Serie A - preview 21. kola: Na Sardinii dorazí Bologna

09.01.2022, 08:51, aktualizováno 11.01.2022, 08:47
Previews
Sardegna Arena (Cagliari) (© AFP)
Cagliari Calcio může proti Bologně udělat další krok k opuštění pásma sestupu, na sedmnácté Benátky ztrácí čtyři body. Rossoblu si naopak chtějí upevnit pozici ve středu tabulky...
Cagliari Calcio - Bologna FC  (úterý 20:45)
Bologna je stále zasažená množstvím absencí, ale podle nových regulí ligového vedení jí to nebrání odehrát duel s Cagliari podle kalendáře. Cagliari sice v minulém kole překvapivě porazilo Sampdorii, ale stále dlí až na 18. místě.

Cagliari se v minulém kole povedlo konečně vyhrát a to teprve podruhé v sezoně! Po třech prohraných utkáních s hrůzostrašným skóre 0:10 se sardinskému týmu konečně povedlo vyhrát, což odnesla Sampdoria. Ze sestupového pásma to ale tým s druhou nejhorší obranou a třetím nejhorším útokem ligy neposunulo. Navíc mu pořád schází pětice zraněných nebo nakažených hráčů včetně tahouna Nandeze.

Bologna je na tom v ohledu absencí ještě mnohem hůř. Barrow je na Africkém poháru národů a kromě něj jsou mimo hru Medel, Schouten, Molla, Vignato, Santander, Van Hooijdonk, Viola, Hickey, Dominguez nebo Kingsley. Z toho zbytku už se trenérovi Mihajlovićovi bude nějaká formace hodně těžko skládat. Bologna v minulém kole nehrála právě kvůli covidu, takže po reakci bližších soupeřů klesla na jedenácté místo.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Lovato, Altare, Carboni - Bellanova, Deiola, Marin, Grassi, Lykogiannis - Pavoletti, João Pedro
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skoropski - Soumaoro, Bonifazi, Theate - De Silvestri, Svanberg, Soriano, Dijks - Orsolini, Sansone - Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.31 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - ACF Fiorentina  (pondělí 17:00)
Turín by moc rád napravil poslední porážku od Interu, ale v minulém kole nedostal kvůli zákazu krajské hygienické stanice šanci. S napětím tak vyhlíží duel s dalším soupeřem, kterým se v neděli odpoledne stane Fiorentina.

Býci hráli soutěžní duel naposledy na konci minulého roku a od té doby spíš jen trénují. A rozhodně to nebyl povedený konec, protože svěřenci trenéra Ivana Juriće nestačili na rozjetý Inter a těsně mu podlehli. Obecně chytil Turín los, který mu není co závidět, protože v minulém kole měl změřit síly s Atalantou. Jeho zápas ale byl jedním ze čtyř, které se vůbec neodehrály. A teď jej čeká Fiorentina.

S tou Turín nemá rozhodně moc dobré výsledky, ale když už se mu něco daří, tak vždycky doma. Z Toskánska si přivezl tři body v rámci Serie A naposledy v roce 1976! Takže teď určitě uvítá, že Fialky přijedou do Piemontu. Od roku 2018 totiž Fialky v první lize na tomto stadionu nevyhrály.

Ve větších problémech je rozhodně Turín, který se usadil až na dvanáctém místě a pro ambiciózního trenéra Juriće je to hodně špatné postavení. Dobrou zprávou je, že mu kromě Verdiho s Belottim nikdo nechybí. Ta horší zní, že Fiorentina je na tom ještě lépe a navíc může počítat i s novou posilou v podobě křídelníka Ikoneho, který přestoupil do Toskánska z Lille.

Fialky teď plní stránky novin zejména kvůli svým útočníkům. Hádky manažera Dušana Vlahoviće s vedením jsou nepříjemnou novinkou, optimističtější je ale návrat polského útočníka Krzysztofa Piąteka, který ještě zvýší potenciál útočné vozby. Fiorentina stále bojuje o návrat do evropských pohárů a v tuto chvíli už ukořistila šestou příčku. Navíc má jeden zápas k dobru, takže kartami o kvalifikaci do pohárů určitě ještě zamíchá.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Bremer, Rodriguez - Singo, Mandragora, Lukić, Vojvoda - Praet, Brekalo - Sanabria
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Martinez Quarta, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Castrovilli - Callejón, Vlahović, Gonzalez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.44 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Venezia FC - AC Milán  (neděle 12:30)
Minimálně do večera může na první místo tabulky AC Milán. Svůj duel 21. kola odehraje "po obědě" v Benátkách, kde ho nečeká jednoduchá práce. S nepořízenou se ze Stadia Pierluigiho Ponza vrátil AS Řím a body tu ztratil i Juventus.

AC Milán je pochopitelně velkým favoritem, od něhož se očekává zisk tří bodů. Ve čtvrtek zvládli Pioliho svěřenci náročné utkání s AS Řím (3:1) a v tabulce dotírají na vedoucí Inter. Milánští si zároveň pojistili druhou příčku před nevyzpytatelnou Neapolí.

Milánský velkoklub se v Benátkách představil před takřka dvaceti lety. V sezoně 2001/2002 vybojoval v Serii A čtvrté místo a následující sezonu se přes Slovan Liberec kvalifikoval do Ligy mistrů, kterou následně opanoval. Už je to dlouhá historie, ale na tehdejší výhru 4:1 se jistě vzpomíná hezky. Podobné vítězství by se AC hodilo i tentokrát a znamenalo by posun do čela tabulky před konkurenční Inter. "Budeme potřebovat předvést kvalitní výkon. Musíme se hodně hýbat a udržet šířku hřiště. Benátky jsou dobře trénované, jsou rychlí a techničtí. Zanetti je mladý trenér, který má jasné představy," nechal se slyšet na tiskovce Pioli.

V dostizích o Scudetto se Piolimu vrátili někteří klíčový hráči, zejména útočníci Giroud, Leão a Ibrahimović. Všichni tři byli proti Římu vidět, byť posledně jmenovaný Švéd negativně, když zahodil další penaltu.

Benátky ve čtvrtek vinou koronavirové situace nehrály a jaký bude osud důležitého záchranářského duelu v Salernu je zatím neznámý. Domácí se bojům o záchranu zřejmě nevyhnou, alespoň tomu napovídá aktuální situace v tabulce. Benátky jsou šestnácté a k dobru mají čtyři body a jeden zápas. Poslední soutěžní utkání odehráli "I Leoni ałati" před Vánocemi a doma podlehli Laziu 1:3.

Co se týče absencí v kádru Benátek, tak Ebuehi je na africkém šampionátu, zatímco Romero, Vacca a Peretz zůstávají na marodce. Kvůli karetnímu trestu si nezahrají ani Caldara a Tessmann.

I na straně Milána jsou absence a není jich málo. V Africe reprezentují své země Kessié, Ballo-Touré a Bennacer. Dlouhodobě zranění jsou Kjaer, Plizzarri, Tatarusanu a Calabria. Problémy mají i Tomori, Romagnoli, Castillejo a Pellegri.
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Lezzerini - Mazzocchi, Svoboda, Ceccaroni, Haps - Cuisance, Ampadu, Busio - Aramu, Henry, Okereke
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Florenzi, Kalulu, Gabbia, Theo Hernández - Tonali, Krunić - Messias, Díaz, Saelemaekers - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.29 - 4.24 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - US Sassuolo  (neděle 14:30)
Empoli sehrálo dva skvělé duely s italskými velikány, z nichž ale vytěžilo jen jeden bod. Další tři bude chtít přidat v neděli po obědě, kdy se na jeho stadionu ukáže Sassuolo. Dionisiho tým za sebou nemá zrovna povedené týdny.

Aurelio Andreazzoli koučuje Empoli sebevědomě a jeho tým předvádí skvělé výkony, zvlášť, pokud uvážíme, že se jedná o nováčka. Toskánský klub se uchytil v první desítce a momentálně mu patří devátá příčka i přesto, že mu poslední dobou docela dochází dech. Měl ale smůlu na náročný los, protože po AC Milán se naposledy utkal s Laziem.

Výsledkem byla remíza 3:3, přičemž Empoli přišlo o výhru až díky zakončení Milinkoviće-Saviće z nastavení. Empoli by mělo pracovat primárně na vlastní obraně, protože čisté konto udrželo jen jednou za posledních deset utkání.

Sassuolo patří k týmům hodně postiženým koronavirem, takže jeho základní jedenáctka asi bude hodně okleštěná. V tuto chvíli přepočítává trenér Dionisi už 8 absencí. To se logicky projevuje i na výsledcích týmů, který už ve třech posledních utkáních nevyhrál. Oproti Empoli ale zvládl porazit velikány AC i Lazio.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanovic, Ismajli, Romagnoli, Marchizza - Henderson, Ricci, Zurkowski - Bajrami - Di Francesco, Pinamonti
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio - López, Harroui, Ayhan - Berardi, Raspadori - Defrel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 4.06 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - UC Sampdoria  (neděle 16:30)
Sampdoria minule překvapivě nestačila na potápějící se Cagliari a její současné vyhlídky nejsou o moc lepší. V neděli se totiž představí na stadionu pojmenovaném po legendárním Diegu Maradonovi v Neapoli.

Partenopei dokázali i bez přítomnosti trenéra Luciana Spallettiho fungovat a reagovat na velké oslabení. Covid jejich kádrem otřásl solidně stejně jako absence z důvodu Afrického poháru národů. Covidem se nakazil i trenér Spalletti, jehož místo zaujal na lavičce jeho dlouhodobý spolupracovník, který s ním procestoval už nejednu štaci. Marco Domenichini.

Třiašedesátiletý Ital v rozhovoru pro klubové stránky před utkáním se Sampdorií zmínil: "Minule se nám povedlo eliminovat hrozby Juventusu a myslím, že jsme si zasloužili víc bodů. Chtěli jsme vyhrát navzdory naší situaci a mnoha absencím. Je to tak vždycky - pokaždé jdeme do zápasu s jasným cílem, chceme vyhrát za každou cenu. Proti Sampdorii to nebude snadné, protože umí v obou směrech překvapit," dodal zkušený asistent.

Spallettiho Neapol si naposled ve šlágru kola rozdělila body s Juventusem a v Turíně nad ním dlouho vedla díky trefě Driese Mertense, který odehrál skvělý zápas. Federico Chiesa ale po změně stran srovnal na konečných 1:1, což Neapoli umožňuje zůstat na třetím místě. Alespoň do doby, dokud Atalanta neodehraje svůj prozatím zrušený duel s Turínem.

Neapol má stále hodně absencí a před utkáním se Sampdorií zůstávají mimo hru Meret, Zieliński, Fabián Ruiz nebo Lozano, přičemž Anguissa s Osimhenem reprezentují své země. Ani Doria nebude kompletní, protože D‘Aversovi schází zranění či nakažení Falcone, Augello, Damsgaard a Verre, přičemž zkušený veterán Candreva má stopku za karty.

Doria v minulém kole překvapila své fanoušky hodně negativně, protože prohrála s tragickým hrajícím Cagliari. Tím se její série zápasů bez výhry protáhla na tři, především se ale Námořníci opět přiblížili pásmu sestupu, od nějž je dělí sedm bodů. Teď navíc jejich nepříliš produktivní útok narazí na nejlepší obranu ligy (spolu s Interem dostala Neapol jen 15 branek). Doria naopak nastřádala jen 28 gólů.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Juan Jesus, Rrahmani, Mario Rui - Demme, Lobotka - Politano, Elmas, Insigne - Mertens
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Ferrari, Chabot, Yoshida, Murru - Bereszyński, Ekdal, Thorsby, Gabbiadini - Quagliarella, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.77 - 8.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Atalanta Bergamo  (neděle 16:30)
V neděli odpoledne se do sebe pustí týmy, které byly hodně zasažené koronavirem. Udinese se z další vlny stále ještě oklepává a soutěžní duel nehrálo už několik týdnů, zatímco Atalanta vynechala jen minulé kolo.

Říct, že Udinese prohrálo soutěžní duel naposledy před více než měsícem, zní jako velký kompliment. Faktem ale je, že Zebry od té doby hrály jen tři duely, z toho jeden se týkal Coppa Italia. Kromě remízy s AC Milán už Udinese sehrálo jen jeden duel, s Cagliari. Byla to tehdy v polovině prosince majestátní podívaná, protože Zebry rozemlely svého soka na padrť a daly mu čtyři góly.

Jenže pak se objevila hojně se rozšiřující další vlna nákazy koronavirem mezi fotbalisty a Udinese to odneslo skoro nejvíc. Proti Salernitaně i proti Fiorentině byly jeho zápasy zrušeny, respektive formálně kontumovány ve prospěch soupeře s tím, že klub samozřejmě podá odvolání a utkání se zřejmě sehraje v náhradním termínu. Zebry tedy odehrály jen 18 zápasů, takže není divu, že jim patří až 18. místo v tabulce.

Proti Atalantě se ale nedá očekávat, že by snadno získaly body, které by jim mohly pomoct v postupu tabulkou. Udinese proti Atalantě zvládalo vyhrávat celkem pravidelně mezi lety 2014 a 2017, ale od té doby jsou výhry převážně v režii Orobici.

Udinese má pořád mimo slušnou řádku hráčů, ale většinou se nejedná o muže ze základu. Hrát nebudou Makengo, Soppy, Pereyra, Nestorovski, Zeegelaar a Udogie. Atalantě schází vykartovaný Freuler a do hry se nezapojí ani Zapata, Musso, Gosens či Palomino.

Atalanty se netýkalo minulé kolo, pročež se se snížil její náskok na Juventus o jeden bod. Vynucená pauza ale možná přišla vhod, protože Atalanta předtím ze dvou ligových kol urvala jen jediný bod.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Pérez, Becao, Nuytinck, De Maio - Molina, Arslan, Walace, Pussetto - Beto, Deulofeu
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Tolói, Demiral, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Zappacosta - Pašalić, Malinovskyj - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.65 - 3.90 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Spezia Calcio  (neděle 18:30)
Už to budou pomalu čtyři měsíce, co janovští Grifové okusili, jak chutná ligové vítězství. Ani angažování ukrajinské legendy Andrije Ševčenka nepřineslo zlepšení, ale jestli fanoušci upínají zrak k nějakému zápasu, který by to mohl všechno změnit, je to nedělní záchranářský duel proti Spezii.

Spezia je totiž rovněž namočena do bojů o přežití. V tuto chvíli je sedmnáctá a má náskok tří bodů na Cagliari, který se však může velmi rychle rozplynout. Hosté nedokázali potvrdit senzační výhru z Neapole a doma přenechali všechny body Hellasu.

I pro Spezii je duel na Luigi Ferraris naprosto klíčový. V zájmu "Aquilotti" rozhodně není pustit si Janov blíže k tělu. Mezi oběma celky je v tuto chvíli čtyřbodový rozdíl a ten budou chtít hosté minimálně udržet.

Janovští mají před sebou ideální možnost ukončit dlouhé čekání na vítězství. Se Spezií se pyšní o trochu lepší vzájemnou bilancí a především s ní přes osm let neprohráli soutěžní zápas. Ligová porážka je pak ještě starší, z listopadu 2006. Tehdy oba celky hrály Serii B.

Zápas může být pikantní pro trenéra hostí Thiaga Mottu, který v Janově hrával. Zajímavé je, že se potkají dva mladí trenéři, kteří hrávali v Miláně, avšak oblékali jiné dresy - Ševčenko červenočerný, Motta modročerný dres Interu.

Janovští se musejí vypořádat s absencemi Rovelly, Behramiho, Criscita, Kallona a Serpeho. Méně absencí má Spezia. Colley je v Africe a Agudelo si odpykává karetní trest.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Vanheusden, Bani, Vazquez - Hefti, Melegoni, Badelj, Portanova, Cambiaso - Destro, Caicedo
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Amian, Erlić, Nikolaou - Gyasi, Maggiore, Kovalenko, Bastoni, Reca - Sztrelec, Antiste
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.18 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Juventus FC  (neděle 18:30)
AS Řím čeká další těžká zkouška, protože po AC Milán bude tým z hlavního města měřit síly s dalším velikánem. Na Stadio Olimpico totiž míří Juventus, který začal tabulkou hodně rychle stoupat nahoru. Jeden ze dvou velkých šlágrů 21. kola slibuje drama i proto, že oba soupeře dělí jen tři body.

Šestého ledna, kdy se odehrálo nekompletní 20. kolo Serie A, je pro italský fotbal velkým dnem, který nese výraznou turínskou stopu. Právě tento den v roce 1898 se odehrál historicky první přátelák dvou italských týmů. Na jedné straně formace čerstvě vzniklého CFC Janov a na druhé složený tým reprezentující Turín. Právě Rappresentanza Torino utkání před dvěma stovkami diváků vyhrála díky jediné trefě, kterou zaznamenal Gordon Thomas Savage.

Tohle datum ale tentokrát nebylo tak úspěšné pro Juventus a ještě mnohem hůře dopadlo v tento den AS. Římané putovali na San Siro, kde čelili AC Milán. Týmu, který byl velmi oslaben covidem a také účastní několika cenných hráčů na Africkém poháru národů. Na mnoha postech figurovala v podstatě béčková sestava. Jenže ani to AS nepomohlo. Jak už to u něj bývá zvykem, velká utkání psychicky nezvládá a často si pod sebou úspěšně řeže vlastní větev.

Zejména druhý gól AC, který vznikl po obrovské hrubce hostující obrany, dokonale vystihoval rozpoložení AS z velkých zápasů. Jedinou výjimkou v dlouholeté tradici představovalo nedávné vítězství nad Atalantou. S Juventusem se Římanům vůbec nedaří. Doma vyhráli nad svým soupeřem naposledy v květnu 2019 a aktuálně Juventus vyhrál dvě poslední bitvy v řadě, v nichž mu Římané nedali ani jednu branku.

I přes mizerné výkony, které AS pod renomovaným Josém Mourinhem předvádí, si stále udržuje šanci na Ligu mistrů. Od pátého Juventusu ho dělí jen tři body, na čtvrtou Atalantu jich v tuto chvíli (Atalanta má utkání k dobru) ztrácí jen šest.

Potíž bude pro Mourinha spočívat v tvorbě základní sestavy. Z ní totiž kvůli červené kartě v minulém kole vypadly opory Mancini a Karsdorp, takže Mourinho je v tuto chvíli bez jediného pravého obránce. Mimo hru zůstávají Mayoral, Spinazzola a Fuzato.

Juventusu se do hry vrací Paulo Dybala, který by měl začít od úvodních minut. A minule nastoupil od začátku i Federico Chiesa, kterému se povedlo vstřelit gól a obrat Neapol ve šlágru kola o dva body. Juventus tím protáhl svou sérii zápasů bez porážky už na sedm soutěžních utkání. Chybí mu ale stále Danilo, Bonucci a Pinsoglio.

Jeho úvodní utkání v sezoně rozhodně nenabízela příliš příjemnou podívanou a objevily se dokonce hlasy mluvící o tom, že oproti Pirlovu vedení se pod Maxem Allegrim hra nikam neposunula. Přesto se Juventus díky zlepšujícím se výsledkům vydrápal na současnou pátou příčku a je reálně ve hře minimálně o Ligu mistrů.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Kumbulla, Smalling, Ibañez - Viña, Veretout, Cristante, Pellegrini, El Shaarawy - Šomurodov, Abraham
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro - Chiesa, Locatelli, Bentancur, Bernadeschi - Morata, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.26 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Salernitana Calcio  (neděle 20:45)
Dlouhý program 21. kola Serie A zakončí dva večerní duely a jeden z nich se bude týkat týmů Hellasu a Salernitany. Hosté ze Salerna jsou asi nejodpočinutější tým v Itálii a budou doufat, že se to pozitivně projeví.

Hellas má za sebou duel s jedním loňským nováčkem a teď ho čeká jeden nováček z této sezony. Svůj part ve 20. kole Hellas zvládl velmi dobře, připsal si tři body a díky dvěma gólům Caprariho v La Spezii vyhrál. To mu umožnilo poskočit na desátou příčku, byť dva týmy za ním mají odehráno o zápas méně a můžou ho snadno přeskočit.

Hellas doufá, že naváže na dobrou tradici proti Salernitaně, která ve Veroně od roku 1998 nevyhrála ani jednou. Teď má ale sil na rozdávání, protože poslední soutěžní duel odehrála v polovině prosince. Pak jí několik případů covidu zabránilo v účasti na zápasech s Udinese a Venezií, které byly velkou šancí na body. Salernitana potřebuje hlavně zpevnit obranu, která je se 42 inkasovanými góly tou zcela nejhorší v lize.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Casale, Ceccherini, Šutalo - Faraoni, Ilić, Tamezé, Lazović - Barák, Caprari - Simeone
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Fiorillo - Zortea, Gyömber, Bogdan, Ranieri - Kastanos, Di Tacchio, Obi - Ribéry - Djurić, Bonazzoli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.30 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - SS Lazio  (neděle 20:45)
Víkendové kolo Serie A zakončí očekávaný duel vedoucího Interu s Laziem. Ústřední postavou je trenér Simone Inzaghi, který se před sezonou přemístil z italské metropole do města módy. Svůj um přenesl i na obhájce Scudetta, se kterým aktuálně vévodí tabulce. Lazio porazilo Inter na jeho půdě naposledy v březnu 2019.

Pro Inzaghiho to bude už druhé střetnutí proti bývalému týmu. Když se oba celky potkaly v říjnu naposled, bylo z toho vítězství Lazia 3:1. Inter tehdy na Stadio Olimpico nehrál dobře, ovšem následně se rozehrál do skvělé formy a v Serii A od té doby neprohrál. A co víc, v jedenácti zápasech inkasoval pouhé čtyři branky, zatímco jich vsítil šestadvacet. Fazónu ukázal i v Lize mistrů, kde se mu konečně podařilo postoupit do vyřazovací fáze.

Inter Milán sehraje své první utkání v novém roce. Ve čtvrtek byl jeho zápas odložen z důvodu pandemické situace a protože jeho městský konkurent AC Milán zvítězil, mají Nerazzurri na čele tabulky už jen jednobodový náskok.

Zatímco Inter odpočíval, Lazio sehrálo domácí bitvu s Empoli a poněkud překvapivě nevyhrálo. V divokém zápase vydřelo remízu 3:3 gólem Sergeje Milinkoviće-Saviće v nastavení. Nerozhodný výsledek je samozřejmě ztrátou, očekávalo se, že Sarriho tým naváže na předchozí výhry nad Janovem a Benátkami. "Děláme příliš mnoho chyb v obraně i mimo ní. Máme problémy i s přístupem. Proti Empoli jsme to přitom nepodcenili," zoufal si trenér Sarri.

Laziu patří po dvaceti odehraných duelech až osmé místo, ale i nadále zůstává v boji o pohárové příčky i o prestižní Ligu mistrů. Biancocelesti mají v tuto chvíli stejný počet bodů jako Fiorentina nebo městský rival AS Řím.

Duely Interu s Laziem patří k ozdobám soutěže. Potkávají se dva úspěšné týmy a to i na evropské scéně, byť se dlouho neradovaly z nějaké významné trofeje. O říjnovém zápase už byla řeč. V posledních pěti letech je vzájemná bilance vyrovnaná. Lazio vyhrálo na stadionu Giuseppe Meazzy před necelými třemi roky a skalp bude chtít získat i v neděli večer.

Koronavirová situace je nevyzpytatelná a pochopitelně zasahuje i do pravděpodobných sestav. Na straně Interu byli pozitivně testováni Satriano a Cordaz. Ze stejné nemoci se vyléčil útočník Džeko a měl by tak být připraven do hry. Kdo si naopak nezahraje je potrestaný záložník Çalhanoğlu.

Lazio je na tom o trochu lépe a postrádá jen dva hráče - Akpa Akpra a Romera.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Vidal, Brožović, Barella, Perišić - Alexis Sánchez, Lautaro Martínez
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Hysaj, Patric, Radu, Marušić - Milinković-Savić, Cataldi, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.34 - 9.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán19144149:1546
2.AC Milán20143343:2345
3.SSC Neapol20124436:1540
4.Atalanta Bergamo19115338:2438
5.Juventus FC20105528:1835
6.ACF Fiorentina19102734:2532
7.AS Řím20102832:2432
8.SS Lazio2095642:3732
9.Empoli FC2084833:3728
10.Hellas Verona2076736:3327
11.Bologna FC1983827:3127
12.Turín FC1974823:1925
13.US Sassuolo2067731:3225
14.Udinese Calcio1848626:2820
15.UC Sampdoria20551028:3720
16.Venezia FC19451018:3417
17.Spezia Calcio20441220:4116
18.Cagliari Calcio20271119:4113
19.Janov CFC20191020:3812
20.Salernitana Calcio18221411:428

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (360)

Přidat komentář
10

https://football-italia.net/napoli-confirm-zielinski-has-covid-19-after-skipping-quarantine/

Dokáže si někdo představit, že by tohle prošlo komukoliv jinýmu? To je totální výsměch

Reagovat
Maritazzi

Laziu.

Reagovat
10

chtěl jsem to napsat, ale tohle by neprošlo ani jim...

to je jak z Gomorry, úplně vidím tu scénu, jak to Gennaro zařizuje

Reagovat
M11

Klasika.. ale je to fakt neuveritelne

Reagovat
Seydou Doumbia

dějou se horší věci než tyhle blbosti

Reagovat
FuckT

Napriklad to, ze byvali majstri vyzeraju byt nejaki pohorseni, ze za Neapol vobec niekto nastupil na ihrisko. Asi chceli hrat len proti Ospinovi.

Reagovat
10

wtf

Reagovat
mastakillah

Reagovat
svkmd

Reagovat
mastakillah

Pokud byl v autobuse s ostatními a následně před zápasem byl negativní tak nevidím důvod proč by nemohl hrát. Navíc se pozitivita projevila až nyní. Nechápu o co jako jde … to jste chtěli, abychom proti vám hráli s dorostenci nebo co? To že nedokážete porazit tým, kterej je v rozkladu je spíše neschopnost Juventusu a ne nastavených pravidel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady vůbec nejde o výsledky, ale o pravidla. To je jak s tím srbským pakem v Austrálii. Kurva když jsou nějaký pravidla, a je jedno, jestli se mi líbí nebo ne, tak je dodržuju.

Reagovat
mastakillah

Já se nechci hádat, jen pokud vím, tak když se o tom rozhodlo, tak již byl Zielinski v autobuse s ostatními hráči. To by znamenalo, že všichni co jsou v autobuse by nebyli schopni nastoupit a skončilo to leda celé kontumačně.

Ohledně srbského paka mám názor stejný

Reagovat
10

Skončilo by to úplně stejně, jako minulou sezonu. Tenkrát vám to nařízení ASL nevadilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, kontumačně, odvolali byste se a zápas by se odehrál v jiném termínu, protože díky vám vznikl dost silný precedens.

Reagovat
PP

byť u toho Djokoviče mu neměli dávat ani možnosti. Pak se z toho stala neskutečná šaškárna, která má stále pokračování.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde o to riziko, že nakazí další hráče a budou se kvůli tomu rušit nadcházející zápasy, zbytečně. Ale hlavní problém je současné vedení ligy, protože je celá ta situace okolo covidu nejasná a nejsou nastavený žádný pravidla. Výsměch

Reagovat
10

Co tady zase zkoušíte? Vždyť tady nejde o výsledek, ale o to, že někdo pravidla dodržuje a někdo si s nima vytírá prdel.

Zielinskimu spolu s Lobotkou a Rrahmanim byla nařízená karanténa, na kterou se vysrali a nastoupili k zápasu. Chiellini na druhý straně byl ve stejný situaci a v tom zápase nehrál, pak byl stejně jako on testován pozitivně.

Reagovat
mastakillah

Jak jsem psal výše. Pokud v okamžiku rozhodnutí byl již v autobuse s ostatními, tak by to nedávalo smysl. Když by dojel do Turína, nenastoupil a stejně byl v kontaktu s ostatními tak by to úplně stejně postrádalo smysl. To by jedině dávala smysl kontumace. Stejně bychom pak nemohli nastoupit ani dnes, jelikož by byl celý tým v izolaci. Liga se očividně snaží, aby se ty zápasy v co největším počtu odehrály. Bohužel v tom mají značnej chaos.

Reagovat
10

Ano, dopadlo by to jako minulou sezonu, tj. kontumace-odvolání-novej zápas. Takhle to nedává smysl už vůbec. Jedině snad, že by to liga vzala do svých rukou a nechala to celý promořit, protože přesně k tomu to směřuje. Ale ty státní nařízení jsou úplně naopak.

Reagovat
mastakillah

Btv. Tohle je snad ještě horší, než u Neapole

Podle původního plánu proběhne dnešní zápas italské ligy Udinese - Atalanta. Domácí mají kvůli pozitivnímu testu na covid-19 v karanténě už dvanáct hráčů, utkání ale odloženo nebylo.

To přeci liga nemůže myslet vážně. To rovnou můžou Atalantě připsat 3 body

Reagovat
10

Oni se dohodli, že stačí 13 hráčů ale liga jde úplně proti těm rozhodnutím ASL, který zase rozhodujou každý jinak...totální chaos

Reagovat
mastakillah

BTW. kua

Reagovat
DelPiero137

To az na ceste do Turina sa zistilo ze ti traja maju ist do karanteny?

Reagovat
mastakillah

Někde jsem četl, že ano. Údajně v autobuse

Reagovat
DelPiero137

Asi boli s niekym pozitivnym v kontakte? Dotycny nakazany ich oznacil ze bol s nimi v kontakte tak ho tych 3 kontaktovali az v buse?

Reagovat
Largo

Daje Roma!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
LesyJePan

FORZA MILAAAAN !!!!!!

Reagovat
cresposuper

Ten kurz na nas

Reagovat
Inter Eterno Amore

a to nehrá Hakan

Reagovat
Pipo123

No videl som záznam proti Empoli a to bolo zase strašne zvláštne, je u nás vidieť trochu Sarriho rukopis, záloha a celkovo ofenzíva si už docela sadla, SMS vyzerá byť ešte lepšia beštia než pod Inzaghim, dúfam že ešte jednu sezónu zostane.

Obrana je strašne mimo, Ramos nemá zmluvu, očkakávam že zdrhne za Inzaghim do Interu, to bude pruser jak sviňa, Acerbi išiel neskutočne dolu, toho by mali predať kým má nejakú cenu, Hysaj na pravej strane vyzerá podstatne lepšie než na ľavej strane, Lazzari ukazuje že nie je obranca do 4člennej obrany, takže tu máme troch schopných obrancov a to Marusica, Hysaja a Ramosa, pričom Ramos dopadne ako De Vrij, nič iné neočakávam.

Som zvedavý ako to Tare a Sarri vyriešia, chce to investície do obrany, inkasovať toľko gólov, to je futbal ako za čias Zemana

Reagovat
mastakillah

Dnes dopoledne jsem si pouštěl ten sestřih a ta vaše obrana je jedna velká katastrofa. Všechny 3 gól Empoli po obrovských chybách, jako by tam ta obrana vůbec nebyla ..

Reagovat
PISTOLERO

Musíme Lazio přestřílet

Reagovat
CubONE

Toto je snad prvykrat po 10+ rokoch, co sa druha seria zapasov hra v inom poradi, nie?

Reagovat
EXoRcIsT

wtf Nova Sport zapas uz zacal a ide tam nejaky dokument o Wolfsburgu

Reagovat
Savi
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
didosh

Pice z Novy!!!!

Reagovat
Likan7

Asi po 2 měsících si chci pustit italský fotbal a čumím na Wolfsburg

Reagovat
smazaný uživatel

Nova klasicky

Reagovat
Hagi79

To jsou fakt neskuteční dementi.. Volal jsem jim na infolinku a oni netuší proč ten zápas nevysílají..

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

Ta Nova to je cisty amaterizmus kazdy druhy zapas sa zacina oneskorene alebo dajake problemy. Ked to chodilo minule roky na Digi tak nikdy ziadny problem nebol

Reagovat
Shevchenko

Hurá po 15 minutách

Reagovat
mastakillah

Nevíte někdo proč se dnes hraje v tak divný čas?

14:30

16:30

Reagovat
lajka30

Trošku penalta pro Venezii ne?

Reagovat
Savi

Nooo, taky si myslím, že to písknout mohl.

Reagovat
10

Reagovat
LesyJePan

Tu ruku Kalulu? To asi mohla byt penalta

Reagovat
Savi

nn, Florenziho držení...a druhá by mohla být za tu ruku :-D

Reagovat
LesyJePan

To som nevidel

Reagovat
Savi

v první půli

Reagovat
Shevchenko

Florenzi do toho šel jak blbec

Reagovat
10
Reagovat
Nuno čomes

Nene

Reagovat
maras93

Dalo se pískat no

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Oni jim to pískají vždycky naopak. Ale s tím už tady žijeme poměrně dlouho

Reagovat
Largo

Reagovat
mojmira

Reagovat
Nuno čomes

Neplakej

Reagovat
EXoRcIsT

Theo

Reagovat
LesyJePan

Fuuuu tu cervenu mu nemusel dat z fleku, nebola myslim umyselna.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
EXoRcIsT

No neviem zabranil jasnemu golu rukou na brankovej ciare. Umyselna neumyselna to je cervena

Reagovat
LesyJePan

Tal trafil mu ruku. Ktora sice bola od tela ale podla mna cervena + penalta je dost prisne rozhodnutie.

Reagovat
maras93

Za me taky ne na červenou.

Reagovat
EXoRcIsT

Theo

Reagovat
Shevchenko

Poslední zápas máme fakt štěstí tohle je strašné přísná červená

Reagovat
Shevchenko

Zápasy

Reagovat
10

https://twitter.com/i/status/1480153379242450945

zvlášť po tomhle...dneska je to trošku moc

Reagovat
Shevchenko

To jsem ani neviděl to je z té páté minuty?

Reagovat
10

jo

Reagovat
FORZAMILAN

za to měl jít ven ten čurák

Reagovat
Largo

Reagovat
maras93

Hm, ošklivý. Nebere se v tomhle případě v potaz, že to nebylo úplně úmyslně?

Reagovat
10

myslíš neúmyslné zabití, nebo zabití v nedbalosti? nic takovýho podle mě v pravidlech není

Reagovat
maras93

Tak až takhle bych to na fotbalový pravidla nevztahoval, ale chápu. Jen jsem se snažil najít důvod, proč nedal červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná redka.

Reagovat
Largo

Reagovat
EXoRcIsT

Tonali skusene zltu kartu

Reagovat
LesyJePan

Na speziu bude out aby nebol nahodou potom neskor na Juve.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
maras93

Jestli stáhnou Adliho a Pobegu, tak ať pošlou Maldiniho na hostovačku. Potřebuje to jak sůl.

Reagovat
swatm

to je pravda, on není uplně špatnej ale potrebuje hrát

Reagovat
Shevchenko

A jak to vypadá, mají je stáhnout?

Reagovat
CubONE

Ani jedneho nestiahnu.

Reagovat
maras93

Bohužel nejspíš ne. Jednoho z nich bych bral. Každopádně s výhledem na další sezónu by Dani měl někam jít.

Reagovat
Largo

V lednu ne, ale od června bude Pobega v AC, tím jsem si jistej.

Reagovat
Shevchenko

Takže stoper asi nepřijde co? Gabbia a Kalulu celkem v klidu a Botman je asi bez šance.

Reagovat
LesyJePan

Botman je podla mna nerealny, proste my nedame 40mil za jedneho hrača. A v tomto pripade si vobec nemyslim ze to je zle, mne by sa pacilo podobne riesenie ako u Tomoriho, dotiahnut hraca obrancu na polrocne hostovanie s opciou. Usetrene peniaze minuť na krídlo resp. AM.

Reagovat
LesyJePan

A myslim, že s Kaluluom a Gabbiom niesme dostatocne silny.

Reagovat
maras93

Kdyby to bylo jako u Tomoriho, tak super, ale v konkurenci Newcastlu si nejsem jist. Nevím jaké jsou preference hráče.

Reagovat
LesyJePan

S tym hostovanim Botman urcite nie. To skor ten Diallo z PSG.

Reagovat
Largo

Prý chtějí 45 mega v librách

Reagovat
LesyJePan

Však práve, tolko my nedáme a mne to popravde ani nevadí. Šikovny obranca sa da najst za podstatne menej, naše vedenie to už ukazalo. Napr. aj v ramci ligy sa najde par kvalitnych stoperov ktory by plnili slušne rolu 3. Alebo 4. Stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska extrémní slabota ze strany rozhodčího. AC by Benátky nejspíš porazilo i bez jeho pomoci, ale takhle slabý výkon jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

... a samozřejmě obligátní: "Kdyby se tohle stalo Juve, bylo by tady hotové peklo"

Reagovat
10

už jsem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Benátky hrozně slaboučký výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní Empoli je spíš výjimka, jinak je to většinou hodně slabé. Třeba Salernitana by měla regulérně problém s většinou naší ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně mě zklamal Janov, ten už ten sestup letos neodvrátí.

Reagovat
cresposuper

Podla mna odvrati

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych jim to, ale vůbec se mi jejich fotbal nelíbí.

Reagovat
10

Celkem v klidu myslím...

Reagovat
mastakillah

Jesus

Pěkně Politano

Reagovat
Lech

Jak hraje Jesus kdyz hraje? Po tom co predvadel u nas posledni sezony jsem necekal ze bude jeste nekde v SA platny, natoz v klubu jako je neapol

Reagovat
mastakillah

Upřímně jsem od něj nečekal vůbec nic, ale jakmile vypadl Koulibaly, tak se poměrně chytil. Ve dvojici s Rrahmanim je zatím hodně spolehlivý a poměrně si vyhovují. V žádném zápase výrazně nezklamal. Je na něm vidět, že něco v Calciu už má odehrané. Samozřejmě, že jak se vrátí Koulibaly, tak bude až třetí volba.

Reagovat
mastakillah

Petagna konečně !!!

Reagovat
mastakillah

Petagna dneska snad ještě neztratil balón. Super výkon, zatím

Reagovat
mastakillah

Lobotka zas nahrávka na metr úplně mimo …

Reagovat
Largo

Patricio; Smalling, Cristante, Ibañez; Maitland-Niles, Veretout, Mkhitaryan, Pellegrini, Viña; Felix, Abraham

Cristante na stoperu, Maitland-Niles po jednom treninku v zakladu…

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zase se Zaniolem?

Reagovat
10

Covid

Reagovat
smazaný uživatel

díky, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně, že ti tam nevadí ten Felix Pořád mi ale není jasný, proč musíme hrát pořád tu 5-3-2 sr*čku, dneska ještě s Veretoutem zabitým na DM.

Reagovat
Largo

To rozestaveni je des. Ale Felix mi fakt nevadi, k Tammymu mi sedi, ma dobrej pohyb a energii.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná návštěva

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně anglán

Reagovat
smazaný uživatel

TAMMMYYYY

Reagovat
Largo

Tammyyyyyyyy

Reagovat
EXoRcIsT

AS zatial velmi dobre az cakam kedy pride skrat

Reagovat
10

Ta schopnost hrát vždycky o úroveň hůř než soupeř, ať už jde o kohokoliv, v jakýkoliv formě, je úžasná. Roma příští kolo prohraje s Frosinone.

Reagovat
M11

PAULITO !!!

Reagovat
10

Paulitooooo

Reagovat
Largo

Pekne to trefil, na tohle Patricio nemel narok.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Maritazzi

To je výborný, 6 hráčů uprostřed a Dybala má tolik času, že může sníst rohlík než ho tam pošle. Každopádně aspoň je vidět, že tenhle tým má místo parkování autobusu aspoň zkoušet hrát fotbal.

Reagovat
Largo

A taky ze mezi obranou a zalohou je casto velka dira, dlouhodobe.

Reagovat
10

zase tohle by většina hráčů nezpracovala...a jiná přihrávka by neprošla

Reagovat
10

tím jsem chtěl říct, že pak to vypadá, že tam má hodně času a blbě ho brání

Reagovat
Maritazzi

To nepopírám, skvělý řešení, aspoň kousek fotbalu, když to porovnám třeba s Pellegrinim Ale pokud tam jsou dva defenzivní záložníci, myslím, že tam byl staženej i Mikhi a na straně byl AMN, tak mi přijde nelogický, že suverénně nejlepší hráč soupeře tam takhle místo má.

Reagovat
smazaný uživatel

dovolim si tvrdit, že bejt místo Afeny Faraon, tak by Dybalu měl

Reagovat
Largo

jj, Pellegrini v sobe nema kousek fotbalovyho umeni…

Reagovat
Maritazzi

Jj, teď mi to vrať Odkazoval jsem na první poločas, kde u něj skončil každej protiútok, kterej jsme měli.

Reagovat
Largo

Jen te skadlim, nic vic. Pellegrini je prumernej hrac po vetsinu utkani, s tim souhlasim. A pak vymysli neco takovyho. Ale vzhledem k tomu, jak se prezentuje pod Mourkem, to podle me fakt neni jen o stesti nebo nahode.

Reagovat
smazaný uživatel

a že to byla první věc, která se mu v zápase povedla a pět minut po golu zkurvil naprosto jednoduchou přihrávku, po který mohl Tammy jít sám na kasu nezmíníš?

Reagovat
Largo

Ne, protoze je to blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná blbost, no

Reagovat
Largo

Cekal jsem, kdo se ozve. Nezklamals

Reagovat
smazaný uživatel

no, rád nejsem

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Dybalu jsem Juventusu vzdycky zavidel. Mam hrozne rad jeho fotbal, je to hrac schopnej rozhodnout utkani v kterymkoli momentu. Btw. skoda Chiesy, ten kluk ma smulu skoro jako Zaniolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa, to byla škoda

Hezká první půle, je fajn vidět, že některý týmy jsou víc v prdeli, než my

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten výkon je strašne priemerný. Juventus je slabý, ale my sme tak úbohí, že nedokážeme poraziť ani ich.

Reagovat
10

tyvoe, vždyť hrajete dobře, nejen na poměry posledních zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme líp než vy, ale pořád je to taková rvačka kriplů

Reagovat
Maritazzi

Když to srovnám se zápasem s Milánem, tak naprostý nebe a dudy. Není náhoda, že Veretout o poločase říkal, že když napadáme vysoko, tak jsou v problémech. A přesně opačně jsme hráli ve čtvrtek, 6-7 lidí v jedný linii na vápně a čekání, na to ten tým není stavěnej.

Reagovat
smazaný uživatel

s Milánem byl už problém v poskládání záložní řady, kdy Jordan jako náš nejlepší běžec měl defenzivní úkoly a pak tam byly dvě mrtvoly a Zaniolo, kerej zkurvil na co sáhnul

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Kean nič moc, čakal som od neho lepšie výkony

Reagovat
smazaný uživatel

ten ich rb vyzera super

Reagovat
smazaný uživatel

to som chcel napisat k zapasu arsenalu ale plati to aj na amn

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Reagovat
10

tak jestli si Dybala mohl dát rohlík, tak Miky si mohl dát lasagne i tiramisu

Reagovat
smazaný uživatel

MIKIIII

Reagovat
Savi

tvle...golman se aspon mohl zkusit natáhnout za tou strelou

Reagovat
lnterista

Totti

Reagovat
smazaný uživatel

Famozní Pellegrini

Reagovat
10

Massa tyvole, druhej faul na De Ligta otočí, ještě mu dá kartu a Pellegrini trefí životní přímák

Reagovat
EXoRcIsT

Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

DAJEEEEEEE

Reagovat
Alberto Aquilani

No to ma poser... IL CAPITANO :D :D

Reagovat
mastakillah

Krásnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini

Reagovat
FC Porto FC

Cením goal song

Reagovat
M11

Nadherny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Gaglia dnes 'nahradil' Hakana, tím jde kreativita zálohy těžce dolů, jsem zvědavý jak to bude vypadat. Letošnímu Laziu by daly gól i Teplice, tak snad to půjde a Laziu to dnes vrátíme.

Forza Inter!

Reagovat
2miguel1

Kto je vo vacsich sračkach, Barca či Juve?

Reagovat
Pipo123

Barca má trénera čo vie čo chce hrať, Juve má dinosaura čo zaspal niekde v roku 2015

Reagovat
smazaný uživatel

čo má barca ?

Reagovat
Whitemedia

Slyšel jsem něco o nějakém trenérovi.

Reagovat
10

kterej "ví, co chce hrát"...spekuluje se o tom, že údajně fotbal, ale zatím se to nepodařilo potvrdit

Reagovat
Whitemedia

Ale podařilo, historická výhra na Mallorce není jen tak.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pipo123

Tak na druhú stranu im chýba polovica hráčov, ďaleko viac verím Barce než Juve, teda aspoň do budúcna, Allegri ma zatiaľ moc nepresvedčil. Čo som videl posledné zápasy Barcelony tak im hralo hodne mladíkov a asi majú na čom stavať

Reagovat
Largo

Do budoucna mozna, ale ted je Barca pro me prumernejsi tym nez Juve.

Reagovat
10

ale s Xavim, kterej je takticky ještě naivnější než byl kdy Pirlo, se ti to moc nepovedlo...

Reagovat
Pipo123

Jo, tak ale Xavi začína, treba mu dať čas, ďaleko mu viac verím že postaví silnú Barcu než Allegri silné Juve, tie Xaviho nápady znejú dobre. Ale jo môžem sa mýliť, hlavne tam je ten aspekt hráčov ako Pedri, Gavi čo sú potencionálne budúce hviezdy a myslím že Barca na tom bude stavať, Juve bude isto tiež silné, predsa len je to obrovská značka, ale ten potenciál u Barcelony vidím vyššie a to nemyslím nijak ofenzívne voči Juve

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to ani náhodou, podle mě to soudíš pouze podle zápasu na Bayernu, kde musel dost improvizovat se sestavou. Naopak oproti Koemanovi je tam už teď vidět jasný styl, jakým se chce prezentovat. Dal bych mu čas, až se vrátí hráči z marodky a zda se dokáže zbavit hráčů, kteří už fyzicky nestíhají vrcholovou úroveň fotbalu, tam bych se trochu bál, jak naloží s Busquetsem, Piquém či Albou, jejichž role se musí upozaďovat.

Reagovat
Largo

Reagovat
10

tyvoe

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
sinter

Reagovat
Largo

Jasne Barca

Reagovat
10

aktuálně bych řekl Roma...ale definitivní odpověď ti dám až za cca 15 minut

Reagovat
mastakillah

Reagovat
M11

LOCA !!!

Reagovat
10

MANUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
John Obi Mikel

To AS to ještě ztratí.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Alberto Aquilani

No už vidím jak to dopadne...

Reagovat
M11

KULU !!!

Reagovat
Largo

Neskutecna ta obrana

Reagovat
Lech

Roma style

Reagovat
10

"rvačka kriplů"

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to bylo ale už v předzápasovým intru, snad si nečekal něco jinýho..?

Reagovat
Largo

A zase to psychicky nedavame, strilime se do vlastni nohy.

Reagovat
lnterista

Ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
M11

DE SCIGLIO !!!

Reagovat
EXoRcIsT

boze to su chachary ti obrancovia AS tam sa moze Mourinho i posrat ked mu hraci sabotuju zapasy

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Lech

Vypinam ty srace

Reagovat
Whitemedia

Smalling je retardovanej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Whitemedia

Já úplně zapomněl, jaká nula to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl tragickej.

Reagovat
pastal

Jediný obránce co něco zahrál udělal jednu chybu v zápase takový Ibanez a Cristante toho zmrdali mnohem více

Reagovat
Largo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
10

tomuhle chybí už jen gól Arthura...

Reagovat
Largo

Banda dementu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lnterista

To bude 4:4

Reagovat
10

5:4

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

pojd mi penaltu

Reagovat
Savi

zrovna jsem chtěl napsat, že poteče červená...

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta jasná, žlutá nevim.

Reagovat
vladino10

Ja neviem, nebol tam žiadny úmysel, proste šiel do súboja a tú ruku tam dal nejak prirodzene pred seba. Penalta ok, ale žltá za to keď ťa napalia z pár cm...

Reagovat
10

určitě nebyla ta první, po který navíc padl gól...tady v pořádku

Reagovat
svkmd

Poliak chytí

Reagovat
svkmd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poď kurvo vole ještě

Reagovat
mastakillah

To je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

zápas bohů

Reagovat
smazaný uživatel

Byl před v době kopu

Reagovat
EXoRcIsT

nikto si nedokaze tak odsabotovat zapas ako AS

Reagovat
John Obi Mikel

Chudák Mou. Co to trénuje za dementy. Pellegrini

Reagovat
John Obi Mikel

Hůř už to kopnout nešlo. Pro brankáře ideální místo.

Reagovat
dantetomas

Murkove slzy

Reagovat
Il Architetto

Jsem rád, že se po dlouhé době koukám. Nedělní komedie jak víno. To se bude krásně vstávat do hokny.

Reagovat
M11

VOJTA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Il Capitano

Reagovat
FC Porto FC

Super že Pele dá takovej přímá když mu dělá problém dát penaltu a dorážu do prazdny

Reagovat
Hristo Stoichkov

Krásný zápas . Morata to tam svým pohybem dokázal pěkně rozvířit, škoda že je tak labilní.

Reagovat
10

Spíš škoda, že Juventus nemá lepšího útočníka před ním, protože jako náhradník do takovýho zápasu, nebo jako druhej útočník, od kterýho se nic nečeká, je reálně mezi nejlepšíma na světě. A uvědomuju si, jak odvážný je něco takovýho napsat

Reagovat
Pipo123

A čo Kean? Zatiaľ čo som videl vaše zápasy tak trošku sklamanie

Reagovat
10

Nepředvedl zatím moc. Na křídle ok, ale na hrotu slabota. Jenže to při pohledu na ten fotbal není moc těžký pochopit, no...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, chápu, však to bylo i jedno z jeho nejlepších období v kariéře, kdy chodil v Realu z lavičky a za 15-20 minut dokázal neskutečný věci. Společně teda s obdobím v Juve, kde se pak musel vrátit a tam podle mě byl začátek jeho psychickýho úpadku. V Atléticu pak měl chvíli haluz, že mu tam spadnul každý nesmysl. Ale jako pořád bych ho viděl v Barce radši než Depaye, kterýmu po slibným úvodu nemůžu přijít na chuť a podle mě se Xavimu vůbec nehodí do stylu, kterým chce hrát.

Reagovat
10

Vždycky hrál dobře jen v době, kdy od něj nikdo nic nečekal. V prvním Juve taky nebyl první útočník. Pak z něj Chelsea udělala 80m útočníka a od tý doby se to s ním veze, protože se od toho odvijí ty očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini klasika

Reagovat
Stana95

my jsme vážně retardovanej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cristante

Reagovat
Maritazzi

Já ho regulérně nemůžu vystát. Ačkoliv si uvědomuju, že lepšího defenzivního záložníka teď nemáme (samozřejmě koupenej jako podhrot), tak na něj se fakt nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je šíleně laxní a zpomalenej.

Reagovat
Largo

Reagovat
Stana95

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, jeho dlouhé přihravky dopředu končí u gólmana soupeře, každý zápas předvede nějakou tu svou rozehrávku alá vezmi si míč a běž na naši bránu, a ve vápně se radši soubojů neúčastní aby něco nezkazil. Jenže krom něho bych nejradši viděl odchod dalších patnácti hráčů.

Reagovat
John Obi Mikel

Tammy proč se sereš k přímáku

Reagovat
Gimme

Protože zjistil, že hraje za tým plnej lemplů

Reagovat
Whitemedia

Modlil jsem se, aby nešel k penaltě a zvládl ji zesrat někdo jinej no. U přímáků jsem ho ale vůbec nečekal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mastakillah

Morata (kterej byl proti nám příšernej) dnes rozdílovej hráč …

Reagovat
Maritazzi

Mayoral kopající roh, to už si fakt dělaj prdel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maritazzi

Na tohle si člověk nezvykne ani za ty roky.

Reagovat
Pipo123

Fakt? Veď toto je docela špecialita pre rímske kluby, taká ich DNA

Reagovat
10

je mi vás upřímně líto tyvoe, tohle prohrát je něco neskutečnýho...

Reagovat
Maritazzi

Já už ani nevim na koho nadávat, tam je špatně úplně všechno a když už nějakej zápas vypadá, že bude aspoň trošku radosti, tak se stane tohle

Reagovat
10

já si většinu zápasu říkal, jak jsme v prdeli, když takhle vypadáme i proti AS v současný formě, zvlášť když jsem vás viděl s AC...a ten výsledek na tom vlastně bohužel nic nemění

Reagovat
Largo

Maggica. Zas jsme k smichu. To je na vyhazov vetsiny kadru a trenera k tomu.

Reagovat
Lech

Hlavne diky Mourkovi se na nas upina mnohem vetsi pozornost ve svete. To se budou teprv premlouvat posily v lete. Kazdy se nam vysmeje

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam v létě už nebude

Reagovat
Lech

tady musi Friedkini ukazat koule a snahu udelat neco jineho, nez delal Palotta

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

A nejhorsi je, ze si pristi zapas samozrejme zase pustim

Reagovat
pastal

Jo přesně tak fandít jim přes 20 let je kruté

Reagovat
Largo

Ale furt je to srdcovka a proste si to znova pustim.

Reagovat
pastal

No právě ale když máš problémy ze srdcem jak já tak už to taková prdel není

Reagovat
Largo

Doporucuju nesledovat AS. To je jen pro zdravy lidi/alkoholiky

Reagovat
Lech

Reagovat
snuff24

Mourinho je fakt troska už

Reagovat
Largo

Jako chapu Friedkiny, ktery chteli ukazat ambice a sli po jmenu. Misto aby zkusili dat dohromady projekt, kterej bude smysluplnej a zivotaschopnej (viz Fiorentina).

Reagovat
pastal

Banda labilních dementu oni každý zápas předvedou něco nového myslel jsem že jsem od nich viděl už hodně ale tohle!!!Zná někdo tak prokletý tým psychopatu vždyť ten Juve byl úplně slabucky a dají 4 góly ti obránci a obraná fáze není na Okres ale na 3 třídu!!!Bryan je největší curak ale když kouříš Mourkovi tak hraješ v základu pořád

Reagovat
Largo

Paradoxne mi Bryan prijde spis jako obet systemu, jakkoli ho nemam rad. Respektive na to, ze hraje prakticky jakejkoli post pod kazdym trenerem, mi prijde trochu nefer to hazet vsechno na nej, vetsinu casu mimo svoji pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři nakonec - FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

Brozovic dobre naladenej

Reagovat
smazaný uživatel

EL TOROOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Nuno čomes

Lautaro!

Reagovat
Nuno čomes

To bylo tak těsné, že to neslo poznat ani přes tloušťku těch car

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle milimetrový ofsjady fakt nedávám..

Reagovat
Yanek

Je mi lito AS…

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč to co bylo za ofsjad

Reagovat
Tomanatura

Co to jako bylo za ofsajd zase

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase zápas

Reagovat
Nuno čomes

Nádherná akce a krásný zákrok Strakoshi

Reagovat
smazaný uživatel

Bastoni dokonalost sama

Reagovat
Nuno čomes

Bastoniii!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Pipo123

Nech už je koniec sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo

Reagovat
Pipo123

ciroooo

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika ..

Reagovat
Tomanatura

Jaka haluz

Reagovat
Nuno čomes

Teď jsem chtel psát, že se ještě nedostali za půlku skok do prázdna.

Reagovat
Panděvova ofina

Včera jsem viděl na National Geographic, jak jaguar na sklonku života skáče že stromu na kořist a před chvílí jsem viděl reprízu

Reagovat
10

Jaguár chytil?

Reagovat
Panděvova ofina

Ne. Kapybara uprchla

Reagovat
PISTOLERO

Celej poločas je k ničemu nepustíme a pak taková chyba

Reagovat
Nuno čomes

A zbytek poločasu už neměl ten drive. Snad hned zacnem šlapat po přestávce.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Colts

Reagovat
cresposuper

Nechcem to zakriknut, ale toto Lazio je strasne slabe, to musime vyhrat. Zaloha nikde, Pedro vo finale vsetko zadrbe, Anderson neviditelny...

Reagovat
snuff24

děkujeme právě jsi to zakřikl

Reagovat
Pipo123

Zaccagni a Alberto na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Gagliardini strašně propadá v soubojích s Milinkovičem, navíc kazí každou druhou přihrávku..

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: už každou první.

Reagovat
Pipo123

Daj tam toho Alberta, trošku sme vyrovnali hru, mohol by to strhnúť na našu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Nuno čomes

To není poprvé, kdy to Perisic není schopen uklidit. Centrama trefí nekoho jednou z deseti a chtel by 5 mega nebo kolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Copak? Se zaměř na to, kolikrát z finální pozice někoho najde a pak se chytej za hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy asi měsíc zpátky byl právem považován za jednoho z top 3 hráčů Interu v sezoně. Teď mu nesedne jeden zápas a už ho budeme posílat někam do Cagliari?

Reagovat
Nuno čomes

Kdo ho tam posila? Ty na mě vždy komentujes úplně mimo mísu a pak se chytas za hlavu

Reagovat
Tomanatura

rozdilovy hrac. Ze se tak rozehraje po te posledni sezone pred hostovackou v Bayernu, to by me nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak hraje hodně dobře.

Reagovat
Nuno čomes

To neříkám, ale finalku má strašnou. Plus ty peníze co chce. Za mě zbytečné. Ale ten Doni to rozebere asi lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Centry nemá dobrý, ale dneska se mi ta jeho bojovnost hrozně líbí. Celkově v týhle sezoně hraje dobře. Vylepšit ty centry a já bych se snažil ho udržet, nějaký dýně z anglie ať si nechaj.

Reagovat
Nuno čomes

To je vsechno super, ale tu finalku má špatnou už roky

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.

Reagovat
cresposuper

Ja som s nim celkovo spokojny, ale za tie prachy by som hladal asi inde.

Reagovat
Nuno čomes

Přesně o tom píšu.

Reagovat
Nuno čomes

Skriniar!!

Reagovat
Nuno čomes

Bastoni z kroku. Má parádní levačku.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem snad nikdy neviděl 2 žlutý během jedné akce

Reagovat
smazaný uživatel

Ok byl to omyl

Reagovat
Nuno čomes

Už jsem videl za ten zákrok od Zaccagniho davat v pohode červené

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že nakonec tu červenou dostanou. Dneska hrajou hodně tvrdě.

Reagovat
Tomanatura

Ten inzaghiho fotbal je neskutecny. Prvni gol stoper, druhy gol centruje stoper na stopera chapu, ten fotbal je strasne flexibilnina Bastoni je casto az v utoku, ale prece snad se na to divaji vsichni ti trenersti dinosauri

Reagovat
Pipo123

Tak podobne to hral už v Laziu, často krát si videl deduška Raduho niekde pri vápne súpera, ale tu má lepších hráčov a Inter vyzerá neskutočne dominantne. Nečakal som že Inter bude ešte lepší než pod Contem

Reagovat
Panděvova ofina

Jako dnes to bylo malinko ustrašené a byla cítit nepřítomnost Hakana, ale upřímně se mi náš fotbal líbí asi nejvíc za poslední roky. Inzaghi je super trenér.

Reagovat
Largo

Reagovat
Votas

Bastoni to sám o sobě říkal, že je ofenzivní záložník, jenom holt hraje v obraně...

Reagovat
Lubinterista

Přesně takhle v nastavení nás na konci prvního poločasu roh kopat nenechal

Reagovat
cresposuper

identicka situacia

Reagovat
smazaný uživatel

též mě to hned napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si hned vybavil.

Reagovat
10

José aka ACM4LIFE vydržel asi tak 6 minut, chudák

Reagovat
Panděvova ofina

Kde komentuje? Nemohu ho najít

Reagovat
10

právě

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Panděvova ofina

Nikde smazaneho uživatele nevidím. I když jeho rukopis bych poznal i pod jiným nickem

Reagovat
10

protože ho smazali úplně, včetně příspěvků...bylo to tu chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si jen přišel vyzvednout trofej za hlášku roku

Reagovat
10

už druhou, Kily naděluje i po Vánocích

Reagovat
LesyJePan

On mal novy učet? čudoval som sa že tu nerobil rozbroje ked sme hrali s AS

Reagovat
10

jo, bohužel navázal tam, kde skončil, takže ta trvanlivost nebyla moc dlouhá

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PISTOLERO

Viola slabá jak čaj

Reagovat
smazaný uživatel

Bude speciální preview k zítřejší Supercoppě?

Reagovat
fenixLFC

cagliari-bologna sa teda bude hrat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele