Primera División - preview 32. kola

13.04.2010, 08:48, aktualizováno 15.04.2010, 08:24
Previews
Ve zbývajích dvou zápasech aktuálního kola španělské ligy je na co se těšit. Real Madrid bude zmenšovat náskok vedoucí Barcelony v Almerii, Valencia pak přivítá Bilbao. Domácí se blíží Lize mistrů, na milionářskou soutěž ale stále může pomýšlet i baskický klub.
UD Almería - Real Madrid  (čtvrtek 20:00)
Necelý týden po prohraném Clásicu se Real Madrid ve 32. kole představí v Almeríi. Domácí nemají ještě jistou záchranu, stejně tak hosté patrně nevzdali stíhací jízdu za Barcelonou. Stadion Mediterráneo proto čeká rušná podívaná.

Andaluský celek z Almeríe se nachází na 13. místě tabulky a bude se snažit postoupit výše na úkor Bílého baletu z Madridu. Realu totiž nezbývá než vyhrát zbývajících sedm zápasů a doufat ve dvojí neúspěch vedoucí Barcelony.

Mbami, Soriano, Piatti, Crusat a Kalu Uche si opět získali důvěru trenéra Lilla po nevydařeném zápasu proti Athleticu Bilbao. Almerijský kouč postaví do branky Alvese, který v podzimním utkání chytil penaltu Cristiano Ronaldovi a hovoří se o něm jako o budoucí posile Realu.

Macedo, Pellerano, Acasiete a Cisma vytvoří obrannou čtveřici. Defenzivní část zálohy budou mít na starost Mbami a Bernardello, na křídlech se budou prohánět Piatti a Crusat, na spojce si zahraje Soriano a na hrotu Kalu Uche.

Na soupisce Realu bude chybět potrestovaný Garay, dále Pepe, Drenthe, Metzelder a čerstvě i kapitán Raúl. Před tradičním Casillasem v brance se poskladá defenzíva ve složení zprava Arbeloa - Albiol - Ramos - Marcelo. Ke Gagovi, Xabimu a Van der Vaartovi se přidruží buď Guti nebo Granero. Tradiční útočné duo bude mít podobu Ronaldo - Higuaín.

Utkání mezi Almeríí a Realem začíná ve 20.00 CET a jeho rozhodčím bude Pérez Lasa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.25 - 5.25 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Athletic Bilbao  (čtvrtek 22:00)
Baskičtí Lvi se přijíždějí porvat s valencijskými Netopýry. Mestalla uvidí skutečný šlágr kola, neboť se střetávají mužstva, která letos patří k největším aspirantům na postup do evropských pohárů. Zatímco Valencia již jistotu evropských pohárů má, neboť se nachází na třetí příčce a náskok na Getafe je již devítibodový, Athletic Club se bude muset o evropské miliony a evropskou prestiž ještě náležitě porvat.

Valencie nezažívá zrovna pěkné období. Z evropských pohárů ji vyřadilo matné Atlético Madrid a v domácí soutěži si zbytečně nechala ujít šanci nadobro utéct pronásledovatelům a pojistit si třetí příčku tabulky. Vítězství v zápase s Athleticem by při zaváhání Mallorcy a Sevilly znamenalo další přiblížení vysněnému cíly a v současnosti zřejmě nejlepší pozici, které mohou kluby vyjma Realu Madrid a Barcelony dosáhnout.

Athleticu se v posledních týdnech daří a o víkendu deklasoval Almeríi 4:1, čímž si značně napravil chuť po stejném debaklu na půdě famózní Barcelony. V zápasech Athleticu Club poslední dobou padá hodně branek, dočkáme se přestřelky i tentokráte?

Je to možné už proto, že Valencia má obrovské potíže s poskládáním konkurenceschopné obranné čtyřky. Mimo hru jsou David Navarro, Maduro, Bruno, Carlos Marchena, Dealbert, Mathieu a Miguel. Kdo umí počítat do tří, spočítá si, že Valencii chybí sedm beků, což je bezpochyby ztráta jako hrom. Unai Emery bude lepit a je možné, že se do sestavy podívá některý z nadějných mladíků, které má klub k dispozici.

Athletic nemůže počítat s dvojicí Iker Munaín a Oscar De Marcos, kteří pomáhají rezervnímu celku. Sestava by se neměla oproti zápasu s Almeríí výrazně proměnit, nebudou chybět žádné větší opory Iraizozem počínaje, Toquerem a veleúspěšným exekutorem pokutových kopů Llorentem konče.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.65 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Zaragoza - RCD Mallorca  (středa 20:00)
Mallorca letos překonala snad všechna očekávání. Snad i ta svoje. Je na neuvěřitelném čtvrtém místě. Tedy pozici, která zajišťuje postup do předkola Ligy mistrů. Zezadu na ní ale dotírá ambiciozní Sevilla, těsně v závěsu je také Athletic. Los dnes ale hostům přímého konkurenta nenadělil - RCD zamíří do Zaragozy.

Naposledy se přitom Barralets objevili v evropských pohárech v sezoně 2003/2004. Účinkování v Poháru UEFA pro ně poté skončilo již v osmifinále. Nestačili na výběr Newcastlu. Tento ročník ale RCD udivuje nejen sebe, své fanoušky a novináře. Divit se jistě nestačí ani konkurenti v Primera Divison. Čtvrté místo, jedenapadesát bodů. Na přímý postup do nejprestižnější klubové soutěže ztráta pět bodů, na vedoucí Barcelonu pak nedostižných devětadvacet.

Na evropské poháry prozatím stačí bodů osmačtyřicet, zezadu na Mallorku ale mohutně dotírá Sevilla. Ta ale včera zaváhala na hřišti Valldolidu a dala tak svému konkurentovi šanci uskočit o další tři body. A proti Zaragoze se Bermellones daří. Alespoň tedy v poslední době. Z posledních tří vzájemných duelů dokázali dva vyhrát, jednou remizovali. Nicméně na stadionu La Romareda to již tak slavné nebylo. V posledních pěti zápasech zde se Mallorce nepodařilo zvítězit ani jednou. Svěřencům Gregoria Manzana se navíc letos mimo vlastní stadion příliš nedaří. Z šestnácti zápasů vyhráli jenom dvakrát. Získali dvanáct bodů.

Přitom v domácím prostředí je Mallorka téměř k neporažení. Ztratila pouze šest bodů. Záhada, s níž si neví rady ani krajní bek Felipe Mattioni. "Nevím, čím je to způsobeno. Několikrát jsme nad tím uvažovali. Vždycky jdeme do zápasu s tím, abychom zahráli co nejlépe. Ale i ostatní týmy hrají doma dobře. Doufáme, že se nám tento nepříznivý stav podaří brzy prolomit. Hrajeme doma velice dobře, proti Valencii jsme to potvrdili," připomněl také minulé utkání, po němž odjížděla Valencia domů s prázdnou po porážce 2:3. "Hráli jsme ve veliké rychlosti. Svého soupeře jsme zatlačili," dodal.

Mallorka, která se v nejlepší šestce Španělska drží již od začátku sezony, v posledních pěti zápasech nebrala body pouze jednou. A to doma proti obhájci z Barcelony. Nyní bude v sestavě opět scházet zraněné duo Ivan Ramis a Tuni. Suspendovaný je Fernando Varela, v minulém utkání obdržel již pátou žlutou kartu v této sezoně. Místo něho by se tak v sestavě mohl znovu objevit Julio Alvarez, který poslední utkání vynechával kvůli svalovým problémům.

Nicméně ani Zaragoze nebude jednoduchým soupeřem. Během posledních tří utkání dokázala zvítězit hned dvakrát, a přestože minule nestačila na Osasunu, dokázala se bezpečně vzdálit od sestupového pásma. Od toho ji nyní dělí již tři body.

Domácím bude chybět zraněný Herrera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Málaga CF  (středa 20:00)
Domácí útočník Carlos Aranda si je moc dobře vědom toho, že jeho tým ještě nemá záchranu v kapse. Nabádá proto k udržení koncentrace až do doby, než bude záchrana stoprocentně jistá.

Nedělní výhra celku z Pamplony doslova vytrhla trn z paty. Náskok na momentálně 18. Tenerife totiž vzrostl na jedenáct bodů. Stejný rozestup dělí Osasunu i od šestého Bilbaa. Je to určitě odlehčení p sezonách, kdy Osasunu nezajímalo nic jiného než holý boj o záchranu. "Máme sice dobrý náskok před ostatními, byla by ovšem chyba myslet si, že jsme zachráněni," pronesl Aranda.

"Potřebujeme ještě pět nebo možná více bodů a pak teprve budeme moci s jistotou tvrdit, že nás nic neohrozí," dodává. Z určitého hlediska je to pro Osasunu boj klíčový. Pak totiž čeká na tým z Pamplony vražedný los, který Osasunu zavede k soubojům s Mallorcou, Atletice Madrid či Deportivem La Coruna. Malaga je však v mnohem horší situaci. Nyní totiž činí její náskok před Tenerife pouhé dva body. Posledních osm zápasů pak Malagu obohatilo o pouhé čtyři body.

Zejména bolestivý byl minulý zápas se Sevillou, který hosté rozhodli až v 85. minutě. Záložník Navarra si proto uvědomuje obrovskou vážnost tohoto střetnutí. "Je logické, že do Pamplony jedeme s jasným cílem, a to vyhrát. V této fázi je opravdu moc potřebujeme a věřím, že je také urveme. Minulé utkání je už za námi. Udělali jsme řadu chyb, z nichž se prostě musíme poučit," tvrdí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.30 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Espanyol Barcelona  (středa 20:00)
Trenér hostů Pocchetino nabádá své svěřence k tomu, aby zapomněli na víkendové derby s Barcelonou a plně se v rámci možností koncentrovali na zápas s Racingem Santander.

Vše se ovšem podvědomě schyluje k sobotnímu zápasu. Espanyol totiž poprvé na svém novém stánku přivítá svého úhlavního městského rivala. Pocchetino připouští, že jeho tým má tento zápas v hlavě, ale zároveň se všichni pilně soustřeďují na důležitou konfrontaci se Santanderem. "Neříkám, že nevnímám atmosféru blížícího se derby. Bude to poprvé na novém stadionu Cornella, což slibuje velice zajímavou podívanou," podotkl.

Espanyol v tento moment nastřádal 37 bodů a teoreticky ho od záchrany dělí jediné vítězství. Pocchetino věří, že se jeho tým nachází v dobrém rozpoložení a je v jeho silách dospět k pohodové záchraně. "Máme poměrně solidní bodový počet a hodně důvodů k optimismu. Naším cílem je zvítězit v Santanderu a snad definitivně si zajistit záchranu," dodává. K tomu ovšem bude muset Espanyol ukončit jednu nepříznivou sérii. Na soupeřově hřišti v letošním ročník zvítězil naposledy ve třetím kole.

Chybět bude hostům kanonýr Osvaldo, dlouhodobě zranění De la Pena, či Marquez rovněž nebudou k dispozici. Ovšem starosti má i Racing, a to nemalého rázu. V Santanderu naopak bijí na poplach. Tým bojuje o holou záchranu, po vítězství Tenerife na půdě Gijonu navíc činí náskok pouhé tři body. "Musíme vyhrát. Je to jednoduché jako facka. Musíme se dostat alespoň na hranici 42 bodů, a to tak rychle jak jen to bude možné," tvrdí trenér Portugal. Chybět bude mladík Canales, gólový forvard Tchite však do hry zasáhne.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Xerez CD  (středa 20:00)
Atlético Madrid předvedlo o víkendu tragický výkon na půdě Espanyolu, a tak má hodně co napravovat. Revanšovat se fanouškům může v utkání s posledním Deportivem Xerez, který prostě a jednoduše musí na stadionu Vicente Calderóna bodovat, nejlépe vyhrát, neboť jedině tři body vykřesají pro loňského vítěze Segundy Division ještě kapičku naděje na udržení. Valladolidu a Tenerife se podařilo v klíčové fázi sezóny zabrat. Podaří se to i Xerezu?

Atléti se vraceli z katalánské metropole značně rozčarování, neboť jejich výkon rozhodně nekorespondovat se současnou pozicí klubu. Pozicí, která sice není hřejivá, ale s ohledem na průběh sezóny hodně uspokojivá. Opakuji to neustále - Atléti mají šanci vyhrát dva poháry! Pakliže se to Rojiblancos podaří a oba poháry získají, mohou sezónu, ať už byla herně a výkonnostně jakákoliv (tragická, špatná), zakončit obrovským happyendem. Sezóna by se rázem hodnotila jinak, přesto už teď jsou Atléti na metách a na pozicích, které málokdo ještě v listopadu či prosinci očekával. Přesto je šance, že se klub z Madridu probojuje do pohárů přes Primeru, mlhavá, při vyrovnanosti jeho výkonů spíš žádná.

Deportivo Xerez sice v minulých týdnech naznačilo, že se ještě o udržení popere, ale kol do konce ubývá a klub pořád stagnuje na poslední příčce. Pro mnohé je Xerez již odepsán, přesto se o udržení určitě ještě náležitě popere.

Co se týče sestav - oba soupeři by neměli mít žádné větší problémy, ačkoli se v dresu domácích neobjeví zbytečně vykartovaný Tomáš Ujfaluši. Do sestavy se vrací Simao a Luís Perea. Na straně hostí bude chybět jen Jesús Mendosa, jinak má Nestor Gorosito k dispozici kompletní kádr. Sestavy se oproti víkendu, i přes náročný program, výrazně nezmění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Deportivo La Coruña  (středa 22:00)
Barcelona vykročila za obhajobou titulu, zvládla El Clásico a je o tři body před svým nenáviděným rivalem Realem. Do konce soutěže však zbývá ještě sedm kol, které mohou situaci zvrátit a zcela obrátit. Barcelonu navíc čeká pořádná fuška, neboť jí každý týden čekají dva zápasy, které katalánskému klubu jistě vezmou mnoho sil. Barca má vše ve svých rukou, nyní musí bezpodmínečně zvítězit proti utrápenému Deportivu La Coruña.

Depor v tomto kalendářním roce strádá a přepustil pohárové pozice jiným týmům. Jeho výsledky a herní projev jsou katastrofální a vzhledem k formě se neočekává, že by mohl rozjetou Barcelonu nějak výrazně potrápit. Galícijský celek je na ústupu, ale až čas ukáže, zda je trvalého či krátkodobého rázu.¨

La Coruňu srážejí zranění. Problémy souvisejí s úzkým kádrem a slabými náhradníky, kteří nedokáží zraněné adekvátně nahradit. Důvodů je jistě více, počínaje již ne tak dobře sloužícím Lotinovým stylem hry, sebevědomím hráčů konče. Deportivu také už několik měsíců schází kvalitní střelec. Bez branek vyhrávat nelze, to chápe každý.

V zápase s Barcou nebude moci Lotina počítat s Manuelem Pablem či Juanem Rodríguezem, dlouhodobě zraněný je brazilský bek Filipe. Defenzíva tím samozřejmě hodně trpí, přesto je kvalitní defenzíva i přes četnost zranění několik měsíců jedinou oporou Deporu.

Na druhé straně fanoušci jen těžce nesou ztrátu Andrése Iniesty, jehož zranění se může protáhnout až na měsíc. V silách náhradníků je Iniestu adekvátně nahradit, ač ne úplně. V základní jedenáctce bychom marně hledali ještě nedoléčeného Abidala a útočnou hvězdu Zlatana Ibrahimoviče. Když máte na lavičce Bojana Krkiče a Pedra, nemusíte se obávat, že Ibrahimoviče nenahradíte. V sestavě by neměli oba dva chybět. Depor se jistě pokusí na Nou Campu zazářit a uhrát alespoň bod, přesto se předpokládá jasná výhra domácího mužstva. Dvaatřicáté kolo je zatím kolem překvapení. Urodí se jedno i na Nou Campu?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.12 - 8.50 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Sevilla FC  (úterý 20:00)
Sevilla možná chytla druhou mízu a ještě značně potrápí Valencii v boji o třetí místo. Rojiblancos ztrácí na Netopýry pouhopouhých pět bodů, což není sedm kol do konce nepřekonatelný rozdíl. Při současné zlepšené formě a atmosféře v týmu lze předpokládat, že Sevilla boj o třetí příčku nevzdá. Vždyť je ve hře přímý postup do základní fáze Ligy mistrů! Kdo by to nebral?

Pětibodová ztráta se dá stáhnout pouze pravidelným sbíráním vítězství. Na půdě Valladolidu to nebudou mít Alvarézovi svěřenci nic jednoduchého, přesto lze hosty považovat za favority utkání. Pucele se letos vůbec nedaří a i vzhledem ke svým výkonům, formě a celkovému rozpoložení v kabině se nedá očekávat, že by nesestoupila. Real Valladolid se s největší pravděpodobností vrátí tam, odkud před čtyřmi lety s velkou slávou zaslouženě postupoval, tedy do Segundy.

Antonio Alvaréz má velké potíže s absencemi, přesto jeho příchod hráčům sevillského klubu evidentně prospěl, což si můžete přečíst i v článku, který najdete v sekci Primera Division. Co se absencí týče, trenér nemůže počítat s obránci Abdoulayem Konkem či Mariusem Stankevičiusem. Diego Perotti, Didier Zokora a Aldo Dusher jsou také stále mimo hru. Na druhé straně bude novému kouči Valladolidu Javieru Clementemu chybět Lazaro a Jonathan Sesma, návrat do sestavy hlásí Haris Medunjanin. Vyhraje Valladolid a udrží naději na udržení? Anebo to bude Sevilla, která přiživí naděje na třetí příčku?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.15 - 3.50 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sporting Gijón - CD Tenerife  (úterý 20:00)
Cesta do druhé ligy se pro Tenerife stále více prosvětluje. Ztráta na nejbližšího soupeře totiž pro ostrovany činí pět bodů a s každým dalším zápasem se past nad tímto celkem může pomalu ale jistě zavírat.

Přesto obránce Marc Bertran stále věří, že je v silách Tenerife nepříznivý vývoj zvrátit. V minulém kole si ostrované zkomplikovali situaci ještě více. V existenčním souboji s Valladolidem totiž uhráli pouze bezbrankovou remízu a nijak tedy ztrátu na své konkurenty nestáhli. Je tedy potřeba připsat si první výhru na soupeřově hřišti. Gijon by k tomu mohl být poměrně ideálním soupeřem.

"Bylo to pro nás zklamání, ale musíme pořád bojovat. Ještě není nic ztraceného," vrací se Bertran k sobotnímu duelu. "Přesto to pro nás byl možná jeden z nejlepších výkonů. Vzadu jsme si své povinnosti splnili na 100%. Bohužel nás o lepší výsledek připravila opravdu žalostná koncovka. Na Sporting si věříme a zároveň si jsme vědomi, že musíme začít vyhrávat i na hřištích soupeře. Jedině tak si udržíme naději na záchranu," dodává optimisticky.

Gijon naopak půjde do utkání celkem v klidu. Drží se místa ve středu tabulky a od sestupu ho dělí pořádná bodová porce. Ani on ovšem neprožívá bůhvíjak plodné období. Fotbalisté Sportingu tak určitě budou chtít přerušit třízápasovou sérii bez vítězství. Kouč Preciado tuší, že by hranice 40 bodů mohla k záchraně postačit. Domácí se ovšem v úterý budou muset obejít bez obránce Botii, vrátit by se naopak měl playmaker Rivera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Villarreal CF  (úterý 22:00)
Trenér Villarrealu Garrido stále pevně věří, že se jeho týmu povede dostat do evropských pohárů. Momentálně na šestou pozici ztrácí žlutá ponorka pouhé dva body, stejné manko má ovšem i její úterní rival.

Villarreal po celou sezonu tápal, s jejím přicházejícím závěrem ale chytl úžasnou formu. V posledních třech zápasech neztratil ani bod a stáhl výraznou ztrátu na šestou pozici, čímž se rovněž katapultoval do pohárové loterie. Jenže Getafe na tom je bodově navlas stejně. I celek z madridského předměstí má navíc úžasnou formu. Z posledních tří utkání ztratil pouhé dva body, za remízu s Espanyolem. Garrido si plně uvědomuje fakt, že případným vítězstvím by ze hry dostal jeho celek dalšího potenciálního soupeře.

"Výsledek tohoto zápasu bude mít pro oba týmu obrovskou váhu. De facto ho můžeme určit za rozhodující pro další vývoj konečného umístění. Je to přesně ten typ zápasu, v němž nemůžete vypustit vůbec nic. Hraje se o šest bodů, v mžiku můžete ztratit vše, co jste si v minulých kolech tak pečlivě pěstoval," upozorňuje hostující lodivod. Radost mu může udělat i lékařská zpráva, která vylučuje zranění jakéhokoliv hráče jeho týmu. Do boje tedy půjde Garrido s plnou výzbrojí.

To se už však nedaří říci o soupeři. Ten bude postrádat dokonce i své klíčové hráče. Chybět bude především střelec Soldado, který bude muset zápas roku vynechat vinou zranění. Karetní trest dostal Pedro Leon v sobotní bitvě s Xerezem. Trenér Michel je však na klíčovou bitvu s Villarrealem natěšen. "Před zápasem si řekneme, že do toho musíme jít naplno. Ať to stojí, co to stojí. Proti Xerezu jsme se na tři body museli hodně nadřít. Vidím v hráčích touhu jít do pohárové Evropy," řekl Michel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona31255177:1980
2.Real Madrid31252483:2877
3.Valencia CF31168750:3556
4.RCD Mallorca311561049:3651
5.Sevilla FC311561045:3651
6.Athletic Bilbao311461145:4248
7.Villarreal CF311371146:4146
8.Getafe CF311351343:4044
9.Deportivo La Coruña311271233:3943
10.Atlético Madrid311171347:4840
11.Sporting Gijón319101233:3937
12.CA Osasuna311071428:3537
13.UD Almería319101233:4337
14.Espanyol Barcelona319101225:3737
15.Racing Santander317111331:4532
16.Real Zaragoza31881537:5532
17.Málaga CF317101435:4031
18.CD Tenerife31681729:6126
19.Real Valladolid314131430:5325
20.Xerez CD31581826:5323

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (251)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1,0,1,0,1,2,1

Reagovat
domingo

Barca by už mohla všechno vyhrát, ať překročí tu 100-bodovou hranici. Jakkoliv mi nejsou sympatičtí, jejich současný tým je fenomenální a takovýhle milník by byl pro pozdější generace hezkou připomínkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

může se stát. Nicméně se podívej na body vítěze dva roky zpátky a loni ... Není to jen superkvalitou vítěze, ale i upadající kvalitou ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Jirko

Reagovat
domingo

Letos ty špičkový týmy šly nějak plošně dolů, kromě Francie a asi Německa, když nepočítáme Wolfsburg a Herthu. Zvláštní sezona.

Reagovat
alcantara

zase by som to nevidel tak tragicky, asi mozme tazko ocakavat od timov v PD, ze budu porazat barcelonu, ked ta si na top time PL zgustne ako na lahodke a zaroven ked sa v lige trapne atlético dokaze kvalifikovat do semifinale EL. na druhej strane, zahadou su vysledky madridu v lige v porovnani s LM...

Reagovat
smazaný uživatel

tak do semi EL se kvalifikoval i Funham, takže to je s Atletama tak na roveň

Reagovat
alcantara

z coho vyplyva, ze sa PD vyrovna megakvalitnej PL

Reagovat
homeles8

Deportivo Škoda že zase nejdou do LM

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Dneska to bude jasná záležitosť.l 4:0 Tip na zostavu:Valdes-Alves-Chygy-Milito-Abidal-Busquets-Yaya-Keita-Pedro-Henry-Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to musíme zvládnout

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 tip

Reagovat
madridcan

snad vystrreli motyka dneska na nou campe

Reagovat
madridcan

inak Keita dajake cudne usta ma na tej fotke

Reagovat
smazaný uživatel

mě připadá jako 70 letý stařík

Reagovat
blaugrana

To je botox, to je botox!

Reagovat
smazaný uživatel

Keita právě vyhrál maratón..

Reagovat
madridcan

to by musel byt Keňan

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle vložený kola Barce herně nesvědčí a proto je nemusím. Ale ve výhru věřím. Tip 2:0 Branky: Messi a Keita

Reagovat
blaugrana

Pri aktuálnej fazóne Barcy by to nemal byť problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš při aktuálnej fazóne Deporu ...

Reagovat
blaugrana

Aj tak sa to dá napísať.

Reagovat
smazaný uživatel

v žádným případě. Jeden neúspěch, žádnej neúspěch a náhodou jsme se ráno slušně pobavili. To je taky potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Lapíze (19:42). Nechápu, proč se to hodilo sem

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ten tip?

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono toho bylo v tom článku o dost víc, než jen tip. Byla k tomu ráno vcelku slušná diskuse, ale už je smazána. Máš štěstí, žes tady nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

ále ... copak? Copak jsem pokazil zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si, že mi někdo to preview trošku (hodně) poopravil

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi tam několik věcí. Nejvíc mě utkvělo v paměti, žes do Barci koupil Diega Milita a ještě jsi ho postavil na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

ty vado, vidíš Už radši nic nenapíšu sakra

Reagovat
smazaný uživatel

ale houby. Odvádíš dobrou práci. Akorát by to asi chtělo si to po sobě přečíst (možná nechat to přečíst někoho jiného)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by to chtělo nepsat to narychlo ve 2 ráno Teď maturuju a toho času není moc. A od toho jsou tady admini, aby to po blbcech jako já přečetli ...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nebylo mic diplomatický ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni byli klucí zvyklí, že jsem tam moc chyb nedělal a že jsem si to po sobě přečetl, teď mám času, že to po sobě sotva přečtu, když to píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a samozřejmě se za tuhle hloupost omlouvám všem fanouškům Barcelony!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš fandům Interu. Culés by příchodem druhého Milita nepohrdli

Reagovat
smazaný uživatel

hele, hoď mi sem ICQ. Kdyžtak to dořešíme tam, ať to tady nezasíráme pitchovinama

Reagovat
smazaný uživatel

369791245

Reagovat
Ligter

Dnes bude překvápko. 0:1 pro Deportivo

Reagovat
Footballer

Otázka pro techniky: Sport1 mi nefičí, objevuje se mi tam zakódovaný signál a já nevím, co s tím. Můžu někoho požádat o radu? Díky moc...

Reagovat
smazaný uživatel

zkus pohnout kartou v sat. přijímači. Já to takhle mám pravidelně

Reagovat
Footballer

Akorát že já nemám satelit, mám kabelovku....

Reagovat
alcantara

Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Maxwell, Xavi, Touré, Pedro, Jeffren, Messi y Bojan

ale ano, na v sucasnosti trapiaci sa depor by malo stacit..btw. dufam ze je tentoraz zostava presna a nemenna

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavá zostava, len ten Pedro v zálohe mohol skúsiť Thiaga alebo Jonathana

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Valdes- Alves- Pique- Marquez- Maxwell- Toure- Xavi- Messi- Jeffren- Bojan- Pedro

Sestava se mi moc líbí, akorát nechápu co Pep sleduje nasazením Piqueho když má zdravotní potíže, chtěl jsem vidět Milito, když Puy odpočívá. Jinak jsem zvědavý na Messiho na podhrotu, když tam hrál naposled, tak se mi zdál slabej...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek to z těma taktickejma šachama někdy přehání. Teď, těsně před koncem sezony zkouší různé možnosti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Často je donucený okolnostma, hráči potřebují odpočinek..Dnes se mi nelíbí jen ten střed obrany, protiútoky budou nebezpečný. Dnes se nejvíc těším na běhavý křídla, ty jim nedají dýchat..

Ale je pravda, že Pep dokáže vždycky překvapit, já jsem vždycky k těm jeho tahům skeptický, ale jemu to furt vychází, začínám si myslet, že fotbalu rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Peo zase překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

*Pep

Reagovat
X-bano-X

Chudaci fanuskovia Atletica Madrid..Xerez to uz je vela aj na mna

Reagovat
smazaný uživatel

Alteti s takovýma výsledkama už ani nepřekvapí, oni si snad na sebe sází..

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak. Prohát DOMA s Xerézem, to už chce opravdu spoustu kumštu

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jsem neviděl, vcelku by mě zajímalo, jaký měl průběh..ale asi se rozhodli vše vsadit na jednu (dvě) kartu, ligu pustit a soustředit se na poháry..

Reagovat
smazaný uživatel

Madračky určitě nehrály špatně, ale dělají velké a zbytečné chyby v záloze, nešla jim předfinální fáze a v zakončení to Aguero bere zbytečně na sebe ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jo zapas byl vyrovnany a cherez hral dobre organizacne v obrane, vitezstvi bylo vybovojovane, ale gol Forlana

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ale ten gól Forlána byl výstavní

I ten první gól byl pěkný - ukázka fotbalového myšlení toho zakončujícího hráče

Reagovat
X-bano-X

tj ja len nechapem ze muzstvo s takymito hracmi moze mat take vysledky, ved papierovo by mali hrat o 4-6 miesto

Reagovat
X-bano-X

este mi neda ten kurz 8,50 to by bol luxus no

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 v grafice ... Ty, vole Pepku, už dost

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo snad patrné už ze sestav..a není to poprvé, matně si vybavuju, jak se Messi motal před dvouma záložníkama, snad mu to půjde líp

Reagovat
X-bano-X

no aj Luis Enrique v B dava rozne rozostavenia, podla mna je to dobre kedze super sa nemoze spoliehat na to ze nastupime v nasom stalom rozostaveni.

Reagovat
X-bano-X

Pedrooo ufff

Reagovat
smazaný uživatel

uuu smůla a hned dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito to se dává

Reagovat
X-bano-X

Pedra som aj napriek golom nemal rad ale v poslednom case sa to zacina pekne obracat. Uz to nieje ten stistko ale zacina byt platnym clenom teamu

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě. Bojan je zabiják. Xavi 13. asistence letos

Reagovat
Footballer

Perfect Bojan samozřejmě také Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Bojááááán nice nice nice Xavi taky

Reagovat
smazaný uživatel

hezká shoda hošani

Reagovat
X-bano-X

krasne akurat mi padol net pred golom tak som videl len opakovacku

Reagovat
smazaný uživatel

uuuu,skoda jeffren ..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Messi. Jeffren je vrah

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle by byl parádní gol

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj...skoda,ze to tam vsechno nespadlo :)

Reagovat
X-bano-X

Leooo, tak pekny lobik

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle chtěl ten šašek pentli?

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaa

Reagovat
X-bano-X

o.o Dani

Reagovat
smazaný uživatel

23 minut a 7:0 na šance. z toho dvě břevna

Reagovat
Footballer

Dani

Reagovat
X-bano-X

Takto to vyzera ked futbal baviiii

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. Dneska je to paráda. Akorát to chce víc gólů

Reagovat
X-bano-X

Mozno sa mi to len zda ale nesiel Yaya na stopera a Pique na Dm?

Reagovat
X-bano-X

tak nie asi to bolo len preto ze Pique utocil tak Yaya ho zastupoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera u roohového praporku tohle je krása

Reagovat
smazaný uživatel

Alves a Messi

Reagovat
Rssa

80% držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

Mesii,mesiiii,mesiiii,di do P*ce s tim solovanim :)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ted si to mel dávat ty uličníku

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká chrt

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se neomrzí. Přidej

Reagovat
smazaný uživatel

však chrtí....supertýmový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

letos má devět gólových asistencí (3. v týmu o 4 za Xavim) a i dnes měl jednu parádní kolmici, kterou vymyslel pro Jeffrena golovku. Ano, supertýmový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

je to chrt...takový akcí, kdy místo nahrávky na 100% lépe postaveného spoluhráče volí sólo přes dva hráče má možná i několik v zápase.....

Reagovat
smazaný uživatel

jakákoliv diskuse s tebou je zbytečná. Zase jsi mě v tom ujistil. Žij si dál v těch hnusných zelených jedovatých slinách

Reagovat
smazaný uživatel

si prostě frajer no největší moudro, které mohlo tento svět potkat....

Reagovat
smazaný uživatel

On dokáže za jednu sezonu vytvorit tolik golovejch akcí co nekterí nevytvoorí ani za celou svojí karieru... tak že to párkrát vezme na sebe snad z něho nedelá chrta ne? vzdyt on si ty akce kolikrát vytvorí uplne sám...

Reagovat
smazaný uživatel

on si ty akce sam vytvori, ale pak je skazi....kdyby nahral, bylo by z toho vice golu....jestli se ma messi jeste kde zlepsit krome hlavicek, strel apod. tak je to treba prave reseni tehle situaci, kde misto nahravky voli klicku.....

Reagovat
smazaný uživatel

On je fotbalista který vyčnívá nad ostatníma a od nich se čeká, že to vezmou do vlastních rukou.. ano urcite treba ta situace z prvního polocasu byla jasná 99% hracu by to resilo príhrou do krídla Messi zkusil opět neco jiného... to že by bylo více golu je diskutabilní, ale určo jsou situace kdy by to dávat měl. Už jenom proto že mám strach že ho nekdo vezme po nohách ... tuk tuk tuk

Reagovat
smazaný uživatel

nahrávka, Leo, kua nahrávka

Reagovat
X-bano-X

aaa Leo ty solisto

Reagovat
smazaný uživatel

Nac je nam Dani ??

Reagovat
DreamTeam

obcas se ukopne a pak to hrozi nebezpecim

Reagovat
smazaný uživatel

jo chapu,obcas se zapoji do kombinace a da peknou finalni prihravku,ale to v barce dokaze skoro kazdy hrac,z jeho strany jsou ty centry opravdu moooc spatne..

Reagovat
DreamTeam

tak to je pro brazilske krajni obrance celkem typicke

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tvoje divení. Alvés je dneska parádní. Jeho kombinace s Messim a Xavim jsou ozdobou zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak Bojan není zas takový zabiják

Reagovat
X-bano-X

Bojaaan, tak dnes jedna akcia krajsia ako druha, len via golov a som spokojny na 110%

Reagovat
X-bano-X

Kto videl prvy polcas urcite sa nema na co stazovat. Deopr dosiel s cielom nespravit si hanbu, su totalne z formy. Barca hra krasne akcie, päticky, hlavicky, noznicky! vsetko na 1 dotyk. Ak by bolo 4:0 nikto nemoze povedat ani bla. Do druheho polcasu snad len 3 veci. Nech da Leo gol aby si upevnil poziciu v Pichichi, Vikimu ciste konto a nech sa nikto nezrani.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď to skončí 1:1 nebo 5:0..

Reagovat
smazaný uživatel

já to vidím na 3:0, 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

beru všema deseti, ale mám blbý tušení, že nám uteče jejich křídlo a bude to nervózní zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

No že nám dá Deportivo tolik prostoru jsem opravdu nečekal.. Tím se nám daří lehčeji kombinovat a dá se na ten fotbal s chutí dívat ! Skoda ze to není aspon o dva goly protoze ty nakopáváné pasy nejsou zrovna pro obránce dvakrát príjemné ale Pique to tam zatím zvládá zkušeně.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm tak Dani si prezul svoje zlte kopacky za nejake cierne lakovky

Reagovat
Footballer

Proč Pep často střídá 5 min po přestávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo ....

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to jeden přidat, ať z toho zase nemáme drama

Reagovat
Rssa

Pique je dneska opět výborný

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.videacesky.cz/hudba/spatna-dira - az budete mít cas tak se podívejte (ale celé nebudete litovat!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

hodně hustý

Reagovat
smazaný uživatel

JJ nasmál jsem se dost

Reagovat
smazaný uživatel

Další šance a zase nic

Reagovat
smazaný uživatel

uffff .... srdíčko se zastavilo.. tohle mi nedeljte a supnete tam ten druhý

Reagovat
X-bano-X

o.o prva sanca Deporu ufff

Reagovat
smazaný uživatel

No, pozor. Sice mu koncovka nesedla, ale mohlo to dopadnout hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan chybí!!! Už at jsi zpátky !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je šancí. To se nevidí

Reagovat
X-bano-X

Leooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pedróóóóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

goool

Reagovat
Rssa

Paráda :) Na to, jak je dneska Pedro nulový...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Pedro

Reagovat
X-bano-X

Pedrooo o.o ooooo Pedrooooooooo golazooooo Pedrooooo

Reagovat
Xavi8

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole on to zamotal do šibenice

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát to nezaložil Xavi, ale nekdo uplně jiný.. Viktor Valdés

Reagovat
madridcan

a asistenciu ma Aranzubia

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya jen tak dál kluci ušatí

Reagovat
Rssa

Yaya Že by nakonec debakl?

Reagovat
X-bano-X

Golazooo Yayaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou, co Yayo

Reagovat
Rssa

Vypadalo to na ruku. Asi neměl platit

Reagovat
X-bano-X

ani nahodou bolo to prso

Reagovat
Rssa

Možná, zezadu to vypadalo jako ruka...Každopádně teď si mi evokoval vzpomínku na Dada Prša, to byl hráč

Reagovat
smazaný uživatel

mě zase na ženské prso .. Nj každej myslíme jinak

Reagovat
smazaný uživatel

možná jo. Ale nic přesvědčivýho jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

asi prý bavíte mě dál

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem ti napsal několikrát, že smysluplná diskuse je s tebou naprosto zbytečná. Přesto to zkusím zase. Pošli mi jedinou fotku, ze které je NAPROSTO JASNÉ, že to bylo rukou. Pokud tě tak pobavilo, že jsem na rozpacích a opravdu nevím, tak bys ji měl mít k dispozici. Pokud ji sem nedáš, budeš zase a opět jen plácal, co jen hloupě bloudí diskusema a demonstruje svoji hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak zase nic. Kdo by to čekal, že?

Reagovat
madridcan

mozno mal informu a odpovie ti ked pride domov

Reagovat
smazaný uživatel

vedle u článku exhiboval celé dopoledne. Akorát tady dělá mrtvého brouka

Reagovat
Footballer

Reagovat
X-bano-X

Hh Bojan ked uskakoval mal smrt v ociach

Reagovat
X-bano-X

uuuu ale sa ponukajuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi škoda že tu není tleskající smajlík

Reagovat
Rssa

Auu, tak to muselo bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je sice kolegiální, že ho chtěl Messimu nechat, ale měl to tam zavěsit a Messi by měl alespoň asistenci. To by mu pomohl víc

Reagovat
X-bano-X

uff toto bolo neprijemne aj ked neumyselne tak boliet to musi sakramentsky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos už je to na šance snad 12:1

Reagovat
smazaný uživatel

ne letos, ale dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Yayovi pasy jsou dnes nádherný

Reagovat
X-bano-X

obcas spravi hrubku pri nahravke na kratko ale pasy ma luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

no jak který. Už tři podělal

Reagovat
X-bano-X

puntickar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na šance 14:1 dle grafiky. To je nářez

Reagovat
X-bano-X

Pekny zapas, prvy polcas sa mi pacil viac, druhy bol zas golovejsi.Skoda ze Leo nezavesil snad si to setri na derby. Celkovo som spokojny ako s vysledkom tak s hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

a zase je titul o trošku blíž... V první půli se dalo na co koukat jenom goly chyběli ty jsme přidali po poločase výsledek 3:0 mohlo být i víc, ale taky Riki mohl klidne vyrovnat na 1:1 a kdo ví jak by to dopadlo takže hlavně že jsou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobrý výkon od Barcy, moc moc špatný Depor. Mohli dneska dostat klidně deset.

Dobrá obrana z naší strany, výborný pressing, který nedával (až na prvních 15 - 20 minut druhé půle) dýchat. Hodně hráčů podalo vysoce nadstandartní výkon. Já vypíchnu oba stopery, Maxwella, Alvése, Messiho a Yayu

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas se vším plus za mě přidám palec rozhodčímu, dnes jsem o něm nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Almería by si mohla vzpomenout, JAK prohrála na SB a pomstít se

Reagovat
madridcan

a Ronaldo by si mohol spomenut nato ako nezasluzene dostal CK a mohol by sa nasrat tiez

Reagovat
Kily

neblázni, za nakopnutí protihráče červená přijít musí a v tu chvíli je jedno, co tomu předcházelo. Můžete si stěžovat na to, že nebyla trestána hra proti Ronaldovi, ale ne na to, že byl vyloučen za zkrat

Reagovat
madridcan

ano...mal som to presne takto napisat

Reagovat
DreamTeam

tak ja jsem rad ze toho blba tenkrat zkopal..Kdyz hrace nechrani rozhodci tak to uz je pak tezko..Skoda jen ze mu nenalozil jeste vic

Reagovat
homeles8

Raul07: taky ty dresy někde pak najdu, nebudu je otravovat e-mailem, radši jsem jim poslal tohle: Hola, usted no quiere a Ronaldo al hacer un viaje a la República Checa y ven conmigo a tomar una cerveza?

Reagovat
homeles8

09:12 Ronaldovy dresy jdou na dračku

Realu Madrid se rychle vracejí peníze, které v létě vložil do příchodu Cristiana Ronalda. Podle listu A Bola je o Portugalcův dres mimořádný zájem, jen v Madridu si ho už koupilo přes milion lidí.

to znamená co?

Reagovat
homeles8

jestli jsem to pochopil správně, tak do dneška se na celým světě prodalo hooodně dresů. Na druhou stranu si myslim, že v Madridu si ty dresy kupujou nejvíc, takže celosvětově to bude tak 1,7 mega prodaných dresů. A těch 0,8, by mohli stihnout za ty 2 měsíce. Ale stejně tak se můžou prodávat víc a prodalo se za 2 měsíce milion dresů a teď už třeba přes 10 mega a já jsem prosral bůček. Ale jedno už je asi jistý: nikdy se nedozvíme přibližnej počet prodaných dresů k 8.2. 2010, takže spekulovat a vymejšlet rovnice můžem jak chcem, ale nikdo nic nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že v Japonsku, Číně či USA bude ten počet taky velmi solidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne nechapu ty lidi co si kupuji jeho dres Jde videt kam ten svet speje

Reagovat
homeles8

Reagovat
DreamTeam

prej hodne frci v Barcelone kazdy chce mit dres momtalni Number1, na tom neni nic divnyho

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo jak ještě dluho si ty dresy budou kupovat,real opět bez trofeje....

Reagovat
madridcan

este neni konec tak laskavo zalez

Reagovat
DreamTeam

me by zajimalo kolik se prodalo dresu takoveh Xaviho i s 6ti trofejema

Reagovat
madridcan

dneska to nebude lahke ani nahodou...vrucne zelanie 0:3 a hlavne Ronaldo stiahnuty do zalohy a Benzema-Higuain utok

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja by som dal takto.. ale nevidim velke sance ze to tak Pelle postavi..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. včera byl kurs u chance na to, že dá Messi gól 1,3...

Reagovat
madridcan

Unai Emery, trenér Valencie (© elpais.com) a sedi na lavicke realu

Reagovat
Kily

... v době, kdy trénoval Almerii, takže ideální fotka na dnešní dvě dohrávky - hrají čtyři kluby a fotka se vztahuje ke třem

Reagovat
homeles8

200. pro Sergia Ramose

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

běda

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Prodej replik dresu Cristiana Ronalda uz vydelal na jeho prestup. Prodaly se dresy za zhruba 100 milionu liber....

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo očekávat. Já říkám jen - výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Já si koupil 3

Reagovat
homeles8

proboha proč?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden sem si pověsil nad postel , další sem si koupil na nošení ale už mi byl malý tak sem si musel koupit třetí

Reagovat
homeles8

aha. Já mam zase 3 monitory, 3 klávesnice, 6 myší, dvoje repráky, ale jen jeden PC

Reagovat
smazaný uživatel

proč máš toho tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

5 myší bez kabelu, s jednou jezdim a klikám, jedný klávesnici nejde kontakt, do druhý jsem vylil pití, na třetí píšu, k 1. PC jsem dostal 15'' monitor, pak jsem měl dlouho 17'' a pak vymysleli LCD a když byl 23'' za 4000,- tak jsem si ho koupil, jedny repráky chrastí, druhý hrajou a starej PC jsem prodal, takže mam jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ronaldooo, lol jak si je povodil! 1-1 a jedem, zámek!

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá práce od Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

CR9

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

vaart druhá golovka dneska

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ty jsou zralí minimálně na 4-1 Hala Madrid

Reagovat
madridcan

oslava golu v style ,,Preco vas nepocujem teraz piskat?"

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
madridcan

skor nemohucnost Ucheho

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, kdyby to trefil tak si Iker neškrtne...ale i tak, hodně brankářů by šla dávno na zem a na ten poskakující míč už nezareagovala....

Reagovat
smazaný uživatel

aj ten priamy kop pekne vyrazil

Reagovat
gonzalesl_is_back

rozhodčí je uplně mimo.....

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy ne?

Reagovat
homeles8

dneska mi jeden zápas ve fifě pískal líp než byto dokázal pánbúch

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no zase ta efektiva.. hlavne Vaart v poslednom case zahadzuje neskutocne veci.. ale v druhom to dame.. zatial sa mi pacia Ronaldo, Guti a Iker

Reagovat
gonzalesl_is_back

Guti by měl hrát v základu každý zápas

Reagovat
madridcan

Mahamadou?Preco nie Lass?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Higuain z formy

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu Marcelo...tak si vychutnat obranu a pak to takhle zazdít....škodaaaa

Reagovat
gonzalesl_is_back

Vaart a Higuain ze hry....Benzema a Lass za ně...

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze te Pelle neposlechl, higuain prihravka a Vaart gol

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ale jinak hráli tužku doteď

Reagovat
smazaný uživatel

tjn

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak Vaart může ještě chvíli zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool konečně Vart

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Iker dneska asi zavítal na EF a teď všem zdejším pochybovačům ukazuje proč má v repre pozici jakou má...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším, když si na ajsku píšu s Ikerem a chce se mnou kecat Valdés, to fakt nesnáším FuckBook forever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín je celkem z formy... Ne že bych za to nebyl rád, ale doufám, že na MS bude předvádět to co po většinu sezony v Realu

Reagovat
Kokesh

A co předváděl? Dával góly, ale jeho celková hra je tragická

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Nesměj se jak buzna a radši něco napiš. Ano, Pipita se ohromě zlepšil, nejlepší střelec Realu, má dobrej výběr místa a slušnou techniku. Ale to je asi tak vše...není to hráč, na kterýho se Real může v nejhorším spolehnout, není to hráč, kterej umí sám rozhodnout důležitej zápas, není to prostě týmovej hráč!! Jeho přínos do hry je nulovej, tak jako celková taktika Merengues. Dneska to byla od něj jedna velká komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

uff...

Reagovat
smazaný uživatel

tak 3 body doma.. nebol to lahky zapas ale mozme si za to sami, nad tou efektivitou by sa trebalo zamysliet.. inak najlepsi dneska Iker , Ronaldo , Guti a velmi sa snazil Vaart, najprv zahodil nejake 2 tutovky ale potom mu to tam konecne spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

a Diego Alves len potvrdil co som pisal v druhom clanku.. v tejto sezone najlepsi brankar La Ligy.. zase tam pekne caroval v tej brane.. v lete si ho uz zobere nejaky velkoklub

Reagovat
Kokesh

Nic horšího, než dnešní zápas sem hodně dlouho neviděl. Tuhle "taktiku" by vymyslelo i tříletý děcko, Pelle styď se. Ti hráči hráli bez všeho - bez chutě, elánu, zápalu, myšlenky. Je mně z toho špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, bol to taky gulas.. nehrali sme zle, dalo sa na to pozerat, ale vidiet ze tam neni poriadny system..

Reagovat
Kokesh

No já bych to viděl hůř. Systém není celou sezónu, to ví snad každej. Hra byla taky mezirná...Pelle to korunoval střídáníma, to mě fakt dorazilo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele