Serie A - preview 11. kola

02.11.2018, 08:48, aktualizováno 04.11.2018, 08:45
Previews
AC Milán začal vyhrávat, posunul se už na čtvrté místo a na něm hodlá vydržet i po zápase v Udinese. Rossoneri za sebou mají řadu konkurentů a jedním z nich je Lazio, které po obědě nastoupí proti SPALu. Sampdoria hraje doma s Turínem, Chievo by se po souboji se Sassuolem rádo dostalo ze záporných čísel...
SS Lazio - SPAL 2013  (neděle 12:30)
V minulé sezoně dokázal SPAL na Stadio Olimpico loupit, ale zopakovat podobný úspěch i tentokrát bude nesmírně obtížné. Lazio před týdnem prohrálo a před vlastními diváky se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu. V souboji se SPAL je velkým favoritem.

Lazio vůbec nezvládlo šlágr kola s Interem Milán a po porážce 0:3 spadlo na páté místo, podobně jako v závěru minulé sezony, ve které právě vzájemný duel rozhodl o postupujícím do Ligy mistrů. Biancocelesti se musejí po další porážce od Nerazzurri rychle vzpamatovat, neboť je čeká důležitý domácí zápas a ve čtvrtek další utkání Evropské ligy proti poslednímu finalistovi Olympique Marseille.

V zápase proti SPAL bude trenér Inzaghi opět spoléhat na střelecké služby Cira Immobileho. Italský útočník se v této sezoně prosadil šestkrát a je jasně nejlepším útočníkem týmu.

SPAL se v minulé sezoně na poslední chvíli zachránil a letos si zatím vede o něco lépe. Po deseti kolech patří týmu z města Ferrary patnácté místo, ovšem už s šestibodovým náskokem před Empoli. Hosté samozřejmě v žádném případě nemají vyhráno, stále potřebují pravidelně bodovat. Na Stadio Olimpico však nebudou mít svěřenci trenéra Sempliciho vůbec co ztratit. Důležitější duely, které budou mít pro záchranu velkou váhu teprve přijdou.

Simone Inzaghi se bude muset vypořádat s absencemi Milana Badelja a Lucase Leivy, oba mají zdravotní potíže. Kompletní nebudou ani hosté, na marodce totiž zůstávají Kurtić, Djourou, Valoti a Schiattarellla.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Wallace, Acerbi, Radu - Marušić, Parolo, Cataldi, Milinkovič-Savič, Lulić - Correa, Immobile
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Bonifazi, Vicari, Felipe - Lazzari, Everton Luiz, Valdifiori, Missiroli, Fares - Petanga, Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.52 - 10.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Chievo se stále nedokázalo vyhrabat z mínusu, kam ho uvrhl bodový odpočet. Nepomohla mu ani změna trenéra a Mussi Volanti dál prohrávají. V neděli odpoledne toho bude chtít využít nevyzpytatelné Sassuolo.

Každý rok se to opakuje. Mnoho lidí si přeje, aby Chievo už "konečně spadlo", protože svými výkony a herní antiatraktivitou diváky nepřitahuje. Ale vždy se Chievu nějakým způsobem podařilo probránit se až k záchraně. Tentokrát se zdá, že už ho smutný osud nemine. K jeho situaci značně přispívá i bodový odpočet, který byl Chievu vyměřen za podvody v účetnictví.

Ale nemá smysl všechno svalovat jen na tohle, protože Chievo zkrátka nehraje dobře. Dříve býval veronský celek známý urputnou obranou a fyzicky hodně náročným herním pojetím, ale letos je nejhorší obranou v lize. Chievo dostalo už 26 branek, o dvě víc než třeba nezkušené Frosinone. No a v útoku to také není žádná sláva, protože Chievo vstřelilo jen osm branek, takže spolu s Boloňou a SPALem je nejméně skórujícím týmem.

Naposledy dostalo Chievo dvě branky od Cagliari. A ani teď ho nečeká nic snadného, protože Sassuolo je v ofenzivě velmi silné. Nastřílelo už 17 branek a ty mu pomohly k současnému devátému místu, což pro trenéra De Zerbiho je rozhodně dobrá zpráva. Sassuolo v poslední době také trochu přestává stačit tempu, ale tentokrát bude favoritem.

Musí zapracovat především na získávání bodů na hřištích soupeřů, protože v této sezoně zatím venku vyhrálo jen jednou. Minulé kolo pro něj znamenalo bod hodně vydřený, neboť s Boloňou se hodně trápilo. Konečnou dělbu bodů zajistil Kevin-Prince Boateng až pět minut před koncem zápasu.

Talentovaný obránce Pol Lirola k nedělnímu soupeři nedávno podotkl: "Chievo Verona je možná poslední v tabulce, ale to nic neznamená, nemůžeme se na to spoléhat. Chievo je doma hodně tvrdý oříšek a od nás to bude chtít stoprocentní výkon. Máme problémy s tím, že inkasujeme v začátcích zápasů a na tom musíme pracovat, protože s postupem času se ta ztráta hrozně těžko dohání," uvědomuje si bek Sassuola.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Bani, Rossettini, Barba - Depaoli, Rigoni, Radovanović, Jaroszyński - Giaccherini - Birsa, Stepiński
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Marlon, Magnani, Ferrari - Lirola, Bourabia, Magnanelli, Rogerio - Berardi, Boateng, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.75 - 3.60 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma Calcio - Frosinone Calcio  (neděle 15:00)
Minulý týden Frosinone poprvé vyhrálo a chuť tří bodů si bude chtít zopakovat i v Parmě. V duelu nováčků budou favoritem domácí, kteří se přeci jenom nacházejí dále od sestupových pozic.

Parma sice poslední dva duely proti Laziu a Atalantě nezvládla a vyšla bodově naprázdno, v tabulce si však hýčká třinácté místo, navíc s náskokem sedmi bodů před osmnáctým Empoli. Navíc svěřenci trenéra D'Aversy mohou poskočit na vyšší příčky, v tomto kole k tomu mají ideální příležitost neboť hostí dalšího nováčka Frosinone, které je předposlední.

Až v desátém kole na půdě SPALu to Kanárkům vyšlo. První vítězství v sezoně přišlo tak trochu nečekaně, přeci jenom SPAL se pyšnil dobrou formou a byl v zápase papírovým favoritem, jenže Frosinone předvedlo parádní efektivitu a třemi brankami rozhodlo o svém vítězství. Kritizovaný kouč Longo teď doufá, že jeho svěřenci ze sebe setřásli nervozitu a na výhrou ve Ferraře navážou a to nejlépe hned na severu Itálie v Parmě.

Loni se oba týmy potkávaly v Serii B, kde si nakonec zajistily postup mezi nejlepší celky Itálie. Vzájemná měření sil skončila pokaždé výhrou domácího celku a i proto je Parma papírovým favoritem.

Domácí Ducali trápí rozsáhlá marodka. Pro utkání s Frosinone nebudou k dispozici Sierralta, Dimarco, Munari, Dezi a dlouhodobě potrestaní Barillá a Calaió. Problémy má i Frosinone a kouč Longo nemůže počítat s Paganinim, Dionisim, Ardaizem a Hallfredssonem.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alvés, Gagliolo, Gobbi - Rigoni, Stulac, Deiola - Siligardi, Ceravolo, Gervinho
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Ariaudo, Capuano - Zampano, Chibsah, Maiello, Beghetto - Campbel - Ciano, Ciofani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.51 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Turín FC  (neděle 15:00)
Sampdoria stále nevzdává sen o pohárech a bojuje o vyšší místa. Do zápasu s Turínem jde sice po poslední porážce, ale má podporu domácího publika. Turín má hodně nevyzpytatelnou formu, ale už pět duelů neprohrál.

Sampdoria patří k italským klasickým týmům Serie A stejně jako Turín. Oba soupeři už spolu sehráli jen v rámci Serie A 102 duelů. Častější důvod k oslavám mělo turínské FC, neboť Býci si připsali tři body ve čtyřiatřiceti případech. Nejčastějším výsledkem je remíza, kterou skončilo už 39 zápasů. V přítomnosti má lepší pozici Sampdoria Janov, která obsadila sedmou příčku s patnácti body na kontě a nechce se jí vzdát.

Naposledy se jí ale vůbec nedařilo. Proti domácímu AC Milán sice neodehrála zase tak špatné utkání a dlouho to vypadalo na vyrovnanou partii, ale tři body díky poslední brance Susa brali domácí hráči. Střelcem první branky Dorie byl v tomto utkání záložník Riccardo Saponara, kterému se v přístavním městě daří a rád by zde zůstal co možná nejdéle.

"Vím, že jsem v poslední době neměl moc štěstí a nenaplňoval jsem svůj potenciál tak, jak bych si sám přál. Ale je to za mnou, teď se soustředím jen na své výkony na hřišti a cítím, že jsem našel to správné místo pro rozvoj. Miluji zdejší prostředí i život v Janově a v klubu se cítím chtěný. Proti AC jsem dal gól, ale ten bych vyměnil za naši výhru. Tak třeba se dočkáme tentokrát proti Turínu," sdělil ofenzivní záložník.

Námořníci se musí v zápase proti Býkům obejít bez obránce Murrua, jehož místo pravděpodobně zaujme Sala. Oporou obrany je pak mladý stoper Andersen, který jednak hraje velmi sebevědomě a jednak ještě nechyběl ani minutu. Další velkou zbraní je útočník Grégoire Defrel, jenže se však zranil a místo něj nejspíš uvidíme Kowńackiho. Trenér Walter Mazzarri má tu výhodu, že se může spoléhat na veškeré své opory.

Turín neprohrál už v pěti posledních duelech, i když je fakt, že dvě výhry z těchto zápasů se urodily proti jasným outsiderům. V minulém kole ale Turín ukázal, že když má den, je hodně nebezpečným soupeřem pro kohokoli, neboť Fiorentina na něj nevyzrála a jen si s ním rozdělila body. V tomto utkání byl vyloučen trenér Mazzarri, který po protestech byl odeslán na tribunu a na lavičce nebude.

Prezident Urbano Cairo se jej ale zastal. "Je pravda, že trenér protestoval, ale nechápu, proč byl vyloučen. Nebyl vůbec agresivní, a to jak fyzicky, tak ani slovně. Chtěl jen mluvit s arbitrem. Je to velký profesionál, který umí zachovat chladnou hlavu. Jsem si jistý, že i bez něj na lavičce to tým zvládne," dodává prezident.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Andersen, Tonelli, Sala - Linetty, Ekdal, Praet - Saponara - Kowńacki, Quagliarella
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N’Koulou, Moretti - De Silvestri, Meité, Rincon, Baselli, Aina - Iago Falqué, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.27 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Atalanta Bergamo  (neděle 18:00)
Po dvou nerozhodných výsledcích chce Boloňa opět zaútočit na tři body, ale v domácím prostředí stadionu Renato Dall'Ara jí čeká nevyzpytatelný soupeř z Bergama. Atalanta se po špatném začátku zvedá a po dvou výhrách v řadě nastoupí proti oblíbenému soupeři.

Atalanta dokázala loni Boloňu porazit v obou případech a celkově s ní má výrazně lepší vzájemnou bilanci. Do role favorita jí to podle slov trenéra Gasperiniho nestaví, Nerazzurri sice minulý týden opět zvítězili, ale stále se nacházejí až na čtrnáctém místě tabulky. "Je to velmi vyrovnaná liga a pořadí je velmi těsné. Abychom poskočili tabulkou, potřebujeme vytvořit dlouhou, pozitivní sérii," prohlásil trenér Nerazzurri Gian Pier Gasperini.

"Boloňa je tým, který se od minulé sezony příliš nezměnil. Mají svého ducha i svého trenéra, Filippa Inzaghiho si velmi vážím. Chceme udělat dobrý výsledek, zároveň si jsme vědomi úskalí, které toto utkání přináší. Neexistují jednoduché zápasy, zvláště proti týmu, který dva zápasy v řadě neprohrál," nechal se slyšet zkušený hostující kouč. Atalanta před týdnem porazila Parmu 3:1 a před tím Chievo 5:1, takže se zdá, že je vše na nejlepší cestě.

Domácí Boloňa sice opustila sestupové příčky, ovšem stále je až na sedmnáctém místě, takže rozhodně nemá vyhráno. Kouč Filippo Inzaghi je nadále pod velkým tlakem, ale vedení klubu mu prozatím důvěřuje.

Filippo Inzaghi nemůže počítat pouze s Mattiellem, jinak je jeho kádr kompletně připraven. Jeho protějšek Gian Pier Gasperini má více starostí a v zápase na stadionu Renato Dall'Ara budou chybět Varnier, Masiello a Tumminello.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, Gonzalez, Helander, Mbaye - Poli, Pulgar, Svanberg - Orsolini, Santander, Palacio
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Beriša - Toloi, Palomino, Mancini, Hateboer - De Roon, Freuler - Gosens - Gomez, Iličič, Barrow
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.04 - 3.84 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - AC Milán  (neděle 20:30)
Čtvrtý AC Milán cestuje do Udine s cílem zvítězit a potvrdit stávající pozici. Milánští se dostali na cílové příčky po dlouhé době a neradi by je hned opouštěli. V Udine čeká Gattusův tým těžká práce, na Stadio Friuli už tři roky nevyhráli, navíc domácí se chtějí po černé sérii předvést.

Udinese pod trenérem Velazquezem stále nenašlo optimální rytmus a výsledkově se stále trápí. Zebry sice před týdnem ukončily čtyřzápasové čekání na bod, když remizovaly v Janově 2:2, ale v tabulce jim pořád patří až šestnácté místo. Sestupové pásmo se Udinese výrazně přibližuje a tři body ze zápasu s AC Milán by se hodily. Domácí tým sice nebude favoritem, ale s Milánem už několikrát dokázalo bodovat. Z pěti posledních zápasů má Udine dokonce lepší vzájemnou bilanci!

"Je to ošemetný zápas. Vždycky jsem se na tomto stadionu snažil. Nechci slyšet o zraněních jako výmluvách. Udinese bude hrát zítra agresivně, energicky a my na to musíme být připraveni. Navzdory všem zraněním musíme hrát jako tým. Vyvinuli jsme tolik úsilí, abychom se dostali na pozice zaručující Ligu mistrů, takže tu chceme zůstat," prohlásil na tiskové konferenci kouč Milána Gennaro Gattuso.

AC v týdnu zvládlo dohrávku s Janovem a posunulo se už na čtvrté místo. Situace na pohárových příčkách je však nesmírně vyrovnaná a jakékoliv klopýtnutí bude mít za následek, že Rossoneri z TOP4 opět vypadnou. Utkání na Stadio Friuli je pro Milán velmi důležité, zároveň půjde o generálku na další utkání Evropské ligy. Ve čtvrtek se totiž Rossoneri představí v Seville na půdě Betisu, se kterým v prvním zápase prohráli.

Na obou stranách je spoustu absencích, takže v tomto směru si oba celky nemají co vyčítat. Udinese bude postrádat Badua, Ingelssona, Pezzellu, Teodorczyka, Machíse a Nuytincka, zatímco hosté do Udine nepřivezli Striniće, Caldaru, Bígliu, Bonaventuru i obránce Calabriu. Dobrou zprávou je alespoň návrat Riccarda Montoliva.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Opoku, Troost-Ekong, Samir - Pussetto, Fofana, Mandragora, Barák, Larsen - De Paul - Lasagna
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Suso, Kessié, Bakayoko, Calhanoglu, Laxalt - Higuaín, Cutrone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.32 - 3.63 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Janov CFC  (sobota 15:00)
Inter v posledních týdnech opět našel svůj rytmus a podává dlouhodobě vyrovnané výkony. A protože ho už v úterý čeká další duel s Barcelonou, jeho ligové utkání se trochu netradičně odehraje už v sobotu od tří hodin.

Nerazzurri mají za sebou povedené utkání s Laziem, v němž si napravili chuť i statistiky po nepovedeném zápase s Barcelonou. Konfrontace s katalánským mistrem se Interu moc nepovedla, ale jeho sen o postupu ze skupina stále žije a má poměrně reálné obrysy. Ještě než se Inter znovu pustí do Barcelony, musí se soustředit na další důležité klání. Na San Siru se totiž objeví nevyzpytatelný Janov.

Trenér Luciano Spalletti odvádí velmi dobrou práci a její výsledky vynesly Inter na současnou druhou příčku hned za Juventus. O druhé místo se sice dělí s Neapolí a hned za ní jsou i týmy jako AC Milán nebo Lazio, ale oproti loňskému roku se fanoušci Interu mohou opravdu radovat z toho, jak tým vypadá a jak se prezentuje. Vidět to bylo i z poslední konfrontace s římským celkem, nad nímž Inter zvítězil až překvapivě snadno rozdílem tří branek.

Brankář Interu Daniele Padelli v rozhovoru pro InterTV uvedl: "Moje srdce bije pro tyto barvy. Jsem tu opravdu šťastný, protože je to moje rodina. Celý klub se snaží, aby tady byla přátelská a rodinná atmosféra pro všechny. Ať už hrajete v základu nebo ne, každý je tu profesionál. Úkolem nás všech je dělat maximum pro to, abychom byli co nejsilnější. Já jsem vždy připraven, pokud trenér Spalletti bude chtít, abych nastoupil, dodala někdejší opora Turína.

Dobrou zprávou pro trenéra Spallettiho je fakt, že má k dispozici téměř všechny hráče, protože mu chybí jen Radja Nainggolan. Je proto možné, že se za Maurem Icardim objeví mladík Lautaro Martinez. Janovu budou chybět dva zranění hráči, kterými jsou veteráni Marchetti a Spolli.

V zápasech mezi Interem Milán a CFC Janov panuje už dlouho taková nepsaná "dohoda", protože v posledních pěti letech vždycky vyhrál domácí tým. A zřejmě to tak dopadne i nyní. Janov sice má ve svém středu výtečného kanonýra Krzysztofa Piąteka, který má na kontě už devět branek, ale to mu zápasy v posledních týdnech také nevyhrává.

Janovští Grifové nevyhráli už čtyři po sobě jdoucí zápasy a po minulé porážce od AC Milán v rámci odloženého prvního kola si rovněž připsali porážku. "Nehráli jsme vůbec špatně a měli jsme si rozhodně odnést z toho utkání víc. Proti AC jsme ukázali, že umíme bojovat a že se nevzdáváme. Inter bude podle mého názoru ještě složitějším soupeřem. Musíme se naučit lépe proměňovat naše šance," hlásí mladý útočník Cristian Kouamè.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D’Ambrosio, Škriniar, De Vrij, Dalbert - Gagliardini, Brozović - Politano, Mário, Perišić - Martinez
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Criscito - Pereira, Romulo, Sandro, Bessa, Lazović - Kouamè, Piątek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.80 - 9.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AS Řím  (sobota 18:00)
V sobotu v podvečer se hlavní pozornost fotbalových fanoušků v Itálii přesune do Toskánska, kde se odehraje utkání domácí Fiorentiny a AS Řím. A máme se na co těšit, protože za posledních 11 let se žádný jejich střet neobešel bez branek.

Na stadionu Artemia Franchiho bude v sobotu od šesti hodin vše připraveno k duelu dvou velmi ambiciózních týmů. Domácí Fiorentina si pro tento rok dává nucenou pauzu od evropských pohárů, ale ráda by se do nich co možná nejdřív vrátila. Římanům to v Evropě jde zatím na výbornou, ale jejich výsledky v rámci elitní italské ligy jsou mnohem horší.

Fialky se solidně rozjely a zpočátku mohli fanoušci chodit na fotbal s nadšením, protože sympatický tým pod vedením trenéra Stefana Pioliho válcoval soupeře. V poslední době se však Fiorentině nedaří tak, jak by si její fandové přáli. Fialky mají za sebou několik nepříliš povedených vystoupení. Za posledních pět duelů vyhrály jen jednou a dvakrát byly poraženy. Ani minulé kolo nebylo k Fiorentině moc přívětivé, protože favorizovaný tým si odvezl z Turína jen bod za remízu 1:1 s domácími Býky.

Další nepřesvědčivý výkon a další ztráta. Fiorentina je i kvůli tomu na současném šestém místě a prvních pět týmů tabulky se jí vzdaluje. Fiorentinu může těšit především její obrana, která sice stále tak trochu trpí tragickou ztrátou Astoriho, ale výsledkově se to nijak neprojevuje. Naopak, Fialky dostaly zatím jen osm branek, což je o pět míň než AS. Proti Římanům se jim ale doma moc nedaří a za posledních 18 let zde domácí vyhráli jen třikrát.

Při posledním střetnutí dával jednu ze dvou branek Fialek Marco Benassi. "Čeká nás hodně těžké utkání, protože Řím je výborným týmem s mnohem hvězdami. My jsme oproti nim dost nezkušení. Z minulých let víme, že se proti AS nehraje snadno, ale možná o to víc toužíme po vítězství. Cítím, že můžeme vyhrát, protože tento rok je zde skvělý kádr. Naším cílem zůstávají evropské poháry, i když konkurence je hodně veliká," míní opora záložní řady.

Výhodou trenéra Pioliho je fakt, že nikdo z tahounů základní formace není zraněn. Římané takové štěstí nemají a postrádají Ricka Karsdorpa, Diega Perottiho nebo Daniela De Rossiho, který se nakonec nestihl uzdravit. Nově se zranil také mladý bek Luca Pellegrini, který bude pár týdnů mimo hru. A své zranění ještě úplně nedoléčil ani Javier Pastore.

Kapitán De Rossi se zranil v minulém kole, které postavilo Římany před těžkou zkoušku v podobě Neapole. Nad domácími sice AS vedlo i bez podpory vlastních fanoušků, ale v 90. minutě inkasovalo vyrovnávací gól z kopačky střídajícího Driese Mertense. Výsledkově je bod možná dobrou vizitkou, ale předváděná hra neodpovídala účastníkovi Ligy mistrů.

Celkově v této sezoně AS podává velmi nevyrovnané výkony a herně se trápí především v utkáních s outsidery. Zatímco Liga mistrů je pro Vlky potěšením i z hlediska výkonů, Serie A už tolik radosti nenabízí. Proti Viole by se to ale mohlo změnit.

Myslí si to alespoň někdejší útočník Ciccio Graziani, který nastupoval za oba soupeře. "V sobotu to bude určitě krásné a napínavé utkání. Řím podle mě do Florencie přijede jako favorit s touhou vyhrát a navíc si myslím, že ji kvalitativně převyšuje. Fiorentina musí hrát hodně chytře a obezřetně, aby uspěla," předvídá Graziani.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Gerson, Veretout, Benassi - Chiesa, Simeone, Pjaca
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, Nzonzi - Ünder, Pellegrini, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.49 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Cagliari Calcio  (sobota 20:30)
Vedoucí Juventus čeká utkání, ve kterém se od něho čekají tři body a které je zároveň generálkou na druhý zápas s Manchesterem United. Cagliari nedokázalo Juventus porazit devět let a ani tentokrát necestuje do Turína v roli favorita, na druhou stranu už tři zápasy v řadě neprohrálo a na Allianz Stadium chce překvapit.

Juvetus už doma klopýtl, před 14 dny pouze remizoval s FC Janovem 1:1 a vůbec poprvé v lize ztratil body. Na čele celé soutěže se však nic nezměnilo, Bianconeri nadále vedou, navíc před druhým Interem Milán mají dostatečný šestibodový náskok.

Předsezonní cíle se domácím zatím rýsují dobře. Juventus vede ligu a další body bude chtít přidat v zápase s Cagliari. Juventus rovněž vede skupinu Ligy mistrů, kde neztratil ani bod a už v úterý si bude moci zajistit postup do další fáze, když porazí Manchester United. Nejprve je tu ale zápas s Cagliari. "Nebude to snadné. Zápasy se vyhrávají na hřišti a my si nemůžeme dovolit doma ztratit body. Cagliari je tý, který v Itálii nejvíce běhá, jsou velmi rychlí a silní ve vzdušných soubojích, protože mají Pavolettiho. Chceme se vrátit k výhrám na našem stadionu, pak budeme přemýšlet nad Ligou mistrů," nechal se slyšet trenér Massimiliano Allegri.

Cagliari má s Juventusem negativní bilanci, z deseti posledních zápasů osm prohrál a nic se od něho nečeká ani v sobotu. Rossoblu mohou v Turíně jenom překvapit. Svěřenci Rolanda Marana se aktuálně potýkají s dobrou formou, tři zápasy už neprohráli a naposledy doma udolali Chievo 2:1. Sardinský celek se po deseti kolech nachází na dvanáctém místě.

Hosté se na půdě favorita musí obejít bez Klavana, Faríase a Lykogiannise. Juventus je na tom úplně stejně, zdravotní potíže mají Emre Can, Chiellini a útočník Bernardeschi.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Benatia, De Sciglio - Bentancur, Pjanič, Matuidi - Costa, Dybala, Ronaldo
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacante, Ceppitelli, Padoin - Ionita, Bradarić, Barellá - Castro - Joao Pedro, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.32 - 17.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Empoli FC  (pátek 20:30)
Neapol touží po dvou remízách konečně znovu zvítězit a ideální šance se jí k tomu naskýtá už v pátek. Trochu netradiční čas pro italskou kopanou ji na domácí půdě postaví před test v podobě Empoli. I když vzhledem k formě soupeře se asi překvapení očekávat nedá.

V pátek večer se v Itálii většinou fotbal nehraje, ale tentokrát to bude výjimka. Nasazení Neapole si totiž žádá její nabitý program, neboť už v úterý večer čeká na Neapol rozhodující klání proti Paris Saint-Germain v rámci Ligy mistrů. Času na přípravu a odpočinek tedy není mnoho a je jasné, že by hráči mohli mít v hlavách právě ostře sledovaný a s napětím očekávaný duel s Pařížany. Teď se ale musí soustředit jen na Empoli.

Neapol má za sebou dvě remízy, které by ráda ukončila výhrou. Nejprve ji dost sil stála návštěva Paříže v Lize mistrů a těžce vybojovaná remíza 2:2. Pak se v Neapoli představil další náročný soupeř. AS Řím dokonce nad domácími vedl po brance El Shaarawyho, jenže Neapol se nevzdala. Po většinu utkání jasně dominovala a několikrát se dostala do velké šance. Z nich ale dokázala proměnit jen jednu, v 90. minutě stanovil konečný výsledek na 1:1 Dries Mertens.

K současné Neapoli žurnalista italské verze Sky Sports Riccardo Trevisani řekl: "Neapol musí být hodně zklamaná z toho, jak se poslední duel s Římem vyvíjel. Byla jednoznačně lepším týmem a zasloužila si vyhrát, ale nedopadlo to. Přitom má velmi dobrý kádr. Myslím, že tak 18, 19 hráčů je nadmíru kvalitních a mohli by hrát v základu v každém evropském velkoklubu. Umění trenéra Ancelotti spočívá v tom, že je umí protočit a dostat z nich maximum, aniž by destabilizoval kádr."

Neapoli se zase tak moc v lize nedaří a už několikrát si připsala hodně překvapující výsledek. V současné době jí na Juventus Turín chybí šest bodů a sídlí na třetím místě, protože do formy se dostal Inter Milán s lepším skóre. Neapol za posledních deset zápasů ve všech soutěžích vyhrála jen šestkrát. Proti Empoli se jí ale poslední dobou velmi daří. Za posledních deset let se ani jednou nestalo, že by se diváci nedočkali žádné branky.

Neapol vyhrála už tři poslední vzájemné duely v řadě a na ně bude chtít nyní navázat. Empoli se ze tří bodů na půdě soupeře radovalo naposledy v roce 2008 a to už je hodně dlouhá doba. Mimo hru jsou zranění Verdi s Ounasem a trenér Ancelotti jistě udělá další změny před utkáním s PSG. Empoli má tu výhodu, že mu nechybí žádná z opor.

Z Empoli už do Neapole zamířilo několik hráčů, naposledy Elseid Hysaj nebo Piotr Zieliński. A právě příklad mladého Poláka by rád následovala další opora Empoli, Rade Krunić. "Samozřejmě se na duel s Neapolí velmi těším, protože to je skvělý a zkušený tým, který má výtečného trenéra. S ním bych jednou opravdu rád pracoval. S Piotrem Zielińskim se dobře známe a umím si představit, že pokud by se mi pořád dařilo, následoval bych jeho kroky."

Empoli se v současné době hodně trápí. Usedlo až na 18. příčku a na jeho kontě je pouze šest bodů. Za posledních deset duelů se mu povedlo vyhrát jen jednou, hned v prvním kole nad Cagliari. Od té doby se především výsledkově trápí. Naposledy Empoli doma nestačilo na Ronaldův Juventus Turín.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Malcuit, Maksimović, Koulibaly, Hysaj - Callejón, Rog, Diawara, Zieliński - Insigne, Mertens
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Provedel - Di Lorenzo, Silvestre, Rasmussen, Antonelli - Acquah, Capezzi, Bennacer - Krunić, Zajc - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.25 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC1091021:728
2.Inter Milán1071216:622
3.SSC Neapol1071219:1122
4.AC Milán1053220:1418
5.SS Lazio1060413:1218
6.ACF Fiorentina1043316:815
7.UC Sampdoria1043314:715
8.AS Řím1043317:1315
9.US Sassuolo1043317:1615
10.Turín FC1035212:1214
11.Janov CFC1042416:1914
12.Cagliari Calcio103439:1113
13.Parma Calcio1041510:1413
14.Atalanta Bergamo1033417:1212
15.SPAL 2013104068:1312
16.Udinese Calcio1023510:159
17.Bologna FC102358:149
18.Empoli FC101369:156
19.Frosinone Calcio101279:245
20.Chievo Verona100288:26-1
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (243)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vsadím si na remízu Neapole

Reagovat
Pinturicchio

To ty peníze dej radši zrovna mně ... Empoli vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Plichticka by nebola zla. GL.

Reagovat
Largo

Empoli hraje dobrej fotbal, ale je šíleně neproduktivní. Neapol zřejmě udělá hodně změn, tak nevím nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to zlomí, AA nejde nepřát udržení.

Reagovat
Largo

Jo, sympaťák. Líbí se mi jeho styl, ale bohužel Empoli nemá štěstí a není vůbec efektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

I to ale jde za trenérem, bohužel. Ve druh= lize ničili všechny, co k nim přišel. Styl je super, ale měli i posílit, třeba hostovačkami mlaďochů z lepších týmů. Mezi B a A je pořád veliká mezera.

Reagovat
Pipo123

Buffon

“I could have considered Lazio,” the Italian said, “because the fans have always treated me like a champion, a man to be honoured.” Buffon then added: “This has an important value, but I think the best solution was to leave Italy, to expand my world of knowledge.“

Velka Skoda, vidiet ho u nas by bolo fantastické

Reagovat
Pinturicchio

Brrrr, strašná představa.

Reagovat
smazaný uživatel

Gigimu jebe, kvli fanouškům :D To by zabil úplně. Jedině Parma by dávala smysl.

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

*Fasisticke

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol zakopne si myslim vela zmien liga majstrov v utorok. a empoli uz tu smolu musi zlomit hraje pekny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

No nezakopol...

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladané zostavy na zajtra:

LGDS: INTER (4-2-3-1): Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Dalbert; Gagliardini, Brozovic; Candreva, Borja Valero, Perisic; Martinez.

CDS: Inter (4-3-3-) Handanovic; Vrsaljko, De Vrij, Skriniar, Dalbert; Gagliardini, Brozovic, Joao Mario; Politano, Icardi, Perisic.

Reagovat
Votas

hlavně, že je Radja v nominaci. By mohl dostat pár minut a být ready na Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl být mimo několik týdnů? On je hrozné hovado, regeneruje 3x rychleji než ostatní. U nás hrával se zraněními, které by jiné hráče odstavily.

Bez tohoto daru už by si ani nehrál s jeho přístupem.

Reagovat
Inter Eterno Amore

je ako hokejista, čo chce hrať playoff za každú cenu

Reagovat
Rudnevs

Pre tunajších Interistov - hovorí vám niečo meno Christian Madeo?

Reagovat
BaggioRoberto

Hoši nevíte jak sehnat lístky na AC - Juve? To meli nejdriv jen pro pernamentkare a fanclub a dneska začal volnej prodej v 10 a bylo to hned pryč. Jsou tam jen listky pro hosty ale tam je zas potreba karta tessera tifosi.

Reagovat
Pinturicchio

Forza Empoli

Reagovat
Pinturicchio

... to by bylo.

Reagovat
olis

Kalidou

Reagovat
mastakillah

Merteeeens

Reagovat
Pipo123

Neapol hraje fajn futbal, majú formu a ten štadión vyzerá prázdno, čo sa tam deje že návštevnosť upadá?

Reagovat
olis

utorok je PSG, tam bude plno, ale ide to dole to je pravda, nie je to ziadna slava. Dlhodoby priemer je zhruba 40 tisic, ked si pozriem cisla z casov ked tam hral Maradona tak vtedy bol priemer 50 - 60 tisic. Tych dovodov bude asi viac, od stavu stadionu, cez financie az po to ze pre vela ludi je pohodlnejsie a aj vyhodnejsie si to pozriet v tv.

Reagovat
Pipo123

já som dneska práve čítal priemer v tejto sezóne a Neapol mal menej než Lazio a to je už čo povedať, zaujímavé

Reagovat
olis

njn, najprv boli protesty proti ADL na zaciatku sezony a to tiez nepomohlo, vy mate zatial velmi dobry priemer, skoro 40 tisic, minulu sezonu ste mali 30 takze zatial velky skok hore ale odohralo sa zatial malo kol

Reagovat
cresposuper

Odkial mas tie cisla? Ja som nasiel, ze Lazio ma 34,7 (minuly rok 33) a Napoli 28 (minuly rok 43).

https://www.worldfootball.net/attendance/ita-serie-a-2017-2018/1/

Reagovat
olis

http://www.stadiapostcards.com/A18-19.htm

ked chces starsie sezony tak v linku iba prepisuj cisla, a teraz som si vsimol ze s tym Laziom som sa sekol, vtedy som sa pozeral na stlpec max. kde maju 40 tisic

Reagovat
rossoneri89

Pozerám že Milanske kluby to držia ako tak hore ... Juventus to trošku dosral s kapacitou ... Mohli vybudovať trocha väčší štadión ..

Reagovat
Largo

Tak třeba minule nepustili fanoušky AS na zápas z bezpečnostních důvodů, což tý průměrný návštěvnosti moc nepřidá.

Reagovat
smazaný uživatel

No a súper zo spodu tabuľky...

Ale chcelo by to moderný štadión pre cca 40 000 divákov, to je isté.

Reagovat
olis

ale to potrva este minimalne 10 rokov ak nie viac, ideal by bol podla mna 50 tisic ale 40 musi byt minimum

Reagovat
smazaný uživatel

Iste, tých 50 000 by Neapol mohol vypredávať.

Reagovat
smazaný uživatel

S Milánem největší aglomerace v IT. Juventus, Milány, Neapol i AS by měly mít všecny stadion pro 60-70 tisíc a víkend co víkend plné !!!

Reagovat
Pipo123

Problemom je ze fans chodia len na šlágre, pridu na tu TOP 6 a hotovo, Zvysok ich netrapi. Nemyslim si ze nove štadióny by pomohli, ta kultúra povzbudzovania nie je ako napr v Nemecku kde idu fans na svoj klub a nie na supera. Suboj proti slabším súperom si pozrú radsej doma pri TV.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
Frantszek

tahle sezona 28.729

Reagovat
Rip

Chtěli by dobré výsledky a hvězdné hráče v týmu, ale chodit na zápasy a finančně je tím podpořit to nééé.

Reagovat
mastakillah

Dries <3

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

To už je krutý

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cizinec

Forza Inter

Reagovat
PISTOLERO

Inter dneska nevysila Digi?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Veru nie

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na sedmičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se ta cháska trochu odváže proti děckám, i když nepochybuju o tom, že dostaneme. Doufám, že Pioli naordinuje svým aktivitu, protože jen tak můžeme dát góly.

Poločas 2-1, po střídání do hry dvojice Pastore-Schick vyhrajeme díky poslední 15minutovce 3:2, góly Gerson, Chiesa - Stephan, Schick 2x

Očekávám Olsen magic, Viola 27 střel na kasu, jak už jsme si zvykli.

Reagovat
Gimme

Údajně má nastoupit Zaniolo na trequartistovi a Lorenzo se má posunout na původní místo, kde vždycky zahrál hovno

Reagovat
Lech

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!! Lautaro konečně

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne pred 6. rokmi sme porazili Juve na ich štadióne 1-3. A to ten jediný gól Juve ani nemal platiť ako všetci vieme

Reagovat
Inter Eterno Amore

*6 bez bodky

Reagovat
Eldarion

Nj a to je asi tak váš jediný "úspech" za tie roky

Reagovat
Inter Eterno Amore

veru tie výhry v DDM nie sú úspechy to je povinnosť

Reagovat
ED91

Reagovat
Inter Eterno Amore

A že ich to AC teda malo v tom období

Reagovat
Eldarion

AC bolo mega chudobné za tie roky a vyhralo aspoň tu jednu nevýznamnú Supercoppu, kdežto Inter aj po stomilionových investíciach rovnako bieda a tragédia

Reagovat
Inter Eterno Amore

Supercoppa nikoho nezaujíma

Reagovat
Inter Eterno Amore

Mega chudobné AC očkať kde boli tie fotky fanúšikov #wearesorich

Reagovat
smazaný uživatel

INTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 6 De Vrij, 37 Skriniar, 29 Dalbert; 5 Gagliardini, 77 Brozovic; 16 Politano, 15 Joao Mario, 44 Perisic; 10 Lautaro.

A disposizione: 27 Padelli, 2 Vrsaljko, 8 Vecino, 9 Icardi, 11 Keita, 13 Ranocchia, 14 Nainggolan, 18 Asamoah, 20 Borja Valero, 23 Miranda, 87 Candreva.

Allenatore: Luciano Spalletti

GENOA: 97 Radu; 14 Biraschi, 17 Romero, 3 Gunter; 32 Pereira, 8 Romulo, 30 Sandro, 24 Bessa, 22 Lazovic; 19 Pandev, 11 Kouamé.

A disposizione: 25 Vodisek, 23 Russo, 5 Lisandro Lopez, 9 Piatek, 10 Lapadula, 15 Mazzitelli, 33 Lakicevic, 40 Omeonga, 44 Veloso, 45 Medeiros, 87 Zukanovic, 88 Hiljemark.

Allenatore: Ivan Juric

Najlepší kanonieri na obidvoch stranách nehrajú, to sa tréneri asi dohodli

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak v 2. polčase ten Piatek isto nastúpi ak nie je zranený hm

Reagovat
Pipo123

Piatekovo kúzlo sa uz vytráca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemůže to být i změnou toho trenéra?

Reagovat
Pipo123

Skor si myslim ze to nie je taky suter ako si vsetci mysleli, vysiel mu štart sezony, teraz bude rad ak da obcas gol.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes lautaro 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky dobry stream na Inter prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Gagliaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuuuuuuuuuu dejme jim 7

Reagovat
Inter Eterno Amore

neznášam tie rohy na krátko, ale paradoxne nám to dnes pekne vychádza už len góly chýbali

Reagovat
Inter Eterno Amore

pome Bobby hetrik

Reagovat
Pinturicchio

Bobby? Bobby je Bettega a já.

Reagovat
Inter Eterno Amore

a Mancini

Reagovat
Pinturicchio

To radši ten Gaglia.

Reagovat
Panděvova ofina

Lautaro se sice snaží, ale na základ to ještě určitě není. Ono by to bylo možná jednodušší, kdyby mrzutej Perišič pokaždé neposunkoval, když ho někdo vynechá z akce.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Perišića posadiť

Reagovat
Gimme

Reagovat
smazaný uživatel

A Patkovo kouzlo je to tam....

Reagovat
Dejwa

Tak kdy se vrátí Ballardini?

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2 týždne ale o mesiac je v hre späť Jurić.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas Jsem rád že se trefili lavičkoví hráči, snad jim to dodá sebevědomí a chuť se dále prát o základ.

Reagovat
Deki

Válec <3

Reagovat
Pinturicchio

Chlapi, tvle, nepoužívejte tuhle "<3" zženštilou buzeranštinu.

Reagovat
Deki

proč ne? používám všude, jen tady se z toho nestane smajlík

Reagovat
Pinturicchio

Mi to právě přijde hrozně přihřáte, v téhle formě ... jak nějaká 15 leté pičina na FB.

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak skús alt+3

Reagovat
Deki

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Jurić je bůh

Reagovat
Deki

Dá se někde vsadit na další výměnu trenéra?

Reagovat
10

takovej kurz ani nemá cenu vypisovat

Reagovat
smazaný uživatel

J. Mario 1 gol + 3 asist. snad se rozjizdi bylo by to super.

Reagovat
Inter Eterno Amore

jednoznačne MOTM

Reagovat
Mihal

ešte ho dopíšu na jarnú časť LM ak sa to dá a ak sa tam samozrejme dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to vůbec je?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý najdrahší príchod v histórii Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ho ještě nějak nestihl zaregistrovat

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, že či na LM nemal radšej šetriť Maria I keď on ho ani nezapísal na súpisku hráčov pre LM Inak aktuálne je Mario v lige produktívnejší ako jeho kamaráti zo zálohy - Nainggolan, Brozovič, či Vecino A to ešte odohral len svoj druhý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ako teraz ma trošku Mario na*ral lebo ho začínam mať rád ale kto vie Barca by ho predsa len skôr vymazala ako Janov, tam bude platnejší Radja. Ak postúpime zo skupiny, čo vyzerá nádejne tak tam asi Špall vymení Maria za Borju? Aj keď Borju má rád lebo má tiež plešku, takže nwm :/

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nie Florenzi v zalohe, kto tam bude branit. Dnes bude svajciarsky emental.

Reagovat
Koubinhor

Forza Inter prakokoti

Reagovat
Pinturicchio

"Forza Inter", "Oblíbené Inter" ... prakokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to bolo za penaltu pre Fiorentinu?

Reagovat
RickNash

Simeone si stihl predkopnout míč, ucítil rukavice na noze a šel k zemi. Neznám ligu, kde by se to nepisklo, ale pro mě to teda pecka není.

Mimochodem - koukám ve Florencii, budu tu ještě týden, máte nějaké tipy, co si nenechat ujít?

Reagovat
Maritazzi

Monkey bar je správná díra hned u centra, garantuju výbornej večer.

Reagovat
Alberto Aquilani

Poďme si povedať pozitíva:

-Zaniolo je fakt obrovský talent. Už teraz je hotový do veľkého futbalu. Čo na ňom kvitujem je to, že nemá 15 kilov, ale má naozajstnú svalovú hmotu už v tak mladom veku.

A tuto to končí

Strach a hrôza. Futbal bez systému a nápadu. Korunku tomu dalo krásne Cengizove áčko Simeonemu. Sharaawy nespravil nič dobre a Džeko spravil dobré veci len pre Fiorentínu.

BTW - tá penalta "prešla" VARom? Veď to bolo úplne čisté, ešte pre istotu Simeone Švéda kopol do ksichtu a najlepšie bolo, ako videl, že už loptu nestíha, ako sa tam elegantne hodil... ty vole

Reagovat
10

všechny penalty "prochází" VARem...akorát tam sedí Orsato

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Banti už v é chvííli dávno neměl kontrolu nad utkáním.

Furt se to dalo otočit.

Reagovat
Maritazzi

Tým s mentální silou a fungující zálohou by tuhle Violu zašlapal do země, takhle to jen bylo, jestli jim vyjde nějakej brejk nebo nám spadne haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
cresposuper

Hovoril som, ze Zaniolo je super, toho sme nemali pustat.

Reagovat
Gimme

Nejvíc doteků s balonem měl Olsen. Možná by stalo za to ho šoupnout někam do zálohy, když ho kluci tolik rádi zásobují...

Reagovat
Largo

Reagovat
10

podoba Pezzely s Badeljem je docela mindfuck

Reagovat
Largo

Taky jsem si dneska docela často říkal, že přece hraje v Laziu

Reagovat
Pipo123

Bodaj by tam hrali obaja ...

Reagovat
Largo

Chápu.

Reagovat
Maritazzi

Tým bez duše, absolutně žádná možnost, jak něco udělat s nepříznivym výsledkem, na to ten tým nemá, Žádná osobnost na hřišti a přesně tak to vypadá.

Reagovat
Largo

Nedokážeme vůbec reagovat na nepříznivej vývoj. Hodně snahy, ale absolutně beze smyslu, organizace a nápadu. Nedá se na to dívat.

Reagovat
Largo

Fakt nechápu, jaký minutí smyslů Di Francesca přimělo k tomu, že našeho nejkreativnějšího hráče, Pellegriniho, stáhl z trequartisty, a zabil ho ve středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to zase sú za čachry s tou zostavou ???? Hipster si ide svoje, Realu dajú tak 5

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to pro nás nový začátek, řekl trenér AS Řím po vítězství 4:0".to urcite...........zaciatok sezony sa "vratil" prehra doma so Spalom,totalny antifutbal na Neapoli a dnes nekukatelny humus...uz nech si ten šašo pobali kufre,strasne nevyrovnane vykony,to uz nie je normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Florenziiiiiiiiiiiii, Roma Magica

Reagovat
Maritazzi

Pod timhle neschopnym idiotem nemá Schick nikdy šanci se prosadit, když ho tam dá jen ve chvíli kdy prohráváme, ideálně za křídlo a styl hry jsou nákopy na náhodu na hřiště roztahaný na 60 metrů. Hnus, ať už táhne.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Furia Ceca

Mě ten jeho comeback ještě teď sere... Kór když je obzápas za sněhuláka.

Reagovat
Pinturicchio

Přežil bych jeho návrat, přežil bych, že je za sněhuláka, ale nemůžu přehlížet to, že ten ocas zavinil svou nedůsledností a mimózností pomalu každý gól, který Juve letos dostalo.

Reagovat
Inzaghi

Proti Udinese možnost jít +5 před AS i Violu. To by se před dvojzápasem s Juve a Laziem hodilo, ale ta marodka je teda už nepříjemně rozsáhlá. Bez Biglii, Jacka, Hakana, s Abatem, Zapatou a Bakayokem v předpokládané, na Udinese který pět zápasů nevyhrálo, to je jako nalajnované pro naši ztrátu. Zítra se budou počítat hlavně body, jedno jak.

Reagovat
Pinturicchio

Poslední věta platí univerzálně.

Reagovat
Yanek

Ztráty Biglii jsem se bál nejvíc a byla to otázka času. 3-5-2 není dobrá formace. Proti Janovu jsme měli štěstí a hra nefungovala. Jedině, že by se zítra utrhl Higuain/Suso.

Reagovat
Eldarion

Na Udine to nevieme aj keby máme full zostavu. Navyše absenčka je veľká a ževraj nebude ani Kessie hrať takže zajtra by sa musel stať malý zázrak aby to naše béčko ktoré absolútne nie je zohraté bralo body, ale bodaj by som sa mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

Viol zůstane dole tak či tak. Mojo vyprchalo a Chiesa není Totti, aby to tahal sám.

Reagovat
10

pěknej trik Paulito

Reagovat
M11

INCREDYBALA !!!

Reagovat
Pinturicchio

Cancelo zatím nezvykle zmatkuje.

Reagovat
Furia Ceca

Ale ten pas na Costu docela topinka!

Reagovat
10

teď to korunoval...v defenzivě trošku pod tlakem je to časovaná bomba jak Bonucci

Reagovat
Pinturicchio

Přijde mi tak až teď, v zápase s United a dneska.

Reagovat
10

Cagliari zaslouženě, úplně mimo výkon zase...

Reagovat
M11

RETE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Udělal to dobře, ale muze mi někdo říct, na co tam zase čuměl Bonucci?

Reagovat
Pinturicchio

Douglaaaaaas

Reagovat
10

Ronaldo by to líp nedal

Reagovat
Pinturicchio

S tou bohorovnsti už to prehanime.

Reagovat
10

no, tohle bylo dost na hraně, podle mě penalta

Reagovat
Pinturicchio

Jasná, jako ta s Empoli.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

To určitě kvůli zápasu Napoli včera, jinak by to piskl.

Reagovat
M11

To byla ruka a ne rameno.. klasika pobreci se po minulem tydnu a pak se ''kompenzuje''

Reagovat
Pinturicchio

Základ by prostě měl být 4-2-3-1 - Costa, Dybala, Berna - Ronaldo ... je obrovská škoda nechávat kohokoliv z nich na lavičce, kór když teď je do té dvoučlenné zálohy tank jako Emre, případně Benta.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, Bonucci, Cuadrado, ti musí sát jak zánovní vysavač značky ETA.

Reagovat
Pinturicchio

Blaise se sice zlepšil, ale stejně je to ve 4-3-3 slabina ... škoda toho Golovina například, ... nebo by tam mohl Allegri častěj zkoušet Fedeho.

Reagovat
10

na míči je to hrůza, ale bez něj je aktuálně s tímhle ofenzivním složením týmu nepostradatelnej...bez něj by to bylo ještě nevyváženější, zvlášť když chybí Sami

Reagovat
Pinturicchio

Jasný, já myslel za ideálního stavu, kdy jsou všichni záložníci ok, pak by měl Matu sedět ... třeba Fede - Mira - Emre mi přijde ok, Berna toho, i z křídla, dozadu odmaka dost.

Reagovat
Pinturicchio

Ten pocit, když pošleš hostovat Pjacu, na lavičce Bernardeschi a na hřišti Cuadrado.

Reagovat
Pinturicchio

... Fede je out, vole

Reagovat
Pinturicchio

Padoooo

Reagovat
Mr.Jindros

No, tohle není zábava.

Reagovat
M11

CUADRADO !!!

Reagovat
Pinturicchio

Cuadradooooo

Reagovat
Pinturicchio

Kurva, skodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

back to back i na stejnou bránu, škoda

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

09:27 Janov by mohl odvolat trenéra Juriće

Ivan Jurić se nedávno vrátil do funkce trenéra Janova a italská média nyní spekulují o tom, že bude už dnes odvolán. Grifové před dvěma týdny překvapivě loupili na půdě Juventusu, tento týden ale padli v Miláně s AC a včera jim pětibrankový debakl uštědřil Inter. (football-italia.net)

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Wallace, Acerbi, Radu - Patric, Parolo, Cataldi, SMS, Lulič - Caicedo, Immobile....

Som rád za Cataldiho, snad túto šancu využije, ale prečo je zase v útoku Caicedo a Immobile? Namiesto Caiceda tam má byť Alberto alebo Correa,

Reagovat
Ross Geller

Je nějaká cz stránka o Juventusu? Jako je např. o Realu Madrid fanouškovská stránka www.bilybalet.cz, kde jsou denně novinky o Realu, tak jestli je taková stránka i o Juventusu? Našel jsem jenom tohle http://www.fcjuventus.cz/, ale tam moc novinek není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ledaže tu na fb kámo

https://www.facebook.com/JuventusSkCz/?__tn__=kC-R&eid=ARC2eIavt10PukqjCW4FMEP6B7hG5l1YvzFHOxtzio9d6xa-xeh8ciJ-8B9rwHleUB6STEEfGIgR0gFr&hc_ref=ARRrLX79a67oGBjyjqYI-kvyat3BFuqvdUROccYBGbsoetxBaY81nKUP9j5E4Fg0I4A&__xts__[0]=68.ARARdW3pC6_-d4HkoypP0X6CyYZPWffim2YLKXGuJn3F8CHtZjJ6LoBa3XKNJ_n_xIM6kGiMpDvMdUL07wOvEh-YOdXNyXNzGGpiiR0wH6IvY4NleeedC87H5Yxn-ZmtTcc2-pBzfLA7vazXXeZlNCDQzqToD7BdaBqx4-pUj31G5PtDUFFjsx485Knu733c5Ob3nwQ

Reagovat
Ross Geller

Díky, aspon něco.

Reagovat
Pipo123

Zase Hroza od nas, v takejto zostave tam nie je nikto kto by udával tempo nasej hry

Reagovat
Pipo123

Ciroooo

Reagovat
Pipo123

Moc sa mi to nepáči, je to strašne upracované, bez nejakého nápadu, myšlienky, lenže je to taká naša klasika, že kvalitatívne tie slabšie kluby nejak dokážeme zlomiť a aj keď hráme hovno tak tie góly dáme. Dnes sa mi docela páči Caicedo, bojuje, dostáva sa do šancí, spravil gól pre Cira, lenže stále sa mi nepáči hra zálohy. Chýba tomu Alberto alebo Correa, takto je to strašne silové, upracované. Veľmi ma teší sledovať Cataldiho, hraje dobre, snad bude dostávať viac šancí, verím že svoju karieru ešte reštartuje

Reagovat
Pipo123

Cataldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, milujem ho

Reagovat
Rudy

trefil to krasne

Reagovat
Pipo123

Dnes gól a asistencia, hraje výborne

Reagovat
Pipo123

Parolo ďalšia krásna strela

Reagovat
smazaný uživatel

náramne to sadlo

Reagovat
smazaný uživatel

inak dresy máte krásne

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
alcantara

Giacherini moze to urobit?

Reagovat
Pinturicchio

Tvle, Giaccu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si ještě první myslel že to bylo na 1:1 Tak to už nic neřešilo v poslední minutě.

Reagovat
ED91

Ale Berardi tiež kvalitne

Reagovat
Furia Ceca

Ten Berardi jak se ani neraduje a jenom se nevěřícně směje

Reagovat
Eldarion

Btw. AC Miláno Ženy dnes rozniesli ženský tím Juventusu 3:0 a po 6. kolách sú lídrami Serie A so skóre 16:4 a 16 bodmi Aspoň jedna časť AC teda robí radosť

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda AC moc nesleduju, ale střed Kessie Bakayoko to musí být jinačí fotbalovej orchestr

Reagovat
LesyJePan

Je to pastva pre oči. Keď si fanda Udine

Reagovat
cresposuper

Zostava Milana je teda slusny odpad.

Reagovat
Eldarion

od fanušika Interu to sedí

Reagovat
Panděvova ofina

Vy potřebujete ne tři, ale 8 nových hráčů do základní sestavy. Higuain(Cutrone), Suso a Donarumma, jinak je to běs. Ta záloha je neuvěřitelně marná a to vím, co je to marná záloha, když nám před pár měsíci tvořil Brozovič, bez formy. Obrana je úplně mimo a golman momentálně taky není to, co minulou sezonu. Je před vámi spousta práce a upřimně nebýt Pipity a Susa, tak jste na dně tabulky.

Reagovat
Ragazzo d'oro

A nebýt Icardiho, tak už vas mohli zrušit par let zpátky. To sebevědomí fanoušků Interu je neskutecny..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ten Icardi ti trhá žily

Reagovat
Pinturicchio

Vyhrajou pár zápasů a chovají se, jakoby ten treble vyhráli loni.

Reagovat
cresposuper

jasne, lebo kritizovat moze iba fanusik timu, ktoremu sa dari. Vy ste dobre mimo.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jedna věc je kritika, druhá věc jsou věty typu “potřebujete 8 novych hráčů do základu” a “nebýt Pipity a Susa jste na dně tabulky”od fanouška týmu, který ma o 4 body vic a minimálně jeho ofenzivní hra stoji a padá s jedním hráčem

Reagovat
cresposuper

1. Tych 8 hracov je samozrejme prehnanych, ale zrovna z tej vcerajsej zostavy by ste podla mna mali stavat max. na 4 hracoch.

2. Na dne tabulky by ste neboli, ale treba uznat, ze ste na nich dvoch celkom zavisli (omnoho viac nez Inter na Icardim), co bolo vidiet aj proti Interu.

3. Ofenzivna hra Interu ani nahodou nie je iba o Icardim. V tejto sezone ma statistiku 8+2- Inter dal celkovo 25 golov. V sobotu sme mimochodom dali 5-ku Janovu bez Icardiho.

4. Ten jeho prispevok nijak nesuvisel s Interom. Aj kebyze je Inter posledny v tretej lige, tak mozem pisat, ze Milan hra uplne hovno.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mně prvé řadě vadila forma ty kritiky na kterou jsem odpověděl stejně. Důležitost Susa a Pipity je pro AC samozřejmě obrovská, stejne jako Icardiho pro vás. Abych i trochu odpověděl na tvá čísla s Icardim, pak teda:

1) sezona 16/17 z vašich 72g dal 24g+7asistenci, v sezone 17/18 dal z vašich 66g 29g+1a.

2)letošní sezona. Sám rozhodl souboj s přímými konkurenty (my,Lazio), sam udelal dalsi 3b proti SPALU, kdyz jste se akorat dostávali do formy a po Sampe jste znovu museli bodovat..

-> nezrusili by vas, ale byli byste taky o dost níž.

Fakt se nechci hádat o tom, kdo je jak pro koho dulezitej. Jak jsem uz psal nahoře, vadila mi ta forma

Reagovat
GEGE

Pipita out...Jako by nestačilo,že už tak jsme v prdeli,ještě začnout odpadávat klíčový hráči...

Reagovat
LesyJePan

Ty vole to je masaker ako slabo hráme. To je klasika zrania sa nam 2-3 hráči a razom to je tím pre stred tabuľky. Šírka kádra 0 bodov.

Reagovat
Pipo123

Myslel som ze nemoze byt nic horsie ako byt fanusikom Lazio, po tom co za zostavu ma AC a ako hraju musim svoj nazor prehodnotiť, kurva Jose kde si? V tomto case mal hrat tento team LM a bojovat p Sudetto neee?

Reagovat
GEGE

nemáš si s kým pokecat nebo co,že tu pořád pláčeš po tom hloupém trollovi...nějak ti chybí...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pipo123

Chyba mi, Vies ake by bolo krasne sa mu vysmiat?! Kde vobec je? ...

Reagovat
Panděvova ofina

Svatý inkvizitor Jose příjde,až bude nejhůř a začne tu kázat řád mezi všemi svými potomky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílená holomajzna,zatím to vypadá,že budem muset být rádi za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýho času

Reagovat
Eldarion

"Borini za Laxalta, jasné posílenie ofenzívy" to myslel asi z pohľadu Udine táto bieda sa dala čakať keď chýba polovica základu ale je to ešte horšie

Reagovat
Eldarion

IL CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Jo!

Reagovat
GEGE

CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ragazzo d'oro

ALESIIOOOOOO!!!!!!

Reagovat
CubONE

ALESSIOOOOOOOOOOO

Reagovat
Yanek

strašný zápas, hra bez koncepce.

Reagovat
Eldarion

Wtf čo čakáte nechápem, Bonaventura s Bigliom sú jediný hráči s mozgom v zálohe a obaja su zranený, Lord Zapata, zmetkár Abate, zranený Higuain

Reagovat
Yanek

Čekal bych aspoň systém, místo toho se hraje všechno náhodu tak jak už asi šest sezon. Rino dnes jen rozhazoval rukama, nevím jestli na rozhodčího nebo tým, ale byl to smutný pohled.

Reagovat
Eldarion

Tá hra posledné zápasy je zlá ale predtým vo väčšine zápasov s výnimkou Neapolu sme dominovali a hrali krásny futbal tak zle by som to až nevidel, navyše dnes čisté konto

Reagovat
Yanek

Snad jim to pomůže. Já jen, že takový průběh zápasu tady byl už mockrát na to, aby se dala čekat větší změna v dalších utkáních.

Reagovat
GEGE

ty si strašný kokot

Reagovat
Yanek

Snad je ti líp

Reagovat
Pipo123

V 95 minute 6 hracov AC na troch hracov Udine, toto nikde vo svete neuvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Alessioooooo Ale co ta obrana Udinese,co to bylo za bago?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře koupenej výsledek ,) v live sázkách vsadit na ACčko v 90+ ...

Reagovat
KillSwitch

V nadstavenom case sa uz neda podavat ci?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim jak to maj jaký sázkovky, ale to co tam předváděl ten jeden obránce, to byl snad vyloženě úmysl...ten co to jím začalo, jak si předkopl balon a nechal jít AC do brejku a potom v pokutovym území znova. To byla nějaká habaďura určitě

Reagovat
Pipo123

Da, 30 sekund pred kondom nastavenia sa uz neda

Reagovat
LesyJePan

Kde kurva bol zbytok hráčov Udine?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla úplně nesmyslná situace,to jsem ještě neviděl

Reagovat
Eldarion

tiež som si to až po tom góle uvedmil

Reagovat
Pipo123

Ale je to pekne na picu, rozhodca mával ofsajd aj preto asi niektorý hraci Udine nesli dozadu, ale hlavný rozhodca to neodpiskal. Je to taka laxnosť hracov, ked uvidia zastávku hore tak prestanú hrat

Reagovat
Eldarion

Celkovo to ale rozhodca vôbec nezvládal šialený zápas

Reagovat
10

gól jak na konci tréninku

Reagovat
Eldarion

Ak by chcel Benatia odísť z Juve tak absolútne must buy alebo sa aspoň snažiť o neho, skúsený stopér a typ ktorý by pasoval k Alessiovi navyše by hrával častejšie a mohol by byť líder aj pre Caldaru.

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-130274&menu=news-all

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele