Serie A - souhrn 29. kola

20.03.2010, 20:01, aktualizováno 21.03.2010, 22:40
Komentáře a souhrny
Pořadí na čele tabulky se nemění. Inter sice včera jen remizoval v Palermu, ale AC Milán dnes nedokázal porazit Neapol a zůstal o bod zpět. Juventus opět prohrál, tentokrát na Sampdorii. Důležité výhry v neděli zaznamenaly Lazio, Siena či Atalanta, kterým hrozí sestup. V souboji nováčků Parmy a Bari se zrodila remíza.

UC Sampdoria - Juventus FC 1:0

21.03.2010 20:45

Góly: 76. Antonio Cassano

Stará Dáma opět nedokázala bodovat a tentokrát podlehla v Janově místní Sampdorii 1:0. O jedinou branku utkání se postaral čtvrthodiny před koncem Antonio Cassano. Blucerchiatti se přiblížili čtvrtému místu, mají shodně bodů jako Palermo.

V první šanci se ocitli domácí, Cassano přihrál Pazzinimu, jenže tomu chyběl ke zpracování ještě jeden krok. Totéž se dalo říci i o průniku Del Piera na druhé straně. Sám před brankářem se ocitl i navrátilec Vincenzo Iaquinta, jeho koncovka ale byla hodně mizerná. Sampdoria si vypracovala obrovskou šanci z rohového kopu, k hlavičce se totiž dostal Cassano a nebýt Marchisia na brankové čáře, šli by domácí do vedení. Janovští byli nadále aktivnější, Pazziniho střela ale byla lahůdkou pro brankáře Chimentiho. Do konce prvního poločasu ještě spálil obrovskou šanci Cassano, jenž z mírného úhlu postupoval sám na Chimentiho, náhradní brankář Juventusu se opět vyznamenal. Zaccheroni byl s průběhem prvního poločasu nespokojen a do druhé půle poslal Davida Trezegueta.

Juventus začal opravdu aktivněji, nicméně Del Pierova střela šla nad a další závar před brankou Sampdorie brankou neskončil. Šance na obou stranách pokračovali, Gastaldello hlavičkoval k tyči, jenže Chimenti byl pohotový. V 76. minutě si Chimenti vybral slabší chvilku a Juventus za to tvrdě zaplatil. Cassanova střela z ctihodné vzdálenosti sice byla prudká, ale Chimenti jí chytat měl - 1:0 pro Sampdorii. Pro Starou dámu to byl obrovský šok, ze kterého už se nevzpamatovala. Chimenti svoje zaváhání sice napravil, když vyrazil Mannini a Cassanovu střelu na rohový kop, jenže Juventusu už to mohlo být jedno, neboť vyrovnat už nedokázal.

Více informací k zápasu

AC Siena - Bologna FC 1:0

21.03.2010 15:00

Góly: 10. Marcelo Larrondo

Siena už není poslední! To je hlavní poznatek po dnešním zápase s Bolognou, který Siena vyhrála díky jediné brance mladého Larronda, jenž zpravidla nastupuje za mládežnické výběry. Dnes to pro něj byl první gól v Serii A.

Přitom vše mohlo být jinak, Bologna měla už v deváté minutě obrovskou příležitost. Centr Antonia Busceho se dostal k Martinsovi Adailtonovi, kterého ale s pomocí břevna skvěle chytil Curci a udržel bezbrankové skóre. A neproměněnou šanci okamžitě potrestala Siena, která se vzápětí ujala vedení. Reginaldův trestný kop do branky poslal Larrondo a slavil první gól v nejvyšší italské soutěži.

Další šanci Bologně si vzal na paškál znovu Adailton, ale ani tentokrát na Curciho neuspěl. Ten proti němu vyběhl a zastavil ho. Krátce po změně stran pálil Abdel Ghezzal, respektive centroval, ale míč nakonec skončil na břevně. Reginaldo se pak vydal na sólový únik, ale branku netrefil. Stejně si počínal z trestného kopu střílející Maccarone. Vedení domácích mohl pojistit dalším nebezpečným pokusem Ghezzal, ale Viviano s vypětím všech sil vyrazil.

Dvacet minut před koncem na hřiště takřka po dvou měsících vyběhl Marco Di Vaio, ale gólově do zápasu nepromluvil. Curciho neprostřelil ani Gimenez a nakonec ještě mohla Siena přidat druhou branku, jenže Tziolis olízl břevno. Nicméně i přesto Robur vyhrál a konečně opustil poslední místo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Calcio Catania 1:1

21.03.2010 15:00

Góly: 64. Sergio Pellissier - 74. Maxi López (pen.)

Chievo doma remizovalo 1:1 s Catanii a pozice obou celků se prakticky nezměnila. Domácí jsou na třináctém místě, Catania je patnáctá. Diváci se na stadionu Marcantonio Bentegodi dočkali první branky až po hodině hry, kdy se trefil Sergio Pellissier, vyrovnání zařídil čtvrthodiny před koncem proměněnou penaltou Maxi Lopéz.

První šanci zápasu měl domácí Sergio Pellissier, ovšem vzájemnou konfrontaci s brankářem Andujarem nezvládl. Pellissier a Andujar, to byla hlavní dvojice úvodních minut. I druhý vzájemný souboj vyzněl lépe pro hostujícího brankáře, ten předvedl parádní zákrok a v podstatě díky němu hosté drželi nerozhodný stav. V 17. minutě postihlo Catanii první vynucené střídání, zranil se totiž Potenza a na jeho místo musel naskočit Spolli. Chievo nadále útočilo, Luciano měl velkou příležitost, ale jeho zakončení v brance neskončilo. V prvním poločase si Catania prakticky nic nevytvořila, nicméně stav byl 0:0.

Domácí brankář Stefano Sorrentino musel zasahovat až ve druhém poločase, kdy zasáhl proti střele Alvareze. V 51. minutě přišel kontroverzní moment, Pellissier byl zatahán za dres, ale rozhodčí penaltu neodpískal. O pět minut později ztratili hosté i brankáře Andujara, ten se při střetu s Bogdanim zranil a do branky musel Kosický, který musel čelit Pellissierovi.

Střelec Chieva ale evidentně neměl svůj den, po jeho další akci zazvonila branková konstrukce. Catania ohrozila branku soupeře jenom jednou, a to po střele Giuseppe Mascaray z dobrých třiceti metrů.

V 64. minutě prolomil Pellissier svojí střeleckou smůlu, když poslal domácí do vedení. Autor úvodní branky přitom využil zaváhání Spolli a přesnou koncovkou překonal Kosického. V tuto chvíli by si na Catanii vsadil asi málokdo, jenže hosté dokázali vyrovnat. Nejdřív však nebyl uznán gól Ledesmy, který padl z ofsajdu, a o chvíli později nastal další kontroverzní moment. Maxi Lopéz po kontaktu s Yepesem upadl a rozhodčí nařídil pokutový kop, který proměnil sám Maxi Lopéz - 1:1.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SS Lazio 0:2

21.03.2010 15:00

Góly: 4. Tommaso Rocchi, 37. Sergio Floccari

Lazio konečně zabralo a po tříbodovém zisku z horké půdy Cagliari si přece jenom spravilo náladu. Výhru 2:0 zařídili římskému celku Rocchi a Floccari. Nicméně Lazio i nadále zůstává v sestupovém ohrožení.

Hosté začali na Sardinii velmi dobře a brzy se dostali do zaslouženého vedení. Stefano Mauri našel přesnou přihrávkou Rocchiho, jenž v tísni překonal brankáře Marchettiho - 1:0 pro Lazio. Cagliari poprvé zahrozilo ze standardní situace, přímý kop Lazzariho z přímého kopu zlikvidoval s vypětím všech sil Nando Muslera. V 37. minutě se opět prosadili hosté, Floccari se v pokutovém území prosadil individuálně, a rovněž jeho zakončení bylo přesné - 0:2 pro Lazio. Biancocelesti vedli po prvním poločase naprosto zaslouženě.

Také ve druhém poločase měli více ze hry Římané. Cristian Ledesma nechal z volného přímého kopu vyniknout domácího brankáře Marchettiho. Ten měl vůbec plno práce a byl rozhodně nejvytíženějším hráčem domácího celku, postupně si připsal dobré zákroky proti Maurimu, Floccarimu a Lichtsteinerovi. Lazio už ale další branku nepřidalo a vyhrálo tedy 2:0. Zisk tří bodů je pro svěřence trenéra Rejy velmi klíčový, neboť týmu hrozí obávaný sestup do nižší soutěže.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Livorno 3:0

21.03.2010 15:00

Góly: 13. Simone Padoin, 49. Ernesto Chevantón, 54. Adriano Ferreira Pinto

Atalanta v záchranářském souboji rozdrtila Livorno a odsoudila ho na poslední místo tabulky, které po dlouhých měsících opustila Siena. Na Stadio Azzurri d'Italia se trefovali Padoin, Chevanton a Ferreira Pinto.

Dnes se v Bergamu jasně hrálo o šest bodů a remíza byla pro obě strany málo. Dobrý start zaznamenala Atalanta, jenž šla ve 13. minutě do vedení. Nicola Amoruso se odpoutal od obránce, přihrál Chevantonovi, jehož střela sice byla vyražena a dorážející Padoin již míč dostal za brankovou čáru.

Vedení mohl navýšit Jaime Valdes, ale přestřelil. Rubinha pak zaměstnal nebezpečným trestným kopem Chevanton, na druhé straně stáhl míč z hlavy Perticone po rohu De Gennara Consigli. Těsně před pauzou si mohli domácí pojistit důležité vedení, ale Chevanton zblízka hrozivě minul.

Velkou šanci měla Atalanta také krátce po změně stran, ale i Thomas Manfredini zklamal, hlavičkou branku netrefil. Orobici se nakonec druhého gólu dočkali po deseti minutách druhé půle, Guarente prostrčil na Chevantona a ten přesnou ranou skóroval. A když krátce nato zvýšil už na 3:0 Ferreira Pinto, který byl úplně sám na zadní tyči a poslal do branky centr Guarenteho, bylo o vítězi rozhodnuto.

Více informací k zápasu

AC Milán - SSC Neapol 1:1

21.03.2010 15:00

Góly: 26. Filippo Inzaghi - 13. Hugo Campagnaro

Milánské AC nedokázalo využít další ztráty Interu a po domácí remíze 1:1 s Neapolí zůstalo na druhém místě. Všechny branky padli v prvním poločase, hosté vedli zásluhou Campagnara, jenže za několik minut vyrovnal na konečných 1:1 Fillipo Inzaghi.

Domácí začali o trošku lépe a Fillipo Inzaghi mohl po přihrávce Ronaldinha načít brankový účet, jenže svojí šancí pohrdl, což milánské o pár minut později trochu zamrzelo. Ve 13. minutě se dostali hosté do vedení, Lavezzi oklamal obranu Rossoneri a přesnou přihrávkou nabídl skórování Campagnarovi, který už neměl problém trefit odkrytou branku - 1:0 pro Neapol.

Další ranou pro Milán byla ztráta Pata, který se zranil a na hřiště musel jeho krajan Amantino Mancini. Neapol byla v tuto chvíli, jak říkajíc na koni a měla velkou šanci na navýšení náskoku. Quagliarella si však vylámal zuby na výtečném Abbiatim. Extrémně nebezpečná Neapol pokračovala v aktivitě, spolupráci Lavezziho a Maggia zakončoval druhý jmenovaný pohotovou střelou z první.

Vyrovnání přišlo za dalších třináct minut od první vstřelené branky, Ronaldinho posadil přesným centrem míč na Filipa Inzaghiho a italský veterán ukázal, že rozhodně střílení gólů nezapomněl - 1:1. Napolitany ale vyrovnávací branka rozhodně nepoložila, naopak znovu mohl strhnout vedení na stranu svého týmu Walter Gargano, jeho přímák ale v síti neskončil.

Také druhý poločas byl diváci atraktivní a bylo se na co dívat. Po hodině hry měl obrovskou šanci Pippo Inzaghi, Ronaldinho mu před branku poslal luxusní přihrávkou, Inzaghi pochopitelně zakončil, jenže Neapol v tu chvíli zachránil dobrým zákrokem De Sanctis. Na druhé straně mohl hlavou udeřit Quagliarella, jenomže zamířil nad.

Stejný útočník měl další šanci i o chvíli později, tentokrát zmařil jeho úsilí včasným výběhem Abbiati. Znovu se předvedl také De Sanctis, Mancini na něj z úhlu postupoval sám, ovšem brankáře hostí nepřekonal. V závěru utkání sílil tlak Milána, Pirlův přímý kop De Sanctis jen vyrazil, bohužel pro domácí nebyl nikdo, kdo by míč dorazil do branky. Rossoneri sice drželi míč častěji, ale do pořádného zakončení už se nedostali.

Více informací k zápasu

AS Bari - Parma FC 1:1

21.03.2010 15:00

Góly: 85. Andrea Masiello - 36. Damiano Zenoni

Parma v Bari po góle Zenoniho dlouho vedla, ale pak vzal vše do svých rukou obránce Andrea Masiello a nevídaným sólem pět minut před koncem vyrovnal na konečných 1:1. Situace v tabulce tak zůstává podobná, Parma stále na dnešního soupeře ztrácí jeden bod.

Parma začala hodně agresivně a Gillet musel předvést dobrý zákrok proti hlavičkujícímu Lucarellimu. Vzápětí se ale do šance dostali také domácí, Meggiorini utekl svému strážci, ale trefil břevno. Crespova střela se až k bráně nedostala a Lanzafameho žádost o penaltu nemohla být vyslyšena. Gillet pak musel zasahovat až proti Jimenezovi, jenž pálil z hranice šestnáctky. Parma zápasu jasně dominovala a Gillet se měl co ohánět. Lanzafameho half-volej zlikvidoval jen s vypětím všech sil. Domácí gólman se pak opět postavil proti Jimenezovi a i tentokrát byl úspěšnější. Crespova hlavička se mezi tři tyče nevešla.

Gillet byl nakonec překonán až ve 36. minutě, šlo prakticky o vlastní gól. Damiano Zenoni pronikl pokutovým územím až skoro k lajně, ale ještě stihl vystřelit a míč lehce tečoval Belmonte a nasměroval ho za bezmocného Gilleta. Galletti mohli bleskově odpovědět, Meggioriniho dělovka ze třiceti metrů pořádně vystrašila Miranteho a břevno se z ní klepe určitě ještě teď.

A Bari nakonec přeci jen vyrovnalo, muselo si ale počkat až do 85. minuty. To se rozhodl změnit skóre obránce Masiello, vyměnil si přihrávku s Kamatou, naběhl do vápna a přesnou ranou srovnal a rozhodl o dělbě bodů. Na závěr ještě zmíníme, že hlavnímu sudímu Guidovi na čarách pomáhali dvě ženy.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Inter Milán 1:1

20.03.2010 20:45

Góly: 24. Edinson Cavani - 11. Diego Milito (pen.)

Palermo v ostře sledovaném duelu s Interem nezklamalo a s úřadujícím mistrem uhrálo remízu 1:1. Na Stadio Renzo Barbera se hrál otevřený fotbal a bylo se na co dívat. Další zaváhání Nerazzurri znamená, že můžou po dlouhé době přijít o první místo.

Inter nedokázal přenést dobrý výkon z Ligy mistrů na domácí scénu a už poněkolikáté v posledních týdnech ztratil. Palermo naopak i bez kapitána Liveraniho ukázalo, že to s kvalifikací do Ligy mistrů myslí vážně.

Diego Milito byl prvním mužem, kdo výrazně promluvil do historie zápasu a po Eto'ově tečovaném pasu poslal míč z velkého úhlu do tyče. V desáté minutě kopal Inter roh, míč mířil na Lúcia, ale toho stáhl k zemi Bovo a následovat nemohlo nic jiného než penalta. Tu nekompromisně proměnil Diego Milito a k nevoli domácích fanoušků poslal hosty do vedení. Inter byl lepším týmem do 24. minuty, kdy i on inkasoval. Fabrizio Miccoli připravil dobrou pozici pro Cavaniho, jenž propálil Cesara. Od té chvíle se hra vyrovnala a hrál se pěkný fotbal.

Sirigu musel zakročit proti Stankovičově střele, na druhé straně byl Pastore zablokován. Sneijder pak připravil zajímavou pozici pro Maicona, ale ten hlavičkou cíl minul. Palermo bylo hodně blízko druhému gólu po Miccoliho centru, jenž se odrazil před Simplicia, ale ten na něj o kousek ve skluzu nedosáhl.

Po přestávce Palermo zahrozilo po rohovém kopu soupeře, po kterém se vydal na dlouhý zběsilý únik Miccoli a připravil míč pro Cavaniho, kterého ale na zadní tyči zastavil Maicon. José Mourinho pak provedl dvě střídání, místo Santona se Stankovičem přišli Thiago Motta a Panděv, a tak Inter dohrával ve stejném složení jako na Chelsea. Samuel byl po Cambiassově rohovém kopu blízko gólu, ale hlavičku nakonec poslal nad branku.

Palermo pak nechalo Inter hrát a soustředilo se nebezpečné rychlé výpady. Největší nebezpečí hrozilo bezesporu při úniku Cavaniho, jenž se řítil na branku a bránící Samuel v rozhodující moment podklouzl, jenže domácí útočník toho nedokázal využít. Naopak míč poslal pouze do Samuela a celou akci zhatil. A když na Sirigua nevyzrál Maicon a Júlio Cesar si poradil s nebezpečně vyhlížejícím Miccoliho trestným kopem, zápas nemohl skončit jinak než 1:1.

Více informací k zápasu

AS Řím - Udinese Calcio 4:2

20.03.2010 20:45

Góly: 15. Luca Toni, 23. Mirko Vučinić, 66. Mirko Vučinić (pen.), 82. Mirko Vučinić - 38. Antonio Di Natale (pen.), 61. Antonio Di Natale

AS Řím dokázal využít další ztráty Interu Milán a jeho šance na Scudetto dostávají reálné rozměry. Na Olympijském stadionu byla k vidění zajímavá přestřelka, při které se zaskvěl hattrickem Mirko Vučinič. Skóre utkání ale otevřel Luca Toni, jenž potvrdil roli top střelce, a zároveň se opět přihlásil o místo na nastávajícím mistrovství světa.

Utkání začali lépe domácí, ovšem Alexis Sanchez ani Di Natale brankáře Sergia nepřekonali. V 15. minutě se tedy dostali do vedení Římané a opět se trefil Luca Toni, posila z Bayernu Mnichov si za hranicí pokutového území zpracovala míč a ačkoliv byla bráněna, dokázala vystřelit přesně k tyči. Samir Handanovič se natahoval marně - 1:0 pro AS Řím. Luca Toni se mohl zanedlouho prosadit podruhé, jenže to už mu štěstí tolik nepřálo. Ve 24. minutě domácí zvýšili už na 2:0, Mirko Vučinič se nádherně trefil přes dva bránící hráče, technická střela prostě neměla chybu.

Na straně hostí byl hodně vidět nejlepší střelec Serie A Antonio Di Natale, ovšem na svojí branku si teprve musel počkat. Ještě v průběhu prvního poločasu se podařilo hostům snížit. Matteo Brighi v pokutovém území fauloval Sammarca a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ze značky pokutového kopu se nemýlil nejlepší střelec Udinese a zároveň celé Serie A Antonio Di Natale - 2:1. Ani ne za minutu mohl být náskok Giallorossi opět dvoubrankový, Jeremy Menez však svojí velkou šancí pohrdl. Nicméně Římané vedli po prvním poločase 2:1.

Také ve druhé půli se děly zajímavé věci. V 61. minutě se totiž opět prosadil Di Natale a svojí druhou brankou v utkání zařídil vyrovnání na 2:2. Obrana Říma zaváhala, když nedokázala míč odkopnout do bezpečí, v pokutovém území se dostal ke střele právě Di Nataleho a začínalo se od začátku. Nicméně tento stav příliš dlouho nevydržel, Mauricio Isla karatistickým zákrokem fauloval Meneze a rozhodčí nařídil druhý pokutový kop v zápase, tentokrát ve prospěch domácího Říma. Mirko Vučinič napodobil Di Nataleho a svojí druhou brankou v zápase poslal Vlky do vedení - 3:2 pro Řím.

Na řadě bylo opět Udinese, Di Natale se o vyrovnání několikrát pokoušel, ale už se mu to nepodařilo. Skóre utkání uzavřel osm minut před koncem Mirko Vuničič, který zároveň vsítil hattrick. Vše ale začalo chybnou rozehrávkou, po které Jeremy Menez zatáhl míč do strany a přesnou přihrávkou namazal Vučiničovi na třetí gól - 4:2.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Janov CFC 3:0

20.03.2010 18:00

Góly: 5. Mario Santana, 73. Alberto Gilardino (pen.), 86. Khouma Babacar

Fiorentina neměla v důležitém souboji s Janovem žádné problémy a Grifony poslala domů s třemi góly. Na rychlý gól Santany ve druhém poločase navázali Gilardino s mladičkým Babacarem. Rossoblu tak opět potvrdili, že venku jsou jen slabým odvarem týmu z domácího prostředí.

Viola si nemohla přát lepší start. Už po čtyřech minutách totiž vedla. Série patiček a celkově pohledná akce donesla míč až k Santanovi, jenž další patičkou překvapil Ameliu a otevřel skóre. Jovetič se snažil navázat, ale branku přestřelil. Rodriga Palacia zas na druhé straně zradilo před Freyem zpracování. Aktivní Jovetič se pak domáhal po souboji s Criscitem penalty, ale sudí Russo odpískal faul právě černohorskému fotbalistovi.

Jovetič si ale nenechal večer znechutit, zanedlouho už znovu střílel, dalekonosnou ranou nadělal Ameliovi menší potíže. Vzápětí mířil také Montolivo, ale branku netrefil. Na druhé straně měl štěstí Frey, jenž uklouzl při pokusu zachytit centrovaný míč a mohl děkovat Pasqualovi, který zasáhl před Palaciem. Rossoblu pak předvedli povedenou ofenzivní akci, ale Omar Milanetto na konci místo střely ještě volil přihrávku a Pasqual celou akci zastavil. V nastaveném čase první půle mohla Fiorentina zvýšit vedení, ale Pasqual trefil volejem pouze boční síť.

Krátce po úvodním hvizdu druhé půle přišel o míč Criscito a Fialky šly do další šance, ale příliš z ní nevytěžily. Palladino se pak na druhé straně zbavil strážců a nebezpečně vystřelil, míč lízl tyč. Necelých dvacet minut před koncem předvedli domácí dokonalou akci, Gilardino si společně s Montolivem a Gobbim posílali míč, až našli vlevo volného Jovetiče, proti kterému se rozeběhl Amelia a sestřelil ho. Jovetič se pak chvíli s Gilardinem hádali o to, kdo penaltu kopne, ale nakonec vyhrál ostřílený Ital a s přehledem proměnil. Gilardina pak nahradil teprve před čtyřmi dny 17letý Babacar, jenž nemohl narozeniny oslavit lépe. Jako zkušený mazák obešel Bocchettiho a přesnou ranou ke vzdálenější tyči korunoval vítězství Fiorentiny.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán29179354:2660
2.AC Milán29178448:2759
3.AS Řím29168552:3456
4.Città di Palermo29138841:3547
5.UC Sampdoria29138836:3447
6.Juventus FC291361045:4045
7.SSC Neapol291012737:3542
8.Janov CFC291261149:4942
9.ACF Fiorentina291251239:3441
10.Cagliari Calcio291161246:4339
11.AS Bari291091035:3539
12.Parma FC291081130:3838
13.Chievo Verona291061327:2936
14.Bologna FC29981233:3935
15.Calcio Catania297111133:3532
16.Udinese Calcio29871437:4531
17.SS Lazio296111224:3229
18.Atalanta BC29671625:3925
19.AC Siena29671632:5125
20.AS Livorno29661720:4324

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (436)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Congrats Viole

Reagovat
lnterista

Palermo: 46 Sirigu; 16 Cassani, 5 Bovo, 24 Kjaer, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 30 Simplicio, 9 Nocerino; 6 Pastore; 10 Miccoli, 7 Cavani.

A disposizione: 28 Benussi, 3 Goian, 14 Bertolo, 20 Budan, 88 Blasi, 89 Celustka, 90 Hernandez.

Allenatore: Delio Rossi.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 10 Sneijder; 9 Eto'o 22 Milito.

A disposizione: 1 Toldo, 2 Corodoba, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev.

Allenatore: José Mourinho.

Reagovat
terry

Ty čísla na palermské střídačce. Jinak jsem zvědavej na Santona, už dlouho jsem ho neviděl. A očekávám další trapný výkon Eto'a

Reagovat
lnterista

co mas proti Etackovi?

Reagovat
terry

Co bych proti němu měl, vždyť hraje hrozně. Vyhecuje se akorát na vrchol sezóny.

Reagovat
Jajinek

Sestava fajne, José na střídačce, toš jdeme se opět vzdalovat.... ...

Reagovat
Lubinterista

Souhlasim se vším, co se dneska stane.

Reagovat
Mr.Jindros

Viola se dřív nebo později musela zvednout. Jsem tuze rád, že jsme ji ještě porazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Frey po dlouhý době čistý konto, to jsme potřebovali.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak nejzajímavější zápas kola hraje dneska Inter... silné Palermo vs zvědavost, co udělá s Interem vyřazení Chelsea. Budu se koukat.

Reagovat
Slejdy

taky su zvedavy,ja davam prednost ale AS - Udine

Reagovat
Lubinterista

Už aby to začalo, už mně to pinkání nebaví.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
lnterista

tssss

Reagovat
Lubinterista

ale tak co jako? Náhodou si jdu občas taky zamlátit, zrovna zejtra jdu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:do EL postupuje zo SA 5. a 6. a vitaz Coppa Italia,ale ak vitaz Coppy uz ma ucast v eu.poharoch istu(ze skonci 1-6)tak miesto do EL dostane porazeny finalista ale ked aj on skocni do 6.miesta tak do EL pojde 7.muzstvo v SA?

Reagovat
Jajinek

mělo by to tak být..

Reagovat
Slejdy

Lazio z litosti

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam smolu jak nikto pre kur.u si futbal nemozem pozrieť

Reagovat
Alberto Aquilani

tak načo s tou ku.vou dnes večer budeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

parádna zostava spolu so Josem na lavičke...cool

Reagovat
lnterista

v Palermu nas vitaji jak kluky z Nagana

Reagovat
10

zrovna jdou missky

Reagovat
smazaný uživatel

To mi povídej, ještě ráno jsem si myslel, jakej budu večer král a teď neuvidím skoro nic .

Reagovat
smazaný uživatel

Divaš se na nas?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem si, jestli to nenahraju a nepodívám před půlnocí, ale nakonec jo, sleduju Real.

Reagovat
10

já teď sleduju na notebooku Inter a missky bez zvuku, takže ideální

Reagovat
terry

Ono je většinou lepší je neslyšet mluvit..

Reagovat
10

říkám, ideální...zrovna jsou rozhovory, tak si aspoň nekazím dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já chtěl Real na televizi a Inter na monitoru, ale bohužel jsem opět prohrál a řvou na celý pokoj missky.

Reagovat
terry

Co to je za dresy?

Reagovat
Lubinterista

ajaj

Reagovat
lnterista

Diegooooooooooooo

Reagovat
terry

Milito. Ševo, začínám pěkně.

Reagovat
Jajinek

hmm....stejný jak prosti Chelsea...jediný rozdíl byl v tom, že sem letěl míč a bylo to víc na očích....

Reagovat
Jajinek

ale nutno dodat, že faul to stejně jako proti Chelsea byl....a vlétli jsme na ně pekně....

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Přesně tak. Ale je to jak říkáš. Tady to bylo o tom, že míč letěl na Lúcia a Bovo ho nekompromisně stáhl k zemi, to se pískat muselo. Ale to Samuelovo složení bylo podobný.

Reagovat
GEGE

Bovo

Reagovat
Tomanatura

Zatím Inter parádně, jasná penalta nkompromisně proměněná

Reagovat
lnterista

tam je takovej randal

Reagovat
terry

Taky jsem si u toho pískotu říkal.

Reagovat
10

Sičiliani

Reagovat
lnterista

kua cervena

Reagovat
terry

Kde? Co?

Reagovat
lnterista

Bovo mel dostat

Reagovat
terry

Jo tak. Žlutá je akorát.

Reagovat
lnterista

ja myslel na ten zakrok na Milita

Reagovat
Slejdy

Toni

Reagovat
Lubinterista

My snad ten titul chceme

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
10

Piccoli show some magic

Reagovat
terry

Ta atmosféra v Palermu je fakt neuvěřitelná.

Reagovat
Jajinek

Bobo už měl jít ven...takovej loket...

Reagovat
GEGE

Bovo by se měl zklidnit jestli chce dohrát aspon poločas...

Reagovat
terry

Bovo to dneska celkem řeže, jestli se neuklidní, poletí. Ještě že jsem ho dal ve fantě na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

v loňský fantě to byl můj největší hříšník, proto jsem letos přivedl radši Kjaera..., jak příběh skončil, víme všichni

Reagovat
terry

Mám oba.

Reagovat
Slejdy

Mirko klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

Wes se zatim moc nedostal do hry.

Reagovat
terry

Není vůbec vidět.

Reagovat
10

AS pěkně, to jsem nečekal

Reagovat
10

3:3 FT

Reagovat
smazaný uživatel

Cavaniii

Reagovat
GEGE

CAVANIIIIIIIIII

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Tomanatura

Miccoli

Reagovat
Jajinek

Santonův gól, prohrál hlavičku a nestihl se vrátit...te´d to bude horké....

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli krasna nahravka

Reagovat
10

tyvole blondýně tam teď leze mega pavouk do kalhotek

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ty Maiconovo přihrávky, to mě poser.

Reagovat
Tomanatura

Jenom dneska? Letošní sezonu skoro neustále...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho blbý centry už jsem zvyklej, ale dneska kazí i přihrávky po zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

možná to bude tím, že chtěl přestoupit do Realu a nakonec nic...nevím no, loni jsme ho měl ve fantě a nemoh jsem si Maicona vynachválit

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme v létě, jak to dopadne.

Reagovat
10

Maicon je celou sezonu nějak mimo, střely většinou 20 metrů nad, centry do autu...

Reagovat
lnterista

nechapu co by v realu delal

Reagovat
Lubinterista

vedle, vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon zkušeně odvrátil, nevím co proti němu lidi mají

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli sundal růžový kopačky a nasadil rasta-pásku

Reagovat
Alberto Aquilani

škoda , ešte to bude nepríjemné , ale trio Menez-Vučinič-Toni výborne !!!!!

Reagovat
Slejdy

jojo zatim super hlavne tito tri Brighi to zbytecne zkomplikoval

Reagovat
Jajinek

zatím je dobré, že Palermo nepousšímě do nějakého velkého tlaku a sami se snažíme držet míč, škoda toho vyrovnávacího gólu, bude to ale ještě dost těžké, snad ten gól vstřelíme, pár šancí tam bylo. Hlavně Milito je famózní dnes. Moc se mi nelíbí Dejan, on vždy po zranění má takový hluchý období....

Stále věřím ve výhru. FORZA INTER!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Jajinek

?

Reagovat
homeles8

!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

nějaký věcný argument by pánové nebyl?...

Reagovat
RickNash

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Stankovic dole

Reagovat
Jajinek

zatím bych to neotvíral...

Reagovat
terry

Až dá gól tak klidně.

Reagovat
GEGE

zatím asi zasloužená plichta...Škoda nepovedeného začátku Palerma...Po vstřeleném golu se ale zvedli a hráli výborně.Zatím se mi nejvíc líbí Simplicio a Balzaretti.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon by mal viacej individualne tahat loptu po kraji až smerom do pokutoveho uzemia presne tak ako to ukazal v závere 1.polcasu

Reagovat
terry

DI NATALEE!

Reagovat
Shevchenko

Oba góly z penalt.

Reagovat
terry

Reagovat
Lubinterista

to byl Čelůstka?

Reagovat
Lubinterista

myslim, že jo

Reagovat
Lubinterista

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
Lubinterista

Laser - bude trest!

Reagovat
terry

Miccoli s Matrixem.

Reagovat
Lubinterista

né asi

Reagovat
smazaný uživatel

eto o

Reagovat
Lubinterista

nemohli by jste si tam vypnout toho pejska?

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

zasa zacal

Reagovat
10

Cavani = Amauri II...mezihra dobrá, ale žádnej zabiják to asi nikdy nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

cavani - ten co tančí s veverky

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kjaer je zatím jak zeď..., to bude známečka, jestli něco nepose.e

Reagovat
terry

Reagovat
GEGE

Simplicio

Reagovat
Jajinek

Wesovi střely ze hry...to je trága jak sviňě...jinak Eto´o je jak Mario....s tím rozdílem, že Mario hraje jen v některých zápase a člověk netuší v kterých....Eto´o jen v těch důležitých...jinak to sere.

Reagovat
10

die promenade...

Reagovat
10

ten Pastore jednou bude hodně drahej...

Reagovat
smazaný uživatel

má vykutálený kličky...

Reagovat
Tomanatura

Kdyby ještě pořádně zapracoval na přihrávkách, tak je z něj nový Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Nesrovnávat jeden gól za sezonu v Palermu a 15 za Milan. Děkuji.

Reagovat
Tomanatura

Nesrovnávat Palermo s Milánem z před 7 let a 12 góly Kaká. Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

jakože to měl měl Kaka' snažší, když musel vystrnadit ze sestavy Rui Costu a dovést Milán ke Scudettu, zatímco Pastore chudák přišel jako největší argentinskej talent do Palerma, kde měl předplacený místo i přes slabší podzimní formu a systém šitej na míru ?

Reagovat
Tomanatura

To jsem neřekl a ani jsem to nechtěl zavést do takového absurdita. Copak nový Kaká nemůže být nikdo, kdo jako mladý nevystrnadí legendu klubu ze základu?

Reagovat
smazaný uživatel

může, já jen reagoval na srovnání jejich první sezony v Itálii, kterou měl Kaka' lepší o třídu..., samotný přirovnání ke Kaka' vadí hlavně meremu, neohradil se proti tomu poprvý, já sám ho naopak už jednou myslím použil.

Reagovat
smazaný uživatel

...protože se to srovnání objevovalo už před sezonou, takže se to začalo používat. Ale on na to nemá hlavně fyzicky bych řekl, góly třeba přijdou jako u Jovetiče. Na ten prostor, co letos dostal... Ale na jaře je to o hódně lepší .

Reagovat
Tomanatura

Já jsem nikde takové srovnání nečetl, prostě mě to napadlo.

Reagovat
Tomanatura

Já jsem nic o první sezoně psát nechtěl, srovnával jsem jejich styl hry, který mě prostě podobný připadá.

Na druhou stranu můžu zase říct, že KDYBY byl Kaká na místě Javiera letos(nebo naopak(, třeba by to nebylo nepodobné... Ale je to kdyby, dle mého to nejde porovnávat, statistiky hovoří jasně pro Kaká..

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká je Brazilec ne?

Reagovat
Tomanatura

To se ti jenom zdá

Reagovat
smazaný uživatel

noční můra asi, už jsem jak ten Maradona

Reagovat
10

má ten míč jak přilepenej...takovej Zlatan v záloze

Reagovat
terry

Protože Zamparini.

Reagovat
10

samozřejmě, ten tomu dost pomůže, ale i bez něj

Reagovat
Tomanatura

Javi Pastore MS volá...

Reagovat
smazaný uživatel

jak to Pastore dělá, že je kritizovanej, ale vždycky když koukám na Palermo, je fantastickej !?

Reagovat
10

mám to stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Gorana bych tam poslal.

Reagovat
terry

Místo Wese, dneska hraje tužku.

Reagovat
smazaný uživatel

miesto Dejana

Reagovat
Lubinterista

místo Etoa

Reagovat
smazaný uživatel

místo Cuchua

Reagovat
smazaný uživatel

sak Esteban hra

Reagovat
Lubinterista

máš bod, kolikátej už?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím ten titulek, až přestoupí Pastore do Milána - "Argentinská samba"

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím ty nekonečné hádky s Interem, kdo ho koupí

Reagovat
smazaný uživatel

dělám si srandu, zatím ho nijak zvlášť nechci , ale líbí se mi jeho fotbal, jednou bych si ho u nás dokázal představit (jenže to už bude mít cenu jako kráva).

Reagovat
lnterista

kolik vubec stoji krava?

Reagovat
terry

Ta Zampariniho hodně.

Reagovat
lnterista

tak kdyz jeste steka tak aby nestala

Reagovat
Votas

Snejder: tadadatadáááá...homerun!

Reagovat
Slejdy

Mirko uf

Reagovat
smazaný uživatel

už zachvilu pride Ricardo

Reagovat
lnterista

ty nemuzes fandit Interu

Reagovat
smazaný uživatel

sak Etoo nic nehra

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem, že fandíš Interu

Reagovat
Lubinterista

by mně zajímalo kdo z vás teď bude komu platit pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, místo Cambiassa a zas dostanem trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

ne,miesto Sammyho

Reagovat
Jajinek

Njevětší nebezpečí pro Julia Cesara je zatím rohový kop před bránou Palerma

Reagovat
terry

ANTONIOO!!

Reagovat
10

hmm, tak Kjaer první chyba...málem fatální

Reagovat
terry

Dneska tomu chybí jen víc gólů.

Reagovat
10

Migliaccio...neuvěřitelná podoba

http://www.whoateallthepies.tv/combo--346x212.jpg

Reagovat
Lubinterista

pivo

Reagovat
10

pivo?

Reagovat
Lubinterista

jako, že jsme napsali to samý (skoro) ve stejnou dobu, ale to je jedno...

Reagovat
10

jj, výborná synchronizace

Reagovat
Lubinterista

Vin Diesel tomu trochu přidal

Reagovat
Jajinek

soutěžíme s Cavanim, kdo bude mít víc střel nad...zatím lehce vedeme, ale on je na to zase sám....

Reagovat
M11

MIRKO VUCINIC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Mirko hetrik hyyrou

Reagovat
Alberto Aquilani

Okrem toho , že dal Mirko Hattrick má krásne filovo - ružové kopačky .

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě víc můžem zpomalit ten přechod do útoku.

Reagovat
terry

To je neuvěřitelnej fotbal. Nahoru dolů.

Reagovat
GEGE

Mě s toho Cavaniho jebne proč tam nedá Abela?

Reagovat
10

panebože, ten Cavani...Samuel před ním spadne a on do něj udělá kličku

Reagovat
Mr.Jindros

Jako fanoušci Juventusu buďme rádi. Vítězství Palerma by nám zrovna nepřidalo.

Reagovat
10

myslím, že budeme mít dost starostí sami se sebou

Reagovat
Mr.Jindros

No, ale našim soupeřem je v současné situaci hlavně Palermo, že ano...

Reagovat
10

našim soupeřem je v současný době hlavně Juventus...nemá smysl se dívat kolem sebe

Reagovat
Mr.Jindros

No tak to můžu jenom potvrdit, ale přece jen, pokud chceme do LM, tak ztráty našich soupeřů můžeme jen uvítat. I když já bych celou Ligu mistrů vyměnil za pořádný vítr ve vedení.

Reagovat
Jajinek

tak te´d měl Samuel z prdele kliku....uuuuuuuuuuuf

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani je občas neuvěřitelnej

Reagovat
vitasrp

Tak tohle byl jeden z nejluxusnějších obranných zákroků, co jsem kdy viděl..

Reagovat
10

překvapuje mě, jak Inter riskuje

Reagovat
smazaný uživatel

mere: pamatuješ, jak jsem uvažoval o Bertolovi do fanty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si pamatuju Osvaldo vs Paloschi, škoda, že to Albertovi zkazilo to zdraví. Ale Osvaldo je skandál neskutečnej .

Reagovat
smazaný uživatel

tu tvou radu vsadit na Alberta jsem si nemoh v prvních kolech vynachválit no..., pak bohužel. Osvaldo je král, vždycky jsem ho měl rád

Reagovat
Jajinek

Bože...tlačit to středem....body jsou zase v prdeli....

Reagovat
Mr.Jindros

Dneska můžete být rádi, že máte jeden. A Juventus s vámi.

Reagovat
Lubinterista

neřekl bych

Reagovat
Jajinek

tak všechny ty šance Palerma šli z bejků po naší blbosti při rohu....jinak nás vůbec nezatlačili jak jsem čekal a stáhli se do hlubokýho bloku...myslím, že bod berou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže Motta vystřelit.

Reagovat
Jajinek

nebo nahrát Militovi do volnýho prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost..., ale zítra to očekávám tuhý.

Reagovat
Mihal

cela sutaz je od zaciatku iba o tom aby sa zabranilo interu v zisku dalsieho titulu

Reagovat
Mr.Jindros

To jo... konspirace!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
terry

Reagovat
Alberto Aquilani

si pan

Reagovat
lnterista

takovej beton proti Interu jsem dlouho nevidel...skoda

Forza Inter

Reagovat
Lubinterista

tak se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

tj, připomínalo mi to nás...

Reagovat
Tomanatura

By mě zajímalo, kolik Interistů zítra dokáže fandit Hamšíkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsikovi fandim vzdy

Reagovat
Jajinek

no budeme muset no...

Reagovat
Lubinterista

Já Neapoli.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bez problemov

Reagovat
Slejdy

Dvojita spokojenost

Reagovat
GEGE

Palermo si podle mě 3 body zasloužilo...Škoda,že je Cavani takový dřevorubec mohlo to být ještě veselejší...Ale i plichta dobrá...Simplicio snad bude brzo v pořádku I když Bertolo ho zastoupil velmi dobře.

Reagovat
Mihal

za co si zasluzilo 3 body? v com bolo Palermo lepsie ako inter ha?

Reagovat
GEGE

Třeba v tom,že mělo víc šancí?

Reagovat
Mihal

tak to som asi pozeral iny zapas

Reagovat
Mihal

to bol Presovsky beton v podani Palerma

Reagovat
smazaný uživatel

No, zasloužená remíza. Palermo hrálo hlavně na protiútoky, který jsme jim díky našim špatnym rohum nabízely celkem často. V druhém poločase úplně tragická ofenzivní fáze, to byla jen házená o ničem, žádná pořádná střela. Nikdo dneska nevyčníval, spíš bylo docela dost hráčů, co se mi nelíbilo. Maicon, Zanetti, Wes, Eto'o, Panděv... Je to blbý, ztrácíme moc bodů. Teď budu doufat, že Marekario a spol. něco zejtra ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

AC zitra do čela do konce ligy.

Reagovat
GEGE

Kéž by

Reagovat
vitasrp

Tak že byste zítra okolo 5 hodiny odpolední měli v Itálii nového lídra Serie A?? Docela to tak vypadá..

Fakt nepobírám, jak Inter s tím svým náskokem parádně zametl, ale vyhrát 1 ze 7 posledních ligových zápasů je prostě tragédie.. Mourinho tu ligu snad letos nedá...

Hlavně ale tyhle tragické výkony Interu v domácí soutěži jsou dalším důvodem, proč být vytočený z toho, že nás z LM vyšoupli zrovna oni..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ukázka toho, že jenom na Sicílii jsou dva lepší týmy, než Chelsea

Reagovat
lnterista

a jeste pukne Nadal...nic moc den

Reagovat
smazaný uživatel

Kto podceňoval najlepšieho a najtalentovanejšieho útočníka Balkánu ?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by se Di Natale na starý kolena dočkal trofeje pro nejlepšího střelce Serie A?

Reagovat
Tsigi

Tak teď už je to jenom na AC

Reagovat
smazaný uživatel

vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

Šmiknout Parmu gólem v 90´ a bude to super víkend.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ach jo , keby sme dotiahli zápasy s Caglari , Neapolom a Livornom do úspešného konca , kde Nás delil len kúsok , viedli by sme ligu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby v lize nebyl nikdo krome AC,tak taky vede ligu

Reagovat
Alberto Aquilani

Lenže ked v 90 minute vedeš 2:0 , tak to nepovažuješ za obyčajný nevyhraný zápas .....

Reagovat
smazaný uživatel

ale to bychom zároveň spadli

Reagovat
smazaný uživatel

co blaznis, to prece mame zaplaceny ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky fakt, strýček Silivio by zařídil, aby se nepadalo

Reagovat
lnterista

tak mame tu dva pekny souboje Inter:AC a Palermo:Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

počkat počkat počkat...Sampdoria

Reagovat
lnterista

jasne a ja doufam ze zamaka

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra Cassanova zavali, a pošle Chimentiho do duchodu s brekem.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Chimenti = 2 zápasy, 7 gólů. Ten už v tom důchodu je dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kdyby někdo chtěl vidět box

http://www.fromsport.com/video-206426.html

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hnus

Reagovat
Slejdy

aůůůůůůůů

Reagovat
Tsigi

Kličkovi by měli někdy sehnat soupeře, protože dneska to zas dává s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kličko knocoutoval Chamberse na konci dvanáctýho kola

Reagovat
Tsigi

byla to jen otázka času

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeho tým i on sám s tou jejich barvou oblečení ,my připomíná jednoho člověka.Když zemřel ,tak zemřel.

Reagovat
Tsigi

jednou jsem počítal všechny slova Ivana v tom filmu a měl jich asi 80

Reagovat
Tsigi

Na gazzetě někdy v týdnu psali, že Yepes by měl podepsat za 900 000 eur na rok , což taky není zas tak hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Favalli bere 1,2 takže pohodička..., takovej Kakha 3

Reagovat
smazaný uživatel

To teda není, stačí se podívat na inkasovaný góly Chieva a je jasno. Jinak viděl jsem na plichtu Chievo - Catania 1.65 u Tipsportu, se mi nezdá, že by se domlouvali už deset kol před koncem .

Reagovat
10

koukám, že to má většina sázkovek podobně 1.6-1.8...wtf

Reagovat
Tsigi

dost divný s tou plichtou, bwin má aspoň 2,2

nevíš o nějakým webu se sestavama během zápasu ? na livesportu to dneska nějak přestalo existovat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tsigi

díky moc

Reagovat
Tsigi

je to super s tímhle si vyhraju hodně dlouho procenta přesných přihrávek atd, to mě dycky zajímá

Inler dneska 92 %

Reagovat
smazaný uživatel

je tam pls napísané aj koľko daný hráč za zápas nabehal metrov?

Reagovat
smazaný uživatel

fuu to boli nervy 2-0 viest a este to pokazit ale nakoniec su 3 body doma a o tyzden inter v hre je este 27 bodov a musime dalej bojovat...FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

a dnes menez SUPER vykon konecne mu chutil futbal a nehral znechutene

Reagovat
smazaný uživatel

podle sestrihu se mu ten zapas dost povedl, lital tam a motal obrance, vypadalo to, ze ho fotbal zase bavi, mirko mel taky den, kdyby mu to tam padalo vic, mohl tech golu dat 5

Reagovat
Kily

jsem moc rád za to, jak se Serie A vyvrbila, nejde ani tak o to, že nepřeju Interu, ale o titul se bude hrát až do konce, stejně jako ve Španělsku, v Anglii, ve Francii, v Německu, v Nizozemsku nebo například u nás. To bude pro nás fanoušky parádní předkrm před světovým šampionátem, máme se v dalších měsících na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak dokonca aj v rumunskej lige

Reagovat
smazaný uživatel

tam se to střídá každý kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie AS ROMA Forza Romanisti Grazie mile Vučinič

Reagovat
M11

S I E N A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

A už je to tady... já dokaď neuvidim AC před Interem při stejnym počtu zápasů tak neuvěřim, že můžou vyhrát titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Napoli dneska .

Jinak je podezření na 3 domluvený výsledky, přičemž to Chievo je i vzhledem k průběhu jasný .

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no, ale remíza zasloužená. já to budu opakovat celou sezonu, že tenhle tým ještě není na Scudetto..., nicméně uvidíme. nejspíš máme smlouvu s ďáblem - když dotáhnem Inter, rozpadne se nám obrana a až se nám borci vrátí, čekají nás ty nejtěžší zápasy. zajímalo by mě co je s Patinhem..., na lavičku si pak vykračoval úplně bez problémů. MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
GEGE

Škoda no ale asi zasloužená plichta...Oddo je prostě traged sotva se vrátí do základu hned kvůli němu dostneme zase gol...Nevim proč nehrál Luca od začátku vypadalo by to jinak...Po vystřídání Seedorfa to pak bylo ještě horší...Příští kolo v Parmě to musíme napravit...

FORZA MILAN!!!

Reagovat
lnterista

super...jinak dik Panco za livescore...jak hralo AC a Mancini?

Reagovat
Jajinek

AC v prvním poločase celkem nervózní a Neapol je přehrála, hlavně na obraně byla vidět nesehrannost. Po změně stran už drželi víc míč a přišly i šance, ale De Sanctis je vychytal a Neapol to odjezdila silou vůle, bod si zasloužila.

Mancini zazdil asi největší šanci AC takže spokojenost...

Reagovat
lnterista

Panca neco rikal takze Etak se pomalu vyplaci Mancini asi taky...tak ted jeste Ricardo

Reagovat
Jajinek

no jo...ale Juventus Quaresmu prý nechce...

Reagovat
lnterista

to je jen dobre...prece nebudem posilovat konkurenci

Reagovat
Jajinek

tak s Mancinim se to zatím vyplácí...

Reagovat
terry

V Bari byly na lajnách dvě ženy?

Reagovat
Alberto Aquilani

jakej hrubky maju tie dieri na zadnej strane šortiek ?

Reagovat
Alberto Aquilani

či prednej cti boha .

Reagovat
10
Reagovat
Alberto Aquilani

takže nie len u lajny , ale aj hlavný rozhodca je žena .....

Reagovat
terry

Reagovat
Godwinson

on je žena?

Reagovat
10

300. pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych,že Mourinho těžil v osmifinále LM z toho,že Chelsea zná.Ale jinak to bude pro ně možná problém i s tím CSKA,které je podle mě černým koněm letošní Ligy mistrů.Mrzí remíza ACM,kterým bych scudetto přál pece jenom o něco víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je jasné,že z toho tažil,že ich pozná,ved sam to aj povedal

Reagovat
smazaný uživatel

já vím,já tím chtěl říct hlavně to,že jinak Inter není tým s kdoví jakou formou

Reagovat
smazaný uživatel

no tak poraziť Chelsea dvakrát po sebe je hodne slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak současná Chelsea není bůhvíjak silná, stačí pohlídat Drogbu a máš hned 2x vyšší šanci na výsledek. A vzhledem k tomu, že ho přivedl Mourinho, tak se nedivím, že se jim to povedlo.

Reagovat
terry

Achjo, Carlo, proč nám to děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

nemuzu si pomoct ale Carla jako dobryho trenera neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovic ma dat Chelsea 100 milinovu injekciu na nákup nových hracov,takže by ste mali isť buducu sezonu hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

v Itálii spekulujou o rošádě Mourinho do City, Mancini do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

a ku nám potom Benitez? Jose je jednička,tak dúfam,že do roku 2012 ostane v Interi

Reagovat
lnterista

neverim...spis ho vidim v Liverpoolu nebo Real...takze volna cesta pro Blanca ikdyz mam Joseho hodne rad

Reagovat
smazaný uživatel

Jose asi pred 6 mesiacmi hovoril,že s Interom zmluvu do roku 2012 dodrží,lenže teraz nedávno povedal,že ci ostane v Interi sa uvidi po sezone a spomenul,že kedykoľvek moze odisť(ak sa teda vykupi za 10 milionov)

Reagovat
10

SAMPDORIA (4-4-2): Storari; Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler; Semioli, Palombo, Poli, Guberti; Pazzini, Cassano A. A disposizione: Cassano M., Rossi, Accardi, Tissone, Mannini, Testardi, Scepovic. Allenatore: Luigi Delneri.

JUVENTUS (4-3-1-2): Chimenti; Zebina, Cannavaro F., Legrottaglie, Grosso; Sissoko, Poulsen, Marchisio; Diego; Del Piero, Iaquinta. A disposizione: Pinsoglio, Chiellini, Salihamidzic, Melo, Camoranesi, Candreva, Trezeguet. Allenatore: Alberto Zaccheroni.

FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

14-0

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, povime si za dve hodky.

Reagovat
M11

tezko

Reagovat
lnterista

jdu to naladit

Reagovat
skteel

na tu taliánskou ligu se fakt nedá sázet..

Reagovat
Tsigi

tohle kolo mimo toho Lazia žádný zas tak velký překvapení

Reagovat
10

néé, tenhle komentátor né

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je snad nejhorší.

Reagovat
10

ten je s přehledem nejhorší v historii televize

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!! ja chci Slepicku.. ne tohle ucho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ti fanoušci stojí za prd

Reagovat
panca

skoda no ale za ten prvni polocas asi zaslouzena remiza. Jinka bych chtel pochvalit pippa - super vykon - bojoval, nabizel se, hadal se, dal gol proste utocnik!! hunter by se mel poradne koukat PS mancini je kokot

Reagovat
panca

jo a oddo a zambro uplne strasni. Luca i ten Abate jsou uz jasne lepsi

Reagovat
Sosi

Tak to je v háji, vsadil jsem proti Juventusu, myslel jsem, že bude hrát Grygera

Reagovat
smazaný uživatel

sak je to stále otvorene

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem včera viděl Palermo-Inter tak parádní zápas.viděl jsem dobře že když kopal Milito penaltu tak na něj někdo svítil laserem,stejně tak na Mourinha když odcházel o půli do kabin.a dovolim si jednu hypotézu že Eto´o po další sezoně přestoupí někam jinam,(nebo už po týdle)?

a dneska utkání AC -Neapol taky paráda.nejlepší je Inzaghi a jeho radost z golu a potom tej jeho ztrápenej "ksicht" když je v ofsajdu nebo nedostane míč

Reagovat
lnterista

kontumace pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ne kontupace pro AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak mozno bude Palermo hrat dalsi domáci zápas bez divákov,skoda pre nich,lebo vcera ty divaci boli uzasni spolu so psom,ktory tam stale musel brechat a robil mi nervy,mne staci,co susedov pes stale brecha a nepotrebujem ešte aj pocas priameho prenosu dakeho psa pocut

Reagovat
smazaný uživatel

ten pes

Reagovat
lnterista

ten pes to byla mega ostuda...nedokazu si to predstavit nekde na Manchesteru atd... strasny

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl policejní ne?asi ho polejvali pive

Reagovat
lnterista

to znelo jak civava

Reagovat
smazaný uživatel

na Manchesteru by šel slyšet jen ten pes..., buď rád, že to v Palermu aspoň trochu přeřvali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

300% sance Antonio...

Reagovat
Mr.Jindros

To by nesměl mít Juventus v bráně neprostupnou zeď.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to jo

Reagovat
$dolar$

20:03 Mancini k Juventusu?

Roberto Mancini by se v létě mohl opět vrátit do Itálie a v příští sezoně trénovat Juventus. Píše o tom anglický tisk. Manažer Manchesteru City se kvůli tomu prý již sešel s generálním ředitelem Juve Robertem Bettegou.

Reagovat
Slejdy

ja jak to videl tak jsem si nejdriv rikal ze Amantino Mancini

Reagovat
$dolar$

ja taky, ale tohle me potesilo

Reagovat
smazaný uživatel

simpaticamente

Reagovat
M11

ti draci jedni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbila ta oslava gólu Ghezzala po tom třetím gólu v zápase s Juventusem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší zatím mladý pušky Poli a Marchisio. Starý pušky Chimenti a Fabio taky dobrý .

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, že Tagliavento nedava karty za to, jak po něm hrači kříčí...

Reagovat
smazaný uživatel

LIGA MISTRU !

Reagovat
10

co byste tam dělali?

Reagovat
Mr.Jindros

Hráli líp než my?

Reagovat
10

klidně bych si vsadil na to, že minimálně Fiorentina a Palermo skončí nakonec před Dorií, nebudou hrát ani EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vydělavali penize.

Reagovat
smazaný uživatel

3. místo je daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se pocita este aj ctvrte ne.

Reagovat
Lubinterista

ale tam je mam pocit Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim

Reagovat
Lubinterista

ale bude i po dnešku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Detailiste...Sem to napsal z hecu.

Reagovat
Tsigi

už jen za to jak naposled hrála Doria Uefu jim to nepřeju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hráli zároveň s ligou i domácím pohárem, neměli šanci tam udělat něco víc. Ale to je na druhou stranu neomlouvá, takové kluby s tím mají vždy problém.

Reagovat
$dolar$

ANTONIOOOOOOO CASSANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

che cazzo..

Reagovat
smazaný uživatel

Duchodce diky

Reagovat
Lubinterista

Tak každá prohra Juventusu potěší, ale zase tohle...Navíc když tak smutně koukal

Reagovat
smazaný uživatel

tak taky takovej gol, to by smutně koukal kazdy.

Reagovat
Lubinterista

tak jo, tak mně to už nevadí

Reagovat
M11

Cassano je filuta

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no, ale od té doby, co Juve nehaje to 3-4-1-2 je to na body bída...

Reagovat
M11

vseci zvykaji jak konove

Reagovat
10

teď dědka nechávaj vyniknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalost, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
$dolar$

Serie A je fantasticka

Reagovat
M11

gratulace Dorii..

Reagovat
10

gratulace vandertomovi a Dorii...

Reagovat
$dolar$

pridavam se

Reagovat
smazaný uživatel

diky diky

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
jtbs

Juventus aj Zilina prehrali 1-0

Reagovat
Shevchenko

Úžasný gól Cassano Juve a Sampdoria se těch pohárů drží jak pijavice.

PS: "Komentátor" na Sportu1 nejdřív mluvil o nechytatelné střele, pak tu střelu dal do uvozovek a nakonec mluvil o obrovské chybě Chimentiho.

Reagovat
lnterista

pekne Doria....Juve to bude mit tezky..jen 3zapasy venku(Neapol,Inter,AC)a dal nevim

Reagovat
smazaný uživatel

3 týmy s ambicema na Scudetto, 6 na LM & EL, 6 na záchranu..., no těším se na ten finiš.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
jtbs

uz vidim tie kolapsi

Reagovat
smazaný uživatel

já ho měl málem dneska..., ten boj o titul má svý nevýhody

Reagovat
jtbs

nemam rad boj o titul do poslednych zapasov , chybaju mi tie casi, ked sme isli systemom start-ciel a bol som spokojny

...aspon ze ten titul ziska AC a nie Inter

Reagovat
Tsigi

Jak bych si to přál já

1.AC

2. Inter

3. AS

4. Palermo

5.Juve

6. Viola

byl bych spokojenej

Reagovat
Shevchenko

A kdo sedmý? Ten na 90% půjde do EL taky.

Reagovat
Tsigi

7. Janov případně Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Genoa, Cagliari už to myslím pouští.

Reagovat
Tsigi

asi máš pravdu, protože kdyby do toho šli naplno, tak těžko můžou prohrát doma s Laziem

Reagovat
Shevchenko

Já bych chtěl v EL oba, bohužel na Cagliari už to nevypadá. Janov m ve středu Palermo, což možná bude nejduležitější zápas sezóny, těším se.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

1. Milan

2. Roma

3. Inter

--------------------

4. Juventus

--------------------

5. Fiorentina

6. Palermo

nicméně proti Dorii a Napoli v EL prakticky nic nemám...

18. Siena (sympaťáci, ale za rok by stejně spadli) / Udinese (vždycky mi byli ukradení)

19. Catania

20. Livorno

Lazio rád opravdu nemám, ale nechal bych je tam už jen kvůli římskýmu derby...

Reagovat
Tsigi

18. Lazio

19. Atalanta

20. Livorno

a byl bych spokojenej

Reagovat
10

Reagovat
Tsigi

ve středu ale Livornu přeju body

Reagovat
smazaný uživatel

na hovno , ale aspoň by někdo koupil Guarenteho...

Reagovat
Tsigi

mě si Catania získala - hrají na 3 útočníky a evidentně se chtějí zlepšovat viz nákup Lopeze

Atalanta stagnuje a líto by mi bylo akorát Guarenteho a Pinta

Reagovat
10

prvních 6. bych rád viděl stejně, 7. asi Neapol...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej vem si radši příklad z tvých milanských kolegů.

Reagovat
$dolar$

Jak bych si to přál já

1.Inter

2. AS

3. AC

4. Palermo

5.Doria

6. Viola

byl bych spokojenej

Reagovat
Shevchenko

1. Milan

2. AS

3. Inter

4. Juve

--------

5. Palermo

6. Genoa

7. Fiorentina

--------

18. Lazio

19. Atalanta

20. Livorno

Reagovat
smazaný uživatel

1. AS Roma

2. pak už je mi to celkem jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

plus 5 týmů s ambicema na klidnej střed

Reagovat
Jajinek

no dneškem musíme počítat i AS...už mi před měsícem spal jeden jejich fanoušek, že my se budeme prát a oni nám vypálí rybník...hodně napoví zápas s námi.

Reagovat
Tsigi

dost možný je, že teĎ ve středu ztratí AS i AC. Nezdá se to, ale venku to je nevyzpytatelný

Reagovat
Jajinek

jj, už jsem ti to psal v preview...v Parmě to nebudete mít lehké, a pokud odskočíme zpět na 4, tak by nám to psychicky mohlo hodně pomoct. Ale zlomovej bude zápas na AS, kde klidně můžeme rupnout...

Reagovat
Tsigi

Za posledních 6 zápasů doma dostala Parma 5 branek, což by pro nás mohl být docela problém, ale zas se rozjíždí Pippo a s ním není nic nemožný

i sabotér Mancini zahrál poměrně slušně, takže aspoň jakás takás náhrada za Pata

Reagovat
Jajinek

ak nemožný určitě né, pořád myslím že vyhrajete, ale bude to lopota...

Reagovat
smazaný uživatel

píšu 3, určitě s nima počítám

Reagovat
Jajinek

ježiš sorry...blbě jsem si to přečetl...

Reagovat
smazaný uživatel

400. per Milan campioni

Reagovat
smazaný uživatel

Juve - mezi 50. a 70. minutou jsem neviděl ani jednu akci přes levou stranu, středoví hráči vždy nahráli doprava, kde si to přebíral Diego, někdy Zebina, kdybych tam stál těch 20 minut místo Grossa já, tak si toho nikdo nevšimne. Ale musel bych dostat motorku na Semioliho.

Samp - asi nejprůhlednější fotbal z celé ligy, ale pokud defenziva drží dobrý výsledek a dává možnost krajním hráčům na rychlé brejky, tak jsou mimořádně nebezpeční. A Antonio je zdá se zpět, konečně...

Reagovat
Jajinek

Jinak pokud by do evr. pohárů šla sedmička Inter, AC, AS, Juve, Palermo, Viola, Neapol (sorry vandertome... ) a nevysrala se na to, tak snad za rok udělá hodně budů a bude tu pozici Calcia dobývat zpět!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

To si pis ze to nejak vykopou doufam ze uz letos jim to Inter ukaze A pak si ty kecy o SA muzou strcit do prdele a celou PL taky

Reagovat
j_mrazik

To Juve jde nějak do kopru.

Reagovat
smazaný uživatel

1.AS

2.AC

3.Inter

4.Sampdoria

5.Palermo

6.Juventus

Reagovat
M11

Pato ma taky pech

Reagovat
panca

jak dlouho ma byt v haji nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

teprve půjde na vyšetření..., neví se.

Reagovat
panca

je to spatny no nas nejgolovejsi hrac a porad chybi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele