Serie A - preview 17. kola

22.12.2018, 10:02
Previews
Kompletní sedmnácté kolo má dnes na programu italská liga. Juventus zatím ztratil body jen jednou a další výhra se od něj očekává proti AS Řím. Neapol doma hostí SPAL, třetí Inter cestuje do Verony k souboji s Chievem. AC Milán změří síly s Fiorentinou, Lazio přivítá Cagliari...
SS Lazio - Cagliari Calcio  (sobota 12:30)
Cagliari čeká už více než dlouhých osm let na moment, kdy přemůže Lazio Řím na Olympijském stadionu. Další šanci má v sobotu v poledne a musí do toho dát všechno, protože jeho forma není optimální a poháry by se mohly rychle vzdálit.

Cagliari není snadným soupeřem, to platí už hodně dlouho. Ale pokud se ho někdo opravdu nebojí a naopak si s ním domácí zápasy vyloženě užívá, je to Lazio. Jen za poslední tři duely na Olimpicu domácí Lazio porazilo Cagliari třikrát a pokaždé svému soupeři nadělilo alespoň tři branky! Máme se tedy na co těšit, pokud tedy Lazio dokáže navázat na loňská přestavení. V aktuální sezoně se jeho herní projev trochu zhoršil.

Lazio totiž vyhrálo soutěžní duel naposledy na začátku listopadu, když doma porazilo Marseille. Od té doby se mu ale hrubě nedaří a už v sedmi duelech se mu nepovedlo předvést solidní výkon, za který by si zasloužilo tři body. Tím pádem se trenér Simone Inzaghi dostal do středu kritiky fanoušků, protože k několika špatným výsledkům svými rozhodnutími také přispěl.

V minulém kole se Laziu také moc nedařilo, i když v zápase s Atalantou Bergamo byli kritizováni také rozhodčí. A to za milimetrový ofsajd Francesca Acerbiho, který vstřelil vyrovnávací branku. I kvůli tomu se Lazio muselo rozloučit s body a prohloubilo svou špatnou náladu. Pořád mu ale patří skvělá pátá příčka. Na kontě má zatím 25 bodů, takže mu jen dva body schází na tápající AC Milán, který by postupoval do Ligy mistrů.

Zkušený záložník Marco Parolo před zápasem poznamenal: "Hodně nás mrzelo, že jsme minule nedokázali získat ani bod, přitom jsme měli tolik šancí. Hráli jsme dobře a nebýt ofsajdu, tak uhrajeme bod. Alespoň jsme ukázali, že umíme bojovat až do konce a nevzdáváme se. To samé budeme chtít ukázat také proti Cagliari. Víme, že našim fanouškům dlužíme víc," dodal italský středopolař.

Záložní řada Lazia se bude muset opět obejít bez služeb zkušeného štítu Lucase Leivy, který by sice měl být v nominaci, ale na start to ještě nebude. Ani Cagliari nepřijede úplně kompletní, protože trenér Rolando Maran je o několik hráčů oslaben. Kvůli kartám se do utkání nesmí zapojit dvojice Srna a Ceppitelli, přičemž zranění nepustí do hry Pavolettiho s Castrem.

Cagliari v nedávné době s římským týmem uspělo, když vyválčilo remízu s AS i přesto, že dohrávalo v devíti lidech. Minulé kolo ale celku ze Sardinie nevyšlo podle očekávání, protože ačkoli se velmi dlouho Neapoli bránilo, v nastavení rozhodl o třech bodech pro Partenopei útočník Arkadiusz Milik. I proto je Cagliari nyní až na 13. místě.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, Acerbi, Radu - Marušić, Parolo, Badelj, Milinković-Savić, Lulić - Correa - Immobile
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Pisacane, Romagna, Klavan, Padoin - Faragò, Bradarić, Barella - Ionita - J. Pedro, Farias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.41 - 9.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Empoli se pokusí napravit porážku z derby s Fiorentinou, i když ho ani v tomto kole nečeká nic snadného. Proti Sampdorii totiž Empoli na domácí půdě v rámci Serie A nevyhrálo už dlouhých 11 let!

Empoli v minulém kole zažilo drsný pád a po několika dobrých výsledcích znovu přišlo o body. Mohla za to sousední Fiorentina, která si s provinčním týmem poradila celkem bez obtíží. I přesto se ale Empoli zdatně drží dost daleko od sestupových příček a změna trenéra mu evidentně hodně pomohla. Pokud chce Empoli pomýšlet na lepší umístění, musí zlepšit především svou obranu, protože ta inkasovala už 29 branek. To z ní dělá čtvrtou nejhorší obranu celé ligy.

Velkou ztrátou pro celé Empoli a především pro jeho ofenzivní část je absence Radeho Kruniće. Ofenzivní středopolař dobrými výkony přitahuje zájem větších a movitějších týmů, ale nasbíral až příliš mnoho karetních trestů. Jediným zraněním je navíc Ismael Bennacer. Hosté z Janova přijedou bez obránce Bartosze Berezsyńskiho, které stále pyká za červenou kartu z duelu proti Laziu Řím.

Jinak se ale nálada v táboře týmu z přístavního města zlepšuje. Ačkoli jeho výkony stále nejsou moc vyrovnané a na pohárové příčky Doria ztrácí, poslední dobou se jí daří bodovat. I v minulém kole si Blucerchiati připsali na konto plný počet bodů, když se jim povedlo porazit nebezpečnou Parmu. O góly janovského týmu se postarali Gianluca Caprari s Fabiem Quagliarellou, který zatím táhne svůj tým vstříc vyšším příčkám.

Dokonce i na poháry může Doria pořád myslet, protože paralympiádu o páté a šesté místo provází jedno selhání favorita za druhým. Od šesté Atalanty tak nyní Dorii dělí jen jeden jediný bod! Ten by Námořníkům moc rád pomohl získat záložník Riccardo Saponara, který právě v Empoli prožil hodně úspěšné časy.

"Návrat na Stadio Carlo Castellani pro mě bude hodně emotivní, protože Empoli je tým, který mám v srdci a je mojí součástí. Teď ale musí jít všechny city stranou, protože potřebujeme tři body a chceme se posunout výš. Doufám, že svému týmu pomohu k výhře," dodává Saponara.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Provedel - Veseli, Maietta, Silvestre - Di Lorenzo, Zajc, Acquah, Traoré, Pasqual - Caputo, La Gumina
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Sala, Tonelli, Andersen, Murru - Praet, Ekdal, Linetty - Ramírez - Quagliarella, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.50 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
CFC Janov čeká na domácí půdě stadionu Luigi Ferraris další náročný duel, na který se musí připravit především jeho obrana. Do Janova totiž přijede Atalanta s hrotovým útočníkem Duvánem Zapatou, který je v oslnivé formě.

Souboj dvou výborných střelců. Přesně tohle lze očekávat od utkání mezi domácím Janovem a návštěvou z Bergama. Domácí si totiž hýčkají svůj největší poklad v podobě polského střelce Krzysztofa Piąteka, který i po příchodu Cristiana Ronalda hned ve své premiérové sezoně vládne střelcům Serie A. Hosté zase přijedou s Duvánem Zapatou, který měl sice pomalejší rozjezd, ale teď působí nezastavitelným dojmem.

Ani nejlepší kanonýr Serie A však Grifům zatím moc nepomáhá, respektive to na jejich umístění zatím není vidět. Janov se potácí až na 16. místě, což je hodně daleko od jeho cílů a plánů. Po několika dobrých zápasech ze začátku, kdy Janov opět táhl spíše mladý Polák, mužstvo přestalo sbírat body. Od válu dokonce musel jít trenér Ivan Jurić. Jenže ani jeho náhrada zatím body nezískává. Naposledy Janovu nevyšlo utkání s AS Řím, ačkoli Grifové nad Římany dvakrát vedli!

Dobrou zprávou pro trenéra Cesareho Prandelliho je alespoň zpráva z marodky, na níž se nenachází ani jeden jeho hráč. Zkušený lišák Gianpiero Gasperini takové štěstí nemá protože mimo hru je zraněný obránce José Palomino a Matteo Pessina s Marcem Tumminellem mají menší svalové potíže, takže jejich start je nejistý.

Mladý univerzál Robin Gosens ale věří, že si jeho celek poradí. "Je pravda, že na počátku sezony se nám vůbec nedařilo a hodně na nás dopadla promrhaná kvalifikace do Evropské ligy. Ale od té doby jsme zase o něco zkušenější a i když se náš kádr v létě dost změnil, naučili jsme se s tím vyrovnat. Musíme si dát pozor na útočné schopnosti Janova, ale věřím, že když bude hrát zodpovědně a pozorně, tři body získáme."

V minulém kole se to Atalantě Bergamo povedlo rovněž. Proti favorizovanému Laziu Řím šli totiž po brance Duvána Zapaty do vedení už v první minutě! Duván Zapata ostatně celkově táhne ambiciózní celek z Bergama, protože jen ve dvou posledních utkáních se mu povedlo dát už čtyři branky! Naposledy hráčům La Dea pomohl i odpískaný ofsajd Acerbiho z konce zápasu, takže mohli brát tři body.

I díky nim jsou Orobici nyní na šesté příčce se ztrátou jen tří bodů na čtvrté AC Milán. Spoléhají se také na třetí nejlepší útok ligy, který zaznamenal už 30 branek. Orobici budou favority i proto, že posledních pět vzájemných duelů s Janovem jasně vyhráli. Celkem se oba týmy spolu utkaly už čtyřiadevadesátkrát.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, C. Romero, Criscito - Romulo, Hiljemark, Sandro, Bessa, Lazović - Piątek, Kouamé
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Mancini, Masiello - Hateboer, Freuler, De Roon, Gosens - Iličić - Gómez, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.23 - 3.79 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - ACF Fiorentina  (sobota 15:00)
V posledním předvánočním zápase se AC Milán utká na San Siru s Fiorentinou a po uplynulém týdnu plného zklamání potřebuje zvítězit. Rossoneri se potupně už ve skupině rozloučili s Evropskou ligou a v úterní dohrávce pouze remizovali 0:0 s Boloňou, načež se znovu začalo hlasitě mluvit o odvolání Gennara Gattusa. Klidnou pozici nemá ani kouč hostí Stefano Pioli, jehož Fiorentina je až desátá.

Remíza 0:0 na hřišti Boloni byla pro vedení milánského velkoklubu poslední kapkou a pokud v následujících zápasech nezačnou červenočerní vítězit, Gattuso si bude moci sbalit kufry. Zřetelné ultimátum přichází v době, kdy se Milánu nepodařilo postoupit do jarních bojů Evropské ligy a kdy v lize ztrácí body jako na běžícím páse. AC je sice na čtvrtém místě, ovšem už dávno si mohlo hýčkat mnohem komfortnější náskok. "Jsem klidný a myslím jen na svojí práci. Vypadnutí z evropských pohárů byla rána, v Boloni jsme pak všichni očekávali více. Musíme situaci zřetelně analyzovat a přemýšlet jak si vést lépe," nepřipouští si tlak trenér Gennaro Gattuso.

AC Milán z posledních pěti ligových duelů vyhrál jen jediný a to doma nad Parmou 2:1. Souboj s Fiorentinou proto bude hodně důležitý a to nejen pro Gattusa. "Zítra budeme hrát proti silnému soupeři, jehož ofenzíva nám může způsobit problémy. Fiorentina je týmem s velmi dobrými, technickými hráči, hrají na 60-70 metrů a my musíme být dobří v naší hře, jedině tak můžeme obstát. Zápas s Boloňou nás naučil, že jenom držení balónu nevede k ničemu," dodal milánský kouč.

V ohrožení je i lodivod soupeře. Stefano Pioli tlak na svojí osobu zmírnil, když Fiorentina v minulém kole konečně zvítězila a Empoli porazila 3:1. Tři body si Viola připsala po nezvykle dlouhé sérii osmi zápasů bez vítězství a v tabulce se posunula na desáté místo. Potvrdit tři body se pokusí na San Siru proti týmu, nad kterým pět let nevyhrála. V květnu, v úplně posledním kole staré sezony, schytala na milánském stadionu pětibrankový debakl. Ze soupeře má florentský celek i po více než půlroce respekt. "Bez ohledu na Evropskou ligu, kde si vedli nešťastně a ta zranění je AC Milán těžký protivník. Obzvláště doma - je to pořád AC Milán," prohlásil obránce Cristiano Biraghi.

Zatímco Fiorentina cestuje na San Siro s kompletním kádrem, Milánští znovu postrádají některá jména základní sestavy. Na marodce zůstávají Caldara, Bíglia, Bonaventura a Borini. Z posledního zápasu si navíc odnesli karetní tresty Bakayoko a Kessié, čímž se Gattusovi takřka komplet rozpadla záložní řada.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Zapata, Romagnoli, Rodríguez - Bertolacci, Mauri, Calhanoglu - Suso, Higuaín, Castillejo
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, V.Hugo, Biraghi - Benassi, Veretout, Gerson - Mirallas, Simeone, Chiesa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.38 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - SPAL 2013  (sobota 15:00)
Roli favorita se před závěrečným programem letošního roku pokusí naplnit Neapol, která na stadionu San Paolo hostí SPAL. Hosté bojují o záchranu a body z Neapole by se jim určitě hodily, nicméně cokoliv jiného, než vítězství Neapole by bylo považováno za velké překvapení. Parthenopei však nečeká snadný soupeř, všechna utkání v minulé sezoně sice patřila jim, avšak pouze o jediný gól.

SPAL sehrál s Neapolí dva vyrovnané zápasy a i když na body nakonec ani v jednom případě nedosáhl, mohl být se svými výkony spokojen. To samé se však nedá říci o výkonech v sezoně letošní. Od konce září SPAL vyhrálo jen jedno utkání, o to překvapivější, že na půdě AS Řím a v tabulce se propadlo až na patnácté místo. Před týdnem Biancazzurri remizovali v klíčovém záchranářském duelu 0:0 s Chievem.

Zápas Neapole se SPAL bude především o tom, jak k němu přistoupí domácí celek. Parthenopei jsou jasným favoritem a rádi by se po tomto kole přiblížili vedoucímu Juventusu. Neapol je v domácí soutěži ve skvělé formě, neprohrála už devět ligových zápasů v řadě a i na druhém místě má na třetí Inter šestibodový náskok.

V minulém kole si Neapol poradila s Cagliari 1:0 a tři body chce i proti nebezpečnému SPALu. "Zítra budeme potřebovat maximální pozornost, musíme se soustředit na SPAL. Bude to bezprecedentní moment, protože budeme trénovat i přes Vánoce. Pokusíme se skombinovat profesionální stránku věci a svátky. Pro italský kalendář je to skvělá zpráva. Budeme hrát proti Interu 26.prosince, takže takový Boxing day, něco, co je v Anglii ve velké módě," vyjádřil se o zbývajícím programu Serie A Carlo Ancelotti, který na britských ostrovech dříve vedl Chelsea.

Neapoli budou chybět dva hráči a sice Chiriches a Mario Rui. Soupeř z Ferrary je na tom úplně stejně, kouč Semplici nebude moci využít služeb zraněného Thiama s Missirolim.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Hysaj, Maksimović, Albiol, Ghoulam - Callejón, Rog, Hamšík, Fabian Ruiz - Milik, Mertens
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Vicari, Felipe - Lazzari, Valoti, Schiattarella, Kurtić, Farés - Petagna, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.49 - 16.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Turín FC  (sobota 15:00)
O přiblížení se k evropským pohárům se bude bojovat na stadionu Cittá del Tricolore v Sassuolu. Domácí zelenočerná ekipa přivítá hosty z Turína, kteří se v případě vítězství mohou na svého soupeře bodově dotáhnout. Sassuolo se zase v případě úspěchu a jisté výsledkové konstalace může posunout na pohárové pozice.

Vypadá to, že Sassuolo znovu nabírá dech, alespoň to naznačily poslední dva zápasy. Neroverdi nejprve doma remizovali s Fiorentinou 3:3, přestože před koncem ještě drželi výsledek na vítězství a o týden později konečně vyhráli a na půdě Frosinone triumfovali 2:0. Sassuolo tak drží po šestnácti kolech slibnou osmou příčku, navíc s těsným kontaktem na Evropskou ligu.

Oproti začátku sezony si určitě polepšil i FC Turín. Před týdnem sice nezvládl derby s Juventusem, ale jinak se herně i výsledkově zlepšil. Porážka v derby byla teprve druhou za posledních deset kol. Svěřenci Waltera Mazzarriho jsou tak stále ve hře o Evropskou ligu, kam by se rádi probojovali. Aktuálně jim sice patří až jedenácté místo, ale situace ve středu tabulky je velmi vyrovnaná, takže případné vítězství katapultuje Býky před svého soupeře.

Zvítězit na Cittá del Tricolore nebude snadným oříškem, tím spíše, že se to Turínu v historii zas tak často nestalo - naposledy v roce 2014. Na druhou stranu Neroverdi před domácím publikem Turín nikdy neporazili a tuto smutnou bilanci by jistě konečně rádi prolomili.

Trenér Sassuola Roberto De Zerbi se musí i v zápase s Turínem vypořádávat s rozsáhlou marodkou. Zranění jsou Boateng, Boga, Dell'Orco, Adjapong i Sernicola a aby toho nebylo málo, pro karetní trest si nezahraje Djuričić. Turín podobnou marodkou nedisponuje a chybět mu bude jediný hráč, avšak o to citelnější - chytat nebude brankářská jednička Salvatore Sirigu.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Marlon, Magnani, Ferrari - Lirola, Duncan, Sensi, Rogerio - Berardi, Babacar, Di Francesco
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Ichazo - Izzo, Nkoulou, Djidji - Aina, Meité, Rincń, Baselli, Ansaldi - Zaza, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.24 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Frosinone Calcio  (sobota 15:00)
Sedmnáctý s devatenáctým, to bude boj o záchranu, který uvidí diváci na stadionu Friuli v Udine. Oba celky potřebují před Vánocemi bodovat, nejlépe za tři body, jenomže aktuální forma je žalostná.

O něco hůře je na tom hostující Frosinone, které doposud nasbíralo pouhých osm bodů a získalo jedno jediné vítězství. 28.října zvítězilo Frosinone na půdě SPAL jasně 3:0, ale výsledek vzápětí potvrdit nedokázalo. Zápas na stadionu Friuli bude pro Kanárky hodně důležitý, protože aktuální propast mezi oběma kluby činí pět bodů a další navýšení si Frosinone zkrátka dovolit nemůže. Situace by byla už hodně kritická, přestože soutěž ještě není ani ve své polovině.

Frosinone po domácím prohraném utkání se Sassuolem (0:2) odvolalo dosavadního kouče Morena Longa a kormidla týmu se ujal Marco Baroni. Pětapadesátiletý rodák z Florencie naposledy neúspěšně vedl Benevento (odvolán byl v říjnu minulého roku) a od té doby byl bez angažmá. Každopádně cíl nového kouče bude jasný, udržet Frosinone v nejvyšší soutěži. Záchranářské starosti má i Udinese, jemuž se pod trenérem Nicolou také zrovna dvakrát nedaří. Udinese sice koncem listopadu porazilo AS Řím, ale následně rovněž nedokázalo na výsledek navázat a prohrálo jak s Atalantou, tak i naposledy s Interem Milán. Utkání na stadionu Giuseppe Meazzy rozhodla jediná branka Maura Icardiho z pokutového kopu. Zebrám patří po šestnácti kolech sedmnáctá pozice, ovšem pouze s jednobodovým náskokem před Boloňou.

Poslední vzájemný duel proběhl v minulém roce na scéně Coppa Italia a těsně bylo úspěšnější Udinese. V lize na sebe tyto týmy narazily v sezoně 2015/2016 a pokaždé vyhrál domácí celek, aniž by přitom inkasoval.

Oba celky budou postrádat několik hráčů. Na straně Zeber to jsou Badu, Ingelsson, Teodorczyk a Samir, zatímco Kanárci nebudou moci nasadit Paganiniho, Dionisiho a Hallfredssona, všichni hráči by přitom patřili do základní jedenáctky Baroniho výběru.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Opoku, Troost-Ekong, Nuytinck - D'Alessandro, Fofana, Behrami, Mandragora, Larsen - De Paul, Lasagna
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Ariaudo, Capuano - Zampano, Chibsah, Maiello, Beghetto - Ciano, Campbell - Ciofani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.71 - 5.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Inter Milán  (sobota 18:00)
Jen jednou za čas se Chievu podaří překvapit Inter Milán a vyhrát nad ním. Ve Veroně doufají, že ten čas právě nastal, protože v této části sezony Chievo potřebuje body stále zoufaleji. Inter pro něj ale při formě klíčových hráčů nebude snadnou kořistí.

Stadio Marc'Antonio Bentegodi uvidí v sobotu v podvečer duel domácího Chieva s Interem Milán, ve kterém půjde o hodně. Chievu se totiž stále nedaří dostat se z poslední příčky a jeho fanoušci už musí být lehce deprimovaní. Přitom Chievo opatrně sbírá body a zejména od doby, kdy z funkce trenéra odešel Giampiero Ventura, se mu začalo dařit. Trenér Di Carlo, který má za úkol zbědovaný tým zachránit, v první lize zatím ještě neprohrál!

Z přístupu v Coppa Italia proti Cagliari sice bylo vidět, že se tým chce soustředit jen na ligu a nehodlá rozdělovat své síly na více front, ale v lize Chievo zaznamenává postupné zlepšení. Proti Neapoli dokázalo uhrát bezbrankovou remízu a to samé se mu povedlo také v minulém kole. Jeho oponentem se stal SPAL, který umí rozdávat hodně ran a málo bodů. Chievo navíc neprohrálo ani s Parmou a Laziem.

Zkušený obránce Mattia Bani před duelem s Interem poznamenal: "Inter bude samozřejmě obrovským favoritem, protože to je tým plný hvězd. Líbí se mi jeho herní styl, jeho agresivní napadání a jeho přechodová fáze. To bude největší problém. Navíc mají útočníka Icardiho, který je rozhodujícím elementem a dokáže udeřit prakticky z jakékoli pozice. Od nás to bude chtít hodně odvahy, sebeobětování a pozornosti. Bez toho nemůžeme uhrát dobrý výsledek."

Chievo je stále poslední, protože už před sezonou mu byly odečteny tři body. Mussi Volanti proto nyní mají jen čtyři body. To i proto, že mají druhý nejhorší útok v lize a třetí nejhorší obranu (dostali už 32 branek). Kromě toho se trenér Di Carlo musí obejít bez několika hráčů, neboť mimo hru jsou Seculin, Cacciatore, Obi a Pucciarelli. Kromě nich do utkání nezasáhne ani Radovanović, který nasbíral příliš karet.

V milánském Interu je situace obdobná, neboť zraněný je stále ještě klíčový záložník Vecino. Kvůli kartám se do hry navíc nepodívá ani veterán Asamoah. Za posledních pět let vyhrálo Chievo na domácí půdě proti Interu jen dvakrát.

Interu se nepovedl přelom listopadu a prosince a špatná forma se ukázala také v Lize mistrů. V ní Nerazzurri kvůli pouhé remíze s PSV Eindhoven končí a dostali se jen do Evropské ligy. Chuť si ale naposledy spravili proti Udinese, když jim stačila jediná branka. O tu se postaral opět rozdílový kapitán Mauro Icardi, takže Inter stále zůstává na průběžné třetí příčce.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Rossettini, Bani, Barba - Leris, Hetemaj, Rigoni, Jaroszyński - Giaccherini - Meggiorini, Pellissier
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Vršaljko, De Vrij, Škriniar, D'Ambrosio - Brozović, João Mário - Politano, Nainggolan, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.95 - 4.54 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma Calcio - Bologna FC  (sobota 18:00)
Do severoitalského derby mezi Parmou a Boloňou vstupuje z pozice mírnějšího favorita trochu překvapivě domácí nováček. Parma si po svém návratu do Serie A vede velmi dobře, zatímco Boloňa strádá a v tabulce jí patří sestupové osmnácté místo. Na lavičce Rossoblu pak nadále setrvává kritizovaný kouč Filippo Inzaghi.

Parma se naposledy utkala s Boloňou v ligovém ročníku 2013/2014 a oba zápasy skončily remízou 1:1. Vyrovnané klání se očekává i tentokrát, ačkoliv si oba týmy vedou úplně jinak. Parmě se po svém návratu mezi italskou elitu daří a patří jí solidní dvanácté místo. Před týdnem sice Ducali prohráli na půdě Sampdorie Janov 0:2 a celkově tři zápasy v řadě nezvítězili, ovšem na svého soupeře mají i tak devítibodový náskok!

Boloňa sice před sezonou patřila mezi vybrané týmy, které by mohly mít problémy, ovšem až takové trápení nejspíše nikdo nečekal. Samotný trenér Filippo Inzaghi už vůbec ne. Kádr Rossoblu vykazuje zajímavá jména, ovšem tým jako celek prakticky vůbec nefunguje. Utkání s AC Milán (0:0) to znovu potvrdilo, přestože v něm Boloňa získala bod, branku Donnarummy neohrozila.

Čekání na vítězství hostujícího celku se tak protáhlo už na devět zápasů a i přes neustále spekulace o odvolání jejího trenéra, zůstává Filippo Inzaghi nadále ve své funkci. A že by se vedení klubu rozhodlo s Inzaghi zamést těsně před Vánocemi se zdá být spíše nepravděpodobné.

Boloňa každopádně potřebuje body a z Parmy by se jí velice hodily. Zvítězit na stadionu Ennio Tardini se jí povedlo v roce 2013, ale jinak historicky vzato nemá ani jeden z týmů navrch.

Co se absencí týče, lépe je na tom Boloňa. Kouč Inzaghi nemůže počítat pouze se zraněným Pulgarem, zatímco D'Aversa postrádá trojici hráčů, na marodce totiž laborují se zraněním - Grassi, Sierralta a Dimarco.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alvés, Bastoni, Gagliolo - Rigoni, Scozzarella, Barillá - Siligardi, Inglese, Biabiany
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, Danilo, Helander - Mattiello, Orsolini, Nagy, Poli, Mbaye - Santander, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.11 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - AS Řím  (sobota 20:30)
Římané nutně potřebují body, aby ustáli další nával kritických komentářů. Trenér Di Francesco bojuje v podstatě každým dalším zápasem o práci a teď si k tomu nevybral zrovna dobrého protivníka. Vlci totiž jedou do Turína, kde na ně čeká favorizovaný Juventus.

Juventus má velkou šanci navýšit svoje vedení na čele tabulky Serie A. V sobotu večer zakončí program 17. kola nejvyšší italské soutěže šlágrem na domácím stadionu, na němž se ukáže AS Řím. Dva tradiční celky italské kopané se nacházejí v naprosto odlišné pozici. Pro Vlky z hlavního města je navíc právě Allianz Stadium v Turíně velkým strašákem, protože odsud body moc nevozí.

Stará dáma suverénně kráčí za dalším titulem a podle nejednoho experta je boj o mistrovské Scudetto prakticky dávno rozhodnut. Není divu, protože Juventus v létě ještě posílil, nepustil žádnou oporu do konkurenčního klubu a dal jasně najevo, že má opět ty nejvyšší cíle. V Lize mistrů se mu daří náramně a postup do další fáze ho neminul. Serie A je pak již delší dobu jeho soukromým hřištěm, na které pouští jen málokoho.

Před začátkem kola si Juventus hýčká náskok osmi bodů na druhou Neapol a jakkoli to vloni vypadalo na těsný souboj, letos je propast mezi prvníma dvěma týmy ještě větší hned od začátku. V minulém kole se Juventusu rovněž dařilo a stačila mu jediná branka úspěšného penaltového střelce Cristiana Ronalda k tomu, aby si připsal tři body v turínském derby.

Od duelu s AS trenér Massimiliano Allegri očekává další tři body. "Římané možná neprožívají ideální období, ale pořád je to AS Řím. To je náš velký soupeř a rivalita mezi fanoušky je pořád cítit. Takže k tomu utkání musíme také přistoupit s tímto vědomím. Po technické stránce je AS velmi silné a v mnoha soubojích už ukázalo, že když má den, jen velmi těžko se překonává," uvědomuje si žádaný trenér.

Trenér Allegri se bude muset v souboji s AS obejít bez obránců Cancela, Barzagliho a rovněž bez univerzála Cuadrada. Římanům se marodka rovněž úspěšně zmenšuje a hráči jako De Rossi nebo Pellegrini začali s týmem trénovat. Přesto zůstávají mimo hru, podobně jako italský útočník El Shaarawy nebo Ante Corić. Hostům se navíc do hry vrací i kanonýr Edin Džeko.

Problémem pro ně ale bude prostředí, protože Giallorossi v Turíně neporazili Juventus už téměř osm let! A ani současnost pro ně není ničím zrovna příjemným. Sotva se trenér Eusebio Di Francesco nadechl, čeká ho rovnou nejtěžší možný duel. V rámci 17. kola prožívá většina týmů klidnější svátky, ale Vlci mezi ně rozhodně nepatří.

Di Francesco si i v minulém kole prošel peklem, protože podle mnohých jej jen výhra mohla udržet v práci. Navíc AS proti Janovu dokonce dvakrát prohrávalo! Nakonec se mu ale i přesto povedlo zvítězit a uchovat si ztrátu jen jednoho bodu od pátého Lazia Řím.

I to je ale pro Římany málo. Turecký křídelník Cengiz Ünder k tomu poznamenal: "Poslední týdny jsou pro nás hodně náročné. Utkání v Turíně i proto bude enormně důležité, protože se potřebujeme sebrat a znovu zvítězit. Juventus je samozřejmě favoritem, ale to neznamená, že bychom tam snad měli jet s poraženeckou náladou. Když ze sebe vydáme maximum, můžeme pomýšlet i na vítězství," dodává mladý útočník Vlků.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Bentancur, Pjanić, Matuidi - Dybala, Ronaldo, Mandžukić
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov - Cristante, Nzonzi - Ünder, Zaniolo, Kluivert - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.77 - 8.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC16151033:846
2.SSC Neapol16122233:1438
3.Inter Milán16102428:1332
4.AC Milán1676324:1827
5.SS Lazio1674522:1925
6.Atalanta Bergamo1673630:2024
7.AS Řím1666429:2224
8.US Sassuolo1666426:2224
9.UC Sampdoria1665525:1923
10.ACF Fiorentina1657424:1722
11.Turín FC1657419:1722
12.Parma Calcio1663716:2121
13.Cagliari Calcio1638515:2017
14.Empoli FC1644820:2916
15.SPAL 20131644814:2416
16.Janov CFC1644822:3316
17.Udinese Calcio1634913:2213
18.Bologna FC1626813:2412
19.Frosinone Calcio16151011:358
20.Chievo Verona1607912:324
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (107)

Přidat komentář
Mihal

Forza Inter!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa už neviem dočkať...

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Marusic. Parolo, Milinkovic, Lulic - Alberto, Correa - Immobile

Konecne Alberto aj Correa spolu

Reagovat
Pipo123

Sergeiii

Reagovat
Pipo123

Preco toto neprišlo skor? Correa aj Alberto musia hrat spolu, hra celej zalohy je ihned lepsia.

Reagovat
Pipo123

Dobrých 45 minút, toto 3-4-3 je lepšie, živšie, hráči sú viac na lopte, Alberto aj Correa sa tlačia viac do krajných priestorov, viac v hre je vidieť aj Milinkovič, úplne inak sa mu hraje keď má pred sebou troch hráčov v neustálom pohybe a dokážu si rýchlo vymienat lopty. Škoda že táto zmena neprišla skôr, pár bodov naviac by sa uhralo

Reagovat
Yanek

Higuain zkurví všechno už tak posledních 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš 5 let

Reagovat
10

úplně k hovnu...jsem zvědavej, jestli se v létě někdo z PL chytne, ale spíš to bude pěknej provar

Reagovat
Yanek

Píše se o Chelsea. A když ho nevykoupí, tak je to 18 mega za jeden rok no

Reagovat
10

+14m plat, no

o Chelsea jsem četl, resp. o výměně na půl roku za Moratu, Sarri je asi poslední naděje pro Juve, jak za něj ještě něco dostat

Reagovat
cresposuper

Victor Hugo jasna redka- opat sa potvrdila debilnost toho, ze VAR nemoze posudit druhu zltu.

Reagovat
10

debilnost by byla posuzovat ještě všechny žlutý karty

Reagovat
cresposuper

Nie vsetky, iba potencialnu druhu zltu, Hugo uz jednu mal.

Reagovat
10

to jsem pochopil, ale to přece možný není, v tom by byl totální bordel a hlavně by to bylo i nespravedlivý

Reagovat
cresposuper

Bordel by v tom nebol, pri drvivej vacsine faulov by stacil silent check a nijak by to nespomalilo hru. Nespravodlive naopak je, ked hrac spravi jasny faul na kartu a rozhodcovi to ujde.

Reagovat
10

to je naivní představa, když i teď všechno trvá 2 minuty...nespravedlivý by to bylo vzhledem k tý první a všem ostatním kartám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska zajímavá:

Handa - D'Ambrossio, Škriniar, De Vrij, Vrsaljko - Politano (toho čekám spíš napravo místo JM), Brozovič - Perišič, Nainggola, J. Mario - Icardi

Perišič to tam má asi předplacené... No uvidíme

Reagovat
Deki

co to máš za hybrid?

asi 4-3-3: Handanovic; Vrsaljko, Skriniar, De Vrij, D'Ambrosio; Joao Mario, Brozovic, Nainggolan; Politano, Icardi, Perisic

Reagovat
smazaný uživatel

To je z ofiko stránek Ale vidím to tak jak píšeš

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Mihal

Dambro v sucasnej forme asi lepsi ako Asa... A to je aj na lavo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Joao

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Link na diskusiu k hokejovemu ms do 20 rokov tu:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/majitel-streleckeho-pasu-h-larsson-33306/

Reagovat
10

Pellissierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
Inter Eterno Amore

zaslúžene

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

prijebanci sprosti. tam sa nic ine neda k tomu povedat.

Reagovat
Mihal

Co tam akoze studoval na tom videu? Zas som nasraty... Banda kokotov

Reagovat
smazaný uživatel

Remizerie is real. Accept it :)

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no no

Reagovat
smazaný uživatel

Schick dnes zesměšní Ronalda gólem a asistencí!

Reagovat
wiggum

To ctu pred kazdym zapasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo je tam dost prázdných míst?

Reagovat
10

v obraně AS?

Reagovat
M11

MARIOOO !!!

Reagovat
10

MARIONE! tyhle zápasy umí prostě

Reagovat
Frantszek

Kur.a kdo se kdy odvazil nazvat Santona obrancem. Nebo snad i hracem. Ten retard uz svoji totalni laxnosti zavinil takovych golu. Muze tam hrat kterakoli stara baba z Rima.

Reagovat
Pinturicchio

... bába ... nebo Bonucci.

Reagovat
wiggum

Ohrozi dnesni vykon nejak pusobeni toho osla Di Fra nebo se zapas proti Juve nepocita?

Reagovat
Alberto Aquilani

Spokojnosť. Dostali sme za 45 minút gól a Salo chytil ďalšie 2, popritom sme na rohy zmasakrovaní asi tak 16:0, ale najväčší ko.ot je samozrejme Santon, inak by sme to dnes vyhrali, pretože keby dačo, na ten post tam máme Florenziho, cez ktorého taký gól nikdy nepadol.

Teším sa, že po zápase začína NFL.

Reagovat
Frantszek

ten retard nemá co dělat v jakémkoli týmu do 12 místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sinter

za poslednú vetu , a vlastne aj ta prva cast..Santon vzdy ostane Santonom

titans a baterky

Reagovat
smazaný uživatel

My tu koncovku mame letos silenou, kolik potrebujem strel na gol..Madzukic,Sandro,Ronaldo hraji vyborne ale goly goly ! s De Scigliem nemam opet problem, ziskal jakysi sebevedomi.

Reagovat
Largo

Cristante se mi líbí. Olsen taky paráda, ale jinak mi to příjde slabý. Juve hodně eproměňuje, to se musí využít.

Reagovat
10

Ronaldovi jebe...proč tohle pálil místo standardky?

Reagovat
DelPiero137

Zonzi mal mat 2 zltu

Reagovat
10

Ronaldo ho zachránil tím odkopem za stadion...

Reagovat
10

Ronaldo asi půjde za trest do Milána na hostování

Reagovat
10

si dělá prdel?

Reagovat
Alberto Aquilani

Salo už chytil 4 góly

Reagovat
wiggum

To je buzna.

Reagovat
mastakillah

Olsen je docela zeď už to mohlo být tak 4:0

Reagovat
Pipo123

Ronalda nikto nebráni a aj tak neda gol, byt tam Amauri je to 4:0

Reagovat
Frantszek

wow. Just...wow. To je obrana jako víno. Co centr, to musí zachraňovat Olsen. Ach jo.

Reagovat
PP

Mandzu nejlepší hráč na hřišti.. a Chiello taky s přehledem.

Reagovat
Mr.Jindros

Bez penalt má stejně gólů v lize jako Cris.

Reagovat
DelPiero137

Matuidi u toho moc nerozmysla

Reagovat
smazaný uživatel

Minule Olsen potrollil hipstera tým gólom a dnes sa hipsteroso rozhodol potrolliť Olsena tým, že zakázal obrancom brániť...

Reagovat
Pipo123

Tak toto faul na brankara asi nie :D

Reagovat
DelPiero137

Toto sa nemoze piskat ako faul na brankara. Vsak sa ho ani nedotkol, stal na mieste a vyskocil.

Reagovat
10

Olsena teď zachránil rozhodčí před další parádou...

Reagovat
Mr.Jindros

Posledních pár zápasů Ronaldo katastrofa.

Reagovat
kaja900

Hele v Realu posledni dve sezony mel taky slabsi podzim.. na jare se urcite rozjede

Reagovat
smazaný uživatel

To si jako dával na novéj rok předsevzetí že začne hrát líp? ale pokud to bude pravda tak pohoda

Reagovat
ED91

Slubuješ?

Reagovat
Firkraag

Ty vole, tohle přece musí platit , brankář nedoskočí na balon a upadne. Hrozne alibismus toto...

Reagovat
mastakillah

Ta záloha AS je hrozně nekreativní ...

Reagovat
Frantszek

nepovídej.... je to Ještě že to BvB a Liverpool hrajou dobrej fotbal. Na tohle se nedá dívat. A stejně to dělám. Bože, proč?

Reagovat
wiggum

Potkal se vubec Schick s balonem?

Reagovat
10

v prvním poločase několikrát, ale nejbližšího spoluhráče měl 70 metrů daleko...

Reagovat
Frantszek

řekli si jen dobrý den a už se víckrát neviděli.

Reagovat
wiggum

Tak to je bida

Reagovat
10

proč bráníme tak hluboko zase?

Reagovat
Alberto Aquilani

Si s tým, že to nebol faul na Olsena od Chiellliniho robíte srandu, nie? Stáli mu dvaja protihráči dobre že nie na čiare, v týchto prípadoch sa píska vždy aj minimálny kontakt, navyše Chiellini ani neprotestoval.

Reagovat
Firkraag

Je fakt, že je to zvláštní, že to nikdo nepískal. Ale mně přišlo, že to bylo ok, AS se uplně na to vysralo a brankar u balonu proste nebyl, ani nebyl nějak strčen nebo tak.. Chiellini hral balon. Já bych to jako faul určitě nepískl.

Reagovat
10

postavení v brankovišti

Reagovat
smazaný uživatel

Schick je neskutečný bombarďák, statistiky mluví naprosto jasně. 33 utkání v dresu slavného AS a neskutečné 3 branky...tento technický hoch má prostě čich na góly Snad v přestupním termínu vyjde ten Real, nebo Barca...neskutečný progress...

Reagovat
dextroza_m

Porad toho dokazal vic nez ty. In se do toho dostane a tebe si namaze na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Škoda teraz ale Wojta pekne

Reagovat
M11

COSTA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo posolil

Reagovat
DelPiero137

To si robi rozhodca srandu v tomto zapase? Nabuduce ked tu bude debata o pripiskavani.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty si možno najuplakanejší užívateľ minimálne v talianskej sekcii. Toto si u teba všímam dlhodobo, pritom zo začiatku si sa snažil javiť celkom rozumne. Dnes si pridal 4 príspevky ku zápasu, z toho 3 sa týkajú situácii v neprospech Juventusu:

DelPiero13722.12.2018 21:43#

Zonzi mal mat 2 zltu

DelPiero13722.12.2018 21:58#

Toto sa nemoze piskat ako faul na brankara. Vsak sa ho ani nedotkol, stal na mieste a vyskocil.

A tretí je tento, na ktorý reagujem.

Reagovat
DelPiero137

Vsak som tu za posledneho pol roka prispel niekolkymi prisoevkami a z toho som sa k fozhodcom vyjadroval minimum. Schvalne som reagoval prevazne na rozhodcu (vzhladom na nedavnu diskusiu o rozhodcoch).

A ty ako cez kopirak prides znova s touto istou vetou. Zozaciatku si sa snaxil a teraz som uz najuplakanejsi... Mysli si co chces, moj nazor je ze Zaniola ten kontakt nerhodil. Chcel rychlo preniest hru ale nevysla mu prihravka. Dufam ze sa nejdeme hadat o Nzonziho druhej zltej.

Debata rozhodca v tomto zapase ma moc nezaujima. V predoslom kole tu bola vasniva debata o nadrziavani tak som to spomenul.

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď práve, nepíšeš, a keď už niečo napíšeš je to furt len ten ubolený post fanúšika Juventusu, ktorých nemá nikto rád, a neprávom sa im ubližuje, keď sa pri nich hovorí o pripískavaní, preto toľko poukazuješ na chyby rozhodcov.

Reagovat
DelPiero137

A cudujes sa? Kazdu chvilu citas ako je Juve tlacene z kazdej strany, ako si kupujeme rozhodcov a ktovie co este. Nemam pocit ze by nam rozhodcovia pripiskavali viac nez inym. V inych zapasoch ked sa rozhodca sekne nikto to neriesi. Piskne sa sporna penalta v prospech Juve a je z toho kovbojka na 3 tyzdne.

Nebavi ma toto stale riesit, kolko krat ani pozerat zapas. Radsej sa modlim aby v nasich zapasoch nedoslo k nicomu kontroverznemu lebo znova to nebude o futale ale ako nas rozhodcovia tlacia.

Potom pride duel ako tento v ktorom mam pocit ze rozhodca pomohol vam. Mozno som to nemal riesit, ale prislo mi to vtipne vzhladom na debatu z minuleho kola.

Reagovat
ED91

Reagovat
andycek1

Reagovat
DelPiero137

Nevrami, kontakt na Zaniola tam, ze by tento zakrok zapricinil jeho zlu rozhoravku sa neda povedat. Chcel spoluhraca rychlo poslat dobrejku ale zle prihral. Ak by ho Matuidy netrafil prihral by rovnako.

Reagovat
Alberto Aquilani

4 z 5 Ty si ideš vlastnú ligu

Reagovat
smazaný uživatel

zachvili se bude var vyuzivat i na spatne mavnutej aut, když padne po dvou minutách gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to pozri este raz. Hned ako mu slapol na achilovku, ovplyvnil jeho pohyb a naslednu rozohravku. Na rozdiel od 90% hracov, ktori by sa zlozili k zemi, sa snazil hrat dalej. Rozhodca 5 metrov od toho a nevidi jasny faul

Reagovat
DelPiero137

Faul to bol, len si myslim ze takuto prihravku chcel spravit. Ci by ho Matuidy vzal za clenok akebo nie, neprihral by lepsie. Chcel zariskovat, inak by prihral na istotu na blizsie postaveneho spoluhraca.

Reagovat
ED91

Faul to bol, ale on pokračoval v hre a dojebal to.

Reagovat
valloire

Krále obrali o asistenci

Reagovat
Frantszek

Sakra. Stařec přišel šašit i do italské sekce. To je konec

Reagovat
valloire

tak promiň

Reagovat
Frantszek

Zaslouženě. To je vyloženě herní paskvil. O ničem. Prosím ,řekněte mi někdo o plusech Davide Santona? A kreativitu zálohy jsem nějak nepostřehl.. Asi se vždy udála v nějaké nanosekundě, která mi zrovna unikla.

Reagovat
Alberto Aquilani

Boha, chápem že si nasraný, že šiel cez neho gol, ale buď trocha objektívny. Okrem toho hral zrovna dnes, znova ako v prvých zápasoch, teda výborne - hlavne v druhom polčase. Ronalda si dával úplne vpohode, nepanikáril ani v rozohrávke, kde bol často vinou tej celkovej kostrabatej rozohrávky pod tlakom. Apropo, Mandžukič dáva podobné góly pravidelne, zrovna on je na bránenie týchto situácii možno najnepríjemnejší v lige.

Reagovat
Frantszek

Asi bych se k nemu nemel momentalne vyjadrovat. U me padl na dno zapasem proti Plzni, kdy to vypustil tak, ze jse snad nikdy nikoho nevidel hur branit. Snad ani Perese ci Juana. A to uz je co rict. Kdyz se zaroven koukas na Florka, ktery da do kazdeho matche sto procent, tak se mi chce brecet. Dneska to sice odehral solidne, ale Ronaldo mu to dost usnadnil. Ta horkost ve me zustala, protoze to je druhy zapas po Plzni, co jsem ho videl byt zase u golu, ktery rozhodl zapas.

Reagovat
Alberto Aquilani

Zrovna to ako Florenzi do toho dáva 100 percent je taký zaužívaný stereotyp. Pritom tých zlých zápasov má veľa - napríklad posledný proti Janovu bol hrozný, predtým neviem proti komu to bolo, kedy v malom vápne bol meter za obranou líniou, tým nevystavil hráča do offsidu a pritom nikoho nebránil a skórujúci hráč mal voľnú cestu, pretože ho proste neobsadil - Florenzi proste zaviní X horších gólov ako včera Santon. Ale vieme že Santon sa po prvom slabošom zápase stane znova obeťou a Florík je srdciar, tak mu to prepáčime :-)

Reagovat
Frantszek

Ale zas ten konec vypadal docela nadějně. Tlak tam byl a náznaky šancí. S tím v jaké jsme teď herní krizi, proti momentálnímu Juve to bylo asi ještě solidní. ALe pana EdF bych stejně poprosil, aby opustil lavičku AS.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele