Serie A - preview 25. kola

17.02.2018, 08:18, aktualizováno 19.02.2018, 08:24
Previews
Lazio nevyhrálo v pěti soutěžních zápasech po sobě a nelichotivou sérii hodlá ukončit v dohrávce pětadvacátého kola. Soupeře bude mít přijatelného, do hlavního města dorazí o záchranu bojující Hellas Verona...
SS Lazio - Hellas Verona  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku Serie A obstará domácí Lazio Řím, které na Olympijském stadionu vyzve Hellas. Trápící se celek z Verony by rád využil možné únavy účastníka pohárů a také jeho nevýrazné formy, třebaže sám má starostí dost.

Předposlední Hellas se v pondělí večer pokusí v rámci dohrávky 25. kola Serie A využít čas, který mu byl dán navíc. Z důvodů nasazení Lazia Řím v Evropské lize se duel veronského celku odehraje později než ostatní, což ale Hellasu vůbec vadit nemusí. Už tak má svých starostí dost a více času na trénink mu jistě prospěje. Hellas Verona se momentálně pohybuje v zóně sestupu.

S pozicí veronského celku to nevypadá příliš dobře. Zatím si Hellas připsal jen 16 bodů a jeho forma není příznivá. Z velké části může za jeho umístění špatná obrana, která zatím inkasovala už 48 branek a je druhou nejhorší defenzivou v lize. Naposledy Hellas sice nepředvedl nejhorší výkon, ale přesto od Sampdorie Janov dostal dvě branky a v samém závěru utkání mu nepomohla ani sebevětší snaha.

Působení Hellasu logicky vyvolává dotazy ohledně kompetence trenéra, na což razantně reaguje prezident Maurizio Setti. "Podle mého názoru to není řešení krize. Vyhození trenéra rozhodně není na pořadu dne a neuvažujeme o něm. Nehodláme trestat nebo hledat konkrétní viníky. Naopak se hodláme soustředit na naši práci a dělat ji co nejlépe. Každý tady musí chtít bojovat a dělat to, co trenér Pecchia uznává za nejlepší," prohlásil Setti.

Trenér Pecchia se musí obejít bez několika opor. Mimo hru jsou zranění Ferrari, Zaccagni, Cerci nebo Bianchetti. Ani Lazio nebude kompletní a na trávník stadionu ve Věčném městě nevyběhne zraněný Di Gennaro. Kromě něj nemůže do utkání kvůli kartám nastoupit ani Lucas Leiva.

Lazio se ještě nedávno nacházelo na skvělém třetím místě a trenér Inzaghi sklízel chválu ze všech stran. O pár týdnů později je situace úplně odlišná. Lazio už pět duelů v řadě nevyhrálo a čtyři z nich prohrálo. V minulém kole dostalo čtyři branky od Neapole a opět ukázalo, že kádr má limity psychické i kvalitativní. Aktuálně proto Laziu patří až pátá příčka a mnoho radosti neudělal římský celek svým příznivcům ani v Evropské lize.

Někdejší hráč Lazia Roberto Bacci je ale optimistou. "Nemůže se logicky dařit pořád. Na týmu je znát určitá únava a fakt, že hraje více soutěží. Nemá dostatek zkušeností a ani kvality, aby hrál naplno v Evropě i v náročné Serii A. To se ale hráči i trenér postupně naučí. Chce to jen lepší alternativy a čas. Lazio se zvedne a utkání s Hellasem na domácí půdě by mu k tomu mohlo pomoci," míní Bacci.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Caceres, de Vrij, Radu - Marušić, Parolo, Milinković-Savić, Lulić, Lukaku - Luis Alberto, Immobile
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - Heurtaux, Caracciolo, Vuković, Fares - Romulo, Büchel, Valoti - Kean, Matos, Petković
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.74 - 14.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Juventus FC  (neděle 12:30)
Juventus Turín má za sebou hodně náročné a nepříliš povedené utkání Ligy mistrů, na které chce reagovat tím nejlepším možným výsledkem. Tentokrát nebude cestovat daleko, protože jeho soupeřem bude v rámci městského derby Mazzarriho FC.

Nedělní poledne nabídne v italském fotbale velmi úspěšné a oceňované derby, které by mělo ukázat dostatek emocí i náboje. Turínské Derby della Mole pojmenované po slavné architektonické památce Piemontu tentokrát hostí Stadio Olimpico, jehož útroby zná nejdůvěrněji turínské FC. Býci

Poměrně nedávno se objevilo jisté video, které vztah Juventusu a konkurenčního FC s nadsázkou srovnávalo se sourozeneckým vztahem Cersei a Tyriona Lannisterů. Menší z obou turínských prvoligových celků sice zažil slavné chvíle a momenty, v nichž se před jeho umem klaněl fotbalový svět, ale zdá se, že na delší dobu zapadl do průměru italské kopané. Stará dáma naopak suverénně kraluje, i když v tomto ročníku se přetahuje o prvenství s Neapolí.

Zatím Bianconeri vždy chybí jeden krok, respektive naráží na neskutečně konzistentní Neapol. Ta sídlí na prvním místě a její náskok na druhý tým činí právě jediný bod. Juventus se snaží předhonit svého soupeře a využívá k tomu mimo jiné nejlepší útok v lize. I přes nestálou formu Gonzala Higuaína nebo problémy s Paulem Dybalou už ofenziva Juve nastřádala úctyhodných 61 branek!

Dvě z nich si připsala v minulém kole, ve kterém dokázala přehrát bojující Fiorentinu. O její pád se postaralo duo Federico Bernardeschi a Gonzalo Higuaín. Juventus se díky této výhře chtěl připravit na klíčový souboj Ligy mistrů, v níž jej čekal hladový Tottenham Hotspur. Ačkoli domácí začali v Turíně lépe a brzy vedli o dvě branky, Tottenham díky skvělému druhému poločasu dokázal srovnat a do odvety si odváží lepší skóre.

K tomu se vyjadřuje také Mario Sconcerti, který v rozhovoru pro Gazettu sdělil: "Juventus se po vyrovnávací brance Eriksena naprosto vzdal a téměř odešel ze hřiště. Bylo vidět, že hráči jsou zklamaní a nekoncentrovaní, což byla škoda. Tottenham opravdu ukázal hlad a chuť, čímž Juventus zaskočil. Teď se Bianconeri musí znovu zvednout a přesunout svou pozornost na ligu. Utkání s Turínem bude ideální šancí, jak ukázat, že se Juventus poučil."

Dobrou zprávou pro trenéra Allegriho, který byl po minulém utkání kritizován za sestavu i taktiku, je možné nasazení Paula Dybaly. Do hry by se také mohl dostat Asamoah na místě Alexe Sandra. Domácí nebudou mít k dispozici obránce Lyanca, ale jinak může trenér Walter Mazzarri počítat s téměř kompletním kádrem. V útoku by se měli opět představit Iago, Belotti a Niang.

Turínské FC dokázalo na domácí půdě porazit svého slavnějšího soka naposledy v roce 2015, ještě za časů Quagliarelly, Glika, Darmiana nebo Perese. Jinak ve vzájemných duelech vládne Juventus. Právě pohárový duel s Juventusem se stal tím posledním, který ještě na lavičce FC strávil srbský trenér Siniša Mihajlović. Po porážce byl odvolán a štafetu po něm převzal vracející se Walter Mazzarri.

Ten za dosud odehraných pět duelů ještě neprohrál, i když stálá forma také není jeho silnou stránkou. V minulém kole se Turín dočkal tří bodů v utkání s Udinese, proti němuž na domácí půdě skórovali obránce N‘Koulou a také střelec Belotti. Pro kompletnost údajů ještě dodám, že ostře sledovaný duel dostal na starosti zkušený sudí Daniele Orsato.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Burdisso, Molinaro - Baselli, Rincon, Obi - Iago Falqué, Belotti, Niang
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - De Sciglio, Benatia, Chiellini, Asamoah - Bencantur, Pjanić, Sturaro - Bernardeschi, Higuaín, Douglas Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.98 - 3.59 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Benevento Calcio - FC Crotone  (neděle 15:00)
Benevento je stále poslední a jen tak tuhle příčku neopustí, protože jeho forma je hodně mizerná. Jede debakl střídá další, ale Benevento cítí šanci nyní. V neděli odpoledne se totiž na stadion pojmenovaný po zesnulém Ciru Vigoritovi dostaví Crotone.

Před sezonou byly karty jasně rozdány a nebylo těžké vytipovat si kdo z týmů bude bojovat o záchranu. Nutno uznat, že pokud má někdo z těchto celků aktuálně dobrou formu a může reálně pomýšlet na únik do míst co možná nejdál od zóny sestupu, tak je to Crotone. Už čtyři po sobě jdoucí zápasy Crotone neprohrálo a o body obralo týmy jako Inter Milán nebo Cagliari.

V minulém kole se Crotone rovněž prezentovalo velmi dobrou podívanou a poradilo si s nebezpečnou Atalantou alespoň do té míry, že remizovalo. Navíc ještě dvě minuty před koncem nad silnějším soupeřem vedlo, ale v 88. minutě dostalo vyrovnávací branku od Palominy po chybě obrany. Ta není největším problémem Crotone, kterému se naopak nedaří skórovat.

Zatím si Crotone připsalo jen 19 branek a zlepšit to má také mladík Federico Ricci, který v rozhovoru pro TMW prozradil: "Máme jisté potíže vepředu, nedaří se nám zachovat si chladnou hlavu a proměňovat své šance. Těch nemáme vůbec málo a myslím, že se naši fanoušci musí bavit, ale naše snahy nepřináší kýžené výsledky. Jsem rád, že jsem se vrátil do Crotone, jsem k dispozici trenérovi a věřím, že utkání s Beneventem dotáhneme do vítězného konce."

Čarodějky naposledy dostaly od AS Řím pět branek, i když vedly a na jeho půdě zejména v první půli překvapily velmi aktivní hrou. I kvůli této porážce ale Benevento pokračuje v mizerných výkonech a usedá na dno ligové tabulky. Zatím má na svém kontě jen 7 pouhých bodů.

Největší potíže má zdaleka v obraně, která dostala už 56 branek a je nejhorší obranou v lize. Svůj podíl na tom má také Fabio Lucioni, jenž byl diskvalifikován na rok. Kromě něj se do hry nezapojí zranění Cataldi a Antei. Hosté přijedou bez Tumminella, Sampirisiho nebo Stoiana.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sagna, Costa, Djimsiti - Letizia, Sandro, Viola, Guilherme, D’Alessandro - Djuričić - Brignola
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Capuano, Martella - Barberis, Benali, Mandragora - Ricci, Trotta, Budimir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.27 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Bologna už ve třech posledních duelech nedokázala získat nějaké body a její forma se nadále zhoršuje. Čtvrtou porážku v řadě by jí moc rádo uštědřilo Sassuolo, které se na Stadio Renato Dall'Ara dostaví v neděli odpoledne.

Felsinei se v poslední době hodně trápí a jejich hra, ačkoli snahu jim kolikrát nelze upřít, nepřináší potřebné výsledky. Už tři poslední duely Bologna prohrála a sen o první desítce ligové tabulky se jim neustále vzdaluje. V minulém kole jejich propad ještě podpořilo utkání s Interem Milán. Ten měl sice co dělat, aby odpověděl na branku Rodriga Palacia třemi body, ale nakonec svou roli favorita zvládl.

Bologna naopak své cíle zatím nezvládá a ani proti Sassulu to nebude mít nikterak jednoduché. Vzhledem k minulému hodně emotivnímu utkání nemůže zkušený trenér Roberto Donadoni počítat hned se třemi vykartovanými hráči. Na svůj návrat na trávníky si tak počká trojice Palacio, Masina a Mbaye, přičemž hrát nebudou ani zranění Da Costa s Verdim.

Radost mohou Felsinei mít snad jen z toho, že proti Sassuolu se jim dlouhodobě daří a už ve čtyřech duelech po sobě s ním neprohráli. Ani Sassuolo se navíc nenachází v oslnivé formě. Někdejší účastník bojů Evropské ligy prohrává duel za duelem a sedm inkasovaných branek od Juventusu ukázalo jasné rezervy. Trenér Beppe Iachini naštěstí reagoval minulým kolem.

To nedopadlo vůbec špatně a Sassuolo si rozdělilo body s Cagliari, které je vždy nebezpečným sokem. Navíc dokázalo neinkasovat, což je po debaklu od Juventusu příjemná změna. Teď plánuje mnohem lepší výsledek a čerpá jistotu také z faktu, že se jeho marodka vyprazdňuje. K dispozici nebude pro duel s Bolognou pouze zraněný obránce Letschert.

Změn k lepšímu si všímá také kapitán Francesco Magnanelli, který v rozhovoru pro Gazzettu zmínil: "Proti Juventusu jsme se nesoustředili a totálně jsme propadali snad ve všem. V minulém utkání jsme ale hráli mnohem lépe a víme, že se můžeme ještě zlepšovat. Naše mužstvo přišlo o některé opory, ale má obrovský potenciál. Pevně věřím, že si s Bolognou poradíme," dodává zkušený záložník.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Krafth, De Maio, Gonzalez, Torosidis - Poli, Džemaili, Pulgar - Di Francesco, Destro, Orsolini
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Goldaniga, Acerbi, Peluso - Duncan, Missiroli, Magnanelli - Politano, Babacar, Berardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.18 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - SPAL 2013  (neděle 15:00)
Neapol má za sebou hrubě nezvládnuté utkání Evropské ligy, které ale jasně ukázalo, čemu trenér Sarri a jeho parta dávají přednost. Hlavní pozornost je upřena na Serii A, což mohou Partenopei dokázat proti trápícímu se SPALu.

Neapol patřila k největším favoritům Evropské ligy a minimálně na papíře neměla mít s Lipskem zase takové potíže. Jenže jednak je to italský tým, pro které je poslední dobou normální upřednostňovat domácí soutěž před poháry v Evropě a jednak speciálně Neapol po "pádu" z Ligy mistrů do ligy Evropské dávala jasně najevo, že má určité priority. Hlavní prioritou Neapole pro tento rok je jednoznačně boj o mistrovské Scudetto.

Partenopei tomu hodlají podřídit všechno a celý tým konečně věří, že by tohle mohl být jeho rok. Rok, kdy sesadí z trůnu Juventus Turín a kdy jeho atraktivní herní pojetí přinese očekávané výsledky. Stranou proto jde i Evropská liga, což trenér Sarri nepřímo naznačil skladbou základní jedenáctky, v níž proti Lipsku chybělo několik opor. Přesto se výsledek 3:1 pro hosty dá označit za překvapující.

Hlavní prioritou je liga, v níž má Neapol náskok jednoho bodu právě na druhý Juventus a hodlá tento náskok pro klid své duše ještě navýšit. V minulém kole se jí povedlo rovněž vyhrát, i když do vedení šlo pod Vesuvem Lazio Řím. Domácí ale ve druhé půli zabrali a připsali si čtyři branky.

Ke kádru Neapole a především zraněnému Areku Milikovi se vyjadřuje doktor Neapole, Alfonso De Nicola. "Neapol má výtečný kádr a všichni tady věříme, že bychom tento rok mohli vyhrát. To je síla, která nás spojuje. Co se týče absencí, tak zranění Arkadiusze Milika bylo opravdu vážné. Myslím, že do hry je už nějaký čas fyzicky připraven, ale to zdaleka neznamená, že je připraven mentálně a morálně. Na těchto aspektech se pracuje mnohem déle."

Neapoli chybí právě Milik a kromě něj také dlouhodobě zraněný Faouzi Ghoulam. Na trávníku neuvidíme ani rumunského stopera Chirichese. Hosté přijedou na stadion San Paolo bez zraněné trojky Borriello, Schiavon a Cionek, zatímco kvůli kartám nenastoupí ani Mattiello.

SPAL, jakkoli náročné chvíle prožívá, si dobře pamatuje, že první zápas proti Neapoli na začátku sezony vůbec nedopadl špatně, tým bojoval a jeho chuť překvapit byla ohromující. Přesto rozhodla zkušenost a kvalita Neapole, která zvítězila těsně 3:2. V rámci Serie A Neapol vyhrála posledních osm duelů se SPALem, i když většina z nich se odehrála v sezonách 1963 až 1968.

V současné chvíli se SPALu vůbec nedaří a trenér Leonardo Semplici musí odrážet téměř každodenní zprávy tisku o vlastním vyhazovu. Není se úplně čemu divit, že s tím média přicházejí, neboť SPAL je v tuto chvíli až na 18. příčce a na jeho kontě je pouze 17 bodů. To stačí pouze na boj o záchranu, který SPAL zatím svádí neúspěšně.

Trenér Semplici je ale optimistou, což potvrdil v rozhovoru pro Il Mattino. "Samozřejmě také čtu ty zprávy a není to příjemné, ale tlak je každodenní součástí mé práce a já jsem na něj zvyklý. Cítím podporu klubu i důvěru hráčů. Jsem optimista, nesmíme se vzdávat jako tým ani jako jednotlivci. Máme hodně náročný kalendář, ale když všichni uděláme maximum, tak můžeme překvapit," věří trenér Leonardo Semplici.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Meret - Vicari, Salamon, Felipe - Lazzari, Grassi, Viviani, Everton Luiz, Costa - Kurtić - Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.86 - 25.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina  (neděle 18:00)
Atalanta Bergamo se po bravurním výkonu v Evropské lize proti Borussii vrací na známé prostředí a před vlastními diváky uvítá Fiorentinu. Ambiciózní celek z Florencie prošel v létě zásadní obměnou a svou tvář stále teprve hledá.

Atalanta je příjemným překvapením v rámci ligy a především po dlouhé odmlce na poli Evropské ligy. V prostředí nabitém konkurencí se Orobici nezalekli a naopak postoupili do jarních bojů. V nich narazili na slavného soka a první duel v Německu jen dokázal, že s Atalantou se letos musí počítat. Celek z Bergama dokázal zaskočit Borusii a z Dortmundu si přivezl pro odvet velmi zajímavou a těsnou prohru 3:2.

Teď ale musí trenér Gasperini přijít na recept, jak z hráčů dostat opět to nejlepší a jak jejich síly obnovit. Atalanta se totiž v lize snaží zajistit si umístění mezi prvními šesti místy, která jsou vstupenkou do Evropy také pro příští rok. Zatím na šestou příčku ztrácí čtyři body a může za to mimo jiné také minulé kolo. V něm si totiž Atalanta nedokázala poradit s Crotone a provinční celek si s ní rozdělil body po remíze 1:1.

Atalanta má tu výhodu, že v kádru se pro duel s Violou neobjeví jen dvojice hráčů. Zranění jsou totiž Caldara a Rizzo, z nichž pouze v případě prvního jmenovaného jde o opravdu vážnou absenci. Hosté se z Florencie vydají do Bergama bez zraněného Lauriniho, ale jinak má zkušený trenér Stefano Pioli kompletní kádr.

V rozhovoru pro TMW zmínil někdejší kapitán Atalanty Luigino Pasciullo následující: "Musím uznat, že mě Atalanta mile překvapila. Myslím, že má pořád tak 45 procent šanci postoupit. Zvláště ten obrat po změně stran se jí povedl famózně. Teď se ale musí opět znovu koncentrovat na domácí ligu, protože by byla škoda, kdyby tak perspektivní kádr nenastupoval v Evropě také příští rok."

Absence v Evropě naopak reálně hrozí Viole, která na to není zase tak zvyklá. V současné chvíli je Fiorentina až na jedenáctém místě, na jejím kontě je pouze 31 bodů a její vyhlídky na stálou formu či nějaký náznak konzistence jsou mizivé. Velký letní exodus slavných a ověřených jmen si vybírá svou daň a trenér Pioli zatím nepotěšil tradiční majitele nebo náročné diváky.

Za posledních deset soutěžních duelů vyhrály Fialky jen třikrát a čtyřikrát už odcházely poraženy. V minulém kole se na slavný stadion Artemia Franchiho vrátil někdejší hvězdný "syn" Fiorentiny, Federico Bernardeschi. A právě on se spolu s argentinským šutérem Gonzalem Higuaínem postaral o to, že si Juventus Turín odvezl všechny tři body. Dokáže se Fiorentina zvednout proti Atalantě, nebo domácí potvrdí dobrou formu?
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Palomino, Tolói - Hateboer, Freuler, Cristante, de Roon, Spinazzola - Iličić, Petagna
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Milenković, Pezzella, Astori, Biraghi - Badelj, Benassi, Veretout - Chiesa, Simeone, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.31 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
AC Milán se pod vedením Gennara Gattusa neskutečně zvedá a zvládá souboje na dvou frontách. Slavný celek je nyní naplněn optimismem, což se mu bude hodit. V neděli večer se totiž na San Siru ukáže Sampdoria, která rovněž pase po pohárech.

Asi nejeden návštěvník Milána si jako jeho ozdobu vybaví dóm. V neděli večer se ale do středu pozornosti dostane místo gotické katedrály další slavná památka - stadion Giuseppeho Meazzy, přezdívaný San Siro. Ten totiž otevře své brány k večernímu duelu a čeká nás hodně zajímavý boj. Boj dvou týmů, které usilují o vstupenku do Evropy.

AC k ní neodmyslitelně patří, ale v posledních letech, snad fanoušci prominou, si ji naprosto nezasloužilo. Konečně se ale zdá, že se blýská na lepší časy. Po mnoha trenérech, kteří na lavičku přešli coby slavní hráči a legendy klubu, se zdá, že se další z mnoha sázek vyplácí. Muž, který nalil do hráčů i fanoušků optimismus, se jmenuje Gennaro Gattuso.

Jako hráč si získal respekt a teď se snaží o podobné výsledky také coby trenér. A pod jeho dohledem AC roste. Už devět soutěžních duelů Rossoneri neprohráli, v lize jim patří solidní sedmé místo a na Evropskou ligu to není daleko. Přesněji řečeno tři body. A protože je před AC právě Sampdoria, bude tenhle souboj ještě zajímavější.

Někdejší hráč AC Luigi Sala milánskému velkoklubu v duelu věří. "To, co předvádí trenér Gattuso, čekal asi málokdo. Na to, kolik má zkušeností, si vede neskutečně dobře. Podává stále lepší výkony, umí motivovat hráče a také se ukazuje jako skvělý taktik. Má samozřejmě hodně kvalitní kádr, do kterého se investovalo mnoho peněz, ale ani s tím si neporadí špatný trenér. Věřím, že AC ještě v tabulce postoupí."

Minulé kolo mu parádně vyšlo, když AC nadělilo čtyři branky nováčkovi SPALu. Kromě toho si Rossoneri střihli také duel v rámci Evropské ligy a taktéž Ludogorec od nich dostal tři branky. Dobré výsledky ale nejsou cizí ani dalšímu soupeři AC, janovské Sampdorii. Námořníci se pod vedením trenéra Giampaola zlepšují a míří za Evropou.

Jediným větším problémem AC by mohla být únava v kombinaci s absencemi. Zraněná je trojice Kalinić, Storari a Conti, přičemž kvůli kartám přijde o populární zápas také Kessiè. Ani Blucerchiati nebudou kompletní, protože z důvodu zranění jim schází Dennis Praet a za karty pyká brankář Vid Belec.

Janovská Sampdoria vyhrála dvě poslední ligové konfrontace s AC a pokaždé udržela čisté konto. Aktuálně drží sérii pěti soutěžních duelů, ve kterých nepoznala přemožitele. V minulém kole se na AC dobře připravila, když díky skvělému druhému poločasu na domácí půdě porazila o dvě branky Hellas Verona.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodríguez - Bonaventura, Biglia, Locatelli - Suso, Cutrone, Çalhanoğlu
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Murru - Torreira, Barreto, Linetty - Ramírez - Quagliarella, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.98 - 5.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (sobota 15:00)
Sobotní program nejvyšší italské ligy nabídne tři duely a jako první se do sebe pustí domácí Udinese s AS Řím. Římané v týdnu očekávají ostře sledovaný duel Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck a pokusí se proti výbornému Oddově mužstvu připravit co nejlépe.

Vlky z hlavního města čeká výlet na nedávno přejmenovaný stadion Dacia Arena, který je s historií AS velmi úzce propojen. V jeho útrobách totiž působila nejedna budoucí opora AS Řím a své trenérské počátky zde vytvářel také populární trenér Luciano Spalletti. Historické statistiky jasně favorizují AS Řím, ale bližší pohled by tak optimistický být nemusel.

Oba soupeři toho spolu sehráli opravdu mnoho, přičemž poslední duely jasně potvrzují nadvládu římského mužstva. Už devět duelů v řadě vyhráli hráči AS, zatímco poslední výhra Udinese na jeho půdě se konala v roce 2011. Tým trenéra Massima Odda ale pod vedením mladého kouče reprezentuje hodně ambiciózní mužstvo s jasnou koncepcí, které umí zatopit nejednomu soupeři.

Za posledních deset soutěžních duelů Bianconeri prohráli jen třikrát, jednou z toho v minulém kole. Nestačili na nově se rodící Mazzarriho mužstvo, FC Turín. Jinak si ale Udinese dokázalo získat fanoušky aktivní hrou a nápaditými kombinacemi, které mu zatím zajistili průběžné desáté místo. Menší problém by mohla představovat absence střelce Lasagny, který se v minulém kole zranil a nebude k dispozici možná ještě pár měsíců.

Kromě hlavního útočníka Udinese nejsou fit ani Zampano s Pezzelou, čímž vzniká pro Odda problém po stranách. Tam má problémy také AS, které stále nemůže počítat s Karsdorpem. Bruno Peres sice trénuje, ale v milosti stále není. Zraněn pak je Maxime Gonalons a zápasovou formu stále nemá Daniele De Rossi. Zpět po odpykání trestu jsou ale Pellegrini s Nainggolanem.

Trenér Di Francesco pak musí pečlivě zvážit, koho do hry postaví. Blíží se totiž očekávaný duel Ligy mistrů. V ní se proti AS postaví Šachtar Doněck, který usiluje o respekt a zopakování jedenáct let starého postupu. AS Řím se postupně dostává ven z krize, která jej postihla na přelomu roku a která jej na chvíli dostala mimo první čtyřku. Ta je spojena s Ligou mistrů pro příští rok, což je pro Giallorossi cíl.

Potvrzuje ho i španělský sportovní ředitel AS, Monchi. "Liga mistrů je pro nás nutnost, jasný cíl. Z hlediska sportovního i ekonomického v ní chceme působit každý rok a dojít v ní co nejdál. Přispívá to k našemu sportovnímu rozvoji a umožňuje nám to se vyvíjet jako klub. Teď neprožíváme ideální období, ale v poslední době jsme viděli mnoho náznaků, že se naše situace zlepšuje. Pevně věříme trenérovi i hráčům," dodává tvůrce úspěchů v Seville.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Danilo, Samir - Widmer, Barák, Behrami, Jankto, Adnan - De Paul, Maxi López
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Pellegrini, Strootman - Ünder, Nainggolan, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.78 - 3.72 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
Před Cagliari stojí velká výzva, protože v sobotu odpoledne cestuje do Verony. Cagliari sice neprožívá zrovna ideální období, ale domácí Chievo je na tom ještě mnohem hůře. Dokáže se domácí mužstvo zmátořit proti návštěvě ze Sardinie?

Chievo nenávratně spěje do sestupové zóny, kam podle mnoha fanoušků a obdivovatelů italského calcia patří už několik let. Vždy se ale zázračně udrží mezi italskou elitou a scénář se každý rok opakuje nehledě na posily, odchody či konkurenci. Současná pozice Chieva je žalostná, třebaže jeho městský rival zažívá ještě horší chvíle. Mussi Volanti jsou aktuálně na 16. místě a na sestupové příčky mají náskok pouhých pěti bodů.

V minulém kole si Chievo moc dobře nevedlo, i když dlouho sahalo po remíze. Jedinou branku utkání s Janovem nakonec měl na svědomí Diego Laxalt a potrestal Chievo dokonce až v nastaveném čase. Tím Chievo jen navršilo další kopec smůly a prodloužilo svou sérii čtyř prohraných zápasů v řadě. Zatím Chievo Verona v tomto ligovém ročníku vyhrálo jen pět soutěžních duelů, což je zkrátka málo.

A to je něco, co se podle brankáře Sorrentina musí změnit. "Jsme v hodně náročné situaci, jak fyzicky tak psychicky. Nedaří se nám herně a i když to na trénincích vypadá slibně, děláme pak v zápase zbytečné chyby. Častokrát až v samém závěru, kdy ztratíme koncentraci a inkasujeme. Tohle musí přestat, chceme otočit stránku a začít s lepšími výkony. V tomto ohledu bude sobotní duel s Cagliari hodně důležitý," dodává veronská opora mezi třemi tyčemi.

Chievo se musí obejít bez útočníka Roberta Ingleseho, kterého trápí svalové potíže. Do hry se po odpykání karetního trestu vrací Cacciatore. Cagliari postrádá duo zraněných hráčů v podobě Faraga a Cigariniho, zatímco do hry může opět naskočit Pedro. A to je vítaná posila. Cagliari už tři duely po sobě neprohrálo a v minulém kole se mu po výhře nad Spalem povedlo připsat si bod na půdě nevyzpytatelného Sassuola.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Bani, Gamberini, Jaroszynski - Castro, Radovanović, Hetemaj - Giaccherini, Birsa - Meggiorini
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Andreolli, Ceppitelli, Castan - Padoin, Barella, Ionita, Lykogiannis - João Pedro - Farias, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.17 - 3.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Inter Milán  (sobota 20:45)
Janovské CFC se vrací do formy a v posledních duelech dokázalo zaskočit i favorizované Lazio. Především na jeho závěrečné minuty si musí Inter Milán dávat velký pozor, pokud chce prodloužit svou sérii šesti zápasů v řadě bez porážky.

Inter Milán se vrátil na třetí příčku Serie A, což je s podivem, vzhledem k tomu, kolik bodů už dokázal poztrácet. Zatímco boj o první místo vrcholí a neustává pronásledování Neapole ze strany turínského Juventusu, třetí příčka zatím takový vytrvalý zájem nezažívá. Lazio se v minulých týdnech nevyvarovalo pádu a Inter Milán s římským AS dlouhodobě zažívají krizi. Oba navíc mají v dalším kole poměrně náročné soupeře.

Inter Milán cestuje do Janova, kde se na Marassi pokusí obrat o všechny body místní CFC. Grifové nedávno vyměnili trenéra a na lavičku usedl zkušený taktik Davide Ballardini, ale ani pod jeho vedením se o nějaké ustálené a konzistentní formě hovořit nedá. Jen za posledních deset soutěžních duelů Grifové vystřídali čtyři výhry, stejný počet porážek a k tomu ještě dvě remízy.

Už dvě poslední kola ale ukazují, že jsou ochotní bojovat, často až do samého závěru. Právě na konci utkání se jim daří definitivně strhnout vedení na svou stranu. V nastavení se Diego Laxalt trefil proti Laziu a také v minulém kole, kdy jeho branka z 90. minuty stačila na vyloupení Verony. Trenér Ballardini, který spočítal už jubilejních 100 dní na trenérské lavičce Grifů, hovořil o formě mužstva s médii.

"Mých prvních sto dní? Není to zase tak velké číslo, abych jej nějak slavil. Ukazuje, že mám před sebou plno práce, kterou musím udělat. Nám se začalo v minulých dnech dařit, ale je to výsledek mnoha a mnoha hodin na tréninku, které zaměřujeme specifickým způsobem. Pracujeme především na koncentraci a lepší finální fázi, což se nám na začátku nedařilo. Myslím, že i proti Interu máme šanci, ale musíme být odhodlaní a koncentrovaní. Mnoho šancí od soupeře nedostaneme."

Inter šéfuje Luciano Spalletti a i když ani jeho angažmá neprobíhá podle předpokladů nebo přání movitých majitelů, přesto se milánskému celku daří držet se na třetím místě. Jeho náskok na čtvrtý AS Řím ale činí pouhý bod a další z římských mužstev má ztrátu pouhých dvou bodů, takže vše je otevřené. Inter už šest duelů neprohrál a v minulém kole si připsal klíčové tři body, i když se nerodily snadno.

Bologna hodně dlouho vzdorovala a nakonec ji nalomilo dvojité vyloučení, čehož Inter využil. Po dlouhých osmi duelech tak Inter znovu vyhrál. Domácím nyní scházejí zranění Izzo, Miguel Veloso a Rossi, přičemž Inter postrádá stopera Mirandu. Zcela fit pak není duo Icardi a Perišić.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Spolli, Zukanović - Pereira, L. Rigoni, Bertolacci, Hiljemark, Laxalt - Pandev, Taarabt
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cancelo, Škriniar, Lisandro Lopez, D'Ambrosio - Vecino, Valero - Karamoh, Rafinha, Perišić - Éder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.16 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol24203154:1563
2.Juventus FC24202261:1562
3.Inter Milán24139240:1948
4.AS Řím24145538:1947
5.SS Lazio24144659:3346
6.UC Sampdoria24125744:3241
7.AC Milán24115834:3038
8.Atalanta Bergamo24107736:2837
9.Turín FC24812435:2936
10.Udinese Calcio241031136:3433
11.ACF Fiorentina2487933:3131
12.Janov CFC24761119:2527
13.Bologna FC24831329:3727
14.Cagliari Calcio24741322:3425
15.US Sassuolo24651314:4123
16.Chievo Verona24571221:4122
17.FC Crotone24561319:4121
18.SPAL 201324381323:4617
19.Hellas Verona24441622:4816
20.Benevento Calcio24212115:567

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (256)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

tak EF nám nejako verí

FORZA INTER !

Reagovat
Largo

Janov date. Kdyz si date pozor na ty zavery zapasu, tak jo.

Reagovat
Votas

Podle Gazzetty bude v základu Ranocchia, takže automaticky začínáme s handicapem. Do toho bez Perišiče a Icardiho nemáme prakticky útok. Bude to těžký.

Reagovat
Forza_Inter

tak Ranocchia túto sezónu je niečo úplne iné ako Ranocchia z minulých sezón...

a absencia Perišiča je skôr výhra :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Perišič hraje nebo nehraje tak to v posledních 10-11 zápasech bylo uplně jedno...většina ani nevěděla že je na hřišti.... takže za mě jedině plus.....a Eder je do mezihry taky lepší jak Icardi který se dotkne 7x za zápas balonu....uvidíme Forza Inter

Reagovat
cresposuper

Eder nehral tie dva zapasy o nic horsie nez Icardi, Perisic na lavicke v sucasnej forme je vyhra, ako pise kolega a Rano mi v tych par zapasoch neprisiel vyrazne horsi nez Miranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to stejně jedno místo Perišiče bude hrát Candreva takže jsme stejně o hráče mín....

Reagovat
Pipo123

No pozor Inter v závere dostava a Laxalt v poslednych minútach dava

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny, ten Schick si ani nevrzne...

Reagovat
Largo

Dneska ho tam určitě pošle, uvidíš....a pak uvidíš, proč si ani nevrzne

Reagovat
smazaný uživatel

No

Ale me se libi kdyz nastoupi, je videt a neda se rict ze by nezvladal..

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, kde ze hraje Kozak?

Reagovat
smazaný uživatel

Bari

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Skóre 1:0 po tý penaltě by tomuhle zápasu slušelo víc. Nic světobornýho nepředvádíme, ale snažíme se víc a Alissona zaměstnávaj v podstatě jen naši hráči.

Přijde mi, že snad jedinej Ünder se fakt snaží něco vymyslet, jinak se každej s míčem u nohy bojí udělat víc kroků. Od El Shaarawyho po Pellegriniho nebo Florka. Jesus opět tragédie, splašenej kůň. A Džeko.... děá finty s míčem třicet metrů od brány. Tu přechodovou fázi hrozně zpomaluje....

Reagovat
smazaný uživatel

Po jaký penaltě?

Reagovat
Largo

Ruka Adnana....podle mě jasná.

Reagovat
10

tam byl odraz od jeho nohy, ne?

Reagovat
Largo

Jo, ale trefil míč rukou... Parkrát už jsem to viděl pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se fakt nepíská..

Reagovat
Largo

Parkrat uz jsem to prave v Italii videl...

Reagovat
Lech

Uplne v klidu piskatelna, utocnik si ho chtel obhodit, blbym dotekem se to odrazilo na ruku = zabranil tomu obhozeni rukou, hotovo, smula, pencle piskatelna jak na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Baraka chcem ako náhradu za Parola, dnes síce stratil dosť lôpt, ale je ho vidieť, snaží sa, bojuje aj smerom dozadu, super hráčik

Reagovat
10

to se mi z Udine spíš líbí Fofana

Reagovat
cresposuper

Myslis celkovo? Mne prave pride , ze ma trosku slabsiu sezonu nez minulu.

Reagovat
10

jj, celkově...po tom zranění ho vidím dneska asi potřetí, je možný, že to je oproti minulý sezoně slabší, ale typologicky by se mi do zálohy Juve hodil

Sammir je taky hodně zajímavej hráč

Reagovat
Pipo123

Aj ten je super

Reagovat
Largo

Reagovat
10

záloha AS strašná bída, to je hurá fotbal od obrany do útoku...snahu Udine hrát na brejky s tím dřevěným kolohnátem v útoku jsem taky úplně nepochopil

Reagovat
Largo

Perica je dřevo do vápna no. Ale lepší než Maxi asi....

Reagovat
10

těžko říct, Fazio s Manolasem si Pericu mažou na chleba, nemá šanci ani nic ve vzduchu...škoda Lasagni, ten by se tam dneska hodil

Reagovat
10

minutu poté tam dřevák Fazia vykoupe jak nikdy...

Reagovat
Largo

To jo, jejich nejlepší střelec. Hlavně u toho myslí, což se u Pericy říct nedá.

Reagovat
Largo

Bral bych Widmera jako náhradu za Karsdorpa místo Perese....

Reagovat
10

už by měl udělat krok nahoru

Reagovat
Largo

Právě, je tam už dlouho....

Reagovat
olis

Armero 2

Reagovat
cresposuper

Armero mal aspon jednu top sezonu, tento ani to.

Reagovat
Largo

Drží Udinese daleko dýl.

Reagovat
Largo

Džeko jak Messi, hračička.... nechápu, proč nenahrál na volnýho Ündera. Proč to zakončoval z úhlu sám. Typickej Džeko.

Reagovat
Maritazzi

Florenzi má syndrom Perese nebo co to je? Ten nezahrál dobrej zápas tři měsíce, s klapkama na očích centry nikam, laciný ztráty, hrůza.

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

kapitan

Reagovat
Emmett Brown

Under super forma

Reagovat
Maritazzi

Tohle je král, neskutečně roste každym zápasem.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Maritazzi

To, že Džeko dohrává každej zápas, je mi fakt největší záhadou..

Reagovat
Largo

Dávno by měl střídat, poslal bych tam Patrika nebo Defrela, oba by byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
10

aktuálně je na hřišti stejně Čechů jako Italů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mazec ze v Udine v zakladu zadnej, to je hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

Mm, tak zas picu... Vocas ze tam lez..

Reagovat
cresposuper

Jankto to je dement

Reagovat
10

to je debil

Reagovat
10

Barák nenahrál De Paulovi ani jednou přesně...i na metr mu to hodí jak psovi

Reagovat
Maritazzi

Nenatíral ho pár měsíců zpátky v nějakym rozhovoru?

Reagovat
10

"Teď jsem poznal v zápase se Sampdorií, že tam na sebe naráží obrovská ega. Jako Udine absolutně nehrajeme týmově, každý hraje za sebe. Třeba Rodrigo De Paul přihrává jenom (Maxi) Lópezovi, mně nepřihraje nikdy. A když mu nepřihraju, je schopný za mnou běžet přes celé hřiště a nadávat mi," popsal reprezentant situaci.

se De Paulovi nějak přestávám divit

Reagovat
Snatus

Náhodou, dneska mu dobře nahrál na tu akci na začátku 2. poločasu, skvěle mu to přehodil přes dva hráče a nabíhal si na finálku, kdyby to Paul dal, tak jde sám na golmana. Paul mně dneska připadal jako úplný kokot na tom hřišti.

Reagovat
Lech

Defrel parada, vybojoval mic bojovnosti kterou ukazuje kazdy zapas, libi se mi. Cengiz si konecne veri

Reagovat
smazaný uživatel

Cengiz potreboval a stále potrebuje čas. defrel zase potrebuje príležitosti na ihrisku. Na toho Džeka sa nedá pozerať, chodiaca lenivosť

Reagovat
Largo

Pokud nekoho z Udinese, tak bych vzhledem k nasim slabinam uvazoval o koupi dvojice Barák a Widmer. Technicky, mysli u toho hlavou, mlady a maj potencial.

Reagovat
dave30

Dnes mu to moc nešlo, ale to se může stát. Jenom mi přijde, že je strašně pomalý.

Reagovat
Snatus

Má divný styl běhu, ale to bude asi kvůli těm problémům se zády.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha na nahradnikoch

Reagovat
smazaný uživatel

nie je ready na cely zapas este. uplne logicke a spravne rozhodnutie

Reagovat
smazaný uživatel

A kedy bude? V tomto veku musi byt ready tyzden po zraneni

Reagovat
sinter

tak určite...

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Artaxerxes

Tak snad jsem viděl PSG proti Štrasburku, tak snad nám to s tim Janovem půjde podobně

Reagovat
Artaxerxes

Handa docela nad věcí

Reagovat
10

Rano měl jít ven, Inter se mohl zbavit handicapu

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

No keby ho rozhodca predtým vylúči za ten lakeť (druhá žltá mala byť), tak by na tom boli asi lepšie ako takto

Reagovat
10

Mohli mít naději na remízu, rozhodčí hrubě ovlivnil výsledek zápasu...čekám protest

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo aj vysvetloval Rano rozhodcovi ked isli do satne, mozno uz protestoval...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

co si debil to co bolo. chudak Rano. vcera 30 rokov, dnes kapitan a vlastny gol. Ten chalan musel byt v minulom najstastnejsi clovek na svete. bad luck brian

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale mal stastie ze ho nevylucil

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb, co se muze stat, kdyz je tym pod dekou... Stejne jak v zivote.

Reagovat
Dejwa

Utrpení a čekání na Rafinhu.. škoda, že to teď tak dojebali, to už bude těžký vyhrát s aktuálním materiálem

Reagovat
cresposuper

Zasluzene, Janov lepsi. Rafinha za Borju a snad sa zobudime.

Reagovat
Artaxerxes

Je hrozný se dívat na to, jak nás ten Janov přehrává, ale tak co asi fakt čekat s tim útokem co tam máme a tou zálohou a tou obranou a ten Handa taky nic moc dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Žabý princ mi ako kapitán dáva divné deja vu flashbacki.

Reagovat
Artaxerxes

Ale tak to máme za to, že ho tam furt máme, co čekat od takovýho hráče po takový době... a já myslel, že snad přišla nějaká náhrada, ale on stejně hraje, tak asi prostě je to schválně nebo nevim

Reagovat
Panděvova ofina

Zasloužili jsme si gol. Ta hra, kterou předvádíme nemá žádnou koncepci. Vždyť to vypadá, jako když spolu hrají poprvé. Gagliardini nevyhrál jedinou hlavu, Vecino je posouvač a Borja taky není to, co ve Fiore. Jestli v létě nepřivedou týmu mozek a srdce, tak je po všem. Jen prostě nepochopím, jak je možné, že se to najednou tak zhoršilo. To si celý tým najednou řekl, že LM hrát nechce, nebo co?! Jen to, jak jsme k tomu měli a snad pořád máme našlápnuto, jako už dlouho ne, musí ty hráče strašně motivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ono ked som videl aj zapasy na zaciatku sezony (ked sa darilo), tak to nebolo kreativitou nic extra, cakal som ze raz na to dojdete a ten cas je teraz

Reagovat
Panděvova ofina

Promiň, ale ti hráči ve středu hřiště a hlavně na lajnách si to alespoň uměli nahrát. Teď jsme rádi, že si zpracujeme balon na dva metry. Ze začátku se mi naše hra i líbila, teď mi krvácí oči.

Reagovat
smazaný uživatel

+ darované víťazstvo od rozhodcu proti AC...

Reagovat
Artaxerxes

Ty výhry byly o jeden gól často proti nějakejm ne zas tak silnejm týmům. Ne všecko, ale spousta toho byla dost podobně jako teď

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol Janovu je obrovske stastie pre nich (smola pre Ranocchiu), ale aj tak Inter za polcas nic nepredviedol, ziadna kreativna myslienka dopredu, viac cakam od Candrevu a aj Valera

Reagovat
rossoneri89

Laxaaaaaaalt

Reagovat
rossoneri89

tak Pandeeeev nakoniec

Reagovat
Panděvova ofina

Ono je to jedno, oba za nás hráli.

Reagovat
rossoneri89

tiez ma to napadlo ....Pandeva som u vas velmi nemal rad

Reagovat
Panděvova ofina

Předpokládám, že kvůli jednomu trestňáku

Reagovat
rossoneri89

ani nie... celkovo mi bol nesympaticky ... ako ani teraz Icardi ... naopak Milito mi prisiel v pohode ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laxalta si ani nepamatam, ze hral za Inter, nejak mi to ušlo...

Reagovat
10

Panděvova ofina

Reagovat
Panděvova ofina

Goriššššššš ! :) Je skvělej na svůj věk.

Reagovat
Artaxerxes

No teď se bude Rafinha muset docela předvíst

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len dúfam, že žiadny interista tu nezostal doma kvôli tomuto zápasu, miesto toho aby sa išiel zabaviť niekde atď... No Rafinha teraz, uvidíme...

Reagovat
Artaxerxes

Tak přece si to nenechám ujít, přeci je to Inter

Navíc vlastňák od Rana a gól od hráče co od nás hrál, to je ještě o to víc Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si masochista co?

Reagovat
Artaxerxes

On když to člověk sleduje pár let tak už v tom pak rozezná umění svýho druhu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat, fandí se i když se nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, tak to ma byť... Len podpichujem, takisto sledujem skoro kazdy zapas AC.

Reagovat
rossoneri89

Laxalt zapijal kavu RedBullom??? ten hrac je vsade

Reagovat
Artaxerxes

Možná by nám byl platnější než Ansaldi, co jsme za něj směnili

Reagovat
smazaný uživatel

Lapadula na plac, pome chlapce

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už to vzdávam dnes to je v p*dely a hlboko. Toto je ako hrôza. My tú LM ešte pre**beme! Balkančatá nič, Icardi zranený, Candreva je drevo, Dalbert a Cancelo by bola asi naj 2 ofenzívnych obrancov v lige ale načo radšej DAmbrosia, kapitánom je žabička...

Máme to ťažké...

Reagovat
Deki

jak můžeš chtít po takových výkonech LM? navíc na ní máme šanci jen díky mizerným výkonům ostatních. AS to nějak uhraje a kéžby tam ze 4. místa šla Doria nebo Atalanta...

já se dneska na zápas vykašlal, ačkoli mám volný večer. už na to taky nemám

Reagovat
Antijuve

Třešnička na dortu... Epic na place!

Reagovat
10

Karamoh neudělal snad jedinou věc dobře... Spal si Candrevu docela vychutnává

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som si ani Edera moc nevsimol, ze hra....

Reagovat
Artaxerxes

Tak teď už je to asi docela jedno a ono to tomu Candrevovi taky neuškodí

Reagovat
Panděvova ofina

Každý nadcházející zápas doufám a těším se, že přes ten týden něco nového vymyslí, nebo alespoň pokusí nějak vyřešit tu herní krizi jiným systémem a rozestavěním, ale pokaždé jsem posazen do křesla ještě horším výkonem, než předešlý zápas. Proč nemůžeme hrát normálně?! Aspoň trochu....

Reagovat
Artaxerxes

Aspoň teď zas uviděj lidi, že Karamoh nejni žádná záchrana

Reagovat
Panděvova ofina

To o něm nikdo netvrdil

Reagovat
Artaxerxes

Tady ne, ale jinde na internetech byli tací.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hej, Candreva nie je ziadny zazrak tiez, ale presne dnes bol este z tej "utocnej" trojice daleko najnebezpecnejsi... Karamoh a Eder nepredviedli absolutne nic.. a predsa strieda Candrevu

Reagovat
Alberto Aquilani

Hh, sme sa dostali do čela tejto paralympiády :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že vás ještě doženeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Nejhorší je na tom to, že když odejde Brozovič např. do Sevilly , tak se z něj ihned stane klíčový hráč, srdce a tahoun zálohy, který je naprosto bez emocí. To samé platí třeba o Gagliardinim v Juve. Tam by byl určitě špičkový hlavičkář.

Reagovat
Artaxerxes

Musíme přejít na systém podílů z příštích přestupů

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

Szczesny; De Sciglio, Rugani, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanic, Sturaro; Douglas Costa, Higuain, Alex Sandro.

Reagovat
smazaný uživatel

proč máš Sandra posledního vypadá to jak když hraje vedle Pipity

Reagovat
smazaný uživatel

No ono aj bude hrať vedľa Pipity na krídle :)

Boha ale ten zk... Sturaro a Khedira.. to bude zasa hra

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Allegri je velecurak

Reagovat
smazaný uživatel

to je sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto este nech prejebe Sturara a Khediru nech clovek nemusi vidiet tie dva polena na ihrisku

Reagovat
M11

Docela si to zase vyzirame

Reagovat
smazaný uživatel

Manžukič je zraněnej, že není ani na lávce??

Reagovat
M11

Dela si prdel bez karty takovy humus ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zda sa mi to alebo hraju od zapasu k zapasu horsie ?

Reagovat
blaugrana

Dnes to snad rozhodne Dybala.

Reagovat
DelPiero137

To je zasa zostava a sracka. V podstate celu sezonu nema vlastny prejav, len zastarale nakopni z kridla alebo z obrany a ono sa to nejako doklepsne. Jediny Costa dokaze ako tak nieco vymysliet.

Reagovat
smazaný uživatel

RETE

Reagovat
M11

SANDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
M11

FEDE dalsi acko.. fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Berna je prostě skvělej hráč.

Reagovat
DelPiero137

Berna

Reagovat
smazaný uživatel

FedeSandro #rockngoal

Reagovat
oli9

Ten Dybala je zraněný nebo proč ho nestaví ... když jsou všichni utočníci mimo??

Reagovat
blaugrana

Po zraneni a vraj ani formu nema.

Reagovat
blaugrana

Inac ako tak pozeran na Juve, tak to je ajo Barca. Hnusny futbal s fobrou obranou a vysledkami.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Tottenham teda obrana moc dobrá nebyla

Reagovat
blaugrana

Tak nesudim na zaklade jedneho zapasu.

Reagovat
DelPiero137

Ak si ani v takomto zapase, pri sucasnej marodke/forme hracov nekopne Marchisio a Lichsteijner tak je to nieco zle. Nemam ani chut sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si clovek zoberie ze niekedy malo Juve v zalohe Pogbu,Vidala a Pirla a teraz tam beha Sturaro a Khedira tak sa cloveku chce plakat

Reagovat
blaugrana

To poznam. Barca tiez mala Xaviho a mladeho Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neostava nic ine len spominat na stare dobre casy

Reagovat
Airus

Max je prostě pračůrák. Je jedno kolik už minut je Sami totálně k hovnu, beztak bude hrát. I Stura vedle něj vypadá jak Xavi

Ani nepočítal s možností že by se nám mohl zranit hroťák (už dvě sezóny), jestli je to něco vážnějšího tak bude muset řvát calma calma po celém Turíně.

Reagovat
Airus

další nekoukatelnej zápas dle Allegriho not... ale výsledky jsou, no

Reagovat
smazaný uživatel

Napsals to presne. Vykon Turina byl kazdopadne hrozny.

Reagovat
Largo

No, spíš výsledek. Výsledek proti Tottenhamu bych moc nepočítal.

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. All. Sarri

SPAL (3-5-1-1): Meret; Salamon, Felipe, Vicari; Lazzari, Schiattarella, Viviani, Grassi, Dramè; Kurtic, Antenucci. All. Semplici

Forza Napoli!

Reagovat
JessePinkman

Snad to bude lepší fotbal, než v poledne.

Reagovat
JessePinkman

Jak může hrát Sturaro střed zálohy v Juve...

Reagovat
Largo

A kde jinde by ho měl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrat vubec on na juve proste nema

Reagovat
popltak

Tolik k úrovni Serie A, jestli tomuto týmy nedokáží dát branku..

Reagovat
smazaný uživatel

Spal zatím bezzube.. Ale nesmíme se spokojit s jednobrankovym náskokem.

Reagovat
nevros

Kluci, ten Wojta chyta tak dobre, ze je Buffon na lavicce, nebo co? Ted na to cucim, ze dnes chytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal v lize a pak proti Tottenhamu.. Allegri říkal, že ho nechá odpočinout v tomhle zápase..

Reagovat
KillSwitch

ja si myslím, že by mal chytať Szczesny proti Tottenhamu...pozná ich a Buffon mi pripadal trocha spomalený v tom zápase

Reagovat
Setwo

v ktorej galaxii je toto ofsajd ?

Reagovat
smazaný uživatel

měl tam sice jenom nohu, ale ofsajd to byl..

Reagovat
Eldarion

G Donnarumma; Calabria, Romagnoli, Bonucci, Ricardo Rodriguez; Montolivo, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone, Calhanoglu

Kessie vo forme bude chýbať aj keď Montolivo mal tento rok svetlé momenty na tejto pozícii ale proti tomu silnému stredu čo má momentálne Sampa to bude dosť ťažké. Dnes ale La vendetta del Diavolo za tých zimných 2:0

Forza Milan!

Reagovat
Eldarion

Dosť prísna penalta ale Rodriguez

Reagovat
rossoneri89

velmi slabo kopnuta

Reagovat
Eldarion

JAAAAACK

Reagovat
rossoneri89

Bonaventuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Krása ,začíname hrať pekný futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna akcia krásny gól, Jack

Reagovat
Pipo123

Rukaaa

Reagovat
mojmira

Nooo podle mě pískatelná

Reagovat
ED91

Normálne sa pekne pozerá na tú hru AC

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tomu nemůžu věřit

Reagovat
10

to bych teda rád viděl ještě jednou, jestli tohle i po VARu považoval za ok...přišlo mi to jak z volejbalu

Reagovat
GEGE

jasnější ruku jsem už dlouho neviděl...

Reagovat
10

oni to ukázali jen jednou z hlavní tribuny, nevím jestli tam nebyla ještě teč

Reagovat
GEGE

rusáci to ukazovali několikrát...jestli tohle není pencle tak už fakt nevim...

Reagovat
10

hmm...tam nešlo o neúmyslu mluvit, vždyť to letělo den

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná možnosť ma napadá prečo to nepískli je, že to vyhodnotil u videa ako faul útočníka. K nejakému kontaktu a súboju tam prišlo. Iná možnosť mňa nenapadá. Inak je to jasná ruka samozrejme.

Reagovat
LesyJePan

Ktorú ruku myslite? Toho Calabriu?

Reagovat
10
Reagovat
CubONE

To aj pozerali na VARe? Vobec som si nevsimol

Reagovat
10

právě že jo

Reagovat
LesyJePan

Nepískalo sa pretoze Zapata postrčil Calabriu

Reagovat
10

wtf?

Reagovat
LesyJePan

Sorry najprv sa mi to tak fakt zdalo

Reagovat
Eldarion

LEOOOO <3

Reagovat
Eldarion

Piči

Reagovat
rossoneri89

Bonucciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ♥

Reagovat
rossoneri89

tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Treba po každom góle počkať na VAR, ono to nikdy nie je iste

Reagovat
10

to můžou rovnou ušetřit za pomezní, když nevidí ani tohle

Reagovat
mojmira

Pomezní to vypouští když ví, že je zálohovanej

Reagovat
10

právě...jenže pak jedou mávat LM a jsou v piči jak teď na Realu

Reagovat
mojmira

Tak nakonec to vypadá, že má jen pokažený vercajk že tu musí řešit až při nástupu na hřiště ...

Reagovat
Eldarion

Pekný futbal, netreba ale podceniť Sampu vedia byť dosť nebezpečný túto sezónu a bojím sa, že pri konci zápasu nám budú dochádzať sily.

Reagovat
GEGE

a ted gol s ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ten stream troska pozadu čo

Reagovat
10

Rino opravář praporků

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho brvna, Hakan by si už zaslúžil. Nemáme šťastie ani pri penalte, už sa mohlo len dohrávať a oddychovať na Lazio či koho máme. Sampdoria ak dnes uhra dáke body tak to bude krajne nezaslúžene lebo ešte aj ten spal sa mi páčil viac...

Reagovat
Pipo123

Praveze mate stastie pri penalte, Ved ju mala Doria kopat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to diskutabilné keďže Duvan zozadu trochu postrčil Calabriu, preto asi ani neodpiskali

Reagovat
LesyJePan

Pipo je zaujaty a nevie prekúsnuť to ze sa nam začalo dariť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

podle moviolistů to bylo mimo vápno, proto ten VAR ani nemohli nakonec použít...

Reagovat
smazaný uživatel

Další je Ludogorets. Tam snad bude stačit Béčko a pak přijde AS. Ten pohár bych letos tolik nelámal. Soustředil bych se na ligu a EL. Nemá cenu mezi zápasy s AS a Interem ještě vkládat váhu na pohár, odkud se můžeme akorát dostat do EL, na kterou ztrácíme bod.

Reagovat
Eldarion

Montolivo si nachvílu myslel, že je Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

On má navíc takovou schopnost, že si to o něm myslí i všichni trenéři. Jinak nechápu, proč furt hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Furt? Hraje len keď niekto nemôže kôli zraneniu alebo kartám...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál pod všemi trenéry a ze začátku i pod Gattusem. Přestal hrát až začátkem jara a teď taky dostal přednost třeba před Locatellim, kterýho bych tam viděl mnohem raději.

Reagovat
LesyJePan

Kazdy by tam chcel radsej Locatelliho ale on vobec v poslednej dobe nepresvedcuje a Monty vcera zahral az na niektore komicke okamžiky celkom fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy má přesvědčit? Hrál víc než poločas dvakrát v lize. V EL hrával se Zanellatem, Zapatou, Palettou. Loni přesvědčoval dost, letos v podstatě nedostal šanci. Fakt mě to mrzí, hrozný zabíjení talentu. Kdyby dostal šanci 2-3 zápasy a nehrál nic, tak okey. On hrál s Crotone, kde jsme vyhráli 3:0 a pak už si v lize 3 měsíce nekopl přes půl hodinky za zápas

Reagovat
SpartaOvenka

Dobrá přihrávka

Reagovat
Eldarion

Caprari

Reagovat
rossoneri89

uuuuuf .... tak teraz sme mali stastie ...

Reagovat
rossoneri89

parada .... Forza Milan ♥

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten herný prejav potešil, ale boli to nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Super , je to tam, a dnes fakt dobrý výkon, len škoda že sme nepoistili a trpli do konca...

Reagovat
LesyJePan

Mohol by dnes Hellas prekvapiť

Reagovat
10

good luck se sháněním komparzu na tribunu proti hlavní kameře

každopádně je dobře, že se to někam pohne...akorát to oproti PL přichází asi tak s desetiletým zpožděním

Reagovat
olis

Reagovat
Yzemi

Za tou kamerou sedí Ferrero, ne?

Reagovat
Yzemi

Ale jinak je to snad nový začátek pro celou ligu, ne jen tv.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Týchto kačíc tu už bolo milión, nechápem, že ta stále baví postovať tieto fake news..

Reagovat
olis

iluminati confirmed

Reagovat
Eldarion

Li tam má len niečo cez 5m investovaných ale nie je to jeho firma navyše to vydalo Corriere (rímsky denník) pred zápasom s AS, náhoda?

Reagovat
Koubinhor

Dokud se nezbavíme RanoKIA, tak se nikam neposunem... ten byl zas zralý na rudou už ve 30 min. a ten vlastňák to jenom korunoval

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam více hráčů, co by měli odejít o dům dál.

Reagovat
rossoneri89

tak ale ten vlastnak bola blba nahoda ....

Reagovat
rossoneri89

Forza Hellas

Reagovat
Pipo123

Nebodaj si veríte na 4 miesto :P

Reagovat
rossoneri89

ja som to pisal len preto lebo chcem aby ste dnes prehrali

Reagovat
LesyJePan

Mas nejaky stream?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele