Primera División - preview 31. kola

10.04.2010, 11:01, aktualizováno 11.04.2010, 10:56
Previews
Valencii čeká velmi těžký zápas, ve kterém jde o třetí místo, netopýři jedou na Mallorku. Ta je doma velmi silná a stále pomýšlí na Ligu mistrů. Atlético stahuje ztrátu na pohárové příčky, dnes se představí na Espanyolu, Osasuna hostí Zaragozu, Bilbao Almerii a La Coruňa hraje se Santanderem.
CA Osasuna - Real Zaragoza  (neděle 17:00)
Zaragoza je, zdá se, z nejhoršího venku. Zatímco koncem ledna ještě bojovala o záchranu, nyní už mílovými kroky uniká směrem do středu tabulky. Záložník Aguilar ovšem ještě nechce nic podcenit.

Poté ale přišel nový trenér Gay a s ním i řada posil. Mimo jiné také český legionář Jiří Jarošík. Následujících jedenáct zápasů přineslo Realu Zaragoza pět výher a tři remízy. Z předposledního místa to znamenalo posun až na 15. pozici. Ztráta na nedělního soupeře, celek Osasuny, nyní činí už jen dva body. Zaragoza se tak pomalu ale jistě může těšit na další rok mezi španělskou elitou. "Musíme jít krok z krokem. A zároveň využít dobrého rozpoložení, v němž se právě nacházíme," nechce nic podcenit Aguilar.

Právě Aguilar v minulém kole naskočil do zápasu až z lavičky, když střídal Herreru. Kolumbijského fotbalistu trápí zranění kolene a jeho start je nejistý i na půdě Pamplony. Aguilar by proto byl rád za šanci i v nedělním zápase, bude však respektovat jakékoli rozhodnutí trenéra Gaye. "Tyto zápasy, v nichž jde o hodně já miluji. Trenér má hodně možností, jak tým postavit a já věřím, že se mu povede vybrat tu nejlepší," dodal Aguilar.

Osasuna naopak v předchozím ligovém kole utržila nepříjemnou porážku na Valencii 0:3, přesto je zatím od sestupových trablí na míle vzdálena. Kouč Camacho k důležitému zápasu říká: "Ve hře jsou tři body a my musíme udělat vše proto, abychom jich dosáhli. Případná výhra by nás výrazně přiblížila našemu cíli, kterým je pochopitelně záchrana," pronesl. Do jeho týmu se vrací Punal a Juanfran, Dadyho a Delporteho opět nepustí do hry zranění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.05 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - UD Almería  (neděle 17:00)
Atletic Bilbao se po minulé nepříjemné porážce na hřišti Barcelony bude snažit tento nezdar odčinit. Zatím trůní na šestém místě s poměrně slušnými vyhlídkami na pohárovou Evropu. Ty navíc ještě může rozšířit, pokud dokáže porazit Almerii.

Na šesté příčce trůní celek z Baskicka především vinou neskutečně slabé formy Deportiva La Coruni. Minulý týden sice Atletic nestačil na Nou Campu na hvězdnou Barcu v poměru 1:4, útočník Fernando Llorente ovšem osm kol před koncem rozhodně neztrácí optimismus. "Pokud chceme útočit na poháry, pak nám nezbývá nic jiného než vítězit doma. To je vlastně to proč tu jsme, o jiném cíli nechceme slyšet," nebral si začátkem týdne servítky.

Právě Llorentemu se střelecky na domácí půdě nebývale daří. Hned deset ze svých dvanácti zásahů totiž vsítil právě na domovském stánku San Mames. Jeho partner v útoku Gaizka Toquero pak dokonce doma zaznamenal všech sedm gólů. "I venku si ale dokážeme vytvořit řadu šancí. Bohužel je od nás odkloněna potřebná dávka štěstí, a proto je naše statistika taková jaká je," soudí Llorente. Záložník Gabilondo pak k boji o Evropu dodává: "O místa zajišťující poháry už bojuje jen určité množství týmů. Nikdo není silnější než ten druhý. Je to o vůli a bojovnosti."

Ocio, Velez a Zubiaurre. Tak zní trio marodů, které domácí Atletic nebude moci využít pro nedlění bitvu. Na druhou stranu trenér hostů se bude moci spolehnout na služby Piattiho, Ortize či Acasieteho. Chybět mu naopak bude Solari s Chicem. Almeria může být pro závěr sezony v klidu. Záchranu už totiž má jistou. "Učinili jsme jistý kus práce. Ale nemůžeme si dovolit relaxovat do doby, než bude záchrana matematicky pojištěna," odhadl trenér Lillo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.68 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Racing Santander  (neděle 17:00)
Čtyři porážky v řadě. Nebo chcete-li bod z posledních pěti zápasů. Tak tristní je bilance Deportiva La Coruni v posledních kolech. Tým, který bojoval o Ligu mistrů se možná bude muset obejít bez pohárů.

V lednu bylo dokonce Deportivo na pátém místě. Jeho boj o Ligu mistrů zuřil. Ovšem od únorového vítězství nad Xerezem to s ním šlo od deseti k pěti. Začalo něco jako volný pád. Čtyři body z možných jednadvaceti. To už je pořádná bída. Porážky od Valladolidu, Gijonu nebo Getafe byly obzvlášť bolestivé. Galicijci tedy mají nyní jednu z posledních šancí. Hostí totiž Santander, který se bezmocně krčí v dolní polovině tabulky.

"Naší předností je neskutečně zapálení pro boj. Jediné co potřebujeme, je výhra," nechal se slyšet obránce Lopo. "Nemyslím, že by tu ještě byl někdo, koho by současný stav nemrzel. Měli jsme sezonu rozehranou opravdu dobře a jestliže nám ji zničí pár zápasů, pak to bude hodně smutné. Žádná porážka ani remíza prostě neexistují. My jdeme vyhrát zápas. Ať je to hop nebo trop, bereme pouze jediné," ví Lopo moc dobře.

Trenér Lotina udělali volno zkušenému stoperu Pablovi, trio Dominguez, Luis a Angulo pak bude chybět vinou zranění. Racing se po slibné střední pasáže propadá stále hlouběji a hlouběji. V tuto chvíli se navíc stává nejbližším soustem pro smečku týmů, které momentálně trůní na sestupových pozicích. "Naším cílem je na Riazoru uspět. Jedině tak se můžeme přiblížit nějakým 42, 43 bodů, které by mohly dát jistotu nejvyšší soutěže i pro další ročník," tvrdí trenér Santanderu Portugal.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Atlético Madrid  (neděle 19:00)
Atletico na sezonu nebude vzpomínat dobře. Útěchou tak může být pouze tažení Evropskou ligou. Jinak ale Floresův výběr v domácí soutěži strádá. Bylo ale hůř. Místo bojů o záchranu je tu bezpečná 10. příčka.

Flores převzal zdecimovaný tým v období Vánoc. V tu chvíli měl velké starosti se záchranou. Poté se ale herní projev druhého madridského celku neskutečně zvedl a vyústil například v porážku Barcelony 2:1. Na boj o poháry už to však bylo málo. Ztráta byla příliš velká, a tak jediná naděje pro Atletico vzkvétá z právě probíhající Evropské ligy. V ní totiž došlo až do semifinále. Dalším tažením je bitva v domácím poháru. Finálovým soupeřem bude příští měsíc Sevilla. Lze tedy očekávat, že na domácí ligu Madridští možná lehce zanevřou.

Sanchez Flores je přesto spokojený s prací, kterou zatím v Atleticu vykonal. "Tým byl od počátku nemocný. Prošel si ovšem řadou vyšetření až k současnému stavu. Jsem rádi, že opět můžeme svou hrou potěšit naše fanoušky. Chceme opět předvádět atraktivní hru a vrátit se na vrchol," neskrývá své touhy Flores. Ztráta na šesté Bilbao činí pět bodů. Není to pravda nic nereálného, ovšem vyžaduje to nesmírnou koncentrovanost na každý zápas. "Čeká nás velmi těžký týden a hned ten první zápas pro nás může být klíčový. Je potřeba bodovat v každém duelu," uvědomuje si hostující lodivod.

Po zranění se navíc do jeho ekipy vrací Reyes a spolu s ním i Valera. Na Espanyol má Atletico velmi dobré vzpomínky. V prvním vzájemném měření sil ho totiž deklasovalo vysoko 4:0. To tuší rovněž Floresův protějšek Pocchetino, který si je vědom, že každý úspěch nad Atletice posune jeho celek opět o kus dopředu. "Porážka Atletica by pro nás byla velkým zadostiučiněním. Jenže musíme jít postupně. Cílem je předvádět atraktivní hru a vítězit. Bude to těžké," soudí domácí trenér. Marquez a De la Pena jsou dlouhodobě ze hry, start Chica je nejistý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
RCD Mallorca - Valencia CF  (neděle 21:00)
Netopýři stojí před těžkým úkolem, a to ustrážit ofenzivní esa Realu Mallorca a neprohrát v klíčovém utkání, které by Valencii mohlo zkomplikovat cestu za třetí příčkou. Sevilla uspěla na půdě Málagy, a tak potřebují domácí zvítězit, aby andaluský tým dohnali.

Ofenzivní kopaná, ta není ani jednomu mužstvu cizí. Valencie má ofenzívu a ofenzivní styl implantovaný v těle, baleárský tým jím prezentuje po dlouhé době až letos. Mallorca diváka baví a dá se na její hru dívat, bohužel jen v domácím prostředí. Venku to není ono, což Mallorce ubírá postavení v tabulce.

Valencii se venku naopak vcelku daří. V týdnu Netopýři prožili zklamání na stadionu Vicente Calderóna, když tam jen remizovali s Atléticem Madrid a proklouzla jim mezi prsty šance postoupit do semifinále Evropské ligy. I proto se valencijští mohou plně soustředit na domácí soutěž, a hlavně na uhájení třetího místa.

Unai Emery se již může spolehnout na trojici Alexis, David Navarro a David Albelda, kteří se vracejí po zranění. Na marodce však nadále zůstává trojice obránců Jérémy Mathieu, Carlos Marchena a Bruno. Na trávník se nepodívá Delbert, v základní sestavě nebude chybět Éver Banega.

Gregória Manzana trápí absence klíčového stopera Ivana Ramise, který si na pár týdnů odpočine kvůli zranění. Další zranění nejsou z tábora Mallorcy hlášena, což je v této sezóně normální. Mallorce se zranění vyhýbají, což je jeden z důvodů, proč je tak vysoko. Jestli bude po tomto kole ještě víš, napoví až devadesát minut utkání s Valencií.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Málaga CF - Sevilla FC  (sobota 18:00)
Sevilla potřebuje body jako sůl. Třetí místo už se nadobro vzdálilo a Mallorca, Athletic Club či Villarreal se nebezpečně přiblížily a andaluský klub dohnaly. Pro svěřence Antonia Alvareze začíná klíčová část sezóny, ve které musí i přes řádku zranění udržet krok se svými soupeři a poté, co se vrátí všechny opory na hřiště, všechny skolit a obsadit čtvrtou příčku. K tomu Sevillistas potřebují vítězství, vítězství a vítězství, ale na půdě o udržení bojující Málagy nebude jednoduché vyhrát.

Domácí mužstvo patří mezi zklamání ročníku. Ačkoli to ještě před několika týdny vypadalo, že by se Málaga mohla vlivem dobrých výkonů a výsledků posunout do středu tabulky, nestalo se. Bylo to jen zdání a iluze. Málaga letos bojuje, rve se a její boj je zatím úspěšný. Nicméně, letošní nováčci z Tenerife a Xerezu se ještě nevzdávají, narozdíl od vnitřně rozloženého Valladolidu, jehož vedení dělá všechno proto, aby tradiční klub skončil mezi účastníky druhé nejvyšší soutěže. Málaga potřebuje zvítězit, neboť jedině vítězství ji může nakopnout a mílovými kroky ji přiblížit vytouženému udržení.

Hostům neustále schází příjemné překvapení letošního ročníku Marius Stankevičius, kterého na marodce doplňují Abdoulay Konko a Diego Perotti. Pochybnosti panují nad startem Didiera Zokory, do hry by se měli vrátit klíčový křídelník Jesús Navas a obránce Fernando Navarro. Hostující trenér Míchel postřádá Patricka Mtiligu, Milana Stepanova, Rosaria a hlavně útočníka Obinnu, kterého na hrotu nahradí výborně se jevící Caicedo. Těžko odhadovat, kdo má větší šance na vítězství, ale za mírného favorita bych považoval hostující celek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.45 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Sporting Gijón  (sobota 20:00)
Domácí špílmachr Cani věří, že jeho tým má v tomto kole velkou možnost dotáhnout se na příčky zaručující kvalifikaci v příštím ročníku evropských pohárů, když na El Madrigalu přivítá Gijon.

Domácí měli katastrofální vstup do sezóny a vůbec se jim nedařilo ani na pohárové scéně. Všechno by mělo napravit dobré umístění na konci sezóny v Primera Division. V posledních dvou kolech navíc Villareal dvakrát zvítězil při celkovém skóre 5:0 a drží se zatím na sedmém místě, když na Ligu mistrů ztrácí pouhých pět bodů.

Svěřenci Juana Carlose Garrida tak moc dobře vědí, že o nadcházejícím víkendu musí za každou cenu zvítězit. "Nejdříve se pokusíme dostat do příček zaručujících start v Evropské lize. Pokud to bude možné, porveme se i o Ligu mistrů," prohlásil Cani. "Naší jedinou možností je zvítězit ve všech utkáních, které zbývají a Sportingem vše začíná. Před pár týdny nikdo nevěřil, že bychom mohli být tak vysoko, ale nám se to povedlo," dodal brankář Diego Lopez.

Hosté z Gijonu mají za sebou velice nepovedené utkání, ve kterém remizovali s outsiderem z Xerezu 2:2. Stále se však drží na velice klidném dvanáctém místě s 37 body. Kvůli zranění bude Sportingu chybět obránce Alberto Botia, dále bude nejspíš trenéru Preciadovi chybět tvůrce hry Rivera a krajní záložník Moran, místo kterých by měli nastoupit Matabuena a Gonzalez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Xerez CD - Getafe CF  (sobota 20:00)
Deportivo Xerez se neustále rve o záchranu a díky skvělým výsledkům v posledních týdnech má ztrátu už jen osmi bodů na první nesestupovou příčku. Tento rozdíl lze během následujících osmi kol smazat, pokud ovšem budou hráči andaluského týmu vítězit. V dnešním souboji přivítají jednoho z nejnevyzpytatelnějších soupeřů z celé ligy - Getafe.

Nestor Gorosito polil loňského vítěze Segundy Division živou vodou a dal příznivcům naději, že by se Xerez mohl ve své vůbec první sezóně mezi španělskou elitou udržet. Obrovské zlepšení v následujících týdnech má za následek obrovský bodový přísun, díky němuž už má Xerez na dohled nejen Tenerife a Valladolid, ale i sedmnáctou Málagu. V posledním kole urvala Gorositova družina bod v Gijónu po skvělém výkonu a parádním představení, ale proti Getafe potřebuje Xerez vyhrát.

Celku z předměstí Madridu se v posledních týdnech přestalo dařit tak jako na začátku kalendářního roku, na což má vliv i zranění klíčového muže ofenzívy Roberta Soldada. Bez něho dorazí Míchelovi svěřenci i do Xerezu, a tak si můžeme klást otázku, zda jej střelecky zastoupí valencijský mladík Miku, nebo ne. Getafe má neustále šanci se poprat o poháry a tříbodový import z Chapínu by El Geta tomuto vysněnému cíli posunu. Mírným favoritem utkání je však Deportivo Xerez.

Jak už bylo řečeno, Getafe chybí klíčový snajpr Roberto Soldado. K němu se přidává další dvojice důležitých hráčů, a to zraněný Cata Díaz a vykartovaný Dani Pajero. Na straně hostí mají zdravotní potíže Aythami, Casado a Francis.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Tenerife - Real Valladolid  (sobota 20:00)
Souboj dvou celků bojujících o zachránu uvidí diváci v Tenerife. Domácí mají před Valladolidem jednobodový náskok, ale na záchranu jim chybí bodů šest. Kalkulace jsou jasné, hraje se prakticky o šest bodů a vítěz si zachová naději.

Hosté doufají, že je z krize vytáhne nový kouč a to Javier Clemente, který na začátku týdne nahradil Onesimo Sancheze. Valladolid v posledních dvou kolech prohrál 0:3 s posledním Xerezem a 0:2 s Villarealem, na sedmnáctý Santander už ztrácí sedm bodů a situace hostí je kritická. "Musíme hrát tak, jako by to byl náš prakticky poslední zápas v lize. Každý hráč ze sebe musí vydat naprosté maximum," ví moc dobře nový kouč Clemente.

Tento trenér seděl shodou okolností také na lavičce Tenerife a to v roce 2002 a bohužel se mu s tímto klubem nepovedlo udržet se v Primera Division. "Pamatuji si tu dobu velice dobře, mám na ní dobré vzpomínky, i když jsme sestoupili. Navíc si moc dobře vzpomínám, že jsme prohráli právě s Valladolidem 1:5." Hostující kouč se bude muset obejít bez Sesmy, Rubia, Lazara, Sisiho, Medunjanina, Prieta, Fabricia, Fonta, Sergio Garcii a Peleho, takže bez pěkné řadky důležitých fotbalistů.

Domácí Tenerife nasbíralo v posledních čtyřech kolech pět bodů a v minulém kole byli hodně namotivovaní, aby nějaké získali i proti Seville. Bohužel pro ně prohráli v Andalusii 0:3. Byla to už jejich dvanáctá prohry z 15 zápasů na hřištích soupeře, což dokazuje, že tým z Kanárských ostrovů musí bodovat hlavně doma.

"Chtěl bych tímto vzkázat našim fanouškům, že je potřebujeme více, než kdy jindy. Doma se cítíme velice dobře, protože nás celou sezónu podporují. Je pro nás vždy velkou výhodou hrát na Heliodoru," řekl záložník Tenerife Richi a dodal:"Pokud zvítězíme, budeme mít velkou šanci. Naše situace už je hodně složitá, ale věřím, že to o víkendu zlomíme."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.55 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - FC Barcelona  (sobota 22:00)
Na ligový duel roku čeká celé Španělsko. Na stadionu Santiago Bernabéu se ve 32. kole La Ligy odehraje nejočekávanější "Clásico" posledních let. Po létě posílený domácí Real se střetne s veleúspěšnými hosty z Barcelony, vedenými ve skvělé formě hrajícím Messim. Souboj dvou gigantů napoví o budoucím mistrovi letošního ročníku Primera División.

Pellegrini versus Guardiola. Cristiano Ronaldo versus Lionel Messi. Výsledkově nejlepší tým světa proti nedobytné pevnosti Santiago Bernabéu. Podobné epitety je ověnčen další zápas mezi dvěma španělskými velkokluby.

Letos má však střetnutí další náboje navíc. Obrovská finanční investice Florentina Péreze byla mimo jiné vynaložena právě proto, aby Real mohl konkurovat současné Barceloně. Dva tituly už Bílý balet nezíská, proto se zaměřil na ligu. Katalánský klub má ještě naději na obhajobu triumfu v loňské Lize mistrů. Domácí navíc mají ještě v paměti hanebný debakl 2:6 před vlastním publikem z letošního jara.

Přesto se na jevišti neobjeví všichni hlavní aktéři. Brazilec Kaká a Švéd Ibrahimovič dolečují svá zranění a na soupisky se nedostali. Chybět bude Barceloně rovněž Abidal. Další letní posila Realu Benzema sice mezi nominovanými figuruje, ale pouze na lavičce. Na druhé straně se stihl uzdravit Piqué. A v plné formě určitě naskočí dvě největší hvězdy obou týmů: Cristiano Ronaldo a Lionel Messi.

O prohlášení z obou táborů není nouze. "Real nikdy nezávisel na výsledcích ostatních mužstev," tvrdí kouč Realu Manuel Pellegrini. "Dle výsledků je Barcelona nejlepším týmem na světě," neskrývá chilský stratég respekt vůči rivalovi. "Nejde o finále, ale je nutné ten zápas hrát jako finále," ví Pep Guardiola, trenér Barcelony, který zakázal svým hráčům mluvit o Madridu. "Samotný Messi nám zápas nevyhraje," dodává bývalá hráčská legenda blaugranas.

Jak bylo řečeno, Real nemůže počítat s Kaká, stejně jako s Pepém, který léčí dlouhodobé zranění a s Drenthem. Do sestavy se naopak vrací po karetním trestu Sergio Ramos a Xabi Alonso. V základní jedenáctce nebude chybět brankář Casillas, do obrany se postaví zprava Ramos, Albiol, Garay a Arbeloa, středový dvojblok vytvoří Gago a Xabi Alonso. Na křídlech se objeví Cristiano Ronaldo a Marcelo, na spojce Van der Vaart a na hrotu Higuaín.

Guardiola vyšle do boje jedenáctku ve složení Valdés s obranným valem ve složení Alvés, Puyol, Piqué a Maxwell. Záložní trojice bude mít podobu Keita, Busquets a Xavi, zatímco v útoku bude působit Iniesta, Pedro a Messi.

Zápas roku začne ve 22.00 CET pod taktovkou Mejuta Gonzáleze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.60 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid30252383:2677
2.FC Barcelona30245175:1977
3.Valencia CF30168648:3256
4.RCD Mallorca301461046:3448
5.Sevilla FC301461043:3548
6.Athletic Bilbao301361141:4145
7.Villarreal CF301271145:4143
8.Deportivo La Coruña301261232:3842
9.Getafe CF301251342:4041
10.Atlético Madrid301171247:4540
11.Sporting Gijón309101133:3837
12.UD Almería309101132:3937
13.CA Osasuna30971426:3534
14.Espanyol Barcelona308101222:3734
15.Real Zaragoza30881437:5332
16.Málaga CF307101334:3831
17.Racing Santander307101330:4431
18.CD Tenerife30671729:6125
19.Real Valladolid304121430:5324
20.Xerez CD30581726:5223

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ja nevim si myslim ze vyhraje barca i kdyz mozna vyhraje real fakt nevim hlavne doufam ze se tu zase neobjevi fanousci co fandi tam kam fouka vitr do hlubin!!! podme barca

HALA madrid!

Reagovat
madridcan

to je nazor...este si mohol povedat,ze kludne to skonci aj remizou nech sme si nacistom

Reagovat
smazaný uživatel

tebe jsem tu ještě neviděl ... jsi přišel z hlubin nebo odkud?

Reagovat
Josifek

To je jen nějaký trapný fakenick, to je jasný...takovýhle idiot nikdo není (a když náhodou jo, tak neumí psát)

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní finále Copa del Rey by se mělo stejně jako loni hrát na stadionu Mestalla ve Valencii. Do finále se dostaly Atletiko Madrid a Sevilla a tyto kluby se nedokázaly dohodnout na místě konání zápasu. Do všeho tak vstupuje svaz, který konečný ortel vyřkne v pondělí.

Já bych to hodil do Getafe

Reagovat
cristiano.K.

mám dvojku na barcu.věřím,že messi to zařídí a jedničku na villareal

Reagovat
mickey mouse

La Primera opět na stanici sport1

Reagovat
smazaný uživatel

jen na ten zápas,jinak zas na S2...

Reagovat
smazaný uživatel

Dopln si informace

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Clasico a v úvodu je fotka Villarealu

Ale zase je to možná aby se tu nehádali Baletky a Voslíci, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Clasico má svůj vlastní článek, nevidím důvod k tomu dávat fotku Real/Barca i k preview

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč je na fotce Tomáš Rosický?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický?? si slepý

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsi slepý? Máš snad něco proti Fernandu Llorentemu?

Reagovat
smazaný uživatel

narážel sem na tu podobu, ale ty si to , narozdíl od někoho ,doufám pochopil pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak Sivok!

Reagovat
Potty

Palop

Reagovat
Oxbow

Chci se zeptat, co myslite o zapase Depor - Santander docela me svrbi prst.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele