2. kolo
30.08.2009 20:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Chievo Verona - SS Lazio 1:2

Laziu Řím se zatím daří zopakovat loňský start do sezony, Biancocelesti vyhráli i na stadionu Marcantonio Bentegodi a zůstávají neporaženi. Hosté zvítězili díky dvěma brankách Julia Cruze 2:1, a to i přesto, že prohrávali 0:1 a od druhé půle hráli bez vyloučeného Cribariho.

Hosté mohli jít velice brzo do vedení, přímý kop zahraným Maurem Zaratem skončil jen na brankové konstrukci. Lazio tedy branku nevstřelilo, za to na druhé straně se veselilo. V 15. minutě si na Marcoliniho rohový kop naskočil Pellissier a domácí vedli 1:0. Vedení domácího celku vydrželo do 37. minuty. Morero totiž v pokutovém území zatahal za dres Cruze a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. K jeho zahrání se postavil samotný postižený a penaltu proměnil - 1:1. Do poločasu se ještě předvedl zajímavým pokusem Kolarov, ale trefil stejně jako Zarate brankovou konstrukci.

Po změně stran se odehrálo několik klíčových okamžiků. Nejprve vyslal do gólové šance Pinzi Sergia Pellissiera, ten se řítil na brankáře Musleru sám, jenomže branku nevstřelil. Tato zahozená šance musela domácí hodně mrzet, protože v 53. minutě zaznamenal druhou trefu Argentinec Cruz. Někdejší útočník Internu dokončil brankovou příležitost Zarateho - 1:2. Lazio sice vedlo, ale o výsledek se muselo hodně bát, zvláště, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Emilson Cribari. V 72. minutě navíc trefili domácí břevno a rozhodčí jim o chvíli později neodpískal pokutový kop. Lazio i v deseti vedení udrželo a vyhrálo venku 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele