Serie A - preview 7. kola: AC Milán jde na Neapol

16.09.2022, 09:42, aktualizováno 18.09.2022, 09:16
Previews
Olivier Giroud (© AFP)
Neapol se drží na čele italské nejvyšší soutěže, aby to platilo i po sedmém kole, musí zvládnout těžký duel na San Siru s milánským AC. Atalantu pro změnu čeká těžké venkovní utkání s AS Řím, zatímco Juventus by měl brát "povinné" body s Monzou. Inter se představí na hřišti Udinese, Lazio cestuje do Verony...
Udinese Calcio - Inter Milán  (neděle 12:30)
Udinese zatím působí jako mírné zjevení, protože si postupně bere body od jednoho soupeře za druhým. Dalším velkým testem schopností trenéra Cioffiho a jeho kádru bude domácí duel v neděli, kdy se v Dacia Areně představí Inter.

Zebry z Udine zatím hrají fantasticky a čísla to jasně odkazují. Za šest úvodních kol posbíraly už 13 bodů, čímž vyrovnal svůj historický rekord. Momentálně usiluje tým trenéra Cioffiho o svou pátou výhru v řadě a jeho fanoušci zažívají skvělé týdny. Viděli, jak jejich hráči udělili debakl AS Řím, porazili Fiorentinu a naposledy dali tři branky i nebezpečnému Sassuolu.

Trenér Cioffi ale doufá, že dobrá bilance jen tak neskončí. "Všichni si samozřejmě uvědomujeme sílu současného Interu, je to účastník Ligy mistrů a má v kádru několik velkých hvězd, které umí samy vyhrát zápas. My hrajeme trochu jinak a známe své silné stránky. Je skvělé, kolik dobrých zápasů se nám povedlo sehrát a věřím, že máme na to, abychom potrápili i tak velký tým jako Inter."

Cioffiho parta je ochuzena o zraněné trio Buta, Bijol a Masina. Ani Inter nebude v Udine kompletní. Schází mu Dalbert a hrát zatím nemůže ani kanonýr Romelu Lukaku, i když jeho léčebný proces postupuje lépe, než se čekalo.

Ze všech týmů, které aktuálně najdeme v Serii A, je to právě Inter, který zažívá nejdelší období bez remízy. Neremizoval v rámci ligy už dlouhých 15 duelů a dvanáct z nich se mu povedlo vyhrát. Interu se nepovedl start září, v němž prohrál napínavé derby s AC Milán a následně nestačil v Lize mistrů na Bayern.

Z těchto dvou porážek se ale rychle vzpamatoval a tři body získal jak v ligovém duelu s Turínem, tak následně proti Plzni. V obou duelech udržel čisté konto a to umí i proti Udinese. Od Zeber neinkasoval sedmkrát za posledních deset duelů a vyhrál čtyři z posledních pěti v řadě. V tabulce navíc oba soupeře od sebe dělí jen jediný bod.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Pérez - Pereyra, Arslan, Walace, Lovrić, Udogie - Beto, Deulofeu
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Dimarco - Dumfries, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Darmian - Lautaro, Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.87 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Cremonese - SS Lazio  (neděle 15:00)
Rychle zapomenout na čtvrteční utkání Evropské ligy budou chtít hráči Lazia, které čeká venkovní souboj na půdě nováčka Cremonese. Biancocelesti dostali v Dánsku pět branek, nicméně trenér Sarri doufá, že to na jeho svěřencích nezanechá následky. Cremonese v Serii A ještě nevyhrálo a proti Laziu je jasným outsiderem.

Ano dosavadních šest kol nestačilo Cremonese na premiérové vítězství v tomto ročníku Serie A. Nováčkovi se zatím vůbec nedaří, i když jistým příslibem jsou alespoň dvě uhrané remízy z posledních dvou kol. Plichty se Sassuolem a především Atalantou mají svojí váhu, i tak by Grigiorossi potřebovali vzpružit tříbodovým ziskem.

Dočkat se ho mohou v neděli odpoledne, kdy na jejich půdu zavítá Lazio. Znovu se tak stane po dlouhých šestadvaceti letech! Cremonese hostilo Lazio naposledy v roce 1996 a nad favoritem tehdy vyhrálo 2:1. Už je to ale dlouhá historie. Za Lazio tehdy naskakoval jako střídající hráč Alessandro Nesta nebo v základní sestavě účinkoval Roberto Di Matteo.

Po šesti kolech má Cremonese jen dva body a v tabulce se to promítá do osmnáctého místa. Lazio je sedmé a drží se v kontaktu se špičkou. Pro domácí je remíza na hřišti Atalanty určitě velkou vzpruhou, potvrdit výsledek však musí na hřišti a to bude obtížné. Lazio má totiž co napravovat a očekává se úplně jiný výkon, než ve čtvrtek proti Midtjyllandu. Dánský celek si na Biancocelesti smlsl a zvítězil vysoko 5:1, což vzal kouč Maurizio Sarri na sebe.

Lodivod domácích Alvini nebude moci počítat s Carnesecchim, Bianchettim i Ndiajem. Na druhé straně zase chybí Lazzari se Zaccagnim a dá se očekávat, že Sarri oproti čtvrtku obmění sestavu.
US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Radu - Hendry, Chiriches, Lochoshvili - Ghiglione, Meité, Ascacíbar, Valeri - Pickel - Dessers, Okereke
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Marušić, Patric, Romagnoli, Hysaj - Milinković, Cataldi, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.14 - 3.86 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Fiorentina potřebuje co nejdřív najít nejen rytmus, ale rovnou tep. Do sezony totiž ambiciózní celek vstoupil naprosto katastrofálně a trenér Vincenzo Italiano právem cítí nůž na krku. Jeho situaci se pokusí ještě zhoršit Hellas Verona.

Je až s podivem, jak rychle a dramaticky se dokáže mužstvo proměnit z pohárového účastníka se světlou budoucností na naprosto vyčerpaný a zlomený tým, který marně hledá pevnou půdu pod nohama. "Fialky" v minulé sezoně častokrát udivovaly skvělou hrou a konečně se díky dobrým výsledkům kvalifikovaly do Konferenční ligy. Jenže letos je to ohromná bída.

Fiorentina už osm zápasů v řadě nedokázala vyhrát a z toho si připsala i tři porážky. Nefunguje naprosto nic, od obrany přes útok. Porážka s Bolognou nebyla to nejhorší, co fandy toskánského celku potkalo, protože jen pár dní poté dostal toskánský celek tři branky v Istanbulu. Není divu, že trenér Italiano po utkání šel tak daleko, že své mužstvo označil jako "absolutně mrtvé a bez bojovného ducha."

Fiorentině se proti Hellasu poměrně daří a s týmem z města milenců neprohrála už pět zápasů v řadě. Od roku 1977 tak dlouhou šňůru neprohraných zápasů s Hellasem nezažila. Tehdy to byla fantastická série, která jen tak asi napodobit nepůjde. "Fialky" neprohrály s Veronou dlouhých 18 utkání, tahle série se táhla mezi lety 1957-1977!

Hellas ale vyhrál 14 ze všech duelů s Fiorentinou. Možná se to nezdá jako úplně vysoké číslo, ale vězte, že proti nikomu ze současných klubů v Serii A víc výher nezaznamenal. Kromě výhry nad Sampdorií v předminulém kole ale Hellas jinak nemá důvod k optimismu. Z pěti dalších kol vybojoval jen dvě remízy a třikrát prohrál.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Gollini - Venuti, Martinez Quarta, Ranieri, Biraghi - Amrabat, Mandragora, Barák - Kouamé, Jović, Ikoné
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Coppola, Günter, Hien - Terracciano, Ilić, Veloso, Lazović, Doig - Henry, Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.74 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Monza Brianza - Juventus FC  (neděle 15:00)
Bez výhry a na posledním místě zůstává po šesti kolech AC Monza. Ani to nemůže fanouškům nováčka překazit radost z blížícího se zápasu proti věhlasnému Juventusu. Neúspěšnější celek Itálie, co do počtu získaných titulů, se v Monze představí vůbec poprvé v historii a rozhodně má co napravovat.

Juventus je pojem, na který se v Monze už hodně těší a při vší úctě ke všem dosavadním soupeřům jde o nejzvučnější návštěvu. Monza by si jí určitě užívala lépe, kdyby měla na kontě alespoň o trochu více bodů. Klub pod vedením prezidenta Silvia Berlusconiho a sportovního ředitele Adriana Gallianiho po postupu do nejvyšší soutěže paběrkuje, což se vzhledem k letním posílám zas tak nečekalo. Špatné výsledky mají navíc svojí první oběť - trenéra Giovanniho Stroppu. Vedení klubu ho po sérii špatných výsledků odvolalo a jeho nástupcem se stal trenér rezervy a mimochodem i bývalý hráč Juventusu Raffaele Palladino.

Monza dosud uhrála jednu remízu v Lecce, zbytek zápasů prohrála. To není nejlepší forma na Juventus. Na druhou stranu změna trenéra by měla přinést potřebný impuls a koneckonců ani Stará dáma není v optimálním rozpoložení.

Juventus nevyhrál už čtyři soutěžní zápasy v řadě a v Lize mistrů je dokonce bez bodu. Trenér Allegri se ocitá pod palbou kritiky a tlak na jeho odvolání postupně sílí. V Serii A sice zůstává jeho tým bez porážky, ale na první místo ztrácí z osmé pozice čtyři body.

Bianconeri před týdnem remizovali se Salernitanou 2:2 a v nastavení jim nebyla uznána regulérní vítězná branka. Pocit frustrace se pak naplno projevil u některých hráčů včetně trenéra Allegriho, kteří dostali v nastavení červené karty.

Nový trenér Palladino se bude muset obejít bez zkušených hráčů Ranocchii, D'Alessandra a Petagny. Jestli ale někoho trápí početná marodka, je to jednoznačně Juventus. Staré dámě ani tento víkend nepomohou zranění Locatelli, Chiesa, Kaio Jorge, Pogba, Aké a Rabiot. K dispozici nebudou ani potrestaní Cuadrado, Milik a již zmiňovaný trenér Allegri.
AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Marlon, Pablo Mari, Izzo - Birindelli, Rovella, Sensi, Carlos Augusto - Pessina, Mota Carvalho, Caprari
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - Danilo, Bremer, Bonucci - De Sciglio, McKennie, Paredes, Fagioli, Kostić - Vlahović, Kean
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.67 - 3.72 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Atalanta Bergamo  (neděle 18:00)
AS Řím se po dvou zaváháních zase vzchopil a poslední dva soutěžní duely vyhrál. Jenže v neděli navečer ho čeká návštěva z Bergama. A ta je díky absenci pohárů jednak odpočinutá a jednak se jí na Stadio Olimpico tradičně daří.

Atalanta je z pohledu Římanů hodně neoblíbený soupeř. Daří se jí totiž ve Věčném městě poměrně často bodovat. Vyhrála zde od roku 2015 už tři vzájemné duely a pokud vám to číslo nepřipadá vysoké, tak vězte, že ze současných účinkujících v první lize má AS doma horší bilanci jen s Neapolí. Partenopei zvládli za tenhle časový úsek ještě o jednu výhru navíc.

"Vlci" se navíc potýkají s několika problémy. Tím prvním je větší únava. Atalanta nehraje evropské poháry a trenér Gasperini správně vyzdvihoval, jak by tento faktor mohl jeho mužstvu pomoci. AS naopak má za sebou čtvrteční utkání s Helsinkami. To pro něho nakonec nebylo zase tak náročné jako pro Finy, jelikož hrálo po většinu času v početní výhodě. Dále se ale musí obejít bez několika hráčů.

Mimo hru jsou z jeho kádru Wijnaldum, Darboe, El Shaaraway a Kumbulla. Především si ale meniskus zranil bek Karsdorp a jeho zranění je tak vážné, že musí na operaci! Atalanta ale taky nepřijede v plné síle, o čemž svědčí početné absence zejména v obraně - Djimsiti, Palomino, Zappacosta, Boga a také střelec Zapata zůstanou jen v hledišti.

AS Řím má v kádru několik hráčů, kteří za Atalantu hráli. Jedním z nich je i reprezentační bek Leonardo Spinazzola, který se k Atalantě vyjádřil: "V Bergamu jsem strávil několik krásných let a je to klub, který budu mít rád vždy. Těší mě, že má úspěch, jen doufám, že v tomhle kole zas tak úspěšný nebude. Trenér Gasperini ale dokáže z hráčů dostat maximum a vytvořit speciální prostředí pro jejich rozvoj. To, že jsou na čele, není náhoda."

Atalanta i přes velké změny v kádru zažívá skvělé období. Gasperini zůstal a dál pokračuje v generační výměně se skvělými výsledky. Nové tváře jako Lookman, Éderson, Højlund nebo Soppy dostávají stále víc prostoru a i díky nim Atalanta v současné době sídlí na druhém místě jen o skóre za Neapolí. V úvodních šesti kolech získala 14 bodů a v celé její historii se jí nevedlo na začátku ligy tak dobře. Navíc dostala o polovinu branek méně než AS.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Çelik, Matić, Pellegrini, Spinazzola - Dybala, Zaniolo - Abraham
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Demiral, Okoli - Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Soppy - Malinovskyj, Éderson - Højlund
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.54 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - SSC Neapol  (neděle 20:45)
To nejlepší si italská liga schovala na nedělní večer. San Siro hostí šlágr o první místo mezi mistrovským Milánem a Neapolí. Oba celky mají shodný počet bodů, avšak lepší skóre je na straně Partenopei. Důležitá bitva o průběžné prvenství bude bez vykartovaného Rafaela Leãa na jedné straně a trenéra Luciana Spallettiho na straně druhé.

AC Milán proti Neapoli, to je jednoznačný šlágr 7. kola. Oba celky vstoupily do sezony dobře a oběma se daří i v Lize mistrů. Rossoneri ve středu porazili na San Siru Dinamo Záhřeb 3:1 a před zápasy s Chelsea se ujali vedení ve skupině. V italské lize drží obhájci dlouhou sérii neporazitelnosti a zatím se mohou spolehnout na domácí prostředí, což v minulých sezonách ne vždy platilo.

"Hrát doma je pro nás velkou výhodou a chceme toho využít i v neděli večer. Neapol má talentované hráče a trenéra s velkými schopnostmi, který je schopen dát týmu vlastní identitu. Povedl se jim vstup do sezony a celkově nás čeká těžký soupeř a těžký zápas," prohlásil Stefano Pioli.

Milánští před týdnem urvali výhru na hřišti Sampdorie, přestože dohrávali bez vyloučeného Leãa a na čele tabulky mají shodný počet bodů jako Neapol. Právě vzájemný souboj může určit lídra po sedmi kolech. Rossoneri neberou vzájemný zápas na lehkou váhu a považují ho za důležitý vzhledem k závodu o Scudetto. "Je to výzva pro Scudetto, protože liga bude hodně vyrovnaná, takže tři body by mohly rozhodnout. Každý zápas bude pro nás jako o Scudetto, s touto mentalitou musíme jít do každého utkání," dodal Pioli.

Neapol vlétla do nové sezony jako kometa a zatím je neporažena. Ještě lépe si pak vede v těžké skupině Ligy mistrů, kde má po dvou kolech plný počet bodů. Partenopei zapisují přesvědčivé výhry - nad Liverpoolem 4:1, na hřišti Rangers 3:0. V Serii A jsou výsledky těsnější, což se ukázalo i v minulém kole při výhře 1:0 nad Spezií.

Suma sumárum Neapol je ve skvělé formě a na San Siru toho hodlá využít. Koneckonců v Miláně se jí dlouhodobě daří a od roku 2014 tam neprohrála.

"Budeme čelit italskému mistrovi a pokud chceme získat dobrý výsledek, budeme muset být rychlejší než oni. My i AC Milán jsme v dobré kondici. Soutěží proti sobě celky, které vždy hledají úspěch. Bude to dobrý zápas," nechal se slyšet na tiskovce Luciano Spalletti.

AC bude znovu bez Ibrahimoviće, Rebiće, Florenziho a Origiho. Hrát nebude kvůli karetnímu trestu Leão a to je pro Rossoneri citelná absence. Neapol je na tom podobně, protože mimo hru je střelec Osimhen. Hostům dále chybí Demme a dokonce i trenér Spalletti.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Tonali - Messias, De Ketelaere, Saelemaekers - Giroud
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera - Anguissa, Lobotka, Zieliňski - Politano, Raspadori, Kvaracchelija
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.43 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Empoli FC  (sobota 15:00)
Empoli už více než šest a půl let nedokázalo vyloupit stadion Dall’Ara a další šanci má v sobotu odpoledne. Jenže v kádru Felsinei až nečekaně dobře zafungoval šok z odvolání kouče Mihajloviće a minulé kolo předvedla Bologna skvělé představení.

Dokázala si totiž poměrně snadno poradit s Fiorentinou. Toskánský celek sice zažívá v začátku sezony nebývalé problémy, ale na spolehlivém a sebevědomém výkonu Bologně to nic nemění. Tým vedený nově koučem Thiagem Mottou ještě s pokyny dočasného zástupce Vigianiho zvítězil díky trefám Barrowa s Arnautovićem, i když musel otáčet vývoj utkání. Ukázal ale vnitřní sílu, s níž bude Motta schopen pracovat.

Dobrou zprávou pro mladého kouče je i fakt, že má k dispozici kompletní kádr bez jakýchkoli absencí. Empoli naopak nemůže využít diskvalifikovaného Akpu-Akpra a zraněné trio Baldanzi, Cambiaghi a Tonelli.

Toskánský klub přijede mírně rozladěn, protože v minulém utkání se proti AS Řím hodně snažil, leč vyšel bodově naprázdno. I proto je jedním z pěti klubů, které ještě v tomto ročníku Serie A nedokázaly ani jednou vyhrát, byť v otázce bodů je z nich na tom nejlépe.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Medel, Lucumì - Kasius, Aebischer, Schouten, Soriano, Cambiaso - Barrow, Arnautović
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanovic, Ismajli, Luperto, Parisi - Grassi, Marin, Bandinelli - Pjaca - Satriano, Lammers
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.60 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spezia Calcio - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Sobotní podvečer zavede fanoušky do La Spezie, kde se odehraje regionální derby. Proti sobě se postaví dva ligurské týmy, Spezia a Sampdoria. Především hosté mají co napravovat, protože ještě ani jednou v sezoně nedokázali vyhrát.

A ani tentokrát to nebudou mít jednoduché. Stačí trochu hlubší pohled do historie a uvidíme, že v tomto regionálním derby domácí téměř neprohrávají. Za posledních deset ligurských derby v Serii A domácí prohráli jen dvakrát! A rovněž nyní jdou do utkání v mírně lepší pozici právě hráči domácího výběru. Trenér Luca Gotti připravuje svůj tým na duel poté, co Spezia nestačila na Neapol, i když neodehrála špatné utkání.

V samém závěru ale neuhlídala Raspadoriho a jeho vinou padla. Problémy by Gottimu mohla přinést marodka, na níž jsou stále ještě čtyři hráči - Ferrer, Amian, Verde, Maldini a Ekdal. Svých problémů má dost i Doria. Na hřiště se ze zdravotních důvodů nepodívají De Luca, Trimboli, Winks a Colley.

Především se ale týmu trenéra Giampaola vyhýbají dobré výsledky. Herně to možná není špatné, o čemž se přesvědčila velká jména jako Juventus, Lazio nebo naposledy i AC Milán. Z těchto tří duelů vybojovala Doria dva body. Jenže na výhru pořád čeká a byly to její jediné body v sezoně, jinak totiž už čtyřikrát prohrála. Trápí ji především útok, který v šesti utkáních zaznamenal jen tři branky. Hned osmnáct týmů z ligy má lepší palebnou bilanci.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Ampadu, Kiwior, Nikolaou - Holm, Agudelo, Bourabia, Bastoni, Reca - Gyasi, Nzola
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Ferrari, Murillo, Augello - Rincon, Villar, Verre - Sabiri, Djuričić - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.25 - 2.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - US Sassuolo  (sobota 20:45)
Jen zřídkakdy se stává, že duel mezi Turínem a Sassuolem na půdě Granata skončí dělbou bodů. Remíza se udála při posledním duelu v minulé sezoně, ale předtím už osmkrát ne. A drtivou většinu z nich vyhrává právě domácí tým.

Z posledních osmi výjezdů na stadion Olimpico Grande Torino si Neroverdi odvezli všechny body jen dvakrát. A máloco naznačuje tomu, že by se jejich bilance nyní měla nějak zásadně zlepšit. Sassuolo se totiž trápí a výprodej tahounů v kombinaci s četnými absencemi na něj výrazně doléhá. Tým trenéra Alessia Dionisiho vyhrál jediný duel v sezoně (proti nováčkovi z Lecce) a patří mu se šesti body až 13. příčka.

Sassuolo nevyhrálo už ve čtyřech duelech Serie A, což je docela dlouhá doba. Tolik zápasů v řadě naplno nebodovalo naposledy pod trenérem De Zerbim v únoru 2021. Dobré zprávy nepřicházejí navíc ani z marodky, kde je uložena dost velká ofenzivní síla. Zranění stále nepustí do hry Erliće, Berardiho, Traorého, Müldüra a Defrela, přičemž záložník Ruan pyká za karty. Turínu naopak schází jen Ricci s Aleksejem Mirančukem.

I bez nich se ale "Býci" dokázali sebrat a podávají dobré výkony. V šesti duelech prohrál Jurićův tým jen s Atalantou a naposledy s Interem, což není nejhorší bilance. Na svém kontě má deset bodů a na svého městského rivala ztrácí jen lepší skóre. Od roku 2016 navíc se Sassuolem doma neprohrál.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Buongiorno, Rodriguez - Aina, Lukić, Linetty, Vojvoda - Vlašić, Radonjić - Sanabria
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio - Frattesi, López, Matheus Henrique - Laurienté, Pinamonti, Kyriakopoulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.71 - 4.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Salernitana Calcio - US Lecce  (pátek 20:45)
Páteční předehrávka Serie A proti sobě postaví dva týmy, které spolu v první lize ještě nikdy nehrály. Salernitana doma hostí nováčka z Lecce a moc ráda by ukončila sérii tří remíz v řadě. Lecce ještě letos ani jednou neochutnalo slast z výhry.

Týmu ze Salerna hodně nevyšel úvod sezony, ale od porážky s AS Řím se vzmáhá. V dalších pěti duelech brala vždycky aspoň bod a jednou si připsala body tři. Neskolilo ji ani ve formě hrající Udinese nebo Juventus, od něhož dostala dvě branky až v samotném závěru. Od výhry nad "Starou dámou" dělilo Nicolovo mužstvo jen pár desítek vteřin.

Tentokrát se ale Salernitana bude muset obejít bez velezkušeného stopera Fazia, který byl minule vyloučen. Navíc je její marodka pořád docela početná, jsou na ní Bohinen, Micai, Lovato, Radovanovic a Ribéry. Hostům schází jen Strefezza s Brancolinim.

Chybí jim ale taky vítězství. Lecce se herně i výsledkově dost trápí a doposud urvalo jen tři body. V minulém kole dokázalo díky trefě Joána Gonzáleze dorovnat utkání s Monzou, což nakonec v součtu stálo místo soupeřova trenéra Stroppu.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Bronn, Daniliuć, Gyömbér - Candreva, Maggiore, L. Coulibaly, Vilhena, Mazzocchi - Dia, Piątek
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Pongračić, Baschirotto, Pezzella - Gonzalez, Hjulmand, Helgason - Di Francesco, Ceesay, Banda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.41 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol642013:414
2.Atalanta Bergamo642010:314
3.AC Milán642012:614
4.Udinese Calcio641112:613
5.AS Řím64118:613
6.Inter Milán640212:812
7.SS Lazio63219:511
8.Juventus FC62409:410
9.Turín FC63126:610
10.Salernitana Calcio61419:67
11.ACF Fiorentina61325:66
12.Bologna FC61327:96
13.US Sassuolo61324:86
14.Hellas Verona61236:115
15.Spezia Calcio61235:105
16.Empoli FC60425:74
17.US Lecce60334:73
18.US Cremonese60245:102
19.UC Sampdoria60243:112
20.AC Monza Brianza60153:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (369)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

Forza Salernitana!

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč jim fandis?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Páči sa mi ako fandia. Pred mesiacom som tam bol aj na zápase proti AS.

Reagovat
10

sympatickej tým, trenér, prezident, tifosi

Reagovat
Seydou Doumbia

Aspoň někdo komu se nelíbí jen ti komerční sracove

Reagovat
Zark

Reagovat
Bandita_Harry

* korupcni sracove

Reagovat
Zark

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Kaka14

Kedze nemoze hrat za AC Leao a Rebic s Origim su stale zraneni, tak Pioli chce hrat proti Neapolu systemom vianocny stromcek .... stary dobry Ancelotiho system v AC, to boli casy v LM

Reagovat
LesyJePan

Podla mňa aj tak budeme hrať klasicky 4231 s Alexisom na lavo a Messim na pravo.

Reagovat
Kaka14

asi ano

Reagovat
AngryPrd

Fakt no dnes by sa Carlo na lavicke hodil Skoda dnesnej prehry. Zapas bol krasny, Napoli dalo sa ponuklo. AC naopak premrhalo sance a preto dnes bez bodu. Nechapem striedanie ked dal dole za nepriazniveho stavu DeKetelaere a miesto neho prisiel trpaslik Diaz. Ku koncu by sa jeho vyska hodila ovela viac aj nahravky do goloviek mal krasne. Gratulacia do Neapolu. Forza Milan !!!

Reagovat
Kaka14

no toho DeKetelaera nemal striedat ..... isiel miesto neho Adli a ten mi pripada strasne splaseny, .... mne ten Diaz zase prisiel ze bol viacej platnejsi ako Salamekers, ked prisiel miesto neho ale skoda, vsak nas to hadam nakopne tato prehra

Reagovat
Savi

Teď střídání nepomohly. Minule jo...neřešil bych to pokud to neni pravidlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio 2, ve Florencii, Monze a v Milane remízy, jinak jedničky

Reagovat
Nuno čomes

Monza by se mohla chytnout No a my v Udine, to raději nebudu komentovat, to zas bude na prorpíchnutí očí. Možná dobře, že to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Nové koště dobře mete, ale bránit se že týden nenaučí za cenu udržení tě záložní hry.

Reagovat
Largo

Já nám teda zas tak moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani já, je to spíš přání.

Reagovat
Panini Calciatore

Ako ste si tunajsi Interisti uzili svoj klub v Plzni? Boli ste tam?

Reagovat
Dejwa

Já jo... paráda, fandilo se celou dobu a na hřišti dominance

Reagovat
smazaný uživatel

a co 1/2Pit?

Reagovat
Dejwa

Nevím, nezajímá mě

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Panini Calciatore

Nemala by byt titulka naopak? Neapol ide na Milan?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo místo Allegriho, už to máte promyšlené?

Reagovat
Panini Calciatore

Ranieri odmietol Monzu a ked dnes bude v hladisku je to jasne preco

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by to byla od něho prozíravost? To je ale taky takový polopackal (mimo ty haluze s Lestrem)

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
GEGE

bez nejlepšího hráče na obou stranách bude ten zápas o stupeň níž ale Neapol má furt aspoň rozdílového Kvaradonu...bude to těžké...

FORZA MILAN!

Reagovat
lnterista

Krása

Reagovat
PISTOLERO

To byl gól Nicolooooooo

Reagovat
Mihal

Udine o triedu inde ako my.

Reagovat
cresposuper

V 10. minute zaparkujeme autobus proti Udine Perfektna taktika

Reagovat
PISTOLERO

Gagli

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi a jeho střídání

Reagovat
Mihal

Podla mna reagoval spravne, Bastoni ani Miki sa do zapasu vobec nedostali. Navyse mali obaja uz zltu kartu. To, ze prisiel na plac Lord Gaglia a Dimarco je len smutny dokaz nasej nekvality kadra.

Reagovat
cresposuper

ale to ignorovanie Asllaniho uz ma serie

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Mihal

To ano, hlavne po tom, co ukazoval v priprave.

Reagovat
PISTOLERO

Z toho bolí oči Krom krásného gólu Barelly tam nebylo nic. Za řeč stojí ještě Bastoniho šance, ale je to sakra málo...

Reagovat
10

jak dlouho chytá za Udine David James?

Reagovat
lnterista

na AS bez Brozovice

Reagovat
cresposuper

Barella-Gagliardini-Gagliardini

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí tragédní

Reagovat
10

jak za tohle mohl nedat Škriniarovi kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Livescore je Gatti, Miretti i Di Maria

Reagovat
10

ofiko:

JUVENTUS (3-5-2): Perin; Gatti, Bremer, Danilo; De Sciglio, McKennie, Paredes, Miretti, Kostic; Di Maria, Vlahovic. All. Allegri.

A disposizione: Szczęsny, Pinsoglio, Bonucci, Rugani, Barbieri, Fagioli, Barrenechea, Kean, Soulé, Iling-Junior.

Reagovat
lnterista

to je tak nepřesný...na to se nedá divat

Reagovat
smazaný uživatel

Horší fotbal jsem od nás neviděl.. tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Udine!

Reagovat
smazaný uživatel

De Vrij úplně zbytečně zahraje na roh, a pak si neuhlídá hráče.. Bravo

Reagovat
Dejwa

De Vrij je fakt lopata

Reagovat
Mihal

Uz sme dorazili na dno, alebo to pojde este hlbsie?

Reagovat
lnterista

ještě pohoda

Reagovat
Zark

tam budete až uvidíte nás

Reagovat
10

Udine zaslouženě...a jsou první

Reagovat
smazaný uživatel

No, ty voe...

Reagovat
Zark

Udinese na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Gagliardini tak zbytečnej hráč.

Reagovat
JozefJ

Miesto Aslaniho , Gagliadiinho toho kokota on nieje normálny . No čo už klasická prehra pred repreprestavkou

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi poletí dřív než Allegri.

Reagovat
lnterista

už mu taky přestávám věřit, ale ono je to těžký...bůh ví jaká je taky nálada v týmu díky finanční situaci klubu.

Reagovat
Dejwa

a hlavně koho za něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nevim, ale to ignorování Gosense nebo Asllaniho mi už přijde trapný. Nemá to pod kontrolou a bude hůř.

Reagovat
JozefJ

Neviem pre mňa je to nepochopiteľné že ich ignoruje mohol by tam dať hocikoho len nie Gagliadiniho

Reagovat
Alberto Aquilani

Pre Inter nakoniec celkom vpohode výsledok na Udine

Reagovat
BaggioRoberto

Inter Milan je homosexual, homosexual, homosexual. Juhuuuu.

Reagovat
Mihal

Ako fanusik Sparty si to musis velmi uzivat.

Reagovat
BaggioRoberto

Ja jsem fanousek Sparty, ale absolutne se neztotoznuji se soucasnym vedenim, takze se od nich distancuji a nemam zadna ocekavani, dokud bude klub vlastnit pan Kretinsky. On neni Spartan, cele je to podvod. Upozornuju na to spartanske fanousky 10 let, bohuzel tam neni vule se spojit a jit demonstrovat, takze jsem rezignoval.

Reagovat
Seydou Doumbia

inter je spíš jako čůrak bisexuála...každý si ho bere do huby bez rozdílu pohlaví

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
smazaný uživatel

A pointa?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Baník, Pyčo!

Reagovat
BaggioRoberto

Nevidel jsem 5 poslednich zapasu Sparty ani minutu a vysledky me neprekvapily. Nejsem aktivni, dokud neskonci Kretinsky. Bud ja nebo on, tak to ted stoji.

Reagovat
Savi

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
fero_hora

udine

Reagovat
10

taky jsme nemuseli hrát už za půl hodiny a mohl jsem tak mít o trochu déle hezkou neděli

Reagovat
Mihal

Myslis, ze dnes je ten den, kedy sa Monza chyti?

Reagovat
10

dnes nebo nikdy

Reagovat
10

btw. jak mohl Handanović pustit ten třetí?

Reagovat
Dejwa

Šílený

Reagovat
Seydou Doumbia

Má tohle Udine na to opět bojovat o poháry jako za dob Isly, Sančíze, Allana, Di Nataleho a dalších?

Reagovat
Mihal

Do MS... Potom sa uvidi

Reagovat
10

má, pochopili, v čem spočíval úspěch Atalanty a Verony v minulých sezonách a to úspěšně kopírují...tj. 2-3 fotbalisti a kolem nich rváčové a běžci, to dneska stačí

Reagovat
Pipo123

Tak nejak vyzerá priemerné mužstvo v PL, bohužiaľ prehrávajú súperov a dobre sa na to pozerá

Reagovat
10

bohužel je to tak

Reagovat
Zark

když půlku týmu nepošlou do Wat for?, tak klidně

Reagovat
Alberto Aquilani

Vlad Tepeš Chiriches je naozaj mŕtvy fotbalista

Reagovat
Melchior

Tohle je fakt na úrovni okresního přeboru.

Reagovat
Melchior

Nejhorší je, že nás přehraje i Monza, která nedokáže ve finální fázi odcentrovat do hřiště.

Reagovat
Pipo123

Dobrá penalta

Reagovat
10

půl hodiny pryč a my doteď nevíme, kde je brána Monzy...

Reagovat
Il Architetto

Dobrej bodík z venku.

Reagovat
Melchior

Slušná frustrace.

Reagovat
10

Di Maria to posral, ale červená dost přísná, ne? zvlášť s ohledem na reakci tý mr°ky Izza

Reagovat
Pipo123

Toto nie je ani na žltú

Reagovat
10

žlutá určitě, ale červená je píčovina...asi náhoda, že jsou Izzo i Maresca z Neapole

Reagovat
Melchior

Tohle nebyla červená ani náhodou.

Reagovat
Il Architetto

Přísná, ani ho netrefil. Nicméně byl na Angela faul a ne jeden.

Reagovat
Zark

na posraného i hajzl spadne

Reagovat
10

už je toho trošku moc bych řekl

Reagovat
DelPiero137

45 cervena v kariere?

Reagovat
smazaný uživatel

Pak to ten vůl opravil na žlutý.

Tolik červených neměl ani blikanec Řepka

Reagovat
Panini Calciatore

to mas odkial, Di Maria 4 CK v kariere

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vocas na Nova Sport to říkal

Reagovat
DelPiero137

ja som pocul len ze to mali byt CK

Reagovat
M11

Cert vem cervenou.. tady je porad stejny pristup.. nic se nemeni.. z toho pak prameni i tyto sracky

Reagovat
Eldarion

V tomto nastavenom trende poletí Allegri až moc skoro. Mohli by ho tam podržať čo najdlhšie, pre dobro zvyšných tímov bojujúcich o Scudetto

Reagovat
brenk

Ja fakt dúfam, že dnes rupneme a myslím, že by si to potom mohlo rozhýbať

Reagovat
10

vyhodit Allegriho je 30-40m...na to fakt Juventus nemá, nevyhodí ho

Reagovat
Melchior

Jen za Vlahovice 'vyhodil' jednou tolik

Reagovat
zurix_new

2x

Reagovat
DelPiero137

Nadruhu starnu, nemozu ho drzat pri muzstve dalsie roky. Prijem z LM, sponzori, postupne vsetci hraci stratia na hodnote, za nikoho nedostaneme aspon slusny peniaz. To su vazne dvosledky ktore treba zvazit. 30-40m moze byt po jednej takejto sezone este prijatelna strata oproti tomu co moze Max "napacha"

Reagovat
10

ty ale vycházíš z toho, že nás vedou lidi, který dělají logický kroky a mají jasnou vizi, nebo aspoň nějakou vizi

Reagovat
brenk

Rozhodne si nemôžu dovoliť dráhu náhradu, ale tie peniaze mu musia vyplatiť tak či tak...

Reagovat
Hugandy

Na druhou stranu neúčast v LM příští rok, která podle mě reálně hrozí, by nás vyšla podstatně dráž..

Reagovat
10

to já vím

ale to vedení ho nevyhodí podruhé, když za ním před rokem přišli s prosíkem na kolenou, aby to vzal a dali mu 9m na 4 roky, to by byli za totální kretény, hlavně tedy Agnelli

jediná šance je, že do toho vstoupí Elkann

Reagovat
Salfovic

To mi těch 30 - 40 mil tedy nějak nevychází.

Reagovat
10

tenhle plat je v čistém, v hrubém je to nějakých 13m

Reagovat
10

resp. on má 7m (12,95 v hrubém) + 2m bonusy

Reagovat
Salfovic

Aha, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhraje s Monzou, tak ho nezachrání ani 4 léta smlouva ani přátelství s Agnellim

Reagovat
10

Di Maria mu dal krásnou výmluvu, v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se může vymlouvat proti AC, ne proti 4.celkuSerie B

Reagovat
10

tak řekne, že to dneska trénoval Landucci, že on byl na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych byl, kdyby jim to vyprávěl na pracáku

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

Hráme rovnako ako cez týždeň v EL, rozdiel je v súperovi, to tempo zápasu je 5x pomalšie než v EL

Reagovat
Jajinek

Fakt by mě zajímalo jestli je víc v hajzlu Juve nebo my...

Reagovat
M11

Nechces se s nama merit, ze ne

Reagovat
10

to je otázka za 10 Lir

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

ale pokud myslíš i finanční možnosti a stabilitu, tak tím Juventus výkony na hřišti srovná

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku těžká otázka.

Reagovat
Greny

Co se to s Juventusem stalo? Vidím je letos poprvé a to je úplná šílenost... A to by asi Monzu měli přehrávat i v desíti. Ale nezvládali to ani v 11

Reagovat
Il Architetto

Ani v 15 lidech voe.

Reagovat
smazaný uživatel

Přešli na sado-maso

Reagovat
fero_hora

Nestiham sledovat zapasy juve ale otazka. tie slabsie výkony nie su aj kvoli tomu ze ten team ma stale veľa zranených hracov? Tam stale chyba x dolezitych hracov

Reagovat
Melchior

No ale ti hráči co nechybí by se měli daleko víc rotovat. Víc minut měli dostat Fagioli, Aké, Soule i třeba dnes hrající Gatti.

Reagovat
fero_hora

A maju na to ti mladasi?

Reagovat
Melchior

Vyjde to nastejno, ale starší budou odpočatější

Reagovat
10

"slabší výkony" Juventus hraje největší sračku co pamatuju, nechává se přehrávat od týmů na úrovni Serie B, tady fakt nějaká výmluva na zraněnýho hráče neprojde, ač se o to Allegri dost snaží a minule na tiskovce třeba řekl, že zápasy vyhrávají individuality, ne systém

Reagovat
fero_hora

Chápem. Vymena trenera by pomohla ale aj ked ho nevymenia hned tak navratom hracov sa to zlepsi. Kvalita tam je

Reagovat
DelPiero137

Rabiot ma 12-13 dvolezitych momentov, Loca je nahradnik. On je uplne ale uplne mimo.

Reagovat
Csaplárova past

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

68.minuta Monza 62% držení míče, Juventus 1 (!!!!) střela na bránu

Reagovat
LeonardoUžoa

McKennie v tom alternativním rozestavení pobíhá jak kokot, hraje snad poprvé v životě. Teda sorry, vidím Juve poprvé v sezoně od 52. min., doufám, že to není jeho post.

Reagovat
10

smutný je, že teď to byly jeho nejlepší a nejsmysluplnější minuty v sezoně

Reagovat
LeonardoUžoa

Ano, před jedním faulem v rohu soupeřovi půlky byl statečný, ale před útoky soupeře se před vápnem točí jak blázen a vypadá že netuší co je jeho post.

Reagovat
10

to je ale jeho největší přednost, on vůbec netuší co má dělat, běhá tam jak splašenej, z čehož jednou za 5 zápasů vznikne nějaká nečekaná příležitost

Reagovat
LeonardoUžoa

ok, Allegri mastermind. Teď si to nevím vybavit, ale nevzešel z toho třeba Danilův brejk, kterej dokonale zjebal?

Reagovat
Zark

Reagovat
10

vzal bych za Maxe Palladinalda

Reagovat
Zark

tahle změna jim na nás vyšla parádně, jen jsem čekal, že nás sejme teda náš Mota, ale to je už jedno

Reagovat
10

já čekal Rovellu

Reagovat
Furia Ceca

Dneska nekoukám a co tu tak čtu, o nic nepřicházím... a radši to ani nezapnu, nechci riskovat, že přivolám gól, dokud bude Allegri u válu, chci co nejmíň bodů.

Reagovat
Furia Ceca

Jo tak paráda, už prohráváme ALLEGRI OUT!

Reagovat
Zark

a furia ceca taky

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo, že já jsem si nedal nick třeba po Buffonovi

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo to vezme za jedničku.

Reagovat
Furia Ceca

Ten koučuje v Turecku.

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky brzo nemusí.

Reagovat
vladino10

No, je tu dosť biedna atmosféra - chýba vám tu nejaký fanúšik realu madrid aby vám oznámil, že vám za toto môže odchod Ronalda.

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
ED91

Reagovat
Airus

Second verse, same as the first.... Calma calma calma

Reagovat
Melchior

Dát pět minut novým hráčům je taky umění

Reagovat
10

chtěl bych vidět Dušanovu úspěšnost soubojů a přihrávek za poslední 4 zápasy...u něj končí úplně všechno

Reagovat
Panděvova ofina

Takovej mladší Džeko no. Tam už při nákopu vlastního brankáře víš a plánuješ, kterého záložníka soupeře si musíš obsadit po ztrátě balónu.

Reagovat
Il Architetto

Se divím, že tam nedal Wojtu.

Reagovat
10

za Vlahoviće

Reagovat
Milan.B

Juventini brali by ste Zidana???

Reagovat
10

ne asi...akorát měl v Realu 12m čistého

Reagovat
Milan.B

Max bere kolko??

Reagovat
10

7+2

Reagovat
Il Architetto

+2 je Rabiot s Danilem?

Reagovat
Milan.B

To tiez neni malo

Reagovat
10

právě, zvlášť když bys tohle měl přičíst k tomu platu ZZ

Reagovat
LeonardoUžoa

Ale na hřiště.

Reagovat
Milan.B

No dnes by sa nestratil

Reagovat
Kokesh

Reagovat
stuff

Nie

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
10

ještě že ta Superliga neklapla, byla by prdel sledovat tenhle tým proti Bayernu a Man City každej víkend

Reagovat
Pipo123

Keby len Bayer a City, ona aj ta Barca išla neskutočne hore, Xavi to tam robí super, nechápem čo sa u vás deje, ten káder musí hrať o titul, akokoľvek tam máte nejaké problémy. Strašne zápasy na sledovanie.

Reagovat
10

zase by tam ale aspoň nebyla Monza

Reagovat
Pipo123

Na pohodu 3 body

Reagovat
10

Izzovi měl Di Maria aspoň zlomit nos, když už...mrd°a

Reagovat
Alberto Aquilani

Stred poľa Cristanbauer a Kapitán pre hrozne moc chudobných... už sa teším

Reagovat
GEGE

Reagovat
Il Architetto

Kdo dál chce body? Aaa Bologna. Pojď si.

Reagovat
10

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-576990/?forum=1#post13701780

horší než spálit guanciale v sugo all'amatriciana...

Reagovat
Furia Ceca

Jsem čekal, že tohle na mě vytáhneš

Reagovat
10

to bylo jasný už v tu středu, to je jen takový konstatování

Reagovat
Furia Ceca

Jako jestli Allegri neporazí ani Monzu, tak může jít doprdele. 10 bodů v 7 zápasech, v LM jsme už po dvou kolech na pokraji vyřazení, to už by mohlo probrat i ty dementy v našem vedení. Za mě jako už není na co čekat.

Reagovat
10

teď je 2 týdny repre pauza, tak se dívej

Reagovat
Kluivert9

Juventus

Reagovat
Juventus 14

Nějak jsem nekoukal, byl jsem na houbách. Přišel jsem o něco?

Reagovat
Visca el barca

Juve

Reagovat
The Krupy

Tento týždeň sme prerazili nové dno. Ja som optimista a dúfam, že toho tragéda vyhodia už teraz, nech sa dá ešte zachrániť sezóna. Forza Juve!

Reagovat
Panini Calciatore

Ani si neviete predstavit co toto znamena pre Berlusconiho a Gallianiho

Reagovat
Melchior

V tom fotbalu Juventusu fakt kromě nasranosti fanoušků nejsou žádný emoce. Hráči se nevyburcujou sami ani navzájem. V kombinaci s psychickou nepohodou je to fakt tým aktuálně v totálním rozkladu. Snad to nějaký impuls co nejdřív točí..

Reagovat
Francesco Totti AS

Ty statistiky z Monza - Juve jsou strašidelné

Reagovat
smazaný uživatel

Standardní pro tuto sezónu

Reagovat
Alberto Aquilani

No a už je to tu... Dybala sa zranil pri rozcvičke... pískaj koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem před sezónou říkal, že Dybala se Zaniolem spolu neodehraji ani 10 zápasů, tak jste se mi smáli

Reagovat
stuff

Milujem ho, ale zranenia a vypadky formy s nim sli, zial, furt

Reagovat
LeonardoUžoa

Žánpiéro a Kúpmajnrs. Už mě sere.

Reagovat
LeonardoUžoa

Sportinelli taky dobrý.

Reagovat
10

48 EUR za 4 domácí zápasy AS? to se nedivím, že tam mají tolik lidí

Reagovat
Pipo123

Pyco výpredaj

Reagovat
Alberto Aquilani

Vy dvaja ste sa našli. Aj mi vysvetlíte, čo je na tom smiešne či divné? Rím má 40 000 permanentkárov na ligu a 40 000 na európske poháre. Proste sa pár ostatných lístkov - väčšinou tie, ktoré sa vezmú ako posledné, predáva v pakidži, čo je tiež cesta vedenia, za mňa teda dosť sympatická.

Minulú sezónu som tam bol dvakrát, a platil vždy za lístok 95 eur

Reagovat
10

takovou PMS reakci zrovna od tebe jsem vůbec nečekal

není na tom divnýho nic, jen mě rozesmálo, že můžu jít na AS levněji než na Spartu...jinak to je dobrej tah na tyhle zápasy, AS to umí

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby to je opačne, zareaguješ úplne rovnako

Reagovat
10

jo, určitě...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vo všetkom vidíš nejaké PMS, nervozitu alebo čo ja viem čo. Mne prišla smiešna tá tvoja veta - "to se nedivím, že tam mají tolik lidí " Čím navodzuješ to, že Rím má teraz 60 000 návštevy len kvôli zápasom za 10 eur... a k tomu pribehne henten pyžamák, ktorý si do hlavy vsugeroval, že na AS chodia len fanúšikovia Mourinha a máme lacné lístky (pritom ich má Lázia lacnejšie :D ).

Reagovat
10

tím jsem jen reagoval na to, jak tady furt na "pyžamáka" machruješ s tím, kolik na vás chodí lidí, to je všechno

Reagovat
Alberto Aquilani

aha, takže si sa len musel zastať kamoša... no dobre, to je pekné... máš odomňa palec

Reagovat
10

Reagovat
vladino10

Reagovat
BaggioRoberto

Se jeste chlub, ze sis koupil nejdrazsi listky.

Reagovat
Alberto Aquilani

najdrahšie sú VIP za niekoľko stovák eur. A ako cudzinec a nepermanentkár sa k najlacnejším ani nedostanem :-) A jo, keďže tam nechodím každú nedeľu, tak si radšej priplatím pár eur za lepšie miesta ako byť za bránou v Curva nord :-)

Reagovat
BaggioRoberto

To je v poradku. Jenom bylo vtipny, jak jsi zacal obhajovat levny listky, kdyz pritom to je super vec, ze se daji sehnat i levne.

Reagovat
smazaný uživatel

To kde se da sehnat? Ja byl proti mozne za 63€ za jeden a to jsem kupoval druhej pritelkyni jeste druhej, kterou fotbal vubec nezajímá. Musel jsem ji rict, ze 63 je za oba

Reagovat
Alberto Aquilani

Bol nejaký balík myslím aj na Monzu, plus tam bol aj Neapol, ale to neviem koľko stálo... tento konkrétny balík je na Betis, Ludogoretz, Torino a osemfinále Coppy

Reagovat
smazaný uživatel

A proč si nešel jen s první přítelkyní?

Reagovat
LeonardoUžoa

A ještě te spičovalo i za těch 63 "za dva"

Reagovat
cresposuper

Inter ma tiez nejake zapasy tusim od 5€, na Dorii som bol asi za 13.

Reagovat
10

Reagovat
10

prostě calcio outlet, je to adekvátní

Reagovat
10

to je tragédie ten rozhodčí, zatím se hrálo asi tak 6 minut čistýho času

Reagovat
10

pěkně to uklidil na dvoumetrovýho osmnáctiletýho stopera

Reagovat
Maritazzi

Nevim, jestli je u nás horší ten střed nebo Abraham, ale asi Abraham. Úplně mimo, jedinej balon si nezpracuje, pozičně v lese. To je strašnej propad. Na druhou stranu kvůli skvělý pozičnosti střeďáků prohráváme

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo nepadol

Reagovat
LeonardoUžoa

Ty jo, to je kopyto.

Reagovat
Gimme

K hovnu

Reagovat
Gimme

VAR je kundovina na ENTOU!!!!

Reagovat
Maritazzi

Pellegrini

Reagovat
Alberto Aquilani

Tammy do Chelsea! Tam k tým kktom na Olymp, nech si ho užijú

Reagovat
Gimme

Dikybohu že nemáme Lorenza třikrát. Kdyby měli hrát všichni tři, tak bych to psychicky nezvládnul.

Reagovat
Gimme

Na to, že hrajeme defacto v osmi je to ještě hratelný

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska všichni nudní zanďouři prohrají a to je dobře pro fotbal!

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes mi práve príde, že nie je problém systém ani štýl hry (aj ked prechodu na 4 vzadu by som sa nebránil) , pretože hráme vcelku dosť aktívne, vysoko, a až na gól tam Atalanta nič nemala. Ale to čo nás zráža je tá neskutočná útočná trojka. Abraham s Pellegrinim nie sú schopní vyhrať jediní osobný súboj, každá lopta na nich je stratená. Obaja sú všade tam, kde nie je lopta. Zaniolo je aspoň občas niečo schopný spraviť, ale aj on sa dostane do svojho frustračného módu, a vpodstate sa k nim pridáva.

Ja si celý čas vravím, že mať Shomurodov s Tammym rovnaký ice - time, veľký rozdiel v produktivite by tam nebol. Zabaliť a poslať do Chelsea, aj keď ho mám rád, futbalovo mi chýbať nebude.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tam sa nepískla penalta kvôli tej druhej lopte na ihrisku, či čo to zas bolo?

Reagovat
10

na Zaniola?

Reagovat
Gimme

Ta penalta nebyla, ale ta druhá kdy mu sundal gatky být IMHO měla.

Reagovat
10

Muriel má tak 90 kg

Reagovat
Pipo123

Zaniolo ma odozvu jak monitory pred 25 rokmi

Reagovat
FORZAMILAN

Toto musí jít do ,,hlášky roku ,,

Reagovat
BaggioRoberto

Kdyby to nebylo slovensky, tak urcite. Takhle jsem minutu premyslel, jak to mysli.

Reagovat
M11

Hod balon mezi Vlahovice s Abrahamem a bude se mezi nima odrazet, dokud se nevyfoukne.. to je tragedie od obou

Reagovat
10

Abraham aspoň tím zmateným pohybem občas udělá nějakej prostor pro spoluhráče, Vlahović se stoperama chodí za ruku celej zápas

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
10

Atalanta aktuálně první, to je největší wtf...kdykoliv jsem je viděl, tak měli zprdelekliku jako dneska, ten tým mi přijde mnohem slabší, než předchozí sezony

Reagovat
M11

Ja porad cekam, kdy zacnou padat a oni vedou tabulku

Reagovat
10

tuhle sezonu nerozumím ničemu

Reagovat
BaggioRoberto

Hosi, vzdyt je 7. kolo. Tyhlety tymy jako Atslanta, Neapol prece obvykle ztraceji az po 20.

Reagovat
Maritazzi

Půjdou dolů, ta kvalita už tam tolik není a ani fyzicky už to není ono.

Reagovat
10

do budoucna asi někdo z těch nových mladíků vystřelí, Scalvini je asi jistota, ale aktuálně na nich fakt nic nevidím...dneska ani neví, jak nedostali bůra a odjíždí s 3 bodama

Reagovat
LeonardoUžoa

To je uplně Mourinho styl sbírání bodů.

Reagovat
Largo

Reagovat
Eldarion

Official Milan XI (4-2-3-1): Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez, Bennacer, Tonali; Saelemaekers, De Ketelaere, Krunic; Giroud

Official Napoli XI (4-3-3): Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim; Mario Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Proti tímu ktorý nás zatiaľ ako jediný tento rok môže vyzvať o titul (aj keď Inter by som ešte neodpisoval), bez Leaa bude dosť hard. Určite väčšia absencia ako Osimhen pre Neapol. Mierny favorit je pre mňa Neapol, hrajú naozaj skvele a ešte sa neukazuje Špalkova "schopnosť" pos*ať zápasy pod tlakom v závere sezóny, takže kľudne dnes môžu vyhrať. AC však tieto ťažké zápasy zvláda a byť na prvom mieste aj po tomto ťažkom lose v štarte sezóny a pred pauzou, môže byť kľúčové.

Reagovat
BaggioRoberto

Kridla Salemaekers, Krunic, tak to bude show.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Eldarion

*ale ak sa ukáže Champions League Saelemaekers tak vyhráme

Reagovat
BaggioRoberto

Nezapomen ze v prvnim polocase se Zahrebem si sam ukopl balon a kdyz ho honil u lajny, tak se zesmesnil podruhe.

Reagovat
fRRR

Si myslim ze Krunic spis bude hrat trequartistu, a CDK kridlo.

Reagovat
dextroza_m

Korupčníci do druhé ligy

Reagovat
Zark

belotti dneska předvádí jeden z jeho repre výkonů

Reagovat
BaggioRoberto

Z ktereho obdobi? MS nebo po nrm?

Reagovat
BaggioRoberto

ME

Reagovat
Zark

ono to vyjde asi nastejno, když jsem to zapl, tak tam měl nějaké zbytečné ztráty ve středu hřiště, pak se ale zvedl, jako celé as

Reagovat
BaggioRoberto

Protoze na ME chodil z lavicky, ale za tech par minut docela tank. Po ME neviditelnej, jako celej utok Italie. Proto se ptam. V AS bych to zatim tipnul na tu druhou verzi.

Reagovat
Zark

oproti Abrahamovi upgrade, ale na Belottiho zpřed pár let už to není

Reagovat
Seydou Doumbia

Atalanta, Udinese, Neapol, Lazio to jsou týmy

AS, Inter, AC, Juve fuj a S.Doumbia taky fuj

Reagovat
Francesco Totti AS

Letos ta paralympiada začíná nějak brzo ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby hrali Belotti so Shomurodovom aspoň polčas spolu, tak by sme minimálne 1 dali. Tam sme zrazu mali vpredu dvoch hráčov, ktorí vedia vyhrať súboj a podržať loptu. Inak, zápas piča, viac sa nehralo ako hralo... dúfal som, že takéto zápasy sa už naučíme vyhrávať

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

Mou má asi s Shomurodovem nějakej zásadní problém, když mu doteď dal jen 20 minut v lize, přitom dneska z těch útočníků s přehledem nejlepší.

S Dybalou byste vyhráli, v tý poslední třetině hřiště jste byli imho moc zbrklý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže nemůžeme spoléhat jen na Paula, šancí bylo dost na 2 góly.

Reagovat
10

to určitě, šancí bylo dost i na 5 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Stačily dva, víc bychom nepustili.

Reagovat
Maritazzi

Chiffi je prototyp nový generace italskejch rozhodčích. Ten chlap je naprosto mimo, žádnej cit pro hru, samý přerušení, karty na začátku jasný nedával, pak mohl z Atalanty dohrát každej, VAR ho jakože vždycky zachrání. Humus.

Od nás bych řekl, že to tak hrozný nebylo, až na Abrahama a Cristanteho. 4-2-3-1 by dávalo větší smysl, LoPe na záloze daleko lepší než na podhrotu, na to nemá prostě vlastnosti.

Reagovat
Alberto Aquilani

A koľkokrát ešte napíšeme, že Lo. Pelle na danú pozíciu X v systéme Y nemá vlastnosti? Raz je jeho pozícia podhrot, inokedy je lepší zas vzadu, vždy podľa toho, kde mu to aktuálne tých 15 minút lepí. Dnes hral vzadu lepšie, lebo už Atalanta hrala len na brejky, netlačila a my sme držali loptu - tým pádom mal pred sebou viac chlapov v červenom, ktorým mohol poslať jednoduchú prihrávku a nič neskaziť. Keď hrá súper ofenzívne, v zálohe zas nestíha. IMO je jeho pozícia medzi Svillarom a Sharaawim na lavici. Tam nech dokazuje aký to je skvelý capitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho ideální pozice zůstala v roce 1996.

Reagovat
10

Furt jste dopadli líp, než když vás pískal v zimě s AC...a pak za ten výkon dostal stopku

Člověk se těší na zápas, má to atmosféru, plnej stadion, ale rozhodčí to hned nastaví tak, že se fotbal hrát nebude, že to bude totální bramboračka od první minuty.

Každej z těch magorů má jinej styl řízení zápasů, nějakej jednotnej styl je v tom vždycky první kolo, kdy si ještě pamatujou, co jim Rizzoli říkal na semináři, pak už to berou do svých rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá vsadit na titul AS?

Reagovat
Maritazzi

Ty si skvělej mrzáček

Reagovat
BaggioRoberto
Reagovat
smazaný uživatel

Kurz teď bude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem nestihl, ale s tím středem a zraněným Paulem je mi to jedno. S Interem to bude paralympiáda a rozhodne, jestli bude Mou postaví zálohu nebo tam nastrčí panáky a Mkhi je rozloží.

Reagovat
cresposuper

Mkhi rozklada tak sam seba, kondicne na to zatial bohuzial nema.

Reagovat
fRRR

Dobry tempo, ale je evidentni, ze ho neudrzime. Tech moznosti v utoku tam moc neni no, tak doufejme, ze jeste kus druhyho polocasu uhrajeme v tempu. Ale spis to asi dneska bude haluz, at uz nase nebo Neapole.

Reagovat
Dejwa

Super, že nakonec dostal Meret pořádnou šanci v Neapoli a nenatáhli mu tam zas konkurenta

Reagovat
CubONE

Calabria so zltou bola vacsia istota ako Dest dozadu, to bola hlupost

Reagovat
fRRR

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 10

Reagovat
mastakillah

Skvěle Kvara

Reagovat
LesyJePan

Skvele striedanie, uz ked som videl co sa chysta tak som sa bal ze sa nieco take moze diat. Penalta jasná.

Reagovat
CubONE

Dest nema co robit proti takemu kridlu v zapase

Reagovat
mastakillah

Politanooooo

Reagovat
mastakillah

Ale to provedení bylo hodně bídný

Reagovat
bobis21

Nemůžeš mít legendární obrat, když nejdřív neprohráváš

Reagovat
Morgue

Co my dokážeme spálit... Leao opravdu rozdílový hráč. Marne

Reagovat
bobis21

Naštěstí jsou tam rozdíloví ještě Theo a Giroud

Reagovat
Morgue

ještě. že máš pravdu

Reagovat
CubONE

GIROUUUUUUD

Keby mal tak 26

Reagovat
fero_hora

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Largo

...tak by nehrál v AC.

Reagovat
Yanek

Pojdme kurva Jsme lepsi!

Reagovat
fero_hora

Lepsi. Presne som si to hovoril ze by bola skoda stratit body

Reagovat
Morgue

Jen to přetavit v ty 3 body. Tlak máme obrovský.

Reagovat
LesyJePan

Predbiehame sa s Neapolo kto spravi horsie striedania Zerbin

Reagovat
mastakillah

Dát tam na takový zápas Zerbina vůbec ten náběh nezachytil …

Reagovat
fero_hora

Krasa.

Reagovat
fRRR

OLI

Reagovat
John Obi Mikel

Žirůd

Reagovat
10

Teď to má dobrou kvalitu konečně dočkal jsem se ve 4. zápase dne

Reagovat
bobis21

Tys to fakt sledoval všechno? Najdi si i nějakou jinou zábavu

Reagovat
10

Starej se o sebe

Reagovat
LesyJePan

Omg

Reagovat
10

Co? Tady chčije celej den, je zima jak v prdeli a on mi radí, ať si najdu jinou zábavu

Reagovat
bobis21

Klid ty vole, dělám si prdel, jsem dnes podobně produktivní. Jen bych asi nevydržel 4 fotbaly za odpoledne, tak mě to překvapilo

Reagovat
10

Já to mám většinou na druhým monitoru při práci...dneska to bylo bez tý práce

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
mastakillah

Simeoneeeeee

Reagovat
mastakillah

A ten centr, to byla nádhera

Reagovat
Morgue

twl...to snad ne.. To je lekce z produktivity.

Reagovat
fero_hora

Reagovat
fRRR

Stale stejna pisnicka, my jsme bez Leaa v ty finalni fazi proste polovicni. Neni taky divu, nez se CDK chyti tak se tam vlastne vuci minuly sezone moc nezmenilo.

Napoli hrajou efektivne

Reagovat
CubONE

Ta obrana velmi nefunguje a Kessie tam chyba.

Reagovat
fRRR

Hmmm funguje hur, ale zas mi prijde ze Bennacer je letos o parnik lepsi, kdyz muze hrat se Sandrem...

Reagovat
Savi

Naopak, myslím, že to šlo aj bez něj což je dobře. Prostě jen nedali góla z tutovek. Kdyby chyběl víc zápasů a nešlo to, tak by to bylo měřítko, ale z tohoto jednoho zápasu nelze soudit :-)

Kdybysme hráli tužku, tak ani neceknu...ale nebyl to zlý výkon.

Reagovat
10

Zvláštní střídání, ten Ketelaere se zrovna zvedal, měl tam dobrý momenty...

Reagovat
fero_hora

Reagovat
1899-1995

Brahim imho lepší.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
LesyJePan

Co my vobec chceme ked toto nepremiename?

Reagovat
CubONE

Kalulu podobna sanca ako proti Juve pred rokom.

Reagovat
Yanek

Dvě břevna

Reagovat
Morgue

Kalulu!! Tys mohl být hrdina kámo..

Reagovat
FORZAMILAN

Sakra Kalu

Reagovat
mastakillah

Mário Rui dneska parádní výkon

Reagovat
eder

Za Neapol prý hrají smažky a mafiáni. Jak je možné , že si to rossoneri nechají utéct?

Reagovat
Eldarion

Škoda, výkon nebol zlý, ale Napoli efektívnejšia.

Reagovat
Inter Eterno Amore

z toho, čo som videl AC hralo pekne .. keby som nefandil Interu aj poviem, že mi vás bolo ľúto

Reagovat
10

Asi začnu zase sázet, většina zápasů vyšla přesně naopak, než jsem čekal. Stačí to jen otočit...

Reagovat
mastakillah

Čekal jsi, že vyhrajete?

Reagovat
10

to ne, ale čekal jsem remízu...zase jsem nás přecenil

Reagovat
Pipo123

Takze si neveril Laziu? Ja ze si moj kamarat ako pisal Alberto

Reagovat
10

On jen žárlí

Reagovat
Morgue

Sami jsme si to prohráli. Stojím si za tím, že jsme byli lepším týmem, ale měli jsme Desta.

Reagovat
1899-1995

Neapol blití, žel lepší prohrál.

Reagovat
cresposuper

Napoli

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

Spalettimu to prajem, my titul nedáme ani vo sne, teraz by bol ideálny čas pre Partenopei.

Reagovat
mastakillah

Konečně víš komu fandit

Reagovat
Maras5

Allik uz ma snad kufry připravené na odjezd. Co nebo s kým ještě musi Juve prohrát aby šel.

No většina lidi i na webu Jube si stěžovalo na Moratu, jaky to je hrozný hráč. Ale když hrál, tak tam byl vidět zápal a nestracel balony. Podržel, rozehrál a občas dal gol a dost jich uměl připravit.

Ale co Vlahovic. Ten neumi z tohohle nic. Co mu ale jde je rozhazovat rukama.

Možná by to chtělo trenéra, který by mu ukazal tvrdou ruku. Ze není hvězda a musí začít makat, aby se ty peníze co se zaplatili za nej, taky nekdy vratili. Aby jsme ho v zimě neprodavali za 20mega. Ten ma snad menši hodnotu nez Šik.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele