Serie A - souhrn 31. kola

27.03.2010, 19:59, aktualizováno 28.03.2010, 22:39
Komentáře a souhrny
Ve šlágru kola včera uspěl AS Řím proti Interu, radovalo se i Palermo. AC Milán jen remizoval s Laziem a ztrátu na první dva týmy smazal jen o jeden bod. Dnes vyhrála Neapol, která zdolala Catanii, a konečně zabral i Juventus proti Atalantě. Fiorentina přehrála Udinese, Sampdoria remizovala s Cagliari, remízové byly také všechny další nedělní výsledky.

AC Milán - SS Lazio 1:1

28.03.2010 20:45

Góly: 18. Marco Borriello (pen.) - 32. Stephan Lichtsteiner

Milánské AC nejspíše přenechává boj o titul Interu a Římu, Rossoneri opět nedokázali vyhrát a i když remízou stáhli náskok Interu na tři body, je to pro ně ztráta. Lazio si bod ze San Sira zasloužilo.

První šanci zápasu si připsal Clarence Seedorf, ovšem klíčovější okamžik nastal později. Flamini upadl po souboji s hostujícím obráncem a rozhodčí nařídil přísnou penaltu. Tu pak proměnil Marco Borriello a domácí vedli 1:0. Lazio okamžitě přidalo plyn a byli to domácí, kteří se začali bránit. Nicméně ve 32. minutě se neubránili, Mauri poslal centr do pokutového území, ten podběhl Antonini a toto zaváhání okamžitě potrestal Lichtsteiner - 1:1. Biancocelesti byli i nadále nebezpečnější a do konce prvního poločasu diktovali tempo. Dida nedokázal odvrátit míč, ovšem Lazio nedokázalo ve skrumáži využít zmatků, a když Zarate napálil míč přímo do náruče Didy, skončil poločas 1:1.

Do náruče brankáře vyslal i svůj pokus Borriello, to už ale běžel druhý poločas. Odčinit předchozí zaváhání mohl obránce Antonini, ten se prodral ke střele a po jeho ráně se branka otřásala v základech ! Další gólovou vymyslel Inzaghi pro Borriella, o pár let mladší Borriello však přestřelil. Lazio už v průběhu druhého poločasu tolik nehrozilo, Dias pouze přestřelil branku. S ubývajícími minutami potřeboval Milán útočit, před Abatem dokonce zívala prázdná branka, ovšem Abate si s tím nedokázal poradit. V závěru křečovitý Milán nedokázal strhnout vedení na svojí stranu a boji o ligový primát znovu ztratil. Z výrazu trenéra Leonarda doslova čířilo velké zklamání.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Atalanta Bergamo 2:1

28.03.2010 15:00

Góly: 30. Alessandro Del Piero, 82. Felipe Melo - 45. Nicola Amoruso

Juventus Turín si doma částečně spravil náladu, když porazil Atalantu Bergamo 2:1. Hosté ale rozhodně nebyli horším týmem, a dá se říci, že měli smůlu. O výhru Staré dámy se postarali Del Piero, který se nádherně trefil z přímého kopu a Felipe Melo, jenž zaznamenal vítěznou branku.

Útočník Tiribocchi měl první velkou příležitost domácího celku, v pokutovém území se dostal k zakončení a jen díky skvělému Manningerovi zůstal výsledek nerozhodný. Atalanta svojí šanci nevyužila, a to nemilosrdně potrestal zkušený Alessandro Del Piero. Stará dáma měla totiž možnost zahrávat volný přímý kop, a ačkoliv se jednalo o velkou vzdálenost, Del Piero parádně umístěnou ranou nedal Consiglimu šanci. Branka to byla vskutku parádní a Juventus vedl 1:0 ! Vzápětí mohl zvýšit Marchisio, jeho pokus byl předčasně přerušen hvizdem hlavního sudího.

Ve 33. minutě přišla první špatná zpráva pro domácí Juventus, hrací plochu totiž musel kvůli zranění opustit tvůrce hry Diego a jeho pozici zaujal mladý Sebastian Giovinco. Atalanta vystrkovala růžky, rovněž z přímého kopu zkoušel překvapit Manningera Valdes, rakouský brankář však střelu kryl. Valdes se pak ještě jednou dostal ke střele, Manninger s ní měl větší problém, nicméně na dvakrát celou situaci zvládl. Aktivnější hosté nevyrovnali ani po rychlé akci, na jejímž konci chyběl Amorusovi asi krok aby dostal míč do sítě Juve. Těsně před odchodem do šaten se hostům přeci jenom podařilo vyrovnal, Amoruso převzal dlouhý balón a křižnou střelou překonal Manningera - 1:1.

Atalanta začala lépe i druhou půli, s přízemní střelou Ferreira Pinty však neměl Manninger velké problémy. Po ráně Padoina se zase zahrával rohový kop, nebezpečný pokus totiž ještě přizvedl Fabio Cannavaro. I další šance patřila hostům, Bianco se propracoval k hlavičce, ovšem chyběla větší přesnost. Juventusu se dlouho nedařilo a nebezpečný začal být až čtvrthodiny před koncem. Před Amaurim na poslední chvíli zasáhla hostující obrana a střelecký pokus Giovinca skončil těsně vedle. K odvážnému průniku se odhodlal obránce Zebina, Consigli proti němu včas a dobře vyběhl. Juventus přidal plyn a výsledkem byla vstřelená branka. Na centr Del Piera si naskočil Felipe Melo a hlavou do proti směru nedal Consiglimu šanci. Kdo jiný v tuto chvíli potřeboval vstřelit tak důležitý gól než kritizovaný Felipe Melo. Juventus už si vedení vzít nenechal a vyhrál 2:1.

Více informací k zápasu

AS Livorno - AS Bari 1:1

28.03.2010 15:00

Góly: 85. Francesco Tavano - 24. Riccardo Allegretti

Body se dělili také v Livornu, sestupem ohrožení domácí nedokázali na domácí půdě zdolat Bari. Utkání mohlo pro Livorno dopadnout ještě hůře, alespoň bod totiž zachraňoval pět minut před koncem Francesco Tavano.

Francesco Tavano se mohl stát hrdinou Livorna mnohem dříve, v 18. minutě se propracoval k dobré střele, ještě lepším zákrokem se však prezentoval brankář Jean - Francois Gillet. O chvíli později se doslova řítil na branku Cristiano Lucarelli, svojí chybu však ještě dokázal napravit Leonardo Bonucci. Ve 24. minutě se dostali hosté do vedení, Meggiorini vypálil ze střední vzdálenosti, do jeho střely se víceméně přimotal Allegretti a od něho skončil míč v síti - 1:0 pro Bari. Podobná branka byla k vidění například ve finále Ligy mistrů v roce 2007, tehdy se do Pirlovo střely namotal Inzaghi a od něho skončil míč za záda brankáře Reiny. Zpět však k utkání v Livornu. Ve 27. minutě musel opustit hrací plochu Antonio Filippini, jeho pozici zaujal Pulzetti. Bari mohlo do konce prvního poločasu zvýšit skóre, Jose 'Nacho' Castillo však svojí tutovku neproměnil.

Po změně stran si málem vstřelil vlastní gól střídající Rivas. Místo toho aby míč odhlavičkoval do bezpečí nastřelil břevno. Livorno pak přidalo a Bari se začalo už jenom bránit. Obrana hostů nakonec tlaku domácím přeci jenom podlehla, pět minut před koncem utkání zachránil Livornu alespoň bod Francesco Tavano. Útočník Livorna zachytil dlouhý balon a pěknou brankou zařídil vyrovnání.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Cagliari Calcio 1:1

28.03.2010 15:00

Góly: 48. Stefano Guberti - 81. Nenê

V boji o čtvrté místo ztratila Sampdoria Janov, ta sice doma po brance Gubertiho vedla, jenže deset minut před koncem vyrovnal na konečných 1:1 Nené. Ten navíc v 90. minutě uviděl červenou kartu.

Hosté měli na stadionu Luigi Ferraris velmi dobrý start a jen díky skvělému zákroku Marca Storariho proti Matrimu drželi domácí stav 0:0. Domácí zahrozili až pokusem Semioli, každopádně pro branku Cagliari to neznamenalo příliš velké ohrožení. Celkově byli v prvním poločase spíše aktivnější hosté ze Sardinie, jenže ani oni nedokázali své jakési šance využívat. První poločas tudíž skončil bez branek.

Sampdoria zlomila domácí obranu až na začátku druhého poločasu. Pazzini nedokázal prostřelit hradbu branících hráčů, nicméně míč se dostal ke Gubertimu, a ten už míč napálil do sítě - 1:0 pro Sampdorii. Hosté se pak znovu hnali častěji do zakončení, Matri ani Conti neuspěl. Proti Matrimu se zaskvěl Storari, který si sním poradil v souboji jeden na jednoho. Po hodině hry si naskočil na centrovaný míč Daniele Gastaldello a Marchetti předvedl dobrý zákrok.

Sampdorii tato šance mohla mrzet, neboť hostům se nakonec podařilo vyrovnat. Jak už bylo řečeno, deset minut před koncem Cagliari vyrovnalo! Na dlouhý Contiho centr si naběhl Nené a hlavou překonal domácího brankáře Storariho - 1:1. Samotný Nené ale utkání nedohrál, za nečistý zákrok dokonce uviděl červenou kartu.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Calcio Catania 1:0

28.03.2010 15:00

Góly: 51. Paolo Cannavaro

Neapol v domácím prostředí nezaváhala, byť měla s Catanii co dělat. Výhra 1:0, o kterou se zasloužil jedinou brankou Paolo Cannavaro je důležitá z hlediska čtvrtého místa, které zaručuje kvalifikaci Ligy mistrů.

Mohl to být fantastický začátek, Catania si v první minutě utkání vytvořila velkou šanci ale nedokázala jí využít. Giuseppe Mascara zahrál přesně rohový kop na Spolliho, a ten nikým nehlídaný napálil břevno ! Domácí na sebe poprvé upozornili střelou Argentince Lavezziho, Andujar se proti němu vytáhl. Brankou neskončil ani rychle zahraný přímý kop Marka Hamšíka. Další velkou šanci si vypracovala znovu Catania, Mascara odcentroval na hlavu Martineze, ale ten minul branku. Quagliarella mohl využít chyby Spolliho, nicméně i po této situaci zůstalo skóre bez branek.

Druhý poločas začali lépe domácí a výsledkem byla branka vstřelená v 51. minutě. Lavezzi z úhlu poslal míč směrem do malého pokutového území, tam ho Quagliarella elegantně patou přišoupl volnému Cannavarovi, a ten z blízka prostřelil hostujícího brankáře - 1:0 pro Neapol.

Úvodní branka Neapoli hodně pomohla, neboť domácí začali být po ni velmi aktivní. Paolo Cannavaro mohl krátce po své brance přidat další, obránce Neapole si naskočil na centr Gargana a Andujar se musel činit ! Zvýšit mohl i Marek Hamšik, s jeho ranou měl Andujar velké problémy, ale i nyní obstál. Hrálo se ofenzivně a Catania za stavu 1:0 věděla, že ve hře je stále bod. Maxi Lopez si vylámal zuby na De Sanctosovi, ten si vlastně poprvé v zápase připsal pořádný zákrok. Závěr přinesl dost emocí, Maggio totiž zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a Sicilané se dožadovali pokutového kopu. Rozhodčí však nic nepískl, což se nelíbilo trenéru Mihajlovičovi, ten byl za následující protesty vykázán na tribunu. Neapol už si hubené vítězství pohlídala.

Více informací k zápasu

AC Siena - Janov CFC 0:0

28.03.2010 15:00

Góly: -

Další bezbranková remíza byla k vidění v Sieně, domácí Bianconeri nedokázali za 90 minut pokořit obranu Janova, a totéž samozřejmě platilo o ofenzívě hostů. Pro oba celky konečná remíza nic neřeší.

Hosté z Janova začali lépe, hned dva dobré zákroky si připsal proti Rossimu brankář Gianluca Curci. Brankář Sieny pak musel řešit další svízelnou situaci, po elegantním sólu Domenica Criscita hrozilo Sieně vážné nebezpečí, Curci byl však na místě. Janovští sice byli lepší ale první poločas mohl skončit mnohem lépe pro domácí Sienu. Ghezzal totiž hlavičkou orazítkoval břevno ! O chvíli později vybídl Reginaldo ke skórování Rossiho, ale tomu nebylo v tomto utkání vůbec přáno.

Tři body mohl získat kdokoliv, ve druhém poločase byla hra hodně vyrovnaná a oba celky měli slušné šance rozhodnout. Tzioliho pokus prověřil reflexy brankáře Amelii a reprezentant Itálie si pohlídal i střelu Ghezzala. Do konce utkání na sebe ještě jednou upozornil Rossi, Curci jeho střelu vyrazil a dorážka Ghezzala se mezi tři tyče nevešla. Brankář Sieny se nakonec stal hrdinou utkání, v samém závěru zlikvidoval volej Palladina a především díky němu uhrála Siena remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Parma FC 0:0

28.03.2010 15:00

Góly: -

Diváci se na stadionu Bentegodi branky nedočkali. Domácí si připsali bod za remízu 0:0 s Parmou, a tím se potvrdili před zápasové prognózy, neboť oba celky se mohou pyšnit pevnou obranou a nepříliš ofenzivní hrou.

Kdo jiný mohl mít na svědomí první šanci domácích než Sergio Pellissier, ten tentokrát připravil dobrou pozici pro De Paula, jenže brazilec branku netrefil. Hrdina utkání s AC Milán, bulharský forvard Valerij Bojinov vypálil z dvaceti metrů a Sorrentino si připsal kvalitní zákrok. Ve 38. minutě odcentroval Castellini na hlavu Antonelliho a Sorrentino byl znovu v pohotovosti. Do konce poločasu ještě stojí za zmínku šance De Pauly, ten se dostal do dobré příležitosti po ráně Luciana, Brazilec však i tentokrát selhal.

De Paula byl ústřední postavou i na začátku druhého poločasu, další jeho ránu zlikvidoval Mirante. Hrozila rovněž Parma, ta ale měla také velké problémy překonat brankáře. Zaccardova střela dokonce orazítkovala břevno ! Útočníci Bojinov a Pellissier měli dobré šance uvnitř malého pokutového území, nicméně diváci čekali na branku marně - utkání skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 4:1

28.03.2010 15:00

Góly: 36. Juan Vargas, 55. Alberto Gilardino, 68. Mario Santana, 84. Stevan Jovetić - 41. Simone Pepe

Své šance na pohárovou Evropu nadále živí Fiorentina, ta čtyřmi brankami pokořila Udinese, které bude mít naopak velké starosti se záchranou. Do sítě Bianconeri se postupně trefili Vargas, Gilardino, Santana a Jovetič. Jedinou trefu Udinese zaznamenal Simone Pepe.

Utkání začalo neuvěřitelnou šancí Fiorentiny a možná ještě více neuvěřitelným zákrokem Samira Handanoviče. Slovinský reprezentační brankář vyrazil střelu Vargase z úhlu, nicméně ve velmi výhodné pozici byl dorážející Gilardino, jenže Handanovič vychytal i jeho ! Po čtvrthodině hry vyprášil Pepe rukavice Freye. Ve 36. minutě vstřelili domácí první branku utkání, k volnému přímému kopu se postavil Juan Manuel Vargas a parádní bombou překonal Samira Handanoviče - 1:0 pro Fiorentinu. Vedení Prandelliho svěřencům příliš dlouho nevydrželo, neboť už za pět minut vyrovnal na 1:1 Simone Pepe, který uvnitř pokutového území využil přesné přihrávky Di Nataleho. To bylo do konce prvního poločasu vše.

V 55. minutě vypálil Santana, jeho střelu neudržel Handanovič a Gilardino už dostal míč do sítě - 2:1 pro Fiorentinu. Samotný Santana se také zapsal do historie střeleckých análů, to když mu v 68. minutě poslal lahůdkovou přihrávku Gobbi. Santana zvýšil už na 3:1 a s týmem Udinese to vypadalo velmi špatně. Poslední branku v utkání měl na svědomí Jovetič, ten si krásně naskočil na centr De Silvestriho a velmi povedenou hlavičkou nedal Handanovičovi žádnou šanci - 4:1 pro Fiorentinu. Viola už další branku nepřidala a vyhrála poměrně jednoznačně 4:1.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Bologna FC 3:1

27.03.2010 20:45

Góly: 10. Fabrizio Miccoli, 43. Fabrizio Miccoli (pen.), 79. Fabrizio Miccoli - 38. Adaílton

Čtvrté místo bude po tomto kole nadále v držení sicilského Palerma. To totiž před domácími fanoušky zdolalo díky hattricku Fabrizia Miccoliho Boloňu 3:1. Pro českého fanouška je zajímavý debut ex-slávisty Ondřeje Čelůstky, který se dostal na hrací plochu čtvrthodiny před koncem.

Palermo otevřelo skóre utkání už v desáté minutě, Miccoli v pokutovém území prostřelil skrz obranu brankáře Viviana a mohl začít slavit - 1:0 pro Palermo. O osm minut později spálil obrovskou šanci Pastore, po kombinaci s Hernandézem se ocitl ve velmi dobré pozici, avšak střelou minul branku. Ve 26. minutě mířil nepřesně Miccoli, ten se v pokutovém území propracoval ke střele, ta šla pak těsně vedle tyčky. Neproměněné šance mohly domácí mrzet, Di Vaio však naštěstí pro domácí v běhu minul branku. Ve 38. minutě se však hosté přeci jenom dočkali vyrovnání. Adaílton z volného přímého kopu nádherně vypálil a Sirigu byl bez šance - 1:1. Tento stav příliš dlouho nevydržel, neboť ještě do konce prvního poločasu strhl opět vedení na stranu Palerma Fabrizio Miccoli. Antonio Busce fauloval v pokutovém území Hernandéze a Miccoli penaltu s přehledem proměnil - 2:1 pro Palermo.

Začátek druhého poločasu patřil domácím, ovšem třetí branku se dlouho nedařilo vstřelit. Na druhé straně se pokoušel o vyrovnání dalekonosnou ranou Adailton, brankář Sirigu však v pohodě lapil do náruče. Deset minut před koncem utkání zvýšil na konečných 3:1 Fabrizio Miccoli a celkem si v utkání připsal populární hattrick. Miccoli, který bojuje o reprezentační dres na mistrovství světa v Jihoafrické republice, postupoval sám na Viviana a poradil si na jedničku - 3:1. Diváky pak zvedly ze sedadel dvě šance, při obou se však vytáhli brankáři Viviano a Sirigu. Palermo si výhru 3:1 už vzít nenechalo.

Více informací k zápasu

AS Řím - Inter Milán 2:1

27.03.2010 18:00

Góly: 17. Daniele De Rossi, 73. Luca Toni - 67. Diego Milito

V Římě se rozhodovalo, zda dostane bitva o Scudetto nový rozměr. Dámy a pánové, dostává ho. AS Řím totiž porazilo v nádherném zápase Inter a ztrácí na něj jediný bod. Utkání na Stadio Olimpico, na kterém bylo vměstnaných na 70 tisíc diváků, byl napínavý až do poslední minut, ale Vlci si výhru 2:1 nakonec se štěstím vzít nenechali.

Římané v lize neprohráli už 20 zápasů a chtěli v tomto trendu pokračovat i proti Interu. Na lavičce se po šesti týdnech objevil Francesco Totti, ale od začátku ještě nastoupit nemohl. V útoku se tak objevili Vučinič s Tonim. Nerazzurri už mohli použít Wesleyho Sneijdera a také Diega Milita, které vepředu doplňoval Samuel Eto'o.

Domácí začali hodně svižně a obrana Interu se tak tak stačila otáčet. Nejrpve Vučinič připravil dobrou pozici pro Toniho, ale ten si nestačil přehodit míč na silnější nohu. Vzápětí černohorský útočník opět hledal Toniho, ale ten nebyl na zadní tyči ideálně postaven. Další akci už vedl Luca Toni, obešel dva obránce, ale na toho třetího už neměl. Přesto dokázalo AS přetavit dobrý start ve vedoucí branka, ta přišla v 17. minutě. David Pizarro poslal do vápna dlouhý trestný kop, který na branku nasměroval Nicolas Burdisso. Míč však podcenil Julio Cesar, upustil ho a Daniele De Rossi ho s vypětím všech sil dostal až za brankovou čáru. V Římě rázem vypuklo davové šílenství.

Ke slovu se pak konečně dostali i Nerazzurri. Sneijderův nepříjemný trestný kop jen těsně minul branku, Stankovičův volej už mířil hodně vedle. Milito pak připravil šanci pro svého parťáka Eto'a, ale kamerunský útočník dlouho váhal a nakonec mu míč upálil Cassetti.

Po půlhodině hry si Inter hodně oddechl. Mirko Vučinič totiž tvrdě vypálil, míč tečoval Samuel a Julio Cesar běžící na druhou stranu jen čekal, zda nezapadne do branky. Nestalo se tak. Javier Zanetti pak fauloval rozeběhnutého Meneze a obdržel žlutou kartu. Menez by sice asi šel sám, ale k brance to měl ještě daleko, a proto nepřišla červená. Z trestného kopu ale tvrdě vypálil John Arne Riise a olízl tyč. Římané měli k dispozici standardek skutečně požehnaně. Z té další hrozil Vučinič, Julio Cesar ho zneškodnil jen díky skvělému zákroku.

Tři minuty před poločasovým hvizdem měl Inter velkou příležitost k vyrovnání. Rohový kop našel hlavičku Samuela, jenž poslal míč do břevna. Vlci sice míč nedokázali odvrátit, ale Nerazzurri nedokázalu trestat, místo toho jen Lucio pálil nepřesně.

Do druhého poločasu Inter vlétl jako vyměněný, věděl, že potřebuje alespoň vyrovnat. A tento cíl mohl být splněn okamžitě, když Eto'o vyslal Milita, jehož střela skončila na břevně. AS tak už podruhé zachránila branková konstrukce. Levačku Sneijdera pak dobře zlikvidoval Julio Sergio. Vučiniče nepříjemně do kotníku zasáhl Lúcio, inkasoval žlutou kartu a příště bude chybět. Z výsledného tresťňáku nebezpečně hlavičkoval Toni, míč zamířil těsně nad břevno.

Stankovič pak musel udělat místo Goranu Panděvovi, když José Mourinho přeskupoval rozestavení do podoby, které vyhrálo na Chelsea. Interu se nakonec podařilo vyrovnat v 66. minutě, a to s velkým štěstím. Sneijderova střela sice byla sražena, ale domácí borci míč nedokázali odkopnout, a tak se po několika odrazech dostal až k Militovi, který chladnokrevně zakončil.

Radost hostům ale dlouho nevydržela, protože v 73. minutě si vzali Vlci vedení zpět. Rodrigo Taddei sice střílel, ale vše se nakonec přeměnilo v asistenci pro Toniho, jenž byl ve vápně nechán nebráněn, a tak pro něj nebyl problém přesně zakončit. Na Stadio Olimpico tak podruhé vypukly bujaré oslavy. Ty trochu zchladil De Rosi, jenž si natáhl sval a na hřiště musel Brighi. Vučinič pak mířil na branku se třetím gólem, ale Lúcio ho na poslední chvíli dostatečně rozhodil, aby si domácí útočník míč ukopl. Vzápětí využil José Mourinha své dvě zbylé střídání, Thiaga Mottu s Cambiassem nahradili Quaresma a Chivu. Inter tak už očividně riskoval.

V závěru si pak po šesti týdnech užil návrat Francesco Totti, který nahradil vyčerpaného Vučiniče. Ricardo Quaresma se cpal do své první šance, ale na poslední chvíli zakročil Pizarro. Minutu před koncem základní hrací doby vběhl do Cesara, kterému vypadl míč, Brighi a upadl, ale sudí ho odměnil žlutou kartou za filmování. Nicméně opakovaný záběr ukázal, že hostující gólman ho trefil kolenem.

Morganti nastavoval pět minut, horkých pět minut pro AS Řím. Závěrečná pětiminutovka mohla začít hodně špatně pro Chivua, který nejprve sestřelil Toniho a pak se mu ještě prošel po noze, ale to již rozhodčí nespatřil, a tak mu udělil pouze žlutou kartu. V 94. minutě ale měl Inter obrovskou šanci, nemohl v ní být nikdo jiný než kanonýr Milito, ale Julio Sergio si dnes prostě skvěle postavil tyče. I na potřetí mu totiž pomohla tyčka, kterou Milito trefil. Nic víc již Nerazzurri nestihli a z hlavního města si odvážejí prohru 2:1, která zásadně dramatizuje boj o ligový primát.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán31189458:2863
2.AS Řím31188556:3562
3.AC Milán31179549:2960
4.Città di Palermo31149846:3851
5.SSC Neapol311212741:3648
6.Juventus FC311461148:4448
7.UC Sampdoria31139938:3748
8.ACF Fiorentina311351343:3644
9.Janov CFC311281151:5144
10.AS Bari3111101038:3743
11.Parma FC311191131:3842
12.Cagliari Calcio311171348:4740
13.Chievo Verona311081327:2938
14.Calcio Catania318111234:3635
15.Bologna FC31981434:4435
16.SS Lazio317121227:3333
17.Udinese Calcio31881538:4932
18.Atalanta BC31771729:4228
19.AC Siena31681732:5326
20.AS Livorno31671821:4725

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (679)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok máme pekne vyrovnané všetky ligy. Tu držím ACčku A AS patrí

Reagovat
lnterista

a tam komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicko - Chelsea, Nemecko - Schalke, Španielsko - ani jedného nemám rád ale radšej Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

super

Reagovat
smazaný uživatel

Zase těm podvodníkům nepomohl ani offside Grazie

Reagovat
smazaný uživatel

podvodnik si ty

Reagovat
smazaný uživatel

skoč do zdi Dnes žije Řím

Reagovat
smazaný uživatel

najprv mi ukaz ako tam skocis ty

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Slejdy

Reagovat
lnterista

to uz je moc

Reagovat
Jajinek

za to vám pomohla kupa štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím

Reagovat
scr

Deme si pro titul!!!Rim se po 9 letech opet docka!!

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne, chtel semse zeptat, vypadl me na to nastaveni obraz a jel jen zvuk, co se tam stalo s tim Millitem, komentator tam rval, jako by dal gol, ale spanelsky neumim tak sem az posleze zjistil, ze nastesti nic

Reagovat
Alberto Aquilani

Dal tyčku vo velkej šanci , potom tam mali ešte niaku strelu ktora trafila jedneho s hracov Rima , proste zavar na konci jak hov.do .

Reagovat
smazaný uživatel

dik, asi se na to stejne mrknu jeste jednou o pulnoci na sport1 (doufejme ze se slepickou)

Reagovat
Alberto Aquilani

Slepička síce zvykne perliť , ale aj tak lepšie ako tí "mladí" čo sa tam niekedy objavia .

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

super..., teď je ovšem třeba bezpodmínečně porazit Lazio, což nebude s tou naší zbytkovou sestavou žádná sranda. snad to Leo postaví podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem na listinu zraněných přibyl Abbiati, takže zítra chytá Dida.

Reagovat
Jajinek

tady se bod mohl vklidu uhrát...hráči si za to můžou sami a AS přišlo k výhře ani neví jak....3 tyčky, oba góly Romy po našich hrubých chybách...tohle nás může mrzet. Dali jsme gól z jasného ofsajdu a dohráli jsme v 11ti ani nevíme jak...kartu dostali snad všichni...bylo to vyhecované....

...ale jak říkám...obrovská škoda, na bod jsme měli. Musíme se sebrat a bodovat dál, stále vedeme a snad nás spasí lehčí los na konci. Dnes jsme mohli na Olympicu udělat důležitý krok v důležitém zápase. Jsem zklamán, že to nevyšlo.

Gratulace AS.

Reagovat
lnterista

jj tohle se melo aspon vyhrat...skoda posrali jsme si to sami...ale neva Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scr

No nevim tedy jestli Fiore a Juve hned po sobe je lehky los hele...kazdopadne jsme dnes byli lepsi a i stesti se k nam priklonilo...jsem rad ze se to letos pekne dramatizuje a doufam ze Seria A pozna jineho mistra nez Inter a Morinho pude do prdele

Reagovat
10

nevím, jestli máte lehkej los...je potřeba si uvědomit, že máte do konce ligy nejen Fiorentinu doma, Juve...ale taky všechny týmy, který bojujou o udržení a ty budou bojovat do poslední šance, která může být i v posledním kole, kdy jedete do Sieny...jednoznačně nejlehčí los má teď AS

Reagovat
lnterista

jj taky to tak vidim...navic jeste na Laziu...ted mam spis strach z AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieriho Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scr

Reagovat
smazaný uživatel

Pral bych to AS..!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter 4.krát prehral tuto sezonu v SA,ale pritom sme si dokazali vytvoriť najviac sanci s pomedzi tych 4 zápasov,skoda,že Milito nedal na konci gol,ale to patri k futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Oou, ta tyc... Jinak to, co se obcas piska proti Interu, to je fakt prinejmensim zvlastni ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na to sme už zvyknutí

Reagovat
smazaný uživatel

uz to bolo 18 bodov strata a už je iba 1 bod v Rime sa bude oslavovat dlho do noci, PODME SI PO TO SCUDETTO FORZA ROMA

Reagovat
shitcool

Poslední mač na lístku mi chyběl: AS-Inter 0

bohužel to nevyšlo, ale nervy to byly dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

zapas to bol paradny kam sa hrabu ostatne ligi...FORZA ROMA , FORZA SERIA A

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SERIE A

Reagovat
panca

peknej xzapas

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
frankiefcb

Málem jsem měl infarkt při Militeho tyčce . FORZA ROMA!!! AS pojďme pro SCUDETTO. Ač se rozhodčí snažili dotalčit Inter k výhře, tak jim to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Keby chcel rozhodca výhru Interu, tak ten Inter vyhrá. Ale skončilo to inak ...

Reagovat
frankiefcb

Dva metrové ofsajdy, jednou to skončilo golem, šlápnutí Chivua na TOni ohodnoceno jenom žlutou.

Reagovat
lnterista

a proti Interu se nic nepisklo?

Reagovat
frankiefcb

Tak Inter hrál prasácky, aspoň něco písknul, ale nedával za to karty, které měl dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobro vítězí nad zlem a nenávistí?

Reagovat
smazaný uživatel

kto by to v septembri čakal že AS ROMA bude po 31 kole stracať iba 1 bodik na inter

Reagovat
scr

My co fandime srdcem Rimu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

21 zapasov bez prehry nevies aky je rekord z lig? luca toniho musime jednoznacne odkupit PAN HRAC ,velky bojovnik

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme ještě před pár lety (05?) měli tuším 31 bez prohry

Reagovat
10

58 je rekord, AC 1990/91-1992/93

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

to už bolo davno este v 20 storoči

Reagovat
10

je pravda, že v současným calciu se tomu těžko někdo přiblíží...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, když hledám přesný datum a mezitím už je to 5 minut v éteru

Reagovat
10

vidíš, já tam přesný datum neměl

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak 58 = AC Milan (21.5. 1991 - 21.3 1993)

Reagovat
smazaný uživatel

Veru tak!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a ten rozhodca ked dal inter na 1-1 bol fakt slepy 3 v ofsajde este dnes vecer by som ho poslal k očnemu ,LUKA TONI GRAZIE

Reagovat
frankiefcb

souhlas anebo jak Chivu šlápnul na ležícího Toniho

Reagovat
Al Capone

AS

Reagovat
Al Capone

AS si jde pro Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa bude velmi dobre spať najlepšie za cely rok grande roma

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by si nemal spať,ale celu noc oslavovať

Reagovat
smazaný uživatel

to až po 38 kole

Reagovat
Slejdy

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA-FC Internazzionale 2:1!!! :D GRAZZIE ROMA.GRAZZIE LUPI.GRAZZIE GIALLOROSSI.Joooooo.Kurva to bol ale zapas.Nervozita do poslednych minut.Ale vyhrali smeeeee! :D To je ale sobota.Treba oslavit vyhru a ist dalej.Inter zase z offsidu gola.Ale nepomohlo im to! FORZA ROMAAAAAAA! a este GRANDEEEEEEEE ROOOOOOOMMMMMAAAAA!

Roma Roma Roma,

core de stà città,

unico grande amore,

de tanta e tanta gente,

che fai sospirà.

Roma Roma Roma,

lassace cantà,

da stà voce nasce un core,

so centomila voci che hai fatto nammorà.

Roma Roma bella,

t'ho dipinta io,

gialla come er sole,

rossa come er core mio.

Roma Roma mia,

nun te fa cantà,

tu sei nata grande

e grande hai da restà.

Roma Roma Roma,

core de stà città,

unico grande amore,

de tanta e tanta gente,

ch'hai fatto nammorà

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že byl skvělej fotbal

Reagovat
panca

Reagovat
lnterista

diky Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Diky všem akterum.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, díky těm jejím 5 minutovkám:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

ak vyhra zajtra aj ac milano tak to o scudetto bude boj ako v pekle FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro calcio

Reagovat
10

ne asi...

Reagovat
smazaný uživatel

inter ma ted na programu dve remizy, kua, nechcu to zakriknout, ale AS me asi letos udela velkou radost

Reagovat
Tomanatura

Je mi z toho špatně, ještě před rokem bývaly u Serie A dobré diskuze, dneska už je to jenom o nadávkách

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že se na tom podílí i zdejší stálice.

Reagovat
lnterista

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Póza, alebo to skutočne nevieš?

Reagovat
lnterista

jo takhle

Reagovat
Tomanatura

To ano, co já to tak sleduju, tak víc než pokecat si tu chcou lidi kopnout do Interu(nebo do roberta)...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vsetci sa spykli proti Interu,lebo už dlho Inter kraluje v SA

Reagovat
Tomanatura

A vy jste úplně svatí, co?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás platí to isté a nič podobné sa nekoná, záhada...

Reagovat
$dolar$

presne tak, ale da se to chapat...

Reagovat
Bakary3

No sice se do diskuzí u SA nezapojuju, ale co vidim, tak ten roberto se chytí úplný hovadiny, která je jen trochu kritická k Interu a toho, co jí napsal, začne často i dost nesmyslně urážet..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

to přičítej psychickým kolapsům Juventinů, já je chápu, taky bych zuřil, kdyby mi Inter dělal takovou ostudu

Reagovat
10

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podílejí-nepodílejí, jak se to veme. Já jsem schopen přiznat, že ne vždy jsem košer a někdy zbytečně vystříknu, má to ale své důvody. Asi tak okolo Nového roku začalo Calcio upadat do hávu období Calciopoli, což mi nesmírně vadilo-vadí, a tak jsem to prostě psal. Nebyly to provokace na kohokoli, prostě mi to v těch zápasech vadilo, páč nám to škodilo, tak jsem to tady napsal (proč bych taky mlčel, že). To ale očividně pár lidí nevydýchalo a místo, aby se nad tím zamysleli, udělali to jenodušší - já jsem pako, co si vymýšlí a je zaslepený, oni mají pravdu a je jich VÍC! Právě to slovo VÍC se stalo klíčem všeho. Kde je kvantita je i kvalita, když napíše jeden vůl, že robertocarlos je zaslepenec a deset nohsledů se tomu zasměje, tak kam to může jinam dojít? Nehledě na to, že přirozeně se objevil spousta naplavenin a přikyvovačů, to je ale asi normální no. V poslední době se to trochu v Serii A ukliudnilo ,takže ani já nemusím psát nic pro někoho provokativního. Je ti jen otázka spravedlnosti - když bude vše fair, budu rád, když ne - očí předtím rozhodně zavírat nebudu...

Reagovat
panca

ze nenadavas po dnesnim golu interu z ofsajdu u ostatnich ti to vadi a u interu to prehlizis!!!

Reagovat
smazaný uživatel

k ofsajdu i zbylým poškozením na tu či onu stranu jsem se již opakovaně vyjádřil, takže asi tak. Pro tvé info - uznal jsem, že o ofsajd šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šlo to tady do kopru no, bohužel..., příčiny psát raději nebudu.

Reagovat
Tomanatura

Nemusíš, ty vidí každý.

Reagovat
smazaný uživatel

každý očividně ne, ale to je boj s větrnými mlýny, kterej já už dávno vzdal...

Reagovat
$dolar$

Ja

Reagovat
Pipo123

škoda len že AS príde o titul v derby FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v derby vas pošleme do 2 ligy

Reagovat
Pipo123

ale po pravde ma teší vaša výhra aj ked som fanúšik Lazia tak doprajem Rímu ten titul

Reagovat
frankiefcb

Hlavně a´t Lazio v prvé řadě sebere nějaký bodík AC

Reagovat
scr

myslim, ze Lazio dostane rychtu

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILANO S INTEROM 2 PREHRY V SEZONE TERAZ TIE BODY AJ VAM CHYBAJU

Reagovat
M11

Nadhera AS.. uzil jsem si to.. velka gratulace

Reagovat
Slejdy

Reagovat
$dolar$

Orgie protoze Inter prohral? No a? Titul stejne vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

co jste vyváděli v tý Boleslavi?

Reagovat
$dolar$

Holt panackove meli nosanek nahoru, kdyz se jim tak darilo a zacatek nechytli a pak uz se to s nima vezlo, naprosto zaslouzene prohrali, Bolka byla jasne lepsi, snad nas to zase nabudi a dalsi zapas uz budou makat na 100% !

Reagovat
10

ta česká liga je smutnej příběh, ty týmy jsou většinou naprosto na stejný tragický úrovni, jediná Sparta dokáže udržet výsledky trošku dlouhodobě, ale taky to dost skřípe...

Reagovat
$dolar$

Tak takhle to brat nemuzes, proste jednou za cas prijde zapas blbec a nevyjde, Plzen hraje paradni fotbal a zaslouzi si byt vysoko, bohuzel dneska to na ne padlo, ale verim, ze priste uz to bude zase v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

hele co ta Hennessy? Maily ignoruješ...

Reagovat
$dolar$

Tys mi psal maily? Ja ho moc nezapinam, ja jsem ted nemocnej, v tydnu to udelam

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu, odpověděl jsem ti potom ,cos mi napsal. Jinak, pošli na tu druhou opravenou adresu, původně jsem to spletl. Slezská 24! Zbytek v mailu

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak nechapem orgazmus giallorossi .. ked interu tečie do topanok vtedy začne hrať najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

inter sa poteši aspon v LM verim tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Jakožto fanda calcia, v to taky doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

dufas,ale neveris ale ja taktiež v to dufam,ale neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

neveriš ? a to si interista ? ja vždy verim nikdy som inter neodpisoval je to team bojovnikov a všetko sa rozhodne až na ihrisku dopredu netreba nikoho odpisovať

Reagovat
smazaný uživatel

vid nizsie

Reagovat
smazaný uživatel

ked prejde cez CSKA verim ze aj barcelonu by mohli vyradiť

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna cez CSKA Inter prejde,ale už semfinale s Barcou bude konecna,ale nechajme sa prekvapiť

Reagovat
smazaný uživatel

Sakriš, mám v tom bordel. Barca už v semi jo? Hmmm, tak to vidím taky na konečnou.

Reagovat
smazaný uživatel

To si právě nemyslím. CSKA bude sakra těžkej soupeř, i když se to nezdá, ale postup tam vidím. Pak v semi vítěz United/Bayern, to by se mohlo zadařit. Ale ve finále Barcu? Hmmm, nevěřím tomu. Ale ve finále se může stát cokoliv. Nicméně, na to je času dost.

Reagovat
smazaný uživatel

inter dostane v pripade postupu arsenal alebo barcu :) takze finale jedine s man utd lyonom bordeaux bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu budeme mít v semi případně, MUTD bude mít Francouze

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, mám v tom bordel. Každopádně, italsko-francouzské finále by nebylo špatné, ale to už bych byl velkým utopistou.

Reagovat
smazaný uživatel

já tajně doufám, že se Arsenal vytáhne a Barcu vykopne, my pak vykopnem Arsenal a ve finále si to rozdáme s Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal podla mna na barcu nema ale držim im palce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takový scénář by se mi taky líbil. Ale po dnešním odpoledním zápase Arsenalu s Birminghamem, nevím nevím. Ale věřím, že se Gunners pořádně semknou a Barcu potrápí. Bordeaux vidím jako jasné. Lyon neodepisuju, ale nevěřím jim. United a Bayern nemám rád a jejich výkony jsou místy bídné. Takže Bordeaux - Inter a děj se vůle boží

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no podla mna lyon v LM ma obrovsku motivaciu dlhe roky sa snažili preraziť mali super hračov viackrat boli tipovani na zaverečne fazy LM a zlihali prave preto si myslim ze lyon moze kludne dojsť az do finale ale nechajme sa prekvapiť

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, motivace tam je. Asi takhle, kdo z francozského čtvrtfinále postoupí, bude hrát finále. V to pevně věřím

Reagovat
smazaný uživatel

já tomu bohužel absolutně nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? ... Já budu jen kalkulovat. Když postoupí United, stačí naprosto eliminovat Rooneyho a United jsou nebezpečný asi tak jako dítě s plyšovým medvídkem. Pokud nebude pokrytý, je to hra s ohněm. Pokud postoupí Bayern, tak si s nimi Francouzi poradí. Papíroví panáci Ribéry s Robbenem se beztak nesejdou pohromadě a žádný zázračný fotbal taky nehrají. Pevně věřím francouzskému zastoupení

Reagovat
smazaný uživatel

MUTD má dost síly na to, aby postoupil i bez Rooneyho. Jestli je nevykope Bayern, tak se obávám, že to celý vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou nárazovky. Kdykoliv jsem je viděl hrát bez Rooneyho, hráli jako "děti ze školky". Možná jsem měl smůlu na zápasy, ale je to tak. Rooney je největší hrozba.

Reagovat
Tomanatura

Bolton-United 0:4 (Manchester hrál bez útočníka)

Reagovat
smazaný uživatel

no dyť říkám

Reagovat
smazaný uživatel

Ke vší úctě k anglické lize a Boltonu, Bolton není soupeř Ale je to jen můj pohled, nic víc

Reagovat
Tomanatura

To je sice krásné, ale nějak to vyvracuje tvoji teorii o plyšových medvídcích. Dneska hrál útok Giggs s Nanim(Ehm ) a podhrota tradičně Berbatov a přece dostal soupeř 4. On Rooneyho start nemá až takový vliv na výhru, ale na konečné skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Plyšoví medvídci to jsou stejně Moje teorie jsou občas hloupé a nevycházejí (občas ale i výjdou ), nechme se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

hrál Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

ja chcem vidieť vo finale francuzov a inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Lize mistrů toho hodně podřizují...Myslím, že Inter postoupí, když se takhle nadřeli na postup s jedním z favoritů Chelsea, tak by byla velká škoda vypadnout s klubem, který ze základní skupiny postoupil poprvé ve své historii až letos.

Reagovat
smazaný uživatel

FOOOOOOOOORZAAAA ROMAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli 8. zápas v řadě s gólem nebo asistencí (nepočítám minulé kolo, kdy šel z lavičky).

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio je hroznej hovaďák

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ze inter mi už dodrbal tiket .. mam podane palermo

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy se nevyplácí sázet na svůj tým

Reagovat
smazaný uživatel

vyplatilo sa mi to asi 2krat zatial ze mi aj tiket vyšiel zaroven ale v prvej polovici sezony inter velakrat nesklamal ked som podal

Reagovat
jtbs

DAKUJEME ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
$dolar$

nefandis Juventusu?

Reagovat
jtbs

fandim, ale treba podporit aj niektorych superov v boji proti interu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, dnes by se dožil 95. narozenin obránce Bernardo Poli, 5 let Interista, hrál během války za Ambrosianu, bohužel potom během války zemřel. V pouhých jednatřiceti FORZA BERNARDO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no predstav si ze by nastala vojna a milito pojde na vojnu a zomrie no kokos to by bolo

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, blbá představa

Reagovat
smazaný uživatel

no ved to neviem si predstaviť ze by som v tej dobe žil a fandim ambrosiane a zomrie im hrač .. na LM by mala byť obrana matrix cordoba asi čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, proč? Samuel může hrát, místo Lúcia asi Iván no

Reagovat
smazaný uživatel

musim sa asi udrieť do hlavy .. nevidel som roma inter kedze mi šiel net strašne pomaly oplati sa vobec pozerať zaznam ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, oplatí, byl to dobrej fotbal, kterýmu kromě redky a pentle nechybělo vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad penalty nechyba mi to na sport 1 by to mali dať o polnoci či sa mylim ? diego ma teraz kolko golov ? 17 či už 18 ?

Reagovat
smazaný uživatel

18

Reagovat
smazaný uživatel

jo, záznam je o půlnoci. Možná to taky ještě zkouknu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi ani nejdem spať este v noci mam colorado a san jose jeden z nich si chcem pozrieť .. dufam ze na CSKA to poriadne inter rozbali a snad nedostaneme doma gol potom by to mohlo byť velmi dobre rozohrate .. inak AS ma teši iba preto ze nemam rad AC a radšej nech bude popripade majster AS ked nie inter .. alebo AS druhe AC až tretie

Reagovat
smazaný uživatel

Inter majster bude, o tom nepochybuji

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som tiež nepochyboval nikdy .. hlavne preto by ma to mrzelo ze obidve mestske derby sme zvladli na 100% to by bola velka škoda stratiť to zlym zaverom

Reagovat
scr

doufam ze letos jiz Inter mistrem nebude...nic proti, ale AS na to ma vyhrat ligu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Oslava na stádecu Sieny nj... a poslední kolo tam hrajete taky. Tak doufám, že už to bude rozhodnutý dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

a já si říkal, jestli ti to dojde , taky doufám, že rozhodnem doma...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba tam oslavy budou, ale v záchranářském duchu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, to by bylo prostě nejlepší

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Ranieriho

Reagovat
smazaný uživatel

AS Il Bomber

Reagovat
smazaný uživatel

a vy jste jej vyhodili

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, Lucu mám moc rád, dneska se mi hodně líbil. Doufám, že v JAR nebude chybět...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě patří nám ale doufám, že v AS zůstane...

...jsem mu vděčný za góly ze sezony 2007/2008, ale teď už je opravdu nejvyšší čas z Mnichova odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

ono Lucovi je doma stejně nejlíp

Reagovat
irik

Ciao Caio, Roma Roma, Ribery, Amore mio... Luca Numero Uno...

Jsem rád, že odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky, ale zároveň jsem rád, že Bayern nepokazil kariéru útočníkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

prave dal gol zoltan ibrahimovics OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej zápas,už sem myslel že o ty tři body příjdeme,i přes spornej gol, ale na rozhodčího si stěžovat nebudu,ptž to vypadalo tak že svoje chyby kompenzuje dalšíma...GRAZIE ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mal dnes na sebe dres lucu toniho ako interista ale nevyplatilo sa to je ironia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo už ked moj adriano leite bol v práčke nemohol som to pozerať vo vlastnych farbach .. ale už sa tešim na to ked budem mať zanettiho

Reagovat
smazaný uživatel

toho mám já, ještě v něm pořád sedím

Reagovat
smazaný uživatel

ake maš farby ? domace ? este by som tak chcel mať yourriho djorkaeffa to bol moj oblubeny hrač

Reagovat
smazaný uživatel

jj, černomodré. Djorkaeffa mám já

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tento případ mám dresů Juve v záloze raději víc .. Ale jinak fakt povedená ironie, zvlášť když dal vítězný gól... Nj, il capitano, lepší volba na koupi interáckého dresu asi není.

Reagovat
smazaný uživatel

to není, ale nyní by mi měl v nejbližsích dnech dorazit speciálně ušitý letošní originál se jmenovkou FACCHETTI a číslem 3

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto už budeš fakt frajer kolko ťa to vyjde ?

Reagovat
smazaný uživatel

70 euro dres, 15 příplatek za tu nášivku a číslo. Mám k tomu i trenýrky, celkem tuším 120 euro

Reagovat
smazaný uživatel

ou je pekne tak to by som este počkal do dalšej vyplaty kym by som niečo take mohol kupiť .. ale zatial nemam v plane kupovať facchettiho ... zajtra AC by mohlo aspon remizovať ale neverim tomu .. ale lazio by si mohlo spomenuť na zapas copa italia z minuleho roku

Reagovat
smazaný uživatel

tak AC je dost oslabený, takže nic není nemožný, ale taky věřím více AC, kteří navíc na biancocelesti umí...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale minuly tyzden som pozeral ac napoli tak to bola parada pekne hore dole aj šanci celkom dosť ked tak budu hrať aj zajtra tak myslim ze lazio dostane za vyučenou ako sa vo vašom jazyku vravi

Reagovat
frankiefcb

Já věřím, že remkou by to skončit mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ak by lazio dalo gol ako prve tak rossoneri by mohli aj znervoznieť trochu

Reagovat
frankiefcb

no doufejme, že to tak dopadne i Lazio hraje o hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný, přes co to kupuješ? Přímo přes nějaký fanshop z Milána?

Reagovat
smazaný uživatel

fanclubu dycky kolem zimy přijde oficiální nabídka z katalogu na danou sezonu a my si můžeme objednat. Když je celková částka nad 250 euro, platí pošrtovbné z Itálie CCIC - centrum fanklubů v Miláně. Pošlou to tak za měsíc (někdy i víc) do ČR do sídla v Kutné Hoře a pak se to rozesílá jednotlivcům... Loni mi ještě přišla krásná kolekce všech odznaků Interu od doby vzniku po současnost, vydáno ke 100 letům, v takovém pěkném modrém pouzdře

Reagovat
smazaný uživatel

Panečku, pěkná raritka ty odznaky... Jinak ohledně těch dresů to máte pěkně pořešený

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejen dresy, ale cokoli co je v nabíce. Zkusím najít foto těch odznaků a hodím ti to tu. Jinak, na vše máme taky tu slevu 18% dokonce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný, obdobný těm co jsem koukal na juvestore. Mají to hezky udělaný. Taky jsem o koupi už uvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

dej odkaz na Juve. Já jsem sběratel odznaků, takže by mne to možná zajímalo. Mám okolo 900 odznaků - je to ale samá kvalita, žádný plechy z tržnic. Mám i kusy v hodnotě tisíců... Jen Interů mám 54

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.juvestore.com/dettagli.asp?cat=1132&id=J8704&ric=&sposta=

Koukám, jsi do toho už asi narval hodně peněz, když to tak čtu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to bys čuměl, kdybys věděl víc . Odznaky jsou koníček nádherný, ale strašně nákladný. I když, jde taky o to, v jaký kvalitě sbíráš. Nejlepší výrobci jsou v Anglii, třeba Miller, Reeves nebo Fattorini - to jso uznačky jako v oblečení třeba Nike, Adidas atd.. Já mám třeba nasbíranou skoro celou Anglii až po pátou ligu, chybí mi snad 13 kusů jenom. Z Itálie mám třeba 3 plátna po 70 odznacích starých, předválečných. Je tam Inter v hodnotě 1200 kč, nebo nádherný Lecco od výrobce Bertoniho, kterej mimochodem navrhnul také podobu současnýho poháru pro mistry světa... Mám znak Squadry Azzurry k MS 34 atd., nádherná věc

Reagovat
M11

nekdy nahod foto.. jestli muzes

Reagovat
smazaný uživatel

zkusím to, myslím, že to mám v mailu někde, už ale daleko asi, pohledám to. Nejsem si jist, jestli mám uložené moje odznaky, ale vím, že bych měl mít fotky od jednoho z mých nejlepších přátel, kterej to žere od malička, je mu už 48 a sbírá celý život. Má okolo 5000 odznaků, samé špičkové originály, jeho sbírka má hodnotu okolo 6 milionů kč. Nedávno byl na Slovensku i v novinách... neskutečnej borec. On má svou hospodu a pod ní má takovej sklep (klubovnu), kde to má na zdích pod sklem, krásně nasvícený. Má i originální podepsaná dres Maradony, hospoda je doslova pokryta odznaky, dresy, vlajkami... on je blázen do MUTD zase...

Reagovat
M11

to musi byt peklo.. krasny konicek.. gratuluju ke sbirce a kdyztak nejake ty fotky hod jestli najdes

Reagovat
smazaný uživatel

přidávám se

Reagovat
smazaný uživatel

snad se to zobrazí, mě to zatím jde

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ty vypadají slušně. Odznak Gunners a pak Bristol City se mi líbí asi nejvíc. Pěkný kousky.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou krásné kusy, v zadu maj ívšechny vyrytý oficiální erb výrobce, je to prestiž mít třeba Arsenal od Reevese a tak, sběratelé se v tomto předhánějí co to jde, ceny se dokáží neskutečně vyšponovat. Ten můj kolega ze Slovenska má doma odznak i za 70 000kč

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je slušnej mazec tomu říkám fakt hodně luxusní koníček

Reagovat
smazaný uživatel

Ty španělský kousky nemají chybu. Valencia, La Coruňa, Atlético, Celta Vigo, pěkná podívaná. Radši nechci ani vědět jakou to má cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi 500 - 800 za jeden, jako který

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt náročnej koníček.

Reagovat
Tsigi

neprodávals někdy něco skrz aukro, viděl jsem tam nějaký odznaky z AC a prodejce byl tak nějak z okolí Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

nn, na aukro nechodím

Reagovat
smazaný uživatel

tak tyhle jsou luxusní. Máš nějaký AS Řím? (není to myšleno jako provokace za dnešek, ale rád bych je kdyžtak viděl, jestli nějaký máš)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Romy mám myslím 3 nebo 4, jednu taky v tomto starém vydání - hodně vzácný kus, to tu dám zítra, nemůžu to teď najít

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky. To jsem zvědavý na ten starý kousek...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tyhle jsou taky luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

krásnej koníček

Reagovat
smazaný uživatel

jj, když to začnu ohlížet, jsem na pár hodin mimo, krásný relax

Reagovat
M11

jde to super.. fakt nadhera zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

jo, díky oběma, toto je jen fakt slabá liga, to mi věřte. Jestli to vyjde a dám sem zítra nějakou lepší klasu, to budete teprve čumět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se rád kouknu

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Parádání, fakt mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně se mi líbí odznaky AC Torino

Reagovat
smazaný uživatel

Pane jo, slušněj blázen (v dobrym slova smyslu). Ale je to asi krása, mít takovej koníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Panečku, hodně luxusní záležitost. Pěkně se to čte Ale takhle finančně náročnej koníček bych asi nezvládal ... Jinak ta Anglie, ty kráso, to musí bejt parádní podívaná, když to máš před sebou a o Itálii ani nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

zkusí mto najít a dát tu. Jsem ale mimo Těšín teď, tak musím pohledat v mailu maximálně...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajne, rád bych kouknul na nějaký foto.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, jj, to je ta samá kolekce, nádhera. Sice to nejsou značkové odznaky, ale moc pěkné provedení. V lednu jsem v Miláně takto viděl i tablo italské repre za 40 eur, ale nebral jsem to, páč jsem utrácel jen za Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, vypadá to parádně. Hmm, ty odznaky squadry by asi za to stály, ale co si pamatuju jak jsi tu psal po tom výjezdu v lednu co sis pořizoval za suvenýry alá Inter, tak se nedivím, že jsi do toho nešel

Reagovat
M11

pekne

Reagovat
frankiefcb

ty odznaky

Reagovat
frankiefcb

Já mám Tottiho zase, ale Zannetiho mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

já mám Tottiho dres v reprezentaci, co jsem kdysi koupil na náměstí ve Veroně. Mám i Nedvěda v Laziu ještě

Reagovat
frankiefcb

Tak ten dres je Tottiho mám zase z Říma . Jinak ten Nedvěd v Laziu to musí být raritka

Reagovat
smazaný uživatel

ten dres je moc pěkný, tradiční bleděmodré barvy, nevýhoda ale je, že to je obyčejná kopie, není to značkový..

Reagovat
frankiefcb

*for RobertoCarlos

Reagovat
smazaný uživatel

ani oko!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že jsme se už o tom oku bavili, ale nemůžu najít kde

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Olympique Marseille vede ve finále francouzského poháru nad Bordeaux 1:0 - 61. Diawara.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Olympique Marseille vede ve finále francouzského poháru nad Bordeaux 2:0 - 61. Diawara, 67. Valbuena.... Pěkně Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli je blázen co?

Reagovat
smazaný uživatel

boreček

Reagovat
smazaný uživatel

jj...ještě, že jsem dal Portanovi to volno

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal se do hry??

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam, i s nastavením tak na 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

No, francouzský pohár je rozhodnutý, tak se jdu podívat, jestli se Ondra dostane k balonu

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nastoupil poprvý?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že jo.

Reagovat
Tsigi

Miccoli je prostě neuvěřitelnej. Bez něj by bylo Palermo sotva poloviční. Přeju jim tu Ligu mistrů

Reagovat
lnterista

32.kolo Inter Milán - Bologna FC, Cagliari Calcio - AC Milán, AS Bari - AS Řím

33.kolo ACF Fiorentina - Inter Milán, AC Milán - Calcio Catania, AS Řím - Atalanta BC

34.kolo Inter Milán - Juventus FC, UC Sampdoria - AC Milán, SS Lazio - AS Řím

35.kolo Inter Milán - Atalanta BC, Città di Palermo - AC Milán, AS Řím - UC Sampdoria

36.kolo SS Lazio - Inter Milán, AC Milán - ACF Fiorentina, Parma FC - AS Řím

37.kolo Inter Milán - Chievo Verona, Janov CFC - AC Milán, AS Řím - Cagliari Calcio

38.kolo AC Siena - Inter Milán, AC Milán - Juventus FC, Chievo Verona - AS Řím

Reagovat
M11

diky za souhrn.. akorat jsem to chtel prostudovat

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel jsi kalkulovat, odhadovat, propočítávat.....???

Reagovat
lnterista

radeji ne

Reagovat
smazaný uživatel

lepší se nechat překvapit

Reagovat
lnterista

ja nechci byt prekvapenej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mít scudetto co? .. každopádně to bude oproti minulým rokům lepší podívaná, boj do poslední chvíle

Reagovat
lnterista

Scudetto je az na 1.miste jako prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

ac venku sampdoria palermo cagliari janov doma juve fiorentina takze je mi jasny kdo bude 3.

Reagovat
lnterista

jako podle kurzu bych to taky tak videl a Inter s AS tak 60procent pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý výcuc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jajinek

AC až na Cagliari má ten los vážně smrtící....AS asi nejlepší, přesto věřím, že v Bari, Parmě a derby by vyhrát nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve porazíme, dyť tam budem, bez tří bodů San Siro neopustím, i kdybych tam měl vyplivnout srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Pak mi popiště Alexovi góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rím ma o nieco tazsi los,lenže su teraz v dobre forme narozdiel od Interu,takže kludne sa moze stat,že nakoniec si Inter o to Scudetto necha prisť,co mi bude nesmierne luto,ked si spomeniem,aky sme mali náskok,hlavne teda kvoli 1.polovici sezony,v ktorej sme jasne dominovali,ale teraz stracame body skoro zápas za zápasom

Reagovat
Jajinek

těžší????

Reagovat
smazaný uživatel

Bari,Parma a Doria ich zastavia

Reagovat
Jajinek

Parmě už v té chvíli asi o nic nepůjde....Bari v koutku duše taky věřím...ale těžší los nemají, to je blbost...

Reagovat
lnterista

ja doufam ze Burdisso ma trochu uctu

Reagovat
10

Reagovat
Tsigi

Inter může ztratit s Violou a Juventusem

AS má Lazio (derby je nevyzpytatelný) a Dorii

AC může ztratit prakticky s kýmkoliv a má ten los rozhodně nejtěžší

Podle losu je na tom nejlíp AS

Reagovat
smazaný uživatel

pre inter to vidim aj na 19 bodov ale take lahke to asi nebude

Reagovat
10

vychází mi to o bod na Scudetto pro AS

Reagovat
smazaný uživatel

hej akoze pomsta za rok 2008 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

mi to vychází pro AC zhruba o 6 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Každému to vychází jak se mu asi zachce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jak to vůbec vypadá z Patem? Pořád nevím, na jak dlouho bude out. Útok na scudetto jedině s ním.

Reagovat
Tsigi

četl jsem 3-4 týdny, takže je to v prdeli

Reagovat
Shevchenko

Hm

Reagovat
Tsigi

Je to škoda, protože letos je Inter slabší než roky předtím a je to prolomitelný, ale bez Nesty a Pata už by to byl docela zázrak

Reagovat
Shevchenko

SSSS Patem, kua

Reagovat
Tsigi

zas máš dobře čárky

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Mr.Jindros

Vychází mi to na titul pro Inter. AC má brutální los a AS má Ranieriho, kterému bych to přál, ale nějak nevěřím, že se ten jeho blok zlomí.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to půjde a né, že né . teď vydřem 3 body s Laziem, na Cagliari se vrací Bonera, Pirlo a Dinho, na finiš Nesta, to už gól nedostanem a doma s Juve to rozlouskne Patinho...

Reagovat
smazaný uživatel

300. per Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AS příjemně překvapilo, výbornej výsledek.

Reagovat
Shevchenko

Příští rok kupuju Fabrizia do fanty.

Reagovat
Tsigi

já se celý rok mlátím do hlavy za svůj výběr útoku, protože zbytek jsem vybral dobře a útočníci mi to mrví, jak můžou

Když si uvědomí, že jsem vzal radši Zarateho než Di Nataleho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho jsem bral až jako 4., sis ho ještě 3x mohl vzít .

Reagovat
Tsigi

Já měl jedničku Zarate a lomeno Di Natale, fakt nekecám, ale pak jsem bral Di Vaia, kterýho jsem chtěl hrozně moc a tak nějak mi Tonda vypadl. 3 šel Huntelaar

Prakticky nejlepší moje nákupy jsou 20 Balzaretti 24 Jovetič a 25 De Sanctis

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to hrozný haluze, co to rozhodují. Když si vzpomenu, jak jsme tam někteří brečeli, že ital vyžere Diega .

Reagovat
smazaný uživatel

Moje jednička Mutu a Trewinnova C.Doni.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANO SEMPREEEEE

Reagovat
Tsigi

Já zas po chvilce sezony kupoval Mela

To s tím Diegem jen dokazuje jak málo dobrých AM v Itálii je. Společně s krajními beky asi nejvíc nedostatkový zboží

Reagovat
Shevchenko

Jsem vůbec nechápal, že ho všichni tak chtěli. Já radši vzal Sculliho a úplně jsem si ho zamiloval.

Reagovat
Tsigi

Sculli je borec, snad ještě nějakou tu branku letos přisype

Reagovat
smazaný uživatel

snad né v tomhle kole (derby )

Reagovat
smazaný uživatel

hele můj bombastickej útok Gilardino, Quagliarella, Acquafresca až na prvního jmenovanýho doslova vyhořel, Paloschi po úvodním nájezdu věčně zraněnej..., situaci mi zachraňujou Mascara s Palaciem, který stavím podle toho, kdo z nich hraje zrovna doma.

Reagovat
Shevchenko

Taky jsem nevybral moc štastně. Na jiných postech jsem spokojený, ale v útoku poslední dobou pořád zraněný Pato, Palacio a Lavezzi nególoví, i když se slušnýmy známky, Acqu jsem radši hned vyhodil.

Reagovat
terry

Hehe, to já si s útokem Milito, Di Natale nestěžuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem ho loni a byl takový nemastný, neslanný.

Reagovat
smazaný uživatel

On má ty svoje dny, je schopnej nadat po zápase rozhodčímu a dostat stopku na tři zápasy. A taky bývá často zraněnej, letos naštěstí ne. Na druhou stranu penalty, přímáky, asistence, hlavní postava týmu, i když nedá gól, tak může brát 7 díky výkonu nebo asistenci. Prostě skvělej fantaplejer, když je zdravej a v pohodě .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nad tim uvažuju, ale uplně ho nemam rad Moje jednička pro příští rok je Cassano

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter hrá posledný zápas v Siene !!! MARAMARA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím tak k těm odznakům. Jdu spát, zítra sem hodím ještě nějaké ty Italy a tak, federace - chybí mi jen 9 zemí, abych měl všechny členské státy FIFA, čekatelů na vstup mám okolo 70 (to jsou všelijaký prdelovice, co by člověk ani neřekl, že tam existuje fotbal). I tak jsem v tom mailu nakonec našel mnohem víc, než jsem čeka... Ciao

Reagovat
terry

A já se divil, proč Miccoli v Janově nehrál. Ale hned jsem si říkal, že budou poloviční.. Teď Palermu děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Interu je hotověj go AS

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je hotověj go AS

Reagovat
Il Principino

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor ten Miccoli

Reagovat
jtbs

prosim ta nevies mi povedat, z akeho dreva je ten znak MU?

a nemas fotky aj inych klubovych znakov vyrezanych do dreva?

dik

Reagovat
smazaný uživatel

jiné nemám, to ani tento není můj, je to od kamaráda ze Slovenska, jak píšu výše. On je blázen do MUTD, tady mezi těmi fotkmasi najdeš i vlajku podpssanoui všemi hráči, nechal si ivyrobit dres MUTD na své jméno. Má výhodu, že je hodně prachatej takl rozhazuje. Jeh osbírka odznaků má hodnotu okolo 6 milionů . Druh dřeva nevím, můžu se jej ale zepat...

Reagovat
smazaný uživatel

ina tie linky sa pomaly "stracaju",takže ty co tu nie su a chceli by to vidieť,tak potesenie z toho nebudu mať,radsej to uploadni na nejaky server

Reagovat
jtbs

logicky tie linky vidime len chvilu, pretoze su to odkazy z mailu, kde po robertovom odhlaseni nemame pristup

Reagovat
smazaný uživatel

sak jasne,lenže možno by si to pozrel co ja viem aj Bianconero a ked tu teraz nie je,tak to vidieť nebude moct,preto hovorim,že by to bolo lepsie niekde uploadovať

Reagovat
jtbs

no ja som tiez vacsinu fotiek nevidel, no co uz ...hlavne ten dreveny znak mi dodal inspiraciu

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ja to chtel videt a ted to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

včera to šlo v pohodě, tak nevím . Mám te´d zapnutej mail, tak by to mohlo jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, přesně jak říkáš. Jaj, jsem to tu trošku propásnul. Sakriš

Reagovat
smazaný uživatel

kdo chcete, tak mi napiště na mail tomasbojda@seznam.cz a přepošlu vám to

Reagovat
smazaný uživatel

Okay

Reagovat
smazaný uživatel

máš to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jdu na to mrknout

Reagovat
smazaný uživatel

a když zapnu mail, tak ti to jde zobrazit?

Reagovat
jtbs

neide, to je zabezpecene...napisem ti mail

Reagovat
jtbs

jojo tu vlajku som videl - na to moze byt hrdy.

keby si sa ho spytal na druh dreva, fakt by si ma potesil

Reagovat
smazaný uživatel

zkusím to, teď je ale někde mimo, takže později

Reagovat
jtbs

vobec to neponahla, proste ked s nim budes v kontakte, tak sa mozes spytat

Reagovat
smazaný uživatel

OK. Fakt ale nechápu, proč včera tady ty fotky v pohodě šly otevřít a dnes už ne

Reagovat
jtbs

kazdy mail musi byt zabezpeceny, aby nan ini ludia nemali pristup. Keby bol zabezpeceny poriadne, tak sa nam tie fotky nezobrazia vobec

Reagovat
smazaný uživatel

a jaktože to včera šlo?

Reagovat
jtbs

nevim nevim, vestecku gulu nemam (asi je ten pristup casovo obmedzeny, lebo uz mi neidu ziadne fotky)

Reagovat
mickey mouse

nic se mi nezobrazuje

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

400 pro AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli - vandertom 150:0

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš nějakého útočníka ode mě? Že bych ti to oplatil za tu půjčku D'Agostina.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, ja uz to nejak dohraju...Snad nespadnu, doufam ze nebude kam.

A jinak se ted soustředím na COPPU, tam sem favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

spadnout tam u vás není kam, jseš za vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se to nezaloži...

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce sezony dám do každýho souhrnu anketku, teď hlasujeme pro mistry mrtvého míče aneb nejlepší exekutoři standardek. Pár jsem jich ze širšího výběru vyhodil, nějaký žhavý favorit by snad chybět neměl, kdyžtak se ozvěte. Hlasujte 1.-5. místo, podle toho budou obodováni a zítra oceněni.

Adaílton

Adrian Mutu

Aleksandar Kolarov

Alessandro Del Piero

Andrea Cossu

Andrea Pirlo

Antonio Di Natale

David Beckham

Diego

Fabrizio Miccoli

Francesco Totti

Gaetano D'Agostino

Giuseppe Mascara

John Arne Riise

Juan Vargas

Mauro Zárate

Ronaldinho

Sergio Almirón

Wesley Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

1. Del Piero

2. Pirlo

3. Beckham

4. Sneijder

5. Ronaldinho

Reagovat
10

1. Del Piero

2. Riise

3. Diego

4. Beckham

5. Totti

Reagovat
10

prostě je to tak no, Alex umí

Reagovat
jtbs

dobre sme zvolili prve miesto

Reagovat
smazaný uživatel

1. Riise

2. Sneijder

3. Mascara

4. Del Piero

5. Di Natale

těžký..., bral jsem to spíš podle letošní sezony, jinak bych tam zařadil ty naše 3 borce.

Reagovat
Tsigi

1. Riise

2. Del Piero

3. Sneijder

4. Mascara

5. Miccoli

papírově by tam měl být někdo od nás, ale realita je dost jiná

Reagovat
jtbs

1.Del Piero

2.Pirlo

3.Diego

4.Beckham

5.Ronaldinho

fakt tazko sa to vybera...skoda, ze sa mi tam nevosiel Riise

Reagovat
smazaný uživatel

1. Adaílton

2. Sneijder

3. Del Piero

4. Beckham

5. Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

1. Miccoli

2. Totti

3. Mascarinho

4. Sneijder

5. Beckham

Heh, samí borci, co to umějí kopnout... těžký rozhodování.

Reagovat
Slejdy

1. Beckham

2. Totti

3. Del Piero

4. Ronaldinho

5. Riise

Reagovat
smazaný uživatel

1. Sneijder

2. Adaílton

3. Vargas

4. Beckham

5. Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

1. Del Piero

2. Totti

3. Pirlo

4. Sneijder

5. Ronaldinho

Reagovat
Tomanatura

1. Miccoli

2. Del Piero

3. Totti

4. Becks

5. Riise

Reagovat
Jajinek

1. Beckham

2. Del Piero

3. Sneijder

4. Totti

5. Riise

Reagovat
M11

1. Del Piero

2. Beckham

3. Sneijder

4. Ronaldinho

5. Pirlo

Reagovat
panca

to beres za urcitou dobu nebo podle momentalni formy?

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že by ty odpovědi měly být za dlouhodobé schopnosti, jinak je to celkem o ničem

Reagovat
panca

za dlouhodoby by to slo, ale podle momentalni formy dihno a pirlo nemaj narok

Reagovat
smazaný uživatel

tak já mám třeba Pirla taky vysoko, páč jej velice respektuju, kdyby to bylo současné, tak je to celkem o ničem a vypadalo by to jinak..

Reagovat
panca

tak rohy ma jeste slusny, ale gol z primaku u nej uz ani nepomatuju

Reagovat
GEGE

Pirlo letos kope standartky dobře narozdíl od předešlých sezon...

Reagovat
panca

jojo standartky jsou dobry ale goly uz dlouho ne

Reagovat
GEGE

Aspoň mu to už líta na bránu a ne na tribunu Ale stejně mi přijde,že těch standartek těsně před šestnáctkou letos moc nemáme...Pirlo to kope většinou s velké dálky.

Reagovat
M11

celkove

Reagovat
Votas

1. Del Piero

2. Sneijder

3. Miccoli

4. Riise

5. Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMaaario!

Reagovat
smazaný uživatel

1.Del Piero

2.Pirlo

3.Sneijder

4.Riise

5.Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero

Beckham

Sneijder

Riise

Totti

Reagovat
Shevchenko

Těžké...

1. Del Piero

2. Sneijder

3. Miccoli

4. Totti

5. Pirlo

Reagovat
mastakillah

1.Adaílton

2.Del Piero

3.Beckham

4.Micolli

5.Mascara

Reagovat
mastakillah

Miccoli

Reagovat
$dolar$

1.Beckham

2.Sneijder

3.Ronaldinho

4.Totti

5. Vargas

Reagovat
smazaný uživatel

1.Beckham

2.Ronaldinho

3.Pirlo

4.Del Piero

5.Totti

Reagovat
SqueeZy

1. Del Piero

2. Totti

3. Beckham

4. Pilo

5. Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ronaldinho

2. Del Piero

3. Sneijder

4. Beckham

5. Mutu

Reagovat
smazaný uživatel

1. Del Piero

2. Beckham

3. Sneijder

4. Ronaldinho

5. Totti

Reagovat
smazaný uživatel

1. Beckham

2. Del Piero

3. Pirlo

4. Ronaldinho

5. Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

1. Francesco Totti

2. John Arne Riise

3. David Beckham

4. Alessandro Del Piero

5. Ronaldinho

jelikož jsem fanoušek AS tak je to holt těžce neobjektivní no

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, přesně před 45. lety jsme v Derby porazili Milán 5-2 A před přesně 28. lety dala svůj první gól naše legenda Riccardo Ferri

Reagovat
Il Principino

1. Del Piero

2. Sneijder

3. Pirlo

4. Beckham

5. Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

del piero to fajne kopol

Reagovat
smazaný uživatel

Alex na Atalantu taky vlastně umí, vzpomínám si na jeho hattrick proti nerazzurri 2 roky z5....

Reagovat
GEGE

Vargaaaaaaaaas

Reagovat
Mr.Jindros

Nějak nemám obavy, že by Atalanta ještě zápas neotočila, nebo nám alespoň pořádně nezatopila.

Reagovat
10

na to se v poslední době můžeme spolehnout

Reagovat
GEGE

Pepe Di Natale mu to naservíroval krásně...Obrana Violy

Reagovat
10

to je nám ale překvapení...

Reagovat
lnterista

co tomu Juve chybi?? To je hrozny...zadnej naboj nic...takovy plahoceni....strasnej fotbal

Reagovat
GEGE

Juve si koledoval....Amoruso zkušeně.

Reagovat
GEGE

Ve Florencii zatím vyrovnaný match.Vargas krásně kopnutý přímák Udine klasicky všechno tahá přes Di Nataleho...Fiore ty poháry přeju jsou tam totiž schopní něco uhrát navíc mam na ně 1 takže Forza Viola!

Reagovat
GEGE

Jovetič škodaaa pěkně si povodil Zapatu...

Reagovat
GEGE

GILAAA!!Santana

Reagovat
panca

ty vole to juve je marny!! tam nehraje ani jeden hrac slusne a nikdo nebojuje

Reagovat
lnterista

chudak Mara

Reagovat
smazaný uživatel

dona

Reagovat
panca

vsak mu to davam sezrat

Reagovat
lnterista

je s tebou?

Reagovat
panca

nee je v zabru

Reagovat
GEGE

Těd Gila teda nebyl v ofsajdu

Reagovat
GEGE

Gobbi SANTANA

Reagovat
Mr.Jindros

Buffy u lajny... pravý Juventino, srdcař. Chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Felipe. Ale ta radovačka na diváky, to bylo něco jako "to jsem já a příští rok tu budu zas".

Reagovat
Mr.Jindros

To jo, to projevení radosti bylo mrazivě chladné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se taky v takové situace radovat nemělo smysl. Myslím si, že Felipe moc dobře věděl, že celý zápas byl ničem a hráli velký kulový a tak radši emoce krotil.

Reagovat
GEGE

Jovetič Dneska si ho zasloužil skvělý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

4 góly Violy a jen jeden z nich Gila..., to je ostuda. Grande Stevan

Reagovat
lnterista

500. Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro plichtu Chieva, tentokrát jsem nezaváhal, i když normálně nesázím

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že jsi je aspoň pořádně osolil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Ty záběry na xichty našeho slavného vedení jsou fakt... Podle mě doufám musí vědět, že to mají spočítaný. Doufám.

Reagovat
Mr.Jindros

Jestli chceme ligu mistrů, tak musíme utrápit i další dva zápasy. Jinak to nepůjde.

Reagovat
GEGE

Fiorentina výborný výkon v druhém poločase nepustili Udine k ničemu.Dobře si to dávali Jovetič a Santana dost pomohlo taky střídání Donadela za Zanettiho,který dost kazil.Zasloužené vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Napoli! Krásnej výkon, mohlo jich tam padnout i 5. Paolo momentálně > Fabio.

Reagovat
smazaný uživatel

příští kolo musíte být ještě více Grande!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To bude zas maraton.

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Trewinne, jak to dneska vypadalo? Nebyl jsem doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to viděl tak do 50tý minuty, celkem dobrý zápas. Curci chytal jak drak...jen škoda, že nejsou 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

strašná ta Stevanova fotka..., přitom takovej fešák.

Reagovat
Tsigi

nejvíc mu to bude slušet do dvou let v červenočerným

Reagovat
10

tjn, vypadá jak Fantozziho dcera...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
jtbs

panbohzaplat aspon za toto

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
10

Diegovo dnešní zranění už je 63. zranění hráče Juve v týhle sezoně

Reagovat
jtbs

2 zranenia na zapas

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Mr.Jindros

Neskutečný.

Reagovat
10

500. pro Felipa

Reagovat
Tsigi

těším se na něj na MS, za Brazílii hrává geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

když už jsme nakousli tu Brazílii..., Dunga prej na hodně % po MS končí a Leonardo začíná být žhavej kandidát, přičemž sám řekl, že krome Milána by si sám sebe dokázal představit akorát v repre. pokud by za něj přišel Allegri, asi by to tolik nebolelo, ale stejně...

Reagovat
Mr.Jindros

Nemyslím, že se tak stane.

Reagovat
Tomanatura

Dunga končí na 100%, bez ohledu na výsledek Brazílie na MS

Reagovat
Tsigi

Já si myslím, že Dunga po vítězství na MS zůstane, ale taky jsem četl tyhle spekulace. Za Lea bych pořád nejradši chtěl Rijkaarda. Allegri mě momentálně dost sere. To flákání zápasů je hrozný. Osobně bych se nebránil ani tomu Dungovi. To je maximálně vítězný typ kouče

Nejlepší ale bude, když Leo zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

tak to flákání by mu v Miláně těžko prošlo, páč pochybuju, že se budem koncem března pohybovat uprostřed tabulky

Rijkaard těžko říct, už na něj nejsem tak nadrženej jako loni, ale asi bych ho bral..., Dunga je otazník, každopádně rovněž by mi to žíly netrhalo.

s poslední větou samozřejmě souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

na goalu byla taková zajímavá úvaha ohledně 5 základních pilířů, které Leo před další sezónou vytyčil a se kterými mu musí vedení pomoci, jinak odejde..celkem zajímavé počteníčko to bylo a ikdyž to byl jen goal., tak něco pravdy na tom být mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako dokážu si představit, že by "důrazněji" požádal o ty beky, protože na těch chce založit svou hru a loni dostal Abateho s Oddem

Reagovat
smazaný uživatel

důrazně prý pořádal o obměnu kádru (ochdo vysloužilců a nákup mladých) a vylepšení týmu zdravotníků.. .

Reagovat
GEGE

MILAN (4-4-2): Dida, Zambrottou, Thiago Silva, Favalli, Antonini, Abbot, Flamini, Ambrosini, Seedorf, Inzaghi, Borriello.

Lazio (3-5-2): Muslera, Dias, Banner, Radu, Lichtsteiner, Brocchi, Ledesma, Mauri, Kolarov, Rocchi, Zarate

4-4-2 Leo překvapil no ale nadšený s toho teda moc nejsem ale snad to bude klapat.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to bude stejně 4-3-1-2, Abate hrál v záloze už v přípravě..., paradoxně mu to tam šlo líp než na beku, přestože to byla taková Rinova pozice.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bannera bacha, hrozí z každé standardky .

Reagovat
10

Abbot ho uhlídá...

Reagovat
Tsigi

Tak tohle bude zápas pro Pippa jinak si vítězství úplně představit nedokážu. Jsem rád, že hraje Flamster a ne Gattuso do tohohle se bude hodit víc

Reagovat
10

panebože tenhle komentátor...ten dokáže znechutit i ten nejlepší fotbal

Reagovat
GEGE

Přesně to děs

Reagovat
10

ten je schopnej celej poločas vyjmenovávat zraněný, náhradníky, uklízeče, správce stadionu, výběrčí na parkovišti...

Reagovat
panca

ambro moc pekne a dnes to bude asi na kredencovi tak snad se dnes dobre vyspal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm....

Reagovat
lnterista

to si ted dela prdel ne?

Reagovat
mastakillah

Clarence zatím skvěle

Reagovat
Tsigi

Tak tohle bych nepískl

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně taky ne

Reagovat
Tsigi

tak to dal !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, škoda že to Muslera nechytil, moc nechybělo.

Reagovat
10

Mušlera jí málem měl

Reagovat
smazaný uživatel

MARCOOO BO-BO-BORRIELLOOOOOOOOOOOOOOOOOO

penalta né, ale stejně jde od první minuty vidět, že by to mohlo být zase za 3...

Reagovat
Pipo123

bože aká penalta rozhodca

Reagovat
panca

hmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mám dobrou náladu, dneska na to seru (zatím )

Reagovat
smazaný uživatel

však já už se jen směju

Reagovat
GEGE

MARCOOOO!!Zatím dobrý začátek Seedorf a Pippo

Reagovat
Pipo123

jasné treba dotlačiť AC ešte v boji o titul

Reagovat
10

Bobo Milanista

Reagovat
Tsigi

on chodí skoro pořád

Reagovat
10

mě zase rozesmálo, jak ty hráči, co byli v Interu 5, resp. 6 let (Ronaldo, Bobo..) pak odehrajou pár zápasů za AC a dokonce života se pak profilujou jako Milanisti

Reagovat
10

jak říkal Interista včera - "Inter není pro každýho"

Reagovat
lnterista

Reagovat
lnterista

zrovna takovy dve d.vky

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že tak je profilují jenom hlupáci

Reagovat
10

tak se profilujou oni sami...

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda

Reagovat
10

přečti si s nima nějaký rozhovory, až se naučíš italsky, nebo anglicky...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se Ronaldo a Bobogol profilují jako Milanisti, tak já jsem Juventino

Reagovat
10

viz výše

Reagovat
lnterista

Reagovat
panca

faul to nebyl ale na rozhodciho bych to nesvadel! to nemohl videt

Reagovat
Pipo123

nevidím nepískam

Reagovat
panca

spis jsem to myslel tak ze to vypadalo, ze to faul byl. Ze zpomalovacky je pak jasny ze ne

Reagovat
lnterista

yes

Reagovat
smazaný uživatel

Borelio by gol bez pomoci Dinha alebo Pirla nedal v tomto zápase gol nikdy,ale holt,rozhodca pomoze a už gol dava a zrazu je to iný zápas:(

Reagovat
smazaný uživatel

zas takovej sranda gól..., my máme bez Nesty asi nejlegračnější obranu v lize.

Reagovat
10

to bych se hádal

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi dneska neviděl naši obranu co?

Reagovat
10

strašidelnej Antoníny

Reagovat
GEGE

Hm Antoniniho gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio zasluzene,ale itak mali by zatial vyhravat a nie remizovať

Reagovat
smazaný uživatel

už som zlakol,že piska penaltu,lebo Inzaghi to urobil nadherne

Reagovat
Inzaghi

Přál bych si dneska ještě jednu speciálně kvůli tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

klidně 3

Reagovat
smazaný uživatel

Diaz mi pripominal Sammyho,on tak zvykne vahat a nakoniec nic

Reagovat
Tsigi

Těžko se dá očekávat, že je budem v týhle sestavě nějak drtit, tak se to snad aspoň nějak uhaluzí

Reagovat
Tsigi

Prvních 25 minut skvělý Seedorf, poté už bych nikoho snad ani nechválil

Reagovat
Pipo123

pekne hráme LAZIO

Reagovat
panca

do penalty prekvapive dobrej vykon a od penalty jako posledni 2 zapasy a gol na 1:1 typickej pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

prvních 10-15 minut dobrejch, doufal jsem, že to bude další pohodovej match s biancocelesti, ale na to dneska fakt není tým. pak jsme nechali Lazio hrát, dostali půdu pod nohama a jsou nebezpečnější. blbý je, že změnit toho moc není co..., snad zase popadnem ty otěže.

FORZA MILAN !

Reagovat
GEGE

Do té doby než dal Marco gol s penalty se na to dalo dívat ale potom přišel útlum a zasloužené vyrovnání Lazia...Jsem zvědavý na druhý poločas Leo moc varijant na oživení nemá...

FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

Ambro by si měl dávat bacha trochu to zavání redkou...

Reagovat
GEGE

Luca krasna akce škodaaaa

Reagovat
mastakillah

Chtělo by to nějakou změnu už...

Reagovat
smazaný uživatel

jakou ?

Reagovat
mastakillah

no možná bych zkusit Verdiho

Reagovat
Alberto Aquilani

OT : Neviete ako sa darí Cicinhovi v Brazílii ? Prepol som si na Sao Paolo cez Bet a nehrá .

Reagovat
maras93

Ted' by měl Nesta zavolat Leonardovi a poradit mu at' si obuje kopačky a jde hrát

Reagovat
10

to byl Zigoni?

Reagovat
GEGE

Jo

Reagovat
lnterista

Leonardo uz prca Jankula a ten jeste ani nenastoupil

Reagovat
GEGE

Leo je vrah poslat tam Jankula...

Reagovat
smazaný uživatel

GIANMARCO ZIGONI

Reagovat
10

jeho táta hrál za Juve

Reagovat
smazaný uživatel

hezky..., syn zatím sází v Primaveře jeden za druhým.

Reagovat
10

jj, už z Trevisa na něj šly super reference - hodně často "nejlepší italský hráč svojí generace"...jsem na něj zvědav

Reagovat
maras93

Pojd' Zigoniii

Reagovat
Tsigi

Abate je vrah

Reagovat
smazaný uživatel

Ignaziooo..., nechat to Zigimu, tak je slavnej

Reagovat
smazaný uživatel

600. per Inter

Reagovat
panca

nic nic nic

Reagovat
lnterista

sverak se utahuje

Reagovat
mastakillah

Clarence je v tom tvoření hry neska docela osamocenej

Reagovat
10

nejvíc ho doplňuje Thiago, což je smutný...

Reagovat
Slejdy

to AC si to fakt nezaslouzi

Reagovat
mastakillah

za takovou hru nemůžem chtít výhru

Reagovat
lnterista

aspon tak

Reagovat
smazaný uživatel

VERAMENTE MILE GRAZIE BLUCERCHIATI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Biancocelesti ne?

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole no jo, úplný výpadek nj, radost, jedenáct večer a skotská dělají své

Reagovat
Tsigi

No tak příště Je neuvěřitelný, jak to jebem, když máme šanci se dotáhnout.

Reagovat
Tsigi

+ nasrání, že Lazio udělalo bod, pořád doufám v jejich sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Tak pomohli sme bratom s Interu inak kto bola tá bloncka ?

Reagovat
lnterista

dik...jeste zariznout AS a nam to nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

neviem ,ale bola škaredá jak noc .

Reagovat
Pipo123

práve že ak by zabrali s kameru nejakú mladú kočku tak nič nepoviem, ale oni zaberú "starú paničku"

Reagovat
panca

jako obvykle!!! Drzime mic ale nic z toho nemame a goly proste nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to nebylo za 3 Lazio, holt jako dycky no . Milán má ten los fakt vražednej, příště na Cagliari to budou mít taky těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

je to samozřejmě ztráta, ale když se na to mrknu bez emocí - stáhli jsme Inter na 3 body a příští kolo se nám vrací Pirlo s Dinhem, možná Bonera..., to už snad bude zas o něčem jiným. dneska jsme hráli asi v nejslabší sestavě za celou sezonu. no snad to tam nahoře ještě proženem...

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTERNAZIONALE, UNA SQUADRA NERAZZURRA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zas dneska byla lahůdka. + Thago, Antonini, Seedorf jinak muž zápasu jednoznačně Abate, co ten kluk dneska předvedl z toho šli opravdu oči kolem přijde mi jakoby ani s týmem netrénoval, jakejkoli jinej hráč by asi předvedl víc. Ta jeho šance mě nemrzí, ale on snad ani jednou úspěšně neodcentroval. V obraně přes něj všechno projde a ten jeho běh je k ničemu bez koncovky. Vážně Lea nechápu proč ho pořád staví, doufám že po sezóně odpluje někam pryč. Začátek mače fajn, po gólu na 1:1 bylo jasný že to tak i skončí.. Howgh.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandil jsem AC k 3 bodům...sákra, některé věci šly řešit líp.

Reagovat
Alberto Aquilani

Super , náskok pred AC 2 body a ktomu majú vražedný los , fakt si myslím , že to 2.miesto už Rím ukope . K tomu som si dneska sadil čisto na X-ku , dal 10 ojri takže spokojnosť .

Reagovat
lnterista

nejsem proti...ale musim rict kdyz prijit o titul tak AS je to nejlepsi reseni(neberu celou ligu)

Reagovat
Tsigi

Příští kolo Inter bez 4 hráčů základní sestavy, AC na Cagliari a AS na Bari - zajímavý kolo

Tipuju plné bodové zisky všech týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari by mohlo pokračovat v tom jejich prázdninovým tempu

Reagovat
Tsigi

To oni nebudou Na AC se budou chtít vytáhnou, ale má chybět Nené, Jeda a Cossu, takže to už by to mělo vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Abate nie je futbalista, len obycajny sprinter. Neviem preco dnes Adiyah nebol ani na lavicke, ale v com je Adiyah horsi ako Abate? V hlavickovani lepsi, v zakonceni lepsi, v driblingu a hre jeden na jedneho taktiez, rychly je takisto. Napriek toomu je na pravom kridle stale ten antifutbalista. Aha, uz viem v com je lepsi Abate, ma viac tazkych za zapasov za sebou ako Adiyah...co mu samozrejme nie je nic platne. Leonardo . K dnesnemu zapasu mal dispozicii dvoch sikovnych a technicky hracov, ktori vedia nieco vymysliet, jeden hral - Seedorf a druhy - Adiyah bude hrat asi az v roku 2015.

Reagovat
Tomanatura

Já si myslím, že Leonardo ho má přecejenom víc na očích, než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Adiyah na Abateho zatial nema. Alebo ani na jeho vystriedanie aspon na takych 15 min. Skoda.

Reagovat
Tomanatura

Mně Leonardo prijde dostatecne kvalitni na to, aby poznal, kdo na tom jak je. Myslím, že kdyby měl co týmu okamžitě dát, tak je minimálně na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez tomu chcem verit. MS20 a danska liga sa so zapasmi Serie A samozreje vobec neda porovnavat, ale... kto videl vsetky zapsy Ghany na MS20 a teraz vidi posledne zapasy AC a hru napr. Abateho tak mu mozno pride trocha divne, ze ten najlepsi hrac MS20 nedostal zatial vobec sancu v time kde su asi tak traja alebo styria hraci ktori dokazu zmenit priebeh hry, nieco vytvorit a dat tomu stavu. A dnes tam z nich bol len Seedorf. Ja tiez uznavam Leonardove kvality, ale tak potom sa Adiyah musi na treningoch ukazovat absloutne mizerne ked vobec nedostal sancu. Nepoviem ak by hoci aj Ac prehravalo aleb len remizovalo stale a pritom hralo dobre, len by im neprialo stastie...ale oni hraju jednoducho biedne a opakujem ten kto videl Adiyaha na MS20 sa musi cudovat preco pri tejto ,,hre" AC vobec nedostane sancu. No ktovie, mozno je to problemovy typek, alebo este nema na to hrat dolezite zapasy...tiez som nechapal preco Rajevac v Angole dal Adiyaha len na 15 min. v jednom zapase pricom v zakladnej zostave nastupovali po dvaja traja hraci z uspesnej MS20. Mozno aj teraz je tam nejaky problem.

Reagovat
Tomanatura

To piš dole Gattusovi, já do toho nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz do toho vidis viac.

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvý - snad do toho vidí Leo víc než ty

zadruhý - povím Ti, že koukám na většinu videí z tréninků a neviděl jsem na nich při sestřizích ze hry dát Adiyiaha jedinou pořádnou přihrávku, jedinkrát něco pořádnýho vymyslet..., nic. jen běhal jak splašenej..., možná Ti to někoho připomíná, nicméně co se týče té kritiky Abateho - rovněž přehnaná. lidi si zvykli hodit všechno automaticky na něj..., patřívá ke slabším, ale tohle tady už je trochu mimo, dost toho svým pohybem vybojuje, zlepšil se v defenzívě, pár centru se mu povedlo, že nedá jedinej je zkrátka úlet a celkově je smutný, že se nejvíc nadává na hráče, kterej na tom hřišti asi nejvíc maká, přestože to bývá často k ničemu..., to přiznávám.

zatřetí - Adiyiah nebyl na lavičce, protože hrál předchozí den za Primaveru..., zjisti si aspoň info.

začtvrtý - nechápu proč je srovnáváš, když hrál dnes Abate záložníka a jindy většinou beka, což jsou posty, kam Adiyiah nezavítá ani omylem...

Reagovat
Tomanatura

K té 3. - Myslím, že kdyby měl Leo o Adiyiaha na dnešek zájem, tak včera za primaveru nehrál, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, to navazuje na dvojku..., pokud ovšem nechtějí s Primaverou ten titul fakt urvat, ale to by těžko šetřil Zigoniho s Verdim pro áčko, páč jinak hrávaj základ.

Reagovat
Tsigi

S Abatem to není žádná konspirace, on je opravdu většinou jeden z nejhorších. S makáním to je kravina, protože jinak mi vysvětli, jak to posuzuješ. Stačí vidět, jak moc chce vyhrát Thiago nebo Ambro. Dneska nebylo jediné zakončení po jeho centru, ale dva měl dobrý.

Dnes bych ho ani nekritizoval jen mě zaujal moment, kdy Kolarov ležel na zemi a Abate místo toho, aby ho oběhl prostě naběhne do něj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak srovnávat jeho výkony s Ambrem a Thiagem, kteří patřívaj k nejlepším na hřišti, to se přece nesnažím ani já. navíc od začátku sezony tvrdím, že holt bývá často splašenej (co se týče toho naběhnutí do Kolarova). ohledně těch centrů..., letos s tím má problém celá pravá strana, pořádnej nedá ani Zambrotta, nebo Oddo, natož Bonera. nemluvím o nějaký konspiraci a sám jsem napsal, že většinou bývá z nejslabších, ale brát ho za ultimátního tragéda a brečet, že místo něj nehraje Adiyiah..., to je úlet, nebo fakt asi koukám na jiný hráče. Abate se zlepšuje..., sice pomalu a možná z něj hráč pro Milán nikdy nebude, ale takovej blb, jakej se tady z něj dělá, to pro mě fakt není...

Reagovat
smazaný uživatel

Ved si mi to vysvetlil, ze na treningu je mizerny, mne to ako dovod staci. To som nevedel a mozno ani ini a vec ke vyriesena.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, však už je po problému...

Reagovat
smazaný uživatel

1. tiez dufam, ze do toho vidi viac ako ja

2. ako pisem vyssie musi hrat na treningu mizerne, tym sa to urcite vysvetluje kedze sledujes treningy

3. asi uz nebudem chodit na acmilan.cz , kde pisu , ze je na lavicke

4. tym padom , ze som bol v tom , ze mal byt na lavicke a potom nebol som ho zrovnaval s hracom ktory dnes hral na jeho poste

5. je pekne, ze Abate je bojovnik, drie cely zapas...ale toto asi nestaci na praveho kridelneho obrancu v time ako je AC, vsak? ... tu sa nebavime o defenzivnom zaloznikovi, ale pravej lajne, kde by ten hrac predsa len castejsie mohol dobre odcentrovat a sem tam aj obist nejakeho hraca...toto je AC...nie Torino, Empoli atd.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že to stačí, ale koho tam chceš dát ? Zambrotta pomalu sklouzl na level Odda..., kdyby býval dobrej aspoň dopředu, ale on spíš zlepšil bránění a na ofenzívu tím pádem skoro rezignoval. pořádnej centr už nedá ani jeden z nich..., jedničkou je tam pro mě Bonera, kterej je sice dopředu taky mizernej, ale aspoň to špičkově odbrání, nicméně ten je zraněnej. Oddo po půlhodině zpravidla nemůže a začne si pomáhat fauly, Abate ti aspoň jezdí 90 minut..., není to moc, ale je to víc než zbytek, čímž z něj nedělám samozřejmě kdovíjakýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

No ved ja nepisem , ze na praveho beka by som ho nedaval, len kritizujem jeho hru, ale ta ma aj tak samozrejme vaccsi prinos ako Zambrottova, Oddova atd. Ano, to mas pravdu, pokial beriem len praveho beka tak pre mna je druhy za Bonerom. To ano, ale ja som len riesil dnesny zapas v domneni, ze Adiyiah hrat mohol a celkovo cas od februara kde mohol dostat sancu aspon na par minut co vsak uz bolo vyriesene tym, ze na treningu sa javi tak ako sa javi.

Reagovat
smazaný uživatel

S Abatem souhlas, snad u vás zůstane, já tam raději uvidím vašeho odchovance, který dře a běhá, než ty borce za zenitem, kteří se jen zuby nehty snaží dodržet smlouvu. Ovšem je to jednoznačně hráč na lavičku někde na 17. pozici v týmu, což samozřejmě všichni víme, bohužel čím starší mužstvo, tím víc zranění. Právě to ho dostává tolik do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

koneckonců šlo vidět, že když byli zdraví Nesta s Bonerou, Abate seděl a s tím samozřejmě souhlasím, ale když si mám momentálně vybrat mezi Abatem, Zambrottou a Oddem - volím Abateho.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc, když už teda máme tu tabulku a můžeme být chytří, tak bere 0,7. Oddo 2,3, Janku 2, Zambrotta 3,5 atd.

Reagovat
panca

ty 3 hned v lete prodat!!! k nicemu a klidne 3 novy Abate za ne a 1 se chytne

Reagovat
smazaný uživatel

na tu tabulku jsem narazil už pár dní předtím na jednom fóru a dost jsem se zhrozil právě u těchto hráčů no..., plus samozřejmě 3 mega Kaladzeho.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mušléra už 4. kartu dostal, nechytal proti Fialkám, takže v sobotu je v bráně .

A Miroslav Jíra se jmenuje ten pán, co nám ku.ví calciovečery .

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem fakt se mu říká Mušléra ? to ho snad naučil Slepička, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

stejný to je když ČT řiká Seňecký a píše se Senecký

Reagovat
smazaný uživatel

to samý Reja..., myslel jsem, že je to Recha.

Reagovat
10

nejlepší je "Antoníny"

Reagovat
smazaný uživatel

to AC je výborný. po kolikátý už měli šanci se dotáhnout?? To je snad nějakej komplex nebo co.

Reagovat
lnterista

zni to vyborne

Reagovat
doNny

dobrej bod z AC . Inter zabere a ten druhořadej klub z Říma bude "brečet" nad 2.místem MERDA AS

Reagovat
jtbs

zaujimave, ako moze prave fanusik interu hovorit o druhoradosti ineho klubu

Reagovat
doNny

přeji Laziu, takže jsem to myslel v tom smyslu, že budu přát "bratrům" z Interu než rivalům z AS

Reagovat
jtbs

a co tak zlata stredna cesta: AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

dej si facku

Reagovat
jtbs

to snad nééé

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovej blábol...

Reagovat
jtbs

to ze mne tak vylitlo ...6. miesto, LM daleko, nalada pod psa

Reagovat
lnterista

radeji koleno

Reagovat
10

doufám, že jenom nekážete vodu a taky se tím řídíte, pánové z Interu

Reagovat
lnterista

na moralisty z Juve jsem fakt zvedavej

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Slejdy

ty si dobry sasek

Reagovat
lnterista

Reagovat
doNny

dík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele