29. kolo
21.03.2010 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Juventus FC 1:0

Stará Dáma opět nedokázala bodovat a tentokrát podlehla v Janově místní Sampdorii 1:0. O jedinou branku utkání se postaral čtvrthodiny před koncem Antonio Cassano. Blucerchiatti se přiblížili čtvrtému místu, mají shodně bodů jako Palermo.

V první šanci se ocitli domácí, Cassano přihrál Pazzinimu, jenže tomu chyběl ke zpracování ještě jeden krok. Totéž se dalo říci i o průniku Del Piera na druhé straně. Sám před brankářem se ocitl i navrátilec Vincenzo Iaquinta, jeho koncovka ale byla hodně mizerná. Sampdoria si vypracovala obrovskou šanci z rohového kopu, k hlavičce se totiž dostal Cassano a nebýt Marchisia na brankové čáře, šli by domácí do vedení. Janovští byli nadále aktivnější, Pazziniho střela ale byla lahůdkou pro brankáře Chimentiho. Do konce prvního poločasu ještě spálil obrovskou šanci Cassano, jenž z mírného úhlu postupoval sám na Chimentiho, náhradní brankář Juventusu se opět vyznamenal. Zaccheroni byl s průběhem prvního poločasu nespokojen a do druhé půle poslal Davida Trezegueta.

Juventus začal opravdu aktivněji, nicméně Del Pierova střela šla nad a další závar před brankou Sampdorie brankou neskončil. Šance na obou stranách pokračovali, Gastaldello hlavičkoval k tyči, jenže Chimenti byl pohotový. V 76. minutě si Chimenti vybral slabší chvilku a Juventus za to tvrdě zaplatil. Cassanova střela z ctihodné vzdálenosti sice byla prudká, ale Chimenti jí chytat měl - 1:0 pro Sampdorii. Pro Starou dámu to byl obrovský šok, ze kterého už se nevzpamatovala. Chimenti svoje zaváhání sice napravil, když vyrazil Mannini a Cassanovu střelu na rohový kop, jenže Juventusu už to mohlo být jedno, neboť vyrovnat už nedokázal.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
vanGomm

Juventus vyhrál 3x po sobě venku teď se mu to už asi nepovede.Tip 60% 1 40% X.

Reagovat
zde73

juventus by mel zase spadnout do 2.ligy aby se vzpamatoval!!!

Reagovat
JuveIt

Reagovat
JuveIt

No pokud budem hrát v takové sestavě jako je tady, tak je jasný, že prohrajem.

Reagovat
Francesco Totti AS

drzim palce Sampdorii

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA

Cassano e Pazzini

Reagovat
JuveIt

Nemám slov. Snad se to zlepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele