Serie A - preview 37. kola: Dvě pondělní dohrávky

14.05.2022, 09:42, aktualizováno 16.05.2022, 08:31
Previews
Paulo Dybala (© AFP)
Předposlední kolo italské ligy bude dnes dohráno dvěma zápasy a v nich půjde o evropské poháry. Umístění na příčkách zaručujících Evropskou ligu hájí Lazio, které se představí na půdě Juventusu, Fiorentina se představí v Janově proti Sampdorii...
UC Sampdoria - ACF Fiorentina  (pondělí 18:30)
Sampdoria se chce za každou cenu vzdálit od pásma sestupu a proto nesmí v pondělní dohrávce zaváhat. Domácí prostředí našlapaného stadionu Luigi Ferraris ji jistě bude hnát vpřed, jenže její sok našel po sérii špatných výsledků znovu pevnou půdu pod nohama.

Utkání v Janově zřejmě přinese hodně napínavý duel, protože oba týmy, které se proti sobě v podvečer postaví, mají velký důvod vyhrát. Domácí Sampdoria má téměř existenční problémy a pokud nechce nechávat svou záchranu na poslední kolo, nesmí prohrát. Pokud by se Dorii povedlo vyhrát nad Fialkami, záchrana by ji neminula.

A trenér Giampaoli doufá, že se jeho hráči předvedou v tom nejlepším světle. "Fiorentina je skvělý tým, který minule porazil AS Řím a hraje skvělý fotbal. Trenér Italiano odvádí velmi dobrou práci a musím říct, že je mi jeho herní styl sympatický. My se ale musíme soustředit na sebe. Známe své přednosti a chceme je využít. Čeká nás klíčový zápas a my musíme vrhnout veškeré naše síly do hry, abychom uspěli."

Doria si bude muset poradit bez dvojice Gabbiadini a Sensi, zatímco Fialky přijedou ochuzeny o Castrovilliho s Amrabatem, který stojí kvůli kartám. Otazník visí i nad nasazením křídelníka Sottila.

Celek z Florencie se naposledy doma popral s AS Řím, ale spíš než hospodskou rvačku připomínalo utkání vybití zlosti na fackovacím panákovi. Fiorentina ovládala prakticky celé utkání a s Římany si snadno poradila. Tím se opět dostala do blízkosti pohárů, i když je pořád až sedmá. Dokázala díky tomu ukončit sérii čtyř porážek, v nichž hned třikrát nedala ani jeden gól. V Janově se jí poměrně daří, i když zde vyhrává v pravidelných intervalech po třech až čtyřech letech.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Ferrari, Colley, Augello - Candreva, Thorsby, Vieira, Rincón, Sabiri - Caputo
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Igor, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Duncan - Ikoné, Cabral, Gonzalez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.64 - 4.08 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - SS Lazio  (pondělí 20:45)
Čtvrtý Juventus přivítá v pondělní dohrávce Lazio a především hostům půjde o hodně. Biancocelesti si mohou v případě vítězství definitivně zajistit evropské poháry pro příští rok. Souboj Juventusu s Laziem je jedním z taháků kola i proto, že se na místo činu vrátí Maurizio Sarri, domácí rozlučku pak prožijí Paulo Dybala a především legendární Giorgio Chiellini.

Bude to jedno velké loučení. Giorgio Chiellini se po 17 letech rozhodl opustit Juventus a v pondělí večer ho čeká poslední domácí zápas. Podobně je na tom i Argentinec Paulo Dybala. "Uctěme závěr sezony tím nejlepším způsobem a připravme se začít znovu. Lazio bojuje o Evropskou ligu, zítřejší zápas je navíc speciální pro Chielliniho, který po 17 letech skončí v Juventusu. Poslední zápas v Turíně je to i pro Dybalu," shrnul důvody pro je důležité vyhrát trenér Max Allegri.

Juventus nakonec nesplnil žádný z předsezonních cílů a vedle domácí soutěže a Ligy mistrů ztratil i Italský pohár, když ve středečním finále nestačil v Derby d'Italia na Inter. O triumfu Nerazzurri rozhodlo až prodloužení. "Prohraná středa bolí, zanechává ve mě vztek, na který hned tak nezapomenu. Musíme se zrestartovat a být okamžitě fit na další sezonu a boj o Scudetto," dodal Allegri. Juventus splnil pouze nezbytné "minimum" a to tím, že obsadil čtvrté místo a zajistil si účast v Lize mistrů pro příští rok. "Stará dáma" před týdnem nečekaně prohrála v Janově 1:2 a v závěru sezony má co napravovat.

O Evropskou ligu ještě bojuje Lazio, které dvě kola před koncem nemá jisté poháry. Právě v Turíně mohou svěřenci trenéra Maurizia Sarriho učinit poslední krok. Lazio v minulém kole porazilo Sampdorii 2:0 a výsledkově tak navázalo na divoké vítězství z La Spezie (4:3). A díky zaváhání městského rivala AS mají na pátém místě dvoubodový náskok a o jedno utkání k dobru navíc.

Zápasy Juventusu s Laziem mají bohatou tradici a o něco lépe jsou na tom ve vzájemné bilanci hráči "Staré dámy". Loni v listopadu dobyli věčné město 2:0 a s Laziem v lize neprohráli od prosince 2019.

Chiesa, McKennie, Kaio Jorge a Danilo. To jsou ztráty, které počítá trenér Allegri. Oproti Juventusu má Lazio takřka kompletní kádr, přesto můžeme říci, že bude na Allianz Stadium výrazně oslaben, protože chybět bude nejlepší střelec Ciro Immobile. Šlágr kola tak přijde o jeden z taháků a sice střeleckého souboje Immobileho s Vlahoviće. Útočník Lazia letos zaznamenal 27 ligových branek, srbský útočník ve službách "Staré dámy" jich má na kontě 23.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Pellegrini - Cuadrado, Zakaría, Arthur, Bernardeschi - Dybala, Vlahović
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Lazzari, Patric, Acerbi, Marušić - Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Felipe Anderson - Cabral, Zaccagni
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.60 - 3.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Bologna se pokusí odčinit nepovedené minulé kolo na domácím stadionu, kam se v neděli krátce v období siesty chystá Sassuolo. I Neroverdi se přestalo dařit podle jejich představ a od Bologně je v tabulce dělí jen tři body.

Trenér Mihajlović mohl jen aplaudovat svým svěřencům, kteří - když byl ještě hospitalizován v nemocnici - dokázali vyhrát nad Interem Milán a pak obrali o bod i AS Řím. Jenže v minulém kole, když se Mihajlović vrátil k pracovním povinnostem, už se jim třetí dobrý výsledek nepovedl. V závěru je po sedmigólovém představení porazila Venezia a Felsinei si připsali první ligovou porážku od konce března.

V neděli na Stadio Renato Dall'Ara zavítá Sassuolo, které vyhrálo poslední dvě návštěvy. A bude si chtít připsat hattrick, protože jeho současná forma mu moc velkou radost dělat nemůže. Ambiciózní tým, který se dlouhodobě prezentuje atraktivním fotbalem, už víc jak měsíc nevyhrál. Série čtyř zápasů bez výhry (včetně ostudného debaklu 1:6 od Neapole) přikovala Sassuolo až na 11. místo a jejich náskok na Bolognu se smrskl na pouhé tři body.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Soumaro, Medel, Theate - De Silvestri, Svanberg, Schouten, Soriano, Hickey - Orsolini, Arnautović
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Müldür, Ayhan, Ferrari, Rogerio - López, Frattesi - Berardi, Raspadori, Traoré - Scamacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 4.28 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (neděle 15:00)
Je až k nevíře, jak špatně si Janov vede při vzájemných konfrontacích s Neapolí a jak tristní výsledky s ní má. Tým trenéra Blessina to bude muset změnit, protože jestli si chce udržet naději na záchranu, nesmí ztratit body. Neapol ale není v dobré náladě a body rozdávat rozhodně nehodlá.

Druhý nedělní duel servíruje souboj dvou týmů, které od sezony zřejmě čekaly mnohem víc. Neapol měla skvěle našlápnuto a optimismus spojený s udržením Victora Osimhena a angažováním trenéra Luciana Spallettiho se na týmu projevoval maximálně pozitivně. Delší dobu to vypadalo, že za do té doby famózním Interem bude těsně vlát právě Neapol, která chvílemi cílila i na tu úplně nejvyšší příčku.

Jenže Neapol a závěr sezony, to by bylo slušné téma závěrečné práce magisterského studia psychologie. Závěry sezony Neapoli posledních pár let žalostně nevycházejí a po loňském harakiri pod vedením Gennara Gattusa se Neapol sesypala i letos. V pěti posledních duelech vyhrála jen dvakrát a to s sebou společně s nástupem AC Milán neslo i pád na třetí příčku bez možnosti ještě nějak promluvit do mistrovských oslav.

Partenopei dvě kola před koncem ztrácí na AC Milán už sedm bodů, což prostě dohnat nemůžou. Dobrou zprávou pro konec sezony je aspoň fakt, že kromě Lobotky může Spalletti počítat s kompletním kádrem. Janov takové štěstí nemá, chybí mu totiž čtveřice Cambiaso, Rovella, Czyborra a Vanheusden.

Janovu toho samozřejmě chybí mnohem víc a nejstarší prvoligový klub v lize je jen krůček od pádu. Před začátkem předposledního kola mu na 17. Salernitanu scházely dva body a je fakt, že když za 36 utkání vyhrajete pouhé čtyři, tak to na záchranu moc nevypadá. Janovský celek ale minule dokázal skolit Juventus a ukázal, že dokud jeho šance na záchranu teoreticky žije, bude o ni bojovat.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui - Anguissa, F. Ruiz - Lozano, Mertens, Insigne - Osimhen
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Hefti, Vasquez, Ostigard, Criscito - Amiri, Galdames, Badelj, Portanova - Destro, Ekuban
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.40 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Atalanta Bergamo  (neděle 18:00)
Už kolo před koncem může po dlouhých jedenácti letech oslavit mistrovský titul AC Milán. Prvním předpokladem je ale neprohrát zápas s Atalantou a pak doufat v porážku Interu. Rossoneri nechtějí ponechat nic náhodě a v neděli v podvečer chtějí získat tři body. Budou to mít ale nesmírně složité, protože Orobici stále mají o co hrát a domácí dokázali v historii několikrát nemile zaskočit.

V sázce je jednak titul pro AC Milán, ale také účast v evropských pohárech pro Atalantu. Vzájemný souboj na San Siru je jednoznačným tahákem kola a těžkou zkouškou pro oba celky. "Překonali jsme několik těžkých etap a zítra nás čeká další proti týmu, který nás donutí hrát nejlepší fotbal. Mít plný stadion nám může dodat jen víc a víc energie," prohlásil před zápasem trenér Stefano Pioli.

Milánu schází k titulu opravdu už jen krůček, ale ten bývá nejtěžší. V minulém kole Rossoneri přivezli tři body z Verony a v lize neprohráli už čtrnáct zápasů v řadě. Skvělý výkon předvedl při vítězství 3:1 záložník Sandro Tonali, který vstřelil dvě branky a to mu navíc jeden gól nebyl uznán. Vynikající výkony teprve 21letého fotbalisty budou odměněny novou smlouvou, díky níž si zároveň polepší finančně.

Horší sezonu mají za sebou v Bergamu, i když Atalanta je stále ve hře o evropské poháry. Mnozí fanoušci jsou ale zklamaní z toho, že se klub po třech účastech v řadě neprobojoval do Ligy mistrů. Na druhou stranu kdo by před pár lety řekl, že Atalanta bude hrát pravidelně v Evropě.

Atalanta po dvou domácích remízách konečně zabrala a v La Spezii zvítězila 3:1, čímž se natlačila o skóre před AS Řím na šestou příčku. Ta by v závěru znamenala účast v Konferenční lize, ale hosté pomýšlejí ještě výš a chtějí do Evropské ligy, ve které hráli letos na jaře.

Také v závěru minulé sezony došlo na konfrontaci Milána s Atalantou, tentokrát v Gewiss Aréně ve 38. kole a milánské vítězství nakonec rozhodlo o zisku druhého místa a návratu do Ligy mistrů. AC vyhrálo i letošní duel na San Siru, ale jinak se musí mít pořádně na pozoru. V živé paměti je nadále potupná porážka 0:5 z prosince 2019, ale také výhra Atalanty na San Siru 3:0 z ledna loňského roku.

Milánští postrádají pouze Kjaera, jinak má Pioli všechny hráče pohromadě. Atalantě zase dlouhodobě schází Iličić a k dispozici nebudou Pezzella a Toloi.

Utkání je na programu od 18 hodin a řídit jej bude zkušený Daniele Orsato.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Tonali - Saelemaekers, Kessié, Leao - Giroud
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Djimsiti, Demiral, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Zappacosta, Koopmeiners - Muriel, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.72 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Inter Milán  (neděle 20:45)
Boj o titul pokračuje a pokud si chtějí Nerazzurri udržet šanci na obhajobu mistrovského Scudetta, potřebují na Sardinii zvítězit. Inter už bude vědět výsledek zápasu AC Milán - Atalanta a při určité konstelaci může být o vítězi Serie A rozhodnuto. Stejně důležité je utkání pro Cagliari, které se dvě kola před koncem nachází na sestupových příčkách.

Hrát se tedy bude nejen o titul, ale také o záchranu a i tato otázka může být po víkendu definitivně zodpovězena. Inter je samozřejmě závislý na výsledku AC Milán, na který bude reagovat.

Svěřenci trenéra Simone Inzaghiho nemají situaci ve svých rukou a doufají v zaváhání rivala, které nemusí být zas tak nereálné. Soupeři Rossoneri totiž budou Atalanta a Sassuolo, dva týmy, které dokáží obrat o body kohokoliv. Inter čeká těžká cesta na půdu Cagliari a v posledním kole hostí Sampdorii. I kdyby to nakonec Interu nevyšlo, bez trofeje letos nezůstane. Ve finále Coppa Italia totiž zdolal Juventus a ze zisku Italského poháru se radoval poprvé od sezony 2010/2011.

Čas už se Cagliari povážlivé krátí a zbývající los není moc příznivý. Na Sant'Elia zavítá Inter a v posledním kole čeká Sardiňany dlouhá cesta do Benátek. Svěřenci trenéra Agostiniho potřebují tato dvě utkání zvládnout, jinak je sestup nemine.

V Cagliari žádnou dobrou formou neoplývají. Od března vyhráli jen jeden zápas a v minulém kole remizovali v Salernu 1:1, což v přímém boji o záchranu znamenalo další ztrátu. Dvě kola před koncem tak ztrácejí na sedmnáctou příčku jeden bod a situaci nemají plně ve svých rukou.

Inter je samozřejmě velký favorit, což demonstroval už v prvním zápase na stadionu Giuseppe Meazzy, ve kterém zvítězil drtivě 4:0. Nerazzurri prohráli vzájemné utkání naposledy v roce 2019 a šlo spíše o výjimku.

Cagliari se musí obejít bez zraněného Nandeze i potrestaného Radunoviće. Pokud jde o Inter, tam je hlášena jen jedna absence v podobě Vecina.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Lovato, Altare - Bellanova, Rog, Grassi, Deiola, Lykogiannis - Joao Pedro, Pavoletti
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brožović, Calhanoglu, Perišić - Correa, Lautaro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.16 - 5.49 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - Salernitana Calcio  (sobota 15:00)
Toskánské Empoli je sice zachráněné, ale jeho poslední zápasy fanouškům moc radosti nepřinesly. Tým kouče Andreazzoliho se pokusí získat tři body proti týmu, který naopak hraje s obrovským nasazením a chutí. Do Empoli zavítá o život bojující Salernitana.

Empoli zvládlo naprosto fantasticky první část sezony a po podzimu okupoval skromný celek střed tabulky. Jenže jarní část už se mu zdaleka tak nepovedla a v posledních deseti duelech se Empoli zmohlo jen na jedinou výhru. Ani minule nezačalo zrovna špatně, ale Inter dokázal díky mnohem větší kvalitě otočit skóre na 4:2, takže si toskánský tým připsal už sedmnáctou porážku v sezoně.

A hosté přijedou s vědomím, že by si za jistých okolností mohli už teď zajistit senzační záchranu. Tedy splnit sen, který ještě pár týdnů dozadu nikdo nepokládal za možný. Pokud by totiž v předposledním kole Cagliari prohrálo a Salernitaně se povedlo zvítězit, pak by Cagliari už rozdíl čtyř bodů nedokázalo dorovnat. Na jeho zaváhání ale Davide Nicola a jeho tým spoléhat nehodlají.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Romagnoli, Luperto, Parisi - Zurkowski, Asllani, Bandinelli - Henderson, Bajrami - Pinamonti
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Gyömber, Radovanović, Fazio - Mazzocchi, Ederson, Kastanos, L. Coulibaly, Zortea - Bonazzoli, Djurić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.64 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Turín FC  (sobota 18:00)
Od poslední výhry turínských Býků na hřišti Hellasu Verona uplynulo už víc než sedm let a po tak dlouhé době Turín přirozeně touží konečně znovu vyhrát. Další šanci má v sobotu navečer, kdy se ve Veroně ukáže společně s dobrou formou.

Ta je, pravda, trochu zakalena posledním ligovým výsledkem, ale i přesto se Turín dostal do dobré formy. Minule sice dostal od Neapole jednu branku a zaslouženě prohrál se zkušenějším a kvalitnějším týmem, ale předtím se mu porážky vyhýbaly hned v šesti utkáních. Během té doby dokázal Turín obrat o body i týmy jako AC Milán, Lazio nebo Atalanta, takže Hellas si na něj musí dát dobrý pozor.

Hostům kazí vyhlídky na bodový příděl snad jen marodka. Mimo hru jsou zranění Zaza, Edera, Fares, Izzo a Warming. Především se ale utkání nebude týkat karetního hříšníka Singa. U Hellasu to samé platí pro Faraoniho a kromě něj taky pro zraněné duo Coppola - Dawidowicz.

Hellas to s velkými týmy neumí tak jako Turín, protože jen v posledních deseti duelech prohrál s AC, Interem i Neapolí - porazil jen Atalantu. Přesto trenér Tudor může být se svými chlapci spokojen, protože jim patří solidní deváté místo a na svého sobotního soka mají náskok pěti bodů.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Günter, Ceccherini, Casale - Depaoli, Ilić, Taméze, Lazović - Caprari, Barák - Simeone
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Berisha - Djidji, Bremer, Rodriguez - Aina, Lukić, Mandragora, Vojvoda - Brekalo, Praet - Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.58 - 4.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Spezia Calcio  (sobota 18:00)
Spezia bije na poplach, protože série špatných výsledků a porážek ji posunula zase o něco blíž sestupové propasti. Té se naopak velkým obloukem vyhnulo Udinese, které ještě pokukuje po desáté příčce. Což by bylo nejlepší umístění od sezony 2012/2013.

V ní se Zebrám povedlo zakončit Serii A na skvělém pátém místě, na čemž měl lví podíl talisman v podobě Antonia Di Nataleho. Pak ještě v sezoně 2018/2019 skončilo Udinese dvanácté, což je i jeho současné postavení. A protože se Zebry utkají se Spezií a Salernitanou, tak je dost možné, že tohle postavení ještě vylepší. V tabulce by se moc rády posunuly už po zápase se Spezií.

A mají k tomu dobré předpoklady, neboť Spezia v posledních týdnech zase prožívá hodně nepříjemné období. Aktuálně totiž tým trenéra Motty prohrál už čtyři duely po sobě a to se samozřejmě odrazilo i na tabulce. V ní mu patří až 16. místo a na sestupové příčky má náskok jen čtyř bodů. A velký podíl na tom má právě forma na venkovních hřištích, protože jen tři týmy získaly venku méně bodů než Spezia.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Nuytinck, Pablo Marì, N. Pérez - Molina, Arslan, Walace, Pereyra, Udogie - Deulofeu, Pussetto
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Amian, Erlić, Nikolaou, Reca - Maggiore, Kiwior - Verde, Agudelo, Gyasi - Manaj
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.16 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Venezia FC  (sobota 20:45)
Sobotní program předposledního kola italské Serie A obstará duel domácího AS Řím a Venezie. Pro Římany to bude poslední domácí utkání na Olimpicu v sezoně a bezpochyby by se rádi rozloučili výhrou. Jde jim totiž o kvalifikaci do Evropské ligy.

Samozřejmě to pro ně není jediná cesta, protože AS ještě čeká finále Konferenční ligy v Tiraně. Ale spoléhat na vítězství nad nažhaveným Feyenoordem, to by se nemuselo úplně vyplatit. Soudě dle posledních ligových duelů je ale přesně tohle plán mistrovské mysli trenéra Mourinha. Vlci se v nedávné době na hřišti pohybují bez energie, nasazení a potřebné kvality v zakončení.

O body je obrala Bologna a naposledy dostali dvě branky od Fiorentiny, i když zápas hodně ovlivnila prakticky neexistující a přesto odpískaná penalta v úvodu utkání. Giallorossi se po této ztrátě sice udrželi na šestém místě díky lepším vzájemným duelům s Atalantou i Fiorentinou, ale ztratili další body na páté Lazio. K němu jich pořád chybí tři body.

Domácí rozlučku navíc z pozice aktivního hráče vynechá diskvalifikovaný Mancini, což se však vzhledem k jeho výkonům dá jen těžko označit jako ztráta. Chybět bude ale i Mchitarjan, který si rovněž neužije nové dresy příští sezony. Hosté přijedou do Věčného města bez trojice Lezzerini, Modolo a Romero.

Přijedou ale posíleni posledním kolem, které se jim naopak povedlo nad očekávání. Strhující thriller o sedmi gólech s Bolognou totiž ovládli a uchovali si teoretickou naději na záchranu. Nicméně zůstávají stále poslední a ani dvě poslední výhry by jim nemusely stačit. Na vině je pak především obrana, která dostala už 68 branek a to z ní dělá třetí nejhorší defenzivu soutěže.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Kumbulla, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Cristante, Oliveira, Zalewski - Pellegrini - Felix, Abraham
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Mäenpää - Matějů, Caldara, Ceccaroni, Haps - Črnigoj, Peretz, Ampadu - Aramu, Henry, Okereke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.98 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán36248464:3180
2.Inter Milán36239478:3178
3.SSC Neapol36227768:3173
4.Juventus FC36209755:3369
5.SS Lazio361881072:5362
6.Atalanta Bergamo361611965:4559
7.AS Řím361781155:4259
8.ACF Fiorentina361851356:4759
9.Hellas Verona3614101262:5552
10.Turín FC3612111345:3847
11.US Sassuolo3612111361:6247
12.Udinese Calcio3610141255:5544
13.Bologna FC3611101542:5243
14.Empoli FC369101748:6937
15.UC Sampdoria36962142:5933
16.Spezia Calcio36962138:6633
17.Salernitana Calcio36792032:7330
18.Cagliari Calcio366111933:6529
19.Janov CFC364161627:5628
20.Venezia FC36672333:6825

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (254)

Přidat komentář
johan14

Tabuľka je zle. Opravte si to, AS sú 6., v prewiev k ich zápasu je to správne.

Reagovat
Largo

Tenhle system na EF to neumoznuje. Zohlednuje tak jako ve vsech ligach aktualni vysledky a vzajemny zapasy nebo skore, ktery v ruznych ligach rozhoduje, se do ni vepise az po zaverecnym kole.

Reagovat
Alberto Aquilani

Chlapci poviem vám jedno tajomstvo, písal mi Tiago Pinto že v lete príde Dybala do Ríma

Reagovat
10

Nuovo Cengiz

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
10

ideální, přál bych mu to

Reagovat
Alberto Aquilani

seriózne či ironicky?

Reagovat
10

ne, opravdu...zůstal by v Itálii, takže bysme si ho mohli užívat, nešel by do Interu a do Magiky se hodí

Reagovat
Largo

Uprimne se mi to moc nezamlouva, z mnoha duvodu. Mimo jiny, kde by hral? Mou se chce od pristi sezony vratit ke 4-2-3-1 a tam si Dybalu neumim na kraji utoku moc predstavit…

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 4-2-3-1 jedině alternovat Pelleho na AM (respektive ho poslat na lávku).

Ale pokud ho fakt podepíšou, schéma může být jiné. Třeba 4-3-1-2 a Pellem v trojce a Dybalou pod dvojkou Abraham - doufám, že Zaniolo. Nebo navrchu jako second striker, góly dávat umí i z ničeho, což hrozně moc potřebujeme. Dostal by i desítku a celá hra se musí postavit kolem něj, jinak by to nemělo smysl.

Netuším, jaký je typ člověka, jestli si jede sólo, nebo se věnuje mladým, ale Zaniolovi by mohl hrozně moc předat. Ale nepůsobí na mě jako mentorský typ hráče.

Stejně by ho ve 4. kole zrakvil nějaký Biondini.

Reagovat
Largo

Za Pellegriniho tam je Mchitarjan a mimo jiny i nekolikrat zkouseny (a chvaleny) Volpato. Ja bych do toho nesel. Radsi koupit rychly kridla do toho rozestaveni, nekoho jako Goncalo Guedes, Steven Bergwijn, klidne z prodeje Zaniola. Proste konecne koupit Mourinhovi funkcni hrace do jeho rozestaveni, jinak to nema smysl.

Vidim to idealne takhle (ale je to spis hodne nepravdepodobny prani:

4-2-3-1:

Patricio - Karsdorp, Smalling, Senesi, Spinazzola - Douglas Luiz, Frattesi - Guedes, Pellegrini, Bergwijn - Abraham

Reagovat
Alberto Aquilani

Och bože môôôj

Reagovat
smazaný uživatel

Largo má pravdu, pokud opustíme to současný debilní rozestavení, tak by pro Dybalu nebylo místo. Pořád je to ale jen teoretická otázka, protože plat který bychom mu nabídli my, mu nabídne dalších pět lepších týmů včetně Interu.

Ale Bergwijna prosím ne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nejde mi o Dybalu, ale o tú zostavu. Každé leto to isté od Larga, football manager mode - 10 nových hráčov (o ktorých dostupnosti a kvalite sa radšej ani baviť nejdem)... to by som čakal od nejakého fanúšika, ktorý navštevuje Základnú školu.

Reagovat
Alberto Aquilani

a na lavicu Benjamin Šeško

Reagovat
smazaný uživatel

Guedes stojí min. 40, za mě ne děkuji. Mkhi by měl být super sub za kohokoliv od CM nahoru.

Volpato vypadá skvěle, ale ještě na to asi nemá stejně jako Felix, radši bych, aby šli všichni hostovat protože minuty stejně nedostanou, totéž Bove, pokud nedostane aspoň 1000 minut.

Senesi je boží na míši, osobnost ale jinak kamikadze stoper jako Ibanez. Bergwijn má smlouvu do 2025 v Tottenhamu, to stačí, abych ho nechtěl, radši ať hraje Zale křídlo.

Dybala je za mě furt 50/50. Technicky jednoznačně nejlepší hráč ligy, ale mzda/pozice/tlak, který by vznikl na výsledek, to je zas proti.

Pořád je to ale top hráč, v slušném věku, pokud nebudeme brát takové, budeme hrát o 5. místo i za 5 let.

Jinak Douglas Luiz fajn hráč, akorát double pivota nehrává, ani čisté DM - Frattesi za mě super volba z každého úhlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Volpato může mít úlohu jako lměl letos ze začátku Zalewski, případně na té Dybalově potencionální pozici může v koncovkách zápasů hrát Elsha a Shomurodov/jeho náhrada.

Jinak Dybala vynechal celkem víc jak dva měsíce kvůli svalovým zraněním. A ikdyby měl 6 M čitého, tak je to 10+ hrubého + comissions a podpisový bonus. Za ty peníze se dá sehnat vhodnější hráč.

Reagovat
Largo

Prave tech bonusu a penez pro agenty se obavam nejvic, to bude ranec

Reagovat
smazaný uživatel

Může, mi se moc líbí, ale Zale je dost atypický případ a v záloze je šance, že někdo začne dostávat tolik minut prakticky nereálná. Bove už je prakticky rok v acku, takže musí hravat příští rok, Volpato tolik minut nedostane.

Skrz peníze pro Dybalu samozřejmě souhlas, to je největší strašák. Ani bych neřešil, koho za ty peníze sehnat, protože v této cenové relaci se bavíme o hracích z Anglie jako je Hojbjerg, na jinou pozici, a do útoku bych toto nikomu nedal, radši vzít dva.

Svalová zranění má pravidelně, nicméně nic co bychom neznali od Pelle ho a dalších. Přijde mi, že letos toho mame méně než v předchozích letech, naopak Juventusu se ta zraneni nějak kupi teď dvě tři sezóny.

Ale pořád je tu ten oportunismus, takového hráče můžeš mít jednou za deset dvacet let. Nakonec to bude o Mourinhovi asi..

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem s lepšími hráši nemůžeme hrát toho zanďoura připosraného co letos, kdy těžiště hry nese Bryan Cristante, takže ta rychlá křídla cajk tak v 6 zápasech v sezóně, ale pokud nehrají Mkhi a Pelle současně, jsme bezzubí, takže potřebujeme další tvořivce.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
stuff

Kamkolvek mimo inter

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, alespoň by vás AS mohlo vysunout z top 4.

Reagovat
stuff

Ked ziskaju viac bodov, preco nie

Reagovat
Pipo123

Reagovat
LeonardoUžoa

Já bych to Salernu přál. Janov a Cagliari už ten sestup fakt potřebují.

Reagovat
Zark

klidně i sampdoria časem

Reagovat
smazaný uživatel

Luciano Moggi:

#ALLEGRI «Rimane al posto suo. A volte #Nedved perde l’occasione per stare zitto. Restano tutti al loro posto, ma ci vorrebbe uno qualificato per stare vicino all’allenatore e al campo e non è di certo #Nedved.....come dirigente deve imparare qualcosa in più».

Grande Moggi

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

A pak jednim dechem dodal:

"The only problem (of Juve) is Locatelli. He lacks personality and assists for the forwards. In football teams, each player must have characteristics, those of Locatelli do not improve the quality of the midfield."

Tak nevim.

Reagovat
10

Nj, vždyť je to pravda. Loca je v ideálním Juve první náhradník do zálohy. Umí všechno dobře, nic světově.

Reagovat
stuff

Podla mna zatial neukazal ani kvality Marchisia, ktory bol jeden cas prvy nahradnik

Reagovat
10

to rozhodně ne

Reagovat
pistacik11

Sa mi páči ako fanúšikovia sa bijú o hráča a po prvej sezóne ho hodnotia ako nevydarený prestup.

Reagovat
stuff

nepisem, ze nevydareny prestup

Reagovat
10

jj, přesně to píšeme

Reagovat
Pettirosso

Spis mi slo o to “only problem”.. kdyby byl, jsme jeden ze 3 top tymu v Evrope. Nepopiram, ze je vlastne pri nejlepsim nadprumernej, ale on je ten posledni problem.

Reagovat
DelPiero137

Loca asi jedina istota v strede pola ktoru netreba nahradzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

U mě to už je vůči Nedvědovi čistá nenávist, nesnášenlivost a zloba, takže cokoliv proti němu, je pro mě potěšením.

Reagovat
stuff

Reagovat
Zark

Však jo, tonali ukazuje, jak má hrát mladý italský záložník

Reagovat
stuff

Reagovat
Nuno čomes

OT: Nikdo tady nezmínil choreo z finále Coppy, za mě rozdíl třídy

https://youtu.be/idxipYmyPx4

Reagovat
Pipo123

Perotti pičus

Reagovat
Largo

Zrovna on na ty penalty….

Reagovat
Alberto Aquilani

Spina v základe

Reagovat
Largo

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Largo

Kumbulla je fakt hroznej.

Reagovat
Recoba Inter

Hlavněže jsme ho hrozně chtěli jednu dobu k nám. Já jsem si oddechl, když jste ho koupili vy, protože vedení ho k nám chtělo nasrat za každou cenu a jen díky Contemu nakonec nepřišel, bo řekl ne.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

V Turíně pod Juričem top5 bek v lize

Reagovat
Largo

Jo, to je podobny jako hraci Atalanty. Ve specifickym prostredi a pod specifickM trenerem zari. Pak jdou jinam a je to prusvih.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

My v tej Tirane budeme hrať nie len o trofej, ale aj o sezónu... inak týpeček čo spravil redku idiot týždňa... dal by som dole stopéra a hodil tam Zalewskiho alebo Sharaawiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé přání se vyplnilo

Reagovat
Lech

Perez je Iturbeho mrtvola. Uplne k nicemu hrac.

Reagovat
Lech

Zda se to jenom me, nebo Pelle zraje jak vino? Libi se mi ted snad vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí hrát SS, protože co střílí, a nemá na to. Místo přihrávek střely z 30 metrů, které buď letí půlhodiny, nebo letí na světlomet.

Před sebou musí mít aspoň 2, ideálně 3 hráče, a to je jeho, tam ho snesu kdykoliv.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto nevyhrať môžme fakt len my... ako, bola to sranda, len keby nás tá sranda nestála životné body

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři břevna, Shomurodov a Elsha dávali skoro do prázdné, k tomu asi třicet střel zpoza vápna. Těžko něco vyčítat, někdy byla střelba ukvapená, častěji hráči předržovali míč místo aby se snažili hru zrychlit, nicméně dneska jsme měli fakt smůlu. Jen teda Abraham se mi nelíbil, každých dvacet minut ukázal trochu zápalu, ale jinak dost kazil a hře nepomohl. A k Pellegovi, dneska obětoval doslova to nejcenější, co má, za což šel soupeř do deseti, k tomu celý zápas odjezdil a v poslední minutě zachránil remízu. Škoda, že trochu víc sobčil než bylo potřeba, ale souhlasím s Lechem, taky se mi líbí, je vidět, že pokud se mu vyhnou drobná zranění, tak umí nabrat formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to musí ukázat proti v Tiraně.

Vystřílená smůla se musí občas otočit v náš prospěch.

Reagovat
Largo

Reagovat
Dejwa

Dneska je to asi poslední regulérní šance, Atalanta nám může dát naději... večer to každopádně taky nebude lehký, Cagliari hraje o všechno.

FORZA INTER!

Reagovat
Milan.B

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██

█──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──

██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────

Reagovat
pistacik11

Myslím, že tie dve kolá bude fandiť celé Taliansko. Mordor nesmie uhrať titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenkové pochody tvé prázdné hlavy nerovná se 'celé Talisnako'. Naštěstí.

Reagovat
pistacik11

Chorú hlavu máš jedine ty, ináč sa nedá vysvetliť, že fandíš Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Scama, Mimmo, Scama… Po odchodu Traoreho ze hřiště zlepšení hry

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnil bych Scammy for Tammy. Už jen z principu a pro budoucnost.

Reagovat
Largo

Nemyslím, že by k nám chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě čeho? Historky s tatou nemají nic společného s jeho vztahem ke klubu, pořáíd je to jeho rodné město a kdybychom vzali oba s Fratessim - jsou nejlepší kámoši od žáků snad.

Samozřejmě nebude chtít soupeřit o místo s Tammym, museli bychom hrát na dva hroty, nebo Tammyho prodat - to bych chápal.

Reagovat
Largo

Jednak Tammy. A především jeho vztah ke klubu. V minulosti už několikrát prosakovaly na veřejnost informace z okruhu vedení juniorky i áčka, který mu pořád nemůže zapomenout jeho chování, když odcházel, od De Rossiho po Contiho. A třeba na rozdíl od Frattesiho nikdy do médií nehlásal, že by se chtěl vrátit. I když v těch rozhovorech tohle téma padlo, tak odpovídal přinejlepším neurčitě. Osobně bych ho u nás samozřejmě viděl moc rád a v duu s Frattesim ideálně

Reagovat
smazaný uživatel

Papa De Rossi v klubu končí, Bruno má nějakou menší roli jen, pokud vím, a vyčítat nějaké chování 16ti letému klukovi, který zkusil jít proti proudu, protože převyšoval všechny a z klubu prostě nabídka smlouvy nepřišla, ani té juniorské, nejspíš byl i tlačený agentem, odešel do země s nejlepší prací s mládeží, což je pro Itala nevídaná věc, nikdy o AS špatně nemluvil,,pokud vím, spíš se vyhýbal odpovědím, jak říkáš - v čemž ale nevidím nic špatného, protože to je prostě chytřejší, než si naběhnout konkrétním vyjádřením. Média mu s tím dala klid a je v pohodě. Rodinu má určitě v Římě.

Tammy stejně půjde do háje, nejpozději za rok - nemyslím, že ho Chelsea vykoupí za 80, ale 50-60 by za něj někdo dát mohl a to je furt ranec plusvalenza. Blbé je, že v Interu by hned skočil do základu, v AC nevím, jak to mají vymyšlené s Giroudem a Ibrou, ale stavět se to na nich nedá, pokud mají nějaé ambice, takže by během půlroku stejně zápasy začínal. Nic jiného v Itálii nedává smysl.

Bude mě hodně srát, když půjde na sever, ještě více, když spolu s nejlepším kámošem Frattesim.

Stát se může cokoliv!

Reagovat
Largo

Jako není to nereálný a osobně bych byl moc rád, kdyby se tihle dva vrátili domů. Když vedení dalo ranec za Tammyho, tak to evidentně jde, tak proč ne za odchovance. To načasování ale není šťastný, jak píšeš, v Interu bude hrát hned základ a v AC asi taky, i když tam zatím mají trojku Giroud, Ibra a Origi, který je téměř hotový. Pokud si dobře pamatuju, tak jednak z vedení tehdy přišla adekvátní nabídka, ale on chtěl víc peněz, než na kolik to v primaveře bylo nastavený. A jednak byl tlačenej rodinou, aby si zkusil zahraniční angažmá. To byl kámen úrazu. Aspoň to tak asi před rokem popisoval Saba v nějakým rozhovoru, že si ho vždycky přál udržet a dělal maximum, protože v něm viděl budoucího snajpra č. jedna v AS i v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

AC si tím trochu nešťastně zavřelo dveře k mladé pušce, ať už Scammaccovi nebo někomu jinému. Origi zadarmo na lávku ok, Ibra určitě prodlouží a těch 1000 minut odehraje a Girouda teď pryč nedostanou a taky bere 3,5 ročně, musí hrávat. Do toho Rebič, který může taky na hrot, a Pioli na víc než jednoho hrota hrát nebude. Dohromady mezi dědky a lazary místo pro GS není.

Inter, pokud podepíše Dybalu, může klidně jít do sezony s agilnější trojicí Lautaro - Dybala - Correa a Džeka budou mít do koncovek na zdržování hry a spalování centrů. ¨

Scammy teď bere jen asi 800k, takže i po prodloužení bude snadno uplatitelný, 3 mu můžeme dát. Frattessi je na tom podobně. To spíš Milán škrtí platy a cukal by se, Inter samozřejmě může platit - ale jen jednomu útočníkovi.

Ta pozice by pro nás nakonec nemusela být tak špatná, Tammy neTammy.

Rodinu nepřetlačíš, už jsme tak ztratili Erika, který, kdyby zůstal v teplíčku domova navzdory fotrovi, má dneska 100+ gólů v AS.

Pořád si myslím, že není důvod se na něj zlobit. Koneckonců v AS si musí uvědomit, že kdyby tehdy zůstal, stejně by dnes byl v Sassuolu jako Frattesi, protože v AS by se prostě nevyhrál.

A to je furt ve vz

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Tím Zlatanem bych si moc jistej nebyl, když od prosince neodehrál skoro nic vždyť mu bude 41...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeho přítomnost v kabině přidává AC body i když nehraje. Netřeba snižovat přínos Pioliho, ale Ibramá obrovský podíl na to, že AC s kolikrát všelijakou hrou furt dělá výsledky, mentalita mladých půjde hodně za ním. Ještě rok se jim vyplatí ho podržet.

Reagovat
GEGE

Klidně ho podržet v nějaké funkci na dlouhou dobu ale jako hráče už bohužel ne...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to se vi, ze už modernímu fotbalu nestačí, nějaké góly ale vždycky dá a tak si bude pořád myslet že je král

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to vlastně legrační že odcházel kvůli penězům a dnes, o nějakých 7 let později, je v top 5 střelců, ale love dostává přinejlepším průměrné mezi všemi hráči, mezi útočníky spíš podprůměr. I Pinamonti, Bonnazzoli nebo Deulofeu mají více.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Novým kapitánem Juventusu od sezóny 2022/23 bude Leonardo Bonucci.

Reagovat
10

ne asi...asistentem Rabiot

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, maminka mu zařídila dodatek ke smlouvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Ital. Dno by pro mě byl cizinec.

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Vím, vzpomněl jsem si na Allegriho výroky.

Kdybych byl kouč, cizinec by u mě nikdy neměl šanci. Kapitánem zásadně domácí hráč.

Reagovat
10

V Juventusu jednoznačně, protože jinak by to příští sezonu vyšlo opravdu na Rabiota.

Max si jen znovu nasral do huby, ten v těch vyjádřeních bohužel naprosto kopíruje Nedvěda.

Btw. viděl si to "kopnutí", kvůli kterýmu se tam pak údajně vztekal, až ho vyhodili? https://www.youtube.com/watch?v=SaWlZsp0kfk jestli je něco dno, tak tohle se divím, že za to po vzoru Lautara nechtěl ještě penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, k tomu mám jen tři citrony víc netřeba dodávat.

Reagovat
DelPiero137

Na Maxovi som si aspon kedysi vazil osobnost, nenechat si srat na hlavu. Ale zapadol viac nez dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, i dno může mít dno :)

Reagovat
10

prosimtě, tohle je v realitě současnýho Juventusu úplný hovno a ne dno

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
10

Cagliari má po Salernitaně a Janovu další extra motivaci, snad to večer bude mít grády

můj tip je remíza AC i Interu

Reagovat
LesyJePan

Strašne nervozne to je

Reagovat
fRRR

Na tom stadione musi bejt hroznej bordel. Uz nejmin petkrat se (na obou stranach) stalo to, ze nekdo nekoho dobehl a sebral mu zezadu balon.

Reagovat
Dejwa

Muriel je marnej, nechápu, že ten borec nemůže hrát v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hovno penalta

Reagovat
Kincl

Jako pomohl tomu, ale ty kráso proč na něj šahá ten vocas obránce? Prostě nemá používat ruce

Reagovat
fRRR

Giroud

Reagovat
LesyJePan

Moc to chce no …

Reagovat
fRRR

Ale je dneska, i v mezihre, povetsinou marnej... on kdyz je frustrovanej, tak je premotivovanej. Ted tam asi trikrat patickoval/poustel balon prakticky nikam.

Reagovat
LesyJePan

Mozno od 70 by to chcelo ibru

Reagovat
10

ta druhá fáze na zemi byla trapas, ale v tý první fázi ho Djimsiti trefil kolenem...

Reagovat
fRRR

Fakt? Tak to jsem nevidel, to spadnuti mi prislo prihrany jak blazen.

Reagovat
10

https://twitter.com/beritamilancom/status/1525881119110877184/photo/1

jako na penaltu to nebylo, už jen kvůli tomu kotoulu, navíc ten kontakt byl spíš venku...

Reagovat
fRRR

Reagovat
maras93

Penalta vůbec. Tohle dozadovani penalty na sílu mě nebaví.

Reagovat
Morgue

Jako chápu, že chceme vyhrát, ale ten Giroud to trošku přehání s tím herectvím... Penalta ani náhodou a žlutá spravedlivá.

Reagovat
GEGE

klasický zápas doma...spousta technických chyb a špatných řešení...k tomu si neumíme pomoct ani standartkama,které máme dlouhodobě otřesné...

Reagovat
Zark

tohle rozhodne jedině fenomeno Messias a nebo Ibra

Reagovat
fRRR

At to dneska urve Rebić, to by bylo krasny.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej faul na druhý straně..

Reagovat
bobis21

Něco ti tu ukáplo

Reagovat
Shevchenko

Vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně ho narval zezadu no nohy, bez míče.

Reagovat
LesyJePan

Presne ako Barella ked ste hrali s Empoli?

Reagovat
smazaný uživatel

Těch spornejch situací v letošní sezoně bylo víc, ale je tam VAR aby to odhaloval. S tim co Orsato celý zápas píská (jak má nastavenej metr) byl tohle faul.

Reagovat
LesyJePan

beriem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jste lepší, a zaslouženě vedete. To zas uznám já.

Reagovat
fRRR

RAFAAAA

Reagovat
LesyJePan

Rafaaaaaaa

Reagovat
bobis21

Leao je poslední dobou neskutečný. Celý závěr sezony je v ofenzivě jen o něm

Reagovat
Stannis Baratheon

A na MS už z něj bude tahoun Portugalska

Reagovat
JeséRodriguez

Dopředu tam mají slušná jména, CR, Jota, Bernardo, Leao, Bruno Fernandes, Felix...a to jsem určitě na někoho zapomněl. Je tam Ruben Neves, Otavio, Carvalho nebo třeba Danilo. Na kraje obrany mají na obě strany minimálně 3 nadstandardní hráče, v bráně celkem jistota. Za mě velkej favorit.

Reagovat
Kruth

ta přihrávka od Messiase taky top. On občas vymyslí neskutečnou věc. Má to v oku. škoda, že ho nohy sem tam zlobí :-) :-) :-)

Reagovat
Ángel di María 22

Nemyslim ten dotaz fakt nijak provokativne, ale pokud nakonec vyhraje ligu AC, kdy naposled byl takhle slabej vitez Serie A za vas?

Reagovat
GEGE

minulou sezonu

Reagovat
10

předběhl si mě

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
bobis21

Ten útok Interu se vloni vůbec nedal bránit, tam o titulu nebylo z mého pohledu pochyb.

Spíš bych se díval ně některé ty tituly Juventusu v posledních 10 letech, kdy často byl zbytek ligy válka kriplů. Kromě těch sezon kdy je proháněla Neapol to bylo všechno dost podobně.

Reagovat
10

tyvoe, nechtěj abych začal...

Reagovat
10

tyhle "kriplové" měli často na druhým místě víc bodů, než bude mít AC v případě výhry v posledním kole

Reagovat
bobis21

Neříkám že každý rok

Co si tak vybavím tak 2013 nebo ten poslední 2020 nevypadaly o moc líp než letošní rok.

Všechny tituly samozřejmě naprosto zasloužené, některé sezony jste byli i úplně skvělí. To ale neznamená že všechny ty titulové sezony byl dokonalé

Reagovat
10

to je ale trošku rozdíl proti tomu, co píšeš nahoře

Reagovat
bobis21

to je úplně to samé co píšu nahoře

Reagovat
Zark

Reagovat
Morgue

A pak jsme jim tam na tuto sezónu nasadili černého koně v podobě Chalhanogla

Reagovat
bobis21

Hlavně odešel Lukaku, kterého bylo nejtěžší bránit

Reagovat
Alberto Aquilani

V sezóne 2013/2014 v prvej sezóne pod Garciom vyhral Rím prvých 10 zápasov v lige, spravil 85 bodov a to aj s tým, že v poslednom zápase hrali dorastenci. Inak to bola sezóna výborného Gervinha a stredu poľa na vrchole - De Rossi, Pjanic, Strootman a pak Radja, s Benatiom a Castanom ako stopérmi.

V sezóne 2016/2017 spravil Rím pod Spallettim 87 bodov. Džekova najlepšia sezóna v Ríme so Salahom, El Sharaawim a Perottim na vrchole, a s Nainggolanom hrajúcim úplne iný level ako dnešní stredopoliari.

Nebyť absolútne dominantného Juventusu, oba tieto tímy by brali titul úplne zaslúžene.

Reagovat
bobis21

"některé ty tituly Juventusu" - má snad slovo některé u vás jiný význam?

Reagovat
Alberto Aquilani

" kdy často byl zbytek ligy válka kriplů. Kromě těch sezon kdy je proháněla Neapol to bylo všechno dost podobně."

wtf? Veď si to tu priamo definoval, ktoré sezóny myslíš

Reagovat
10

Reagovat
bobis21

Ano, zapomněl jsem, že to ne vždy byla Neapol, jen mi nejvíc ty jejich sezony utkvěly v paměti.

Ale pořád platí, že bych nejslabšího mistra hledal v těchto letech - např. ty už zmíněné sezony 12/13 a 19/20, což bylo to hlavní co jsem tím chtěl říct.

Reagovat
10

16/17 měla navíc Neapol na 3. místě 86 bodů...to bude mít AC jako mistr v případě, že vyhraje poslední kolo

sezonu potom Neapol 91 bodů, Juventus 95 se skóre 86:24, gólový rozdíl 62 gólů, tj, skoro stejně, jako má AC vstřelených tuhle sezonu...dalo by se pokračovat, ale asi to k těm "kriplům" stačí

já ty tituly začínám zpětně mnohem víc oceňovat, včetně toho posledního Sarriho...

Reagovat
bobis21

No ten Sarriho už teď AC dorovnalo a v příštím kole může překonat. To není špatné na nejslabšího mistra ne?

Reagovat
10

ty máš očividně trošku problém nejen s psaním, ale i čtením...

Reagovat
bobis21

Tak se podívej na jaký komentář jsem reagoval a možná pochopíš

Reagovat
10

a ty se zkus podívat, na co a na koho reaguješ

Reagovat
bobis21

Já fakt nevím co myslíš, tak vysvětlím jednoduše.

Dotaz byl na to, kdy byl naposledy "takhle slabý vítěz". Na to já říkám, že některé z těch titulů Juventusu.

Ano, zapomněl jsem že to nebyla jen Neapol kdo tam měl skvělé sezony, to tady normálně přiznávám. Ale hlavní pointa pořád platí.:

2020 už AC dorovnalo a může překonat.

2013 měl druhý tým 78 bodů, to letos nejspíš bude jen na 4. místo.

A byly tu i sezony kdy měl druhý tým jen 70 bodů, což letos asi nebude stačit ani na LM, ale v té sezoně byl Juventus super, takže ji nezmiňuji - no souboj kriplů zbytek ligy byl úplně jasný.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
stuff

Reagovat
Largo

Reagovat
Morgue

Proč si myslíš, že by vyhrál slabý/nesprávný tým? Dle mého tuto sezónu AC špatně nehraje. Na to, že máme extrémně mladý tým si myslím, že hraje pěkný útočný fotbal. Nepamatuju si jedinný zápas, kdy bychom netlačili. Ano máme mizernou koncovku, ale to je tak všechno. Pokud se neusne a přivedeme správné posily do koncovky, tak ten tým bude vyoadat velmi slibně.

Reagovat
KingMaster13

Obrana a golman velmi solidní, trochu to dře v té ofenzivní části a kreativitě. Chtělo by to nějakého hodně golového ofenzivního záložníka, útočníka, popřípadě křídlo a ten tým bude dělo

Reagovat
Nuno čomes

Loni to Conte vycepoval, tam nebylo o čem, zaslouženě. K tomu byla konkurence velmi slabá. Letos je to o poznání větší paralympiada, prohráli jsme si to hlavně totálně sami a AC ten závěr zvládá kupodivu hodně v poklidu, takže asi tak. Finální zlom byla naše prohra v Bologni.

Reagovat
fRRR

Cyvoe. Ty standartky...

Reagovat
Shevchenko

Pico to je borec

Reagovat
fRRR

THEO. Ty debile.

Reagovat
LesyJePan

Theoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je zvíře.

Reagovat
Yanek

YESSSSSS

Reagovat
fRRR

Zrovna jsem chtel psat, ze posledni zapasy to vepredu tolik uz neni o nem a ze je to dobre

Reagovat
GEGE

THEOOOOOOOOO!!konečně mu to vyšlo po 10 zápasech

Reagovat
fRRR

Reagovat
Yanek

Kalulu generační talent

Reagovat
EXoRcIsT

Kalulu Tomori Maignan

Reagovat
Kincl

Co myslíte Inter vyhraje?

Reagovat
10

ne

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
LesyJePan

X

Reagovat
cresposuper

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rybinho85

Tak a večer Cagliari remízka

Reagovat
Shevchenko

Je to blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Večer výhra, a za týden Berardiho show.

Reagovat
cervo

da si dva vlastne a podpise Milanu

Reagovat
bobis21
Reagovat
KingMaster13

Co vůbec rozhoduje při rovnosti bodů? Skore, vzájemný? Díky za odpověď

Reagovat
cervo

vzajemne

Reagovat
KingMaster13

Takže nám stačí i remíza na Sassuolu? Pokud tomu tak je tak už věřím v Scudetto U té výhry bych byl ještě nervozní ale jestli je to takhle tak paráda

Reagovat
Shevchenko

Je to tak

Reagovat
Mihal

Osobne si myslim, ze AC uz to po dnesku nepusti. Posledne zapasy si idu za tym. Nebudem sa cudovat ak dnes stratime a AC ziska titul. Jasne, ze som chcel titul ale sezona pre nas urcite spokojne.

Reagovat
smazaný uživatel

ŠKRINIAR !

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian na Ronalda.. Neskutečnej výskok.

Reagovat
Nuno čomes

Nešlápl Rog na Darmiana?

Reagovat
Nuno čomes

Proč to takhle neslo na Bologni?

Reagovat
Panděvova ofina

S Džekem je to od první minuty v deseti, nemůžu si pomoct. Pár golu letos vstřelil, ale mezihra je čirá tragédie...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezoně musí pryč.

Reagovat
Panděvova ofina

Prosím, ať už je pryč ze hřiště...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Říkejte si co chcete, ale jak si AC pod tlakem jde pro každou výhru, každý bod, je za mě známka toho, že si titul zaslouží. Jsou letos nejsilnější, minimálně mentálně určitě, ještě loni by z posledních zápasů 80% nezvládli. Pokud to zvládnou i za týden, budou šampionem zaslouženě. Já stále věřím, že Sassuolo je může porazit, i když šance na titul je pro nás už dost malá.

Zároveň nějaké srovnání ohledně 'nejslabšího' vítěze SA je dost mimo. Porovnání bodů mistra a vicemistra z různých let a zasazení do kontextu 'síly vítěze SA' je pak naprostý nesmysl.

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Savi

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda té chyby Radua a prohry s Bolognou, ten bodík by se hodil. Sasuollo obrat AC o body, ale bude to náročné. Holt musíme doufat, že si vyberou smolný zápas. Forza Inter!

Reagovat
Inter Eterno Amore

1 bod by nám nič neriešil .. prehrali sme si to vo februári a marci .. trebars ten zápas s krikeťákmi 0:0 .. možno sa nejako podvedome hráči viac sústredili na LM dvojzápas s Liverpoolom a ligu trochu podcenili v tom čase

Reagovat
Morgue

Respekt, nad tvým nadhledem.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Largo

Reagovat
fRRR

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má po 38. kole nejvíce bodů, ten si titul zaslouží. Jediné objektivní a měřitelné hledisko. Ostatní jsou jen kecy starý Blažkový.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Kaka14

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Francesco Totti AS

Pusti to Juve dnes? Na Lazio je krásných 2.95 tak jestli to má smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil. Na druhou stranu asi nebudou Immobile + Pedro.

1:1

Reagovat
10

poslední zápas doma pro Dybalu a hlavně Chiella...asi bych to neriskoval

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Melchior

Jako že podle EF není Rabiot v základu?

Reagovat
Pipo123

Fiorentina hrozná

Reagovat
10

Giorgone

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
10

Dušan

Reagovat
Melchior

Reagovat
M11

KING KONG

Reagovat
cresposuper

Chiellini

Reagovat
10

Reagovat
romeo351

Reagovat
stuff

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

Cagáni

Reagovat
M11

MORATA !!!

Reagovat
10

Alvaro neblbni, nebo tě vykoupí

Reagovat
Pipo123

Na to naše bránenie sa nedá pozerať

Reagovat
DelPiero137

tvl, nestihol som to az v 22minte. Co sa stalo preco musel Giorgio dolu?

Ani striedanie som nestihol, sakra.

Reagovat
Melchior

Střídal symbolicky v 18.minutě za každý rok strávený v Juve

Reagovat
10

17.

Reagovat
Melchior

Tohle mě na fotbale sere střídal v 18.minutě v čase 17:XX, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

17:XX je 18. minuta nejen ve fotbale

Reagovat
Nuno čomes

V Turíně jsou některé věci jinak

Reagovat
10

ne, v ≈16:25

Reagovat
DelPiero137

Sakra, tak to som este viac nasrany na seba ze som to nedal. Musim si to stiahnut.

Reagovat
Pipo123

Patric pyčo

Reagovat
Pipo123

Herne nehráme vôbec zle, čo keď celú sezónu doplácame na obranu, toľko gólov čo dostávame

To že Patric je momentálne náš najlepší hráč je hodne smutné, borec hral celú karieru pravého obrancu a odrazu hraje obstojne v strede obrany. Je to bojovník, ale nie je to hráč do základu

Reagovat
DelPiero137

Tak to co, ide Max trolit striedanim v 90min Wojta za Dybalu?

Reagovat
Pipo123

To bola Darinka vo VIP priestoroch?

Reagovat
Panděvova ofina

Já bych řekl, že Jiřka Bohdalová

Reagovat
DelPiero137

Tak diky krovak

Reagovat
Largo

Zrovna kdyz na Juve nejvic spolehas,…

Reagovat
Nuno čomes

Blázne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele