2. kolo
30.08.2009 18:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

AS Řím - Juventus FC 1:3

Podobně jako zvládl šlágr kola Inter Milán si v prestižním utkání připsal tři body turínský Juventus. Stará Dáma porazila AS Řím na jeho půdě 3:1 a zůstává neporažena, naopak Giallorossi jsou i po druhém kole bez bodu. Za hosty se trefili letní posily - Diego a Felipe Melo.

První velkou příležitost v utkání vymyslel Diego, na jeho volný přímý kop si naskočil Chiellini a brankář Sergio vyrážel na rohový kop. Aktivnější Juventus šel v 25. minutě do vedení. Brazilec Diego ukázal proč si jej vedení přivedlo jako náhradu za Pavla Nedvěda. Diego oloupil o míč chybujícího Cassettiho, následně uprchl celé obraně Říma a technickou střelou poslal Starou Dámu do vedení - 0:1. Vlci příliš dlouho na vyrovnání nečekali, překvapivě rychlá rozehrávka se dostala k De Rossimu, a ten napálil míč nechytatelným směrem na branku Buffona - 1:1. Juventus ale hrál lépe a ještě do poločasu mohl znovu vést. Nečekaná střela Amauriho skončila na tyčce.

Druhý poločas začal lépe pro domácí AS Řím, kapitán Francesco Totti totiž šel sám na Buffona, v souboji dvou italských hvězd vyšel lépe brankář Juventusu. Velkou příležitost měl na druhé straně Amauri, který z blízkosti neprostřelil brankáře Vlků. Dobrou individuální akcí se o chvíli později blýsknul Iaquinta, ten se v rychlosti zbavil De Rossiho, následně se prodral až k Sergiovi, ale branku přestřelil. Juventusu se aktivita vyplatila v 68. minutě, Diego rozkmital své nohy a střelou přes obránce Mexese zaznamenal druhý gól v utkání. Francouzský obránce ve službách Římského AS mohl vzápětí vyrovnat, z rohového kopu se trefil hlavou, nicméně branka nebyla pro údajný faul uznána. Juventus měl stále více šancí, ale když se Řím dostal do šance, stálo to za to. Tottiho střela totiž orazítkovala tyč.

Místo vyrovnání nakonec přišel třetí gól Juventusu. A trefila se další letní posila, brazilec Felipe Melo střelou k tyči uzavřel skóre tohoto utkání. Juventus vyhrál na Olympijském stadionu 3:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
Devil

že by druhá prohra AS...

tip-1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Iaquinta, Riise

Reagovat
smazaný uživatel

6:4

Reagovat
Slejdy

lol

Reagovat
smazaný uživatel

útok máme dobrý, obranu špatnou, tak se z toho musí vycházet (dobrá, tak možná 5:3)

Reagovat
Slejdy

2:1

Reagovat
JuveIt

Tipuju že vyhrajem 1:2. Za AS dá Totti a za nás 2 Del Piero.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 AS možná zvítězí...

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 AS možná zvítězí...

Reagovat
JuveIt

Luxus!!! Další záps hrajem zase v Římě, takže musime vyhrát.

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

SPALE TY PUDEŠ!!!!!!!! ZA AQUILANIHO, MONTELLU, MIDA, ESPOSITA A SPOUSTY DALŠÍCH, KTERÝM SI ŘÍM ZNECHUTIL.

A S TEBOU KONEČNĚ VYPADNOU TADDEI, PIZZARO, PERROTTA,VUČINIČ, CASSETI A DALŠÍ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele