31. kolo
28.03.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Livorno - AS Bari 1:1

Body se dělili také v Livornu, sestupem ohrožení domácí nedokázali na domácí půdě zdolat Bari. Utkání mohlo pro Livorno dopadnout ještě hůře, alespoň bod totiž zachraňoval pět minut před koncem Francesco Tavano.

Francesco Tavano se mohl stát hrdinou Livorna mnohem dříve, v 18. minutě se propracoval k dobré střele, ještě lepším zákrokem se však prezentoval brankář Jean - Francois Gillet. O chvíli později se doslova řítil na branku Cristiano Lucarelli, svojí chybu však ještě dokázal napravit Leonardo Bonucci. Ve 24. minutě se dostali hosté do vedení, Meggiorini vypálil ze střední vzdálenosti, do jeho střely se víceméně přimotal Allegretti a od něho skončil míč v síti - 1:0 pro Bari. Podobná branka byla k vidění například ve finále Ligy mistrů v roce 2007, tehdy se do Pirlovo střely namotal Inzaghi a od něho skončil míč za záda brankáře Reiny. Zpět však k utkání v Livornu. Ve 27. minutě musel opustit hrací plochu Antonio Filippini, jeho pozici zaujal Pulzetti. Bari mohlo do konce prvního poločasu zvýšit skóre, Jose 'Nacho' Castillo však svojí tutovku neproměnil.

Po změně stran si málem vstřelil vlastní gól střídající Rivas. Místo toho aby míč odhlavičkoval do bezpečí nastřelil břevno. Livorno pak přidalo a Bari se začalo už jenom bránit. Obrana hostů nakonec tlaku domácím přeci jenom podlehla, pět minut před koncem utkání zachránil Livornu alespoň bod Francesco Tavano. Útočník Livorna zachytil dlouhý balon a pěknou brankou zařídil vyrovnání.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele