Serie A - souhrn 2. kola

29.08.2009, 20:01, aktualizováno 30.08.2009, 22:46
Komentáře a souhrny
Juventus zvítězil i ve svém druhém utkání, o všechny body obral Řím na jeho půdě. Inter jednoznačně opanoval milánské derby a AC nadělil debakl 4:0. Stoprocentní zatím zůstávají i oba janovské kluby a Lazio, bez bodu je po dvou zápase AS, Atalanta, Chievo a Catania...

AS Bari - Bologna FC 0:0

29.08.2009 18:00

Góly: -

V prvním zápase druhého kola italské nejvyšší soutěže remizoval nováček Bari s Bolognou 0:0. Největší šanci zápasu měl na kopačce Vitali Kutuzov, jenže trestuhodně minul.

Terén na Stadio San Nicola nebyl v dobrém stavu, což značně stěžovalo kombinaci. První střelecký pokus si připsal Kutuzov, ale nemířil přesně. Po půlhodině hry byl hlavní postavou opět Kutuzov, který pronikal do pokutového území, kde ho k zemi skluzem seslal Portanova, ale hlavní sudí zákrok neposoudil jako penaltový a nařídil rohový kop. Na druhé straně po kombinaci s Osvaldem zahrozil Luca Vigiani, trefil břevno. Ve 40. minutě mělo Bari velkou příležitost, kdy špatnou zpětnou přihrávku vystihl Meggiorini a řítil se na brankáře, jenže v poslední chvíli opět zakročil Portanova.

Ve druhém poločase měl šanci strhnout vedení na stranu domácích Meggiorini, jenže na trestný kop hlavičkou o kousek nedosáhl. Na druhé straně se akrobaticky snažil zakončit Osvaldo, ale nemířil přesně. Na Viviana poté z half-voleje pálil De Vezze, ale rovněž neúspěšně. Střídající Antonio Langella pořádně zamotal hostující obránce, jenže nakonec i jeho akce skončila nezdarem. Podobný konec měla i akce Osvalda, jenž zpětnou přihrávkou hledal Bombardiniho, ale to vystihl Masiello a zasáhl. V 74. minutě přišla největší šance zápasu, kterou Bari trestuhodně pohrdlo. Přesněji řečeno byl do Kutuzov, kterému z levé strany přesně připravil míč Langella, ale domácí útočník z osmi metrů přestřelil! Když tedy nebyla proměněna ani tato šance, rozešly se oba celky bez branek. V nastaveném čase byl ještě vyloučen střídající Sforzini.

Více informací k zápasu

AC Milán - Inter Milán 0:4

29.08.2009 20:45

Góly: 30. Thiago Motta, 36. Diego Milito (pen.), 45. Maicon, 67. Dejan Stanković

Ostře sledované milánské derby, které bylo k vidění už ve druhém kole italské Serie A, ovládl Inter. Nerazzurri svému městskému rivalovi nasázeli čtyři branky, když jim výrazně pomohlo vyloučení Gennara Gattusa ze 40. minuty.

Kouč Interu José Mourinho do zápasu okamžitě nasadil novou posilu z Realu Madrid Wesleyho Sneijdera, jehož přestup se kompletně uzavřel teprve v noci. Nizozemský záložník ale upoutal pozornost hned po pěti minutách, kdy z 20 metrů vyslal vstříc brance parádní dělovku, kterou z pod břevna vyrážel Marco Storari. První žlutou kartu na San Siru spatřil záložník AC Mathieu Flamini, avšak vše vzápětí málem napravil, když skvěle utekl po levé straně kolem Maicona a odcentroval. Na jeho centr si ale počkal gólman Julio César. Další akci Rossoneri rozjel Pato, který přesprintoval Lúcia a následně zpětnou přihrávkou hledal krajana Ronaldinha. Ten ale pod tlakem bránícího Stankoviče přestřelil.

Pato dělal starosti soupeřově obraně i nadále, když obešel i Maicona, ale tentokrát vše skvěle vyřešil vyběhnutím César. Ve 29. minutě však ukázal Inter nádhernou týmovou spolupráci, kterou zakončil vedoucí brankou. Série přihrávek na jeden dotek mezi Thiagem Mottou, Samuelem Eto'oem a Diegem Militem skončila u prvně jmenovaného záložníka, který levačkou poslal míč za Storariho záda. Byla to spolupráce třech letních posil Interu, která skvěle zafungovala.

Vzápětí však mohlo být všechno jinak, když v pokutovém území přidržel za dres Borriella Chivu, ale hlavní rozhodčí ho viným neshledal a nechal pokračovat ve hře. Poté zahrávali Rossoneri trestný kop, z čehož však paradoxně nejvíce vytěžil Samuel Eto'o, který se vydal na rychlý brejk. Na to sice zareagoval Gattuso, jenže kamerunskému útočníkovi nestíhal a zezadu ho v pokutovém území sestřelil. Sudí Rizzoli tentokrát neváhal a nařídil pokutový kop, zkušenému záložníkovi AC navíc udělil žlutou kartu. Za to však mohl být rád, protože kdyby dostal červenou, nemohl se ničemu divit. To také rozzlobilo Josého Mourinha. K penaltě se postavil Diego Milito a přesnou ranou pod břevno zvýšil vedení Interu.

Gattuso si při zákroku na Eto'oa ještě zhoršil zranění kotníku, které si přivodil v úvodních minutách a řekl si o střídání. Nahradit ho měl Clarence Seedorf, jenže zkušený Nizozemec si nestihl obléct dres, a proto musel Gattuso na trávníku ještě chvíli vydržet. Jenže vzápětí předvedl Gattuso, očividně trápící se zraněním, zbytečný zákrok na Sneijdera, za což si vysloužil druhou žlutou kartu a následné vyloučení. Rino však hřiště neopustil s hlavou v dlaních, naopak vyčinil trenéru Leonardovi, že jeho střídání trvalo tak dlouho. To se psala 40. minuta a Inter dokázal přesilovky ještě do poločasového hvizdu využít. Maicon si vyměnil míč s Militem a následně přesnou ranou poslal černomodré již do tříbrankového vedení.

O poločase provedl Leonardo v sestavě AC dvě změny. Místo Flaminiho s Borriellem poslal na hřiště Ambrosiniho a Seedorfa.

Jenže první slovo měli ve druhém poločase opět hosté, kterými byli dnes na San Siru hráči Interu. Nejprve branku přestřelil Eto'o, Sneijderovův pokus skončil také těsně nad břevnem. Poté svou první akci rozjel Seedorf, když obešel dva obránce a zpětně přihrával na Pata, ale jeho záměr vystihl Chivu. V 60. minutě musel střídat zraněný Thiago Motta, na hřiště naskočil Sulley Muntari, jenž byl po období Ramadanu opět připraven. O dvě minuty později si Samuel Eto'o myslel, že po Maiconově centru přidal čtvrtou branku, ale akce byla správně přerušena pro ofsajd. V 63. minutě si svůj debut v Serii A připsal Huntelaar, jenž vystřídal neviditelného Ronaldinha. Místo toho, aby se AC snažilo udělat něco s nepříznivým výsledkem, v útoku byl stále Inter, který byl posléze odměněn i čtvrtou brankou. Tu si v 67. minutě parádní ranou připsal Dejan Stankovič. Nerazzurri zápas bezpečně kontrolovali, na což se nemohli dívat fanoušci AC, a proto dvacet minut před koncem hromadně opouštěli stadion. V 73. minutě si vysloužil aplaus publika debutující Wesley Sneijder, jehož vystřídal Vieira. V závěrečných minutách se v šancích ještě ocitli Eto'o s Huntelaarem, ale branka už nepadla a Rossoneri si z prestižního derby odnášejí čtyřbrankovou prohru.

Více informací k zápasu

AS Řím - Juventus FC 1:3

30.08.2009 18:00

Góly: 35. Daniele De Rossi - 25. Diego, 68. Diego, 90+3. Felipe Melo

Podobně jako zvládl šlágr kola Inter Milán si v prestižním utkání připsal tři body turínský Juventus. Stará Dáma porazila AS Řím na jeho půdě 3:1 a zůstává neporažena, naopak Giallorossi jsou i po druhém kole bez bodu. Za hosty se trefili letní posily - Diego a Felipe Melo.

První velkou příležitost v utkání vymyslel Diego, na jeho volný přímý kop si naskočil Chiellini a brankář Sergio vyrážel na rohový kop. Aktivnější Juventus šel v 25. minutě do vedení. Brazilec Diego ukázal proč si jej vedení přivedlo jako náhradu za Pavla Nedvěda. Diego oloupil o míč chybujícího Cassettiho, následně uprchl celé obraně Říma a technickou střelou poslal Starou Dámu do vedení - 0:1. Vlci příliš dlouho na vyrovnání nečekali, překvapivě rychlá rozehrávka se dostala k De Rossimu, a ten napálil míč nechytatelným směrem na branku Buffona - 1:1. Juventus ale hrál lépe a ještě do poločasu mohl znovu vést. Nečekaná střela Amauriho skončila na tyčce.

Druhý poločas začal lépe pro domácí AS Řím, kapitán Francesco Totti totiž šel sám na Buffona, v souboji dvou italských hvězd vyšel lépe brankář Juventusu. Velkou příležitost měl na druhé straně Amauri, který z blízkosti neprostřelil brankáře Vlků. Dobrou individuální akcí se o chvíli později blýsknul Iaquinta, ten se v rychlosti zbavil De Rossiho, následně se prodral až k Sergiovi, ale branku přestřelil. Juventusu se aktivita vyplatila v 68. minutě, Diego rozkmital své nohy a střelou přes obránce Mexese zaznamenal druhý gól v utkání. Francouzský obránce ve službách Římského AS mohl vzápětí vyrovnat, z rohového kopu se trefil hlavou, nicméně branka nebyla pro údajný faul uznána. Juventus měl stále více šancí, ale když se Řím dostal do šance, stálo to za to. Tottiho střela totiž orazítkovala tyč.

Místo vyrovnání nakonec přišel třetí gól Juventusu. A trefila se další letní posila, brazilec Felipe Melo střelou k tyči uzavřel skóre tohoto utkání. Juventus vyhrál na Olympijském stadionu 3:1.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Janov CFC 0:1

30.08.2009 20:45

Góly: 45. Emiliano Moretti

Fotbalisté Janova pokračují v dobrých výkonech, po výhře nad AS Řím si svěřenci trenéra Gasperiniho poradili s Atalantou Bergamo na její půdě. FC Janov vyhrál nejtěsnějším rozdílem, když jedinou branku vstřelil obránce Moretti.

Na stadionu Azzurri v Bergamu však příliš dobrý fotbal k vidění nebyl. Na začátku utkání domácí přežili gólovou příležitost Argentince Figueroy. Šanci bylo na obou stranách po skromnu. Tu domácí měl Robert Acquafresca, posila s Cagliari však pouze svojí pravačkou prověřil reprezentačního brankáře Ameliu. Když už se zdálo, že první poločas skončí bez brankovou remízu, tak hosté udeřili. Zahrávaný rohový kop si našel cestu až k hlavičce Moretti, která byla neomylná, takže hosté z Janova vedli.

Atalanta se snažila ve druhém dějství o vyrovnání, to se jí málem povedlo z kopaček Acquafrescy a Padoina, brankář Amelia však v obou případech prokázal své nesmírné kvality. Do šancí se časem prodrali i hosté, střídající Sculli v tutovce selhal a na druhé straně se proti střele Doniho opět vyznamenal Amelia. Brankář Janova byl ústřední postavu v závěru utkání, když vytáhl famózní zákrok proti hlavičce Acquafrescy. Hosté zvítězili v Bergamu 1:0 a jsou stále stoprocentní.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Siena 1:3

30.08.2009 20:45

Góly: 76. Jeda - 52. Emanuele Calaió, 71. Emanuele Calaió, 89. Reginaldo

Siena překvapivě dokázala dobít stadión Sant’Elia v sardinském Cagliari. Hosté dvěma brankami Emanuele Calaiò a jednou trefou Reginalda porazili Cagliari 3:1. Za domácí snižoval z penalty Neves Capucho Jeda.

Oba celky začaly poměrně opatrně. Hlavičky Larriveye, Calaià ani Jedův pokus po centru Andrey Cossa si cestu do branky nenašli. Skvělý zákrok předvedl hostující gólman Gianluca Curci proti Jedově dělovce. Jednalo se zatím o největší šanci utkání. V prvním poločase však diváci na Sant’Elia branku neviděli.

Poločas druhý byl však v úplně jiném duchu. Po pár minutách hry se hosté ujali vedení Calaiò si naskočil na Ghezzalův centr a pokořil tak Marchettiho poprvé. O dvacet minut později si diváci mohli myslet, že se jedná o deja-vu. Emanuele Calaiò totiž vsítil naprosto totožnou branku, jako svou první a navýšil tak vedení na 2:0.

Cagliari zasvitla naděje na bodový zisk v 76. minutě. Agostiniho střela z voleje trefila Ghezzalovu ruku a sudí Pinzani nařídil pokutový kop. Jeda poslal Curciho na druhou stranu a s přehledem vstřelil kontaktní gól. Nicméně špatná defenzíva domácích zavila Cagliari veškerých nadějí. Reginaldo byl v samém závěru úplně volný a hlavou tak stanovil na konečných 3:1 pro Sienu.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SS Lazio 1:2

30.08.2009 20:45

Góly: 16. Sergio Pellissier - 41. Julio Cruz (pen.), 53. Julio Cruz

Laziu Řím se zatím daří zopakovat loňský start do sezony, Biancocelesti vyhráli i na stadionu Marcantonio Bentegodi a zůstávají neporaženi. Hosté zvítězili díky dvěma brankách Julia Cruze 2:1, a to i přesto, že prohrávali 0:1 a od druhé půle hráli bez vyloučeného Cribariho.

Hosté mohli jít velice brzo do vedení, přímý kop zahraným Maurem Zaratem skončil jen na brankové konstrukci. Lazio tedy branku nevstřelilo, za to na druhé straně se veselilo. V 15. minutě si na Marcoliniho rohový kop naskočil Pellissier a domácí vedli 1:0. Vedení domácího celku vydrželo do 37. minuty. Morero totiž v pokutovém území zatahal za dres Cruze a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. K jeho zahrání se postavil samotný postižený a penaltu proměnil - 1:1. Do poločasu se ještě předvedl zajímavým pokusem Kolarov, ale trefil stejně jako Zarate brankovou konstrukci.

Po změně stran se odehrálo několik klíčových okamžiků. Nejprve vyslal do gólové šance Pinzi Sergia Pellissiera, ten se řítil na brankáře Musleru sám, jenomže branku nevstřelil. Tato zahozená šance musela domácí hodně mrzet, protože v 53. minutě zaznamenal druhou trefu Argentinec Cruz. Někdejší útočník Internu dokončil brankovou příležitost Zarateho - 1:2. Lazio sice vedlo, ale o výsledek se muselo hodně bát, zvláště, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Emilson Cribari. V 72. minutě navíc trefili domácí břevno a rozhodčí jim o chvíli později neodpískal pokutový kop. Lazio i v deseti vedení udrželo a vyhrálo venku 2:1.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Città di Palermo 1:0

30.08.2009 20:45

Góly: 29. Stevan Jovetić

Jediná branka z 29. minuty znamenala nejtěsnější výhru domácí Fiorentiny nad Palermem. Trenéru Prandellimu se vyplatilo nasazení Stevana Jovetiče, tedy tentýž muže, který posunul Violu do základních skupin Ligy mistrů.

Viola začala v utkání lépe, už po pěti minutách hry se ve dvou brankových příležitostí ocitli útočníci Gilardino a Jovetič, ale ani jeden z nich na brankáře Rubinha nevyzrál. Naopak Fiorentina mohla děkovat svému brankáři Freyovi poté, co zlikvidoval Cavaniho pokus. Ve 29. minutě se stejně jako proti Sportingu Lisabon v předkole Ligy mistrů prosadil Stevan Jovetič. Mladý útočník těžil z dobré práce Comotta - 1:0 pro domácí. Před domácím publikem se pak po druhé v zápase vyznamenal brankář Sebastien Frey, který tentokrát zlikvidoval Miccoliho nebezpečný pokus.

Po změně stran se první do míče opřel Vargas, jeho přímý kop ale v brance neskončil. Na druhé straně mohl vyrovnat stoper Kjaer, ale v koncovce selhal. Palermo se stále více tlačilo dopředu, ale ke kýženému vyrovnání to bohužel pro hosty nevedlo. Neujal se jak přímý kop Miccoliho, tak i pohotový pokus Simplicia. Obrovskou příležitost změnit nepříznivý výsledek měl v 78. minutě Igor Budan, tento útočník nebezpečně hlavičkoval po centru Balzarettiho. V závěru utkání mohl zvýšit Jovetič, ale Rubinho ho vychytal. Sicilský celek tedy nakonec prohrál v Toskánsku 0:1.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AS Livorno 3:1

30.08.2009 20:45

Góly: 10. Fabio Quagliarella, 38. Marek Hamšík, 83. Fabio Quagliarella - 48. Cristiano Lucarelli

Neapol odčinila porážku z prvního kola a doma smetla Livorno 3:1. Diváci na zaplněném stadiónu San Paolo viděli strhující podívanou orámovanou čtyřmi góly a červenou kartou. Za domácí skórovala hned dvakrát posila z Udinese, Fabio Quagliarella.

Úvod utkání patřil jednoznačně domácí Neapoli. Již ve třetí minutě mohl Fabio Quagliarella vsítit gól měsíce. Útočník Neapole totiž kousek za půlkou z ničeho nic vypálil dělovku, která naprosto překvapila brankáře De Luciu, odrazila se od břevna na brankovou čáru a následně ven z branky Livorna! Fabio Quagliarella však na branku nemusel čekat moc dlouho. O pár minut později se octl v trajektorii Campagnarovy střely a poslal svůj tým do vedení, ačkoliv jej De Lucia nejprve vychytal a útočník Neapole musel dorážet.

V polovině prvního poločasu ještě dokázali domácí své vedení navýšit. Slovenský záložník Marek Hamšík obdržel míč 25 metrů od branky, poté se otočil a předvedl geniální sólo. Nechaje za sebou čtyři statické obránce Livorna a bez problémů pokořil hotujícího brankáře. Hosté začali hrozit prostřednictvím svého střelce Cristiana Lucarelliho. Lucarelli nejprve zaměstnal De Sanctise prudkou střelou, poté jej však pokořil dorážkou po krásné Canderovo střele, která se odrazila od břevna.

V druhém poločase hosté začali hrozit o poznání více. Nejprve si Cristiano Lucarelli položil jednoho obránce, ale ztroskotal na brankáři De Sanctiosvi. Poté však před brankou Neapole nastal mnohem větší závar. De Sanctis dokázal vyrazit Candervovu dělovku, avšak sražený míč mířil do branky. Tomas Danilevičius se skluzem snažil dorazit míč do branky, avšak brankář De Sanctis jej stihl posunout dále, načež přiběhl některý z obránců a odkopem učinil všemu přítrž.

Neapol rozhodla v 83. minutě. Hamšíkův krásný míč našel rozběhlého Ezequiela Lavezziho, který však nedokázal svůj nájezd proměnit. Odražený míč se ale dostal ke Quagliarellovi, jenž stanovil na konečných 3:1. V samém závěru neudržel porážku Mirko Pieri a za likvidační zákrok na Garganův kotník viděl druhou žlutou kartu, ačkoliv si zasloužil přímou červenou.

Více informací k zápasu

Parma FC - Calcio Catania 2:1

30.08.2009 20:45

Góly: 14. Daniele Galloppa, 47. Alberto Paloschi - 15. Marco Biagianti

Nováček z Parmy si připsal první vítězství. Domácí na svém stadionu Ennio Tardini porazili sicilskou Catanii Calcio. V barvách Ducali se předvedl ex-milánský mladíček Alberto Paloschi, jenž svou brankou na 2:1 zajistil svému mužstvu tři body.

Domácí mohli vést už od druhé minuty. Jonathan Biabiany vybídl skvělým pasem Paloschiho k úniku. Mladý útočník však prováhal správnou chvíli a napálil míč přímo do brankáře. Divácni na Ennio Tardini však moc dlouho na branku čekat nemuseli. Ve 14. minutě se Daniele Galloppa opřel do míče svou slabší, pravou nohou a krásnou střelu zakroutil do šibenice Andujarovy branky.

Parma si však vedení moc dlouho neužila. O minutu později si na Mascarův centr naskočil Marco Biagianti a srovnal na 1:1. O chvíli později mohli Sicilané dokonat otočení utkání. Odražený míč si našel cestu k Mascarovi, ale střelec Catanie nechatl vyniknout brankáře Miranteho.

V poločase druhém začal řádit domácí Alberto Paloschi. Již po pár minutách hry předvedl, co se v Miláně naučil od Pippa Inzaghiho. Andujar dokázal konečky prstů vyrazit Lanzafameho střelu, avšak Paloschi stál přesně tam, kde měl a poslal svůj celek do vedení. Paloschimu to bylo stále málo a tak dával Andujarovi pořádně zabrat. Brankář Catanie však za svá záda již nic nepustil, a tak domácí mohou oslavovat zisk třech bodů po výhře 2:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Udinese Calcio 3:1

30.08.2009 20:45

Góly: 11. Giampaolo Pazzini, 45+1. Daniele Mannini, 83. Antonio Cassano - 56. Antonio Di Natale

Sampdoria Janov pokračuje ve své vítězné jízdě! V souboji dvou velmi útočných celků porazila Udinese 3:1. Diváci na Marassi opět viděli představení útočného dua Cassano - Pazzini, které obstaralo dvě branky.

Domácí do utkání vlétli velkolepě. Již v 11. minutě využil Giampaolo Pazzini obrovské chyby Aleksandara Lukoviče a přesnou střelou poslal Sampdorii do vedení. Udinese mohlo o několik minut později srovnat, ale Luca Castellazzi včasným vyběhnutím skvěle vychytal Antonia Floro Florese. Následná dorážka kapitána Di Nataleho nebyla pro branku Sampdorie nikterak ohrožující.

Luca Castellazzi má opravdu úžasnou formu, o čemž se přesvědčili Simone Pepe a Diaz Felipe. Italský brankář nejprve dvakrát vychytal z blízka dorážejícího Pepeho, a následně zneutralizoval i hlavičku Felipeho z šesti metrů. Zoufalé Udinese domácí do poločasu položili ještě více. Antonio Cassano zachytil centr na značce pokutového kopu a přihrál proti noze nabíhajícímu Manninimu. Záložník Sampdorie se následně opřel z voleje do míče a rozvlnil síť za Handanovičem podruhé.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, když konečně překonali Castellazziho. Mizerného Gastaldellova odkopu využil Antonio Di Natale a chytrým volejem dal svému celku naději na srovnání. Naděje trvala až do 83. minuty, kdy rozhodl o výhře Sampdorie Antonio Cassano. Hvězdný útočník předvedl excelentní sólo. Akce začala na půlce po přihrávce Stankevičiuse. Následně Cassano prošel přes dva obránce a poklidně zakončil.

V samém závěru mohli domácí ještě navýšit své vedení. Padalino hlavičkoval do břevna, načež se po odraženém míči rozeběhl Cassano. Vyběhnuvší brankář Handanovič jej však skolil a sudí Trefoloni nařídil pokutový kop. Samir Handanovič ale napravil svou chybu a Cassanovu penaltu polapil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.UC Sampdoria22005:26
2.Juventus FC22004:16
3.Janov CFC22004:26
4.SS Lazio22003:16
5.Inter Milán21105:14
6.Parma FC21104:34
7.ACF Fiorentina21102:14
8.AC Siena21014:33
SSC Neapol21014:33
10.Città di Palermo21012:23
11.AC Milán21012:53
12.AS Bari20201:12
Bologna FC20201:12
14.Udinese Calcio20113:51
15.AS Livorno20111:31
Cagliari Calcio20111:31
17.Calcio Catania20022:40
18.Chievo Verona20021:30
19.Atalanta BC20020:20
20.AS Řím20023:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (652)

Přidat komentář
Lubinterista

Dobře Inter...

Reagovat
10

Storari teď trošku zachránil AC...já vám to říkal s tím Sneijderem

Reagovat
Jajinek

Zdá se mi to nebo hraje Dejan na DM???

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazovali to tak i před zápasem, Motta vlevo a Zanetti na pravo

Reagovat
smazaný uživatel

hele kde davaj na netu inter-ac ?? pls nemuzu to najit na Atdhe.net mi to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme se domluvit, kde budem diskutovat, teď už píšem ve 3 článcích.

Reagovat
Jajinek

jsem pro tento, je nejnovější...

Reagovat
Shevchenko

jj Škoda že nám dali pryč ten o tom zápase, ale radši tu, protože pak po zápase se nebudem muset stěhovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete nějaký odkaz :) pořád se mi to vypíná. Justin už mne štvě, pořád to píše , že je díva moc lidí z Čr Díky

Reagovat
Kaze

Zkus IP anonymizér

Reagovat
10

diskutuje se tady, nebo kde?

Reagovat
Jajinek

Sheva už to obvolává a posílá to sem...

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

Co to Dinho zkouší???

Reagovat
Tsigi

ten rozhodčí to zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Dinho....

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
10

Inter pod tlakem jinak Ronaldinho hodně slabej pokus o penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm byl marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdeze pod tlakom,Inter si len chche vytvorit cistejsie prilezitosti:))

KOmu fandis ty?

Reagovat
10

Juventusu, dneska AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Dnes se ukáže, jak neskutečně chybí Cuchu...

Reagovat
10

v 15. minutě už si děláš alibi?

Reagovat
Jajinek

Nedělám alibi, na to se nemůžem vymlouvat, jen mě přišlo, že právě on je hráč na to, abychom se vymanili z tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kluci z millanela jdem do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

pokecáme o životě tady

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co bude pro Juve lepší výhra AC, Interu, nebo plichta

Reagovat
10

prohra Interu

Reagovat
smazaný uživatel

já se nato asi nepodívám :\ Neni kde... Pokud máte někdo něakej opravdu běžící odkaz bez chyb hodte mi ho pls

Reagovat
Jajinek

bet365

Reagovat
smazaný uživatel

to chce registraci a snad i peníze na ucte... :\

Reagovat
smazaný uživatel

peníze to nepotřebuje

Reagovat
Shevchenko

Něco tam načmárej a to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si čmáral

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejede mi to

Reagovat
smazaný uživatel

mně právě jede tenhle jako jediný a parádně :(

Reagovat
smazaný uživatel

musíí, mě v klidu!!

Reagovat
smazaný uživatel

me taky ne, nakonec jedu pres ten bet365 neak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si nemozem pomoct ale Dejan je strasne slaby hrac,pozorjem to uz dlho a nielen v Interi aj v srbskej repre je marny..

Nema dokopy nic z tohoh co by ma lzaloznik mat.

Argumentuje sa ze ma"dobre strely z dalky" ale vyjde mu ich 2/3 za sezonu v dolezitom zapase nic..

Reagovat
Jajinek

Důraz, výběr místa a hra bez míče + střely z dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

co to pííískllll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MOTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

krásná akce interu, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MOTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL

Reagovat
Jajinek

Mottaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

To smekám, pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně teď zbytečně nebetonovat :/

Reagovat
panca

to bylo uplne jasny!!

Reagovat
smazaný uživatel

náááááááááááááááááááááááádhernééé skvělééééééééééééééé

Reagovat
GEGE

Hmm tak to byl ťukec

Reagovat
Lubinterista

Dobře Inter...

Reagovat
herbage

TVU a kanal Fox-sports, úplná paráda kvalita a neseká to

Reagovat
herbage

To bylo ukázkové rozebrání

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, co se děje se Sopcastem?

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi nejede vubec

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, chtěl jsem vidět RM - LC a nic

Reagovat
GEGE

Taky by mě to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

RIGORE!

Reagovat
Shevchenko

Tak se nám to pěkně hroutí.

Reagovat
Jajinek

Konečně nějaká jasná!!

Reagovat
Shevchenko

Pojď MARCO!

Reagovat
Tsigi

Achjo Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky si proni došel... Snad ani nechtěl střílet jen spadnout

Reagovat
panca

kurna dvakrat strana jankula

Reagovat
Tsigi

to je klasika minule taky padl gol z jeho prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

já řkal, Zambro na levo, flamstr na pravo a do středu Ambra..

Reagovat
GEGE

Nj Jankul hoří jak papír...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Jajinek

Genoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ééééééééééééééééj

Reagovat
Shevchenko

A je to v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

AMALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy = 2 penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

No...tady bude spíš AC rádo, že dostal Guttuso jen žlutou.

Reagovat
Jajinek

A už ju má...

Reagovat
Lubinterista

a co jako? Neměl dostat redku, když byl poslední, nebo jak to je? Ale to je jedno.

Reagovat
Antijuve

Nám zničí tulipána ještě dřív než něco zahraje.

Reagovat
Antijuve

To neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

RINO, RINO ale jankul

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm..tak díky tomu, že nejsme schopni koupit pořádnýho beka, tak serem už 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

ono dobře, Galliani musi nekoho privest a ma nato jen 3 dny. Po tomhle zapase proste musi..

Reagovat
GEGE

Rino Celkem zbytěčně ho stáhl navíc tak okatě...

Reagovat
Tsigi

dneska vůbec nestíhá už od nějaký 8. minuty toho má absolutně dost

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to na základ není ani náhodou v současné době.

Reagovat
smazaný uživatel

Rino

Reagovat
Shevchenko

A máme po zápase.

Reagovat
Tsigi

Tak tohle je neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Rino, ty jsi prase

Reagovat
panca

to je v hajzlu!!!! je po zapase.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, tak tohle je velká smůla...

Reagovat
smazaný uživatel

hezky zkažené derby...

Reagovat
smazaný uživatel

najs, tak si běž Seedorfe zas sednout

Reagovat
GEGE

A je to v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je dneska pěkně rázný.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Genou

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

a je po derby...rino

Reagovat
herbage

Tak jsem se přeci jen mýlil, nuda to rozhodně není

Reagovat
maras93

Dobře v prdeli ..

Reagovat
Lubinterista

Kapitán .

Fanoušci Juve asi málo fandí (smích).

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, to je ale demolice

Reagovat
smazaný uživatel

stejně toho Lúcia žeru

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, já taky. Dokonce jsem mu dal přednost před Ivanem , a to je co říct

Reagovat
smazaný uživatel

strašně se mi líbí Lucio po rohových kopech , jak se vždy nervuje

Reagovat
smazaný uživatel

oslavujemeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole asi du spát

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL SUPER AKCIAA

Reagovat
Shevchenko

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

MAICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNN

FORZAAAAAAAAAAAA INTEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
$dolar$

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MAICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Milito 1+2...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúáááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jankul ať už táhne do řiti, teď tam místo něho bránil Pato, pěkně nám posral zápas, děkujeme.

Reagovat
GEGE

Bohužel nemá na to nevím proč ho leo staví...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn 3x jeho strana

Reagovat
smazaný uživatel

mám orgazmus !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem od AC kdovíco, ale trojku do kabiny.

Reagovat
smazaný uživatel

slušnej knockout, tohle milan dlouho nepamatuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme 3 dny nato abychom nekoho privedli, minimálně toho beka popripadne jeste lepsi toho Hernanese. Zda se tak nestane muzeme na Scudetto zapomenout mozna i na LM

Reagovat
sosna

Pěkně Inter.

Reagovat
M11

poprava

Reagovat
smazaný uživatel

jak vypada pls inter-ac nejde mi to

Reagovat
smazaný uživatel

A du blejt velebnosti

Reagovat
smazaný uživatel

JÁ TO VĚDĚĚĚĚĚĚĚL ře bude wes hrááááááááááááááááááááát

Reagovat
smazaný uživatel

super Inter. ale... nekoukám na to. hraje Inter tak dobře nebo AC tak špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci na M to dnes drtia.Mohol by tam dat aj Muntariho

Dajme im 6:0 aby sme vratili hanebnu porazku 1:6 spred nejak 9 rokov aj s urokmi:)

Reagovat
smazaný uživatel

rovnou i Murinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hanebná porážka byla 6:0.

Reagovat
Shevchenko

Až na to, že to skončilo 0:6.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné, nemám slov, to je prostě VYSOKÁ ŠKOLA! Maaicooooooooooooooooooooooooon.

PAZZA INTER!!! AMALAAAAAAAAAAA

Reagovat
Shevchenko

Teda pěkná facka takhle na začátek sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neusnu Jsem v laufu

Reagovat
maras93

To je paráda Tohle jsem nečekal

Reagovat
$dolar$

Nadhernej pocit, nic lepsiho jsem za posledni dny nezazil, snad jen US Open

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo schod ze sebe tu kosili hod na sebe svuj dres a pojd hrát leveho beka, tech 45 minut das at to neskonci debaklem

Reagovat
smazaný uživatel

ten už je teď

Reagovat
Antijuve

Nic moc snad se kluci druhý poločas zlepší.

Reagovat
herbage

Hm, dnes je mi fnadů AC hodně líto

Reagovat
smazaný uživatel

mě vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší pocit jsem od Scudetta nezažil

Reagovat
panca

kde je tech 98 % ze vyhrajem! takovy kecy... krome pata a flaminiho je zbytek kadru slabej a nekteri jedinci jako jankul ti jsou uplne na p..u borrielo taky jako druhej utocnik nema v takovym tymu co delat. inter nas prehrava nase zaloha absolutne nepodrzi balon! ale ja neco podobnyho cekal ze tak dopadnem... s takovym kadrem proste na to nemame

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomuhle se říká vraždění neviňátek FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
GEGE

To je bída neskutečně u toho trpím....Jankul už druhým rokem nemá na základ a přesto pořád hraje nechápu...Škoda do toho prvního golu se to dalo ale pak to vše zhatil Rino...¨Nejvíc se mi líbí Nesta ten to dává s přehledem,Zambrotta je alespoň v zadu jistý...Borriello hrůza do druhé půlky to chce Pippa...

Reagovat
smazaný uživatel

No to je polacas z rise snu tohle!!!TOHLE JE INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to samá onanie

Reagovat
smazaný uživatel

jsme bez Cuchua a přesto je úplně přehráváme, 36letý Javier

Reagovat
Jajinek

Přijdu 5 minut před výkopem a než stačím rozdejchat že hraje Sneijder a že Dejan hraje DM tak už jsme pod tlakem. Naštěstí jsme se z něj vymanili a udeřili. AC není o tolik horší, bohužel doplácí na okénka v obraně, které tam vznikají hlavně díky Jankulovi. Penalta jasná, i když etoo si pro ni šel hodně ochotně. Divil jsem se, že Rino nedostal červenou, rozhodčí asi ten zápas nechtěl zabít, bohužel pak už musel...

Pochvalu si zaslouží celý tým...hlavně pak Milito. On je prostě fantastický. Moc se mi líbí Pato, je skoro nezastavitelný, jen za cenu faulu...

Snad se druhý pločas dohraje v klidu, jen tak dál ragazi, jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu je dobré, že je Pato nezastavitelný, když je tam sám? Nalijme si čistého vína: máme jediného schopného útočníka..na scudetto trochu málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Že nehrál radši Ambrosini Jankova strana je průchodák, který nemá obdoby. Jestli tohle má být starý dobrý Ronaldinho, tak tuhle sezónu radši vypustím.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám,José je bůh,ale hlavně náš!!!INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo vrať se prosím..a ty Ricky taky. od nás nezaslouží pochvalu nikdo, aspoň podprůměr hrají Nesta a Silva a Storari..jinak to je ostuda pánové. dopředu jsme naprosto neškodní

Reagovat
Jajinek

Pato se mi líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut či kolik mi to nejede a když to konečně běží, tak zrovna kolmice na Mottu a gól. kdo mu to dal za obranu?

Reagovat
Antijuve

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

borec Strašně se mi ten náš útok líbí, je tam pohyb a chuť, Sammy maká jako šroub, Milito tomu dává inteligenci

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...jestli to vydrzi tak luxus...

Reagovat
Antijuve

Kdo je Ibra?

Reagovat
smazaný uživatel

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam proste usmev na tvari

Reagovat
smazaný uživatel

málem seru ve stoje

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Julio ty dva zakroky

Reagovat
smazaný uživatel

Silvino (trenér brankářů) si ho hned vzal stranou

Reagovat
smazaný uživatel

nj taky sem koukal

Reagovat
Jajinek

Jinak měl bych tu pochválit Sneijdera, na to že je t první zápas tak úžasné. Měl tam i dvě chytré přihrávky mezi obránce. Je na nejlepší cestě přesvědčit mě, že jsem se mýlil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Antijuve

Škoda že ty přímáky mu zatím nejdou, ale ta střela byla perfektní.

Reagovat
Tsigi

Hlavně do útoku radši dát aspoň 1 a dostat další 4 než trapně stát na vápně

Kdyby měl Jankul nějakou sebeúctu, tak páchá harakiri, Gattusa mi je líto málem brečel, když odcházel, alevýhodou je, že další zápas místo něj odehraje Ambrosini

Reagovat
smazaný uživatel

Rino si za to může sám. Není to už nějaký mladík, co by se nechal tahkle zbytečně vyloučit. Až je mi vás líto...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsem místo něj ve fantě postavil Vergassolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí v neštěstí. ale uvidíme, jak zítra zahraje Il Capitano.

Reagovat
Tsigi

Tak je to kretén, když se nad tím člověk zamyslí, tak už si sundá pásku a pak udělá něco takovýho

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda taky hodně zklamal, tohle se nedělá..potopil tým!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne to nejak nepodcenit...a ve druhem polocase je zariznout

Reagovat
Lubinterista

No právě. Něco podobnýho už jednou bylo, vedli jsme 3:0 a nakonec 4:3, takový nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

prave...samuel ma zlutou...uz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

pekny zapas hlavne v podani Interu

Reagovat
panca

ted nas muze zachranit jedine to ze by prisel perez a nekoho nam koupil!!! misto borriela dihna gattusa jankula zambra tihle kluci uz maji bohuzel to nejlepsi davno odehraty

Reagovat
$dolar$

Vcera jsem tipoval 5:1 pro Inter, prehodnocuji, bude to 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

A hlavně neprasit to úplně nesnáším, když tým nestačí a začne prasit. I přes výprask si to chce uchovat tvář

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro Trochu pozdě ale přece, teď jen dostat na hřiště ještě Pippa

Reagovat
panca

proc strida flamstra za ambra?? nechapu flamini hraje slusne i minulej zapas... nechapu jedine aby nedostal druhou zlutou a my nehrali v 9

Reagovat
$dolar$

Ja mel napsano v grafice ze stridal Borriela ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho stridal Seedorf..

Reagovat
$dolar$

Aha dik.

Reagovat
panca

ja tam videl flamstra nevim ale borrielo tam taky neni... flaminiho mel nechat

Reagovat
smazaný uživatel

jedem jedem inter

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf dá gól...

Reagovat
herbage

Jo, Flamini. Kdybys zůstal v Arsenalu, mohl si dnes prohrát se ctí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono hrát skoro dorosteneckou ligu, komu by se chtělo viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro Jen mu ukaž jak se hraje v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Lúcio úžasně čte hru, navíc je rychlý i tvrdý

Reagovat
smazaný uživatel

jen ty jeho občasné zkraty :/

Reagovat
10

tak tohle jsou už trošku jatka, to jsem nečekal...viděl jsem prvních pár minut, pak jsem měl povinnosti...

co ta penalta? co červená?

Reagovat
smazaný uživatel

vše zasloužené..penalta po brutální chybě Jankula, kterou prostě gattuso neuhasil a redka po zatmění Il capitana, které nikdo nechápe..jinak Inter si nás vodí, je to utrpení.

Reagovat
10

tak to je mi líto no...

Reagovat
$dolar$

To je prase ten Ambrosini

Proc takhle prasi????

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim sem nic tako´ého neviděl, vrať se na ostrovi..

Reagovat
$dolar$

Lucio ssejmul lotkem tak nevim co jsi nevidel.

Reagovat
10

kurz na AC 350...mám to naložit?

Reagovat
tomasinho

Ach jo ,z pohledu nezaujatého fanouška jsem se těšil, ale už po poločase zápas ztratil jiskru, radši jsem to vypl no, ach jo

Reagovat
$dolar$

Lucio to je uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli ještě nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Wes je ůžasný !

Reagovat
smazaný uživatel

Wes je perfektní

Reagovat
Jajinek

Tak Wesley prostě chce

Reagovat
10

to je vražda, napsala...

Reagovat
10

z toho co vidím, tak Wes splňuje to, co jsem si myslel a čeho jsem se bál...že bude nejlepší hráč Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

Wes uz se zastreluje

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že je Wes v Interu 2 dny...

Reagovat
Lubinterista

Ty kráávo, tak vítej Wesley

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley to je jezdec...Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

První pohřeb pro AC a další se chystá ve Florencii.

"Adrian Mutu v pondělí možná končí s fotbalem"

www.fiorentina.it

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

? Proč?

Reagovat
$dolar$

Proc?

Reagovat
10

vypadá to, že zápas s Palermem bude dost možná jeho poslední

Reagovat
Tsigi

snad to nějak vyřeší byla by to obrovská ztráta pro Serii

Reagovat
smazaný uživatel

je mi z chelsea na blití ještě víc

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vitasrp

A co měla udělat?? Poplácat Mutua po zádech, říct, jak skvěle to provedl a rozejít se v dobrém?? Jsem si na 90% jistý, že v jeho smlouvě muselo být o takovémhle přestupku nějaký bod, který by pak projednával jeho kompenzaci vůči klubu, pokutu, či tak něco.. Přeci jen, on měl status problémového hráče.. Prostě nevěřím, že jen tak z boku by CFC po něm chtěla 8 mega euro a arbitráž si ze srandy přisadila na 16 nebo kolik.. Navíc, jak říkám, londýnský klub tu částku nestanovil, od toho tu byli jiní a měli asi i trošku víc informací jak my.. Mutu udělal chybu, Mutu fetoval, tak ať za to Mutu taky pyká.. Chápu, že je to sympaťák a jeho odchod by fotbalovou Itálii mrzel, nicméně jen tak ze soucitu se neodpouští, to se nezlob

Reagovat
smazaný uživatel

Klaas Jen pojď

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

neposer nám to Sulley

Reagovat
smazaný uživatel

Munta de ne to!Motta supr vykon diky!!

Reagovat
Antijuve

Wes by se měl chvíli zastavit, jinak tam padne.

Reagovat
$dolar$

Snad to s Mottou nebude vazny

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan se snaží

Reagovat
smazaný uživatel

nááádheráááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden gol hezčí než druhý

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooool

Reagovat
Shevchenko

Ufff

Reagovat
smazaný uživatel

ojjjjj

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se radoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

je to krásně hoši je to krásné interisti palec hoooooore

Reagovat
Antijuve

Maicon už je zase robot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Maicon je jako z jiného světa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Antijuve

Dragoooooooooo!!

Reagovat
10

tohle už je na ručník

Reagovat
Jajinek

Dejaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!! Tak z tohodle mám obzvlášt´radost!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

STANKOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Benesse

ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

DEJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

haúúúúú.... prostě boží.

Reagovat
panca

poprava...

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari asistence

Reagovat
smazaný uživatel

OK Dejan,som mu neveril ale ukazal ze vie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle nepotrebuje komentar

Reagovat
smazaný uživatel

AMALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Tsigi

Nešlo to přes Jankula

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, má +

Reagovat
smazaný uživatel

Inter si to prostě užívá

Reagovat
Lubinterista

Dejte jim bůůůra.

Reagovat
GEGE

To snad není možné...

Reagovat
10

kdyby si aspoň v AC mohli říct "máme mladej tým, jsou to pro naše hráče cenný zkušenosti..."

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Júlio

Reagovat
smazaný uživatel

supeeeeeeeeeeer stankovic a jak rekl tady kolega bura bura

Reagovat
10

City ti hrajou až zejtra, nebo fandíš každýmu, kdo vede?

Reagovat
smazaný uživatel

Julioooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi dou dom....

Reagovat
smazaný uživatel

Bůůůůůůra bůůůraa pome inter

Reagovat
smazaný uživatel

Juliooooooooooooooooo julioooooooooooo julioooooooooooooooooooooooo-oooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Inter už by se mohl smiloval a AC začít šetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Wes pěkně dneska

Reagovat
smazaný uživatel

wesleyyyyyyyyyyy kloboučeeeeeeeek toběěěěěěěěěěěěěěěě

Reagovat
Lubinterista

Nevim to číslo, ale pro ty dva španěli, nebo koho, co mi to komentujou. Doufám, že kouká Ondra Lípa.

Reagovat
smazaný uživatel

WES

Reagovat
smazaný uživatel

a jéje hlavní prasák přišel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Etoovi by tam mohl padnout

Reagovat
smazaný uživatel

sammy kouseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

kampak šel Silvio?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

šel se vyblít a rychle koupit nějaký posily...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

ja už som zvedavý na Joseho výroky po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan

Reagovat
smazaný uživatel

Milito

Mari šoupni tam jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Milito dnes pojď Mario, dej tam toho bůra

Reagovat
smazaný uživatel

nenacházím slova!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda tesil sem se na Rciarda

Reagovat
smazaný uživatel

není v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj

Reagovat
smazaný uživatel

Je jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol ani v nominacii na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Mario smrkni ho tam.

Reagovat
smazaný uživatel

terry má Milita viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale nevím esi dal vbc sestavu. Sem se endival ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak stejně bych asi započítal tu minulou...Ale já věřím že nezapoměl. Díval sem se po 16.hodině, a eště ji tam neměl ani terry, ani sheva

Reagovat
smazaný uživatel

Cardacio a Viudez se loučí s AC Milán

Mathias Cardacio a Tabare Viudez již nejsou hráči AC Milán, vedení italského klubu s 21letým záložníkem a o dva roky mladším útočníkem rozvázalo smlouvy jen rok poté, co je koupilo

Takže čistka začíná...

Reagovat
10

Berlusconi odešel ze zápasu a už to vyhazuje...

Reagovat
10

Berlusconi odešel ze zápasu a už to vyhazuje...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty naše koncepční nákupy..

Reagovat
panca

vzdyt vyhlasili ze s timhle kadrem jsou spokojeni a vyhraji titul... ja jim verim

Reagovat
herbage

Tak hlavní strůjci neúspěchu se už tedy našli

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Prý čistka.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem tak šťastnýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky

Reagovat
smazaný uživatel

přestalo mi to hrát, nemáte dobrej link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
GEGE

Chudák Pato jestli ho budou v každém zápase takhle prasit tak to může skončit hodně špatně....

Reagovat
Tsigi

on to má hrozně těžký být v 19 letech jediný ofenzivně schopný hráč týmu je šílený

Reagovat
GEGE

Bohužel je to tak....

Reagovat
smazaný uživatel

odcházim. Nedá se nato s prominutim dívat. Doufám, že tu zítra bude od Gallianiho něaký výmluvný článek...

Reagovat
panca

srovani italskyho mistra s lehce nadprumernym italskym tymem kterymu se podarilo postoupit do ligy mistru a ma v utoku vyborneho utocnika, ale je jen otazka casu kdy se zacne porozhlizet po lepsim tymu kde muze vyhrat nejaky titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

za koho šel Mario?

Reagovat
smazaný uživatel

Miito

Reagovat
smazaný uživatel

*Milito

Reagovat
10

je tady vůbec nějakej fanoušek AC?

Reagovat
maras93

Gratuluji Interu k výhře ..

Reagovat
10

ani vteřina nastavení? to mluví za vše...

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO

Reagovat
herbage

Dotaz. co sje tím Mutuem aproč končí s fotbalem?

Reagovat
10

když nezaplatí tu sankci 17 milionů do 24 hodiny, tak bude mít doživotní distanc

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo? ty vole, tak to je docela tvrdé

Reagovat
10

je to hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože chelsea je plevel co ničí fotbal..

Reagovat
vitasrp

Neskutečné

Reagovat
herbage

Je to tvrdé, ale neházel bych vinnu primárně na Chelsea. Chybu udělal předně Mutu, že začal fetovat, blbec jeden blbá, čímž porušil smlouvu. Chelsea pak chtěla nějaké drobné odstupné, Mutu na ně hodil bobek a teď piká. Takto vysokou pokutu nechtěla Chelsea, tu navrhla odvolací komise, takže tam hledejte chybu především a následně v Mutuovi, Chelsea je v tom tentokráté poměrně nevinně

Reagovat
vitasrp

Chelsea na něj žádnou sviňárnu neušila, za vším stojí jeho chyby, jeho špatná rozhodnutí a za ty, jak je známo, se prostě platí vysoká daň.. Jenže Mutu je sympaťák, Chelsea nenáviděný klub, proto je jasné, koho lidé budou mít za viníka

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je pravda co pisete tak dobre mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyby měla Chelsea sebevíc pravdu, tak přes mrtvoly jít nemusela. Ale samozřejmě mě jejich jednání snad ani nepřekvapuje. Já jen doufám, že ten modrej humus jednou Boží mlejny rozemelou na pěkně malý hnusný nudličky

Reagovat
herbage

Hele, pdoboné případy se dějí i jinde. Vem si třeba cestování načerno v MHD. Dostaneš pokutu, ale místo abys jí zplatil, tak radši obálku hned hodíš do koše. Takhle to děláš 5 let, až ti na pokiutách naskáče třeba 100 táců a přijde exekuce. Primární vinna leží na tobě a výška trestu je přímo úměrná tvé nezodpovědnosti. Něco pdoobného je i s Mutuem. Navíc on není žádný chudák a ty prachy mohl klidně ze svého zatáhnout. Jenže fotbalisté jsou snad nejrozežranější lidé světa a jak nemají milionky na kontě, tak se chovaj jak malé děti. Jedna šestina lidí denně trpí hladem a nemá přístup ke kvalůitní vodě a oni musí mít plat jak roční rozpočet Sparty

Reagovat
Tsigi

někde jsem čet, že bere asi 2,5 mega při 40% dani to je prostě nemožný, aby to měl

pokud neumí šetřit jako Čuněk

Reagovat
herbage

Tak těch 8 mega předtím mohl nastřádat, nemyslím těch 17 a Fiorentina by mu také pomohla, vždyť je to její klíčový hráč

Reagovat
Tsigi

Já teda pořád doufám v nějaký happy end, takže buď to za něj zatáhne Viola nebo ho někam střelí a tam to za něj zaplatí. Takhle geniální fotbalista nemůže skončit takovýmhle způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

není pravda. Zaprvé - Mutu hraje ve Fiorentině, která zbytečně nerozhazuje (viz. Tsigi) a on se na nic nevysral, žádný složenky nemačkal, žádné úroky nenaskakovaly. Tohle je prostě jen čistá částka toho odškodnění. Pravdu máš v jednom - Chelsea je ubohá dost i na to, že by si z těch peněz dokázala ty úroky z prodlení účtovat. Nepřekvapil by mě to

A jen tak mimochodem existuje formulka o odstranění tvrdosti v rozhodnutích (nejsem právník, ale podobnou věc jsem v práci řešil).

Reagovat
herbage

Jj. Tak já zase nejsem apriori proti Mutuovi. Podobný případ se třeba odehrává s OSAu. Ta si vytipuje nejvíce stahující lidi, pak je sleduje a pak je žádá o odškodnění, třeba pár desítek dolarů. Většina zaplatí, ale ti kdo hodí bobek, ti to pak těžce odensou. Zrovna jeden se jim nedávno vzepřel a oni ho žalují o snad 5 milionů dolarů, nasadili na něj ty nejdrahžší právníky a soudí se sním, jak kdyby někoho zabil. Bohužel dnes nemá jednotlivce téměř žádnou moc proti tak obrovským korporacím a organizacím. Dnes se to stalo Mutovi, zítra třeba nám skončí v poště obsílka, že jsme is nelegálně stáhli film(vím že stahování je legální, ale sdílení již ne)

Reagovat
vitasrp

Ale vysvětli mi, co udělala špatně?? Mutu podepsal smlouvu a já jsem přesvědčen, že v ní určitě měl zakotvený nějaký bod, který pojednával o tomhle druhu přestupku a vyplývalo by z něj, jakou pokutu, kompenzaci by poškozené straně(tedy teď samozřejmě CFC) musel vyplatit.. A znova opakuji, Chelsea chtěla 8 mega, takže v porovnání s rozhodnutím arbitráže chtěla polovinu.. Nemám dostatek informací, jak to bylo, což vy ostatně taky ne, ale odsoudit Chelsea není v dnešní době problém, to je fakt Ale třeba to mohlo být tak, že londýnský humus měl právo na mega 16, řekl si o 8, Mutu nezaplatil, jeho blbost, další chybné rozhodnutí, šlo to k arbitráži a ta rozhodla natvrdo.. Mutu už udělal spoustu chyb, ptám se, měl by mu je někdo jen ze soucitu odpustit?? Jde o prachy a co já vím, v těch se úlevy moc nedělají

Reagovat
smazaný uživatel

podívej, kdyby šlo o jiný klub, který se netopí v penězích, tak tvrdý přístup možná vezmu (ale asi ani tehdy ne), ale vy jste na tom sakra dobře, abyste se uchylovali k takovéhle buzeraci a faktickému zrušení jednoho fotbalového talentu. Už jsem to psal jinde - kdybyste udělali granda a Mutuovi to odpustili, získali byste si spousty sympatií. Takhle v očích většiny klesnete ještě o hodně níž. Dobře vám tak

Reagovat
vitasrp

No jo, občas je i osoba v právu, která neudělá nic špatného, za svini, pokud má druhá strana sympatie většiny Mně to nevadí, já už z tohohle mám prdel, když CFC ztrácí sympatie za chyby druhých, tak už není něco v pořádku prostě.. Zaujatost z toho čiší, aspoň z mýho pohledu.. A je zábavný sledovat, co všechno se proti londýnskému hnusu obrátí:)

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to rozebíral víckrát. Dle mě udělal Mutu chybu, za kterou by měl platit jen po tu dobu, po kterou neměl hrát. Dál už to podělala Chelsea. Opakovat se mi to nechce

Reagovat
vitasrp

A taky je pravda, že tohle jsou jenom domněnky a spekulace, potřebné informace pro objektivní zhodnocení nemáme Pak už nezbývá než věřit orgánům, že rozhodly správně..

Reagovat
smazaný uživatel

orgány rozhodly nejspíše správně. Mutu nejspíše podepsal v tomhle pro něj značně nevýhodnou smlouvu a ikdyž se Chelsea unáhlila a z kontraktu ho vyvázala ona, tak to prostě v té smlouvě asi takhle bylo dovoleno. Nicméně jde o to, že Chelsea jako subjekt, který má několikanásobně větší obrat, než je tahle pokuta, dokáže kvůli téhle pokutě zrušit fotbalistovi kariéru (a jsem si jist, že tímhle to neskončí, ten dluh bude trvat i v době, kdy Mutu už nebude moci profesionálně hrát ...). To je, abych to řekl kulantně, hodně tvrdý biznis ...

Reagovat
Lubinterista

Dle mně je to nepřiměřený, když srovnám Bednář vs. Mutu (samozřejmě Bedýnka mohl nebrat, no a co?) Anglie -

Reagovat
smazaný uživatel

nefetoval i Robbie Fowler nebo jak se pise v Liverpoolu?

Reagovat
Lubinterista

Nevim co se tam píše, ale asi jo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lubinterista

Jo takhle, málem jsem zapoměl. Abst´ák.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když má někdo peníze, tak se má nechat obrat a srát na vlastní hlavu? Mimochodem Chelsea chtěla o dost míň, tohle navrhla arbitráž. Holt za blbost se platí a už jsem ti to jednou psal - když normální člověk posere svou práci, tak ho čeká trest, tak proč by to nemělo stejně platit i pro fotbalistu? A na Chelsea (ne že by mi to trhalo žíly) se bude flusat už tak nějak z principu, nějakej Mutu na tom prd změní.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalový klub, kterej dbá o svoji image by neměl rušit kariéry ostatních hráčů. Je to něco jiného, než když udělá zmetek nějaké ožrala u pásu. Nehledě na to, že Chelsea Mutua vyhodila z vlastní iniciativy ...

Mimochodem, ať nemusíme chodit daleko - Ronaldinho měl hodnotu 80 mega, pak jednu sezonu prochlastal, provečírkoval a cena mu klesla na 25. Měla v tomhle případě Barca po Ronaldinhovi ten rozdíl chtít?

Reagovat
vitasrp

Ten příklad je dost přitažený za vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvé - není (popř. napiš v čem je přitažený za vlasy)

zadruhé - ano, Interisti dobře radí - Inter vyhodil Adridana a ten za pár týdnů podepsal kontrakt v Brazílii. Světe div se, žádná žaloba o náhradu škody ze strany Interu se nekoná ... Prostě nejsou všechny kluby stejný

Reagovat
vitasrp

Ach jo, ale já nedokážu porovnávat dvě různé situace, když o nich mám naprosto minimální informace.. Neviděl jsem v životě smlouvu Mutua, nikdy jsem neviděl smlouvu Adriana, navíc jsem nikdy neslyšel, že by Adriano fetoval(v podstatě dopoval, protože kokain je na seznamu zakázaných látek) atp.. Můžu spekulovat, domýšlet si a ve finále psát kraviny, ale nejsem schopen vyvodit nějaký resultát z faktů, protože těch mám naprosté minimum.. Do zákulisí nevidím, smůla, pak jenom věřím orgánům, kteří rozhodly, že Chelsea je v právu a z toho těžím..

Reagovat
smazaný uživatel

no, shrňme to tak, že cítíš, že Chelsea udělala na Mutua botu, ale zaštiťuješ se nevědomostí a neznalostí ... Já po tobě nechci, jako fandovi Chelsea, abys napsal, jak hnusně se zachovala, ale aspoň ji neobhajuj.

Mimochodem jdu, kolego spát, tak to kdyžtak dořešíme jindá.

Reagovat
vitasrp

Vůbec ne, mě tahle kauza nijak nepobouřila a necítím se kvůli ní z hlediska klubu provinile.. Já holt nečekal, že by se ve fotbale, potažmo zrovna od Chelsea, objevil soucit a nějaké odpouštění, ještě navíc co se týká peněz.. To jsou pak lidi často dravci

Tak tedy dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufam ze aspon takovej 30mega od Adriho

Reagovat
Lubinterista

nejsme svině

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych tu svi.. oskubal hned

Reagovat
panca

ho a jeste recobu! ten vas stal taky penez a vysedaval na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Recoba je frajer na toho nesahej

Reagovat
Lubinterista

V tom případě i Vieriho, ten mně nasral možná nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieri oskube nas..viz. odposlechy

Reagovat
panca

i ronalda vy tam tech adeptu mate vic!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ronaldo byl aspon zaplacenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Recoba nekalil a neporušoval smlouvu.

Reagovat
panca

to jo ale na to ze sedel na lavce tak dlouho za ty prachy se interu moc nevyplatil...

Reagovat
smazaný uživatel

My o voze, ty o koze.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Recoba nebyl fetak ani ozralec

Reagovat
Lubinterista

číňan byl borec , ke konci sice nic moc, ale svoje si odehrál. Měl štěstí, že byl Morattiho oblíbenec. Mám ho rád..

Reagovat
Lubinterista

Já ne, protože jednou bude litovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jo?? a jak??to by me zajimalo

Reagovat
Lubinterista

Finále v Madridu!

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych obetoval vitezstvi v LM za x milionu...prachy jsou az na 1.miste

Reagovat
smazaný uživatel

Máš v tom dost mezery - dostal Ronaldinho distanc na 7 měsíců, je alkohol zařazen mezi zakázané látky? 80 mega byla cena na papíře, tyhle neuznávám, jediný co beru je cena kterou někdo opravdu dá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já pořád doufám, že to tak nedopadne..spíš bych čekal něco ve stylu: "odpouštíme mu to..bla bla bla..stačí nám 5 mega..bla bla bla"..určitě Chelsea škodná nebude a získá si hodně sympatií za tento ústupek. V Itálii je to poměrně žhavé téma a co jsem slyšel, tak tam Chelsea ztratila hodně obdivovatelů a fanoušci a hlavně novináři ji nemůžou přijít na jméno..

Reagovat
vitasrp

Slušná naivita

Reagovat
smazaný uživatel

COže? Chelsea s ním rozváže smlouvu sama a dobrovolně a on má zato platit? Udělal chybu ale Chelsea s ním tedy tu smlouvu neměla rozvázat a když už nechtěla ten jeho plat platit tak ho nechat být.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Nechápu, proč chtějí kompenzaci za něco, co vypověděli dobrovolně. Asi si tehdá představovali, že bude hrát nějakou druhou rumunskou ligu a ne, že po něm hned skočí Moggi(jeden z mnoha geniálních tahů).

Reagovat
smazaný uživatel

internetoví čuráčci pořád nejsou s to pochopit, že Chelsea po něm nikdy takové prachy nechtěla a že to jenom on se při vší své blbosti odvolával, protože nechtěl zaplatit 8 milionů, přestože neměl nárok uspět...

Reagovat
smazaný uživatel

Sejmuli ho pěkně, no

Škoda, že kvůli tý modrý špíně přijde fotbal o dobrého hráče, ale prachy jsou hold prachy a oni jich mají evidentně málo

Reagovat
Tsigi

chybu udělal, ale zničit mu život mi přijde moc i na modrou špínu

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že rozhodčí pochopil o co jde a neneastavoval snad ani sekundu. ..gratulace Interu s takovýmhle výkonem v budoucnu je o titulu rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
herbage

Myslím, že Juve se ještě popere

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jde o to, že Inter takhle hrál jen proti nám a pak to budu trápení snad. .a Juve mě teda rozhodně nepřesvědčili zatím, ikdyž se sehrávají, což je omlouvá.

Reagovat
10

hráli jeden zápas zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

já je sledoval i v přípravě..a rozhodně neoslňovali. Ale jak říká Herbage, Diego je může posunout o ten potřebný stupínek výše...tomu i rád uvěřím.

Reagovat
herbage

Já věřím Diegovi, protože ho znám odbře z Budnesligy. To já vážně hráč kvalit, který může strhnout misky vah na stranu Juve v boji o titul Zajímavé je, že AC, Inter i Juve letos praktikují 4-3-1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Intere za nádherný večer a krásné usínání, díky všem zde za spoluúčast - bylo to úžasné. Scudetto na nás čeká, jsme na dobré cestě. AC s takovou nebude mít ani na ty poháry. FORZA INTER, GRAZIE RAGAZZI!!! a zítra věřím ASku! PER SEMPRE CALCIO, AMALA!

Reagovat
10

trošku předčasný slova ve druhým kole...

Reagovat
panca

je mi fanousku ac hodne lito!!! ani nevim kolikata to j sezona / kdyz nepocitam LM/ ktera je zabita... nema smysl se rozcilovat s timhle kadrem na to absolutne nemame a dnes se to jasne ukazalo!!! muslim ze budem radi za postup ze zakladni skupiny a 3. msito v lize. vse nad tohle bude uspech!!

Reagovat
10

obávám se, že i to co si napsal bude velkej úspěch...

Reagovat
panca

asi jo real nedame a s marseille budem mit sakra velkou honu... 3. misto v lize by snad mohlo padnout zalezi jak bude hrat Rim

Reagovat
10

není tam jen Řím...Janov, Palermo, Fiorentina, Neapol, Lazio...

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERA. GRAZIE RAGAZZI! FORZA INTER!

Reagovat
maras93

Gratuluji Interu k výhře zasloužená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase jsme první

Reagovat
smazaný uživatel

mere je to sice asi nepatřičné se ptát, ale co když toho Mutua fakt vyřadí? co já ve fantě s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátí se ti jeho částka a koupíš novyho. Jako kdyby někdo přestoupil do ciziny

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on byl můj 1. kup!! a čekal sem ho jako hlavního tahouna!!..koho místo něj z těch zbývajících? .a nedostanu ke každému zápasu + 5 bodů jako bolestné?

Reagovat
smazaný uživatel

Esi by to pomohlo aspoň na jeden gol dycky

Reagovat
smazaný uživatel

no proste si vezmes sneijdera no...a jeste vydelas haluzaku

Reagovat
Tsigi

já kdybych chtěl bát cynik, tak můžu být jen rád Jovetic by šel do základu

Reagovat
GEGE

Potupa...Inter zaslouženě vyhrál...Přitom jak už jsme říkali 100x by stačil kvalitní bek a nějaký kreativní záložník a byla by to jiná...

Reagovat
herbage

Ronaldinho je kreativní až až

Reagovat
panca

nejsou prachy ale prece koupit 20 letyho obrance misto jankula nemuze byt takovej velkej problem!! tomu fakt nerozumim-to musi videt kazdej idiot ze na to absolutne nema a jeste bere velky penize! dat tam maldyho sulina kterej by tam lital jako blazen tak to bude mit vetsi uzitek a jeste by stal na platu ohodne min penez-fakt nechapu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jáááj, terry má v základu Mottu, Dejana a Milita, to zas nevyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Valentino jde se slavit!

Reagovat
Tsigi

Dostali jsme brutální nakládačku, tím bych to shrnul

docela mě zajímá, jak dlouho Leonardo vydrží u nás tipuju do Vánoc, jelikož vedení má dost nerealistický představy o tom, kde se můžem pohybovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešní zápas ukázal dvě věci, kde je moderní fotbal a kde AC. Když nejsou peníze tak to bude těžký. Jinak, je to nejlepší Inter jaký jsem snad kdy viděl, letos by to v Lize mistrů vážně vyjít mohlo.

Reagovat
herbage

Inter proti Valencii, kterou rozdupadl 5:1 v Lm, se mi zdál mnohem lepší. Přeci jen, Emre, Stanković, Verón, Adriano, Vieri

Reagovat
smazaný uživatel

a Galliani si bol na 98 percent ist ze vyhraju..

Reagovat
smazaný uživatel

*isty

Reagovat
10

ty 2% tam ale nechal radši...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

2% tipoval prehru AC 0:4

Reagovat
Antijuve

To se bude pěkně usínat.Jestli Sneijder bude takhle hrát pořád, tak to bude paráda a blbosti před příchodem mu budou odpuštěny.Jinak čertík rozhodl po jeho vyloučení už to byla Intershow.INTER

Reagovat
panca

pred zapasem jsem si delal prdel ze puknem 3:4 a 3 goly da pato tak az na toho pata jsem se krasne trefil

Reagovat
Shevchenko

400 pro lepší zítřky.

Reagovat
Tsigi

400 pro Adriana Mutu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím některé ctihodné fans, zda-li by neokomentovali hru Wesleyho. Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze to byl prvni zapas tak krasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnoceni 8 z 10

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál dobré utkání, měl tam 2 nebezpečné střely, jedna šla nad a druhou vyrazil Storari, pak měl myslím 2 přímáky, ale napálil je do zdi. Líbil se mi, hrál s přehledem. Jestli bude takhle pokračovat, tak to bude pro Inter velmi dobrá posila.

Reagovat
Shevchenko

Už dlouho se tu neukázal GATTUSO, snad si nic neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím na něj už od 50.příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

dle toho, že mu asi ve čtyřicáté minutě vašeho zápasu spadlo ICQ, tak bych řekl, že rozflákal počítač, sebe, nebo oboje

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se šel nemožně ožrat....Nechci vidět jeho ráno

Reagovat
herbage

Reagovat
panca

on to asi tusil jak to dopadne tak dnes eurofotbal vynechava!!

Reagovat
Tsigi

ani na icq není, vypadá to s ním špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je na mě trochu naštvaný, že jsem ho nestihl vystřídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Pato Ronaldinho

Reagovat
Tsigi

jednou až Pato bude odcházet, tak mě švihne

ve svým věku je naprosto nejlepší s potenciálem být úplně nejlepší

Reagovat
panca

jeste ze jsme nekoukali spolu to bys mohl dopadnout spatne

Reagovat
smazaný uživatel

konecne je to opacne a ja nevidim jak se tvaris

Reagovat
panca

kdyby to bylo o gol nejak smolne tak bych rozsekal poc ale nejak jsem to cekla ze puknem...

Reagovat
smazaný uživatel

Směju se, Berlusconi a jeho politika:-D:-D:-D Nejlíp, kdyby prodal Pata, pže to je diamant mezi hnědým uhlím...

Reagovat
Shevchenko

To je celkem sranda, Inter za těch 68 mega, co dostal za Ibru, koupil Eto'a, Lucia, Mottu, Milita a Sneijdera, kteří mj. hráli klíčovou roli v dnešním zápase. My jsme za těch 68 mega koupili Onyewua a Huntelaara.

Reagovat
herbage

+ Abate a De Gennaro

Reagovat
Tsigi

ti přišli z hostovačky

Reagovat
Tsigi

Hunter bude dobrej nebo takhle horší než Borriello nebude

Reagovat
10

trošku hořká pravda...Onyewu navíc přišel zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

a huntelar byl podle me taky kup pekne mimo ale uvidime

Reagovat
10

taky si myslím, že AC potřebovalo posílit útok až na tom posledním místě...fakt si pořád nemyslím, že by byl takový rozdíl mezi Borriellem a Huntelaarem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můžete do pondělí někoho koupit...

Reagovat
Tsigi

nevěřím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce AC nějakej výsledek letos, tak to chce pustit chlup, Beckham to v zimě nezachrání. A Mancini je pořád volnej, Leonardo mi včera přišel spíš jak majitel butiku.

Reagovat
M11

no tak gratulace Interu.. ale pro me je teda milionkrat horsi ta zprava o Mutuovi.. to snad nemuze byt pravda..

!!! ADRIAN MUTU !!! jsme s tebou

Reagovat
10

Bayern podle Kickeru podepsal Rafinhu...takže ani do AC, ani do Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern to dementoval.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz tu bylo.......

Reagovat
irik

Rummeninge potvrdil zájem a Rafinhu v Gelsenkirchenu vypískali ...

Reagovat
Lubinterista

Gattuso je blázen, ale tak nějak ho beru. Ale Ambrosini je největší hovado (sorry) i když se to nezdá. Všichni normální fanoušci AC zaslouží za to jak tu prohru přijali.

Reagovat
10

co ten Rino přesně udělal? zase přemotivovanej?

Reagovat
Lubinterista

Já myslim, že na něj ta kapitánská páska v derby zapůsobila hodně. Přemotivovanej Gattuso, to už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

a trochu nervozni...i ambro byl nejak nervozni no proste nadhera

Reagovat
10

to jak se pak hádal při odchodu bylo s Leonardem?

Reagovat
Lubinterista

Nevim. Ale co už..

Reagovat
smazaný uživatel

s Leonardem a Seedorfem..., nejdřív si totiž při doběhu zase něco udělal s kolenem, zůstal na hřišti..., pak nestíhal při tom úniku Eto'a, ale to už se chtěl nechat vystřídat, nedával to..., jenže EJHLE - Clarence doposud sedí spokojeně rozvalenej na střídačce, absolutně nepřipravenej do zápasu. zkrátka Leonardova minela..., měl nechat někoho rozcvičovat už po tom, co si obnovil to zranění, s kterým pak hrál ještě následujících 15 minut. pak bohužel Rinovi bliklo a místo, aby stínoval, zkusil to ještě a dostal redku. ani se moc nedivím, že je seřval..., ukázkově zamrdal zápas, ale tohle všechno se nemuselo stát...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší hovado je v Interu.

Reagovat
10

dneska ho drželi v kleci

Reagovat
Lubinterista

Dyk řikám, že se to nezdá.

Reagovat
Slejdy

hm klobouk

Reagovat
10

453. pro Juventus

Reagovat
Shevchenko

Nebude někdo chtít Sneijdera do fanty?

Reagovat
Tsigi

já čistě ze zásady moc netahám Interisty, loni jsem měl Zanettiho a Stankoviče, letos Balotelliho postupně to omezuju příští sezonu chci být Inter free

Reagovat
Shevchenko

Ber si příklad ze mě. Já jsem neměl ještě nikdy žádného Interistu.

Reagovat
smazaný uživatel

a porad posledni...to te bavi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Gattuso je taky bez Interistů poslední

Reagovat
smazaný uživatel

radeji bude posledni nez "vlastnit" interistu...tomu se rika hrdost ale ja bych taky nechtel nikoho z AC (vlastne Maldiniho ale to byl jen abych vas "nasral")

Reagovat
Tsigi

já ze stejnýho důvodu bral loni Zanettiho

a letos jsem nechtěl nikoho, ale nějak se to seběhlo, že mám Baloteliho, který bude úplně k ničemu, jelikož bude rok sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Letos jsem bez těch snoplů začal celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

no, dneska asi bylo lepší jich mít v sestavě vo nejvíc ...

Ne, sorry, nechci se vám smát. Nakonec jsem vám přál a jsem nakonec rád, že jsem nenašel žádný odkaz, který by mi poskytnul delší než půlminutový přenos bez výpadku ...

Reagovat
Shevchenko

Tohle budu vstřebávat ještě dlouho, ale když se sere, tak se sere, v podstatě zápas rozhodli dva hráči, Jankul a Rino.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pome AS

Reagovat
smazaný uživatel

no ale 4:0 dostat to som necakal ved to je ta forma z pripravy

Reagovat
smazaný uživatel

500.pro DORII

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lubinterista

Inter

Coldplay - Viva La Vida http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta prvni akce byla vykur co...na to nejsem zvyklej

Reagovat
Lubinterista

ona i ta třetí, musíme si zvykat. Ale dobře jsme jim zamáčkli oči. Už jsem docela nasolenej, ale musim to oslavit (nejsem alkoholik )

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Interu, rozdíl třídy..., Rino to stylově zabil, ale aspoň potěšil Tsigiho

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
Tsigi

abych ti nekecal moc mě to nepotěšilo, sám jsem tady psal, že mi je ho líto

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hodně nepěkný omyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Diego náádhera!!!

Reagovat
M11

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Sice dnes hrál proti mně, ale prostě musím .

Reagovat
Oxbow

AS Roma ale jinak ovsem supr Diego

Reagovat
smazaný uživatel

lidi ja su tak šťastnééé...

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE, DIEGO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápas pro Diega, lepší start do sezony si nemohl ani přát. Roste tu nový Platini

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je úvod do angažmá jako hrom. Diego za 25 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dal Diegoooo

Reagovat
10

a to ještě nehrál Alex...na jejich spolupráci s Diegem se fakt těším

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A bude patřit Juve

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

První půle super, druhej trochu slabší, ale naštěstí vyhrál lepší. Neví někdo proč si nejlepší hráč zápasu zvolil na dres 28?

Reagovat
10

desítku má Alex, 28. se Diego narodil

Reagovat
smazaný uživatel

danke

Reagovat
smazaný uživatel

2+8

Reagovat
smazaný uživatel

že by 10

Reagovat
sosna

Stará Dáma + (Diego + Melo) = SCUDETTO

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas jsem neviděl a druhý byla strašná nuda. Ještě, že máme Mexése...

Reagovat
Alberto Aquilani

Mexes zachránil dnes asi tak 3góly odborníku .

Reagovat
smazaný uživatel

aj zase po dvouch kolech scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

tak už jenom 36 zápasů a 2 body náskoku...to Juve udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

včera si tady vykřikoval stejně a nikdo na tebe nereagoval, tak se toho zdrž taky

Reagovat
sosna

To je jen přání, ne prognóza, tak vychladni.

Reagovat
smazaný uživatel

ve fiorentine snezilo?

Reagovat
10

strašný pole...proti Sportingu to bylo snad ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

jako san siro neni nic extra ale tohle je fakt drsny...v te shit kvalite to vypada jako snih

Reagovat
Lubinterista

včera byl na san siru koberec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam je porad ne?? akorat ze byl novej...myslim 3.zapas co se na nem hralo

Reagovat
smazaný uživatel

A new pitch has been laid at the Stadio Giuseppe Meazza and apparently the new type of grass used is able to better withstand the high summer temperatures.

Reagovat
Lubinterista

taky nevim jestli se tam o to stará trávníkář nebo zahrádkář

Reagovat
smazaný uživatel

to vidim na reznika

Reagovat
10

to je pískoviště normální

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, tělocvikář bude muset obětovat solárko a za ušetrený pětník si Fiore koupí novej trávník.

Reagovat
10

co ten Gila nedal teď

Reagovat
smazaný uživatel

Meeelo, Meeeelo

Reagovat
smazaný uživatel

Quaglia

Reagovat
10

Palermo se vůbec nechytá, Fiorentina zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se na to nedívám, ale snad se všechno mávnutím kouzelnýho proutku otočí na stranu růzových.

Reagovat
smazaný uživatel

MAREKARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera jsem se koukal na derby s italskými fandy, přičemž většina přála Ac a nebyl na ně moc hezký pohled, skoro mi jich bylo líto.. Normálně by mě ani ve snu nenapadlo pochválit Inter z fotbalových důvodů, ale včera hráli fakt dobře, první a třetí gol byly vynikající akce (i když byly podle mě z části důsledkem nedůrazu AC). Stankovic to tam hodně dobře nakouřil, ale opět to bylo dáno nedůrazem, před střelou měl čas si ještě zapálit a dát lok kafe. Přesto dávám palec za krásnou střelu, ta si nezaslouží zveličit. Milito hokejová bilance 1+2, Sneijder hned v prvním utkání několik výborných ran z dálky a ukázal větší dávku kreativity než stihla celá záloha Interu za loňský rok. Inter ukázal, jak dobrý kádr momentálně má, pokud je nepostihne zranění, budou těžko hledat konkurenci, možná Juve..

Reagovat
10

myslím, že Juventus dneska na jejich výkon odpověděl víc než dostatečně

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Doni první letošní žk za protesty. Tak kolik jich dá letos?

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiarooo Hamzyyyk!

Krásne solo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

l'arciereeeeeeee...MAAAANUUUU CALAIO

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan de Sanctis Pokud už tohle Lucarreli nedá, nemuže Livorno myslet na vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektivě na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaaaaaasa Juve ty goly Diega zatim,podotykam zatim je sakra dostatecnou nahradou za Grande Paola,jen aby to tak slo co nejdyl

Reagovat
Mr.Jindros

Tak Grosso definitivně nepřijde. Ciro dneska zkoušel Giorgia vlevo...

Reagovat
10

Giorgio nalevo hrával ve Fiorentině, hlavně jsem tam potřebovali vyztužit obranu...hlavní pozitivum podle mě je, že tam nešel tužit obranu Molinaro

jinak napravo máme o dost víc problémů, než vlevo...

Reagovat
Mr.Jindros

Nevim, mně to připadá prašť jak uhoď.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassaaaanooo

Reagovat
smazaný uživatel

A Neapol na 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

ta to pekne vyhaluzila

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí přeje připraveným. Jinak esi dobře počítám, tak Doria povede ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou nejlepsi no

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pořádnej Janovskej klub něco vede...

Reagovat
10

tipoval jsem remízový kolo

Reagovat
smazaný uživatel

RE-GI-NAL-DOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

A ex-Cagliarcovi Finimu zatleskali při střídaáí jeho bývalí fanoušci.

Reagovat
10

Mutu nehrál, tak doufám že ho ještě uvidím někdy na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chlapi Mutu dnes ani minutu .

Reagovat
Tsigi

zítra ho někdo vykoupí, věřím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pieri, to je prase

Reagovat
smazaný uživatel

Ex-Sampdoria

Reagovat
smazaný uživatel

SAMPDORIAAAAAA

Reagovat
Tsigi

Fanta bída

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta výměna? S tím kreditem nakonec nehrajeme.

Reagovat
Tsigi

jak to myslíš, těch 333 splňuju, tak to můžu vyměnit ne ? 4 výměny celkem, pokud se něco změnilo, tak nemám problém ho vyměnit za levnějšího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

No jak v zimě byly ty výměny, za levnějšího nebo stejně drahýho, když to nejde, tak udělat dvojvýměnu.

Reagovat
Tsigi

aha ok, má snaha bavit se Interáků se tím ztěžuje, ale nějak to vymyslím

Reagovat
Tsigi

tak mám Cruze

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu trapná situace, protože Lavezziho mám kvůli možnýmu konci Adriana taky v hledáčku, ale to pravidlo jsem nevymyslel teď. Každopádně touto výměnou jsi ušetřil 6 mega a můžeš vylepšit obranu nebo zálohu, pokud riskneš vyčerpání už druhé výměny.

Reagovat
Tsigi

ono moc vylepšovat nelze, většina těch dobrých je rozebraná, ale já jsem s výběrem spokojený jen mě naštvalo, že z mých 6 útočníků nastoupil 1 v základu, ale to se taky další kola zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde no, ale je tam třeba Melo.

Reagovat
Tsigi

taky mě napadl, ale je to megaprasák

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi tě líto s tím Adrianem, ale i tak máš ještě celkem solidní útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám bídu, sice dva góly, ale to může stačit jen na blbou nicneřešící jednobodovou remízu...

poznámka k týmu:

Tavano ty dřevo, co neumíš dát gól, už tě nepostavím, příště jen Alex a jistota Jeda.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano nedal penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

já celkem slušný: 3 góly a čisté konto, ale na vítězství s M11 to asi stačit nebude..., má rovněž 3 fíky a k tomu domácí prostředí. tipuju upocenou remízu

Reagovat
M11

jn asi budem plichtit

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jsem Mutu

Reagovat
smazaný uživatel

TAK HAMŠÍK SA NÁM OPäť CHYTÁ HNEĎ NA ÚVOD SEZÓNY DÚFAM,ŽE PREDVEDIE DÁKU PARÁDIČKU AJ V SOBOTU PROTI ČESKU

Reagovat
GEGE

Paloschi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

jak to s ním je máme na něj ještě nějaký právo ? myslím, že to je spoluvlastnictví, ale nevím to jistě

Reagovat
GEGE

Pokud vím tak je v Parmě na hostování myslím,že bez opce takže by měl být náš.

Reagovat
10

Parma koupila 50% za 2.2m €

Reagovat
GEGE

Jj tak máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, klasický spoluvlastnictví..., pokud bude pokračovat v těhle výkonech (dneska 1+1), tak si řekne o místo nejen v mým týmu , ale snad i v Miláně...

Reagovat
Tsigi

v tý cestě mladých hráčů(bezpeněžní cesta) s ním do dvou let v AC počítám

Reagovat
Tsigi

Goalkeepers: Gigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Federico Marchetti (Cagliari).

Defenders: Fabio Cannavaro (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Genoa), Fabio Grosso (Lione), Nicola Legrottaglie (Juventus), Davide Santon (Inter), Gianluca Zambrotta (Milan).

Midfielders: Mauro German Camoranesi (Juventus), Gaetano D'Agostino (Udinese), Daniele De Rossi (Roma), Marco Marchionni (Fiorentina), Claudio Marchisio (Juventus), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (Milan).

Attackers: Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Fabio Quagliarella (Napoli), Giuseppe Rossi (Villarreal).

ještě jsem to tady neviděl, Marchionniho moc nechápu

Reagovat
Tsigi

přehlíd jsem to, díky

Reagovat
Shevchenko

Tak tohle kolo jsem pěkně projel. Když jsem skoupil celý útok Genoy, tak jsem si sliboval velké věci. Zatím tam dávají góly jen obránci.

Reagovat
vladis271

tak marecek nam chyta formu v ten najspravnejsi cas.dufam,ze weiss ma nesklame a je natolko inteligentny,aby ho pri karhanovom zraneni neutopil na DM

Reagovat
smazaný uživatel

No janovské týmy vypadají letos oba velice dobře, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Cruz se zastřeluje

Reagovat
Pinturicchio

FORZA JUVE ! ! ! Kvůli těm novým vysílacím časům jsem viděl jen posledních 25 min., ve kterých se mi nejvíc líbil Diego, Amauri a Camoranesi, dobře taky Cannavaro a Melo. Občas naprosto zbytečné komplikování rozehrávky, čehož Roma málem využila. Pokud nám takový fotbal vydrží a budou se držet dál zranění, jedem na titul. ! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Já su tak šťastné, při pohledu na tu tabulku,a to ještě nedal penaltu Toni. DORA

Reagovat
didosh

NAPOLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
-Kopy-

Sere mě, že Serii A už nedávaj na sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snad budou, aspoň v ty tři. To je už od třetího kola

Reagovat
-Kopy-

Jo ? super.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že jo. Beztak že tam ty .... narvou skotskou

Reagovat
-Kopy-

Všechno nasrali na tu sport 2, kterou skoro nikdo nemá, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jsou ty internety...

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu jsem se lekl, že se Sopcastem udělali to, co u Justinu. Naštěstí měli asi jen nějaký výpadek. Podle mě by se měl vytvořit tlak na společnosti poskytující televizi, aby zařadili do svého balíku i Sport 2.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no. Nejlepší je UVstream. Kvaltia relativně slušná, neseka se to. Pohoda. Ale taky jede tak 4 dny v tydnu. Jinak ten Sport 2...nvm no, mam Digi TV, a SNAD do konce roku by to mělo byt. Tož to su zvědavy.

Reagovat
M11

fakt ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tata si to četl na jejich ofiko stránkách.

Reagovat
M11

to by byla senzace

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla. Ale tak dokud to není, tak nevěřím.

Reagovat
M11

prave.. ja s tim vubec nepocital.. ale tak dal si mi aspon malou nadeji doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že zbytečnou

Reagovat
smazaný uživatel

chci se zeotat někoho kdo sleduje juve. giovinco je zraněný že nehrál? ja totiž italii vubec nesleduju pouze tohoto hrače . díky

Reagovat
smazaný uživatel

jj je zraněnej, ale už by měl být brzo zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

díkec :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik ma dobru formu dva zapasy dva goly a to z pozicie zaloznika

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=aBDnlyC3raY

neapol livorno ...hamsik luxus :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele