Serie A - preview 5. kola: Atalanta může jít do čela

03.09.2022, 08:50, aktualizováno 05.09.2022, 08:18
Previews
Atalanta vstoupila do sezony ve velmi dobré formě, a jestliže potvrdí roli favorita na půdě Monzy, posune se na první místo. Salernitana hostí Empoli, zatímco Turín FC jde na Lecce...
US Cremonese - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Předposlední Cremonese zoufale touží uhrát první body a oprostit se od série čtyř porážek. Ani v neděli po poledni ho ale nečeká snadná práce, protože na stadion Giovanni Zini dorazí Sassuolo. A u něj člověk nikdy neví, v jaké formě se ukáže.

Čtyři zápasy a pořád nic. Cremonese se sice občas prezentuje atraktivním, nebojácným fotbalem, ale výsledkově se zatím jeho úvod mezi elitu dá brát jako hodně negativní zkušenost. Je ale pravda, že tým z Cremony neměl moc snadný los a potkal už Fiorentinu, AS Řím i Inter. Tentokrát ho čeká soupeř přeci jen o poznání snazší.

Trenér Massimiliano Alvini má navíc tu výhodu, že může počítat s kompletním kádrem. V tomhle ohledu je na tom trenér Dionisi mnohem hůř, protože postrádá Traorého, Müldüra a především symbol Sassuola posledních let, Domenica Berardiho.

Útočník se zranil v minulém kole proti AC Milán, kdy musel střídat už po padesáti minutách. Jinak se ale celkové hodnocení Neroverdi dá označit za úspěch, protože si od aktuálního mistra Serie A nenechalo dát ani jeden gól. Skóre má sice negativní (3:5), ale současná dvanáct příčka není vzhledem k letním ztrátám nic tragického.
US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Radu - Bianchetti, Chiriches, Lochošvili - Ghiglione, Pickel, Ascacíbar, Valeri - Zanimacchia - Okereke, Dessers
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Erlić, Ferrari, Rogerio - Frattesi, M. López, Matheus Henrique - Defrel, Pinamonti, Kyriakopoulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.79 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Spezia Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Bologna se pokusí vyhrát čtvrté utkání proti Spezii v řadě a zvednout se trochu ode dna. Momentálně šestnáctý celek tabulky zatím bodově dost strádá a do La Spezie pojede s jasným cílem konečně vyhrát.

Spezia na rozdíl od Bologně už jedno vítězství v této sezoně zažila - hned na úvod nového ročníku se jí povedlo vyzrát na Empoli. Od té doby se ale svěřenci trenéra Gottiho trochu zastavili a začali body ztrácet. Není se moc čemu divit, protože je prověřily dvě těžké váhy italského calcia, Inter s Juventusem. A celkové skóre 0:5 z těchto dvou bitev jasně ukazuje, že se s nimi Spezia prostě nemůže měřit.

Nicméně na stadionu Alberto Picco přepočítává za dva duely čtyři body a naposledy sehrála hodně nebojácný a gólově bohatý duel se Sassuolem (2:2). Na rozdíl od Bologně navíc bude odpočinutější. Felsinei totiž sehráli svůj zápas až o den později, ve čtvrtek večer. A nebyl to zrovna moc povedený večer, protože dvě minuty před koncem utkání inkasovali od Salernitany gól na 1:1 a přišli o první výhru v sezoně. Dočkají se jí Mihajlovićovi svěřenci teď?
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Caldara, Kiwior, Hristov - Gyasi, Ekdal, Bourabia, Bastoni, Reca - Verde, Nzola
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Soumaoro, Medel, Lucimì - De Silvestri, Domínguez, Schouten, Soriano, Lykogiannis - Orsolini, Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.49 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hellas Verona - UC Sampdoria  (neděle 18:00)
Hellas zatím odehrál pět soutěžních duelů (pokud započítáme i předkolo Coppa Italia) a nevyhrál ještě ani jednou. Změnit tuhle nelichotivou bilanci bude chtít v nedělním utkání se Sampdorií a minimálně jedna věc ho může těšit. Bude hostit nejhorší útok celé ligy.

Pokud bych měl hlasovat o tom, který z loňských prvoligových týmů zatím podává nejhorší výkony, tak v prvních třech pozicích by dvě místa určitě zaplnily týmy Hellasu a Sampdorie. Hned úvodní debakl od Neapole měl být pro činovníky veronského klubu jasný signál, že do tohoto kádru bude třeba ještě hodně investovat, protože od začátku léta Hellas značně oslabil. A to nerozebírám finanční hledisko, kdy mnohé opory prodával pod cenou.

Hellas je dlužný svým fanouškům hlavně doma, kde mívá nejhorší výsledky. Doposud odehrál na Stadio Marc'Antonio Bentegodi tři soutěžní duely, nevyhrál ani jeden a odnesl si skóre 3:10. Přesto trenér Gabriele Cioffi zůstává optimistou a věří ve zlepšení.

V rozhovoru pro web Tuttomercatoweb.com zmínil: "Přes léto jsme přišli o hodně opor a zároveň dorazili noví hráči. Není snadné získat tak dobré hráče v době, která je ekonomicky tak náročná. Bude to chtít čas a trpělivost, než se ten tým sehraje, ale jsem přesvědčen, že budeme úspěšní. Máme realistická očekávání a snažíme se hrát na maximum."

Sampdoria je týmem, který se zatím hodně hledá. A to je ještě slabé slovo. V prvních třech kolech se Doria nedokázala střelecky prosadit ani jednou a to spoléhá na jména jako Caputo, Quagliarella, Gabbiadini nebo Djuričić. Mírné zlepšení její fandové viděli alespoň v minulém kole, kdy Sampdoria pozdním gólem urvala bod s favorizovaným Laziem. Přesto je až na 18. místě se skóre 1:7.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Hien, Günter, Ceccherini - Faraoni, Ilić, Hongla, Taméze, Lazović - Lasagna, Henry
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Ferrari, Colley, Augello - Villar, Vieira, Rincón - Sabiri, Djuričić - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.44 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (neděle 20:45)
Jakkoli byli fanoušci Udinese po úvodním utkání nového ročníku rozčarováni, tak poslední dny musí mít nesrovnatelně lepší náladu. Udinese momentálně přepočítává sedm bodů a jeho další soupeř má jen o tři víc. Individuální kvalita je ale na straně hostujícího AS Řím.

Zebry se pod vedením trenéra Sottila dočkaly hodně nepříjemné premiéry, během níž jim AC Milán dal čtyři branky. Od té doby se ale hra Sottilova týmu zlepšuje a lepší jsou především i výsledky klubu podnikatelského klanu rodiny Pozzo. Udinese si poradilo s Monzou a především mu vyšlo minulé utkání s Fiorentinou.

Nad toskánským soupeřem dokázaly Zebry vyhrát díky brance kanonýra Beta a naopak udržely Violu střelecky neaktivní. A podobný scénář by trenér Andrea Sottil moc rád viděl i proti dalšímu přednímu týmu Serie A, Římanům.

V rozhovoru pro klubový web někdejší obránce Atalanty, Turína nebo Janova uvedl: "AS Řím má velmi kvalitní kádr a přes léto se mu povedlo ještě ho vylepšit na několika postech. Přivedl světoznámá jména a pro mě je jedním z aspirantů na titul. Nicméně je pravda, že každý tým má nějakou slabinu. My jsme se ji pokoušeli najít a myslím, že za určitých okolností můžeme brát nějaké body."

Zebry se v duelu s Vlky musí obejít bez dvojice Buta a Masina, Římané to mají s marodkou trochu náročnější. Postrádají Zaniola, El Shaarawyho, Kumbullu a dlouhodobé marody Wijnalduma s Darboem.

Přesto je jejich kádr dostatečně kvalitní i široký na to, aby si s těmito ztrátami poradil. Vidět to bylo už v minulém kole, kdy si Giallorossi poradili s Monzou. Po zaváhání s Juventusem se do formy dostal Paulo Dybala a velkou měrou se podílel na jasné výhře Římanů 3:0. S Udinese na jeho půdě prohráli naposled v listopadu 2018.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Pérez - Pereyra, Lovrić, Walace, Makengo, Udogie - Deulofeu, Beto
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Matić, Cristante, Spinazzola - Dybala, Pellegrini - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.68 - 3.55 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Juventus FC  (sobota 15:00)
Hned na úvod pátého kola nám los Serie A přichystal jedno atraktivní utkání. Střet dvou velkých a ambiciózních jmen italského calcia. Do Florencie se totiž k utkání s domácí Violou dostaví Juventus. A bude mít co dělat, pokud chce uspět.

Její forma totiž v poslední době nedává fanouškům toskánského celku moc nadějí na úspěch. Je to až vyloženě tristní, jak matně se Fiorentina nyní prezentuje. Tým trenéra Vincenza Italiana, který vyhlásil velký útok na evropské poháry i v letošní sezoně a který chce uspět na poli Konferenční ligy už v tomto roce, se zatím rozhodně nepotkal s dobrou formou.

Už ve čtyřech soutěžních utkáních se totiž Fialky nedočkaly ani jedné výhry! Na vině je především útok a je to zcela pochopitelné, že se právě na tuhle řadu snáší nejvíc kritiky. Fialky totiž nedaly ve čtyřech posledních duelech gól ani jednou! Na to, jak mohutně v posledních letech investovala do ofenzivy, je to opravdu velké zklamání.

V rámci vloženého kola vyškolila Fiorentinu u ekipa z Udine, které stačil jediný přesný zásah Beta ke třem bodům. Fialky se tak po tomto kole propadly až na desáté místo a zůstávají nadále hodně daleko za očekáváním. Teď to navíc nebude o moc lepší, protože do formy se v dresu Juve dostal hráč, který ještě nedávno nazýval toskánskou metropoli domovem - Dušan Vlahović.

Trenér Italiano ale nemíní dopředu házet flintu do žita. "Naším cílem zůstává jednoznačně bodovat, zvlášť, když hrajeme před našimi fanoušky. Vím, že v posledních týdnech neměli moc důvodů k radosti, ale jsem si jistý, že se to brzy zlomí. Pracujeme velmi intenzivně na tom, abychom odstranili naše chyby a dostali všechny naše hráče brzy do formy."

Fialkám bude scházet dvojice Zurkowski - Castrovilli, zatímco Juventus se musí obejít bez Pogby, Chiesy, Kaia Jorgeho a čerstvě také bez brankáře Wojciecha Szczesného, který se v minulém kole zranil.

Po remíze s AS Řím se Juventus dal zase dohromady a splnil svoji povinnost na domácí půdě proti Spezii. Na to mu stačily dvě branky, o něž se postarali oba jeho koncoví hráči, Vlahović dalším úžasným přímákem a v závěru utkání i Arek Milik. Juventus navíc k libosti trenéra Allegriho opět udržel čisté konto a vystoupal na prozatímní pátou příčku v tabulce.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Gollini - Dodò, Milenković, Igor, Biraghi - Bonaventura, Amrabat, Maleh - Ikoné, Jović, Sottil
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro - Rabiot, Locatelli, Miretti - Cuadrado, Vlahović, Kostić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.17 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Inter Milán  (sobota 18:00)
Sobotní podvečer je na Apeninském poloostrově vymezen tradiční bitvou dvou milánských gigantů a posledních italských mistrů - AC a Interu. Derby della Madonnina ještě o Scudettu nerozhodne, nicméně může tým výrazně povzbudit do dalších bojů. AC Milán zatím neprohrál, zatímco Inter už stihl padnout na hřišti Lazia a derby je vítanou příležitostí zaváhání odčinit.

Inter prohrál v Římě s Laziem 1:3 a zaznamenal první porážku v sezoně. Vzápětí sice povinně porazil Cremonese, ale předvedený výkon měl k ideálu daleko. Nerazzurri nezpanikařili a hned v derby mohou potvrdit návrat na vítěznou vlnu. "Víme, co pro nás a naše fanoušky derby znamená. Tým se fyzicky i psychicky zotavil. Jsou to dva nejlepší týmy z minulé sezony s vlastní identitou a představou o fotbale. Naše čtyři setkání z minulé sezony byla velmi vyrovnaná," prohlásil Simone Inzaghi. Inter si jinak v prvních dvou kolech počínal dobře a po úvodním přetlačení Lecce zvítězil s přehledem nad Spezií.

Pro vítěze italské ligy v sezoně 2020/2021 je souboj s městským rivalem generálkou na Ligu mistrů. Inter má teď před sebou vskutku náročný program a ve středu přivítá na stadionu Giuseppe Meazzy Bayern Mnichov. Ve skupině smrti je také Viktoria Plzeň a Barcelona, takže z tohoto hlediska je zápas s bavorským velikánem nesmírně důležitý.

Už v úterý vstoupí do milionářské soutěže i AC Milán, který cestuje do rakouského Salzburgu. Rossoneri mají přeci jenom hratelnější skupinu a postup do osmifinále je hlavním cílem. Boj na dvou frontách si pochopitelně vyžádal posílení týmu, v posledních přestupových dnech se podařilo ulovit Sergiña Desta a na hostování z Wolfsburgu mladého Astera Vranckxe. Milánské derby se ještě nových posil týkat nebude. Jedním z hráčů, kdo okusí výjimečnou atmosféru derby poprvé bude i belgický záložník Charles De Ketelaere. Proti Boloni se zaskvěl asistencí, a i když už nebyl v Sassuolu tolik vidět, rozhodně milánské Tifosi potěšil.

"Dobře se s nimi známe. Zítra tam budou stejní hráči, kteří hráli derby i v minulé sezoně. Očekávám živý zápas. Derby je derby, bude to bitva bez apriorních favoritů," řekl na tiskovce Stefano Pioli. Rossoneri ve čtyřech zápasech neprohráli, ale také oni zaznamenali v týdnu ztrátu, když remizovali na Sassuolu 0:0. A to měli ještě štěstí, že Berardi neproměnil pokutový kop. Pioli se k remíze už nechtěl vracet a veškeré úsilí teď směřuje k derby. "Na tento zápas jsme se připravili do nejmenších detailů. Budeme se snažit na maximum. Přemýšlím jen o derby a o tom, jak ho vyhrát a abychom to dokázali, budeme muset riskovat," dodal milánský kouč.

AC Milán poslední derby s Interem v rámci Coppa Italia nezvládl a prohrál 0:3. Na druhou stranu v loňském ročníku Serie A byl na tom lépe. Zajímavé je také, že v uplynulých dvou sezonách vyhrál Scudetto právě ten tým, v jehož prospěch hrály vzájemné zápasy.

Derby bude bez dvou kanonýrů Zlatana Ibrahimović i Romela Lukakua. V předminulé sezoně to byl spor mezi dvěma hvězdami, který ozdobil duel milánských celků. Na straně Rossoneri bude chybět i Krunić, Rebić a Florenzi. Interu schází "jen" zmiňovaný Lukaku.

San Siro je beznadějně vyprodané, znovu se dá očekávat elektrizující atmosféra i dobrý fotbal. Který z milánských velkoklubů se bude nakonec radovat?
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Tonali, Bennacer - Messias, De Ketelaere, Leao - Giroud
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Dimarco - Dumfries, Barella, Brožović, Calhanoglu, Darmian - Džeko, Lautaro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.33 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Neapol se už ve dvou posledních duelech musela smířit vždycky jen s bodem, což bude chtít napravit v sobotu večer. Nečeká ji ale snadná cesta, protože jede na římské Stadio Olimpico, kde ji přivítá nevyzpytatelné Lazio. A jeho výkony se dají jen těžko odhadovat.

Lazio se v sobotu večer pokusí napravit hodně negativní bilanci, která ho poslední dobou s Neapolí váže. Jednak se římskému klubu vyhýbají body a ve třech posledních duelech pokaždé prohrálo. Zároveň to z jeho strany bylo velmi často herní trápení, což dokazuje i skóre. Jen za tyto tři střety dostalo Lazio 11 branek, přičemž samo dalo jen tři!

V začátku sezony se Laziu jedno utkání povede výborně a následně remizuje. Na Olympijském stadionu se Římanům daří a za dva dosavadní domácí zápasy si vždy připsali plný počet bodů. Porazili zde i Inter, jenže následně se vrátili z Janova jen s jedním bodem. Dlouho nad domácí Dorií vedli, jenže v nastavení srovnal Gabbiadini na konečných 1:1.

Což trenéra Maurizia Sarriho hodně mrzelo. V rozhovoru pro klubový web prohlásil: "Je hrozná škoda, že se nám nepovedlo dotáhnout utkání do vítězného konce. Chybělo jen málo a měli bychom další tři body. Jenže jsme na konci udělali chybu v obraně, nebyli jsme dostatečně důrazní a takhle to dopadlo. Příště se musíme víc soustředit a hrát až do závěrečného hvizdu na maximum."

Sarri se může těšit alespoň z toho, že mu z jeho kádru nikdo nechybí, pro zranění ani kvůli kartám. Neapol takovou výhodu nemá. Jednak jí schází Diego Demme a jednak se musí smířit se ztrátou opory záložní řady Fabiana Ruíze, který odešel do PSG.

Gólostroj Neapole se v posledních dnech přeci jen poněkud zasekl. Po prvních dvou duelech, v nichž Neapol nasázela devět branek, vyšla proti Fiorentině střelecky na prázdno a v minulém kole si opět jen rozdělila body s Lecce.

V tomhle utkání nasadil trenér Luciano Spalletti do hry od začátku dvě nové posily, Ndombélého s Raspadorim, jenže obě zklamaly. A to tak, že je Spalletti vystřídal hned o poločase. Dočkají se další šance už v náročném utkání s Laziem? Nějakou změnu zřejmě Spalletti provede a pokud sázíte, zkuste třeba tip, že padne aspoň jeden gól. Bezbrankový stav se v utkání těchto dvou týmů totiž udál naposledy v roce 2011.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Patric, Romagnoli, Marušić - Milinković-Savić, Cataldi, Vecino - Felipe Anderson, Immobile, Pedro
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui - Anguissa, Lobotka, Zieliński - Lozano, Osimhen, Kvaracchelija
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.66 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atalanta Bergamo43107:210
2.AS Řím43106:110
3.Inter Milán43019:59
4.SSC Neapol422010:38
5.Juventus FC42206:18
6.AC Milán42207:38
7.SS Lazio42206:38
8.Turín FC42115:57
 Udinese Calcio42115:57
10.Salernitana Calcio41215:25
11.ACF Fiorentina41213:35
12.US Sassuolo41213:55
13.Spezia Calcio41123:74
14.Empoli FC40312:33
15.US Lecce40223:52
16.Bologna FC40223:62
17.Hellas Verona40224:82
18.UC Sampdoria40221:72
19.US Cremonese40044:90
20.AC Monza Brianza40042:110
Zbývající zápasy
05.09. 18:30AC Monza Brianza - Atalanta Bergamo
05.09. 18:30Salernitana Calcio - Empoli FC
05.09. 20:45Turín FC - US Lecce

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (358)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Di Maria ještě nebude?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
LesyJePan

Forza Milan!! Dnes za 3 body musíme

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Remízy pls

Reagovat
Pasha

Máš podané?

Reagovat
The Krupy

Ako sa má Oľo?

Reagovat
Pasha

Odkaz od Oľa: Ahoj, Robino, v pohode sa mám, užívam leto, akurát som v Portugalsku, ako sa máš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Jihoamerická obrana a bez Vlahoviče

Reagovat
M11

MILIK !!!

Reagovat
The Krupy

Milik bargain

Reagovat
The Krupy

Tá naša hra nie je ani tragická, je neexistujúca. Sledovať ako betónujeme proti priemernej Viole ma fakt nebaví. Káder zlý nie je, ale fakt sa na to nedá pozerať, mám pocit, že sa hrá už hodinu. Aspoň že sme dostali gól, možno sa ten chuj na lavičke spamätá.

Allegri out.

Reagovat
ED91

Reagovat
cresposuper

Viola ale nie je priemerna

Reagovat
Pasha

Veru tak

Reagovat
10

to je sice pravda, ale v případě Juve tam místo nich může být Spezie, Sampdorie, je to úplně jedno...

Reagovat
cresposuper

Taky beton ste nehrali ani proti Spezii a Sampdorii To bol revival Interu na Barce v 2010.

Reagovat
Pinturicchio

Proboha, MC

Reagovat
Pinturicchio

Místo 2:0 1:1, super.

Reagovat
eLJay.91

Dement McKennie. Jak může tenhle kokot hrát základ, to nechápu. Mělo to být 2:0, místo toho 1:1.

Reagovat
Pinturicchio

Ze začátku aspoň dával ty góly, další hráč co musí odejít, tohle není ani na back-up.

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají hrát od 9.minuty údržbu

Reagovat
Pipo123

Di Maria neveril čo sa stalo

Reagovat
eLJay.91

Tohle asi nepochopil nikdo na stadionu i u televize.

Reagovat
smazaný uživatel

To musel být ofsajd

Reagovat
Pinturicchio

Cuadrado hraje dneska hokej.

Reagovat
M11

A jeste blbe

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Se clovek vzdy tak zaraduje z vedouciho golu.. a pak si uvedomi, ze z nasi strany je po zapase..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší možný scénář, když dá Juve do 20.minuty gól

Reagovat
M11

PERIN !!!

Reagovat
The Krupy

Snáď si niekto tam uvedomí, že by mal byť jednotka.

Reagovat
Pinturicchio

PERIIIIN

Reagovat
Pinturicchio

S tou rukou se Pare asi zbláznil, tam mává jak na prvního máje.

Reagovat
Pettirosso

První střídání, opět De Sciglio.. první náhradník za kohokoliv.

Reagovat
M11

My ten blok 20m od brany budem hrat snad i kdyz budem prohravat..

MAX VEN

Reagovat
ED91

Reagovat
Panini Calciatore

Mate nejaky spoahlivy web na seriu a streamy? Kvalita a podla moznosti bez virusov

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.reddit-soccerstreams.com/

Akurát dnes mám pocit že sa tam úplne zbláznili, lebo aj na Juventus aj na Chelsea tam pri 90% linkov dávali niečo iné

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
svkmd

To je pain

Reagovat
Alberto Aquilani

Jovič mi tej Viole príde utopený a zbytočný

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to je nudaaa.

Reagovat
Juventus 14

Max chce nejspíš navázat na minulý rok, a opravdu se stát trenérem s nejvyšším počtem remíz 1:1

Reagovat
M11

0:0.. ale vzdy mu to nekdo posere a da gol

Reagovat
Pinturicchio

Konečně Nico

Reagovat
Pinturicchio

A během 20 vteřin udělal víc než Paredes za celý zápas.

Reagovat
Juventus 14

Ještě aby to tak Maxovi zkazil...

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby dal gól, tak už si v Juve nekopne.

Reagovat
Alberto Aquilani

pobehol?

Reagovat
Pinturicchio

Nezklamals, Alberto

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

PERIN!

Reagovat
The Krupy

Wake me up when Allegri leaves

Reagovat
Pipo123

To čo hraje Juve v druhom polčase?

Reagovat
Pinturicchio

To samé co v prvním - nic.

Reagovat
Pipo123

No v prvom tam bola aspoň nejaká aktivita smerom dopredu, pozerám posledných 20 min a Fiore tu výhru chce viac

Reagovat
Pinturicchio

Celý druhý poločas takhle vypadal, hrozné.

Reagovat
svkmd

To čo posledné roky

Reagovat
Juventus 14

Viděl jsem až po skončení holčičího hokeje, a koukám, že to byla dobrá volba. Holky sice dostaly na prdel, ale alespoň se tam něco dělo. Teď ještě přetrpět ty Maxovo kecy...a pak se těšit na další kolo

Reagovat
svkmd

Teším sa na tlačovku ako sme hrali dobre ale chýbali nám zranený hráči.

Reagovat
Airus

4 střely, jedna (gólová) na bránu... Se pak blbě vyhrává

Čistě číslově si s náma fiore vytřela pr.....

Reagovat
Pinturicchio

No a čistě herně ... taky.

Reagovat
Nuno čomes

Důchodce Darmian v základu Proč prostě nedá aspoň 3x po sobě do základu Gosense, aby se zjistilo, jak na tom vlastně je? Nepochopitelné. Aspoň, že sedí Džeko.

Reagovat
cresposuper

Gosens je v hajzli, bohuzial sa nedivim, ze hra Darmian. Proti Cremonese mohol skusit nalavo Bellanovu, ten by mohol vyriest tu slabu lavu stranu.

Reagovat
Nuno čomes

Asi jo, ale chtel bych si udělat obrázek sám aspoň z par zapasu. Bohužel se to nedozvíme. A dává to Bellanova i na levo? Moc ho neznám. Nicméně u Inzaghiho je před nim Darmian a nedivil bych se ani kdyby taky Dambrosio.

Reagovat
cresposuper

U Bellanovu neviem, ale mohol to skusit v priprave alebo proti Cremonese. Napravo je vyborny a je skoda, aby len z lavicky istil Dumfriesa, ked nalavo mame taku dieru.

Reagovat
Nuno čomes

No tak doufám, že Dumfriese posadi co nejdřív. To je poleno úplně.

Reagovat
Dejwa

Za mě nejlepší možná sestava s ohledem na formu

Reagovat
Nuno čomes

Tak sestava je jasná. Otaznik je vždy jen u wingbeku u Bellanovy formu neznáme

Reagovat
Pinturicchio

Pome AC, roztrhejte merdy na hadry.

Reagovat
GEGE

Choreo klasicky jednoznačně pro Curva Sud tak pome na to...FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
cresposuper

Hernandez musi asi v kazdom derby ukazat, aky je to dement

Reagovat
Rox

Nechtěl si s ním po tou souboji spíš placnout? Dumfries je taky blbeček. To přistrceni přišlo až na konci, ale neviděl jsem to celý.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Kruth

tak od Thea to byla kravina. Co tomu předcházelo samozřejmě těžko říct, ale ať už to bylo cokoli, tak bude fajn když udrží nerv na uzdě

Reagovat
Nuno čomes

Hrozny traged

Reagovat
GEGE

tak kazdy ma sveho dementa v tymu ale vy jich mate nejak moc...

Reagovat
Kruth

Pro Inzaghiho je práce vyloženě koníčkem

Reagovat
Votas

BROZOOOOOO

Reagovat
Dejwa

Brozo napravil

Reagovat
Lubinterista

Yessss

Reagovat
Nuno čomes

Brozoviiiiiiiiiiiic

Reagovat
BaggioRoberto

Goooool

Reagovat
fero_hora

joooo

Reagovat
Pasha

Dívať na Juventus sa dá jedine ak človek poriadne spí celú noc, ich hra je hotový hnus a akurát na schrupnutie si bez obáv, že o niečo prídete

Reagovat
LesyJePan

Joooooo grazie Kebab

Reagovat
Kruth

to nebylo lehké trefit, pěkné

Reagovat
Dejwa

Si dělá prdel Hakan ne?

Reagovat
Pinturicchio

Leaoo

Reagovat
BaggioRoberto

A jedem dal, dame dalsi dva. Jsou marni, jenom jsme jim dali darek, kdyz byla nase obrana na dovolene nebo kde, to jsem nepochopil. FORZA MILAN!

Reagovat
Lubinterista

Dárek jste dostali vy, tragedi.

Reagovat
LesyJePan

Však neviete kde ste

Reagovat
Nuno čomes

Prosím?

Reagovat
LesyJePan

Zapni si AC - Inter.

Nova Sport 3 napr. Skús

Reagovat
Nuno čomes

Jo tak ty myslíš jen těch 5 minut po vašem gólu. Ok

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
BaggioRoberto

Urcite, vzdyt jste stsstny, kdyz se dostanete k mici. Nemeli jste nic, krome toho golu, kdy sli dva vasi hraci sami na golmana, coz je darek zabalenej i s masli. Dostanete bura vy jelita.

Reagovat
Lubinterista

Ano, celkové jste měli poločas lepsi. Ale mluvit o dárku, kdyz nás gól byla precizní, oku lahodici akce započata od golmana přes střed hřiště až po zakončení? přitom vás gól byla naše blba prihravka, prober se.

Reagovat
Nuno čomes

Souhlas

Reagovat
cresposuper

Tato talianska specialita dat gol a prestat hrat v 25. minute je na nezaplatenie

Reagovat
GEGE

RAFAAAAAAAAAAAAA!!!

GRAZIE CALHAMERDA

Reagovat
Alberto Aquilani

To pri tej rozohrávke tam zas exceloval Bastoni?

Reagovat
Nuno čomes

Jo.

Reagovat
Nuno čomes

On i Skriniar kopaci technika nula nula nic, Inzaghi to tak chce hrat asi aby dal soupeřům vždycky trosku čuchnout

Reagovat
Nuno čomes

Škoda, zbytečná chyba abychom jim dali aspon čuchnout. Handa škoda, měl to na ruce. Aspoň jednou za čas by mohl vytáhnout super zákrok a podržet nás.

Reagovat
fero_hora

Dnes si mozno aj interisti zaspievajú calhanoglu fio di putana

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc dobrý je ten Leao?

Reagovat
Nuno čomes

Kdzy nedostane balon do běhu tak nic moc.

Reagovat
fRRR

Reagovat
LesyJePan

Kámo ty nevieš byt nezaujatý

Reagovat
Pinturicchio

Neumí nebýt retard.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
mojmira

Reagovat
Nuno čomes

Když je fotbalista výborný a charakterní, nemám problém to uznat. Leao mě zatím moc nenadchl, tom neříkám, že je špatný. Mrdky co se válí nebo provokují každý zapas zmiňovat ani nemusím, na ty se musí v soubojích tvrdě, ale ne zakeřně.

A co se týče fans, totální nenávist. Sorry.

Reagovat
BaggioRoberto

A kdy byl vyborny charakterni fotbalista v interu? Vzdyt vy kupujete jenom polehavaci vztekle mrdky. Tam mozna Skriniar je fotbalista. Jedinej.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tonali zviera... neviem neviem či ten Pellegrini je najlepší taliansky stredopoliar

Reagovat
Kruth

dneska hraje brutální zápas

Reagovat
Nuno čomes

Nemusím ho, ale hraje vyborně.

Reagovat
fRRR

On obcas zas uplne mizi, Bennacer byl na konci sezony a na zacatku tyhle sezony konzistentnejsi (z toho co malo jsem videl). Ale ma furt cas na to jeste dozrat.

Reagovat
smazaný uživatel

DM nemusí jít tolik vidět.

Reagovat
blaugrana

AC drti Inter

Reagovat
fero_hora

Ctjb nic nepadne

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter solídne zosypaný. Jasne, že sa zas bude riešiť Hakan, ale Barrella vyzerá, že hrá ten šport prvýkrát.

Reagovat
Nuno čomes

Jo čekal jsem od té středové trojky větší kvalitu. Zkusil bych Henrika za Hakana o půlce.

Reagovat
Nuno čomes

Cože? To vážně pískal faul teď?

Reagovat
Pinturicchio

Když si vezmu, že Tonali mohl být v Juve a místo něj přišli žebráci typu Ramsey nebo Rabiot.

Reagovat
Largo

Jeste ze tak. Predstav si, co by z nej Max udelal. Pioli z nej dostava maximum.

Reagovat
Pinturicchio

Některé hráče nedokáže zabít ani Max.

Reagovat
Largo

Mozna. Ja myslim, ze se urcite rozhodl spravne a v Juve by touhle dobou podle me tak nezaril.

Reagovat
Mihal

Takto slabi sme v derby dlho neboli.

Reagovat
cresposuper

Bastoni je hrozny, to staci nakopnut loptu tam, kde stoji, a je z toho sanca

Reagovat
sinter

De Vrij tak isto, Calha a barella uplne slabi dnes

Btw.; alexis dalsi gol za OM

Reagovat
cresposuper

Ano, jediny hrac, ktory by to z lavicky mohol rozhybat, siel zadarmo prec. Hlavne, ze ostal Dzeko

Reagovat
Alberto Aquilani

Minule som ho kukal v nejakej repríze repre zápasu, už ani neviem čo za srandu to bolo, asi proti Nemecku. Chalan mal problémy udržať sa na nohách a nie to ešte rozohrať. Ja mám naňho pravidelne asi smolu či čo

Reagovat
cresposuper

V rozohravke je praveze zvycajne vyborny, ked tak chybuje pri tych dlhych nakopoch. Kazdopadne v tejto depresii uz aj Barella vyzera hrozne.

Reagovat
Nuno čomes

Tam je bohužel více hráčů bez formy. Pak k takové AC nás dostane do problémů.

Reagovat
LesyJePan

Velká škoda, že sme tu prevahu po vyrovnavajucom gole nepretavili na ďalší.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Dejwa

Tragédie, 20min jsme se nedostali za půlku výsledek naštěstí dobrej, tak se snad proberou

Reagovat
Eldarion

Škoda, takto slabý Inter v derby nepamätám. Snáď vydržíme toto tempo aj druhý polčas a pridáme góly.

Reagovat
Nuno čomes

Přál bych si, aby na to trenér zareagoval. Bohužel to neumi

Reagovat
Mihal

Ako by si na to zareagoval?

Reagovat
Nuno čomes

Henrikem a Gosensem.

Reagovat
Nuno čomes

Slavil Acerbi gól od AC?

Reagovat
Pinturicchio

Reteeeeeeeeeeeeee

Reagovat
cresposuper

De Vrij s Bastonim robili co?

Reagovat
fero_hora

Jooooo žirú

Reagovat
Nuno čomes

Jeeeej popelnice

Reagovat
GEGE

OLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

On to nepískal?

Reagovat
Mihal

Uterak

Reagovat
LesyJePan

Leaoooo!!!

Kdyz nedostane do behu tak nic moc

Reagovat
Pinturicchio

To nebylo do běhu, jak to, že dal gól?

Leaooo

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
BaggioRoberto

Ňuňu Čomés čumí, co Leao umí!

Reagovat
Kruth

někdo se ptal na Leaa. Tak tohle je přesně on...

Reagovat
fero_hora

Leaaaaoo toto je genius kurva

Reagovat
BaggioRoberto

Gooool

Reagovat
fRRR

Masakr

Reagovat
Dejwa

De Vrij Acerbi na plac tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Leao

Reagovat
Salfovic

Si je tam povodil

Reagovat
Mihal

Mam sa moc rad na to aby som to dopozeral, gratulujem AC, uzijte si to, je to zasluzene. Pekny vecer

Reagovat
Morgue

Reagovat
sinter

Bastoni s devrij bravooo, fantasticky mač hraju

Reagovat
Alberto Aquilani

Leao Aston Villa už čaká

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Nuno čomes

Jsem ho probudil od vyrovnání katastrofa. Tam není nic. Bohužel takových zapasu ještě letos bude dost. Jinak Inzaghi, co kdybys to prostřídal? To je trenér fakt max. pro Lazio.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to dnes od 46. do 60. minuty a stačí. De Vrij stejně jako poslední zápasy klasicky k ničemu, záloha neexistuje, celkový výkon týmu slabší než humor Pinturicchia. A to je co překonávat.

Děkuji a nejvyšší čas přepnout na Zlín.

PS: Komunista ať to co nejdřív prodá. Pokud mu na tom klubu alespoň trošku záleží.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, Čína k Interu hezky pasuje, zmrdi k zmrdům.

Reagovat
Alberto Aquilani

mno prosím, Edinátor otočí!

Reagovat
Nuno čomes

Edin!

Reagovat
fRRR

Nejlepsi derby za posledni rok a pul urcite

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Nuno čomes

Jak nemohl vyhodit Hernandeze?

Reagovat
LesyJePan

Za čo?

Reagovat
Savi

Dal mu do čuni...žluté bych se nedivil...naštěstí nedal.

Reagovat
Dejwa

Co nedáme

Reagovat
Nuno čomes

Teď je na hřišti jenom Inter. Může se to tady vůbec napsat?

Reagovat
Pinturicchio

Jen když to bude do běhu.

Reagovat
fRRR

Narozdil od tebe si fandove AC umi priznat kdyz je jejich protejsi tym prehrava, takze klidne to pis, mel si pravdu

Reagovat
Nuno čomes

Asi ne všichni, viz. koment pod tebou. Gratulace, o ten gól jste dnes byli lepsi

Reagovat
LesyJePan

nemyslel som to ironicky ani som si nijak nerobil srandu. Takze neviem o co ti ide. Priznavam ze po gole na 3:2 uz bol na ihrisku len Inter. Mali sme aj dost stastia.

Reagovat
LesyJePan

Bili ste nas … riadne

Reagovat
Alberto Aquilani

famozny zapas!

Reagovat
cresposuper

Bellanova prosim za Darmiana

Reagovat
LesyJePan

Konec!

Reagovat
Lubinterista

Skoda mohla být plichta.

Reagovat
fero_hora

Origi je zatial katastrofalny btw. Sa ukazuje ako strašne poleno

Reagovat
Truffaldino

Hlavně se ukázal jako strašný sobec.

Reagovat
BaggioRoberto

Pekne derby. Tri body doma. FORZA MILAN!

Reagovat
Kaka14

Super derby

Reagovat
mojmira

Paráda, největší tragéd derby tradičně Nuno, ale tak na to už jsou všichni zvyklí

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapol to zbytočne všekto ťahá po ľavej strane... po pravej to skúsili trikrát a boli to ich najlepšie príležitosti.

Reagovat
vilp

To proto, že Kim cpe balon hodně dopředu, zatímco Rrahmani akorát doleva. Strašná brzda, to stejný Rui.

Reagovat
mastakillah

Ta levá strana u nás byla vždy lepší a ofenzivnější a už je to tak nějak zažité. Celkově tam bývali v posledních letech kvalitnější hráči jak na pravé straně

Reagovat
mastakillah

KIM

Reagovat
Alberto Aquilani

Je v lige momentálne lepšie DM ako Stando?

Reagovat
Pinturicchio

Paredes?

Reagovat
vilp

Nie.

Reagovat
Savi

Stando Tecl

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
vilp

Zielinski v takových zápasech je na hovno, když se stáhne na svou půlku pomoct s rozehrávkou tak 5x za poločas. Celý přechod do útoku bez Fabiána je akorát o Lobotkovi, který je fakt geniální fotbalista.

Reagovat
mastakillah

Zrovna Zielu je ten, který rozjíždí většinu útočných akcí a dost na něm ta kreativita v útočné fázi a rozehrávce stojí. To, že nám bude chybět Fabiánova kreativita a myšlenka bylo více méně jasné. Je spíše potřeba to začít brát, jak to je a využít jiné přednosti, které má dvojice Lobo - Zambo. Ono si to sedne, jen to bude chvíli trvat

Reagovat
vilp

V útočné fázi jo, on je výborný při přijímání vertikálních přihrávek mezi linie zády k bráně, to je jeho velký výhoda, ale v takových zápasech jich moc nemá. Právě proto by se měl stahovat víc do hloubky a pomáhat Lobotkovi, což ale nedělá. Ta útočná čtyřka byla celý poločas dost odříznutá.

Reagovat
vilp

Bylo jasný, že když to napíšu, najednou začne být nebezpečnej.

Reagovat
mastakillah

Kvaraaaaa

Reagovat
LesyJePan

Sakra taký zápas a tam je poloprázdno. V tomto je Taliansko naprd. V Anglicku by to bolo vypredané

Reagovat
Largo

A atmosfera uplne stejna.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Tak to urcite ale aj tak. Liga by bola inde keby bolu stadiony plné

Reagovat
Largo

Liga by byla hlavne uplne jinde, kdyby kazdej tym mel vlastni stadion a nemusel bejt v najmu.

Reagovat
Pipo123

Neviem ako iné kluby, ale čo sledujem a čítam príspevky fanúšikov Lazia, tak sa sťažujú na ceny lístkov, že si nemôžu dovoliť ísť 3-4x na zápas v jednom mesiaci. Či to je naozaj pravda, alebo len výhovorka...

Reagovat
Largo

To je taky mozny, plno byva pokud vim v Milane a na AS. Takze je to dost mozny. Slo mi spis o to, ze ta liga se ani financne nikdy nezvedne, dokud neprijdou investori a kluby budou stadiony mit dal jen v pronajmu…

Reagovat
Pipo123

Tak tie štadiónu sú otrasné, to je jak niekde v Argentine.

Reagovat
Largo

Presne, kolikrat fakt nedustojny. A z hlediska ekonomiky je to velka brzda oproti Nemecku nebo PL.

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazzarri by mal už za toto dostávať karty, kkt

Reagovat
Maritazzi

Zvlášť vtipnej je Sarriho pláč po týhle situaci. Lazzari dlouhodobě jeden z největších zmrdů v lize, tomu bych nepískal už nic.

Reagovat
mastakillah

Sakra proč střídá Kvaru vždycky tak brzy

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapol zaslúžene... ale Lazio aj tak titul

Reagovat
Darren Fletcher

Sledujem Cremonese - Sassuolo.. Neviete, prečo to robím? Mam rad Serie A, hneď po PL, ale tento zápas má úroveň Fortuna ligy

Reagovat
cresposuper

Skus kuknut minule kolo, tam hralo Cremonese na San Sire vyborne

Reagovat
Darren Fletcher

Jj viem :)

Reagovat
Largo

Daje Roma!

Reagovat
LesyJePan

Vyčihal si to pekne Udogie

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Udogie

Reagovat
danko10

Tammy potrebuje liečbu lavicou, ako soľ.

Reagovat
Maritazzi

Naprosto příšernej, navíc bez jakýkoliv snahy. Dnes každej dotyk s míčem tragédie. Pellegrini taky úplně v lese.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Ľudia ktorí označia Pellegriniho ako najlepšieho talianskeho stredopoliara by mali zmeniť šport!

Reagovat
Alberto Aquilani

Dybala je úplne inde, o 2 triedy!

Reagovat
danko10

Aj Pellegrini…

Reagovat
Maritazzi

Ono ale těžký aby něco udělal sám. Místo Tammyho mohl dneska z fleku hrát klidně Moscardelli a určitě by to bylo lepší. Paulo se i těžko dostává k balonu, protože mu to tam dokáže zhušťovat i Cristante, kterej je tam zas při kralování Matiče úplně k ničemu a Pellegriniho už jsme komentovali. Hrozná tragédie.

Reagovat
Lech

Southgate promrdal prachy a cas akorat

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy by stejně na MS nehrál.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tento výkon Tammyho IMO nie je nič nové, on veľa takýchto zápasov mal aj minulú sezónu, len to strašne skresľujú tie jeho gólové štatistiky a že prekonal henten rekord, tamten rekord. Ale že mu ich spravili góly v EKL a to, že hrával všetko je už vec druhá. Celé toto je strašne nespravodlivé k Eldorovi, ktorý mal kopu dobrých momentov, ale kvôli jednému zlému zápasu potom sedel 2 mesiace, zatiaľ čo Tammy hral vkuse. On vyzerá ako na ľade. Včera tu nejaký fanúšik Neapola napísal, že snaha Osimhena je úplne zbytočná. Tammy sa s ním ani nedá porovnať, to je jak učeň a jeho žiak. Trošku si už v hlave maľujem, že Chelsea uplatní tú opciu, a v lete privedieme na hosťovačku za pár šupov v opcii Scamaccu, ktorý v tom West Hame samozrejme vyhorí.

Dybala famózny

Pellegrini to svoje. To je pre mňa ďalší div sveta, že spomedzi všetkých tých hráčov, kopu talentov čo vyšli z primavery a potočili sa v klube, je to práve toto poleno, čo je nuovo capitano a prvý ktorý priniesol do Ríma európsku trofej. Futbal a život píšu prapodivné príbehy.

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíme, Gallo rozhodne v nastavení!

Dnes kdyby měl Paulo k sobě tahového hráče místo utopeného Pelleho a bezduchého Tammyho, vedeme. Nemusí to být nutně Nico, klidně Gallo, Eldor, který umí hrát s druhým forrvardem.

Reagovat
Alberto Aquilani

Matič fakt nikoho ako je Cristante vedľa seba nepotrebuje. Chlap si to uhrá úplne vpohode sám. A len sa mu tam pletie pod nohy. Hrať takto blízko seba 2 pivotov som snáď ešte nikdy nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bryan vůbec netuší co má dělat, když nereaguje na pohyb protihráče, který už je stejně jinde, když doběhne.

Gini - Matič bude úplně jiná dimenze. I Mady bude fajn. A nakonec i ten Frattesi by s Nenanjou zahrál dobře.

Reagovat
Alberto Aquilani

to si robí prdel že to nie je penalta?

Reagovat
10

to nemyslíš vážně, že ne..?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ved ho jebol do chrbta a tým mu zamedzil strele... je úplne irelevantné, že to bolo "telom," aj to musí mať nejaké medze

Reagovat
10

Celik dive jako prase. Viděl si ten záběr od brankový čáry?

Reagovat
Largo

Penalta?

Reagovat
Largo

Penalta ani náhodou.

Reagovat
Pipo123

Ja by som to nepískal, ale v kontexte toho čo sa pískalo posledné dve sezóny, tak penalta kludne, príde mi že tento rok tých penalt trochu ubudlo a hodne to púšťajú

Reagovat
10

Pipo, zase ty tvoje kontexty...v tomhle nebylo nic, tohle se rozhodně v nějakým globálu nikdy nepískalo

Reagovat
Pipo123

Cmon, veď sa pískali neskutočné sračky v posledných ročníkoch, napr včera to na Lazzariho, akokoľvek je to simulant a zmrd tak by sa v minulej sezóne pískalo. Ja mám skôr pocit že pred sezónou sa to riešilo a píska sa menej kontaktov, ale také tie nasimulované soft penalty sa nepískajú. Čo je dobre a som zato rád

Reagovat
10

Myslíš ten loket Ruie? Vždyť to byla chyba, tady ale nebylo nic, si to pusť znovu. Celik s sebou hodil asi minutu po tom dotyku...

Reagovat
Pipo123

Veď píšem žeby som to nepískal, nehodnotím len tento zápas, ale píšem že mám pocit že sa menej píska, že trošku lepšie ten VAR používajú než v minulých sezónach.

Reagovat
10

Ja mám teda opačný pocit, ale těžko to hodnotit, když vidím max 2-3 zápasy za kolo. Přijde mi, že ty problémy s konzistencí používání jsou pořád stejný.

Reagovat
BaggioRoberto

A ted taky vid. Abraham

Reagovat
smazaný uživatel

Také penalty ani nechcu, to je pro Nica Gonzalese a Lozana..

Reagovat
Nuno čomes

To fakt ne. Šel mu sice do těla, ale Celik začal otvírat hubu aby zařval a padat asi tak o 2 sekundy později. Takové divy se fakt pískat nemohou, nejen včera, ale celkově.

Reagovat
Lech

Rui je zralej tvl

Reagovat
Maritazzi

Podržel nás tolikrát, že tohle bych mu zrovna odpustil. Ale zase jakým způsobem ho nechal Pellegrini vystřelit..

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě zaráží ten první gól, celá obrana viděla za Rickem Udogieho, tak buď přeslechnul, nebo mu neřekli.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pískaj koniec... to je dnes zápas dpč

Reagovat
10

Představuju si, že ti černobílí jsou Juventus

Reagovat
danko10

Aj ja…

Reagovat
10

Reagovat
BaggioRoberto

Tak to ted ale vypni.

Reagovat
DelPiero137

Aby Max po taktomto zapse AS este viac nezpragmatizoval

Reagovat
10

a to by udělal jak?

Reagovat
DelPiero137

Max ma vzdy nieco v rukave

Reagovat
BaggioRoberto

Ja si nemuzu pomoct, ale Belotti se do toho dresu tak nehodi.. 5 let tady ctu, jak k nam prijde a kdyz je k mani zadarmo, tak radsi privedeme Origiho, to jsem jaksi nepochopil.

Reagovat
Alberto Aquilani

Paráda, Perreyra. Ešte akú mrtvolu juventusácku oživíme? Isla s Asamoahom nie sú na lavici? Že by si dobehli vylepšiť štatistiky

Reagovat
10

Dybalu třeba...ale Isla bude dneska snazší

Reagovat
danko10

Paulito ešte aj medzi tymito hovadami vyzerá ako fotbalista. Tam problém fakt neni.

Reagovat
10

Zapnul jsem to v druhým poločase a moc štěstí jsem mu teda nepřinesl...to je stejná deprese u lajny jak v Juve

Reagovat
danko10

To je pohlad dost mimo kontext. Tam sa odohrali systemove a individualne sialenosti, do ktorych Paulito, odstrihnuty pri lajne len vyustil. Napriklad 4 metre od neho postaval Zalewski. Co dodat?

Dybala po piatich kolach urcite nie je problem. Naopak.

Reagovat
10

A jak si přišel na to, že se něco takovýho snažím naznačit? Psal jsem to během zápasu, k tomu, co jsem viděl v druhým poločase, ne k jeho působení v AS

Reagovat
danko10

Vobec nijak. Gro spocivalo v prvom odstavci. Druhy bol uz len basnicke zvolanie, ktore som tam dal skor preto, aby som sa pred spanim nehodil z okna.

Reagovat
10

Ano, ale to jsem zase psal k tomu aktuálnímu průběhu, kdy jsem to zrovna zapnul a on se musel stahovat do prostorů k lajně jako v Juve, to je celý

Jinak vypadá dobře, hlavně po atletický stránce je to rozdíl, který snad v Juve vidí. Poslední sezony v Juve byl atleticky mnohem slabší, pomalejší. Nevím, jestli je to tím, že dal celou přípravu, něco zásadně změnil, nebo jinou přípravou v AS, ale tyhle brejky, do kterých se dostává, jak silově tak rychlostně, by v Juve poslední sezony absolutně nedal.

Reagovat
danko10

Ja si myslim, ze si nerozumieme len v tom, ze si rozunieme. Tiez som to pisal k priebehu zapasu. On zacal normalne na svojej pozicii, respektive bol zas uplne vsade a mal na lopate dve golovky. To, kde sa pohyboval v druhom polcase, bolo len vyustenim implozie po dalsom debilnom gole a podivnej zmene systemu. Zaslo to tak daleko, ze v nejakej osemdesiatej minute sa na pravej strane pohybovalo 6 ludi. Nechapem, preco ho to Jose nechal zozrat az dokonca. Po druhom gole bolo jasne, ze z tohto zapasu sa nic neodvezie.

Reagovat
10

...už jsem se bál, že u vás řádí nějaká epidemie PMS

Reagovat
danko10

Ale, boha, uz zas u nas? Posledny raz ti opakujem, ze spolu nezijeme!

Reagovat
10

...u vás na východě jsem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nemusel, hodně se pohybuje po šířce, stahuje se dozadu pro míče, maká, aby pomohl hře, v dané chvíli prostě šel napravo, nemyslím si, že by ho k tomu Mour instruoval.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Zpět na zem, výsledek odpovídající výkonům.

Syndrom Totti je zpět, všichni spoléhají na Paula, že něco vymyslí.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pri treťom góle bol opäť ukážkový výklus Pellegriniho. Valerio Virga nebol horší futbalista ako on.

Reagovat
10

Odejde Cristante a všechno jde do prdele, možná Matiće vedle sebe nepotřebuje on..?

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa ti teraz komentuje keď si radšej zápas Juventuse pozeral v kanáli, čo?

Reagovat
10

Jej, kyselý Berticek, to tady dlouho nebylo

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie som, ale tak čo tu zas skúšaš ty vole

Reagovat
10

Sorry, že jsem dneska teprve 364. člověk, co nesplňuje standardy toho, co se tady podle tebe může psát... už se prober

Reagovat
Alberto Aquilani

Minule dal Dybala 2 góly a nenapísal si nič. Teraz sem prídeš, vidíš akurát druhý polčas a dáš na neho znova ďalšiu poznámku v čase, keď je celý team dole. V prvom polčase najlepší hráč na place, rozhodne utopený na krídle nebol. V druhom šiel viac k čiare, dosrali sme to, čo tam má on za týchto okolností spraviť?

To s tým Matičom je to, že znova musíš komentovať všetko, možno by som ti mohol vytiahnuť to, čo si po prvom zápase v zime napísal na Zakariu :-)

Reagovat
10

Tahle přecitlivělost nejde moc dohromady s tím, jak neochvějně tady každýho kritizuješ a snažíš se z nich dělat kkty. Zapomněl jsem, že ironický poznámky k zápasu tady můžeš mít jen ty.

Jinak Zakariu klidně vytáhni, stejně jako já si tady napsal tolik sraček, že mi tohle vyhrožování přijde trošku ubohý, ale zase je to už historicky tvoje specialita, takže pokud ti to pomůže s tou žlučí na mozku, směle do toho

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby som napísal toľko ironických poznámok k zápasu (ty si to dokázal za polčas) Juventusu, tak by som tu tieto sračky nečítal len od Teba, ale aj od ďalších 5 tvojich kamošov :-)

Reagovat
10

Jj, protože my hráče Juventusu zásadně nijak neparodujeme a ironií vůbec nepoužíváme, já ji během zápasu Juve nepoužil od roku '91, na to během těch úchvatných výkonů není prostor. Běž radši spát

Reagovat
Alberto Aquilani

Irónia je predsa v pohode, ale keď prídeš a za polčas cudzieho tímu ju použiješ 10-krát, a ešte sústavne si vytipuješ napríklad toho Dybalu, tak je to proste úbohé... doteraz si pamätám ako ťa nasralo, a ako si mi začal nadávať aj spolu s kamošom, keď som pod článok o Pjacovi napísal nuovo Cristiano Ronaldo... ale teraz ma posielaš spať

Reagovat
10

"Irónia je predsa v pohode, ale keď prídeš a za polčas cudzieho tímu ju použiješ 10-krát, a ešte sústavne si vytipuješ napríklad toho Dybalu, tak je to proste úbohé"

seš magor? ubohý jsou tyhle tvoje ubrečený výmysly, stačí si to přečíst

napsal jsem jednu ironickou poznámku k Matićovi, doplněnou smajjíkem, a jednu k Dybalovi jako reakci na tvoje "mrtvoly z Juventusu", což v kontextu toho skóre 3:0 a použití Isly nebyl ani žádnej útok, ty "sústavne si vytipuješ"

Reagovat
Alberto Aquilani

Som v robote, nechce sa mi teraz pisat. Ale posledne si podrazdenejsi ako obvykle. Nezajdeme na pivo nech sa vykecas?

Reagovat
10

ty se mi zdáš to je kouzelný, že po tomhle vlákně někoho osočíš z podrážděnosti...na pivo klidně půjdem, ideálně na Nastro Azzurro někde v Římě, abych se mohl kouknout na tu mrtvolu z Juventusu

Reagovat
Alberto Aquilani

Snáď ti musí byť jasné, že 10-krát bola hyperbola. Ale spomínal si ho tu až priveľmi okato a negatívne, rovnako ako pri zápase s Juventusom, kedy hral podľa Teba plážový fotbálek. Píš si čo chceš, máš na to právo, len je to proste, ehm, divné. Rovnako ako to bolo divné, keď Conte trénoval Inter, ako si pod každý ich zápas napísal trilión komentov a vyjadroval si sa ku každej situácii.

Inak, keď si to o tom Pjacovi nenapísal, tak už duplom nechápem to, prečo si sa tu tak rozčertil: https://eurofotbal.cz/clanky/pjaca-zkusi-stesti-v-belgii-na-jare-bude-hostovat-v-anderlechtu-457745/#forum

Mojim životným cieľom bude nájsť to, kde si ho k tomu Ronaldovi prirovnal. Potom bude môcť v pokoji odísť z tohto sveta. Ale aj keby si to napísal či nie, prečo si z toho taký podráždený, nechápem. Ty si mi koľkokrát vyhadzoval na oči nuovo Pogba

To s tými kanálmi nám tu bolo už koľkokrát omielané, dokonca zrovna aj mne, čo mám skôr tendenciu písať viac keď sa nedarí ako naopak

Reagovat
10

Sorry, ale uvědomuješ si, že si naprosto hypersenzitivní na věci, který tady děláš v minimálně stejném měřítku? Pro mě je nepochopitelný tohle číst zrovna od tebe, musím se tomu smát.

Já tady napíšu dvě takovýhle úplně nevinný píčoviny z prdele o Dybalovi, ještě live během zápasu, a ty o tom vystavíš takovouhle kauzu, přijde ti to normální? Chápal bych tyhle reakce včera, když jste dostali čtyřku, ale ty v tom očividně pokračuješ.

S Pjacou ti to rád vysvětlim, to je totiž ukázkovej případ tvojí ubohý internetový persony, kdy buď vytahuješ nějaký překroucený výroky, který si ještě blbě zapamatuješ, nebo osočuješ všechny ostatní z nečeho, co děláš na denní bázi celou dobu na tomhle fóru. Ty si tuhle narážku psal u každý zmínky, stejně jako si mi jí u každý zmínky o něm dával k autorství, tady asi trpělivost přetekla. Tohle totiž byla extrémní ubohost i na tebe, neodpustit si tyhle posměšky o flopu a novým Ronaldovi u hráče, co si hned na začátek angažmá oddělá koleno, chvíli na to znovu a od tý doby je vlastně jen stín toho hráče, co byl třeba v přípravě po příchodu z Dinama. Nezastírám, že jsem Pjacovi hodně věřil a hajpoval ho, zrovna ty bys z něj byl posranej minimálně úplně stejně.

O jakých kanálech mluvíš?

Reagovat
Alberto Aquilani

Alberto Aquilani04.09.2022 22:29#

Sa ti teraz komentuje keď si radšej zápas Juventuse pozeral v kanáli, čo?

[reagovat]

1004.09.2022 22:31#

Jej, kyselý Berticek, to tady dlouho nebylo

Čo ty klasicky zareaguješ nejakou kyslosťou. Ešte si mohol dať to o nezvládaní, prípadne vytiahnuť si zo šuplíka tvoje ďalšie veci, ktoré používaš zhruba rovnako, ako čisté ponožky :-)

Reagovat
danko10

“Som v robote, nechce sa mi teraz pisat. Ale posledne si podrazdenejsi ako obvykle. Nezajdeme na pivo nech sa vykecas?”

(Cit.)

Reagovat
Alberto Aquilani

Však už v robote nie som

Reagovat
danko10

Ale ja ano.

Reagovat
10

teď ti rozumím ještě míň než obvykle

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
10

vidíš, tak už nás nespojuje jen láska k anglickému fotbalu a kvalitní humor na úrovni

Reagovat
Alberto Aquilani

Však ale my toho máme veľa spoločného. Dokonca cítim v kostiach, že som tvoj obľúbenec a že by si ma chcel vymeniť za nejakého toho miestneho týpka z radov Juventinov (a na SOB-a fakt nemyslím :P). Srdce ti vraví Forza Roma, ale rozum ti nedovolí si to priznať, lebo by si si musel zotrieť tú masku nekompromisného glosátora, ale v žilách už máš minimálne polovičnú krv Magicy

Reagovat
10

poslal jsem ti zprávu, ty magore

Reagovat
10

Ještě k tomu Pjacovi, když už tady píšeš sračky typu "sústavne si vytipuješ napríklad toho Dybalu", ke kterýmu jsem včera napsal první ironickou poznámku za jeho působení v AS.

Pjaca je totiž přesný příklad tvojí choré hlavy. Ty si zapamatuješ nějakej příspěvek (https://www.eurofotbal.cz/clanky/-386064/?forum=1#post9987859 asi tenhle, jinej jsem nenašel), kterej napsal někdo úplně jinej, přiřadíš ho mě a pak to 5 let dáváš ke každý zmínce o Pjacovi. Tohle jsem ti psal já sám asi 3x už, jenže ty si to prostě takhle uložíš jak nějakej papoušek a jedeš furt dál. Za 2 měsíce mi to budeš psát znovu.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-463240/?forum=1#post11799041

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Vtáky cez tepláky

10 strašne túži, aby bol ten dybala slabučký.. zakomplexovaný človek..

Reagovat
10

To ses podepsal, protože já to Paulitovi přeju, přeju to vedení Juve a psal jsem ti tady dávno před přestupem.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ach, ty si tak strašne nad vecou..

Reagovat
10

To nevím, ale nad dementem jako ty, kterej přijde s takovým osočením vycucaným z prdele, to určitě ano.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

vycucanú prdel máš akurát tak ty s tými tvojimi najmúdrejšími, neomylnými vyjadreniami a zhodnoteniami.. si tu už známa firma.. každého tu len opravuješ, poučuješ a popri tom.. a ešte sa tu ideš tváriť ako ty praješ Dybalovi, pokrytecké.. ale nejdem ťa už urážať, teba ničí už ten tvoj nudný život, kedy najviac času tráviš asi stláčaním F5 tu na eurofutbale, aby si mohol zase písať tie tvoje kktiny. Hold, keď mi znovu začneš liezť niekedy o polroka znovu na nervy, tak sa opäť možno raz vyjadrím k tvoju blábolu.

Reagovat
10

"zakomplexovaný člověk"

Reagovat
Zark

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Alberto Aquilani

Já to písal pri Monze že hráme napiču... ono nie každý súper sa porazí sám

Reagovat
smazaný uživatel

Kopanec ala Bodo, jen o měsíc a půl dříve

Reagovat
Dejwa

Tam aspoň byli náhradníci

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.

Taky Bodo a toto Udinese je rozdíl.

Reagovat
Maritazzi

Náš výkon ani nemá cenu komentovat, ale v Udine zas po letech poskládali smysluplnej tým, letos můžou potrápit každýho.

Reagovat
10

Taková povedená kopie starý Atalanty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Tohle je tak rimske

Reagovat
smazaný uživatel

Cristante fakt nechybí, to je Pelle je na pivotu ještě horší.

Mady vypadá jak 2x rychlost na Youtube oproti těm dvěma. Dyba měl být v 75. minutě dole, na co tam je.

Reagovat
Lech

Ten tvuj Mady......ale nic

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
smazaný uživatel

Mi stačí, že vzal míč a přešel přes borca jednoduchým zrychlením.

Cristante neví, kde se má hýbat, když vedle něj hraje zcela samostatný Matič, tak si slibuji aspoň to, že si bude odskakovat pro příhru a při přechodu pomůže dočíslit, protože Bryan sice pošle příhru, ale už to nedoplní, a schovává se za hráčem furt stejně jako před 3 lety.

Reagovat
Seydou Doumbia

jako těší mě že někdo takhle brzo zničil totálně přehypovaný as řím ne že ne trochu mě ten hype okolo nich v čele s mourkem už štval, tak takový debošek a ponížení potěšilo na konec víkendu

Reagovat
Lech

To je tak primitivni poteseni, ze nemam nejmensi duvod ti to neverit

Reagovat
Largo

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky

Reagovat
danko10

A ten hype, je teraz s nami v miestnosti?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

o akom hype to píšeš pre boha mária?

Reagovat
cresposuper

Ja si myslim, ze takato facka im prave prospeje viac nez kebyze prehraju o gol.

Reagovat
Zark

Ten Mazzocchi, to je takový Spina ze Salerna

Reagovat
10

skvělej hráč

Reagovat
Zark

Reagovat
10

kouká někdo na Atalantu? fakt hrajou na 4 obránce?

Reagovat
danko10

Salerno je fyzicky neskutočne pripravené a technicky sú na tom tiež prekvapivo dobre. Toto ma baví.

Reagovat
danko10

Preboha živého, ja by som mal fakt podstúpiť exorcizmus. Kliknutím na odoslať som Faziovi odpojil avatara.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele