Serie A - preview 34. kola: Juventus proti Sassuolu

23.04.2022, 08:52, aktualizováno 25.04.2022, 09:03
Previews
Hamed Junior Traorè (© AFP)
Juventus se v pondělní dohrávce Serie A představí na půdě Sassuola, a jestliže zvítězí, přiblíží se jediný bod za třetí Neapol. Neroverdi se nachází v klidném středu tabulky...
US Sassuolo - Juventus FC  (pondělí 20:45)
O pondělní dohrávku se tentokrát postará Juventus, kterého čeká náročný duel na hřišti Sassuola. Domácí předvádějí pod Dionisim dobrý fotbal a především kluby z horní poloviny tabulky to sním mívají hodně složité. Své by mohly vyprávět Inter nebo nedávno Atalanta.

Trenér Juventusu Max Allegri se nechal několikrát slyšet, že boj o titul se jeho týmu netýká. Pravdou je, že pokaždé, když se "Stará dáma" přiblížila čelu tabulky přišlo selhání. Naposledy se tak stalo v domácím zápase s Boloňou (1:1).

Juventus se koncentruje výhradně na udržení postavení v první čtyřce a také na zisk Italského poháru. Ve středu Juve porazilo Fiorentinu ve druhém zápase semifinále 2:0 a o celkový triumf si to rozdá v Derby d'Italia s Interem.

Domácí Sassuolo se celou sezonu pohybuje ve středu ligové tabulky a až do konce se na tom zřejmě nic nezmění. Neroverdi mají letos vyrovnanou bilanci domácích i venkovních zápasů a jejich výsledky bývají hodně nevyzpytatelné. Sassuolo to nedávno zase potvrdilo, když po výhře nad Atalantou selhalo na Sardinii, kde zároveň šlo o druhou venkovní porážku v řadě.

Pokud se domácím proti někomu daří, jsou to zvuční soupeři z čela tabulky. Sassuolo letos porazilo Juventus, AC Milán, Inter, Fiorentinu, Lazio i Atalantu. Komu se to z týmů ze středu tabulky poštěstí? I když Dionisiho svěřenci nebojují o evropské poháry, výrazně mohou ovlivnit boj o tyto příčky i o samotný titul.

Juventus se letos potkal se Sassuolem dvakrát a byla z toho 50% úspěšnost. V Turíně totiž Neroverdi senzačně vyhráli ligový zápas 2:1, ale na stejném místě nestačili "Staré dámě" v rámci Coppa Italia. Historicky pak vzájemná bilance hovoří jasně ve prospěch Juventusu.

Oba tábory hlásí několik absencí. Co se týče Sassuola, tak trenérovi Dionisimu nebudou k dispozici Toljan, Romagna, Obiang a Harroui. Celou řadu "marodů" má i Juventus a jmenovitě se jedná o Chiesu, McKennieho, Kaia Jorgeho, Akého, Locatelliho, Arthura a čerstvě i Cuadrada.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopulos - López, Frattesi - Berardi, Raspadori, Traoré - Scamacca
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, De Ligt, Chiellini, Pellegrini - Zakaría, Rabiot - Cuadrado, Dybala, Bernardeschi - Vlahović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.89 - 3.91 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Salernitana Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Salernitana v poslední době nezvykle zabrala a získala dvě výhry v řadě, což se jí ještě nepovedlo. Dost možná ale ani tahle vzpruha nebude stačit na konečnou záchranu. Trochu blíž se jí celek ze Salerna hodlá přiblížit v souboji s favorizovanou Fiorentinou.

Salernitana dokázala už ve dvou duelech po sobě bodovat naplno, protože po Sampdorii si naposledy poradila i s Udinese. A stálo jí to hodně nervů i sil, neboť rozhodující branku zaznamenal Simone Verdi až v nastaveném čase v poslední akci utkání. Z této výhry je mužstvo samozřejmě nadšené, protože když za dva hrací dny obdržíte šest bodů, zatímco za 30 předchozích zápasů jen 16, tak to s morálkou klubu už něco udělá.

A na to právě Salernitana bude sázet nyní. Kouč Davide Nicola nicméně ví, že jeho tým se pořád řadí mezi největší favority na sestup a práci mu neusnadňuje ani marodka. Na ní jsou v tuto chvíli Mousset s Coulibalym. Hosté přijedou do Salerna bez Castrovilliho a možná i bez Torreiry.

Fialky musely v nedávné době akceptovat hodně smutnou porážku od Juventusu, která je stála finále Coppa Italia. Objektivně ale byl Juventus lepším týmem v obou zápasech. Tahle porážka trochu zkalila optimismus posledních dní, neboť předtím Fialky vyhrály tři ligové duely v řadě. I proto jim patří skvělá sedmá příčka s mankem pouhého skóre na poháry.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Gyömber, Radovanović, Fazio - Mazzocchi, Ederson, Bohinen, Coulibaly, Obi - Bonazzoli, Djurić
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Igor, Biraghi - Duncan, Amrabat, Maleh - Gonzalez, Cabral, Ikoné
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.49 - 3.73 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Už čtyřikrát v řadě skončil souboj mezi Bolognou a Udinese dělbou bodů. V neděli odpoledne se oba týmy střetnou znovu a jejich zápas bude o to pikantnější, že je v tabulce Serie A od sebe odděluje jen jeden jediný bod.

Bologna si nevede vůbec špatně a zejména duely s mnohem větší váhovou kategorií jí vychází. O body jen v nedávné době obrala AC Milán a v minulém kole to povýšila ještě na remízu s Juventusem. Navíc jí od výhry dělilo jen pár vteřin. Její dosavadní sezona, orámovaná mimo jiné i další hospitalizací kouče Mihajloviće, je ale jinak veskrze průměrná. Momentálně patří Felsinei až třináctá příčka.

Tentokrát navíc postrádá vykartované trio Medel, Arnautović a Soumaoro. Hosté přijedou na stadion Renato Dall‘Ara bez jediné, zato však hodně důležité součástky týmu - Portugalce Beta. I díky jeho jedenácti ligovým brankám (a to zvládl bez penalt!) patří Zebrám solidní 12. příčka. A mohlo to být i lepší, jenže v minulém kole Udinese překvapivě prohrálo s poslední Salernitanou.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Bonifazi, Binks, Theate - De Silvestri, Svanberg, Schouten, Soriano, Hickey - Orsolini, Barrow
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rodrigo Becao, Pablo Marì, N. Pérez - Molina, Makengo, Walace, Arslan, Udogie - Deulofeu, Success
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.42 - 3.43 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Na stadionu Carla Castellaniho v Empoli se v neděli odpoledne představí Neapol. Svěřenci Luciana Spallettiho si dvěma zaváháními zkomplikovali boj o Scudetto a jestli v něm chtějí ještě setrvat, potřebují ze hřiště Empoli přivézt tři body, což se jim od roku 2017 ani jednou nepovedlo.

Empoli je ale v této chvíli bez formy, což potvrzuje dlouhá série bez vítězství. Ještě smutnější je fakt, že vyhrát se podařilo naposledy před Vánocemi loňského roku. Co za úpadkem Andreazzoliho družiny stojí? Zejména je to mizerná produktivita - Empoli především v těch posledních kolech přestalo dávat branky. Doma proti Spezii se to nepovedlo vůbec a v Udine jen jednou oproti čtyřem zásahům soupeře. I přes mizernou formu si domácí celek na favorita věří a chce černou sérii bez vítězství doma ukončit.

Ani Neapol totiž není v optimálním rozpoložení. V minulých dvou kolech ztratila body a za milánskými velkokluby zaostává. Partenopei sice zůstávají v kontaktu, ale jsou pod mnohem větším tlakem, protože jakákoliv další ztráta může naděje na titul definitivně pohřbít.

Tabulkově a snad i formou si jsou oba celky velmi vzdálené, na druhou stranu to bylo Empoli, kdo se radoval z vítězství 1:0 v prosincovém zápase. Mimochodem byla to ona poslední výhra Empoli před dlouhou sérií bez vítězství. Celkově si ve vzájemné bilanci nemohou Partenopei vyskakovat, protože jednoduše nehraje v jejich prospěch.

Empoli se bude muset obejít bez tria Haas, Marchizza a Tonelli. Více problémů se skladbou sestavy mají hosté. Luciano Spalletti nemůže využít služeb Di Lorenza, Lobotky, Ospiny, Elmase i potrestaného stopera Koulibalyho.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Romagnoli, Viti, Parisi - Zurkowski, Asllani, Bandinelli - Bajrami, Di Francesco - Pinamonti
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Zanoli, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui - Anguissa, Demme, Fabian Ruiz - Lozano, Osimhen, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 4.17 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (neděle 18:00)
Janov má možná poslední možnost, jak ještě neztrácet naději. V neděli odpoledne totiž doma musí porazit Cagliari, které je v tabulce hned nad ním. Jenže momentálně prohráli Grifové už tři duely v řadě, zatímco Cagliari minulé kolo zvládlo nad očekávání dobře.

Janovské CFC ještě nevzdalo boj o záchranu, i když je jeho situace s každým dalším kolem horší. Jednak se k životu probrala do té doby poslední Salernitana, jež se na něj bodově dotáhla, ale především Janov přestal sbírat body. Už ve třech minulých kolech totiž vyšel vždycky bodově naprázdno, což se mu pod vedením trenéra Blessina ještě nikdy nestalo.

Kromě Czyborry a Cambiasa by mu v neděli navečer aspoň neměl chybět nikdo další. Cagliari postrádá Goldanigu, Lovata, Nandeze a asi i Strootmana. Na druhou stranu, minule se mu i přesto povedlo vyhrát nad Sassuolem, což čekal asi málokdo. Tím Cagliari zase trochu odskočilo od pásma sestupu, na které si vytvořilo náskok šesti bodů. Pořád ho ale trápí obrana, která dostala už 61 branek a je druhou nejhorší v lize.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Hefti, Bani, Ostigard, Vasquez - Sturaro, Badelj - Amiri, Melegoni, Ekuban - Piccoli
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Altare, Carboni - Bellanova, Deiola, Marin, Grassi, Dalbert - Keita Baldé, João Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.31 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AC Milán  (neděle 20:45)
Na cestě za vysněným titulem čeká AC Milán velmi náročná zkouška. Stadio Olimpico nepatří mezi místa, odkud by se snadno vozily tři body a Rossoneri to moc dobře ví. Lazio tu loni AC Milán přejelo ale byli to milánští, kdo se v celkové tabulce radoval naposledy.

Souboj Lazia s Milánem je největším tahákem nedělní nabídky Serie A a půjde opravdu o hodně. AC Milán potřebuje ve věčném městě zvítězit, jinak se mu titul výrazně vzdálí. Tři body ale potřebuje i Lazio, které si chce pro změnu pojistit pohárové příčky.

Lazio před týdnem pouze remizovalo s Turínem 1:1 a prakticky si zabouchlo dveře do Ligy mistrů. Ze strany Biancocelesti je však pořád o co hrát a celková forma není zas tak špatná. Od března Lazio registruje jen jednu porážku, byť citelnou, protože přišla v římském derby.

"Lazio musí proti Milánu hrát hrdě a postavit se jednomu z nejlepších týmů Serie A tím nejlepším možným způsobem. Milán potřebuje vyhrát, aby vyvinul tlak na Inter. Biancocelesti by se ale měli pokusit získat tři body, aby ukázali, že jako tým rostou a navíc by to podpořilo boj o evropské poháry," nechal se slyšet na stránkách klubu bývalý záložník Lazia Marco Parolo.

Pod ještě větším tlakem bude AC Milán, jenž se s městským rivalem Interem přetahuje o titul. Svěřenci trenéra Stefana Pioliho naposledy v lize porazili FC Janov 2:0, ale předtím dvakrát ztratili remízou 0:0. V týdnu si pak připsali nezdar v Coppa Italia a Interu podlehli jasně 0:3. Mnoho fanoušků se obává, že výrazná prohra v derby může s týmem v závěru sezony zamávat.

"Prohra v derby nás zklamala. V určitých fázích zápasu jsme nehráli dobře. Ale to se bavíme o jiné soutěži a výsledku, který nesmí odpoutat naší pozornost," řekl Stefano Pioli. Pro trenéra Rossoneri je zápas v Římě přeci jenom trochu zvláštní, neboť v Laziu jako trenér působil.

AC Milán loni na Stadio Olimpico, ve stejné fázi soutěže, vůbec neuspěl a prohrál tříbrankovým rozdílem. Rossoneri ale mají ve vzájemné bilanci navrch, což potvrdily i výsledky v letošní sezoně. AC hrálo proti Laziu dvakrát a pokaždé na San Siru udrželo čistý štít. V rámci Serie A zvítězilo 2:0 a v italském poháru dokonce 4:0.

Maurizio Sarri bude postrádat dvojici Pedro, Marušić a úplně stejně je na tom i trenérský protějšek Stefano Pioli. Až do konce sezony zůstávají mimo hru obránci Kjaer s Florenzim a podle nejčerstvějších zpráv nebude na neděli připraven záložník Bennacer. Naopa znovu nastoupit je Zlatan Ibrahimović, i když se dá předpokládat, že začne na lavičce náhradníků.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj - Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Tonali, Kessié - Saelemaekers, Díaz, Leao - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.53 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Spezia Calcio  (sobota 15:00)
Turín má za sebou dva náročné duely, do nichž vstupoval vždy jako jasný outsider. Tentokrát se situace obrací, protože Býci na domácí půdě hostí Spezii. Jenže pokud je v Serii A tým, s nímž to Spezia umí, je to právě Turín.

A to poměrně zásadně. Oba týmy se v první lize potkaly jen třikrát, takže ten vzorek není zrovna rozsáhlý, ale i tak se Spezia právě Býků moc neobává. Porazila je totiž už dvakrát a jednou si s nimi body rozdělila. Býci budou asi ještě dlouho vzpomínat především na utkání téměř před rokem, kdy jim Spezia doma nadělila rovnou čtyři potupné zásahy.

Problémem u Turína je taky zdravotní stav kádru, který je jen málokdy kompletní. I teď mu schází hne několik klíčových hráčů, mimo jiné Mandragora, Zaza, Praet, Fares a možná se do hry nezapojí ani Djidji s Belottim. Hosté jsou na tom mnohem lépe, protože jim kromě Seny nechybí ani jeden hráč.

Turín může těšit aspoň momentální forma, která hovoří jednoznačně pro něj. V minulých dvou duelech narazil na AC Milán a Lazio, ale vytěžil z obou bod. V lize mu patří už jedenácté místo a dosáhl na magickou hranici 40 bodů. Spezii k ní schází ještě sedm bodů, byť za svou sezonu se zatím stydět nemusí. Od pásma sestupu ji dělí už pohodlných 11 bodů a navíc se jí daří porážet především okolní týmy starající se o záchranu.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Berisha - Zima, Bremer, Rodriguez - Aina, Mandragora, Ricci, Vojvoda - Lukić, Brekalo - Pellegri
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Amian, Erlić, Nikolaou, Reca - Maggiore, Kiwior, Bastoni - Kovalenko, Manaj, Gyasi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.93 - 6.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Venezia FC - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
Venezia se stále potýká s blízkým pocitem konce a potřebuje nutně začít bodovat, aby se zachránila. Body ale zoufale chybí i Atalantě, která ke konci letošní sezony ztrácí dech a propadá se tabulkou. Za celý duben se Orobici z výhry neradovali dokonce ani jednou!

Benátský celek se pomalu smiřuje s tím, že jeho pobyt mezi italskou elitou nebude mít dlouhého trvání. A i když to samozřejmě nikdo v klubu neřekne nahlas, taková zřejmě bude jeho nejbližší budoucnost. Venezia se totiž stále potácí až na předposledním místě celé ligy a doposud se jí povedlo nasbírat jen 22 bodů. Poslední není jen díky lepšímu skóre.

A především ani její forma nenapovídá, že by se v tomhle ohledu mělo něco změnit. Venezia prohrála už sedm posledních utkání v řadě a celkově za 32 odehraných utkání dokázala prohrát už ve dvacítce z nich. Ve čtyřech z pěti duelů Venezia nezaznamenala ani jednu branku, minule se o to neúspěšně pokoušela s favorizovanou Fiorentinou.

Trenér Zanetti navíc své hochy připravuje na duel s dalším favoritem bez Ebuehiho, Lezzeriniho a Romera, k nimž se přidali i karetní hříšníci Haps s Kiyinem. Atalanta taky postrádá několik hráčů, jmenovitě jde o zraněnou pětici Iličić, Freuler, Tolói, Maehle a Malinovskyj.

Takže se není čemu divit, že trenér Gasperini má problémy na obou koncích hřiště a že se absence několika mužů tak výrazně projevuje. Atalanta zažívá zatím nejhorší období v ročníku, protože za pět posledních utkání jednou remizovala a čtyřikrát prohrála. Kromě vyřazení z Evropské ligy se navíc po sérii neúspěchů propadla i v Serii A, kde jí teď patří až osmé místo! Minule si s ní po dalším špatném výkonu poradil i Hellas.
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Mäenpää - Matějů, Caldara, Ceccaroni, Ullmann - Črnigoj, Busio, Ampadu - Aramu, Okereke, Henry
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Djimsiti, Demiral, Palomino - Zappacosta, Koopmeiners, De Roon, Hateboer - Pašalić, Mirančuk - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.42 - 5.10 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - AS Řím  (sobota 18:00)
José Mourinho se vrací na San Siro, kde jej mnozí fanoušci domácího Interu stále ještě považují téměř za nedotknutelného. A čeká ho těžká mise, protože jeho Giallorossi potkají nejlepší útok ligy navíc podpořený ještě nejlepší obranou Serie A.

Zájem o tenhle spektákl italského calcia je enormní, o čemž svědčí i to, že celé San Siro bude vyprodané a během pár hodin zmizelo více než 70 tisíc lístků. Kromě podpory vlastního týmu sem mnoho lidí žene samozřejmě i aura Josého Mourinha. Portugalský stratég, který Inter před více než deseti lety zvedl Inter do výšin, sem coby kouč AS Řím zavítá v rámci ligy úplně poprvé (nepočítám jen střet v Coppa Italia).

A není divu, že sobotní šlágr 34. kola Serie a zve tolik fanoušků a nadšenců. Oběma týmům jde o hodně, ale pokud má někdo co ztratit, je to spíš Inter. Milánský celek stále usiluje o mistrovský primát, který touží po minulé úspěšné sezoně obhájit. A zatím má vše ve svých rukou, protože mu na čelo chybí jen dva body, ale má zápas k dobru.

Vzhledem k formě jeho pronásledovatelů si ale tým trenéra Inzaghiho nemůže dovolit ztrácet body, takže tentokrát bude chtít bodovat naplno. Ostatně tak jak se mu to povedlo už ve čtyřech minulých utkáních. Naposledy jeho cestu za obhajobou zkusila narušit Spezia, která zle pochodila. Poté si Inter ještě střihl očekávané pohárové derby s AC a to mu vyšlo naprosto fantasticky. Svému soupeři dal bez milosti tři branky a čeká ho finále s Juventusem.

Dobré zprávy přichází také z marodky, na níž je umístěn jen jediný hráč, Arturo Vidal. Kromě něj má ale trenér Inzaghi kompletní jedenáctku k dispozici. Hosté přijedou bez Zaniola, který proti svému bývalému klubu nemůže nastoupit kvůli kartám, a taky bez Cristanteho.

Na San Siro jede AS v roli zástupce hlavního města. To mimochodem ve čtvrtek slavilo jeden letitý milník, protože bylo založeno před 2 775 lety. A Římanům se po hodně vlažném přelomu roku začalo opět dařit. V rámci evropských pohárů je to už jediný zástupce calcia, byť jde jen o Konferenční ligu. Serie A pro něj ale znovu nabízí zajímavý pohled na tabulku, protože Vlci ještě pořád po očku sledují možné zaváhání Juventusu a s ním i čtvrtou příčku.

V minulém kole si rozdělili body s Neapolí a teď by rádi body všechny tři. Pod dohledem mladého arbitra Simoneho Sozzy sice mají vesměs úspěšné výsledky, ale zrovna s Interem se AS dlouhodobě trápí. Z Coppa Italia je vyřadil právě milánský velkoklub a v lize vyhrálo AS na San Siru naposledy před pěti lety, pod což se tehdy dvěma zásahy podepsal Radja Nainggolan.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Perišić - Lautaro, Džeko
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Oliveira, Veretout, Zalewski - Mchitarjan, Pellegrini - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.18 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Hellas naposledy potupil Atalantu a veze se na skvělé vlně. Výhry bude chtít prodloužit a los mu k tomu nadělil skvělého soupeře. Sampdoria se totiž i pod novým vedením bytostně trápí a sužuje ji vidina blížícího se pásma sestupu.

Tým z Verony konečně po delší době přerušil jednu špatnou sérii. Dlouhou dobu totiž nedokázal vyhrát nad nějakým velkým týmem. Povedlo se mu to až v minulém kole. To si totiž naprosto senzačně poradil s tápající Atalantou a pokud jste ten zápas viděli, pak víte, že Hellas nedovolil Atalantě v útoku prakticky nic. Sehrál s ní perfektní partii a dal zapomenout na fiaska s Interem, Neapolí nebo Juventusem.

Trenér Igor Tudor si proto pochvaluje svoje rozhodnutí přidat se k Hellasu a těžit z předchozí práce kouče Juriće. Hellas se i díky němu dostal do první devítky a i když sen o pohárech zůstane jen snem, tak za svou dosavadní práci si trenér Tudor zaslouží pochvalu. Pro utkání s Dorií mu sice chybí čtveřice hráčů, ale vyjma Dawidowicze se nejedná o zásadní absence.

Sampdoria nemůže stále počítat s dvojicí Gabbiadini - Giovinco, ale na to už je zvyklá. Stejně jako na porážky, které se na jejím kontě neustále množí. Z minulých pěti duelů prohrála Doria už čtyřikrát a v tabulce se propadla až na 16. místo. Od posledních tří míst ji sice dělí pořád ještě sedm bodů, ale s touhle fazonou nemá moc přívětivé vyhlídky.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Casale, Günter, Ceccherini - Faraoni, Taméze, Ilić, Lazović - Barák, Caprari - Simeone
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Ferrari, Colley, Murru - Candreva, Rincón, Thorsby - Sensi, Sabiri - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.93 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán33218458:2971
2.Inter Milán32209368:2569
3.SSC Neapol33207659:2767
4.Juventus FC33189650:2963
5.AS Řím33177954:3758
6.SS Lazio33168965:4856
7.ACF Fiorentina321751053:4056
8.Atalanta Bergamo32149954:3851
9.Hellas Verona331391158:5048
10.US Sassuolo3312101158:5346
11.Turín FC3210101236:3140
12.Udinese Calcio329121147:5039
13.Bologna FC321081435:4538
14.Empoli FC338101542:6034
15.Spezia Calcio33961833:5733
16.UC Sampdoria33852040:5629
17.Cagliari Calcio336101731:6128
18.Janov CFC332161524:5422
19.Venezia FC32572026:5822
20.Salernitana Calcio32572026:6922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (319)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Během pár hodin zmizelo více než 70 000 fanoušků. Proboha kam, to je docela velké neštěstí.

Reagovat
Panděvova ofina

Džeko s Martinezem zase absolutní nesymbioza.

Reagovat
Nuno čomes

Denzel!

Reagovat
Lubinterista

Goól denzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Super akce

Reagovat
Nuno čomes

Brozooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie Brzo

Reagovat
Lubinterista

Brozooo

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn poločas

Mancini dnes půjde ven.

Reagovat
Alberto Aquilani

Csaplárova past pooojd

Reagovat
smazaný uživatel

Darované góly, nejmladší hráč, původně křídlo, neumí nechat frajera v ofsajdu, co už. Pořád se obranu učí.

Mancini klaika, debilní žlutá a pak vůbec nečeká jedinou možnou přihrávku, pak se točí půl hodiny a pak JAKO VŽDY prohraje jeden na jednoho s frajerem, který je sice král středu, ale zrychlení má ještě o level pod Pellegrinim, nicmně skvělá střela. Čekám červenou pro Manciniho.

Jinak jsme mohli v klidu jít do druhé půlky s 0-0, poslat tam čerstvou sílu, třeba i Spinu na 20 minut.

Nevadí, Inter je letošní nemesis, jediný z topu.

Reagovat
Maritazzi

Bez Nicola je tam jedinej hráč s momentem překvapení Mikhi, kterej jako jedinej odehrál dneska dobrej zápas. Mohlo to být v klidu vyrovnanější, ale to by nesměl mít Mancini kvality Hohenedera, to je fakt naprostá tragédie, ještě v porovnání se stoperama Interu.

Reagovat
Nuno čomes

Jako to už je taková klasika tady. Podle ef nám vše spadne do klína, darované góly a tak, kdyby ostatní neměly kokoty, tak branku nedáme, všichni mají zranění, pak prší nebo svítí moc sluníčko atd. To vůči jinému týmu tady nečteš. Ale nevadí, já to vidím tak, že první branka krásná akce, druhá pěkné posunutí na Broža, který si vymotal tuším Manciniho jak malého kluka a třetí krásně kopnutý roh a hlava Lautara

Reagovat
Maritazzi

Já to z toho teda nečtu. Za mě jste určitě byli kvalitnější, fotbalovější, ale ty goly jsme vám vyjma prvního strašně nabídli a dělali další nevynucený chyby. Z těch týmů nahoře jste proti nám hráli určitě nejlíp.

Reagovat
Nuno čomes

Ale tak kdyby nebyly chyby tak se hraje 0:0. Mi je to fuk, ale už mě to nebaví pořád omílat vůči nám. Loni to bylo tuším ke konci jen o tom, že je Juve v prdeli a AC mělo zranění, takže vlastně jen proto máme ten titul. Víš jakoze to vždycky někdo se snaží znehodnotit. Ale možná mi to jen přijde

Reagovat
Alberto Aquilani

áno, si hrozne precitlivený

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyly chyby, rozhodují nadstandardní hráči, kteří v Itálii vymřeli.

Reagovat
10

ne, jen si paranoidní magor, co tady pravidelně nafukuje z hovna velblouda

Reagovat
Nuno čomes

Teď píšeš o sobě

Reagovat
stuff

A tie golovky im ajtak darovali!

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidní se, komentují jen tento zápas, ostatní zápasy Interů mě nezajímají, titul podle mě musí vyhrát, ted uz je to jasné.

Jakýkoli bek v lize by ho nechal 5m v ofsajdu. 20lety kridelnik holt udělal chybu, to je darovány gól. Brozo dal pěkný gól, ale Mancini je idiot, nezaslouží si hrát základ v top10. Roh, super, nejmenší frajer na hřišti na penále sám při rohu, to není mega chyba obrany?

Letos AS proti Interů bez šance, ale v Itálii klesla kvalita natolik, že spadly i nároky na fotbal. Jedná věc je využít chyby a druhá vytvořit si šance fotbalovosti proti bezvadném soupeři.

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Toto neustale znevazovanie nasich zasluh je uz dost trapne. Prvemu golu predchadzala paradna akcia, do ktorej sa zapojilo 6 hracov, z toho 4 hrali z prvej. Pri druhom gole to Brozovic spravil vyborne a trafil sibenicu, to akoze nie je futbalovost?

Reagovat
Alberto Aquilani

Neviem čo ste všetci takí emoční posledne. Veď Inter spravil mercato asi mínus 150 miliónov, predsa titul od neho nikto nečakal

No proste všetko hráte na parádu, všetko je brutálna futbalovosť. Ono trafiť šibenicu z 10 metrov keď je od teba brániaci hráč na 5 metrov je niečo nepredstaviteľné. A samozrejme, netreba opomenúť brilantný center na hlavu Lautara, ktorého si nikto nevšimol, čo bol samozrejme plán, pretože Spiaze Inzaghi to tak na tréningu načarbal.

Potom sa nie je čo čudovať, že máte v LM gól na zápas proti Tiraspolu a Sachtaru so skóre 2:12.

Reagovat
10

a od koho se vlastně čekal titul?

Reagovat
lnterista

Od toho co bude mít nejvíc bodů po 38.kole

Reagovat
lnterista

Proč jsi tak emoční?

Reagovat
cresposuper

Ja som nepisal, ze vsetko hrame na paradu, ale tie prve dve golove akcie boli proste ukazkou kvality nasich hracov. Len tak mimochodom sme odohrali pohodovy zapas proti timu, co v lige 12-krat po sebe neprehral.

S Tiraspolom a Sachtarom sme hrali 3-1, 3-1, 2-0, 0-0, takze gol na zapas ti moc nesedi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Chýba mi tam doplnenie súvetia, ale keby si chcel, samozrejme pochopíš že máte v LM 9 gólov z 8 zápasov (mimochodom, bravúrny 1 gól zo 4 zápasov s Realom a Liverpoolom)... rovnako ako pochopíš celú túto nezmyselnú diskusiu vyvolanú vašimi ufňukanými komentármi.... normálne ste sa zmenili na svojho trénera

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu zbytek téhle diskuze, ale tvoje 2 komentáře k ní jsou solidně mimo

Reagovat
Alberto Aquilani

S tým ufňukaným trénerom som si pekne nabehol Stále zabúdam že nás trénuje Mourinho

Reagovat
cresposuper

No jeden gol zo zapasov s Realom a Liverpoolom mi fakt nevadi, kedze sme vsetky tie zapasy hrali slusne, zvlast doma. Samozrejme je potom zavadzajuce, ked do toho pripleties timy, s ktorymi sme vyhrali.

A nic ufnukane na mojom komentari nie je.

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prostý popis reality, mně Inter nezajímá, celý rok sleduji individuální chyby našich hráčů a teď se to opakovalo, vůbec mi nešlo o Inter, ale vy se tu všichni ježíte, jak kdybyste drtili soupeře za soupeřem neskutečný fotbalem.

Porad jedete stejnou paralympiadu jako zbytek značně otupene špičky.

Reagovat
cresposuper

Nikto nepise, ze drtime superov neskutocnym futbalom, to je tvoj vyplod. Ja som reagoval na tie "darovane goly", co je kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou. Jakkoliv nádherná prihra do 5m ofsajdu nikoho nezajímá. Nicola tam běžel jak žáček. To moc nevidíš ani v Serii A.

Broza ti odpustím, ale beci že Serie B by to odbranili lépe, před střelou.

Pak 174 cm frajer hlavickuje z penalty roh, mezi čtyřmi frajery 190plus. Sorry but not sorry.

Reagovat
cresposuper

Skor nikoho nezaujima tvoj argument, ked to ofsajd nebol. Proste skvela akcia. Bodka. O tom tretom gole som nepisal, to bol fail vasej obrany.

Reagovat
DelPiero137

Pridam sa na stranu kritikov (a nie kvoli Interu ale samotnej kvalite SA). Vcera som videl kusok zapasu Lazio/AC a popravde som bol prekvapeny. V podstate rovnaky scenar ako zapas ktory tu rozoberate. Hraci AC mali na vsetko kopec priestoru az som nechapal. Pri centroch volny hraci ktori maju cas si rozmysliet co spravia s loptou. Postupny utok kde hraci AC mohli kombinovat ako sa im zachce lebo maju priestor, nikto ich nedostupuje a to nebolo v plnej rychlosti ale priemerne tempo.

Potom si pustim na chvilu zapas PL kde je intenzivnejsie tempo, je tam minimum priestoru, osobne suboje ktore sa casto snazia aj ustat atd. V tomto rocniku vyzera byt Inter najsilnejsi ale bohuzial je to paraolympiada ako tu pisu ostatny. Ta uroven ligy isla este viac dole, staci menej na vyhru a casto sa tym nechame opit. Pekna golova akcia ale ked si zoberies ako tomu pomohol super je to casto komicke az smutne. Potom pride konfrontacia a krute vytriezvenie.

Reagovat
cresposuper

Ako to suvisi s tym, co som pisal?

Reagovat
DelPiero137

Ze to beries moc osobne ako znevazovanie Interu a aj ja sa priklanam k tomu ze tie vyhry (ci uz favoritov alebo nie) mi pridu "jednoduche". Casto krat obrany neskutocne kixuju, co by si na takejto urovni nemali dovolit. A nebud podrazdeny

Reagovat
cresposuper

Ale ja som komentoval tie konkretne dva goly, vobec nic som nepisal o kvalite ligy vseobecne.

Reagovat
Yanek

V Italii je systemovy problem. Dokud se nepostavi stadiony jako v Nemecku a zmeni pristup k mladezi, bude to stale stejna pisnicka.

Reagovat
Nuno čomes

Hrozné.

Reagovat
DelPiero137

ten posledny odstavec je bohuzial velmi vystizny a pravdivy. Plati to pre vsetky kluby. Je to hura system a malokedy si kluby vytvaraju sance taktikou, umyslom alebo kvalitou v predu.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakkoliv si to mnozí nepřipouští, chybí Zaniolo. Dimarco není Koulibaly. Nikdo není schopen dostat balón dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tři stopeři, útočník volný.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zase Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se hraje o titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Bastoni je čurá.ek. Největší frajer na hřišti a kácí se jak sestřelený, přitom on dal hlavu Perezovi. V předchozích zápasech s Interem to samé.

Na druhé straně je Škriniar, kterého můžeš přejet buldozerem a zkusí to ustát.

Výsledkově je to šul nul, ale z hlediska týmové hry, čili pominu-li individuální chyby a darované góly, nejlepší letošní zápas proti Interu, "progres".

Pořád je o co hrát na obou frontách. Juventus, Lazio i Viola mají v lize těžší los.

Reagovat
Maritazzi

Calhonuglua bych taky zajel oběma nohama, naprostej zmrd za tohodle stavu udělat takovou prasárnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Barella dělá to samé, když mu prasarna vyjde, tak dělá obličeje na ležící hráče a když trochu dostane, kutali se deset metrů a propíná jak luk.

Vím, že jsme v Itálii, v AS je taky mnoho podobných, ale úroveň jde dolů na všech frontách. Kdo rozdává, musi umět přijímat.

Reagovat
Zark

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Letos má AS ze zápasů s nejlepší čtveřicí ligy krásné 2 body z 8 utkání. Proč že to Mourinho přišel?

Reagovat
Maritazzi

No ten herní progres ve druhý půlce je oproti Fonsecovi neoddiskutovatelnej a to jsem na něj nadával dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš druhou půlku sezóny? Protože Inter od stavu 3:0 zbytek utkání odchodil, pod Fonsecou to bylo to samé, nejdřív soupeř několika brankami rozhodl a poté zbytek zápasu vypadal herně vyrovnaně.

Já teda mezi nima vidím víc podobností, než odchylek, oba lpěli/lpí na systému 5-3-2, se kterým neumí pracovat, a ani jeden z nich nebyl schopn vyřešit špatný pohyb v rozehrávce jinak než dlouhým nákopem. Jakmile se na nás soupeř vysune, tak hráči neví co hrát, to jisté bylo hojně vyčítano Fonsecovi. Btw Fonseca měl v první sezóně 70 bodů. Když letos do konce ligy všechno vyhrajem, bodů bude stejně, ale vstřelených branek asi o 20 míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Body jsou jedna věc a to že jsme ty zápasy kromě Interů mohli reálné vyhrát, ale nezkušenost a nižší kvalita rozhodly, jsoupro mě obrovské plus.

Čísla nejsou všechno, oba mače proti Atalante ignoruješ? Derby? Juventus na lopatě? Dobre mače proti Neapoli.

Ten kádr má obrovské limity a narozdil od Fonsecy, Mourinho je opakovaně překročil.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta je letos jalová, ale ano, spolu s Laziem nej zápasy v sezóně. Ono to zas koriguje ubohost s Vitese nebo ostudu v Norsku. Juve na lopatě? V tom zápase jme dali 3 branky z ničeho, druhý zápas byl jasný pro Juve. S AC herně bída a jen s Neapolí to trochu vypadalo a za to máme ty krásné dva body .

Reagovat
Alberto Aquilani

Paulo, si to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

V prosinci byli úplně jinde než teď, zkolaboval až po zápase s AS.

Ubohé zápasy máme rok co rok, na trenérovi nezáleží. To je o klubu.

Reagovat
10

Allegri 4 body ze 6 zápasů s top 3...myslím, že oba dinosauři zaslouženě berou 15x víc než zbytek trenérů v lize dohromady

Reagovat
LesyJePan

Salernitana to mysli vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Saba!!

Reagovat
10

Davide Nicola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by zachránil kohokoli. I kdyby dostal šanci 5 kol před koncem a ztrácel 15 bodů.

Podle mě má chatu někde na příbramsku, nevěřím že ne.

Reagovat
10

nejlepší trenér na světě od 30. kola...pokud to po Crotone dá i se Salernem, tak je fakt frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Salernu bych to strašně přál skrz fanoušky, ta atmosféra tam je super.

Reagovat
10

to rozhodně, chtělo by to víc podobných týmů z jihu, aby se to trošku v tomhle srovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

To by chtělo

Velká škoda, že sicilské kluby jsou vedeny tak sicilsky, nějaký jejich zástupce mi tam chybí.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Zark

Argentina v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
mastakillah

Drieees

Reagovat
Melchior

Jestli kvůli smlouvě na 7m€ neprodloužíme Dybalu a se stejnou podepíšeme Di Mariu, tak to bude dobrej výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

To uz nejde vymyslet ani.

Reagovat
mastakillah

Ať jde Meret do ... si dělá vážně srandu

Reagovat
Zark

Empoli

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Vinci

To jsou ubožáci

Reagovat
Zark

ještě by jsme ty vandráky mohli přeskočit

Reagovat
10

my ještě skončíme druhý a prohrajeme s Interem Scudetto o vzájemnej zápas

Reagovat
Zark

tak to je tutofka, že to tak dopadne

Reagovat
10

je

Reagovat
Jajinek

Dovoluji si sebevědomě poznamenat že ten 6-9 bodový náskok už nemáme moc kde ztratit

Reagovat
10

vidíš, najednou máš sebevědomí, pak že to nepůjde teď už jen smysl pro humor a bude to s tebou paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můžete klidně skončit 5.

AS má sice Leicester a snad další, ale nejlehčí los v lize.

Reagovat
Zark

ano, sice máte nejlehčí los, ale jste AS

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná :) Letos se alespoň změnilo to, že hrajeme až do poslední vteřiny.

Reagovat
fRRR

Klasickej finis Neapole? LM snad uz neprojedou.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA LAZIO !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CIROOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

Tohle není červená?

Reagovat
LesyJePan

Tomori je posledne 3-4 zapasy príšerný, na urovni to drží Kalulu kto by to bol povedal

Reagovat
fRRR

Giroud neni zadnej zazrak, ale je mi ho druhou polovinu sezony fakt lito. Nabiha, je na spravnejch mistech, ale oni mu to tam proste nedaj a nedaj...

Reagovat
fRRR

Sorry omyl, nemela bejt reakce

Reagovat
Panděvova ofina

Ty nepřesnosti na obou stranách jsou šílené. Obě obrany jsou úplně mimo.Jinak Anderson slušný restart kariéry...

Reagovat
fRRR

Ten utok a hlavne ta jeho impotence jsou uz fakt uplne k placi. Dneska celkove vykon spis prumer, ale konzistentne to je vepredu spaleno, nebo proste vyreseno blbe. Snad to vedeni uz nebude ignorovat jako minuly leto...

Reagovat
GEGE

neexistuje větší fotbalová zoufalost a křeč než to co předvádíme v útoku...a čím větší tragédi proti nám tím je to horší a horší...

Reagovat
fRRR

No konecne mu to tam Rafa dal spravne.

Reagovat
Dejwa

Lazio zůstalo v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kruth

ale ac fakt maká. Jde vidět, že chcou hodně. Ta produktivita je sice bídná, ale takhle už dlouho nezabrali

Reagovat
Shevchenko

Jako dost čumím, jak je Lazio strašně špatné, to musíme urvat.

Reagovat
dantetomas

Ten Theo to hodne zadrbal.

Reagovat
Shevchenko

i ten gól byl z velké části jeho.

Reagovat
fRRR

Me prislo, ze to tak nejak podelali vsichni

Reagovat
Alberto Aquilani

Brima skvadra della capitale tam má koľko, 13 000 fanúšikov? Pazzi per Sarriball

Reagovat
smazaný uživatel

Protesty kvůli zdražení cen vstupenek.

Reagovat
fero_hora

Leao dole?

Reagovat
Mrvinho

Kurva joooooo

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Nuno čomes

To je dement

Reagovat
LesyJePan

Sandroooooooo!!!!!

Reagovat
GEGE

tem by dal dneska trojku i Jablonec...

Reagovat
fRRR

SANDROOOO

Reagovat
Nuno čomes

Lazio opět ukázalo svou zbytečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Marušič je idiot

Reagovat
El Matador

Marušič

Reagovat
GEGE

RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SANDROOOOOOOOOO!!!

Reagovat
dantetomas

Chcel som pisat, ze Piollimu tie striedania totalne nevysli. Ale to skor opacne Striedajuci Rebic ziskal loptu na striedajucom Marusicovi a striedajuci Ibra to pripravil Tonallimu

Reagovat
Mihal

Lazio strasne slabucke. Nemam ich napozeranych takmer vobec ale dnes hrali futbal tak 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

A zápas by neprohráli kdyby tam ten idiot nevymýšlel koktiny..

Reagovat
LesyJePan

Uplne zaslúžené, šancí bolo požehnane

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazio primavera v Serii B, Lazio femminile v Serii B.... I HAVE A DREAM

Reagovat
Mrvinho

Nekecej

Reagovat
maras93

Paráda, Sandro super, forza MILAN

Reagovat
Nuno čomes

Hádám, že dneska Pioli nebude brecet nebo se vymlouvat

Reagovat
LesyJePan

Dneska plačeš ty

Reagovat
Nuno čomes

Jo? Kde?

Reagovat
Nuno čomes

Spis ty se chytneš na každý můj koment já jsem aspoň realista, tak mi tu nefňukej a nechytej se každého stébla.

Reagovat
LesyJePan

Ty si realista no jasne ja na mesiaci pestujem travu

Reagovat
Kaka14

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

Kolegovia juventini, par otazok:

- Kde podla Vas skonci Paulo?

- Ak nechcete dalsiu sezonu Maxa, koho by ste z realnych alternativ chceli?

Reagovat
Pipo123

Nie som Juventino, ale poviem ti najviac reálnu situáciu.

Dybala pôjde do Interu

Max zostane

Reagovat
stuff

samozrejme, ze je anketa pre vsetkych. Tiez myslim a aj dufam, ze ostane Max.

Co sa tyka Paula, kiezby prisiel niekto zvonku(atletico/tottenham..)

Reagovat
Pipo123

Neviem či Conte alebo Simeone o neho budú mať záujem, čo som ho videl v posledných zápasoch tak ho to moc nebavilo. Atletito má Félixa, možno by mu Conte dal šancu, ale silno o tom pochybujem.

Reagovat
10

Conte v PSG by Paulita možná zajímal, do PL on nepůjde...

Reagovat
PP

Za PL by se hodil Mufanům, Newcastle bude při penězích..

Reagovat
10

1) v Interu nebo AC

2) odchod Maxe není technicky možný, ale chtěl bych ZZ

Reagovat
Salfovic

Co znamená, že není technicky možný ?

Reagovat
10

má smlouvu do roku 2025 s ročním příjmem 7-9m...

Reagovat
mojmira

u nás pochybuju, tolik peněz mu nedáme

Reagovat
10

kolik? podle mě mu nikdo nedá víc než 7m, což byste imho dát mohli a měli, protože by pro vás dokázal řešit 3 pozice v sestavě, kde máte docela slabiny

Reagovat
Kruth

nemohli :-) hráče jeho kvalit bych si v týmu přál, ale současná přestupová politika ac funguje úplně jinak. Ona papírově ta částka nevypadá tragicky, ale ac se teď pohybuje v úplně jiných částkách a padly zajímavější přestupy na základě třetinových čísel než je tady. Teď je otázka, co by bylo lepší pro samotného Dybalu. Jestli zůstat v Itálii nebo zahraničí.

Reagovat
10

Ale mohli. 7m ročně Dybalovi by určitě nenabouralo nějakou hierarchii týmu. Navíc v létě se rozpočet dost uvolní, i kdyby se do tý doby nevyřešil nový majitel.

Ibra -7m, Romagnoli -5.5m, Florenzi -3m, Bakayoko -2.5m, Kessie -2.2m...

"zajímavější přestupy na základě třetinových čísel" - ty bych si rád přečetl

Reagovat
Kruth

Nejde o to jestli neboural nebo nenaboural. Jde o to, že tolik mu prostě NEDAJÍ. Třeba se to změní, neříkám že to je úplně vyloučené, ale stačí se podívat na poslední roky jak pracují při přestupech. Nedotáhli ani háče, kteří by přišli zadarmo na základě platu. Pamatuješ proč odešel Donnarumma ? proč odešel Calhanoglu ? Proč odchází Kessie ? Bruno Fernandes, přes MU jednal s AC, nedohodli se na platu. Renata Sancheze se snaží přivést už poněkolikáté, opět dohady s platem, Asensio - problémy s platem. Stačí se podívat na přestupák a většina padla právě kvůli platu.

Reagovat
Salfovic
Reagovat
smazaný uživatel

To bude v hrubém.

Reagovat
GEGE

vlhký sen...snad se po něm půjde ať už to s tím investorem dopadne jakkoliv

Reagovat
Kruth

joooo hlavně ať to není druhý Číňan

Reagovat
Francesco Totti AS

Zdenek by do Juve nikdy nešel

Reagovat
10

škoda

Reagovat
Zark

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
stuff

Veris Zidanovi?

Reagovat
Juventus 14

-Nevim

-Petra Radu

Reagovat
ED91

- netuším, ale keď do Milána tak snáď AC.

- Pochettino. Keby sa to v Chelsea nejako zosype tak Tuchel

Reagovat
Votas

Gosens je pěkně v prdeli. On má ten sval snad z bláta. Krásně navazuje na kvality našeho postu marodka/bek po Asamoahovi, Vršaljkovi, Santonovi a Ansaldim.

Reagovat
Votas

jojo, tahle věštba evidentně vyšla. Já moc nesledoval co mu bylo, tak mi bylo divný i jak sledovanou měl zdravotní prohlídku. Letos to už dohraje Ivan, ale tak snad ho přes prázdniny dají nějak dohromady, teď už ho nemá smysl hrotit.

Reagovat
10

tam byla dost podezřelá ta cena, nedávalo smysl, aby se Atalanta v lednu zbavovala takovýho hráče za takovou almužnu, pokud by byl zdravej...smlouvu měl ještě na 2 roky

Reagovat
cresposuper

Ja by som to este nedramatizoval, zatial na ihrisku vyzeral dobre, navyse ak to spravne chapem, tak to nesuvisi s tym skorsim zranenim.

Reagovat
M11

To je zase posusnanicko

Reagovat
10

Každej míč na Dybalu = šance Sassuola... nevím, jestli je chytrý ho hrát po tom všem

Reagovat
10

tyvole, ten je úplně v prdeli... teď udělal druhou gólovku Sassuola

Reagovat
M11

Dybala zase hraje se souperem

Reagovat
Kruth

Sassuolo má hodně zajímavý kádr. Už delší dobu

Reagovat
Pipo123

Dybala si pýta kontrakt niekde v MLS

Reagovat
10

To je výsměch ten náš střed zálohy. Nepamatuju si slabší.

Reagovat
M11

Celkove v tom tymu je minimum hracu na ktere se tesit.. za me asi nejhorsi obdobi co se tyka identity

Reagovat
10

Rozhodně, protože i v těch časech 7. míst tam furt byli hráči jako Alex, Gigi, Claudio atd...tady už drží pravor fakt jen pár jedinců

Reagovat
Il Architetto

Kteří po sezoně odejdou.

Reagovat
M11

Souhlasim.. nejvic me desi ta predstava, ze s takovym myslenim. to nebude ani příští sezonu lepsi..

Reagovat
10

To nebude...a tentokrát to těžko přijde dát do pořádku Conte

Reagovat
M11

Je potreba zmenit vedeni.. pak se to muze otocit.. tohle bude jen prodluzovani agonie

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

Dybala zalozil treti sanci domácích

Reagovat
10

33. minuta a jen zázrakem to není 3:0

Reagovat
Airus

Sczázrakem

Reagovat
Pipo123

Lopeza chcem ako náhradu za Leivu, veľmo sa mi páči

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Cenovka bude 20+, to jste za hráče nedali 10 let Vlastně Muriqi měl na tm 19,9 mil

Reagovat
M11

Krasna akce

Reagovat
Kruth

tvl fakt paráda

Reagovat
10

Kočka-myš... až mi zase bude někdo vyprávět, jak jsme na správný cestě, že se to lepší, tak ho pošlu pustit si tenhle zápas. Tohle je další nový dno.

Reagovat
cresposuper

Co si myslis o Raspadorim ako nahrade za Dybalu?

Reagovat
Kruth

Dybala ti právě odpověděl

Reagovat
10

Jsem trošku rozpolcenej, ale asi bych to třeba za 25 risknul...na jednu stranu je to šikovnej hráč, na druhou stranu ty fyzický limity a taktický uchopení mě trošku děsí

spíš bych ho ale bral jako náhradu za Moratu a Keana

Reagovat
Kruth

je hodně mladý, ale o to více nadějný. Převzít přímo Dybalovu roli by na něj mohlo být ještě trochu brzy. Těžko říct. Do budoucna každopádně hodně nadějný tygr. Už dneska měl fakt tunu skvělých náběhů. Občas mám pocit, že ho Juventus ani bránit nechce

Reagovat
Airus

Trochu mi připomíná Atomicu formicu. Což by znamenalo hodně nevděčnou kariéru v Juve

Reagovat
Il Architetto

Chyba Wojty. Je to jak kdyby hrálo Sassuolo s někým ze Serie C.

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
stuff

Paulito

Reagovat
10

To neuzná...

Reagovat
stuff

Takze nam staci prehravat a ide to?

Reagovat
10

Ne

Reagovat
M11

Toto jsou paradoxne momenty, ktere nam ve vysledku uskodi.. kdyby se prohravalo, tak to mohlo Maxe donutit neco zmenit.. takto to vypada, ze zatim remizujeme.. takze vse OK.. ono je vlastne super uhrat bod.. to nam staci.. takhle to Max vidi

Reagovat
10

U něj by bohužel nic nezměnila ani prohra, to musí vidět lidí nad ním.

Reagovat
Il Architetto

Bepe by mohl poradit, koho v létě koupit.

Reagovat
10

Nejlevnější bude koupit celý Sassuolo 1:1. Kromě Chirichese teda.

Reagovat
Juventus 14

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Reagovat
10

To je prdel, jak si karma hraje s Rabiotem...a jak si karma hraje s náma s Rabiotem, zacyklenej fuckup

Reagovat
10

Stejně bych z celýho Sassuola nejradši bral Traorého. Když si vezmu, že ho Paratici mohl koupit za 15m...

Reagovat
stuff

Ten by isto kupil nespravneho traoreho

Reagovat
Kruth

Reagovat
10

a ještě za 40m...

Reagovat
M11

Kdyby stal 40 tak mozna by ho vzal

Reagovat
10

Přesně, tohle pro něj bylo podezřelý

Reagovat
stuff

Reagovat
Il Architetto

Rabiot bude mít na konci sezony snad nejvíc odehraných minut. To je masakr.

Reagovat
M11

Uz jen kapitanska paska a je to komplet

Reagovat
Juventus 14

Jestli von Max nemá něco s Adrienkovou mámou...

Reagovat
M11

Mozna uz mel.. a vysel z toho Adrien.. to totiz jine vysvetleni nema..

Reagovat
10

Berna hraje?

Reagovat
stuff

Mi citas myslienky. To ma teda prekvapilo

Reagovat
10

Teď jsem se úplně lekl, jak ho faulovali

Reagovat
stuff

Ja som akurat rozmyslal, ci je na lavicke, ze by som mu dal doveru na hrisko

Reagovat
10

Já ho viděl na začátku zápasu, ale pak jsem si myslel, že šel domů, protože nebyl asi hodinu vidět... další, co ukázkově bojuje o novou smlouvu

Reagovat
Juventus 14

Přišel do práce, odpíchnul si, viděl ho šéf, a šel zpátky domů dospat. Normálka, ne?

Reagovat
Il Architetto

Chodí nebo stojí ve zdi.

Reagovat
stuff

Nejak sa smyka

Reagovat
Nuno čomes

Statistiky jednoznačné, odpovídá tomu dění na hřišti?

Reagovat
10

Teď už jo. Hlavně ta statistika gólů.

Reagovat
Nuno čomes

Ten byl dobrý, smát se budu ještě zítra.

Reagovat
10

Já už se smál u tvý mongoloidně položený otázce.

Reagovat
Nuno čomes

Mně bylo hned jasné, jaké pako se na to chytne Btw. položený máš špatně.

Reagovat
Juventus 14

Tak co, vytrolí to dnes Max ?

Reagovat
Il Architetto

Totální ostuda.

Reagovat
Il Architetto

Zabralo to.

Reagovat
Juventus 14

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

KEAN !!!

Reagovat
10

Moiseeeee

Reagovat
stuff

Ken!

Reagovat
10

To je takový Sassuolo v kostce...

Reagovat
M11

Odstrel me Keana, ktery sotva hraje.. a podepisme Moratu, ktery je pravidelne k nicemu

Reagovat
10

Zrovna to píšu...že zase upřednostníme ztělesnění failu před odchovancem s obrovským potenciálem růstu

Reagovat
Largo

Sassuolo klasika

Reagovat
10

jako 10. místo je s ohledem na ten tým a předváděnou hru totální provar...ale nikdo to u nich neřeší

nedokážu si představit, že by byl někde jinde takovej zájem o polovinu kádru, kterej je na 10. místě tabulky...to dost ilustruje to, jak je úroveň a kvalita hry v Itálii v prdeli

Reagovat
10

oni jsou takovej bundesligovej tým v Itálii...takticky s nima všichni vyjebou, ale dobře se na ně kouká

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud si drží hráči cenu nebo si ji zvyšují, tak je umístění vedlejší. Je až neuvěřitelný kam to od toho postupu do SA dobrou prací dotáhli, jejich TM transfer activity za 10 let je -67 M, což je vzhledem k hodnotě kádru a nezapočítání Bogy úplně směšné

Reagovat
10

to bych vůbec neodděloval, podle mě by určitě měli ruku v ruce s tímhle dosahovat pohárových příček, být za poslední sezony v rozmezí 8. - 12. místa je s ohledem na kvalitu toho týmu neúspěch...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň mají jasnou identitu, kterou si drží už co tam začal DiFra - to už je 10 let - Bucchiho a Iachiniho nepočítám, ale De Zerbi i Dionisi drží na setiny stejný bodový průměr jako tehdy Di Fra- kolem 1,37, ofenzivní hra s děravou defenzívou, to bude vždycky stačit na 8.-12. místo daleko od sestupu, klub je finančně stabilní, silný sponzor, rok co rok můžou prodávat s obrovskými zisky.

Reagovat
Nuno čomes

Ono je právě škoda, že takhle vedený a budovaný klub není v Evropě. Otázka je, co by to s něma udělalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby současný kádr udrželi ještě dva roky, můžou klidně rozšířit top 8 na top 9, nebo nahradit Violu, pokud ti pustí Italiana výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by mohli jít cestou Atalanty, druhou věcí je, aby ty hráče skutečně vychovali a posunuli klubům na horních příčkách. Ale pokud ty věhlasné italské velkokluby půjdou taky cestou "levné pracovní síly cizáků" nebo cestou "celebrit", tak je to v kopru. Oni nebudou mít ambice hrát o pohárovou Evropu. Kdyby ano, vypadá to jinak. Přijde mi, že jsou ve středu tabulky "spokojení". Ale je potřeba, aby ti hráči, které si stáhnou z akademií velkoklubů, vyrostli a následně se vrátili zpět do těch velkoklubů a byli připravení pro "velký fotbal". Tyhle provinční týmy jsou ohromně důležité, jejich role je nezastupitelná, a dokud si to celý italský fotbal neuvědomí, tak se nezvedne.

Reagovat
Pipo123

Problémom je cena, príde mi strašne riskantné platiť také pálky za talentovaných hráčov, úplne neverím že sa všetci presadia, v Šašoule majú ideálne podmienky na hranie toho hurá futbalu.

Včera sa mi páčil taký Raspadori, ale 30+ za neho? To je strašne riskantné.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to stejně hloupě postavené jako samotné smlouvy hráčů. Mají být nižší základy, vyšší výkonností bonusy. Potřebuješ lidi motivovat, dostat z nich jejich potenciál. Lidé jsou obecně líní a když dostanou věci na zlatém podnose, tak přirozeně leniví.

Raspadori za 30+ je při dnes nastaveném trhu ještě OK. Mám tu mladou generaci rád, jsou to správní kluci.

Každopádně je potřeba, aby se italský fotbal zmobilizoval. Čím víc cizinců v lize, tím hůře pro všechny. Oni konkurenci nezvyšují, pouze ředí ligu. Spousta z nich nehraje kvůli tomu, že jsou kvalitní, ale protože jsou levní. A hlavně kluby musí pochopit svoji roli. Vždycky budou elitní TOP kluby, vždycky budou týmy středu tabulky a vždycky budou otloukánci. Ale aby uspěl italský fotbal jako celek, každý musí tu svoji roli pochopit a vykonávat. Opravdu není prostor pro to, aby si někdo ze spodku myslel, že může dlouhodobě konkurovat špičce. Nemůže. Pokud nemá peníze, nemůže. A pro střední kluby jako jsou Atalanta nebo Sassuolo je důležité, aby produkovaly hráče pro ty kluby z vrchu.

Atalanta nemohla dlouhodobě uspět, protože nemá dostatečně silné finanční zázemí, evropské poháry a domácí soutěž nedokáže utáhnout, aby pravidelně hráli o TOP 4-6 a ještě se pravidelně dostávali do vyřazovacích bojů evropských pohárů. A dlouhodobě považuju 5+ let. Dokud se italský fotbal nevyčistí od průměrných a levných cizinců a kluby nevezmou svoji roli v ekosystému, tak se italský fotbal skutečně nemá šanci zmátořit.

Reagovat
Pipo123

Ja to myslím trošku inak, nemyslím si že mladší taliánsky hráči sú natoľko kvalitným produktom aby o nich bol taký záujem. Možno aj preto že v posledných rokoch to boli obrovské talenty, Rugani, Berna, Meret, Zaniolo, Mancini atd o tých hráčoch sa strašne mediálne písalo. A pritom mi nepríde žeby dosiahli tu očakávanú TOP úroveň, potom sa pozrieš na mladíkov v nemecku, anglicku a španielsku a prídu mi že sú vo všetkom lepší, alebo komplexnejší.

Možno sa na to pozerám moc kriticky, ale moc tým mladým hráčom neverím, ale chápem ako to myslíš, Šašuolo aj Atalanta robia dobrú robotu, mali by sa k ním pridať ďalšie kluby, ale ono polovica klubov v SA nemá žiadnu identitu, je to len také prežívanie na niečom.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím ti. V podstatě ten "hype" kolem nich neodpovídá tomu, jak "skončili". Hodím do placu pro srovnání příklad dvou stoperů. Leonardo Bonucci a Andrea Ranocchia. Oba měli podobnou cestu. Oba spolu i nastupovali. Oba trénoval Conte. Jeden pak zamířil do Juve, druhý do Interu. Kariéry diametrálně odlišné. Mohli bychom argumentovat prostředím, což se nabízí na první dobrou. Bonucci byl obklopený Chiellinim, Barzaglim, v týmu měl hráče jako Buffon, Pirlo, Del Piero, ikony. Ranocchia schytal období, kdy Inter šel "dolů", hledal se, neměl jasnou identitu, ta "po Mourinhovská etapa".

Ale vedle toho si zasadím Ruganiho, který měl k sobě skvělé hráče, ale neotrkal se tak jako Bonucci. Hodně stagnoval, chyboval a po každé chybě mu to bylo vyčítáno a spíš pak seděl. Ale vidím tam důležitou věc. Bonucciho vychoval Conte, Ruganiho vychovával Allegri. A tam je to trochu náraz do zdi. Na druhou stranu. Pogba byl pod Allegrim usoplenec, ale jemu Allegri prostor dal. Vedle toho ale dokázal sestřelit třeba Comana a další případy z poslední doby taky známe.

Když se budu držet těch jmenovaných. Berna to nezvládl psychicky a už to nenastartoval zpátky. Neunesl tu tíhu. Tu fotbalovost, která ho zdobila v mladistvém věku, si nedokázal přenést. Stal se z něho ustrašený alibista. U něho mě to hodně mrzí a za mě to je promrhaný talent. Vedle něho Zaniolo. Podobný typ hráče. Toho víc než cokoliv jiného brzdí dvě věci. Jednak zranění, a pak taky, že je startovací. Sebemenší záminka a on vyletí, neovládá se, nechá se snadno vyvést z míry.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sis to ale zrevidoval a prošel, dojdeš k tomu, že ať jde o sebevětší talent, vždycky to skončí u dvou věcí - sebevědomí a sebeovládání. Akademie se hemží řadou cizinců, kteří když přijdou, už musí jít cestou adaptace. To mladí Italové nemusí, dost dobře to neznají, nikdo je nevytrhává z jejich kulturního prostředí. A když pak jde kluk, který přišel v 16 letech do Itálie, prokazuje sice stejné fotbalové a fyzické schopnosti jako mladý Ital, tak už je o tu adaptaci napřed. Takže kluci z Balkánu, Afriky nebo jižní Ameriky si lépe zvyknou, když jdou o ten krok výše. Podle mě to není ani tak o tom rozdílu mezi mládežnickým fotbalem a dospělým, ale o tom, jak se hráč popere se změnou. Není to konkrétní změně, ale o změně samotné.

Další věcí je, že se fotbal hodně změnil. Ty fyzické typy se lépe přizpůsobují. Italský fotbal stál na fotbalovosti, klasické 10, fantasisté, trequartisté, ale oni i registé, de facto vymřeli. Nejsou. Protože je moderní fotbal nepotřebuje. Určité umění, estetika, kreativita z fotbalu vymizely. Fotbalové styly se hodně setřely. Fotbal je dost unifikovaný, styly se podobají. A italský fotbal si s tím neumí poradit. Od MS 2006, pomyslné "last dance té generace", je to jedna velká náhoda. Euro 2014 bylo upracované. Euro 2020 bylo kombinací ohromné pracovitosti od zadní linie a volnosti vpředu. Ale i když jim dal Mancio volnost, tak to nebyl takový koncert fotbalovosti jako v minulosti, protože Chiesa není Del Piero, Insigne není Totti a Immobile není Vieri.

U dnešních generací mi chybí ta kreativita a fotbalovost. Šly hodně do pozadí. A když už někdo tu fotbalovost má, tak ho systémově usměrní tak, že buď se hráč předělá a nevyzdvihnou se jeho kvality, nebo ho to totálně odrovná. A takový Bernardeschi je ryzí příklad toho, že zdecimovaným sebevědomím si poslal kariéru totálně do kopru. Od druhé sezóny v Juve je de facto v agónii, úplně se změnil, není to ten kluk, co se bavil fotbalem ve Viole.

Tady je otázka, jestli chceme hráče nutit k tomu, aby se změnili, aby sebe a svoji herní osobnost upozadili ve prospěch týmu. Za mě je to špatně. Když zůstanu u Berny, on sám říkal, že se kvůli týmu změní, že chce hlavně, aby ho trenér stavěl, že přijme jakoukoliv roli. To je špatně od samého začátku. Od trenéra. Od vedení. Když vím, jaké má hráč schopnosti, kupuju ho kvůli jeho schopnostem, že je chci vytěžit. Ne že si ho předělám ku obrazu svému. To jsou vyhozené peníze, jakože peníze za Bernu beru jako vyhozené, ačkoliv je to jeden z mých nejoblíbenějších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
10

Kdybych tohle od Allegriho neviděl už asi tak stokrát, tak bych napsal, že jsme si takovou zprdelekliku vybrali na několik let dopředu...

Reagovat
Juventus 14

A to ještě nevíš, jakou kliku budeme mít doma s Benátkama

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo co kolo ši říkám, že je to neudržitelné, ale vy to stejně vždycky nějak uhaluzíte.

Reagovat
10

Max buď podepsal smlouvu s ďáblem, nebo je ďábel sám. Vyhrávat takový zápasy tak pravidelně je mega statistická chyba.

To není o tom, že by to ten tým zavřel a trestal ze smrtících brejků. Vždyť ten tým hoří úplně s každým, záloha nefiltruje ani hovno, soupeři mají často 3-4 gólovky za poločas. Kdyby to včera bylo 3:0 v 30. minutě, tak by se nad tím nikdo nepozastavil. A ty brejky jsou kapitola sama o sobě, to je paralympiáda.

Nechápu to.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jsem doufal, že to kluci jako Frattesi, Raspadori a Scama zvládnou a Juve říznou. Bohužel, Max má kliku. Mám ho rád, ale štve mě, co s tím teď dělá.

Každopádně mě to neštve tolik, jako jiné věci, proč ten klub začínám nesnášet. Ať si tu svoji mezinárodní sračku strčí do prdele, čuráci. Italský fotbal chcípá zejména díky těm třem velkoklubům. Dřív fungoval hierarchický systém v pořádku, dneska je to celé v prdeli. Aspoň je to rozhodování o ukončení sledování snazší.

Reagovat
10

Takhle daleko nejsem a asi ani nikdy nebudu, ale je pravda, že třeba ani ten vítěznej gól Keana se mnou po takových výkonech vůbec nic nedělá, prostě se ani nepřinutím mít z toho radost. Ten tým v tomhle dává úplně minimální emoce, je to čistá agonie. A co čtu na VS, má to tak 90% fanoušků...

Chtěli zacílit na mladou generaci fanoušků, ale dopadlo to jako vždycky, tj. žádnou mladou generaci s takovou sračkou fotbalem oslovit nemůžou a ještě otráví ty věrný...

Reagovat
smazaný uživatel

Mladou generací musí vychovat ta stávající, předat jí hodnoty, smysl, hrdost, odkaz... Jsou věci, které ani "nová doba" nezmění. Pokud chtějí mít věrné fanoušky, musí si je vychovat, některé věci skutečně fungují jen předáváním z generace na generaci a pumpování peněz a nová média ti věrnost nezaručí, ba naopak jsou ideálním prvkem ke stavbě dost vratkých základů. Agnelli si sklidí to, co zasel. Přeju mu to.

Reagovat
Pettirosso

mam to uplne stejne

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Forza inter

Reagovat
Stana95

Viola ta paralympiáda není jen o titul, ale i o poháry

Reagovat
Lubinterista

Ivan, vesak

Reagovat
Panděvova ofina

Medel 170cm, Correa 188cm. Nepochopím prostě..

Reagovat
Lubinterista

na nej cumej

Reagovat
cresposuper

Neskutocne Martinez mohol mat uz hetrik

Reagovat
Panděvova ofina

Dumfries je prostě špatnej a nemá kvalitu, nemůžu si pomoct.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
I*M

Dumf neumí trefit lehkou hlavu. Correa to furt dává alibisticky dozadu...je to bída u obou. Darmian s Alexisem na plac!

Reagovat
Lubinterista

Borec nakonec. Jednou vleze do brány

Reagovat
Nuno čomes

Dneska to bylo úplně jasné. Naši jsou softici místo aby je přejeli jak psy. A bologni to stačilo jen prolezet a stát v deseti ve vapně.

Reagovat
Lubinterista

Kromě Perisice v první půlce nezahrál nikdo, navíc házet aut dozadu na golmana by měl být trestný čin. Boloňa si vyhrát nezaslouzila, ale my jsme si zaslouzili prohrát. Hrůza, hnus, k zbliti.

Reagovat
Nuno čomes

Tak jak mas půlku týmu průměráky, nemůžeš čekat nic jiného, než že podělají i to, co podělat nejde

Reagovat
fero_hora

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Chudak

Reagovat
Nuno čomes

Chudak jo?

Reagovat
lnterista

No nechtěl bych být v jeho kůži.

Reagovat
cresposuper

Vysvetli mi niekto tie Inzaghiho kktske striedania? V 63. minute si odmontuje zalohu, aby tam potom na konci poslal Gagliardiniho. Aktivneho Dimarca da dole a na jeho post posunie Skriniara, ktory je logicky vpredu hovno platny.

Reagovat
smazaný uživatel

Gagliardiniho poslat len do piče.

Reagovat
Nuno čomes

+ Dumfries, dambrosio, Džeko, Alexis, Darmian, atd. Je jich hodně.

Reagovat
Nuno čomes

Vždyť cely rok ukazuje to co píšu od začátku, střídat neumí a na velkoklub nemá

Reagovat
Kruth

tak komu dnešní dohrávka vyšla na jednom lístku, je v balíku. šílené výsledky

Reagovat
lnterista

Při rovnosti bodů má kdo titul? Díky

Reagovat
fRRR

Body ve vzajemnejch zapasech > goly ve vzajemnejch zapasech > rozdil ve vstrelenejch a obdrzenejch. Snad se nepletu, ale minulej rok to tak podle me jeste bylo.

Reagovat
lnterista

Tak to je v prdeli

Reagovat
fRRR

Jednou AC prohraje a jste na spici... ja bych rekl, ze je to furt otevreny, navic AC podle me pod tim tlakem (aka musi se ted vyhrat vsechno) a s tim losem selze, i kdyz si sebevic preju, aby se to nestalo

Reagovat
Eldarion

Môžme aj raz remizovať, Viola aj Atalanta sú mimo a Verone ani Sassuolu o nič nejde. Ale áno, určite máme ťažší los ako Inter.

Reagovat
Alberto Aquilani

Už len kvôli tomu pokrytcovi Jajinkovi, ktorý sa tu zas pár dní dozadu začal naparovať, ako je skoro nemožné pre Inter stratiť titul, by som to želal... hocikomu okrem Interu

Reagovat
Jajinek

nemožné není nic, ale ten los jsme měli a máme prokazatelně lehčí. Pokud budeme dále ztrácet a proto titul neuhrajeme, nezasloužíme si ho. Pokud AC naopak i při tom těžké losu ztrácet nebude, zaslouží si ho zcela jednoznačně.

Reagovat
Nuno čomes

To jsou zase kecy

Reagovat
10

A pokud dále ztrácet nebude ani Inter ani AC, tak si zasloužíte titul oba?

Reagovat
Jajinek

Ne, pak si ho taky zaslouží AC. Pokud vyhraje všechny ty poslední 4 zápasy včetně Lazia tak nebude pochyb.

Reagovat
10

Nestačilo by teda napsat, že si ho zaslouží tým, co bude mít po 38 kolech nejvíc bodů?

Podle mě se zásluhy dají posuzovat i jinak, třeba s ohledem na možnosti toho týmu, předváděnou hru, výdaje atd., ale to je diskuse na delší dobu, navíc už jsme jí částečně absolvovali

Reagovat
Jajinek

Ok

Reagovat
ED91

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele