Primera Division - preview 38. kola

15.05.2010, 09:15, aktualizováno 16.05.2010, 11:17
Previews
Posledních pět zápasů dnes uzavře letošní sezonu Primera Division. O titul na dálku bojují Barcelona a Real Madrid. Ten musí k titulu zvítězit v Málaze a čekat na klopýtnutí Katalánců, kteří doma přivítají sestupem ohrožený Valladolid. O záchranu bojuje také právě Málaga, Santander, Tenerife a teoretická šance žije i pro Xerez.
Málaga CF - Real Madrid  (neděle 19:00)
Letošní ročník La Ligy dospěl do svého posledního kola. Byť teoreticky může vzejít šampion ze dvou rivalů. Real Madrid i Barcelona hrají s mužstvy ohroženými sestupem a pokud jedno z nich uspěje proti favoritovi, radovat se bude ten druhý. Bílý balet se bude prát o do poslední chvíle na hřišti Málagy.

Primera División bude napínavá až do posledního dne na obou koncích tabulky. Málaga i Real musí hrát na výhru a ještě čekat, jak dopadnou ostatní utkání. V případě výhry domácích "boquerones" by to navíc byly první tři body po takřka dvou měsících.

Bílý balet má jasnou situaci, pokud Barcelona ztratí a "los merengues" zvítězí, stanou se šampiony, v ostatních případech bude triumf patřit Kataláncům. Málaga to má mnohem složitější, ovšem i přes prohru se může zachránit, pokud prohraje Valladolid s Tenerife, zaboduje Racing a nevyhraje Xerez.

Trenér Málagy Muňiz bude postrádat Stepanova, Toribia, Edu Ramose a Orozca. Do nominace se naopak vracejí Helder Rosario, Valdo, Iván González, Xavi Torres, Juanito a Portillo. Základní sestava bude mít v brance Múnuu, obranu ve složení zleva Mtiliga - González - Juanito - Gámez a zálohu budou mít na starost Apoňo na štítu a Dudu a Valda na krajích. Spojku si zahraje Benachour a v útoku pak Obinna a Baha.

Kouč Pellegrini, pro kterého to může být poslední zápas na lavičce Realu, vzal do Málagy celé mužstvo včetně De la Reda, nicméně bude postrádat Pepeho a Raúla. Otazník visí i nad Gutim a mimo hru je i vykartovaný Arbeloa. I poslední zápas sezóny odchytá Iker Casillas, pozměněná obrana bude mít podobu zprava Ramos - Albiol - Garay - Marcelo. Gago, Xabi, Granero budou mít na starost tvorbu hry a podporu útoku, kde bude hrát na spojce Kaká a vpředu Cristiano Ronaldo a Higuaín.

Utkání mezi Málagou a Realem začně v 19.00 CET hvizdem Undiana Mallenca.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.75 - 6.00 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Xerez CD  (neděle 19:00)
První sezona Xerezu mezi španělskou elitou by mohla skončit nechvalným výsledkem. Svěřenci Nestora Gorosita se sice udrželi díky minulé výhře nad Zaragozou v boji o udržení, jenomže naděje na záchranu je už jen velmi malá.

Xerez za současnou pozici v tabulce zodpovídá díky příšernému startu do sezony. Pod vedením Joseho Angela Zigandy se 63 let starému klubu podařilo získat jen sedm bodů ze sedmnácti zápasů. S příchodem Nestora Gorosita, pro něhož je tento zápas jeden z nejdůležitějších v kariéře, se však věci začaly měnit k lepšímu. Z posledních čtrnácti zápasů Xerez ukořistil 22 bodů, avšak na hřištích soupeřů je poslední celek tabulky s jedenácti body hned druhý nejhorší.

"Je to nejdůležitější zápas sezony a jeden z nejvýznamnějších v mé kariéře," řekl před utkání kouč hostí Gorosito. Existuje mnoho očekávání. Obrovský zájem o toto utkání necítíme jenom v našem okolí, ale také v celé lize, u fanoušků z celé země, novinářů... Jedná se také o nejdůležitější zápas hráčů, kteří půjdou na hřiště. Musíme hrát svou hru, aniž bychom mysleli na výsledek ostatních utkání. Je neštěstí, že hrajeme poslední zápas zrovna proti Osasuně, která už tři zápasy neprohrála."

"Camacho (trenér domácích) bude chtít určitě vyhrát, ale já mám ve svůj tým důvěru. Musíme mít chladnou hlavu a oheň v našich srdcích. Potřebujeme, aby bylo od okamžiku, kdy do Pamplony přijedeme, jasné, že je to nejdůležitější zápas roku pro nás a my jej nezbytně musíme vyhrát. Musíme všem ukázat, jak se hraje o udržení. Každý míč je nejdůležitější," zakončil trenér hostí.

Osasuně už prakticky o nic nejde. Nad sestupovou zónou se snáší o šest bodů a záchranu tak má jistou. "Bylo by velkým překvapením, kdyby se Xerez zachránil. Bude to pro něj velmi obtížné. Musejí v to věřit a nespoléhat se na nic jiného než na sebe. Nejprve budou muset hrát solidní fotbal zde a pak až čekat na ostatní výsledky. Nemám žádné pochyby o tom, že můj tým bude chtít zvítězit," zakončil kouč, jehož tým z posledních třech střetnutí s Xerezem vždy vyšel se třemi body.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Roberto - Azpilicueta, Josetxo, Flaňo, Monreal - Puňal, Rúper - Masoud, Vadócz, Calleja - Pandiani
Xerez CD - pravděpodobná sestava:
Renan - Francis, D. Prieto, L. Gioda, Casado - V. Sánchez, A. Bergantiňos - Orellana, Alustiza, Armenteros - Bermejo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.40 - 2.75
více informací
Valencia CF - CD Tenerife  (neděle 19:00)
Valencia přivítá v posledním zápase sezony Tenerife a přednost možná dostanou náhradníci. Domácím totiž na Mestalle už o nic nepůjde, tým skončí třetí a bude hrát Ligu mistrů. Tenerife ale nejede do Valencie na výlet, stále totiž bojuje o záchranu.

Liga mistrů, to byl primární cíl Valencie před touto sezonou. Svěřenci trenéra Emeryho nakonec cíl splnili a mohou se těšit na nejprestižnější klubovou soutěž. Ať už dopadne zápas s Tenerife jakkoliv, zůstane Valencia bronzovým týmem letošní La Ligy. Domácím už v posledním kole o nic nepůjde, a proto by mohli dostat příležitost náhradnící, Valencia ale rozhodně nechce nic podcenit a doma bude chtít před svými fanoušky zvítězit.

Tenerife je v těžké situaci, ale dokud existuje šance na záchranu, tak se budou ostrované rvát. Hosty nečeká na Mestalle nic snadného ale vyhrát tam není nic nemožného. Svěřenci trenéra Josého Luise Oltry budou potřebovat notnou dávku štěstí, v minulém kole Tenerife jen remizovalo 2:2 s Almerií a tento zápas je nakonec může hodně mrzet. Tenerife bojuje o záchranu společně s Valladolidem, Santanderem a Malagou, ovšem ze všech týmů má papírově nejhorší výchozí pozici.

Trenér Emery bude možná trochu improvizovat se základní sestavou. Totéž si ale nemůže dovolit Oltra, který potřebuje do zápasu s Valencií všechny síly. Týmu Tenerife budou chybět Marc Bertran a Ayoze Garcia.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Miguel, Navarro, Marchena, Alba - Albelda, Fernandes - Joaquín, Banega, Vicente - Žigič
CD Tenerife - pravděpodobná sestava:
Aragoneses - Hector, Sicilia, Culebras, Manolo - Ricardo, Román - Alfaro, Dinei, Juanu - Nino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Barcelona - Real Valladolid  (neděle 19:00)
Před posledním kolem je vše v rukou Barcelony. Na Real Madrid má náskok jednoho bodu, a pokud tedy vyhraje, budou moci odstartovat bujaré oslavy. Na katalánské borce ale čeká nevyzpytatelný soupeř. Los jim přiřknul Real Valladolid, který nutně potřebuje zvítězit, aby mohl přemýšlet o záchraně.

Barca je jednoznačným favoritem a příliš se nepočítá s možností, že by jí mohl Valladollid nějak nepříjemně zatopit. Zvlášť když oba celky v tabulce dělí propastných šedesát bodů. Přesto si můžeme být jistí, že hosté nedají svou kůži lacino.

Na závěr ročníku si drží Barcelona báječnou formu. Za posledních deset utkání uhrála jen jednu remízu, jinak pokaždé brala vítězství. Naposledy tři body vydolovala na půdě Sevilly, kde konkurenční Real Madrid věřil v její zaváhání. Svěřenci kouče Guardioly ale žádnou nečekanou ztrátu nedovolili.

V tomto zápase navíc už budou moci využít služeb Andrése Iniesty, který se vrací po zranění stehna. "Je připraven," potvrzuje také kouč Guardiola. "Nehrál pět týdnů, ale já mám rád překvapení a postavím jej do základní sestavy. Je na tom dobře," pokračoval španělský lodivod. Ten však bude postrádat klíčového muže Xaviho. Za pět žlutých karet je totiž pod disciplinárním trestem.

Valladolid bude na Nou Campu bojovat do poslední minuty. Nyní se totiž nachází na sestupové osmnácté příčce, takže pokud chce jít nahoru, musí uhrát minimálně bod. Všem je ale jasné, že hráče bude čekat téměř nadlidský úkol. Loni například v Barceloně prohráli vysoko 0:6.

"Fotbal je jediný sport, v němž může malý klub porazit skutečného velikána, když má špatný den," prohlašuje optimisticky hostující trenér Clemente. "Dáme do toho vše a uvidíme, zda to bude stačit," dodal.

Absence na straně Valladolidu dosahují slušných rozměrů. Zranění trápí tyto hráče: Alvara Rubia, Sisiho, Nivalda, Carlose Lazara a Asiera Del Horna. Karetní trest na hřiště pro změnu nepustí Borju Fernandeze. Vrací se alespoň Alberto Marcos.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.03 - 15.00 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Sporting Gijón  (neděle 19:00)
Racing Santander by v posledním kole velmi rád udělal velkou radost svým fanouškům a na domácím El Sardineru proti Sportingu Gijón zvítězil. Vítězství by totiž mělo značně odlišnou příchuť od ostatních vítězství - znamenalo by udržení svěřenců trenéra Portugala v Primera División i v příští sezoně.

Santander je totiž jedním z pěti klubů, které dosud bojují o holé přežití v nejvyšší španělské soutěži. Papírově se však zdá, že má nejjednodušší úkol. Hraje na domácím stánku proti Gijónu, kterému už o nic nejde. Zato Málaga hostí o titul bojující Real Madrid, Valladolid jede k lídrovi tabulky do Barcelony, Tenerife do Valencie a Xerez, jenž na všechny čtyři soky ztrácí tři body, cestuje do Osasuny.

Nicméně domácí nemohou ponechat nic náhodě. Sami jistě dobře vědí, že v domácích zápasech není horšího týmu, než jsou oni sami. Z osmnácti utkání na domácím stadionu jen třikrát vyhrál a pětkrát remizovali. Zbylých deset utkání prohráli. Domácí utkání jsou tak pro svěřence Miguela Anguela Portugala velkým zklamáním, neboť v tabulce venkovních zápasů uzavírá Racing první pětku nejlepších.

"Jsme si vědomi naší odpovědnosti k našim fanouškům a naší hrdosti," řekl sám Portugal před utkáním. "Všichni chceme zůstat v Primeře a hráči vypadají velmi nemotivovaní, soustředění a plní touhy. Výsledky ostatních týmů v sestupové zóně mě nezajímá. Zajímá mě jen naše hra a jediná věc - vítězství. V prvním letošním střetnutí s Gijónem jsme jej na El Molinonu dokázali porazit 1:0. Věřím, že s podporou našich fanoušků můžeme zvítězit ještě větším rozdílem," burcoval trenér, který se pro toto utkání bude muset obejít bez zraněných Henriqueho, Oskara Serrana, zřejmě i Joseho Angela Crespa a suspendovaného Joseho Moratona.

Pochybnosti kolem startu se vznášejí i nad veteránem Pedrem Munitisem a Gonzalem Colsou. Oba však figurují v dvacetičlenné nominaci Portugala, v níž nechybí ani mladíci Osmar a Jose Picon.

Racing ale i vzhledem ke své šílené bilanci na domácím hřišti může být v relativním klidu. Tým Manuela Preciada totiž zvítězil naposledy 23. března doma proti La Coruňi, od té doby jen pětkrát remizoval a čtyřikrát prohrál. Racingu do karet nahrává i fakt, že asturianský tým nemá sestupové starosti, neboť je čtyři body od sestupového pásma a může si tak udělat pěkný výlet podél severního pobřeží Španělska.

Preciadovi na straně hostí ale více než romantická projížďka se svým týmem udělá radost jeho nominace, neboť do ní může zařadit všechny hráče. "Sporting není zodpovědný za to, jestli některý tým sestoupí. Připomínky o nějakém paktu s Racingem považuji taktéž za nesmysl," prohlásil rázně před utkáním sám Preciado. "V poslední době se hodně mluví o konkurenčních zájmech. Mě ale zajímá jen náš sportovní výkon. Pro mě není důležité, jak utkání skončí, ale jaký výkon v něm podáme a jak k němu přistoupí hráči."
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Crespo, Morris, Torrejón, Christian - Colsa, Diop, Lacen - Canales - Tchité, Arana
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
J. Pablo - Sastre, I. Hernández, Gregory, J. Ángel - Camacho, Rivera - Lora, D. Las Cuevas, D. Castro - Bilic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 10.00
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña  (sobota 18:00)
Athletic Bilbao už na evropské poháry nedosáhne a totéž platí i o hostujícím Deportivu. Pro oba celky se sezona vyvíjela dobře, ovšem její závěr se nepovedl. Bilbao skončí osmé, La Coruňa dokonce nejlépe devátá.

Závěr sezony nakonec stál Athletic evropské poháry. Domácí k nim měli přitom báječně nakročeno, jenže dlouhá série bez výhry nakonec znamená až osmé místo. Baskický celek už nemá o co hrát, snad jen pouze o čest a o prolomení šestizápasové šňůry bez výhry. Estadio San Mamés se chystá na rozlučku se sezonou, na horkou basickou půdu zavítá La Coruňa, která rovněž již nemá o co hrát.

Osudy obou celků jsou v letošní sezoně hodně podobné, také Deportivo dlouho bojovalo o evropské poháry. V jednu chvíli dokonce pomýšlelo na Ligu mistrů, což by znamenalo oživení starých úspěchů. Jenže La Coruňa jakoby se nechala ukolébat a následné špatné výsledky znamenaly poměrně velký pád. Depor tak ani letos nepronikne do Evropy, spokojit se bude muset nejlépe s devátým místem.

Dá se předpokládat, že oba celky pozmění své sestavy, vždyť už opravdu o nic nejde. Athleticu bude scházet Fran Yeste. Na druhé straně bude chybět několik hráčů v čele s Ivanem Sanchezem.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Armando - Iraola, S.José, Ustaritz, Koikli - Susaeta, Gurpegi, J.Martínez, Gabilondo - Etxeberria, Llorente
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Manu - Filipe, Lopo, D.Colotto, Manuel Pablo - Juca, Sergio - Adrián, Valerón, J.Rodriguéz - Riki
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.60 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Zaragoza - Villarreal CF  (sobota 20:00)
Villarreal čeká na hřišti Realu Zaragoza zápas o všechno, Žlutá Ponorka totiž na dálku bojuje o šestou příčku zajišťující Evropskou ligu. Villarreal proto nebere nic jiného, než výhru, naopak Zaragoza může hrát uvolněně, záchranu už má jistou.

Domácí se budou chtít po nepovedené sezóně alespoň rozloučit s fanoušky vítězstvím, největší výhrou je však pro Zaragozu záchrana, která se ještě v lednu zdála téměř neřešitelnou věcí. Od konce ledna však tým i díky novým posilám zabral a nakonec se v nejvyšší soutěži zachránil.

Nic na tom nemění ani prohra 2:3 s Xerezem, který naopak z La Ligy dost možná sestoupí. "Naším plánem je zakončit sezónu vítězstvím a potěšit tak naše fanoušky. Teď je všechno za námi, pro příští rok se ale musíme poučit z chyb z první poloviny sezóny," prozradil kapitán Gabi.

Velice důležitý zápas však čeká Villarreal, který s Getafe bojuje o šestou ligovou příčku. Klub z Madridu má stejně bodů jako Villarreal, který naposledy porazil 2:0 Valencii. V posledním kole se Getafe utká s Atlétikem Madrid a na výsledku je teď Žlutá Ponorka hodně závislá. "Zaragoza se zachránila, ale jsou to profesionálové a pokusí se vyhrát, protože nikdy nechcete prohrát před vlastními fanoušky," tuší záložník Villarrealu Cani.

"Musíme se pokusit vyhrát náš zápas a doufat, že Getafe ten svůj nevyhraje. Je špatné, že to nezávisí jen na nás, ale jsem si jist, že to Getafe bude mít hodně těžké," dodal Cani. Podobný názor má i obránce Angel Lopez, který teď drží palce Atlétiku. "Ve fotbale se může stát v příštích letech hodně věcí a Atlétiko může být závislé na nás. Doufám, že se k tomu postaví profesionálně a proti Getafe se mu zadaří," sdělil Lopez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.60 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Getafe CF  (sobota 20:00)
Madridské derby na závěr nakonec povedené sezóny uvidí svatostánek Atlética Madrid - stadion Vicente Calderona. Nejedná se však o prestižnější duel s Realem, nýbrž o zápas s Getafe. Po triumfu v Evropské lize si budou chtít Los Colchoneros pojistit deváté místo a ještě si zlepšit náladu před finále Copa del Rey.

Trenér Atlética Madrid Quique Sanchez Flores byl pochopitelně po finále Evropské ligy velmi spokojený, však ještě aby ne, když jeho tým dokázal jako první v historii vyhrát tuto novou soutěž. Pro Atlético ale tímto zápasem sezona neskončila, madridský celek ještě přivítá v rámci 38. kola španělské La Primery městského konkurenta Getafe.

Zatímco na evropské scéně šlo vše podle plánů, tak v domácí lize to bylo většinou jedno velké trápení. Los Colchoneros zažili katastrofální první půlku, v té druhé už se přeci jenom zvedli a zaútočili na první polovinu tabulky. V současnosti drží Floresovi hoši devátou příčku, a tu si proti Getafe hodlají udržet. Atlético v minulém kole remizovalo s Gijonem 1:1, ještě předtím dokonce vyhrálo 3:1 nad Valladolidem.

Sezona se povedla i Getafe, to sice netriumfovalo v evropských pohárech, ovšem v lize za zapojilo do bojů o ně. Hosté drží kolo před koncem ligy šestou příčku, a pokud na stadionu Vicenteho Calderona zvítězí, zahrají si v příští sezoně Evropskou ligu. Getafe má totiž na šestém místě stejný počet bodů jako sedmý Villarrealk dispozici ovšem má lepší bilanci ze vzájemných zápasů. I druhý madridský celek v minulém kole vyhrál, tři body získal v domácím prostředí proti Malaze. Trenér hostů Michel bude nejspíše postrádat obránce Daniela Diaze a Rafu Lopéze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.10 - 4.00 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Espanyol Barcelona  (sobota 22:00)
Zahraje si nakonec Mallorca předkolo Ligy mistrů? Na tuto otázku odpoví až poslední ligové kolo, ve kterém ostrované přivítají barcelonský Espanyol. Mallorca musí v tomto duelu bezpodmínečně zvítězit a navíc doufat ve ztrátu Sevilly. Pokud to nevyjde, bude se hrát na ONO Estadi "jen" Evropská liga.

Velmi blízko byla Mallorca zisku vysněného čtvrtého místa, jenže pak přišly dvě poážky v řadě a Mallorca je o bod za konkurenční Sevillou. Porážka s Realem, respektive La Coruňou může fakticky stát ostrovany Ligu mistrů. Nicméně dokud bude šance, tak o ní bude Mallorca bojovat. Domácí fotbalisté jsou přesvědčení, že v zápase s Espanyolem uspějí, a pak jim nezbude nic jiného, než věřit, že Sevilla ztratí. Někdejší dvojnásobný vítěz Poháru UEFA má před sebou nabitý program, po zápasu s Mallorcou ho čeká finále Španělského poháru. Ať už to skončí pro Mallorcu jakkoliv, bude se jistě jednat o velmi úspěšnou sezonu a trenér Manzano s ní může být naprosto spokojen.

Totéž už se nedá říci o Pochettinovi, trenéru Espanyolu. Barcelonský tým je na jedenácté pozici, a zde také při nejlepším skončí. Espanyol před sezonou doufal, že se mu podaří výrazněji promluvit do bojů o evropské poháry, jenže tento cíl se nenaplnil. Hosté sice v minulém kole porazili Osasunu 2:1, ale na jejich postavení v tabulce se vlastně nic nezměnilo.

Domácím budou s největší pravděpodobností scházet Gonzalo Castro a Julio Alvarez. Dobrou zprávou je pak návrat Valera. Rovněž i na druhé straně jsou známé absence, pro zranění nenastoupí hned několik hráčů - Moises Hurtado, Nico Pareja, Ivan De La Pena, Javi Marquez a Raul Baena.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Mattioni, Nunes, Rubén, Ayoze - Valero, Martí, M.Suárez, Castro - Aduriz, Webó
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - D.Gacía, V.Ruíz, Roncaglia, Pillud - Forlín, Verdú - Coro, L.Gacía, J.Callejón - Osvaldo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.75 - 9.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Sevilla je jedno vítězství od 3. předkola Ligy mistrů. V cestě jí ale v andaluském derby stojí Almería.

Pouze jeden krůček už dělí Sevillu od udržení čtvrtého místa. Svěřenci kouče Antonia Álvareze, jenž na konci března nahradil na lavičce Andalusanů Manola Jiméneze, ale k tomu potřebují zvítězit v sobotním derby na stadionu Estadio del Mediterraneo. Jejich úhlavní rivalové z Mallorcy totiž začnou ve stejný čas své domácí utkání s prakticky o nic nehrajícím Espanyolem.

"Všechno záleží na nás," řekl Álvarez. "Celou sezonu jsme v jediném utkání nevypustili žádnou minutu. Musíme do tohoto utkání jít zcela soustředění a se správným postojem," pokračoval kouč, jehož tým se na čtvrtém místě udržel i přes prohru v posledním ligovém kole s Barcelonou 2:3. "Lillo se rozhodl hrát dobrý fotbal. Jsou silní ve středu pole a mají skvělé útočníky, kteří jsou schopni dělat rozdíl ve hře."

Sevilla ale na rozdíl od většiny španělských týmů ještě bojuje na dvou frontách. Příští středu ji totiž čeká finále Copa del Rey proti Atléticu Madrid. Trenér Álvarez však nechce o odvracení pozornosti směrem k finále ani slyšet. "Nechci na to myslet. Pro klub znamená dostat se do Champions League opravdu hodně. Pokud půjde vše dobře a hra to dovolí, začnu už taktizovat na finále poháru. Nic takového ale nemůžu dopředu zaručit."

O samotné budoucnosti Álvareze ale ještě není rozhodnuto. "Budu se snažit, abych dosáhl stanovených cílů. Poté už bude záležet jen na klubu. Velmi rád bych pokračoval i příští sezonu, protože fotbal je mým životem a dělám jej rád. Není to ale v mých rukou. Během těchto dvou utkání udělám vše pro náš úspěch a pak se uvidí," prohlásil pro oficiální stránky klubu.

Álvarez se ale ve svém výběru pro toto utkání bude muset obejít bez Abdoulaye Konka, který v posledním utkání proti Barceloně viděl červenou kartu. Stejně tak jsou takřka vyloučeny starty Dragutinoviće, Lautara Acosty, Fernanda Navarra a Federica Fazia.

Juanma Lillo na druhé straně může být na rozdíl od Álvareze s letošní sezonou spokojen. Vedení Almeríe mu nabídlo nový kontrakt jako odměnu za udržení týmu v nejvyšší španělské soutěže. V té se aktuálně dvanáctý celek tabulky, jehož náskok na první sestupující Valladolid činí šest bodů, udržel už třetí sezonu po sobě.

"Nemyslete si, že budeme něco vypouštět," řekl sám Lillo k zápasu. "Je to zápas, ve kterém už nemáme co ztratit a ani získat. Myslím si, že neříkám nic špatného. Opět budeme mít právo na to, abychom vyhráli. Každý, kdo se udrží, tak by ještě měl chtít vyhrávat. Je to taková oslava."

Almería tak sezonu může zakončit v klidu a užít si poslední zápas letošní sezony před vlastními fanoušky. To se bohužel jako jedinému z celého týmu nepoštěstí zraněnému argentinskému stoperovi Hernanu Pelleranovi.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Guilherme, Acasiete, Chico, M. Macedo - M'bami, Borzani - Crusat, Corona, Nieto - Piatti
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Stankevicius, Squillaci, Escudé, Luna - J. Navas, Zokora, Renato, Capel - Kanouté, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.90 - 4.50 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona37306194:2496
2.Real Madrid373124101:3495
3.Valencia CF37208958:4068
4.Sevilla FC371861362:4760
5.RCD Mallorca371781257:4459
6.Getafe CF371671455:4855
7.Villarreal CF371671455:5455
8.Athletic Bilbao371491448:5351
9.Atlético Madrid371381657:5847
10.Deportivo La Coruña371381635:4747
11.Espanyol Barcelona3711111529:4444
12.CA Osasuna371191736:4542
13.UD Almería3710121541:5242
14.Sporting Gijón379131536:4940
15.Real Zaragoza3710101743:6140
16.Málaga CF377151541:4736
17.Racing Santander378121740:5936
18.Real Valladolid377151537:5836
19.CD Tenerife37991940:7336
20.Xerez CD37892037:6533

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (329)

Přidat komentář
X-bano-X

Dnes to vidim ako na vyhru Sevilly tak Mallorky, neverim ze si to andaluzania nechaju vyfuknut. Villarreal musi dns vyhrat ak chce pomyslat aspon na Europsku ligu. Naopak velmi neverim Getafe ani neviem preco.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak si myslím, že Getafe dnes v pohode vyhrá. Atleti nechajú odpočívať svoje hviezdy po triumfe v EL a budú sa pripravovať na iný dôležitejší zápas a Getafe s vidinou štartu v EL ich v pohode prejede a to znamená bohužiaľ stop pre Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

jj atletům o nic nejde, navíc mají v nohách skoro 120 minut, náhradníci nebudou na namotivovaný Getafe stačit..bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

¡¡Vamos Getafe!! Vamos azules!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kurzy na zápas Atletico-Getafe jsou hodně zajímavé..doufám,že mě Atletico nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz predem gratuluju Barcelone k titulu, ale je skoda ze dva tymy dosahli takovej pocet bodu a jen jeden muze vyhrat titul, za tuhle sezonu by si to zaslouzili oba ale Barcelona fkt nezavaha jak si to naci naivni fanousci myslej

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje nejlepší hráč světa, naděje se o něco málo zvedla.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyby hrali s beckem, tak by doma proti tymu, ktery sestoupi meli vyhrat

Reagovat
indy

zajtra to dame, Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Velká nepříjemnost možná postihne Mallorcu, která by mohla přijít o místo v evropských pohárech. Celek z Baleárských ostrovů ještě bojuje o místo v předkole Ligy mistrů a přinejhorším má jistou pátou příčku, zároveň ovšem má dluhy dosahující šedesáti milionů eur, které mohou znamenat bankrot. Mallorca navíc konkurenčnímu Athletic Clubu dluží peníze za přestup Aritze Adurize, to vše by mohlo znamenat, že nedostane licenci pro hraní evropských pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na zítra.

Pepek to podle mně tak vyhecuje že do poločasu bude rozhodnuto, aspon v to doufám

Jinak kdybychom vyhráli tak se trofej předá hned po zápase ?

Reagovat
smazaný uživatel

no taky mě zajímá jak to bude s pohárem, když ve hře o titul jsou 2 týmy. A co teprv dneska v Gambrinus lize..

Reagovat
smazaný uživatel

original bude asi v Barcelone, a replika na Malaze kdyby nááááhodou Real jeste vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Joseba Etxeberria prave odehral svuj posledni zapas v kariere, dekujeme El Gallo

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně už končí? Je to škoda, legenda Athleticu

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola, "estos puñeteros quieren ganar la Liga".

Reagovat
smazaný uživatel

Tím si u mě dost klesnul, Pepku

Reagovat
blaugrana

Určite mu to trhá žilami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt zvláštní, přinejmenším. Bliješ tady na fóru jednu nadávku za druhou a Pepek u tebe klesl. Komediante

Reagovat
smazaný uživatel

neoplatí sa reagovať..je to blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku si vy dva, Jelítko a Blaugranasi uvědomte, na koho ty nadávky jsou. Na takový jako jste vy, náplava a gloryhunteři nejhrubšího kalibru. Barcelona měla kdysi i mé sympatie v rámci Evropy, do té doby, než jsem poznal, co jsou za sběř její fandové. Pepka jsem měl přes všechno za džentlmena, což vy jste samozřejmě nepochopili, ale už jsem si zvykl, že skáčete jak papíroví čertíci kvůli sebemenšímu výpadu... Lituju vás... S reakcí se obtěžovat nemusíte, leda byste chěli ukojit své ego, které zřejmě roste jen tehdy, když to někomu "nandáte" v diskusi o týmu, který, jak soudím, řadě z vás dává ten jediný smysl života. Smutné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš tak trapnej panečku. Co se tady furt oháníš tím slovíčkem gloryhunter?? Někdo tě tak nazval a ty ses rozhodl, že dokážeš světu opak?

Reagovat
madridcan

ano Yarda je medzi prvymi,ktorych tak volaju

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini: "El Barça nos ganó de forma injusta en el Camp Nou"

Pellegrini: "Me hubiera gustado ver al Barça dos meses sin Messi"

Fňuk...

Reagovat
smazaný uživatel

nepřistupuj tu na tuhle hru. Plivnou si a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

Příspěvek nebyl o stěžování, byl o tom, jak se trenér a hráč, kterého jako jednoho z mála v současné Barceloně uznával, shodil blbou hláškou. Tak radši uvažuj, než příště něco plácneš...

Reagovat
smazaný uživatel

může to někdyo vysvětlit? španělštinu neovládám a překladač mi vyhodil "že zatraceně chtějí výhrátl igu"..co je na tom špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

co to znamena?

Reagovat
blaugrana

Najväčšia sranda by aj tak bola prehra Barcelony a remíza Madridu.

Reagovat
X-bano-X

Dnes to bude velky vecer, hrozne sa tesim hlavne nech si to hraci uziju, nech sa hra pekny futbal a nech titul ziska ten najlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Přichází tak trochu melancholická nálada - tímto zápasem končí další skvělá a neopakovatelná sezóna pod Guardiolou. Ale Pep a většina týmů nás budou bavit i příští sezonu...

Je to ale poslední zápas pod Laportou tímto chci Laportovi a jeho týmu (týmům) poděkovat za něco fantastického, za neuvěřitelných 7 sezón, během kterých jsme 2x vyhráli Champions League, jednou Copa del Rey a minimálně třikrát La Ligu.

Děkuju za dva extrémně sympatický kouče, který přivedl - Franka a Pepa. A úžasnou hru, kterou tým předváděl a uchvacoval jí celý svět po většinu této éry.

A hlavně děkuju za tu vynikající image klubu, na který se Laporta podílel. Joan nás vrátil zpět do fotbalovýho nebe. Byl to silný prezident, který dokázal velké věci.

Visca el Barca! Visca Laporta!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laporta Pep Frank

Je veľká škoda, že prezidentom mohol byť "len" 7rokov, bojím sa že jeho nástupcom sa stane Rossel z tých jeho plánov mi je na

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

A proc on nechce kandidovat znovu? Uz mu to nedovoluji stanovy, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Laporta byl, je a bude king. I příští prezident bude čerpat z jeho práce

Nicméně je otázka, zda dostaneme svého "Florentina" nebo bude pokračovat současná garnitura. Zatím to bohužel vypadá na to první. Uvidíme a věřme, že se to zlomí

Joan Laporta i Estruch . Nezapomenutelný prezident

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád doufam, že se stane zázrak a Rossel s tim svym kolotočem nevyhraje. Já bohužel nejsem člen klubu, takže se hlasování účastnit nemůžu (přemýšlel jsem o tom, že se dpřidam k socios, ale ty roční poplatky jsou fakt dost velký a pro lidi žijící mimo Katalánsko z členství kromě dobrýho pocitu neplynou prakticky žádný výhody).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Tak snad Málagu porazíme a zakončíme sezonu s neskutečným počtem bodů.

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to blíží...

Dneska prostě musíme!

Forca BARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si dúfam zaspievame Campeónes, campeónes, olé, olé, olé...

Reagovat
madridcan

No tak je cas na mensiu analyzu.V titul este verim samozrejme.Kym je sanca budem verit vzdy.Ale nech to dneska vecer skonci hocijak-klobuk dole pred oboma muzstvami.Taky pocet bodov ziskat(aj jeden aj druhy)a do posledneho kola sa bit o titul je nieco neskutocne.Demonstruje to silu Barcy a Realu,ale trochu aj neschopnost inych muzstiev.Necakam,ze to dalsiu sezonu bude ine.Samozrejme taka priepast tam uz nebude,ale Valencia asi prejde cez leto zmenou,atletico a sevilla mi pripadaju,ze mozu stratit aj pri poslednom a aj posledny ich vie ozbijat na domacom travniku a cierne kone ako tentorok mallorca to dotiahnu tak na hranicu ligy majstrov a europskej ligy.Chcel by som poriadnu konkurenciu a stresovat sa pri kazdom zapase na domacej pode,nie len vtedy ked pride barcelona a naopak chcel by som dufat,ze barcelona si nebude robit srandu doma s kazdeho muzstva,ale tvrdo bojovat o 3 body.Podme k mojmu zlatemu Realu.Z posil si udrzal celosezonny standard,respektive sa drzal na vrchole iba Cristiano.Alvaro mal dobru prvu polku sezony,potom to bolo nevyrovnane,Xabi zaciatok o nicom,teraz hra skvele.U Kaka a Benzemu mi pride,akoby sa poriadne neadaptovali,ale myslim si,ze dalsie sezony budu ich a Karim s Gonzalom mozu vytvorit obavanu dvojicu.Granero bol raz hore,raz dole ale posledne zapasy uz vacsinou len dole,ale aj tak si zahral viac nez dost.Posily?To je otazka.Co sa tyka mna,ja by som muzstvo nechal take ake je s tym,ze by sa zapracovali nase mlade talenty a odisli by ti,ktory nedostavaju vela sanci-co ma velmi mrzi,lebo bohuzial to vidim na odchod dvoch defenzivnych stitov(Diarrovci,Gago) a Drenthe.A u Drentheho ma to zvlast mrzi,lebo mal som ho za velky talent.Myslim si,ze inde jeho hviezda stupne.Ked som povedal,ze by som muzstvo nechal take ake je narazam aj na Manuela.Hocijaky trotko by muzstvo k tolkym bodom nedoviedol.Ide skor o to,aby sa real v lige majstrov necitil suverejny,ostal nohami pri zemi a HLAVNE nehadzal vsetko na hlavu Ronaldovi-ved dajme loptu Crisovi,on uz daco vymysli.Hlavne fakt prosim nech neni ziadna obmena kadra kedze chlapci uz pomaly sa vedia najst naslepo a tento projekt je dlhodobejsi.Myslim si,ze nikto necakal,ze sa nam bude viest tak dobre.Dnesny titul by bola ceresnicka na torte,ked nebude premna to bude sklamanie,ale nie take velke ako minulu sezonu.Skoda,ze sa v zivote nedaju premietnut nejake situacie,ktore mohli byt,ale sa neuskutocnili.Chcel by som vidiet Real o takomto case aj so Sneijderom a Robbenom...Ak je nejaka chyba niekde alebo sa nestotoznujete s nazorom prosim zachovajte toleranciu A tiez myslienky boli zomna vychrlene naraz a narychlo

Reagovat
smazaný uživatel

s tymi posilami suhlasim.. az na Xabiho, ten si myslim ze udrzoval standard celu sezonu.. a este doplnim Albiola, ktory hral vyborne az na 2-3 zapasy, kde zakiksoval, ale to sa stane.. a prijemne prekvapil Garay, ktory ked nastupil tak odviedol spolahlivy vykon.. odchody vidim takto : Metzleder ten je uz v Schalke, o Drentheho sa vraj zaujimaju v Taliansku, toho by som pustil, u nas na zaklad proste nema, dalej aj M.Diarra, Gago ten by mohol zostat ako nahrada za Lassa, Guti je vraj uz dohodnuty s Galatasarayom, dalej podla mna odide aj Vaart, lebo po prichode napr Silvu uz sa do zakladu nedostane, a on potrebuje hravat.. a nakonec mozno skonci aj Raul, takze uvidime.. prichody - urcite treba nejake spickove LB, napr A.Cole alebo Evra.. myslim ze prvy je realnejsi, hlavne ked pride Mourinho.. dalej treba kupit kridlo, najlepsie Silva alebo Navas, miesto Gutiho stiahnut Canalesa alebo Pareja, miesto Raula napr Negreda alebo niekoho z Castilly.. a k tomu Pellemu som sa uz vyjadril, po sezone by som ho pustil.. kedze ta hra sa mi zda dost na nahodu a individuality, na 90 percent Ronalda.. neni tam poriadny system, a v najtazsich zapasoch to bolo dobre vidiet.. takze trener podla mna Mourinho a myslim ze po finale LM to bude uz jasna vec

Reagovat
madridcan

ked LB tak Felipe,radsej Navas ako Silva,ale neviem ako je natom zdravotne. Negredo,Parejo a Canales mozu byt.Vaarta by som nechal on fakt dre neskutocne a vie makat pre tim...Ano Albiola a Garaya som zabudol neviem preco,ale stotoznujem sa s tvojim nazorom

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme doplnit hlavně zálohu, ta je strašná. Pokud chceme vidět fotbal, kdy budeme celých devadesát minut ovládat hru, musíme se zaměřit na posílení právě středu pole. A musí zůstat trenér!

Reagovat
smazaný uživatel

trener uz dal najavo na tiskovke ze asi skonci

Reagovat
madridcan

ale podotkol to kvoli spekulaciam

Reagovat
madridcan

Ja chcem,aby Manuel ostal.Proste je neskutocne daco ako sa v jednom kuse menia trenery.Uz mi to lezie na nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bláznovství, fanoušci ho chtějí, hráči ho chtějí, inteligentní členové vedení ho chtějí, odborníci ze světa fotbalu za ním stojí, jen nejspíš to nejvyšší pako má zase svoje megalomanský plány.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mel by zustat,real muze ziskat v lize 98 bodu,podarilo se to realu vubec nekdy??

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem taky pro nej. Je nejvetsi hovadina po kazde sezone menit kadr. Tym se tak nikdy nestabilizuje a bude se porad prekracovat na miste.. Mauel!!!

Reagovat
X-bano-X

Okrem toho Arbelou a titulu s tym uplne suhlasim Mam uz pripraveny taky trosku dlhsi suhrn...ale kedze v nom trosku predbieham udalosti tak az po zapase.

Reagovat
madridcan

ratas v nom s titulom pre barcelonu,co? Tak to ho laskavo rychlo zmen,je jedno ci to spravis teraz alebo potom Kez by Vallaloid dneska vzdoroval minimalne tak ao Siena doma s Interom

Reagovat
smazaný uživatel

nezabúdaj že aj vy musíte vyhrať, Malaga sa určite nedá zadarmo

Reagovat
madridcan

neviem akosi sudim podla zapasu u nas kde boli uplne marny.Samozrejme podcenovat nepodcenujem,ale niesom z toho tak nervozny ako z mallorcypred tyzdnom a pol napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale teraz sa jedná o posledný zápas a určite dajú do toho všetko, tak isto ako Valladolid, trocha sa obávam že keď nedáme skoro gól tak začnú byť hráči nervózny a budeme robiť chyby v obrane..snáď sa mýlim inak ak Cristiano nebude mať svôj deň tak to budete mať dosť ťažké..ale pevne verím vo výhru Barcy aj Realu

Reagovat
madridcan

Cristiano ma sancu prekonat di Stefana a spolu s Higuainom ma moznost sundat Etoa s Messim.Zamakaju si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

v čom má šancu prekonať di Stefana?

Reagovat
X-bano-X

V pocte golov ako novacik.Tusim potrebuje 2

Reagovat
madridcan

1. Alfredo Di Stéfano - 27 gólů / 28 zápasů (1952-53)

2. Cristiano Ronaldo - 26 gólů / 28 zápasů (2009-10)

3. Iván Zamorano - 26 gólů / 34 zápasů (1992-93)

4. Ruud Van Nistelrooy - 25 gólů / 37 zápasů (2006-07)

5. Davor Suker - 24 gólů / 38 zápasů (1996-97)

Reagovat
smazaný uživatel

Budu optimista....6:0,jako v minule sezonu,kdyz k nam Valladolid prijel...

Reagovat
smazaný uživatel

To by se musel vrátit Sammy

Ale věřím v podobný výsledek a kdyby se to vyvíjelo stejně jako minulou sezonu bych bych nadmíru spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

BLAUGRANA SON LOS COLORES

QUE DEFIENDES CON VALOR

BLAUGRANA SON LOS COLORES

DE LA MAS DURA AFICIÓN

Reagovat
herbage

Sešel se rok s rokem a historický "tripl" Barcelony je vyrovnán

Reagovat
smazaný uživatel

a pointa?nabo to měla být jen provokace, že si nemůžeme užívat výjimečnosti?

Reagovat
herbage

Pointa žádná, ale není to ani provokace. Jen narážím na to, že něco co se má povést jednou za sto let zopakuje jiný tým prakticky hned následný rok. Ale to přesto váš úspěch nikterak nesnižuje

Reagovat
smazaný uživatel

To sice nesnižuje, ale pěkně to nasere. Navíc za takových okolností. Snad to dá Bayern, menší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Historický treble byl historický pro Barcu, nikoliv celkově. Celkově byl historický i rekordní zisk 6 trofejí za jeden rok.

Reagovat
Al Capone

výjimečnosti? Manchester United to už dokázal před váma

Reagovat
smazaný uživatel

pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

To nás nijak nežere, Tebe ano?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to jako kdybych se ja ted zacal pysnit tim, ze jsem 16. 5. 2010 vynalezl penicilin. A taky by me nezralo, ze to vynalezl Fleming uz driv

Reagovat
alcantara

pokial sa pohybujeme iba v medziach spanielskej ligy, tak historicky bol

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, pred tim fakt klobouk dolu..

Ale nekdo by i tak mohl rikat, ze Fleming to objevil jen v oblasti Velke Britanie a chlubil se panicilinem

Reagovat
alcantara

potom ti predstavim liek na alzheimera v podobe 6tich trofeji v jednom roku, ktore objasnuje jakub

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vsak proti tomu zadna.

Jsem reagoval na Listera s tim, ze ho to nemusi stvat

Na toho Němce by se lek fakt hodil....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to docela hnus

Barca si to vybojovala nádherným fotalem a opravdu si to zasloužila ( možná o zápase s Chelsea by se dalo polemizovat ale jiank prostě dokonalost) a ted to vyhraje nějakej Bayern nebo Inter

Reagovat
madridcan

Inak ked sa tak clovek zamysli,tak Sneijder alebo Robben vazne ziskaju treble na Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

pevne dúfam že to bude Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

VERIME !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedine na co sa mozete spolihat

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes - Alves, Puyol, Pique, Abidal - Toure, Sergio, Keita - Messi, Bojan, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha, to je kreativita sama

Reagovat
smazaný uživatel

no to bude ještě prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Prcci si to tam vepředu ulítaj... Kde na to budeš koukat? Už máš nějakej link?

Reagovat
smazaný uživatel

asi na expektu, osvědčená kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

nějak to tam nemůžu najít, tam se člověk musí registrovat?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale peníze si posílat nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

toho chtějí v té registraci trošku moc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

U sázkovek to tak bývá

Reagovat
smazaný uživatel

ono to tam snad není

Reagovat
smazaný uživatel

To je mozna to nejlepsi. Zaloha se s tim nebude tak crcat a bude to davat driv dopredu...Skoda, proti tomu se hur betonuje

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sport1 je Barca ne? Na 2ce je Real

Reagovat
alcantara

podla programu hej

Reagovat
smazaný uživatel

nemám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Benzema ne e?

Reagovat
smazaný uživatel

A Kaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam delal proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Si zase rikam, co by tam nedelal. Nejak mam pocit, ze by se po tom zraneni mohl rozehrat. A treba bych ho tam ted videl i radsi nez Granera.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dulezite no, nechat rozehrat hraca v poslednim kole, a nechat sedět jednoho ze dvou nejlepšich strelcu. Granero je potreba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja bych ho nedaval misto Higuaina. Ale klidne misto Granera a Benzemu a Higuaina do utoku. Ronaldo by to hral ze zalohy. To bys mel tri ofenzivni hrace a to zase tak moc neni, nebo ano? Jestli ano, tak kdy dat ofenzivnejsi sestavu, nez v zapase, kdy potrebujes vyhrat a hrajes proti tymu zespodu?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, zrovna v posledním kole míchat se sestavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Michat se sestavou. No, nemyslis, ze oproti minulemu kolu je tam tech zmen mnohem vic, nez jen Benzema? Tak proc by michani se sestavou vadilo jen u neho a ne u ostatnich?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zatim jste teda spokojeni s vykonem dopredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Těch změn bylo víc kvůli trochu jiným okolnostem. Ale měnit na poslední zápas rozestavení a způsob hry je prostě kravina. Neřekl bych, kdybys chtěl vyměnit Benzemu za Pipu, sice bych to nechápal taky, ale alespoň by to mělo jakoužtakouž logiku. Vyhrát jsme potřebovali předchozích šest zápasů a vždy se nám to povedlo s dvěma útočníkama a najednou v zápase sedmém tam hodíme útočníky tři.

Mimoto obraz, jakým hrajeme rozhodně není o absenci nějakého Benzemy vepředu, kterej hraje celej rok tužku. I když tam enjspíš teď bnebo krátce po poločase přijde, kdy to už logické bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jake rozestaveni? Akorat Ronaldo by sel na granerovu pozici a Benzema misto Granera. Zadne michani se sestavou ani rozestavenim to neni. Nerikam, ze mel Pelle prekopat na posledni zapas uplne vsechno, ale proc by nemohl trener dat sanci na posledni zapas jednomu hraci, aby se videlo jak na tom je? To mi tak divne neprijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň ale když bys chtěl stáhnout Ronalda na kraj, tak to je docela těžkej zásah do systému oproti poslednímu půlroku. Ronaldo je útočník a vytvořil s Pipitou jeden z nejlepších útoků historie Realu Madrid a ty bys chtěl do něj v posledním zápase zasahovat. To je prostě nelogické.

Btw. šanci pro Benzemu? Tu dostal v průběhu roku. Měnit systém v posledním zápase, kdy nám jde o titul jen kvůli šanci někoho, kterej sral na Real Madrid třičtvrtě sezóny, šel z průseru do průseru a jen si stěžoval do novin je pro mou povahu prostě moc, to se nezlob.

Když už měl dostat šanci, tak třeba před třema týdny doma s Osasunou, kdy měl Pipita sérii špatných zápasů. Teď v posledním zápase prostě ne. Ale nechme to už, je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Benzema mal dostat sancu aj od zaciatku zapasu.. co si ani nepametam kedy sa stalo naposledy.. aha, proti Deportivu ked dal 2 goly.. este tusim zapas potom.. ale posledne zapasy ho kludne mohol vyskusat namiesto Pipitu, ktory sa ocividne trapil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vsak ja se nechci nijak hadat. Jen jsem rekl, ze bych dal sanci i Benzemovi. Ty si myslis, ze to neni nej napad. O tom je diskuse...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak ten útok je vítěznej.

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA PODME SI PO TITUL NECH PATRI TAM KDE MA A KDE SI HO NAJVIAC ZASLUZIA

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre titul Realu

Reagovat
madridcan

100 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

100. gratuluju Barce

Reagovat
smazaný uživatel

neskoro chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

a co mas z toho? hovno takisto ako dnes real

Reagovat
smazaný uživatel

ja som este nezazil aby toho nekto natrepal tolko pred zapasom ako ty.. .. o to viac si prajem aby ten Valladolid prekvapil..

Reagovat
smazaný uživatel

ked vyhra real pogratulujem vam

Reagovat
madridcan

ked vyhra barca titul to bude znamenat,ze tu budes este rok.O dovod viac preco by to mal vyhrat Real...

Reagovat
smazaný uživatel

malo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za chvilku to vypukne, come on REAL

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme madrid podme

Reagovat
kiwwi

a este mi povedzte ze Valdes je svetovy brankar...

skoda ze z toho nebol gol doprdele

Reagovat
-Kopy-

Todle se stane každýmu ty trubko.

Reagovat
kiwwi

vzivote som nevidel napr. takeho van der sara aby sa mu nieco take stalo...valdes toto robi dost casto

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
kiwwi

jj je na smiech ten Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj, snazil sa nam pomoct, ale nevyslo..

Reagovat
smazaný uživatel

nervozita jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

To rad slysim

Reagovat
smazaný uživatel

u mě anitak ne. U našich hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem prave myslel. Kdybys byl nervozni jen ty, tak by to asi nemelo vliv na jejich vykon na hristi, ale kdyz nervozita svazuje nohy Katalancum, tak to potom rad slysim...

Reagovat
smazaný uživatel

už je to asi pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude to snáď lepšie musia sa ukludniť

Reagovat
smazaný uživatel

no, takze uz letosni tradicni scenar

Reagovat
kiwwi

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Normalka, real potrebuje prohravat, aby zacal neco delat.

Reagovat
kiwwi

sak ja viem, preto ten smajl...to uz by ani nebol Real aby neprehraval

Reagovat
smazaný uživatel

pekne malaga

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to křeč, ale přijde to. Možná to chtělo nasadit do útoku někoho zkušenějšího, ale to tak maximálně Zlatana, na Henryho asi Pepek po Arsenalu definitivně zanevřel....Ale oni to zvládnou

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak vidím, tak ten Iniesta potřeba bude. V záloze není, kdo by tvořil. Snad tam padne alespoň nějaká střela z dálky. Dvě už proběhnuly

Reagovat
smazaný uživatel

proběhnuly

Reagovat
kiwwi

sebec Messi ale nie pekne isiel

Reagovat
smazaný uživatel

už je to lepší. Doufám, že ta počáteční nervozita by mohla být pryč.

Popravdě bych nečekal, že po tom loňsku by se mohli hráči takhle bát vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto rad neslysim...

Reagovat
X-bano-X

Pedroo..ufff takto to zbrzdit

Reagovat
X-bano-X

Uz sa to zacina..drvimeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

A z tohoto me boli usi....

Reagovat
X-bano-X

Looollllllll Golazooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

To je smoly zasa

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho nedá nikdo od nás, tak si musel dát Valladolid vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Real tlaci aspon rozhodci, ale toto?

Reagovat
smazaný uživatel

Copak si myslíte, že se to udělá celý samo? Je potřeba tomu štěstíčku jít trochu naproti

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, vitezstvi v lize je vysledkem kolektivniho snazeni, ze?

Individualni ceny jsou neco jineho

Reagovat
smazaný uživatel

Perez ted na tribune vypadal jako:

"Kdyz hraji blbosti, tak spim."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

29. minuta a první kolmá přihrávka ...

To jen jako důkaz, že nehraje Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERA!!!!

Reagovat
Swarley

nice one

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooooooooooooooo Pedroooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nechrtí a Pedro rozvlnil

Reagovat
Kily

sakra, sakra, sakra, já jsem línej a strašně mi to vadí. Dneska jsem měl nutkání zkusit dát 200 na Malagu. Ne snad, že bych Realu nevěřil, ale hrál jsem to na to, že Barca do poločasu rozhodne, k uším hráčů Realu se dostane stav z Nou Campu a to se projeví na jejich výkonu

Reagovat
Godwinson

koukám, že stačila chvíle a ve Španělsku už je také jasno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam rusky prenos a zjistril jsem, ze za Real hraje i Lady Gaga...Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

to asi myslel Krystýnu

Reagovat
smazaný uživatel

E e. Byl to Gago, ale jak se v rustine meni "o" na "a" pri prizvuku, tak to vyslovuje asi jako Gaga...

Reagovat
kitas

Tak Barca zatial hrá na taktike menom štastie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten začátek šťastný bezpochyby byl, ale od té doby už je to něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

sak hej, take stastie by nakoplo snad kazdeho..

Reagovat
smazaný uživatel

lalalala lalalala lalalalalala FUUUUUTBOOOL CLUB BAAARCELOOONA

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v háji, milovaný madride, rozluč se s titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Barce k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl kombajn

Reagovat
smazaný uživatel

Dement

Reagovat
smazaný uživatel

to zase ne. Byl tam prostě pozdě a nechtěl uhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, připadalo mi to trošku moc ostrý...

Reagovat
smazaný uživatel

půlka za náma. I s pomocí štěstí je to zatím dobré. Nezakřikněme to

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, takový je fotbal, nikdo nekraluje věčně, byla éra Realu, teď je éra Barcy, za 5 let třeba bude éra Sevilly

Reagovat
Gazza.8

už aby začala nová sezona do pytle

Reagovat
smazaný uživatel

teda, doufám že pelle se postaví za vaarta a nechá si ho, dal mu šanci a on se jí chytil a už ji nepustil

Reagovat
madridcan

aj tak verim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

ta Barca podobny scenar ako s Villarealom.. najprv Valdes daruje Manuchovi cistu golovku ale on ju krasne zadrbe.. potom si da Valladolid vlastny gol a uz je Barca na koni.. no nic, titul je uz vas

Reagovat
smazaný uživatel

fandíš realu??

Reagovat
smazaný uživatel

hej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co nechapes?.. videl si ten zapas?.. Villareal nepremeni golovku za stavu 0:0 a potom si tecuje loptu do brany.. to iste sa stalo dneska

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten tec sa neda porovnat s tym dnesnym...

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, ale bol to proste smolny gol.. ten dneska este viacej..

Reagovat
X-bano-X

Dnešný bol o nešikovnosti obrancu..sa stane. a zas Valdesovo blbe spracovanie golovka nebola, ako mal z toho streliť gól? Posadiť brankára protismernou kľučkou?

Reagovat
smazaný uživatel

hento nebola golovka ? .. ved Manucho strielal do prazdnej brany a musel to vykopavat Puyol.. kde si sa ty pozeral?

Reagovat
X-bano-X

strieľal z prvej cez hráča. To ze trafil Puyola nebola nahoda, musel by to dvihnut na "vinkel" a z prvej no neviem......

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi kriste .. to je jedno ze strielal z prvej.. keby to da pozemy alebo hocikde okolo Puyola tak je to gol.. a tomu sa hovori golovka keby nieco..

Reagovat
X-bano-X

Tak to ste v classicu na Nou Campe mali jednu golovku za druhou....a pocet striel na branu 1

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze , ty uz si vazne tak mimo ?.. v Clasicu to boli sance, aj ked nie 100 percentne ako tato.. lebo brankar uz nemal sancu zasiahnut a musel do toho skakat Puyol.. ked toto neni podla teba golovka tak uz neviem.. pozri si to este parkrat..

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si mu bozkavat nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastně máme jen štěstí?

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednych kolach ho mate dost

Reagovat
smazaný uživatel

...a?

Reagovat
smazaný uživatel

zato vy drtíte každého súpera s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se aspon podme madridisti rozloucit s ligou dustojne....a zacnete něco HRAT kurva

Reagovat
smazaný uživatel

s ligou aj Pellegrinim

Reagovat
smazaný uživatel

odpověděl bych ti, ale za BAN mi nestojiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Guti in!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To už musíme zvládnout...Visca el Barca...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pellegrini musí zůstat! Rozloučíme se důstojně! Musel by se stát zázrak, ale budeme bojovat do konce.

Reagovat
madridcan

45 minut pre REALi...lopta je gulata a verim do poslednej sekundy.Podme chlapci aj jedni aj druhi,nevzdavajte sa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no ale tohle ne, ne?

Reagovat
X-bano-X

Co je ten Manucho za blba.....

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart gooooooooooooooooooool

Reagovat
kiwwi

van der vaart luxusne

Reagovat
gonzalesl_is_back

Vaart nádhera! Škoda i těch krásných nůžek na začátku

Reagovat
smazaný uživatel

prosim Madrid ještě jeden,a prachy sou doma

Reagovat
Rssa

Moc často sem nepřispívám, fandím Barceloně, ale doufám, že se v zápase Malaga - Real objeví na hřišti Guti. Mám ho jako hráče velmi rád, jeho přihrávky mi připomínají Xaviho, talentu měl taky spoustu, škoda, že ho nevyužil více

Reagovat
Rssa

I když koukám, že dostal v prvním poločase žlutou kartu, i když je na lavičce...holt formát

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
Rssa

Paráda Bude přepínačka mezi přenosy

Reagovat
smazaný uživatel

Messssssiiiiiiiiiii ešte dva pls

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooool Leo Messi

Paráda Yayu

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya musí ostať

Reagovat
Rssa

Doufám, že spekulace o odchodu Yaya Tourého jsou kecy, je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Yaya

Reagovat
X-bano-X

Goooollllllazoooooooo Mesiii

Reagovat
X-bano-X

Este 3 a je tam 100 golova hranica

Reagovat
Rssa

Hodil bych tam Thiaga, ať se otrká a zažije oslavy na hřišti, může mu to pomoct

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Alves...celkom nechutny zakrok....

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan dneska nic moc teda.

Reagovat
herbage

Alvés

Reagovat
X-bano-X

Puyol

Reagovat
Rssa

Leo si pro něj šel

Reagovat
smazaný uživatel

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessi, Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessi.....

Reagovat
smazaný uživatel

Messi vyrovnal Ronalda

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooo Leo Mesiiiiiii

Reagovat
Rssa

Henry rozlučka...dnešní zápas je moc moc krásný

Reagovat
X-bano-X

Laporta ma slzy na krajicku a ja tiez......

Reagovat
smazaný uživatel

34 je tady

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych gól Zlatanovi.

Reagovat
X-bano-X

hh Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky

Reagovat
X-bano-X

Vicky

Reagovat
smazaný uživatel

Peeeeeeeedro, Peeeeeeeeedro..... Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestovo vedení balonu je nenapodobitelné. Po zranění a stále stejnej.

Reagovat
X-bano-X

Som hrdý na to že mam tu česť zažiť tento tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Campeones, campeones

Reagovat
X-bano-X

Champeones,champeooones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky kluci

Visca el Barcaaaaaa!!!

Reagovat
herbage

Messi je prostě borec. Ať dopadne MS jakkoliv, Zlatý míč musí mít on

Reagovat
smazaný uživatel

"Ať dopadne MS jakkoliv".. netaraj..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze keby na MS uplne vyhori aj tak si to zasluzi ?..

Reagovat
herbage

Rátám Jeden krátký turnaj nemůže být více, než celoroční práce a vynikající výkony v průběhu celé sezóny a kolem 50 gólů nastřílených ve všech soutěžích. Navíc Messi nemůže za to, že Maradona je blbec a dle mě Messi na MS nepohoří, respektive dá do toho vše, co může

Reagovat
smazaný uživatel

"Jeden krátký turnaj".. .. lenze podla toho sa to urcuje preto, ze tam hraju ti najlepsi.. Messi mal sice vybornu sezonu, ale kde bol napr proti Interu ?.. napr na to ze mal lepsiu podporu hracov ako C. Ronaldo tak s nim mali porovnatelnu sezonu podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

bohužial ak Argentína MS nevyhrá, tak ho mať nebude

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to aj ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden turnaj zastiňuje celou sezónu? ::rolleyes:

Reagovat
Tomanatura

Snad se ta Anglie dostane daleko, ať to má Wayne jisté.

Reagovat
Rssa

Pokud postoupí ze skupiny, Messi ma GB jistý

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme..

Reagovat
madridcan

Vobec nie...Ked vyhra Bayern LM,kludne by som to dal aj Robbenovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Robbén v lize 16 gólů, Messi 34. To je více než 2x víc

Reagovat
madridcan

ale co to so sebou prinieslo a ako makal.Bayern vazne stoji a pada na Robbenovi.To mas to iste ako u Kaka napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

a messi nemakal messi si valal sunky...z nicoho nic dal 45 golov

Reagovat
madridcan

hovorim o uspechoch trulo...barcelona ma ,,len" titul

Reagovat
alcantara

to je samozrejme pitomost, van bommel, van buyten, schweinsteiger su rovanko dolezity, ked nie dolezitejsi hraci pre bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší strůjci titulu: Vicky, Puyol, Alvés, Messi, Pedro

Reagovat
indy

...Xavi?

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

a samozřejmě:

Největší díl patří seňorovi Joanovi Laportovi. Díky, chlape, nikdy na tebe nezapomeneme

A další kus Pepkovi Guardiolovi.

Reagovat
smazaný uživatel

toho najdolezitejsieho si vynechal

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, Xavi mi vypadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

a inak nebyt tragika Manucha tak Vicky mohol byt strojcom nasho titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty ma dneska bavíš

Reagovat
smazaný uživatel

no hej, teraz sa nad tym uz mozte pousmiat

Reagovat
smazaný uživatel

to chceš akože povedať, že keby Manucho dá gól, tak Real by vyhral a Barca prehrala?či ako to mám chápať?

Reagovat
smazaný uživatel

nie.. len to ze Barca by na tom bola este horsie psychicky ako pred tym golom.. a Valladolid by mal ovela vecsiu sancu ten bod uhrat..

Reagovat
smazaný uživatel

aha vela filmov pozeras ehmko

Reagovat
smazaný uživatel

ale.. zalez

Reagovat
Rssa

Pique, budoucí kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Mě letos Pique v lize nepřipadal tak skálopevný. V LM nás držel ale často. Souhlas, že příští kapitán, ale tenhle titul vykopali nejvíce jiní

Reagovat
Rssa

Po loňské sezóně se mi zdálo, že na začátku této trochu "zpychnul" nebo lépe řečeno moc se sám sebou uspokojil, ale na jaře se mi zdál lepší než Puyol, neudělal žádnou chybu a skoro nikdo přes něj neprošel.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyolovi se nevydařil mač s Tenerife. Jinak byl skála.

Reagovat
Rssa

Mě přišel Pique skalnatější Puyol byl rozlítanější, ale to asi vychází z jejich rozdílné hry, Carles je borec, ve svém veku toho uběhá spoustu. Oba dva

Reagovat
Rssa

Ale abych nemystifikoval, nekritizuji Puyola, hrál parádně

Reagovat
smazaný uživatel

tak bilance 38 zápasů, 24 obdržených branek, to je zásluha hlavně těchhle dvou a Vickyho

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som povedal ze hlavne zaloha, ked nedava superovi loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

plus Gabi, po zranění paráda Já su nějaký dojatý

Reagovat
smazaný uživatel

Ač se tomu třeba někdo bude smát, já bych tam zařadil i Pedra. Přece jen pár zápasů rozhodl on.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ibru...už blbnu

Reagovat
smazaný uživatel

aj ibra... ved rozhodol el clasico a uvod sezony mal vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

aj ibra... ved rozhodol el clasico a uvod sezony mal vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nyni uz definitivne. Gratuluju. V sezone byly i obdobi, kdy Real kracel ligou suvereneji, nez Barcelona, tak v celkovem souhrnu byla Barcelona vazne lepsi a titul za ligu si zaslouzi...

Uz se tesim na pristi rok! Jsem zvedavy, jestli se Real nejak dopiluje..

Reagovat
secho

Supeeeeeeeeeeeeeeeeeer Dnes bude v Barcelone hodne veselo Jinak me Dani Alves s tim jeho "sestrihem" dnes v nekterych zaberech pripominal Ronalda

Reagovat
Gazza.8

gratulace Barce...byla o bod lepší ...příští sezona je naše

Reagovat
X-bano-X

o 3 body

Reagovat
Rssa

o 3

Reagovat
smazaný uživatel

o 3 body a 2 el clasica

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELOOOOONA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

275 a tenhle titul pro Seňora Laportu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Federer

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Real

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva vítězům, čest poraženým, byla to úžasná sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

čest poraženým od třetího místa včetně.

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si si brat priklad od Pepa..

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát nebude hrát Viva la vida?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrint Pas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele