Serie A - preview 2. kola

25.08.2018, 08:40, aktualizováno 27.08.2018, 08:14
Previews
AS Řím v prvním kole vyhrál v Turíně a další tři body hodlá přidat v pondělí večer. V dohrávce druhého kola hostí rozehranou Atalantu, ta před týdnem neměla problémy s Frosinone...
AS Řím - Atalanta Bergamo  (pondělí 20:30)
Giallorossi čeká první utkání na domácím stadionu v začínajícím ročníku a doufají, že právě podpora fanoušků by jim mohla hodně pomoci. Do Věčného města zavítá Atalanta, která se za poslední roky stala noční můrou AS.

Vlci z hlavního města mají za sebou hodně turbulentní léto, přes které se tvář kádru podstatně změnila. Určitá nesehranost byla vidět ostatně také v prvním kole nového ročníku, které Římané začali v Turíně. Domácí Býci pro ně byli minimálně vyrovnaným soupeřem a jen anulovaná branka kvůli ofsajdu znamenala udržení čisté konto. Na druhé straně se ale v samém závěru utkání prosadil Edin Džeko, takže AS mohlo slavit první tři body.

Upracovaný a nepříliš přesvědčivý výkon hráčů ale vzbuzoval mnoho otazníků. Ty trenér Di Francesco zkouší zacelit mimo jiné také zapracováním nových tváří do sestavy. Velké šance se pak dávají především Bryanu Cristantemu, který by měl zaujmout místo ve tříčlenné záloze. Di Francesco v něj věří a stejně tak sportovní ředitel Monchi, který za mladého Itala neváhal zaplatit poměrně výraznou částku.

Bryan Cristante přišel do AS právě z Atalanty, v jejímž kádru opravdu rozkvetl. "Atalanta pro mě udělala velké věci. Důvěřovala mi, dala mi šanci, když se mi nedařilo. Jsem celému klubu vděčný za to, jak se mnou pracoval. Tentokrát se ale proti sobě postavíme jako soupeři, takže sympatie musí stranou. Hraju za AS Řím, na to se soustředím a chci dělat maximum pro to, abychom vyhrávali," zmínil někdejší hráč akademie AC Milán.

Výhodou trenéra di Francesca je široký kádr, který má každý post minimálně zdvojen. To byl jeden z hlavních cílů při přestupovém období pro sportovního ředitele Monchiho. Nominaci k utkání by mohl dostat také Steven Nzonzi, poslední posila tohoto léta. Menší zdravotní potíže sice trápí Lorenza Pellegriniho a Diega Perottiho, ale jinak je k dispozici celý kádr.

Problém pro AS představuje mimo jiné fakt, že Atalanta se proti němu tradičně umí vytáhnout. Když si Římané naposledy připsali tři body, jednalo se o výhru 3:1 ještě za doby Rudiho Garcii. Od té doby si Atalanta umí poradit a velmi často v utkáních s AS dominuje. Její jednoduchý a účinný přechod do útoku spolu s taktickou vyspělostí trenéra Gasepriniho dělá z Atalanty obávaného soupeře pro kohokoli.

Orobici se navíc dostávají do stále většího povědomí i v rámci Evropy. Už v loňské sezoně se jejich pouti skrz Evropskou ligu kdekdo podivoval a Orobici plánují na tento úspěch minimálně navázat. V tuto chvíli mají za sebou první utkání 4. předkola Evropské ligy proti Kodani. Na její obranu ale doma nenašla recept.

Kromě toho se Atalanta dokázala poprat s Frosinone. Nováčka soutěže uvítala v první lize dosti nepříjemným způsobem, protože mu nadělila čtyři branky. Hvězdou utkání byl opět Alejandro Papu Gómez, autor dvou branek a dvou asistencí. Zkušený veterán zraje jako víno a prostředí Atalanty mu svědčí.

Dalším takovým hráčem, který se zařadil mezi opory La Dea, je Rafael Tolói. Zkušený stoper podává v Bergamu skvělé výkony a i on se na AS těší. "Samozřejmě si dobře pamatuji na své působení v Římě a na celý klub. Tady jsem ale maximálně spokojen a vidím, jak se neustále zlepšujeme. Získáváme praxi, sebevědomí a jsme stále nebezpečnější. Věřím, že brzy načerpáme síly po vyčerpávajícím pohárovém utkání a budeme schopní hrát naším stylem i na Olimpicu."
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, De Rossi, Pastore - Ünder, Džeko, Kluivert
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Mancini, Masiello - Hateboer, Freuler, De Roon, Gosens - Pašalić, Gómez - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.10 - 5.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - Parma Calcio  (neděle 18:00)
SPALu se povedlo v minulém kole vyloupit Bolognu a teď jej čeká také domácí ligová premiéra. Do Ferrary v neděli odpoledne zavítá nováček soutěže z Parmy. Ducali minule odvedli dobrou práci, ale přesto pro ně byl bod málo.

Parma začala své působení hodně stylově. Proti Udinese ji v minulém kole nečekalo nic snadného, ale nováček soutěže se na soupeře vrhl dost nebojácně. Po hodině hry vedla Parma nad Zebrami o dvě branky a nic nenasvědčovalo tomu, že by si doma neměla nechat tři body. Jenže za posledních pětadvacet minut ubrala na tempu a dvakrát inkasovala.

Zkušeného veterána Massima Gobbiho ztráta bodů hodně mrzela. "Tohle je velká škoda. Hráli jsme koncentrovaně, dařilo se nám všechno, co po nás trenér chtěl. Jenže nám to vydrželo jen něco přes hodinu. Ke konci jsme začali dělat chyby a nedávali pozor. Tohle se nám nemůže stávat, protože v první lize nás každý soupeř může ve chvíli potrestat. Teď musíme obrátit list a soustředit se na další duel."

Před novou výzvu postaví Parmu výlet do Ferrary. Historické město plné památek zažívá opět radost z první ligy, v níž se hráči naposledy udrželi. Tentokrát mají ještě vyšší ambice a hned první utkání nové sezony jim vyneslo uznání. SPAL jel do Bologně a oproti očekávání si s domácím týmem poradil jednoduše. Hrál velmi organizovaně a dravě, udržel čisté konto a díky jedné brance záložníka Jasmina Kurtiće vyhrál.

Aktuálně sídlí na dělené páté příčce a bude se chtít v této části tabulky udržet co možná nejdéle. Zajímavé je, že tyto dva týmy se spolu v rámci oficiálních utkání nesetkaly ještě ani jednou a půjde tedy o jejich vzájemnou premiéru. SPAL se musí stále ještě obejít bez obránce Bonifaziho, který přišel před pár dny na hostování. Parma má mnohem větší potíže, neboť nemůže počítat s Calaiem, Cicirettim, Munarim, Bastonim nebo s Scozzarellou.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Vicari, Felipe - Lazzari, Missiroli, Schiattarella, Kurtić, Fares - Antenucci, Petagna
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Alves, Gagiolo, Dimarco - Rigoni, Stulac, Grassi - Siligardi, Inglese, Di Gaudio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.00 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - US Sassuolo  (neděle 20:30)
V prvním kole skalp Interu Milán a nyní cesta na Sardinii. Sassuolo bude chtít překvapivou výhru potvrdit, Cagliari však nebude lehkým soupeřem. Svěřenci Rolanda Marana před týdnem prohráli a nyní chtějí využít domácího prostředí a bodovat.

Cagliari nevstoupilo do nové sezony dobře a hned na úvod prohrálo s nováčkem z Empoli celkem jasně 0:2. Zklamaný z porážky byl i sportovní ředitel Marcello Carli. "Porážka od přátel, ta vždycky bolí víc. Jsem naštvaný, stejně jako všichni chlapci. Tento hněv musí být motivací k tomu, abychom v neděli odvedli dobrou práci proti Sassuolu a špatný začátek smazali," prohlásil na stránkách klubu Carli.

Sportovní ředitel Carli se vyjádřil i k trenéru Maranovi, který přišel do sardinského celku po předchozím angažmá v Chievu. "V Maranovi jsme získali silného vůdce, seriózního a profesionálního trenéra. Jsem si jistý, že jsme udělali správnou volbu. Tým má své jistoty, jen to potřebuje čas," dodal Carli.

Neroverdi se v prvním kole postarali o největší senzaci, když porazili Inter Milán 1:0. Slovo senzace tu má poněkud zvláštní význam, protože Inter byl velký favorit, přestože předtím šestkrát v řadě se Sassuolem prohrál. Sassuolo každopádně ukázalo, že se s ním musí počítat a zejména na domácí půdě je to velmi nebezpečný soupeř.

Kouč Roberto De Zerbi mohl být po domácím zápase naprosto spokojen. Otázkou je, jestli to Sassuolo pod jeho vedením vydrží. Už zápas na Cagliari by mohl napovědět.

Loňskou sezony přinesly oba vzájemné duely pořádnou nudu. Sassuolo vyhrálo na Sardinii 1:0 a v domácí odvetě diváci branku neviděli.

Domácí budou oslabeni o Luku Ceppitelliho i klíčového ofenzivního hráče Joaa Pedra. Na druhé straně nenastoupí Lemos a Peluso, takže v tomto směru si oba celky nemají co vyčítat.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Faragó, Pisacane, Romagna, Lykogiannis - Castro, Cigarini, Barella - Ionita - Farías, Pavoletti
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Magnani, Ferrari, Rogerio - Duncan, Magnanelli, Sensi - Berardi, Boateng, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.28 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Chievo Verona  (neděle 20:30)
Do nového ligového ročníku konečně vstoupí Fiorentina a na rozdíl od minulé sezony se chce vrátit do evropských pohárů. Mladý tým má pod vedením Stefana Pioliho velké ambice. Viola na začátek přivítá Chievo Verona, které se před týdnem málem postaralo o velkou senzaci. Chievo je rovněž někdejším zaměstnavatelem současného kouče domácích.

Fiorentina měla před týdnem nastoupit k utkání se Sampdorií, ale kvůli tragédii zříceného mostu se tak nestalo, takže ligová premiéra čeká na Fialky až nyní. Loni skončil klub z Florencie těsně pod hranicí evropských pohárů a letos to chce napravit. Chvíli přitom existovala možnost, že by se na Artemio Franchi hrála Evropská liga, kvůli vyřazení milánského AC, ale to se nakonec nestalo.

Stefano Pioli bude znovu sázet na mládí a zejména ofenzivní trojzubec Chiesa, Pjaca, Simeone vypadá velmi dobře. O prvně jmenovaného byl velký zájem, ovšem Fiorentina si svůj klenot cení hodně draze. Dvacetiletý křídelní hráč bude hrát prim i v této sezoně. "Musíme růst společně, Fiorentina i já. Minulou sezonu nám těsně unikla Evropa, takže jsme posílili tým, ovšem stejně jako naši soupeři," prohlásil Federico Chiesa.

Viola začne proti nepříjemnému soupeři. Chievo před týdnem zle zatopilo Juventusu a málem se postaralo o velkou senzaci. Stará dáma však na Stafio Bentegodi nakonec výsledek otočila a brankou v nastavení zvítězila. Chievo podalo hodně takticky vyspělý výkon, takže až na výsledek mohl být trenér D'Anna spokojen.

Lepší vzájemnou bilancí oplývá tým z Florencie, ale minulá sezona nabídla dva velmi vyrovnané zápasy. Na Stadio Artemio Franchi vyhráli domácí "jen" 1:0, když jedinou brankou rozhodl Biraghi. Zápas na Bentegodi zase ovládlo Chievo výsledkem 2:1.

Proti svému bývalému týmu nebude moci nastoupit střelec Fiorentiny Cyril Théréau a mimo hru je rovněž Veretout. Fly Donkeys zase nemohou počítat se službami Cesara i brankáře Sorrentina. Mezi tyče se tak postaví Seculin.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenkovič, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Dabo, Gerson - Chiesa, Simeone, Pjaca
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Seculin - Tomović, Bani, Rossetini, Cacciatore - Radovanovič, Hetemaj, Obi - Birsa, Giaccherini, Stepinski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.74 - 8.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - Bologna FC  (neděle 20:30)
Dvě velká zklamání z prvního kola se utkají v Turíně, kde domácí azylant Frosinone přivítá Boloňu. Ciocari to před týdnem pořádně schytali a od Atalanty obdrželi čtyřbrankový debakl. Nepředvedla se ani Boloňa, která doma nejtěsnějším výsledkem podlehla SPALu.

Oba týmy tedy mají co napravovat a z hlediska psychické pohody je čeká velmi důležitý duel. Frosinone je považováno za jednoho z největších outsiderů a hlavního adepta na sestup. Celek trenéra Longa se chce tomuto osudu vzepřít, bude však potřeba mnohem lepších výkonů, než ten, který Ciocari předvedli v Bergamu.

Boloňa vstoupila do nové sezony bez Roberta Donadoniho, zato s Filippem Inzaghim. Někdejší vynikající útočník AC Milán však nezačal vůbec dobře. Boloňa pod jeho vedením předvedla hodně špatný výkon a nakonec doma podlehla SPALu 0:1. Ztracené tři body teď bude chtít zpátky a na neutrální půdě v Turíně, kde musí Frosinone hrát, rozhodně není bez šance. Na druhou stranu týmy se znají a spolu už se utkaly několikrát. Naposledy v roce 2016 a těsně zvítězilo Frosinone. Boloňa by pak ještě ráda zlomila jedno prokletí a sice, že na půdě Frosinone nikdy v historii nevyhrála.

Frosinone i Boloňa mají na začátek Serie A poměrně rozsáhlou marodku. Na domácí straně budou z nejrůznějších důvodů scházet Paganini, Gori, Dionisi, Ciofani a Vloet, zatímco na straně druhé nenastoupí Donsah, Okwonkwo, Destro a Nagy.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Salamon, Krajnć - Zampano, Chibsah, Maiello, Hallfredsson, Molinaro - Ciano, Perica
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Maio, González, Helander - Mattiello, Poli, Pulgar, Džemaili, Dijks - Palacio, Falcinelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.10 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Empoli FC  (neděle 20:30)
Do Janova po smutných událostech konečně dorazí Calcio. CFC Janov v zápase na Luigi Ferraris přivítá nováčka z Empoli, který před týdnem naplno bodoval s Cagliari. Od Grifů se letos čeká výrazně povedenější sezona, než byla ta minulá.

Janov měl do Serie A vstoupit zápasem na San Siru proti AC Milán, ale kvůli obrovské tragédii na janovském dálničním mostě Ponte Morandi byly zápasy janovských týmů odloženy. Příznivci Grifonů se tak dočkají až tuto neděli a pochopitelně bude na stadionu panovat vzpomínková nálada na památku obětí. Hráči, ale i trenéři, budou mít na dresech nápis "Genova nel cuore", čili v překladu "Janov v srdci", jako projev soucitu a solidarity s obětmi i pozůstalými.

Zpátky však k fotbalu. Janov chce letos výrazněji promluvit do bojů o evropské poháry, což se mu minulou sezonu ani trochu nepodařilo. Grifové nakonec skončili až na dvanáctém místě. Janovský celek v létě opustilo několik hráčů jako Rigoni, Rossettini, Cofie nebo naposledy do AC Milán uruguayský reprezentant Diego Laxalt. Naopak červenomodrý dres oblékli Andrea Favilli, Lisandro López, Gianluca Lapadula nebo Ionut Radu.

První zápas mají za sebou v Empoli a to úspěšně. Nováček letošního ročníku Serie A zdolal Cagliari 2:0 a potvrdil, že se nestal šampionem Serie B jen tak. Už dříve šla na hru Azzurri pod vedením trenéra Andreazzoliho velká chvála a všichni byli zvědaví, jak si tým povede o stupínek výše.

Empoli se s Janovem naposledy utkalo v sezoně 2016/2017, tedy poslední sezonu před svým pádem do nižší soutěže a lépe si vedli Grifové. V Empoli zvítězili 2:0 a doma pak uhráli bezbrankovou remízu.

Davide Ballardini má takřka celý kádr kompletně pohromadě, jedinou výjimku tvoří zraněný Sandro. Ani v týmu Empoli není situace nijak dramatická, scházet bude duo Rodríguez-Maietta.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Biraschi, Spolli, Zukanovič - Lazovič, Romulo, Hiljemark, Criscito - Panděv - Piatek, Kouamé
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Di Lorenzo, Silvestre, Rasmussen, Antonelli - Krunić, Capezzi, Acquah - Zajc - Caputo, La Gumina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.51 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Turín FC  (neděle 20:30)
Inter Milán v prvním kole mnoho radosti svým fanouškům neudělal a Sassuolo na něj oproti očekáváním zcela vyzrálo. Trenér Luciano Spalletti musí urychleně najít způsob, jak dostat své hráče do formy, protože i Turín je odhodlán napravit poslední nepovedený zápas.

Anti-Juve? To je taková speciální kategorie, do níž je každý rok napasován jeden tým, který by mohl Juventusu konkurovat. Ono to už sedm let nevychází, ale minimálně na papíře musí mít Stará dáma nějaké rivaly. Letošním kandidátem číslo jedna je dle mnohých Inter Milán. Mužstvo s dlouhou tradicí, vítěznou historií, finančními prostředky i schopným trenérem na lavičce. Naposledy ale Inter odhalil i několik slabších míst.

První kolo hrál se Sassuolem, kterému odešel právě do Interu Matteo Politano a v Laziu působí stoper Francesco Acerbi. Dvě opory zmizely a i když se vedení hodně snažilo sehnat lepší hráče, Sassuolo pro Inter nemělo představovat problém. Jenže představovalo. Postaral se o to brankář Andrea Consigli čistým kontem a útočník Domenico Berardi jedinou trefou z penalty. Berardiho příspěvek znamenal, že nepříliš jistě působící Inter kapituloval.

Příčin bylo několik a žurnalista RMC Sport Alberto Cerruti říká: "Největší problém byl samozřejmě v obraně, to bylo ihned vidět. Stoperská dvojice působila nesehraně a nedůrazně, o becích to platí dvojnásobně. V defenzivní ani ofenzivní fázi nebyli schopní se připojit. Velký problém vidím také v nepříliš kreativní záložní řadě, která se jeví spíš silově založená. Působí bez nápadu a života," míní Cerruti.

Interu v záloze schází belgický veterán Radja Nainggolan, z něhož právě Luciano Spalletti dokázal v AS Řím dostat maximum po ofenzivní stránce. Dobrou zprávou pro toskánského taktika je fakt, že by Nainggolan mohl po zranění být nominován. Turín řeší potíže pouze se zdravotním stavem obránce Lyanca a útočníka Edery.

Jakou malou osobní vendetu může toto utkání vnímat trenér Býků Walter Mazzarri. Právě v Interu skončil velmi brzy na základě špatných výkonů a dosud to vnímá jako křivdu. Rány odešel v roce 2016 hojit do Anglie, kde působil u Watfordu, ale na jeho lavičce vydržel jen rok. Letos v únoru se ujal turínského FC, aby mu pomohl k vyšším příčkám. A evidentně na Inter nezapomněl.

Coby nový trenér Turína se s Interem již jednou utkal, konkrétně v dubnu minulého ročníku. A díky jediné brance Srba Adema Ljajiće se mu povedlo připsat si tři body! Na to by nyní samozřejmě rád navázal. Vstup do nového ročníku se ale ani jeho týmu moc nepovedl. V hodně emotivním a dramatickém utkání s AS Řím si Turín stěžoval na rozhodčí, kteří jednak anuloval jeho vedoucí branku a ještě nepískali sporný zákrok ve vápně.

Mazzarri byl hodně rozladěn a zbytek utkání, které rozhodl římský hrot Edin Džeko, strávil na tribuně. Následně se neobjevil na tiskové konferenci s novináři. Teď se ale už naplno soustředí na dalšího protivníka a doufá, že jeho tým dokáže rychle zapomenout na nešťastnou prohru s Římany.

"K zápasu s AS se už nebudu nijak vracet. Udělali jsme v něm několik hloupých chyb, soupeř jednu z nich využil. Musíme se naučit proměňovat své šance mnohem lépe. Ke konci utkání jsme byli nepozorní a přestali tak napadat. Klíčové je to, že celkově jsme podali velmi dobrý výkon, na kterém teď chceme stavět. Nemám, co bych hráčům vytknul. Věřím, že příště si tři body připíšeme a ukážeme fanouškům, že na nás mohou být hrdí," přeje si Mazzarri.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Vrsaljko, De Vrij, Škriniar, Asamoah - Vecino, Brozović - Politano, Martinez, Perišić - Icardi
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N'Koulou, Moretti - De Silvestri, Soriano, Rincon, Meité, Ansaldi - Iago Falque, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.09 - 6.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - UC Sampdoria  (neděle 20:30)
Nedělní večer je další šancí také pro Udinese, které si v prvním kole nevedlo příliš dobře. Domácí Zebry přivítají Sampdorii Janov, pro kterou je tento duel na stadionu Friuli premiérou v letošním ročníku.

Udinese svedlo v prvním kole hodně dramatickou bitvu s Parmou. Ještě 25 minut před koncem utkání s nováčkem soutěže prohrávalo o dvě branky a jeho naděje na bodový zisk vypadaly hodně nereálně. Pak se ale prosadili De Paul a Fofana, čímž se Zebrám hodně ulevilo. Kýženou první výhru sice ještě nezískaly, ale za přístup ve druhé půli si zaslouží kompliment.

Teď by se Zebry rády pokusily o revanš. A mají k tomu docela dobré podmínky, neboť se Sampdorií Janov prohráli Bianconeri na své půdě za dlouhých 14 let jen čtyřikrát. Janovskému týmu se v Udine příliš nedaří a dobře si pamatuje poslední výlet na Friuli. Skončil totiž debaklem hostí a skóre 4:0. Letos navíc na lavičce Zeber působí mladý a progresivní trenér Velazquez, který po týmu požaduje vysoké napadání, takže gólů by opět mohlo padat dost.

Trenér Julio Velazquez zřejmě vsadí na sestavu z minulého kola, neboť nemá žádných větších absencí. Ve středu obrany by mohl opět působit Troost-Ekong a záložní řadu budou zřejmě opět dirigovat Mandragora s Fofanou. Sampdoria se musí obejít stále ještě bez zraněného Dennise Praeta, přičemž v útoku budou postrádat karetního hříšníka Gianlucu Caprariho. O šanci postavit se vedle Quagliarelly budou bojovat Defrel a Kowńacki.

Poprvé se proti svým někdejším kamarádům a spoluhráčům postaví také český talent Jakub Jankto, který nyní působí právě v týmu prezidenta Massima Ferrera. Také pro útočníka Fabia Quagliarellu to bude hodně emotivní utkání, neboť italský veterán působil mimo jiné také v Udinese. Za něj nastoupil v 73 zápasech první ligy a vstřelil 25 branek.

"Samozřejmě jsou pro mě zápasy s Udinese vždycky něčím ojedinělé, něčím zvláštní. Hrál jsem tam poměrně dlouho, ten tým mě nějak formoval a pomáhal mi ve vývoji. Jsem moc rád, když vidím, že se mu daří. Ve vzájemných soubojích jdou ale emoce stranou a vždycky doufám, že můj tým vyhraje. Máme menší nevýhodu v nesehranosti, ale na to se nehodláme nijak vymlouvat," dodává pětatřicetiletý střelec.

Právě Janov se stal v poslední době středem pozornosti, i když rozhodně ne tak, jak by chtěl. Po tragické nehodě Morandiho mostu se celá Itálie na chvíli zastavila a oba janovské celky první duel nehrály. Teď už se ale musí pustit znovu do práce. Památku zesnulých bude připomínat alespoň slogan na dresech hráčů i sudích, který zní "Janov v srdcích". Pro Sampdorii to bude první ostrý test, zatímco Udinese chce vylepšit minulé utkání.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Stryger-Larsen, Troost-Ekong, Nuytinck, Samir - Fofana, Mandragora - Machis, Barák, De Paul - Lasagna
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Sala, Andersen, Colley, Murru - Linetty, Barreto, Jankto - Ramírez - Kownacki, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.46 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - SS Lazio  (sobota 18:00)
Juventus Turín v minulém kole těsně porazil Chievo Verona a připsal si tři body, na které bude chtít navázat. Čeká ho ale snad ještě náročnější soupeř, protože do Turína se dostaví Lazio. A to má co napravovat.

Starám dáma obstarala první utkání nového ročníku, když se ve Veroně utkala s Chievem. Po většinu utkání byl hvězdný tým lepší, ale ještě pětadvacet minut před koncem zápasu prohrával 2:1. Bianconeri však ukázali svou vnitřní sílu, nevzdali se a bojovali až do konce. Pomohla jim také nesmírně silná lavička, neboť utkání rozhodl v samém závěru střídající Federico Bernardeschi.

Podle mnohých si tím řekl o základní sestavu, ale sám zůstává klidný a trpělivý. "Máme výborné mužstvo. Je jasné, že každý by chtěl začínat v základní sestavě, ale to samozřejmě vždycky nejde. Jediné, co můžeme dělat, je pracovat na sobě na sto procent a čekat, až dostaneme šanci. Je pravda, že díky minulému utkání cítím větší sebevědomí, ale dobrý výkon se vždycky musí podpořit dalším, aby to mělo smysl."

Juventusu se v minulém kole příliš nepovedla práce v obraně, neboť na dvě branky od defenzivně laděného Chieva Stará dáma zkrátka není zvyklá. Lazio bude i v tomto směru víc odlišným soupeřem, protože jeho ofenzivní síla byla a je obdivuhodná. Juventus sice ve dvou posledních duelech, kdy byl veden jako domácí tým, s Laziem prohrál, ale obecně se mu proti Laziu dobře daří získávat body.

Trenéra Allegriho mnoho absencí netrápí a není příliš pravděpodobné, že by nějak obzvlášť točil sestavou. Dost možná se startu v základní sestavě dočká Emre Can, samozřejmostí jsou jména jako Bonucci, Dybala, Ronaldo nebo Pjanić. Trenér Simone Inzaghi se může radovat z faktu, že na utkání už budou připraveni Senad Lulić, Patric nebo Lucas Leiva a ani jeho žádné větší problémy netrápí.

Jeho Biancocelesti mají za sebou hodně náročný první duel, který odhalil slabiny týmu stejně jako jeho silné stránky. První na řadě byla samotná Neapol, která je opět pasována na jednoho z hlavních kandidátů na Scudetto. Lazio perfektně začalo a Ciro Immobile si z obránců Neapole dělal velmi často dobrý den. V závěru ale Římanům docházely síly a jejich hra upadávala. Vše dokonaly rychlé góly Milika s Insignem.

Nové posily, které vedení přivedlo za odcházející hráče, taktéž nezklamaly. Chvíli to ale bude trvat, než se tým sehraje. Trenér Inzaghi se opět bude spoléhat především na ty stálice, které mu pomáhaly v minulé sezoně. Lucas Leiva, Immobile, Milinković-Savić nebo Luis Alberto jsou připraveni a tahle konfrontace pro ně bude obrovskou zkouškou.

To si uvědomuje také stoper Francesco Acerbi, který k Juventusu řekl: "Juventus je prakticky vždy favoritem a dlouhodobě ukazuje, že právem. Je to skvělý tým, který nemá téměř žádné slabiny. Jeho kvalita v poslední době vzrostla i díky příchodu Cristiana Ronalda. A osobně se moc těším, že se proti sobě postavíme na hřišti. Bude to nová zkušenost. Uděláme všechno pro to, abychom získali tři body," hlásí stoper.

Prohra proti Neapoli fanoušky i hráče Biancocelesti hodně bolela. Lazio nebylo vyloženě horším týmem, ale po změně stran mu došly síly a druhou velkou šanci Ciro Immobile neproměnil. Právě schopnost efektivně proměňovat své šance bude klíčová, pokud chce Lazio proti domácímu Juventusu uspět.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić - Cuadrado, Dybala, Ronaldo - Mandžukić
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, Acerbi, Radu - Marušić, Parolo, Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.48 - 7.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - AC Milán  (sobota 20:30)
Gonzálo Higuaín, Pepe Reina a především Carlo Ancelotti, ještě před nedávnem tvořili historii Neapole respektive Milána a nyní stojí na opačné straně barikády. Neapol ve šlágru kola přivítá AC Milán a Carlo Ancelotti se proti Rossoneri postaví v soutěžním zápase vůbec poprvé od doby, kdy po úspěšných letech v roce 2009 milánský velkoklub opustil.

Devětapadesátiletý rodák z Reggiola vyhrál v letech 2001-2009 s AC Milán vše, co se dalo, včetně nejprestižnější klubové trofeje Ligy mistrů, kterou ze tří finálových účastí ovládl dvakrát. Carlo Ancelotti opustil AC Milán v roce 2009 odkud zamířil do Chelsea a následně střídal jen ty nejlukrativnější adresy - Paris Saint-Germain, Real Madrid nebo Bayern Mnichov. V květnu byl pak představen jako nový kouč italského vicemistra SSC Neapol.

"Jsem v Neapoli, abych zde vyhrál ligový titul. Chtěl jsem se vrátit a trénovat v Itálii. Opravdu věřím v jejich projekt a doufám, že jim přinese mistrovský titul. Máme velkou kvalitu a stím i spojené důležité cíle," prohlásil nový kouč Neapole, jenž vůbec poprvé nastoupí proti AC Milán, svému někdejšímu zaměstnavateli, který vede jeho bývalý hráč Gennaro Gattuso. "Milán je charakteristický tím, že je stejný jako on. Pozorný, dobře organizovaný, kompaktní a agresivní," dodal Ancelotti. Napolitáni pod jeho vedením zvládli první kolo na půdě silného Lazia Řím a i když prohrávali, dokázali skóre otočit a zvítězit.

AC Milán vstoupí do nové sezony až zápasem na San Paolo. K prvnímu kolu kvůli janovské tragédii nenastoupil a tak se mohl ještě další týden připravovat na očekávané střetnutí. Neapol versus AC Milán nabízí hned několik taháků. Souboj Gattusa s Ancelottim je jen jedním z nich. Ještě nedávno oblékal dres Partenopei Gonzálo Higuaín, aktuální útočník Milána nebo Pepe Reina, který byl měl i v tomto zápase krýt záda talentovanému Donnarummovi.

Carlo Ancelotti bude na kraji obrany postrádat Ghoulama a mimo jsou i Meret a Younes. Ani Gattusova ekipa není kompletní. Kvůli problémům se srdcem musel na čas přerušit kariéru obránce Ivan Strinić, na odchodu je pak čerstvá posila Halilovič a Contiho se Zapatou do hry nepustí zranění. Ještě jeden zápas si pod trestem musí odpykat Hakan Calhanoglu.

Rossoneri neporazili Neapol od prosince roku 2014 a následně s ní ze sedmi případech pětkrát prohráli. V minulé sezoně vyhrála Neapol doma 2:1.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Hamšík, Zielinski - Callejon, Insigne, Milik
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Bakayoko - Suso, Bonaventura - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.08 - 5.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atalanta Bergamo11004:03
2.Empoli FC11002:03
3.Juventus FC11003:23
4.SSC Neapol11002:13
5.US Sassuolo11001:03
 SPAL 201311001:03
 AS Řím11001:03
8.Udinese Calcio10102:21
 Parma Calcio10102:21
10.ACF Fiorentina00000:00
 Janov CFC00000:00
 AC Milán00000:00
 UC Sampdoria00000:00
14.Chievo Verona10012:30
15.SS Lazio10011:20
16.Turín FC10010:10
 Inter Milán10010:10
 Bologna FC10010:10
19.Cagliari Calcio10010:20
20.Frosinone Calcio10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (525)

Přidat komentář
snuff24

zas hrajem v nedělu kurva a večer

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To sa Halilovića teraz chcú zbaviť wut

Reagovat
Agent z Melmacu

Ronaldo znova bez gólu a začne nervozita

Reagovat
smazaný uživatel

rozjezdy sezony má vždy pomalejší, ale jak se rozjede liga mistrů CR7 začně ožívat, navíc první zápas hrál skvěle

Reagovat
PISTOLERO

Dneska Lazio překvapí

Neapol by měla AC taky smáznout a my zítra snad za 3b.

Reagovat
PISTOLERO

Dneska Lazio překvapí

Neapol by měla AC taky smáznout a my zítra snad za 3b.

Reagovat
Nuno čomes

Na střed Vecino Brozovic se vyloženě těším

Reagovat
Furia Ceca

Jsem hodně zvědav, jak to Allegri postaví, ta škála možností je prostě šílená! Já bych dal třeba 4-3-3 s Bernardeschim na kraji zálohy, Dybalou a Ronaldem na křídle a Mandžukićem na hrotu.

Reagovat
Furia Ceca

* na křídlech

Kurvajs, už by tady taky mohla být možnost editace komentářů...

Reagovat
Rip

No nic dneska si pustím na PrimaMax Titanic, ať jsem připravený na zítřek.

Reagovat
Yzemi

Allegri už začíná, záloha Khedira, Pjanič, Matuidi

https://www.football-italia.net/127098/juve-transformed-lazio

Reagovat
Artaxerxes

Forza Lazio

Reagovat
Milan.B

Forza Milab gonzalo golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Napoli!!!

Reagovat
Yanek

Hrát první zápas o týden později zrovna s Neapolí a bez Hakana považuju za nešťastné a bojím se, že se to projeví. Naštěstí aspoň není nouze o motivaci. FORZA MILAN

Reagovat
Pipo123

Aspoň bod

Reagovat
snuff24

trošku sebevědomí s takovejma somrákama musí bejt za 3

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Wallace, Acerbi, Radu - Marušič, Parolo, Leiva, Milinkovič, Lulič - Alberto - Immobile

Reagovat
CR7RONALDO

Dnes tipujem minimálne 1 gól od Ronalda a dobrý výkon, ale Dybala mal hrať namiesto Khediru alebo Matuidiho. Bude chýbať aj Ronaldovi.

Reagovat
Hans82

I kdyz Laziu preju druhe misto v lize tak dnes maji smulu Forza Juve

Reagovat
nani92

Forza CR7

Reagovat
Pettirosso

někdo link prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Melchior

Kdy naposledy v Juve pískali na vlastního hráče?

Reagovat
Melchior

Szcz

Reagovat
mato Kreator

Krista pjanic

Reagovat
Pipo123

Boha tomu kopytu v obrane Juve sa nikdy nič nepíska

Reagovat
Yanek

Reagovat
Furia Ceca

Stejně jako teď neodpískal jasnej Albertův faul na Mandžukiće

Reagovat
alcantara

Jak to moze neodpiskat, jasny faul

Reagovat
Raylan

A komentátoři na ESPN si toho nevšimli ani při opakovačce

Reagovat
Melchior

Pjanic dostal 6 a půl mega tak už se teď nemusí snažit

Reagovat
olis

juventus sa s tym nesere a poistil si rozhodcov hned od zaciatku

Reagovat
alcantara

Jasna zlta pre Ronalda.

Reagovat
CR7RONALDO

Za čo?

Reagovat
alcantara

Za rucicku.

Reagovat
valloire

žádná nebyla

Reagovat
alcantara

Ale jo.

Reagovat
valloire

ale ne

Reagovat
Furia Ceca

To by se toho míče musel nejdřív dotknout

Reagovat
Pettirosso

lízlo ho to.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to mám asi blbej stream, protože já nic neviděl...

Reagovat
FuckT

Mas blby stream? Ked ma clovek tak 3 pixely na cely monitor tak ono to je dost tazke, ale v tv je to cool.

Reagovat
valloire

Reagovat
Furia Ceca

Bernardeschi mě fakt baví!

Reagovat
Melchior

budoucnost pro repre Itálie

Reagovat
Pipo123

Červená

Reagovat
KillSwitch

Pre obrancu Lazia za filmovanie

Reagovat
Furia Ceca

Wallace Hlavně si pak nezapomeň na Instáči posztěžovat, jak je Ronaldo brutální, stejně jako Sorentinova stará.

Reagovat
KillSwitch

Skoro zomrel

Reagovat
mato Kreator

gool

Reagovat
Furia Ceca

Díky za spoiler! No já to mám řádně zpomalený...

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Melchior

6 a půl megaaaa

Reagovat
M11

MIRA !!!

Reagovat
Yanek

Pjanič world class

Reagovat
Pipo123

Wallace zatiaľ najlepší od nás, to ako vystupuje pred Ronalda a Maria je paráda, zvyšok zatiaľ nič moc

Reagovat
KillSwitch

To je ten co skoro odisiel na onen svet po tom ako ho Ronaldo tukol?

Reagovat
Pipo123

Jasná červená

Reagovat
Pettirosso

kam nakonec přesoupil SMS?

Reagovat
Alberto Aquilani

Horší Marchisio to tam pekne fikol

Reagovat
KillSwitch

Najlepsi tvorca hry v Taliansku...ale inak je to zmrd

Reagovat
Alberto Aquilani

*a najlepší hráč Juventusu

Reagovat
Furia Ceca

...je za ty dosavadní dva zápasy suverénně Bernardeschi.

Reagovat
Pettirosso

absolutní krása ten útok.. to brutální zrychlení Crise a Berna s očima nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci

Reagovat
Melchior

Stejně ten přetlak na stoperech je u nás šílenej. Chiellini, Bonucci, Benatia, Rugani a Barzagli...

Reagovat
Furia Ceca

A jenom ten první je TOP... Další v řadě postupně jsou úplnej idot, kixař, nerozehranej a starej.

Reagovat
Melchior

To sice jo, ale idiot je asi teď s Chiellinim volba č. 1, takže nerozehranej má smůlu a kixař, kterej byl jistou část loňský sezony náš nejlepší stoper nebude mít moc motivaci zůstat. Aby nám pak nezůstal už jen ten starej a nějakej novej průměrák

Reagovat
Furia Ceca

Úplnej idiot to kdyžtak jistí, ten se nás teď bude držet jako mimino máminy košile...

Reagovat
Furia Ceca

Bonucci aby po ustání souboje pokračoval, tak se zastaví a hraje na rozhodčího divadlo. Ještě jak na něj lidi pískali, tak působil vážně idiotským dojmem!

Reagovat
10

Pískalo se na něj přesně 2 minuty, od tý doby mu několikrát stadion zatleskal...přesně jak jsem čekal

Reagovat
Furia Ceca

Bohužel, no, lidi rychle zapomínaj... To jak se tam válel na zemi, to byla trestuhodně nevyužitá situace!

Reagovat
FuckT

Keby som ja Juve fan, tak toho bazeranta vypiskavam kazdy zapas az kym neodide zas do pice, pre zmenu do AS alebo Interu...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mateo16

Holt zaloha RM je inde ako zaloha Juve. Ronaldo za 45 minut tam nemal ani jednu dobru loptu.

Alex Sandro je ofenzive stale taky ako dnes ?

Reagovat
KillSwitch

Nepovedal by som, ze je to zalohou. Skor tym, ze talianske timy hraju s priliz stiahnutou obranou.

Reagovat
Mateo16

V PD tak proti nam hra kazde muzstvo a zrovna dnes si nemyslim ze Lazio hra z prilis stiahnutou obranou.

Hra pressing a zaloha Juve je dost otvorena a je tam dost protiutokov ktore SMS zabija aku muchy

Reagovat
10

Lazio brání v 9 lidech, hrajou 5-4-1...kdo takhle hraje v PD? možná se tomu blíží Atlético, ale to je naprostej unikát myslím, že by s tímhle měl problém i Real a Barcelona

Reagovat
KillSwitch

Juve ma moc pomaly prechod do utoku to je to

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Chybí tam Dybala a Costa...Matuidi s Khedirou jsou na tom s kreativitou tragicky, ale dneska bylo potřeba na tu silovou zálohu Lazia reagovat

Reagovat
Pipo123

Síce prehrávame, no fajn polčas od nás, je to vyrovnané, mali sme dobré šance, aj teraz ku koncu hlava Parola. Získavame kopec lôpt v zálohe, len je škoda že to finálne riešenie moc nezvládame, čakám viac od Alberta, SMS aj Cira

Reagovat
Yanek

Nedá mi to, ale musím to napsat už teď (určitě dá v druhé půli gól) - Ronaldo si podle mě teď už v plném rozsahu uvědomuje, jak těžké pro něj bude prosadit se v Calciu. Není žádným tajemstvím, jak náročná liga to je na adaptaci, zvlášť pro útočníky a po tolika letech ve Španělsku

Reagovat
Mateo16

A z coho ma dat ako gol ? Ked Sandrov prinos v ofenzive je 0 , Pjanicov 0 , Manzukicov 0 ,

Reagovat
Yanek

V Itálii se prostě hraje jinak, nezkoušej na mě tuhle demagogii prosím tě.

Reagovat
10

ta liga a kvalita obran se dost změnila, co platilo dřív už dávno neplatí, minulý kolo mohl dát hattrick za poločas...dneska už tam taky měl několik šancí, třeba teď

Reagovat
technecium

však my víme, že Ronaldo dává jen tolik gólů, kolik mu připraví jeho hvězdní spoluhráči

Reagovat
valloire

Reagovat
Furia Ceca

Ale věřím, že to nakonec zvládne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U něj je to daleko víc o tom, co mu tým (ne)dokáže vytvořit. A ma devítce rozhodně není ideální, což jsme tady řešili už po přestupu. Tím, že bude hrát z křídla znamená i to, že minimálně dva z trojice Berna/Douglas/Dybala budou na lavičce, což je velký luxus.

Reagovat
Alberto Aquilani

Zo Sergeja ide sebavedomie jak zo Sisy Sklovskej, normálne ma až oslepuje cez monitor, ale tú loptu často úplne zbytočne predržuje(existuje takéto slovo? :O), vďaka čomu aj dosť lôpt na ňom skončilo. Na hrote hrá za Juventus zatiaľ Berbatov.

Reagovat
Pipo123

Tiež ma to štve, no on má potom zápas kedy mu tú loptu nikto nezoberie a to jeho prílišné držanie lopty má aj zmysel, no dnes mu to moc nevychádza

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 oba mače

Reagovat
Pipo123

Boha Wallace si maže Ronalda

Reagovat
Nuno čomes

To Santon v LM taky. A jak dopadli.

Reagovat
Benesse

Rozhodca ale celkom mäkký na Lazio už tie ťahania za dres na Bonucciho a Cancela sú obyčajne žlté karty....

Reagovat
Melchior

záloha nestíhá, vystřídal bych Khediru za Cana

Reagovat
Pipo123

Toto už je štandartka v okolí šestnástky?

Reagovat
KillSwitch

Uz som si myslel, ze sa na to v Taliansku vysere..ale druhy zapas a je to tu

Reagovat
Pipo123

Potkne sa sám o seba a odpíska faul

Reagovat
mato Kreator

pjanic a Max

Reagovat
mato Kreator

pica to mu malo padnut

Reagovat
Melchior

Ronalda někdo zaklel

Reagovat
Pettirosso

Khedira musí být Allegriho utajený děcko, to není jinak možný

Reagovat
Melchior

Pjanic toho měl podle mě dost, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

Fuuha. Khedira, Matuidi, Can proti Badeljovi s Leivom. Mňam

Reagovat
mato Kreator

gooool

Reagovat
ADM

Ronaldo v peknom strese

Reagovat
M11

MARIO !!!

Reagovat
Melchior

Melchior25.08.2018 19:32#

Ronalda někdo zaklel

Reagovat
10

Ronaldo má hroznou smůlu zatím

Reagovat
Furia Ceca

Jako zatím je během obou zápasů trollenej slušně

Reagovat
Yanek

On se fakt na chvíli vztekal

Reagovat
ADM

Však na seba a s úsmevom

Reagovat
Yanek

Vidím to neboj

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by byl nastvany asi kazdy udelat takovou welbeckovinu

Reagovat
Benesse

Ronaldo slušne zakliaty

Reagovat
Pipo123

traja hráči Juve v našej šestnástke na jednoho hráča Lazia

Reagovat
Furia Ceca

SuperWallace to nedal...

Reagovat
Pettirosso

Ronaldo

Reagovat
Kokesh

Cristianoooo asistence

Reagovat
ADM

Definícia klasického "Vidieť pohár poloplný"

Reagovat
Francesco Totti AS

tvl, když vidím tu lavičku Juve

Reagovat
KillSwitch

Chudak Ronaldo

Reagovat
Yanek

S.S.C Napoli (4-3-3) – Carlo Ancelotti

David Ospina; Elseid Hysaj, Raúl Albiol, Kalidou Koulibaly, Mário Rui; Allan, Marek Hamšík, Piotr Zieliński; José Callejón, Arkadiusz Milik, Lorenzo Insigne.

Bench: Marfella, Karnezis, Malcuit, Verdi, Ounas, Luperto, Mertens, Maksimovic, Chiriches, Rog, Diawara.

AC Milan (4-3-3) – Gennaro Gattuso

Gianluigi Donnarumma; Davide Calabria, Mateo Musacchio, Alessio Romagnoli, Ricardo Rodriguez; Franck Kessié, Lucas Biglia, Giacomo Bonaventura; Suso, Gonzalo Higuain, Fabio Borini.

Bench: Reina, A. Donnarumma, Mauri, Castillejo, Bakayoko, Bertolacci, Abate, Caldara, Simić, Cutrone, Halilović, Laxalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini v utoku v zaklade. Piča ryža..

Reagovat
Yanek

Problém vidím v tom, že to je první zápas sezony a Rino prostě staví na hráčích, kteří ví, co mají hrát. Předpokládám, že tam chce zdvojovat Callejona. Navíc záloha bez Jacka by byla hloupá. Takhle jsme ale zase předvídatelní, protože všechno půjde přes Susa... Doufám, že nejpozději v půlce sezony už tohle nebudeme muset řešit.

Reagovat
Kokesh

Zdvojovat Callejona?

Reagovat
FuckT

Reagovat
valloire

Reagovat
Yanek

Se podivej na jeho statistiky, v Neapoli klicovy hrac. Mozna minulou sezonu sel trochu dolu.

Reagovat
FuckT

Ale momentalna situacia je v tejto veci dolezitejsia ako celkove statistiky, a Jose jednoducho nie je ten hrac, ktoreho by bolo treba zdvojovat. Jedine ak by mu mali 2 hraci branit v dobre nacasovanom nabehu za obranu, ale ked ma loptu na nohe tak neprejde ani cez prazdny priestor...

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze jack by sa mohol posunut na boriniho miesto a bakajoko do stredu. Ale zas jasne. Chapem preco tam je. Borini behá bojuje a ide sa branit neapol lepsi atd

Reagovat
10

tohle by se nestalo ani Sturovi

Reagovat
Pettirosso

a Stura mezitím ve Sportingu na Crise

Reagovat
10

učí je fotbal

Reagovat
Furia Ceca

SMS dneska katastrofální... Herně nulový a v hlavě labilní.

Reagovat
Yanek

Ta cenovka mu spíš škodí, podobně jako Belottimu, který je navíc dřevo.

Reagovat
Pipo123

Neabsolvoval prípravu, potrebuje sa dostať do tempa, to isté aj Ciro

Reagovat
Furia Ceca

Emre Can vypadá jako sympaťák

Reagovat
FuckT

Reagovat
smazaný uživatel

začátek druhého poločasu podle mě Allegriho geniální taktika nechat hrát Lazio na míči a hrát s obrany což je nám vlastní, tím byly smazány všechny útočné zbraně Lazia, to že CR7 nedal gol vůbec nevadí, sledovat nabízejícího se a bojujícího Ronalda je velkej rozdíl oproti chodícímu Pipitovi

Reagovat
FuckT

a to ten rozdiel v cene nebol ani taky velky... ked si predstavim, ze niekto hentoho prasiaka kupil za 90 mega tak sa mi mozog ani nezastavuje, ale rovno dostava nekonecny blue screen...

Reagovat
LAM

Proč až tak přehnaná kritika,když dal v první sezoně 32golů?

Reagovat
Kixi Syhimour

taky tomu nerozumim

Reagovat
smazaný uživatel

první sezona dejme tomu, druhá krom zápasu u Slepic v LM velká bída a hlavně spousta zápasů od Pipity opravdu odchozených, o čem se moc nemluví tak Ronaldovo velkej přínos pro Juve jsou i obranné standartní situace, kdy jako dominantní hlavičkář dokáže sbírat spousty balonů

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Francesco Totti AS

Ronaldo nedal 2 zápasy gól? To je nejhorší nákup v poměru cena výkon, dejte mu zlatou popelnici

Reagovat
smazaný uživatel

Tu už má Schick

Reagovat
Furia Ceca

Můžu se zeptat, jakej smysl má to tvý měnění nicků, když je hned po prvním příspěvku všem jasný, o koho jde?

Reagovat
Francesco Totti AS

On se vždy prozradí tím Schickem

Reagovat
Furia Ceca

Já ho poznal hned v úplně prvním komentáři, protože ten jeho stupidně arogantní styl komunikace je nezaměnitelný. + Schick, Pjaca, Vučinić a neschopnost správně napsat jména hráčů Juve. Je průhlednej jak okno.

Reagovat
Francesco Totti AS

Chytil se, je to dobrý

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že dá Pipita gól a bude slavit

Reagovat
smazaný uživatel

AC má sympatický tým, jen ten Carlo mi tam chybí

Reagovat
Furia Ceca

To jo. A naopak s Carlem člověk tu Neapol nemůže tolik nenávidět...

Reagovat
valek9610

AC super !

Reagovat
LesyJePan

Jack

Reagovat
GEGE

JAAAAAAAAAAAAACK!!!!

Reagovat
FORZAMILAN

Gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
10

krásnej fík Bonaventura se pěkně pomstil za ten jasnej neodpískanej faul pár minut předtím

Reagovat
FORZAMILAN

Kurva už to mohlo bejt o dva

Reagovat
smazaný uživatel

Co s těmi hráči přes léto provedli? Všichni skill na úplně jiném lecelu.

Reagovat
LesyJePan

Pekne to pripiskava Neaoplu

Reagovat
10

Neapol sa s tym nesere a poistila si rozhodcov hned od zaciatku

Reagovat
Melchior

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Furia Ceca

Musaka teď dobře zametl s krysou

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

přijde to jen mně?, že Hamšík, šel strašně herně dolu cca posledního půl roku se staly jeho přednosti více méně slabinou

Reagovat
Majk91

Hamsik aj ked hraje na pol plynu, tak je stale bezpecne najlepsi z tej zalohy. Allan nekreativny posuvac na par metrov a Zielinski neviditelny. A este ked je na hrote drevak Milik, tak je tazke si to tam s niekym nahrat.

Reagovat
Yzemi

Jde vidět, že to máš v oku.

Reagovat
FuckT

Tak ono je to tazke takto hodnotit. Zielinski takto skoroval aj v minulej sezone, ale jednoznacne potrebuje zlepsit hru. Hamsik proti Laziu nehral na svojej novej pozicii zle, vitazstvo z Laziom sme vydreli aj s nim v zostave a odchadzal z ihriska za konecneho stavu. Problem je aj v tom, ze od nasich novych hracov nikto neocakava az take zazraky a tak kazdy dobry kusok prace je velebeny, ale od Hamsika kazdy ocakava, ze vsetkym vymetie zrak, a pritom sa este len adaptuje na novu poziciu v time, ktory ma noveho trenera a uci sa nove veci...

Reagovat
Yzemi

Já jsem vůbec nenarážel na Hamšíka, ale na ten jeho nesmysl co napsal. Hamšíka můžeme zhodnotit později, ale rozhodně včera nebyl nejlepší v záloze, byl neviditelný. Určitě to chce čas. Otázka zní, je tato pozice pro něj vhodná? Já si myslím, že spíš ne. Je to podobné jako u Pjaniče a ten má ty předpoklady na tuto pozici lepší. Jak jsem říkal, uvidíme časem, přeci jen Carlo tomu rozumí o něco víc než já.

Reagovat
FuckT

Reagovat
rossoneri89

hraci Neapolu kolko placu rozhodcovi az je to odporne

Reagovat
GEGE

Bravo Rino. Poslal tam tu nejlepší možnou co je k dispozici.Né,že by měl moc možností jak to změnit ale stejně.Jack famozní,že by se konečně dokázal na mezzale prodat?Biglia tradičně nejhoší ze zálohy.Romagnoli bude končně pořádný GRANDE CAPITANO!

Reagovat
Eldarion

Už sa ale teším na Hakana lebo Borini je bojovník ale on sa vo väčšine prípadov oberie sám, Biglia hrôza som zvedavý na Bakayoka snáď ho vytlačí zo základu

Reagovat
olis

sice sme dostali gol ale obrana sa mi aj tak paci ovela viac ako minuly zapas, taktiez pristup hracov je dobry, problem je vo finalnej faze, nedokazeme si vypracovat sance, prideme po superovu 16ku a je problem, AC to zatial dobre brani nebude lahke vyrovnat, mozno je ten spravny cas skusit Verdiho

Reagovat
Alberto Aquilani

Hamšíka som si skôr predstavoval v "Tottiho úlohe", že s pribúdajúcim vekom sa posunie na "9". Má techniku, krytie lopty, vie to hodiť do krídla, má aj nábehy do vápna, čo všetko na ten post vyhovuje. Ale na registu, tú potrebnú ľahkosť, rýchle rozhodnutie sa a celkové režírovanie hry z takejto hĺbky nemá, na to nie je IMO stavaný. Naples navyše necháva v tej zálohe veľa priestoru. A tiež si myslím, že zatiaľ tej svojej pozícii sám nechápe, a asi ani Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol vs AC na place nevidím jediného hráče který by v juve hrál v základu, největší šance z týmů, který budou nahánět juve dávám AS

Reagovat
smazaný uživatel

V celý Serii A není nikdo takovej

Reagovat
Milan.B

V celej galaxii.. Vsak co budes trocharcit

Reagovat
smazaný uživatel

Radja Nainggolan a Džeko +Milan Škriniar a možná i SMS

Reagovat
GabrielBatistuta

On asi myslel,že tam není nikdo,kdo by naháněl Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása!

Reagovat
rossoneri89

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
LesyJePan

Biglia Suso Calabria

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti dvě "99"

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela rarita

Reagovat
FORZAMILAN

Joooooooooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

MILAN DNA

Reagovat
10

MILAN do DNA?

Reagovat
GEGE

těžce...

Reagovat
Yanek

Musacchio nechápu jak může takto rozehrávat???

Reagovat
lnterista

Celkove ta vase rozehra je tragicka

Reagovat
Yanek

Bakayoko na CDM nemůže hrát, nemá na to poziční hru. Teď mohl Zielinski srovnat... ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kde koukáte na Serii A? Mně ji zrušili na Sport 1 a než zařídím digi, tak se snažím něco najít, ale v angličtině nic

Reagovat
lajka30
Reagovat
smazaný uživatel

Díkes

Reagovat
lajka30

nemáš zač

Reagovat
KillSwitch

15-2 na strely...skore 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Piotrrrrrrrrrrr

Reagovat
10

Zielinski zatím nejlepší hráč Neapole v těch dvou zápasech, jako jedinej vypadá mnohem líp než pod Sarrim...u ostatních je to zatím naopak

Reagovat
cresposuper

Allan hral prvy zapas tiez dobre

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Nemůžu se zbavit dojmu, že z Donnarummy TOP brankář nakonec nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

no v AC zřejmě ne, škoda, že nešel tenkrát k nám, kdyby dělal rok dvojku Buffonovi hodně by vyrostl

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by popici vytvoriť higuánovi aspon jednu sancu. Aspon jednu prihrávku dobru keby dostane. Az mi je ho ľúto

Reagovat
smazaný uživatel

gol

Reagovat
lajka30

pěkně Neapol

Reagovat
lnterista

Pekne

Reagovat
KillSwitch

No tak vam treba AC

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo umí troling lvl Allegri tito lidé se v tom úplně vyžívaj

Reagovat
KillSwitch

Az na to ze Juve nehra cely zapas a potom na koniec to otocia

Reagovat
10

už v tom prvním zápase to vypadalo podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Krása... a zo Zielinskiho sa stáva výborný hráč

Reagovat
stuff

Reagovat
rossoneri89

ja uz som na taketo stary

Reagovat
KillSwitch

Snad si si nemyslel, ze s 3 strelami vyhrate

Reagovat
rossoneri89

tak mame rezervy ... nasim vykonom sme ale Neapolu velmi pomohli aby to otocili

Reagovat
Mihal

Carlo tomu mančaftu asi vie dať sebavedomie...druhý zápas, druhý obrat

Reagovat
smazaný uživatel

len aby nabudúce neskúšali 0:3

Reagovat
Mihal

Carlo: "challenge accepted "

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol Allan

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol takto otočit zápas? jen dobře, už jsem nedoufal ale je teda na čem pracovat..

Reagovat
FuckT

Nakoniec tie 2 zapasy, mimochodom s tazkymi supermi, asi ani nemohli dopadnut lepsie. Toto by mohlo a malo hracom zdvihnut sebavedomie uz samo o sebe, ze takto zajebu plyn a hned z 0:2 na 2:3, a to sme este mohli kludne na konci jeden pridat po krasnej akcii, zatial co AC sme uz k nicomu nepustili...

Reagovat
LesyJePan

Akoze Neapol zaslužene, na hrisku okrem dvoch situacii bolo len jedno muzstvo. Nemozem sa zbavit dojmu ze chyba bolo striedanie Biglia-Bakayoko. Biglia aj ked hraje hrozne tak je to vzdy 100x vacsi klud s loptou na nohe. Bakayoko strasny ten moze byt tak max backup za Kessieho. Donnaruma nepodrzal a ked mam pravdu povedat radsej by som ho predal a videl v branke Reinu. Gonzalo aj napriek tomu ze sa nedostal do poriadnej sance tak ukazal ze bude prinosom.

Reagovat
Yanek

U Bakayoka mi stacila jedna minuta, abych pochopil ze to neni hrac do naseho systemu. Resp. do zadneho systemu, kde se vyzaduje prace s micem. To ze ho chtel Gattuso ni na klidu nepridava...

Reagovat
smazaný uživatel

AC ,mužstvo ktoré chce hrať LM nemôže pustiť zápas za stavu 0:2 v Neapole, mám rád Gattusa ale taktika je mu cudzia.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Teším sa na Šimeho, Škrinku a Asamoaha na LB .. ale ak bude Lautaro na trequartistovi tak sa obávam, že to bude pôrod

Reagovat
Dejwa

Mohli bychom hrát to 3-4-2-1

Reagovat
Artaxerxes

To doufám ne

Reagovat
Dejwa

Proč? Odpadl by problém s bekama a střed by nebyl zavislej na vyspání Brozovice

Reagovat
cresposuper

Perisic a Vrsaljko mi do toho moc nesedia. A Mirandu by som videl radsej na lavicke.

Reagovat
Francesco Totti AS

Wtf to už jako nebude liga v Nedělu ve tři?

Reagovat
Inter Eterno Amore

bude .. kvôli teplu sa hrá prvé kolá takto po večeroch

Reagovat
Rip

Snad dneska Gagliardini místo Vecina.

Reagovat
alcantara

Zapasy o tretej uz skoncili, neviete niekto?

Reagovat
Dejwa

První 2 kola se hrají vždycky takto..

Reagovat
alcantara

Reagovat
Alberto Aquilani

Vraj je Strootman blízko Marseille. 30 mega. Je to síce sympoš a makač, a istú dobu som si myslel, že to bude "bandiera" tímu, ale po futbalovej stránke dáva tomu tímu strašne málo. Jeho minúty si navyše môže kludne rozdeliť Cristante s Pellegrinim či Čoričom. Problém v tom, že už teraz zaňho nikto prísť nemôže nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsme zaslepení jeho hrou dopředu v první sezoně pod Rudim. Dozadu si plní na 100%. Navíc jeho defenziva j proaktivní, ne reaktivní, což většina zdejších ani nechápe a stříkají nad záchrannými super skluzy jiných hráčů. Je důvod, pro Kevin nemusí chodit na zem.

To, co jeho přítomnost na hřišti znamená pro organizaci defenzivy a presinku nemá nikdo.

Bude chybět i v kabině a navíc to teď všechno leží na mladých Cristantem a Pellem, kteří musí začít okamžitě podávat výkony, Nzonzi taky bude potřebovat čas. Čorič bude hořet dozadu.

Osobnost se těžko nahrazuje. Ale Kevinovi nejde nepřát cokoli jen chce a vedení to te´d nechalo na něm. Sám je určitě zklamaný, že se nevrátil na předchozí úroveň, Francie mu bude sedět a Marseille hodně pozvedne, mají už tak dobrý tým.

A my bychom raději měli začít dávat hodně gólů.

Reagovat
Lech

ja sam jsem na nej nadaval v minulem rocniku dost, mockrat jsem byl nasrany za jeho nemastne vykony. Ale jeho defenzivni schopnosti a charisma bude kurva chybet. Nejsem z toho nadseny, ale taky ne nejak rozladeny, protoze vubec neverim ze by sel vykonostne u nas jeste nahoru, coz v Marseille klidne jit muze, a o to lip pro vsechny.

Btw asi jsem az ted objevil ameriku, ale to nemaji vsechny ligy stejne datum konce prestupoveho obdobi?

Reagovat
Lech

Ptam se pro to, ze je dost nefer ze ti nekdo muze vyfouknout hrace za ktereho ty uz NEMUZES sehnat nahradu.. Dost nap!cu

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vyfuknut???? Ved mu nekonci zmluva. Ak by nechceli, tak ho nepredaju. Jednoduche

Reagovat
Alberto Aquilani

nie, teraz to v Taliánsku, Anglicku a možno ešte niekde zmenili. Každopádne, na toto sme proste pripravení, ten pretlak v zálohe tam proste bol, dobre pre všetky strany.

Reagovat
Lech

Tak pretlak...takhle to slavne 4-3-3 pujde hrat i bez Strootmana, no 4-2-3-1 ktere slapalo, kdyz ta puvodni grcka nefungovala, dlouhodobe hrat nepujde, coz je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zaniolo a Coric?

Co když Zo a Bryan nezahrajou?

Zlatý Gerson teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa práveže skorší koniec mercata páči. Aspoň sa tie kluby rozhýbu s prestupmi na začiatku

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Alberto Aquilani

Strootman zajtra vo Francúzsku!!! 25 + 3 mega v bonusoch.

Reálne sa využila posledná šanca ako za neho niečo dostať. Náhrady v tíme sú, za mňa OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco hra dreveny Vecino?

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka mimo futbal. Ako sa najefektívnejšie naučiť angličtinu? Toľko spôsobov je na nete, ale taký čo ma bude baviť a čo sa to neprestanem učiť po týždni. Dá sa to aj keď sa budem sám učiť, či si radšej zaplatiť hodiny angličtiny. Ďakujem za radu.

Reagovat
Pipo123

Dá sa aj doma, no najlepšie je ísť na hodiny, predsa len osobná komunikácia je dôležitá, inak je dobré si prispôsobiť prostredie angline, já som si všetko nastavil po anglicky, telefon, PC, tablet, začal som filmy pozerať po anglicky atd. Sú to drobnosti no pomôžu

Reagovat
snuff24

přesně prakticky při poslechu či čtení angličtiny už skoro nevnímám jestli je to česky nebo anglicky právě díky věcem co jsi vyjmenoval. Bohužel mi chybí právě ta komunikace tudíž snaha mluvit by z moji strany byla hodně kostrbatá. Takže když si najdu cizinku budu vlastně ideální partner (skvělé naslouchá a drží hubu)

Reagovat
Lech

Reagovat
Rudnevs

Ja mám to isté v nemčine...

Reagovat
The Krupy

Ja som síce na anglinu chodil od druhého ročníka na ZŠ, ale školské učenie ma nikdy príliš nebavilo, tak som sa zdokonaľoval pri sledovaní wrestlingu. Čítal som články, novinky a podobne. Študoval som ju aj na gympli aj na VŠ ale prakticky počas ZŠ som sa vďaka tomu, že som mal záľubu, ktorú nebolo možné pochopiť bez znalosti angličtiny, naučil rozprávať plynule.

Takže v tvojom prípade odporúčam seriály, najskôr s titulkami, plus čítať anglické weby, napríklad o futbale.

Reagovat
Lech

Osobne, jestli mas rad anglicko/americkou hudbu, vyhledej si texty a poslouchej pri sledovani textu. Samozrejme je treba si precist i preklad te pisnicky. Nejlepsi jsou karaoketexty.cz. Pak taky zalezi jakou hudbu poslouchas, dneska uz to kolikrat ma text o 4 vetach a hotovka

Reagovat
Lech

Jinak jak tu bylo zminene filmy anglicky, coz je ale pro amatera DOST obtizne podle me. Jinak je to tez super. Urcite zkus ty soukrome hodiny nejaky ten mesic at vis jestli te to vubec bavi a jde ti to do hlavy

Reagovat
Tomanatura

Ten stred zalohy Interu je hruza, po takovych investicich do kadru tam met toto...

Reagovat
Furia Ceca

Chápu, že je Nainggolan po zranění, ale i tak... Brozović-Vecino, to je tandem!

Reagovat
lnterista

Ivaaaan

Reagovat
Dejwa

Spalletti za rozestavení gól pěknej

Reagovat
Mihal

naozaj hráme 3-4-2-1?

Reagovat
Dejwa

Jo, stopeři D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar

Reagovat
Nuno čomes

Danilo na stoperů mi asi ani moc nevadí.

Reagovat
Nuno čomes

Ivan!

Reagovat
cizinec

Link na Inter prosim?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cizinec

Dekuji Ti

Reagovat
Melchior

Na toho Asamoaha v dresu Interu se mi furt blbě zvyká

Reagovat
10

Snad se rychle zaklimatizuje a začne hrát hovno

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
vilp

Icardi parádní asistence.

Reagovat
Mihal

Boha ja som v chorvatsku na dovolenke a nemozem nikde pozerat ...najprv som si hovoril, ze mi to az tak nevadi po tej hroze v prvom kole ale teraz som celkom zvedavy ako to vyzera s tymto rozostavenim a zostavou

Reagovat
Mercury

To je moc smutne

Reagovat
Mihal

Mala byt reakcia ...ale ano, je to smutne

Reagovat
pepinho2

Bučení na Jankta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor na Digi si dělá s tím přestupovým obdobím srandu?

Jinak zatím paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

na zaciatku z neho vypadlo, ze mame na lavicke Gilardina

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale to nebolo prvýkrát, čo Gagliu takto niekto premenoval .. aj na sport tv sa to stalo

Reagovat
lajka30

Nevíte kdo komentoval na Sportu 1 serii A?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale taky jeden cech co komentoval aj minule zapas interu je bohuzial aj na digi

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis asi Kaisera..on je podla mna nic moc komentator ale Calciu (celkovo ma dost info o Taliansku) rozumie, myslim, ze dokonca aj knihu napisal

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne, ale zjavne nenavidi inter, takze to celkom rusilo :)

Reagovat
Rip

Kdysi jak jsem sledoval Inter na Sport1, tak komentoval Slepička.

Reagovat
Nuno čomes

De Vrij!

Reagovat
Nuno čomes

Fakt skoda toho prvního kola, takových zápasu se musíme vyvarovat.

Reagovat
lnterista

Politano je dobrej

Reagovat
Nuno čomes

Zatím dobrý, nemáš špatnou levačku.

Reagovat
lnterista

Dik a to jsem pravak

Reagovat
Nuno čomes

Za reakci

Reagovat
sinter

Cela ta prava strana je dobra, posun oproti min roku

Reagovat
Inter Eterno Amore

v tomto zápase to vyzerá ako gigantický posun

Reagovat
Nuno čomes

Jasná žlutá, nezakopnuti míče a následně nevraceni míče po panence. Ze mě to vůbec překvapuje, Torino

Reagovat
Rip

Inter zatím dobrý jasně kontroluje hru. Turín bezradný. Chudák DeVrij žlutá za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ s prstom v nose (vyhrávame 2:0, máme viacej striel - prvá strela Turína bola až v 40. minúte, väčšie držanie lopty 64-34) a to ešte nehrajú moje dva kone - Zviera a Baldé

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Samirovi trochu ušiel vlak Bože nech to ešte nevyrovnajú

Reagovat
Dejwa

Handa šel na párek?

Reagovat
Nuno čomes

Začínám mít na nej teda pěkné nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Špall za rozostavenie ale za Vecino - Epic

Reagovat
smazaný uživatel

jebe im?

Reagovat
Nuno čomes

Mne přijde, ze Handanovic je proste mimo. On tam proste v té bráně stojí, občas něco chytí. Většinou se za gólem teda ani nehodí nebo má takové výpadky jako třeba teď. Ten chlap vypadá jak by mu uletely včely.

Reagovat
Nuno čomes

Asamoah v prdeli a místo nej Dalbert. Ty vole Spall troli jak svina.

Reagovat
sinter

Koho tammal dat?

Reagovat
Nuno čomes

Tak teď mluv

Reagovat
smazaný uživatel

Dalbert na hřišti a už to sere hned první přihrávkou... zlatý Nagatomo Snad bude ten Asamoah OK

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě srovnají.

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Inter aká údržba inak ten Meite je super, je všade

Reagovat
smazaný uživatel

handanovic uz je mimo. toto este prehrame. hrozne nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu to tečoval

Reagovat
olis

Reagovat
Panděvova ofina

Raději Asamoah na nosítkách, než zdravej Dalbert. Nechápu, jakým způsobem probíhal skauting při jeho nákupu, ale možná si skauti nevšimli, že ten hráč neumí nahrávat a bojí se míče.

Reagovat
Raylan

Reagovat
Nuno čomes

Tak aspoň se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spaletti ty xindle vypadni uz conte nebo zizou IN

Reagovat
cink

zizou urcite :D

Reagovat
mato Kreator

inter robi zas len radost

Reagovat
Rip

Kdo by to čekal po prvním poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Inter úplne zaspal

Reagovat
10

Každej..?

Reagovat
10

Inter nakonec tu remízu ještě bude bránit...20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

To zase nie. Posledných 10 min zapnú a vyhrajú

Reagovat
Nuno čomes

Keita rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Škoda, že se ten Radja hned zranil. V záloze prostě potřebujeme "život".

Reagovat
Alberto Aquilani

Už vám chýba Santon, čo?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Inter je 2 polcas pekne tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

uz mohli prehravat

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu uz fakt nerozumiem co maju co tento tim dokaze.

Reagovat
Lech

Gerson 1+1

Reagovat
Raylan

Proč se vlastně Falque neprosadil v Římě?

Reagovat
smazaný uživatel

Už zostáva veriť v poslednú možnosť... že to Radja poťahá a Špall sa vzpamätá s Dalbertom, už keď ja to vidím tak by mohol aj on. Samir mi tiež robí nervy ale verím, že LM by ho mohla nakopnúť k lepším výkonom.

Reagovat
Recoba Inter

už je starej

Reagovat
smazaný uživatel

Samo Mraz

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to boj ale pri nejlepsi vuli verim v to 7-8 misto.

Reagovat
Mihal

a ze najvacsi adept na nahananie juve ...este 3 kola takto a spalleti pojde ...a zase sme v zacarovanom kruhu

Reagovat
Nuno čomes

Jasneee Lautaro na poslední dvě minuty ti si dela z nás vzdycky prdel s těma stridanima.

Reagovat
Rip

Zdržuje chce vyválčit bod.

Reagovat
10

a málem udělal výhru, kdyby nebyl Icardi palič

Reagovat
Rip

Vypadalo to na pohodový večer, a tak se to zase domrdalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz to vedel po polocase jak na to turin vletel a inter se na to vysral ze bude zle a pohodovy vecer pri interu nezazijes je to furt to stejne dokola. Myslim ze tam uz nic nepomuze.

Reagovat
smazaný uživatel

To nič prvý bod sezóny je doma teraz už len ďalšie

Reagovat
Panděvova ofina

To střídání mělo přijít daleko dřív. Celé to rozestavení mi příjde úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

spageta uz nevi musi uz jit

Reagovat
Rip

Špalek má najednou k dispozici tolik hráčů, že ani neví co má hrát a jak to má postavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Po minulotýždňovom zápase sa Holohlavý vyhováral na rozhodcu, tak som zvedavý, čo si vymyslí teraz. V druhom polčase sme sa úplne zosypali. Ako jasné, Zviera nehralo, no na druhej strane ešte nezačala LM. Uvidíme čo potom, keď cez týždeň budeme hrať proti Realu Madrid a cez víkend ligový zápas. Zatiaľ na začiatku sezóny máme len bod, minulú sezónu to bolo plných 6.

Reagovat
smazaný uživatel

U nas to boli epizody

Reagovat
cresposuper

Nehnevajte sa na mna, ale Spall je ozraty? Reakcia na dianie uplne nulova, ked sme uplne odisli v zalohe, tak tam da Dalberta a potom zacne hrat 424...Akonahle zacalo Torino presovat, boli sme mimo- mal tam poslat zaloznika navyse a prestat hrat na 3 vzadu. Icardi bohuzial zase v zakonceni uplne k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou Spalletti je super trener

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy neuměl střídat, v 82. pošle všechny útočníky co má, dělá to už roky.

Reagovat
cresposuper

Nejde len o striedanie, ale celkovo o reakciu na vyvoj zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram ze "oblubene" striedania špalka posledne minuty stale bavia moj tip,do Vianoc leti...

Reagovat
smazaný uživatel

¨doufam ze po pristim zapase

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim, ze nevydrzi

Reagovat
Yanek

To bude solidni cirkus, vzdyt nedavno podepsal

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak ak neporazíme špageťákov tak už dostane podľa mňa ultimátum .. čaká nás ešte LM a tie straty ešte budú isto početnejšie pri hustom programe

Reagovat
olis

OT: http://www.calcionapoli24.it/primo_piano/monte-ingaggi-ssc-napoli-2018-19-adl-smentisce-tutti-e-fa-registrare-il-n371322.html

prvy krat presiahol platovy rozpocet Neapolu 100 mega, pre par rokmi to bolo 70 - 80, minulu sezonu 93,6. Sice je to asi tak polovica toho co ma Juventus ale treba brat za pozitivne aspon to ze to kazdy rok rastie. Mozme udrzat najlepsich hracov na dlhsi cas a mat aj kvalitnejsiu lavicku ako v minulosti. Ak sa chceme dlhodobo drzat na top poziciach v taliansku a ist hore v europe tak ta suma bude musiet este niekolko rokov rast. Neapol nema dobre zvladnuty marketing, ked si pozriem uroven webov, eshopov, socialnych sieti a celkovo komunikaciu s mediami a prezentaciu timu tak vidiet uz na prvy pohlad ze cela talianska konkurencia to ma na vyssej urovni. Netusim o kolko viac penazi by to prinieslo ak by sa to posunulo aspon na uroven konkurencie ale uskodit to nemoze skor naopak.

Taktiez vecne spominany vlastny stadion by z dlhodobeho hladiska velmi pomohol ale to podla mna nebude skorej ako o 10 rokov a aj to som mozno velky optimista. Momentalne je to vraj tak ze cast penazi z LM ide na platy, to nie je prave najistejsie riesenie ale momentalne nam asi nic ine neostava. Bud budeme musiet ist dalej v LM a dostat aspon okolo 70 - 80 mega viac krat za sebou - ktore sa nasledne genialne investuju a taktiez to moze priniest lepsich sponzorov a novych fanusikov + vylepsit marketing a postavit novy stadion alebo to bude musiet od ADL kupit niekto kto do toho zacne pumpovat prachy aj zo svojho, v opacnom pripade sme uz asi dosiahli viacmenej maximum s tym ze nahodou pride jedna - dve zle sezony a je problem.

Reagovat
Pipo123

Wtf zostava Atalanty...

Reagovat
olis

setria na EL, prvy zapas len remizovali 0:0

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Forza ROMA!!!!

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
olis

Reagovat
Alberto Aquilani

Pastoreeeeeeee

Reagovat
KillSwitch

Manolas ty retard

Reagovat
KillSwitch

Dneska to budu golove hody...tipujem tak 4-2

Reagovat
olis

Duvan

Reagovat
KillSwitch

Neni nejaka stranka kde su podrobnejsie statistiky? Take ze uspesnost prihravok a tal?

Reagovat
olis

Duvan

Reagovat
olis

moc nechapem preco sa ho v Sampe zbavili, hral u nich super, chcel ostat a ani na nom nejak extra vela nezarobili

Reagovat
mastakillah

I nám by se docela hodil ... škoda ho

Reagovat
KillSwitch

Co ti jebeee

Reagovat
10

Roma pěknej blackout, za těch 20 minut už mohli dostat čtyřku...

Reagovat
Gimme

Horší výkon jsem dlouho neviděl

Reagovat
KillSwitch

Lebo si to prihravaju jak dementi na pol kilometra a uspesnost prihravok maju 10%

Reagovat
Hristo Stoichkov

U týmu s takovými ambicemi je to ale hodně zarážející, jak triviální chyby dokážou dělat. Atalanta velmi sympatická.

Reagovat
10

Bergamo funguje, vymění x-krát kompletně zálohu a není to poznat...klobouk dolů před Gaspem a vedením

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Vyberajú zaujímavých hráčov, Rigoni, Pasalič sú dobré posily, obaja už ukázali že majú potenciál, no nejak im to v ich kluboch nevyšlo. Atalanta berie nechcených hráčov, no stále talentovaných, taktika hosťovanie + opcia je pre nich výhodná čo sa ukázalo aj u Cristanteho. Na ten futbal sa krásne pozerá

Reagovat
10

hlavně ty hráče mají typově přesně do toho jejich fotbalu, nenakupují pokémony, kterým by pak museli hledat místo...za každýho hráče mají už pod smlouvou minimálně jednu náhradu, viz Cristante/Valzania, Caldara/Mancini atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta pekne

Reagovat
Pipo123

Manolas je pánko

Reagovat
Alberto Aquilani

Neuveriteľné. Prehráva nás béčko Atalanty. Manolas vo svojom minulosezonnom živle.

Reagovat
Gimme

Fazio s Manolasem jsou úplně na přes držku

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

po 1 gole sme zacali hrat hnusnu MEGA sracku....manolas dnes pekne mimo a fazio pri 2 gole len na prechadzke

Reagovat
Gimme

Den co den mají balón na noze a neumějí si dát dvě přesný přihrávky...

Reagovat
ED91

Toto tiež nikdy nepochopím u futbalistov, ktorý sa tým živia.

Reagovat
KillSwitch

DDR to tam musi zachranovat, lebo su henti dvaja asi naslahani

Reagovat
smazaný uživatel

fazio ,manolas su dnes pekne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas je mimo, ale Fazio chodí celý zápas, je zralý na elektroshocky. Ani poziční hra, souboje, rozhehra, nic. Marcano na plac.

Je zarážející, jak snadno nás Atalanta přečíslí v útoku, a okamžitě stihne uzavřít všechny kolmice a střed je vzhledem ke svému pohybu absolutně mimo.

Zatímco EDF vymýšlí geniální taktiky, Gasperini má neskutečně propracované základy. Vždycky to bude stačit.

Tu čtyřku dnes dostaneme. Zatímco hráč Atalant, když má míšč, mu okamžitě nabíhají aspon dva, tak naši se rozbíhají, až kdy se začne hýbat náš, co drží míč. Reaktivní hra bez koncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Dani je v normě.

Justin musí dát tři, až dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

A je mi líto Olsena. Kromě rychlosti rozehrávky je úplně v pohodě, ale sype se to na něho..

Reagovat
Largo

Souhlasim, za ty dnesni goly nemuze. Teda ne hlavne on.

Reagovat
smazaný uživatel

U třetího měl vybíhat na riziko.

Reagovat
10

"dnes" bych opravil na "v prvním poločase"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

de rossi za par sekund zachranil 2 goly

Reagovat
10

toho Strootmana by možná někdo měl jet do Marseille odprosit, jestli si to nechce rozmyslet

Reagovat
KillSwitch

DDR je pan

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mu doživotní smlouvu.

Reagovat
KillSwitch

Drzanie nic?

Reagovat
olis

kks

Reagovat
Pipo123

Rigoni bol docela talent, teda ešte je, stále mladík, to Rusko bola hlúposť, dnes hraje famózne

Reagovat
KillSwitch

Jebnuty trener toto..vidi ze nas Atalanta prehrava, ale aj tak to bude hrat na cele ihrisko jak dement

Reagovat
smazaný uživatel

...uplne zasluzene ,keby bol po polcase 1:5 nikto sa nemoze cudovat

Reagovat
Nuno čomes

jako Sorry ale Atalanta je proste válec, příště až poletim do Milana na fotbal, tak abych nezůstal v Bergamu..

Reagovat
10

hezčí město, lepší fotbal

Reagovat
Nuno čomes

Město je krásné no, hlavně v noci. Tady jde vidět ze inter ani Milan fakt nemusis Tak nejidealneji to vychytat Atalanta - Inter a nemůžu být snad zklamanej

Reagovat
Pipo123

V dnešnom futbale neexistuje pomalšia stopérska dvojica než Manolas - Fazio

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas je jeden z nejrychlejších hráčů vůbec, ale letos je úplně mimo.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Lenže on to ako keby vypúšťa

Reagovat
10

hlavně mi přijde po létě trošku při těle...ono se i psalo, že má s tímhle trošku problém, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nebyl vysekaný, ale nemá tu dynamiku, první tři kroky mu stačily na kohokoliv.

Reagovat
10

právě, on ty svoje nedostatky vždycky dokázal "doběhnout", teď se projevujou v plné kráse...

Reagovat
olis

je to hrac ktory musi byt zdravo nasraty aby podal top vykon, pride mi uz dlhsiu dobu nema ako keby motivaciu v Rime, aspon teda v zapasoch ktore som videl

Reagovat
eliskafan

Není to moc dobrá podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio Gulag, Olsen - beru zpět. Taky ještě stojí zabetonovaný na čáře.

Reagovat
10

Olsen je zatím dost slabina, má problémy i s lehkýma míčema, natož aby chytil něco navíc, jako třeba ten poslední gól

Reagovat
Furia Ceca

To neříkej před Bertem...

Reagovat
REPLIKATOR

Vypusťte Schicka

Reagovat
Pettirosso

Atalanta s “B” sestavou drti tym, ktery dal pred par mesici Barce 4ku Gasp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

Atalanta>Barcelona

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase dolů Lorenzo oba středy, Bryan se snaří, Zo je mimo, atalnat je gumuje úplně lehce. do hry Nzonzi a dvojštít, Kluivert, pastore do zálohy, na co se kupoval, aby měl tři doteky na poločas na křídle.

Reagovat
Rip

Paralympiáda o LM začala.

Reagovat
Largo

Hrozne rad bych nekdy videl Gasperiniho Rim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme typy hráčů na jeho fotbal.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jakže nie? Jemu tam nakúpia hocijakých chudákov a je mu to jedno, ten team stále šlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale všichni chtějí makat.

Možná jo, prostě nevím, mu to vždycky fungovalo jen v těch menších týmech ze středu.

Reagovat
10

nakoupí mu přesně typy hráčů, co pro svůj fotbal potřebuje, tj. důrazný běhavý "kopáče" doplněný kreativníma hráčema pod útok (Papu, Iličič, Rigoni)...kdyby se snažil takovej tým udělat v Římě, tak ho poženou z Olimpica vidlema

Reagovat
smazaný uživatel

V interi pohorel, u nas uz duplom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gimme

Takový Celta Vigo déjà vu z předsezóny minulýho roku...

Reagovat
Maritazzi

Chápu, že je Atalanta fyzicky trošku jinde než my, ale ten "styl" hry, to jak není možný hrát s kýmkoliv se zálohy kromě Daniho, to jakej pohyb předvádí Fazio, nechápu. Každopádně to jak Atalanta presuje, to je něco neskutečnýho, krása sledovat. Za nás bych střídal určitě víc než tři lidi, jsem zvědavej, jestli se s tim alespoň něco pokusíme udělat..

Reagovat
Pipo123

Olsen chytal na MS veľmi dobre, no za celé majstrovstvá neopustil brankovú čiaru, to je taká stará škola brankára

Reagovat
Lech

Genialni prihravky Olsen na De Rossiho s hracem za zady a presujicim utokem. Zaloha neni. Obrana uz vubec. Atalanta hraje supr fotbal

Reagovat
Largo

Na Atalantu se tak krásně kouká. Pro mě jeden z nejzajímavějších evropskejch týmů. Ta práce vedení a trenéra, když se prodá největší hvězda týmu, to je neskutečný.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Papuho Gomeza predali ?

Reagovat
Largo

Myslím opakovaně. Prodávaj hvězdy jedný sezony celkem pravidelně.

Reagovat
Nuno čomes

Nejlepší, jak před sezonou píšeme kdo prozene Juventus, kdo bude mít jistou LM.. A po dvou kolech je snad víceméně jasný jak to dopadne.. Juventus Neapol a zbytek podle toho, jak si kdo vsadí v tipáči..

Reagovat
Alberto Aquilani

Pri sledovaní tohto Eusebiovho akože futbalu mám chuť si ísť písať diplomovku.

OK, zažili sme tu toho záhradníka, čo teraz trénuje Empoli. Síce dosral to finále coppy a staval na krídlo Marquinha, ale dokázal dať tomu tímu aspoň nejakú taktiku a organizovanosť.

Zeman bol síce totálny underground, ale ak si to nebral príliš vážne, bola to aspoň zábava a dokázal z veľa hráčov dostať to najlepšie. Enrike bol z nich asi najväčší pôrod, ale aj on mal dokonca obdobie (niekedy okolo Vianoce), kedy to dokázal celkovo zlepšiť a mal nejakú tú svoju predstavu futbalu, ktorá síce nevyšla, ale aspoň vedel, čo chce robiť.

A pak je tu tento náš hipster, pripomínam, že ani jeden z vyššie menovaných nedostal toľko času čo on. 2 plné prípravy, má druhú sezónu, káder spravený pre neho, a tá hra vyzerá ako by som kukal na Frosinone. Je vlastne jedno či je tam Radja, Kevin, Cristante alebo Pellegrini. Všetci vyzerajú, že nevedia hrať futbal. Je to ich chyba ale chyba trénera?

Ad. Manolas. Ten bol mimo už celú minulú sezónu, ale nejak si to tu všímalo len veľmi máľo ľudí. Tá dvojka Manolas - Fazio nefunguje dlhodobo, ale pod Eusebiom nefunguje vlastne nič. Už len chýba, aby vizionár spravil z Nzonziho Leandra Greca.

Reagovat
10

Manolas takhle hraje od toho nepovedenýho přestupu do Zenitu, ne? až na výjimky v LM, kde se ještě dokázal hecnout, jinak mi příjde úplně vypnutej...

Reagovat
Alberto Aquilani

Prvé kolo hral dobre, tak som veril, že sa do toho zase vráti, ale dnes úplná klasika. Inak jo, odvtedy ako mal ísť do Zenitu. Tie prvé 3 sezóny bol pritom prakticky bezchybný.

Reagovat
didosh

Je někde link na AS?

Reagovat
Largo
Reagovat
didosh

Diky

Reagovat
Largo

Do práce vstávám o půl pátý, ale kvůli tomuhle to přece zvládnu, říkám si. Kvůli tomuhle

Reagovat
smazaný uživatel

Nzonzi Kluivert, děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som prisiel a 1:3 . Spinavy kokot Monchi to mas za Strootmana. Famozne posilnenie defenzivy. Este im jebnite aspon zo 3

Reagovat
Furia Ceca

AS

Reagovat
smazaný uživatel

deset minut presink bez výsledku a pak konec mače. Patrik se pak protrápí posledními dvaceti minutami.

Reagovat
Yanek
Reagovat
10

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Alberto Aquilani

Hipster teraz dobre striedania. S týmto štýlom by sme ich možno mohli aj ubit

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, že je někdo, asi Dani, hodně zjebal v kabině. Možná slezl i Franta.

Aspoň se snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

včera Inter dnes Řím.. Schick na plac

Reagovat
KillSwitch

Ak nevyrovname tal prestupujem do Atalanty

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to lítá z Ostravy za 600

Reagovat
KillSwitch

Z BA leti do Milana to je kusok

Reagovat
10

za to nedojedeš do Prahy

Reagovat
Nuno čomes

No to musíš ale vychytat dopredu.

Reagovat
Largo

Reagovat
KillSwitch

Vzdy ked to spomeniem tak dame gol

Reagovat
10

nikdo tě nechce

Reagovat
Furia Ceca

Taková dálnice!

Reagovat
Alberto Aquilani

Pekne Flore. Verím v obrat. Toto je štýl, kedy ich môžme fyzicky zničiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý pohyb, PAstore pěkně odtáhl, nebo to byl Cengiz.

Florkovy momenty nezevšední :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pleška nezvládá, druhý puštěný faul u 16.

Reagovat
Pipo123

Berisha posledné dve sezóny patril k najelpším brankárom a je na lavičke.

Reagovat
salm0n

Schick nikde??? To jako čeká, že mu N'Zonzi otočí zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

FLORKOOOO. Monchi predaj ho za 20

Reagovat
Furia Ceca

Budete rádi, když ho někdo vezme za 12...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, sak vy ste ho chceli

Reagovat
Furia Ceca

Jj, proto jsme vyhodili Marchisia, ale zaseklo se to na Marottovi, kterej chtěl dát jenom 10,5 mega

Reagovat
Emmett Brown

Pozerám, že obrana zase exceluje a ten tretí gól ukázal presne Olsenovu najväčšiu slabinu, ktorá nás môže stať mnoho bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Cengiz dolů, neumí řešit situace. Patrik tam aspoň vyhraje souboje a Florko zatím lajnu zvládá.

Reagovat
KillSwitch

Dzekooo ty drevooo

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko si dělá prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Musel z výšky, šel do něho bek, ale stačilo umístit, ne to narvat.

Ale ten sudí je stažený žalud kura

Reagovat
smazaný uživatel

On aji riskuje, neuvěřitelné.

Tři stopeři?

Reagovat
KillSwitch

Dzeko to strasne kurvi

Reagovat
10

to bylo jasný, že dá zrovna on

Reagovat
KillSwitch

Goooool

Reagovat
lnterista

To jsou zvraty letos....tohle nemuze byt calcio

Reagovat
KillSwitch

Este jeden!!!!

Reagovat
Furia Ceca

Pastore shodil buzerantskej culíček a jak mu to hned jde...

Reagovat
Largo

Reagovat
Yanek

Reagovat
Alberto Aquilani

Pome vyhrať!!!

Reagovat
smazaný uživatel

P..e DiFra na marodce příští týden :D

Reagovat
smazaný uživatel

MANOLAAAAAS, pravy romanista. Picungy pome

Reagovat
KillSwitch

Shick nieeee

Reagovat
Nuno čomes

Skoda no

Reagovat
KillSwitch

Sprosty sebec

Reagovat
KillSwitch

Ten Nzozi je strasne lenivy ..ani 45 minut nevie odbehat

Reagovat
Lech

Reagovat
KillSwitch

Mohli sme to vyhrat keby nesebcili jak prijebani

Reagovat
Furia Ceca

Klobouk dolů před Atalantou, která ten 4. gól chtěla vstřelit stejně jako AS – možná ještě víc!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strach, že ten druhý poločas nikdy nenapodobíme od začátku a nidky ho nevydržíme aspoň 70 minut.

Sudí je kokot, ze začátku pouštěl dobře, pak přestal pískat úplně všechno.

Bod je zlatý.

Reagovat
Lech

Nenapodobime, protoze vzdy zacnem tou curakovinou 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to hrál s double pivotem, kdy Nzonzi vyráží dopředu a Flaco je středem hry a má prostor, fungovalo by to.

Reagovat
Gimme

Under mi pije krev a Džeko tím svým zbytečným drbáním balonu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Cengiz má hrozné finální řešení, kromě některých střel.

Reagovat
KillSwitch

asi to bude tým, že vie hrať iba jednou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

U leváka podle mě žádný problém.

Volba řešení s tím nemá nic společného. Příhry po zemi jsou nepřesné, zpožděné, to musí zlepšit.

Reagovat
Yanek

Když se dívám na United letos (a vlastně i minulou sezonu), tak mi přijde do očí bijící, jak tam Pogba zabíjí svůj potenciál. Kdyby byl dnes stále v Juve, tak by to bylo hodně zajímavé.

Reagovat
Furia Ceca

Podle mě toho sám lituje... Zabil se tam úplně a myslím, že ani tuhle sezónu neudělá ani on, ani ManU větší progres.

Stejně jako Bonucci se stal oficiální tváří a základním stavebním kamenem "novýho projektu," který se ale nenastartoval... Bonucci to vzdal a po roce se mu podařilo vrátit do Juve a Pogba zase chtěl podle všeho zdrhnout do Barcelony – což mu vedení ManU neumožnilo.

Každopádně Pogbovi už začínají tikat hodiny... Je mu už 25 let, dostává se pro záložníka do nejlepších fotbalových let a on stojí s/v ManU na místě.

Reagovat
Yanek

Musel s tím počítat, že kromě prachů se tam zasekne. Samozřejmě, že teď už je na změnu pozdě. Oni si nemůžou dovolit přijít o takového hráče, hlavně z reklamního hlediska.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho zkusil po sezoně vyměnit s Dybalou, škoda že nad tím nikdo z vedení asi neuvažuje.Ale osobně bych do té výměny šel.Dybala stagnuje, Pogba stagnuje.Pro obě strany by to byl dobrý obchod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele