29. kolo
21.03.2010 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Milán - SSC Neapol 1:1

Milánské AC nedokázalo využít další ztráty Interu a po domácí remíze 1:1 s Neapolí zůstalo na druhém místě. Všechny branky padli v prvním poločase, hosté vedli zásluhou Campagnara, jenže za několik minut vyrovnal na konečných 1:1 Fillipo Inzaghi.

Domácí začali o trošku lépe a Fillipo Inzaghi mohl po přihrávce Ronaldinha načít brankový účet, jenže svojí šancí pohrdl, což milánské o pár minut později trochu zamrzelo. Ve 13. minutě se dostali hosté do vedení, Lavezzi oklamal obranu Rossoneri a přesnou přihrávkou nabídl skórování Campagnarovi, který už neměl problém trefit odkrytou branku - 1:0 pro Neapol.

Další ranou pro Milán byla ztráta Pata, který se zranil a na hřiště musel jeho krajan Amantino Mancini. Neapol byla v tuto chvíli, jak říkajíc na koni a měla velkou šanci na navýšení náskoku. Quagliarella si však vylámal zuby na výtečném Abbiatim. Extrémně nebezpečná Neapol pokračovala v aktivitě, spolupráci Lavezziho a Maggia zakončoval druhý jmenovaný pohotovou střelou z první.

Vyrovnání přišlo za dalších třináct minut od první vstřelené branky, Ronaldinho posadil přesným centrem míč na Filipa Inzaghiho a italský veterán ukázal, že rozhodně střílení gólů nezapomněl - 1:1. Napolitany ale vyrovnávací branka rozhodně nepoložila, naopak znovu mohl strhnout vedení na stranu svého týmu Walter Gargano, jeho přímák ale v síti neskončil.

Také druhý poločas byl diváci atraktivní a bylo se na co dívat. Po hodině hry měl obrovskou šanci Pippo Inzaghi, Ronaldinho mu před branku poslal luxusní přihrávkou, Inzaghi pochopitelně zakončil, jenže Neapol v tu chvíli zachránil dobrým zákrokem De Sanctis. Na druhé straně mohl hlavou udeřit Quagliarella, jenomže zamířil nad.

Stejný útočník měl další šanci i o chvíli později, tentokrát zmařil jeho úsilí včasným výběhem Abbiati. Znovu se předvedl také De Sanctis, Mancini na něj z úhlu postupoval sám, ovšem brankáře hostí nepřekonal. V závěru utkání sílil tlak Milána, Pirlův přímý kop De Sanctis jen vyrazil, bohužel pro domácí nebyl nikdo, kdo by míč dorazil do branky. Rossoneri sice drželi míč častěji, ale do pořádného zakončení už se nedostali.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AC Milán 2 - 1 SSC Neapol

AC získa všetky tri body a tak si zaistí prvé miesto Inter len zaremizuje.

FORZA MILÁNO

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu kkk ronaldinho80 ale ac vyhraje 3:1 ale pato už bude hrat? prostě neapol neni vs formě prohra s fiorentinou tak a až 8. navic byla 5 mysim

a ten inter možna prohraje protože baloteli se nepohodl s murinhem palermo ma vynikajici formu vyhral 2:0 nad juventusem a ac milán tak určitě FORZA MILÁN

Reagovat
vanGomm

Tipuji,že v tomto zápase Neapol neprohraje X2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele