Souhrn kvalifikace o postup na ME 2020 - neděle 13.10.

13.10.2019, 17:19, aktualizováno 13.10.2019, 22:55
Komentáře a souhrny
Německo navzdory početnímu oslabení vyhrálo v Estonsku a dotáhlo se ve skupině C na Nizozemsko, které zvítězilo v Bělorusku. Dalšími postupujícími celky na mistrovství Evropy jsou Polsko a Rusko. Důležité výhry zaznamenaly Rakousko a Maďarsko...
Skupina C

Estonsko - Německo 0:3

13.10.2019 20:45

Góly: 52. Ilkay Gündogan, 58. Ilkay Gündogan, 71. Timo Werner

Německo zvládlo úlohu jednoznačného favorita na půdě Estonska, urvalo povinné tři body, a to i přesto, že prakticky celý zápas muselo hrát jen o deseti mužích v poli. Nutno podotknout, že proti svému soupeři se celý první poločas nemohlo střelecky prosadit. Pak ale ve druhé půli na řadu přišly dva přesné zásahy Ilkaye Gündogana a jeden Tima Wernera.

Domácí dosud v kvalifikačním cyklu získali pouhou jednu remízu, v tomhle souboji chtěli slovutného protivníka hlavně potrápit, a to se jim vlastně celou první pětačtyřicetiminutovku dařilo. Na nějaký senzační výsledek ovšem nakonec nedosáhli. Hosté splnili, co se od nich očekávalo, a po říjnovém termínu se usadili na samotném čele tabulky.

Situace se však pro Němce nevyvíjela od úvodních minut vůbec dobře. Stoper Can totiž hasil požár na poslední chvíli, před pokutovým územím podrazil proti fotbalovým pravidlům pronikajícího Liivaka, a protože sudí Kabakov vyhodnotil tenhle přestupek zřejmě jako zmaření zjevné brankové možnosti, vytasil ze své kapsy rovnou červenou kartu.

Z následného přímého kopu se snažil poslat Estonce do vedení Kams, jenže svou střelu přes zeď nezakroutil. Svěřenci trenéra Karela Voolaida byli při chuti i nadále, Mets mohl na zadní tyči taktéž skórovat, avšak jako by se šance zalekl a z voleje vypálil jen nad bránu. Německo se snažil poslat do vedení Waldschmidt, jenže na gólmana Lepmetse nevyzrál.

Asi největší příležitost na změnu skóre v rámci dějství prvního měl hostující útočník Reus. Ten vyslal ze standardky slušnou pumelici kolem připravené zdi, k jeho smůle však trefil pouze brankovou konstrukci. Mužstvo kouče Joachima Löwa se tak do přestávky žádného gólu nedočkalo, nicméně z této skutečnosti jeho hráči nakonec neznervózněli.

V 51. minutě Němce bezpochyby uklidnila branka Gündogana, jenž se za vápnem po ne úplně chtěné teči spoluhráče Havertze propracoval trochu se štěstím k míči, který pak ihned z první usměrnil podél marně se natahujícího Lepmetse. Jen o šest minut později se hosté radovali podruhé, to když Gündogan zužitkoval elegantní a účinnou patičku od Reuse.

Estonsko dva rychle inkasované góly dostaly do kolen. Celek z Pobaltí se na žádný další odpor nezmohl, Die Mannschaft si pohodlný náskok v pohodě hlídal. Jeho vítězství přitom ještě devatenáct minut před koncem pečetil Werner, jenž přebral dlouhý pas od Gündogana, narovnal si balón na pravačku a zamířil snadno do poloodkryté estonské brány.

Více informací k zápasu

Bělorusko - Nizozemsko 1:2

13.10.2019 18:00

Góly: 54. Stanislaw Drahun - 32. Georginio Wijnaldum, 41. Georginio Wijnaldum

Trochu vydřené, ale důležité tři body uhráli Holanďané v Bělorusku. Díky této výhře se stále drží ve výhodné pozici v nabitém boji o dvě postupová místa ve skupině C. Naopak domácí zůstávají bez šance na postup na čtvrtém místě.

Od úvodu tlačili na pilu dle očekávání Oranjes. K něčemu zajímavému se ale dlouho nedostávali, až ve 22. minutě střílel Van de Beek nad bránu. Šest minut poté měli velkou šanci zničehonic Bělorusové. Centr z pravé strany proskákal k Lapcevovi. Jeho první ránu zablokoval De Ligt, dorážku pak domácí hráč poslal do zamezí.

Krátce po půlhodině hry padla první branka, a to do sítě Běloruska. Hostující Wijnaldum si naběhl na vysoký balón do pokutového území a tvrdou hlavičkou pod břevno skóroval. Čtyři minuty před přestávkou si stejný muž udělal prostor ke střele, kterou poslal přesně do horního rohu svatyně, již v tu chvíli marně hájil brankář Hutar. Gól naděje do šatny mohl vstřelit domácí Jablonski, avšak nadějný pokus skončil o kousek vedle.

Devět minut po změně stran se ale Bělorusům povedlo zdramatizovat duel. Poljakov odcentroval do pokutového území, kde Van Dijk neuhlídal Drahuna, který zblízka hlavou překonal gólmana Oranjes Cillesena. Skomírající hru hostů oživil střídající Se Jong, který vyprodukoval několik zajímavých, leč nepřesných střel. Na Hutara nevyzrál ani v 82. minutě Malen, Bělorusko se ale na větší odpor nemohlo, tudíž hosté poměrně v klidu uhájili důležité vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Německo650120:615
2.Nizozemsko650119:715
3.Severní Irsko64028:712
4.Bělorusko71154:124
5.Estonsko70162:211
Skupina E

Wales - Chorvatsko 1:1

13.10.2019 20:45

Góly: 45+3. Gareth Bale - 9. Nikola Vlašić

Chorvati si stále ještě nezajistili postup na Euro, ve Walesu pouze remizovali 1:1. Domácí si zase ztížili cestu za druhým postupovým místem, na Maďary ztrácí čtyři body.

"Draci" vyrukovali na Chorvaty ve stejném složení, v jakém se tři dny zpět představili ve slovenské Trnavě. Vatreni ve čtvrtek sfoukli Maďary, a tak si jejich manažer Dalić dovolil tři změny v sestavě. Místo Rakitiće, Brozoviće a Rebiće dostali šanci Kovačić, Vlašić a Brekalo.

A jeden z nových mužů na trávníku Vlašić se trenérovi za důvěru odvděčil již po devíti minutách, a to tím nejlepším možným způsobem. Akci po levé straně rozjel hbitý Brekalo, míč se přes Petkoviće dostal k Vlašićovi, který vystřelil přesně k tyči. Gólman Walesu Hennessey neměl nárok - 0:1. Čtyři minuty poté se ale strážce domácí svatyně, když fantastickým zákrokem vytáhl hlavičku Perišiće, jehož nádherným pasem oslovil Petković.

Wales vůbec nezachytil úvod zápasu, postupem času ale přece jen vyrovnal hru a v nastavení první půle se zničehonic dočkal vyrovnání. Davies prošel jako buldok středem pole, do pokutového území vyslal Balea, jenž překonal vyběhnuvšího brankáře Livakoviće.

Krátce po změně stran musel kvůli zranění odstoupit ze hry Kovačić, jehož nahradil Rakitić. Hned poté Petković nevybíravě sestřelil v hlavičkovém souboji Ampadua a mohl být rád, že viděl jen žlutou kartu. Značně otřesený Ampadu musel podobně jako Kovačić střídat. V 56. minutě byla konečně k vidění také ryze fotbalová akce, když Livakovićovu pozornost prověřil z levé strany James.

V 72. minutě o sobě po delší době dali vědět také Chorvati, ale Jedvaj pálil příliš vysoko. Jinak toho ale oba týmy v druhé půli příliš nenabídly, k vidění byly zejména ostré souboje a několik zraněných, včetně kapitána hostů Modriće. Na patovém výsledku se už nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Maďarsko - Ázerbájdžán 1:0

13.10.2019 18:00

Góly: 10. Mihály Korhut

Hodně důležité vítězství vybojovali Maďaři doma nad Ázerbájdžánem. Domácí svého soupeře po celý zápas mačkali, gólově se ale prosadili jen jednou. Po většinu hrací doby pasivní hosté se osmělili až v závěru, kdy dokonce málem vyrovnali, jenže radost jim sporným verdiktem překazil rozhodčí.

Maďarsko se tak znovu vyšvihlo na druhé postupové místo, které hájí o dva body před Slováky a o čtyři před Velšany. Oba soupeři ale mají ještě jeden zápas k dobru, zatímco Maďaři budou hrát již jen s Walesem. U Ázerbájdžánu je zase jasné, že skončí na poslední páté pozici.

Zatímco v šesté minutě ještě pálil Szoboszlai příliš vysoko a Vidův pokus tři minuty nato kryl gólman Balajev, do třetice se již maďarský hráč trefil do černého. Tím šťastlivcem byl Korhut, jenž v desáté minutě napálil odražený míč po rohovém kopu zcela přesně k tyči. Pohříchu se však jednalo o jedinou gólovou radost domácích.

Po zbytek zápasu přitom Maďarsko svého soka mačkalo, jeho hráči ale selhávali v zakončení. Ve 23. minutě trefil Sallai přímo náruč Balajeva, o šest minut později pak stejný hráč zahodil tutovku. Křídelník domácích byl opravdu hodně viděl. Ve 33. minutě zase střílel, tentokrát nepřesně, minutu poté jej zase vychytal Balajev. Ázerbájdžán toho na druhou stranu za prvních čtyřicet pět minut moc nepředvedl.

Ve stejném duchu pokračovalo utkání i po změně stran. V 52. minutě nechybělo Szoboszlaiovi mnoho a málem se ze standardní situace trefil přesně. Po hodině hry se opět připomněl Sallai, ovšem jeho dalekonosné ráně chyběly gólové parametry. V 78. minutě se mezi střelce opět mohl zapsat Korhut. Pálil podobně jako při svém úspěšném zásahu, jenže tentokrát to přece jen o pár centimetrů přehnal.

Až v samotném závěru Ázerbájdžán ukázal, že umí i útočit, a málem Maďary okradl o vítězství. Ve druhé minutě nastavení zahrávali hosté standardní situaci, po které Rahimovu hlavičku vyrazil brankář Gulálcsi pouze do Mustafazadeho, od nějž se míč odrazil do brány. Radost Ázerbájdžánů ale překazil sudí, těžko však říct, jestli odpískal ofsajd nebo domnělou hru rukou. Jisté je, že Mustafazade balón rukou nezasáhl. Tak či onak, Maďaři se tří bodů nakonec dočkali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chorvatsko742114:614
2.Maďarsko74038:912
3.Slovensko631210:810
4.Wales62226:68
5.Ázerbájdžán60155:141
Skupina G

Polsko - Severní Makedonie 2:0

13.10.2019 20:45

Góly: 74. Przemyslaw Frankowski, 80. Arkadiusz Milik

Polsko dotáhlo své dosavadní kvalifikační působení ke zdárnému konci již dvě kola před koncem a hlavní fázi evropského šampionátu si zahraje už počtvrté v řadě. Sice si ještě nezajistilo prvenství ve skupině, neboť Rakousko skolilo v souběžně hraném klání Slovinsko, oslavy po výhře nad Severní Makedonií se mu však výrazně nepokazily.

Hosté byli bezpochyby notně povzbuzeni o minulý skalp Slovinska, který je zase vrátil do reálných bojů o první dvě postupová místa, ve Varšavě dlouhou dobu drželi alespoň bezbrankovou remízu, jenže čtvrthodinu před koncem inkasovali po trefě Przemyslawa Frankowského a následně se střelecky prosadil ještě Arkadiusz Milik.

Domácí se nemuseli ohlížet na někoho jiného, soustředit se mohli jen sami na sebe a na toužebné tři body, které by je s definitivou poslaly na EURO 2020. Jenže proti houževnatým Severním Makedoncům, jež i přes tuhle porážku stále živí teoretické naděje na proklouznutí z kvalifikační skupiny, se kýžený a chtěný úspěch nechtěl jednoduše dostavit.

V 10. minutě jako první zahrozil muž s desítkou na zádech, tedy záložník Krychowiak, jenž zpoza vápna tlačil svůj pokus na bližší tyčku, nakonec však zamířil vedle hostující brány. O pět minut později mohl zaúřadovat kapitán Lewandowski, jenž se ze všech sil opřel do míče na zadní tyčce, avšak ani on neseřídil svoje mířidla na požadovanou úroveň.

Poláci pokračovali ve velkém tlaku, v 17. minutě zakončoval z vyložené pozice Zieliňski, avšak ke své smůle napálil pouze břevno. Severní Makedonie se poprvé ozvala až devět minut před obrátkou, to ze standardní situace vystřelil přímo na brankáře Szczesnyho velmi nebezpečně Alioski, nicméně sledoval jen zásah rukavic svého protivníka.

V 50. minutě se opět třásla branková konstrukce hostujícího mužstva, poněvadž balón do ní nasměroval Szymaňski. A protože na gól Poláci stále marně čekali, vytáhli z rukávu trumf v podobě střídání Frankowského za Grosického. Ten se na hřiště podíval v 73. minutě a jen o několik málo sekund později se radoval ze svého možná největšího úspěchu v kariéře.

Lewandowski na malém vápně přiťukl balón, leč spíše nechtěně, rozeběhnutému Frankowskému, a ten z blízkosti propálil gólmana Dimitrievskiho. Že jeho jubilejní přesný zásah v reprezentaci bude znamenat hned klíčový faktor pro postup na EURO, nečekal asi ani on sám. V 80. minutě pak ještě pečetil výhru Polska druhý z náhradníků Milik.

Více informací k zápasu

Slovinsko - Rakousko 0:1

13.10.2019 20:45

Góly: 21. Stefan Posch

Rakousko po katastrofálním vstupu do tohoto kvalifikačního cyklu neprohrálo už pošesté v řadě, navíc ve stejném počtu utkání se popáté radovalo z tříbodového zisku a výraznou měrou se přiblížilo k postupu na evropský šampionát. Po tři dny starém úspěchu s Izraelem (3:1) zvládlo klíčovou bitvu v Lublani se Slovinskem a se šestnácti body se nachází na pohodlném druhém místě tabulky o pět bodů právě před svým nedělním rivalem.

Rakušané tak k jistotě postupu potřebují ve dvou zbývajících duelech se Severní Makedonií a s Lotyšskem získat alespoň dva body, což by rozhodně neměl být velký problém. Za už jistě postupujícím Polskem zaostávají o tři body. Naopak Slovinci po prohře v Severní Makedonii (1:2) nezvládli ani druhý nesmírně důležitý zápas po sobě a je vysoce pravděpodobné, že se mezi nejlepší evropskou čtyřiadvacítku neprobojují.

Hosté vstoupili do tohoto střetnutí s mnohem větším elánem a svou první větší příležitost si vypracovali po necelé čtvrthodině hry. Gregoritsch obdržel přesně načasovanou přihrávku do šestnáctky soupeře, prvním dotekem si elegantně zpracoval balón a pak pálil přímo pod horní tyčku, nicméně gólman Oblak byl připraven a skvělým zákrokem tuto příležitost zlikvidoval. Hosté rozhodli o svém úspěchu ve 21. minutě zásluhou Stefana Posche.

Dvaadvacetiletý obránce německého Hoffenheimu si naskočil na rohový kop Lazara z levé strany a zády k brance hlavičkoval přesně ke vzdálenější tyči, Oblak tentokráte jen zůstal bezmocně stát před brankovou čarou. Ihned na to mohl zvýšit vedení svého výběru Laimer, ale jeho razantní hlavičkový pokus tentokráte ukryl ve svých rukavicích pozorný Oblak. Domácí se poprvé ozvali až po necelé půlhodině hry.

Z více jak třiceti metrů zkusil štěstí Kurtič a jeho razantní projektil zneškodnil brilantním způsobem brankář Stanković. Ihned po změně stran těsně minul pravou tyč Šporar, na opačné straně nemířil přesně ani Laimer. S přibývajícím časem byla ve slovinském táboře znát stále větší nervozita a ta vyvrcholila v 89. minutě. Nedělní utkání totiž nedohrál Denis Popovič, jenž loktem zasáhl obličej Sabitzera a od tureckého sudího Çakιra uviděl přímou červenou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Polsko861113:219
2.Rakousko851217:716
3.Slovinsko832313:811
4.Severní Makedonie832310:1111
5.Izrael722312:148
6.Lotyšsko70071:240
Skupina I

Kypr - Rusko 0:5

13.10.2019 18:00

Góly: 9. Denis Čeryšev, 23. Magomed Ozdojev, 79. Artjom Dzjuba, 89. Aleksandr Golovin, 90+2. Denis Čeryšev

Rusko potvrdilo skvělou kvalifikační formu i na půdě Kypru, svého protivníka rozstřílelo ve vysokém poměru 5:0 a rozdíl ve skóre klidně mohl být ještě vyšší. Díky tomu stvrdilo svůj postup na EURO 2020. Dvě kola před koncem má na kontě úctyhodných jednadvacet bodů a je druhé, za stoprocentní Belgií zaostává jen o body tři. Domácí zůstávají na třetím místě s deseti body a je jasné, že se mezi čtyřiadvacítku nejlepších nedostanou.

Hosté měli utkání pod kontrolou od úvodního hvizdu. První větší možnost si vypracovali po necelých dvou minutách hry, kdy si na rohový kop naskočil obránce Giorgij Džikia a orazítkoval brankovou konstrukci. Neuběhlo ani sedm minut a Rusové se přeci jen dostali do vedení. Tradiční kanonýr Denis Čeryšev obral o míč chybujícího Kyriakoua a pak postupoval sám po levém křídle, svou prudkou ránu usměrnil přesně pod horní tyčku.

Jasný favorit nedělního střetnutí zvýšil svůj náskok v polovině úvodního dějství. Opět u toho byl Čeryšev, jenž zpětnou přihrávkou téměř od brankové čáry vybídl ke skórování Magomeda Ozdojeva a ten z osmi metrů zavěsil do bližší šibenice. Nalomený domácí výběr si ještě více zkomplikoval svou situaci ve 28. minutě, kdy frustrovaný Konstantinos Laifis naprosto zbytečně nakopl Petrova a srbský rozhodčí Jovanovič mu udělil přímou červenou kartu.

Ve zbývajícím průběhu první půle nesupěli v nadějných pozicích Ionov, Aleksandr Golovin či Čeryšev, Rusko ale pokračovalo ve své aktivitě i po přestávce. V 52. minutě nejprve vypálil z hranice šestnáctky Golovin a rozezvonil břevno, pak minul o decimetry levou tyč Achmetov a vzápětí dvakrát zasahoval střídající gólman Pardo proti střelám Ionova. Dvacet minut před koncem nevyužil parádní přízemní kombinace svých spoluhráčů ani Čeryšev.

Ve zbývající čtvrthodině začal hrát Kypr na obrovské riziko a doplatil na to hned třikrát. Vítězství Rusů pojistil v 79. minutě Artjom Dzjuba, který po pasu od Čeryševa hlavičkoval do protipohybu bezmocného Parda - 0:3. Následně rozvlnil síť Čeryšev, nicméně jeho branka neplatila kvůli ofsajdu. V 89. minutě obstřelil Golovin vyběhnutého domácího strážce a bylo to o čtyři trefy, v nastaveném čase uzavřel gólový účet Čeryšev svým druhým zásahem v tomto duelu.

Více informací k zápasu

Skotsko - San Marino 6:0

13.10.2019 18:00

Góly: 12. John McGinn, 27. John McGinn, 45+1. John McGinn, 65. Lawrence Shankland, 67. Stuart Findlay, 87. Stuart Armstrong

Skotsko si dokázalo poradit se San Marinem a rozdrtilo ho ve vysokém poměru 6:0, jenže z tohoto kvalifikačního cyklu se na evropský šampionát nepodívá. Naději má ještě přes Ligu národů, o jediné místo úrovně C bude bojovat v dodatečném play-off. V kvalifikaci se Skotové momentálně nacházejí na čtvrtém místě tabulky s devíti body a za druhým Ruskem zaostávají o propastných dvanáct bodů. San Marino je beznadějně poslední s nulovým bodovým ziskem a s hrozivým skóre 0:43.

Hosté navíc utrpěli druhý debakl v řadě za sebou, ve čtvrtek totiž odjeli z Belgie s potupnou porážkou 0:9. Hattrickem během prvního poločasu se blýskl čtyřiadvacetiletý záložník John McGinn. Úvodní větší možnost se zrodila po šesti minutách hry. Forrest svou přesně načasovanou nahrávkou našel v pokutovém území protivníka rozběhnutého Lawrence Shanklanda, jehož projektil zblízka odvrátil nad břevno gólman Simoncini.

Přesně o šest minut později poprvé udeřil McGinn. Na pravé straně šestnáctky odvedl skvělou práci Christie a poté z dvanácti metrů vystřelil, nabíhající McGinn usměrnil balón jemnou tečí do levého spodního rohu. Stejný hráč se podruhé prosadil po necelé půl hodině hry. Střílený přízemní centr z levé strany od McTominaye odvrátil před sebe Simoncini a dorážející McGinn neměl se zakončením do prázdné branky žádné problémy.

Kmenový hráč anglické Aston Villy dovršil svůj hattrick během pouhých čtyřiatřiceti minut v nastaveném čase první půle. Po rohovém kopu z pravé strany a následné prodloužené hlavičce od Stuarta Findlaye stanul v brankovém území a zblízka chladnokrevně rozvlnil síť. Skotský reprezentační výběr dominoval také po výměně stran, i když v úvodu spíše vyčkával a do ofenzívy se nijak výrazně netlačil.

Jeho čtvrtý zásah přidal v 65. minutě Shankland. McTominay napřáhl z dobrých dvaadvaceti metrů a orazítkoval břevno, poté Shankland přelstil ofsajdovou past a odkrytý prostor tří tyčí nemohl minout. Za další dvě minuty nepokryla hostující defenzíva další centr od rohového praporku a hlavičkující Findlay snadno překonal zoufalého Simonciniho - 5:0. V 86. minutě stvrdil výhru Skotska střídající Stuart Armstrong parádní ranou z přímého volného kopu.

Více informací k zápasu

Kazachstán - Belgie 0:2

13.10.2019 15:00

Góly: 21. Michy Batshuayi, 53. Thomas Meunier

Belgičané v Kazachstánu potvrdili svou naprostou suverenitu a i přes jistotu postupu na EURO vyhráli. Kazachstán jim přitom povolil jen dvě střely na branku, obě však skončily gólem. Skóre otevřel v prvním poločase Batshuayi a po změně stran zvýšil Meunier.

Favorizovaní hosté svého soupeře nijak nešetřili a kouč Roberto Martínez nasadil takřka všechny své opory včetně dvou bratří Hazardů - Edena a Thorgana. Belgie chce vyhrát svou skupinu a výhra by dál znamenala tříbodový odstup od druhého Ruska.

Kazaši začali nebojácně, tlačili se dopředu a chtěli si to s Belgií rozdat na férovku, rozhodla ale kvalita, která je zcela jednoznačně na straně hostujícího celku. Ve 21. minutě poslal Praet přihrávku na zadní tyč a Michy Batshuayi zblízka překonal Nepohodova. Belgie si pak dál hrála svoje tempo, rozhodně se netlačila dopředu a vlastně Batshuayiova branka vzešla z jediné střely na branku.

Hvězdný soubor kolem Edena Hazarda přidal druhý gól na začátku druhého poločasu. Eden Hazard nádherně načechral balón na kopačku Thomase Meuniera a hráč pařížského Saint-Germain přesnou ranou k tyči zvýšil. Uvolnění Belgičané se pak valili na Nepohodova, po souhře Batshuayie s Mertensem hlavičkoval druhý jmenovaný nad a o chvíli později zase Batshuayi nedosáhl na přihrávku Mertense. Rudí ďáblové zahazovali a svojí velkou příležitost neproměnil ani Kazachstán. Vorogovskij branku přestřelil a nic dalšího už se v utkání nestalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Belgie880030:124
2.Rusko870127:421
3.Kypr831413:1210
4.Skotsko830511:179
5.Kazachstán82159:137
6.San Marino80080:430

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

No 4 body nám asi stačiť nebudú, takže treba vyhrať v Chorvátsku. To dáme

Reagovat
pistacik11

Maďari budú motivovaný vo Walese, uhraju tam remízu, takže 4b nám budú stačiť.

Reagovat
Minister

A čo ak budú až tak premotivovaní, že tam dokonca vyhrajú hm? Spoliehať sa na remízu je na prd.

Reagovat
mul

v prípade remízy Madarska aj 3 b

Reagovat
Y.N.W.A

Wales může remizovat v Baku... pak vám stačí doma Ázerbájdžánce porazit, stále v pohodě

Reagovat
Majk91

ak sa v zapase Wales - Mongolsko zrodi remiza, tak nam budu stacit 3 body, cize porazit Azerbajdzan.

Reagovat
eleven11

ubožiak

Reagovat
frezi

hapal out

Reagovat
mimi_united

No nedostať sa na EURO s generáciou hráčov ktorú máme je celkom hanba

Reagovat
pistacik11

má tam jedného nadpriemerného obrancu, stred je trochu nad priemerom, dobrý brankár, ináč tam do teraz nemal útočníka, priemerne krídla, a žiadnych krajných obrancov. Zas s tou dobrou generáciou by som brzdil. Wales a Maďari sú na našej úrovni, Wales možno aj trochu lepšie na tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

Wales určitě lepší.

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou generaci??? V ceske repre by hral zaklad mozna jeden hrac

Reagovat
misinho7

Reagovat
Greny

No tak porazili jsme vás dvakrát v soutěžním zápase...

Reagovat
Majk91

od vas by v nasej repre hral zaklad mozno Schick. Ale ani to nie je iste, kedze Bozenik sa chyta viac nez dobre

Reagovat
Greny

No vidíš a furt jste tak špatní že vás porazime

Reagovat
Neutron

Reagovat
adoxx

Reagovat
adoxx

A tenhle komentář jako myslíš vážně?

Reagovat
Beči

To je přesně tak Československá mentalita. Ještě není ani dohraná kvalifikace, bodově jste nad Walesem, ale stejně už je předem vše ztracené, i když ještě zbývá odehrát dva zápasy. Jakou mají pak mít hráči motivaci, když fanoušci je už předběžně odepíšou?

Reagovat
Puskas

Poláci včera dvojitá výhra.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
castelL

Maďarom kvalitne pomohol rozhodca. Neuznaný gól v závere pre Azerbajdžan, neexistujúca ruka

Reagovat
Losinho

Reagovat
Majk91

tak isto ako nam pomohol rozhodca v Madarsku, ked nam uznal gol z metroveho ofsajdu

Reagovat
castelL

na to som tiež apeloval a aj známemu som hovoril.. je to smutné

Reagovat
Pharrell

nebyl tam VAR ten by chybu sudího opravil a vyhodnotil to správně...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělal ten Can, že šel hned ve 14.ven? Viděl jste to někdo??

Reagovat
castelL

Hráč Estónska išiel na bránku a Can ho zastavil pred 16tkou, čistá šanca = červená.

Reagovat
PaYaB

no já bych to viděl na žlutou a varování, stejně to těm marným Estoncům bylo k ničemu

Reagovat
ADM

No tak to je hodne zvláštny popis tej situácie

https://www.youtube.com/watch?v=Ldo43mhaNwY

Reagovat
smazaný uživatel

Venku ze základu Juve

Venku ze soupisky pro LM

Venku z kvalifikačních zápasů

Reagovat
Pharrell

Karma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele