12. kolo
08.11.2009 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Inter Milán - AS Řím 1:1

Inter Milán si ve šlágru kola s AS Řím připsal bod za konečnou remízu 1:1. Pro svěřence trenéra Mourinha nemá ztráta dvou bodů vážnější význam, neboť Inter stále vede italskou ligu s velkým náskokem. Hosty poslal po čtvrthodině hry do vedení Mirko Vučinič, ale krátce po změně stran vyrovnal Samuel Eto’o.

Utkání mělo poměrně velké tempo, ovšem na první velkou příležitost si museli diváci počkat do 13. minuty a hned z toho byla úvodní branka. Zčista jasna udeřil AS Řím, Motta poslal do pokutového území dlouhý balón a Mirko Vučinič v hlavičkové souboji předčil Lucia, a takovým padáčkem i brankáře Cesara - 1:0 pro Řím. Inter se rozehrával pomalu, Maiconovu nepříliš prudkou střelu v pohodě lapil Sergio. Římský brankář měl o chvíli později více práce. Milito se totiž zbavil obránce, ale na Sergia nevyzrál. To byla vůbec největší šance Nerazzurri v prvním poločase. Hostující fanoušky a jistě i trenéra Ranieriho pořádně vystrašilo sklepnutí Andreolliho směrem na brankáře Sergia, ten musel míč v pádu vyrazit před dotírajícím Stankovičem. Vlci museli v prvním poločase střídat, v hlavičkovém souboji s Patrikem Vieirou se zranil Daniele De Rossi, a na plac musel Faty, nicméně Římané vedení v prvním poločase udrželi.

Inter Milán vstoupil do druhého poločasu nejlépe jak mohl. Samuel Eto’o v pokutovém území z otočky vystřelil přesně na zadní tyč a Julio Sergio se mohl natahovat marně - 1:1. Nerazzurri však neměli stálý tlak, a tak hrozil Řím. Riise nebezpečně hlavičkoval mimo a Vučiničovu střelu po hodině hry musel Cesar vyrazit, a následně Maicon zakopnout na rohový kop. Na druhé straně nedosáhl před brankou na Ballotteliho střílenou přihrávku Milito. V nastaveném čase vstřelil Milito branku, ale vzrušení domácích ochozů bylo marné, neboť byl argentinský střelec v ofsajdu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
Slejdy

uz se nam to blizi

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pro Inter ...

Reagovat
Slejdy

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl ses zastat AS a jeho super formy

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je přesně ten zápas, na kterym se AS muže zvednout.. nechci tipovat výsledek, ale očekávam nejlepší zápas prozatimní sezony Serie A

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele