Primera División - preview 29. kola

27.03.2010, 10:42, aktualizováno 29.03.2010, 08:41
Previews
Bilbao bojuje o pohárové příčky, přestože jeho poslední výkony nejsou vůbec přesvědčivé. Dnes Athletic hostí o záchranu bojující Santander a podle papírových předpokladů je jasným favoritem.
Athletic Bilbao - Racing Santander  (pondělí 21:00)
Athletic Club má obrovskou šanci přiblížit se příčkám zajišťující účast v předkole Ligy mistrů. Stačí zvítězit proti strádajícímu a ve spodku tabulky se plahočícímu Racingu de Santander. Kantábrijci ale do baskické fotbalové bašty Bilbaa přijíždějí odhodláni uloupit nějakou kořist, tolik potřebnou pro pojištění záchrany v letošním ročníku.

Baskičtí Lvi v posledních týdnech - to je výtečná defenzíva, ale prachmizerná ofenzíva. Nebýt vychýlené koncovky, asi by si domácí mužstvo již nyní hovilo na čtvrté příčce a bylo za zády třetí Valencie. Fernando Llorente a spol. v současnosti nepatří mezi obávané kanonýry a mixéry soupeřových obran.

Racing je na šestnácté příčce a má celkem pohodový šestibodový náskok na osmnácté Deportivo Tenerife, i přesto nevládne v Kantábrii spokojenost, zvláště pak u fanoušků. Ti totiž marně čekají na to, kdy se stadion El Sardinero stane nedobytným stánkem, ve kterém si nebudou ostatní mužstva vyzvedávat laciné body, ale kde se bude muset o body každé mužstvo pořádně poprat. Bilance na domácích trávnících je skutečně tristní, naštěstí to Racing zachraňuje častým importem ze hřišť soupeřů.

Hostující celek se může spolehnout na všechny hráče základní sestavy, včetně stopera Marca Torrejóna. V sestavě tedy nebudou chybět Henrique, Colsa, relativně dobře hrající Munitis, mladíček Canales, důležité křídlo Óscar Serrano či nególový Tchité.

V sestavě hostí bychom marně hledali Frana Yesteho a Pabla Orbaíze, kteří mají karetní stopku. Kvůli zranění budou chybět Óscar de Marcos a Joseba Etxeberria. Zchátralou ofenzívu se pokusí povznést Javimar, Gabilondo, Toquero či Llorente, vzadu budou operovat tradiční opory jako Amorebieta, San josé či Iraola.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.35 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - UD Almería  (neděle 17:00)
Fotbalistům z Pamplony doslova hoří za patami. Jejich náskok nad sestupovým teritoriem se povážlivé ztenčil. Tři porážky v řadě způsobily propad na 15. místo a ještě tuhý boj o holou záchranu.

Tým trenéra Camacha si neprochází vůbec příjemným obdobím. Zatímco loni si záchranu zajistil doslova v hodině dvanácté, letos o ni po poklidném úvodu sezony bude muset bojovat znovu. Situaci si výrazně zkomplikoval především domácí porážkou 1:3 se Santanderem. "Zápasu s Almerií přisoudíme vážnost finále. Musíme se tabulkou posunout trochu výše a konečně začít bodovat," řekl záložník Punal.

"Právě tuto neděli budeme pomoc našich fanoušků potřebovat obzvláště. Musíme zvládnout utkání," tvrdí. Osasuna v týdnu nestačila na Barcelonu, jíž na Nou Campu podlehla 0:2. Žádný stres z toho ovšem pro Osasunu neplyne. "Nejsme z té porážky otřeseni. Naopak nás předvedený výkon proti takovému gigantu jenom potěšil. Pokud ale ani jednou neskórujeme, pak pochopitelně nemůžeme mít šanci na bodový zisk. To se změní," věří Punal.

Ostatně střílení branek je velkým problémem Osasuny. V dosavadní sezoně jí v této statistice patří předposlední místo. Horší bilancí se může pochlubit už jen Xerez. Almeria se už záchranářských starostí definitivně zbavila. Pod vedením trenéra Lilla si celek jednoho z nejslunnějších míst na světě připsal pouhé dvě porážky ze dvanácti duelů. Tabulkou vyšplhal strmě vzhůru až na 11. místo s velkým náskokem třeba na 15. Osasunu. Přesto se tabulkou ještě chceme trochu posunout. "Ještě nepřišel čas, abychom popadli do ruky kalkulačku a začali počítat, zda jsme či nejsme zachráněni," prohlásil lodivod hostujícího mužstva.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Getafe CF  (neděle 17:00)
Záložník Getafe Casquero nabádá své spoluhráče k tomu, aby hodili za hlavu čtvrteční porážku s Realem Madrid a koncetrovali se na jeden z klíčových bojů o příčky zajišťující pohárovou Evropu. Na Getafe totiž čeká Deportivo La Coruna.

Minulý víkend mělo Getafe nemalé důvody k radosti. Remízou 2:2 na půdě Bilbaa si udrželo naději na poháry. Ve čtvrtek ale tým z madridského předměstí v malém derby nestačil na slavnější Real a podlehl mu na svém stadionu 2:4. Rozhodnuto bylo už po poločase. Real poté výrazně zvolnil a dovolil soupeři drobnou korekci.

"Trenér nám po čtvrtečním duelu řekl, ať to hodíme za hlavu a koncentrujeme se na další těžká utkání. Musíme se zmobilizovat a zabojovat. Vždyť v sázce je vlastně šest bodů," upozorňuje Casquero. Vzápětí dodává: "Porážky se pochopitelně stávat mohou. Zvláště, když proti vám stojí Real Madrid. Největší zklamání ovšem pramení z toho, že jsme si špatným výkonem vlastně sami odebrali možnost trochu zabojovat," doplnil. Otazníky se vznášejí nad startem dua Alvarez - Belenguer, Soldado a Diaz se naopak na Riazoru zcela jistě nepředstaví.

Deportivo neprožilo zrovna šťastný týden. Na konci toho minulého doma nestačilo na Valladolid (0:2) a v úterý byl nad jeho síly i Sporting Gijon. To znamenalo odsun z elitní šestice, i když na šesté Bilbao neztrácí Lotinův výběr ani bod. "Zdá se, že jde do tuhého. Na rozhodčí si obvykle nestěžuji, byť úterní zápas ovlivnili hodně v náš neprospěch," doplnil Lotina. V neděli se bude muset obejít bez potrestaného brankáře Aranzubii a obránce Lopa. Po zranění se naopak opět vrací Nouioui a Guardado.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Xerez CD - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Bitva o naději! Souboj mezi posledním Deportivem Xerez a předposledním Realem Valladolid může ještě hodně zamíchat kartami. Pakliže vyhraje domácí mužstvo, kapánek zvýší vyhlídky a naděje v možná již beznadějném boji o udržení se v nejvyšší soutěži. Pakliže se podaří urvat všechny body hostům, rázně zareagují na včerejší vítězství největšího konkurenta v boji o udržení ze Zaragozy a posunou se před Tenerife, které jen remizovalo v Málaze.

U obou soupeřů vládne i vzhledem k nepříznivému postavení v tabulce hodně bojovná nálada. Jak Deportivo Xerez, tak Real Valladolid mají chuť se o setrvání v soutěži ještě porvat, což je na jejich výkonech v posledních utkáních znát. Zatímco Valladolidu se před dvěma týdny podařilo zvítězit na půdě o poháry bojujícího Deportiva La Coruña, Xerezu se podařil husarský kousek, když dokázal uhrát v andaluském derby remízu na půdě o Ligu mistrů bojující Sevilly. Potenciál hrát nejvyšší soutěž mají obě mužstva, jen ho správně využít...

V dresu hostů bude na zápas chybě nejlepší střelec týmu Diego Costa, který byl ve středečním zápase proti Espanyolu vyloučen, zranění pak trápí i další dvě opory Sesmu a Rubia. Na druhé straně je start nejistý u Mendozy a Francise. Uspěje oslabený Valladolid? Anebo vítězství udrží při životě andaluský Xerez?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Sporting Gijón  (neděle 17:00)
Jediné, co výběr trenéra Pochettina drží nad vodou, jsou domácí utkání. Díky nim teď druhý barcelonský klub okupuje pozice na míle vzdálené od sestupu a případným vítězstvím nad Gijonem můžete udělat další krok k udržení.

Čím se ovšem Espanyol pochlubit nemůže, jsou venkovní zápasy. Mimo svůj stadion totiž vyhrál jen v jednom případě. Došlo k tomu navíc už ve třetím kole, od té doby získali Barcelonští venku pouhé tři body. Poslední z nich byl ale nesmírně důležitý. Přišel totiž ze hřiště Valladolidu, tedy celku rovněž ohroženého sestupem. Zde ovšem Espanyol nevyužil téměř poločasovou početní převahu po vyloučení Costy. Zato na stánku Cornella se Espanyolu daří. Tři výhry z posledních čtyř utkání a navíc v minulém kole porážka Sevilly 2:0.

Pochettinovi svěřenci navíc doma už dlouho neinkasovali. Domácí lodivod pochopitelně věří v zopakování této obdivuhodné bilance. "Je to utkání, z něhož prostě musíme získat body. Měli bychom prodat naši současnou formu a nepřipustit nějaké selhání. Ještě jsme přece jen nedosáhli našeho cíle, tudíž nevidím žádný čas na relaxaci," uvedl. Opět se bude muset obejít bez dlouhodobě zraněných marodů De La Peni a Martinéze. Do hry se naopak vrací kamerunský brankář Kameni, Baena je naopak vinou žlutých karet ze hry venku.

Sporting stále těží z fantastického začátku sezony. Z boje o poháry nakonec nic není, každopádně se Astuřané vyhřívají na 12. pozici s tříbodovým náskokem právě na Espanyol. V minulém kole navíc přišlo sladké vítězství 2:1 nad La Corunou a kouč Preciado věří, že jeho tým dokáže hrát ještě lépe. "Přesto, že jsme nakonec dospěli k vítězství, jsem přesvědčen, že máme na víc. Musíme se zejména vyvarovat chyb v obranné fázi. Nemáme ještě nic jistého, musíme bojovat až do posledního kola," nepřipouští si vypuštění zápasu. Chybět mu bude trio Cuellar, Maldonado a Smiljanic, nad startem Carmela Gonzaleze naopak visí velký otazník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Sevilla FC  (neděle 19:00)
Ještě před rokem by měl tento duel punc šlágru kola. Letos a dnes jej takto omarkovat nemůžeme, protože tomu v prvé řadě neodpovídá postavení obou celků v tabulce a ve druhé řadě ani předváděná hra a výkony. Castellónský Villarreal se snaží už sezónu dohrát v klidu a co nejvíce se v závěru sezóny přiblížit evropským pohárům, o něž stále bojuje, na něž ztrácí pouhopouhých pět bodů. Po tak zbabraném úvodu sezóny je to rozhodně velký úspěch a zadostiučinění.

Sevilla se potýká s absolutním výpadkem formy, který má své dost podstatné základy ve ztrátě několika klíčových, zejména ofenzivních opor mančaftu. Rozsáhlá marodka a nedostatek kvalitních náhradníků zapříčinily velký úpadek Sevilly v posledních týdnech, který byl znát nejen v Lize mistrů, ale též v nejvyšší soutěži. Úterní domácí remíza proti poslednímu Deportivu Xerez jen dokládá, jak jsou na tom svěřenci Antonia Alvareze. Antonia Alvareze? Ano, Manolo Jiménez byl právě po nepovedeném utkání možná ukvapeně, možná správně odvolán. Ať tak či onak, na jeho místo usedl dosavadní asistent Antonio Alvarez, jehož jediným cílem je udržení Sevilly na pohárových příčkách.

Na spekulace tu není moc prostoru, i přesto se jedné dopustím, neboť se domnívám, že vyhazov Jiméneze nepřišel v právě vhodnou chvíli, tedy v době zranění mnoha klíčových hráčů. Uvidíme, zda mne vedení Sevilly přesvědčí o správnosti jejich kroků, tj. že se Sevilla zvedne a příští rok bude hrát minimálně předkolo Ligy mistrů.

Soupeř Andalusanů z Villarrealu se potýkal na začátku sezóny s naprostým výpadkem formy, byl dokonce poslední. Situace se po několika týdnech uklidnila a Villarreal zase bojuje o poháry. Ty nejsou nikterak vzdáleny, chce to jen trošku zabrat a bodovat s kvalitativně slabšími soupeři, kterým Villarreal často štědře přispívá. Při současné formě Deportiva La Coruña je možné, že se Villarreal a další velkoklub Atlético Madrid brzy na příčky zajišťující účast v Evropské lize dotáhnou.

O absencích na straně Sevilly již řeč byla. Ale byla nekonkrétní. Ve středu se zranila dvojice Didier Zokora a Diego Perotti, na marodku přibyl i Fazio, mimo hru je i Jesús Navas. Pochybnosti panují kolem startu Luíse Fabiana a Frédérica Kanoutého. Jak si nový trenér poradí s absencemi a jak zamíchá sestavou, o tom můžeme jen a jen spekulovat.

Juan Manuel Garrido zřejmě ještě nenasadí nezotaveného Santiho Cazorlu, dále schází čtveřice důležitých hráčů Marcos Senna, Diego Godin, Robert Pirés a Angel. Villarreal má tak podobné potíže jako Sevilla, vzhledem k šíři kádru možná větší. Který z hodně oslabených týmů se tak bude radovat? Posune se Sevilla na čtvrtou příčku? Anebo se Villarreal o tři body přiblíží vysněným evropským pohárům?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.35 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Po "malém" derby mezi Getafe a Realem je ve 29. kole La Ligy na programu derby "velké" madridské derby. Na stadionu Santiago Bernabéu se střetnou Bílý balet a Atlético Madrid. Los "colchoneros" ztrácejí na Real 34 bodů, ale ve vzájemných zápasech jdou všechny rozdíly stranou.

Oba týmy jdou do derby v naprosto odlišné situaci. Real v La Lize válcuje jednoho soupeře za druhým, ale je to jejich jediná možnost jak získat nějaký titul. Na druhou stranu Atlético má výsledkově v Primera División střídavě oblačno, ovšem probojovalo se do finále Královského poháru a je stále ve hře v Evropské lize.

Každopádně pokud jde o vzájemné zápasy je v poslední dekádě jasně ve výhodě Real, navíc lze připočíst deset výher v řadě v této ligové sezóně a špatnou bilanci Atlética na soupeřových hřištích a mohlo by se zdát, že domácí Bílý balet je jasným favoritem. Ale jak se říká ve Španělsku - derby je derby.

Kouč Pellegrini bude v zápase postrádat Garaye zraněného v zápase proti Getafe, stejně jako Lasse a Kaká, kteří doléčují své zdravotní problémy. Mimo je i dlouhodobě zraněný Pepe. Před Casillasem nastoupí obrana ve složení Arbeloa - Albiol - Ramos - Marcelo, záloha bude stejná jako v předchozím utkání s Getafe, tedy Gago - Xabi Alonso ve středu a na krajích Granero s Van der Vaartem. Vepředu se o provětrávání obrany postarají Cristiano Ronaldo s Higuaínem.

Trenér Atlética a bývalý hráč Realu Quique Sánchez Flores může nasadit do zápasu Pereu, který odpočíval proti Bilbau. Ve stoperské dvojici ho doplní Domínguez a po stranách Ujfaluši s Antonio Lópezem. Mezi tři tyče se postaví De Gea. Střed zálohy budou mít na starost Assuncao a Tiago, jehož start byl ještě před zápasem nejistý. Na křídlech se objeví Simao a v poslední době výborně hrající Reyes. Útočné duo bude mít tradiční složení Aguero - Forlán.

Madridské derby bude od 21.00 CET řídit Undiano Mallenco.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.75 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - CD Tenerife  (sobota 18:00)
Devětadvacáté kolo otevře souboj Málagy s ostrovním Tenerife. Již při zběžném pohledu na tabulku zjistíme, že jde o záchranářský souboj, který může na jedné straně bitvu o udržení jaksepatří zdramatizovat, anebo na druhé straně možná nadobro oddálit.

Lépe řečeno: uspěje-li Tenerife na půdě andaluského týmu, Málaga bude stále v bezprostředním ohrožení. Tomu se však Muñízovi svěřenci pokusí zabránit.

Málaze ani Tenerife se v posledních týdnech výsledkově nedaří, což až tak nebolí při představě, že podobné výsledky mají i ostatní mužstva ohrožená sestupem. Málaga přesto přesvědčuje, že letos má navíc. Její hra nepostrádá rychlost, je velmi aktivní směrem dopředu a i s omnoho kvalitnějšími mužstvy je schopna hrát vyrovnanou partii (i s Barcelonou či Valencií). Tenerife právě podobná utkání nezvládá a velmi často dostává pořádné nášupy, zato se mu daří v soubojích s kvalitativně podobnými soupeři, díky čemuž si zachovává naději na udržení se. Je třeba počítat i s faktem, že obě mužstva nemají lehký los a budou hrát s drtivou většinou mužstev, které usilují o evropské poháry.

V týmu Málagy se očekává několik změn v sestavě, i přesto nebudou chybět tradiční opory jako Jesús Gámez, Weligton, navrátivší se Mtiliga, Nabil Baha, Dudu či Caicedo. Ve středečním utkání proti Valencii byl nucen kvůli zranění odstoupit Obinna, který se do výkopu pravděpodobně nestihne dát do pořádku. Totéž platí i o Ayozem, který se zranil v pro El Tete nešťastném zápase s Villarrealem a José Luís Oltra s ním nebude moci počítat. Zbytek Oltrova týmu bude k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Real Mallorca je v letošním ročníku na domácí půdě stadionu ONO Estadi takřka neporazitelný, načež na jeho trávníku dokázala uspět jenom Sevilla. Blaugranas jsou druhým adeptem na plný bodový import z Baleár. Podaří se jim v Mallorce uspět?

Barcelona si dlouhodoběji udržuje výbornou formu, a když už se herně nedaří, jako ve středečním klání proti pamplonské Osasuně, dokáže i přesto silou vůle, vítězného přesvědčení a hlavně potřebné kvality vyhrát. Proti Osasuně to byla bitva, nic jiného.

V zápase s baleárským mužstvem už podobné atributy vítězství přinést nemusí. Mallorce se na domácím trávníku výrazně daří a kdo nekouká jenom na statistiky, ale sleduje i zápasy Ostrovanů, potvrdí, že se za výtečnými výsledky skrývájí i vynikající herní projev a styl. Mallorca povětšinou své soupeře válcuje rychlou, velmi údernou, na kombinaci založenou ofenzívou, která rozkládá obranu do posledního puzzlíku.

Pep Guardiola v předzápasovém rozhovoru pochválil za práci dlouholetého trenéra Gregoria Manzana, který je tím mužem, kterého bychom měli vidět za velkými úspěchy Realu Mallorca v této sezóně. Jeho podíl na této baleárské pohádce je nesmazatelný!

Devětatřicetiletý trenér se vyjádřil i na adresu celého týmu: "Jejich výsledky nejsou náhoda. Jsou silným týmem v každém směru. Utkání by mohlo napovědět, jaké má Barcelona možnosti v boji o první místo, protože jsou jedním z nejsilnějších týmů, které ještě ve zbytku sezóny potkáme!"

Možná má Guardiola pravdu, možná Mallorca uspěje. Manzano se bude moci spolehnout na všechny hráče základní sestavy, což je rozhodně velký plus. V dresu Barcelony bude chybět zranění Éric Abidal, jehož místo zaujme Maxwell. V základní jedenáctce nenalezneme ani Xaviho či Henryho, start Lionela Messiho je s ohledem na středeční čtvrtfinálový duel s londýnským Arsenalem nejistý.

Vítězství Mallorcy by bylo relativně překvapivé a pro baleárské mužstvo velmi povzbudivé. Tři body by mohly znamenat přiblížení se evropským pohárům, které jsou již nyní na dosah ruky. Barca však potřebuje taky uspět. Musí, pokud nechce, aby jí Real Madrid případně neutekl na rozdíl dvou či tří bodů. Remíza nestačí, a to je pro nestranného fanouška jen a jen dobře!
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 4.40 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Zaragoza - Valencia CF  (sobota 22:00)
Zaragoze začíná zatékat do bot, Real Valladolid a Tenerife se nepříjemně přibližují a už jsou aragonskému mužstvu v patách. Jestliže se před několika týdny zdálo, že si Real Zaragoza bez větších potíží zajistí prvoligovou příslušnost i v příští sezóně, v těchto týdnech vzala tato iluze za své. O udržení se bude ještě hodně bojovat! Los Manos mají oproti duu výše jmenovaných lepší výchozí pozici. Využijí ji? Udrží se?

Deset kol před koncem nemá nic jistého ani Valencie. Její pozice je sice více než příznivá a uspokojivá, ale šestibodový náskok na čtvrtou Mallorcu ještě není dostatečnou zárukou toho, že Netopýři vystoupají na stupně vítězů. Pravda, ta pravděpodobnost, že se tak stane, je při vyrovnanosti valencijských výkonů obrovská, ale pořád ne dostatečná.

Jestliže statistiky vzájemných zápasů v tomto tisíciletí nelžou, tak Real Zaragoza by neměl zvítězit. Valencia v předešlých deseti letech s aragonským mužstvem v domácí soutěži neprohrála a hodlá v této sérii pokračovat. Navíc mají narozdíl od domácích velmi dobrou formu, což potvrzují nejen v La Lize, ale i v Evropské lize, ve které si zahrají v bratrovražedném souboji s Atléticem Madrid čtvrtfinále.

V sestavě domácího mužstva nenalezneme Ucheho a Obradoviče, ale to píšeme do preview již několik týdnů, neboť jsou oba borci dlouhodobě zranění. Do základní sestavy se po jednozápasovém karetním trestu vrací po bok Jiřího Jarošíka stoper Matteo Contini.

Valencii jistojistě trápí zranění důležitých obránců Miguela Brita, Carlose Marcheny Jérémy Mathieua a Davida Navarra, který mimochodem v Mallorce ještě před rokem působil, ale mnohem citelnější bude absence Davida Villy. Dalšími zraněnými hráči jsou David Albelda a Jordi Alba. Do sestavy se naopak vrací Bruno, uzdravil se též Chori Domínguez. Marodka hostů je i přesto skutečně obrovská!
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.15 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid28232378:2471
2.FC Barcelona28225170:1871
3.Valencia CF28158545:2953
4.RCD Mallorca28145945:3247
5.Sevilla FC28136940:3245
6.Athletic Bilbao281261036:3442
7.Deportivo La Coruña281261031:3242
8.Atlético Madrid281071142:4237
9.Getafe CF281141338:3837
10.Villarreal CF281071140:4137
11.UD Almería28991031:3736
12.Sporting Gijón28981131:3635
13.Espanyol Barcelona28881221:3632
14.CA Osasuna28871325:3231
15.Racing Santander287101127:3831
16.Málaga CF28791233:3530
17.Real Zaragoza28681432:5326
18.Real Valladolid284121230:4824
19.CD Tenerife28661628:5724
20.Xerez CD28471721:5019

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (388)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak nemyslim si ze v tak dulezitem utkani necha Messiho na lavicce - kdyz uz hral i s Osasunou tak bude hrat i dnes ... nevim kde autor vzal ze nebude hrat Pique a Xavi ? oba sou na zapas pripraveni a je pravdepodobne ze nastoupi v zakladu ... chybi Abidal a vykartovany Sergi o Henrym nic nevim ...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Piquého jsem posral nejvíc, teď na to koukám! Abidal nenastoupí, Xavi si prej dá ještě jeden zápas odpočinek (nikde nepíšu, že je zraněný). Tam není, že je Henry zraněný, ale že pravděpodobně nenastoupí! Piqué je úlet, zbytek předkládá zdroj.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry nema v zakladu co delat to je jasny - Pedro ci Bojan (snad) ... uvidi se s tim Xavim ale kdyz tak by v zaloze hral Keita v tom problem neni ... nejvetsi strach mam o Messiho ktery se pri jeho vytizeny muze zranit coz by v teto fazi sezony bylo zdrcujici a myslim ze v honbe za titulem i klicove

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasím, to se ale může stát kdykoli no ... Na druhou stranu, je to ještě celkem mladej kluk a hlavně, jeho fyzický fond je taky neuvěřitelný. Xaviho bych možná šetřil, ale zase posílat ho tam ve druhý půli taky nemusí přinést ovoce. Uvidíme, pro vás jde ale o hodně klíčové utkání ...

Reagovat
smazaný uživatel

no prave ty 3 body musi byt protoze nelze predpokladat ze letosni Atletico sebere body na Realu ... letos to bude rekordni sezona a nedivil bych se kdyby vitez mel nakych 95 bodu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, právěže Atléti jsou schopný dostat od Xerezu bůra a potom bez větších potíží porazit Barcu nebo možná i Real Madrid. Sice je to nepředpokládaný, hlavně vzhledem k tragické defenzívě Atlétů, ale šance tam pořád je.

Když už bych si měl ale tipnout, že někdo ztratí, tak to jste právě vy.

Reagovat
madridcan

Tak ako Jirko v stvrtok pri getafe,tak aj ja si dneska myslim,ze mallorca je jeden z poslednych vaznejsich adeptov kde by mohla barca zavahat...Ten kurz na barcelonu nechapem,to je ako pri reale s lyonom.Snad bude aspon ta remizka(v tipovacke som dal cistu 1 )

Reagovat
F.Torres

taky jsem na ten kurz koukal, kdo vsadí na barcu je blázen nebo neumí sázet...

Reagovat
smazaný uživatel

My môžeme zaváhať s viacerými mužstvami nie len s Mallorkou. Máme vonku Villareal, Sevillu, Espanyol a domáce zápasy s Athleticom a Deportivom nebudú tiež prechádzkou ružovou záhradou Na druhú stranu treba pripomenúť, že Mallorku ešte doma poriadne nikto zo silnejších tímov nepreveril max. ta Sevilla, ktorá tam vyhrala, keď ju ešte čaká dnešný súboj s nami a potom prídu ešte na Ono Estadi Real a Valencia. Ale ta ich bilancia je v skutku výborná

A súhlasím s Lapízom, že keby som si mal staviť kto z vedúceho dua má väčšiu šancu stratiť cez víkend body tak sme to práve my Ale každá séria sa raz musí skončiť takže Visca El Barca

Reagovat
madridcan

ja viem o vsetkych tych zaasoch co si vymenoval,ale neviem preco mne pride,ze tie zapasy nejak zvladnete.Espanyol v tejto sezone mi neprijde ako super co by vas mohol co i len preverit.Villareal a Sevilla su samozrejme tazke timy,ale tu mam taky dojem,ze sa vam nohy nerozklepu a nejak to zvladnete...take idiotske pocity dost ale mam taky dojem,ze to zvladnete hoc prirodzene budem dufat v opak

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja taky pocital ze Real bude hrat LM i ted a z poharu nevypadne hned na zacatku - no a ty neuspechy sou pak milym prekvapenim letos to je velky souboj k z koho akorat skoda ze jen mezi 2 kluby

Reagovat
madridcan

nemam ten pocit,zeby sa to malo najblizsie roky zmenit.Ako samozrejme Valencia,Sevilla,Atletico a rozne cierne kone sutaze ako tentorok mallorca mozu prekvapit,ale kazdemu postupne dojde dych.Ked idu vsetky tie timy vonku,tak mam taky pocit,ze kludne mozu zavahat co ja viem aj Xereze,zbytocne zavahania a tym sa barca s realom odputaju a potom to vyzera tak,ako teraz.A vobec ked pride real alebo barca tak mam taky pocit,ze v poslednom obdobi sa ich supery vzdaju vopred.Teda barcu nevidim kazdy zapas tam to nemozem posudit,ale pri reale to vidim krasne.Villareal,mallorca,getafe,prakticky aj sevilla,espanyol tam neislo o to,ze sme hrali dobre-pomahali nam aj superi.Viem moje priklady su kusok kostrbate,ale snad pochopis co som tym myslel

Reagovat
smazaný uživatel

My by sme mali zvládnuť všetky zápasy, ale realita je úplne iná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak uvidíme, čo je na tom pravdy, že Manzano by mal byť v budúcej sezóne novým trénerom Sevilly. Pretože je lepšie hrať predkolo LM ako Európsku Ligu takže....

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca - Barca 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

bude zalezet na uvodnim tlaku a kdo da prvni gol....forma slibna, sestava temer nejsilnejsi mozna....doufam, ze to kluci katalansky zvladnou

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej clanek, hlavne Zaragoza- Valencia ( tam bych mozna hodil srabackej dvojtip 02 )

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, já jsem hodil velkej risk, a to 2. Nevím nevím, ale těch absencí na straně Valencie je hodně moc a navíc, Los Manos potřebujou body jako sůl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, já jsem hodil velkej risk, a to 2. Nevím nevím, ale těch absencí na straně Valencie je hodně moc a navíc, Los Manos potřebujou body jako sůl ...

Reagovat
DreamTeam

Vsadim na Mallorcu, ten kurz po tom primo vola

Reagovat
mickey mouse

cože? Sport TV vrátil španělskou ligu zpět na Sport1?

Reagovat
mickey mouse

aha tak asi jen dneska ne?

Reagovat
mickey mouse

jsou dost vyčůraní. AS-Inter dali záměrně dneska na Sport2. Ty méně atraktivnější vždycky přehodí na Sport1. El Clasico bude zase na Sport 2

Reagovat
madridcan

mne mallorca-barcelona pride ako dost atraktivny duel,ktory mi taliansky slager vynahradi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si ich pozriem obidva, pretože obidva majú čo ponúknuť a prakticky sa v nich bude lámať chleba. S nestranného hľadiska mi príde duel AS - Inter atraktívnejší, pretože oba celky bojujú o scudetto a Mallorka - Barca, tam ide iba o to, či Barcelona bude po víkende strácať alebo nie, aj keď Mallroka tiež bojuje o LM.

Takže dnes na programe: AS - Inter, Mallroka - Barca a možno Valle ale tam to skôr vidím na Mr. Brooksa

Reagovat
madridcan

som rad,ze som Brooksa uz videl,lebo dneska ma to taha opat pozriet teraz sa chystam zgustnut si na oscarovych filmoch

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na Oscari a kukni si radšej Shutter Island - pre mňa film roka 2009, aj keď neviem aký žáner sa ti páči

Reagovat
madridcan

uz som to tu viackrat spominal,ze ja mam 19 rokov a som videl uz kolo 2000 filmov a popritom stiham vsetko ostatne pozrem si hocico a aj na tych najvacsich brakoch sa snazim najst pozitiva no v Epic Movie sa mi to nepodarilo ale srdcovka je tvorba Kevina Smitha,trosku neznamsi reziser so specifickym humorom a hercami Zack a Miri tocia porno,Clerks 1 a 2,Jay a Mlcanlivy Bob,Hladam Amy to je vsetko jeho tvorba plus kludne si pozrem Finchera,Burtona a vobec ja nemam nejak vyhradeny zaner teda okrem stupidnych hororov,pozrem si ich,ale nejak nevyhladavam

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa brakom a hororom vyhýbam pretože za to mi to vážne nestojí to si už pozriem radšej ten Real , stačilo napísať Kevin Smith tvorbu poznám aj keď jeho filmy ma nejako neoslovili - tak to a musíš tešiť rovnako ako ja na The Cop Out - len sa bojím, že v trailery boli všetky vtipy už povedané a bude to o ničom Teraz sú v kinách suchoty ale už sa to začne pomaly rozbiehať: Kick Ass, Inception, Iron Man 2, Robin Hood

Reagovat
madridcan

tak ja sa teraz chystam na New York,I love you

Reagovat
smazaný uživatel

neznate tajemnou reku od eastwooda?

Reagovat
madridcan

velmi pekne ta prosim ten film nespominaj...to bol taky nespravodlivy koniec,ze som myslel,ze rozkopem telku od nervov

Reagovat
smazaný uživatel

rekl bych nejlepsi jeho film a ten konec nema chybu......do detailu propracovane

Reagovat
madridcan

gran torino tiez nebolo zle a tajomna rieka raz a stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

gran torino znam.....ale mystic river me chytlo mnohem vic

Reagovat
smazaný uživatel

a al pacinova carlitova cesta je taky dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odporúčam si prečítať kníihy od Dennisa Lehanneho - Tajomná rieka, Prekliaty Ostrov, Zbohom Baby - všetky tri boli už sfilmované a všetky tri boli v čom si odlišné, ale všetky vynikajúce od začaitku až dokonca Nemôžem sa dokopať k ďalším knihám - asi preto, lebo sú dostupné iba v ENG origináli

Reagovat
X-bano-X

Za Burtona

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna bol naj reziser asi Stanley Kubrick.. Mechanicky pomaranc, 2001:Vesmirna odysea, Osvietenie, Eyes Wide Shut.. vsetko paradne filmy .. z terajsich keby mam vybrat tak Scorsese, Tarantino, Spielberg, Mann alebo David Lynch

Reagovat
smazaný uživatel

Máme velmi podobnej názor. Stanley je úžasnej režisér a jeho filmy jsou skvostem kinematografie.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Eye with Shut som videl a nejako ma to neoslovilo, Odyseu si asi pozriem len ma odraza to ze mam ju rozcitanu a ma to taky vlacny dej, ze mi tu druhy tyzden lezi pri posteli a nemam nejak chut ju otvarat. Ak by sa sfilmovala Eriksonova Malazska kniha padlych v dobe dnesnych efektov a 3D filmov myslim ze aj modla zanru resp Pan prstenov by sa musel sklonit.

Reagovat
smazaný uživatel

Eyes Wide Shut si musis pozriet viacej krat.. ako aj ostatne jeho filmy.. ked som to prvy raz pozeral tak som tiez nebol z toho nejako mimo.. ale odvtedy som to uz videl asi 15 krat a patri k mojim oblubenym filmom

Reagovat
smazaný uživatel

a Odyseu knihu som necital.. ja si radsej pozrem filmy .. ako aj ten je skor pre takych trpezlivejsich.. ale mna sa to strasne lubilo

Reagovat
X-bano-X

ja som zas skor na knihy, mesacne minam tak 30 euro na ne tak mam slusnu kniznicu ale zas je mozne ze clovek si musi nieco pozriet viac krat kym tomu pride na chut. Je to ako s U2 na prvy posluch nic moc, druhy ok, treti je bozske Filmy väcsinou taham a skladujem a len na skutocne perly zajdem do kina.

Reagovat
smazaný uživatel

hh, no jedine co si pametam tak som pred par rokmi zacal citat Pan Prstenov 2 a dosiel som asi tak do polky .. inak uz asi nic, akurat mi skusal brat odporucit Twilight ale to sa mi nejako nepozdavalo .. a hej, s hudbou to mam tak isto.. musim si vypocut viackrat a az potom sudim .. s tymi filmami tiez hlavne stahujem, ked je to vazne nejaka pecka tak si aj objednam na dvd, a do kina tak podla nalady.. ale uz si ani nepametam kedy som bol naposledy.. sa mi zda ze teraz nesli nejake dobre veci.. ale ten Shutter Island vyzera dobre

Reagovat
madridcan

na mechanicky pomaranc ma kazdy iny nazor,niekto je totalne proti srsti,niekomu sa pacil.mne sa to celkom pacilo a celkovo za Kubricka

Reagovat
Xavi

Souhlas! Shutter Island nejlepší film co jsem za poslední dobu viděl, ještě Imaginárium se mně moc líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten koneic ma naprosto odrovnal, som sedel v sedačke v kine až kým neprišla uvádzačka, že musím už opustiť kino

Reagovat
Xavi

Taky jsem vydržel do konce, ale kvůli hudbě. http://www.youtube.com/watch?v=ebeiX7HIsw8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

The Hurt Locker

Reagovat
smazaný uživatel

ten som si dneska objednaval na dvd tak dufam ze ma to nesklame

Reagovat
smazaný uživatel

Některé věci tam byly přehnané, ale jinak se mi to moc líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

inak ta reziserka na to ze ma 58 tak vypada velice dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím, neviděl jsem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

Alebo Verejny nepriatel, Deppa proste milujem.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Depp ma fajnove veci.. podla mna najlepsi co zatial mal - Ed Wood

Reagovat
madridcan

s Deppom som videl asi vsetky filmy....chcel by som si po dlhej dobe pozriet Co trapi Gilberta Grapea? Verejny nepriatel bol neskutocny film ci pana,ako John Dellinger ma uplne dostal.Alle sklamalo ma to,ze so kina isiel s pocitom,ze to bude nieco podobne ako Nelutostny suboj(Heat)s Al Pacinom a Robertom de Nirom(mimochodom dalsi bravurny herec)...lenze vo verejnom nepriatelovi strhol vsetku pozornost na seba Depp a Bale si mohol ist piskat,zatial co v Heat si boli obaja rovnoceny

Reagovat
smazaný uživatel

Heat, to je klasika

Reagovat
madridcan

tiez ma na konci nasralo,ze musel sa mu ist pomstit do toho hotela ked uz mal vybavene lietadlo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to si uz mohol odpustit .. ale ja som fandil Pacinovi takze to bolo v pohode

Reagovat
madridcan

ja De Nirovi...dalsi z mojich oblubenych hercov

Reagovat
smazaný uživatel

ten Gilberg Grape si pametam ze som pozeral este jako maly ale vtedy ma to az tak nechytilo .. teraz nedavno som pozrel aj Deviatu branu napr

Reagovat
madridcan

v Grapeovi hral DiCaprio postihnuteho a velmi sa mi pacil ten film.Deviata brana to je o tom co studuje tu diablovu knihu tusim vsak? tiez perfektny film,plus ked vezmem filmy ako Libertin,V pekle a Ospala diera cu mo boli site na mieru tak mi vyjde paradny herec Jack Sparrow,Williy Wonka,Edward,Klobucnik ani nehovorim.Ale co ma fakt dostalo bol Kokain,to bolo nieco uzasne,najma ked si vezmem,ze sam Depp istu dobu fetoval,az kym nestretol Vannesu Paradise A v neposlednom rade Strach a hnus Inak taka pikoska:Depp hral v skupine a jeho kamaratka si priniesla na koncert alebo vystupenie svojho znameho meno Nicolas Cage Ten ako videl Deppa tak bol nim zaujaty a chcel ho urcite pretlacit ho filmovej brandze

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Libertin sa mi tiez lubil .. V pekle a Ospalej diere hral tusim dost podobne postavy ale aj tie sa dali.. Kokain som uz pocul od viacerych ze je to pecka takze to si budem musiet stiahnut.. Strach a hnus ten sa mi az tak nepacil , neviem ako nebolo to nejake vyslovene zle ale viackrat by som uz asi nepozrel.. ale ked mas rad Deppa tak si musis pozriet Ed Wood, co som spominal vyssie.. podla mna jeho najlepsi film (aj Burtonov)

Reagovat
X-bano-X

Tak deviata brana sla nedavno v telke a film to je paradny. A aj v Noznicorukom Edwordovy bol extremny Tak spolupraca Depp a Burton je proste zaklad uspechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super že je to na Sport 1

Dnešního zápasu se bojím, jestli budeme hrát jako první pločas proti Osasuně tak odjedem s debaklem ...

Reagovat
barcelona17

kolikrat v letosni sezone byla Barcelona na Sport 1? je to dneska prvni zapas nebo uz byla i nekdy drive? ja uz jsem smireny s tim ze ji davaji celou sezonu na Sport2 tak sem program ani nesledoval..

Reagovat
madridcan

prve dva mesiace sezony ju davali vzdy aj s realom na Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

No od té doby co to přesunuli na Sport 2 tak je tedka poprvé na Sportu 1 . předtím furt na 2

Reagovat
smazaný uživatel

tak já doufám pokaždé v dobrý výsledek Barcelony, i dneska ... ovšem bude to velmi těžký, Mallorka je silný tým jak říkal Pep na včerejší tiskovce ... každopádně to bude zajímavé utkání, jsem rád že se to vrací na Sport1 nicméně ten (zatím) nemám takže internet stream to jistí VISCA EL BARCA

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem si vybavil Imperátora, hned jak jsem tu fotku viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca je doma výborná a loni byl zápas na Mallorce asi to nejhorší (a zároveň nejvtipnější), co jsem od Barci loni viděl. Jen připomenu, že Etoo měl asi 9 čistých gólovek a dal jen jeden gól. Vše se hrálo na něj a jeho pičiči. Hrůza. Doufám, že se toho už nikdy nedočkám.

Nicméně ke dnešku - cítím opravdu kvalitní výkon. Proti Osasuně jsme si odpočinuli, takže dneska bysme mohli hrát na plný plyn. Dále čekám, že skore otevře Zlatan.

Sestava vypadá výborně, soupeř silný, fotbal v TV ... Co víc si na dnešní večer přát ...?

Reagovat
smazaný uživatel

....možná den bez kocoviny

Reagovat
madridcan

jej fakt som sa teraz rozpamatal...a este dve tycky tusim Etoo dal

Reagovat
blaugrana

Dneska to bude ťažký boj, ale dúfam, že sa bude na konci radovať Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra da dnes dalsi vitazny gol a na kritiku a krizu si nikto nespomenie !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podľa SPORTU nastúpime v tejto zostave:

Valdés; Alves, Puyol, Milito, Maxwell; Keita, Touré, Iniesta; Pedro, Ibrahimovic y Jeffren.

Konečne uvidíme po dlhej dobe Jeffrena, tak sa vcelku teším a uvidíme, ako nám to pôjde bez Messiho a Xaviho.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm celkom zacinam mat z toho zapasu strach kor po takej zostave...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Tak pokud nastoupíme v takové sestavě, tak to bude celkem zajímavé. Konečně zase nastoupí Jeffren, spolu s Pedrem na křídlech by to mohli pořádně rozběhat

Reagovat
smazaný uživatel

ufff .... ak to je pravda aj ja mam obavy ......

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak je to tak Valdés, Alves, Puyol, Milito, Maxwell, Touré, Keita, Iniesta, Pedro, Ibrahimovic , Jeffren

No sem na to hodně zvědavej, ale zase je plus, že když se nebude dařit tak ta můžeme dát Henryho s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dem na to...

Forca Barca...

Reagovat
DreamTeam

Doufam ze se Mallorce nezalekne a bude hrat svoji hru

Reagovat
X-bano-X

Mozem sa spytat kolkokrat si videl v tejto sezone hrat Malorku na domacom ihrisku?

Reagovat
DreamTeam

no posledni 3 a prvni zapas jsem nevidel :)

Reagovat
X-bano-X

Kam len chodi Pep na tie pekne vesty

Reagovat
smazaný uživatel

luckeří

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

No poser,tak to je zacatek,jeste,ze je tam to brevno a vicky...uf

Reagovat
X-bano-X

Uff

Reagovat
DreamTeam

Tak to by byl nadherny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle to na Mallorce vždycky začíná ... máme se na co těšit ...

Reagovat
X-bano-X

Tak to postavenie v tabulke asi nebude nahodne

Reagovat
smazaný uživatel

Já Mallorcu sleduju. Doma se jim hodně daří, nevím čím to je, prostě doma hrají jako jinde ne. Ofenzivně, snaží se, makají, útok střídá útok, napadají v hlouby soupeřova pole. Venku a doma hrajou jiné Mallorcy ... a dnes to bude poznat. Bude to vyrovnanej zápas, ale může to zlomit jakákoliv branka

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda to tedy není ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně na nás Mallorca vlítla

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli jsme to s tou sestvalou nepodcenili, Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí. Prostrkávačka parádní, zakončení paradní

Reagovat
smazaný uživatel

To nahrával Maxwell?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pěkně to udělal.

Reagovat
X-bano-X

Jeffren zatial beha, bojuje celkom sa mi paci. Snad mu to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná hlava a hlavně zákrok!

Reagovat
smazaný uživatel

Gabi nas ted drzi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně Gabi. Na obou stranách

(uf, ale zalepilo mi - co to zase bylo za nevracení se?)

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. Ale dneska ty kolmice jdou.

Reagovat
Al Capone

Jak to že Barcelona nehraje v ''krásných'' růžových dresech?

Reagovat
smazaný uživatel

červená a růžová?...

Reagovat
smazaný uživatel

Milito se mi zatím líbí, hraje výborně. Hra se hodně vyrovnala, iniciativu začíná přebírat Barca ... zdá se mi...

Reagovat
DreamTeam

Takovy lazo plazo braneni bez napadani to se proti Barcelone jen tak nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Další pěkná akce

Ibra je dneska hodně aktivní. Hodně balonů jde na (přes) něj

Reagovat
smazaný uživatel

To on potrebuje ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo Tohle Auate hodně podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo za kartu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za metr zase? Ten zákrok na Maxwella byl o parník žlutější teda

Reagovat
smazaný uživatel

Křídla jsou dnes skvěle běhavé, tohle je na Mallorcu potřeba Pánové se unaví a v druhé půli je bude Leo větrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci zase....

Reagovat
X-bano-X

Co to tam je? Hra sa na redku pre Milita?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to je zase komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me,zda real utratil vice penez za hrace,nebo za rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

co ma s timhle spolecneho real? delas jak kdyby ve prospech barcy nikdy nic pisknuteho naopak....ba naopak

Reagovat
smazaný uživatel

pokud s ti ma mit nekdo neco spolecneho,tak real...

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

hm...hold když má někdo štěstí....

Reagovat
DreamTeam

bohuzel ho ma Barcelona letos az prilis casto...doufam ze v zaverecnych zapasech se odkloni

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouška Realu to pobaví.

Reagovat
DreamTeam

Proc?? jakoze mel Real pri tech debaklech co souperum udeluje stesti

Reagovat
X-bano-X

Tak debakle su sice pekne ale ked prehravate a date gol po spracovani rukou to uz o stasti nieje co? Ak by ten gol nepadol ziadny debakel by nebol....

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky by tam byl. Kontroloval to

Reagovat
gonzalesl_is_back

nooo.....

Reagovat
Tomanatura

Parádně Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčímu připluly nějaké ryby?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Taková škoda, pěkná tyč :(

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by na govno prohrávat z vymyšlené standartky

Reagovat
gonzalesl_is_back

to by rikali i ostatni tymy, co dostali z vymyslenych standardek pro Barcu goly

Reagovat
smazaný uživatel

takovych vitezstvi uz mate.....

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

jmenuj..

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonske derby krasnym prikladem...

Reagovat
smazaný uživatel

a dál?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

proč na něj reaguješ?

Reagovat
X-bano-X

niekedy to cloveku neda

Reagovat
smazaný uživatel

no jo.. já ho nějak zapomněl ignorovat Polepším se

Reagovat
smazaný uživatel

bude to lepší pro všechny. On se vyplive, vybleje a bude klid. Já už ho ani nečtu

Reagovat
smazaný uživatel

Borja Valero

Reagovat
smazaný uživatel

zacatek mallorca velmi dobre....pak prebrala iniciativu barcelona, ale i tak meli k vedeni blize domaci...dve tycky, to zamrzi...

Reagovat
DreamTeam

me hlavne prekvapuje jak laxne az do cca 30minuty branili...Puyola nechali bezet dvacet metru i nahrat hraci do behu ..to uz bylo i na me moc

Reagovat
Tomanatura

Zatím nic moc, čekal jsem teda lepší fotbal. Je nějaká šance, že zasáhnou do hry Messi s Xavim?

Reagovat
X-bano-X

Messi celkom velka sanca, Xavi minimalna

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, rozhodčí není ve formě, ale na obě strany. Mallorca hraje zatím tak, jak jsem čekal. Ještě jsem čekal víc branek, aspoň jednu. Valero hraje výborně, Aduriz a Víctor jsou ale bez přihrávky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dneska buďme za plichtu po půli rádi. Mallorca hraje perfektně na brejky. Vůbec se nezdržují s nějakou mezihrou. Hurááá na kasu

Od nás dneska nejlepší Vicky, Milito a Ibra.

Do druhé půlky bych zkusil nasadit Xaviho místo Keitu. Určitě bych nechal na place obě mladá křídla - Pedro to tam rozběhává a Jeffren má dneska hlad po gólu. Mohl by zavěsit.

Reagovat
smazaný uživatel

Victor je pan brankar ... a patri do repre !!!!

Reagovat
gonzalesl_is_back

jako dvojka určitě

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nepovedal ze musi byt jednotka ale aby nebol aspon ako dvojka tak to nechapem ... Reina urcite nie je lepsi ....

Reagovat
gonzalesl_is_back

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Reina je lepsi.. aj ked hra Liverpool na howno tuto sezonu tak Reina chyta paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nejsem u nějaké sázkovky, kde probíhají live sázky. Hned bych naložil na gól Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dá Ibra a Jeffren, takže šetři nebo dej na tyhle dva

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, už to vsadit nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

moment

Reagovat
smazaný uživatel

hm, máš smůlu. Není to vyhlášeno na bwinu

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Ibru bych nedal určitě a Jeffrena asi taky ne, i když ten je dnes hodně aktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, znáš svůj tým lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyboxoval tu štandartku Vicky náhodou ??? Prvých dvadsať minút parádny zápas, potom sme prebrali iniciatívu my a tempo trošku upadlo. Inak Iniesta aká magie dneska

Reagovat
X-bano-X

vyboxoval

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to nejaky gol. nejradeji do site Zlutych. Ne do site Malorky, to by mohlo byt po zapase, ale jinak by Barcelna zacala makat a mohl by to byt frmol.

Reagovat
X-bano-X

30% - 70% drzanie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Což je vám celkem k hovnu.

Reagovat
X-bano-X

nieje vsetkym dnom koniec, alebo lepsie, pockaj casu ako hus klasu, alebo komu sa neleni tomu sa zeleni...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi,Messi na travnik !!!!

Reagovat
DreamTeam

a ja myslel ze na nich nejste zavisli

Reagovat
Al Capone

skřet přichází...

Reagovat
X-bano-X

Hmmm tak Iniesta siel do satne....

Reagovat
smazaný uživatel

Messi na AM? On tam sice dost často sbíhá, ale takhle "okatě" jsem ho tam ještě snad neviděl. Jsem na to zvědav.

Reagovat
indy

sa mi zda ze aj Keita ma problemy...uz sa bezal rozcvicovat Xavi

Reagovat
X-bano-X

Tak a Malorka uz hra s 11 hracmi na svojej polke...zda sa ze remizka ma pre nu cenu zlata...chyba

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za hazenou ted?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudí vůbec nestíhá. Běhá od míče 40 metrů a fouká to podle toho, kdo spadne. To je teda síla ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti bez klasického DM? Velmi odvážné

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to kur va hraji furt na Daniho,dneska ani jeden dobry centr..

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nečekaného. To je prostě ON. Pan Velký

Reagovat
smazaný uživatel

co ten golman delal?

Reagovat
DreamTeam

tezko rict..jakoby chtel odhanel vosu ci co

Reagovat
X-bano-X

Zlataaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

"a tohle by dal i hrac oblastniho preboru.."

Reagovat
X-bano-X

Clovek by neveril co dokaze jedna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by dal i dorostenec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, diky penalte dokaze dorazit balon do prazdne branky z maleho vapna....Frajer

Reagovat
X-bano-X

myslel som psychiku, kedze minule nedal 2 krat do prazdnej...ale kazdemu co mu patri

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nic proti nemu, ale urcite bych nespojoval to s penalatou, ze ted trefil z maleho vapna prazdnou branku. Ale proc tam hned cpes toto ?

Reagovat
X-bano-X

Patrilo to tam. Ibra hral vyslovene zle posledne zapasy, tym ze mu Leo daroval penclu ukazal ze tym stoji za nim a jeho vykon sa zlepsil. Predtym proste tutovky nedaval vsetko bolo v psychike. Tearz sa zlepsil, da gol a hned ironicke poznamky ze to da kazdy. Ak by nedal bolo by to 0:0 myslim ze takto to je lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopiram. Ja nerikam nic proti tomu, ze dal gol. Ale proste bych ho zatim nehcvalil za to, ze nepokazil to, co se pokazit neda. Ano, byl spatny. Ted uz neni tak spatny, ale podle me to nebylo nic extra. Rozhodne to nebylo nic, ze by si napriklad nabehl, prebral prihravku, podival se zakoncil. To jsem rikal. To je vse. Ne, ze Ibra je lempl a ze by to dal i orangutan.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Dani centrovat neumi...ach jo, takovejhle gol? No ale má to Mallorca za ten statickej druhej polocas

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra zády

Reagovat
smazaný uživatel

Parada.

Reagovat
X-bano-X

je to Pan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

odkoukal od Ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

Na pohled hezký, ale kdyby to hrál hlavou, mohl to mít Messi víc proti noze.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned sem si vzpomněl na Ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

29%:71%

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, přestali jsme se snažit dát gól.

Reagovat
stas87

cau sledujem to asi 10 minut a nic moc je to ta ista barca z poslednych tyzdnov?

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš jaká?

Reagovat
smazaný uživatel

spatna s kupou stesti...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si troska chlapce

Reagovat
indy

blahozelam,. preberas ulohu najvacsieho dementa z fanusikov Realu od ehmma..

Reagovat
smazaný uživatel

A to je jako nejaka tvoje kategorie, ze si tady udelujes ceny? Pan je tady asi autorita.

Reagovat
smazaný uživatel

ano uctievame ho

Reagovat
smazaný uživatel

Uctivas tady nejakeho indiho a ostatnim rikas, ze jsou trosky? To je asi mirumilovny kult. Pokud pominu to, ze mluvis za ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

ked to hovoris no10 je to normalne

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumim, ale asi jo.

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, ten teda bude rad, az to uvidi. (myslim Ehmmma).

Reagovat
smazaný uživatel

ano sme to my v tych zltych dresoch

Reagovat
stas87

no povedzme nevyrazna tazkopadna.....taka bojovna niekedy aj horsia ako super?

Reagovat
smazaný uživatel

čistý zákrok jako prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeffren Jonathan

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Jeffren už nedá.

Reagovat
X-bano-X

AAA Dos Santos

Reagovat
DreamTeam

Tak Mallorca me celkem zklamala... to co hrali druhy polocas..to byl hnus... a pritom na to meli....kdyby se snazili hrat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, Keita teď může být rád, že to foukl ...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ten rozhodčí je totálně mimo. LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiii ...

Reagovat
smazaný uživatel

ani sem si nevsim ze uz hraje....ten nejlepsi hrac v dejinach svetoveho fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

nedostatek gelu,urcite to znas...

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi ho ma dost. Jeffren o nic mene.

Reagovat
smazaný uživatel

jeffren je trosku metrousek asi

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi i Jeffren ho mají dost, ale CRonalda z odvety proti Lyonu jen tak někdo nepřekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak jeste proti Valladolidu. To bylo taky mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Sakra Messi......len aby sa nam to nevypomstilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a jaký je rozdíl mezi tímhle strčením Keity a tím, kde strčili ve vápně Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

ze tamto bolo vo vapne

Reagovat
smazaný uživatel

jo a proto dostal Keita ještě žlutou ...

Reagovat
smazaný uživatel

spanielsky rozhodcovia... nevidel by som v tom zaujatost

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne. On byl dneska otřesný na obě strany. Takhle rozkouskovaný fotbal se vidí opravdu jen ve Španělsku. A překvapuje mě, že ač se hrálo vcelku pomalé utkání, tak ten trotl nestíhá běhat ...

Reagovat
X-bano-X

Tak teraz od Keitu to bolo to iste co v 16 na Messiho...

Reagovat
DreamTeam

ano ale penalta se za tohle piskat nebude..to by jich pak bylo za zapas 10

Reagovat
X-bano-X

nepriamy kop, alebo su rozne pravidla na faul vo vapne a mimo vapna?prosim pouc ma teda o tom vyklade

Reagovat
DreamTeam

pokud sledujes fotbal..tak asi vis ze ve vapne se nepiska to same co jinde na hristi

Reagovat
X-bano-X

Ak by som reagoval na urcitych ludi musel by som sa vyjadrovat dost vulgarne

Reagovat
DreamTeam

Mallorca hrala az po obdrzeni brany coz je skoda..na druhou stranu skore je priznive..na Atleticu muzem zase neco nastrilet

Reagovat
smazaný uživatel

na messiho to faul nebyl, takze spekulace jestli penalta nebo nejaky neprimy kop neni na miste...

Reagovat
smazaný uživatel

Dani dneska asi nejhorsi vykon...

Reagovat
DreamTeam

proc jde webo jen na tri minuty

Reagovat
smazaný uživatel

skoda...mallorca celkem zklamala, ale i tak na ten bod dneska mela.....opet stastne vitezstvi barcelony....

Reagovat
smazaný uživatel

To prece neni stesti, to jen jejich nejlepsi utocnik opet ukazal, ze je nejlepsi na svete, vypracoval si sanci, probil se obranou a nekompromisne zavesil...To jsou kvality a zkusenosti, ne stesti.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosímtě, nepropadej se na tuhle úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nechci propadat, ale ve skutecnosti a uprimne, Ibra dnes zahral normalne. Jedine, co udelal, ze nepokazil, co se pokazit nedalo. Je fakt, ze jindy netrefil ani prazdnou branku a dnes ano. Ale nerikal bych kvuli tomu, ze to je fakt hvezda a jak je super. Svym prispevkem jsem jen reagoval na to, ze on nic extra neudelal a je za spasitele. Tedy, psal jsem o reakci na Ibru, ne o Ibrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

herně není pořád tak dobrý,jak jsem čekal, nicméně má zase vítězný gól. To se prostě počítá. Že ho máme rádi a vy ne? Vždyť je to přirozené.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem se tento zapas zkousel na Zlatana divat nezaujate. Ano, dal vitezny gol, ale spise nez svym kvalitam muze podekovat, ze to golman vyrazil primo k jeho noham. Nepopiram, ze ma kvality, ale v tomto pripade je neuplatnil. Ale na druhou stranu bylo videt, ze ho to probudilo. Bylo fakt videt, ze ho to mnohem vic bavi, nabihal, ukazoval a hecoval. To me pred Clasicem zacina trochu desit

Myslim, ze to neni otazka lasky. Kdyby Zlatan udelal neco jako Messi proti Valencii, nebo proti Zaragoze, kdy prispel do akce svoji myslenkou a iniciativou, nereknu ani slovo, ze se mu rika, ze je spasitel. Dal vitezny gol, ale misto toho, ze bych rikal, jak je to super hrac, bych spis rikal, jeste ze to dal. Myslim, ze mnohem vetsi podil na tom golu ma Puyol, ktery dokazal v souboji prskocit obrance a hlavickou vystrelit na branku. A to tak nebezpecne, ze to golaman vyrazil pred nohy Zlatana. Cize to neni o lasce.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, samozřejmě, že to byl zase náhoďák. Zase byl "jen" ve správnou chvíli na správném místě. Ale prostě i to patří k výbavě útočníka a popravdě - Barca víc než co jiného potřebuje právě tohle než jeho tvůrčí stránku věci. Už jsem to psal několikrát - hledali jsme zabijáka. Ne dalšího kreativního borce. Zlatan zatím splňuje oboje střídavě. Já bych byl rád, kdyby plnil buď oboje naráz (má na to) nebo aby byl jen tím zabijákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jestli se clovek na to diva takto, tak to je neco jineho. Ja mam ale zafixovane pri predstave utocnika to, jak hral po tom golu, ne pred tim. Jak si nabihal a hecoval spoluhrace. Proste treba to, jak hraje Higuain. Nabehne si, prebere balon a zakoncuje. Taky nic nevymysli. Ale jestli me nenapda nejaky ne prilis kreativni zabijak s instiktem na misto a balon, tak kdyby jste meli Nistelrooy. Ten to veset umel odevsat.

Kdyz zacal behat, asi to s nim ted bude lepsi. Ale vcera jsem si naschval pocital, kolik si z Barcelony davaji prihravky okolo stredoveho kruhu. Kdyz to slo po leve strane, bylo to strasne. To byla neuveritelna hazena. Ale kdykoliv dostal balon Alves, tak to vytahl do utoku. A to je podle me to, diky cemu tam ty goly aspon nekdy date. Alves proste vezme balon a frci dopredu, dava tomu dynamiku. A proto jestli to nezacne zase nekdo zrychlovat jako Alves, tak to asi nebude ono. Chtelo by to nejakeho ciperu dopredu. Zlatan vcera po golu byl. Ale jestli mu to vydrzi?

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě Iniesta. On se s balonem mazlí, tahá to, zpomaluje ... Jsou mače, kdy je to potřeba, ale většinou ne. Letos se mi jeho přínos pro tým nelíbí.

Alvés to sice zrychluje, al musí zamakat na centru. Mnohdy mu to katastrofálně ulítává

Jnak včera bylo vidět, co znamená Messi na hřišti. Hned, jak přišl, tak ta hra dostala řád a spád.

Add Ibra - já mu věřím. On nikdy neměl první rok po přestupu nijak dobrý a z tohohle pohledu nijak nevyhořel. Spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je pan fotbalista. Ten pristup ke hre, jaky ma, nema nikdo z Barcelony. Fakt, kdyz dostal balon u lajny, tak to jiste a hlavne dobre zatahl doprostred a tim vytvoril prostor pro ostatni. Jeho prinos je fakt veliky.

Add Ibra. Pokud je Ibra v Barcelone, tak doufam, ze to byla jeho nejlepsi sezona Bohuzel de videt, ze se celkem zvedl. Na druhou stranu, skoda i toho, ze se zvedl. Tesil jsem se na souboj Bentner Ibra

Reagovat
gonzalesl_is_back

Za takový výkon se dneska dávají 3 body? Hmmmm....škoda, Mallorca na bod určitě byla Zítřejší derby bude určitě záživnější

Reagovat
smazaný uživatel

to som si isty, Real ani Atletico nemaju obranu

Reagovat
smazaný uživatel

tak je pravda ze realu chybi dva stoperi no...i tak si myslím, že pellegrini nekoho do te obrany postavi...

Reagovat
DreamTeam

to bohuzel ne..kdyz je neustale nekdo zraneny..ale zvladnem to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca mala na bod v prvom polčase v druhom už nie

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas neskutečná nuda sledovat Barcu

Reagovat
DreamTeam

Mallorca hrala az po obdrzeni brany coz je skoda..na druhou stranu skore je priznive..na Atleticu muzem zase neco nastrilet

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor to říká správně - s vypětím všech sil ...

Jinak to byly zase nervy. Ale na to jsme si my, blaugranas, už zvykli

Ibra už letos 7. vítězný gól

Reagovat
smazaný uživatel

velmi, velmi, velmi dolezite vitaztvo na Mallorce Bozi syn

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Dani takticke zdrzovanie aby si na 100% zahral el Classico

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zahrál to parádně.

Reagovat
Al Capone

Barcelona zase nezklamala, zase otřesná hra...

Reagovat
DreamTeam

ja si na to uz zvyknul...to stesti na body i pres otresny vykon nemuzou mit vecne

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza ma najkrajsiu hymnu

Reagovat
stas87

mno ja si tiez dobre paz pamatam taketo vyhry realu tusim pod schusterom ci capellom...uz presne neviem za akeho trenera to bolo a vtedy real vyhral snad 10-12 o gol po vykonoch ake teraz predvadza barca...ale chapem kopnut si ked sa nedari to dokaze a vie kazdy ze?

Reagovat
indy

real minulu sezonu vdaka otrasnej hre a kope stastia dokazal celu druhu polsezonu stihat Barcu, takze vyplakavat tu po par stastnych bodoch pre Barcu je fakt pokrytecke

Reagovat
Al Capone

to nebylo štěstím, ale tím že Real a Barcelona v La Lize nemají konkurenci

Reagovat
X-bano-X

V minulom rocniku este fandil niekomu v PL, v pokrytectve to nebude, skor zaslepenost a detinskost. Ale z toho sa vylieci vekom.

Reagovat
Al Capone

co to meleš

Reagovat
X-bano-X

Nereaguj na mna, chod niekam chlastat alebo strielat ludi alebo co to robis po veceroch...

Reagovat
Al Capone

když nevíš tak radši se ani nevyjadřuj

Reagovat
X-bano-X

Hlavne ze ty vis....

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem ManU

Reagovat
X-bano-X

Vzdy sa cudujem ako je mozne ze ked hra Mardid vyjadruje sa tu tak 5 madridas a zvysok to ma tazko v ****** ale ked hra Barca tak sa tu nasackuje snad vsetok odpad z weby aby si kopol

Zapas bol taky aky sa dal podla tabulky a zostav cakat. Akonahle sa Malorka v druhom polcase stiahla bol to zaciatok jej konca. U nas by som vyzdvihol dnes Valdesa, Ibru, Milita a nase kridla. Za prvy polcas aj Iniestu. Teraz zvladnut v stredu Arzenal a ideme dalej. Tieto body mozu mat cenu zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa len nestačím čudovať, prečo keď je to pre madristov nuda a hráme otrasný zápas každé kolo, simulujeme, hráme hádzanú prečo na to furt čumia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ten fotbal nudny je....to same hral dneska arsenal, proste nuda a okamzite se jim to vymstilo...bohuzel barcelona to stesti ma a stale spatna hra staci na body....

Reagovat
smazaný uživatel

protože se fandí jejich soupeřům

Reagovat
DreamTeam

ja se chtel podivat na Mallorcu...vykon Barci je predvidatelny tyden dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou kydy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Herně to sice žadná sláva nebyla ale tak hlavní jsou 3 body

Ibra

Ted se soustředit na Arsenal

Visca el Barca ...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje a poklopy na madridských kanalizacích už zase klapají. Jen tak dál, kluci. S vašema blitkama je každé vitězství o hodně sladší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

a s blizicim se duelem s Barcelonou zase neustale stoupa sebevedomi Realu s tim, ze z takhle spatne hrajicim tymem se snad na Bernabeu body ztratit nedaji

Reagovat
smazaný uživatel

zas to dopadne jak na nou campu...vyhraje ten, kdo nebyl lepsi....klasika v podani farsy...bohuzel

Reagovat
DreamTeam

rikam dny stesteny pro Barcelonu pomalu konci..vyhodou ci nevyhodou by mohlo byt i utkani ligy mistru s Arsenalem...to podle vysledku...ja ale verim ze Arsenal Barcelonu hodne potrapi a sebere sil.ne-li rovnou nepostoupi...

Reagovat
smazaný uživatel

Minule sme na SB taky nebyli lepší, těch šest kousků byla prostě náhoda

Reagovat
stas87

toto derby favorita nema stale opakujete ze barcelona je hrozna tak preco ste jej uz neutiekli v tabulke?

Reagovat
DreamTeam

protoze ikdyz je hrozna tak sbira body

Reagovat
stas87

a to robi velke timy velkymi clasico moze skoncit 1 x ci 2 cize pisat z takhle spatne hrajicim tymem se snad na Bernabeu body ztratit nedaji je kravina

Reagovat
DreamTeam

no pokud bude chtit Barcelona hrat na Bernabeu takhle tak jim moc sanci nedavam...

Reagovat
stas87

neboj sa guardiola urcite nieco na real vymysli minuly rok sa opakovat nebude a real nebude donekonecna superov prehravat s takou lahkostou pre mna by remiza ci dvojka nebola prekvapenim

Reagovat
smazaný uživatel

no jo mozno druhy set na bernabeu uz bude vyrovnanejsi, stal 250mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zjisti i za kolik tuto sezonu prodal, jo?

Reagovat
DreamTeam

respektive kolik uz za ty prestupy dostal i na zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl je -171 mega. Jen pro upřesnění

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuji. A kdyz od toho odectes prumerne nakupy, co se tak asi kazdy rok utrati, tak to byly celkem dobre nakupy.

Reagovat
smazaný uživatel

to se pleteš. Normálně se utrácí kolem 60ti - 70ti mega. Tohle je ohromná darda. Nakonec to říkal Florentino. Musíte za jeden rok udělat to, co se normálně děje za roky tři. Ve vašem případě je to šance na jeden titul ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak koukám na data.

09/10 -171

08/09 -12

07/08 -88

06/07 -88

05/06 -45

04/05 -48

03/04 -6

02/03 -45

01/02 -74

00/01 -34

Celkově jste za 10 let -611 mega v mínusu za přestupy. To dělá ročně -61 mega průměr (sakra, já mám odhad ... ), takže ten letošek opravdu HODNĚ vybočuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vybocuje. Nesnazim se rikat, ze Perez nevybocil z normalu. To nejde. Utratil strasne, ale strasne moc. Ale taky dostal dost za prodeje. Takze zaokrouhlene to vychazi, ze utratil okolo 100 milionu vic nez normalne. Jak rikas, ze jeden rok musi udelat to, co by normalne trvalo roky tri. Takze za tech 100 mimoradnych milionu prislo 3/4 nove jedenactky. 3/4 jedenactky za takove penize. Nemuzu ho kritizovat ze to bylo neprimerene marnotratne.

Ted jde ale o to, jestli to nepoere dal. Tym potrebuje jen doladit. Ne znova privest pulku jedenactky. Podle toho se asi rozhodne, jak to s Perezem doopravdy dopadne.

Kdyz uz jsem ale u tech nakupu, uz jsem jednou o tom premyslel. Za Calderona prisli Higuain, Marcelo (myslim na kridle, ne v obrane), Gago (posledni zapas super, treba mu to vydrzi), Pepe, Vaart, byl tam i Garay, Lass...A ti vsichni hraji dobre. patri k oporam a ke kostre tymu. Robben ma ted taky fazonu...Ani Calderonuv Real nemusel byt spatny, ale to je jen kdyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Calderonův Real ulítával na nákupech hráčů jako Drenthe

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, to byl a je ulet do ted. Ale nekteri z tech lidi ted hraji paradne. Zejmena ti, co jsem vypsal, Roystona jsem proto vynechal. Ani Heinza, ani Metzeldera. Ale urcite je ma lvi podil na tom, ze ted Calderonovci hraji dobre, i to, ze prisli kvalitni hraci, kteri jim dovoluji vyniknout. Jsou to spojene nadoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Heinze rozhodně nebyl špatnej nákup. Potřebovali jsme posílit obranu a posílili jsme ji levně jedním zkušeným hráčem na dva posty. První sezónu byl skvělej a byl jedním ze strůjců titulu, pak už se podepsal věk a Heinze nám proti šikovným útočníkům Primery přestával stíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Heinze byl první sezónu úžasný, vůbec se mi ( osobně, hodně lidí ho nesnášelo) Capellův Real líbil. Sice hra nebyla dobrá, ale když se vezme v úvahu, z jakých sraček nás vytáhnul, tak byla velká chyba se ho zbavovat. Navíc to bylo neuvěřitelná sezona, plná nádherných momentů, zklamání a úžasného konce. Škoda, že nejlepší trenér na světě musel odejít, zvláště, když se na to ke konci dalo dívat a z nákupů vyloženě vyhořel snad jen Emerson a možná Paolo ( ty posty byly hrozně problematické, kdo by čekal, že je zvládnout Lass a Pepe )

Reagovat
smazaný uživatel

abys to pochopil. Tohle jsou salda přestupů. Prodeje mínus nákupy.

Hráče nabral dobré, to je pravda

Ano, ty Calderonovy přestupy nakonec nedopadly vůbec špatně. Kupodivu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to do Higiho řekl, škoda, že se neujal nový Redondo, Vůbec Gago se na začátků jevil nejlépe z té trojce a dopadl snad

Reagovat
smazaný uživatel

Gago - prvy polrok dobre.. v sezone 07/08 patril k nasim najlepsim hracom.. 08/09 az do Clasica hral slusne.. Xabi je ale niekde inde, takze momentalne ma sancu cez Lassa ked si udrzi formu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem pochopil, ze jde o salda. Real vzdycky za nakupy vic utracel nez vydelal. Kdyz teda vezmes tvoje prumerne saldo asi 60 mil. Tak 170-60=110

To znamena, ze 110=Ronaldo, Kaka, Benzema, Xabi, Albiol, Granero, Arbeola. Za saldo 110 koupil 7 hracu. Navic, kdyz Perez rika, ze za rok je potreba udelat praci za tri roky, tak letosni saldo 110 : 3 = asi okolo 36 milionu (o polovinu mensi saldo nez prumer ) Bohuzel to se asi zvedne kvuli Riberimu. Ale toho doufam odradil vykon Realu LM, kdyz rikal, ze pro jeho rozhodnuti jsou dulezite ambice klubu.

Kdybys jeste udelal cisty prumer, tak to mas 110 : 7 = asi 15 milionu. Jako Jiri, neberty hrace za takovou cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

saldo je neco jako ''transfer deficit''?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto vyznamu ano. Obecne to je rozdil mezi treba prijmem a vydajem, importem a exportem. A muze byt bud pozitivni, nebo negativni.

Reagovat
smazaný uživatel

jj uz sem si to vygoogloval......jen ze ses o tom bavil v dost konkretni rovine a to me zmatlo.

Reagovat
smazaný uživatel

jen si před mačem dodej kuráže. To je potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

jaké moudrosti zase....mi se líbí jak pří každé příležitosti si do Realu rýpneš, ale když to udělá někdo barceloně, tak je to něco hrozného a ubohého....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

velký šéf příchází ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase zase a zase trapné keci z madridských tlam... Ono jestli to není jako to přísloví ,, co se škádlívá to se rádo mívá"... Opravdu je mi strašně líto chudáčků kteří musí sledovat Barcelonu, protože oni asi musí jinak by jim mama nedala najíst doma... Je přece mnoho lepších způsobů jak trávit volný čas než delat neco co vás nebaví no ni? Se trochu zamyslete

Reagovat
Al Capone

uplně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

jj to si

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro titul Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánske denníky ospevujú Ibru, madridské na druhej strane zas Ibru považujú za záchrancu Pepovho plánu B.

Najvýstižnejší a najlepší titulok má ale SPORT: Ibra se lleva la palma en Mallorca

Reagovat
X-bano-X

o.o zaragoza

Reagovat
smazaný uživatel

Golazo DIOGO

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena Zigic toto by na Romarede domaci mohli ukopat

Reagovat
X-bano-X

Tak Vale konci Zigis

Reagovat
Kily

ježiši, ať už toho srbského vylízance vedení prodá, dokud má aspoň nějakou cenu

Reagovat
X-bano-X

Tak Zaragoza ma kridla, uz to mohlo byt 2:0 - 3:0 toto nedopadne dobre

Reagovat
Kily

Cesar si zachytá, náš průchoďák ho nechá několikrát vyniknout. Chtělo by to vytvořit tlak na Continiho, Edmilsona nebo Dioga, kteří mají kartu, ale spíš se bojim, že druhou dostane Alexis, ten je neuvěřitelně pomalý

Reagovat
X-bano-X

ale aspon sa snazite co je sympaticke

Reagovat
smazaný uživatel

valencie je marna a nic si dneska nezaslouzi, ale hraci zaragozy jsou do jednoho dementi, jak jsem jim do ted tu zachranu pral tak ted doufam, ze paradne spadnou

Reagovat
Kily

tohle je zase přehnané, v prvním poločase jsme šance měli, ale nedokázali dát gól, škoda, protože i když chybí na hřišti Villa a Silva, tak tam brejkoví hráči jsou a hrálo by se daleko lépe. Takhle dala Zaragoza na 2:0 a podle mě je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

njn, mata a joaquin nedaly jasny golovky, zigic taky sance mel, ale to uz je ted jedno

Reagovat
X-bano-X

ufff Vale Vale pomeeee

Reagovat
X-bano-X

tak ne no

Reagovat
Kily

čtyři šašci v obraně, to prostě nemůže dopadnout dobře

Reagovat
X-bano-X

tak aspon ze Malorka prehrala tak vam nikto nedycha na krk

Reagovat
Kily

jj, to je z našeho pohledu v pořádku, ale i tak škoda, sedmibodový náskok by nevypadal špatně, i kdyby nás Mallorka dala, tak by to pořád bylo o dva zápasy. Snad zejtra zabojuje Villarreal a nenechá vyhrát Sevillu

Reagovat
X-bano-X

Hmm toto striedanie Maty nechapem celkom

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapu proc je na hristi jeste pablo

Reagovat
Kily

pošetří síly, navíc nehrál nijak extra. A souhlas s Coyotem, Pablo hraje hrozně, první polovina sezony v pořádku, pak byl zraněný a od té doby nic moc

Reagovat
X-bano-X

Uff Jarosik gol....so smrdi blamazou

Reagovat
X-bano-X

Tak toto je uz krc...Zlatan rulezz

Reagovat
X-bano-X

Tak skoda Vale ale zas ta obrana bola strasne staticka a pomaly. Kazdy utok hrozil kartou. Najmä hrac cislo 3 mi prisiel divny, prvy gol bol jehoa zvysok uz bol nasledok vylucenia Zigica, aj ked ste tam mali este 2-3 golovky. Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Letmé projetí diskuze mi stačilo, je tu zas akorát nablito. Já nemám problém se pobavit se zdejšími normálními příznivci Realu (za všechny bych jmenoval hlavně vandertoma), ale co tu předvádí nová vlna, to je opravdu srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych vypíchnul Florentina. S ním si pokecám vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys čekal, to tu bude vždycky. Je čas se s tím smířit a povídat si jenom s lidmi, které "uznáš za vhodné" ... Tohle zrovna na EF.cz bude vždycky, naštěstí tu mám SF.cz, kde si člověk popovídá s inteligentními lidmi a s podobnou havětí se setká jen zřídkakdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to ani pořádně nejde, povídat si s lidmi, které uznáš za vhodné, protože je tu okolo milion komentářů od některých individuí (zejména no10 poslední dobou září, zastínil snad všechny zdejší borce), a to člověka dost znechutí.

Reagovat
smazaný uživatel

I když samozřejmě na druhou stranu někteří noví "fanoušci" Barcelony jsou taky k popukání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je udelat ctrl+f a napsat "ListerRD5692" a pak uz viz, ze ctes jen ty, co chces.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

ale zas reci typu ako Real plati rozhodcom,ktory piskaju barcu mi tiez pride trosku srandovne

Reagovat
smazaný uživatel

mne to nepríde srandovné, ale trápne

Reagovat
smazaný uživatel

Viz nahoře, 11:35.

Reagovat
madridcan

dneska musime vyhrat.Xabi nech si udrzi stantard z tohto roku,Gago nech sa zahra ako v stvrtok,Cristiano nech hra na pol plynu na altetov to bude stacit a Higuain nech je motivovany tym,ze Messi vcera ,,zavahal" a moze ho dobehnut HALA MADRID 3:0

Reagovat
Woyta

Zdravím. Nemáte někdo prosím ICQ kontakt na admina českého webu o FCB? Předem díky, kontakt můžete kdyžtak poslat i na ICQ číslo 478167604

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcbarcelona.cz/showpage.php?name=redakce Když jim napíšeš tak ti ICQ klidně dají

Reagovat
Woyta

to vím, našel jsem si to, ale kdysi jsem tam psal a odpověď nepřišla, tak volím tuto cestu raději...

Reagovat
smazaný uživatel

Když napíšeš Jakubovi nebo Ramessovi tak ti odepíšou. Jakub chodí i tady do diskuzí, tak když si to přečte tak ti to ICQ třeba dá, ja od některých z nich ICQ mám, ale nepřijde mi to vhodné jen tak dávat něčí ICQ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je otázkou, komu jsi psal, ale jinak mi tedy napiš na icq, už jsem ti napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla perda, kdyby dal Pellegrini kvuli absenci Garay, Pepeho, Drentheho sanci Marcosovi Alonsovi. Ja bych byl pro, on by se urcite odvdecil

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne by me zajimalo, jak posklada obranu. Jestli da konecne sanci Metzelderovi, anebo Moma da do zalohy a Gaga do obrany. Bohuzel si myslim, ze ta posledni moznost je nejrealnejsi

Reagovat
madridcan

ved Ramos,Albiol stoperi a Arbeloa s Marcelom po krajoch.Ale ovela radsej by som videl na stoperovi Christopha

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna proti Kunovi a Forlánovi, horší kombinace pro pohybově slabšího Metze asi neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, vidis to, jsem uplne zapomnel na Marcela. Ja uz ho pocitam snad rovnou do zalohy No, ale Gago uz taky jednou hral na stoperovi. Proto jsem nad tim uvazoval. Nejspis to ale bude teda s tim Marcelem jak rikas...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele