Serie A - preview 18. kola

15.01.2021, 08:41, aktualizováno 18.01.2021, 08:50
Previews
Na čele tabulky italské ligy se usídlily oba milánské velkokluby a po včerejším triumfu Interu nad Juventusem mají čtyřicet bodů. AC dnes dostane šanci znovu odskočit, představí se na půdě trápícího se Cagliari...
Cagliari Calcio - AC Milán  (pondělí 20:45)
AC Milán má zase jednou šanci upevnit vedení v tabulce a odskočit na rozdíl tří bodů. Jeho největší konkurent, městský rival Inter, zvládl šlágr proti Juventusu a v tuto chvíli má stejný počet bodů. Rossoneri čeká složitý duel na Sardinii proti Cagliari a ne že by nebyli favoritem, ovšem trápí je dost rozsáhlá marodka. Nicméně k dispozici už je Zlatan Ibrahimović, který poslední duel v Cagliari rozhodl.

Cagliari se stále ne a ne vyhrabat z výsledkové krize a vedoucí AC Milán určitě není ideálním soupeřem na přerušení nelichotivé bilance. Sardinský celek vyhrál naposledy 7. listopadu a od té doby nevyhrál deset ligových zápasů v řadě. Před týdnem Cagliari prohrálo ve Florencii, kde nestačilo nejtěsnějším způsobem na Fiorentinu.

Tohle všechno zatím ustál trenér Eusebio Di Francesco, který jinak nemá na růžích ustláno a jeho jméno se v souvislosti s odvoláním skloňuje čím dál častěji. Podaří se mu zažehnat krizi v souboji s vedoucím celkem Serie A?

AC Milán má pochopitelně úplně jiné starosti. Nedávno sice poprvé po 27 zápasech prohrál, ale na čele dokázal svým pronásledovatelům zase o něco odskočit. Před týdnem porazil FC Turín 2:0 a přes stejného soupeře postoupil i do dalšího kola Coppa Italia.

Rossoneri mají s Cagliari lepší vzájemnou bilanci, ale čas od času se stalo, že se vraceli ze Sardinie s bodovou ztrátou. Nic takového nechce Pioliho družina dopustit a nejlépe by zopakovala výkon z poslední návštěvy, kdy vyhrála 2:0 díky brankám Leaa a Ibrahimoviće. "Milán musí být připraven. Čeká nás těžký zápas proti soupeři, který bude velmi odhodlán. Bude čelit velkému respektu a myslím si, že posbíral méně bodů, než by si zasloužil. Je to připravený tým s vynikajícími hráči," upozorňoval trenér Stefano Pioli.

Co se týče absencí, jsou na tom oba celky zhruba stejně a tím je myšleno stejně špatně. Cagliari chybí řada hráčů - Luvumbo, Faragó, Rog, Carboni, Klavan a potrestaný Nandez. Milánu v tom sekunduje. Gabbia, Rebić, Krunić, Bennacer i Saelemaekers laborují se zraněním. Nově se k nim přidali i tvůrce Hakan Calhanoglu a Theo Hernández a v karetním trestu je Leao.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Zappa, Godín, Walukiewicz, Lykogiannis - Nainggolan, Marin - Pereiro, Pedro, Sotil - Simeone
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Kalulu - Kessié, Tonali - Castillejo, Brahím Díaz, Hauge - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.30 - 4.10 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Neapol se zapojila do bojů v Coppa Italia a svou roli zvládla. Což bude chtít potvrdit i proti návštěvě z Toskánska, která se na Stadio Diego Armando Maradona ukáže v sobotu v poledne. Fiorentině se dlouhodobě nedaří a trenéra Prandelliho čeká velmi těžký test.

Partenopei v tabulce Serie A stále neokupují tak vysoké místo, v jaké před sezonou doufali. Patří jim až šestá příčka a například týmy jako Sassuolo se na ně nepříjemně dotahují. Na druhou stranu, od třetího AS Řím je dělí jen tři body, takže zatím není důvod ke zklamání. Neapol obecně sbírá body celkem pravidelně, jen občas udělá nečekaný kiks. Jako třeba když prohrála s nováčkem z La Spezie.

Následovala ale výhra nad Udinese, kterou Neapol zopakovalo také v Coppa Italia. V něm se postavilo proti Empoli, takže jej teď v krátké době čeká druhý zástupce toskánského regionu. Moc bych v jejím případě nesázel na remízu, protože Gattusův tým zatím remizoval v sezoně jen jednou. Fiorentině má navíc co vracet, protože Fialky svůj poslední výlet pod Vesuv zvládly bravurně - udržely čisté konto a soupeři uštědřily dvě branky. Paradoxně se hrálo téměř na den přesně před rokem.

Trenér Gattuso by moc rád pro tento důležitý duel počítal se všemi oporami, ale tohle zbožné přání zůstane jen přáním. Zraněni jsou i nadále Manolas, Osimhen a Malcuit, k nimž se přidává ještě vykartovaný bek Di Lorenzo.

Prandelliho výběr má naopak téměř všechny hráče k dispozici. Menší zranění trápí jen dvojici Pezzella - Ribéry, ale je pravděpodobné, že oba hráči nebudou na marodce moc dlouho. Fialky ale mají hodně co napravovat.

V lize se jim totiž absolutně nedaří a jsou dost daleko od pokukování po pohárech. Ani návrat trenéra Prandelliho se zatím neukazuje jako vyloženě produktivní. Fiorentina z posledních deseti duelů vyhrála jen dvakrát, což opravdu není moc impresivní. Sehrála ale velmi kvalitní utkání v Coppa Italia proti Interu a jen těsně jí unikl postup. Respektive favorit s ní měl velké potíže a rozhodnutí přineslo až prodloužení utkání.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Hysaj, Maksimović, Koulibaly, Mario Rui - Zieliński, Bakayoko, Fabian Ruiz - Lozano, Petagna, Insigne
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Martinez Quarta, Milenković, Igor - Caceres, Amrabat, Pulgar, Castrovilli, Biraghi - Callejón - Vlahović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.14 - 5.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Crotone - Benevento Calcio  (neděle 15:00)
Crotone usiluje o to, aby se dostalo z depresivního posledního místa, kam jej uvrhl špatně sehraný podzim. Další šanci cítí na domácí půdě stadionu Ezio Scida proti týmu, s nímž postoupil z druhé ligy, Beneventu.

Vlastně je až obdivuhodné, co trenér Pippo Inzaghi dokáže s týmem jako je Benevento. A to nemyslím obecně jako posměch. Benevento totiž v letošní sezoně pronásledují v mimořádné míře zranění. Je až neuvěřitelné, kolik hráčů dlí na marodce nováčka delší dobu, takže Inzaghi pracuje víceméně s torzem. A teď to nebude jiné, protože Inzaghimu schází Volta, Tello, Viola, Moncini, Caldirola, Letizia, Iago Falque, Tuia a možná ještě Caprari, který není zcela fit.

Domácí prostředí by nyní mohlo mírně favorizovat Crotone, aspoň z hlediska historických statistik. Už v šesti posledních duelech totiž vždycky vyhrálo domácí mužstvo. Benevento sice naposledy dostalo čtyři branky od Atalanty, ale i přesto mu patří až nečekaně dobrá desátá příčka.

To Crotone si o něčem takovém může nechat leda tak zdát. Beznadějně poslední tým tabulky má pouze devět bodů a už nastřádal dvanáct porážek! Po třech porážkách v řadě chce uspět, ale chybět mu budou Reca s Cigarinim.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Golemić, Djidji, Luperto - Pereira, Eduardo Henrique, Zanellato, Vulić, Rispoli - Messias, Riviére
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Improta, Glik, Barba, Foulon - Ionita, Hetemaj - Insigne, Sau - Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.41 - 2.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Parma Calcio  (neděle 15:00)
Od tří hodin odpoledne je na programu také duel Sassuola s Parmou a roli favorita tu budou naplňovat domácí. Sassuolo neprožilo zrovna povedený týden. Nejprve podlehlo v ligovém klání Juventusu a posléze vypadlo z poháru, když překvapivě nestačilo na druholigový SPAL.

Polehoučku Sassuolo opustilo pozice zaručující evropské poháry a po několika špatných výsledcích se propadlo až na osmé místo. Neroverdi sice stále zůstávají v kontaktu, ale už by se jim hodilo zvítězit a trochu stabilizovat svojí situaci v první polovině tabulky.

Po novém roce se to zatím nevyvíjí dobře. S výjimkou zápasu proti Janovu (2:1) klub všechny další zápasy prohrál. Hovořit o nějaké hlubší krizi by však nebylo správné. Sassuolo bylo například blízko tomu, aby si z Juventusu odvezlo bod a proti SPALu v rámci Coppa Italia přeci jenom hrálo se změnami v sestavě. Proti Parmě ale potřebují svěřenci Roberta De Zerbiho získat tři body.

Parma zahájila léčbu pod staronovým koučem Robertem D'Aversou, nicméně na svojí první výhru pod ním stále čeká. Parma už natáhla svojí sérii bez vítězství na osm zápasů, z toho pětkrát v řadě prohrála. Negativní série se musela promítnout do tabulky a klub z města šunky je už předposlední.

Oba celky se musejí vypořádat s řadou zranění. Kouč Roberto De Zerbi nemůže počítat s Romagnou, Riccim, Berardim, Bourabiou a suspendovaným Obiangem. Ještě horší situace panuje v Parmě. Ta má v současnosti na marodce devět hráčů, mezi nimi tedy jsou Grassi, Iacoponi, Caviglia, Gagliolo, Karamoh, Valenti, Osorio, Laurini a Balogh.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos - Magnanelli, Locatelli, Traoré - Djuričić, Boga - Caputo
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Busi, Bruno Alves, Pezzella - Kucka, Cyprien, Brugman, Sohm, Kurtić - Gervinho, Singlese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 4.00 - 4.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Janov CFC  (neděle 18:00)
Atalanta už zase ničí své soupeře a tentokrát má políčeno na sedmnáctý CFC Janov. Ten sice prohrál jen jeden z posledních čtyř zápasů, ale v Gewiss Aréně bude pořád platit za velkého outsidera. Proti němu se totiž postaví velká palební síla, která po novém roce nastřílela už dvanáct branek.

A to prosím pěkně za tři zápasy. Atalanta se opět rozehrála ke svému standardu z posledních sezon a soupeři se před ní musejí mít na pozoru. Gasperiniho svěřenci naposledy prohráli koncem listopadu loňského roku a od té doby se zase škrábají tabulkou na výsluní. Bergamaschi jsou v těsném závěsu pátí, ale mají o jedno odehrané utkání méně. Na vedoucí AC Milán pak ztrácejí devět bodů.

Zatímco Atalanta se pohybuje v popředí evropských pohárů, Janov je na tom přesně naopak. Na sedmnáctém místě se drží zuby nehty mimo sestupové příčky a je jasné, že zatím hraje o záchranu. Aby tato mise dopadla úspěšně, angažovalo vedení staronového trenéra Davida Ballardiniho a zdá se, že léčba pod ním zabírá. Grifoni z posledních čtyř kol prohráli jen jednou a do tabulky zaznamenali solidních sedm bodů.

Jakýkoliv jiný výsledek, než vítězství Atalanty bude považováno za její ztrátu. Na druhou stranu Bergamaschi se čas od času v roli jasného favorita doma trápí a Janov rozhodně nebude bez šance. Koneckonců v únoru loňského roku remizoval na hřišti Atalanty 2:2.

Atalantě bude chybět trio Pašalić, Ruggeri a Pessina. Všechny další opory jsou ale Gasperinimu k dispozici, a tak se dá očekávat vysoce ofenzivní partie. Stejný počet hráčů chybí i Grifonům, těm v Bergamu nepomohou obránci Zapata, Cassata a Biraschi.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Romero, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Malinovskyi - Iličić, Zapata
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Masiello, Radovanović, Criscito - Zappacosta, Behrami, Badelj, Zajc, Czyborra - Destro, Shomudorov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.52 - 16.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Juventus FC  (neděle 20:45)
Nedělní program má jasného favorita pokud jde o atraktivnost zápasu. Je jím samozřejmě dlouho očekávaný střet dvou velmi silných týmů a favoritů na titul. Trenér Conte se jako lodivod Interu postaví proti své minulosti z Turína a chce vyhrát. Další zaváhání v přímé konfrontaci si totiž ani jeden tým nemůže dovolit.

Tohle nikdy nebylo jen měření sil dvou klubů, ale rovnou celých měst a regionů. Proti sobě se postaví kluby ze dvou největších měst severní Itálie. Kluby, které v určitou chvíli reprezentovaly italskou kopanou jako celek na mezinárodní scéně a které daly světu množství legendárních fotbalistů. Jejich vzájemná střetnutí jsou vždycky nabitá emocemi a dramaty, jedná se o pomyslný vrchol v zápasech dvou týmů z různých měst.

Však taky v roce 1967 italský sportovní novinář Gianni Brera zavedl termín Derby d‘Italia na znamení toho, že tady se prostě střetávají dva nejlepší kluby celé země. A platí to také tentokrát, protože oba kluby jsou spolu s AC Milán považovány za hlavní favority na mistrovské Scudetto. Domácí nerazzurri jsou na první pohled v lepší pozici, protože jim patří druhá příčka a udržují si od Juventusu odstup čtyř bodů.

Je ale pravda, že často předvádí přinejlepším průměrné výkony a většinou je k bodům táhnou individuality. Zejména Romelu Lukaku na hrotu, muž hrající možná nejlepší sezonu v životě. Zkušený Belgičan se v Miláně opravdu našel, trenér Conte mu sedí jako málokomu a Lukaku opět ukazuje svou důležitost pro tým. Aktuálně je na druhém místě tabulky střelců, přičemž přesných zásahů si připsal už dvanáct.

Lukaku rozhodl také poslední soutěžní duel Interu, který se v poháru představil na půdě Fiorentiny. Gólem ve 119. minutě zařídil Interu coby střídající hráč postup do další fáze. Trofej, kterou si fanoušci přejí, ale není Coppa Italia. Všichni prahnou po Scudettu, které je řadu let v držení právě Juventusu.

Interu budou scházet zranění Pinamonti, Vecino a Darmian, ale ani u jednoho se nedá říct, že by to byla nějak příšerná ztráta. V případě Staré dámy je to už trochu horší. Nakažení koronavirem jsou Alex Sandro, Cuadrado, De Ligt, čili všechno hráči základní sestavy, a k nim přibyl ještě zraněný Paulo Dybala. V ideální formě není ani McKennie s Chiesou.

Pro trenéra Andreu Pirla to prostě nejsou dobré zprávy, ale snaží se s nimi poprat, jak nejlíp umí. V případě tří bodů sice Conteho Inter nepřeskočí, ale opět by tím ukázal, že to s titulem opravdu myslí vážně a že velké zápasy s přímými konkurenty zvládá dobře. Pro Inter by to naopak mohlo znamenat další ztrátou, jakých se v poslední době už několika dopustil.

Suverénní sérii výher totiž ukončila trochu nečekaně Sampdoria, která si i přes své obtíže poradila s nerazzurri 2:1. Ani v minulém kole se Interu nedařilo podle představ, protože s AS Řím si body jen rozdělil. Pyšní se ale skvělou ofenzivou, která je se 43 góly vůbec tou nejlepší v Itálii.

Své k tomuhle utkání řekl také Paolo De Ceglie. Hráč, který nyní kope v zámořské MLS, odehrál s Pirlem 40 zápasů v dresu Juventusu. "Inter je opravdu výjimečně dobrý tým. Je postavený, aby vyhrál Scudetto, prakticky nemá slabá místa. Juventus ale hraje také velmi dobře a vítězná mentalita je u něj větší než u kohokoli jiného. Myslím, že pokud by se Juventusu podařilo vyhrát v Miláně, šance Interu na titul by opět klesly," dodal De Ceglie.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Vidal, Young - Lukaku, Lautaro Martinez
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Demiral, Bonucci - Frabotta, McKennie, Arthur, Rabiot, Chiesa - Morata, Cristiano Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.45 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Hellas Verona  (sobota 15:00)
Hellas se opět dostává do formy a už ve třech posledních duelech neprohrál ani jednou. Teď jej čeká Bologna, které se daří o poznání méně, ale je pravda, že právě proti Hellasu se v poslední době umí vyšvihnout k zajímavým výkonům.

Od dubna 2016 totiž Felsinei s Hellasem neprohráli, přičemž v těch pěti utkáních se jim podařilo už třikrát zvítězit. Jenže se nezdá, že by tým vedený trenérem Sinišou Mihajlovićem měl nějaké šance. Aktuální forma totiž rozhodně není na jeho straně. Felsinei v posledních deseti soutěžních utkáních vyhráli jen jediné a připsali si celkově pouze osm bodů. Pět remíz v řadě přerušili hráči Felsinei až v minulém kole a ne zrovna ideálním způsobem.

Nestačili totiž na jinak žalostně hrající Janov, který udržel čisté konto a sám vstřelil dvě branky. Po další porážce se Bologna propadla až na současnou 13. příčku. Navíc se domácí musí obejít bez Medela, Sansoneho, Santandera, De Silvestriho a Mbayeho.

Hosté přijedou bez Velosa, Benassiho, Lazoviće, Vieiry a Favilliho. Přijedou ale v dobré náladě, protože za poslední tři duely se jim podařilo získat sedm bodů z devíti. Takže se po smolnější pasáži ke konci prosince dostali na deváté místo.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Tomiyasu, Danilo, Dijks - Svanberg, Dominguez - Orsolini, Soriano, Vignato - Palacio
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Lovato, Magnani, Dawidowicz - Faraoni, Tameze, Ilić, Dimarco - Barák, Zaccagni - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.40 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Spezia Calcio  (sobota 18:00)
Po dvou neúspěšných vystoupení na San Siru čeká fotbalisty Turína důležitý záchranářský souboj se Spezií. Nováček soutěže je na tom lépe a před svým soupeřem má pětibodový náskok. Je také v lepší formě - vyhrál v Neapoli i doma nad Sampdorií.

Turín FC se v uplynulém týdnu marně vypořádával s vedoucím AC Milán a hned dvakrát odjel ze San Sira s nepořízenou. Nejprve v rámci ligového zápasu prohrál 0:2 a v týdnu pro změnu vypadl z Coppa Italia po penaltovém rozstřelu. "Býky" může alespoň těšit fakt, že s Rossoneri sehrály celkem vyrovnanou partii, na druhou stranu by se jim spíše hodily body.

O ty bude Granata usilovat v domácím prostředí proti Spezii a zápas má pro domácí velkou důležitost. Svěřenci Marca Giampaola jsou po sedmnácti kolech na sestupovém osmnáctém místě a rozhodně mají co vylepšovat. V sobotu proti nim vyběhne sice méně zkušený soupeř, zato však v mnohem lepší formě

Spezia je totiž posilněna o dvě ligová vítězství v řadě a ne tak ledajaká. Hosté překvapivě zvítězili v Neapoli 2:1 a výsledek dokázali potvrdit i doma proti Sampdorii Janov. Oba zápasy zvládli shodným výsledkem. Spezia se tak rázem vzdálila od Turína na rozdíl pěti bodů.

V sobotu podvečer to bude pro oba týmy premiéra. Ještě nikdy v historii se totiž tito soupeři spolu neutkali. Výhoda domácího prostředí i zkušenosti hovoří spíše pro Granata, ovšem Spezia je ve formě a svojí kůži nebude chtít prodat lacino.

Trenérovi Marcu Giampaolovi bude chybět pouze zraněný Vojvoda a vykartovaný Rincón. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana, kde scházejí Mattiello, Nzola a Ferrer.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Lyanco, Bremer - Singo, Lukić, Segre, Linetty, Rodríguez - Verdi, Belotti
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Vignali, Terzi, Erlić, Marchizza - Estevez, Agoume, Pobega, Verde - Piccoli, Gyasi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.48 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Sampdoria se zatím stále nemůže rozehrát k optimálním výkonům a další pokus založit delší pozitivní sérii bude mít proti Udinese . To na první vítězství v novém roce stále čeká a po pěti zápasech bez výhry se opět přiblížilo sestupovým příčkám.

V tuto chvíli má Udinese náskok čtyř bodů, ale vzhledem k jeho kolísavé formě to vůbec nic neznamená. "Zebry" prožily poměrně povedený závěr roku, nicméně od ledna ještě nevyhrály a tak rozhodně nemohou být v klidu. Minulý týden odehrálo Udinese vyrovnaný zápas s Neapolí a bylo blízko cennému bodu, ovšem v 90. minutě rozhodl ve prospěch Partenopei Tiemoué Bakayoko.

Výsledky Udinese nejsou žádnou katastrofou, ale delší série bez vítězství by mohla tým uvalit do krize, ze které se pak těžko dostává. Na druhou stranu Udine má o jedno odehrané utkání méně než zbytek týmů z druhé poloviny tabulky a pokud by ho vyhrálo, situace by byla o poznání lepší.

"Zebry" se tentokrát představí na Luigi Ferraris v Janově, kde bude jejích soupeřem Sampdoria. I ta se stále nemůže rozehrát ke konzistentnějším výsledkům a dokonale to charakterizují minulá dvě kola. Sampdoria nejprve porazila druhý Inter 2:1, ale výkon nezopakovala a na půdě nováčka Spezie 1:2 prohrála. Právě nevyrovnanost výkonů Sampdorii hodně sráží a aktuální jedenáctá příčka je asi zasloužená.

Oba celky hlásí několik absencí. Sampdorii bude chybět vykartovaný Jakub Jankto. Právě pro něho mohl být souboj s Udinese pikantním, neboť dres soupeře oblékal. Ranierimu budou chybět i Prelec, Tonelli, Gabbiadini a Ferrari. Kompletní kádr nemá ani Luca Gotti. Tomu budou chybět Forestieri, Jajalo, Okaka, Nuytinck a Pussetto.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Thorsby, Kedal, Damsgaard - Keita, Quagliarella
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Bonifazi, Samir, Stryger Larsen - De Paul, Arslan, Mandragora, Zeegelaar, Pereyra - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.41 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AS Řím  (pátek 20:45)
Páteční večer vyzývá všechny fandy nejen italského calcia a zve je k opulentní zábavě. Nadcházející utkání se totiž právem pere o titul nejdramatičtějšího a nejvýraznějšího derby na světě. Proti sobě se postaví římské chlouby Lazia a AS.

Tohle je utkání, které asi není třeba sáhodlouze popisovat a představovat. První duel se odehrál v prosinci 1929, tedy před jednadevadesáti lety. A za tu dobu se rivalita mezi oběma prvoligovými kluby z Věčného města rozrostla do pozoruhodných rozměrů. Diváci si tohle derby užili už 190krát, pokud počítáme i neoficiální zápasy.

Před tímhle zápasem jsou mírným favoritem "hostující" Vlci, byť rozdíl mezi oběma týmy se v derby klasicky dost stírá. Tým trenéra Simoneho Inzaghiho v letošní sezoně rozhodně nepřipomíná ten tank, který drtil soupeře ještě touhle dobou v roce 2020. Naopak spíš plynule navazuje na svou jarní, po-koronavirovou formu.

Z posledních deseti duelů se Lazio radovalo z výhry jen čtyřikrát. Pravdou ale je, že v posledních dvou duelech bralo vždycky tři body, byť to především proti Fiorentině nebylo úplně snadné vítězství. Aktuálně jsou i proto Biancocelesti až na osmé příčce, dost daleko od pohárů.

Stefano Fiore, někdejší obránce Lazia a italského národního týmu, k situaci Lazia uvedl: "Minulý rok se Inzaghimu povedlo vytvořit něco unikátního, něco jedinečného. Takže je jasné, že očekávání byla velmi vysoká i v této sezoně. Myslím si ale, že Lazio má poměrně úzký kádr a na lavičce hráče, kteří nejsou rozdíloví. V tomto ohledu očekávám nějaké posily co nejdřív. Derby vidím vyrovnaně, vyhrát může kdokoli."

Biancocelesti pro očekáváný střet postrádají Prota, Luliće, Farese a dost možná také Correu, který není zdravotně zcela fit. Obdobná situace panuje také v kádru jejich největšího rivala. Vlci se musí stále obejít bez hráčů jako Zaniolo, Santon, Calafiori nebo Mirante. Zápasovou formu nemá ani delší dobu zraněný Pedro.

Římský celek v létě prošel výraznými změnami. Vyměnil majitele, nepopulárního Jima Pallottu nahradil Dan Friedkin, vášnivý letec a příležitostný herec (který obě tyto vášně propojil například ve slavném Nolanově filmu Dunkirk). A teď se pokusí napravit prokletí, které nové prezidenty AS tíží. Ani Di Benedetto a po něm ani Pallotta totiž své první derby nevyhráli.

Nyní však mají Vlci dobře našlápnuto. Taženi Mchitarjanem, Pellegrinim a Veretoutem porážejí ty méně silné (Cagliari, Sampdoria, Crotone z těch posledních), zatímco s těmi silnějšími často remizují (Inter). Pouhé tři porážky jim prozatím přiřkly skvělou třetí příčku.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Marušić - Caicedo, Immobile
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Veretout, Villar, Spinazzola - Mchitarjan, Pellegrini - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.62 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán17124137:1940
2.Inter Milán17114243:2337
3.AS Řím17104337:2634
4.Juventus FC1696135:1633
5.Atalanta Bergamo1694340:2231
6.SSC Neapol16101534:1631
7.US Sassuolo1785430:2629
8.SS Lazio1784527:2528
9.Hellas Verona1776422:1627
10.Benevento Calcio1763820:3021
11.UC Sampdoria1762926:2820
12.ACF Fiorentina1746718:2318
13.Bologna FC1745823:3117
14.Spezia Calcio1745823:3217
15.Udinese Calcio1644818:2516
16.Cagliari Calcio1735923:3414
17.Janov CFC1735918:3014
18.Turín FC1726926:3512
19.Parma Calcio1726913:3312
20.FC Crotone17231217:409

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (555)

Přidat komentář
AngryPrd

Mandzukic do AC hotova vec na 6 mesiacov ? Meite do AC hotova vec !

Reagovat
Votas

Meite se mi v pár zápasech celkem líbil. To by AC mohlo vyjít. Mandžukič k Ibrovi mi příjde, že by to mohlo mít trochu výbušnou příchuť.

Reagovat
Largo

Reagovat
AngryPrd

Vybusne ano ale pre obranu supera Mandzukic je viac pokorny a vie sa prisposobit a obetovat viac aj na ukor menej strelenych golov. Je to pracant, ved to dokazal aj v Juve ked hral aj v zalohe.

Reagovat
10

poslední rok v Juve už moc nebojoval, nepracoval pro tým, neběhal...nedovedu si moc představit, že rok a půl bez hraní a trénování někde v poušti s velbloudama z něj najednou udělá toho starýho Maria

Reagovat
AngryPrd

To ja ani netvrdim, ale je to pre neho velka motivacia. Ukoncit karieru/alebo si aspon uzit posledne dni hrania na urovni s timom, ktory ma po dlhej dobe sancu uspiet v Serie A, a bude hrat aj LM. Podla mna pod Alegrim makal a obetoval sa pre tim stale, preto som za jeho prichod vdacny, urcite bude vacsi prinos aj pri braneni ako mlady Leao, ktory je talent a ma vsetko, ale je miestami az lenivy.

Reagovat
10

ten Meite mi taky přišel v pohodě, AC získá něco mezi Bakayokem a Kessiem za relativně málo peněz, do toho jejich fotbalu sedí...Paolo dělá dobrou práci, bohužel

Reagovat
Shevchenko

Zlatanovi ani Mariovi už není 20, myslím že by měli oba pochopit co je pro tým nejlepší. Napadá mě paralela s Ćassanem, tomu to taky s Ibrou šlapalo. Meiteho neznám, tak nemůžu hodnotit.

Reagovat
Zark

Ja tomu meitemu nikdy neprisel na chut, takovy pomaly a technika taky nic moc.. aspon z toho co sem videl

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Z takovýho sobeckýho Bayernovskýho a Atleticovskýho Mandžukiče se z něho stal v Juve dříč a dělník pro tým, kolikrát na 100% připravený naskočit i jako žolík

Reagovat
Zark

Meite z Torina

Reagovat
AngryPrd

Presne

Reagovat
Kaka14

Mandzukic neviem ci je to uz hotove, este rokuju s agentom a Meite smeruje na lekarsku prehliadku .... ale super keby dosli ... uvidime ci pride aj stoper, ci to bude zase nekonecny pribeh

Reagovat
EXoRcIsT

co hovorite na Tomoriho za mna osobne mi to prijde take nic moc

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

30 odkup je zly vtip, to len ukazuje na to, ze ceny v PL su uplne inde ako zvysok sveta. To uz radsej Upamecana za 40...

Reagovat
EXoRcIsT

Neni sanca zeby zanho dali 30 to by musel hrat jak Nesta

Reagovat
AngryPrd

Ja som doteraz ani nevedel, ze existuje :) Ale ked zaujal Paola musi byt dobry, naposledy Paolo chcel Thea a je z neho jeden z naj nakupov za posledne roky

Reagovat
Kaka14

minule som cital, ci Real neurobil rovnaku chybu s predajom Thea do AC ako davno Inter predajom Roberta Carlosa do Realu

Reagovat
AngryPrd

To je mi fuk, hlavne ze Theo hraje za AC. Ale urcite ano, urobili velku chybu.

Reagovat
cizinec

R. Carlos, A. Pirlo, C. Seedorf...asi nejvetsi chyby za doby co fandim Interu, velka skoda no...

Reagovat
10

Cannavaro za Cariniho asi trumfne všechny, pak Matthias Sammer, Dennis Bergkamp, Quaresma...Moratti uměl

Reagovat
cizinec

A joooo...Cannavaro za Cariniho ...ty woe to byla vymena snu Sammera a Bergkampa je velka skoda ale to jsem jeste nefandil.... Jako Inter mel vzdy patent na zbavovani se dobrych fotbalistu, nakup prumeraku, popr. nakup dobrych a neumeni vyuzit jejich potencial...nekdy to na me pusobi, ze ve vedeni mame bandu amateru...

Reagovat
Deki

No napsat Quaresmu k těmhle jménům je trochu mimo, nepovedený transfer ano, ale ten hráč se neprosadil v Barce ani Chelsea, narozdil od Bergkampa, Seedorfa nebo Carlose, kteri v jiném velkoklubu zarili. Sedělo mu jen Porto a pak Turecko. Navíc to byl požadavek Mourinha, jemuz se to promiji. To za mnohem větší faily považuji jiný, a že jich máme dost... Ikdyz preslapy najde každý klub

Reagovat
Kaka14

Pirlo a Seedorf to bola riadna výmena v jednom prestupaku s Interom, tam sa tusim ani neplatilo nič len sa Pirlo vymenil za Guglielminpietra a Seedorf za Coca

Reagovat
cizinec

Jj, myslim, ze to tak bylo...a pritom Seedorf u nas hral docela dobre, kdyz prichazel z Realu tak jsem docela cumel, Pirlo byl v te dobe mlady nadejny hrac...tam myslim, ze byl problem v tom, ze si nejak nerozumeli s Lippim...za ne prisli prumerak Coco a jeste vetsi Guli....

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos byl v Interu?

Reagovat
Alberto Aquilani

ach bože...

Reagovat
BaggioRoberto

Dokonce dvakrát.

Reagovat
Kaka14

uz sme tu mali aj Japonca a viete ako to dopadlo, tak hadam nebude teraz tahat Kanadana

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro je mi to až líto..

Reagovat
fabec1222

AC se konečně vrací k trendu nakupování vysloužilých hráčů, jako tomu bylo v mém dětství

Reagovat
Largo

Forza Roma!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Další kolo Coppy se losuje nebo to už je nějak daný kdo na koho??

Reagovat
smazaný uživatel

27. 01. 2021- Juventus vs. Spal

27. 01. 2021- Inter vs. AC Milan

Neapol vs. AS Rím/Spezia

Atalanta vs. Lazio/Parma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stana95

tak dneska by to chtělo za 3 a začít víc prohánět Milány

Reagovat
ED91

Stači remízka. “Prohánění” nechte na nás

Reagovat
Stana95

nene, letos už je konečně řada na nás ostatních

Reagovat
ED91

Ešte jeden nám chýba do čistej 10. Potom sa pojde na LM a o Scudetto sa môžte pobiť

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak je jí už 48, takže... FORZA ROMA!

Reagovat
ED91

FORZA LAZIO!

Reagovat
Alberto Aquilani

Tri roky dozadu, keď Neapol pod Sarrim zbierali kopu bodov vravela, že je fanúšička Neapola, a že to len bývalý prezident Lázia ju zlákal k tomu, aby sa stala "tvárou Lázia," že im ani nefandí

Reagovat
rossoneri89

Chcem sa spytat ako je na tom Inter, udajne mate nejake vazne financne problemy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sú bližšie informácie o predaji Interu, ktorý som spomínal v susednom článku:

Zdroje z Interu televizi Sky Sport řekly, že možnost prodeje podílu v klubu je považována za "pozitivní příležitost". Ujišťují, že budoucnost klubu nikdy nebyla tak růžová, jaká je právě teď. Společnost Suning si najala společnost Goldman Sachs, aby jí poskytla poradenství ohledně potenciálních možností získávání finančních prostředků. Vlastní 68,5% podíl akcií od léta 2016, kdy ho za 270 milionů eur koupila od indonéského byznysmena Ericka Thohira. Od té doby do něj investovala stovky milionů eur. V současnosti by chtěla prodat ideálně 40%, nadále klub spravovat a v budoucnu mít možnost odkoupit podíl zpět. Zůstává nejasné, zda hongkongská společnost LionRock Capital, která vlastní zbývající akcie, chce svůj podíl také prodat.

Společnost BC Partners má portfolio 119 investic rozložených do 18 zemí a utratila za ně nejméně 150 miliard eur. Fond s nimi uskutečnil akvizice v různých obchodních odvětvích, od finančních služeb, přes spotřební zboží až po služby jako je zdravotní péče.

Navíc jsou tu restrikce. Vláda již před pár lety zakázala investice do mezinárodních subjektů, které nepodporují hospodářské a strategické cíle země, Suning tak nemůže v současnosti do Interu posílat peníze. Pokud má přijít posila, musí být nějaký jiný hráč nejprve prodán.

Novinářka ze Sky Sport Italia Mariangela Pira objasnila, že prezidentovi Stevenovi Zhangovi na týmu záleží a proto shání minimálně 200 milionů eur. Il Corriere dello Sport uvedl, že se dnes bude konat mimořádná schůze představenstva, na kterou se vzdáleně z Číny připojí prezident a bude se diskutovat o budoucnosti klubu.

Viac na: http://www.fcintermilano.com/clanek-3036-suning-shani-do-klubu-investora?fbclid=IwAR20UgP33yzqNE0EgAXfyuK0l4PlZ3XDO3UBnSS2G2VWQFa3NHMczhBWxqw

Reagovat
CubONE

Dalsi dvaja pozitivni v time, este sa nevie, ze kto.

Reagovat
EXoRcIsT

tak vraj nikto dalsi okrem Rebica a Krunica

Reagovat
CubONE

Vito Angele o nich asi zistil len dnes

Reagovat
smazaný uživatel

dnes s timom netrenovali Hakan a Theo tak snad nie korona

Reagovat
Kaka14

Už vraj sú obidvaja ok, skôr zase chyba , Bennacer, vykartovany Leao, pozitívny Rebic, Krunic, zranený Gabbia a otázny je aj Salamarkers .... Meite je už tiež v Milane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hakan ma nieco s clenkom, Sealemaekers uz trenoval s timom ale asi da od zaciatku Castileja

Reagovat
CubONE

A uz su obaja pozitivni.

Reagovat
Kaka14

sakra, tak nakoniec si mal pravdu o tych dvoch novych pozitivnych

Reagovat
Largo
Reagovat
EXoRcIsT

Ibanez wtf

Reagovat
kris_kros

Preboha, ten obranca AS pri gole to pekne zmrvil. Uplne skolacka chyba

Reagovat
10

Fonseca asi Lazio nikdy neviděl hrát

Reagovat
Gimme

Reagovat
Alberto Aquilani

??

Reagovat
10

Naivní přístup od začátku, nejvíc viditelný u těch brejkových situací, přitom bylo jasné, jak Lazio bude hrát a na co bude spoléhat. Hrajou tak proti všem lepším týmům asi tak 5 let...

Reagovat
Alberto Aquilani

Pretože nevie reagovať na zápas a súperov. Od prechodu na 3-5-2 hráme stále to isté. Každý náš zápas vyzerá tak isto, s tými istými dobrými aj zlými vecami.

Reagovat
10

Jsou trenéři, pro který je tohle pod jejich úroveň a hrajou furt stejně (ciao Maurizio)...Fonseca vypadá na stejný problém

Reagovat
Largo

Reagovat
Gimme

Caicedo nebyl v postavení mimo hru?

Reagovat
ED91

Reagovat
Gimme

Ibanez je poslední dva zápasy úplně mimo

Reagovat
Gimme

Ten Orsato je taková *****

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Immobilemu by som priniesol matrac ... čurák

Reagovat
Maritazzi

To je zas zkurvenej pátek. Ibanez skoro každej zápas proti lepšim týmu naprosto nedává psychicky, od začátku každý jeho rozhodnutí totální debilovina. Caicedo podle mě ofsajd u druhýho golu, ale to je absolutně jedno vzhledem k tomu jak neodvážnou, pomalou hru předvádíme.

Reagovat
Pipo123

Tam bol možno aj faul na Lazzariho tak to Orsati nechal tak a nepískal ofsajd

Reagovat
Gimme

Faul jo?

Reagovat
Pipo123

Možno jo, nečudoval by som sa keby to na Vare odpískali

Reagovat
Gimme

Možná jo, ale určitě ne

Reagovat
Lech

Ofsajdu jsem si teda nevsiml, ale tendle argument? Wtf

Reagovat
Pipo123

Tak prečo potom nepískal ofsajd? Veď toto sa vždy pískalo ne? Keď hráč stal pred brankárom a zakrýval mu výhľad, já som čakal že to odpíska

Reagovat
10

Nezakrýval mu výhled

Reagovat
Alberto Aquilani

to čo je za argumentáciu Kokos,, veď si aspoň nevymýšľaj pravidlá...

Reagovat
Pipo123

Počkať, já som zabudol že v SA sa píska podľa nejakých pravidiel

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Faul ani nahodou. Jednoznacne Lazzariho ruka, ten gol nemel platit.

Reagovat
Largo

Ofsajd bych nepiskal, ale ruku Lazzarihos to procentne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ach jo, Ibanez, z ktorého som celú sezónu nadšený spraví takéto 2 hrubky zrovna na derby. Tie chyby robí aj v iných zápasoch, ale 2 takéto fatálne si dnes mohol odpustiť.

Teraz má Fonseca šancu ukázať, že dokáže na zápas reagovať

Inak si nemôžem pomôcť, ale PELLEGRINI je brzda tohto tímu. Skoro mi až slzička ukapla, ako tam cca okolo 20. minúty dostal odrazenú loptu v strede poľa, a začal s ňou utekať smer čiara ku Fonsecovi. Začali naňho pozerať hráči oboch tímov, pretože ho neatakoval vôbec nikto, v okruhu 8 metrov úplne prázdno, na strede voľný Villar a on nič. Pak po tejto brilantnej akcii akurát rozhodil rukami. Podľa mňa berie lieky na autizmus. Castrovilli by bol na tomto poste omnoho lepší.

Dal by som tam Cristanteho. Vôbec sa do zápasu nedostal Veretút a posledne hral dobre, a v poslednom derby odohral svoj najlepší zápas v Ríme. Podľa mňa to je otočiteľné, ale reálne to skončí tak 4:1.

Reagovat
Lech

Zas za vsechno muze Fonseca lazio nemelo nic, jen dve ibanezovy chyby, druhy gol byl milimetrove presny, nic co by si vypracovali

Reagovat
Gimme

U toho druhého gólu to byl především metrový ofsajd

Reagovat
Lech

Ok nevsiml jsem si

Reagovat
Pipo123

AS nám necháva strašne veľa priestoru v zálohe, príde mi že Alberto aj Milinkovic nemajú problém sa uvolniť a potom otvárajú priestor pre ďalších hráčov, zatiaľ docela pohodové vedenie, páči sa mi Leiva, proti lepším súperom sa vždy hecne a hraje výborne.

Reagovat
Gimme

Csaplár na plac vole!

Reagovat
Alberto Aquilani

Geniálny ťah presunúť hlbšie týpka, ktorý má problém operovať na väčšom priestore, a ktorý má tendenciu prestať vypĺnať priestory. Teraz všetky tie jeho neúspešné prihrávky sa posunú smerom bližšie k našej bráne. Great.

Reagovat
Gimme

Teď máme navíc v záloze dvě pomalý lemry

Reagovat
Pipo123

Keď porazíme najlepší team v taliánsku tak musíme poraziť aj Bayern

Reagovat
Pipo123

Lazzari hraje svoj najlepší zápas v drese Lazia

Reagovat
Maritazzi

Mně přijde, že přesně takhle proti nám hrál vždycky za Spal.

Reagovat
Coutinho10

luxusne Lazio

Reagovat
Maritazzi

Tak jsem poprvé od Di Francesca vypnul fotbal. Fonseca zhruba zápas na jeho úrovni. Absolutně nic nefunguje, pomalej fotbal bez jedinýho momentu překvapení, tak střídá kus za kus a jedinýho, kdo měl tak formu něco změnit za poslední kola, což je Mayoral, tak tam dá v 85.

Reagovat
BaggioRoberto

Pěknej fotbal Římské derby a Luis Alberto životní zápas. Lazio

Reagovat
Alberto Aquilani

Chcel by som Ambru Angiollini v našom drese!!!

Reagovat
Maritazzi

Jinak tohle už od Fonsecy fakt neni náhoda. Nejlepší tým, kterej jsme porazili je 10. Benevento, za mě už doba hájení skončila.

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte ma vytáča to ako vôbec nekaučuje... stojí tam jak snehuliak

Reagovat
Maritazzi

Je to vidět i na hráčích no, takový derby bez zájmu dlouho nepamatuju.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

První půle ok, prostě dvě chyby. Ale druhá? S Veretoutem odešel pohyb celého týmu, posledních 25 minut se na to někteří (Pelleg) úplně vys**li. Džeko ať se v pondělí hlásí u Conteho na tréningu. Smalling, Mancini, Veretout dneska v poho, ani beky bych nehanil, když to člověk vidí. Karsdorp dostane míč do lajny a všichni běží do vápna, takže nejdřív musí obejít dva hráče a pak ještě přesně odcentrovat. Tomu se říká taktika. Bohužel Marcelino už není volný.

Reagovat
Maritazzi

První půle absolutně nebyla ok. Tohle už není o jednotlivcích. Ty hráči indiviudální kvalitu mají, proti slabším soupeřům je to vidět. Proti silnějším absolutně neví, jak založit útok, kde prečíslit soupeře, o nějakym systematickym napadání ani nemá smysl se bavit, když je na hrotu Džeko no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v první půli jsme dokázali podržet míč a střed hřiště přejít kombinací. Laziu jsme nabídli dvě šance a obě byly proměněny. Druhá byla aplsolutně random nakopávaná.

Reagovat
Largo

Smalling, Mancini v pohodě? V pohodě byl snad jen Pau.

Reagovat
smazaný uživatel

S prvním gĺem nic dělat nemohli, při druhém měli oba dva své hráče ve vápně a Alberta měl mít někdo ze zálohy nebo Spina. Při třetím byl Cristante na hřišti 7 minut a úplně se vykašlal na Lazzariho, který začal akci, a pak místo toho, aby se do bránění zapojil, tak jen vyklusával. V AS de facto brání Veretout a stopeři.

Reagovat
Largo

A co jejich nesmyslny vyjezdy na pulku soupere, ktery pokazdy koncily ztratou mice a protiutokem? Co Manciniho hloupy fauly, pri kterych mohl byt rad, ze dohral? Co jejich neohrabany zakroky ve vapne a bezprostredne pred nim hranicici s penaltou a standardkou? A co Smallingovo nekolikery podklouznuti, ktery ho stalo jednu zlutou a dalsi bylo na pocatku prvniho golu? Leva strana (Ibanez - Spina) byla samozrejme horsi, ale ani tihle dva frajeri proste zdaleka nepodali dobry vykon.

Reagovat
LesyJePan

Parta

Reagovat
ED91

To je po zápase s Juventusom?

Reagovat
FORZAMILAN

Super, hned mi to připomělo:

https://www.youtube.com/watch?v=Bj24js9eXrA

Reagovat
The Krupy

171 games and 35 goals in ⚫️⚪️.

4 Serie A, 1 Coppa Italia, 2 Supercoppa.

Tomorrow Vidal will play against Juve with these titles on his skin.

#InterJuve #juventus

Reagovat
10

Reagovat
10

(jeho gól je jistota )

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Melchior

do dvacátý minuty je venku s redkou

Reagovat
Nuno čomes

Snad ho nepostavi.

Reagovat
Eldarion

https://cdn.ghanasoccernet.com/2012/07/buffon.jpg

Ale zas treba podotknúť, že v tejto sezóne bolo Juve dobré a AC si to pokazilo samo vo veľa veciach (Ciao Allegri).

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ak mate chvilku cas a chut, mohli by ste mi prosim vyplnit dotaznik k DP. Dakujem, velmi to pomoze

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSek4ZNw5rMGIngDs_mUACsQNL7Q4t3_vyr3bSg-s2ev3ovo1Q/viewform

Reagovat
cresposuper

Candreva

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Jajinek

Máme na to vyhrát...máme na to v zápase vybouchnout. Podle mě je to nevsaditelný

Pokud bude hrát Videl...tak gól nebo červena... nic mezi tím. Ale doufám v Gagliardiniho.

Reagovat
10

oba gól je imho docela dobrá volba, když už

Reagovat
CubONE

Theo a Hakan pozitivni. Neskutocne sa to sype, som zvedavy, ci dokazeme po zapase s Napoli odohrat este aspon jeden zapas v plnej palbe.

Reagovat
smazaný uživatel

kolko zapasov hralo AC v plnej zostave? 1-2? A potom nech niekto pise, ze AC ma len stastie... pritom vedie tabulku s Bckom...

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
juveforever

klučový zápas ale po AC musíme dať aj Inter

Reagovat
smazaný uživatel

akurat, ze za AC hralo Bcko...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

Serie A je podle jeho logiky ligou rezervních týmů

Reagovat
smazaný uživatel

kde pisem o inych muzstvach nulo?

Reagovat
10
Reagovat
The Krupy

"Aj tak si myslím, že ma vtedy Zdeno videl"....

Reagovat
CubONE

Na to som totalne zabudol

Reagovat
Furia Ceca

Sám jseš béčko

Reagovat
cresposuper

Na suboje Hakimi-Frabotta sa celkom tesim, ale vidim to tak, ze znovu vo velkom zapase rupneme. Kurz 3,15 na Juve je sialeny.

Reagovat
M11

Nedivil bych se.. kdyby tam Pirlo dnes dal Bernu

Reagovat
cresposuper

Proti Hakimimu by tam podla mna sedel skor Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to na plichtu.

Reagovat
mastakillah

Demme o parník lepší než Fabián v současné formě

Reagovat
raduinho

Forza Horizon!

Reagovat
Zark

a tihle nám vzali body

Reagovat
Milan.B

merda-ladra 0:0

Reagovat
popltak

Klasika, dokáží zničit AS, Bergamo, Fiore, aby se zase pak ruplo s nějakýma klaunama. Strasně nevyrovnaná forma a výsledky.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
snuff24

V kolikáté minutě půjde Vidal ven ?

Reagovat
snuff24

V kolikáté minutě půjde Vidal ven ?

Reagovat
smazaný uživatel

23.

Reagovat
lnterista

Je čas udělat radost. Dlouho nic nebylo... naposledy snad na Laziu a první poločas na Dortmundu a Barce.

Forza Inter

Reagovat
Nuno čomes

Conte velké zápasy neumí.

Reagovat
lnterista

Já mu taky moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste návrh nového loga?

Reagovat
snuff24

My se opravdu ve všem musíme opičit po Juve a i to logo si dojebat

Reagovat
el Principito

snad nebudete kopírovat tu juventusáckou sračku

Reagovat
Furia Ceca

Odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/fcintermilan.cz/photos/a.640461749377107/3968636143226301/

Ale jak je psáno, je to jeden z návrhů. Snad neprojde.

Reagovat
Furia Ceca

LOL! Tak to je hrůza...

Reagovat
ED91

Fejkové New York Yankees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Inter XI: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Young; R. Lukaku, Lautaro Martinez

Juventus XI: Szczesny; Danilo, Bonucci, Chiellini, Frabotta; Chiesa, Rabiot, Bentancur, Ramsey; Morata, Ronaldo

Pokud Conte nevymyslel nějakou taktickou hovadinu a Vidal nepůjde po půl hodině do sprchy, tak očekávám, že Pirlo dostane pěkně nařezáno. Frabotta, Rabiot, Bentancur, pomalej Chiellini, to budou hody pro ofenzivu Interu.

Reagovat
cresposuper

McKennie je zraneny? Inak mi pride do takeho zapasu ako vhodnejsi nez Rabiot alebo Ramsey

Reagovat
Fairplay

V poháru střídal no.. ale nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

Každý je vhodnější než Rabiott a Ramsey

Reagovat
Furia Ceca

Půjde Benta před Vidalem, nebo se kousne a půjde až po něm?

Reagovat
cizinec

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, zase Ramsey, Rabiott, Bonucci

Alespoň to tak je na lajfskore

Reagovat
Furia Ceca

Ať je Bonucci sebevětší čůrák, tak ve dvojici s Chiellinim je spolehlivej.

Reagovat
Deki
Reagovat
Nuno čomes

Trotl ho postaví do základu.

Reagovat
cresposuper

Neskutocne, rovnako zly hrac a vacsi dement nez Melo.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Melo je Interista.. On sa obrátil.. Bodaj by bol každý ako Melo

Reagovat
Deki

Ale dement to je taky. Teď jak mluvil o tom derby, tak mám trochu strach, že se připomněl a Conte ho vezme zpět. To by byla s Arturem dvojka

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nepreháňajme

Reagovat
pistacik11

Conte ho vyhnal z juve, tak ťažko ho bude volať do interu , ale do Interu by sa hodil

Reagovat
ED91

Tak aspoň vieme prečo obrátil

Reagovat
cresposuper

Sory, ale fakt nie. Nanho piskalo San Siro (a zasluzene) aj vtedy, ked sme otocili proti Juve.

Reagovat
Inter Eterno Amore

To ako hral a to ako sa z neho stal fanúšik Interu nemiešaj dokopy

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

grc

Reagovat
lnterista

Špína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

storia di un grande amore

Reagovat
Zark

Reagovat
Recoba Inter

Přestal bych neustále hledat senzaci a ukazovat na zdánlivě morální prohřešky členů týmu. Je to už trapné takové ublížené chování je na úrovni děcka z MŠ nezlob se na mě

Reagovat
smazaný uživatel

A jedem !!!

Reagovat
DelPiero137

Z tej zostavy mam bobky...snad sa chlapci hecnu.

Reagovat
Panděvova ofina

Tak snad to nebude moc opatrné

Reagovat
BaggioRoberto

Poprosím obligátní remízku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní pyroshow

Reagovat
smazaný uživatel

bomby

Reagovat
Forza_Inter

čo im jebe s tými petardámi?

Reagovat
10

Ohňostroj skončí zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (90+1 Frabotta)

Reagovat
Panděvova ofina

Jakýho krypla může tohle napadnout

Reagovat
10

čínská pyrotechnika, koho asi...

Reagovat
Panděvova ofina

V tom případě asi rozlučka

Reagovat
10

za poslední prachy koupil petardy

Reagovat
smazaný uživatel

coze to je arthur tak spatnej, ze pres nej hraje rabiot?

Reagovat
10

On je tak nijakej, že ani nejde říct, jestli je špatnej...

Reagovat
Gazdo

To je nas Arthur

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool!!!!!

Reagovat
10

To bychom měli.

Reagovat
lnterista

Borec

Reagovat
Dejwa

Nečekaně

Reagovat
Furia Ceca

No ty vole Tak aspoň že neslavil...

Reagovat
10

Slavit bude až vyrovnáme

Reagovat
Furia Ceca

Třeba sám vyrovná

Reagovat
Zark

s Contem se rozeběhnou společně

Reagovat
ED91

Reagovat
Panděvova ofina

To není vtipné

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ešte viac Pyra prosím.. Nech sa hráči viac hecnú a nechajú tam život

Reagovat
smazaný uživatel

..bonucci ..videl, že lopta ide do siete tak sa hneď chytil ta ksicht..toto dokola robia aj s chiellinim

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemohlo dopadnout jinak Konečně něco dobře, Arturo ...

Každopádně úvod dobrý

Reagovat
Panděvova ofina

Poslední kousky po kapsách a jdeme domu na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi skvělej

Reagovat
Nuno čomes

Fakt ho dala ta špína? Neměl jsem stream.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
cresposuper

Bastoni je na lopte neskutocny nas najtalentovanejsi hrac

Reagovat
Inter Eterno Amore

Obrovský pokoj z neho vyžaruje.. Podobne ako z Handu(až moc )

Reagovat
cresposuper

Jj a u 21rocneho typka je to nevidane. Ak bude trosku doraznejsi a koncentrovanejsi pri centroch, tak to bude svetovy obranca.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Basto a Nicolo naše klenoty na 10+ rokov.. Snáď sa ani jeden nezrakví

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Lautaro tohle musíš trefovat prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Lautarooo

Reagovat
Deki

Lautaro klasicky... Ale jinak zatím od nás dobrý výkon

Reagovat
Firkraag

Nebyl ofsajd?

Reagovat
Nuno čomes

Lopata

Reagovat
Dejwa

Hrozný kopyto fakt

Reagovat
sinter

ak bola ta ciastka od barcelony aspon trosku pravdiva, tak ihned zabalit a poslat het

Reagovat
Dejwa

už ho fakt nedávám

Reagovat
smazaný uživatel

Piskej to ty zm*de

Reagovat
Furia Ceca

Frabotta out, Bernardeschi in. Už mám toho polena plný zuby...

Reagovat
To som ja

Tak to by si vyriešil,poleno za dve polena

Reagovat
Furia Ceca

Bernardeschi je aspoň agilní a má slušnou techniku, zatímco Frabotta je dřevo. Blbý řešení je furt lepší než ještě horší řešení.

Reagovat
Furia Ceca

Ale jako jo, no... V píči máme 3, 4 posty. Nedvěd s Paraticim by se mohli trochu víc snažit.

Reagovat
To som ja

V prvom rade je problem,že Ramsey má hrať ľavú zálohu a prvý polčas tam bol dokopy 5 min.,nechať na ľavo samého neskúseného Frabottu proti Hakimimu s Barelou je na facku.Berna už 2 roky nemá čo robiť v Juve a tú techniku videl možno niekde na univerzite.Proti Janovu hral Berna na Frabotovom poste a to bola katastrofa,ako za éry Grygeru a Molinara.

Reagovat
lnterista

Martinez je hroznej vrah

Reagovat
Panděvova ofina

Neskutečnej

Reagovat
Nuno čomes

Jsem na nej úplně alergický. Simulant jeden.

Reagovat
10

v každým zápase co vidím, tak spálí tak 2 góly, neuvěřitelný

Reagovat
Inter Eterno Amore

No keď to raz zlomí niekedy snáď tak to môže byť golostroj.. Ale neverím tomu už nemá 20

Reagovat
lnterista

Já myslím že na nejlepší obrany nemá aby je pravidelně trápil navíc je pomalej

Reagovat
lnterista

Reagovat
Nuno čomes

Jinak dresy se nepovedly ani jednomu týmu.

Reagovat
snuff24

Reagovat
Nuno čomes

Mne se nelíbí moc no. Ty třetí jsou nejlepší.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tretie sú super.. Ale aj domáce nie sú zlé.. Zvykol som si na ne ale o rok snáď konečne obyčajne pruhy a žiadne šaškovanie

Reagovat
BaggioRoberto

To bys radši aby Inter hrál v těch vězeňsjejch mundůrech?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mohlo být 3:0 a klid

Reagovat
Eldarion

Inter mohol s prstom v nose vyhrávať 3:0, aby ich to ešte nemrzelo

Reagovat
Furia Ceca

Inter spaluje jednu tutofku za druhou. To by se mělo potrestat.

Reagovat
Dejwa

Za to spalování zase nevyhrajem

Reagovat
Nuno čomes

To je úplně jasné že to druhou půlku zase poserou

Reagovat
Panděvova ofina

Paradoxně posíráme spíš ty první

Reagovat
lnterista

Místo 3:0 bude klasická motanice

Reagovat
Inter Eterno Amore

Presne.. Lauti čo zahodí to už nie je snáď možné

Reagovat
Panděvova ofina

Občas si říkám, jak je možné, že střílíme tolik golů

Reagovat
10

Chiello s Bonuccim nemůžou hrát spolu, v takovým zápase už nemůže hrát ani jeden z nich...oni jsou naprosto nekompatibilní s nějakým aktivním bránění vysoko, který chce Pirlo hrát

Reagovat
Furia Ceca

Je to smutný napsat, ale Chiello už na to nemá... Ty zranění ho totálně zničily. Se divím, že ještě pokračuje v repre

Reagovat
10

možná vedle De Ligta s Demiralem, ale ne s tím klaunem Bonuccim a Frabottou před ním

Reagovat
Nuno čomes

Proč nehraje Demiral?

Reagovat
10

protože asi Pirlovi Chiellini s Bonuccim řekli, že hrajou oni

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

já se nesměju, protože to tak velmi pravděpodobně fakt je...

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Hyrax

Reagovat
10

Barella, Lukaku, Hakimi na Frabottu s Ramseym...a Andrea kouká

Reagovat
10

a ještě tam Frabottu deptá Conte

Reagovat
Tomanatura

Nepochopitelne

Reagovat
Furia Ceca

Mě vždycky irituje ten záběr na něj po gólu, kterým soupeř vyrovná/jde do vedení. Jak na něm vidíš, že je nasranej, ale zároveň zmatenej, jak vůbec netuší, co má dělat...

Reagovat
Deki

Je to škoda, letos prostě pořád dokola. Místo 3:0 je to jen o gól... Snad dáme brzy druhý

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Pirlo taktický genius opět

Reagovat
PISTOLERO

Škoda těch šancí Lautara, mohl být klid... Teď to budou klasicky nervy

Reagovat
Panděvova ofina

Jestli tohle prohrajeme, nebo remizujeme, tak to jde za Lautarem

Reagovat
cresposuper

to malo byt 3-0, takto zly Juventus v derby som uz dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Musí nás kúpiť BC Partners, pretože aby sme nemali ani tých 10 mil. eur na Goméza A potom sa musíme pozerať na Martinéza

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je přehnané ...

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak problém je, že Číňania (Suning) nám nemôžu poslať peniaze na posily. Takže ak chceme niekoho získať, tak musíme niekoho predať (napr. Eriksen, či Perišič).

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže zatiaľ je stále tu. Takže potrebujeme útočníka (napr. Goméz 10 mil. eur), a cez leto dotiahnuť záložníka (De Paul) a krajného ľavého obrancu na miesto Younga, ktorému končí zmluva a ktorý pôjde do dôchodku (Emerson). Ale odkiaľ zoberieme teda na nich peniaze?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Gomeze bych bral. De Paul se mi tolik nelíbí, ale záložníka potřebujeme. Peníze snad budou z prodeje nepotřebných hráčů.

Reagovat
Recoba Inter

Prodej BC Partners bude risk, společnost je to solidní to jo, ale otázkou je jak rozumí fotbalu a jak se jejich firemní filozofie shoduje s tou fotbalovou, sportovní a hlavně s tou Interu v Itálii. Každopádně té myšlence fandím a držím palce i když je těžké si představit, co od toho zatím čekat. Suning fajn, ale jejich strategie kopírování byla na mě moc "čínská".

Reagovat
DelPiero137

Danilo dnes nema dobry den, Fabrotta slabota. Ani jedna strana nie je nebezpecna. Chiesa s Rabiotom si nerozumeju, nalavo v podstate nikto ani nie je. Ronaldom s Alvarom len cakaju a lopty neprichadzaju.

Aspon ze mame moznost ozivit hru, na lavicke ako taky potencial je.

Reagovat
To som ja

Rabiot je na pokutu,taký prístup si nedovolia hráči ani v okrese,hnus.

Reagovat
M11

Ramsey je tak zbytecny hrac.. ale tvari se jak nejvetsi spilmachr.. a Pirlo mu to zere

Reagovat
Furia Ceca

To je fakt k posrání, jak jsme si ještě nedávno nabušenej kádr totálně rozesrali... A to jsme ani nebyli v krizi.

Reagovat
Jajinek

Takže Vídala bychom měli :)

Reagovat
smazaný uživatel

Arturo supr gol, ale jinak tam běhá jak blázen. V 60 bych ho radši sundal, protože ty jeho skluzy jsou nebezpečný.

Reagovat
cresposuper

jednu zltu mu uz odpustil

Reagovat
Nuno čomes

Jako tohle mělo být rozhodnuto do poločasu. Škoda děláme si to sami a nedivil bych se kdyby to nedopadlo. Snad přidá Lukaku pojistku.

Reagovat
10

Rabiot, Frabotta, Ramsey jsou hráči na úrovni Poulsena, Molinara a Eljera Elii...a to jsem možná Poulsena trošku urazil.

1:0 je zázrak, bohužel Andrea vůbec netuší, co se děje, to je další taktický znásilnění do prdele...

Reagovat
DelPiero137

Mozna to raz nasere Ronalda a zacne to tam koucovat z ihriska

Reagovat
10

za 31 milionů ročně by úplně stačilo, kdyby začal aspoň trošku hrát

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
10

kde běhá ten i°°t Ramsey? začátek poločasu a napravo furt stejná situace Frabotta contro tutti

Reagovat
Furia Ceca

Taky nám mohl ponechat výhodu, čurák... teď se zas za půlku 10 minut nepodíváme

Reagovat
Deki

BARELAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

To je nadheraaaaaaaaaaaaa

Reagovat
PISTOLERO

Anoooooooo

Reagovat
10

Chiello ze hřiště rovnou do důchodu, to je trapas

Reagovat
DelPiero137

Neuveritelne odkial sprintoval spat

Reagovat
lnterista

Tak to byla nádhera

Reagovat
Inter Eterno Amore

Speedy taxi 1+1 môj najobľúbenejší Interista s veľkým naskokom

Reagovat
snuff24

Jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

bombastico barella

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooool

Reagovat
10

kde byl Bonucci? Frabotta? záložník?

Reagovat
DelPiero137

Tvl, ak nezapnu a nezacnu potit krv (ked uz su take polena) tak bez vyplaty do konca sezony. S Interom sa nesmie prehrat!!!

Reagovat
Furia Ceca

Kurva ale, Pirlo, dělej s tím něco! Tady nasraný pohledy nepomůžou!

Reagovat
Zark

hruza, ve stredu rupnout s neapoli a snad tam prijde trener

Reagovat
ED91

Reagovat
Nuno čomes

Barella!!

Reagovat
Melchior

Proč vlastně nehraje náš nejlepší hráč podzimu (Kulusevski)?

Reagovat
Furia Ceca

To je v prdeli, já ani nejsem nasranej, jenom se směju... Do fakt absurdního cirkusu jsme to dotáhli.

Reagovat
10

to se nevidí ani v žácích takovej gól

Reagovat
Whitemedia

Jak tohle mohlo Interu vyjít.. Juve v lese

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pas byl fantastickej

Reagovat
10

už je nechci vidět na hřišti tyhle tři klauny

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Panděvova ofina

Takhle jsem střídal ve FMku

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sestava Juve (po střídání) měla být od začátku

Reagovat
Furia Ceca

Ale jo, teďko Pirlo pěkně prostřídal... teď jen doufat, že to ještě stihne přinýst nějaký vovoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Morava je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Morata*. Moravu mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejsou fanoušci Interu? Diskuze plná hejtu zhrzených fans Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

My se kocháme tou hrou

Reagovat
el Principito

Reagovat
Deki

po dlouhý době ale fakt!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je logický... zatímco spokojení fans si užívají zápas, ti nasraní nadávaj v diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Inter žádný fanoušky nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prázdnej stadion neznamená, že nemají fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nopak, ty nejlepší v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Na Juventus s těma cenama chodili před covidem jen boháči a byla tam nulová atmosféra. Po Neapoli je na San síru nejlepší atmosféra v Itálii. Pokud nepočítám derby de la roma

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
To som ja

To si ešte nebol v Bergame,husí kúže celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Bergamo je taky fajne rozhodně.

Reagovat
andycek1

Rim, Janov, Florencia, za standartnych podminek aj Palermo, Bergamo urcite lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na zápase. Řím derby je famózní.

Reagovat
To som ja

Morata je iný magor,také reakcie mal už viackrát,potreboval by trošku schladiť.

Reagovat
10

bohužel už je zase mimo, ten Morata z úvodu sezony je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na začátku sezóny říkal, že snad ten covid, ale zdá se, že sebevětší šok pro lidstvo nezmění nic na tom, že Morata je lempl.

Reagovat
To som ja

Na začiatku ma milo prekvapil svojím prístupom k hre,bol aj gólový a z ničoho nič to nejak psychický nezvláda

Reagovat
10

jemu fakt stačí málo, v tomhle konkrétním případě to bylo to přepnutí a stopka, od tý doby je to zase ten nervově labilní Morata

Reagovat
spider_8

V Chelsea to bylo úplně stejný.

Reagovat
Melchior

Bentancur je hroznej mrzák.

Reagovat
Furia Ceca

Ten je tak nevýraznej, že ani tu svojí žlutou nedostane...

Reagovat
Tomanatura

Na tento Inter se kuka dobre. Bojuji. Juve pekne v lese, od trenera az po nasazeni.

Reagovat
10

nutno dodat, že Interu dneska stačí docela málo, víceméně jen poctivě plní plán a ani nepotřebují přidávat nějakou nadstavbu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Súhlas.. Po dlhom čase sa proti vám nenadrieme extra na góly

Reagovat
Tomanatura

Proto jsem tam dodal kritiku Juve

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Dneska je to slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladickej Pirlo, neustále retardi Rabiott, Ramsey, Bonucci, Frabotta v základu a nedokáže vyhrát 3 zapasy v řadě

Já bych ho kopl do prdele

Reagovat
10

Dneska tam nedrží prapor vůbec nikdo, to je naprosto nedůstojnej výkon, ještě horší než s Fiorentinou...ještě že hrajeme s béčkem a máme se aspoň na co vymlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrůza

Reagovat
Melchior

Ale ani povahou už tam není nikdo, kdo by to strhnul. Chiello už si nevěří, není se čemu divit, nikdo nemládne. Gigi je jen na lavičce, Bonucci není a nikdy nebyl vůdčí typ a zbytek jen paběrkuje.

Hlavně hráči nehrajou jeden za druhýho, přijde mi, že to ani není tým, jen řada individualit.

Reagovat
To som ja

Reagovat
10

to je výsledek dlouhodobý práce Paraticiho s Nedvědem, to tady píšeme docela dlouho...

Reagovat
Largo

Proste Rim bez Tottiho s De Rossim...

Reagovat
smazaný uživatel

Prapor nemůže držet nikdo, protože nikdo z nich nechápe význam Derby d'Italia, to ty zahraniční žoldáky nenaučíš. Buffon je na lavičce, Bonucci to v sobě nikdy neměl, Chiellini je v kontextu věcí důchodce na kolečkovém křesle a jinak tam není nikdo. Tohle je daň za tu jejich zkurvenou globalizaci a tvorbu klubu na úrovni zahraničního produktu pro všechny trhy.

Parasráč a jeho práce. Ten šašek má jediný štěstí, že letošní liga je i při formě AC absolutní paralympiádou a jím složený tým je pořád ve hře o titul. Smutný pohled na klub, který kraloval lize a byl o level výš. Namísto toho, aby ostatní vystoupili vzhůru k piedestalu, Juventus sestoupil a sesekal piedestal na úroveň týmů pod ním a ještě se střelil do obou nohou a nyní si uřízl ruku.

Ale jsem rád. Tohle je potřeba. Tyhle pokusy o mezinárodní tým tu už byly a nikdy nevedly k úspěchu. Takže jen tak dál. Padnout na hubu začít stavět úplně od nuly, jako tomu bylo před 10 lety.

Reagovat
10

co ti na to mám říct..?

Jde to všechno podle plánu, už to dospělo do toho bodu, který jsme přesně čekali už v létě, že fanoušci začnou jít po Pirlovi a budou chtít jeho odvolání, zatímco ty 2 sedí na tribuně a mávají tam rukama jak nějaký pašové a jejich přešlapy se svezou na Andreu.

Všichni jsou navzájem kamarádi (prezident s vedením a trenérem, trenér s hráčema, to jsme viděli včera) a podrží se, takže nevím, co by se pro nějakou změnu muselo stát. Možná kdyby se nasral Elkann a důrazně Andreovi vysvětlil, že takhle to nejde, případně mu řekl, že najde novýho prezidenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš bohužel pravdu. Dokud budou stavět na kamarádství, tak se věci nepohnou. Dokud se tým bude pachtit na dostřel titulu +-6 bodů, tak Pirla neodvolají. Nevěřím totiž, že by cokoliv ovlivnil případný výbuch s Portem. Agnelli už několikrát naznačil, že teď je pro něj 10 titulů v řadě důležitějších než Liga mistrů, ačkoliv to explicitně nevyřknul. Takže dokud bude šance na titul, jede se bez skrupulí dál. Nikdo z nich nemá koule na to, aby přiznali, že to v létě opět podělali. Ruka ruku myje.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou paraolympiadou nesuhlasim, kedze ste ani nie v polke sutaze o 7-10 bodov za leadrom, ci si cakal, ze leader bude mat 17 vyhier zo 17 zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nesouhlasíš? Neapol, AS, Juve i Inter ztrácí úplně zbytečně, všechny ty týmy mají jeden zápas pomalu jak nejlepší tým na světě a v dalším zápase zahrají jak celek ze Serie B. Nevyrovnanost výkonů je pro mě paralympiáda. A nevyrovnanost výkonů je u všech těch týmů nevyvratitelný fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

"že letošní liga je i při formě AC absolutní paralympiádou" potom by lepsie bolo pouzit slovo "s vynimkou" ako "i pri"...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to to samé. I při, i přes, s výjimkou, je to úplně jedno, význam sdělení je totožný. Ať už má AC formu jakoukoliv, pořád je to paralympiáda. Kdyby tam byl jeden dominantní celek, tak je o titulu dávno rozhodnuto, protože by měl 50+ bodů. Takhle se tam všichni plácají pospolu na jednom plácku.

Reagovat
Largo

Myslim ze to slovo paralympiada je dost naduzivany. A zbytecne. Koneckoncu se to tady pise kazdej rok. A snad s vyjimkou Bundesligy, mozna Ligue 1, je ve vsech ligach kazdorocne bezny, ze i velky tymy ztraci. To slovo mi prijde prehnany, byt chapu, co tim chces rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony všech těch týmů jsou jako na houpačce. Je v pořádku, že tým ztratí, to je běžné, jak říkáš. Ale když se podívám na předvedenou hru, tak to je bída vedle bídy. Některé výsledky neodpovídají hře. Na papíře ty týmy mají na víc. Těch 5-6 týmů má být odskočených od zbytku. Má tam být vidět kvalita. Vždycky jsem Serii A adoroval, ale mě už dokonce štve to, že týmy jako Inter, Řím nebo Neapol naplno neprodávají svůj potenciál. Chci, aby se v plné kráse ukázalo, jak Juventus totálně zaspal a zničil to, co budoval. A toto mu tyto týmy mají dokázat. Přeju si, aby Juventus letos zásadně neuspěl, aby se konečně začalo něco dít, ale ty týmy okolo mému přání absolutně nepomáhají.

Reagovat
Largo

Chapu. Teda krome toho prani, aby Tvuj oblibenej klub neuspel

Ale porad nejmenujes nic, co by se nedelo v jinych ligach...

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

ok takto. Top 5 lig, body leadrov sutazi po 17 kolach:

Premier league - ManU - 36

Bundesliga - Bayern - 36 (16 zapasov, 39 bodov moznych)

Ligue 1 - PSG - 35

La Liga - Atl. Madrid - 41 (16 zapasov, 44 moznych)

Serie A - AC - 40

na zaklade tvojej logiky sa paraolympiada hra vsade okrem La ligy kde moze mat leader o 4 body viac...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nezajímají ostatní ligy, protože dlouhodobě jsou ekonomické možnosti jednotlivých týmů v jednotlivých ligách úplně jiné. Zajímá mě, co se děje na mém italském dvorku a ne jak strejdovi roste jeho anglický trávník. Ale jestli ti přijde, že výkony italských týmů jsou v pořádku, pak fajn, nech se tím uchlácholit a bav se dál. Přít se o tom s tebou nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

3 timy maju len 1 alebo 2 prehry, 4 timy menej ako 4 prehry za 17-18 zapasov, nevidel by som to tak tragicky

Reagovat
BaggioRoberto

Tak krize italských celků v Evropě tady byla před pár lety daleko větší a když jsem vám to říkal, tak vás to nezajímalo, protože jedinej Juventus se držel a v lize suveréně vládl 10 let, protože AC, Inter, AS, Lazio byly v krizi. Teďse to lepší Atalantě se daří v LM, Inter byl ve finále EL, AC se po 10ti letech zvedá.. Juve prochází generační obměnou, plus se některé nákupy nepovedly. Ale tak když jednou nevyhrajete titul, tak se svět nezboří ne. Naopak když konkurence zavětří posílí a tím se zvedne úroveň celé soutěže. Serie A je na vzestupu. Když vidím kolik padá gólů a jak zajímavej fotbal se hraje.. Paráda. Navíc zase tu hrají velké hvězdy Ronaldo, Lukaku, Ibra. A roste zase silná Italská generace. Donarumma, Calabria, Bastoni, Zaniolo, Barella, Tonali, Chiesa, Locatelli...

Reagovat
ED91

Reagovat
BaggioRoberto

50+ bodů z 54 možných? Ještě v době covidu, kdy je absencí dvakrát tolik? Co sis vzal za matroš?

Reagovat
Recoba Inter

Ještě Lukaku, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se strašně líbí ty jejich útoky. Buď je to rychlej brejk s totálním tahem na bránu a nebo když okupujou bránu, tak si to daj párkrát a hned jde nějakej centr do vápna. Snaží se hrát přímočaře a to mě fakt baví. A i když si to delší dobu přihrávaj, tak se tím snaží akorát vytáhnout hráče soupeře ke svý bráně, aby měli prostor pro rychlej útok skrz prázdnej prostor.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Choď do riti býk

Reagovat
Forza_Inter

tzv. bullshit

Reagovat
Nuno čomes

Nechápu proč tam dávno není Alexis.

Reagovat
DelPiero137

Tak to je marnost level 100. Nechapem ako sa Agnelli dokaze po takychto zapas ovladat. Ja by som tam prefackal polovicu personalu na cele s Nedvedom a Pirlom.

Reagovat
10

zrovna jsem o tom přemýšlel, že bych asi klub vlastnit nemohl...já bych po takovým výkonu všechny vyházel jak někde na Balkáně

Reagovat
Inter Eterno Amore

A teraz začneme tŕpnuť bratia

Reagovat
Panděvova ofina

Ronaldo je už odepsanej, viděl bych to na MLS a pak do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Do PSG, Messi, Ronaldo, Neymar

Reagovat
Panděvova ofina

Nebo tak. Aspoň by se vyčistily sekce a veškerej bordel by se smetl a vyhodil do Ligue 1.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

*Do béčka AC. Oni už údajně A tým zcela odepsali. Vlastně by se mohli přejmenovat na BC Milan.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Jj áčko je BC Bilan

Reagovat
Zark

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ED91

Reagovat
Eldarion

A aj tak vám potom v AC dá 4 góly v dvoch zápasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Vůbec bych se nedivil.

Reagovat
Nuno čomes

Dneska snad ani není na hřišti. Což je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to dnes zatím hodně líbí. Dopředu nebezpeční a dozadu poctiví a přesní. Juventus snad nic výrazného neměl, naopak na druhé straně další minimálně 2-3 padnou mohly (měly).

Reagovat
smazaný uživatel

Bostonu famózní výkon.

Reagovat
Eldarion

Ale stále je to ten istý Inter čo dostal so Sampdoriou

Reagovat
Nuno čomes

To není dobre ani jako trolling.

Reagovat
danko10

Pretože Claudione nie je neschopný model.

Reagovat
Zark

Reagovat
Kaka14

nie je, lebo Lukaku nebol v zaklade ...

Reagovat
10

Fonseca s Pirlem ukázali, jak se hraje derby, hráči AS s Juve už jen doplnili potřebný nasazení

Reagovat
danko10

Už len doriešiť, kto na tej lavici počas introvertnej meditácie lepšie vyzerá.

Reagovat
10

Andrea při těch trapasech vypadá jak pes na Silvestra, Fonseca se i za stavu 0:5 umí tvářit, že má všechno pod naprostou kontrolou...takže ani tady bohužel nevyhrajem

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
protiproudu

Trochu je mi líto Ronalda, že se mu tam střídají tak neschopní trenéři.

Reagovat
stuff

Schopny trener by ho dokazal posadit. Preto sme schopneho trenera nevzali

Reagovat
Largo

Reagovat
protiproudu

To je docela zajímavý :D

Reagovat
Panděvova ofina

Mně je taky občas líto mého dědy, že už si kolikrát nepamatuje, kam dal brýle.

Reagovat
protiproudu

Přečetl jsem to mému dědovi a zasmál se, pro seniora super vtípek.

Reagovat
Panděvova ofina

To jsem rád. Chovám úctu ke starým lidem

Reagovat
protiproudu

To je dobře chlapečku. Tady máš bonbón a jdi otravovat na jiné pískoviště.

Reagovat
stuff

Uz mame dost instagram fanusikov, ze by sme sa mohli zas zacat venovat futbalu?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ohňostroje to predpovedali

Rád by som vedel koho teraz Juventini favorizujú na scudetto.. Sám si myslím, že je skoro. Ale ak Inter nená kopne toto tak už nič.

Reagovat
Inter Eterno Amore

*nenakopne

Reagovat
10

Když Juventus doma porazí Bolognu, bude mít Inter náskok 4 body. Moc nechápu tu honbu za těmahle definitivníma prognózama v ještě nedohraný půlce ligy, když navíc všechny 3 týmy ukázaly, jak jsou nevyzpytatelný.

Reagovat
cresposuper

kazdy z tych top 7 timov ma velke rezervy a nikto nevie odhadnut, aku budu mat formu

Reagovat
Inter Eterno Amore

práve preto ma to zaujíma, že je to tesné tak chcem vedieť kto to ako cíti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak éra Juventusu asi skončila, žezlo preberajú hráči AC, Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

V covidový éře je tohle blbost říkat. Neni to ani 14 dní co AC dostalo od Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby AC nehralo s Bckom, Juve by dopadlo podobne ako dnes, mozno este horsie a zacali by rozmyslat ako uhrat aspon kvalifikaciu EL...

Reagovat
10

kua, kdyby si to aspoň nemyslel vážně

Reagovat
smazaný uživatel

V derby proti vám jsme zase my měli dost velkou marodku. Prostě s Covidem se musíme vypořádat všichni stejně. Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale nikde som nepisal ze sme vas dali a ideme na titul, valcujeme, AC je spet a podobne sracky ako Juve fans

Reagovat
stuff

Kym neodide cr, nemame sancu na nic. Parodia na juve toto. Azda si aj porto s nami vytre rit

Reagovat
Zark

souhlas, to byl zacatek konce

Reagovat
10

+ návrat Bonucciho

Reagovat
stuff

Suhlasim, dve najhorsie veci odkedy sledujem juve

Reagovat
Mihal

Dakujem velmi pekne. Forza Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie mille!!!!!!! INTEEEEEEEER!

Reagovat
Jajinek

Naprosto zaslouženě. Dobrej výkon. Ta osa týmu, když jí to sedne, nás může dovést opravdu daleko. Barellu jsem si zamiloval. Hakimi je dobrá posila, i když uprostřed podzimu mu mnozí nadávali. Lukaku kdyby měl techniku a nahrávku, mohl být možná nejlepší na světě. Neviděl jsem dlouho nikoho s takovým fyzickým fondem. On je v podstatě neoddělitelný od míče. No a Bastoni....to je kapitola sama pro sebe. Elegance, jistota, přehled, ta nahrávka. Smekám.

Výhru bych ale nijak nepřeceňoval. Juventus byl úplně zoufalej. Asi nejhorší co jsem viděl za posledních 10 let. Vůbec nechápu, jak mohli vyhrát na AC. Jako budeme ztrácet, ale to budou všichni, i Juve i AC. Nevidím nikoho dominantního a tak to bude o tom, kdo bude ztrácet víc. Rozehrané je to dobře, ale cesta je daleká.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

sa pozri v akej zostave hralo AC a co malo na lavicke a pochopis

Reagovat
Panděvova ofina

Šetři bonmoty na zítra José

Reagovat
10

jak ti v tý "argumentaci" sedí těch dnešních 5 chybějících hráčů v základu Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapal ako vyhrali nad AC tak som mu to vysvetlil, co tu splietas dnesny zapas nulo?

Reagovat
10

klidně bych to s tebou zkusil pomaleji, ale nemám moc náladu kreslit teď leporelo...

Reagovat
Jajinek

nechceš jít otravovat s těma píčovinama už někam jinam, není tady na to nikdo zvědavej. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

proč bžečíš?

Reagovat
Inter Eterno Amore

a čo milánske derby? Inter a Covid? Nič?

Reagovat
Recoba Inter

Forza INTER

Reagovat
Deki

Je to tam! Zcela zaslouženě, mohli jsme dát o 2-3 góly víc, ale zase máme čistý konto Takhle neškodný Juventus v derby jsem asi ještě neviděl...Vynikající výkon hlavně od Barelly, ale dneska se mi líbili téměř všichni. Díky. Jen škoda, že to prostě pořád je před prázdnými tribunami.

FORZA INTER PER SEMPRE!!!

Reagovat
Rox

Penaldo Proti AC naprosto nulovej a teď zase nic. Nevyhrát titul s Juventusem si může připsat jako další velkej úspěch. Bez penalt a dorážek je prostě k ničemu chudáček.

Reagovat
DelPiero137

Nic ma nedokaze viac vytocit ako takato prehra s Interom. Nedostojne!!! Nakonci sa chodte obimat s Contem sraci.

Zed-a s Mrzakom za takyto pristup a Pirlo prvy na rade. Scudetto pre Juve bude zazrak.

Reagovat
Inter Eterno Amore

mal by si byť rád, že nebolo 5:0 alebo horšie. Napíš ďakovný list Lautarovi.

Reagovat
ED91

Dúfam, že ten “pokus” s Pirlom čím skôr skonči.

Reagovat
Largo

Ja bych Juventus jeste neodepisoval. Ty rozdily jsou minimalni a kazdej muze prohrat s kazdym. I proto me letosni liga tak bavi

Reagovat
10

Na Scudetto podle mě bude stačit jen takový poctivý minimum, nic světovýho. Objektivně je teď favorit Inter, nemají LM, mají širokej kádr a trenéra, kterej to očividně dokáže v lize zmobilizovat a přestože jsou čitelný a hrajou to jako stroj, je těžký to pro většinu týmů v lize bránit. Juventus má neuvěřitelný výbuchy, plný břicha a trenéra amatéra, AC nevěřím.

Reagovat
Jajinek

Hele....tohle si odpusť , tady ty cílený provokace. Teď nevyhrajeme tak měsíc...

Reagovat
10

musíš tomu štěstíčku jít trošku naproti

Reagovat
maras93

Souhlas, ani já. Zápasů je ještě hodně, ten odstup mezi 1. a 6. místem je minimální. Zatím je brzy na to, aby se dělaly nějaké závěry. Já jen doufám, že Inter chytí zase svojí každoroční jarní formu.

Reagovat
FuckT

Ved to, pod Allegrim to jeden krat tiez vyzeralo, ze snad aj zostupia, a ptm s kludom vyhrali ligu. Teraz to bude dost zavisiet aj od toho kolko vydrzia Milanske kluby, ci nahodou neprekvapi Neapol, a ako to zvladne Pirlo a aj hraci Juve samotni.

Reagovat
zurix_new

Vidím dost rozdíl v kvalitě tehdejšího Juve a dnešního.

Reagovat
ED91

Skôr by som povedal, že sa dvihla kvalita u súperov Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude Cagliari fandit najviac fanusikov, minimalne tu na eurofotbal

Reagovat
Jajinek

Dnes AC s beckem nebo ceckem?

Reagovat
LesyJePan

Ja som zvedavý čo budete robit až sa zraní Lukaku. Bez neho ste tak tretinový.

Reagovat
Nuno čomes

Akorát my se tady tím nebudeme ohánět jako vy každé kolo

Reagovat
smazaný uživatel

nieje to pod tvoju uroveň?

Reagovat
Zark

?? úplně normalní vtipek vzhledem k tomu co se tu posledni dobou rozjizdi

Reagovat
maras93

hele, něco mezi béčkem a céčkem

Reagovat
10

S rozhodčím

Reagovat
Eldarion

Paolo dostal rady od Lotita

Reagovat
10

včera doufám Agnellimu došlo, že je čas oprášit Moggiho... zpátky do ringu

Reagovat
Eldarion

Aj by som sa zasmial, ale bohužiaľ tento scenár je celkom možný

Reagovat
Eldarion

Boh je späť

Reagovat
Yanek

To spíš nebyla ne?

Reagovat
To som ja

Bola pískateňá

Reagovat
10

To určitě uznají i ty Milanisti, který považovali faul na Rabiota za čistý tělo

Reagovat
10

13. penalta v 18. kole...

Reagovat
maras93

Jak jsi psal výše - Maldini odvádí dobrou práci

Reagovat
10

s tím mu určitě pomáhá uncle Fester

Reagovat
maras93

Vzhledem k tomu, že k nám jde Mario zadarmo, tak bych se nedivil, kdyby tam občas nějakej přátelskej hovor proběhl.

Reagovat
10

Já bych se nedivil, kdyby Silvio pořád AC vlastnil

Reagovat
Eldarion

*12

Reagovat
10

pravda, koukal jsem na live tabulku

Reagovat
rossoneri89

A 10 tyciek za posledných cca 5 kol...

Reagovat
smazaný uživatel

prepac, ze hracov AC tolko fauluju. Juve nemohlo kopat tolko penalt, kedze sa ledva dostanete do 16tky...

Reagovat
10

přesně, vám to funguje, stačí se tam dostat...možná bychom pak taky začínali každej zápas v handicapu +1

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz fanusik Juve vyplakava co 9 sezon vyhrali kvoli podplatenym rozhodcom

Reagovat
Zark

Tak ty jsi dobře mimo

Reagovat
Yanek

Hauge je zoufalý

Reagovat
maras93

Přijde mi, že si čím dál méně věří.

Reagovat
Eldarion

tak 20 ročný chlapec ktorý prišiel v polovici sezóny niekde z pralesa, ale určite by mu zatiaľ prospelo také ročné hosťovanie v Janove a pod.

Reagovat
Yanek

To rozhodně, talent má. Na druhou stranu ho moc nevidím jako vhodného hráče do toho běhavého fotbalu. Chce všechno do nohy a rychlost není jeho silná stránka, což na pozici křídla bije do očí. Teď mu určitě neprospívá, že tam nemá kdo hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevědomí na bodu mrazu . Pořád věřím že se do toho dostane, ale dneska teda zatím hrůza

Reagovat
Savi

No nějak se mu nedařilo dnes obejít hráče to je pravda, ale viděl jsi ho bez míče, případně po nahrávce? Ihned beží do volného prostoru. nabíhá si a kolikrát se vrátil i do vlastní šestnáctky...líbí se mi.

Reagovat
BaggioRoberto

Přesně.

Reagovat
LesyJePan

Ibraaaaa!!!!

Reagovat
maras93

Asi si Ibra ostříhal nehty.. Jinak Calabria je letos neskutečnej. Mam z něj radost.

Reagovat
Eldarion

7 zápasov, 12 gólov

Reagovat
stuff

Si treba uzivat kazdu minutu, kedy ten chlap este hra

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych si přál, aby porazil Ibra Ronalda v tabulce srtřelců.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
10

co hipster předvádí s tímhle kádrem je neuvěřitelný, nevím co ještě musí dělat pro to, aby ho vyhodili...a určitě si prohodí fleky s Giampaolem

Reagovat
10

Cagliari bez Cragna by reálně dostávalo 5-6 gólů v každým zápase, Zeman se proti Di Fra může jít klouzat s tím jeho catenacciem

Reagovat
cresposuper

Pritom tam maju niektorych vylozene nadpriemernych hracov a celkovo je ten tim tak na stred tabulky. Neskutocne...

Reagovat
10

proto to píšu, tam je tolik zajímavých hráčů a tenhle klaun to úplně zabijí...

Reagovat
Eldarion

Tonali na to, že jeho vzor je Rino tak sa na môj vkus až moc často vála po zemi v zápasoch. Pritom v Brescii hral celkom tvrdo a nesimuloval toľko.

Reagovat
10

ještě jsem od něj v AC neviděl povedenej zápas, dneska snad nemá dobrou přihrávku...s ohledem na to, jak se u vás daří mladým hráčům je to zatím dost provar

Reagovat
Eldarion

Mal aj lepšie zápasy ale priznám sa, že som od neho tiež čakal viac. Času má ale stále dosť.

Reagovat
BaggioRoberto

A mně se líbí. Nuovo Pirlo. On vám všem ještě vytře zrak. To je samý Tonali zklamání, Hauge hrůza, Diaz nevim nevim jestli uplatnit opci, Alexis tuctovka, Leao laxní, ale že každý jeden zapadl do toho týmu a při absencích zkušenějších spoluhráčů drží Milan na čele tabulky, to už si jaksi nevědomujete.

Reagovat
10

Reagovat
Savi

Přesně :-D

Já si nemyslím, že by hrál včera špatně. V mezihře super. Občas svou nahrávkou zrychlil útok, nebo chtěl, ale by nepřesný.

Třeba se všichni mladí neuchytí, ale většina, až se zbaví takové té mladické naivity a získají zkušenosti, tak budou velmi kvaitní. Kor jestli budou hrát pořád spolu.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že Cagliari nasadilo B tým, tak bych čekal od AC daleko větší převahu ...

Reagovat
LesyJePan

Netroluj

Reagovat
snuff24

Ale AC hraje s C týmem respektive C-D Milan

Reagovat
10

příště bude ještě hůř, když teď vyloučil Saelemaekerse...Paolo už obvolává starou gardu

Reagovat
maras93

K. P. Boateng na hostování z Monzy

Reagovat
10

ještě tam je Balo a Paletta

Reagovat
maras93

Balo, Mario a Ibra by byla slušná partička

Reagovat
10

Suicide Squad

Reagovat
maras93

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Eldarion

Neskutočný humor

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

Reagovat
Eldarion

Hráme s C tímom a dôchodcom vpredu, nemali by ste si z nás robiť srandu

Reagovat
smazaný uživatel

trapne ako vasa hra na Sampe...

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto ji tenhle tvůj 'vtípek' v trapnosti ještě předčil

Reagovat
maras93

Meite vypadá jak ten záporák z Black Panthera.

Reagovat
maras93

No, nevim, jestli tohle bylo na to, aby šel Alexis ze hřiště.

Reagovat
LesyJePan

Jasne že nebolo

Reagovat
Yanek

Zase vymyslel totální blbost

Reagovat
Yanek

rozhodčí

Reagovat
Yanek

Teď to vykompenzoval jasná

Reagovat
10

co vykompenzoval? tu vaší penaltu, která byla asi tak 10x víc soft?

Reagovat
Yanek

Tu přísnou redku penaltou po zákroku Diaze, kterou nepískl

Reagovat
10

redka v 75. minutě vs. penalta, která byla x-krát jasnější než ta vaše, je kompenzace jako kráva

Reagovat
Yanek

lepší než nic

Reagovat
10

to jo, můžou ceknout po zápase

Reagovat
cervo

no jo, Tagliavento hadr

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas...

Reagovat
maras93

Dost se divim, že nepískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, Castillejo, to je koncentrát toho, proč lidem mimo fotbal připadají fotbalisti jak nanynky. Neskutečně nesympatický hráč

Reagovat
Yanek

Meite vypadal slušně, Alexis musí zpátky na zem. Ibra

Reagovat
Chooze10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele