Serie A - preview 29. kola: Juventus před derby sužují problémy

03.04.2021, 08:46
Previews
Cristiamo Ronaldo (© AFP)
Turínské Derby della Mole je jedním z taháků nabitého sobotního programu Serie A. Juventus ale kvůli vnitřním problémům s disciplínou i několika pozitivním nálezům koronaviru půjde do zápasu dosti oslaben. I tak bude ale favoritem. Hrají se i všechny ostatní zápasy 29. kola. Program otevře AC Milán doma proti Sampdorii. Vedoucí Inter se představí v Boloni.
AC Milán - UC Sampdoria  (sobota 12:30)
Fotbalisté AC Milán vstupují do rozhodující fáze sezony a nečeká je vůbec snadný los. V sobotu krátce po poledni přivítají Sampdorii, což je vždycky nebezpečný soupeř. Navíc bilance Rossoneri na San Siru není vůbec dobrá - v osmi zápasech Serie A tam nevyhráli.

Návrat do Ligy mistrů. To je hlavní priorita milánského AC v letošní sezoně, která se zatím vyvíjí dobře. Rossoneri sice po špatných výsledcích opustili první místo tabulky, ale i druhá příčka je po osmadvaceti kolech úspěchem. Otázkou je, zdali se Milánu podaří pozici v TOP 4 udržet.

AC Milán ve zbývajících deseti kolech bude hrát na Laziu, Atalantě i na Juventusu, tedy na hřištích všech svých nejbližších pronásledovatelů. Do Ligy mistrů se snaží protlačit i Neapol a AS Řím, přičemž mezi všemi týmy jsou jen minimální bodové rozestupy. "Nastává rozhodující fáze sezony. Všechno co jsme dělali v posledních měsících jsme dělali proto, abychom se do této situace dostali. Musíme myslet na to, že všechny zápasy budou komplikované a vložit do toho všechno," řekl na tiskovce Stefano Pioli.

Milánští po vyřazení z Evropské ligy od Manchesteru United zvítězili ve Florencii 3:2, ale pořádně se nadřeli. Obrat z 1:2 zařídili svými brankami Brahim Díaz a Hakan Çalhanoğlu, který si z reprezentačního srazu přivezl skvělou formu. Proti Fiorentině se trefil i Zlatan Ibrahimović, jenž asistencemi přispěl k výhrám Švédska.

Sampdorii patří v tabulce klidné desáté místo a s tím panuje obecná spokojenost. Absence vyššího tlaku by mohla hrát Námořníkům do karet a pomoci napodobit týmy, které letos na San Siru uspěly. Sampdorii se to naposledy podařilo v roce 2017 a stačila na to jediná branka Luise Muriela z pokutového kopu. Také Námořníci před reprezentační pauzou vyhráli, když skolili FC Turín 1:0. Byla to teprve druhá výhra od poloviny února.

Marodka AC se během reprezentační přestávky trochu smrskla, ale stále na ní zůstává několik hráčů. Především absence Calabrii, Leaa a Romagnoliho může být problémem. Zdravotní patálie mají i náhradní útočníci Maldini a Mandžukić. Sampdoria se zase musí obejít bez Torregrossy a Ekdala.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Dalot, Kjaer, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Kessié - Saelemaekers, Çalhanoğlu, Rebić - Ibrahimović
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley , Augello - Candreva, Thorsby, Silva, Damsgaard - Gabbiadini, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.51 - 6.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - FC Crotone  (sobota 15:00)
Neapol možná nepředvádí úplně pravidelně ideální výkony a trenér Gennaro Gattuso musí jednou za čas odrážet spekulace o vlastní budoucnosti, ale v současné době jen málokterý tým září takovou jistotou jako Neapol. Milosrdný los mu navíc na sobotu připravil snadný chod - Crotone.

Fanoušci Neapole v tomto roce zažívají pocity jako z pohádky o hrdinovi se specializací na přerostlé nepřátele známé jako Jack The Giant Killer. Ačkoli Neapol nezažívala úplně snadný nástup do sezony a několikrát nepříjemně a možná až nečekaně klopýtla, momentálně se jí daří do té míry, že musí být asi trochu naštvaná na to, že reprezentační přestávka se udála právě nyní. Před ní totiž Neapol předvedla několik povedených výkonů.

A to i proti přímým konkurentům v boji o Ligu mistrů. Neapol si poradila i s takovými veličinami jako Juventus, AC Milán nebo naposledy i s AS Řím. Nestačila pouze na Atalantu, ale upřímně, kdo na ni stačí? A co je zajímavé, tak proti AC Milán ani proti AS Řím neinkasovala ani jednou, což rozhodně stojí za zmínku.

Forma Neapole ostře kontrastuje s tím, jak to vypadá v kádru jejího rivala, Crotone. Přesto trenér Gattuso nehýří optimismem, neboť mu bude chybět několik důležitých součástek jeho mašiny. Rrahmani, Ghoulam, Mertens a Demme do utkání zřejmě nezasáhnou pro zranění a Koulibaly pro karty. Karetního hříšníka má také hostující tým, Petriccioniho. Kromě něj jsou zraněni Ounas, Cigarini a Luperto.

Crotone se zatím pořád trápí a nedaří se mu ani opustit poslední příčku. Na té je Crotone snad od nepaměti a je tam po právu. Doposud se mu povedlo nasbírat jen 15 bodů a už osm jich ztrácí na 17. Turín. V minulém kole sice Crotone opět dalo dvě branky, ale opět tři dostalo.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Maksimović, Manolas, Hysaj - Fabian Ruiz, Bakayoko - Politano, Zieliński, Insigne - Osimhen
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Golemic, Magallan, Djidji - Pereira, Molina, Benali, Reca - Messias, Di Carmine, Simy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.63 - 12.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - ACF Fiorentina  (sobota 15:00)
Fiorentina vítá staronového kouče a před trenérem Iachinim se otevírá další možnost ukázat své schopnosti. Sobotní výjezd pro jeho partu ale nebude snadný, protože domácí Janov umí zabrat.

Fialky se po nevydařené zimě rozhodly pro zajímavý krok, který je má definitivně vyvést z krize. Trenér Prandelli totiž zaplatil za špatné výsledky a zpět na trenérskou lavičku byl povolán muž, jenž mu dříve uvolnil místo. Trenérské rošády tohoto typu nejsou v Itálii ničím neobvyklým a jedním z klubů, které jsou častým střídáním trenérů přímo pověstné, je právě janovské CFC.

To ale prozatím nemá větší důvod ke změně. Trenér Davide Ballardini zatím odvádí solidní práci a v případě sobotní výhry by Grifové odskočily Fialkám až na rozdíl pěti bodů. V minulých deseti kolech prohrál Janov jen dvakrát a ve čtyřech zápasech bral plný počet bodů.

Před přestávkou se mu poklonila Parma, která těsně předtím skolila AS Řím. S Parmou sice Janov dlouho prohrával, ale když do utkání naskočil Gianluca Scamacca, začaly se dít věci. Mladý útočník dvěma góly otočil stav zápasu a Janov vyhrál. Není ale příliš pravděpodobné, že by se někdejší mládežník AS Řím dostal do základu, protože má za sebou náročné utkání reprezentační jednadvacítky.

Kromě Kokorina s Igorem má staronový kouč Fialek všechny hráče k dispozici. Janovu schází jen mladý obránce Pellegrini. V minulém kole sice Viola nepodala špatný výkon, ale nakonec stejně s AC Milán prohrála 3:2.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Radovanović, Criscito - Zappacosta, Strootman, Badelj, Zajc, Czyborra - Destro, Šomurodov
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Martinez Quarta, Pezzella, Milenković - Caceres, Bonaventura, Pulgar, Castrovilli, Biraghi - Ribéry, Vlahović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.05 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Benevento Calcio - Parma Calcio  (sobota 15:00)
Nováček soutěže Benevento Calcio se v dalším kole střetne s Parmou a pokusí se navázat na senzační výhru ze hřiště Juventusu. "Čarodějky" bojují o záchranu a právě na svého sobotního soupeře mají důležitý desetibodový náskok. Parma se ale nedávno také vytáhla s překvapivým výsledkem, když porazila AS Řím.

Tohle rozhodně nikdo nečekal. V Beneventu budou na výhru z 21. března 2021 dlouho vzpomínat. Výsledek 1:0 ze hřiště Juventusu vejde do klubové historie, ale mise "Čarodějek" tím v letošní sezoně nekončí, spíše naopak. Po reprezentační přestávce čeká na domácí mužstvo Parma a to bude ještě důležitější duel než proti obhájcům titulu. Ducali jsou přímým konkurentem v boji o záchranu a na stadionu Cira Vigorita potřebují zvítězit.

Parma ztrácí na nesestupové pozice čtyři body, ale musí počítat s tím, že Turín FC má jedno utkání k dobru. Benevento je vzdálené už deset bodů, ovšem zdaleka nemá vyhráno. Výsledky Ducali se pod trenérem D'Aversou konečně trochu zvedly a domácí výhra nad AS Řím 2:0 je toho důkazem. Na druhou stranu poslední porážka 1:2 od Janova zase tým srazila a zůstává otázkou, s jakou formou se Parma představí po reprezentační přestávce.

V sobotu půjde o přímý záchranářský duel. První konfrontace mezi oběma celky skončila v letošní sezoně bezbrankovou plichtou.

Trenér Filippo Inzaghi se musí obejít pouze bez Letizii, jinak má kádr plně k dispozici. Totéž se ale nedá říci o Parmě. Na marodce zůstávají Nicolussi, Iacoponi, Inglese, Valenti, Brunetta, Zirkzee a Pezzella.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipó - Tuia, Caldirola, Barba - Depaoli, Hetemaj, Schiattarella, Ionita, Improta - Lapadula, Gaich
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Conti, Osorio, Bani, Gagliolo - Kucka, Brugman, Hernani - Karamoh, Pellé, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.34 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - AS Řím  (sobota 15:00)
Sassuolo vyhrálo jen jedno utkání s patnácti posledních střetů proti AS Řím, takže v sobotu odpoledne touží trochu zmírnit tuhle hrozivou bilanci. Jenže stejně jako jeho soupeř je i Sassuolo decimováno absencemi.

A tím nemyslím jen zranění. Jen si zkuste představit, v jak náročné situaci je trenér Roberto De Zerbi. Italskou reprezentaci už před časem opustil Domenico Berardi, hlavní tahoun ofenzivy. Následně se domů vrátil také Caputo. Na posledním tréninku se zranil Defrel. Raspadori má za sebou utkání reprezentační jednadvacítky. A ze strachu před možnou nákazou koronavirem, který se projevil u sedmi členů realizačního týmu reprezentačního áčka, nebudou nominováni ani Locatelli s Ferrarim.

Reprezentační přestávka teď nemohla přijít v horší chvíli, protože stejný problém se objevil i u turecké reprezentace, což se přímo dotýká obránce Müldüra, který rovněž není nominován. Jako by nestačila ta bídná statistika, kterou Neroverdi proti "Vlkům" mají. Od roku 2013 vyhrálo Sassuolo s Římany jen jednou, právě před rokem, když AS zesměšnilo čtyřmi góly.

Že by teď ale tým trenéra De Zerbiho zakoušel nějakou převratnou sezonu, to se rozhodně říct nedá. Sassuolo je sice stále na solidním osmém místě, ale spíš čerpá z mimořádně povedeného startu do ročníku. Na poháry ztrácí už propastných 11 bodů.

Římané se pro změnu etablují spíš v Evropské lize, kde zůstali jako jediný italský tým. Z kola ven poslali postupně Bragu a naposledy i Šachtar Doněck, takže se můžou těšit na jednoho z horkých favoritů, Ajax.

V lize už to taková paráda není a Fonsecovi hráči už dávno přenechali vysněnou Ligu mistrů jiným. Mrzet je v tomhle směru může prohra s Parmou nebo naprosto nedůstojný výkon minule proti Neapoli. Navíc se taky potýkají s množstvím absencí. Zaniolo, Villar, Roger Ibañez, Smalling, Kumbulla nebo Jesus a Mchitarjan, to je výčet hráčů, kteří do utkání nezasáhnou.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Marlon, Rogerio - Obiang, López - Traorè, Djuričić, Oddei - Raspadori
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Mancini, Fazio, Spinazzola - Karsdorp, Diawara, Pellegrini, Bruno Peres - Pedro, Carles Pérez - Mayoral
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.76 - 4.41 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Spezia Calcio  (sobota 15:00)
Po reprezentační přestávce má Lazio jasný cíl - vyškrábat se na čtvrté místo a zajistit si Ligu mistrů. V tuto chvíli ale ztrácí na milionářskou soutěž šest bodů a jakákoliv bodová ztráta se Spezií jí výrazně vzdálí. Nováček může ve "věčném městě" jenom překvapit a přesně o to se také pokusí.

Získat čtvrté místo, žádný jiný cíl v tuto chvíli Lazio nemá. Římský celek dle očekávání vypadl v osmifinále Ligy mistrů s Bayernem, ale i v příští sezoně by si nejprestižnější klubovou soutěž rád zahrál. K tomu je ale potřeba už neztrácet body a tím méně doma s týmy, které bojují o záchranu.

Lazio před reprezentační přestávkou nehrálo špatně a po porážce na Juventusu dva zápasy v řadě vyhrálo. Nejprve nad Crotone 3:2 a poté i na hřišti Udinese 1:0, když utkání rozhodl jedinou brankou Adam Marušić. Tři body budou povinností i v sobotu, byť Spezia už letos dokázala favorita zaskočit. V polovině února se například vypořádala s AC Milán a navíc venkovní bilance nováčka také není špatná.

Spezia před pauzou porazila Cagliari 2:1 a v tabulce jí patří s devětadvaceti body patnáctá příčka. To není na nováčka vůbec špatný výsledek a pokud by takto sezona skončila, byl by to úspěch. Závěrečných deset kol však bude pro svěřence trenéra Italiana ještě hodně náročných, včetně samotného zápasu na Stadio Olimpico.

Oba celky se potkaly jen jednou v historii a to v prvním zápase letošní sezony. Lazio mělo v La Spezii těžkou šichtu, ale nakonec roli favorita splnilo a vyhrálo po brankách Immobileho a Milinkoviće-Saviće 2:1.

Biancocelesti bude chybět duo Luiz Felipe a Luis Alberto, zbytek kádru je trenéru Simonemu Inzaghimu plně k dispozici. Ještě o jednu absenci více hlásí Spezia. Kouč Italiano nebude moci využít služeb Saponary, Krapikase a Ramose.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković, Leiva, Pereira, Marušić - Immobile, Correa
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Zoet - Ferrer, Terzi, Chabot, Bastoni - Leo Sena, Ricci, Maggiore - Verde, Piccoli, Gyasi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.55 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Udinese Calcio  (sobota 15:00)
Udinese si klestí cestu vzhůru ligovou tabulkou a pokud v tom chce pokračovat, musí skolit jednoho velkého strašáka. V Bergamu se mu totiž absolutně nedaří. Domácí Orobici naopak od té doby, kdy přestali účinkovat v Lize mistrů, mají sil na rozdávání.

Atalanta je navíc v celku suverénním týmem, který aspoň v první lize sbírá body jak na běžícím pásu. V minulých deseti soutěžních utkáních byl nad jeho síly jen milánský Inter. A samozřejmě hned dvakrát Real Madrid, který Atalantu vyprovodil snad až překvapivě snadno z milionářské ligy a dál táhne za celkovým vítězstvím. Atalanta odpověděla na vyhazov tím nejlepším možným způsobem a vyhrála i s čistým kontem na půdě Hellasu.

Díky tomu a také díky zápasu navíc předstihla Juventus a usadila se na třetím místě. Navíc se jí daří držet krok s vedoucím Interem pokud jde o střeleckou potenci. Inter má o utkání navíc, přesto je ale současných 65 vstřelených branek od Atalanty skvělý počin.

Trenér Gasperini se navíc může těšit z faktu, že se mu přes reprezentační pauzu nikdo nezranil, takže mimo hru zůstává jen a pouze Hans Hateboer. Udinese se marodka také postupně vyprazdňuje a v tuto chvíli na ní zůstává jen trojice Pussetto, Deulofeu a Jajalo.

Trenér Luca Gotti se pokusí postavit proti prokletí, které jeho týmu prostředí Bergama způsobuje. Zebrám se totiž povedlo vyhrát zde jen pětkrát od té doby, kdy v Čechách panuje demokracie! Ani teď to na vítězství nevypadá, byť Udinese umí překvapit nejedním povedeným činem. Celkově ale v minulých deseti duelech vyhrálo jen čtyřikrát a pouze jednou z toho proti týmu, který působí v horní desítce tabulky.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Romero, Djimsiti - Maehle, De Roon, Freuler, Gosens - Pessina - Muriel, Zapata
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Nuytinck, Bonifazi - Molina, De Paul, Arslan, Walace, Stryger Larsen - Pereyra - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.53 - 7.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Hellas Verona  (sobota 15:00)
Cagliari i Hellas využily reprezentační přestávky k odpočinku a nyní už se zase musí soustředit na ligu, kde jejich výkony nebyly za poslední týdny optimální. Sardiňané po úvodním vzestupu pod trenérem Semplicim dvakrát klopýtli a hned tři porážky v řadě zaznamenal jejich soupeř z Verony.

V tabulce ale zůstává mezi oběma celky propastný rozdíl a to ve prospěch devátého Hellasu. Svěřenci chorvatského trenéra Ivana Juriće poněkud ztratili lesk z první poloviny sezony a v té druhé převážně klopýtají, což se projevilo pádem v tabulce. Tři porážky v řadě dopustili poprvé v sezoně a tak se trochu začíná mluvit o tom, že Hellasu v závěrečné fázi dochází dech. Hellas postupně prohrál s AC Milán, Sassuolem a naposledy s Atalantou a kde jinde to změnit, než na půdě osmnáctého týmu soutěže.

Vyhrát na Sardinii se Hellasu od roku 2015 nepovedlo a nesmírně obtížné to bude i v sobotu. Domácí bojují o záchranu a nutně potřebují body. Na sedmnáctý Turín FC sice ztrácejí jen bod, ale ten má o jedno odehrané utkání méně.

Každopádně nedávné angažování trenéra Leonarda Sempliciho týmu výrazně pomohlo. Během tří kol získalo Cagliari sedm bodů, o čemž si pod vedením někdejšího kouče Eusébia Di Francesca mohlo nechat jen zdát. Cagliari bude proti Hellasu reagovat na dvě porážky v řadě od Juventusu a Spezie.

Sardiňané se budou muset obejít bez Roga, Sottila, Tramoniho a Tripaldelliho. Prakticky stejně jsou na tom i hosté. Kvůli zdravotním problémům do zápasu nenastoupí Benassi, Vieira, Gunter a Cetin. Hrát nebude ani suspendovaný Dawidowicz.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Walukiewicz, Godin, Rugani - Nandez, Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis - Pavoletti, Joao Pedro
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Lovato, Magnani, Ceccherini - Faraoni, Tameze, Veloso, Lazović - Barák - Zaccagni, Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.24 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Juventus FC  (sobota 18:00)
Nahuštěný sobotní program 29. kola Serie A má na programu i jednu specifickou třešničku. Turínské derby. Juventusu se proti Turínu často daří, ale tentokrát mají Býci velmi silnou motivaci. Pořád jim totiž reálně hrozí pád do druhé ligy.

Je asi jasné, že palebná síla je na straně Bianconeri, o tom není třeba dlouze psát. Jen pro ilustraci - Juventusu se prakticky nestává, že by se v rámci Derby della Mole aspoň jednou neprosadil. Vlastně se trefil do sítě už v posledních devatenácti vzájemných duelech! Když naposledy zůstal střelecky na suchu, trénoval ho Claudio Ranieri a byla to ta sezona, v níž se Juve vrátilo do první ligy. Rok 2008.

Od té doby se Juventusu povedlo skórovat pokaždé. Na Stadio Olimpico prohrál s domácím týmem naposledy v roce 2015. Těsně, 1:2. A autorem jediné trefy Juventusu byl jeho současný kouč, Andrea Pirlo. Ten na lavičce Staré dámy neprožívá úplně ideální chvíle. A nejen proto, že by se jeho týmu nedařilo úplně podle představ.

Pirlo taky musel v nedávné době řešit několik nepříjemných událostí. Média celkem obsáhle komentovala účast trojice hvězdných hráčů Juve na večeři nebo chcete-li párty jednoho z nich a Pirlo se rozhodl, že trojici McKennie, Dybala a Arthur k zápasu nenominuje. Další čáru přes rozpočet mu udělala neblahá reprezentační přestávka, z níž se rovnou do karantény vrátili Bonucci nebo Demiral.

Mimo hru je taky diskvalifikovaný Buffon. A vzhledem k možnému pozitivnímu nálezu u Szczesného je ve hře varianta, že se poprvé po dvou letech dostane do základu až třetí brankář Pinsoglio.

Turín byl dlouhodobě jedním z nejvíce koronavirem zasažených mužstev a několik jeho duelů se dokonce muselo odkládat. Tentokrát už si ale trenér Nicola může oddechnout, protože pozitivní není ani jediný muž. Chybí ale zranění Singo, Milinković-Savić nebo Lyanco.

Býci nyní bojují o holé bytí a nebytí. Patří jim stále až 17. příčka s náskokem pouhého jednoho bodu na sestupovou propast. V minulém kole prohráli se Sampdorií, nedali jí ani jednu branku.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Bremer, Buongiorno - Ansaldi, Mandragora, Rincon, Murru - Verdi - Sanabria, Belotti
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Chiellini, Danilo - Ramsey, Bentancur, Rabiot, Chiesa - Morata, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.18 - 4.31 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Inter Milán  (sobota 20:45)
Osm výher v řadě udělalo z Interu aktuálního lídra Serie A a další tři body může zapsat na Renato Dall'Ara v Boloni. Inter má na čele šestibodový náskok a navíc ještě jedno utkání k dobru. Dokáže Nerazzurri zastavit její někdejší obránce a současný trenér Rossoblu Siniša Mihajlović?

Srbský trenér je stálicí severoitalské Boloni a v sobotu v podvečer se pokusí svým svěřencům naordinovat vítěznou taktiku proti Interu. Výkony domácích nebyly před reprezentační pauzou vůbec špatné a výhry nad Sampdorií a Crotone jsou toho důkazem. Boloňa v nich pokaždé nastřílela tři branky a tak není důvod si na lídra Serie A nevěřit. Navíc v historii vzájemné bilance už se jí to párkrát podařilo.

Na Renato Dall'Ara však přicestuje ohromná síla. Inter neprohrál od 6. ledna, kdy nestačil na Sampdorii a z následujících jedenácti zápasů jich devět vyhrál. Naposledy gólem Lautara Martíneze pět minut před koncem porazil Turín FC. Je víc než zřejmé, že Inter míří poprvé od sezony 2009/2010 za mistrovským titulem. Dokáže ho ještě někdo zastavit? Nerazzurri mají před sebou posledních jedenáct zápasů sezony. Pokud by se to nepodařilo, byla by sezona vzhledem ke krachu v Lize mistrů hodnocena jako neúspěšná.

V loňské sezoně dokázala Boloňa nad Interem zvítězit 1:0 a to dokonce na San Siru. Letos s ním ale 1:3 prohrála, když jí dvakrát sestřelil Achraf Hakimi a jednou Romelu Lukaku. Právě z urostlého Belgičana jde největší strach. Někdejší útočník Evertonu nebo Manchesteru United je v životní formě a jenom v letošní Serii A už nastřílel devatenáct branek. Nemluvě o tom, kolik jich pro své spoluhráče připravil.

Do utkání bohužel nezasáhne potrestaný Rodrigo Palacio, pro kterého by to byl samozřejmě zvláštní večer. Argentinský snajpr v Interu léta působil. Trenérovi Mihajlovićovi nebudou k dispozici ani Santander, Skorupski, Hickey a Mbaye.

Do Boloni s týmem vůbec neodcestovali Perišić a D'Ambrosio. Co se týče chorvatského křídelníka, ten si poranil stehenní sval. Naopak Conte už může počítat s chilským záložníkem Vidalem.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Ravaglia - Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks - Schouten, Dominguez - Skov Olsen, Soriano, Sansone - Barrow
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, Ranocchia, Bastoni - Hakimi, Barella, Brožović, Eriksen, Young - Lukaku, Lautaro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.17 - 4.86 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán27205265:2665
2.AC Milán28185553:3359
3.Atalanta Bergamo28167565:3455
4.Juventus FC27167454:2355
5.SSC Neapol27172858:2953
6.AS Řím28155851:4250
7.SS Lazio27154843:3749
8.US Sassuolo27109845:4439
9.Hellas Verona281081036:3438
10.UC Sampdoria281051338:4235
11.Bologna FC28971239:4434
12.Udinese Calcio28891130:3633
13.Janov CFC287101130:4031
14.ACF Fiorentina28781335:4529
15.Spezia Calcio28781336:5129
16.Benevento Calcio28781328:5229
17.Turín FC274111239:5023
18.Cagliari Calcio28571631:4822
19.Parma Calcio283101526:5419
20.FC Crotone28432132:7015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (137)

Přidat komentář
10
Reagovat
Largo

https://www.instagram.com/p/CNKoSTRH9Oc/

Ani nevím, jestli se smát nebo brečet....

Reagovat
10

já se směju...než to teda vždycky propukne v hysterickej pláč po pár vteřinách

Reagovat
Zark

oslavujem setrvání Ronalda u nás přece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
Freedo

Jsem myslel, že je to něco ohledně kapely.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
swatm

to zase jak poskládal

Reagovat
Eldarion

Najprv som dostal mierny orgazmus keď som uvidel, že v strede hrá Bennacer a Kessie, ale potom ten zvyšok Snáď pošle na druhý polčas Rebica a Alexis sa vytiahne na pravé krídlo keď pôjde Samu dole.

Reagovat
bobis21

Bennacer je zpět, to mi ke spokojenosti stačí. Jen ten Krunic tam je jak pěst na oko.

Reagovat
smazaný uživatel

To logo v livescore je celkom grc tbh

Reagovat
10

AC je zpátky

Reagovat
Eldarion

Šialený polčas. Vyzerá to ako partia chalanov ktorá spolu cez víkendy chodí hrávať a dnes sa stretli prvý krát po vianočnej prestávke. Krídla Krunic a Castillejo sú slušný masochizmus.

Reagovat
10

strašnej fotbal, ještě jak je slyšet každý slovo, to je jak někde na škváře na dědině

Reagovat
Eldarion

ešte ako tam začal hrať ten rozhlas po odpískaní polčasu

Reagovat
10
Reagovat
Eldarion

Ten gól to teraz len potvrdil

Reagovat
swatm

krvácej mi z toho oči

Reagovat
Yanek

Já nevím co od toho Krunice na LW pořád čeká, líp by tam hrál Donnarumma.

Reagovat
EXoRcIsT

ten Castillejo to je nieco neuveritelne

Reagovat
Yanek

Ty kokot tak toto je vážně síla...

Reagovat
swatm

třeba konečně vystřída už

Reagovat
Yanek

Reagovat
GEGE

Bravo coaching přestal fungovat...je třeba zkusit něco nového

Reagovat
swatm

Hauge

Reagovat
Alberto Aquilani

Fonseca ma prinútil napísať niečo, čomu som sa vždy bránil... Chcem Sarriho!!!

Reagovat
Stana95

to je to tak hrozný už po čtvrt hodině hry? já dnes pro jistotu nekoukám, nemám na to

Reagovat
Alberto Aquilani

je

Reagovat
Largo

Zavidim. Je to des.

Reagovat
Maritazzi

Dneska čtu jen online a jsem absolutně spokojenej, že mám klidnou sobotu. Ale co tak vidim, tak ho kérujeme, že nedokáže reagovat na soupeře, tak tam strčí 4-4-2 na Sassuolo, to je úžasný.

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby to naozaj bolo to 4-4-2, aj by som ho pochválil :-) Skôr je to 3 - nejak sa tam rozmiestnite - neviditeľný Mayoral

Reagovat
Stana95

náhodou super na zmatení, ve čtvrtek se Ajax bude hodně divit co za tým postoupilo do čtvrtfinále EL

Reagovat
Largo

Reagovat
mastakillah

Mertens ty přímáky umí parádně

Reagovat
Largo

Doufam, ze se Friedkini koukaj. A ze pripravujou pro Sarriho smlouvu spolu s Belottim, Cragnem a Maksimovićem. A kdyby na to byly penize, jakoze nebudou, takz ze do role à la Insigne koupi Bogu

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho Sarriho prosím.

Reagovat
Largo

Vážně myslíš, že by k nám šel někdo lepší než on?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho fotbal poslední dvě angažmá byl leklá ryba bez pohybu. V Juve byl dost pod tlakem a hru nedokázal vůbec měnit. Navíc, pokud bychom chtěli trochu víc investovat, hrozil by příchod Jorginha... Allegri pořád čeká, zda mu vůbec někdo místo nabídne, Špalek taky nemusí být úplně ze hry, i když se do Říma asi už nikdy nepohrne. Máme nové vedení, které ještě nemá zkaženou pověst a do týmu nic neinvestovalo. Rozhodně bychom nejdřím měli pozjišťovat, zda by Ten Hag nechtěl zkusit něco nového.

Reagovat
Largo

Juve bych bral jako samostatnou kapitolu. Ono není snadný vtisknout týmu nějakou tvář, když máš v týmu tak velkou hvězdu jako Ronalda s neotřesitelnou pozicí a tak úplně si nesedneš s vedením. Mě se pořád k Římu ten jeho atraktivní projev hodí nejvíc. Navíc prý nelpí na Lize mistrů a vzal by to i bez ní, což se třeba o Allegrim podle mě říct nedá. Allegri by navíc chtěl volnou ruku v přestupech a nemyslím, že by vedení chtělo zas tak moc investovat hned při prvním mercatu.

Špalka je škoda, ale taky myslím, že do Trigorie ho asi už nic nedostane. Mě z toho pořád vychází nejlíp ten Sarri. Ostrovní fotbal mu nesedl, hádal se s hráčema a narážela na sebe ega s londýnskýma hvězdama. Což myslím u nás nehrozí, zvlášť pokud odejde Džeko a podobní "neotřesitelní" hráči. Zkrátka bych teď šel nějakou jistější "italskou" cestou než zkoušet nový neprověřený tváře.

Reagovat
mastakillah

Maksimovič jako vážně

Reagovat
Largo

Končí mu smlouva, prodloužit nechce, jeho plat spadá do parametrů nastavených Friedkiny, chce hrát základ a pokud by do Říma přišel Sarri, měl by důvod navíc. Nevidím to úplně nereálně.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kvôli Sarrimu, pri ktorom sa nikdy neprepracoval na stálo do základu a pod ktorým odišiel hosťovať do Ruska?

Reagovat
Largo

To bych jako překážku neviděl. Zná jeho styl, vyzrál. A pořád by byl lepší jak většina našich stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral taky, ale spíš jako náhradu za Fazia/Ježíše, maximálně jako 4. stopera, v případě příchodu Sarriho a hry na 4 vzadu by pro něj moc místa nebylo. Myslím, že i Pinto ho má vyhlédnutého jako levnou vraiuntu pro rozšíření kádru.

Reagovat
Largo

Kumbulla věčně zraněněj, Cristante snad ve středu hrát nebude a Fazio s Jesusem pryč. Kdyby se hrálo na dva stopery, tak za mě základ Mancini - Ibanez a za nima právě Maksimović. S tím, že u Smallinga je to zatím hodně velký otazník, ty loňský výkony jsou hrozně vzdálený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Smallinga je to jeho první sezóna, co je takto moc zraněný ne? Holt prokletí Trigorie.No Cristante v záloze aspiroval poslední dva roky na nejhoršího hráče sezóny, takže já zas doufám, že ve středu zálohy už hrát nebude, alespoň ne u nás

Reagovat
Stana95

na středu příšernej a stoper to není, zralej akorát na to ho vrátit zpátky do Bergama

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Cristante je pro mě takovej ten fajn kluk do kabiny, bezproblémovej, Ital, na doplnění kádru. Ale lídr to není a schopnostma na hřišti snad kromě fyzickýho fondu taky nikdy neexceloval.

Reagovat
mastakillah

No já to psal v návaznosti na dnešní kiks, kterých podobně udělá za sezónu daleko víc. Když jako 3-4 varianta by to šlo. U nás nikdy nepřesvědčil. Chvilkové záblesky měl, ale tu cenu za kterou přišel nikdy nenaplnil.

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Simy stejně golu jako Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra hral 15 zapasov? Fail...

Reagovat
Zark

To bylo jen na pobavení, tak zase klídek čertíku.. máma se má dobře, kdyby tě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

AC by malo hrat do konca sezony vsetky zapasy vonku, ak chce pomyslat na prve miesto (srandujem, ak chce urvat aspon LM).

Reagovat
pastal

Změnu trenéra to asi fakt chce ikdyz jsem mu hodně věřil a přál jsem mu to ale Řím fakt hraje strašný fotbal!!! Úplně bez chutí pomalý a to mi vadí více než prohry na které jsem za těch 20 let zvyklý.Ty individuální chyby v obraně to se jen tak nevidí, osobně bych si přál Belottiho a jednoho pravého beka hlavně ať Peres táhne do piči toho chlapa nemůžu vystát!!!!Duo Lopez, Olsen v bráně si myslím že je v pohodě samozřejmě kdyby přišel kvalitnější gólman tak jako nezlobil bych se ale hlavně ten pořádný hrotak musí přijít

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 20 let bys mohl být i zvyklý i na to, že na jaře je hra AS každý rok nekoukatelná.

Reagovat
pastal

Tak jistě že máš pravdu

Reagovat
Largo

Napravo nás ta pata zas tak netíží, Karsdorp a Reynolds by to teoreticky mohli zvládnout. I když takovej Hysaj zdarma je hodně lákavý zboží. Brankářskou jedničku ale potřebujeme a stejně tak hrota do základu. To jsou podle mě na hřišti dvě největší slabiny AS, spolu s trenérem samozřejmě.

Reagovat
Stana95

za Bruna, tohle vidím stejně + by s sebou mohl vzít i Juana Jesuse

s brankářema to vnímám jako celkem průšvih, Olsen u nás minule shořel a není nikde napsaný, že to bude jiný. A Paua vytlačil z kasy Mirante (stejně jako předtím Olsena) jako dvojka - to u golmana co přijde za 23 mega je prostě špatně.

Reagovat
Pipo123

Toto nemôže byť penalta preboha, na druhej strane Acerbi zahral jasne rukou a rozhodca nič a teraz odpíska takúto sračku, nezaslúžime si vyhrať a už vôbec nie po darovanej penalte

Reagovat
M11

Alex Sandro chyba v sezone cislo 126.

Reagovat
10

Snad půjde, on hraje 2 roky jak De Ceglie a nikdo to neřeší

Reagovat
M11

Hrozne jak sel dolu

Reagovat
M11

CHIESA !!!

Reagovat
10

Fedex jediný pozitivum týhle sezóny

Reagovat
M11

Morata i pres sve tuzky 10. Acko

Reagovat
10

Ronaldo si znovu jede jen na sebe, teď mohl dávat Chiesovi do nohy a on to radši zajebe

Reagovat
stuff

To portugalske geno uz dalsi rok nedam

Reagovat
10

Njn, je to těžký, když celou sezónu necháváme prostor před obranou úplně prázdnej, ten tým není schopnej před stoperama filtrovat vůbec nic, přehrávají nás tam všichni. A maestro na to jen kouká.

Reagovat
M11

Ramsey se uz rozcvicuje.. jsem klidny

Reagovat
M11

Kulu Porto volume 2.

Reagovat
10

Kulu další asistence jestli on nedopadne jako troska Berna, tak se budu hodně divit...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ahoj

Reagovat
10

to si špatně pochopil...ne jeho vinou, kvalitu a potenciál má obrovskej, ale Pirlo dělá všechno pro to, aby ho v jeho 20 letech úplně zničil...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď dobre, ja som ani nikdy netvrdil že je tragéd, vyhorí alebo tak. Robí zaujímavé veci, je futbalový. Pripomína mi Victora Ibarba v Cagliari

Reagovat
10

Jo, něco mezi Ibarbem a Biondinim

Reagovat
M11

Pirlo uplne bezradny ty vole.. tohle nemuze ustat prece uz

Reagovat
10

Vůbec neví, tváří se jak když mu zkejslo víno a zmůže se jen na roztleskávání

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo !

Reagovat
10

Pšonek už mě taky sere, další chytatelná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Sledujeme totální rozklad jako pod Ferrarou a Delnerim, na hřišti i mimo něj. Pokud Agnelli nezačne jednat, nepřivede do léta TRENÉRA, kterej uhraje LM, a v létě nepřijde radikální čistka, tak se můžeme těšit na pěkný sezóny...

Reagovat
Pipo123

Bude zaujímavé sledovať záver sezóny a boj o LM, okrem Interu a Atalanty majú všetci docela blbú formu, tie dve zvyšné miesta do LM si ani nikto nezaslúži.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
10

Bude to klasická paralympiáda

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus potrebuje kvalitneho talianskeho trenera co ma skusenosti s mladymi hracmi a ligou majtrou... Di Fra je volny ;)))

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pirlo je pre nich ideálny

Reagovat
Salfovic

Sarri taky.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vkuse vymýšľame pi.oviny so Šikami, Kaliničmi, Defrelmi či Majoránmi, ale že by sa dala šanca Sanabriovi to nie... pritom ako jediný z tých prospektov, čo sa u nás za posledné roky pretočili, aj niečo ukázal...

Reagovat
Salfovic

Kulusevski tedy luxusní přihrávka Ještě jak se před tím podíval

Reagovat
10

Kdy a kde něco ukázal? Myslíš dneska po těch 5 letech?

Reagovat
Alberto Aquilani

Mal 19 a dal 11 gólov v Španielskej lige. Síce tú sezónu už potom nikdy nezopakoval, ale stále mu je len 25 a 40 gólov v La lige/Serii A.

Reagovat
10

a tohle ho má stavět nad ty hráče co si vyjmenoval? vždyť kromě Mayorala měli a mají všichni lepší čísla

Reagovat
Alberto Aquilani

Zle som to neformuloval, v druhej časti píšem o "prospektoch" a tam som Defrela ani Kalinica nemyslel, ale pri oboch mohol radšej Sanabria zostať :P

Reagovat
Hristo Stoichkov

V LaLize to samý, vždycky náznak potenciálu a pak dva roky spánku. Nevím, čím to je, ale připomíná mi typy hráčů, co makají pouze s končící smlouvou .

Reagovat
10

ono tomu nahrává i to, že se ho všichni docela snadno zbavujou, v 25 letech hraje v 7. týmu...

Reagovat
Lech

Patrikovi se rado a snadno krivdiva, pritom vsichni vime proc mu to u nas nemohlo vyjit

Reagovat
Alberto Aquilani

30% lebo hipster

70% lebo je slabý, ale na Bundesligu do Leverkusenu OK

Reagovat
Lech

Ok beru, ja to mam opacne

70% hipster a naskakovani do zapasu v 70.minute na pravy kridlo

30% liga ktera mu asi vic sedi

Reagovat
Stana95

a i tak tam byl jeden z těch lepších, snažil se, bojoval ... akorát nedával góly

Reagovat
Lech

jo a jeste to neni spanel/portugalec aby dostal sanci jako Mayoral, ktery neni o nic lepsi nez Patrik

Reagovat
Stana95

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
10

Schick je jen další ukázka toho, jak v Itálii pracují s mladýma hráčema. Naloží mu na záda břemeno jako kráva, pak ho média a fanoušci začnou šikanovat po prvních 3 odehraných kolech, dají ho do škatulky a v tom pokračujou každý kolo až do jeho konce, v tu dobu už je ten hráč na dně se sebevědomím. Přitom celou dobu ten tým většinou nefunguje, nemá systém, nemá vůběc ponětí o svojí hře a veteráni tam hrajou úplně stejný hovno. Ale těm je to u prdele, tak se z toho už nesesypou. Kulusevski je aktuální příklad za všechno. On kdyby hrál v Dortmundu, tak je hajpovanej až do vesmíru, v Itálii už ho odepsali i vlastní fanoušci, ve 20 letech.

Alberto je v tomhle prototyp italskýho fanouška.

Reagovat
10

Pak se stačí podívat co tuhle sezonu předvádí Andre Silva, kterýho AC odepsalo, co předvádí celou dobu v Bayernu Coman, kterýmu Juve dalo 400 minut v lize a pak ho za 20 mega prodalo do Bayernu, kde vyhrál úplně všechno, co teď předvádí v PSG Moise Kean. Serie A je prostě skanzen, kde všichni v rámci svého pohodlí vědomě ignorují posun fotbalu a mladý hráče, pak se nikdo nemůže divit, že ta liga umírá a nikoho z mladší generace vlastně ani nemůže zaujmout, snad kromě Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole, čo tu tliachaš nezmysly o tom, aký som prototyp fanúšika. Na Schicka som za celý prvý rok u Nás nepovedal ani mäkké ň, bral som to tak, že je mladý, bol zranený, bez letnej prípravy a podobne. To čo ale predvádzal druhú sezónu po absolvovaní celej letnej prípravy bola katastrofa. Tu zas zafungovala nejaká selektívna pamäť nie len u Teba, ale aj u chalanov hore. Nepochopím, že fanúšik AS dokáže napísať, že Schick patril herne k tomu lepšiemu (a je mi u prdele či je Paťo Čech, Slovák, Maďar alebo Talian).

Prečo si Schicka nenechali v Lipsku? Tie čísla v Leverkusene nie sú zle, ale ani nič svetoborné, a pri Bundeslige mám stále pred očami to, že tam dával góly Mintál, Vittek, Šesták a dokonca aj taký Ondrík Duda, ktorého považujem v modernom futbale za nepoužiteľného...

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě poslední věty naprostý souhlas Alberta nemám moc vyskautovaného, takže tam se nechci zapojovat

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna z těch všech mladých nadějí, co od nás odešli jako Nico Lopéz, Verde, Sanabria, Jedvaj aspol. se nikdo výrazně neprosadil. Jediného Politana je škoda. Tím chci říst, že asi věděli, proč jej tak rychle prodali, navíc z něj profit byl a odešel o dost dříve, než tebou vyjmenovaní.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Cuadrado

Reagovat
Rox

1000 centrů na Ronalda . Jen tak dál Juve, snad tam zůstane ještě pár let.

Reagovat
Salfovic

Juve má šanci se ho zbavit, když se nedostane do LM

Reagovat
10

to je taky plán, proč si myslíš, že takhle hrajou..?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak jste na tom vůbec finančně vzhledem k potřebě totální přestavby? Nebudete se muset zbavit třeba i de Ligta?

Reagovat
10

vy snad máte prachy, že tě to zajímá?

prodávat se bude muset, ale zrovna u De Ligta to reálně nevidím, na něm by se to naopak mělo stavět...Dybala, Ramsey, Rabiot, Bernardeschi, Demiral, těch se podle mě prodej bude týkat

Reagovat
10

+ Alex Sandro, Bentancur možná...těch hráčů je spousta, ale zrovna De Ligt a Chiesa jsou pro tohle léto nedotknutelný

Reagovat
Hristo Stoichkov

K nám určitě ne, nějaký stopery už máme, zadarmo dorazí Eric García a hodil by se nějaký levonohý stoper do třístoperovýho systému místo Umtitiho s Lengletem. Líbí se mi Lisandro Martinez z Ajaxu, ten je na míči skvělý a v tom systému se zamaskují jeho fyzický slabiny.

Spousta těch jmenovaných je zadarmo drahá, Demirala by nebyla škoda? U Dybaly těžko říct, takovýho hráče nejde nemít rád, ale platově to pro vás asi bude masakr a kdo ví, jestli už to nejlepší nemá za sebou, asi by potřeboval nějaký nový impuls .

Reagovat
10

Demirala i Dybaly by byla velká škoda, já bych je neprodával, psal jsem jména, o kterých se píše nejčastěji a zrovna tyhle dva jako jedni z mála mají nějakou hodnotu a zájemce.

Reagovat
Yzemi

Podle toho co se píše za šuškandy kolem týmu, tak patří do nevelké skupiny hráčů, kteří jsou vedením označení za nedotknutelné.

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě porazit Bolognu a parádní víkend.

Reagovat
10

Taková klasická Bologna, oni hrajou většinu času fakt dobře, člověk by si řekl tým na Evropu...no a pak dostanou góla z každý druhý akce soupeře

Reagovat
Inter Eterno Amore

umierajú na krásu ala Oranjes

Reagovat
Jajinek

Aktuálně jsme ve fázi, že nevyhrát titul by bylo obrovské zklamání a už bychom museli být banda idiotů abychom to nedokázali. A nyní už na 100% věřím, že to dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento týždeň som čítal, že kvôli finančným ťažkostiam by nám v lete mohla odísť jedna, či dve hviezdy. Ak by to bol Lukaku (cena 120 mil. eur), tak by sa jednalo o jednu hviezdu. Avšak ak by to bol Barella, Hakimi, Škriniar, Bastoni, tak o dve

Reagovat
cresposuper

Bologna dobry vykon, Schouten zahral ako Cambiasso.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra hrozná, ale 3 body se počítají. Forza Inter!

Reagovat
snuff24

TAAAAAANKKKKKK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele