Serie A - preview 22. kola

02.02.2019, 08:30, aktualizováno 04.02.2019, 08:33
Previews
Lazio nezvládlo poslední dva duely proti nejlepším týmům Serie A a na vítěznou vlnu se nyní může vrátit proti předposlednímu Frosinone. V pondělí jsou na programu hned dvě dohrávky, od 21 hodin nastoupí rozjetá Atalanta na půdě Cagliari...
Frosinone Calcio - SS Lazio  (pondělí 19:00)
Frosinone si v minulém kole připsalo hodně důležitý a nečekaný výsledek, když čtyřmi góly vypráskalo Bolognu. V pondělní dohrávce 22. kola ji ale čeká nesrovnatelně silnější soupeř. Na Stadio Benito Stirpe totiž zavítá římské Lazio.

Frosinone zatím v Serii A působí krátce, takže toho s Laziem logicky zase tak moc neodehrálo. Oba soupeři se v novodobé historii utkali jen třikrát a dvakrát se radovalo Lazio. V těchto třech duelech navíc obrana Lazia nedovolila Frosinone ani jednu vstřelenou branku. A nic nenasvědčuje tomu, že by to teď mělo být jinak. Frosinone je totiž pořád až na předposledním místě tabulky a že by se mu dařilo, to se říct nedá.

Skromný celek má za sebou už dvanáct porážek a sedm remíz. V domácím prostředí naposledy uvítalo Atalantu Bergamo a byl to debakl. Frosinone od ní dostalo rovnou pět branek! V minulém kole se mu ale podařilo konečně vyhrát, když využilo špatné formy Bologny. Utkání samozřejmě hodně ovlivnilo brzké vyloučení Mattiella, ale pro Frosinone jsou tři body rozhodující. Dvěma góly se blýskl útočník Camillo Ciano, na něhož bude Frosinone dál hodně spoléhat.

Má ale hodně hráčů, kteří se do zápasu nepodívají. Kvůli přílišnému počtu karet si nezahraje například záložník Cassata a zraněni jsou hráči jako Ariaudo, Bardi, Brighenti, Dionisi, Zampano, Goldaniga nebo Simič. Lazio takové problémy s marodkou nemá, protože jsou na ní jen Luiz Felipe a Patric. Kvůli kartám vynechá tento duel záložník Milinković-Savić.

Lazio dokázalo nepřidat další hráče na marodku i přesto, že má za sebou velmi náročný duel v Coppa Italia. Do cesty se mu postavil Inter Milán a zápas byl hodně vyrovnaný. Dokonce dospěl přes prodloužení až na penalty a na mnoha hráčích už bylo vidět vyčerpání. Poslední penaltu ale proměnil Lucas Biglia, zatímco Radja Nainggolan na opačné straně neuspěl.

Před Laziem se tak otevírá možnost k trofeji, už zbývají jen čtyři týmy. V lize to zase taková sláva není a Římané pobývají až na osmém místě. Po Neapoli prohráli těsně také s Juventusem.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Salamon, Capuano, Krajnc - Ghiglione, Gori, Maiello, Chibsah, Beghetto - Ciano, Pinamonti
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, Bastos, Radu - Marušić, Parolo, Lucas Leiva, Lulić - Correa, Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.88 - 4.94 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo  (pondělí 21:00)
Program 22. kola Serie A završí jako poslední utkání večerní duel mezi Cagliari a Atalantou. O favoritovi nemůže být sporu, protože zatímco Cagliari se trápí, Atalanta má za sebou několik skvělých výsledků, které jí mohou hodně zvednout sebevědomí.

Atalanta se snaží prokousat se až na pohárové příčky, od kterých ji nyní dělí jen jediný bod! Po velmi špatném začátku sezony se tým z Bergama dostal znovu do tempa a šlape na sto dvacet procent, i když ho potkávají obvyklá zranění. Od konce prosince Bergamaschi neprohráli a připsali si několik dobrých výsledků. V minulém kole Serie A sice po poločase prohrávali o dvě branky s AS Řím, ale díky skvělému druhému poločasu se jim povedlo dotáhnout skóre na konečnou remízu 3:3!

A to nebyl jediný výsledek, kterým Atalanta v poslední době udivila. Mluvím samozřejmě o čtvrtfinále Coppa Italia. Atalanta v něm přivítala Juventus a vedla si nad očekávání dobře. Současnému vládci italské kopané totiž nasázela tři branky a po suverénním výkonu v obraně nedostala ani jeden gól. Opět se mohla spoléhat na kanonýra Zapatu, který dal dvě branky a celkově jich má na svém kontě v sezoně už 20!

Atalanta se na něj bude spoléhat také z toho důvodu, že se jí na Sardinii příliš nedaří. Fotbalový zápas ji sem zavedl už mnohokrát, ale od roku 2003 vyhrála na Stadio Sant'Elia jen třikrát! Teď se však může opřít o nejlepší ofenzivu celé ligy, neboť se pyšní už 47 nastřílenými góly. Cagliari na opačné straně má potíže právě s útokem, který zatím dal jen devatenáct branek a patří k podprůměrným číslům ligy.

Jedinou špatnou zprávou pro trenéra Gianpiera Gasperiniho je fakt, že se zranil ofenzivní záložník Josip Iličić, který mu bude v utkání s Cagliari chybět. Mimo hru je také obránce Varnier, ale to není člen základní sestavy. V případě Cagliari je situace mnohem horší. Pro karty totiž nemůže nastoupit mladá hvězdička Barella. K němu ještě musíme přidat zraněné jako Andreolli, Bradarić, Castro, Cerri nebo Klavan.

Slovinský záložník Valter Birsa dovře ví, že jeho tým nečeká nic snadného. "Nemáme zrovna dobrou formu a Atalnta naopak válcuje soupeře skvělými výsledky. Je jasné, že nás čeká hromada práce a bude to fyzicky hodně těžké utkání. Nesmíme vyrobit žádné nevynucené chyby, které by Atalanta mohla snadno potrestat."

Cagliari zažívá hodně problematické období. Za posledních deset utkání v rámci všech soutěží se mu povedlo vyhrát jen dvakrát a v pěti případech prohrálo. V minulém kole zrovna tak, neboť od domácího Sassuola dostalo po špatném výkonu tři góly a samo se netrefilo ani jednou. Nyní je proto až na 14. místě v tabulce.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacane, Ceppitelli, Padoin - Faragò, Oliva, Ionita - Birsa - Pavoletti, J. Pedro
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Djimsiti, Mancini - Hateboer, Freuler, De Roon, Castagne - Pašalić, Gómez - D. Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.22 - 4.13 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SPAL 2013 - Turín FC  (neděle 12:30)
Turín v minulém kole předčil slavný Inter Milán a ukázal, že zápasy s ním jsou hodně nevypočitatelné. Teď se na něj vůbec poprvé v novodobé historii v Serii A pokusí vyzrát SPAL, který nezažívá úplně povedené časy.

Býci z Turína naposledy předvedli velmi dobrou podívanou a výsledkem jejich organizované hry bylo překvapivé vítězství nad Interem Milán. K tomu kromě bezvadné obranné práce stačila jediná branka, jejímž autorem byl Armando Izzo. Býci se díky ní posunuli na současnou desátou příčku a dosáhli na hranici třiceti bodů.

Hlavním problémem, který Turín v současné době trápí, je jeho neschopnost potvrzovat dobré výkony. Právě ta mu zatím brání v posunu k vysněným pohárům. Za deset posledních zápasů vyhráli Býci jen čtyřikrát, přičemž o body je v rámci ligy obraly například Sassuolo, Cagliari nebo Parma. Navíc se příliš nedaří útočníkům, neboť Belotti s Falquém a Zazou zatím dali dohromady jen 13 branek.

Turín se bude muset obejít bez zraněného obránce Djidjiho, který se postupně propracovával do základní sestavy. Ani domácí SPAL nebude kompletní, neboť mu pro zranění chybí obránce Vicari a další absencí je mladý útočník Andrea Petagna. Toho pro změnu zastavil příliš vysoký počet karet.

SPAL nemá s Turínem moc dobré zkušenosti. Vzhledem k jeho dlouhodobé účasti ve druhé nejvyšší soutěži toho oba týmy spolu moc nenahrály. Vlastně jen tři zápasy, které ale ani jednou neskončily výhrou týmu z Ferrary. A moc faktorů ho nefavorizuje ani nyní. SPAL pobývá až na 14. příčce a má na svém kontě o devět bodů méně než jeho nedělní soupeř.

A to i přesto, že SPAL poprvé v posledních deseti soutěžních duelech konečně vyhrál. Za oběť mu padla domácí Parma a bylo to velmi atraktivní utkání. Parma totiž vedla o dvě branky, ale během posledních dvaceti minut se SPALu povedlo otočit vývoj utkání. Takže o sebevědomí nebudou mít hráči hostí rozhodně nouzi.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cionek, Bonifazi, Felipe - Lazzari, Kurtić, Valdifiori, Missiroli, Fares - Floccari, Paloschi
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N'Koulou, Moretti - De Silvestri, Meité, Rincon, Baselli, Ansaldi - Iago Falqué, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.00 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Udinese se pokusí o zázrak, aby se vyhnulo sestupové propasti nebo své trápení alespoň trochu oddálilo. Nečeká ho ale nic snadného, protože na stadion Friuli zavítá Fiorentina. A ta má teď sebevědomí na rozdávání.

Tým trenéra Stefana Pioliho poslední dobou předvádí parádní výkony. Prohrál naposledy v polovině prosince a od té doby se mu daří držet stabilně dobré výkony. Ve třech posledních soutěžních zápasech dala Fiorentina vždy minimálně tři branky. V minulém kole Serie A ve Veroně narazila na Chievo a nebylo to tak snadné utkání, jak by si asi někdo mohl myslet.

Třicet minut musela hrát Viola v početním oslabení po vyloučení Marca Benassiho. Sedmigólový duel nakonec rozhodl Federico Chiesa, který v ofenzivě v poslední dobře řádí.

Také ve čtvrtfinále Coppa Italia toskánský celek ukázal, že je v poslední době mašinou na góly. Chiesa se trefil třikrát a výrazně pomohl k debaklu Říma, který od Violy dostal potupných sedm branek!

V lize jsou Fialky ale stále až na deváté příčce, což ambicióznímu týmu prostě nestačí. Trenér Pioli dostal od vedení toskánského celku opožděný dárek k Vánocům, když podepsal útočníka Luise Muriela. A zkušený hráč si dokázal podmanit Florencii téměř ihned, protože se trefil už ve třech minulých kláních! Dá se očekávat, že nastoupí i nyní, opět po boku Chiesy se Simeonem.

Fiorentina má jen jednoho zraněného hráče, kterým je Vitor Hugo. Kromě něj se samozřejmě nebude moci zapojit v minulém kole vyloučený Marco Benassi. Udinese takového hříšníka nemá, ale trápí ho rozsáhlá marodka. Na ní jsou před duelem s Fiorentinou hráči jako Badu, Barák, Samir či Teodorczyk.

Kromě absencí trápí Udinese především forma. Zebrám se vůbec nedaří dostat se do tempa a prohrávají prakticky každé druhé utkání. V deseti posledních zápasech prohrály Zebry už pětkrát, naposledy se jim nepovedlo utkání se Sampdorií Janov. V něm nevydržela především obrana, která dostala čtyři góly. Hlavní problémy má ale Udinese v útoku, protože zatím byl tým schopen vstřelit jen 17 gólů.

Mladý brankář Juan Musso k tomu prozradil: "Máme problémy hlavně v útoku, přitom máme kvalitní a zkušené hráče. Myslím, že nám chybí lepší komunikace, na čemž můžeme pracovat jako celek. Když se dostaneme do šance, často jsme pod tlakem a nevěříme si. Teď nás navíc čeká velmi ofenzivní soupeř, což Fiorentina naposledy ukázala proti AS. Budeme potřebovat naše skvělé fanoušky a možná ještě malý zázrak, abychom ji porazili," míní mladý Argentinec.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Opoku, Troost-Ekong, Nuytinck - Stryger-Larsen, Behrami, Mandragora, Fofana, D'Alessandro - De Paul, Okaka
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Laurini, Pezzella, Milenković, Biraghi - Veretout, Edimilson Fernandes, Gerson - Chiesa, Simeone, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.94 - 3.31 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Janov v minulém kole opět vyhrál a navíc se mu proti Sassuolu na domácí půdě dost daří. Hosté ze Sassuola naposledy konečně ukončili sérii pěti soutěžních zápasů bez výhry pro Grify nebudou snadným soupeřem.

Janov se stále snaží přizpůsobit nové realitě, ve které už nefunguje senzace letošního ročníku Serie A, střelec Krzysztof Piątek. V prvním zápase bez něj Janov nestačil na AC Milán, tedy právě tým, do něhož mladý Polák přestoupil. Vedení ale rychle našlo náhradu, kterou se stal mladík Tonny Sanabria. A jeho debut se mu opravdu povedl. Do zápasu s Empoli naskočil v 68. minutě a trvalo mu jen pět minut, než dal svou první branku v novém dresu!

Janov i díky tomu vyhrál nad toskánským soupeřem pohodlně 3:1 a mohl slavit postup na současnou 13. příčku. Na kontě má 23 bodů a nehodlá připustit, aby Sassuolo, jeho další soupeř, navýšilo svůj náskok. Už tak je mezi týmy rozdíl šesti bodů, což se Janovu samozřejmě vůbec nezamlouvá. Pro něj hraje to, že na Stadio Luigi Ferraris vyhrálo Sassuolo od roku 2014 zatím jen jednou.

Janovský celek se ale bude muset poprat s několika nepříjemnými absencemi, které trenéru Prandellimu dělají těžkou hlavu. Kvůli kartám se do zápasu podívá útočník Rolon a zraněných je taky dost. Patří mezi ně například hráči jako Favilli, Hiljemark, Mazzitelli, Sandro nebo nová posila v podobě záložníka Sturara.

Sassuolo je na tom v tomto ohledu trochu lépe, i když i Neroverdi postrádají několik pilířů své hry. Mezi ně se dá řadit Babacar, Magnanelli či Sensi. Chybí taky Marlon se Sernicolou. Trenér De Zerbi zřejmě proto dá šanci veteránovi Matrimu od první minuty.

Hostující Sassuolo v minulém kole dosáhlo dobrého výsledku, když nadělilo tři branky Cagliari. Díky tomu je na solidní jedenácté příčce a pošilhává po první desítce. Především ale Sassuolo díky tomuto výsledku ukončilo sérii pěti soutěžních zápasů, ve kterých nedokázalo vyhrát.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Zukanović, Criscito - Lazović, Radovanović, Veloso, Bessa - Pandev, Kouamé
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, G. Ferrari, Magnani, Rogerio - Duncan, Sensi, Bourabia - Berardi, Babacar, Djuričić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.36 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Bologna FC  (neděle 18:00)
Inter se pokusí zapomenout na hodně nepovedené pohárové utkání na domácí půdě. V neděli v podvečer přijede na San Siro Bologna, která se objevila v pásmu sestupu. Premiéru na její lavičce zažije trenér Siniša Mihajlović, k němuž fanoušci vzhlíží jako ke spasiteli.

Domácí celek zažil další z mnoha zklamání. V rámci Serie A zatím Nerazzurri necílí na první místo a převrat proti vládě Juventusu, ale hodně spoléhali na trofej z poháru Coppa Italia. Jenže skončili už ve čtvrtfinále. Po atraktivním a vyčerpávajícím utkání s Laziem sice zápas dotlačili až do penaltového rozstřelu, jenže v něm chybovali jedenkrát víc než soupeř. Šanci na trofej tak má Lazio a Inter místo toho musí spoléhat na záchranu sezony v lize.

Jenže ani v Serii A se mu zatím nedaří tak, jak by si ambiciózní vedení a nadšení fanoušci představovali. Tým trenéra Luciana Spallettiho nejprve zaváhal proti Sassuolu a v minulém kole si vedl ještě hůř. To ho totiž o všechny tři body obral Turín, jemuž k výhře stačila jediná přesná trefa a k tomu čisté konto. Nerazzurri opět prováhali šanci odskočit svým pronásledovatelům a upevnit si své postavení na třetí pozici.

V současné době se na ně pomalu dotahuje jejich městský rival, který má ztrátu pěti bodů. Inter má navíc několik zraněných hráčů a trenér Spalletti se musí obejít bez trojice De Vrij, Keita a Vršaljko. K tomu mu navíc nepomůže ani Matteo Politano, který se do zápasu nedostane kvůli kartám. Bologna je na tom obdobně. Ze zdravotních důvodů si nezahrají Džemaili a Sansone, zatímco karty nepustí do hry Helandera s Mattiellem.

Oba týmy toho spolu nahrál už spoustu a asi není překvapující, že jasným favoritem v těchto zápasech je Inter. Platí to zvláště na San Siru, protože hráčům Felsinei se povedlo vyloupit stadion soupeře jen dvakrát za posledních 18 let! A ani teď to nevypadá na nějaký přehnaný úspěch, protože Bologna strádá.

Zatím dokázala dát jen pouhých 16 branek. V posledních deseti utkáních se jí povedlo vyhrát jen jednou a ambiciózní projekt s trenérem Pippem Inzaghim na lavičce musel skončit. Felsinei dlí až na 17. pozici a na jejich kontě je za 21 zápasů jen 14 bodů! V minulém kole dostala Bologna na domácí půdě od Frosinone potupné čtyři branky.

Bylo proto logické, že se vedení rozhodlo ke změně. Odvolalo trenéra Inzaghiho a na jeho místo angažovalo mnohem zkušenějšího trenéra Sinišu Mihajloviće. Pro někdejšího kouče Sampdorie nebo Turína to bude pořádně ostrý test, k čemuž mu vedení sehnalo mnoho posil. Barvy Bologně budou nově hájit Lyanco, Soriano, Sansone nebo Edera.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ranocchia, Miranda, Škriniar - D'Ambrosio, Vecino, Brozović, João Mario, Asamoah - Icardi, Lautaro Martínez
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, Danilo, Helander, Dijks - Poli, Pulgar, Soriano - Orsolini, Destro, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.73 - 8.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - AC Milán  (neděle 20:30)
Liga mistrů je v sázce v neděli večer, kdy se spolu utkají dva největší konkurenti v boji o čtvrtou příčku. Mírným favoritem klání odvěkých účastníků nejvyšší soutěže je AC Milán, který jede na nepřátelskou půdu do Věčného města.

Giallorossi versus Rossoneri. Souboj dvou velkých soupeřů, kteří v italské lize patří k předním týmům a pravidelně se snaží dostat do pohárů. Milánský celek to v historii dokázal mnohokrát a patří mezi skvosty italské kopané, byť se v posledních letech propadl do průměru. Římané mají každý rok ambice vyzvat Juventus o titul, ale často to vydrží jen do prvního vzájemného utkání.

Tým, který v minulém ročníku Ligy mistrů dokázal vyřadit slovutnou Barcelonu a skončit mezi čtyřmi nejlepšími týmy, se poslední dobou jen těžko dostává do tempa. Množství absencí ho pravidelně sráží stejně jako psychický tlak, pod kterým se římské AS při prvním náznaku problémů obvyklé skládá a prohrává.

Nejlépe to bylo vidět v lize, když AS hrálo s Bergamem. Po prvních 40 minutách sice Římané vedli o tři branky, jenže nakonec stejný počet dostali a ze zápasu fyzicky i psychicky brzy odešli. Stejný úděl je potkal v rámci Coppa Italia, kde nestačili na domácí Fiorentinu. Co víc, AS dostalo debakl v podobě sedmi branek a utkání nehorázným způsobem promrhalo. V další soutěži proto skončilo za ostudného pískotu vlastních fanoušků.

V podání domácího týmu je opět několik absencí. Mezi zraněné se počítají Cengiz Ünder, Juan Jesus nebo Diego Perotti, zatímco kvůli karetním trestům se do hry nepodívá dvojice záložníků Bryan Cristante a Steven Nzonzi. Což jsou pro Di Francesca velké potíže, neboť v záloze má k dispozici v podstatě jen Pellegriniho s mladíčkem Riccardim.

Milánští jsou na tom obdobně. Chybí jim Cristian Zapata, Giacomo Bonaventura, Mattia Caldara nebo Pepe Reina. Úplně nejlepší není ani kondice Bigliy, který by jakožto bývalý hráč Lazia samozřejmě utkání s AS nerad vynechal. Oba týmy se znají velmi dobře a hodně toho spolu už sehrály. Poslední dva zápasy ovládl AC Milán, i když je pravda, že za posledních 17 let vyhrál Milán v Římě jen pětkrát.

Teď se ale AC Milán veze na vlně dobrých výsledků. V minulém kole Serie A dokázal zastavit střelce Neapole, s níž si po bezbrankové remíze rozdělilo body. I proto zůstává na skvělé čtvrté příčce a na kontě má 35 bodů. Což je o bod víc než AS Řím, takže o motivaci obou stran je rozhodně postaráno.

Velkou senzaci si pak AC připsalo v rámci Coppa Italia. Tam na něj narazila opět Neapol a tentokrát se Rossoneri v útoku tolik neostýchali. Zčásti to bylo i proto, že na hrotu jejich ofenzívy figuroval polský kanonýr Krzysztof Piątek. Ten se postaral o obě branky AC Milán a Neapol na Rossoneri nestačila, takže se se soutěží loučí mnohem dřív, než asi očekávala.

Tento výsledek by mohl milánské hráče hodně nabudit. O tom je přesvědčen i Riccardo Trevisani, komentátor Sky Sport Italia. "Současný Milán se mi hodně zamlouvá. Na rozdíl od ostatních týmů hodně investoval v rámci lednového přestupového okna a jeho posily se představují ve skvělém světle. Především Piątek mě zaujal, protože je na něm vidět obrovská odvaha, chytrost a hlavně touha hrát za AC, což jsme u Gonzala Higuaína postrádal," dodává Trevisani.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - De Rossi, Pellegrini - Kluivert, Zaniolo, El Shaarawy - Džeko
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bakayoko, Paquetà - Suso, Piątek, Çalhanoğlu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.46 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - Chievo Verona  (sobota 15:00)
Empoli vyhrálo naposledy začátkem prosince a od té doby se jeho výsledky zhoršily. Teď domácí cítí šanci, protože za podpory fanoušků na Stadio Carlo Castellani vyzvou Chievo. A veronskému týmu se v Toskánsku moc nedaří.

Empoli prožilo poměrně dobrý listopad a zdálo se, že bude rychle stoupat tabulkou Serie A. V poslední době se mu ale znovu přestalo dařit a jeho forma má sestupnou tendenci. Toskánský tým nevyhrál už v šesti zápasech a rovnou pět z nich prohrál. Ani herně to není žádná sláva a trenér Beppe Iachini má spolu se svým týmem co zlepšovat.

Sám to dobře ví. "Znova jsme se vrátili na začátek a naše hra postrádá prakticky cokoli, co jsme se snažili natrénovat v uplynulých týdnech. Hrajeme znovu bez energie a bez odvahy. Jakmile se nám v zápase nedaří, máme tendenci se rychle vzdát. Na tom musíme pracovat. Už jednou jsme se z podobné situace dostali, tak věřím, že si poradíme i teď," míní zkušený trenér.

Nebude to ale mít úplně jednoduché, protože několik hráčů nemůže postavit. Týká se to například Capezziho, La Guminy, Maietty nebo Polvaniho. Ani Chievo nepřijede kompletní. Jen tribuna zbude na Cacciatoreho, Obiho, Seculina a Tomoviće.

Empoli v minulém kole nestačilo na skvěle hrající Janov, od něhož dostalo tři branky. Především v obraně se mu vůbec nedařilo a místy vypadala jeho defenzivní činnost spíš chaoticky. Bude ale sázet na to, že Chievo si z jeho stadionu odvezlo body od roku 2002 jen ve dvou případech.

Ani Mussi Volanti na tom aktuálně s formou nejsou úplně dobře, což ještě zvýrazňuje jejich mizerné umístění. Veronský celek se stále pohybuje na poslední příčce a zatím se nezdá, že by se z ní brzy měl dostat. Chievo v minulém kole předvedlo skvělou show a dalo Fiorentině dokonce tři branky, ale ani to na body nestačilo. Oslabená Viola totiž strhla v samém závěru výhru na svou stranu. Povede si Chievo s dalším toskánským soupeřem lépe?
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Provedel - Veseli, Silvestre, Rasmussen - Di Lorenzo, Krunić, Bennacer, Traoré, Pasqual - Farías, Caputo
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Rossettini, Barba, Jaroszyński - Leris, N. Rigoni, Hetemaj - Giaccherini - Pellissier, Stepiński
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.60 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Neapol má za sebou nepovedené pohárové utkání a šanci na nápravu dojmu dostane k dispozici už v sobotu odpoledne. Na stadionu San Paolo ho totiž vyzve Sampdoria Janov. A Blucerchiati pod Vesuvem moc dobré výsledky nemívají.

Neapol si nevede špatně, i když asi i její hráči tuší, že překonat letošní Juventus bude ještě těžší než loni. Přesto do první ligy investovala hodně energie a nehodlá se vzdávat předčasně. Navíc možná bude muset odrážet útoky třetího Interu Milán a na vzestupu je i AC. Dalším z cílů neapolského klubu byl Coppa Italia. V něm se ale zrodilo hodně velké překvapení.

Proti AC Milán nastoupila Neapol v podstatě v "plné polní", ale na hřišti to vidět nebylo. Partenopei nedokázali vzadu udržet nulu a hned dvakrát inkasovali od debutujícího Poláka Krzysztofa Piąteka. V útoku Neapol naopak nekombinovala tak přesně a často v přechodové fázi ztrácela míče. Zkrátka působila roztěkaným a nesoustředěným dojmem, což ji nakonec stálo postup. S Coppa Italia se tedy Partenopei museli rozloučit, což je velké zklamání pro fanoušky.

A cítí to i hráči samotní. Obránce Kevin Malcuit, který nastoupil v základní sestavě, zmínil: "Hodně nás všechny mrzí výsledek a to, že už v poháru pokračovat nebudeme. Nedokázali jsme si vytvořit takový tlak jako obvykle a zejména v obraně jsme dělali hloupé chyby. Teď se ale můžeme naplno soustředit jen na ligovou scénu. Sampdoria nebude snadným soupeřem, takže musíme podat mnohem lepší výkon než v úterý," uvědomuje si hráč.

Neapol nebude kompletní, protože trenér Carlo Ancelotti postrádá zraněného Chirichese a především vykartovaného Fabiána Ruíze. Mladý Španěl se postupně stal velkou oporou záložní řady, ale v minulém kole se nechal vyloučit. Neapol pak bez něj nedokázala porazit AC Milán a mezi oběma týmy se body dělily.

To Sampdoria si v minulém kole vedla mnohem lépe a velký podíl na tom měl nestárnoucí snajpr Fabio Quagliarella. Ten úspěšně proměnil dvě penalty a nad Udinese Sampdoria i díky němu vyhrála pohodlně 4:0. Quagliarella se trefil už v jedenáctém utkání po sobě a pokud se mu to povede i nyní, překoná historický rekord. Zatím se "jen" vyrovnal Gabrielu Batistutovi.

Zkušený hráč táhne Sampdorii za poháry a zatím se mu to daří. Doria sídlí na skvělém šestém místě, přičemž na pátý AS Řím ztrácí jen jeden bod. Dva body ji dělí dokonce od Ligy mistrů! Znepokojivá je ale její forma pod Vesuvem, odkud si za posledních dvanáct let nepřivezla tři body ani jednou. Další výlet pod Vesuv se nebude týkat Praeta, Barreta, Caprariho a Saly.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Malcuit, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Callejón, Hamšík, Allan, Zieliński - Milik, Insigne
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Andersen, Colley, Murru - Ekdal, Vieira, Linetty - Ramírez - Defrel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.63 - 11.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Parma Calcio  (sobota 20:30)
Juventus nezvládl pohárové utkání a v lize bude chtít ukázat lepší výkon. Má k tomu takřka ideálního soupeře, protože Parma v poslední době vykazuje hodně nevyrovnané výkony. Ducali už ale obrali nejednoho favorita.

Turínský Juventus má za sebou hodně nepovedený zápas v Coppa Italia. To je soutěž, kterou sice Juve nebere tak vážně jako třeba Ligu mistrů, ale i díky nedávným úspěchům v ní byl favoritem. Jenže skončil mnohem dřív, než asi plánoval. Do cesty se mu postavila Atalanta Bergamo v čele se střelcem Duvánem Zapatou, který se trefil dvakrát. K tomu se jednou prosadil i obránce Timothy Castagne, takže Juventus se musel loučit po skóre 3:0 pro La Dea.

Co nejdřív chce proto revanš. V Serii A je to samozřejmě jiná, tam se Staré dámě daří. Za posledních deset utkání Juventus nebral tři body jen jednou (shodou okolností remizoval právě s Atalantou Bergamo), jinak byl vždy úspěšný. I díky této sérii si na čele ligové tabulky vybudoval solidní náskok 11 bodů na druhou Neapol.

Juventus ještě ani jednou neprohrál a v lize má kromě nejlepší obrany i druhý nejlepší útok. Zaznamenal jen 12 inkasovaných branek, což je skvělá vizitka. Jednu z nich mu v minulém kole dalo Lazio, ale ani to Juventus nezastavilo v cestě za třemi body.

Parma jela naposledy v první lize do Turína v roce 2014 a dobře si to pamatuje, protože dostala sedm gólů. Úvod letošní sezony se jí ale vydařil a delší dobu se držela poměrně blízko evropským pohárům. Přelom roku 2018 a první měsíc nového roku se jí ale už tak nevyvedl a připisuje si jedno zklamání za druhým. Jejím největším problémem je neschopnost navázat na dobrý výsledek a nestabilita výkonů.

V deseti posledních kolech Parma vyhrála čtyřikrát a stejný počet zápasů pro ni skončil porážkou. V minulém kole to vypadalo nadějně, protože doma vedla nad SPALem už o dvě branky, ale v posledních dvaceti minutách se naprosto sesypala. Výsledkem nepozornosti a nekvality byly tři branky SPALu a dokonalý obrat na 3:2!

I proto je Parma nyní až na dvanácté příčce a na svém kontě má 28 bodů. Trenér D‘Aversa se bude muset obejít bez několika hráčů, mezi které patří zranění Grassi, Rigoni, Sierralta nebo Štulac.

Ani Juventus nebude kompletní a jeho největší problémy spočívají v obraně. Massimiliano Allegri má na seznamu zraněných opory jako Barzagli, Bonucci, Cuadrado a Chiellini. Obzvláště se mu tedy hodí navrátilec Martin Cáceres, kterého klub právě kvůli zraněným stoperům přivedl. Dobrou zprávou pro Allegriho je návrat dvojice Khedira a Mandžukić, kteří se po zranění dali dohromady a jsou na zápas připraveni.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - Cancelo, Cáceres, Rugani, Alex Sandro - Bentancur, Pjanić, Matuidi - Douglas Costa, Dybala, Ronaldo
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Bastoni, Gagliolo - Barillà, Scozzarella, Kucka - Biabiany, Inglese, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.04 - 18.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC21192043:1259
2.SSC Neapol21153339:1848
3.Inter Milán21124531:1540
4.AC Milán2198428:2035
5.AS Řím2197540:2934
6.UC Sampdoria2196639:2633
7.Atalanta Bergamo2195747:3032
8.SS Lazio2195730:2532
9.ACF Fiorentina2179532:2430
10.Turín FC2179527:2230
11.US Sassuolo2178633:3229
12.Parma Calcio2184921:2728
13.Janov CFC21651028:3823
14.SPAL 201321561019:3021
 Cagliari Calcio2149819:3021
16.Udinese Calcio21461117:2918
17.Empoli FC21451225:4217
18.Bologna FC21281116:3414
19.Frosinone Calcio21271216:4213
20.Chievo Verona21181217:428
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (345)

Přidat komentář
Pablos

jakto, že je v předpokládané sestavě Džeko... já myslel, že dostal červenou přece.

Reagovat
LesyJePan

V taliansku sa neprenášajú tresty z pohára do ligy. Sa vravelo že Džeko rozhodcu opľul ale asi to tak nebolo. Inac by urcite dostal aj dodatočný trest v rámci ligy.

Reagovat
Pablos

oká díky

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš!

Teď těch povinných 12 následujících bodů, bude, počítám pěkná nuda..

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

AS 3:0 a za tyden nas zase znici Sorrentino

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se neboj ( myslím toho prvního)

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoru dolu, nic jineho AS necharakterizuje vic.

Nebylo by to k udiveni.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak stredajsi vybuch ma este bonusovy punc Co uz, som si myslel ze po Laziu moze s rovnakou taktikou nastupit v Bergame ozaj len hlupak, co zrejme aj je

https://www.nike.sk/tiket/oKuS6NczbmqazoUApdXvvg

Reagovat
madridcan

No a teraz je hlupak kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, naivne som veril ze sa poucil a to iste hrat nemoze... Cize sme ... obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Sime Vrsaljko nebol zaradený na listinu hráčov pre Seriu A, čo znamená, že ho určite neuvidíme ani v jednom z nasledujúcich 17 zápasov tejto súťaže. V podstate to zároveň aj znamená, že ho v lete nevykúpime.

Reagovat
YNWA__MSN

Proč Carlo nestaví Hamsika?

Reagovat
cervo

bol jeden mesiac zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo už vedlo venku 2:0 a nakonec K(C)aputo

Reagovat
M11

Dnes poprve od roku 2012 bez aspon jednoho z BBC

Reagovat
Lech

Hyn sa hukaze

Reagovat
Coutinho10

tak to jsem zvedavej, jestli fakt ten Quagliarella udela ten novy rekord v poctu vstrelenych golu, ale zatim to nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

Leda, že by ho zase zachránili rozhodčí penaltou jako poslední 3 kola

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Taglia!

Reagovat
Coutinho10

obrana Neapole si ho nakonec pohlídala, ale kdyby neměl zblokovaný ty nůžky, tak to tam možná padlo

Reagovat
sankakofi

Hraci Juve nam este ukážu ze si nezaslúžia našu aj moju kritiku a to iste aj Max... Musime fandit az do konca... Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain už to tam sype i v nejpřeceňovanější lize světa

Reagovat
smazaný uživatel

A hele, Mario v základu

Reagovat
Airus

Zase matuidi a Khedira... Proč si nedat zase handicap

Reagovat
Airus

žlutou bych teda nedal.

Reagovat
10

to je aspoň catenaccio od Parmy, 9 hráčů ve vápně

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
svkmd

toto asi nebola penalta

Reagovat
Diego2

VAR

Reagovat
Airus

Reagovat
Airus

Spina zatím super, je to "jenom" proti parmě, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral dobre uz i s Bolognou.Urcite je lepsi jak De Silio.

Reagovat
mato Kreator

koli nemu som aj zapol zapas paci sa mi

Reagovat
smazaný uživatel

My dnes hrajeme fotbal po 4 mesicich, vidim snahu . Obrana ma dnes poklidny zapas, tam az na dlouhe pasy na Gervinha nic nehrozi.Hraje zaloha, konecne Khedira a Pjanic dnes se jim chce.utok Mario proste chybel.V sestave me vubec nechybi Dybala, Max by mohl pouvazovat ze prave tohle plus Chiello by melo vybehnout na Atletico.I ten Spinazzola se me jevi na stejne urovni se Sandrem.Proboha hlavne uz ne De silio, ten he z tech krajnich beku nejslabsi.

Reagovat
PP

sem si říkal, že se na tu vaši x-týdnů kritizovanou zálohu mrknu a hrajou velice dobře.. Na druhou stranu, nevím, jestli je Parma měřítko a faktem je, že hrají v hlubokém bloku, takže zálohu nedostávají pod tlak ani na vlastní půlce..

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

To bylo na penaltu

Reagovat
10

Sami druhá tyč

Reagovat
M11

RUGA !!!

Reagovat
10

Dani

Reagovat
Airus

Nikomu to nepřeji tak jako Ruganimu

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
10

Kde byl Cancelo?

Reagovat
Airus

Kurva Khediro, nemáš náhodou krýt když Cancelo útočí?

Reagovat
10

Konečně

Reagovat
PP

Mandžu je hovado..

Reagovat
alcantara

Hamsik Cina?

Reagovat
smazaný uživatel

mohol radsej Guangzhou, ale tak je to jedno

Reagovat
M11

To je silenost ta obrana

Reagovat
10

Jaká obrana?

Reagovat
Airus

Press here to shit The bed

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu už dá góla každý

Reagovat
svkmd

s obranou rugani caseres určite

Reagovat
M11

Nejak se nam to rozpada

Reagovat
M11

Komici

Reagovat
PP

Reagovat
10

Pěkný, moc

Reagovat
Airus

Fakt super mario

Reagovat
PP

všechno, co jsem pochválil za první poločas se ve druhém pokazilo.. Mandžukiče je mi líto, nejlepší hráč na hřišti a toto.

Reagovat
10

S jedním obráncem se hraje těžko, Cancelo nebrání, Spinazzola nebrání, Martin je pořád stejně splašenej, na stopera v čtyřčlenný obraně neměl nikdy. Dneska ale nebránil nikdo, záloha ve výklusu...

Reagovat
M11

Ruga je taky pruser.. nehraje vubec dobre.. pozicne casto mimo.. hodne si pomaha faulama ktere mu zatim nastesti nepiskaji.. nemam z nej dobry pocit.. nezbyva nez doufat..

Reagovat
10

bohužel, on se úplně zasekl, spíš šel za poslední 2 sezony dolů...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-396244/?forum=1#p10229215

Reagovat
M11

je cas.. v jeho pripade.. sundat ty ruzove bryle..

Reagovat
Zark

Taky myslim, že Benatiu jsme neměli prodavat...a toto co jsme předvedli bylo nedustojné, ale útok s Mandžukicem je zase o něčem jiném mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ze ho Juve chtelo prodat ? co s hracem co za nas nechce hrat..

Reagovat
Zark

Být přede mnou Rugani, tak jdu taky do pryč asi

Reagovat
svkmd

Dokedy tam bol Benatia všetci tu skandovali aby hrával Rugani viac a že nedostáva príležitosti. Benatia odchádza a všetci sa tešia že Rugani dostane viac šanci :D Rugani dostáva viac šancí a zrazu je zle že Benatia odišiel :D nieje to reakcia priamo na teba ale príde mi to úsmevné celkom

Reagovat
Airus

jo, je to funny. Ruga prostě potřebuje trochu času a vedle sebe veterána.

Reagovat
10

všetci říkáš, jo?

Reagovat
svkmd

jo

Reagovat
Yanek

Hraje malo vzhledem ke svemu potencialu a projevuje se to.

Reagovat
cervo

tam bol problem v skorom navrate do Juve, ved mal myslim asi len 21 rokov a posadili ho tam na rit, tu vidim chybu skor v managemente ako v hracovi, on mal este aspon dva roky hostovat a poriadne sa vyhrat

Reagovat
DelPiero137

Tak to je sila...budem sa opakovat ale opat dat dokopy BBC, dufat ze sa nezrania a spoliehat sa ze Ruga bez zapasovej praxe sa carovne chyti je diletantstvo. Max stavil na jednu kartu a rozpada sa to...

Reagovat
smazaný uživatel

Parmička

Reagovat
Airus

Uhraje jednu dobrou asistenci za půl roku a myslí si že může dělat takovýhle píčoviny do vlastní sestnactky Zase zkurvenej večer

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Perin nechytil vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

2 kuckove strely

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes paradoxne nebudu nadavat, remiz ale po dlouhe dobe se na to dalo divat.Spinazzola musi hrat casteji.Dnes spokojenost s vykonem, jen baserou ty nedorazy v obrane.Dnes tam te Parme spadlo vse.Nevadi snad uvidim tak aktivni hru i nadale.

Reagovat
10

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se bavil, neusnul sem, hrali sme aktivne, to sem dlouho nevidel.Ze tam Parma dala tri goly ze tri sanci se nekdy stava.Vylozene zle nehral nikdo, mozna Rugani.

Reagovat
10

Ty si mimo jako vždycky. Parma měla 11 střel, jen Inglese tam měl další 2 velký šance, s Gervinhem si z "obrany" dělali prdel a ty napíšeš takovou sračku...

Reagovat
ED91

Rozmyslal si aj nad tym ze ta nasa “aktivna hra” plynula z toho ze Parma hrala v bloku? Keby hrame proti timu co nas trosku presuje tak sa zas na to neda pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Ronaldo dal vzpomenout na Trézégueta

Cristiano Ronaldo dvakrát rozvlnil síť Parmy a v letošní sezoně italské ligy nastřílel už sedmnáct branek. Dal tak vzpomenout na Davida Trézégueta, francouzský útočník byl do dnešního večera posledním hráčem Juventusu, jemuž se v jedné sezoně Serie A povedlo dát sedmnáct gólů (2005/06). (ČTK)

Schvalne jsem si to overil a je to nepravdivy vyrok? Minimalne Higuain jich dal v prvni sezone 24.

Reagovat
Mato178178

aj sam trezeguet dal v sezone 07/08 20 golov .. tiez som si to hned pozrel

Reagovat
Mato178178

a v 05/06 ich dal dokonca 23 tak nechapem co je to za hlupost

Reagovat
Zark

Podle mě brali s prvních 22 kol, ale nenapsali to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš někde údaj kolik dal kdo v Juve vůbec nejvíc?

Reagovat
cervo

ved aj Tevez dvakrat po sebe, ked som si to precital, videl som (ČTK) a uz som dalej neriesil

Reagovat
KillSwitch

bude dneska hrať Icardy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska by stačilo klidně 1:5 z pohledu Říma..

Reagovat
smazaný uživatel

Muze to byt i naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám

Reagovat
Yanek

Reagovat
Milan.B

Klucovy zapas o LM. Verim vo vyhru, 1:2 FORZA MILAN!

Reagovat
LesyJePan

Verím nám. Posledné zápasy sme ukázali charakter takže dnes to musí byť za 3 body. FORZA MILAN!!!

Reagovat
Yanek

Dnes se ukáže, jestli ten tým opravdu vyzrál. Individuální kvalita je jasná, takže bude důležité se nesesypat, hrát koncetrovaně a hloupě neikasovat. Remíza by byl dobrý výsledek, rozhodovat se bude v menších zápasech. Po těch dvou příchodech (Milán mimochodemu utratil v lednu nejvíc, což jen podtrhuje inaktivitu ostatních velkoklubů) je znovu důvod k optimismu. FORZA MILAN

Reagovat
Pipo123

Chudák Kolarov, nenávidí ho už celý Rím

Reagovat
Gimme

Lemra líná co nesnese kritiku...může si za to sám, debil

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na jeho minuty letos, že EDF neumí postavit na LB Santona, který by to odehrál není jeho chyba, loni bychom bez něho skončili o tři placy níže, letos zase dával důležité góly a dozadu není 100% celou kariéru, EDF to neumí vyvážit.

Ať skandují ve městě, píšou na Facebook, manifestují, ale jakýkoliv zásh do osobního prostoru je přes čáru.

Reagovat
Gimme

Hele mě teda s tou svojí laxnosti vytáčí do běla už od začátku sezóny. Nemám mu za zlý, že při svojí minutáži nemá fyzičku se vracet, ale on tohle dělá už od konce minulé sezony. Nehledě na to, že veškeré přímé kopy zahrává on, nikdy nikomu nic nepřenechá. Jestli jeho ego nevydejcha ani to, že se sem tam nějakej fanoušek ozve a zkritizuje tým za jejich hru, tak je to vůl bez sebereflexe. Není řešení říct fanouškům že nerozumějí fotbalu a pak na dělat jeho pošahaný psssst. Ty fotbalisti mají pořád výplatu z části od těch fanoušků, který na ně chodí v dobrým i zlým, to by si měl ten debil taky uvědomit...

Reagovat
Gimme

A to nemluvím o tom, že ta kritika od fanoušků je oprávněna...hrajou hovno a evidentně je to všem jedno (od hráčů až po vedení), jenom těm fanouškům ne, ale co...oni tomu fotbalu stejně nerozumí a zase půjdou a zase utratí těch pár eur protože tím fotbalem prostě žijou a nic jinýho nemají. Pak zase uvidí partu lemer, ale ozvat se holt nesmí, protože podle Saši na to nemají právo

Reagovat
smazaný uživatel

Přímáky jsou na facku, to je jasné :)

On byl vždycky ofenzivní bek, akorát ho Pep párkrát postavil na stopera v tom svém psychu, což byl faticky stále křídelník, takže si lidi myslí, že je dozadu v pohodě.

Kritika JE oprávněna, ale neopravňuje je to zasahovat do osobního prostoru.

Dostal se pod jejich tlak, tím, co řekl, to je jasné. Moc dobře taky ale víme, že v kotli AS je několik magorů, kteří by klidně vypnuli Daniho na ulici po špatném skluzu.

Reagovat
Pipo123

Je jasne že budú nadávať na Kolarova, hral za Lazio tak to schytá najskôr on, to že taký Florenzi v zápase proti Fiore bránil ešte horšie nikoho netrápi a kritiky sa nedočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

To je druhá věc.

Reagovat
10

"Kolarov je zas**** Chorvat"...tak tohle je pro něj 100% ta největší urážka, to už je za hranou

Reagovat
LesyJePan

to muselo nasrať

Reagovat
Panděvova ofina

Až člověka občas zamrazí, jak umějí být lidi zlý

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce po poháru, pár dementů se zase sebralo vyhnat některé hráče z klubu.

Klasika.

Reagovat
10

když jsem viděl, jak to měl Kolarov na párku, tak bych skoro měl chuť jít s nima

Reagovat
Zark

Nejhorší, když má vsadíno a teď vidíš ten festival lemer ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen blázen vsází na Řím, podle mě mají profi sázkaři AS na blacklistu.

Reagovat
Zark

Já to myslel spíš obecně .. ale ani nepamatuju kdy sem napsoledy dal na vás, za ty kurzy my asi ani nestojíte .. nic ve zlem

Reagovat
Zark

.. jinak teda dnes je po dlhé době takovy neitalsky italsky den, tak sem tam šupnul -1,5g ..@4,85

Reagovat
Zark

aspon ten zaniolo střelec @6

Reagovat
Zark
Reagovat
DelPiero137

Podal si za slusnu sumu, to si isiel na istotu? Ja by som za taku sumu neriskoval

Reagovat
Zark

nic neni jistota ale neco uz sem v minulosti vyhral a vicemene si to muzu dovolit no

Reagovat
smazaný uživatel

Za dvojku dobrý střelec, ale asi máš dobrý bank :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pořád s Barákem? Od listopadu si nekopl, to už by měl vyléčenou i zlomenou nohu tvl

Reagovat
10

Viola teď 2 žlutý karty za dvojitej faul na Behramiho (2 skluzy najednou), to jsem ještě neviděl

Reagovat
Pipo123

Jedna bola za faul pár sekund pred tým na De Paula

Reagovat
10

jo? to jsem nepostřehl...ale každopádně i za ty skluzy byla na místě

Reagovat
Pipo123

Jj, ten 1 faul spravil Gerson myslím a v tom druhom bol Fernandes a Laurini

Reagovat
Alberto Aquilani

Mohli sme si toho Sanabriu nechať

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za něho rád, překvapilo mě, že odchází z Betisu.

Pro nás už je dávno zaplacený, dokonce se na něm vydělalo, myslím, a za rok je k dispozici za 20

Reagovat
Zark

Neádvno se tu radoval nějaký fanoušek Betisu .. že nedával goly

Reagovat
Mihal

No podme sa na to pozriet... Nech to nie su zase zhnusene 2 hodiny zivota... FORZA INTER

Reagovat
Deki

Zapnu to a Icardi mi hned ukáže, v jakých sračkách zase jsme

Reagovat
Pipo123

Piatek nedá v zostávajúcich zápasoch ani gól, Sanabria ich dá 10+ a po sezóne pôjde do AC za 40 mega

Reagovat
Eldarion

Teším sa ako vás vyradí v Coppe a potom sa ti môžem škodoradostne zasmiať

Reagovat
Pipo123

Je to možné, ale vo kludne aj to že ten Piatek už gól nedá

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Deki

to jsem nečekal...a zaslouženě

Reagovat
10

Bologna zaslouženě

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pipo123

Santander sa mi v každom zápase páči, síce to je kopyto, ale bojuje, v osobných súbojoch sa nestratí. Docela by sa mi páčil v Laziu

Reagovat
Mihal

Ja som taky kokot, ze to vobec pozeram a stale verim v zlepsenie

Reagovat
cink

Ne koko ti jsou naše záloha

Reagovat
Mihal

Icardi je tiez v pici... Keby tak bojovali na ihrisku ako vedia bojovat o zvysenie platu... Nedal by som im ani na chleba za to co predvadzaju. Grc

Reagovat
Eldarion

Bologna 8 striel, 7 na bránu keby sú menej drevený mohlo to byť pohode 2:0 alebo 3:0

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Jj, rovno 4:0. A tie Icardiho sance neboli nic

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
cink

A nemá pravdu? Střely na bránu 0:7

Reagovat
cresposuper

Nema ani nahodou. Jedna vec je, ze hrame strasne, ale urcite to nebolo na 2:0 alebo 3:0. Tie sance Interu sli bud vedla (Icardi, Perisic, Vecino, Icardi), alebo to nebola ani strela (Icardi).

Reagovat
sinter

nie, tak isto je aj icardi dreveny,

Reagovat
Forza_Inter

ano 0:7 ale realnych sanci sme mali podobne vela, nemoze predsa povedat, ze keby je Bologna menej drevena, mohlo byt 0:3... kebyze sme my menej dreveni mohlo byt 3:1 :)

Reagovat
Deki

očekávaný vývoj i hra...

s Icardim něco není v pořádku. byl ve dvou tutovkách a naloží s tim tak, jak naloží, a to není jeho první zápas. Bologna vede zcela zaslouženě. nevím, jestli vůbec má ten tým na to výsledek otočit dva goly za zápas jsme dali naposledy v listopadu a dva goly za poločas asi tak v dubnu 2017...

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter za prvý polčas 0 striel na bránu a Bologna až 7. Takže zaslúžené vedenie Bologne, my sme to tam akurát nakopávali a centrovali na náhodu, ale žiadna kombinačná hra alebo prieniková prihrávka.

Reagovat
cresposuper

Dalsi hororovy vykon, trequarti Perisic-Nainggolan-Candreva akurat odovzdava lopty superovi, ich prinos pre hru je nulovy. Najlepsi hrac Dalbert, aj to o niecom svedci. O polcase Lautaro.

Reagovat
10

dost se ukazuje, jak je Inter v prdeli kvůli svojí závislosti na Icardim, kterej nedal gól 5 zápasů a dneska to zase zahazuje...tam nemá kdo jinej dát góla

Reagovat
cresposuper

To je velky problem, ale urcite nie hlavny. Tie dve najvacsie sance prisli potom, co nam fakticky prihrali loptu. Vacsi problem je, ze v zone trequarti prakticky nikto nedokaze spravit uspesnu klucku, necakanu prihravku, center...Ak by Icardi dnes dal dva goly, tak stale by to bol hrozny vykon.

Reagovat
Nuno čomes

Spalletti ani dneska nevytahl tu hlavu z prdele?

Reagovat
sinter

?

Reagovat
Nuno čomes

Chceš mi rict, ze základ Perisic, Vecino, Candreva je v poradku?

Reagovat
sinter

mal hrat Politano namiesto Perisica a Balde namiesto Candrevu?

jo a Vecino, ...namiesto neho skvely Gagliardini? mal si moznost ho vidiet proti Laziu...bezkonkurencne najhorsi hrac na ihrisku., alebo to skusit 3-5-2? ked tak hral minuly tyzden tak si to tiez nechvalil

Reagovat
Nuno čomes

Já vidím co vidím a nechce se mi fakt vypisovat někomu, kdo obhajuje tuhle sračku. Sorry.

A ano, dnes 3-5-2, když nema křídla do 4-2-3-1.

Reagovat
sinter

ja neobhajujem, to ty si tu ides rovnuku pesnicku...na lavicke nie je kvalita...do zalohy max. Mario..Gagliardini a Valero nie

Reagovat
Yanek

Vždycky mě baví, jak týmy najednou začnou hrát funkčně a zodpovědně hned po výměně trenéra.

Reagovat
10

jo, úplně extrémní rozdíly...čistá náhoda samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

jak včera Monaco

Reagovat
Yanek

Ty jsem neviděl a trochu tomu brání to, že doma vyhráli porpvé v sezoně a Jardim tam už byl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Olsen - Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov - De Rossi, Pellegrini, Zaniolo - Florenzi, Džeko Schick

Vraj to možno bude 4-3-3 ale k podstate veci. Hráme bez typického krídla, miesto toho tam bude behať Florenzi a Šik. Vôbec nechápem, prečo odpísal Santona a zrazu si po polroku spomenul, že existuje Karsdorp a stavia ho do najťažšej fázy sezóny. Bravo hipsta. Ale dnes by ma neprekvapilo, keby to nejak vyhráme.

Reagovat
Eldarion

logika je proti ale aj ja tak nejak čakám, že bohužiaľ vyhráte. Vôbec by ma to pri AC neprekvapilo..

Reagovat
Yanek

Taky mám obavy, ale aspoň se ukáže, jak na tom jsou.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem, že Santon bude hrát, ale třeba Slick Rick přihraje na tři góly. . Flo byl z levého křídla super, když tam jednou nastoupil, ale stoprocentně měl hrát Stephan.

Patrik mi na křídle nevadí, pokud se bude tlačit na střed a doplňovat kolem vápna. Jsem rád, že hraje.

Reagovat
Yanek

Radja solidně vypískaný

Reagovat
Panděvova ofina

Vecino, Gagliardini, Mario, Brozovič nás dohromady stali cca 100 mega a ani jeden z nich nám nepřinesl kvalitu. Kor první tři jmenované jsem předtím, než k nám přišli ani neznal a určitě jsem nebyl sám. Nevím, co ti skauti na tom hráči přesně hledají, ale evidentně ne to, co v záloze potřebujeme.

Reagovat
El-Pistolero-68

Brozovice z chorvatske ligy jsi podle me taky neznal. Maria sis urcite mohl vsimnout na Euru, i kdyz mne se tam moc nelibil.

Reagovat
Eldarion

To bude taká klasika 89. minúta Icardi 1:1

Reagovat
Mihal

Ani nahodou

Reagovat
Eldarion

Moje predpovede tu nikdy nevychádzajú takže som rád, že som to len potvrdil

Reagovat
Zark

RANO !!

Reagovat
Pipo123

Inter to hraje jak niekde v Škótsku, na kridlo a center, v 80 min tam pride stopér hrat utocnika :D

Reagovat
mastakillah

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

a málem to vyšlo

Reagovat
GEGE

Spal genius

Reagovat
Yanek

Reagovat
Mihal

Poslednykrat som pozeral Inter tuto sezonu... Jebem na nich... Banda kokotov. V tom klube je nieco uplne zle. Nie je normalne aby klub rok co rok dokazal vyhravat zapas za zapasom a v tej istej sezone aj hrat na urovni muzstva z podhorskej ligy... Cus

Reagovat
Deki

Inter mě snad donutí zase začít sázet... dnešní kurz na Bolognu byl dárek

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to medzi top 5 najtipovanejsich zapasov dna, samozrejme jednotka...tj, darcek ano, lenze pre stavkove

Reagovat
Deki

jo, četl jsem forum, že dávali i hromadně 3+ gólů... holt idioti nepoučitelní no já tu psal už ve čtvrtek, že Bolognu neporazíme... o víkendu asi podám na Parmu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ich obisiel. No chyba sa aj tak nasla... Fiorentinu som skusil dvojku s 2.1 kurzom Ak zajtra vyhraju Lazio s Atalantou tak iba Viola ujde, za 10€ - 215€.

Reagovat
10

ty se poslední dny pakujou extrémně

Reagovat
Panděvova ofina

Tohle je nekoukatelný. Ne že by to bylo dřív nějaký pohledný fotbal, ale tohle je uplně zbytečných 90+ minut života.

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Mario by nehral ani nas druhou ligu, dyt ten nema vubec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

nemá no, ale stál 40 mega

Reagovat
Panděvova ofina

Všichni mají zato, že Gabigol byl průser, ale podle mého to je tenhle člověk.

Reagovat
Tomanatura

Ok, po tomto vykonu a hlavne po teto taktice ( seberte balon, bezre do vapna a hodte centr) musi Spaletti jit. Jak muzou brat miliony za TOTO. Vsichni do jednoho by meli dat vyplatu fanousum, vo na to kukaji.

Reagovat
LesyJePan

Zapnem si Inter na posledných pár minut a nestačim sa diviť tým činskym znakom namiesto mien to mi niečo uniklo? Nemajú to tak celú sezónu však?

Reagovat
cink

Ne jen na oslAVU čínského nového roku. Už myslím třetí rok

Reagovat
LesyJePan

Díky za objasnenie

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ciez som bol prekvapeny. Njn, sunning... A nie, minuly match mali normalne mena

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho vrat se domu!

Reagovat
smazaný uživatel

Z kaluze do blata

Reagovat
cink

Určitě. Určitě Top 5 trenér posledního čtvrtstoletí je bahno

Reagovat
GEGE

sice se mi to může klasicky vymstít za pár hodin ale tohle si nejde odpustit....MERDA INTER!!

Reagovat
LesyJePan

to si posral! To je zákon EF

Reagovat
Deki

konec toto už... jak pořád můžeme být třetí, to prostě nepochopim

Spalletti ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, smát se nebudu, za hodinu už bude mít totiž Schick na kontě hattrick..

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá výhra Bologni vonku v tejto sezóne ... a hádajte proti komu Špageta musí ísť, a prísť na jeho miesto Conte

Reagovat
smazaný uživatel

No, Conte bude mít větší výběr, si myslim

Reagovat
REPLIKATOR

Inter

Reagovat
JarousFCB

Zdravíčko, kde prosím hledáte streamy??? Přes reddit mi to už nějak nejde.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JarousFCB

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Být horší na domácím stadionu než Bologna..

Reagovat
Coutinho10

Inter Schick v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to s tou remizérií přecenil kluci :) Re bylo navíc :) Hlavně že jste mě vypičovali všeci :)

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Zark

Reagovat
10

mám takový tušení, že tohle je jeden z těch klasických zápasů, kde všichni čekají trilion gólů a nakonec to skončí 0:0

Reagovat
10

no, nebo taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Spalleti pujde...nicmeně at dojde kdokoli tak mu tu praci nezavidim...u nas jsou max 3 hráči co maji na TOP klub v Evrope a to je Icardi,Skrinar a De Vrij zbytek je čisty pruměr...a prostě i kdyby nás trenoval kdo chtěl tak na lepší místo než je to 3-4 to nikdy s tímto kadrem nebude.

Reagovat
Panděvova ofina

Přesně tak, strašně se podcenilo přestupové období.Vždyť jsme už v listopadu mohli vidět, že jsou ti hráči ničemní, resp. o Vecinovi, Gagliovi, Mariovi jsme to věděli už pár měsíců předtím. Navíc ani Brozovič není žádná sláva, ale ten alespoň bojuje a sbíhá si pro balony. Potřebujeme záložníky, kteří se nebojí a dokážou přejít přes bránícího hráče,vystřelit, případně vytvořit golovou šanci.

Reagovat
Yanek

Zase připosraný začátek. Na to mi stačí 5 minut... ach jo

Reagovat
Firkraag

Nějakej smysluplnej stream na AS-AC ?

Reagovat
GEGE

Kolarov pezzo di merda slyšel jsem dobře?

Reagovat
Eldarion

Paqueta + Piatek, Ahoj Pipo

Reagovat
Pipo123

Aj Higuain mal fajn start a potom odisiel :P len Pockaj :D

Reagovat
LesyJePan

Piš to prosim ťa pred každým zápasom

Reagovat
10

Paqueta-tek

Reagovat
rossoneri89

Paqueta a Pjontek krása

Reagovat
Zark

Piontek je jinde

Reagovat
GEGE

reteeeee PISTOLERO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paqueta Piatek

Reagovat
Kixi Syhimour

Už to sype

Reagovat
smazaný uživatel

Piatek by to sebevědomí mohl prodávat.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Alberto Aquilani

Link? Vidím uplnú picu

Reagovat
Gimme

Ten fotbal nebude o nic lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať odejde

Reagovat
10

u toho gólu bylo 6 hráčů AS na 2 hráče AC...to má pak Hipster těžký

Reagovat
PhilipS

Jak hraje Schick?

Reagovat
Eldarion

Chce som napísať, že klasicky tragicky ale skoro dal práve gól

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě nebyl na hřišti, ale právě měl pěknou hlavičku, kterou Donnaruma vyrazil

Reagovat
Coutinho10

Schick to je skodaaa...super hlava

Reagovat
mastakillah

Tohle byl docela top zákrok ... pěkne DonaRuma .

Reagovat
Eldarion

V lete ak nekúpime na lavú obranu a lavé krídlo futbalistov tak ma jeb*e, nemôžem sa na toho Rodrigueza s Turkom pozerať

Reagovat
LesyJePan

Presne to + záložník musí byť priorita.

Reagovat
lajka30

Donnarumma druhej de Gea ne?

Reagovat
Yanek

Někteří tu pšíou, že je to hype

Reagovat
10

taky jsem si na tu nedávnou diskusi vzpomněl...dneska jim docela odpověděl, zvlášť když Olsen byl zase za sněhuláka

Reagovat
LesyJePan

Až na to, že proti Juve pravidelne chybuje je skvelý.

Reagovat
Alberto Aquilani

A čo to mení na tom, že chybuje celkom pravidelne, má tragickú hru nohou a aby som reagoval aj na pána pod tebou, ktorý sa mu ešte nedávno smial, že všetky strely po zemi pustí.

Reagovat
Yanek

Co ti na to mám říct, jeď si dál svoje

Reagovat
Alberto Aquilani

aj v Supercoppe to bolo nechytateľné, čo? :-)

Reagovat
LesyJePan

3x lepší ako ten váš snehuliak

Reagovat
Alberto Aquilani

Myslím, že minimálne tak 5x

Reagovat
Nuno čomes

Je to traged no.

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
Alberto Aquilani

Videl som len prvé minúty, prišlo mi, že sme začali dobre. Pak mi prestalo ísť úplne všetko a záver som videl len na youtub, kde je useknutá polovica obrazu. Gól znova totálne trápny. Ak by bol ten team aspoň trochu v pohode, tak by nepadol. Snád čaká na EDFho posledný polčas, treba to trápenie ukončiť, kurva.

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Alberto Aquilani

Mne tam dnes nejde nič spustiť. Asi sa už aj PC nadomnou zľutoval, nech na to radšej nepozerám.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Eldarion

Úprimne ste ale lepší, hráme priposrato a presujete nás dobre, jedine Donnarumma nás drží nad vodou ako X-krát už túto sezónu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pro příště reddit ,,Soccer streams", akorát se musíš proklikat přes další dvě vlákna, blokli to původní, ale odkaz pod nadpisem přímo. Tam jsou top streamy

Reagovat
Pipo123

Buffon zase na lavicke

Reagovat
Nuno čomes

No a co

Reagovat
Frantszek

Serie A

Reagovat
Lech

Schick > Dzeko

Reagovat
Pipo123

AC to hraje jednoducho, aj proti Neapolu sa snažili o prihrávky na Piateka, no vychadza im to. Donna skvele zákroky

Reagovat
Eldarion

Nepáči sa mi ale, že to hraje až moc staticky v tej obrane. Calabria ešte ako tak aj keď to nie je žiadna sláva ale RR ani Hakan nevedia absolútne nič, sú pomalý a Rím si chodí po tej strane jak sa im zachce.

Reagovat
10

AC začalo dobře

Reagovat
Mates_Matesović

Schick pěkně

Reagovat
doshcz

Reagovat
Coutinho10

konecne to jeho zapojeni skoncilo golem

Reagovat
PP

druhý poločas je skvělý..

Reagovat
10

AS zaslouženě, to byla několikátá šance, ta obrana kromě Romagnoliho moc nefunguje

Reagovat
Eldarion

Wtf video nič?

Reagovat
10

vždyť do něj naběhl, to na penaltu nebylo...a video samozřejmě proběhlo

Reagovat
Eldarion

Nabehnúť možno ale rukami ho sotil do zeme jak v NFL

Reagovat
10

tak se koukni jak Suso vyskočil a kdy skákat začal

Reagovat
Lech

Presne, hrozna kundicka, jeste jak za stavu 1-1 strida a jde jak zdechlej, odpornej hrac

Reagovat
Eldarion

Jo aha lebo každý iný hráč za stavu 1-1 vonku šprintuje na striedačku

Reagovat
Lech

Nesprintuje, sprintuje se kdyz prohravas, ale chuze? Tvoji fans se jdou podivat na svuj klub i ven a chcou videt jak bojujes o vyhru. To kritizuju, jestli mi to chces vyvracet, klidne

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatický hráč :)

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá skládka Kolarova

Reagovat
GEGE

tohle jako není penalta kurva??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Ne

Reagovat
Firkraag

Řekl bych, že jasná teda

Reagovat
CubONE

Obrana hrozna. Pokial to nejde na Romagnoliho, Gigio musi zasahovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Davaj hore contiho

Reagovat
10

Florenziho vypískali proč?

Reagovat
rossoneri89

Ten Kardioskop na pravej strane AS je nejaky moc aktívny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Maresca klasicky tragédia

Reagovat
LesyJePan

Všetko opacne

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný

Reagovat
Pipo123

AC je hrozne, čakanie na gol

Reagovat
Yanek

Proč to neosvěží zase...

Reagovat
Pipo123

To fans AS striedajú na kazdeho striedajúceho hraca?

Reagovat
Pipo123

Piskaju

Reagovat
10

oni pískali už v 10. minutě...

Reagovat
rossoneri89

Zase čakáme kým dostaneme gól... Gattuso reaguuuj!!!!

Reagovat
LesyJePan

Tvle on mu neda druhu zltu.

Reagovat
PP

slušně připískává AS..

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Lech

To urcite, AC zas pripiskaval v prvbim polocase, kazdou kokotinu

Reagovat
smazaný uživatel

Otočil první půlku.

Reagovat
Eldarion

Romagnoli je boh, bože vráť sa Caldara a buď aspoň tak dobrý ako v Atalante

Reagovat
LesyJePan

Rozhodca strašný haluz výkon

Reagovat
10

kam běžel Olsen?

dobrej zápas, MOTM za mě De Rossi, z AC Donnarumma

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Roma lepší, zase jen pár hráčů si drží standard. To bude ještě tuhý boj o LM.

Reagovat
Eldarion

ten prvý polčas bol katastrofa, druhý trošku lepší ale aj tak to bol slabší výkon od nás ale čo im pískal Maresca wtf

Reagovat
LesyJePan

presne tak, najlepší hráči nové posily a Donnarumma. Bakayoko na lopte strašny jemu kazda lopta odskakovala od nohy. Kessie katastrofalne riesenie situacii. A Hakan nechapem. Kazdy vidí že je marný ale bude stále hrať. Proste cele zle. Contiho už ani nespomínam. O týždeň totožná základn á zostava iba na pravo bude mozno Abate.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jsem asi koukal na jiny zapas, mne prislo, ze Bakayoko ztratil tak 2 mice a jinak si to s prehledem pokryval.

Reagovat
LesyJePan

Asi si si to nevšímal, bez lopty bol lepší ako s ňou.

Reagovat
smazaný uživatel

Však co neodpískal vám v první půlce. Souhrnem 50:50.

Reagovat
LesyJePan

Veď nám neodpustil penaltu ani červenú.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se ještě raz. V obou půlkách byl hrozně tendeční, provní proti AS, pak to kompenzoval.

Otřesný výkon. Penalta i červená byly.

Reagovat
LesyJePan

Keď to napíšeš takto tak hej, len mi nesedelo to 50:50. Lebo proste penalta a cervena je viac. Inač ano v prvom polcase pripiskavan skôr nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jsou víc než ty přímáky, které jsme mohli mít my, a které konečně kopal Pelle, takže z nich mohlo být nebezpečí.

Pořád to ale beru jako ztracené dva body :)

Reagovat
Panděvova ofina

Sice máme v záloze Vecina a Radju, ale mít tam Bakayoka, tak bych nám z fleku přestal fandit. Co on tam poztrácí za míče?!

Reagovat
Yanek

Dneska hrál čitelně, ale jinak asi nejlepší hráč týmu poslední měsíc společně s brankářem.

Reagovat
LesyJePan

Dneska bol fakt špatný.

Reagovat
Lech

Shaarawy hroznej mamlas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nějaký typ na ARPG/RPG, které fakt stojí za to? Přemýšlím nad Grim Dawn, Titan Quest, Diablo III, Dragon Age: Origins, Van Helsing.... DÍKY

Reagovat
Frantszek

Nehraj Hry jsou pítchovina a ztráta času.

Čti si naučné literatury.

Reagovat
Pipo123

Dark souls, k tomu si zaobstarať balík antidepresív

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pipo123

Co? Hral si to? Mna to velmi bavilo, lenze mi to zaroven liezlo na mozog, kvoli tomu som predal Xbox Bo som bol na tej hre závislej

Reagovat
Yanek

Jo, já jsem dřív hrával dost na PS4. Teď už jen občas. Dark Souls je klasika, Bloodborne taky. V poslední době hraju Gran Turismo Sport (dal jsem i Nurburgring na zlato ) a pořád mě baví i Assassins Creed, i když je to pro děcka Hry co mě nejvíc zabavily na PS4: God of War, Destiny 2, Red Dead Redemption, Uncharted a Gran Turismo.

Reagovat
brenk

Titan Quest... to boli casy vrelo odporucam

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Bastos, Acerbi, Radu - Marušič, Parolo, Badelj, Durmisi - Alberto - Caicedo, Immobile

Ako nevyzerá to úplne zle, ale keď sme hrali na dvoch útočníkov tak to bolo vždy na prd, teda okrem EL kde to fungovalo

Reagovat
Pipo123

Caicedo krasa

Reagovat
10

to je kopyto ten Pinamonti

Reagovat
Pipo123

2 polcas katastrofa, bez Alberta sme uplne odisli

Reagovat
Largo

Tak jo. Včera večer jsem se vrátil, tudíž je čas na nějakej ten kratší report.

Pro mě to byl jednoznačně jeden z největších zážitků v životě (a to mě za chvíli čeká porod prvního potomka). Jeden z posledních snů, který jsem chtěl ještě zažít. A už teď vím, že to nebylo naposledy, že se tam prostě musím vrátit.

Vyrazil jsem s bráchou a jedním kamarádem v sobotu v poledne letadlem. Cesta úplně v pohodě, necelý dvě hodiny. V Římě jsme byli v šest večer, trochu pršelo. Bydleli jsme hned u Termini, menší byt v prvním patře. Čtvrť teda docela špinavá, hlavně večer plno černochů. Ale jinak v pohodě. Zaujal mě paradox, když vám po devátý večer neprodaj alkohol, ne na kartu. Jen hotově, aby to nešlo dohledat. Ale hned vedle vám nabízej od hašiše přes kokain až po trávu. A možná berou i karty :D Divný.

Šli jsme se najíst do Trattoria Dell'Omo, kterou nám doporučil místní majitel. https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_R" target="_blank">https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_R ... Lazio.html

A dobře jsme udělali. Taková nenápadná, domácky vypadající hospoda. Vaří tam majitel a jeho mamka (tý je asi 80, seděla tam v kuchyni a docela ty kluky proháněla). Sedli jsme si, hned po otevíračce, a už se začaly hrnout zástupy lidí. Saltimbocca alla romana, domácí víno, šrumec perfektní začátek. Jeden z vrchních číšníků byl romanista, dokonce mi ukázal a navlíkl pásku, kterou měl podepsanou Tottim, velká čest pro něj. Měl to vystavený nahoře na polici vedle podepsanýho míče a dresu De Rossiho. Říkal, že jsem si vybral dost špatný období, fanoušci prej teď hodně naštvaný (což se nedivím).

V neděli ráno klasická italská snídaně, od pizzy přes deserty až po croisanty v mercato centrale di Termini, lahůdka. Vyrazili jsme po památkách, kamarád byl v Římě prvně. Takže Koloseum, Forum Romanum, Kapitol, Fontána di Trevi. Občas přeháňka, ale jinak slunce, parádní počasí. V kostele u fontány jsme narazili na fotku Matky Terezy, která dost výrazně připomínala Babiše. Kam se ten člověk nedostane...

Kolem oběda jsme přejeli do Trastevere, kde jsem ještě nikdy nebyl. A teď už vím, že příště tam chci i bydlet. Naprosto jiná, nádherná čtvrť. Klidná přes poledne, ale stále žijící, pulsující. Stará architektura s neobyčejným nádechem, zalitý sluncem, tam jsem si to hodně užíval. Na oběd jsme měli rezervaci v Roma Sparita (doporučuju dělat rezervace asi kamkoli pro jistotu) a za tu jsem vám fakt vděčnej. Jedinečnej zážitek. Od skvělýho místa, přes obsluhu, až po jídlo. Vynikající kulinářskej zážitek (cacio e pepe), předkrmy, výborný vína (kolem 14-20 eur za lahev), káva, deserty... vážněj skvělý.

https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_R" target="_blank">https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_R ... Lazio.html

Kamarád je pivař, ale tohle víno ho dostalo. Pak jsem teda udělal rezervaci ještě do Bir and Fud, což je pěšky asi 15 minut. Maj tam na čepu 18 domácích piv, takový ty malý italský pivovary, nepříliš známý. Ochutnal jsem tři a bylo to s našima pivama minimálně srovnatelný.

V podvečer Vatikán topící se ve zlatě a světlech. To je majestátní pro věřící i nevěřící, zase úplně jiná tvář Říma. Byli jsme tam jen chvíli, chtěl jsem bejt brzo na Olimpicu.

To byl vlastně hlavní důvod naší návštěvy. A dopředu říkám, že zklamanej jsem teda rozhodně nebyl. I když by se našlo pár věcí, který mě nepříjemně překvapily. Například to, že musíš všude platit jen hotově. S tím jsem nepočítal, takže na víc než párek a dvě piva pro každýho jsme neměli. Do automatů nemůžeš, protože tě ostraha z areálu před výkopem už nepustí. Další dementní pravidlo. No jo, příště budu chytřejší.

Všude se tam kouří. Nevím, jak to je v sektorech pro rodiny, to si asi brzo vyzkouším. Ale tohle mě vadilo hodně. Hodně mladý i hodně starý, převážně holky, jedna igareta za druhou. Kouří tam každej a kdekoli, i na záchodech, což mi ten zážitek jako nekuřákovi trochu kazilo. Koupil jsem lístky do Distinti za 60 eur na hlavu a byly to skvělý místa. Jen jedna řada od Curvy. Tím se pomalu dostávám k další věci, která mě nemile překvapila.

Zrovna se připomínalo úmrtí mladýho fanouška De Falchiho, který zemřel v osmnácti před utkáním s AC Milán. Jeho podobizny po celý Curvě Sud, neustálý pokřikování, to bylo fakt působivý. Hymna na začátku zase jedinečnej zážitek, měl jsem husinu. V patnáctý minutě se polovina Curvy sebrala a prostě odešla. Pak jsem se dočet´, že na protest proti špatnejm výkonům. Najednou prostě zmizelo třba 700 lidí. To mi přišlo smutný a patetický.

Celkově fanoušci byli snad jediným mínusovým faktorem na tom stadionu. Jejich často laxní přístup spočívající v neustálým pískání na vlastní hráče. Nic pozitivního, konstruktivního. Prostě se jdeš na stadion vybít. Chápu, že výsledky i hra jsou špatný. Chápu, že mnoho z nich nemá nic než fotbal a že jsou to hrdý lidi. Chápu i ty řeči o respektu, který podle nich hráči nemaj. Ale fakt je těžký hrát, když víte, že si toho nikdo stejně neváží. V Římě to je těžký. Jeden den jste za boha, pak stačí špatnej skluz a i když jste Florenzi nebo De Rossi, fanoušci vás sežerou. Samozřejmě se tam všechno zveličuje, hlavně v médiích a tak, rozebírá každej detail. Chápu, že Curva je hodně specifická. Ale ty fanoušci pískaj neustále, při rozcvičce, poločase, pořád. Žádná podpora. Tohle jsem ještě nikde neviděl. Brácha fandí Manchesteru City, kamarád dobrýmu fotbalu kdekoli, a ty z toho přístupu byli hodně otrávený. Tváříme se jak velkoklub, kterej ob rok vyhrává Scudetto. Fanoušci jsou emotivní, je to jejich život, chápu, ale podpora minimální, kritika není konstruktivní, jen se tam prostě jdeš emočně vyblejt. Smutný.

Potkal jsem tam i pár Čechů. Kontroly v pohodě, trvaly tak 15 minut. K zápasu, co dodat. Primitivní gól, kterej jsme soupeřovi nabídli vlastně sami. Piatek samozřejmě výbornej, ten si ty italský obrany maže na bruscchettu neskutečně. První poločas z naší strany horší, ale potěšil návrat De Rossiho. Ve druhý půli už to bylo mnohem lepší, i když jsem gól neviděl :D Ve 46. minutě, já se vracel s pivama. Ale stadion se otřásal, to zase jo. Zákrok na penaltu dost spornej, Suso padal ochotně a ještě dřív, než se ho Kolarov (dementně) dotkl. Dřeli jsme, potěšil mě Karsdorp, Schick. Štvali mě Pellegrini, Fazio a Džeko. Hráli jsme mnohem líp, ale ten silovej střed Bakayoko-Kessié byl hodně náročnej na veterána a dneska špatnýho Pellegriniho. Nepochopil jsem Eusebiovu taktiku stejně jako většinu jeko kiksů. Máme dvě zdravý křídla, ale nasadíme tam místo nich hrota a obránce. Parádní taktcká práce. Škoda tý Pellegriniho tyče a především Donnarummy, kterej byl prostě neskutečnej. Opět tahá AC nahoru. Výborný reflexy, organizace hry, rozehrávka... jednička neoddiskutovatelná.

Po zápase něco zakousnout, přežít narvanou tramvaj a metro. Pondělí bylo vyloženě odpočinkový, pořádná italská snídaně, nějaký suvenýry pro ženu a v pohodě domů.

https://www.instagram.com/sirondrej/?hl=cs

Budu sem postupně přidávat další stories a fotky.

Suma sumárum. Jeden z mejch největších snů, který jsem si ještě nesplnil, si můžu odškrtnout. Bylo to rychlý, emotivní, jedinečný. Odjížděl jsem spokojenej s pocitem, že tohle chci a musím zažít zas. Římu fandím od roku 2002, což už je vlastně slušná řádka let. A poprvý jsem moh' bejt na Olimpicu. Nikdy na to nezapomenu. Dneska nám odklepli stavbu novýho stadionu, tak jsou zítřky zase o něco veselejší. Každopádně děkuju, Říme.

Grazie mille.

Forza Roma sempre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele