Serie A - souhrn 31. kola

27.03.2010, 19:59, aktualizováno 28.03.2010, 22:39
Komentáře a souhrny
Ve šlágru kola včera uspěl AS Řím proti Interu, radovalo se i Palermo. AC Milán jen remizoval s Laziem a ztrátu na první dva týmy smazal jen o jeden bod. Dnes vyhrála Neapol, která zdolala Catanii, a konečně zabral i Juventus proti Atalantě. Fiorentina přehrála Udinese, Sampdoria remizovala s Cagliari, remízové byly také všechny další nedělní výsledky.

AC Milán - SS Lazio 1:1

28.03.2010 20:45

Góly: 18. Marco Borriello (pen.) - 32. Stephan Lichtsteiner

Milánské AC nejspíše přenechává boj o titul Interu a Římu, Rossoneri opět nedokázali vyhrát a i když remízou stáhli náskok Interu na tři body, je to pro ně ztráta. Lazio si bod ze San Sira zasloužilo.

První šanci zápasu si připsal Clarence Seedorf, ovšem klíčovější okamžik nastal později. Flamini upadl po souboji s hostujícím obráncem a rozhodčí nařídil přísnou penaltu. Tu pak proměnil Marco Borriello a domácí vedli 1:0. Lazio okamžitě přidalo plyn a byli to domácí, kteří se začali bránit. Nicméně ve 32. minutě se neubránili, Mauri poslal centr do pokutového území, ten podběhl Antonini a toto zaváhání okamžitě potrestal Lichtsteiner - 1:1. Biancocelesti byli i nadále nebezpečnější a do konce prvního poločasu diktovali tempo. Dida nedokázal odvrátit míč, ovšem Lazio nedokázalo ve skrumáži využít zmatků, a když Zarate napálil míč přímo do náruče Didy, skončil poločas 1:1.

Do náruče brankáře vyslal i svůj pokus Borriello, to už ale běžel druhý poločas. Odčinit předchozí zaváhání mohl obránce Antonini, ten se prodral ke střele a po jeho ráně se branka otřásala v základech ! Další gólovou vymyslel Inzaghi pro Borriella, o pár let mladší Borriello však přestřelil. Lazio už v průběhu druhého poločasu tolik nehrozilo, Dias pouze přestřelil branku. S ubývajícími minutami potřeboval Milán útočit, před Abatem dokonce zívala prázdná branka, ovšem Abate si s tím nedokázal poradit. V závěru křečovitý Milán nedokázal strhnout vedení na svojí stranu a boji o ligový primát znovu ztratil. Z výrazu trenéra Leonarda doslova čířilo velké zklamání.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Atalanta Bergamo 2:1

28.03.2010 15:00

Góly: 30. Alessandro Del Piero, 82. Felipe Melo - 45. Nicola Amoruso

Juventus Turín si doma částečně spravil náladu, když porazil Atalantu Bergamo 2:1. Hosté ale rozhodně nebyli horším týmem, a dá se říci, že měli smůlu. O výhru Staré dámy se postarali Del Piero, který se nádherně trefil z přímého kopu a Felipe Melo, jenž zaznamenal vítěznou branku.

Útočník Tiribocchi měl první velkou příležitost domácího celku, v pokutovém území se dostal k zakončení a jen díky skvělému Manningerovi zůstal výsledek nerozhodný. Atalanta svojí šanci nevyužila, a to nemilosrdně potrestal zkušený Alessandro Del Piero. Stará dáma měla totiž možnost zahrávat volný přímý kop, a ačkoliv se jednalo o velkou vzdálenost, Del Piero parádně umístěnou ranou nedal Consiglimu šanci. Branka to byla vskutku parádní a Juventus vedl 1:0 ! Vzápětí mohl zvýšit Marchisio, jeho pokus byl předčasně přerušen hvizdem hlavního sudího.

Ve 33. minutě přišla první špatná zpráva pro domácí Juventus, hrací plochu totiž musel kvůli zranění opustit tvůrce hry Diego a jeho pozici zaujal mladý Sebastian Giovinco. Atalanta vystrkovala růžky, rovněž z přímého kopu zkoušel překvapit Manningera Valdes, rakouský brankář však střelu kryl. Valdes se pak ještě jednou dostal ke střele, Manninger s ní měl větší problém, nicméně na dvakrát celou situaci zvládl. Aktivnější hosté nevyrovnali ani po rychlé akci, na jejímž konci chyběl Amorusovi asi krok aby dostal míč do sítě Juve. Těsně před odchodem do šaten se hostům přeci jenom podařilo vyrovnal, Amoruso převzal dlouhý balón a křižnou střelou překonal Manningera - 1:1.

Atalanta začala lépe i druhou půli, s přízemní střelou Ferreira Pinty však neměl Manninger velké problémy. Po ráně Padoina se zase zahrával rohový kop, nebezpečný pokus totiž ještě přizvedl Fabio Cannavaro. I další šance patřila hostům, Bianco se propracoval k hlavičce, ovšem chyběla větší přesnost. Juventusu se dlouho nedařilo a nebezpečný začal být až čtvrthodiny před koncem. Před Amaurim na poslední chvíli zasáhla hostující obrana a střelecký pokus Giovinca skončil těsně vedle. K odvážnému průniku se odhodlal obránce Zebina, Consigli proti němu včas a dobře vyběhl. Juventus přidal plyn a výsledkem byla vstřelená branka. Na centr Del Piera si naskočil Felipe Melo a hlavou do proti směru nedal Consiglimu šanci. Kdo jiný v tuto chvíli potřeboval vstřelit tak důležitý gól než kritizovaný Felipe Melo. Juventus už si vedení vzít nenechal a vyhrál 2:1.

Více informací k zápasu

AS Livorno - AS Bari 1:1

28.03.2010 15:00

Góly: 85. Francesco Tavano - 24. Riccardo Allegretti

Body se dělili také v Livornu, sestupem ohrožení domácí nedokázali na domácí půdě zdolat Bari. Utkání mohlo pro Livorno dopadnout ještě hůře, alespoň bod totiž zachraňoval pět minut před koncem Francesco Tavano.

Francesco Tavano se mohl stát hrdinou Livorna mnohem dříve, v 18. minutě se propracoval k dobré střele, ještě lepším zákrokem se však prezentoval brankář Jean - Francois Gillet. O chvíli později se doslova řítil na branku Cristiano Lucarelli, svojí chybu však ještě dokázal napravit Leonardo Bonucci. Ve 24. minutě se dostali hosté do vedení, Meggiorini vypálil ze střední vzdálenosti, do jeho střely se víceméně přimotal Allegretti a od něho skončil míč v síti - 1:0 pro Bari. Podobná branka byla k vidění například ve finále Ligy mistrů v roce 2007, tehdy se do Pirlovo střely namotal Inzaghi a od něho skončil míč za záda brankáře Reiny. Zpět však k utkání v Livornu. Ve 27. minutě musel opustit hrací plochu Antonio Filippini, jeho pozici zaujal Pulzetti. Bari mohlo do konce prvního poločasu zvýšit skóre, Jose 'Nacho' Castillo však svojí tutovku neproměnil.

Po změně stran si málem vstřelil vlastní gól střídající Rivas. Místo toho aby míč odhlavičkoval do bezpečí nastřelil břevno. Livorno pak přidalo a Bari se začalo už jenom bránit. Obrana hostů nakonec tlaku domácím přeci jenom podlehla, pět minut před koncem utkání zachránil Livornu alespoň bod Francesco Tavano. Útočník Livorna zachytil dlouhý balon a pěknou brankou zařídil vyrovnání.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Cagliari Calcio 1:1

28.03.2010 15:00

Góly: 48. Stefano Guberti - 81. Nenê

V boji o čtvrté místo ztratila Sampdoria Janov, ta sice doma po brance Gubertiho vedla, jenže deset minut před koncem vyrovnal na konečných 1:1 Nené. Ten navíc v 90. minutě uviděl červenou kartu.

Hosté měli na stadionu Luigi Ferraris velmi dobrý start a jen díky skvělému zákroku Marca Storariho proti Matrimu drželi domácí stav 0:0. Domácí zahrozili až pokusem Semioli, každopádně pro branku Cagliari to neznamenalo příliš velké ohrožení. Celkově byli v prvním poločase spíše aktivnější hosté ze Sardinie, jenže ani oni nedokázali své jakési šance využívat. První poločas tudíž skončil bez branek.

Sampdoria zlomila domácí obranu až na začátku druhého poločasu. Pazzini nedokázal prostřelit hradbu branících hráčů, nicméně míč se dostal ke Gubertimu, a ten už míč napálil do sítě - 1:0 pro Sampdorii. Hosté se pak znovu hnali častěji do zakončení, Matri ani Conti neuspěl. Proti Matrimu se zaskvěl Storari, který si sním poradil v souboji jeden na jednoho. Po hodině hry si naskočil na centrovaný míč Daniele Gastaldello a Marchetti předvedl dobrý zákrok.

Sampdorii tato šance mohla mrzet, neboť hostům se nakonec podařilo vyrovnat. Jak už bylo řečeno, deset minut před koncem Cagliari vyrovnalo! Na dlouhý Contiho centr si naběhl Nené a hlavou překonal domácího brankáře Storariho - 1:1. Samotný Nené ale utkání nedohrál, za nečistý zákrok dokonce uviděl červenou kartu.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Calcio Catania 1:0

28.03.2010 15:00

Góly: 51. Paolo Cannavaro

Neapol v domácím prostředí nezaváhala, byť měla s Catanii co dělat. Výhra 1:0, o kterou se zasloužil jedinou brankou Paolo Cannavaro je důležitá z hlediska čtvrtého místa, které zaručuje kvalifikaci Ligy mistrů.

Mohl to být fantastický začátek, Catania si v první minutě utkání vytvořila velkou šanci ale nedokázala jí využít. Giuseppe Mascara zahrál přesně rohový kop na Spolliho, a ten nikým nehlídaný napálil břevno ! Domácí na sebe poprvé upozornili střelou Argentince Lavezziho, Andujar se proti němu vytáhl. Brankou neskončil ani rychle zahraný přímý kop Marka Hamšíka. Další velkou šanci si vypracovala znovu Catania, Mascara odcentroval na hlavu Martineze, ale ten minul branku. Quagliarella mohl využít chyby Spolliho, nicméně i po této situaci zůstalo skóre bez branek.

Druhý poločas začali lépe domácí a výsledkem byla branka vstřelená v 51. minutě. Lavezzi z úhlu poslal míč směrem do malého pokutového území, tam ho Quagliarella elegantně patou přišoupl volnému Cannavarovi, a ten z blízka prostřelil hostujícího brankáře - 1:0 pro Neapol.

Úvodní branka Neapoli hodně pomohla, neboť domácí začali být po ni velmi aktivní. Paolo Cannavaro mohl krátce po své brance přidat další, obránce Neapole si naskočil na centr Gargana a Andujar se musel činit ! Zvýšit mohl i Marek Hamšik, s jeho ranou měl Andujar velké problémy, ale i nyní obstál. Hrálo se ofenzivně a Catania za stavu 1:0 věděla, že ve hře je stále bod. Maxi Lopez si vylámal zuby na De Sanctosovi, ten si vlastně poprvé v zápase připsal pořádný zákrok. Závěr přinesl dost emocí, Maggio totiž zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a Sicilané se dožadovali pokutového kopu. Rozhodčí však nic nepískl, což se nelíbilo trenéru Mihajlovičovi, ten byl za následující protesty vykázán na tribunu. Neapol už si hubené vítězství pohlídala.

Více informací k zápasu

AC Siena - Janov CFC 0:0

28.03.2010 15:00

Góly: -

Další bezbranková remíza byla k vidění v Sieně, domácí Bianconeri nedokázali za 90 minut pokořit obranu Janova, a totéž samozřejmě platilo o ofenzívě hostů. Pro oba celky konečná remíza nic neřeší.

Hosté z Janova začali lépe, hned dva dobré zákroky si připsal proti Rossimu brankář Gianluca Curci. Brankář Sieny pak musel řešit další svízelnou situaci, po elegantním sólu Domenica Criscita hrozilo Sieně vážné nebezpečí, Curci byl však na místě. Janovští sice byli lepší ale první poločas mohl skončit mnohem lépe pro domácí Sienu. Ghezzal totiž hlavičkou orazítkoval břevno ! O chvíli později vybídl Reginaldo ke skórování Rossiho, ale tomu nebylo v tomto utkání vůbec přáno.

Tři body mohl získat kdokoliv, ve druhém poločase byla hra hodně vyrovnaná a oba celky měli slušné šance rozhodnout. Tzioliho pokus prověřil reflexy brankáře Amelii a reprezentant Itálie si pohlídal i střelu Ghezzala. Do konce utkání na sebe ještě jednou upozornil Rossi, Curci jeho střelu vyrazil a dorážka Ghezzala se mezi tři tyče nevešla. Brankář Sieny se nakonec stal hrdinou utkání, v samém závěru zlikvidoval volej Palladina a především díky němu uhrála Siena remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Parma FC 0:0

28.03.2010 15:00

Góly: -

Diváci se na stadionu Bentegodi branky nedočkali. Domácí si připsali bod za remízu 0:0 s Parmou, a tím se potvrdili před zápasové prognózy, neboť oba celky se mohou pyšnit pevnou obranou a nepříliš ofenzivní hrou.

Kdo jiný mohl mít na svědomí první šanci domácích než Sergio Pellissier, ten tentokrát připravil dobrou pozici pro De Paula, jenže brazilec branku netrefil. Hrdina utkání s AC Milán, bulharský forvard Valerij Bojinov vypálil z dvaceti metrů a Sorrentino si připsal kvalitní zákrok. Ve 38. minutě odcentroval Castellini na hlavu Antonelliho a Sorrentino byl znovu v pohotovosti. Do konce poločasu ještě stojí za zmínku šance De Pauly, ten se dostal do dobré příležitosti po ráně Luciana, Brazilec však i tentokrát selhal.

De Paula byl ústřední postavou i na začátku druhého poločasu, další jeho ránu zlikvidoval Mirante. Hrozila rovněž Parma, ta ale měla také velké problémy překonat brankáře. Zaccardova střela dokonce orazítkovala břevno ! Útočníci Bojinov a Pellissier měli dobré šance uvnitř malého pokutového území, nicméně diváci čekali na branku marně - utkání skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 4:1

28.03.2010 15:00

Góly: 36. Juan Vargas, 55. Alberto Gilardino, 68. Mario Santana, 84. Stevan Jovetić - 41. Simone Pepe

Své šance na pohárovou Evropu nadále živí Fiorentina, ta čtyřmi brankami pokořila Udinese, které bude mít naopak velké starosti se záchranou. Do sítě Bianconeri se postupně trefili Vargas, Gilardino, Santana a Jovetič. Jedinou trefu Udinese zaznamenal Simone Pepe.

Utkání začalo neuvěřitelnou šancí Fiorentiny a možná ještě více neuvěřitelným zákrokem Samira Handanoviče. Slovinský reprezentační brankář vyrazil střelu Vargase z úhlu, nicméně ve velmi výhodné pozici byl dorážející Gilardino, jenže Handanovič vychytal i jeho ! Po čtvrthodině hry vyprášil Pepe rukavice Freye. Ve 36. minutě vstřelili domácí první branku utkání, k volnému přímému kopu se postavil Juan Manuel Vargas a parádní bombou překonal Samira Handanoviče - 1:0 pro Fiorentinu. Vedení Prandelliho svěřencům příliš dlouho nevydrželo, neboť už za pět minut vyrovnal na 1:1 Simone Pepe, který uvnitř pokutového území využil přesné přihrávky Di Nataleho. To bylo do konce prvního poločasu vše.

V 55. minutě vypálil Santana, jeho střelu neudržel Handanovič a Gilardino už dostal míč do sítě - 2:1 pro Fiorentinu. Samotný Santana se také zapsal do historie střeleckých análů, to když mu v 68. minutě poslal lahůdkovou přihrávku Gobbi. Santana zvýšil už na 3:1 a s týmem Udinese to vypadalo velmi špatně. Poslední branku v utkání měl na svědomí Jovetič, ten si krásně naskočil na centr De Silvestriho a velmi povedenou hlavičkou nedal Handanovičovi žádnou šanci - 4:1 pro Fiorentinu. Viola už další branku nepřidala a vyhrála poměrně jednoznačně 4:1.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Bologna FC 3:1

27.03.2010 20:45

Góly: 10. Fabrizio Miccoli, 43. Fabrizio Miccoli (pen.), 79. Fabrizio Miccoli - 38. Adaílton

Čtvrté místo bude po tomto kole nadále v držení sicilského Palerma. To totiž před domácími fanoušky zdolalo díky hattricku Fabrizia Miccoliho Boloňu 3:1. Pro českého fanouška je zajímavý debut ex-slávisty Ondřeje Čelůstky, který se dostal na hrací plochu čtvrthodiny před koncem.

Palermo otevřelo skóre utkání už v desáté minutě, Miccoli v pokutovém území prostřelil skrz obranu brankáře Viviana a mohl začít slavit - 1:0 pro Palermo. O osm minut později spálil obrovskou šanci Pastore, po kombinaci s Hernandézem se ocitl ve velmi dobré pozici, avšak střelou minul branku. Ve 26. minutě mířil nepřesně Miccoli, ten se v pokutovém území propracoval ke střele, ta šla pak těsně vedle tyčky. Neproměněné šance mohly domácí mrzet, Di Vaio však naštěstí pro domácí v běhu minul branku. Ve 38. minutě se však hosté přeci jenom dočkali vyrovnání. Adaílton z volného přímého kopu nádherně vypálil a Sirigu byl bez šance - 1:1. Tento stav příliš dlouho nevydržel, neboť ještě do konce prvního poločasu strhl opět vedení na stranu Palerma Fabrizio Miccoli. Antonio Busce fauloval v pokutovém území Hernandéze a Miccoli penaltu s přehledem proměnil - 2:1 pro Palermo.

Začátek druhého poločasu patřil domácím, ovšem třetí branku se dlouho nedařilo vstřelit. Na druhé straně se pokoušel o vyrovnání dalekonosnou ranou Adailton, brankář Sirigu však v pohodě lapil do náruče. Deset minut před koncem utkání zvýšil na konečných 3:1 Fabrizio Miccoli a celkem si v utkání připsal populární hattrick. Miccoli, který bojuje o reprezentační dres na mistrovství světa v Jihoafrické republice, postupoval sám na Viviana a poradil si na jedničku - 3:1. Diváky pak zvedly ze sedadel dvě šance, při obou se však vytáhli brankáři Viviano a Sirigu. Palermo si výhru 3:1 už vzít nenechalo.

Více informací k zápasu

AS Řím - Inter Milán 2:1

27.03.2010 18:00

Góly: 17. Daniele De Rossi, 73. Luca Toni - 67. Diego Milito

V Římě se rozhodovalo, zda dostane bitva o Scudetto nový rozměr. Dámy a pánové, dostává ho. AS Řím totiž porazilo v nádherném zápase Inter a ztrácí na něj jediný bod. Utkání na Stadio Olimpico, na kterém bylo vměstnaných na 70 tisíc diváků, byl napínavý až do poslední minut, ale Vlci si výhru 2:1 nakonec se štěstím vzít nenechali.

Římané v lize neprohráli už 20 zápasů a chtěli v tomto trendu pokračovat i proti Interu. Na lavičce se po šesti týdnech objevil Francesco Totti, ale od začátku ještě nastoupit nemohl. V útoku se tak objevili Vučinič s Tonim. Nerazzurri už mohli použít Wesleyho Sneijdera a také Diega Milita, které vepředu doplňoval Samuel Eto'o.

Domácí začali hodně svižně a obrana Interu se tak tak stačila otáčet. Nejrpve Vučinič připravil dobrou pozici pro Toniho, ale ten si nestačil přehodit míč na silnější nohu. Vzápětí černohorský útočník opět hledal Toniho, ale ten nebyl na zadní tyči ideálně postaven. Další akci už vedl Luca Toni, obešel dva obránce, ale na toho třetího už neměl. Přesto dokázalo AS přetavit dobrý start ve vedoucí branka, ta přišla v 17. minutě. David Pizarro poslal do vápna dlouhý trestný kop, který na branku nasměroval Nicolas Burdisso. Míč však podcenil Julio Cesar, upustil ho a Daniele De Rossi ho s vypětím všech sil dostal až za brankovou čáru. V Římě rázem vypuklo davové šílenství.

Ke slovu se pak konečně dostali i Nerazzurri. Sneijderův nepříjemný trestný kop jen těsně minul branku, Stankovičův volej už mířil hodně vedle. Milito pak připravil šanci pro svého parťáka Eto'a, ale kamerunský útočník dlouho váhal a nakonec mu míč upálil Cassetti.

Po půlhodině hry si Inter hodně oddechl. Mirko Vučinič totiž tvrdě vypálil, míč tečoval Samuel a Julio Cesar běžící na druhou stranu jen čekal, zda nezapadne do branky. Nestalo se tak. Javier Zanetti pak fauloval rozeběhnutého Meneze a obdržel žlutou kartu. Menez by sice asi šel sám, ale k brance to měl ještě daleko, a proto nepřišla červená. Z trestného kopu ale tvrdě vypálil John Arne Riise a olízl tyč. Římané měli k dispozici standardek skutečně požehnaně. Z té další hrozil Vučinič, Julio Cesar ho zneškodnil jen díky skvělému zákroku.

Tři minuty před poločasovým hvizdem měl Inter velkou příležitost k vyrovnání. Rohový kop našel hlavičku Samuela, jenž poslal míč do břevna. Vlci sice míč nedokázali odvrátit, ale Nerazzurri nedokázalu trestat, místo toho jen Lucio pálil nepřesně.

Do druhého poločasu Inter vlétl jako vyměněný, věděl, že potřebuje alespoň vyrovnat. A tento cíl mohl být splněn okamžitě, když Eto'o vyslal Milita, jehož střela skončila na břevně. AS tak už podruhé zachránila branková konstrukce. Levačku Sneijdera pak dobře zlikvidoval Julio Sergio. Vučiniče nepříjemně do kotníku zasáhl Lúcio, inkasoval žlutou kartu a příště bude chybět. Z výsledného tresťňáku nebezpečně hlavičkoval Toni, míč zamířil těsně nad břevno.

Stankovič pak musel udělat místo Goranu Panděvovi, když José Mourinho přeskupoval rozestavení do podoby, které vyhrálo na Chelsea. Interu se nakonec podařilo vyrovnat v 66. minutě, a to s velkým štěstím. Sneijderova střela sice byla sražena, ale domácí borci míč nedokázali odkopnout, a tak se po několika odrazech dostal až k Militovi, který chladnokrevně zakončil.

Radost hostům ale dlouho nevydržela, protože v 73. minutě si vzali Vlci vedení zpět. Rodrigo Taddei sice střílel, ale vše se nakonec přeměnilo v asistenci pro Toniho, jenž byl ve vápně nechán nebráněn, a tak pro něj nebyl problém přesně zakončit. Na Stadio Olimpico tak podruhé vypukly bujaré oslavy. Ty trochu zchladil De Rosi, jenž si natáhl sval a na hřiště musel Brighi. Vučinič pak mířil na branku se třetím gólem, ale Lúcio ho na poslední chvíli dostatečně rozhodil, aby si domácí útočník míč ukopl. Vzápětí využil José Mourinha své dvě zbylé střídání, Thiaga Mottu s Cambiassem nahradili Quaresma a Chivu. Inter tak už očividně riskoval.

V závěru si pak po šesti týdnech užil návrat Francesco Totti, který nahradil vyčerpaného Vučiniče. Ricardo Quaresma se cpal do své první šance, ale na poslední chvíli zakročil Pizarro. Minutu před koncem základní hrací doby vběhl do Cesara, kterému vypadl míč, Brighi a upadl, ale sudí ho odměnil žlutou kartou za filmování. Nicméně opakovaný záběr ukázal, že hostující gólman ho trefil kolenem.

Morganti nastavoval pět minut, horkých pět minut pro AS Řím. Závěrečná pětiminutovka mohla začít hodně špatně pro Chivua, který nejprve sestřelil Toniho a pak se mu ještě prošel po noze, ale to již rozhodčí nespatřil, a tak mu udělil pouze žlutou kartu. V 94. minutě ale měl Inter obrovskou šanci, nemohl v ní být nikdo jiný než kanonýr Milito, ale Julio Sergio si dnes prostě skvěle postavil tyče. I na potřetí mu totiž pomohla tyčka, kterou Milito trefil. Nic víc již Nerazzurri nestihli a z hlavního města si odvážejí prohru 2:1, která zásadně dramatizuje boj o ligový primát.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán31189458:2863
2.AS Řím31188556:3562
3.AC Milán31179549:2960
4.Città di Palermo31149846:3851
5.SSC Neapol311212741:3648
6.Juventus FC311461148:4448
7.UC Sampdoria31139938:3748
8.ACF Fiorentina311351343:3644
9.Janov CFC311281151:5144
10.AS Bari3111101038:3743
11.Parma FC311191131:3842
12.Cagliari Calcio311171348:4740
13.Chievo Verona311081327:2938
14.Calcio Catania318111234:3635
15.Bologna FC31981434:4435
16.SS Lazio317121227:3333
17.Udinese Calcio31881538:4932
18.Atalanta BC31771729:4228
19.AC Siena31681732:5326
20.AS Livorno31671821:4725

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (679)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele