Serie A - preview 32. kola: Kolo zakončí dvě atraktivní dohrávky

20.04.2021, 08:25, aktualizováno 22.04.2021, 08:56
Previews
Stadio Olimpico (© AFP)
Boj o Ligu mistrů bude v italské lize ještě hodně dramatický a leccos mohou napovědět dnešní dvě dohrávky 32. kola. Atalanta cestuje do Říma, tam se střetne s AS a v případě výhry poskočí na druhou příčku tabulky. Rozjeté je i šesté Lazio, to jede na půdu páté Neapole...
AS Řím - Atalanta Bergamo  (čtvrtek 18:30)
Římanům se proti Atalantě poslední dobou vůbec nedaří a už tři minulá klání vyhrál právě celek z Bergama. Ten si zřejmě zajistí také účast v Lize mistrů, zatímco AS po negativních výsledcích boj o milionářskou soutěž vzdává. Nebo se Fonsecův tým dokáže vyhecovat?

Evropská liga. To je ve zbytku sezony hlavní priorita AS Řím. Alespoň to tak vypadá podle výsledků. Zatímco v Evropě AS proplouvá těžkými zápasy až překvapivě zdařile, Serie A je pro něj a jeho fanoušky velkým zklamáním. Vzhledem k dění v Superlize se chvíli spekulovalo o předčasném konci Manchesteru United a automatickém postupu AS do finále, ale z toho sešlo. A Vlci teď mají úplně jiné starosti.

V lize jim totiž patří až sedmá příčka! Na Ligu mistrů ztrácejí už poměrně razantních osm bodů. Navíc se zdá, že většina konkurentů v boji o vytouženou účast v základních skupinách LM má mnohem lepší formu než AS. A to zvlášť v poslední době. Z minulých pěti ligových duelů totiž Vlci vyhráli jen jednou, když těsně udolali Bolognu. Jinak je to v jejich podání zmar a frustrace.

Minulé kolo pro ně začalo dobře, jenže Turín po změně stran a mnoha individuálních chybách na straně Vlků otočil skóre na 3:1. Přesto si trenér Fonseca na pozápasové tiskové konferenci neodpustil řeči o totální kontrole nad hrou a vůbec chrlil jeden superlativ za druhým.

Jeho snahu o lepší postavení samozřejmě zčásti podkopávají mohutné absence, kterých je stále dost. Kvůli kartám nebude hrát Diawara, zatímco zranění do hry nepustí El Shaarawyho, Smallinga, Zaniola, Spinazzolu nebo Pedra s Kumbullou. Atalantě bude v Římě scházet jen obránce Hateboer.

Orobici mají s Vlky velmi dobré zkušenosti a od srpna 2017 s nimi v lize neprohráli ani jednou. Je pravda, že v celé lize jen Inter prohrál doma méně zápasů než AS Řím, jenže obě jeho domácí prohry se udály v posledních osmi zápasech. Atalanta navíc nasázela od začátku března nejvíc branek v lize, už sedmnáct. Římané jich za tu dobu dali jen sedm.

Tým trenéra Gasperiniho se dostal do skvělé formy, protože vyhrál už posledních pět duelů v řadě. Tragicky hrající domácí obranu může děsit i tím, že dal nejvíc branek ze všech. Střelci Atalanty se podělili už o 72 branek!
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Mancini, Cristante, Ibañez - Karsdorp, Villar, Veretout, Bruno Peres - Pellegrini, Mchitarjan - Džeko
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Romero, Djimsiti - Maehle, De Roon, Freuler, Gosens - Malinovskyj - Muriel, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.93 - 4.05 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - SS Lazio  (čtvrtek 20:45)
Boj o umístění v první čtyřce nabírá na obrátkách a po tomto kole bude jasné, že minimálně jeden z dvojice Neapol - Lazio ztratí. Oba týmy jsou v dobré kondici a duel na stadionu Diega Armanda Maradony nemá hlavního favorita.

Neapol je po 31. kole na pátém místě pouze s dvoubodovou ztrátou na čtvrtou Starou dámu a čtyřbodovou ztrátou na třetí Atalantu Bergamo. Šesté Lazio je pak o další dva body zpět v těsném závěsu, ale má o jedno odehrané utkání méně. O umístění v první čtyřce se rozpoutal boj, který může skončit jakkoliv. Jistotu navíc nemá ani obhájce prvenství Juventus.

Co však pro oba čtvrteční soupeře platí je výborná forma. Neapol za posledních deset kol prohrála jen dvakrát. O víkendu sice remizovala, ale s lídrem tabulky Interem. Ať už dopadne sezona pod Vesuvem jakkoliv, tak ta příští se bude muset zřejmě obejít bez Gennara Gattusa, jehož ke kormidlu láká Fiorentina. Podle některých zpráv si měly obě strany již plácnout, nicméně oficiální prohlášení chybí. Neapol letos v Lize mistrů absentovala a o to víc, by se chtěla dostat na čtvrté místo. Její účinkování Evropskou ligou skončilo na španělské Granadě již v osmifinále.

V ještě lepší ligové kondici je Lazio. To zaznamenalo už pět výher v řadě a se čtvrtým místem je v těsném kontaktu. Biancocelesti v minulém kole demonstrovali svojí ofenzivní sílu proti Beneventu, kterému nasázeli pět branek. O žádný debakl se ale nejednalo, protože Čarodějky se prosadily třikrát. Inu souboj trenérů Inzaghiů dopadl divoce. Lazio už stejně jako Neapol v žádné další soutěži neúčinkuje. Pouť Ligou mistrů skončila v osmifinále na Bayernu Mnichov.

Na Stadio Olimpico vyhrálo v prosinci loňského roku Lazio 2:0, když se prosadil obvyklý střelec Ciro Immobile i Luis Alberto. Obecně vzato má v posledních letech navrch jednoznačně Neapol. Ta doma s Laziem neprohrála přes pět let. Podaří se jí tuto neporazitelnost na stadionu Diega Armanda Maradony ještě prodloužit?

Ani jedna strana nebude ve čtvrtečním souboji kompletní. Parthenopei nebudou moci počítat s Ghoulamen, Ospinou a Demmem. Dvě absence zase hlásí Lazio, konkrétně se jedná o Felipeho Luize a Cataldiho. Utkání povede zkušený arbitr Di Bello z Brindisi.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Koulibaly, Manolas, Mario Rui - Fabian Ruiz, Bakayoko - Politano, Zieliński, Insigne - Mertens
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković, Leiva, Luis Alberto, Marušić - Immobile, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.63 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - US Sassuolo  (středa 18:30)
Druhý tým průběžné tabulky AC Milán se podruhé v řadě představí na domácím San Siru a soupeřem mu bude Sassuolo. Milánští si o víkendu pojistili druhé místo a přiblížili se návratu do Ligy mistrů. Aktuální projekt Superligy, ve kterém Rossoneri účinkují, ale všechno zpochybňuje.

AC Milán si před sezonou stanovil hlavní cíl - návrat do Ligy mistrů, ale je vůbec otázkou, jestli si jí ještě někdy zahraje. Rossoneri patří mezi dvanáct týmů utvářejících Superligu a pochopitelně i na jejich adresu se z řad fanouškům snáší velká kritika.

Zatím ale nemá cenu spekulovat. AC Milán bojuje o umístění v první čtyřce a po výhře nad Janovem je tomu zase o něco blíže. "Milán za posledních sedm let nikdy nedosáhl první čtyřky. Pro nás je to cíl, který je kontinuální s růstem na naší cestě," řekl Pioli.

Proti Janovu to však nebyly jednoduché tři body, rozhodující branku vstřelil do vlastní sítě Gianluca Scamacca. AC zároveň ukončilo čekání na domácí výhru a doufá, že se mu na San Siru již povede lépe. Navázat bude chtít hned proti Sassuolu, které v minulosti dokázalo slavný celek několikrát potrápit.

"Musíme být koncentrovaní a dobře připravení. Vycházíme z obtížného vítězství, které nás musí přimět k většímu přesvědčení a lepší mentalitě. Čelíme soupeři, který žije těmito zápasy. Má vyspělou hru i rychlost, musíme být připraveni předvést kvalitní hru," prohlásil na tiskové konferenci Stefano Pioli.

Už je to ale delší doba, kdy Sassuolo dokázalo AC Milán porazit, naposledy v roce 2016. Sassuolo vstoupilo do letošního ročníku Serie A dobře, ovšem postupem času vyklidilo přední pozice a spadlo na osmé místo tabulky, kde se drží doteď. V celkovém kontextu jde pořád o výbornou sezonu a ať už dopadne souboj na San Siru jakkoliv, na osmém místě se ani po tomto kole nic nezmění.

Stefano Pioli musí před utkáním řešit zdravotní problémy Ibrahimoviće a Bennacera. Hvězdný Švéd absentoval i o víkendu, ovšem z důvodu karetního trestu. Již delší dobu je zraněný Maldini a problémy má i třetí brankář Antonio Donnarumma. Naopak dobrou zprávou je návrat kapitána Romagnoliho.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Dalot, Tomori, Romagnoli, Theo Hernández - Meité, Kessié - Saelemaekers, Calhanoglu, Rebić - Leao
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Marlon, Ferrari, Rogerio - Obiang, Locatelli - Berardi, Djuričić, Boga - Defrel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.79 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Benevento Calcio  (středa 20:45)
Zatímco se většina evropských klubů naplno pouští do debat o Superlize, mnohé soutěže musí pokračovat dál. Itálii ve středu zasáhne hodně nahuštěný program, v němž se do sebe pustí hned 14 mužstev. Mezi nimi i janovské CFC a Benevento.

Grifové mají Beneventu co vracet. Ze tří zápasů, které spolu tyto dva týmy v první lize odehrály, se Benevento radovalo dvakrát z výhry. Janovský celek vyhrál jen jednou, doma v roce 2017, kdy mu výhru v nastavení vystřelil Gianluca Lapadula. Janov má nyní velkou šanci získat tři body a zase se díky nim přiblížit k matematické jistotě záchrany.

Aktuálně má na svém kontě 32 bodů, tedy jen o dva víc než Benevento. Jeho forma ale rozhodně není špatná a trenér Ballardini viděl své svěřence prohrát vlastně jen proti velkým týmům. Nad Janovem v minulých deseti duelech vyhrálo jen AC, AS, Inter a Juventus. Minulé kolo si navíc Janov "musel" vstřelit vlastní branku, aby se rossoneri dočkali výhry.

Benevento má za sebou rozporuplné utkání. Laziu sice v bratrovražedném souboji nasázelo 3 branky, jenže jich samo pět dostalo. Jeho situace je i nadále negativní, protože od pásma sestupu dělí "Čarodějky" jen pět bodů.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Masiello, Radovanović, Criscito - Ghiglione, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra - Pandev, Destro
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Tuia, Glik, Barba - Depaoli, Hetemaj, Viola, Ionita, Improta - Sau, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.33 - 4.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Cagliari Calcio  (středa 20:45)
Poté, co Cagliari zvládlo strhující přestřelku s Parmou, oživilo naděje na záchranu, nicméně ztráta na nesestupové pozice pořád činí pět bodů. Sedm kol před koncem soutěže zůstává situace Sardiňanů hodně nelichotivá. Mnohem lépe je na tom dvanácté Udinese Calcio, které se navíc představí v domácí Dacia Aréně.

Není už na co čekat. Cagliari potřebuje sbírat body jako na běžícím páse, jinak ho čeká sešup o patro níž. Sedm kol před koncem ztrácejí Sardiňané pět bodů na Benevento a se záchranou budou mít pořádnou honičku.

O víkendu si hosté připsali důležité tři body, ale nechybělo moc a zůstali by s prázdnou. Parma v záchranářském duelu vedla ještě v nastavení 3:2, ale výsledek prohospodařila a prohrála 3:4.

Prvoligovou příslušnost zřejmě uhájí Udinese, které si hoví na dvanáctém místě tabulky, navíc s jedenáctibodovým náskokem na sestupové pozice. O víkendu "Zebry" zvítězily na půdě posledního Crotone, čímž ukončily čtyřzápasové čekaní na tříbodový zisk.

Nejcitelnější absenci představuje potrestaný Rodrigo De Paul. Argentinský tvůrce hry je hodně žádaným zbožím a ve středu nebude svému týmu k mání. Ofenzivní složka hry navíc utrpí i absencí Deulofeua, jenž se řadí mezi zraněné společně s Jajalem a Pussettem. Celkem čtyři hráče postrádá i Cagliari, jmenovitě se jedná o Roga, Sottila, Tramoniho a brankáře Cragna.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Bonifazi, Nuytinck, Samir - Molina, Walace, Arslan, Pereyra, Stryger Larsen - Néstorovski, Okaka
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Vicario - Rugani, Godin, Carboni - Nandez, Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis - Pavoletti, Joao Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.38 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spezia Calcio - Inter Milán  (středa 20:45)
Poprvé od 23. ledna tohoto roku se našel tým, který Inter aspoň trochu zbrzdil. Conteho rozjetá mašina na góly se zasekla na Neapoli a bude chtít okamžitě zpátky tři body. Ve středu večer k tomu má ideálního soka, protože jede na půdu Spezie.

A proti ní se nerazzurri daří bodovat velmi snadno. Za tři duely se Spezií vyhrál Inter všechny a to díky skóre 10:2. Teď se nováček ligy bude měřit s jedním z jeho největších a nejslavnějších týmů znovu a potřebuje zahrát skvěle. V tabulce sice týmu z La Spezie patří solidní 14. příčka, ale druhý pohled už není zas tak optimistický. Od pásma sestupu a starostí s tím spojených dělí Spezii pouhé dva body, takže se vše může velmi rychle změnit.

Tentokrát se tým trenéra Italiana opírá mimo jiné o domácí formu, která vzrůstá každým dalším zápasem. Jen za posledních pět domácích duelů se Spezii povedlo vyhrát třikrát a dvakrát si brala aspoň bod. Forma ve venkovních utkáních už je mnohem horší, což Spezia potvrdila i v minulém kole na půdě Felsinei. Domácí Bologna nasázela soupeři čtyři branky a jasně převálcovala nezkušenou obranu.

Ta mimochodem dostala už 59 branek, takže je jasné, jak moc se asi hráči těší na ofenzivu Interu. Ta je momentálně druhá nejlepší v celé lize, jen o dvě branky zaostává za nejlepším útokem ligy z Bergama.

Nespornou výhodou domácího týmu je aktuálně nulová absence. Žádné zranění, žádná stopka za karty. V Interu jsou absence dvě, ale netýkají se lídrů mužstva (Kolarov a Vidal jakožto zranění).

Inter se na utkání se Spezií těší jednak kvůli odvedení pozornosti od široce kritizované Superligy a jednak taky proto, že potřebuje vylepšit minulý výsledek. S Neapolí si totiž jen rozdělil body, což bylo mírné zklamání. Přesto ale dál vládne lize s náskokem pohodlných devíti bodů. Proti nováčkům se mu navíc dlouhodobě daří - naposledy prohrál s nějakým nováčkem v roce 2018 (s Parmou). Od té doby vyhrál třináct takových duelů a dvakrát si se soupeřem rozdělil body.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Ferrer, Erlic, Ismajli, Marchizza - Maggiore, Ricci, Pobega - Verde, Piccoli, Gyasi
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Eriksen, Darmian - Lukaku, Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.30 - 5.79 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Parma Calcio  (středa 20:45)
Juventus se pokusí odlákat pozornost od negativních zpráv kolem prezidenta Agnelliho a celé věci se Superligou výhrou v Serii A. Tři body nutně potřebuje, aby odpověděl na poslední porážku od Atalanty. Jeho soupeř by jen těžko mohl být lepší, neboť do Turína přicestuje předposlední Parma.

Teď se domácí pokusí porazit jednu statistiku. Poslední tři duely v rámci ligy totiž proti Parmě vyhráli. Vyhrát čtyři v řadě se jim ale proti Ducali ještě nikdy v historii nepovedlo. Teď cítí velkou šanci konečně vyhrát i počtvrté v řadě. Parma totiž hodně strádá a body rozhazuje víc než Robin Hood mince chudákům. Doposud se jí totiž povedlo získat jen pouhých dvacet bodů, což nestačí na lepší umístění než 19. místo.

V minulých deseti ligových střetech vyhrála Parma jen jednou, když si poradila s AS Řím. Vzhledem k jeho výkonům v lize to ale zas takové překvapení nebylo. Jinak se prezident a majitel v jedné osobě, Kyle Krause, nemá moc čím chlubit. Ani návrat trenéra Roberta D‘Aversy nijak výrazně situaci tápajícího celku nezlepšil.

Udržet útok Juve na uzdě nebude pro zadáky Parmy snadné. Jednak mají druhou nejhorší obranu v lize, dostali už 63 branek, a jednak se Turín proti Parmě doma vždycky prosadil. Ve všech 25 domácích utkání Juventus dal Parmě minimálně jednu branku. Hostům moc nepomáhá ani pohled na marodku, ze kterého se trenérovi D‘Aversovi nutně musí dělat nevolno.

Mimo hru jsou totiž pro duel v Turíně hráči jako Conti, Cyprien, Gagliolo, Iacoponi, Inglese, Kucka, Nicolussi Caviglia nebo Zirkzee, což už je slušná řádka hráčů, kteří by jinak asi ve většině případů nastupovali v základu. Ani Juventus nebude doma kompletní, byť jeho starosti jsou ve srovnání s Parmou minimální. Bernardeschi a Chiesa, duo dvou nadějných talentů z Fiorentiny, je zraněno.

I bez nich má ale Juventus velký potenciál. Problém je, že to zatím není vidět a trenér Andrea Pirlo mnohdy kupí jednu chybu na druhou, aniž by se z nich poučil. Juventus už mnohokrát vyprodukoval solidní představení, ale stejně tak mnohokrát klopýtl i s týmy, s nimž dřív neměl žádný problém. Jen v posledních deseti utkáních bylo nad jeho síly Benevento, minule prohrál s Atalantou a body si rozdělil také s Hellasem nebo turínským FC. Aktuálně je i proto stará dáma až na čtvrtém místě, přičemž ho předskočila právě Atalanta.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Cuadrado, Bentancur, Arthur, Kulusevski - Dybala, Ronaldo
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Osorio, Bani, Pezzella - Hernani, Brugman, Kurtić - Man, Pellè, Mihăilă
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 6.07 - 10.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Crotone - UC Sampdoria  (středa 20:45)
Beznadějně poslední tým tabulky čeká domácí duel se Sampdorií Janov. I když už existuje pouze teoretická šance na záchranu, chce se o ní Cosmiho tým porvat. "Námořníci" se naopak mohou posunout do první poloviny tabulky.

Patnáct bodů ztrácí Crotone na nesestupové pozice, což je sedm kol před koncem přespříliš. I když tu matematická šance existuje, je velmi malá a všichni očekávají, že Crotone nejvyšší soutěž opustí.

A po právu, protože za celou sezonu nebylo schopno udělat nějakou delší bodovou sérii. Počátkem března Crotone porazilo Turín FC, ale následně dalších pět zápasů, včetně víkendového proti Udinese, prohrálo. Může ještě Cosmiho svěřencům něco pomoci?

V tuto chvíli snad jen bezpodmínečná výhra nad Sampdorií, což nebude nic jednoduchého. "Námořníci" o víkendu porazili Hellas 3:1, když ligovou branku zaznamenal i český záložník Jakub Jankto. Sampdoria celkem pravidelně boduje a po tomto kole už může proniknout do první poloviny tabulky před veronský celek.

Sampdoria má s Crotone výrazně lepší vzájemnou bilanci a bude tedy favoritem. První duel na Luigi Ferraris skončil výhrou Blucerchiatti 3:1 a mimochodem byl u toho opět gólem Jakub Jankto.

Crotone se bude muset obejít bez Benaliho s Marronem, jiné absence kouč Cosmi neregistruje. Horší situace panuje v táboře hostů. Claudio Ranieri nemůže počítat s Torregrossou, Bereszynskim, Ekdalem a Yoshidou.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Djidji, Golemić, Luperto - Pereira, Messias, Petriccione, Molina, Reca - Simy, Ounas
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Ferrari, Tonelli, Colley, Augello - Candreva, Thorsby, Silva, Jankto - Keita, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.18 - 3.72 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Turín FC  (středa 20:45)
Po čtyřgólové smršti se Spezií se Boloňa utká s dalším týmem bojujícím o záchranu Turínem FC. Hosté jsou ve vynikající formě a v tuto chvíli dělají maximum pro to, aby nejvyšší soutěž uhájili. Granata získala z posledních třech zápasů sedm bodů, mimo jiné neprohrála s Juventusem a AS Řím.

Boloňa si v průběhu celé sezony jede svůj standard a v poslední době dokonce začala pravidelně vítězit. Od konce února zvítězila pětkrát, navíc při posledním triumfu nasázela svému soupeři čtyři góly. Rossoblu jsou daleko od sestupových příček a jejich cílem po zbytek sezony je dostat se do první poloviny tabulky. Na desátou Sampdorii ztrácejí dva body, na devátý Hellas dvakrát tolik.

Turín v závěrečné fázi sezony ožil a nyní ukazuje, jak se má o záchranu bojovat. Po remíze s městským rivalem Juventusem dvakrát zvítězil v těžkých zápasech v Udinese a s AS Řím. Přitom utkání s římskými "Vlky" se nevyvíjelo dobře, ale góly Sanabrii, Zazy a Rincóna znamenaly obrat.

Granata bude na Renato Dall'Ara útočit na čtvrtý bodový zisk v řadě a vzájemná bilance jasně ukazuje, že je to v jejích silách. Od ledna 2017 tam totiž neprohrála.

Co se týče absencí, hůře je na tom domácí strana. Siniša Mihajlović bude muset oželet starty Santandera, Hickeye, Medela a Tomiyasua. Na straně Turína je mimo hru pouze brankář Sirigu, kterého tak nahradí Milinković-Savić.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye,Danilo, Soumaoro, Dijks - Schouten, Svanberg - Orsolini, Soriano, Sansone - Barrow
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Izzo, Nkoulou, Bremer - Singo, Rincon, Mandragora, Verdi, Ansaldi - Sanabria, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.43 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hellas Verona - ACF Fiorentina  (úterý 20:45)
Serie A postupuje ke svému konci nezadržitelným tempem a proto je čas na oblíbené vložené kolo. Tentokrát už s pořadovým číslem 32. A jeho prvním duelem se stane střet dvou nešťastně hrajících týmů, Hellasu a Fiorentiny.

Nedaří se ani jednomu. V případě Hellasu to zase takový problém zatím není, protože celek z Verony stále čerpá ze skvělého úvodu do sezony. Proto je pořád na solidní deváté příčce i přesto, že za posledních deset ligových duelů se mu povedlo ukořisti tři body jen v jednom případě. Po porážce od Lazia, která se jakžtakž dala čekat, se Hellas pokusil postavit na nohy proti Sampdorii.

A s janovským týmem začal dobře, vedl už po třinácti minutách. Jenže ani to mu nestačilo, protože díky skvělému druhému poločasu a třem gólům vyhráli domácí hráči. Proti Fiorentině se bude muset tým trenéra Juriće obejít bez čtveřice Vieira, Kalinić, Benassi a Veloso.

Sází mimo jiné na to, že s Fiorentinou od roku 2017 neprohrál ani jednou. "Fialky" navíc rozhodně nejsou v ideálním rozpoložení a jejich sezona se zatím dá klidně označit jako fiasko. Šestnáctá příčka a zatím stále ještě nejistota záchrany jsou prostě nedůstojnou situací.

Fiorentina dostala už 52 branek a tenhle trend je v poslední době stále negativnější. Dokonce už v pěti z posledních šesti duelů byla obrana Violy překonána minimálně třikrát! Teď jí navíc bude scházet stoper Milenković.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Dawidowicz, Ceccherini, Günter - Faraoni, Sturaro, Taméze, Lazović - Barák, Zaccagni - Lasagna
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Martinez Quarta, Pezzella, Igor - Caceres, Amrabat, Pulgar, Bonaventura, Biraghi - Ribéry, Vlahović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.38 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán31236270:2875
2.AC Milán31206559:3666
3.Atalanta Bergamo31197572:3864
4.Juventus FC31188561:2862
5.SSC Neapol31193966:3560
6.SS Lazio30184851:4158
7.AS Řím31166955:4754
8.US Sassuolo311210952:4946
9.Hellas Verona311181239:3841
10.UC Sampdoria311161442:4639
11.Bologna FC311071443:4737
12.Udinese Calcio31991334:4136
13.Janov CFC317111333:4632
14.Spezia Calcio31881541:5932
15.Turín FC306121245:5330
16.ACF Fiorentina31791539:5230
17.Benevento Calcio31791533:6030
18.Cagliari Calcio31671835:5425
19.Parma Calcio313111732:6320
20.FC Crotone31432438:7915

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (188)

Přidat komentář
stuff

Cau kamosi zo sekcie, som zvedavy na Vas nazor:

- Podla Vas ako pravdepodobne je, ze ta superliga sa naozaj uskutocni?

- Zachytili ste nejake vyjadrenia akehokolvek vyznamnejsieho trenera/hraca, ktory by tuto myslienku podporoval?

- Plus ake vidite hlavne pozitiva / negativa z Vasej strany

Reagovat
Pipo123

Včera som si myslel že to vznikne, ale dnes o tom trošku pochybujem

V Španielsku to má docela podporu, v taliansku tiež, ale v anglicku je tá kritika veľká, či už od hráčov, trénerov ale aj politikou. Docela verím tomu že PL kluby sa na to vyserú a celé to spadne, ich zastúpenie tam hraje hlavnú úlohu. Btw neviem o nikom kto by sa vyjadril pozitívne

Reagovat
10

fanoušci Juve na forech se vyjadřují v 85% případů pozitivně

Reagovat
Pipo123

To ma veľmi prekvapuje

Reagovat
10

mě teda ne, po zkušenostech s calciopoli

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze to citi tak, ze Juventus byl poskozeny domaci ligou?

Reagovat
10

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně se to uskuteční. (bohužel)

Zatím jsem nějaké vyjádření nezaregistroval.

Jinak asi hlavní negativum vidím v ohrožení tradice italské ligy (jaké si znehodnocení), pro mnoho lidí budu blázen, ale italská liga mě baví ze všech soutěží nejvíc, společně s účastí italských týmů v LM. Proto si nedokážu představit ligu bez top 3 nebo že by se top 3 soustředila hlavně na Superligu a na domácí soutěž se vykašlala, protože ve hře by bylo samozřejmě Scudetto ovšem nějaká snaha zajistit si postup do evropy by se jich netýkala, což je taky potenciální problém. Navíc si myslím, že by se to stejně nakonec ekonomicky nevyplatilo těm menším klubům. Ty giganti dostanou obrovský finanční injekce od JT banky a hlavně nových potenciálních sponzorů, který do tý ligy přijdou a s nima přitečou obrovský peníze.

Pozitiva: Inter nemusí řešit nového majitele a finanční situace se vyřeší. Ale to by se stejně nakonec i tak vyřešilo doufám.

Reagovat
FORZAMILAN

Napsal jsi to hezky A proč by jsi byl blázen? A nebo jsi a já a i hodně dalších tady taky Já sleduju jenom italskou ligu a fandím mému milovanému Milánu více než 30 let...

Reagovat
Stana95

to nás tu bláznů bude víc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad budem mít možnost fandit dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by týmy nemohly hrát domácí soutěže, tak v tuto chvíli nevznikne. Od začátku je SL pouze náhradou evr. pohárů. Nikdo z Anglie si nedovolí přijít o přijmy z PL, proto už se také začínají Man. City a Chelsea cukat. Možnost Serie A bez Juve a Milánu a PL bez silné šestky není aktuální. La Liga stojí na El Clasicu, tam už vůbec není o čem.

Podle mě se najde buď kompromis s UEFA či FIFA třeba zase s novým formátem, nebo vznikne super liga pro všechny s klasickým kvalifikováním se jako je teď jen pod hlavičkou nové organizace a primárně s týmy z top 4 lig a menším počtem týmů v soutěži.

.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se jim to rozpadne.

Reagovat
stuff

Tak zas teraz uz sme vsetci mudrejsi

Reagovat
smazaný uživatel

možná už je čas začít sázet na životnost tohoto projektu já tipuju, že v pátek bude ukončen

Reagovat
10

Vůbec bych se nedivil, kdyby to byla jen taktika/ultimátum, jak přitlačit na UEFA/domácí ligy a prosadit nějakou reformu.

Oni si všichni moc dobře uvědomují, jak jsou bez těchto týmů v prdeli, to je vidět podle toho, jak kolem sebe hystericky kopou.

Reagovat
Pipo123

Vidím to rovnako, City a Chelsea vraj chcú vystúpiť, do Asociácia socios FC Barcelona nechce vstup do SL a žiadajú po klube referendum a to je dosť silný názor, Laporte kvôli tomu odložil tlačovku.

Vlastne sa za vyjadrilo na plnú hubu len AC, Juve a Real, zvyšok docela mlčí a vyčkáva mi príde

Reagovat
10

nakonec bude hrát každou středu Juve s Realem...52 zápasů za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Nerozumiem, ze nie je tema ohladom institucionalnych veci, ktore by podla mna chybali.

Rozhodcovia? Kvalifikovany kym/cim?

Mladeznicke timy? Nejake disciplinarne sudy/konania? A vsetky neviditelne veci, do ktorych ani nevidim, ale su zrejme pre chod nevyhnutne, no nezarabaju na seba

Reagovat
Kaka14

Ja by som ju tak negatívne nevnímal ako fanúšik AC, v prvom rade má nahradiť LM a najmä ich neschopne vedenie, kde sa nanominovalo aj bohaté PSG .... keby ostali domáce ligy ako doteraz tak by to bolo najlepšie riešenie pre všetkých.

Reagovat
stuff

Si ok, ze by sa tam nedalo postupit/vypadnut?

Reagovat
Kaka14

Talianske a Španielske veľkokluby chcú mat take zisky z vysielacích práv ako velkokluby z PL a iná cesta asi nie je .... ak by to malo aj formát ako NHL, že nemôže nikdo vypadnúť a nové kluby môžu vstupovať za určitých podmienok tak by mi to nevadilo .... ale hlavne by mali platiť pravidla ako platove stropy, pripadne obmedzene prestupové čiastky atd. Lebo sejkovia finančne pokazili cely európsky futbal a začali navyše o ňom rozhodovat.... preto radšej nech to je na prezidentov najslávnejších klubov v Európe, ktorí sa tomu určite viacej rozumejú ...

Reagovat
stuff

A ved tam mal byt sejk, rusak a par Amikov

Reagovat
Kaka14

ale amici a ani rusak nie su arabi, nebudu nezmyselne davat peniaze do klubu len pre svoju zabavu a znicia uplne financne pravidla..... jedine je tam City,aj to kvoli tomu ze je tam tolko klubov z PL, vsak aj tak prvi vycuvali z tohto projektu ..... vyzera to aj tak ze to skonci ako G14, skoda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Franceso Ordine (novinár)

“Nie je žiadna šanca, aby Serie A vylúčila z ligy Inter, AC Milán a Juventus. Tieto 3 kluby priniesli za posledných sedem rokov až miliardu eur talianskému futbalu. Navyše majú zhruba 85% fanúšikov z celej ligy. Ak by sa niečo také stalo, do dvoch rokov Serie A skrachuje.”

Reagovat
smazaný uživatel

Superliga? Tak to Cristiano nikam nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to jako byste řekli synovi dělníka, že se nikdy nemůže stát doktorem"

De Zerbi (Sassuolo)

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
netopier

Čo sa deje s Fiorentinou? Blbé vedenie alebo nedostatok peňazí?

Reagovat
Pipo123

Breaking: Chelsea are preparing documentation to request withdrawal from the European Super League. BBC

Reagovat
Pipo123

Chelsea, Atletico a City pripravujú právne dokumenty na opustenie SuperLigy

Reagovat
10

to jsou strašný amatéři, oni něco připravují, pak podepíšou účast na projektu...a druhej den vystupujou

Reagovat
Pipo123

Aj keby to tak bolo, tak za tých 24 hodín získali docela silnú páku na vyjednávania, neverím že UEFA bude teraz ignorovať ich požiadavky, nejaký kompromis budú musieť nájsť. Každopádne by som sa tým klubom nesmial, UEFA potrebuje zmenu a tie kluby ich určite vystrašili, v prípade ak SL nevznikne tak je otázne ako moc sa s toho UEFA poučí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jsem hodně zvědavý, jak se to bude vyvíjet dál, zvlášť po tý Perézově včerejší sebejistotě namixovaný s nemaskovanou arogancí. Ten projekt není bezchybný, ale je to podle mě cesta kupředu, ale co z toho, když se místo trpělivýho vysvětlování chová skoro jak šašci z UEFY.

Reagovat
10

Vůbec tomu nerozumím. Zatím to jsou jen spekulace, ale tohle na mě působí jako nějaká konspirace, která jen posílí UEFU. Podle mě to byla cesta, jak věci časem změnit k lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to celé nedomyšlené. Jako bych se díval na českou politickou scénu, úplně stejná fraška. Pérez s Agnellim to nedomysleli. Celé to mělo být komunikované úplně jinak a systém měl být postavený jinak.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo!

Reagovat
stuff

Dufam, ze Agnelli poriadne narafe.

Posledne roky uz fakt nevedel, co od rozkose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z Anglie si nedovolí riskovat vyloučení z Premier League. A bez ang. týmu super liga existovat nemůže.

Reagovat
Fridgiee

Agnelli prý rezignoval z funkce prezidenta klubu.

Reagovat
stuff

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prý fake.

Reagovat
10

To je další věc, která nedává žádný smysl. On není jen prezident, je spolumajitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tí, čo sme tu boli, sme boli svedkami jednej z najväčších zmien v dejinách futbalu - vzniku Superligy. Avšak dejiny sa menia niekedy zo dňa na deň a takto to bolo aj v prípade Superligy - zrazu vznikla a už aj končí - podľa informácií z Anglicka z nej odchádza všetkých 6 klubov.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vážně nějaká šance, že rod Agnelli v Juventusu po snad 100 letech skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskončí. Ta informace byla fake.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vím, že neskončil, ale jestli si myslíte, že je nějaká šance aby se v dohledné době tohle pouto přetrhlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě určitě ne, nevěřím tomu. Exor vlastní přes 60 %, takže dokud budou Agnelli a Elkann u moci a nezbaví se Exoru, tak Juventus majitele nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neznáš základní pravidlo: Pokud je v bulvárním článku za nadpisem otazník - odpověď je vždy NE

Reagovat
10

jakou to má spojitost s potenciální rezignací Agnelliho na pozici prezidenta klubu? vždyť před Andreou nebyl prezident z rodu Agnelli asi 50 let

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by případně skončil jen na postu prezidenta, ale klub jako takový by si nechal dál?

Reagovat
10

Jak nechal dál? Bianco ti to nahoře vysvětlil, Andrea Agnelli sám za sebe není ani většinovým majitelem klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal dál = neprodal. Nevím, jak tohle celé fanoušci Juventusu berou nebo neberou a nakolik může chtít Agnelli po pádu SL opustit celý Juventus. A jelikož mě to zajímá, ptám se tady fandů Juve.

Reagovat
10

to se ptáš špatně, ani jeden Agnelli sem podle všeho nechodí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fans Juve, kteří svůj klub sledují podstatně více než fans ostatních klubů a mají tím pádem více informací, sem chodí. Nebo, podle všeho, taky ne

Reagovat
10

ok, tak tomuhle vůbec nic z toho, co je nám k dispozici v médiích, nenasvědčuje

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, díky

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Votas

Ale jako docela jsem si tu Super Ligu užil.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
snuff24

Nebyli jsme první co vypadli aspoň někde nám to jde

Reagovat
lnterista

a zpet do reality

Reagovat
10

takovouhle zápletku neměla LM posledních 30 let

Reagovat
lnterista

a anglani vypadli jako prvni...

Reagovat
Zark

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Jinak Neapol bych Spallettimu fakt přál, to by byl válec

Reagovat
smazaný uživatel

De Zerbi si je doufám na pozápasový tiskovce podá.

Reagovat
Yanek

CL ani letos... no ty kravo. Hlavne ze tam je Krunic. Asi moje posledni sezona

Reagovat
bobis21

Vždyť pro nás přeci není liga mistrů dost dobrá, tak proč bychom se tam měli vůbec dostávat

Reagovat
swatm

dneska sem malinko doufal ze Hauge dostane aspon trochu prostoru pred krunicem, Diazem a castim

Reagovat
maras93

Už na to přestávám mít nervy po těch 10 letech.

Reagovat
Jajinek

Letenky koupený, ubytování zajištěno...už to můžu rict, ten víkend oslav titulu v Miláně bude nezapomenutelný

Reagovat
Inter Eterno Amore

uži si to aj za mňa

Reagovat
stuff

Reagovat
Dejwa

Že si seš tak jistej, neříkej hop... Kor po těch letech

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Tezko říct v kterém víkendu s tím titulem počítá

Reagovat
Jajinek

co blbnete ...6 zápasů a 10 bodů náskok, to už se nedá posrat. Jedu na poslední víkend a předávání treofeje.

Reagovat
Dejwa

no jestli dnes Atalanta vyhraje, tak to ještě nebude žádná prdel... o víkendu musíme bezpodmínečně vyhrát, tyhle předčasný řeči fakt nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodů (v případě výhry Atalanty v Římě), lepší vzájemné zápasy jak s Atalantou, tak s ACM, 6 kol do konce.

Co pořád blbnete? Tohle už vážně nejde promrhat, navíc ještě s tím, kolik bodů naše konkurence rozdává.

Reagovat
Zark

Tak pak hlavně nezapomeňte políbit contemu prdel, merďáci

Reagovat
smazaný uživatel

Protože za celým úspěchem stojí jen a pouze Conte. Role jednotlivých hráčů je zcela zanedbatelná, merďáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči hrají často na hranici svých možností. V Juventusu to bylo u řady hráčů za Conteho stejné. Conte a Marotta jsou hlavními strůjci titulu pro Interu. To je naprosto nezpochybnitelné. Ale co jim budete líbat, to je mi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že jsou hlavními strůjci úspěchu, tady nikdo nepochybuje. Důležitou roli ale u titulu hrály i individuální výkony řady hráčů, například kdyby Contemu dlouhodobě vypadl Lukaku, Hakimi nebo De Vrij - byl by stejně úspěšný?

Navíc - i když byl titul prioritou, máme hned zapomínat na vyhoření v LM? Nebo máme psát fandům Gladbachu ať líbají Contemu zadek?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Lukaku by bez Conteho nebyl takové zvíře, jaké je, to samé Hakimi. O LM se tu nikdo nebaví, tak ji do toho, prosím, netahej. Řeč je pouze o titulu. LM je na jinou debatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máme Contemu líbat prdel, tak by to snad mělo být za veškerou jeho práci, ne?

Lukaku by klidně mohl být stejné zvíře (nebo Hakimi) po jiným trenérem a stejně tak by Conte nemusel být s Interem tak úspěšný nebýt jejich formy. Je to všechno jen kdyby - Lukaku je například v repre dlouhodobě podobně úspěšný, Hakimi byl zase v Dortmundu skvělý.

Práci Conteho, ačkoli ho rád nemám, oceňuji. Jsem strašně rád, že konečně urveme titul (s velkou pravděpodobností). Ale reakce typu 'Tak pak hlavně nezapomeňte políbit contemu prdel, merďáci' mi přijde lehce přehnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale tady je řeč o lize, o titulu. Zevšeobecňuješ, protože ho nemáš rád, ačkoliv od začátku je tohle vlákno jen a pouze o lize. Měli byste si vážit toho, co u vás dal dohromady. A klidně se mnou nesouhlas, to je v pořádku, ale Lukaku by pod jiným trenérem takové zvíře nebyl. V tomhle se neshodneme a argumenty neberu, za tím si stojím. Hakimi skvěle zapadl do systému. Conte naprosto přesně věděl, co od toho hráče může čekat, protože si ho sám vybral. A je mi jedno, jestli máš Conteho rád nebo ne, to je tvoje věc.

Zark je takovej lidovej, máš si to převést do spisovné mluvy nebo nereagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážím si toho, co u nás udělal, to nikde nepopírám a stejně tak to neodporuje tomu, že ho prostě nemám rád. Že bude Hakimi zvíře se víceméně vědělo již před startem sezony, tenhle systém je mu šitý na míru a po pomalejším rozjezdu to naplno ukazuje a je zcela nepostradatelný.

U Lukaka se neshodneme, to máš pravdu, já věřím že by zářil i pod jiným trenérem. Na druhou stranu beru, že Contemu do systému též dost zapadá a taky, že Romelu takhle ostrého trenéra ve své kariéře potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku o tom sám mluvil, že mu Conte změnil život. Spousta lidí nad Lukakem lámala ruce, divili se přestupové částce, sám jsem mu moc nevěřil. Někteří se i smáli, jaký je to úlet. Conte mu ale věřil a on naopak věřil Contemu. Sám Lukaku říkal, že na to tempo a trénink, jakým Conte pracuje, nebyl zvyklý a nikdy ho nezažil, že tohle na ostrovech neexistuje. Ale když viděl, jak ostatní makají a nemají s tím problém, musel se kousnout. Conte mu pomohl změnit přístup ke hře a opět, jak sám říkal i Lukaku, jeho hru povýšil na vyšší úroveň. Za mě z toho, co říkají hráči z Interu a co říká Lukaku, je naprosto zřejmé a neoddiskutovatelné, kdo za tím stojí. Výkony Lukaka v Interu jsou prací Conteho.

Reagovat
DelPiero137

Nechcem vam brat euforiu a celkove nadsenie(aj ked ste fanusikovia Interu ) ale suhlasim ze za uspechom stoji prevazne Conte. Nebyt jeho, nemate Lukakuho, mozno ani Hakimiho (vratil by sa do Realu a naskakoval do zapasov).

Dlhe roky ste menili trenerov, nakupovali pomerne draho a az s Contem to prislo. Nahoda to nie...

Reagovat
Lubinterista

Jakoze bychom nemeli být nadšený z toho, ze vyhrajeme titul s Contem? Conte vyfuckoval celej Juventus a někteří fandové to dosud nedali a pak mají potřebu se tady vybrecet, podsouvat, ze mu máme být vděčný? Zrovna tak on muže být vděčný Interu, ze mu dal šanci v Itálii opět získat titul, dal mu obrovský prachy, servis, přivedl hráče za 80m, kteryho proste chtěl. Na druhou stranu očekává výsledek. Jsou to spojité nádoby, co by kdyby nemá cenu. Já slavit budu, ale titul Interu, ne Conteho, ale je pravda, ze má lvi podíl a navíc se zda, ze už prošel kompletně dezinfekcí.

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně mi tu neryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to, příštího se už nejspíš nedozijes

Reagovat
GEGE

Tomorimu se povede par wonder skluzu a cela Italie se muze posrat a opevuje ho...nevadi,ze ma cteni hry a positioning uplne zoufaly...Kam to v Italii speje,ze se opevujou takovi drevaci...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

Ještě k tomu pár wonder skluzů, kde jen díky svojí rychlosti řešil svoje špatný čtení hry už je to jak v premier league

Reagovat
snuff24

Titul nechceme my chceme přece super ligu

Reagovat
10

Arthur sice není režisér hry, nedokáže diktovat tempo hry, není rychlej, neobejde hráče, nevyhraje jedinej souboj, je línej na krok, takže vlastně ani nemá jak nahradit svojí špatnou poziční hru, na bránu ještě tuhle sezónu nevystřelil, protože se zatím díky té lenosti nedostal ani k vápnu soupeře, všechny jeho nahrávky jsou do strany nebo dozadu, ale když odečtu tyhle menší nedostatky, tak je to excelentní hráč.

Reagovat
Eichel

ono, stále je to lepšie než mať Pjanića, ak ťa to uteší tak zúfalého hráča si skutočne nepamatám... možno naposledy Douglas, ale ten stál 4m

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo sa zase v mure krčí a Arthur 150 cm v mure veľa vody nenamuti.

Reagovat
stuff

Zatial hitparada superligy

Reagovat
10

Jen ať debilové vidí, o co přišli!

Reagovat
stuff

Na druhu stranu, mozno fakt lahsie vyhrat proti arsenalu/sliepkam ako proti sassuolu ci atalante. Len sme toho Agnelliho a cinakov nepochopili

Reagovat
Zark

to by byla ze strany itálie zase dobrá paralympiáda no možná ještě dobře, že to nevyšlo

Reagovat
lnterista

To je těžký se teď motivovat

Reagovat
stuff

Reagovat
Zark

Kupujem Panděva do útoku místo těch polen

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aj City prehráva superligisti nezvládajú.

Reagovat
10

Pérez to nakonec složí z Parmy, Spezie, Sassuola a Aston Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa týka Talianskych tímov tak po futbalovej stránke by ani nepostrehli rozdiel.

Reagovat
10

Kdyby tam byli fanoušci, tak by proběhla defenestrace přímo na hřišti už tak 15 kol dozadu. To je neskutečný nasazení, co frajeři zase předvádí.

Reagovat
Pipo123

Já nechcem tých hráčov chrániť, ale bez tých fanúšikov mi to naozaj príde také nezáživné, podobné nasadenie vidím u našich hráčov. Bez fanúšikov hrame taký soft futbal, pritom v domácich zápasoch sme vždy súperov rezali a išli na 100%. Fanúšikovia vedeli ten team vyhecovať k lepším výkonom

Reagovat
10

To určitě, nikdo by si nedovolil hrát s takovým nasazením, protože by ho fanoušci vypískali. V zápasech Juve by se pískalo tak od 11. minuty

Reagovat
M11

SANDRO !!!

Reagovat
lnterista

Ivanek

Reagovat
10

Ale!

Reagovat
stuff

Jak toho portugalskeho patkana nezaujimaju goly spoluhracov, to som este nevidel. Za tych 20 mega by sa mohol kokot aspon pretvarovat

Reagovat
smazaný uživatel

To si mu ešte tretinu platu ubral.

Reagovat
10

30

Reagovat
10

On je ještě nasranej mi přijde

Reagovat
stuff

Nic, kokot nebeha, ukazuje ostatnym, kto ma presovat, kus rozhadzuje rukami, ked mu nenahraju.

Cakal som pri podpise, ze sa z neho zgrcam, ale vyslovene toho patkana nemozem ani citit.

Ale Agnelli ma pici, bo uctovnici mu vyratali, kelo love donesie za dalsi rok svojimi instagram fans.

Agnelli ma pici celu sportovu stranku. Max mu to vravel uz davno. V tomto klube ostalo uz tak malo toho, comu som kedysi zacal fandit.

A este koli patkanovi nemam ani v tipe ziadne asistencne systemy

Reagovat
10

Ta poslední věta mi chvíli trvala ale stálo to za to

Reagovat
M11

Jsme tam.. kde jsme byli asi jen 20x v sezone.. porad dokola.. Pirlo se nikam neposunuje.. tak prosim jeste nekolikrat reknete ze toho nelitujete

Reagovat
10

takových poločasů jsem viděl tuhle sezonu tak 30, připadá mi to jako deja vu... naprosto sterilní chaos bez nápadu a systému

Reagovat
smazaný uživatel

A to väčšinou prvé polčasy pod Pirlom majú lepšie, takze nás čaká zrejme druhý polčas sebatryznenia.

Reagovat
10

Poslední dobou (měsíc) byly první lepší, jinak většina prvních poločasů tuhle sezónu byla podobných a horších...

Reagovat
Pipo123

De Zerbi po sezóne musí ísť, vždy som ho pokladal za dobrého trénera, ale tento rok hraje jeho Šašoulo fakt výborne, aj proti Interu hrali dobre, kvalitná hra na lopte, snažia sa hrať ofenzívne. Kľudne by ho mohlo skúsiť AC či Neapol

Reagovat
cresposuper

Praveze by podla mna vyhorel, on je uplne brutalne nepragmaticky, az to bije do oci.

Reagovat
10

Taky bych se toho obával, těch podobností s DiFra je až moc...ale ten Shakhtar, o kterým se píše, by pro něj byl fajn

Reagovat
cresposuper

Jop, pre technickych a zvlast mladych hracov vie byt prinosny, o tom ziadna

Reagovat
M11

SANDRO !!!

Reagovat
M11

Juan dalsi acko.. borec

Reagovat
M11

Ronaldo je priserny.. to se s nim mame jeste tu jednu sezonu na co tesit

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

DE LIGT !!!

Reagovat
M11

Juan dalsi A

Reagovat
10

18. v sezóně, 10. v lize...to je masakr

Reagovat
M11

uzasne

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

On má i v aktuálním ročníku LM nejvíc asistencí (6), druhý Bruyne na něho ztrácí 2. To je hodně slušný na to, že jsme vypadli už v nultym předkole

Reagovat
DelPiero137

Napriek tomu ho nemam rad po sportovej stranke

Reagovat
Zark

Na kraj zálohy ideální

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

Jste v tanečních neměli kozáčka?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Furia Ceca

Jemu ty zdi moc nejdou, no

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako ty kopy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

posera

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho výskokem by to možná i vyrazil.

Reagovat
DelPiero137

To je kus.....

Reagovat
cresposuper

Omg Romelu

Reagovat
brenk

Ty vole ten Arthur nevie ani behať

Reagovat
cresposuper

Miestami to vyzera, ze Spezia chce nasu vyhru viac nez my

Reagovat
lnterista

To je smula

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodů na AC 11 bodů na Juve v pohodě. Ale dneska trápení.

Reagovat
snuff24

Aby se nám to slavení titulu 10 zápasů před koncem ještě nevymstilo

Reagovat
cink

easy

Reagovat
Largo

To zas bude poprava v primym prenosu. Asi porusim tradici a nebudu na to ani koukat.

Reagovat
Houfi

Dnes je to krásný divizní výkon. Už Fonsecu podezřívám, že v Římě funguje jako trojský kůň.

Reagovat
Alberto Aquilani

Absolútna úbohosť čo hráme, ten team nedokáže prejsť z vlastnej polovice. Značne to ani nikoho nebaví. Obrana je síce hrozná, ale veľa robí tá celková nemohúcnosť a nakoniec to odserú tí traja vzadu...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta dnes úžasná

Reagovat
10

AS to vždycky musí posrat

Reagovat
Pipo123

Namiesto 0:3 to je 1:1

Reagovat
Alberto Aquilani

V polčase som si šiel nakúpiť a úplne som na druhý polčas zabudol, až keď mi nepíplo, že Cristanbauer dal gól. DAJE. Sme hrozní

Reagovat
Stana95

Cristanbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Takže stačí, když United v obou zápasech dostanou červenou kartu, ve svých šancích nebudou trefovat prázdnou bránu, a De Gea pustí nějakou tu čudlu z dálky.

Reagovat
Stana95

tak s tím jak haluzově procházíme turnajem je to celkem easy ne?

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Možno nastal čas povedať si tú najkrutejšiu pravdu... Cristante je náš hráč sezóny. Bez srandy. Jeho dlhé pasy, kedy do toho prdne sú jediná aspoň trocha kvalitná vec na našom futbale.

Reagovat
10

Immobile červená v klidu

Reagovat
Shevchenko

V první chvíli jsem se chtěl Insignemu vysmát proč to kope pravou a on to takhle trefí.

Reagovat
10

To jsou góly

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Shevchenko

Závidím Neapoli a Atalantě že dokážou vyhrávat takovým stylem několikrát za sezónu Tohle u ostatních týmů není.

Reagovat
10

to je pravda

hrajou několik sezon stejným systémem, mají jasnou ofenzivní koncepci a vybírají do toho vhodný hráče...zní to jednoduše, ale v Itálii takový týmy najdeš 2-3

Reagovat
Shevchenko

A další dva

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

Reina nechytí nič navyše, nechápem prečo odstavili Strakoshu jediná Reinova prednosť je že vie hrať nohou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele