Serie A - preview 34. kola: Juventus proti Sassuolu

23.04.2022, 08:52, aktualizováno 25.04.2022, 09:03
Previews
Hamed Junior Traorè (© AFP)
Juventus se v pondělní dohrávce Serie A představí na půdě Sassuola, a jestliže zvítězí, přiblíží se jediný bod za třetí Neapol. Neroverdi se nachází v klidném středu tabulky...
US Sassuolo - Juventus FC  (pondělí 20:45)
O pondělní dohrávku se tentokrát postará Juventus, kterého čeká náročný duel na hřišti Sassuola. Domácí předvádějí pod Dionisim dobrý fotbal a především kluby z horní poloviny tabulky to sním mívají hodně složité. Své by mohly vyprávět Inter nebo nedávno Atalanta.

Trenér Juventusu Max Allegri se nechal několikrát slyšet, že boj o titul se jeho týmu netýká. Pravdou je, že pokaždé, když se "Stará dáma" přiblížila čelu tabulky přišlo selhání. Naposledy se tak stalo v domácím zápase s Boloňou (1:1).

Juventus se koncentruje výhradně na udržení postavení v první čtyřce a také na zisk Italského poháru. Ve středu Juve porazilo Fiorentinu ve druhém zápase semifinále 2:0 a o celkový triumf si to rozdá v Derby d'Italia s Interem.

Domácí Sassuolo se celou sezonu pohybuje ve středu ligové tabulky a až do konce se na tom zřejmě nic nezmění. Neroverdi mají letos vyrovnanou bilanci domácích i venkovních zápasů a jejich výsledky bývají hodně nevyzpytatelné. Sassuolo to nedávno zase potvrdilo, když po výhře nad Atalantou selhalo na Sardinii, kde zároveň šlo o druhou venkovní porážku v řadě.

Pokud se domácím proti někomu daří, jsou to zvuční soupeři z čela tabulky. Sassuolo letos porazilo Juventus, AC Milán, Inter, Fiorentinu, Lazio i Atalantu. Komu se to z týmů ze středu tabulky poštěstí? I když Dionisiho svěřenci nebojují o evropské poháry, výrazně mohou ovlivnit boj o tyto příčky i o samotný titul.

Juventus se letos potkal se Sassuolem dvakrát a byla z toho 50% úspěšnost. V Turíně totiž Neroverdi senzačně vyhráli ligový zápas 2:1, ale na stejném místě nestačili "Staré dámě" v rámci Coppa Italia. Historicky pak vzájemná bilance hovoří jasně ve prospěch Juventusu.

Oba tábory hlásí několik absencí. Co se týče Sassuola, tak trenérovi Dionisimu nebudou k dispozici Toljan, Romagna, Obiang a Harroui. Celou řadu "marodů" má i Juventus a jmenovitě se jedná o Chiesu, McKennieho, Kaia Jorgeho, Akého, Locatelliho, Arthura a čerstvě i Cuadrada.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopulos - López, Frattesi - Berardi, Raspadori, Traoré - Scamacca
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, De Ligt, Chiellini, Pellegrini - Zakaría, Rabiot - Cuadrado, Dybala, Bernardeschi - Vlahović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.89 - 3.91 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Salernitana Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Salernitana v poslední době nezvykle zabrala a získala dvě výhry v řadě, což se jí ještě nepovedlo. Dost možná ale ani tahle vzpruha nebude stačit na konečnou záchranu. Trochu blíž se jí celek ze Salerna hodlá přiblížit v souboji s favorizovanou Fiorentinou.

Salernitana dokázala už ve dvou duelech po sobě bodovat naplno, protože po Sampdorii si naposledy poradila i s Udinese. A stálo jí to hodně nervů i sil, neboť rozhodující branku zaznamenal Simone Verdi až v nastaveném čase v poslední akci utkání. Z této výhry je mužstvo samozřejmě nadšené, protože když za dva hrací dny obdržíte šest bodů, zatímco za 30 předchozích zápasů jen 16, tak to s morálkou klubu už něco udělá.

A na to právě Salernitana bude sázet nyní. Kouč Davide Nicola nicméně ví, že jeho tým se pořád řadí mezi největší favority na sestup a práci mu neusnadňuje ani marodka. Na ní jsou v tuto chvíli Mousset s Coulibalym. Hosté přijedou do Salerna bez Castrovilliho a možná i bez Torreiry.

Fialky musely v nedávné době akceptovat hodně smutnou porážku od Juventusu, která je stála finále Coppa Italia. Objektivně ale byl Juventus lepším týmem v obou zápasech. Tahle porážka trochu zkalila optimismus posledních dní, neboť předtím Fialky vyhrály tři ligové duely v řadě. I proto jim patří skvělá sedmá příčka s mankem pouhého skóre na poháry.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Gyömber, Radovanović, Fazio - Mazzocchi, Ederson, Bohinen, Coulibaly, Obi - Bonazzoli, Djurić
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Igor, Biraghi - Duncan, Amrabat, Maleh - Gonzalez, Cabral, Ikoné
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.49 - 3.73 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Už čtyřikrát v řadě skončil souboj mezi Bolognou a Udinese dělbou bodů. V neděli odpoledne se oba týmy střetnou znovu a jejich zápas bude o to pikantnější, že je v tabulce Serie A od sebe odděluje jen jeden jediný bod.

Bologna si nevede vůbec špatně a zejména duely s mnohem větší váhovou kategorií jí vychází. O body jen v nedávné době obrala AC Milán a v minulém kole to povýšila ještě na remízu s Juventusem. Navíc jí od výhry dělilo jen pár vteřin. Její dosavadní sezona, orámovaná mimo jiné i další hospitalizací kouče Mihajloviće, je ale jinak veskrze průměrná. Momentálně patří Felsinei až třináctá příčka.

Tentokrát navíc postrádá vykartované trio Medel, Arnautović a Soumaoro. Hosté přijedou na stadion Renato Dall‘Ara bez jediné, zato však hodně důležité součástky týmu - Portugalce Beta. I díky jeho jedenácti ligovým brankám (a to zvládl bez penalt!) patří Zebrám solidní 12. příčka. A mohlo to být i lepší, jenže v minulém kole Udinese překvapivě prohrálo s poslední Salernitanou.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Bonifazi, Binks, Theate - De Silvestri, Svanberg, Schouten, Soriano, Hickey - Orsolini, Barrow
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rodrigo Becao, Pablo Marì, N. Pérez - Molina, Makengo, Walace, Arslan, Udogie - Deulofeu, Success
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.42 - 3.43 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Na stadionu Carla Castellaniho v Empoli se v neděli odpoledne představí Neapol. Svěřenci Luciana Spallettiho si dvěma zaváháními zkomplikovali boj o Scudetto a jestli v něm chtějí ještě setrvat, potřebují ze hřiště Empoli přivézt tři body, což se jim od roku 2017 ani jednou nepovedlo.

Empoli je ale v této chvíli bez formy, což potvrzuje dlouhá série bez vítězství. Ještě smutnější je fakt, že vyhrát se podařilo naposledy před Vánocemi loňského roku. Co za úpadkem Andreazzoliho družiny stojí? Zejména je to mizerná produktivita - Empoli především v těch posledních kolech přestalo dávat branky. Doma proti Spezii se to nepovedlo vůbec a v Udine jen jednou oproti čtyřem zásahům soupeře. I přes mizernou formu si domácí celek na favorita věří a chce černou sérii bez vítězství doma ukončit.

Ani Neapol totiž není v optimálním rozpoložení. V minulých dvou kolech ztratila body a za milánskými velkokluby zaostává. Partenopei sice zůstávají v kontaktu, ale jsou pod mnohem větším tlakem, protože jakákoliv další ztráta může naděje na titul definitivně pohřbít.

Tabulkově a snad i formou si jsou oba celky velmi vzdálené, na druhou stranu to bylo Empoli, kdo se radoval z vítězství 1:0 v prosincovém zápase. Mimochodem byla to ona poslední výhra Empoli před dlouhou sérií bez vítězství. Celkově si ve vzájemné bilanci nemohou Partenopei vyskakovat, protože jednoduše nehraje v jejich prospěch.

Empoli se bude muset obejít bez tria Haas, Marchizza a Tonelli. Více problémů se skladbou sestavy mají hosté. Luciano Spalletti nemůže využít služeb Di Lorenza, Lobotky, Ospiny, Elmase i potrestaného stopera Koulibalyho.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Romagnoli, Viti, Parisi - Zurkowski, Asllani, Bandinelli - Bajrami, Di Francesco - Pinamonti
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Zanoli, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui - Anguissa, Demme, Fabian Ruiz - Lozano, Osimhen, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 4.17 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (neděle 18:00)
Janov má možná poslední možnost, jak ještě neztrácet naději. V neděli odpoledne totiž doma musí porazit Cagliari, které je v tabulce hned nad ním. Jenže momentálně prohráli Grifové už tři duely v řadě, zatímco Cagliari minulé kolo zvládlo nad očekávání dobře.

Janovské CFC ještě nevzdalo boj o záchranu, i když je jeho situace s každým dalším kolem horší. Jednak se k životu probrala do té doby poslední Salernitana, jež se na něj bodově dotáhla, ale především Janov přestal sbírat body. Už ve třech minulých kolech totiž vyšel vždycky bodově naprázdno, což se mu pod vedením trenéra Blessina ještě nikdy nestalo.

Kromě Czyborry a Cambiasa by mu v neděli navečer aspoň neměl chybět nikdo další. Cagliari postrádá Goldanigu, Lovata, Nandeze a asi i Strootmana. Na druhou stranu, minule se mu i přesto povedlo vyhrát nad Sassuolem, což čekal asi málokdo. Tím Cagliari zase trochu odskočilo od pásma sestupu, na které si vytvořilo náskok šesti bodů. Pořád ho ale trápí obrana, která dostala už 61 branek a je druhou nejhorší v lize.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Hefti, Bani, Ostigard, Vasquez - Sturaro, Badelj - Amiri, Melegoni, Ekuban - Piccoli
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Altare, Carboni - Bellanova, Deiola, Marin, Grassi, Dalbert - Keita Baldé, João Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.31 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AC Milán  (neděle 20:45)
Na cestě za vysněným titulem čeká AC Milán velmi náročná zkouška. Stadio Olimpico nepatří mezi místa, odkud by se snadno vozily tři body a Rossoneri to moc dobře ví. Lazio tu loni AC Milán přejelo ale byli to milánští, kdo se v celkové tabulce radoval naposledy.

Souboj Lazia s Milánem je největším tahákem nedělní nabídky Serie A a půjde opravdu o hodně. AC Milán potřebuje ve věčném městě zvítězit, jinak se mu titul výrazně vzdálí. Tři body ale potřebuje i Lazio, které si chce pro změnu pojistit pohárové příčky.

Lazio před týdnem pouze remizovalo s Turínem 1:1 a prakticky si zabouchlo dveře do Ligy mistrů. Ze strany Biancocelesti je však pořád o co hrát a celková forma není zas tak špatná. Od března Lazio registruje jen jednu porážku, byť citelnou, protože přišla v římském derby.

"Lazio musí proti Milánu hrát hrdě a postavit se jednomu z nejlepších týmů Serie A tím nejlepším možným způsobem. Milán potřebuje vyhrát, aby vyvinul tlak na Inter. Biancocelesti by se ale měli pokusit získat tři body, aby ukázali, že jako tým rostou a navíc by to podpořilo boj o evropské poháry," nechal se slyšet na stránkách klubu bývalý záložník Lazia Marco Parolo.

Pod ještě větším tlakem bude AC Milán, jenž se s městským rivalem Interem přetahuje o titul. Svěřenci trenéra Stefana Pioliho naposledy v lize porazili FC Janov 2:0, ale předtím dvakrát ztratili remízou 0:0. V týdnu si pak připsali nezdar v Coppa Italia a Interu podlehli jasně 0:3. Mnoho fanoušků se obává, že výrazná prohra v derby může s týmem v závěru sezony zamávat.

"Prohra v derby nás zklamala. V určitých fázích zápasu jsme nehráli dobře. Ale to se bavíme o jiné soutěži a výsledku, který nesmí odpoutat naší pozornost," řekl Stefano Pioli. Pro trenéra Rossoneri je zápas v Římě přeci jenom trochu zvláštní, neboť v Laziu jako trenér působil.

AC Milán loni na Stadio Olimpico, ve stejné fázi soutěže, vůbec neuspěl a prohrál tříbrankovým rozdílem. Rossoneri ale mají ve vzájemné bilanci navrch, což potvrdily i výsledky v letošní sezoně. AC hrálo proti Laziu dvakrát a pokaždé na San Siru udrželo čistý štít. V rámci Serie A zvítězilo 2:0 a v italském poháru dokonce 4:0.

Maurizio Sarri bude postrádat dvojici Pedro, Marušić a úplně stejně je na tom i trenérský protějšek Stefano Pioli. Až do konce sezony zůstávají mimo hru obránci Kjaer s Florenzim a podle nejčerstvějších zpráv nebude na neděli připraven záložník Bennacer. Naopa znovu nastoupit je Zlatan Ibrahimović, i když se dá předpokládat, že začne na lavičce náhradníků.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj - Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Tonali, Kessié - Saelemaekers, Díaz, Leao - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.53 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Spezia Calcio  (sobota 15:00)
Turín má za sebou dva náročné duely, do nichž vstupoval vždy jako jasný outsider. Tentokrát se situace obrací, protože Býci na domácí půdě hostí Spezii. Jenže pokud je v Serii A tým, s nímž to Spezia umí, je to právě Turín.

A to poměrně zásadně. Oba týmy se v první lize potkaly jen třikrát, takže ten vzorek není zrovna rozsáhlý, ale i tak se Spezia právě Býků moc neobává. Porazila je totiž už dvakrát a jednou si s nimi body rozdělila. Býci budou asi ještě dlouho vzpomínat především na utkání téměř před rokem, kdy jim Spezia doma nadělila rovnou čtyři potupné zásahy.

Problémem u Turína je taky zdravotní stav kádru, který je jen málokdy kompletní. I teď mu schází hne několik klíčových hráčů, mimo jiné Mandragora, Zaza, Praet, Fares a možná se do hry nezapojí ani Djidji s Belottim. Hosté jsou na tom mnohem lépe, protože jim kromě Seny nechybí ani jeden hráč.

Turín může těšit aspoň momentální forma, která hovoří jednoznačně pro něj. V minulých dvou duelech narazil na AC Milán a Lazio, ale vytěžil z obou bod. V lize mu patří už jedenácté místo a dosáhl na magickou hranici 40 bodů. Spezii k ní schází ještě sedm bodů, byť za svou sezonu se zatím stydět nemusí. Od pásma sestupu ji dělí už pohodlných 11 bodů a navíc se jí daří porážet především okolní týmy starající se o záchranu.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Berisha - Zima, Bremer, Rodriguez - Aina, Mandragora, Ricci, Vojvoda - Lukić, Brekalo - Pellegri
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Amian, Erlić, Nikolaou, Reca - Maggiore, Kiwior, Bastoni - Kovalenko, Manaj, Gyasi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.93 - 6.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Venezia FC - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
Venezia se stále potýká s blízkým pocitem konce a potřebuje nutně začít bodovat, aby se zachránila. Body ale zoufale chybí i Atalantě, která ke konci letošní sezony ztrácí dech a propadá se tabulkou. Za celý duben se Orobici z výhry neradovali dokonce ani jednou!

Benátský celek se pomalu smiřuje s tím, že jeho pobyt mezi italskou elitou nebude mít dlouhého trvání. A i když to samozřejmě nikdo v klubu neřekne nahlas, taková zřejmě bude jeho nejbližší budoucnost. Venezia se totiž stále potácí až na předposledním místě celé ligy a doposud se jí povedlo nasbírat jen 22 bodů. Poslední není jen díky lepšímu skóre.

A především ani její forma nenapovídá, že by se v tomhle ohledu mělo něco změnit. Venezia prohrála už sedm posledních utkání v řadě a celkově za 32 odehraných utkání dokázala prohrát už ve dvacítce z nich. Ve čtyřech z pěti duelů Venezia nezaznamenala ani jednu branku, minule se o to neúspěšně pokoušela s favorizovanou Fiorentinou.

Trenér Zanetti navíc své hochy připravuje na duel s dalším favoritem bez Ebuehiho, Lezzeriniho a Romera, k nimž se přidali i karetní hříšníci Haps s Kiyinem. Atalanta taky postrádá několik hráčů, jmenovitě jde o zraněnou pětici Iličić, Freuler, Tolói, Maehle a Malinovskyj.

Takže se není čemu divit, že trenér Gasperini má problémy na obou koncích hřiště a že se absence několika mužů tak výrazně projevuje. Atalanta zažívá zatím nejhorší období v ročníku, protože za pět posledních utkání jednou remizovala a čtyřikrát prohrála. Kromě vyřazení z Evropské ligy se navíc po sérii neúspěchů propadla i v Serii A, kde jí teď patří až osmé místo! Minule si s ní po dalším špatném výkonu poradil i Hellas.
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Mäenpää - Matějů, Caldara, Ceccaroni, Ullmann - Črnigoj, Busio, Ampadu - Aramu, Okereke, Henry
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Djimsiti, Demiral, Palomino - Zappacosta, Koopmeiners, De Roon, Hateboer - Pašalić, Mirančuk - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.42 - 5.10 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - AS Řím  (sobota 18:00)
José Mourinho se vrací na San Siro, kde jej mnozí fanoušci domácího Interu stále ještě považují téměř za nedotknutelného. A čeká ho těžká mise, protože jeho Giallorossi potkají nejlepší útok ligy navíc podpořený ještě nejlepší obranou Serie A.

Zájem o tenhle spektákl italského calcia je enormní, o čemž svědčí i to, že celé San Siro bude vyprodané a během pár hodin zmizelo více než 70 tisíc lístků. Kromě podpory vlastního týmu sem mnoho lidí žene samozřejmě i aura Josého Mourinha. Portugalský stratég, který Inter před více než deseti lety zvedl Inter do výšin, sem coby kouč AS Řím zavítá v rámci ligy úplně poprvé (nepočítám jen střet v Coppa Italia).

A není divu, že sobotní šlágr 34. kola Serie a zve tolik fanoušků a nadšenců. Oběma týmům jde o hodně, ale pokud má někdo co ztratit, je to spíš Inter. Milánský celek stále usiluje o mistrovský primát, který touží po minulé úspěšné sezoně obhájit. A zatím má vše ve svých rukou, protože mu na čelo chybí jen dva body, ale má zápas k dobru.

Vzhledem k formě jeho pronásledovatelů si ale tým trenéra Inzaghiho nemůže dovolit ztrácet body, takže tentokrát bude chtít bodovat naplno. Ostatně tak jak se mu to povedlo už ve čtyřech minulých utkáních. Naposledy jeho cestu za obhajobou zkusila narušit Spezia, která zle pochodila. Poté si Inter ještě střihl očekávané pohárové derby s AC a to mu vyšlo naprosto fantasticky. Svému soupeři dal bez milosti tři branky a čeká ho finále s Juventusem.

Dobré zprávy přichází také z marodky, na níž je umístěn jen jediný hráč, Arturo Vidal. Kromě něj má ale trenér Inzaghi kompletní jedenáctku k dispozici. Hosté přijedou bez Zaniola, který proti svému bývalému klubu nemůže nastoupit kvůli kartám, a taky bez Cristanteho.

Na San Siro jede AS v roli zástupce hlavního města. To mimochodem ve čtvrtek slavilo jeden letitý milník, protože bylo založeno před 2 775 lety. A Římanům se po hodně vlažném přelomu roku začalo opět dařit. V rámci evropských pohárů je to už jediný zástupce calcia, byť jde jen o Konferenční ligu. Serie A pro něj ale znovu nabízí zajímavý pohled na tabulku, protože Vlci ještě pořád po očku sledují možné zaváhání Juventusu a s ním i čtvrtou příčku.

V minulém kole si rozdělili body s Neapolí a teď by rádi body všechny tři. Pod dohledem mladého arbitra Simoneho Sozzy sice mají vesměs úspěšné výsledky, ale zrovna s Interem se AS dlouhodobě trápí. Z Coppa Italia je vyřadil právě milánský velkoklub a v lize vyhrálo AS na San Siru naposledy před pěti lety, pod což se tehdy dvěma zásahy podepsal Radja Nainggolan.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Perišić - Lautaro, Džeko
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Oliveira, Veretout, Zalewski - Mchitarjan, Pellegrini - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.18 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Hellas naposledy potupil Atalantu a veze se na skvělé vlně. Výhry bude chtít prodloužit a los mu k tomu nadělil skvělého soupeře. Sampdoria se totiž i pod novým vedením bytostně trápí a sužuje ji vidina blížícího se pásma sestupu.

Tým z Verony konečně po delší době přerušil jednu špatnou sérii. Dlouhou dobu totiž nedokázal vyhrát nad nějakým velkým týmem. Povedlo se mu to až v minulém kole. To si totiž naprosto senzačně poradil s tápající Atalantou a pokud jste ten zápas viděli, pak víte, že Hellas nedovolil Atalantě v útoku prakticky nic. Sehrál s ní perfektní partii a dal zapomenout na fiaska s Interem, Neapolí nebo Juventusem.

Trenér Igor Tudor si proto pochvaluje svoje rozhodnutí přidat se k Hellasu a těžit z předchozí práce kouče Juriće. Hellas se i díky němu dostal do první devítky a i když sen o pohárech zůstane jen snem, tak za svou dosavadní práci si trenér Tudor zaslouží pochvalu. Pro utkání s Dorií mu sice chybí čtveřice hráčů, ale vyjma Dawidowicze se nejedná o zásadní absence.

Sampdoria nemůže stále počítat s dvojicí Gabbiadini - Giovinco, ale na to už je zvyklá. Stejně jako na porážky, které se na jejím kontě neustále množí. Z minulých pěti duelů prohrála Doria už čtyřikrát a v tabulce se propadla až na 16. místo. Od posledních tří míst ji sice dělí pořád ještě sedm bodů, ale s touhle fazonou nemá moc přívětivé vyhlídky.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Casale, Günter, Ceccherini - Faraoni, Taméze, Ilić, Lazović - Barák, Caprari - Simeone
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Ferrari, Colley, Murru - Candreva, Rincón, Thorsby - Sensi, Sabiri - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.93 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán33218458:2971
2.Inter Milán32209368:2569
3.SSC Neapol33207659:2767
4.Juventus FC33189650:2963
5.AS Řím33177954:3758
6.SS Lazio33168965:4856
7.ACF Fiorentina321751053:4056
8.Atalanta Bergamo32149954:3851
9.Hellas Verona331391158:5048
10.US Sassuolo3312101158:5346
11.Turín FC3210101236:3140
12.Udinese Calcio329121147:5039
13.Bologna FC321081435:4538
14.Empoli FC338101542:6034
15.Spezia Calcio33961833:5733
16.UC Sampdoria33852040:5629
17.Cagliari Calcio336101731:6128
18.Janov CFC332161524:5422
19.Venezia FC32572026:5822
20.Salernitana Calcio32572026:6922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (319)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele