Serie A - souhrn 12. kola

07.11.2009, 19:55, aktualizováno 08.11.2009, 22:43
Komentáře a souhrny
Na příčkách pro Ligu mistrů jsou v tuto chvíli týmy, které je obsadily na konci loňské sezóny. AC Milán a Fiorentina dnes zvládly své těžké venkovní zápasy a jsou na třetím respektive čtvrtém místě. Druhý je Juventus a první Inter. Sampdoria prohrála v Cagliari a klesla na páté místo. Ve večerním duelu Inter jen remizoval s AS Řím, ale jeho náskok je stále ještě pětibodový.

Calcio Catania - SSC Neapol 0:0

07.11.2009 18:00

Góly: -

V úvodním zápase 12. kola mezi Catanií a Neapolí se diváci branky nedočkali a jednobodový zisk je pro oba celky spíše ztrátou. Catania i Neapol mohou po tomto kole o své místo v tabulce přijít, v případě triumfu Sieny v Janově se může domácí Catania octnout na posledním místě.

Sicilané v prvním poločase dominovali, nicméně ze všech šancí nedokázali proměnit ani jednu. První dobrý pokus měl na svědomí Taka Morimoto, o chvíli později nepřesně hlavičkoval Giuseppe Mascara, a tentýž hráč pak minul branku z přímého kopu. Ve 33. minutě přišli hosté o Waltera Gargana, který se zranil a na jeho místo přišel Pazienza. Brankář Neapole De Sanctis pak lapil Morimotův přímý kop. Také Catania musela v prvním poločase střídat, Bellusci se zranil a do hry musel Augustyn. Pro domácí to byl nepříjemný zásah do už tak zdecimované obrany. Nicméně tlak domácích pokračoval, "The Elefantini" měli před koncem prvního poločasu tři velké příležitosti, ale ani jedna neskončila v síti. Dvě střely Morimota a zakončení Mascary volali po góle.

Neapol nepřipomínala ten celek, který dokázal vybojovat remízu s AC Milán nebo porazit Juventus Turín. Catania mohla po změně stran udeřit, přihrávky z levé strany se zmocnil aktivní Morimoto, ale z velice dobré pozice minul branku soupeře. O chvíli později si vytvořili první stoprocentní šanci hosté. Potenza v obraně zaváhal a Argentinec Lavezzi mohl postupovat sám na branku, jenomže Andujar skvěle útočníka Neapole zastavil. Další vynucené střídání postihlo Catanii, Llamu musel nahradit Plasmati. Dobrou šanci na změnu skóre měli Quagliarella a po něm Lavezzi. Skóre se však do konce utkání nezměnilo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Juventus FC 2:5

07.11.2009 20:45

Góly: 51. Jaime Valdés, 71. Fabio Ceravolo - 36. Mauro Camoranesi, 37. Mauro Camoranesi, 55. Felipe Melo, 84. Diego, 87. David Trézéguet

Juventus Turín si pojistil druhé místo v lize a navíc si dobře zastřílel. Na výsledku 5:2 pro slavnější italské celek se podepsali brankami Camoranesi, Melo, Diego a Trezeguet. Za domácí snižovali Valdes a Ceravolo.

Stará dáma začala lépe a už v 9. minutě donutil Camoranesi k dobrému zákroku Consigliho, jenž jeho střelu vytěsnil na rohový kop. Po čtvrthodině hry zahrozili též domácí, Tiribocchi převzal přesnou přihrávku, jenomže svůj pokus namířil jen do boční sítě. Blízko první brance byl i Doni, který střelou z první zakončoval Garicsův centr, avšak nepřesně. Atalantu mohla nevyužitá šance mrzet, protože o chvíli později Grosso jemným obloučkem našel Camoranesiho a ten netradičně hlavou poslal Juventus do vedení - 1:0. Stará dáma o chviličku později zvýšila a nebyl u toho nikdo jiný, než Mauro Camoranesi, jenž z hranice pokutového území technickou střelou překonal Garicse - 2:0. V nastaveném čase prvního poločasu vylekal hostující fanoušky Guarante, ale s jeho střelou si Buffon poradil.

Atalanta vstupovala do druhého poločasu s jasným cílem - vstřelit co nejrychleji kontaktní branku a pokusit se vyrovnat. To se částečně Bergamu povedlo, už po šesti odehraných minutách postupoval Valdes na Buffona a dokázel ho překonat - 2:1. Juventus však zanedlouho opět vedl o dvě branky, perfektní ranou z hranice pokutového území se prosadil Felipe Melo a bylo to 3:1 pro Juventus. O další snížení se pokoušel Doni, avšak branku z dobré střelecké pozice minul. V 70. minutě opět zdramatizoval utkání Ceravolo, jenž se šikovnou "zasekávačkou" zbavil obránce a umístěnou střelou překonal Buffona - 3:2 z pohledu Juve. Bianconeri ale žádné drama nechtěli a pár minut před koncem zvýšil na 4:2 Brazilec Diego. Ze strany hostů to nebylo vše, v pokutovém území se ještě prosadil Trezeguet a výsledek měl konečnou podobu 5:2 pro Juventus.

Více informací k zápasu

AS Bari - AS Livorno 1:0

08.11.2009 15:00

Góly: 6. Riccardo Allegretti

Branka Allegrettiho z 5. minuty utkání rozhodla o zisku tří bodů ve prospěch domácího Bari. Souboj nováčků byl však vyrovnaný, nicméně Livorno se na odpověď nezmohlo.

Ve vzájemných soubojích se Livornu nedaří, z předchozích 23 návštěv prohrálo 15 zápasů V loňské Serii B tu Bari vyhrálo jednoznačně 3:0 a Livorno mu tedy mělo co oplácet. Bari se však dostalo do rychlého vedení, chytrý a dobře provedený přímý kop Allegrettiho skončil za zády brankáře Benussiho - 1:0 pro domácí.

Ti mohli vzápětí zvýšit, povedená střela Sergia Almirona z 20 metrů orazítkovala brankovou konstrukci. Také hosté měli dobré příležitosti, Candreva však mířil vedle. Oba celky hráli hodně ze zabezpečené obrany a to se samozřejmě v samotném utkání hodně projevilo.

Ani druhý poločas nebyl z diváckého hlediska příliš vydařený. Alvarez mohl uklidnit domácí, jenomže Benussi jeho střelu zlikvidoval. Livorno se na vyrovnání nezmohlo a domácí tak zaslouženě vyhráli, byť jen 1:0. Livorno je po porážce stále na sestupové pozici.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Città di Palermo 3:1

08.11.2009 15:00

Góly: 42. Marcelo Zalayeta, 49. Marcelo Zalayeta, 90. Marco Di Vaio - 45. Simon Kjaer

Bologna doma zdolala Palermo 3:1 a vyšvihla se na průběžné patnácté místo tabulky. Diváci viděli na stadio Dall'Ara celkem čtyři branky, jejichž autoři jsou z pohledu vítězů - Zalayeta a Di Vaio, za poražené se prosadil Simon Kjaer.

Marco Di Vaio byl vůbec prvním mužem na hřišti, který si připsal střelecký pokus, leč nepřesný. Palermo přišlo s reakcí okamžitě a brankář Viviano měl hned plné ruce práce s pokusem Mattia Cassaniho. Neúspěšný byl i Miccoli, který měl hned dvě slibné příležitosti, ale ani jednu nedokázal gólově zužitkovat. Ve 42. minutě prostřelil brankáře Sirigu Marcelo Zalayeta, který využil dobré práce Di Vaia, jenž dokázal hlavičkovat mezi třemi obránci hostí - 1:0 pro Bolognu. Domácím však vedení dlouho nevydrželo, Miccoliho zahraný kop nedokázali domácí odvrátit a Simon Kjaer byl tím mužem, který ho dopravil do sítě - 1:1.

Jenomže ani stav 1:1 dlouho nevydržel, krátce po změně stran totiž domácí opět vedli a opět zásluhou Marcela Zalayety. Uruguayský útočník si ťukl míč s Mingazzinim a z hranice značky pokutového kopu se ani podruhé nemýlil - 2:1. S tímto výsledek se Sicilané nehodlali spokojit. Hernandezova a posléze Miccoliho střela byla zastavena výtečným Vivianem. Bologna dokázala udeřit i potřetí, v posledních minutách hry totiž Palermo otevřelo obranu a chybu Kjaera ztrestal Di Vaio - 3:1.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 2:0

08.11.2009 15:00

Góly: 85. Daniele Conti, 89. Alessandro Matri

Před tímto kolem třetí Sampdoria Janov nezvládla utkání na Sardinii a po porážce 0:2 s Cagliari spadla až na páté místo. Blucerchiati doplatili především na vyloučení Stankeviciuse pár minut před koncem poločasu. Domácí pak zlomili oslabeného soupeře brankami pět minut před koncem samotného utkání.

Sampdoria přitom začala aktivněji a už na samotném začátku utkání měla velké příležitosti. Tu první zahodil Daniele Mannini, respektive Andrea Poli. Mannini totiž ztroskotal na brankáři domácích a po něm Poli nedokázal usměrnit balón do odkryté branky. Ve 22. minutě se dožadoval pokutového kopu Antonio Cassano, který po kontaktu s Jedou upadl, ovšem pokračovalo se ve hře. Federico Marchetti potřeboval dva doteky, aby zkrotil přímý kop zahraný Angelem Palombem. Cagliari poprvé zahrozilo po střele Biondiniho, avšak Biondini minul branku. Před koncem prvního poločasu došlo ke klíčovému okamžiku celého utkání. Marius Stankevicius obdržel červenou kartu poté, co nedovoleně zastavil Jedu v čisté gólové šanci.

Cagliari tak mělo možnost odehrát celý druhý poločas v početní převaze. Castellazzi předvedl dobrý zákrok po střele Contiho. Domácí v přesile tlačili, Neného hlavička a střela Alessandra Matriho šly mimo branku. Pět minut před koncem Sampdoria inkasovala. Agostiniho přesnou přihrávku proměnil ve vedoucí gól hlavou Conti - 1:0 pro Cagliari. V 90. minutě ještě pojistil výsledek rovněž hlavou Matri.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Siena 4:2

08.11.2009 15:00

Góly: 5. Hernán Crespo, 18. Hernán Crespo, 35. Raffaele Palladino, 90. Sergio Floccari - 80. Michele Paolucci, 82. Massimo Maccarone

Janov sice už po půlhodině hry nad Sienou vedl 3:0, ale v závěru rychle inkasoval dvě branky a musel se strachovat o vítězství. Tři body ale nakonec pro Grify potvrdil Sergio Floccari.

Pro poslední Sienu nemohlo utkání začít hůře, protože už po 70 sekundách prohrávala. Mestův centr a následné Palaciovo zakončení sice ještě brankou neskončilo, když míč zastavilo břevno, ale nejrychleji se k odraženému míči dostal Hernán Crespo a otevřel skóre. Vzápětí mohl argentinský forvard udeřit znovu, ale tentokrát na Mestův centr nedosáhl. Na druhé straně málem potrestal Scarpiho zaváhání Ghezzal. V 17. minutě už Grifové vedli 2:0, když další šťastný gól přidal Crespo. Palaciovu střelu nedokázal udržet Curci a Crespo jen dorážel do prázdné branky. Zkázu Sieny dokonal po půlhodině hry Raffaele Palladino, jenž využil Palaciovy přihrávky a potvrdil dominanci domácích. Hosté sice před přestávkou snížili, ale Vergassola stál v ofsajdu.

Ve druhém poločase fauloval Del Gross Palacia, ale sudí Barcani tento k zákrok neposoudil jako penaltový a nařídil pouze roh, samozřejmě k nevoli domácích. Ve druhém poločase Siena předvedla mnohem lepší výkon a v 81. minutě byla odměněna Paolucciho brankou. A uběhly jen dvě minuty a Siena snížila už na 3:2! Trefil se Massimo Maccarone. Siena měla ještě příležitost k vyrovnání, ale o všem nakonec rozhodl Sergio Floccari, který v poslední minutě pojistil zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Milán 1:2

08.11.2009 15:00

Góly: 64. Thiago Silva (vl.) - 21. Thiago Silva, 35. Alexandre Pato

Milánské AC dokázalo v deštivém Římě naplno bodovat a potvrdilo dobrou formu. Rossoneri se po výhře 2:1 posunuli už na třetí místo, protože v souběžně hraném utkání nestačila Sampdoria na Cagliari. Výhru zajistil milánskému celku Silva a Pato. Situace Lazia začíná být více než kritická.

Ve 22. minutě zahrávali hosté volný přímý kop, Pirlo poslal do pokutového území nadýchaný centr, do kterého doslova vletěl po hlavě Tiago Silva a Milán vedl v Římě 1:0. Centrované míče do pokutového území domácích slavily úspěch, na další Pirlův centr si naskočil Pato, avšak brankář Muslera jeho pokus chytil. Prakticky stejná situace se opakovala po pěti minutách, tentokrát centroval Ronaldinho a Pato už byl hlavou úspěšný - 2:0 pro AC Milán.

Ještě předtím musel Dida vytáhnout přímý kop Zarateho na roh. Rossoneri pak byli aktivnější, Seedorf jenom těsně minul rozehrávku uvnitř pokutového území. Tato situace nastala poté, co domácí zahráli malou domů.

Rozhodně se nedalo říci, že Lazio hrálo špatně. Biancocelesti se velice často pokoušeli o střelbu ze střední vzdálenosti, ale Dida byl ve většině případů úspěšný. Před koncem prvního dějství zahrozil po Zambrottově centru Borriello, ale minul. Podobně si vedl i v hlavičce kapitán Massimo Ambrosini.

Lazio Řím po změně stran zvýšilo aktivitu. Do dalšího centru se vložil Cruz a přestřelil. Skoro v každém zápase, které Lazio odehraje vyniká Mauro Zarate a potvrdil to i proti Milánu. V 64. minutě se totiž právě jeho střela odrazila od obránců AC, čímž změnila směr a Dida na teč Tiaga Silvy nestihl zareagovat - 2:1.

Mauro Zarate byl při chuti, jeho další tvrdou ránu Dida vyrazil. Lazio se snažilo o vyrovnání, nebezpečný centr z pravé strany jen o kousek netrefil Rocchi. V nastaveném čase mohl dodat klid Milánu Pato, jeho střela však skončila nad. Biancocelesti už nevyrovnali a potvrdili, že se jim proti Milánu dlouhodobě nedaří.

Více informací k zápasu

Parma FC - Chievo Verona 2:0

08.11.2009 15:00

Góly: 40. Cristian Zaccardo, 72. Davide Lanzafame

Parma pokračuje v dobrých výsledcích, tentokrát si připsala tři body za vítězství 2:0 v severském derby proti Chievu. Domácí vedli do poločasu trefou Zaccarda 1:0, po změně stran přidal důležitý druhý gól Lanzafame.

Domácí začali šancí Lucarelliho, jenž z dobrých třiceti metrů vystrašil hostujícího brankáře Sorrentina. V 19. minutě ale museli střídat, útočník Alberto Paloschi pro zranění odstoupil a na jeho post musel Amoruso. "The Gialloblu" pokračovali ve snažení, ve 23. minutě předvedl další dobrý zákrok Sorrentino po přímém kopu Bulhara Bojinova. Pět minut před koncem prvního poločasu Parma udeřila, Zaccardo vybojoval míč a následnou dobře umístěnou střelou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Parmu.

Chievo nebylo až na pár výjimek směrem dopředu příliš nebezpečné. Spolupráce Marcoliniho s Yepesem kýženou vyrovnávací branku nepřinesla, a na druhé straně Daniel Galloppa zazdil přihrávku Bojinova. Zasahovat musel opět Sorrentino, s Amorusovou hlavičkou však větší problémy neměl. V 66. minutě domácí pojistili výsledek. Po rohovém kopu rozezvučel jeden hráčů hlavou tyč, nicméně Blerim Dzemaili ještě udržel míč ve hře, přihrál Davidu Lanzafamemu a ten celé dílo dokončil - 2:0 pro Parmu.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 0:1

08.11.2009 15:00

Góly: 84. Juan Vargas

Souboj Udinese s Fiorentinou dopadl lépe pro hostující Violu. Ta dokázala využít menší převahu až v 84. minutě zásluhou branky Juana Manuela Vargase. Výhra 1:0 posunula Fiorentinu na čtvrté místo tabulky.

Fiorentina byla v prvním poločase aktivnějším týmem, ale převahu nedokázala gólově zužitkovat. Střela Montoliva ze střední vzdálenosti se mezi tři tyče nevešla a jeho spoluhráč Vargas rovněž nemířil přesně. Udinese také mělo šance, Di Natale z brejkové situace trefil jenom dobře postaveného obránce. Před koncem prvního dějství se natlačil před branku Udine střelec Gilardino, a jen o kousek minul branku.

Spolupráce Di Nataleho a Corradiho málem přinesla po změně stran kýžené "ovoce", nicméně Corradi z dobré pozice hlavou netrefil. Tentýž útočník se pak dožadoval odpískaní pokutového kopu, ale rozhodčí viděl celou situaci jinak. Jak se nakonec ukázalo, kdyby k odpískání došlo, nemohli by se hosté příliš divit.

Každopádně Viola byla lepším týmem a v 84. minutě to potvrdil i výsledkově Juan Manuel Vargas, který se s pomocí " Paní štěstěny" prosadil z přímého kopu. Zvýšit mohl Gobbi, jeho prudká rána však skončila těsně vedle. Udinese ještě v závěru sahalo po remíze, ale skvělý zákrok Freye po šanci Di Nataleho Violu zachránil.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Řím 1:1

08.11.2009 20:45

Góly: 48. Samuel Eto'o - 13. Mirko Vučinić

Inter Milán si ve šlágru kola s AS Řím připsal bod za konečnou remízu 1:1. Pro svěřence trenéra Mourinha nemá ztráta dvou bodů vážnější význam, neboť Inter stále vede italskou ligu s velkým náskokem. Hosty poslal po čtvrthodině hry do vedení Mirko Vučinič, ale krátce po změně stran vyrovnal Samuel Eto’o.

Utkání mělo poměrně velké tempo, ovšem na první velkou příležitost si museli diváci počkat do 13. minuty a hned z toho byla úvodní branka. Zčista jasna udeřil AS Řím, Motta poslal do pokutového území dlouhý balón a Mirko Vučinič v hlavičkové souboji předčil Lucia, a takovým padáčkem i brankáře Cesara - 1:0 pro Řím. Inter se rozehrával pomalu, Maiconovu nepříliš prudkou střelu v pohodě lapil Sergio. Římský brankář měl o chvíli později více práce. Milito se totiž zbavil obránce, ale na Sergia nevyzrál. To byla vůbec největší šance Nerazzurri v prvním poločase. Hostující fanoušky a jistě i trenéra Ranieriho pořádně vystrašilo sklepnutí Andreolliho směrem na brankáře Sergia, ten musel míč v pádu vyrazit před dotírajícím Stankovičem. Vlci museli v prvním poločase střídat, v hlavičkovém souboji s Patrikem Vieirou se zranil Daniele De Rossi, a na plac musel Faty, nicméně Římané vedení v prvním poločase udrželi.

Inter Milán vstoupil do druhého poločasu nejlépe jak mohl. Samuel Eto’o v pokutovém území z otočky vystřelil přesně na zadní tyč a Julio Sergio se mohl natahovat marně - 1:1. Nerazzurri však neměli stálý tlak, a tak hrozil Řím. Riise nebezpečně hlavičkoval mimo a Vučiničovu střelu po hodině hry musel Cesar vyrazit, a následně Maicon zakopnout na rohový kop. Na druhé straně nedosáhl před brankou na Ballotteliho střílenou přihrávku Milito. V nastaveném čase vstřelil Milito branku, ale vzrušení domácích ochozů bylo marné, neboť byl argentinský střelec v ofsajdu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1292129:1029
2.Juventus FC1273225:1324
3.AC Milán1264214:1222
4.ACF Fiorentina1263313:921
5.UC Sampdoria1263318:1521
6.Janov CFC1262422:2220
7.Parma FC1262414:1420
8.Cagliari Calcio1261516:1219
9.AS Bari1246211:718
10.SSC Neapol1253417:1818
11.Città di Palermo1244416:1716
12.Chievo Verona1243514:1415
13.AS Řím1243519:2015
14.Udinese Calcio1243515:1615
15.Bologna FC1233613:1812
16.SS Lazio122559:1411
17.Atalanta BC1223711:209
18.AS Livorno122374:139
19.Calcio Catania1215611:188
20.AC Siena1213811:206

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (377)

Přidat komentář
GEGE

Jěště,že jsem tu Neapol nakonec nevsadil...

Reagovat
smazaný uživatel

Za remízu 1 1?

Reagovat
smazaný uživatel

lol 1:1 kdyz to skoncilo 0:0

Reagovat
M11

jezisi tak se upsal nekdo.. se poserte

Reagovat
10

dole je odkaz - Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak!

Reagovat
jtbs

Ako hral Hamsik?

Reagovat
10

nehrál nic, stejně jako celá Neapol...

Reagovat
jtbs

skoda no..on sam hru podvihnut nedokaze

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší z neapolu...lavezzi a quagliarella hrali strašne v tom útoku

Reagovat
jtbs

a Cigarini hra ako tuto sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

přihrajte mi někdo link na juve .. jestli máte dík

Reagovat
lnterista

bet365

Reagovat
smazaný uživatel

MAUROOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

2x MAUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

kua jdu si pro jidlo a najednou dva nula...tak to seru a jdu se divat na verdasca

Reagovat
panca

absolutne souhlasim!!! taky jsem to vypnul - juve je vzdycky nuda

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

inter to je v poezia v pohybe

Reagovat
lnterista

co do toho pletes inter?

Reagovat
jtbs

klidek...ja len tak

Reagovat
lnterista

tak jen tak si to odpust

Reagovat
jtbs

Reagovat
lnterista

Reagovat
jtbs

hold teraz som zistil ze panca je Milanista

Reagovat
lnterista

koukam

Reagovat
10

panca je Milanista, pokud se nepletu

Reagovat
jtbs

aspon ze to mesto som uhadol

Reagovat
Mr.Jindros

Mauro nejlepší hráč Juve v poli tuto sezónu.

Reagovat
10

Reagovat
jtbs

to jo..pred sezonou by som to nepovedal

Reagovat
10

ani na začátku sezony to nevypadalo z jeho strany nějak slavně, ale teď je opravdu bezkonkurenční

Reagovat
jtbs

na zaciatku sezony hral v zlej taktike..ale aj tak patril k tym lepsim

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší ofenzivní, stopeři jsou trošku lepší, stabilnější.

Reagovat
smazaný uživatel

BUFFOOOON

Reagovat
jtbs

Grande Mauro

Reagovat
Mr.Jindros

Dneska je to v defenzivě daleko jistější... líbí se mi to víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ten nazev clanku by se mel pozmenit xD reméza 1:1 je dost daleko od pravdy xD

Reagovat
lnterista

tak asi prepinam

Reagovat
lnterista

tak to zas vracim

Reagovat
panca

tak ted uz asi nikdo nevi na co koukas?!

Reagovat
lnterista

na real a verdasca

Reagovat
panca

nechces prijet do prahy na beckera???

Reagovat
lnterista

ten jeste zije? premyslel jsem ze pojedu na finale DC ale nakonec to kaslu

Reagovat
panca

je tu exhibicka becker edberg atd premyslim ze pujdu. Na DC jsem mel listky ale vysral jsem se na to - zbytecne drahy!!!

Reagovat
lnterista

exhibice me neberou

Reagovat
panca

tak je vyzvem v deblu a dame jim

Reagovat
lnterista

dal bych

Reagovat
10

zdálo se mi to, nebo by ten gól platil, kdyby se toho Melo nedotknul na brankový čáře?

Reagovat
Mr.Jindros

No, kluci by se mohli naučit jak si nestoupnout při standartkách do ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Melo dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

vidim jenom utržky ale Caceres nejak hoří se mi zdá...

Reagovat
smazaný uživatel

vidim jenom utržky ale Caceres nejak hoří se mi zdá...

Reagovat
Mr.Jindros

Toto nemůžem normálně zabetonovat, když vedem o dva?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře diego...

Reagovat
Mr.Jindros

5:1, 2:3, 5:2.... Nemůžu si pomoct, mě to baví a docela si to užívám.

Reagovat
10

škoda tý Neapole, protože to byl dost podobnej zápas, jako dneska, nebo i s Dorií

Reagovat
Mr.Jindros

Posledních deset minut za stavu 3:2 už jsme to hráli docela dobře... když vedem o dva tak to musíme bejt my, kdo dává góly z rychlých přihrávek za obranu.

Reagovat
10

tenhle zápas se moc nelišil od toho s Neapolí, znovu zbytečný góly z brejků...už jsem si říkal, že Treza tam byl dneska úplně k ničemu a on dal asi 5 vteřin na to gól...dopředu dneska dobrý, ale ty 2 zbytečný góly ten výkon trošku sráží...

Ciro Immobile byl na hřišti 3 minuty a málem dal dva góly, to je velkej talent jinak z Atalanty hrál výborně Valdes

Reagovat
Mr.Jindros

Immobile... tenhle hurá Juventus by mohl mít mladé dravé talenty hodně rád. Jsem zvědavý co s Marchisiem, až se vrátí.

Reagovat
10

no jsem na to taky zvědav, až bude fit Sissoko, Marchisio...s naším štěstím na zranění se možná ani stejně nedočkáme toho, aby byli všichni ok jinak bych Marchisia viděl vedle Mela, moc jiných variant podle mě není

Reagovat
jtbs

Marchisia do stredu zalohy...tocit s Melom, Sissokom a Poulsenom

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!! mel jsem pripravene nejake zaporne poznatky.. ty dva goly v zaveru to ale zachranili

na Maura je radost pohledet

Reagovat
M11

*zachranily

Reagovat
jtbs

*zachranili

Reagovat
jtbs

* teda vlastne zachranily v cestine

Reagovat
smazaný uživatel

Cartellino šmatlák Doni zase nezklamal.

Juve!

Reagovat
10

to je fakt hroznej komediant...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že on a né já

Reagovat
10

to bych si k bianconerimu nedovolil, samozřejmě Doni

Reagovat
smazaný uživatel

bianconero nel cuore

Reagovat
Arne

Diiieegoo!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Btw cožeto přesně hraje Iago za post?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve . Ale musím trochu rejpnout do beků - Cáceres mi přijde dobrej jen proti některým soupeřům, ale jak má proti sobě křídlo, tak to nedává. A Grosso je Zambrotta č. 2, Mesto, Hamšík a teď dokonce Ceravolo. No nevím...

Jinak Atalanta se dočkala sezony, kdy vyhasíná il capitano a hned jez ní žhavý adept na sestup.

Reagovat
10

Cácerese tam dneska ten Valdes hodně větral, ale pořád mi příjde jako lepší varianta, než Zdenda...jinak Grossovi chyby vzadu už tuhle sezonu opravdu přinesly docela dost branek v naší síti

Reagovat
jtbs

cez vsetky zapory to beriem tak, ze Grosso s Caceresom su vzdy lepsi ako Molinaro s Grygerom

Reagovat
Mr.Jindros

Caceres není ani o cenťák lepší než Zdenda. Na PO potřebujem posilu, to ví každej. Grosso je dost kontroverzní.

Reagovat
jtbs

Caceres je pre mna o stupen lepsi ako Zdenek..Berem to tak ze cez Grygeru sme dostavali priamo goly pri braneni vo vapne..Ceceres si svoje vo vapne uhra..a prejdu cez neho len po kridle, kde sa to este da napravit...tod moj nazor

Reagovat
10

ještě pár gólů přes Grossa a možná si to pomalu přestanu myslet

Reagovat
homeles8

Prej příde Sagna :-)

Reagovat
10

tomu nevěřím, ale považuju ho za jednoho z nejlepších pravých beků, takže bych ho samozřejmě uvítal...ale opravdu to podle mě není moc reálné

Reagovat
jtbs

dost sa hovori o Rafinhovi

Reagovat
Mr.Jindros

O toho bude pranice. Takovej bek zadara... nevěřim, že to naše vedení zvládne.

Reagovat
10

právě...navíc já si ani nejsem moc jistej, že by byl taková posila, příjde mi moc slabej (fyzicky) na beka v Serii A...

Reagovat
Mr.Jindros

A co třeba ten Clerk? Přiznám se, že o Clerkovi, Rafinhovi a konec konců i Sagnovi vim prd jak přesně hrajou.

Reagovat
10

Sagna by byl ideální posila, je silnej, dobrej dozadu i dopředu...o Clercovi nevím nic moc, jenom snad že byl dlouho zraněnej...to by nám musel říct někdo z francouzů, docela by mě to zajímalo...Rafinhu jsem viděl cca 5x, přišlo mi, že je to takovej Marcelo, dopředu dobrý, ale vzadu hořel

Reagovat
jtbs

Reagovat
jtbs

uz som ho nevidel hrat celu vecnost..dost sa o nom hovori hlavne koli znamemu menu, ale netusim ako momentalne hrava...a presne tak, je fyzicky slaby..ale vela kvalitnych dostupnych krajnych obrancov nie je..moznoze by sa vyplatilo vykradnut Arsenal...

Reagovat
jtbs

moznoze vyskusat De Caglieho..to by nemuselo byt na skodu..ten aspon vie centrovat (aj ked nesmieme zabudat na dnesnu fabiovu asistenciu)

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt pech, takového Doniho jsem před sezónou vůbec nečekal pro mě asi zklamání ligy...

Reagovat
jtbs

Ciro v tom ma stale bordel. Za stavu 1-3 sme tam lietali jak splasene ovce. Ked predsa vedieme o 2 goly, tak naco utocime do plnych? Hrame so 4 obrancami a 2 defenzivnymi zaloznikmi..nebolo by od veci, keby za takehoto stavu aspon 4 branili..A isty nemenovany klasik (teraz si fakt nespomeniem jak sa vola) by povedal ze hraci sa subojov zucastnili, ale neabsolvovali ich..casto tam lietali od jedneho k druhemu a hraci Atalanty si ich prepinkali, proti silnejsiemu superovi by to mohlo dopadnut inak. Dnes sme mali stastie na odrazene lopty..

Inac ked nepocitam chvilkove trpnutie za stavu 2-3, tak to bol zabavny zapas..Giovinco ma stale viac a viac presviedca ze jeho miesto je na kridle a nie na OZ, kam ho mnohi pasuju..Treza cely zapas neviditelny, cely zapas ale nedostal dobru loptu..a potom mu stacila jedna odrazena...Immobile? ..len tak dalej...Camo

Reagovat
homeles8

Reagovat
jtbs

inac ani si nespomeniem kedy som naposledy videl 10 krat gol v sieti v jednom zapase

Reagovat
jtbs

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

a zejtra FORZA ROMA!

Reagovat
jtbs

uz je nacase

Reagovat
Tsigi

100 pro AC

Reagovat
homeles8

100 pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl včerejší zápas komentovat, tak asi zkopíruju příspěvek z minulého týdne. Přesně tohle jsem čekal. Uvidíme, jestli nám štěstí, soupeři a Gigi dovolí pomýšlet na titul aspoň do března. Ale dívá se na to hezky.

Několik výtek k hráčům:

1. Všichni, kdo říkají, že Cáceres je lepší než Zdenda, by se měli zavčas probudit. Ten chlapec hoří jak papír a to i proti slabším soupeřům.

2. Dobře, Melo není žádná poziční superstar, ale zkurvit tolik míčů(které třeba vybojuje někdo jiný) nesmí!!! To, co on ztratí za dva zápasy, si nesmí dovolit ztratit za půl sezóny.

3. Diego - Pokud mu dá soupeř prostor, je to celkem v pořádku, ale většinu zápasu je to špatný. Na Sérii A je slabý, pomalý s míčem a neumí vystřelit. Měl by se urychleně zlepšit, hlavně co se týče rychlosti zpracování a taky zpevnit.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě...

FORZA JUVE!!!

Reagovat
jtbs

1. nesuhlas ( ale aj tak tu treba posilnit )

2. suhlas

3. suhlas

FORZA JUVE!!! - suhlas

Reagovat
Mr.Jindros

Jo jen tak mimochodem, pokud ty tvrdíš, že se 4231 nám to dvakrát ze tří zápasů vyjde a trochu to zjednodušíme, tzn. vyjde znamená "vítězství" a nevyjde znamena "remíza nebo prohra" a hráli bysme takhle celou sezónu, tak 2/3 vyhranejch zápasů se dostáváme někam k 25-26 výhrám, což by na titul mohlo stačit. Akorát momentálně ten poměr 2/3 vítězství nemáme no, takže jestli chceme titul musíme mít jednu pořádně dlouhou šňůru.

Reagovat
smazaný uživatel

2 výhry, jedna prohra bylo myšleno celkově statisticky. Vem si to tak, že to vychází přesně na 2/3 bodů, tudíž 76 a s tím vyhrál titul jenom Inter víš kdy...

Reagovat
10

1. větší problém vidím přes Grossa, i když i Cáceres měl včera velký problémy, předtím s Kolarovem v Laziu...pořád mi ale příjde lepší, než Zdenda, je dynamičtější, lepší dopředu...

2. souhlas...nechápu to, při tom vedení o dva góly už tam zase zkoušel patičky a kraviny, to si hráč na jeho pozici prostě nesmí dovolit...je mu 26 let, takže se to těžko dá svádět na nějakou nevyzrálost, jeho výkony tím hodně trpí, protože po většinu utkání hraje dobře

3. slabý, pomalý s míčem a neumí vystřelit...nesouhlasím s tím, že neumí vystřelit a je slabý, to že to není žádnej sprinter bylo každýmu jasný už v Portu...o Diega se nebojím, prostě potřebuje čas, aby ustálil výkony, důležitý je, že už dokázal zahrát výborně...díky tomu můžeme věřit, že to časem bude jen lepší

Reagovat
smazaný uživatel

3. Vůbec jsi mě nepochopil. Slabý znamená málo stabilní. Odfoukne ho silnější vítr a pokud to tak bude pořád, nic z něj nebude. Pomalý neznamená rychlostí běhu, ale zpracováním, dobou než přihraje a tak. Většinou se rozhlédne a než přihraje, je bez míče(nebo leží). Všechno mu strašně dlouho trvá. Je to možná pozůstatek z Německa, kde se hraje extrémně čistě. Třeba si zvykne, prostě musí...

Reagovat
10

já jsem to pochopil, že si myslel fyzicky slabý...právě s tím moc nesouhlasím, mě naopak příjde, že má na svojí postavu velmi dobrou stabilitu...

jinak samozřejmě Serie A není Bundesliga, nebo portugalská liga, bude možná muset trošku změnit svůj styl hry, tady tolik prostoru nedostane...ale fakt se nebojím toho, že by neměl patřit k nejlepším hráčům v lize

Reagovat
jtbs

hlavne by mal sam vediet kedy odovzdat loptu spoluhracovI

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připadá naopak dost stabilní. A k té rychlostí rozehrávky a vůbec myšlení: ono je něco jiného hrát ve Werderu, který jde v 7 hráčích do útoku a v poněkud opatrnější hře Juve. Není to ani tak o soupeřích, jako o spoluhráčích. Jak vidno, s tímhle ofensivním systémem jde Diegova hra o sto procent nahoru. A nejen jeho, samozřejmě.

Myslím, že Diego je typ hráče, který potřebuje mít často míč. Není to Pirlo, který dokázal vyčarovat ze tří kontaktů jednu geniální přihrávku. Spíše je to takový typ fotbalisty, který se nesmí bát, že v případě ztráty míče bude na další čekat 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Cáceres je horší než Zdenda. Ale hlavním problémem beků je hra zálohy, oni jsou v podstatě fackovací panáci. Na jejich místě by to neubránil ani Superman.

Reagovat
10

no to bude ten problém no, už jsme se o tom bavili...ono když na ty beky chodí 15x za poločas Valdes, Kolarov, nebo Dátolo 1 na 1 v plným běhu, tak se to těžko zastavuje...

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán klobouk dolu......

Reagovat
smazaný uživatel

DO Milána vezeme zasloužené 3 body, přestože ta druhá půle nebyla plně v naší režii...

Dida Pato Zarate Muslera

Reagovat
smazaný uživatel

jj skoda toho vlastniho golu ale dalsi vyhra.

Reagovat
Yanek

a Silva

Reagovat
Mr.Jindros

To se nám to pěkné seřadilo...

Reagovat
panca

ale obracene

Reagovat
Mr.Jindros

Po patnáctém kole chci ve sloupečku "Výhry" vidět u Juve číslo 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva a Cassani v repre .

Reagovat
Tsigi

Cassani

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej nášup a já to zase neviděl...

Každopádně vychytat mouchy (v tomto případě spíš masařky) a vypadá to na novou Barcelonu

Forza Juve!

Reagovat
jtbs

tyych much, ktore musime vychytat je docela dost..nenechaj sa ovplivnit vysledkom zapasu

Reagovat
Tsigi

OT: Prý zájem o Yarmolenka a možnost jednat o Magraovi, Mykhalikovi nebo dokonce Milevskyim

Magrao by byl skvělej místo těch komiků na lajnách a ten Yarmolenko by se mi místo Dinha taky líbil.

K DInhovi to je statisticky docela krutý ta kritika, protože v asistencích a brankách musí od nás být snad nejlepší hráč

Reagovat
Tsigi

+ Krasič říkal, že z týmů, kterého o něj mají zájem upřednostňuje AC

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo se i o Kačarovi ne ? Ten je taky fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

o něm se napsalo zhruba jednou, nicméně pokud by Hertha NÁHODOU spadla, šla by jeho cena nejspíš slušně dolů a nebylo by špatný to zkusit. na druhou stranu zkusit to bude chtít určitě celá řada dalších nápadníků.

Reagovat
panca

s tim dihnem je to tezky ted se mu v kazdym zapase povede jedna golova prihravka ale ve hre je to jako kdyz hrajem v 10 a potom je tezky branit vysledek viz dnesek! vubec nebrani a v utoku taky neobejde zadnyho spoluhrace! proste jen ry prihravky

Reagovat
GEGE

Ten Magrao je sice do ofenzivy skvělý ale do zadu hořel...Milevsky s Mykhalikem mě nějak extra nezaujali...Nejvíc s těch se mi líbil ten Yarmolenko ale i bez toho bych se obešel...Mám vysněné jíné borce...

Reagovat
Tsigi

tak já mám taky vysněné jiné posily, ale o těhle se prostě píše

Reagovat
panca

ja bych zkusil na hrotu dzeka, pato zleva a nekdo nevej misto dihna za ne ale to je nesplnitelny!!! ps doufam ze prijde ted zime ten rafihna

Reagovat
smazaný uživatel

místo Dinha může přijít právě zmíněnej Krasić (Pato tím pádem vlevo) a pak je tady Adiyiah, ale ten je zatím samozřejmě otazník...

Reagovat
smazaný uživatel

proč Džeka proboha? Jako by nestačil jeden Hunter...

Reagovat
Tsigi

tak já mám taky vysněné jiné posily, ale o těhle se prostě píše

Reagovat
smazaný uživatel

nter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 25 Samuel, 6 Lucio, 4 Zanetti; 11 Muntari, 14 Vieira, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o;

A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba , 10 Sneijder, 19 Cambiasso, 26 Chivu, 30 Mancini, 45 Balotelli;

Allenatore: José Mourinho

Roma: 27 Julio Sergio; 13 Motta, 3 Andreolli, 5 Mexes, 17 Riise; 33 Brighi, 7 Pizarro, 20 Perrotta; 16 De Rossi; 9 Vucinic, 94 Menez;

A disposizione: 1 Lobont, 14 Faty, 19 Baptista, 21 Guberti, 22 Tonetto, 77 Cassetti, 89 Okaka;

Allenatore: Claudio Ranieri

Reagovat
panca

ten rim ma strasnej utok!!!!

Reagovat
GEGE

Ne jenom útok....

Reagovat
smazaný uživatel

Totti paráda (pokud hraje), Menéz se chytá (pokud neodejde), Okaka potenciál má, to už dokázal. Jen Mirkovi už nemůžu přijít na jméno

Reagovat
10

minulej zápas to už bylo lepší, snad na to naváže

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím podle mě je to jeden z nejpřeceňovanějších útočníku v Serii A... Alespoň v LM mu to tam padalo... Ale z těch šancí, co spálí, bolí oči... Za těch 20M se rozhodně nevyplácí

Reagovat
10

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

aspon ze me vyslechl s kapitanem

Reagovat
smazaný uživatel

Mocně doufám v bod ze San Sira

Reagovat
smazaný uživatel

Podme AS !!! věříme

Reagovat
Slejdy

*yes*

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE

pokud s tímhle kádrem uhraje Leo první trojku a dostane posily, chci ho jednoznačně vidět jako našeho kouče pro příští sezonu..., vyhrabal se z tý krize hodně slušným způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini vzkazuje : To máte za Kaká

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Inter do toho!!!GO GO GO!!!

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
Slejdy

podme na to

Reagovat
10

panebože

Reagovat
GEGE

Vučinič

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic

Reagovat
Slejdy

co chce uz

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je názor

Reagovat
10

většinou ten, kdo tady dostane nejvíc naloženo pak rozhodne, tak do něj

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

pokusim se ho ještě párkrát urazit

Reagovat
GEGE

Reagovat
lnterista

boze

Reagovat
smazaný uživatel

v tej zalohe mi tak velmi chyba Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

krásna rána riise

Reagovat
10

dneska Inter poskládal hodně kreativní zálohu

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

joooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

Mirkooooooooooo já to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

smekám chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko je bůh

Reagovat
10

jeden z nejlepších útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

MIREKIARO

Reagovat
smazaný uživatel

Do břééé

Reagovat
lnterista

boze

Reagovat
smazaný uživatel

Jou !

Reagovat
10

ale tohle je podle mě jasnej gól na hlavu Césara

Reagovat
M11

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

k akemu hovnu setri Jose tych zaloznikov,ked bude teraz repre pauza

Reagovat
lnterista

to bude otazka casu

Reagovat
smazaný uživatel

bože ... proč ho tak necha jíííí

Reagovat
smazaný uživatel

co robi ten Mexes,zachvilu bude itak behat ako srnka

Reagovat
Slejdy

klidek

Reagovat
10

no chtělo by to zase někoho zkritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

zalohu Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Pustíme se do Menéze

Reagovat
10

ten by mohl...debil

Reagovat
Slejdy

Reagovat
lnterista

tjn. etak je tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je smutné, že jediný trochu kreativní hráč, který je schopen něco dopředu vymyslet je na odchodu

Reagovat
10

Mirko jde pryč?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, Jeremy FenoMenéz

Reagovat
10

jakto? o tom jsem nic neslyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

spekuluje se o tom už dlouho, podle mne to pramenilo z frustrace, že mu to zatím příliš nejde, Olympique ho uháněl (a podle všeho ještě uhání)... Ale poslední dobou se zvedl, doufám že zůstane

Reagovat
10

já jsem nedávno četl rozhovor s Ranierim, kde říkal že z něj bude hvězda, rozhodně to neznělo jako by se ho chtěl zbavit...podle mě zůstane, teď začíná hrát...o jeho odchodu se spekulovalo když nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, potřebuje pravidelně hrát... Je rychlý, drzý, seběvědomý.. Přesně tohle mi v kádru chybělo.. Jen by mohl trochu míň padat

Reagovat
lnterista

pizzaro?nebo kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, ten má v plánu ve věčném městě ukončit kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

ziadna kombinacia tam nie...skoro vsetko len centre ako Juve ked hrat,to treba pekne narazacky spraviť a bum gol

Reagovat
smazaný uživatel

nedostanete ani cent

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by to vlci robertovi trochu opepřit

Reagovat
10

Reagovat
10

ta obrana AS má hrozný věci

Reagovat
smazaný uživatel

narovinu, ten mexes je fakt kokot

Reagovat
10

je...2:0 z rohu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musíš konstruktivně a srozumitelně. Je to debil a idiot!

Reagovat
terry

Kurva to si děláte srandu...

Reagovat
smazaný uživatel

nadávat se může jen vlkům dneska

Reagovat
lnterista

mexes a ta obrana as je dneska skvela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

co je zase s Juanem? ten fakt nedokáže odehrát dva zápasy po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

asi stehení sval, na příští kolo by měl být fit

Reagovat
10

minule proti Bologni se vrátil po zranění ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, taky mě to štve... S ním v sestavě ta obrana hned vypadá jinak

Reagovat
smazaný uživatel

co ma De Rossi otras mozgu?

Reagovat
smazaný uživatel

Viera pekne

Reagovat
Slejdy

trapacku

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak co ma AS Rim hracov z papiera?

Reagovat
Slejdy

radsi nez sem neco napises tak si to 2x rozmysli

Reagovat
smazaný uživatel

má a marodka z posledních sezón to jenom potvrzuje V tomhle se nám může rovnat jen Arsenal

Reagovat
10

a Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

na ten sem neprávem zapomněl

Reagovat
lnterista

sice mam taky radost ale tohle se nahlas nerika

Reagovat
M11

BAN !!!!!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

De Rossi, to je škoda...

Reagovat
10

AS měli štěstí i na rozhodčího dneska

Reagovat
Slejdy

presne tak sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari

Reagovat
smazaný uživatel

pro diváky

Reagovat
GEGE

Muntari

Reagovat
10

Muntari se zbláznil, co to dělá??

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari...

Reagovat
smazaný uživatel

Faty a Jeremy na place Co víc si přát :)

Jinak škoda Danieleho snad bude OK

Reagovat
10

tahání za dres, to je karta

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha muay thai

Reagovat
smazaný uživatel

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Thajský box (zákrok Andreolliho na Diega)

Reagovat
smazaný uživatel

aah, ok

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

ten menez, to je slusna padavka

Reagovat
smazaný uživatel

jednou sem mu v zápase spočítal, kolikrát se octl na zemi... nevyšlo mi hezké číslo

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dojde asi taky k peknymu cislu...

Reagovat
smazaný uživatel

teď padal 2 metry předem...

Reagovat
lnterista

jeremy neboj se rict svuj nazor

Reagovat
Slejdy

aby muntari dohral dnes

Reagovat
10

teď se tam po Menézovi ohnal bez míče, škoda že to neviděl rozhodčí

Reagovat
Slejdy

videl jsem to

Reagovat
panca

muntari jasne ven!!!

Reagovat
lnterista

misto nej jde esteban nebo wesley

Reagovat
10

proč ho tam furt dává?

Reagovat
lnterista

sem tam rozhodne,ale taky ho moc nemusim

Reagovat
10

já myslel toho Muntariho...pokaždý v základu a pak ho většinou po tragickým poločase rovnou nechává v šatně, to mi moc nejde do hlavy

Reagovat
lnterista

jj ja te pochopil...nevim proc to jose dela...asi je tvrdohlavej

Reagovat
smazaný uživatel

v zimě ho musej prodat zpátky do anglie, tam at si prasí...

Reagovat
10

jak tam Roberto řve

Reagovat
smazaný uživatel

na druhy polcas musime posilniť ofenzivu prichodom Weslyho a SuperMaria

Reagovat
Shevchenko

Muntari

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ze sebe zas udělal vola. Jako Júlio, co to bylo? Proti Palermu nepodržel, v Kyjevě chyba, dnes další... Nelíbí se mi Motta, vystřídal bych ho, jenže když vidím, že Muntari hraje jak hovado, tak musí dolu, protože jinak určitě dostane červenou. Škoda Militovo spálené šance, Eto'o zas ubohej, měl by mu José ukázat, že to místo v základu nemá zadarmo. Do druhého poločasu určitě Wes a Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jaks' řek'

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem, že bude AS tak zlobit.

Reagovat
Slejdy

ja to na druhou stranu nejak tusil

Reagovat
M11

sak ty si taky stary tusitel

Reagovat
Slejdy

*yes*

Reagovat
lnterista

druhlej polocas snad bude jinej a bude to jeste hodne zajimave

Reagovat
10

no obávám se toho, že uvidíme od obrany AS ještě velký věci, pokud je dostanete trošku pod tlak...pokud tam příjde Sneijder-Ballotelli, ta současná záloha tam podle mě moc nevymyslí

Reagovat
lnterista

presne s tim to pocitam...jinak pak nevim...leda rozhodci by mohl pomoct...

Reagovat
smazaný uživatel

uz som myslel ze primadona Vucinic neda uz nikdy gol po tom najazde....ale stalo sa...Julio Sergio zatial podrzal...skoda De Rossiho....druhy polcas ocakavam nejaku penaltu a cervenu kartu proti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Už když sem dneska četl že "Franta Straka dobil Těhelné pole" doufal sem, že bychom mohli něco podobného večer zopakovat.. zatím dobrý

Reagovat
lnterista

Jose je tak citelnej

Reagovat
Tsigi

Škoda, že se nedá vsázet na střídání

Reagovat
10

to by byl dost malej kurz

Reagovat
lnterista

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ETOO ja ta milujem

Reagovat
Slejdy

vedel jsem ze si jiny takovy

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak nějaký ten gól robertovi dopřejem

Reagovat
smazaný uživatel

už zaciname konecne tlaciť

Reagovat
lnterista

Jose si to chce udelat slozitejsi tak rekl ze bude hrat jenom polocasy

Reagovat
panca

to mel chytat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
lnterista

julio ze

Reagovat
10

jo, Julio Sergio

Reagovat
lnterista

nevim kdo chyta za AS

Reagovat
10

Julio Sergio

Reagovat
lnterista

Reagovat
panca

ten jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

ted je moderni v Miláně hrát systémem 4-2-1-3

Reagovat
lnterista

kua a zas prestanou...tohle nikdy nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja

Reagovat
panca

ac to stejny!! v neapoli i dnes... ale u ac je vyhoda ze moc casto nevedeme

Reagovat
lnterista

kdyby makali tak jsou zrali na ctyrku

Reagovat
Slejdy

to zas ne

Reagovat
lnterista

ja nerikam ze hrajete spatne...ale trochu vas zatlacit a presovat tak zacnete chybovat s takovou obranou

Reagovat
10

kdo?

Reagovat
lnterista

no v lize vseci

Reagovat
10

za měsíc chlapče...

Reagovat
lnterista

ty si hodne veris vid...to se me na tobe libi

Reagovat
10

to se mi právě líbí na Interistech

Reagovat
lnterista

tak to ses pak Interista

Reagovat
10

já jenom říkám, že za měsíc uvidíme, nic jinýho jsem neřekl

Reagovat
lnterista

uz se tesim

Reagovat
Slejdy

motta aj hral

Reagovat
Slejdy

okakovník čukovník podme na to

Reagovat
M11

jedeeeeem

Reagovat
10

Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

ou kaka to roztočí

Reagovat
10

ooou...

Reagovat
smazaný uživatel

what a shoooow

Reagovat
Slejdy

prvni kousek uz ukazal

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi jeho dravost

Reagovat
smazaný uživatel

gubertiho za fenoméneza pls

Reagovat
10

hm, už je čas

Reagovat
Slejdy

jn good idea

Reagovat
Slejdy

tak maxmilian

Reagovat
Slejdy

to je na kartu

Reagovat
10

hroznej bastardo ten Mario

Reagovat
Slejdy

on je ... od te doby co jsem ho videl tak ho nemusim

Reagovat
10

nejseš sám...

Reagovat
10

podle mě moc neoblíbenějších hráčů v Itálii neběhá...a to už dokázal v 19ti letech

Reagovat
lnterista

nejhorsi ze tohle uz delal v primavere

Reagovat
Slejdy

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

jj, stejně jako toho z Neapole.. nemusím...

Reagovat
10

přesně, ten z Neapole, jehož jméno nemůžeme vyslovovat

Reagovat
smazaný uživatel

já už, že to nepískne

Reagovat
10

taky jsem s tím trošku počítal

Reagovat
smazaný uživatel

sakra vedle

Reagovat
lnterista

boze proc nehrajem a chodime?

Reagovat
Slejdy

asi je bod prijatelny

Reagovat
10

Motta se mi dneska líbí

Reagovat
lnterista

nevim proc nechcem

kdyz srovnam nasazeni v kyjeve a ted...asi nam remiza staci...jinak si to nedokazu vysvetlit

Reagovat
10
Reagovat
lnterista

spis dekuj interu

Reagovat
10

ty mi říkej, že si moc věřím

Reagovat
lnterista

me to je docela jedno ale dnesni zapas to tak citim

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný song grz roma!!

Reagovat
10

jj, moc...si pamatuju, jak vyhráli Scudetto a asi 100 tisíc fanoušků zpívalo Vendittiho Che c'è na náměstí

Reagovat
M11

super AS.. ale mohly byt i 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ti hraci nemali moc velku chuť bojovat,skoda,ale zas ponaucenie do buducnosti

Reagovat
lnterista

ponauceni? tak to je to posledni cemu verim

Reagovat
Slejdy

pocital sem s bodem takze spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání, bod je málo. Dneska se mi líbil jen Javier, Vieira a Dejan v druhém poločase. Mario teda dneska vůbec nic, jeden zápas zahraje jak bůh a další nic nepředvede. Celkově se mi útok nelíbil. Nelíbí se mi, jak se Eto'o furt stahuje do středu hřiště nebo ke stranám, pak v tom vápně je jen Milito a Muntari...

Reagovat
jtbs

Velke VDAKA Rimanom

Reagovat
smazaný uživatel

Díky AS

Reagovat
lnterista

necekal jsem pod Josem nejakej extra krasnej fotbal ale to ze z anglie pritahne rychlej fotbal a rychle pristupovani k protihracum a dat jim co nejmene casu na rozehravku...ale to je takova chodicka nikdo si nenabene zadnej sprint atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Mourinho postavil za hrůzu do té zálohy, ten už si z toho náskoku fakt dělá prdel...

Reagovat
10

naštěstí to myslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

je to jenom o jeho aroganci...

Reagovat
smazaný uživatel

To dělal i u nás v CFC. V 04/05 a 05/06 měl naprosto úžasnej kádr a v 06/07 to chtěl jet na vyším levelu, tak přivedl Mikela a Boulahrouze.

Reagovat
Tsigi

Tak jsem se koukal na rozlosování a pro AC bude klíčový prosinec, leden a série Doria, Palermo, Fiorentina, Janov a Juventus docela masakr

Reagovat
lnterista

uz myslis na titul co

Reagovat
Tsigi

tak na něj myslím každý rok, a když vidím ten Juventus, tak už zbýváte jen vy

Reagovat
lnterista

tak ja to myslel tak ze ted vam to jde...dneska jste stahli...tak clovek se koukne na rozlosovani...nejsem jinej

Reagovat
Tsigi

tak vy hlavně poslední roky nemáte moc příležitostí ke stahování

jasně, že mě to zajímá, ale pořád je možnost, že to poserem s Cataniou a zas to bude o ničem

Reagovat
lnterista

taky porad spekuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Bod dobrý, spokojenost.. OT: Lyon-Olympique 5:5

Reagovat
Slejdy

peklo

Reagovat
smazaný uživatel

to je celkem masakr, to hráli bez gólmanů ?

Reagovat
smazaný uživatel

No možná se to tak říct dalo

Reagovat
Jajinek

No, bylo to strašné, koukal jsem se na to až ted´v noci a málem jsem usnul. Skoro bez šancí, AS bránilo jako Catanie. Záloha Interu k smíchu. Pořád se jen faulovalo. my snad udělali tolik nedovolených zákroků, co za celou sezonu ne. Hráči říma zase pořád jenom ležely i po běžných zájrocích. Přesto Dejan a Muntari mohou být rádi, že dohráli zápas.

Sneijder stašný, Eto v podstatě taky, ale aspoň dal gól. Prostě totálně v krizi zápas, nedokázat porazit takto slabou Romu, to je na pováženou.

Špatnou náladu mi ale určitě napraví roberto, až přijede a napíše největší ódu v dějinách San Sira, na kterou se moc těším.

Reagovat
lnterista

ja bych zas toho sneijdera radil k tem lepsim...to je tezky kdyz nikdo nechce hrat a kazdej tam jenom stoji...na nem bylo aspon videt ze chce a snazil se okamzite neco dopredu vymyslet...takovi hraci to melo v interu vzdycky nejtezsi

Reagovat
Jajinek

Snaha je vec jedna, to ma treba Samy celou dobu co je u nas, ale kdyz se hrac viditelne trapi a nejde mu to, tak hold musi sklizet kritiku. Wes nedal jedinou prihravku, ktera by nebyla na metr a nevymyslel zhola nic....bohuzel.

Reagovat
lnterista

jasne...ale mluvit o tom ze strasny a vyjmenovat jenom Sneijdera...no nevim...strasnej byl i Milito,Mario,,Dejan,Muntari,Vieira,Motta,Jose,obrana...proste vsechno

Reagovat
Jajinek

Ano, ale od Vieiry nebo Muntariho nikdo tvoření hry neočekává...

Reagovat
lnterista

to tak jeste ja mluvim o tom kdo hral strasne..kdyby se to v interu bralo podle toho kdo spatne tvori tak hraje strasne tak hrajem seriiC. Ja jsem proste po vcerejsku moc moc zklamanej..ani ne tak vysledek ale ta predvedena hra a touha vyhrat

Reagovat
Jajinek

jj..máš pravdu, hráli prostě špatně, skoro všichni

Reagovat
lnterista

ja bych jim dal masaz

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů je dost, ale je to mín než 7 bodů

Reagovat
jtbs

ty budes nejakej ucenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele