29. kolo
20.03.2010 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Città di Palermo - Inter Milán 1:1

Palermo v ostře sledovaném duelu s Interem nezklamalo a s úřadujícím mistrem uhrálo remízu 1:1. Na Stadio Renzo Barbera se hrál otevřený fotbal a bylo se na co dívat. Další zaváhání Nerazzurri znamená, že můžou po dlouhé době přijít o první místo.

Inter nedokázal přenést dobrý výkon z Ligy mistrů na domácí scénu a už poněkolikáté v posledních týdnech ztratil. Palermo naopak i bez kapitána Liveraniho ukázalo, že to s kvalifikací do Ligy mistrů myslí vážně.

Diego Milito byl prvním mužem, kdo výrazně promluvil do historie zápasu a po Eto'ově tečovaném pasu poslal míč z velkého úhlu do tyče. V desáté minutě kopal Inter roh, míč mířil na Lúcia, ale toho stáhl k zemi Bovo a následovat nemohlo nic jiného než penalta. Tu nekompromisně proměnil Diego Milito a k nevoli domácích fanoušků poslal hosty do vedení. Inter byl lepším týmem do 24. minuty, kdy i on inkasoval. Fabrizio Miccoli připravil dobrou pozici pro Cavaniho, jenž propálil Cesara. Od té chvíle se hra vyrovnala a hrál se pěkný fotbal.

Sirigu musel zakročit proti Stankovičově střele, na druhé straně byl Pastore zablokován. Sneijder pak připravil zajímavou pozici pro Maicona, ale ten hlavičkou cíl minul. Palermo bylo hodně blízko druhému gólu po Miccoliho centru, jenž se odrazil před Simplicia, ale ten na něj o kousek ve skluzu nedosáhl.

Po přestávce Palermo zahrozilo po rohovém kopu soupeře, po kterém se vydal na dlouhý zběsilý únik Miccoli a připravil míč pro Cavaniho, kterého ale na zadní tyči zastavil Maicon. José Mourinho pak provedl dvě střídání, místo Santona se Stankovičem přišli Thiago Motta a Panděv, a tak Inter dohrával ve stejném složení jako na Chelsea. Samuel byl po Cambiassově rohovém kopu blízko gólu, ale hlavičku nakonec poslal nad branku.

Palermo pak nechalo Inter hrát a soustředilo se nebezpečné rychlé výpady. Největší nebezpečí hrozilo bezesporu při úniku Cavaniho, jenž se řítil na branku a bránící Samuel v rozhodující moment podklouzl, jenže domácí útočník toho nedokázal využít. Naopak míč poslal pouze do Samuela a celou akci zhatil. A když na Sirigua nevyzrál Maicon a Júlio Cesar si poradil s nebezpečně vyhlížejícím Miccoliho trestným kopem, zápas nemohl skončit jinak než 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
klokan.paul

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Inter musí vyhrať

Reagovat
mastakillah

Forza Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Forza INTER,BASTARDO PALERMO,DNES MUSÍ VYHRÁT NEBO REMIZOVAT NEAPOL S AC,ABY TY ZMRDI Z AC NEBYLI PŘED NÁMI

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

pfffffffff,zase remíza.takovymhle stylem titul nevyhrajem,i když titul z Lm bych za titul ze serie A klidne vymenil.

Reagovat
smazaný uživatel

LIGA MISTRŮ JE VELKÁ SOUĚŽNÍ PREZTIŽ MEZI KLUBY,ALE PŘECE NENECHÁME VYHRÁT SERII A AC MILAN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele