2. kolo
30.08.2009 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Parma FC - Calcio Catania 2:1

Nováček z Parmy si připsal první vítězství. Domácí na svém stadionu Ennio Tardini porazili sicilskou Catanii Calcio. V barvách Ducali se předvedl ex-milánský mladíček Alberto Paloschi, jenž svou brankou na 2:1 zajistil svému mužstvu tři body.

Domácí mohli vést už od druhé minuty. Jonathan Biabiany vybídl skvělým pasem Paloschiho k úniku. Mladý útočník však prováhal správnou chvíli a napálil míč přímo do brankáře. Divácni na Ennio Tardini však moc dlouho na branku čekat nemuseli. Ve 14. minutě se Daniele Galloppa opřel do míče svou slabší, pravou nohou a krásnou střelu zakroutil do šibenice Andujarovy branky.

Parma si však vedení moc dlouho neužila. O minutu později si na Mascarův centr naskočil Marco Biagianti a srovnal na 1:1. O chvíli později mohli Sicilané dokonat otočení utkání. Odražený míč si našel cestu k Mascarovi, ale střelec Catanie nechatl vyniknout brankáře Miranteho.

V poločase druhém začal řádit domácí Alberto Paloschi. Již po pár minutách hry předvedl, co se v Miláně naučil od Pippa Inzaghiho. Andujar dokázal konečky prstů vyrazit Lanzafameho střelu, avšak Paloschi stál přesně tam, kde měl a poslal svůj celek do vedení. Paloschimu to bylo stále málo a tak dával Andujarovi pořádně zabrat. Brankář Catanie však za svá záda již nic nepustil, a tak domácí mohou oslavovat zisk třech bodů po výhře 2:1.

Autor: Pavel Bartl / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele