Serie A - preview 5. kola

23.10.2020, 08:42, aktualizováno 26.10.2020, 08:25
Previews
Atraktivní dohrávku má na programu italská nejvyšší soutěž. AC Milán po dlouhých letech okupuje nejvyšší příčku tabulky a tu si může dnes večer pojistit, proti bude římské AS...
AC Milán - AS Řím  (pondělí 20:45)
Lídra tabulky Serie A čeká zatěžkávací zkouška, která by mohla mnohé napovědět o jeho schopnostech a ambicích. Na téměř posvátné San Siro se totiž v pondělí večer dostaví římské AS. A oba týmy mají ty nejvyšší ambice, což v posledních týdnech taky dokazují.

Souboje mezi milánským AC a Římany už trvají hodně dlouho a vždycky patřily k ozdobám aktuálního kola. Tentokrát to bude ještě zajímavější proto, že domácí AC sídlí na první příčce a vychází mu zatím téměř všechno. Dokonce se občas objeví slova o tom, že by si tohle AC mohlo vyměnit místa s Juventusem a po hodně dlouhé době ukořistit mistrovské Scudetto. Na podobné soudy je samozřejmě ještě moc brzo, ale pravdou je, že milánský celek válí.

V centru dění se nachází Zlatan Ibrahimović. Kromě toho, že by se z jeho DNA dal dost možná vyvinout lék na koronavirus, patří neodmyslitelně do základní sestavy Pioliho týmu, třebaže už není nejmladší. Od začátku sezony se AC daří, odehrálo už osm soutěžních duelů a ani v jednom z nich nezaváhalo. Velký podíl na tom má právě Švéd, který je ostatně alespoň dle svých slov v podstatě polobohem. Často můžete číst slova jeho spoluhráčů, kteří jej vyzdvihují jako osobnost, která z nich mačká to nejlepší.

Po úspěšně zvládnutém derby se AC představilo v základní skupině Evropské ligy a překvapivě dobře si vedlo i proti skotskému Celticu. Tomu na jeho vlastní půdě nadělilo tři branky i přesto, že ani jednu z nich neobstaral zkušený Švéd. Současné AC je zkrátka hodně kreativní a sází na kolektivní výkon, takže se neděje tak moc, když jedna jeho součástka není právě schopná nastoupit.

Teď se to týká rovnou tří hráčů, kteří pro zranění nebudou moci nastoupit - Musacchia, Calhanoglua a Rebiće. Gabbia je navíc infikován virem. Obdobně je na tom AS, kterému schází Pastore, Smalling nebo samozřejmě dlouhodobě zraněný záložník Zaniolo. A nakaženými hráči jsou Calafiori s Diawarou. Negativní test měl ale obránce Mancini, který tak s týmem odjel do Milána.

A to už je hezká řádka nemilých absencí. Trenéra Fonsecu ale zatím příliš nerozhodily. Po těsné výhře nad Udinese si Římané pohráli s Beneventem a nasázeli mu pět branek, načež svou formu přenesli i do pohárů. V nich si trenér Fonseca trochu hrál s ohněm, když vystřídal oproti lize hned 10 hráčů, ale přesto si AS s Young Boys poradilo. Aktuálně mu patří osmé místo se ztrátou pěti bodů na Rossoneri.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernández - Kessié, Bennacer - Saelemaekers, Brahim Díaz, Rafael Leao - Ibrahimovic
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Fazio, Ibañez, Kumbulla - Santon, Pellegrini, Veretout, Spinazzola - Pedro, Mchitarjan - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.77 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - FC Crotone  (neděle 12:30)
V 5. kole italské nejvyšší soutěže dojde také na souboj Cagliari s Crotone a oba celky si po minulých vystoupení mnohé slibují. Sardiňané se nastartovali výhrou na půdě turínského FC a Crotone si vyšláplo na druhý z turínských klubů, slavnější Juventus, když s ním remizovalo 1:1. Vzájemný souboj je na programu v neděli krátce po poledni.

Sardiňané čekali na první vítězství v nové sezoně až do čtvrtého kola. Dočkali se možná trochu překvapivě na půdě Turína, kde zvládli přestřelku výsledkem 3:2. Velký podíl na celkovém vítězství měl Giovanni Simeone, autor dvou branek.

Trenér Eusébio Di Francesco doufá, že se mu podaří své svěřence nastartovat k dalším podobným výkonům a v neděli by jim mohlo všechno hrát do karet. Domácí prostředí a relativně hratelný soupeř. Cagliari s Crotone prohrálo jen jednou v sezoně 2016, kdy se oba celky potkávaly ve druhé nejvyšší soutěži. Poslední vzájemný souboj se odehrál v lednu 2018 a skončil remízou 1:1.

Crotone na první vítězství v sezoně stále čeká. Tři duely ze čtyř prohrálo, ale před týdnem zaskočilo fotbalovou veřejnost remízou s Juventusem. Pitagorici dostali "Starou dámu" do nesnází rychlým gólem Simyho a i když odpověď přišla záhy prostřednictvím Álvara Moraty, další gól už nepadl. Domácím rovněž pomohlo vyloučení Federica Chiesy, který uviděl červenou kartu po šedesáti minutách.

Trenéři Di Francesco a Stroppa nemohou počítat s plnou polní. Sardiňanům budou chybět Ciocci, Pereiro, Pinna a Ceppitelli. Crotone se zase musí obejít bez Djidjiho a Draguše.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Zappa, Walukiewicz, Klavan, Lykogiannis - Marin, Rog - Nandez, Joao Pedro, Sottil - Simeone
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Magallan, Marrone, Luperto - Pereira, Vulić, Cigarini, Molina, Reca - Messias - Simy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.49 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Benevento Calcio - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Benevento se musí vzpamatovat z debaklu, který mu nadělil AS Řím v minulém kole a hodlá se opět vrátit k výhrám. Nebude k tomu ale mít vůbec snadného soupeře, protože na stadion Cira Vigorita zavítá Neapol.

Benevento má z utkání proti Neapoli oprávněně strach. S týmem, který asi nejvíc proslavil Diego Maradona, se Čarodějky utkaly za posledních 20 let čtyřikrát. Ale nejenže všechny čtyři utkání prohrály, dokonce Neapoli zatím nedokázaly dát ani jednu branku! Celkově je skóre za tyto duely 12:0 jasně ve prospěch Neapole. A tentokrát to asi nebude jiné. Proti velkým týmům z popředí tabulky se totiž ani letošnímu Beneventu vůbec nedaří.

Benevento sice má už šest bodů, což není špatná bilance, ale proti týmům z nejvyšších pater mu to nejde. Od Interu dostal i na domácí půdě pět branek a netrvalo dlouho, než stejný výsledek zopakoval i další velký favorit. Pět branek zasadil Beneventu také AS Řím, přestože gólově se Vlci utrhli až v samotném závěru utkání. Benevento ale opět doplatilo na hloupé chyby v obraně, kterých nebylo zrovna málo.

Dobrou zprávou pro trenéra Inzaghiho je aspoň to, že se jeho jindy zaplněná marodka vyprazdňuje. Už na ní jsou jen Moncini s Violou plus Barbův zdravotní stav není ideální.

Neapol je na tom obdobně, ale spíš než zranění ji trápí nákaza koronavirem. Ta se stále ještě týká dvojice Elmas - Zieliński, což je pro kreativitu záložní řady Partenopei velká ztráta.

Vidět byla i v posledním utkání Evropské ligy, které Neapol dost překvapivě nezvládla. Vzhledem k tomu, jak se jí daří v lize, se čekala kanonáda do sítě AZ Alkmaaru. Jenže Nizozemci v Neapoli parádně bránili a k vítězství jim stačila jedna povedená střela De Wita. V rámci Serie A je ale Neapol třetím nejlepším týmem v počtu nastřílených branek a nebýt kontumace s Juventusem, nejspíš by byla v tabulce na vyšším než 4. místě.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Letizia, Glik, Caldirola - Foulon, Ionita, Schiattarella, Dabo - Caprari, Iago Falqué, Lapadula
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Fabian Ruiz, Bakayoko - Lozano, Mertens, Insigne - Osimhen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.20 - 6.00 - 1.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma Calcio - Spezia Calcio  (neděle 15:00)
Oslabená Parma má další šanci na postup tabulkou, který by jí teď přišel hodně vhod. Parmě se totiž start do nového ročníku absolutně nepovedl a proto vítá souboj s nováčkem. Ani Spezia není v ideální formě.

Ducali jsou jedním z největších zklamání nového ročníku. Tradiční celek vedený trenérem Fabiem Liveranim se zatím zmítá v problémech herních a především výsledkových natolik silně, že se už začalo spekulovat o konci trenéra Liveraniho. Ten se na lavičku Parmy dostavil teprve před sezonou, ale vysoká očekávání zatím absolutně nenaplnil. Za první čtyři kola Serie A si Parma připsala na své konto jen jedno vítězství a hned třikrát odešla poražena!

Trápí ji zejména obrana, což je dokonale vidět z negativního skóre 4:9. Tři z nich naposledy dalo Parmě Udinese, které zvítězilo až minutu před koncem. A to byla jen špička ledovce v záplavě Liveraniho problémů.

Parma totiž zatím hodně doplácí na četné absence. Mimo hru pro zranění jsou v tuto chvíli Cornelius, Scozzarella, Sprocati, Osorio a Gazzola. K nim ale musíme připočítat ještě hráče nakažené koronavirem, mezi něž patří Brunetta, Dezi, Inglese, Valenti a Bruno Alves.

Spezia má také několik ztrát. Nakažený je Marchizza a zranění jsou Zoet, Capradossi, Ramos, Ismajli, Deiola, Mattiello, Mastinu či Galabinov. Přesto i bez nich dokázala v minulém kole dohnat dvougólové manko proti Fiorentině a rozdělila si s ní body.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Iacoponi, Gagliolo, Pezzella - Hernani, Cyprien, Kurtić - Kucka - Gervinho, Karamoh
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Sala, Erlic, Chabot, Dell’Orco - Maggiore, Ricci, Pobega - Gyasi, Nzola, Verde
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.59 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (neděle 18:00)
Fiorentina zatím nenaplňuje vysoká očekávání a s výjimkou úvodního kola nevyhrála. Na Stadio Artemio Franchi se bude muset v neděli popasovat s Udinese, které má na svém kontě také jen jednu výhru. Favoritem zůstává Viola, ale dokáže svojí roli naplnit?

V centru spekulací se tak opět objevuje trenér Giuseppe Iachini. Jeho pozice byla nahnutá už v předešlé sezoně, ale díky zlepšeným výsledkům se postupně stala stabilnější. Začátek nové sezony jí ale výrazně rozviklal. Naposledy naštvala příznivce fialových barev remíza 2:2 s nováčkem Spezií, která přišla týden po nečekané domácí porážce od Sampdorie. Podle médií se mohl novým koučem stát Maurizio Sarri, avšak sám bývalý trenér Neapole, Chelsea a Juventusu odmítl.

Jisté je, že Iachini bude na lavičce Violy i v ligovém zápase proti Udinese, který domácí potřebují zvládnout.

V podobné pozici jako Iachini je i Luca Gotti. Udinese odstartovalo nový soutěžní ročník katastrofálně třemi porážky v řadě a vzchopilo se až o minulém víkendu, kdy porazilo pozdním gólem Parmu 3:2. "Zebry" chtějí v tomto trendu pokračovat, ale na Stadio Artemio Franchi je čeká těžká šichta. Udinese tam naposledy vyhrálo v roce 2007! Od té doby se spolu obě mužstva potkala několikrát, ale doma byla takřka vždycky úspěšnější Viola.

Fiorentina má kádr v pořádku a chybět by snad měl jen Borja Valero. Problémy se sestavou trápí spíše hosty, v jejichž řadách mají nejrůznější problémy Mandragora, Stryger-Larsen, Nuytinck, Jajalo, Musso a Prödl.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Caceres - Callejón, Bonaventura, Amrabat, Castrovilli, Biraghi - Ribéry, Kouamé
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Becao, De Maio, Samir - Molina, De Paul, Arslan, Pereyra, Ouwejan, Lasagna - Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.62 - 3.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Hellas Verona  (neděle 20:45)
Juventus drží v pěti soutěžních zápasech neporazitelnost a ztratit by ji neměl ani v neděli proti houževnatému Hellasu. "Stará dáma" je velkým favoritem, na druhou stranu s Veronou se loni přesvědčila, že svého soupeře nemůže podcenit. Dokáže Juventus oplatit Hellasu téměř devět měsíců starou porážku nebo dojde k překvapení?

Příznivci Juventusu si zvykají na nového trenéra Andreu Pirla a ten po pěti soutěžních zápasech zatím drží neporazitelnost. Po utkáních v domácí soutěži ho v týdnu čekala trenérská premiéra v Lize mistrů na půdě Dynama Kyjev a Juventus tuto zkoušku zvládl. Absentujícího Cristiana Ronalda střelecky zastoupil Álvaro Morata, který ve druhém poločase vstřelil oba góly. Tři body jsou pro italského šampiona na začátek milionářské soutěže nesmírně důležité, protože už ve středu přivítá na Allianz Stadium Barcelonu.

V generálce na ostře sledovaný souboj s Katalánci čeká Juventus veronský Hellas a to rovněž na vlastním stadionu. Pirlo se v domácí soutěži nebojí protěžovat mládí a je pravděpodobné, že pospolu opět uvidíme Frabottu, Portanovu a Kulusevskiho.

Hellas představuje nebezpečného soupeře, který je navíc v poměrně dobré formě. Z posledních dvou kol má sice jen jeden bod, ale na začátku soutěže bral tři body jak proti Římu, tak i proti Udinese. Už loni navíc přesvědčoval, že se sním musí počítat a v žádném případě ho nepodceňovat. Hellasu patří po čtyřech kolech zatím slušné sedmé místo.

Cristiano Ronaldo se stále nezbavil koronaviru a hodně nahlas se spekuluje o jeho účasti v duelu základní skupiny Ligy mistrů proti Barceloně. Stihne se uzdravit nebo nestihne? Jisté je, že proti Hellasu ještě připravený nebude. Juventus postrádá i další hráče, mimo hru jsou De Ligt, Alex Sandro, McKennie (ze stejného důvodu jako Ronaldo), dále Chiellini a také potrestaný Chiesa, který se nechal vyloučit v zápase s Crotone.

Řadu hráčů postrádá i trenér Ivan Jurić. Na marodce zůstávají Cetin, Danzi, Gunter, Benassi, Veloso, Dawidowicz, Barák a Magnani.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Demiral, Bonucci, Danilo - Cuadrado, Bentancur, Arthur, Frabotta - Kulusevski - Dybala, Morata
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Lovato, Ceccherini, Empereur - Faraoni, Vieira, Ilić, Lazović, Tameze - Zaccagni, Di Carmine
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 4.99 - 8.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Atalanta se pokusí znovu načerpat co nejvíc sil v co nejkratší možném čase, protože po dalekém výletu do Dánska ji čeká domácí utkání se Sampdorií. A to nesmí podcenit, jelikož po špatném startu se Doria probudila a šplhá tabulkou.

Trenér Gasperini byl hodně rád, když jeho tým opouštěl MCH Arenu v Herningu, neboť jeho svěřenci zvládli první duel Ligy mistrů fantasticky. Domácímu Midtjyllandu, katu pražské Slavie, nadělila Atalanta nemilosrdně čtyři branky a to nemuselo být všechno, protože šancí měla tak dvakrát tolik. Po podařeném výkonu se teď Orobici musí soustředit na domácí scénu, kde se jim poslední utkání vůbec nepovedlo.

Proti Neapoli se totiž dokonale vcítila do role většiny jejích oponentů. Teď to byla Atalanta, kdo absolutně nestíhal ataky soupeře a kdo inkasoval potupné čtyři branky. A to jen za prvních 43 minut utkání! Je jasné, že něco podobného už nehodlají hráči La Dea dopustit, takže veškerou svou energii vloží do utkání s Dorií. Od prvního AC Milán je v současné chvíli dělí tři body a milánský sok bude mít na programu jistě náročnějšího oponenta než Atalanta.

Utkání se v jejím dresu nebude týkat čtyř hráčů. Trojice Gollini, Caldara a Piccini je zraněná, zatímco Carnesecchi je jediným nakaženým hráčem. Doria má v tomto směru mnohem víc možností, jak sestavit základní jedenáctku, protože jí schází jen zraněný Gabbiadini.

Vzájemné souboje mezi těmito dvěma týmy jdou obecně spíš Atalantě. Ale je zajímaví z posledních tří návštěv Gewiss Stadium v Bergamu se už dvakrát radovali z výhry hosté. Teď jsou ale spíš nevyzpytatelným soupeřem.

Že by se Námořníkům nějak zvlášť dařilo, to se říct nedá. Start do nového ročníku jim nevyšel podle plánů a za první dva duely Sampdoria nezískala ani bod. Navíc v obou dostala tři branky. Poslední dobou se ale přesto zdá, že se tým trenéra Ranieriho probouzí a to i proti těžším soupeřům. Porazil totiž Fiorentinu a v minulém kole si pro změnu vyšlápl na favorizované Lazio. Nasázel mu doma 3 branky a navíc udržel čisté konto.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Tolói, Romero, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Iličić, Gómez - Zapata
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Tonelli, Yoshida, Augello - Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto - Ramírez, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.71 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Inter Milán  (sobota 18:00)
Inter čeká už tři soutěžní zápasy na výhru, což u tak ambiciózního týmu s Contem na lavičce zvlášť rozhodně není příjemná zpráva. Nerazzurri doufají, že prolomí smůlu v Janově, kde je čeká už pomalu se plnící CFC.

Na stadionu Marassi se v sobotu v podvečer strhne velká bitva. Inter se do přístavního města vypraví proto, aby zde zahojil svůj bol. Především poslední ligové klání se mu totiž vůbec nepovedlo a kritika ze strany fanoušků byla o to větší, že se jednalo o slavné milánské derby. V něm totiž dominoval AC Milán, který o jednu branku vyhrál. Negativní pocity po tak vážné prohře se na týmu projevily následně i v pohárech.

Inter vstoupil do základní skupiny Ligy mistrů rozpačitě. Nejprve se mu povedlo dát Borussii Mönchengladbach důležitou branku, ale o několik chvil později dostal hned dvě. Spasil ho až Conteho kůň, střelec na slovo vzatý. Romelu Lukaku druhou brankou v utkání rozhodl o dělbě bodů, ale opět se na nemálo hráčů snášela kritika. Především pak na ty, které si vyžádal sám Conte.

V Janově budou Nerazzurri odčinit poslední nezdary a konečně po třech soutěžních duelech znovu vyhrát. Nebudou k tomu ale mít veškerý kompletní arzenál, protože zraněni jsou Sensi s Chilanem Sánchezem. Kromě nich se ale do hry nemůžou chystat koronavirem nakažení Škriniar, Young, Hakimi, Radu nebo Gagliardini.

Ani Janov není kompletní, i když noční můra zvaná koronavirus se z jeho kádru přeci jen vytrácí. K tréninku se tak naplno vrátili hráči jako Criscito, Lerager, Zappacosta, Destro nebo Cassata. Takže trenér Maran má poměrně dost důvodů k optimismu.

Z formou jeho týmu už je to trochu. Jistě, současná 12. příčka je zkreslena tím, že Janov má o zápas méně než většina ostatních, ale stejně se od něj v posledních zápasech čekalo víc. Od Neapole dostal šest branek a naposledy rovněž neskóroval. Stačilo to ale aspoň na bod s Hellasem. Janov se pokusí prolomit velmi špatnou bilanci, kterou proti Interu doma má. Jen za poslední dva duely na své půdě s Interem prohrál dvakrát a k tomu v nich má negativní skóre 0:7.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Bani, Zapata, Masiello - Ghiglione, Rovella, Badelj, Radovanović, Czyborra - Pandev, Shomurodov
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Vidal, Perišić - Eriksen - Lukaku, Lautaro Martínez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.07 - 5.40 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Bologna FC  (sobota 20:45)
Lazio sice v lize zatím příliš nezáří, ale v týdnu se mu neskutečně povedlo utkání Ligy mistrů, takže morálka týmu je mnohem výš. Nabuzený římský celek na Stadio Olimpico v sobotu večer přivítá Bolognu, která rozhodně nemá na růžích ustláno.

Římané vkročili do nového ročníku Serie A mnohem hůř, než by si jejich fanoušci přáli. Nažhavení po skvělém minulém roce a uprostřed příprav na slavnou Ligu mistrů se rozjela sezona Lazia jen velmi pomalu. Tým, který minule proháněl Juventus a dlouhou dobu hrál o mistrovské Scudetto, teď za první čtyři duely posbíral jen stejný počet bodů! Dvě nečekané porážky, jedna remíza a jen jedna výhra.

Přesto se blýská na lepší časy. Římané totiž ukázali, že fotbal přes léto hrát nezapomněli a že se můžou vytáhnout i proti favoritovi. Mluvím teď samozřejmě o Lize mistrů, v níž si to Lazio rozdalo s Borussií Dortmund. A rozhodně si minimálně výsledkově vedlo lépe, než by jeho fanoušci čekali. Římané doma porazili slavný německý celek 3:1 a připsali si první body. Tohle vítězství, byť herně ne zcela jednoznačné, by Římany mohlo pořádně nakopnout.

A to přesto, že trenér Inzaghi se kromě neustálých debat o nové smlouvě připravuje také bez několika opor. Mimo hru jsou pro duel s Bolognou Radu, Lulić, Proto, Bastos, Lazzari a také Luiz Felipe. Ani Bologna nebude kompletní, schází jí totiž zranění Djiks, Medel, Poli, De Silvestri a Skov Olsen.

A schází jí také dobrá forma. Felsinei jsou na tom ještě hůř než jejich sobotní soupeř, protože zatím posbírali jen tři body. Byť minimálně střelecky jsou na tom mnohem líp než Lazio. Naposledy jim v tom památném utkání udělilo lekci Sassuolo.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Patric, Hoedt, Acerbi - Marušić, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Fares - Correa, Caicedo
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Tomiyasu, Hickey - Svanberg, Schouten - Orsolini, Soriano, Barrow - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.26 - 4.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Turín FC  (pátek 20:45)
Sassuolo se žene za další nadílkou, na kterou si v poslední době zvyklo. A to je velký problém pro Turín, který dnes víc než kdy dřív strádá. Podaří se novému trenérovi Giampaolovi odvrátit řeči o vyhazovu?

Upřímně, nechtěl bych být v kůži obránců Turína. Domácímu Sassuolu se totiž enormně daří získávat body a sázet jednu branku za druhou. Neroverdi zatím zdařile navazují na úspěšnou loňskou sezonu, v níž se co do atraktivity řadili vedle veličin jako Atalanta nebo AC s Laziem. Trenér De Zerbi je právem opěvován fanoušky Sassuola, protože jednak vyhrává a jednak baví fotbalem.

Sassuolo zatím drží krok dokonce i s nedostižnou Atalantou a dalo jen o jednu branku méně. Třináct přesných zásahů si mezi sebe rozdělili jen čtyři jeho oponenti a v posledních třech duelech dokázalo Sassuolo dát pokaždé čtyři branky. Naposledy to bylo hodně dramatické, protože Bologna na domácí půdě vedla už o dvě branky, ale nakonec se Sassuolo opět utrhlo ze řetězu. Třemi góly v rozmezí třinácti minut rozhodlo o konečné výhře 4:3, která ho poslala na skvělé druhé místo!

Turín je na úplně opačném konci tabulky a nadále se trápí. Poslední tři duely vždy prohrál a inkasoval už osm branek. Ve třech odehraných duelech nezískal ani bod a je až poslední.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Müldür, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos - Bourabia, Locatelli - Berardi, Djuričić, H. Traoré - Caputo
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Vojvoda, Nkoulou, Lyanco, Rodriguez - Meite, Rincon, Linetty - Lukić - Bonazzoli, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.43 - 4.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán44009:112
2.US Sassuolo431013:610
3.Atalanta Bergamo430114:99
4.SSC Neapol430112:48
5.Juventus FC42209:38
6.Inter Milán421111:87
7.Hellas Verona42114:17
8.AS Řím42118:77
9.UC Sampdoria42027:76
10.Benevento Calcio42028:126
11.ACF Fiorentina41127:84
12.Janov CFC31114:74
13.Cagliari Calcio41126:104
14.Spezia Calcio41125:94
15.SS Lazio41124:84
16.Bologna FC41037:83
17.Udinese Calcio41033:63
18.Parma Calcio41034:93
19.FC Crotone40133:111
20.Turín FC30034:80
Bodové odečty
SSC Neapol-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (218)

Přidat komentář
LesyJePan

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Pipo123

Bastos zřejmě přece jen opustí Lazio. Angolský obránce měl dostat svolení k odchodu do Al Ainu, který má Biancocelesti zaplatit 800 tisíc eur. (football-italia.net)

Toto je škoda, Bastos ukázal že kvalitu má, ale v hlave to asi nemal úplne v poriadku a nemakal tak aby mu Inzaghi dával šance, niečo tam muselo byť keď na jeho úkor hrával Patric čo je horší hráč, ale na druhej strane Patric je bojovník a na to ihrisku nechá všetko.

Reagovat
Mihal

Negativní test na koronavirus měl Achraf Hakimi. Obránce milánského Interu kvůli nákaze infekčním onemocněním vynechal zápas Ligy mistrů s Gladbachem (2:2), před návartem k tréninku však musí absolvovat ještě jeden negativní test.

To sa akoze za 3 dni jeho telo dokazalo zbavit covidu hej? Hakimi je borec

Reagovat
Lech

Vysmech

Reagovat
snuff24

a kdy měl ten předchozí test který vyšel negativně? třeba ten mohl selhat a už mohl být v průběhu nemoci

Reagovat
Mihal

Naposledy ho testovali asi pred zapasom s AC ak teda neratame tie testy co robila UEFA.

Reagovat
cresposuper

Toto je uplny rozklad

Reagovat
10

přitom Janov je úplně rezignovanej a slabej

Reagovat
cresposuper

Hlavne ich individualna kvalita je uplne strasna, to nema v Serii A co hladat. Vid ich zavislost na 37rocnom Pandevovi. Proti takemu timu mat jednu vacsiu sancu za polcas je fakt des, takto slabu ofenzivu som u nas dlho nevidel.

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

nic moc no ale rozklad to zase ne. Kontrolujem a nikam extra se netlacime...sance prijdou jenom je promenit

Reagovat
cresposuper

Eriksen hra u nas horsie nez Kuzmanovic

Reagovat
Mihal

Je to grc ked muzstvo doma brani pomaly v 11 ludoch ale to ako si s tym absolutne nevieme poradit a presadit je tiez pekna tragedia.

Reagovat
Jajinek

Perin u toho druhého gólu, co je to za klauni? Mává tam tam na pomezního že ofsajd přitom vedle něj stojí spoluhráč.

Reagovat
Nuno čomes

Gól super, snad to ale nebude znamenat delší základ.

Reagovat
Mihal

Lukaku v 92 minute navrat v sprinte pted vlastnu 16tku

Zapas hrozny ale nakoniec super vysledok konecne bez inkasovaneho golu. Potesilo ma, ze Lautaro po striedani ukazal emociu a trieskal tam do sedacky, je dobre vidiet, ze ho serie, ze mu to dnes neslo.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gaetano řádí, nejdřív gól a teď parádní vracečka vzduchem na Milenkoviče. Pojďme Viola.

Reagovat
smazaný uživatel

Castrovilli!

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

sestava?

Reagovat
smazaný uživatel

Demiral, Artur, Kulu, Dybala - Morata

Reagovat
Melchior

Co ty dresy? To rozmazaný logo se mi moc nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou hrozný

Reagovat
10

To bránění je strašný...jako by nestačilo, že s Bonuccim má soupeř minimálně 2 gólovky už tak nějak defaultně

Reagovat
smazaný uživatel

bez Ronalda asi nedaji gól

Reagovat
M11

Stoji to zs kulky ale Morata je super

Reagovat
Melchior

Oproti Higuainovi nebe a dudy

Reagovat
10

Je to zase chaos, hráči daleko od sebe, honí se ze strany na stranu za míčem jak šílený...a víceméně každá akce soupeře končí šancí, protože před obranou je naprostý vzduchoprázdno, Rabiot s Arthurem nezastaví nic, Berna nalevo není ani v defenzivě, ani v ofenzivě. Když je lepší i Frabotta, co chce dokazovat?

Reagovat
M11

MORATA !!!

Reagovat
M11

Do pytle

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle chtějí hrát s Barcelonou

Ještě, že to není Bayern

Reagovat
brenk

he is on fire

Reagovat
10

To jsou ofsajdy tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou s tím VARem do prdele! Tohle má pomáhat fotbalu?

Reagovat
To som ja

Juve absolútne nevie čo má hrať.

Reagovat
10

Pippo Inzaghi by s VARem dal tak 7 gólů za kariéru

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

Muž, který se narodil v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Chyby v zadu tam jsou, ale nehrajeme žádnou pomalou sracku, supeme to pekne rychle do utoku, není to spatne..skoda mohlo to byt tak 3:1.Ale snad se neco ujme ve druhem poločase.Morata hraje moc pekne.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

To bude 00 s ostudou

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Juve

Reagovat
10

jaký že jsou ty silný stránky Arthura?

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď si ho tu myslím po zápase s nami chválil, že Vás posunie či čo... a čo ten čierny Mcgregor? Toho mi prišlo v tom zápase až ľúto, aký bol hrozný Jak by sa Vám teraz hodil Biondini

Reagovat
10

v tomhle nesystému by ideální střed zálohy byl Biondini - McGregor - Pazienza

Reagovat
10

jinak jsem psal, že to s ním a Bentou na hřišti šlo nahoru a že by mohli být naše nejlepší dvojice...což samo o sobě nic moc neznamená

Reagovat
Alberto Aquilani

OK, len mi to prišlo divné, pretože som si pamätal, že pri tej výmene si bol jednoznačne na strane Pjanica.

Reagovat
10

...kterýho jsem se chtěl taky zbavit, to mluví za vše

Arthur mi připomíná Diega, akorát s tím, že ten aspoň nemusel bránit

Reagovat
10

když už tady zase vytahuješ nějaký vyjádření, který jsem vlastně ani neřekl, co říkáš na Kulusevskiho? co si o něm psal, že na něm není vůbec nic, nebo tak nějak, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som na neho napísal jeden jediný koment a to bolo ešte v minulej sezóne pri vzájomnom zápase s Parmou Nehovorím na neho nič, pozerám NFL... pri tom zápase s Juventusom v tejto sezóne hral toho wingbacka, nie? To nebolo moc dobré... taký ľavonohý Marko Pjaca

Reagovat
10

ok

Reagovat
M11

Fede si dela prdel ?

Reagovat
10

neuvěřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim dost smolný zápas pro Juventus. Ale pěkná akce od Hellasu

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, Pirlo brzo půjde

Reagovat
Alberto Aquilani

Vezme to Špaletao a Ramsey bude mať 13+9 do konca sezóny

Reagovat
danko10

Ten príde do Ríma. S Friedkinom sa ešte nepoznajú.

Reagovat
DelPiero137

Ta obrana katastrofa. Akoby hral proti nam dream team vsetkych cias. Stratime jednoduchu loptu v zahustenom strede pola a uz to ide...

Reagovat
danko10

Berna by mohol prísť do Ríma. V klube druhého sledu, s dôležitejšou úlohou v tíme by sa mu snáď mohla ešte naštartovať hlava. To neni možné, aký sa z neho v Turíne stal zombík.

Reagovat
Alberto Aquilani

Navyše by tým, že by zostal v Taliansku, zohľadnil aj svoje sociálnokultúrne hľadisko.

Reagovat
danko10

Reagovat
10

pokud ne u vás, tak už asi nikde

Reagovat
Melchior

Já nevim, výsledky sice zatím nejsou, ale hra je v rámci nějaký týmový souhry určitě lepší než za Sarriho. Dozadu je to bída, ale to se prostě nezlepší, dokud nevypakujeme Bonucciho a nebude fit De Ligt.

Reagovat
Mr.Jindros

Ale houby, ta obrana jde na Pirlovu hlavu samozřejmě... tohle není playoff Ligy mistrů, Crotone nebo Hellas musíme ubránit s čímkoli.

Reagovat
10

ta defenziva je víc o systému hry zálohy, tam absolutně netušíme...nevím, proč se po Kyjevě zase vrátil k nějakým experimentům a tlačení hráčů do nesmyslných pozic

Reagovat
M11

To je ale penalta

Reagovat
10

přišlo mi, že tam byla i v první půlce na Bernu

Reagovat
Rothbard

Mám dvě otázky, Serii A nesleduju:

Tolik gólů v dnešních zápasech. Padá to častěji? Už to není ta opěvovaná defenzivní Itálie?

Co to je za hráče na střídačce Juve? 3/4 toho nepoznám...

Reagovat
Mr.Jindros

Itálie měla loni znatelně víc gólů na zápas než Anglie a Španělsko.

Historicky jsou ty ligy v počtu gólů strašně vyrovnaný, takže z tohoto pohledu je ta "opěvovaná defenzivní Itálie" naprostej mýtus

Reagovat
Mr.Jindros

Jenom tak pro zajímavost, loni:

Italie 3.03 gólu na zápas

Anglie 2.72

Španělsko 2.48

Půl gólu nad Španělskem je už o parník... předchozí sezóny jsou ty rozdíly minimální, mám to spočítané minimálně 10 sezón zpátky, spíš víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ok, 1 zdravej stoper v týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro bych si tipnul, že z Pirla trenér nikdy nebude

Reagovat
10

štěstí úplně nemáme

Reagovat
M11

KULUUUUU !!!

Reagovat
Melchior

Tohle prostě musíme urvat..

Reagovat
Mr.Jindros

Pojďme, ještě jeden, jsou rozložený.

Reagovat
10

KULUUUUUUUUUUUUUUUUUU...pure genius

Reagovat
lnterista

Ten je růžovej jak ten dres

Reagovat
RickNash

proč dresy juve vypadaj jako nelicencovanej pokus odněkud z PES 2020?

Reagovat
10

protože je dělal Pharell...mj. i Bayernu

Reagovat
Mr.Jindros

Růžová je barva původních dresů Juve, černo-bílá to není odjakživa.

Reagovat
RickNash

to tuším, spíš ten bílej pruh a fakt, že to rozlišení loga vypadá tak na 16x16 pixelů působí dohromady tak... levně.

Reagovat
Mr.Jindros

Ten tmavší skoro červenej příčnej pruh je ale hnus, to jo.

Reagovat
Mr.Jindros

OMG

Reagovat
Mr.Jindros

Morata tohle musíš dávat woe.

Reagovat
OTASi

juve vy jste trapáci

Reagovat
Melchior

Neskutečný.

Reagovat
DelPiero137

Toto bude este narocna sezona....

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo ať jde zpět trénovat teeganery. Letos bude Juventus dozadu zranitelný víc než kdy jindy..golman Hellasu muž zápasu, i tak ale, čekal jsem víc..ten Morata...

Reagovat
Yanek

Bernardeschi na hostovacku s opci v lednu do AC? Jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
Recoba Inter

A co Saelemaekers? Resp. Hauge?

Reagovat
Yanek

Ani jeden z nich není hráč pro základ. Jsou to talentovaní hráči v nízkém věku s minimem zkušeností a tak je potřeba k nim přistupovat. Navíc Bernardeschi je kreativní hráč s velkou mírou univerzálnosti, místo by se pro něj určitě našlo.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
CubONE

Ale Saelemaekers sa neskutocne zlepsuje, to je fakt radost pozerat.

Reagovat
Yanek

Je to frajer, podle mě měl výrazný podíl třeba i na výhře v derby, na posledním gólu Celticu. Umí se rozhodovat a má neskutečný work rate. Technicky u něj vidím limity, tak jsem zvědavý kam až se dokáže posunout. Každopádně super nákup vedení.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej hate na Pirla Jsem se zas přišel pobavit do diskuze

Reagovat
Largo

Forza ROMA!

Reagovat
Milan.B

Gigi a Hauge maju covid??

Reagovat
Largo

Jo.

Reagovat
CubONE

+3 clenovia timu. Tatarusanu sa moze predviest aspon. Dolezite, ze ostatni su negativni...ak by to bolo takto po 2-3 hracoch a neprepuklo to naraz u viacerych, bude to fajn.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
10

doufej, že se nepředvede

Reagovat
10

Tak se předvedl je vidět, že ze svého umění nezapomněl vůbec nic a krásně navázal tam, kde v Itálii skončil...zlatej brácha Donnarummy

Reagovat
Eldarion

Tak Tatarusanu bude mať premiéru, som zvedavý. Hlavné je, že Hakan je späť. Jeho absenciu by sme cítili viac pravdepodobne.

Reagovat
Milan.B

Tak to je jasne

Reagovat
Dominator

clovek si to zapne hlavne kvoli nemu a on uz po cca 100 sekundach nesklame

Reagovat
Yanek

Už když jsem ho viděl v té bráně jsem věděl že bude zle... zoufalý brankář

Reagovat
Nuno čomes

Často se stává, že gólman podběhne centr. Ale ten gólman Romy, ten šel kam jako na párek?

Reagovat
Eldarion

Darovaný gól, Tatarusanu

Reagovat
Largo

Krasne Edin. A Pellegrini pred par minutama krasna nahravka do vapna, tesne pred rohem. Pomerne vysoky tempo

Reagovat
LesyJePan

Tatar

Reagovat
FORZAMILAN

Kurva kam šel, vůbec netrefil ten balón, proč nechytá druhej Donna .....

Reagovat
Yanek

vůbec jsem nepochopil ten přestup, rumunský tragéd

Reagovat
10

To je jeden z největších tragédů v lize za poslední dekádu, nevybavím si brankáře, co by udělal tolik tragických chyb...a on si ještě polepší do AC

Reagovat
Tomanatura

Nechapu jak se tammdostal, to hraje za stravu nebo co?

Reagovat
10

To by nestačilo, spíš má rumunská mafie v držení Maldiniho a Pioliho děti...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Largo

Nebyl dobrej ani Fiorentine...

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné zápasy rumuna v repre

Rakúsko 1 gól

Nórsko 4 góly

Island 2 góly...

Ako sa vyskytol vôbec v bráne?

Reagovat
maras93

Hodně pěkný Tatarusaurus, jsem přesně čekal takovou parádu

Reagovat
FORZAMILAN

Teď měl Tatarušánu dva zákroky, tak se snad chytí

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Tomanatura

AS je uplne katastrofalni

Reagovat
LesyJePan

Sme jasne lepší, nemať ako dvojku katastrofalneho rumuna ale Reinu tak by sme si to v klude uhrali.

Reagovat
Largo

Jasne lepsi

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja tu asi budem klasicky za hipstera, ale mne sa ten polčasový výkon páčil. Hrozne vidieť ako nám chýba Smalling, líder vzadu, ktorý by dal tomu tvrdosť a rozvahu. Chce to viac od Veretúta a najmä Mkhitaryana. Inak kombinačne tam boli super veci, páči sa mi už aj Pellegrini a Pedro od nás jasne najlepší.

Reagovat
FORZAMILAN

Jsem si musel na wiki najít definici slova hipster a ano, pár kombinací tam bylo ....

Reagovat
Tomanatura

Kamo vzdyt mate problem dostat se za pulku, Imv porovnani s AS proti nim hral Inter o level vys

Reagovat
Alberto Aquilani

problém dostať sa za polku si predstavujem inak, skôr nefunguje tá finálna fáza (hrozný Mkhitaryan, nulová podpora od Karsdorpa, dnes oničom Veretút).

Reagovat
10

za hipstera, jo..?

Reagovat
Largo

Tezko tomu neco vytykat. Remiza by tomu slusela asi nejvic, oba tymy velmi dobre pripraveny, je to zatim dost vyrovnany.

Trochu nam chybi vetsi podpora od toho stredovyho dua v zaloze, jinak spokojenost.

Reagovat
FORZAMILAN

Měli jsme vést min o gól, chyba gólmana, Kjaerova tyčka, šance Čala z přímáku.....jsme lepší, snad vyhrajeme

Reagovat
10

Leao trošku jinde dneska

Reagovat
Salfovic

To byla akcička

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Eldarion

Alexiiiiiis Leao sa dnes rozhdol, že to zahrá na Neymara

Reagovat
FORZAMILAN

Dívám se na Španělský stream, alespoň to má drive......,,una kategoria spektakular,,

Reagovat
10

Kde jsou zálohy? To je jak nějaká exhibice 5 na 5, kdy se týmy střídají, kdo zrovna útočí

Reagovat
.13

Presne to som si hovoril

Ta finalna faza bola ale hrozna v tej pasazi...

Reagovat
Yanek

Buď bude čekat na gól nebo vystřídá, stejně jak se Celticem

Reagovat
LesyJePan

Hakan je na to zrelý, dnes toľko ani toľko nemaká.

Reagovat
Alberto Aquilani

Džeko ja famózny. Snád je na San Sire nejaká špeciálna kamera, ktorá sníma celý čas len jeho. Tých 90 minút by som si rád vychutnal...

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz AC hrozne dostane. Daj im Bruno!!!

Reagovat
Yanek

Za toto penaltu

Reagovat
maras93

To je nějakej vtip tohle, ne?

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Eldarion

WTF?

Reagovat
.13

Wtf? Na co tam je VAR?

Reagovat
LesyJePan

To je vysmech.

Reagovat
Ragazzo d'oro

V jakým světě je tohle penalta? Co to je za klauna???

Reagovat
.13

To bol skor utocny faul jak penalta...

Reagovat
Kaka14

Reagovat
rossoneri89

Idiot rozhodca.... Darovany gól AS...

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
danko10

Chlap od VARu ju ino fukol za to, ake je Tatarusanu neuveritelne drevo.

Reagovat
FORZAMILAN

No do piči

Reagovat
EXoRcIsT

daroval AS penaltu a ani sa ten kokot nesiel pozriet na monitor

Reagovat
JackBlack

názorná ukázka jak se da podelat zápas hlavně že je var

Reagovat
jack_donaghy

tie opakovane zabery by mali pustat na tych velkych obrazovkach... mozno by to potom niektorym rozhodcom doslo...

Reagovat
Largo

Objektivně, tohle byl spíš faul Pedra...

Reagovat
Eldarion

AS dnes osr*alo jak sa hovorí, musíme dať na 3:2

Reagovat
Kaka14

To je sila Rím má tretiu ruku v šestnástke a zase žiaden vydeorozhodca .... takto sa séria A nikde neposunie

Reagovat
Alberto Aquilani

Preboha, ja viem že Vy teraz po tých rokoch musíte zažívať niečo ako trojku s Miou Kalifou a Little Caprice, ale nechceli by ste sa už hodiť trochu do klidu? 3 ruky, to ako vážne? Nechceli by ste kopať rovno 5 penalt za ne? Navyše Vám teraz fukol ešte bizarnejšiu, ako Rímu...

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Kaka14

Nevravím že sa mala kopať 11, ale Var sa mal použiť pri tých rukách, takisto ako pred tými 11, ktorá by ani jedna nekopala

Reagovat
danko10

Super, ze mame jedineho laveho beka. Spina je sice uvareny uz v oktobri, ale aspon neni nachylny na zranenia.

Reagovat
Eldarion

Giacomelli potvrdzuje povesť tragéda, Mancini ruka nič?

Reagovat
EXoRcIsT

wtf a dalsie totalne vymyslena penalta im uz nacisto jebe

Reagovat
Largo

Reagovat
LesyJePan

To je fraška.

Reagovat
danko10

Na pohodu to Giacomelli dorovnal. Tomu hovorim oldschool taliansky sudca.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Largo

Ale noták Tohle prostě nemůže bejt penalta.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Mihal

Obidve penalty totalne mimo...

Reagovat
JackBlack

co to bylo ?

Reagovat
rossoneri89

No aj toto bola podľa mňa darovana penalta.... Ibra

Reagovat
Eldarion

Vidím, že môj stream je trochu pozadu ale ak som videl niekedy v živote tragickejší výkon rozhodcu tak nepamätám to je hanba

Reagovat
maras93

Ani jedna penalta neměla být podle mě.

Reagovat
FORZAMILAN

Se tady mrdám se streamem a nic jsem nividěl

Reagovat
Eldarion
Reagovat
FORZAMILAN

Díky

Reagovat
Malresi

Horšieho rozhodcu som už dávno nevidel. Obe penalty nesprávne odpískané, žltá pre Ibru vymyslená, naopak sa mala písakť penalta za ruku Manciniho.

Reagovat
Stana95

tam se pískal nakonec ofsajd ne? ale i tak jsem ale nepochopil, proč ji dal Ibrovi

Reagovat
EXoRcIsT

a teraz ked rozhodca odpalil zapas svojou debilitou este dava zlte karty zato ze sa hraci stazuju

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandis?

Reagovat
EXoRcIsT

obom a zaroven nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to tezke podle oblíbených klubů

Reagovat
Largo

Suverénně nejhoršá rozhodčí jakýho jsem v posledních měsících viděl. Obě penalty naprosto vymyšlený.

Reagovat
.13

Ten rozhodca je neskutocny traged, to sa len tak nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca úplne mimo jak v prípade AS tak AC ani jedna penalta nebola.

Reagovat
Yanek

2. gol Rumuna, vůbec neví kde je...

Reagovat
maras93

Děsný.

Reagovat
Nuno čomes

Takové frašky, to nemá cenu ani sledovat. Hovada

Reagovat
Alberto Aquilani

ahahahahahabuhahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je neuvěřitelné, co ten debil předvádí. Ani j3dna penalta. Nejprve pískne nesmysl, a pak da takovou kompenzaci.

Reagovat
danko10

Gol od typka, ktory dnes nemal uz hodinu byt na place, by tejto saskarni uz mohol snad aj nasadit korunu, nie? Toto je nedostojne od vsetkych zucastnenych. Piskaj radsej koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave je, ze se nezmini jasna chyba Ibrahimovice.

Reagovat
maras93

Škoda Romagnoli

Reagovat
FORZAMILAN

Romagnoli škoda ..........

Reagovat
Yanek

To se dalo vyhrát. Prosím Rumuna už nikdy...

FORZA MILAN

Reagovat
maras93

Tohle jsme vyhrát mohli. Rozhodčí strašnej a Tuturusanu taky. S Gigiem si troufnu tvrdit, že by to byly 3 body, ale což..

Reagovat
smazaný uživatel

ACM veľmi dobrý výkon. Až na to poleno v bráne, čo vlastne aj rozhodlo o remíze. Tie štandardky hráme veľmi dobre, tie nábehy na centre sú skvele prepracované. Škoda.

A ten rozhodca urobí z celkom kvalitného a slušného zápasu takú šaškárnu. Ale bol to 24 súťažný zápas za sebou bez prehry.

Reagovat
smazaný uživatel

22 zápasov bez prehry...

Reagovat
Alberto Aquilani

Tá trojka vzadu dnes normálne porodila. AC stačilo nakopnúť loptu a vždy to smrdelo. Dnes najmenej zlý z nich Mancini. Kumbulla absolútne príšerný, budem zvedavý, čo s nimi spraví návrat Smallinga, ale ja by som sa vôbec nebránil Faziovi. Chlap dostáva nezmyslený hate, pritom aj v tom zápase v EL ukázal, že je stále dobrý stopér.

Ono ale ako celok to bol náš tohtosezónny najlepší výkon Na druhú stranu, aj keď to bolo v tom II. polčase zlé, nejaký veľký rozdiel medzi nami a AC som nevidel. Ale bodov získame samozrejme o dosť menej, pretože už teraz nemáme jediného wingbacka schopného odohrať dôstojných 90 minút.

Reagovat
Houfi

Zajímavý a vyrovnaný zápas výkon rozhodčího tragédie, jedna penalta větší nesmysl než druhá... jinak pokud jde o AS opět se potvrzuje, že největší slabina je pravá strana Karsdorp na to prostě nemá, Bruno je vždy vidět (často ne v dobrém slova smyslu), takže nakonec člověka nejmíň nasere Santon, který alespoň bojuje...

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnany z toho spravil len Tatar a rozhodca, inak AC 3:1 v suchom triku...

Reagovat
Houfi

Nesouhlasím, AC dlouhodobě na špičku ligy zatím stále nemá. Na tom nic nezmění ani Ibra. Tatarusanu byl ale tropický, na tom se shodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

na spicku mozno nie, na AS urcite ano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele