní je, že se trefil Masič, snad bude hrát čím dál častěji.

Reagovat
Liquid

snad ten trest Barošovi co dostane od disciplinárky bude platit až po tom co vyléči zraněný sval, jinak by to bylo stejně směšné jako pokuta Lafatovi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Narh

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme vůbec ještě někdy gol

Reagovat
frankiefcb

ne

Reagovat
Spalovač šancí

Až Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer

Reagovat
jiriczeQ

Narh Zlatý míč!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JE TAAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné

Reagovat
frankiefcb

Frňka a Śafarčík na hrad. je to tam!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ještě někde tajně v koutku duše jsem doufal, že by to mohlo vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jiriczeQ

tak tohle byla jasná červená ale, nesnáším simulování, ale kdyby sebou seknul a zařval, tak tam ta karta je..tohle se musí trestat

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid - Co ty k.rvooo !!!!

Reagovat
Liquid

mě nevadí Baník, mě vadí to zločinecký simulantský hovado Milánek

Reagovat
Posledni Kovboj

mne vadis ty, a taky tu furt prudis

Reagovat
Liquid

ano jsem tu 7 let a ještě mě tu čeká tak dalších 60, to už možná i poslední kovboj vymře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si Klokan nebo nesi?

Reagovat
Liquid

Ďolíček zbourat, takže klokan určitě nesu, Klokani skáčí na Střížkově

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty si fanda falešné Bohemky? no ty vole to je horší než fandit Opavě nebo Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krááása

Reagovat
Posledni Kovboj

to nebyl blbej signal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře porazit tu lůzu Klokanskou

Reagovat
smazaný uživatel

Safarcik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

na hrad

Reagovat
taws

do Plzně

Reagovat
Spalovač šancí

místo Myslivečka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

S Paclikem jsem spokojenej, ale byt v situaic, ze je klub pred krachem, tak jsem za Safarcika nadsenej

Reagovat
db18

Paclík to nezvládl dobře?

Reagovat
frankiefcb

S Šafarčíkem byste to zvládli lépe. S ním by už jste byli nejméně ve čtvrtfinále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Zvladl, ale nebyt jeho, tak bych Safarcika bral

Reagovat
rufus

Uz se vi, kam odklidil Krize?

Reagovat
db18

Ne, podle mně to ale musí vědět Starka, ale nechává si to jako páku...

Reagovat
rufus

Starka vi, o tom nepochybuju.. Ale Paclik taky neni zadnej hodnej strejda1

Reagovat
frankiefcb

Orlík?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

já pořád naivně doufám, že bude Paclík nedobrovolně přesunut ze Štruncáků na Bory..tak třeba pak budete mít tu šanci

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Doufat muzes. Kazdopadne Viktorka je v soucasnosti tak vynosnej subjekt, ze by ted nebyl problem najit noveho vlastnika.. coz se o tehdejsim Baniku opravdu rict nedalo, kdyz o nej nemel realnejzajem vubec nikdo a radsi by ho nechali zbankrotovat

Reagovat
taws

víš vůbec jak to bylo tenkrát? nebo sis už ze stokrát tebou omílaný pohádky udělal vlastní pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj uz jsem dokonce slysel, ze do toho nedal od sebe ani korunu, akorat mi pak frankiefbc nebyl schopnej vyvsetlit, proc do toho nesel sam, kdyz prachy nebyly potreba

Reagovat
taws

tak oni tam zájemci určitě byli..ale celej ten převod baníku byl takovej podivnej..Petera má fakticky vliv na baník doted, jen to tenkrát celý převedl na šafu a adámka

Reagovat
frankiefcb

co se mě otíráš. Meleš zase hovna, proč do toho zase taháš mě, když o tom víš prd.

Reagovat
centos

Ten chlapec musí mít smutný osobní život, tak se realizuje na internetu, ser na něj.

Reagovat
Aldeano

Dočista ve všem máš pravdu...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

Reagovat
patas92

Reagovat
Sosi

?

Reagovat
Sosi

OT: Jak vidíte baráž extraligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie,Olomóc.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia a Chomutov nahoru (i když bych to nejvíc přál Budějovicím).

Jinak hlavně v Přerově dnes asi bude dlouhá noc

Reagovat
smazaný uživatel

Chomutov a kdokoliv krome Slavie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kalla

Reagovat
Sosi

Já chtěl Olomouc Budějky nahoru... Budějky jsou ale asi out, tak snad Chomutov nahoru. Ne že bych je měl rád, ale jsem zvědavej, co příští rok s tím rozpočtem, mládeží a Růžičkou předvedou. Slavii rok dole přeju, snad to neunese psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chtít a realita je něco jiné. Ty zasr. Sešívky si to pohlídají.

Reagovat
taws

Slavia snad padne

Reagovat
jiriczeQ

Slavia hraje naprosto trapný hokej, nezaslouží si to, ale pravděpodobně si to pohlídají..přál bych si Olomouc a Budějky, ale vidím to přesně naopak..Budějky už jsou v podstatě bez šance

Reagovat
rufus

Skoda Motoru. Aspon at spadne Slavie

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Jeste je blby, ze do 1.ligy nepostoupil Tabor, ale jde tam Prerov. Vlastne uz sestup Havl. Brodu neni moc dobrej

Reagovat
Banikovec7

Neskutečně jsme je rozstříleli, na to dlouho nezapomenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Šafarčíku,táhni z Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pawelFCB

Zapomněl jsem,že víš vše líp,než fandové FCB. Byde proti Brnu penaltička,ofside který nebyl 5m nebo odpískaný poločas 20s před koncem hrací doby? Dala Damková Bebrovi? Starej se o vaše starosti,já se taky nestarám o klub,který se v očích ostatních fandů v lize zhnusil.

Reagovat
Puskas

Tak na to nezapomínej. Dolar ví 400 km od Plzně víc než lidi s vazbami přímo na lidi v Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Dolar ještě založí přátelství Pzně s Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

V pohárovém zápase s Teplicemi se měla proti Plzni snad kopat penalta když Holenda ve vlastním vápně sejmul hráče Teplic... rozhodčí samozřejmě nic tak uvidíme co zase bude v zápase Brně, tipuju že tentokrát bude opět penaltička a to jen proto, že se "často pohybují ve vápně " takhle okatou tlačenku si už dlouho nepamatuju

Reagovat
pawelFCB

Proti Plzni se nepíská...jinak by se mohl rozhodčí rozloučit s kariérou. A co v Ostravě ten neuznaný gól,co sme jim minulou sezónu dali? Těch přehmatů je už podezřele moc a kdo si myslí,že je to neschopností rozhodčích,je naivní....

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu černochovy na obrázku někdo kouří ptáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně se koukáš, to pták kouří jeho

Reagovat
Han střelil první

ty

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ok

Reagovat
Feind

jo, postav se do rady, za dolara

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
veikko

Podle toho žlutého dresu vzadu nejspíš někdo z Jihlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude Baník lepší bez Milana.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
REPLIKATOR

Dobře Bahník Betonians sestup

Reagovat
veikko

Dolů půjde Liberec, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
3M

Spíš už Vítkovice ne?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

třeba už šafy prodal

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Asi už se vídí v druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dnes na vyjezd taxikem, ted uz mi chybi opravdu jen to letadlo l. A Sverky je buh, opravdu 101% chachar!

Reagovat
db18

Byl s váma?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl v hlavnim kotli, sel pak.i.s ostatnimi v pochodu na vlak. Jestli ale s nimi jel, to uz nevim.

Reagovat
frankiefcb

borec

Reagovat
Puskas

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejlepší byl Venca ve "vedlejším kotli " chvilku ticho Venca vzal pivo a NÁÁÁŠE TRIBUNA VY KUR.Y NÁÁŠE TRIBUNA !!! Venca to je prostě bůh. Ne jen jako fanda, ale zachoval se i jako ikona klubu, kdy se přimlouval za fanoušky bez lístku a v pochodu na vlak kteří spěchali jinam než na nádraží ...

Reagovat
Puskas

No není to ve světě běžné, aby hráči a velikáni klubu chodili osobně do kotle a takto ho burcovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, já tam byl taky ale Vencu sem tam nepostřehl Ale ten pokřik zas jo ale měl sem za to, že to rozjeli karviňáci, co byli dole. Btw, ta děkovačka po zápase v "našim" sektoru, to bylo něco

Reagovat
HorajzmAmmann

Byl tam na konci 1. polocasu... dole rozjizdet nechteli, spis jsme chteli poslouchat hlavni kotel a podle nich... Obcas samozrejme nekdo neco rozerval. Skoda, ze ten kotel hostu je tak strasne maly . Byt vsichni pohromade by bylo lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo... Skoda, ze se vic nechytli dresy bile ci ja kocham...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm ty volečku tak to poklona

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kepy_FCB

Venca na FB: Dekuji vsem co dnes byli na Bohemce...zivotni zazitek a to nelzu...kdo nebyl v parku ten nepochopi

Reagovat
Aldeano

https://twitter.com/doktor_jr

Tohle je zajimavý člověk. A přitom kam se dostal.

Reagovat
Trand

Co s ním?

Reagovat
Aldeano

Skončil u NFL, to je celkem zajimavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalovskeho podrztaska ne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

10.04.2015, Grilovačka - Sparta Praha vs Baník Ostrava, 17x17, výhra Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Starý, či mladý maso?

Reagovat
Aldeano

Nějaká vepřová hlava.

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrej bod z venku

Reagovat
cetto

Ten Kalouda se pomalu vrací do starý formy a nebo jsou to jen nějaký záblesky?

Reagovat
jiriczeQ

střelecky perfektní :) herně to je taková normálka, nevyniká ani nepropadá..ale konečně máme aspoň jednoho hráče, který umí kopat do balonu..myslím standardky, střelbu..překvapil mě :)

Reagovat
Aldeano

Snad Bolka nedá EL...

Reagovat
cetto

Po dlouhý době mají celkem sympatickej tým, akorát by měli všechny ty hostovačky proměnit v přestup (ikdyž Vacka a Končala se jim asi získat natrvalo nepodaři). Problém je ale v tom, že jsou takoví jednoocí mezi slepými. První 3 týmy jsou úplně jinde kvalitou a at z toho zbytku pole postoupí do Evropy kdokoli, je prakticky bez šance. Pro Bolku hraje pouze ten fakt, že je to z toho zbytku pelotonu jediný tým, který je finančně natolik silný, že v případě postupu do EL by mohli pár slušných hráčů koupit...

Reagovat
C-M@ster

Z Orionova fb (fandí Bohemce) pobavilo

http://i.imgur.com/wI17QsG.png

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Orion?

Reagovat
C-M@ster

https://www.youtube.com/watch?v=72bGVWG55zY

Jestli chceš vidět, jak je na tom teď, pusť si Kmeny: Rap

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, ja to videl, nejnudnejsi a nejhorsi dil Kmenu..

Reagovat
smazaný uživatel

A největší hvězdy Kmenů jste byli vy, největší mamrdi v republice

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hezky nastaveny zrcadlo vsem tem idiotum z Ultras a rozhodne to tak neni jen u nas

Reagovat
C-M@ster

Oni tak vypadají fans všude. Nevím, kdo si tady co nalhával, když se to řešilo.

Reagovat
djwenca

co je se Shalou, zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodí se do koncepce: Střídáme jen při zranění

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT A GOAL!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Holek Reprezentační stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda=Messi???!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec!

Reagovat
mojmira

proč jen v sekci synot ligy, se průběh zápasů řeší v souhrnu a ne v preview?

Reagovat
PP

Heheee! Se kluci spartansti zapomneli asi na parku.. Neskutecna chyba Brabce hlavne..

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná chyba Holka, to bylo jak od žáčka a ještě útočníka.

Reagovat
PP

Tak byl stojici a ve vapne a tam toho fakt moc neudelas.. Za me nesmyslny skluz Brabce. Kdyz uz jdes do skluzu, tak musis trefit balon nebo hrace. Naprosto skolacka chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť měl spoustu času, stál tam jak trdlo a čekal, až si s ním udělá Škoda co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

U Brabce tam měl Škoda štěstí, Brabec míč trefil, ale odrazil se spátky do hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

ale štěstí přeje připraveným. I ta klička Holkovi se dala pěkně zadrbat a jemu to parádně vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nevidel jak padnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda prošel přes Brabce, pak přes Holka a jesličky Štěchovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

ou

Reagovat
smazaný uživatel

necekane

Reagovat
vinetou

Dočkal a jeho "bránění" v akci

Reagovat
jiriczeQ

co to tam má Mareček za monokly? Jinak Dočkal ven, Konaté na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal už několikátý zápas úplně neviditelný.

Reagovat
jiriczeQ

on je příšerný už dlouho, akorát když jsem ho posledně kritizoval, tak dal za 5 minut gól

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí hraje stejnou tužku.. možná kolikrát ještě hůř. ale taky někdy něco uhaluzí, tak se to skryje..

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí je alespoň aktivní. Dočkal aní nevím, že hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát bych řekl, že je to spíš naopak..

ale je to smůla pro naši ligu. takhle Plzeň v podstatě má volnou cestu k titulu ač taky nehraje kdovíjak dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o druhé místo bude boj. A vzhledem k tomu že Sparta hraje ještě s Plzní, to pro Sparťany moc pozitivně nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

jako boj s kym?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápasy mi teda přijde, že se Krejčí přece jen probral.

Reagovat
smazaný uživatel

já teda nemám čas sledovat každý kolo Spartu. beru spíš dejme tomu za čtvrt roku..

Reagovat
jiriczeQ

on ale Dočkal není křídlo, ne? nevím, proč ho tam Lavička furt cpe, i když konkurence tam není největší na ten post

Reagovat
jiriczeQ

Dočkal dobře teď ale

Reagovat
smazaný uživatel

on je krajní záložník v 442..

osobně jsem si ho vždy představoval spíš jako záložníka než křídlo, ale podle toho jak hraje ve Spartě křídlo nebo zálohu, tak bych i řekl, že na tom křídle hraje líp.

Reagovat
Greny

Královec

Reagovat
Shevchenko

Brabec a Holek

Reagovat
Miguel19

Škoda To je fakt moc.

Reagovat
C-M@ster

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

já se poseru..

Reagovat
smazaný uživatel

woe Škoda to tam mlátí jak světový útočník

Reagovat
frankiefcb

No jo Škoda je dřevo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta celkem hoří ne ? Škoda fantasticky zatím ! Vždycky jsem ho měl za dřeváka, ale překvapuje...

Reagovat
Shevchenko

sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je skoda...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ukazuje to i Prošek ..... no ....

Reagovat
smazaný uživatel

stane se..

Reagovat
smazaný uživatel

boha, toto keby bol gol, tak to sa vysiela snad aj ako gol roka. parada zatial !

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle dává Potočný dvakrát za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

otoci to ta Sparta? ako to tam vyzera?

Reagovat
HorajzmAmmann

Že ještě dostane

Reagovat
Miguel19

Prošek je k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to vůbec je? mladej kluk.. docela kazí..

Reagovat
Greny

Ale furt je vidět víc než Krejčí. a 93 ročník tak před rokem a pul měl nejaké problemý se srdcem řešila to operace

Reagovat
mojmira

tak Bosák říkal, že není levák takže ta hra na levé straně asi nic moc pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to pravák. Na levo jsem ho ještě hrát neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

a asi i odchovanec se vztahem ke klubu, když má takový nervy..

Reagovat
mojmira

tak nevim jak často hraje, slávii nesleduju, ale jestli je to 93 ročník a hraje derby na straně, která není zrovna jeho, tak se není čemu divit. Na druhou stranu nic vyloženě neposral

Reagovat
Miguel19

Co to je za kec?

Snad všichni světový levý křídla kopou pravou...

Reagovat
djwenca

nevim proč tam nehraje Boudjemaa

Reagovat
twerp

Aspoň se bude Lavička pakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, prohru v derby by už asi nepřežil.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ne po zapase.. Po sezone mozna..

Reagovat
twerp

On musí odejít co nejdříve nebo nás předežene i Jablonec. Jenže koho za něho?

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me by byl favoritem Scasny.

Reagovat
twerp

No já bych ho taky rád u nás viděl... a docela by mě zajímalo, jak by si u nás vedl Šilhavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me uplne stejne jako Lavicka a z Jablonce by odchazet stejne nechtel..

Reagovat
Sosi

velký návrat Ščasného? Bílek by svoje uhrál taky... Nejlepší by byl Hašek, ale...

Reagovat
Rarášek

Míša Bílek!!

Reagovat
smazaný uživatel

Btw ale uz jednou po prohre se Slavii letel

Reagovat
C-M@ster

Lžičkal naštěstí nad.

Reagovat
taws

Bosák mi teda dnes vůbec nepřipadá nestranej...ten snad musí mít na klopě přišitou davidovu hvězdu

Reagovat
jiriczeQ

Bosák je příšerný vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Svec hraje paradne

Reagovat
Bosko

Ale je vidět, že to přes něj zkoušej

Reagovat
C-M@ster

Slavia zatím hraje pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

ale aby se ji nevymstily ty nepromeneny sance..

Reagovat
C-M@ster

Tak ona Lžiparta určitě bude tlačit ke konci a minimálně gól tam během druhé půlky šoupne.

Nicméně bych byl rád, kdyby tam ještě něco padlo i Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Škoda dal parádní gól

škoda že nevyšlo to břevno..

Reagovat
Sosi

naopak, břevno vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Škoda = český Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si nezaslouží..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se vůbec hraje od 19:15, všecky sobotní zápasy na ČT začíná 20:15, jen když se hrají nějaké velké zápasy, tak mají jiné časy

Reagovat
Miguel19

Zvláštní, jak se tu vysmívaný Škoda, když se u něj zmíní slovo repre maže na chleba naší reprezentační jedničku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Protože Lafata je top útočník dlouhodobě.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Škoda je už očividně kovanej slávista. Většinou je při hře nohama naprosto tragickej a když už má nějakej přínos, tak při hře ve vzduchu. Ale v derby se umí nějak vyhecovat a je na něm vidět, že chce uspět a dá tomu všechno, takže i těma nohama umí V podzimním derby to od něj byl nejlepší výkon za dobu co je ve Slavii. Nedal gol, ale snad každej jeho kontakt s míčem končil nějakou šancí

Reagovat
Bosko

Prošek je tragickej. Neví kde má stát, kde stojí tam se plete, na co sáhne to zmrví....Tragédie. O Hrubým radši ani nemluvím. Je tragédie, že nemáme žádnou pořádnou alternativu na kraj zálohy

Reagovat
Alan_Shearer

no, dva goly Sparta neda .. s titulem se muzou rozloucit a s tou jejich marnou ofenzivou bych se nedivil, kdybychom s nima zahrali remizku .. kazdopane, pokud nevyhrajou titul, tak jim to muze prospet .. vyleti Lavicka, obmeni se par hracu a v predkolech LM proti slnejsim tymum maj mozna vetsi sanci nez kdyby byli favoriti .. viz Hacken, Malmo a taaak

Reagovat
Bosko

Já bych se nedivil, kdyby to Sparta otočila. Je strašně nebezpečná, jak znám Beránka tak dřív nebo později začne betonovat a pak to bude čekání na gól jako v Plzni, v Brně nebo doma s Bohemkou. Bylo by to pěkný, bodovat na letný, ale je to děsně daleko.

Reagovat
Alan_Shearer

mas recht, Slavia uz je jenom zalezla .. kdyby to ale Hruby trefil, tak je po zapase

Reagovat
C-M@ster

Sparta to otočí.

Nicméně, kdyby skončil Lavička, kdo by jako přišel? Chovanec?

Reagovat
Alan_Shearer

treba Hasek, Scasny ... netusim, ale myslis si snad, ze Lavicka ma co Sparte jeste dat?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Miguel19

Ale ten Kenia hraje skvěle

Reagovat
Rarášek

On a Škoda zatím hráči zápasu..

Reagovat
Sosi

Já už si říkal, že by Lavička o poločase střídal

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Když si vzpomenu jak Zbrojovka kolo zpět doslova přejela Slávku, tak fakt nechápu herní obraz prvního poločasu. Přitom z té Slavie má zatím kvalitu jen Škoda, křídla Prošek, Hrubý nejsou schopni dát pořádný centr.Zatím to vypadá na další Lavičkův fail ve sledovaném a důležitém utkání.

Reagovat
Bosko

Letošní Slavia je děsně nevyrovnaná. Jednou perfektní výkon, pak tragédie. Teď na jaře je to vidět. Proti Teplicim a Bolce perfektní, proti Brnu a Plzni hnus a čekání na gol. Její problém je, že nedokáže dotáhnout k výhře ty zápasy, kde hraje dobře

Reagovat
mojmira

snad se jí to povede dneska

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak je to možné, ale nevím jestli to dnes není spíš o nedůrazu a absenci většího pohybu u Sparťanů, potažmo toho, že pro balón si chodí jen Kadlec, u kterého to končí faulem, a Krejčí, u kterého to končí ztrátou

Slávia z mého pohledu dnes hraje to, co se snažila hrát právě v Brně, jenže nám stačilo zdvojit Škodu a nedat centimetr prostoru Keniovy a útok Slávky byl bezzubý, Sparta dnes ani jedno nedělá a lehkovážnost u prvního gólu, či břevna je toho jasným důkazem, stejně jako počet průniků s míčem u Kenii, to pak Slávka umí být nebezpečná to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítek Lavička už si pomalu balí

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Koho místo něho ale...?

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak vlastně proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

MĚ!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička ven!!!

Reagovat
Aris1914

Prosím o vyplnění dotazníku. Jedná se o dotazník z prostředí fotbalu. Předem děkuju za vyplnění https://docs.google.com/forms/d/1Bb4_kxH9aYD2SBJ10mhiavkLKP5NALgSZTBwPna6H08/viewform

P.S. Pokud již někdo narazil na tento můj příspěvek, tak se mu omlouvám. Holt potřebuju respondenty.

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplněno.

Reagovat
Aris1914

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

2 chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo

Reagovat
smazaný uživatel

Stech drzi nadeje Sparty na titul..

Reagovat
Miguel19

Jj, Prošek má křeče

Reagovat
Miguel19

Baez 10

To je fakt hroznej výmaz. Ale aspoň nakládá Váchovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák je těžkej antislávista. Nebo tak aspoň působí.

Reagovat
mojmira

tak on je hlavně sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

čemu se směješ? vždyť to sám říkal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi pošli odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

ten určitě, snažil jsem se ho poslouchat, si tam občas hezky notovali se slávistou Hyským. A i Bednář v jednom rozhovoru, ještě když byl ve Spartě, tvrdil, že Bosák je fajn, ale Spartě nefandí a nikdy nepřál.

Reagovat
Bosko

Dostál místo Proška -> už to začíná, Beránek 30 minut před koncem brání náskok.....čekáme na gol

Reagovat
HorajzmAmmann

Vzhledem k tomu, že Sparta 7. bodů nedožene je tohle nejdůležitější půl hodinka v sezoně. A nevím proč - fandím Spartě ! Nechci vidět Plzeň na vrcholu

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je u nás top smiřte se s tím!

Reagovat
HorajzmAmmann

To já nepopírám, ale raději Sparta než Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, to jsem jako neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

ale jen a jen díky Dáše a Berbrovi, tak bych se tim tak nechlubil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
frankiefcb

no já jsem dal z prdele 10 kč na Slávii, takže to Sparta vyrovná.

Reagovat
frankiefcb

je to tu

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

(já omylem hodil 5...)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Miguel19

Kadlec mě fakt překvapuje. Nečekal, že hned bude patřit k nejlepším v lize. Od té doby co přišel, tak je jednoznačně nejlepší Sparťan. Dneska bohužel pro Spartu využívají spíše Krejčího, který absolutně neví co s míčem..

Reagovat
smazaný uživatel

POSRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNEEEEEEK! FUUUUJ NEJVĚTŠÍ HNUS ČESKÉHO FOTBALU DÁVÁ GOL! CHCE SE MI BLÍT! POĎME SLAAAAAAVIAAAAAAAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie tradičně trapná konečně dostala gola a začne snad hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Beranek je fakt curak, postavi neco co na Spartu funguje, ta vubec nevi a on to pak stahne, narve tam drevenyho obrance a takhle to dopada.. Prohrajou 3:1 a budou radi

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec jak se zvedl

Reagovat
Alan_Shearer

to tam ted ve vapne lezel Kadlec? jak se k nemu dostal mic a nejdnou vybeh a potom si tam lehnul zpatky?

Reagovat
smazaný uživatel

si zavazoval tkaničku....ale to je fuk

Reagovat
C-M@ster

Královec

Reagovat
smazaný uživatel

Faulujou Keniu a on piskne, ze fauloval Kenia

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Zlín je jinde! Ten si jde pro postup do SL!!!!! 6 výher v řadě, 470 minut bez obdržené branky a skóre 17:1!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

jenom dobře. Jen ať postupují Moravské týmy. A snad padnou Čecháčci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

právěže moraváků je v lize až moc, ikdyž ještě to neni taková tragédie jako v hokeji..

Reagovat
frankiefcb

co? v hokeji? Morávkáku je v lize ve fotbale Brno, Jihlav, Slovácko (fakt hodně no) a v hokeji Vítkovice, Brno, Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimálně Brno bych si přál letos dolu, Hradec jak ho nemam rád, tak je rozhodně sympatičtější jak ty tragédi z Brna.. No a v hokeji jednoznačně liga bez Komety, ta tam nemá co dělat, stejně tak bez Olomouce, ideálně. Místo nich Motor a Chomutov.

Reagovat
frankiefcb

Tak Olomouc předpokládám, že to neudrží, ale mohli by, bo to zase bude v Čechách ten hokej. A Kometa má větší tradici v hokeji než KV nebo Hradec. A ve fotbale si Brno ligu zaslouží, já bych sestup přál ČB a Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Příbram je pro náš fotbal důležitá, navíc na sestup už x let neni.. ČB jsou doufam jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vychovávat hráče může i v 2.lize, jinak je to tým na blití..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+nepostup Sigmy samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

co na to říct... snad jen zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa je jedna z nejlepších věcí, co je v extralize..

Reagovat
smazaný uživatel

mentálové, moraváci, umělotina tlačená městem, fans, koupená liga = opad elh..

Reagovat
smazaný uživatel

Fans, kterých chodí neustále mnoho, celkem zajímavý tým.. Já jsem jen rád, že to Kometa koupila.. Co se týče moraváků: Co by jsi chtěl? Aby se z ligy stala pražská třída?

Reagovat
frankiefcb

přesně tak. A ještě by se mohl vrátit Vsetín.

Reagovat
smazaný uživatel

A druhá liga by byla už úplně o hovně...

Reagovat
frankiefcb

Tak byste postoupili do první.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

to je hoooooodně nereálné , ael bylo by to super

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi někdo prosím hodit stream na Derby SS? Jsem teď v práci a nemáme tu TV.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wow to byla rychlost. Díky! Bůh ti to oplaťí na dětech

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ani tak o kvalitu, ale o spolehlivost, rychlost, etc. Díky

Reagovat
Sosi

Jaky prinos pro hru vlastne Baez ma krome karet?

Reagovat
smazaný uživatel

je to cigán

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna si svůj standart vždy odehraje. teda aspoň mi to tak příjde. horší je, že po té první žluté už pak je poloviční..

Reagovat
Sosi

a co on dělá, nabourává hru soupeře?

Reagovat
smazaný uživatel

dá se říct.. agresivní CM. připomíná mu Gattussa ale uber mu tak půlku IQ..

dá se říct, že má i dobrou rozehrávku..

Reagovat
Sosi

díky

Reagovat
Sosi

Slavisti uz jen stoji.

Reagovat
Mervin

na tohle bych vsadil barák, že tohle bude win Sparty

Reagovat
C-M@ster

Ten Královec je chvilama jak smyslů zbavenej

Reagovat
mojmira

letec

Reagovat
Mervin

a Lafata zase čuráček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mě do řiti říct proč Barrandov spouští 2 nové kanály, když hovno chodí na tom jediném co mají

Reagovat
smazaný uživatel

Co by taky v kanálech chodilo jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by někde krom ČT1 a 2 bylo něco jiného než hovno..

Reagovat
PavlíčeQ

Lafata

Reagovat
Miguel19

Královec teďka dobře tlačí Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Lafata kopne borca do koulí a nic, Čtvrtníček z Brna za loket do stejných míst ČK a 2 zápasy trest

Reagovat
frankiefcb

tak nehodláš ty situace porovnávat, že.

Reagovat
Greny

ne ale faul a ŽK jasná

Reagovat
frankiefcb

jo to jo

Reagovat
Mervin

ale rozhodně neměl pískat roh pro Spartu

Reagovat
C-M@ster

Jakej je kurz, že Sralta bude kopat pentli?

Reagovat
mojmira

teď tak 1.03

Reagovat
smazaný uživatel

A zas ukazoval výhodu. Já už jsem fakt alergický na to, jak i při minimálním kontaktu s gólmanem rozhodčí pískají faul na něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáte nějaký web kde sou kvalitní streamy na NHL? díky

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj...

Reagovat
smazaný uživatel

BOSÁKU UDĚLEJ SE TY DEBILE SPARŤANSKÝ!!!! NEJHORŠÍ KOMENTÁTOR V ČR!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív byl slávista, teď je to zas sparťan. Možná z něj zanedlouho bude i baníkovec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Furt nemá na Váchu. Největší slávista, baníkovec, liberečák a sparťan v dějinách fotbalu. Řekl bych, že už předehnal univerzálního srdcaře Straku

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna je to jedi ej opravdovej profesional v cesky lize, kterej dejcha za tym, za kterej hraje. A zrovna slavii nedluzi nic.

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych spíš řekl, že spíše polomagor, ale to je irelevantní.

O tom, že by něco měl dlužit Slavii, jsem nic nepsal. Ostatně pokud někdo někomu dluží, tak to obvykle bývá Slavia ohledně výplat hráčům

Reagovat
mojmira

mrdky

Reagovat
Miguel19

Slavia Fakt trapnej tým.

Reagovat
twerp

Ani mě to nijak netěší.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasny jako facka..

Reagovat
Greny

Berkovec po rohu vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

jako druhá půlka jednoznačná..

škoda, že Slávia nemá hráče na střídání..

Reagovat
Mervin

škoda, že jsou to lemplové v zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Švec, ač teda hrál dneska parádně, tak od 60té minuty nemá síly. od 70 je vyloženě v prdeli a nedá sprint a střídá až v 85. jako sorry, ale takhle se na výhru nedá hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí vnímat postavení v tabulce a obrázek o dlouhodobé výkonnosti je jasný. Nebo snad týmy z konce tabulky jezdí běžně vyhrávat venkovní zápasy k těm z vrchu? Slávii bych nic nevyčítal. Hrála co mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to Hrubý dal byl by klid! JUDE SPARTAAA!

Reagovat
Sosi

Beránek je kokot a Slávisti nemaj fyzičku

Reagovat
Mervin

to odpískal docela brzo na to, že se půl nastavení střídalo

Reagovat
C-M@ster

Královec... ten člověk nemá už dávno pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on vůbec nemusí zohledňovat, co se v nastavení děje.

Reagovat
frankiefcb

což je pěkná kravina no. To pak nemuís nastavovat. Ale máš pravdu nemusí, když nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, je to kravina, ale i kdyby se celé to nastavení nehrálo, tak to může po třech minutách odpískat. Sice to už je o svědomí rozhodčího, ale když se hraje na spartě, tak co čekat jiného

Reagovat
frankiefcb

asi tak.

Reagovat
taws

to je ještě dobrý...někde nastavuje klasickou plzenskou minutu a jeste ji nenechá uběhnout celou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Příp. odpíská poletensku v 89. minutě

Reagovat
goodbay

to se píská v Jihlavě při zápase s Plzní

Reagovat
Spalovač šancí

Koukám, že se jedná o rozšířený nešvar

Reagovat
frankiefcb

tak hráli na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

sou to piče sparťanské, nic víc, nic míň! jdu se dívat na TÝTÝ 2014!

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha s Pitákem

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, dneska to Kralovec hezky potlacil, ale nevadi, dobra zprava je, ze Lavicka zustane

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá zpráva především pro Spartu.. pochybuju, že by se našel lepší kouč na poměry GL.. a nepiš Ščasnýho, ten by vydržel půl roku, pak by se pohádal s kabinou a velkou aférou byl dostal výpověď..

Každopádně Sparta musí v létě ten kádr trošku přebudovat. je to šíleně čitelný a statický..

Reagovat
db18

Už v zimě chtěli ten Haaga, ten navíc od léta bude volný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Koubkovi je to docela frajer..

Reagovat
Posledni Kovboj

krec

Reagovat
Marv

Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

bavím se

Reagovat
Rarášek

Jooooooooooooooooooooo

Reagovat
Sosi

Vyhodit Beránka, to je slávistický Chovanec

Reagovat
frankiefcb

No upřímně zklamal mě. Vymyslel skvělou taktiku, která na Spartu platila a pak to narposto rozesere od 60. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten slabší tým vyždykcy ze začátku hraje překvapivě dobře. Když pak docházejí síly, začne ten rozdíl narůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Culík Vácha si vyskakuje na Karla Pitáka?

Ty vole, kde je úcta?

Reagovat
smazaný uživatel

Z FB¨:

Tři naši největší tragédi zápasu

1) Beránek - postaví taktiku, která na Spartu platila, dostali jsme jí pod tlak, ale pak zase naordinuje taktiku "jdeme před vlastní bránu a čekáme na gól" stejně jako v Plzni a v Brně. Jako 30 minut před koncem tam poslat pátýho obránce, to je projev čirýho zoufalství. Měl tam poslat Boudjemuu, ten by aspon podržel balon vpředu

2) Prošek - neví kde má stát, kde stojí tam se plete a na co sáhne to zmrví

3) Hrubý - pořád se někde píše, že je to supertalent, ale ještě to neukázal. Je to kopyto, absolutně nepoužitelnej hráč. Neumí vystřelit, neumí přihrát, neumí jeden na jednoho. Rohy v jeho podání jsou k pláči. Co vlastně tenhle hráč umí?

Reagovat
Spalovač šancí

Rohy nevím, ale jinak standardky Hrubý kope dobře. Jeho hlavní problém je, že si nevěří jeden na jednoho a vyhýbá se osobních soubojům. Až se naučí, že po posunutí si balonu ho soupeř bude muset faulovat, bude platný. Ale chtělo by to urychleně.

Reagovat
frankiefcb

S tím Beránkem je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

taky marně hledám ty Hrubýho přednosti. naprosto jalovej hráč.. ať už dnes nebo za lvíčata..

kritika na Proška je uplně mimo, ten kluk byl uplně v háji s nervama.. mladej vykulenej. to už radši kritzujte Pitáka. Navíc kritizovat ho za pohyb? i když běhal jak splašenej, tak pořád běhal a odběhal si to, ač teda zkazil skoro všechno, ale to si sedne..

Reagovat
smazaný uživatel

Prošek dostal už několikátou šanci a opět nic nepředvedl. To, že hrál nalevo neberu jako omluvu, napravo hraje úplně stejně, takže si nemyslím, že by to mělo na jeho výkon vliv

Reagovat
Spalovač šancí

Holt ne každý hráč má ligu a ne každý klub má prostředky na to, aby měl hráče ligových kvalit na každém postu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta byla "pod tlakem" tak jednou při tom závaru. Jinak Slavia byla nebezpečná z protiútoků, ale tomu bych neříkal tlak. Sparta hrála v první půli v zadu dost lehokovážně. To taky není Beránkova taktika. Kromě individuálních chyb/výkonů (Brabec, Škoda) tam nic o taktice nebylo. Prostě dokud mohli, tak potrápili. Pak už nemohli. Přeju Slávii návrat na vrchol, ale nyní tam prostě není. A překvapení se včera holt nekonalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes od Slavie pěkný výkon, nečekal jsem to od nich.. Jinak Škoda, že jsme to nepojistili druhým gólem, ale pak jsme nechali Spartě zbytečně moc prostoru a využili vlastně z minima maximum...

Jinak teď Slavia věřím, že bude sbírat body a titul snad vyhraje Plzeň

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Pěkný výkon? Držení míče kolem 30ti procent, druhý poločas pod konstantním tlakem a v prvním poločase těžila jen z nepochopitelné laxnosti Sparťasnké obrany - mimochodem i za ten první poločas bych Lavičku už vyhodil, nevím na co je týden připravoval, když Škoda s Keniou měli tolik prostoru... V druhém poločase si na to dali pozor a najednou byla Slávia poloviční, možná čtvrtinová...

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda no

Reagovat
pepinho2

Krejčího centry naprosto tragickej hráč

Reagovat
Sosi

Charakter... Lavičko, liskni si a odejdi

Reagovat
Sosi

*

Reagovat
GjøvikFF

Hroznej alibismus Beránka - dneska na Spartu měli, v 1: poločase super fotbal, šance, Sparta bezradná...a pak takhle rezignují a zalezou.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

Tak lavička nepřekvapil: 2x řekně, že kluci mají charakter

Reagovat
PavlíčeQ

jen 2x? to řekl minimálně 5x

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Riviera Kid

Tak Jakub ma velký charakter

Reagovat
SuperBanikovec

Ten Latka je dobrý debil, to jak chtěl Lafatu kopnout sotva to sklepl do brány je pěkná sviňárna.

Reagovat
GjøvikFF

Jojo, divím se, že to nikdo v tv nekomentoval. Podle mě ale i Lafata moc dobře věděl, co s tou nohou dělá, když naťukl Berkovcovy vajca...

Reagovat
SuperBanikovec

Jo to je taky pravda, Na sviňarny 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten ho kopnul do stehna ne? nebo sem špatně viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vácha je dobrej magor a o Lafatovi se dá říct to samé..

Reagovat
Moribundus

Vácha je možná magor, aie dostat 2x naloženo takhle od Baeze a pokračovat bez polehávání dál, to by vetšina uplakánků neudělala. Jinak řečeno, když dovedu nandat, tak musím umět taky přijmout.

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha hlavně nebyl moc vidět. Že by další výpadek formy ve Spartě?

Na druhou stranu se mi nesmírně líbila hra Costy. Včera naprosto skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo: Brabec dneska celkem sympaťák v tom rozhovoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle rozhovoru nelze posuzovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem celkem sympaťák v tom rozhovoru, že se na hřišti někdo chová jinak, to je věc druhá..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Lafato, ty jsi hovado Čůrák Lafata

Reagovat
frankiefcb

tak teď jsou dobře v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Palec nahoru Lafatovi za to, jak teď bere ty pokřiky - s úsměvem

Reagovat
GjøvikFF

perfektně to zvládl...myslím, že to víc rozhodilo i Kuku s Karochem

Reagovat
smazaný uživatel

To jednoznačně

Reagovat
taws

to jsou kreténi ti slavisticky fans

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
jiriczeQ

fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanošci:

Čůrák Lafata

Píča Dámková

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Posledni Kovboj

Smrtici humor no, Monty Python hadr. Ale dobre to ilustruje uroven tech chudaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch musí být být z toho uplně v prdeli. Tolik sprostých slov..

Reagovat
frankiefcb

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch? Ten jak se ta jeho dcera hádala a poprala někde v tý ZOO?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Riviera Kid

Konečně Karoch řekl něco rozumného. Nechapu co to tam ten debil Čapek tak natahoval. Naprostý amaterismus

Reagovat
smazaný uživatel

Do půl pasu a Ivánek je frajer

Reagovat
DieFohlenBMG

míra už zas na golfu to je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu, už jsem myslel že to celý odtáhne dneska Čeněk.

Reagovat
discarda

Čenda je odborník, ale tahnout to sam nemuze no

Reagovat
Willy Wonka

Už by tam mohl zůstat nadobro. A fotbálek nechat jiným.

Reagovat
diskoschlampe

A komu? Vláškovi? xD

Reagovat
F.Torres

Sráči haluzácký, naprosto zoufalej výkon sparty a bohužel naši koncovky, do toho ten grázl Lafata zase úřadoval a tentokrát kopal do koulí. Už se z něj stal skutečně sparťan, taková krysa neskutečná Jinak rozhodčí taky nemá čistý svědomí. Pěkně od 60 minuty připískával vše co mohl a vrchol všeho byla žlutá pro Keniu

Reagovat
Riviera Kid

To je hrozny, druhy poločas jste neprelezli půlku, ale stejně za to může rozhodčí.

Reagovat
F.Torres

a stejně bylo víc loženek než u zoufalý sparty, který se připískávalo

Reagovat
Spalovač šancí

Popravdě řečeno, to pískání v druhé půlce tak nějak vyplynulo z průběhu hry. Pokud se tým furt brání, tak prostě rozhodčí jsou alergičtí na obranné zákroky týmu pod tlakem.

...

Pokud bych měl něco vytýkat Královcovi, tak první půlka. V rychlém sledu odpuštěná žlutá Marečkovi za judo a nepísknutý Váchův skluz na Keniu, což byla taky jasná žlutá. Plus jeden skluz zezadu od Brabce. Kdyby tři defenzivní hráči měli žlutou kartu, nemohli by v 2. půlce hrát sparťani tak agresivně a Slavia by se dostala možná i dvakrát za půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Já přál Slávii a myslím si že to Královec odpískal slušně až na pár drobných chyb..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bys mohl objektivně napsat, že Latka měl dostat ČK potom co nadával Královcovi do ženských pohlavních orgánů (i přes již inkasovanou ŽK), ale ty jsi prostě jen zaujatej, a to tě omlouvá.

Reagovat
Spalovač šancí

Bohužel jsem incident nezaznamenal. Předpokládám, že pouze doporučoval Královcovi, aby poslal svoji ženu na gynekologické vyšetření. Pokud tomu bylo jinak, zklamal mě a již nebudu nosit stejný účes jako on. Byť netuším, jak to zařídit (jedině snad po vzoru F. Výborného).

PS: Kdyby jsi dobře přečetl příspěvek, tak za druhý poločas Královcovi nic nevyčítám. Z mého pohledu udělal hlavní chyby v první půlce, které spartě v druhé půli dost usnadnily práci. Mimoto mohl klidně Královec vyloučit Latku i za jiné věci než kecy a mnohem oprávěněji. Ostatní za řeči se v derby karty nedávají.

Reagovat
smazaný uživatel

1. odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš na hlavě a potažmo v hlavě je mi u anusu. Vadí mi, že i přes velmi kvalitní výkon sudího musíš prostě prskat a kopat kolem sebe, jak nějaký zhrzený děcko. Královec zapískal nadstandardně.

Reagovat
Spalovač šancí

Ne. Pokud v první půlce odpustíš defenzivním hráčům, týmu, který prohrává, 3 žluté karty a tento tým potom hraje na riziko, hraje se mu lépe, protože obránci mají možnost záchranné brzdy.

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chtěl rozhodčí řezat Slavii, smlsne si na Baezovi behem par minut. To mi vubec neni jasny, s jakou ulohou jde tenhle hrac na hriste.

Reagovat
Spalovač šancí

Řezat to do té doby, než dostane žlutou.

Reagovat
Gryphonheart

Pěkně Sparta

Hezký fotbal, spousta diváků, tři branky, rozhodčí nekouskoval hru, není na co si stěžovat. Slávisti hráli dobře, Tamás, Švec, Škoda, Kenia i další.. ale Lafata je v lize jen jeden a snažili se i další - Kadlec, Dočkal..

Reagovat
Spalovač šancí

Švec překvapil. Proti Bohemce byl úplně jalový, dnes slušný výkon. Ale je vidět, že v tom Maďarsku úplně přišel o kondici.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu prvni puli by si chlapci zaslouzili celej pondelni trenink krouzit kolem letensky plane-laxnost,bez energie,bez zaujeti...druha pule totalne jinej pristup a hned to bylo jiny i kdyz k tomu podle me hodne pomohl Beranek..zlaty 3 body zijem a nebudu muset poslouchat blby recicky

kazdopadne jestli ani po dnesku nevyleje Krejciho ze zakladu,tak mi snad Lavicka ty koule bude muset ukazat,protoze takhle priposrane drzet zakladni sestavu se snad nevidi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválně, dostane Lžifata stopku alespoň na tři zápasy za to ubohé šlápnutí do rozkroku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, kde se takoví lidi berou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo za to jak napalil Latkovo nohu zadama

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela za takový podobný "zákrok" dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Gryphonheart

Měl by snad? Nebyl v tom úmysl, a ten pohyb ani nebyl dokončenej.. ubohé mi to nepřišlo, ale tvůj komentář už je.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je trapný ubožák, a to jsem ho měl donedávna vedlě Kadeřábka za jediného slušného Sparťana

Reagovat
Gryphonheart

Hlavně je to hvězda ligy a jsem rád, že v ní je. Za pád se omluvil, toho jiní ani schopni nejsou, navíc to byl asi jeho jedinej prohřešek, co si pamatuju. Na to jak dlouho tu ligu hraje, v tom nevidím problém. Jsou tam horší letci a simulanti..

Reagovat
smazaný uživatel

ještě v Jablonci dostal také trest za simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Souboj o míč, to nejde srovnávat s Petrželou

Reagovat
smazaný uživatel

souboj rivalů

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt někoho baví psát Lži ve jménech Sparťanů apod? Jako u Limberského jsem to ještě chápal, protože jde o doplnění jednoho písmenka. Ale Lžifata nebo dokonce Lžičkal? To má být vtipné?

Reagovat
diskoschlampe

Lžičkal vidim poprvé, není to špatný :D

Reagovat
didosh

taky

Reagovat
frankiefcb

Lžičkal, to jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Lžichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ono už to Lžimberský je hodně trapné, Lžifatu chápu jako parodování sparťanských fanoušků

Reagovat
GjøvikFF

Lafata se přiznal, že simuloval, tak to moc nedává smysl, ne? U Limberskýho to bylo jiný kafe, když ten svůj let za faul považoval a sám ještě ukazoval na druhý...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ty dva lety byly úplně jiný kafe, ten Limberského byl takový přífilmovaný polofaul, ale ten Lafatův byl čistý let

Reagovat
Posledni Kovboj

uz kvuli takovejm ocasum jako ty jsem tajne doufal, ze zas nekdo vysimuluje penaltu. Ale vyhrali jsme fer, tak se budete holt muset chytat techhle kravovin no.

Reagovat
smazaný uživatel

no Královec se také na tu výhru snažil, seč mu síly stačily

Reagovat
didosh

Reagovat
GjøvikFF

Polofaul. Vždyť k němu Limberskej doběhl, zaháčil se mu o nohu...a letěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Polofaul leda tak ze strany Limberskýho

Reagovat
smazaný uživatel

A co La-fall-ta? Ne? Tak nic, dam si to sam:

Reagovat
smazaný uživatel

Letfata

Reagovat
Moribundus

Nezapomeň na Sraltu, Plíseň, Dukla pukla,Slavie do hnoje atd. Určitě ještě na něco přideš.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě styl "stay buran"

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že už nehraje Týce,Lžíce by mělo taky svoje kouzlo

Reagovat
Posledni Kovboj

lžýce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Kde dneska vůbec hraje Lžipička, taky bývalý sparťan?

Reagovat
Gryphonheart

Případně i Sležpička zní kvalitně..

Reagovat
Moribundus

Snad Indie.

Reagovat
Gryphonheart

Jj, tam byl loni. Teď co jsem koukal, tak na eng wiki má teď uvedený FC Písek.. Lžipísek jeden!

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se,že Lžipička hraje momentalně jenom na bednách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

To mě poser.Krásně jsem se po ránu tady nasmál.

Reagovat
discarda

Kope za Písek ČFL

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Mario, Marcel a Werner Lžičkovi

Reagovat
db18

Lžičkové už se dávají na trenéřinu, za chvíli je máš zpátky...

Reagovat
Kang & Kodos

Mario už taky skončil?

Reagovat
db18

Hraje v Istres, u něj jsem se nějak unáhlil, jsem taky myslel, že už je starší.

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, bejt někde, kde je dost možná široko daleko jedinej čech - Fenin, to bych radši začal s trénováním

Reagovat
db18

Fenin už je ale pryč...

Reagovat
Kang & Kodos

Jo vlastně....

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlež nebo Holež by ješte ušlo

Reagovat
db18

(ale Lžičkal je fajn )

Reagovat
F.Torres

David Letec Lžifata,Kadlživec, Mario Žmolek, Costa Nhalžihamoinesu, Ondřej Žejdlík, Juraj Chvástal, Bořek Nepočkal, David Lžičík, Jakub Lžibec, Ondřej Židík,

Coach: Víťa Charakterpička

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,ta dnesni prohra na vas nechala vaznejsi nasledky nez jsem si myslel..

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

...

Reagovat
Kang & Kodos

Ondřej Židík se k nám asi zatoulal od vás

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A dělá mluvčího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Lžiang @ MSDos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

nesmím zapomenout na legendy

Mario Lžustrinelli, Vlado Trabant , Tomáš Paclík, Kamil Klacek, Petr Houba, Jiří Hrošík, Lžibor Sionko

Tým: Lžiparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

pokus o vtip level 1. třida základky...tleskám

Reagovat
F.Torres

až na to, že to není vtip

Reagovat
smazaný uživatel

A co to je proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Masturbační výplod degenerovaného internetového fanouška s rektální rourou vyvedenou do oblasti dutiny lebeční.

Reagovat
F.Torres

máš s tím nějaký zkušenosti, když to takhle dopodrobna popisuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
F.Torres

moc tomu nenaznačuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

rozhodně ne vtip

Reagovat
Kang & Kodos

No to opravdu ne

Reagovat
taws

aha ty jsi to myslel vážně...takže jsi nás tu přesvědčil o vrcholu své inteligence

Reagovat
F.Torres

jo, přesně to píšu Sherlocku, nejdřív začni přemejšlet, než se pustíš do takových dedukcí, pane inteligence

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj psaný projev se blíží Dušanovi.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být reakce na Dovodo

Reagovat
dantetomas

výborná reklama na českú ligu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Hokaido

Jo kurva jooooo!!!! To je pocit ... Alel ale ale ale vladco prahy !!!! Smrt a respekt slablvii za vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

srmt a respekt

Reagovat
Kang & Kodos

Urvat derby v 90. minutě - paráda. Ale: za 1. poločas jsem asi 20x zopakoval větu "co to je, do píči?". Naše obrana stála tak moc za hovno, že jsem si myslel, že do zápasu vběhli borci typu Radka Hochmeistra, nebo Mirka Poledici. Costa se mi dneska líbil. 95% centrů od něj sice šlo mimo, ale celej zápas byl aktivní, a na jeho straně to dozadu ani moc nehořelo. Krejčí - centr do cca 13. řady, a potom celkem dobrá střela. Jinak jsem si ho nevšiml. Dočkal - byl tam vůbec? Kadlec - zase nejlepší. Konate - má cenu psát, že by měl hrát základ?. Lafata - dal gol, a to je hlavní, ale jinak ho zase moc vidět nebylo

Diskuze nezklamala, prej se připískávalo Spartě. Lafata schválně přišlápl Berkovcovi koule. Lžičkal (dolare, trollení baníkovců ti jde líp). Rozhodčí hodnotit nebudu, ty situace, o kterejch se tady píše, zkouknu pak ze záznamu. Snad kromě rohu po zákroku Lafaty na Berkovce, a souboji, po kterym dostal Kenia žlutou za kecy (tam bylo vidět, že Vácha fauloval). Tam se jasně písklo pro nás. Ale že třeba Latka dohrál zápas až do konce, to je skoro zázrak. Že místo Kenii (kterej by dostal 2. žlutou), kterej tam u přímáku stál tak dlouho, vyfasoval za zdržování kartu Hrubý, je všem jedno.

Reagovat
Spalovač šancí

Jak už jsem psal. V druhé půlce to od Královce nebylo tak děsně. To spíše v první půli odpuštěná žlutá Marečkovi za judo. Chvilku poté puštěný skluz na žlutou Váchovi. Plus jeden skluz Brabce?. S tím by se spartě hrálo v druhé půlce hůře při napadání.

Reagovat
Kang & Kodos

U Brabce, a asi ani u Marečka by to asi znát nebylo Vácha mě potom dostat ještě žlutou za toho Keniu, toho teda Královec docela šetřil.

Reagovat
Spalovač šancí

No, Marečka vyřešil Víťa. Ale Brabec v druhé půlce tam 2x docela riskantně hasil zárodek brejku, což by si se žlutou asi nedovolil.

...

Kenia ať si zvyká. Ale ne až tolik, nebo po sezoně zmizí. A pak zůstane jediný fotbalista Dostál

Reagovat
smazaný uživatel

a že pískli ofsajd, který nebyl, po kterém by šel Krejčí sám na bránu.

Reagovat
Liquid

Krejčí v ofsajdu byl, chybně odmával jen jedinej ofsajd a to bylo na kraji Costovi

Reagovat
ACSeRw!n

ten tradicni brekot cirkusaku je k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Vrsovice tradicne zalije tsunami slz

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Královec vás tradičně tlačil, nechat zahrávat roh po tom co Lafata nakopne 2 metry před sudím gólmana do kulí, může udělat jedině zaplacenej sudí, a to je na listěně UEFA, 2 fauly na Keniu také nebyli odpískané až se tomu spolukomentátor divil

Reagovat
smazaný uživatel

*Slavistickej spolukomentátor

Reagovat
Liquid

Jo byl to Hyský, exslavista, ale ty fauly tam byly, ale nejhorší ta prasárna na Berkovce zvlášť když je gólman ve vápně chráněnej, karty se dávají i za slabší zákroky nohou či loktem do gólmana, tady ho nakopne a klidně roh ?? Slavie to pak mohla rozkouskovat a chvilku si odpočinout, takhlec následoval zbytečně další roh a z něho hned další...

Reagovat
didosh

A na té půlce kdy Slávka mohla jít do brejku,jak Brabec přejel myslím Škodu.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis tak jak Sparta breci po kazdym zapase s Plzni? Dokonce i v tech, kde Plzen hraje s jinym souperem... Nez se zacnete nekomu vysmivat, tak si zamette pred vlastnim prahem... Nezlobte se na me, ale jednoznacne nejubrecenejsi fanousci poslednich let jsou Spartani..!

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pawelFCB

6b.cz/2U1

Reagovat
cristiano.K.

rozhodně to nevypadlo na dva týmy,které hrají každý o něco jiného. Sparta měla z prdele štěstí, výhra zasloužená jen v kontextu promění šancí, jinak samozřejmě ne. Zákrok Lafaty minimálně žlutý, a kdyby mu dal červenou,tak je snadno obhájitelná, celkově se ze sympatáka v posledních dnech změnil na pěknýho parchanta. Měl dostat trest za simulaci, pak samozřejmě dá gol a provede prasešicnu.Palec dolů i pro Beránka, nechápu proč musel hrát Piták do konce,když jsme v druhé půlce neviděli balon, on brání zkrátka špatně nebo jen na oko.

Každopádně jsem byl po dlouhé době hrdý slavista, solidní výkon.

Spartanští fanoušci do vyrovnání naprosto ticho, trapas

Reagovat
Liquid

Reagovat
Spalovač šancí

to už je dlouhodobý problém v derby, sparťané lépe fandí v Edenu než na vlastním stadionu

Reagovat
joshua

Lol, někdo se dostal do kotle a má mlhu. Latka byl na červenou asi třikrát

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rarášek

Jaká červená pro Lafatu? Spíš pro Latku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
didosh

Jj to jsem si u telky užíval.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický derby posledních let: Zápas vo hovně v komorní atmosféře.Sralta hraje bez Kadeřábka totální hovno.Vrchol Lavičkovo trenérství je poslat tam v 60minutě Timmyho Sralta by měla skončit až za JBC protože nás čeká zase výbuch v pohárech s touhle sračkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dam ti radu,kdyz koukas na TV a sviti ti tam MUTE,tak bude mit komorni atmosferu i Boca-River Plate..

Reagovat
Bex5

Dobrej koment, ale příště vyber nějakej evropskej duel, ať si to dokážeme představit i my, buranští středoevropani. Pak to vypadá, že si na ten střet zalítneš 2 x ročně na dovolenou .... A nemusíš mi obratem dát odkaz na 10 největších derby světa, kde B-RP bude na 2.místě

Reagovat
didosh

Včera Spartu dotáhl ke třem bodům Královec!Hnusná prasárna!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale

Reagovat
Posledni Kovboj

jj, nejdriv nam pisknul tri penalty a viteznej gol daval sam, je to videt na videu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro to, aby Šafarčík táhnul z Baníku.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Prodá jednoho, dva hráče aby ještě něco trhnul a pak ten Baník pustí Aloiskovi.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Po shlednuti zaznamu bez emoci:

1) tohle proste je nejvetsi zapas u nas,chybi tomu jen vyssi tabulkovy postaveni Slavie

2) prvni pule mi prisla jeste horsi nez kdyz jsem to videl vcera

3) Konate do zakladu,Krejci 2-3 zapasy odpocinek

4) nemuzu si pomoct,ale Slavii brzdej takticky chyby Beranka a prijde mi,ze i spatna fyzicka

5) za Slavii nejlepsi Kenia,Skoda,Latka(ve vzduchu),dobrej byl i Tamas a Svec,naopak Prosek a Hruby to je teda neco

6) rozhodci udelal nejaky chyby na obe strany,nam odpustil 2 zluty,Latkovi odpustil taky dalsi 2 zluty

7) je sranda kdyz si vzpomenu jak slavisti nenavideli Repku a tymu jim sefuje uplne to samy individum,zejmena po golu Lafaty ukazal,ze premysleni neni jeho silnou strankou

8) dekujem Policii a security za zniceni casti chorea,delate svou praci skvele,mr*ky..

9) VLADCI PRAHY

Reagovat
smazaný uživatel

1) - Musíš dodat že jen pro Vás a Slávisty.. Mě osobně teda derby baví, ale rozhodně více jsem natěšený na Sparta-Plzeň..

Reagovat
frankiefcb

Tak z hlediska atmosféry mě baví více Sparta - Slavia (ale upřímně více v Edenu). Na Spartěm ito přijde vždycky tkaové komorní. A z hlediska fotbalového tak jo Plzeň - Sparta je super.

Reagovat
centos

Reagovat
Rarášek

7)

Reagovat
F.Torres

Hrubý nehrál špatně, ale je ještě moc vyjukanej...

Rozhodčí rozhodně nepískal rovinu

Porovnáví Řepka a Latka je vrchol demence

Vladci Prahy ale ne ligy, takže si oslavte první a poslední trofej (klíč od prahy)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V cem jsou prosim te uplne jiny?

Reagovat
F.Torres

spíš v čem jsou stejný? Opravdu chceš porovnávat Psychouše Řepku s Latkou? Vždyť ten magor byl naprosto nevyrovnanej, má snad Latka takový dementní zkraty?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze tady je trochu tech podobnosti...

1) ac nejsou odchovanci klubu,tak se pasovali do role srdcaru

2) vyborni ve vzduchu

3) budovani image tvrdaka

4) casto jiz dohrali zapas,kde mohli inkasovat klidne 4 zluty

5) ve hre po zemi proti rychlejsim protihracum-videtelne problemy

6) ac rany radi rozdavaji,velmi spatne snaseji kdyz ranu inkasuji

7) k rozhodcim si muzou dovolit to co malo kdo v lize

8) cervena karta jiz hrozi pouze v pripadech kdyz noha protihrace leti do 5.rady

a odlisnosti?

jeden z nich udelal kvalitni karieru i v Evrope...

Reagovat
F.Torres

co to meleš za blbosti? Já se ptal povahově v čem jsou jiný. Ty píšeš věci ve stylu: Oba jsou chlapi, oba jsou plešatý a podobný nesmysly, na který jsem se neptal.

To co jsi napsal tak se hodí na každýho výraznějšího stopera v lize. Já se ptám na charakterový vlastnosti, ne herní a vizuální

Jinak, že by Řepka a Latka špatně snášeli rány? Co to je za blbost? Jo to bylo včera vidět no, Vácha ho pošle do piči a nic nedostane a podobný věci řiká rozhodčím pomalu každej... Spíš jde o to, že takový karty se nedávají známějším hráčům a těm, kde to kluby platí, což bohužel Vachoušek a Teplice nejsou... Spartani, Plzenáci si můžou řikat co chtějí, dejme tomu i latka

Reagovat
smazaný uživatel

Chces mi rict,ze po Lafatove golu nemel Latka 'blikanec' ? Jinak kdyz to sedi na kazdyho vyraznejsiho stopera,tak mi aspon 3 stopery vypis,ty chytraku

Reagovat
F.Torres

Chceš porovnávat lehký nakopnutí s útokem na kameramana, vyhnání z repre, házení míčů do ksichtu atd..? Vy spartani asi lehce zapomínáte. Procházka, Latka, Švejdík, Hubník a další kupa hráčů z pole

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z tebou vypsanych stoperu nesplnuje to co jsem vypsal

Reagovat
F.Torres

vůbec nejsou důrazný a neotvírají si hubu na rozhodčí navíc tím popíráš i toho latku, což je vlastně to, čeho jsem chtěl dosáhnout, takže paráda, přiznal jsi svoji blbost co se týče porovnání řepka X latka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš hroznej idiot

Reagovat
F.Torres

já sem takovej idiot asi jako že Latka a Řepka jsou úplně stejný typy hráčů z hlediska povahy a chování

Reagovat
Kang & Kodos

To by potom museli bejt naklonovaný.

Reagovat
F.Torres

zas tak dopodrobna si být podobný nemusí, ale prostě latka nemá ty zkraty a není mentálně retardovanej jak řepka, vždyt z toho magora měli všude jen srandu

Reagovat
Kang & Kodos

Ok, Latka nemá zkraty typu bouchání do kamery jako Řepka. Zbytek toho, co jsi napsal, je taková kokotina, že se zdržím reakce.

Reagovat
F.Torres

tak neřve ani tak na rozhodčí, nepere se na veřejnosti, nenadává hodně sproste svým spoluhráčům, myslím si že toho je dost, Latka je prostě stoper, kterej preferuje tvrdou hru, to je ale asi to poslední, co mají s řepkou společnýho a na základě toho tvrdit, že jsou stejný je fakt totální úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fakt nema cenu,gratuluju k titulu idiot dne do 21 let

Reagovat
F.Torres

co to zase plácáš za nesmysly?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Tak lepší než slavit to, že jsme nespali do 2. ligy, jako minulý rok někdo

Reagovat
F.Torres

jaká druhá liga, o čem to mluvíš?

Reagovat
Spalovač šancí

Ad 4) Bohužel mám pocit, že se vrací klasický slavistický problém, a to špatný trénink vs. regenerace, což vede ke spoustě drobných zranění a následně chybějící kondici.

...

A Beránek je prostě srab. Bohužel špatně vyhodnotil těch 6 inkasovaných golů v prvních dvou domácích jarních zápasech a od té doby se to veze

Reagovat
PP

pěkně sepsáno... Vypichl bych bod 3) a především 4) kde to je poněkolikáté a evidentní, že zalezení Slavie si koleduje VŽDY o průser..

Sparta nevěděla v první půli co má dělat

Reagovat
smazaný uživatel

V cem jsou prosim te uplne jiny?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel na konci rict nazdar buzeranti?

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak

Reagovat
Hokaido

Lavička ven . Opět tragickej Costa a on prostě bude hrát pořád a pořád ... Nedá jedinej centr, vzadu hrubky jako prase. To to Víta nevidí, nebo je tak posranej ho sundat ? Krejčí to samý. Musí si sednout na pár zápasů, aby se probral. Jestli to nepomůže, tak ho v létě prodat prvnímu klubu, co se ozve.

Derby pro mě osobně nádherný. Slavia hrála dlouho dobře a urvanou výhru v 89. minutě si strašne cením Hoši děkujem Vládci Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Costa tragickej? Podle mě se dostává do parádní formy. To že není "kompletní fotbalista" (centry nic moc) neznamená, že to ostatní se má přehlížet. Byl kde má být, odebíral míče čistě, vhazoval dobře, přihrávky nekazil, nabízel se do kombinace a ... nahrál na gól, když vyskočil suverénně nevýše ve vápně.

Za mě včera Costa 8/10.

Reagovat
PP

Zrovna za sobotu s tím Costou to je dost mimo no.. Začátek jara - bez debat, byl na zastřelení a kurvil všechno, ale v derby patřil jednoznačně do top 3 hráčů Sparty..

Reagovat
Hokaido

Ten Latka je hrozná píča Po tom golu Lafiho jasná rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je prostě jinde

Reagovat
Bex5

Sparťan: Vládci Prahy!

Plzeňák: Prahu si nechte, my máme ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ze z Plzně asi nechápete, že "vládci Prahy" se opravdu týká nejslavnějšího derby v naší lize. S Plzní to opravdu nemá nic, ale opravdu nic společného. Ani s ligou.

Reagovat
smazaný uživatel

nejslavnější derby v Praze

Reagovat
Hokaido

pouč mě, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já z Prahy nejsem, a přesto vidím, že je to nejslavnější derby u nás. Napsty neNapsty.

Reagovat
Bex5

Je. A já budu rád, pokud se nakonec ukáže, že jedinej důsledek pramenící z výsledku je titul Vládce Prahy.

Reagovat
Bex5

dyk jo, nechte si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Máte piču ještě

Reagovat
Bex5

ligu máme ... titul ne

Reagovat
smazaný uživatel

až teď mi došlo, jak to myslíš, že máte ligu ( Dáša, Berbr a spol..OK)

Reagovat
*CZE*

kde najdu záznam derby, pamatuju si jenom první půli pak jsem byl už moc vožralej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ses vožral buď moc pozdě, a nebo moc brzy.

Se záznamem nepomůžu, ale zdejší komenty jsou hodně výstižné

Reagovat
*CZE*

tak ja byl na letný, ale nak jsem to přehnal..už jsem projel nej momenty a celkem se mi něco vybavilo

Reagovat
Hokaido

byl jsi na pochodu?

Reagovat
*CZE*

tentokrát ne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
goodbay

Následující 4 kola asi dost napoví, možná rozhodnou. Aby Sparta měla reálnou šanci na titul musí vše vyhrát a Plzeň 2x ztratit (z toho jednou ze Spartou prohrát). Pokud po těchto 4 kolech bude mít PLZ 68 a SPA 66, tak se obávám, že ani 75 bodů nebude stačit na titul. Což by byl opravdu mimořádný ročník.

Reagovat
Sosi

a co teprv následujícíh 7 kol

Reagovat
Hokaido

Zajímavý je to, že Jablonec může mít klidně 66 bodů ( 16bodů ze 7 zápasů) a být třetí. Za posledních 10 let by to 8x stačilo na titul

Reagovat
goodbay

Jo, to by bylo taky smutný pro Jablonec. Člověk si říká, že by špička měla i někdy ztratit a zatím se všichni drží, když pominu vzájemný zápas (JAB-SPA), tak ztratili týmy, krom Plzně, jen jednou.

Reagovat
db18

A když jednou ztratíte, tak můžem slavit titul na Letný... (jen bych nechtěl vidět ten výběr lidí, kteří by vyrazili z Plzně )

Reagovat
smazaný uživatel

To bych snad prijel i ja

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že by někdo přitáhl celou Letnou až před tvůj barák, abys mohl slavně přijet na šlapacím autíčku, asi nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte, jsem na Letny byl castejc nez ty..

Reagovat
db18

Jinak Koubek na tiskovce uvedl, že Hořava nehrál, protože se mu už během přípravy vracelo zranění (byl asi na operaci kolena), takže občas trénoval, občas ne a výkony tomu odpovídaly... teďka by to už ale mělo být v pohodě.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Horváth už za áčko vůbec nehraje? Ani na lávce?

Reagovat
db18

Ne, jen když mu to časově vychází, tak hraje myslím za Domažlice.

Reagovat
db18

...na lavičce teda ale občas je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

každopádně Tecla měli v zimě pustit na hostování... a zajímalo by mě, jaký mají plány s Hejdou a Baránkem...

Reagovat
db18

Hejda základ... Baránek se asi bude rozehrávat v lize, když se dostaneme do pohárů

Reagovat
Sosi

a myslíš, že se bude v létě ještě posilovat?

Reagovat
db18

Těžko říct, vrátí se hráči z hostovaček, takže posilovat asi ani nebude třeba... Jedině, že by se pustil někdo ze základu, nebo střední záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

Do středu hřiště koupit Lobotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Max nekdo na kridlo, tam neni co posilovat, podepsal bych Holendu, protoze ten je neskutecnej a pustil Tecla na hostovani. Mozna bych stahnul Koncala, jako alternativu nalevo a pustil Kovarika pryc.. Ale kdyz se bude hrat o LM, tak se bude poustet naprosto minimalne..

Reagovat
Sosi

a Štípek?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja doufam, ze dostane sanci v priprave a to by znamenalo, ze tu zustane, protoze na to urcite ma, neni o nic horsi, nez je Petrzela, ten ma akorat vic zkusenosti, ale jak je videt ted, jde hrat i bez nej. Nadruhou stranu, Petrzela jen tak neodejde, zaslouzi si byt v tymu, za to, co pro nas dlouhodobe odvadel, proto to nebude jednoduchy..

Reagovat
db18

Třeba se někdo ozve a bude ho chtít... už minulé léto se myslím mluvilo o odchodu na Slovácko. I když, to by vydrželo asi do zimy. Jinak Vůch zahraje na obou krajích, ne? Jedno křídlo by možná odejít mělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Vuch zahraje, ale co jsem se bavil s kamosema, kteri ho dobre znaji a jeho rodinu, tak nikdo neveri tomu, ze tu bude hrat a snazit se, ale vsichni mi rikali, at nedoufam, ze na to bude srat a bude sedet akorat v hernach.. Tak nevim Jako kdyby hral na plno, tak pro me ideal - nalevo - Pilar, Koncal a napravo - Vuch, Stipek.. (ale chybi trochu zkusenosti)

Reagovat
db18

No, Pilař už by měl být zkušený dost... Navíc máme de facto jen zkušené obránce...

Reagovat
goodbay

Koláře dnes šetřil nebo je zraněný?

Reagovat
db18

Zranění.

Reagovat
hefy

Včera zas lil v Case.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zapase at si dela co chce, ale pred zapasem nebo treninkem by to uz nebylo moc fajn..

Reagovat
db18

(když se daří... když to nejde, tak by taky nemuseli chlastat... )

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vúch mi sere už teď. Ale zase dyby někdo věděl jak v dobách svojí největší slávi u nás lil Horvi, jako lejou Limba a další.

Reagovat
db18

a zrovna o tomhle jsem dneska taky něco slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

To v Plzni leckdo

Reagovat
db18

Tak já se do Plzně dostal od minulého domácího zápasu až dneska no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ti uz za sebou neco meli, umeli to ustat a hlavne na hristi to nebylo poznat..

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá pravda

Reagovat
Sosi

OT: Olomouc

Reagovat
Sosi

hokejová

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Včera naprostá paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Až na mé vylité pivo po gólu Jurečky

Reagovat
smazaný uživatel

Jurečka stop na 2 zápasy!

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, to radši ty piva obětuju i dvě každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Takový fotbal od nás jsem neviděl asi 5 let zpátky, co teď hrajeme Ten Jursa se mi líbí víc a víc a úplně čumím jak to na kraji sedlo Jurečkovi

Reagovat
smazaný uživatel

už konec podzimu byl slušný a na jaře se na to navázalo, jsem proto hodně zvědavý na příští sezónu, začíná si to pěkně sedat......sestup Slezskému prospěl, vyměnilo se neschopné vedení a zdá se, že teď to je konečně zase v dobrých rukou, konečně to řídí skuteční profesionálové a zároveň srdcaři, kteří mají se SFC velké plány do budoucna. Jurečka se mi líbil už vloni v MSFL, když nastoupil, tak to byl takový dynamit, dával jsem mu proto velkou šanci na prosazení do A, překvapilo mě to jeho hostování, ale s tou školou se to dalo chápat, uvidíme kam až to dotáhne. Z Jursy jsem také nadšen, solidní špílmachr, který dlouho chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Jurečka byl hlavně hrozně jalový v zakončení, ale v sobotu to dával chladnokrevně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ono se to tak nezdálo, ale teď jde vidět, že nám to pomohlo. Kdo ví jak by to dopadlo, pokud by ta záchrana dopadla, zda by to nebylo víc na škodu. Jinak je fakt na to radost teď dívat a hlavně když člověk ví, jací lidí za tím stojí, tak je to pecka, že se po dlouhé době někdo takový našel

Reagovat
smazaný uživatel

On se vůbec celý Opavský sport se hodně zvednul v poslední době, basket nejspíš zase semifinále a s hokejem to teď taky vypadá velmi dobře. Jde vidět že to tady dělají lidé kterým na tom záleží a pak si i ti lidi cestu nacházejí v hojných počtech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jursa je dobrý no, akorát Mety už tam začíná čím dál tím víc přebývat. A taky začínám mít obavy jestli udržíme Nemanju, protože takový šutér tu už nebyl ani nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Už proti Vlašimi jsem říkal, že Nemanja byl neskutečný kauf a že ho prodáme za hodně, je fakt výborný teď. No mě se taky Mety extra nelíbí, zvlášť ty jeho minely či časté fauly, ale je zase nutno dodat, že toho vybojuje dost a ten první gól byl jeho zásluha.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně hrozný sympaťák to je, takový náš Ronaldinho, permanentně vysmátý

Reagovat
smazaný uživatel

někde jsem četl, že Kuzma s partnerkou si nedávno pořídili nové bydlení v Ostravě, kam se odstěhovali ze Štěpánkovic, sice tento krok moc nechápu, jedině že by tam chtěl koupit od Šafarčíka vytunelovaný Baník

Reagovat
Kang & Kodos

Litvínov

Reagovat
smazaný uživatel

ZVVZ USK PRAHA

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, taky. Ale to je spíš montyho parketa

Reagovat
Sosi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Trand

Paráda. Neuvěřitelnej úspěch.

Reagovat
monty25

MISTŘIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dneska pěkně. Jsme jediní, u koho v zápasech padá v průměru minimálně 3 branky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele