Primera División - preview 28. kola

23.03.2010, 08:58, aktualizováno 25.03.2010, 08:08
Komentáře a souhrny
Barcelona porazila Osasunu, nyní je na tahu Real Madrid, který se v malém madridském derby představí na půdě Getafe. Atletiko Madrid figuruje ve druhé polovině tabulky a zpět do té první se vrátí v případě, že doma porazí Athletic...
Getafe CF - Real Madrid  (čtvrtek 20:00)
Malé madridské derby je na programu ve vloženém 28. kole La Ligy mezi domácím Getafe a hostujícím Realem. Bílý balet má na stadion Coliseum špatné vzpomínky z pěti zápasů získal pouze čtyři body. Pikantní bude utkání pro bývalou legendu Realu Míchela, dnes trenéra Getafe.

Skromný klub z jihu španělské metropole dokázal svému slavnějšímu sousedovi vždy doma zatopit. K tomu určitě přispěje nejen trenér Michel, ač vidí svého bývalého zaměstnavatele jako ligového vítěze, ale i odchovanci Realu Parejo a Codina. Domácí stálé usilují o evropské poháry, takže by se jim bodový zisk jistě hodil. Na druhou stranu stíhací jízda Realu a Barcelony je notorickou záležitostí již po řadu kol.

Trenér Míchel má ovšem problémy s obranou, neboť má zraněného Cata Díaze a vykartovaného dalšího odchovance Realu Miguela Torrese. Nejistý je i start brankáře Ustariho, což by znamenalo šanci pro Codinu. Obranná formace bude patrně dvořena stoperskou dvojicí Mario - Rafa a na krajích Cortésem a Maném. Zálohu budou mít na starosti Boateng, Casquero a Parejo a do útoku se poženou z křídel Manu nebo Gavilán a Pedro León a na hrotu Miku.

Chilský stratég Pellegrini má pro změnu potíže v záloze, neboť nemůže nastoupit Kaká. Dlouhodobě zraněný je Pepe, mimo je i Benzema a ne zcela zdravý je i Lass a Guti. V brance nastoupí tradičně Casillas, v obraně si zahrají Albiol a Garay na stoperu, Ramos na pravém beku, nalevo nastoupí patrně Arbeloa místo Marcela, který bude mít za úkol zastavit Pedro Leóna. Ve středu zálohy se srovnají Xabi Alonso a Gago, na spojce nastoupí Van der Vaart a čtvrtý člen záložní řady vzejde z trojice Marcelo, Granero a Guti. Útočení budou mít na starost Cristiano Ronaldo a Higuaín.

Malé madridské derby, které je předehrou nedělního "velkého", začne ve 20.00 CET pod taktovkou Fernándeze Borbalána.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.25 - 5.00 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (čtvrtek 22:00)
Atlético Madrid hostí v posledním zápase vloženého kola Athletic Club a pokusí se revanšovat fanouškům za špatné výkony v posledních kolech. Baskičtí Lvi přijíždějí do Madridu zlepšit svou sérii pěti zápasů bez porážky.

Atléti jsou podivní maškarádi. Jednou se převléknou do trikotu zdatných a vzpurných bojovníků schopných porazit kteréhokoliv obávaného soupeře (např. Barcelonu), podruhé dorazí na hřiště ošaceni v prazvláštním temném plášti mnohdy zcela zakrývajícím jejich umění. V tomto šedém kostýmu Atléti přiletěli i do Mallorcy, odkud si v neděli po zásluze odvezli čtyřbrankový příděl. Které dresy obléknou svěřenci Quique Sánchez Florese tentokrát?

Zdá se, že Rojiblancos až moc spoléhají na fakt, že si letos poháry zahrát mohou, a to i přesto, že k nim mají v tabulce zatraceně daleko. Existují totiž ještě dvě cesty, jak si zajistit účast v evropských pohárech i v příští sezóně. Cesta snažší, která počítá s vítězstvím v Copa del Rey proti Seville nebo obtížnější, která vede přes prvenství v samotné Evropské lize. Evropské poháry by si rád zahrál i Athletic Club, jemuž už zbývá jen jediná šance - uspět v lize.

Baskové by mohli v případě vítězství na stadionu Vicente Calderóna poodskočit zaváhavšímu Deportivu La Coruňa a dohnat pátou Sevillu. Tříbodový náskok na jednoho z největších soupeřů v boji o poháry, kterému se navíc vůbec nedaří, není k zahození. Stačí jen zvítězit. Jak prosté!

Ani jedno z mužstev nenastoupí kopletní. Na straně hostí budou z důležitých hráčů chybět rapl Pablo Orbaiz a zraněný Óscar de Marcos. Utkání s Athleticem Club zmešká Tiago, kterého nahradí mladíček Camacho. Kvůli trestu si nezahraje Raúl García, což Florese mrzet nemusí, neboť se mu navrací úderné duo Simao - Agüero. Po zranění by se mohl v sestavě objevit vedle v minulém zápase tragikomického Perey i Tomáš Ujfaluši.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.40 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Real Zaragoza  (středa 20:00)
Trenér Gay vrátil své mužstvo do hry o záchranu. Téměř ztracený boj může skončit happyendem. Porážka proti Barceloně tolik povyku nenadělala. "Proti Messimu bychom museli podat nadlidský výkon, abychom o zastavili," pronesl Gay.

Zaragoza nesmírně vytěžila v lednovém přestupovém okně. Do kádru přivedla hned sedm nových tváří a ty se okamžitě zabydlely v základní sestavě. Mezi nimi byl i Jiří Jarošík. Výsledky a výkony stoupaly zápas od zápasu. Až proti Barceloně se Zaragoza nedočkala bodového zisku. Na hattrick Messiho a proměněnou penaltu Ibrahimovice našla recept pouze v podobě dvou vstřelených branek. Náskok nad sestupem ohrožené týmy tedy v tento moment činí tři body.

Gay ale naznačil, že na jeho týmu je vidět vůle po vítězství či obecně lepším výsledku. Proti Barceloně se domácí z tříbrankového manka dotáhli pouze na rozdíl jediné branky, nakonec ale odešli poraženi poměrem 2:4. "Když jsme vstřelili druhou branku, začal jsem v koutku duše věřit v zázrak. Ibrahimovicova penalta ale definitivně rozhodla," komentuje moment, který zavinil svým prohřeškem v pokutovém území český legionář Jarošík. "Každopádně jsme ukázali, že se stáváme právoplatným účastníkem ligy. Nezamává s námi ani krajně nepříznivý stav a pokud budeme mít v dalších zápasech trochu více štěstí, můžeme se dočkat výraznějších bodových zisků."

Také Almerii ale obrovsky pomohla změna trenéra. Pod novým koučem Lillem se vytáhla do klidných vod středu tabulky a záchranářské boje se jí vyhýbají doslova obloukem. Pouhé dvě porážky utrpěl celek jednoho z nejslunnějších míst naší planety. Obě na soupeřových hřištích. Nad síly byli pouze takoví giganti, jakými Sevilla či Valencia bezesporu jsou. Záložník Bernadello ovšem krotí euforii. "To, že máme takový náskok před pronásledovateli, ještě není důvod ke spokojenosti. Měli bychom ještě nějaký ten bod k definitivní jistotě urvat," říká sympaticky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - RCD Mallorca  (středa 20:00)
Real Mallorca před domácím publikem dře a vítězí, ale mimo Baleárské ostrovy působí jako neposlušné dítě bez dohledu svých rodičů. Svěřenci Gregoria Manzana získali při výbojných výpravách na pevninu pouhopouhých deset bodů, což není nejlepší vizitka týmu, který bojuje o pozice zajišťující postup do předkola Ligy mistrů.

Tohoto nešvaru se Manzanovi hoši pokusí zbavit na půdě o udržení bojujícího Racingu de Santander. Podmínky jsou příznivé. Los Barralets sice nastoupí v kompletním složení, nepočítaje zraněného stopera Marca Torrejóna, ale domácí stadion El Sardinero rozhodně nepatří mezi nedobytné bašty a tvrze.

Racing je se ziskem pouhopouhých deseti bodíků na domácím trávníku vůbec nejhorším celkem z celého listu soutěžních týmů. I přesto má celkem uspokojivý sedmibodový náskok na osmnáctou příčku, kterou okupuje Real Valladolid o skóre před Deportivem Tenerife. Který tým prolomí tristní svou tristní bilanci?

Jak je známo, Miguelovi Portugalovi schází pouze zkušený Marc Torrejón, jinak může počítat se všemi hráči, kteří se v minulém kole spolupodíleli na dobytí navarrského stadionu Reyno de Navarra. Gregório Manzano již může počítat s po jednozápasové stopce se navrátivším Nunézem a všemi borci, kteří si o víkendu pohráli s Atléticem Madrid, které Mallorca deklasovala 4:1. Využije Mallorca zaváhání Deportiva La Coruña a zvýší náskok před jedním z úhlavních konkurentů v boji o poháry?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.25 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - CA Osasuna  (středa 20:00)
Kouzelník z Rosaria opět čaruje a běsní! Lionel Messi táhne Barcelonu jako lokomotiva, jejíž nárazníky válcují jakoukoli překážku, která před nimi vstane. V pěti předcházejících utkáních vstřelil úžasných jedenáct branek! Rozšíří svou střeleckou bilanci i v zápase s navarrskými nájezdníky?

Někdejší levý obránce a současný lodivod navarrského celku José Antonio Camacho má před sebou přetěžký úkol poskládat mužstvo tak, aby se do Pamplony vrátilo s co možná nejmenším přídělem. Import z katalánské metropole bych při současné fazóně Rojillos považoval za malý zázrak. Ba ne, za velký zázrak.

Právem opěvovaný dvaadvacetiletý Lionel Messi se na trávníku objevit nemusí. Média hodně rokují o možnosti, že jej Josep Guardiola ponechá na lavici náhradníků. Na trávníku by naopak neměl chybět Zlatan Ibrahimovič, jemuž mnozí fanoušci nemohou přijít na jméno. Zlatan Ibrahimovič - dříve forvard, v současnosti spíše palič a zadrhávač akcí. I proto si neodpustím krátkou glosu...

Navzdory obecnému a značně útočnému přesvědčení příznivců Culés jsem přesvědčen, že tento osmadvacetiletý rodák z Mälma má katalánskému celku ještě co nabídnout, ačkoli ještě dlouho nepřestanu kroutit nad sumou, za níž byl transfer z Interu Milán realizován. Nepřestanu a nepochopím ji. Stejně tak mi nejde do hlavy, proč Pep Guardiola nepočítal s kamerunským zabijákem Samuelem Eto'oem, který pasoval do katalánského herního stylu jako poslední dílek do puzzlí. Střílel branky, byl živější, energičtější a bezpochyby i gólovější, než Zlatan Ibrahimovič. Nic naplat, Samuel Eto'o se trápí v dresu Nerazzuri, Zlatan Ibrahimovič v trikotu Blaugranas. Slovy často mýlícího se proroka - jeho doba ještě přijde.

V základní sestavě chybět rozhodně nebude. Zdravotní potíže trápí Gérarda Piquého, Érica Abidala a katalánského talismana Xaviho. Piquého v základní sestavě vystřídá spolehlivě hrající Milito, Abidala pak tradičně Maxwell. Na Xaviho místo by se měl stáhnout Andrés Iniesta, kterého by mohl v útoku vystřídat Pedro.

José Antonio Camacho postrádá klíčové muže ofenzívy Waltera Pandianiho a Carlose Arandu. Při zranění Dadyho pak má jediného útočníka, a to Jorge Galana. Myslím, že důvod, proč Osasuna v posledních týdnech nestřílí branky, je evidentní. Je pravděpodobné, že pokud Osasuna na Nou Campu branku nevstřelí, neodveze si žádný bod.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 8.50 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Espanyol Barcelona  (středa 20:00)
Ryze záchranářský souboj. Fotbalisté Espanyolu na tom jsou sice v současné chvíli v tabulce přece jen lépe, jistotu záchrany ovšem pochopitelně nemají. Potřebovali by k tomu přerušit černou sérii na hřištích soupeřů.

Barcelonští naposledy venku zvítězili ve třetím kole. Od té doby na úspěch čekají marně. I proto je jejich aktuální situace v La Llize tak zoufalá. Mohla být ještě horší, jenže Pochettinovi svěřenci uplynulou sobotu zdolali Sevillu 2:0 a trochu se vzdálili od sestupové propasti. Ze soupeřových stadionů ale přivezli v právě probíhajícím ročníku pouze šest bodů. Horší bilancí se mohou pochlubit jen Villarreal, Xerez či Tenerife.

Další výlet čeká na Espanyol v podobě návštěvy stadionu Realu Valladolid. Ten se po překvapivé výhře 2:0 na Deportivu opět reálně vrátil do boje o záchranu. "Je pravda, že nám debakl v Tenerife pomohl. Proti Seville se už na trávníku pohybovalo zcela jiné mužstvo. To, co po celo sezonu předvádíme na svém hřišti, bychom v důležitých zápasech měli přenést i na stadiony soupeřů. Nemůžeme přece prohrát všechno," běduje lodivod hostů. Ačkoliv oba celky dělí v tabulce osm bodů, Pochettino vážnost zápasu nezlehčuje. "Bude to bitva. Naším cílem je zvýšit náskok a tím pádem urvat tři body."

Radost mu ale určitě udělají návraty Corominase či Callejóna. Rekordman v počtu vstřelených klubových branek Raul Tamudo se tak opět vrací do rezervy. Chybět naopak bude kamerunský brankář Kameni, mimo bude i dlouhodobě zraněný De la Peňa.

Valladolid by letošní ročník nejradši vymazal z paměti. Místo boje o poháry je tu dřina o přežití. Výhra na La Coruni ale dodává týmu novou chuť do dalších bojů. Také kouč Onesimo Sanchez vycítil šanci. "Jsme opět ve hře. Potřebujeme ovšem vyhrávat a dotahovat průběžně ztrátu na týmy před námi. Pokud vše budeme dělat svědomitě, pak dosáhneme společně našeho cíle. Tím je nyní záchrana," uvedl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Tenerife - Villarreal CF  (středa 20:00)
Gólman hostujícího mužstva Diego Lopez ví, že v sázce je účast mezi evropskou klubovou elitou, nebo naopak definitivní vyřazení z bojů. Pouze vítězství uchová Žluté ponorce reálnou naději.

K tomu ovšem bude muset Villarreal výrazně zlepšit svou hru na soupeřových hřištích. Z dosavadních třinácti venkovních utkání totiž nasbíral pouze pět bodů. Lépe se mu nevedlo ani na hřišti Málagy, tam prohrál 0:2. Ztráta na pohárové příčky nyní činí šest bodů. Naštěstí pro něj ovšem jeho nejbližší konkurenti rovněž zaváhali. La Coruna, Athletic i Sevilla taktéž nebodovali naplno. Lopez k tomu říká: "Byla to skvělá příležitost, jak trochu naši ztrátu snížit. Teď ve středu máme další a tu už musíme využít."

Zklamání z frustrující porážky ovšem stále ještě nevyprchalo. "Jsme otrávení. Naštěstí pro nás ale zaváhali i ostatní, takže ten rozdíl zůstává stejný. Ve středu to pro nás bude klíčový duel. Jakmile bude náš odstup zůstávat stejný, bude to zlé. Ve hře totiž bude stále méně a méně bodů, tudíž se naše naděje bude s každým zápasem zmenšovat," je si naprosto správně vědom. Pouze dva týmy nasbíraly na soupeřových stadionech méně bodů než Villarreal. Kromě Tenerife se to týká ještě posledního Xerezu.

Ostrované v dosavadním průběhu sezony získali přesně 23 bodů. Jenže hned 21 z nich na domácí půdě. Pouhé dvě remízy pak uhráli mimo svou domovinu. Po drtivém vítězství nad Espanyolem byli namlsaní k boji o záchranu, následná porážka s posledním Xerezem jim ovšem trochu přistřihla křídla. Rovněž útočník Nino si uvědomuje vážnost nadcházejícího střetnutí. "Ten zápas je pro nás takové finále. Musíme bojovat a zvítězit, jedině tak si udržíme naději na záchranu," pronesl. Ztráta na kýžené sedmnácté místo, na němž trůní celek Zaragozy, nyní činí právě tři body.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.40 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Málaga CF  (středa 22:00)
Dosluhující domov valencijských Netopýrů Mestalla přivítá duel dvou velmi ofenzivně laděných týmů, z nichž jeden kráčí za jistotou účasti v milionářské Champions league a umístěním na stupních vítězů a druhý se chce co nejdříve vzdálit sestupovým vodám a usilovat o co nejlepší pozici ve středu tabulky. Favorizovaní Netopýři přivítají vždy nevyzpytatelnou Málagu.

Andaluské mužstvo, které bylo ještě na začátku prosince považováno za jednoho z největších aspirantů na sestup, čemuž odpovídalo i umístění na chvostu tabulky, v minulém kole porazilo v letošní sezóně skutečně matný Villarreal a velmi důležitými třemi body zvýšilo náskok na osmnáctý Real Valladolid a jenom o skóre horší, devatenácté Deportivo Tenerife, dvojici největších konkurentů v boji o udržení.

Náskok sedmi bodů se zdá být uspokojivý, ale jedenáct kol před koncem soutěže ještě není nic rozhodnutého. K naprosté jistotě schází svěřencům Juana Ramóna Muñíze dvanáct bodů, což je při celkem slušné formě a vyrovnaných výkonech andaluského mužstva snadno dosažitelná hranice. S větším bodovým importem ze hřiště Valencie se však nepočítá.

Fanouškům Valencie se na tabulku dívá pěkně. Čtyřbodový náskok i přesto není dostačující, přesto se Valencijští nemusí obávat žádného výraznějšího útoku týmů ze zadních pozic. Deportivo La Coruña je výrazně z formy, zraněními zmítaná Sevilla pouze remizovala s beznadějně posledním Deportivem Xerez, Athletic Club nemá dostatečně vyrovnané výkony na to, aby mohl Valencii konkurovat. Snad jediná Mallorca by mohla v dalších kolech překvapit a Valencii v boji o stupně vítězů potrápit.

Žádné z mužstev nenastoupí kompletní. Zatímco hostům nebudou chybět žádní klíčoví hráči, valencijští se musí obejít bez Davida Navarra či dlouhodobě zraněného Jérémy Mathieua. Alexis už se dal dopořádku, totéž patí o Brunovi a náhradnících Madurovi a Žigičovi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.40 - 6.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - Deportivo La Coruña  (úterý 20:00)
Útočník Deportiva Adrian bije na poplach. Jeho tým si sobotní porážkou 0:2 s Valladolidem výrazně zkomplikoval cestu za účastí v pohárové Evropě. Proto nabádá k návratu na vítěznou vlnu. Možnost přichází dnes v Gijonu.

Minulou sezonu na celek z La Coruni místo v pohárové Evropě nezbylo. O jedno jediné místo. Pokud se podobná situace nemá opakovat, chce to na půdě Sportingu Gijon opět zvítězit. Adrian by podle svých slov podobné zaváhání skousával jen těžko. "Kolem nás jsou tak kvalitní týmy jako Atletico Madrid nebo Villarreal a my uvadáme jako šípkové růženky. Musíme se okamžitě probrat, jinak nemáme šanci," tvrdí.

"První poločas ještě nebyl z naší strany tak špatný. Jenže poté jsme úplně přestali hrát fotbal. Přestali jsme si vytvářet šance a bez toho gól prostě a jednoduše nedáte," vrací se k nevydařenému utkání. Hosty ovšem nadále trápí absence. K úternímu zápasu zcela jistě nenastoupí útočník Nouioui. Jednozápasový trest si odpykává duo Tomas - Laure. Do hry se naopak vrací záložníci Gonzalez s Rikim.

Sporting Gijon nastoupí do utkání v dobrém rozpoložení. Cíl sezony zachránit se má už téměř splněn a po výtečném představení na San Bernabeu oplývá sebevědomím. "Odehráli jsme opravdu dobrý zápas. Byli jsme poměrně blízko překvapivému bodovému zisku. Jenže je to Real, a ten vypjaté koncovky zvládá. Soudit výkon rozhodčím nehodlám, není to v popisu mé práce. Vracíme se sice s prázdnou, ovšem fotbal není vždy jen o bodech," vykládá optimisticky na závěr. Na soupeře vyrukuje s totožným týmem jako proti madridskému gigantu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Xerez CD  (úterý 22:00)
Sevilla se zmítá v nepříjemné krizi, pokud ji rychle nepřekoná, může pro ni celá sezóna skončit velmi neúspěšně. Andaluský klub dnes hostí Xerez, a právě poslední tabulky by měl být pro Jimenezovy svěřence odrazoým můstkem k lepším výsledkům.

Domácí trápí rozsáhlá marodka. Při posledním utkání z Espanyolem vypadl ze hry na měsíc Jesus Navas, zraněni jsou také Diego Capel a Lautaro Acosta, včera netrénovali také Luis Fabiano, Sebastian Squillaci, Abdoulay Konko a Tom de Mul.

To vše ve chvíli, kdy Sevilla nezvládla odvetu osmifinále Ligy mistrů a ze soutěže na úkor CSKA Moskva vypadla. Také na domácí scéně přituhuje. Sevilla o víkendu prohrála na Espanyolu a na čtvrté pozici ji vystřídala rozjetá Mallorka.

Už šest soutěžních zápasů je tým trenéra Manola Jimeneze bez výhry, z toho třikrát prohrál. "Situaci analyzujeme, ale výsledky rozhodně nebudeme pouštět do médií. Důležité je hledat řešení, ne výmluvy," prohlásil Jimenez.

Xerez hraje Primera División poprvé v historii a soutěž pravděpodobně po sezóně hned opustí. Nováček sice začal sbírat body, k záchraně mu jich ale pořád osm chybí. Naděje ale určitě žije, protože zbývá jedenáct kol.

Víru v záchranu posílilo víkendové vítězství nad Tenerife. "Udělali jsme hodně dobrý výsledek. Dokázali jsme, že ještě o záchranu můžeme bojovat. Každý zápas teď pro nás bude jako finále," prohlásil záložník Victor Sanchez.

Trenér Xerezu Nestor Gorosito uznal, že Sevilla prožívá krizi, považuje ji ale za jasného favorita zápasu. Gorosita bude svou sestavu skládat bez suspendovaného Juana Redonda, starty zraněných Jesuse Mendozy a Sidiho Keity jsou v ohrožení.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid27222374:2268
2.FC Barcelona27215168:1868
3.Valencia CF27148544:2950
4.RCD Mallorca27144945:3246
5.Sevilla FC27135939:3144
6.Athletic Bilbao27126936:3242
7.Deportivo La Coruña27126930:3042
8.Getafe CF271141236:3437
9.Villarreal CF271061138:3936
10.Atlético Madrid27971140:4234
11.UD Almería27891030:3733
12.Sporting Gijón27881129:3532
13.CA Osasuna27871225:3031
14.Espanyol Barcelona27871221:3631
15.Málaga CF27791133:3430
16.Racing Santander27791127:3830
17.Real Zaragoza27681332:5226
18.Real Valladolid274111230:4823
19.CD Tenerife27651626:5523
20.Xerez CD27461720:4918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (370)

Přidat komentář
Xavi

Riki není záložník.

Jak se vyslovuje Nouioui?

Reagovat
eder

Jak je libo.

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sevilla se musí zvednout teď a nebo nikdy - takže radši nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Deporu bych asi normálně věřil, ale teďka v nějak moc dobrým rozpoložení nebudou. A gólů moc nedávaj, takže dvojka to bejt může, ale buď rychlej gól Deporu a zabetonovat nebo to bude spíš bezgólová plichta. Pak už by mohl rozhodnout jen nějakej vyloženě náhodnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1 se zase nepochlapil, ale to se snad těm čůráčím mozkům snad ani nedá vyčítat

Reagovat
eder

Pročpak?

Reagovat
Shevchenko

Co se ti furt nelíbí? Vždyť už máte La ligu v sobotu, takže buď rád.

Reagovat
-Kopy-

Rádi fakt nejsme.

Reagovat
Shevchenko

Tak si dělejte co chcete, nemusí se všechno točit jen kolem vaší ligy.

Reagovat
madridcan

jeeej ja som myslel,ze real hra zajtra a oni hraju presne vtedy ked mam noc v skole no nic budem musiet si to nahrat a potom po prichode hned pozriet

Reagovat
smazaný uživatel

noc v skole ?

Reagovat
smazaný uživatel

Noc poskole...

Reagovat
madridcan

jo taka ,,ackia" nasej skoly,ze tam aj drichmeme su tam sutaze a take sprostosti.So spoluziakmi tam vsak vidime prilezitost sa schlastat fajne

Reagovat
smazaný uživatel

aha, sak mozno sa pridaju aj nejaki profaci

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí tady někdo Santadneru ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když hraje proti Barceloně a nebo Atl. Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

AHa takže asi nevíš jak se daří Luisi Garciovi co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... jestli myslíš jak hraje, tak teda nic moc. Ani vlastně není v základní sestavě. Ale tak to celej Racing, že ano... A García vlastně ani není v základní sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha To už je tak marný ? :( Si ho pamatuju v Liverpoolu je to můj oblíbený hráč Ještě jsem se na něj díval v Athleticu a to už bylo slabší no a teĎ tohle :( doufám že je to jen nějaká krize a bude základ

Reagovat
smazaný uživatel

Atléticu... Athletic je... jinej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin spletl jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen pro pořádek a taky proto, že jsem na tenhle detail obzvlášť háklivej

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já moc ne, protože jsou to naši druzí nejtradičnější rivalové, když nepočítám Pusinky nebo Katalánce... ale více méně z toho důvodů Racingu přeju, aby se v lize udržel.

Reagovat
madridcan

ja som celkom pozeral zapasy Santanderu ked som sa dozvedel o eminentom zaujme Realu o Canalesa.Chcel som vidiet na vlastne oci ako hra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, šípkové růženky, Daniel vás doufám neprobral... Dneska by Sporting mohl tři bodíky vytěžit, to by teda mohl...

A co se týče Sevilly... radši Sherry...

Reagovat
smazaný uživatel

KDO TADY FANDÍ JINÉMU KLUBU než Barceloně, Realu Madrid a Valencii? Kdo fandí, skutečně fandí, nejen přeje. Vcelku by mě to zajímalo, jestli se tu nepíšou preview a reporty jenom pro tři bandy a zbytek vlastně nikoho nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsem u toho, přiznám se, že fandím Dynamu České Budějovice a Sokolu Hořepník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já fandím Deportivu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Shevchenko

"Kdo fandí, skutečně fandí, nejen přeje."

Reagovat
smazaný uživatel

nezávidím ti tvůj úděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale noták, Lapízi...

Reagovat
rufus

Mě by taky zajímalo, kolik lidí si to čte. Já se přiznám, že previews sem tu za nějaký 4 roky, co sem chodim pravidelně, přečetl tak 5 ze všech lig dohromady.. Reporty čtu čas od času a to u těch zápasů, který jsem chtěl vidět a nakonec neviděl.. Hlavně, že jsou po zápasech uvedeny sestavy, ty čtu pravidelně. Někdo si to určitě čte celý, ale bylo by zajímavý vědět, jak to doopravdy je.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čtu preview občas komplet, občas ne úplně komplet tam, kam Lapíz patří nebo kdysi patřil, ale to se týká jen la ligy. Review čtu většinou komplet, zase jen Španělsko a zase jen na nejlepším webu o španělském fotbale v českém a slovenském jazyce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale že se tam poslední dobou ukazuješ často, kamaráde

Reagovat
smazaný uživatel

(Já vím, já vím, matura, univerzální výmluva všech čtvrťáků v průběhu věků

Reagovat
smazaný uživatel

v mém případě to bohužel výmluva není, máme moc práce. Brzy přijde čeština, potom praktická z ekonomických předmětů a pak konečně zbytek. Je toho moc a po 13 letech mě někdo začíná nutit učit se! Beznadějný ...

I proto alespoň pro tento rok asi skončil projekt "Co přinesl týden v La Lize?", který se v jednom týdnu zastavil a pak už to nešlo, ač mám zpracovány 3 články (o Guardiolovi, Mallorce a Ronaldovi), které už jsou vesměs pasé. A už asi 3 měsíce jsem nesáhl na toho Zidana...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, chodím si tam přečíst článečky, komentovat a povídat si moc nestíhám ...

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, no... držím ti palce, každopádně...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju

Reagovat
clinger

prewiev čtu pravidelně.sázím a tohle mi hodně pomáhá

Reagovat
Xavi

Já si preview a reporty čtu pravidelně, však tady mám hned první příspěvek poznámku o Rikim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Sporting tu záchranu ještě jistou nemá, ale jestli to dneska dotáhne, jako že asi jo, tak mu bude chybět k jistotě cca 7 bodů, což už asi udělá. Letos se záchranářskej boj omezuje zdá se jen na několik týmů. Espanyol, Málaga, Racing a Osasuna by se měli v pohodě udržet. Podle mne se udrží bez větších problémů i Zaragoza, tkže se bojím, že o sestupujících je vlastně více-méně jasno, a moc mě to mrzí, kvůli Valladolidu.

Reagovat
Xavi

Gijón se vpohodě zachrání o ty strach nemám, hrají parádně týmově, pěkně se na to dívá, podle mě je to jedno z nejkompaktnějších a nejdisciplinovanějších mužstev.

Osasuna se taky zachrání.

Před sezónou jsem tipoval Almérii, ale ti se od příchodu nového trenéra pro mě překvapivě zvedli.

Zatím to vypadá na ten Valladolid no, který si to asi rozdá se Santanderem, ale radši bych tam viděl tu Almerii.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=KybV0c45wvI

To je dobrý, vůbec jsem o tom nevěděl .

Reagovat
smazaný uživatel

O co tam jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Malej Iniesta říká, že fandí Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že mi nejde jůtůb...

Reagovat
smazaný uživatel

V Hattricku jsem četl, že to video existuje. "Fandím Madridu, na plný plyn".

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by se...

Reagovat
smazaný uživatel

každej někdy udělal chybu a Iniestovým ohromným plusem je, že se z té chyby poučil a dal se na správnou cestu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nakonec ho rodiče dali do Barcy, prý proto že je v Madridu moc ku*ev, což mají pravdu

Reagovat
madridcan

asi zili v stvrti priaznivcov atletica

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jste ho nalákali na peníze, typické .

Reagovat
smazaný uživatel

Nene

Jeho rodiče byli vážně nespokojení jak to v Madridu vypadá, všude kolem plno prostitutek a jeho rodiče nechtěli at se to podepíše na jeho výchově tak se rozhodli že ho dají do akademie Barcy a že bude vyrůstat v mnohem hezčím městě

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí od temné strany Síly upustil

Reagovat
smazaný uživatel

naopak si myslím, že ho to zocelilo a o to víc si váží, že teď může patřit k nám. Prošel očistcem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby precejen zustal v Realu, tak by velmi pravdepodobne hraval za Getafe A to by bylo skoda...(narazka na to, jak se pirsoupilo i k dobrym odchovancum)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

je možnost, že dneska bude sedět Messi, takže to pravděpodobně těch 5:0 nebude. Ale výhra to být musí. Nejlíp s nulou vzadu.

Reagovat
madridcan

myslis Valdesa?

Reagovat
smazaný uživatel

hh, nice

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to je úrověň ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho přezdívka muže být kldině nula když už několik let jich má na kontě nejvice, aneb Zamorova trofej opět čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Nam stačí titul

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to mně by asi taky stačil no

Ještě to bude hodně zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Florentinovi zajisté taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nemam namitek

Reagovat
smazaný uživatel

na rohy

Reagovat
blaugrana

Ossasuna bude hrýzť...2:0

Reagovat
madridcan

no tak Jimenez poletel...

Reagovat
Xavi

Konečně.

Reagovat
Kily

nějak mi nevadil, ale po vyřazení z Ligy mistrů jsem čekal, že se Sevilla v lize probere a začne sbírat body. Je pravda, že si letos Sevilla vybrala smůlu na zranění, už na přelomu roku byla marodka pořádně zaplněná a teď k tomu došlo znovu

Reagovat
X-bano-X

Skoda ho no, aj ked to muzstvo uz potrebovalo novy impulz. Ale za posledne sezony si zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

zajimave tipy od redakce

Reagovat
smazaný uživatel

Vesměs všechno tipuju já, tak se do mne pusť

Reagovat
Kily

budu se opakovat, ale znovu nám výsledky hrají do karet. V neděli jsme to s Almerií zvládli, Malagu snad dáme taky a zase o něco odskočíme

Reagovat
-Kopy-

Navíc se vrací Alexis, nutno říci, že Fernandes to v neděli vzládl, ovšem ofenziva Almeria nebyla nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

všetko dobre ale hlavne že Barcelonka 1 mg

Reagovat
madridcan

dakujeme za postreh

Reagovat
Kily

koukám, že na konci minulého týdne se konal draft fanoušků do španělských klubů. Za vás už zde exceluje VladoRMCF, Barcelona zase vložila své naděje do jakéhosi anthonyho, to jsem zvědavý, co zbylo na nás

Reagovat
madridcan

barcu od novej sezony haja samy Lionelovia a Messiovia s hocijakymi cislami na konci...to su taki debili,ze tych neprekonam ani ja s ehmmmom

Reagovat
smazaný uživatel

a nedá si říct a nedá ...

Reagovat
madridcan

Reagovat
Kily

zase tolik jich tu není a když už, tak podle mě pořád nemají na uživatele s nicky Cristiano Ronaldo a především Cesc (čest výjimkám). Jinak tebe v přihrádce "debilové" nemám, pokud se Realu daří, tak není problém se s tebou bavit, horší je to jenom ve chvíli, kdy Real prohraje, jako třeba po zápase v Bilbau

Reagovat
madridcan

tak co ti mam povedat?Ja az chorobne zijem s Realom...a napriklad od takeho Jiriho,alcanatru,spanhela,Xaviho a ostatnych oukej vezmem kritiku,lebo ked sa zadari vedia aj pochvalit-napriklad co sa tyka zohrania muzstva,aky mozu byt silni v buducnosti,neverili,ze sa tak zohraju a podobne.Ale neznasam ked tu pride nejaky šulin,ktory sa zacne smiat realu do cirkusu,a kristinka sem,kristinka tam,takych by som najradsej zabijal.Ked nedokazu pochopit,ze clovek sa moze aj zmenit-napriklad,ze Ronaldo uz tolko nesoluje(pravda obdobie po lyone mi za pravdu nedava),ze nieje arogantny,uz sa tolko nevala.NIE oni stale vidia len toho Ronalda v manchestri.Na zapasy ako proti villarealu,zaragoze,marsellie a mohol by som pokracovat nevidia.Vidia iba jeho laket proti malage a nakopnutie toho blbca co ho cely zapas okopaval proti almerii.Je mozne,ze sa niektorym hracom od zaciatku nedarilo a samozrejme hned sa tu zbehli vsetci manageri a zacali kydat na Benzemu a Kaka,ved preco nie?Esteze Xabi a Arbeloa hrali(u) dobre,lebo to by si clovek ani nic ineho v diskusii neprecital.Fandim Realu od roku 2000 a posledne tri roky som nevynechal ani zapas a ked som vynechal mal som ho nahraty alebo vedel som kedy ide zaznam,ze proste hned ako sa dalo hned som si zapas pozrel.Pozeram kazdy such,spravy z treningov,nesom stastny za niektore rozhodnutie,ktore klub podnikne,ale co sa da robit.Raz Madridcan,vzdy Madridcan

Reagovat
Kily

já Real letos v lize nesleduju, tam mě zajímají jenom zápasy s Valencií a když budu mít čas, tak mrknu na Clasico na Bernabeu, jinak asi nic, takže nemůžu a především nechci výkony hráčů na základě zápasů v Lize mistrů proti AC a Lyonu. Taky mi vadí podobní experti, kteří umí jenom plivat na ostatní na základě svých domněnek, ale těch se nezbavíme. Rád bych pokecal, ale končí mi služba a spěchám do hospody se podívat, jak dneska Třinci ukončíme sezonu, aspoň doufám, snadné to nebude

Reagovat
Footballer

Naštěstí jste nám ji ukončili už dneska...

Reagovat
Kily

koukám fanoušek Třince, já bych to trochu poupravil - vy jste si sezonu ukončili sami, šance jste měli, ale nedokázali jste dát gól, po snížení jste mohli vyrovnat a byla tam i tyčka, každopádně my jsme zápas dohráli tak, jak jsem čekal - hodně připosraně a nikdo by se nedivil, kdyby se šlo do prodloužení. Bylo to hodně vyhecované od fanoušků a co vím, tak kdyby jsme ve třetí třetině měli jasnou výhru, tak Adam a Platil šli na bitku, takhle nebyl důvod. Nejsem jedním z těch až moc zaujatých a cosi jsem si zjišťoval a moc dobře vím, že Rákos i Kousal jsou hodně velcí provokatéři. Třinec má slušný tým, letos jste skončili, ale v příští sezoně, pokud se vám podaří udržet tým, tak můžete klidně i do finále - který tým u nás si může dovolit nechat takového hráče, jako je Bonk, ve třetí lajně?

Reagovat
smazaný uživatel

kometa-Venca Varaďa je dokonce ve čtvrté

Reagovat
rufus

Růča je taky ve třetí lajně a to s nim hraje ještě Netík. To je teprv kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som dať na netopiere, ale neodhodlal som sa na tento krok po posledných skúsenostiach s nimi ...

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že je to moudré rozhodnutí ... já na Vale taky moc nedávám, hlavně proto že jim fandím a míchat dohromady fandění a sázení je cestou do sázkařských pekel

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés - Alves, Puyol, Milito, Maxwell - Touré, Busquets, Iniesta - Messi, Ibrahimovic, Henry

Visca el Barcaa !!!

Reagovat
X-bano-X

Mate niekto odkaz na Barcu, nejde mi to nikde

Reagovat
smazaný uživatel

než jsem to spustil, tak mě uteklo 11 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hruza

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo. To je fakt křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce Messi - Henry - Ibra. Škoda. Stačilo to trefit a byl by to asi gól.

Hm a teď Henry ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, naše obrana zrovna nevypadá skálopevně.

Reagovat
X-bano-X

Na taketo zapasy sme kupovali Ibru a verim ze dnes sa presadi. Len tie prihravky....

Reagovat
smazaný uživatel

to je zatím výkon na vylíž hnědku. Oproti zápasu v Zaragoze tomu chybí snad úplně všechno. Nedokážu si to vysvětlit. Zatím jen dva náznaky šancí a jinak šeď. Chce to přidat

Reagovat
X-bano-X

Pozeram od 22 minuty ale je to des. Sergio tam brzdi snad kazdu akciu, Iniestovi to vobec nejde a tym padom nemame nikoho kto by to zrychil...

Reagovat
X-bano-X

A este k Osasune zdrzovat od 30 minuty to som sand este nevidel. Camacho sa hned pozna..

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Valdez - najlepsi brankar !

Reagovat
X-bano-X

...henry si po ten faul siel tak detinsky.. toto je uz ubohe

Reagovat
indy

horsi vykon v tejto sezone som asi nevidel...nie je hraca co by aspon trochu dobre zahral...asi sa od Ibru ta jeho nepohoda preniesla na vsetkych...no cakam ze saman Leo cosi vyvedie..a ta atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nic druhy polcas dopadne 3:0 a bude vymalovane

Reagovat
indy

keby proti nam hral lepsi super, tak by vymalovane uz bolo..

ved okrem toho priameho kopu sme nemali sancu

Reagovat
smazaný uživatel

tak je pravda ze nebolo to nic pekne a piskot bol opravneny ale Pepek ich zvozi a druhy polcas bude o inom ....

Reagovat
smazaný uživatel

ale právě proto, že proti nám lepší soupeř nehraje, tak hráči vědí, že si tohle můžou dovolit. Osobně čekám úplně jiný výkon ve druhé půlce. Takhle laxně by si proti lepšímu soupeři zahrát nedovolili. Jsem si jist

Reagovat
indy

tak to zacalo aj v sezone 06/07 ..podcenovanim slabsich superov

Reagovat
smazaný uživatel

ee, tedy to začalo netrénováním, večírkařením, nabořenou atmoškou v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak polcas, horsi vykon si nepamatam. Nikto nebeha, ziadny zaujem. Akoby sa to malo vyhrat samo. Zaloha..je tam vobec nejaka zaloha? Yaya tragicky, Sergio este viac, Iniesta viac viac. V obrane to skripe a to nehra Chyrgy neviem no mozno sa mi to len zda ale Puyol sa nejako spustil v poslednych zapasoch. V utoku nevieme prejst 1 na 1? Cez prestavku by som na nich nakrical ze by na nich neostala sucha nitka. Takto sa bojuje tak o stred tabulky nie o majstra. Uff este ze som to nevidel od zaciatku tak som vytoceny len polovicne....

Reagovat
smazaný uživatel

na hráče bych v tomhle případě neřval. Oni jsou nervózní a řvaním v nich nervozitu nezaženeš. Spíš naopak. Chce to si sednout a říct si, co bylo špatně a co bude třeba udělat líp.

Reagovat
X-bano-X

Proti Osasune? nervat? ved oni sa nehybu, ponukova cinnost hracov bez lopty je na nule. Takto sa nehra v nasom drese. Polka hracov sa ani nezadychala. To im chces vysvetlit : Prosim ta mohol by si sa na tom ihrisku aj hybat?ten kuzel co si hral na treningu bolo len akoze.....ved je to des. 3 nasi hraci maju spolu vyssi plat ako cela Osasuna a podla toho by k tomu mali aj pristupit. Je to ich praca. Mne nevadi ak sa snazime a nejde to. Proste sa stane, ale dnes sa nesnazime. Ak by si to prirovnal k klasickej praci tak by si sedel cely den v kancilku s vylozenymi nohami.. asi tak dnes hrame...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivní je, že horší už to být nemůže. V druhým poločase to bude jinačí vítr

Reagovat
smazaný uživatel

uf, tohle je děs. Hrozně hrozně špatný výkon. Chybí pohyb (to už je klasika), ale co naši hru hrozně zabíjí, to jsou hrozné spousty nepřesností a nervozita. Tolik odskočených balonů, co jsme zvládli v první půli, máme normálně tak v pěti zápasech dohromady.

Do druhé půlky to chce opravdu změny. Iniesta dolů. Na plac Keita. Henry dolů nebo na hrot a na plac Pedro (ve druhém případě by dolů šel Boží Syn). Obrana je taky děravá, ale dvě střídání úplně stačí. Změny bych udělal tak v té 55. minutě a to v případě, že se nezvedneme.

Určitě by to nechtělo nějakou bouřku v kabině, protože chyby plynou z nervozity a nějaký další tlak by nebyl nic dobrého. hráči si to určitě uvědomují a musí si to vyjasnit sami se sebou. Možná chybí lepší komunikace při přihrávkách. Nevím.

Nicméně dnešní mač zvládnut musíme. Máme celý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podme, proberem se...

FORCA BARCA!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Pedro to hned rozběhává.

Reagovat
X-bano-X

Hmm a obraz v prdely....

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi dole z tribuny a behom na travnik

čo s nim vlastne je ?? resp ake zranenie ma .... ? tento chlapik tam citelne chyba Barcelone ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá o 100 % lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo, konečně pěkná rychlá tempoakce. Hned z toho byla šance. Tohle příště Messi dá

Reagovat
indy

dufam ze budeme striedat a Pep zas stiahne Yayu a Sergia tam necha ..vytrapit sa az do konca

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek poločasu to vypadalo, ale krátkodobý tlak vyšuměl a je z toho křeč a bezradnost. Osobně Pepkovi nezávidím. Co s tím?

Reagovat
Footballer

Typický Dani, prostě si to nemohl odpustit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Boží Syn

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

vykon nulovy, gol do prazdne brany = zlatanek

Reagovat
Footballer

yééééééééés

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná Maxwellova asistence až do kuchyně .

No a teď to nějakou debilní chybou nepodělat

Reagovat
smazaný uživatel

dá gol a on ho rovno stiahne

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož už byl nachystaný Bojan, tak bylo to střídání dávno nachystáno. Syn Boží se jen tím gólem rozloučil

Reagovat
smazaný uživatel

skoda .... snad v sobotu da dalsi golik a hned bude po krize a po kritike Zlatan verim ti

Reagovat
Footballer

Tomu se říká napadání

Reagovat
smazaný uživatel

tyč. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

skřet chytá nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to jsou výsledky. Víc vložených kol, víc středečních zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

jen z hlavy ti řeknu, že Barce středeční mače v lize nesedí. Napodzim v Xerezu taky výkon nic moc (a pokud si dobře pamatuju, tak taky výhra 2:0 )

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Tak se trefily oba hroty. To je potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

gol dali obaja moji najoblubenejsi hraci ...este Iniesta a od stastia sa poserem

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem přirozeně rád za každýho blaugrana střelce. Nicéně je fajn, když se trefí oba hroti. Tak by to mělo být

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, hosté si ten bod dneska klidně odvést mohli....do toho gólu neměla farsa jedinou pořádnou šanci...

Reagovat
X-bano-X

Tak si radsej skus mrknut zostrih. Podla väcsiny tvojich prispevkov vidiet ze bud mas extra blby signal a vidis len 22 väcsich farebnych kocociek behat po zelenom podklade. Alebo Barcu nesledujes a chodis sem len provokovat. K faktom :

15 minuta skrumaz po rohu kde brankar len vyrazal a ostala prazdna brana ktoru netrafil Hery

53 minuta Messi po prihravke Pedra mina loptu na 5 o par cm dokonca sa mi zda ze sa jej jemne dotkol, ale na poriadny tec to nestacilo

59 minuta to iste Yaya po Ibrovej prihravke

71 minuta Keitova hlavicka zo 7 metrov kde Trafil brankara, ziadny zakrok proste ho trafil

72 minuta gol Ibru

82 minuty tyc Messiho

88 minuta gol Bojana

K Osasune : 4 minuta velka sanca inak uplne nic.

Vypisal som tu len golovky ak teda nezapocitam Henryho sancu kde slo o zle zakoncenie do golu to bolo na golovky 3:1

Ked sa uz nemozes zdrzat a musis sem nieco postnut tak sa snaz aspon pisat trosku objektivne.

Hihlighty su bezne dostupne takze sa kazdy moze presvedcit sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo si nenapísal aj šance Osasuny

Reagovat
smazaný uživatel

ehm promiň som si to prečítal ešte raz

Reagovat
Footballer

To už si snad dělá Dani srandu s těma centrama...

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal sem přestřelku, když sem viděl sestavu tak sem tomu docela i věřil ale po prvním poločase( ) sem rád, že sme vůbec vyhráli...

Sem rád že se trefil právě Ibra a Bojan

Tabulka zase vypadá tak jak má...

Visca el Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

No, výkon teda opravdu nic moc. První poločas hrůzný, začátek druhého lepší, pak zase úpadek. Až přišel Boží Syn a vytrhl trn z paty. Posledních 20 minut už to jakž takž šlo.

Už to tady bylo zmíněno. Tyhle vložená kola snad budeme muset hrát jen na body, jinak to s nějakou kouzelnou hrou nevidím. Je to škoda .

Dneska nebudu psát, kdo byl nejlepší a nejhorší, protože mě nido nevyčníval.

Ale u jednoho se zastavit musím:

Boží Syn

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že " " je jen za ten gol....protože ten výkon byl opět spíše na " "

Reagovat
F.Torres

nejsem pobožnej, ale s tím svým božím synem táhni do pr...., fakt se to moc nehodí přirovnávat takhle někoho, kldině si mu řikejte, že je z jiný galaxie, ale co je moc to je moc

Reagovat
X-bano-X

zjavne nepoznas suvislosti....

Reagovat
F.Torres

tak my to tedy vysvětli

Reagovat
F.Torres

*mi

Reagovat
X-bano-X

V poho takze bolo to asi takto: Zlatan mal prvu schôdzku s novym agentom. Agent ho cakal v luxusnom podniku ked pred vchodom zastalo "Ferrari" a vystupil Zlatan v kozenom plasti od Versaceho, Rolexky na ruke a suverenne vosiel do podniku. Vsetko stichlo a upreli na neho pohlad (chvilka napätia). Sadol si k agentovi co agent okomentoval slovami : " ty si asi myslis ze si dobry" na co Zlatan lakonicky odvetil " Ano to som. To som ja. Zlatan Syn Bozi. " a to je vsetko. Hrac ktory si je vedomi svojich kvalit a este ma aj zmysel pre humor..btw je moslim tusim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo je namysleny fracek

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale takhle jsem ho nepojmenoval já.

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně máš recht, že by to mohlo pobožné mezi námi urazit. Možná tohle jeho označení omezím

Reagovat
F.Torres

jj díky, prostě mně to příde hodně zcestný někoho takhle nazývat a ten kdo to vymyslel nemá všech pět pohromadě...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo to nevymyslel. On se tak prostě narodil. S tím nic nenaděláš

Reagovat
F.Torres

vždy to někdo musí vymyslet od koho se to šíří dál...Toto musel vymyslet opravdu fakt velkej magor..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si nezaslouží komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

bůh se jmenuje Šefik a je z Bosny?

Reagovat
smazaný uživatel

a kurňa, a teď mám zase já informační ztrátu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, už je mi to jasné.

No, asi to na to všechno hraje

Reagovat
X-bano-X

Tak prvy polcas des/snad nikdy viac druhy bol uz lepsi ale ziadna slava. Za strelcov som rad, prave im to prajem vzdy. Uz len zajtra drzat palce getafe a bude to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě - žlučovité výpady z madridských kanálů takové vítězství ještě přisladí. To se prostě neomrzí

Reagovat
smazaný uživatel

tu nikdo nic nepiše ne zatim...

Reagovat
smazaný uživatel

myslí mě...i když nevím co mu konkrétně zase vadí....

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nás je slepý

Reagovat
smazaný uživatel

možná ten co dává zlatanovi palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

aha jo...

Reagovat
X-bano-X

Sleduje niekto Vale? Ak ano tak kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Ibra už nám letos zachránil dost bodů. Viděl bych to tak na 10 - 12. Je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na takého Pedra stále nemá a aj ten prvý gól by som z časti pripísal na jeho adresu, keď ustál ten súboj tuším od troch obrancov Osasuny a vytvoril tu celú gólovku.

Z môjho pohľadu: Pedro 30 Iniesta 10 Maxvel 50 a Ibra 10% na góle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som si spravil námahu a pozrel sa tomu na zoubek. Bral som do úvahy iba našich troch najlepších strelcov: Messi, Pedro, Zlatan.

Takže na prvom mieste sa umiestnil Messi, kt. nám v lige zabezpečil 19 bodov (6 víťazných gólov a jeden remízový)

Na druhom mieste je náš Predátor, kt. vybojoval 18 bodov (6 víťazných gólov)

A bronz tak berie Pedro, kt. sa zaslúžil o 7 bodov (2 víťazné góly a 1 remízový)

Reagovat
smazaný uživatel

hm 18 bodů je víc, než by jsem čekal, ale na druhou stranu mě to ani nepřekvapuje. Všímám si, kdy on dává góly. Jsou to z velké části góly důležité

Super, Zlatane

Reagovat
smazaný uživatel

a Tobě díky za statistiku. Taky jsem to chtěl udělat, ale nedokopal jsem se k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by som pre Predátora neurobil

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvedavy, jake prezdivky se jeste barcelonske Zlato docka...Predator, Syn....

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na fóre má tých prezýviek veľa stačí si len vybrať - The killer, Mr.goal, The chosen one, El Predator, to iba jirka tady rozhlasuje Syna

Reagovat
smazaný uživatel

ohlasuje

Reagovat
smazaný uživatel

to já ne, to on

Reagovat
smazaný uživatel

tak já osobně mám Zlatan opravdu rád. Pravdou je, že tak rychle, jak on, si mě žádný fotbalista nikdy nezískal. Možná je to tím charismatem, který jsme řešili nedávno u Messiho. Zlatan ho má obrovskou zásobu. Nemůžu si pomoct. On je okouzlující (ne, nejsem gay)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Když vidím ten jeho obrovskej fifák a namyšlenej pohled, tak má to charisma spíš nulový, než zásobu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to, aby ještě trochu zabral Henry. Herně je to střídavé, ale chybí jeho góly. Na svůj plat by měla jeho gólová prokukce vypadat úplně jinak. Nicméně si od něj nějaké závratné zlepšení neslibuju. Končí mu smlouva, on sám ví, že pokračovat nebude a o novou smlouvu jinde se rvát nemusí. Se svým jménem ho vezmou téměř všude, kde on bude chtít hrát. A motivovat ho nemusí ani letošní MS, na které se dostane, ať bude hrát, jak bude hrát. Je to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma svojím včerajším výkonom úplne sklamal. Neviem prečo Pep nerotuje dvojku Pedro, Bojan, kt. je na rozdiel od Henryho viac gólová a sľubnejšia do budúcna, aj keď aj Jeffrena by som rád videl tiež, po MS Klubov ako by sa po ňom zľahla zem, tuším iba raz striedal v 88 min.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si původně myslel, že tam máš dvakrát Pedra, ale pak jsem si všiml (při druhém, podrobnějším čtení), že na stříbrné příčce je Predátor a né Pedrátor

Reagovat
smazaný uživatel

hra tragicky.. a goly dava hlavne do prazndej.. tak si to priznaj aspon..

Reagovat
alcantara

jj, davat goly nie je az take umenie, umenie je vediet sa to tychto situacii dostat

Reagovat
alcantara

*do prazdnej

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, ta fotka je taky pěkná ... tedy ta dvojka

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

sákra, toho jsem si ani nevšimnul

Reagovat
madridcan

nesmieme pustit barcelonu od seba,dneska musi byt motivaciu vyhrat!!!Doma nam velke problemy nerobili,naviac chyba Soldado...my sa vsak tiez nemame cim chvalit co sa tyka zranenych.Verim vo vyhru hoc to bude velmi velmi tesne

Reagovat
smazaný uživatel

na rovinu - Getafe je jeden z posledních zápasů, kde můžete ztratit body. Takže - když počítám v naší výhru v clásicu, tak bychom si mohli dovolit už jen jednu prohru. Nebo nám dáte dneska větší prostor na případné ztráty?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si myslím, že stratiť môžu ešte v Mallorke poprípade doma s Osasunou, kt. to na TOPku z La Ligy vedia. Ale ten los majú opodstatnte jednoduchší ako my to súhlasím

A ak Madristi do konca sezóny už s nikým nestratia, tak ten titul si proste zaslúžia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Co to meles, derby s Atleticem je vzdy nevyzpitatelne, Valencie taky tezka a o horke pude Mallorci radeji nemluvim.. Navic na Getafe se Realu tradicne nedari.. Aspon ze mame jistotu 3 bodu z Classica xD

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi nějaký nově draftovaný. Všimnul jsem si tě myslím jen jednou.

Když si to přečteš ještě jednou, tak to musíš pochopit.

Uf, nicméně tahle nová vlna, to je masíčko. Blbí jak pulštoci, ale keců majplnou hubu A až se rozkecají ještě víc, tak Kilyho čekají dlouhý večerní směny

Reagovat
madridcan

ale zas trosku sa pozri aj do vlastnych radov,tiez tam nemas geniov...No,ale k veci obaja este ideme na Mallorcu tam to bude nevyspitatelne,samozrejme to iste sa da povedal o Clasicu,z dalsich tazkych zapasov pre real je to dnesne Getafe,nedelnajsie atletico a potom domaca Valencia.Vy este ak sa nemylim idete do villarealu kde to nemusite mat jednoduche a tusim aj do sevilly...a vobec,celkovo mam taky dojem,ze hecnut sa proti nam obom moze hocikto.Gijon pri nas a osasuna s malagou u vas su toho dokazom.Hmmm a teraz mi este prislo na um,ze tusim mate v popise prace aj katalanske derby plus boje v lige majstrov,ktore sme my takticky pustili

Reagovat
smazaný uživatel

ale kuš, já nemluvím jen o malých antikristech. To vůbec.

Jinak - kdybys četl, tak jsem psal "JEDEN Z POSLEDNÍCH" zápasů. A když píšu jeden z posledních, tak nemyslím "POSLEDNÍ".

Reagovat
smazaný uživatel

chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to je tak nadherna fotka

Reagovat
j_mrazik

A jak mu to bude slušet v bílo-červeným...

Reagovat
smazaný uživatel

jen změnit znak a modrý proužky vyměnit za červený

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je hezky, dneska by to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Poďte na stránku www.thefansbase.com a vytvorme najlepšiu fanúšikovskú stránku v Československu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo maže, ten jede. A tedy to asi frčí o sto šest, pač se tu maže celkem fest

Reagovat
Al Capone

Dneska to bude hodně těžký, ale snad vyhrajem.

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, pre Real to bude (možno) ťažší zápas ako derby s Atléticom..dúfajme, že to zvládneme aj dnes a aj v nedeľu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidim...Getafe je nepřijemny souper, houževnaty, bojovny, proti nim to neumime moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Sergio Ramos, Garay, Albiol, Arbeloa - Xabi Alonso, Gago, Granero, van der Vaart - Cristiano Ronaldo, Higuaín.

Reagovat
smazaný uživatel

Takúto zostavu som viac-menej čakal Som zvedavý hlavne na Gaga a Granera...Gago by sa mohol po dlhej dobe na lavičke predviesť v dobrom svetle a pirát má rozhodne čo zlepšiť Už aby ten zápas začal

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ten sport2 jedinej ve španelštině ?:)

Reagovat
smazaný uživatel

tak sláva, Štěrbík už se ozval

Reagovat
smazaný uživatel

Stači takove přimaky...

Reagovat
smazaný uživatel

"ke golaaaaazooooooo Ronaldoooooooo"

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ten ustari jako delal?

Reagovat
smazaný uživatel

"GOLAAAAAAAAAAAAZOOOOOOOOO DE PIPITAAAAAA"

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální dát tři kusy a pak jeden nechat Danimu.

Reagovat
Kokesh

O jeden kus ti to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatial parada .. z tohto by mohol byt pekny debakel .. Gago zatial vynikajuci

Reagovat
smazaný uživatel

pekne delo Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

je to charakter ten Iker !

Reagovat
smazaný uživatel

ako vidim tak sa ti zapas nelubi zatial

Reagovat
smazaný uživatel

"ke golaaaazooooo Ronaldoooo" ten sa stým neje*e Parejo

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianek řádí

Reagovat
smazaný uživatel

a ty by si mal ako spravny fanusik Cristianka tiez nosit kvietky za usami,ruzove tangace,a fialovo-ruzove kopacky

Reagovat
smazaný uživatel

wow, umieram od smiechu...ty budeš raz komikom

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nieco budem

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jde o tom, jestli dobrym..

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo nevadi

Reagovat
Tomekcz

ale nevim o co se Casillas snazil bylo to o mic a vubec tam nemel chodit, ted se jeste snazi simulovat

Reagovat
smazaný uživatel

simolovat ?.. prosim ta uz nic nepis..

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Anketa : Ktorou rukou si dnes pomoze Rafael VDV v pripade ak skoruje ?

A) lavou

B) pravou

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by mu to piskli, protoze uz o nic nejde

Reagovat
smazaný uživatel

trapne.. hlavne ked o rukach pise fanusik Barcy.. spametaj sa

Reagovat
Al Capone

Andres Iniesta? Další nový plevel od culés?

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to tak

Reagovat
smazaný uživatel

jasné chlapci,inak pozriete si stvrtfinale LM ?? teda nieco o com real uz 6 rokov sniva

Reagovat
Al Capone

ty nám dneska dáváš zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Frajeeer, to nebude jen nejaky plevel, to bude urcite nejaka nova vychazejici hvezda, ktera nas tady stira neotrelymi napady a bystrimy postrehy

Reagovat
smazaný uživatel

říkáš ty? Proboha, kdys tady kdy napsal něco opravdového o fotbale, ty nulo

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy sa stalo ze ty by si tu niekoho neurazal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u toho, kdy jí využije zase Messi?

Reagovat
F.Torres

wow.. tak to je paráda

Reagovat
gonzalesl_is_back

NO nevim no, sice jsem dali 4 góly, ale ta hra až na ty gólovky proti tragické obraně Getafe, to se vám jako líbí? Tuny zkažených přihrávek, kde je záloha? Zbytek poločasu jedna chyba za druhou...Jedinej kdo se mi zatím líbí s výkonem nejvíc je Ronaldo, zbytek průměr nebo slabota....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

přiznám se, že prvních 20 min se mi hodně sekal přenos, ale těch posledních 15 minut poločasu mě docela vyděsilo. Jo, skóre i góly super. Ale tolik chyb si pak třeba Barceloně nebudeme moci dovolit. Už dlouho mě třeba zajímá, co dělá Arbeloa v Realu. Měl chvilkovou formu, ale dopředu ztrácí víc balónů než 2 Marcelové a do zadu se vždycky bojím, když má míč. Jako dobrý, ale mohlo by to být lepší, bez těch spousty ztracených přihrávek...

Reagovat
smazaný uživatel

to hadam necakas ze na takomto terene nebudu casto kazit.. a aj tak si myslim ze sme hrali velice dobre

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Vedeme, dali sme 4 goly, nemôžme byť taký náročný zas

Reagovat
gonzalesl_is_back

Getafe ty ztracené přihrávky využít neumí, ale nedokážu si to představit proti Barceloně, tot vše...se tak nečertěte všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme extra efektivní styl hry, na který máme uzpůsobený mužstvo. Číhání vzadu spojené s úžasným napadáním a agresivitou, velmi slušnej (oproti poslednímu zápasu určitě) pohyb a žádný párání se s míčem, pěkně jej posílat na ty dva zabijáky vepředu. Na tři body VENKU to stačí (doma bych si samozřejmě představoval lehce jiné pojetí hry).

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni poločas = maximalni spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

vést poločas 4:1 na hřišti Getafe? maximální spokojenost...

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe brání jak banda idiotů.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre rozohratý zápas, som nečakal, že to bude tak jednoznačné...len škoda toho inkasovaného gólu, ale zatiaľ futbal jak sa patrí...

Reagovat
Carrick

Sakra, to je ta La Liga opravdu tak slaboučká, že tam Barca i Madridkaždé kolo dávájí soupeřům takové klády? Asi jo, jinak si to nedovedu vysvětlit (hlavně u Madridu)...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas bude zas klasicky holomajzna.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Snad ne, přál bych CR i Higuainovi hattrick, hlavně ať jsou ale 3 body a nejlepšího střelce nevyhraje skřet :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame kam spěchat...Budem zas hrat namistrovaně...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné, ale mohol by niekto z Realu ešte poistiť ten výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to by mohl, Rafael třeba

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ten by si zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by nasadit nekoho z rezervy. Vysledek na to je, jen at si zvykaji chlapci pomalu. Kdy jindy kdyz ne dnes za takoveho stavu?

Reagovat
smazaný uživatel

presne Mosquera alebo Juanfran na plac..alebo rovno obaja

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa ich aj tak nenasadí..dá tam Raúla, Marcela a posledné striedanie nevyužije jak to niekedy Pellegrini robí

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu. Uz tam jde jeden mladik

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ešte Marcelo s Gutim a je to komplet... :(

Reagovat
gonzalesl_is_back

Arbeloa ven!....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ustari mi teraz v posledných minútach príde ako stopér

Reagovat
smazaný uživatel

Prava, Xabi by to mohl zkusit z pulky nejak obstrelit. Urcite nestoji porad v brance

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by pekné keby sa mu podarí podobná strela ako za Liverpool v zápase proti Newcastlu zo 60 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

ten brankář má dobré výběhy....skoro všechny přihrávky za obranu likviduje

Reagovat
gonzalesl_is_back

To, že vedem znamená, že se na druhej poločas nedá dívat? Asi jo....

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebujeme se honit a v neděli ve druhé půlce odejít .

Reagovat
gonzalesl_is_back

nemusíme se honit, stačelo držet balón jako teď

Reagovat
gonzalesl_is_back

Raul, jak to oživil! To je srdcař!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kral na te tribuně, to je Higuainuv tata pry

Reagovat
smazaný uživatel

Higi senior musí mať dnes zo svôjho syna radosť

Reagovat
smazaný uživatel

to kazdy MADRIDISTA!

Reagovat
smazaný uživatel

jj svätá pravda

Reagovat
Potty
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Real Madrid a Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

300. pro Higuaína!

Reagovat
smazaný uživatel

Ustariho výběhy už mi začínají lézt na nervy :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

á la Dominik Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
gonzalesl_is_back

To jsou haluzáci, dva směšný góly, omg....

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz nás zatlačia a môžme sa modliť, aby nedali na 3:4...

Reagovat
smazaný uživatel

Používa ten Pellegrini rozum? Nie aby šetril Gutiho na Atlético a dal tam teraz nejakého hráča Castilly...

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje ho rozehrat

Reagovat
smazaný uživatel

tiež dosť možná varianta :)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně musíme podržet míč...na to je Guti ideální...

Reagovat
smazaný uživatel

Gracías Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

Garay

Reagovat
gonzalesl_is_back

Rychlá na Gutiho

Reagovat
smazaný uživatel

Mosquera

Reagovat
smazaný uživatel

MOSQUERA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso je senzační v posledních týdnech, fenomén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ted se toho Mosquera zalekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Iker krasny zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Dôležité 3 body v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam !

Reagovat
smazaný uživatel

druhý poločas ideální určitě nebyl...ale zasloužená výhra, navíc na hřišti Getafe...opět pěkný pohled na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín a C.Ronaldo Teďka se budou předhánět kdo vstřelí více gólů

Reagovat
smazaný uživatel

messi....

Reagovat
smazaný uživatel

Za Mosquera mam velkou radost. Fakt jsem si ho tam pral. Fakt skoda, ze to bylo jen na takou chvilu ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hoši děkujem, výhra zasloužená, stále první v La Lize Nepustíme ani bod, katalancům není vhod!

Reagovat
Al Capone

Zaloužená výhra, i když druhá půlka nebyla ideální, ale 3 body jsou doma.

El Pipita C.Ronaldo a Raúl

!HALA MADRID!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

A neuvěřitelně jsme vyhráli i basketové Clásico - konečně .

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, hned zítra na to mrknu. Jak čtu, blýskl se Ante Tomic a vymazali jsme slušně Navarra.

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda, měli jsme vás popravit. Tým na to máme. Nicméně jedeme do Madridu pro minimálně jednu výhru. Letos to musí být naše

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis jako na SB? Tak leda v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš, nepiš

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, ze to je narazka na na 10.4....A jestli te, tak fakt nevim a pak uz radsi nebudu psat...Jen snad, ze to slo tak chapat

Reagovat
smazaný uživatel

jsi zapřísáhlý odpůrce basketu, takže v tomhle případě nepiš.

Jen vysvětlím, že v PO Euroligy se střetla Barca s Madridem. První mač doma Barca dala, ve druhém zvítězil Real (ohromné překvapení) a teď se jede na dva mače do Mordoru. Proto píšu, že si Barca (nemůžu jinak - ten tým je prostě fantastický) jede minimálně pro jedno vítězství

Jinak dodám, že kromě toho včerejšího dala Barca letos Madrid vždy. Jednou dokonce venku o víc jak dvacet. To byla ohromná bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprisahly zase ne. Mam pritelkyni od Nymburka a tam nefandit kosikove by byl hrich, takze s ni sdilim jeji touhy...

Ale jako narazka na Clasico se to dalo chapat

Reagovat
smazaný uživatel

však to je El clásico. Akorát basketbalové

Jinak já s přítelkyní taky sdílím touhy, akorát trochu jiné povahy

Reagovat
smazaný uživatel

Kosmetika?

Reagovat
smazaný uživatel

částečně taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by jeste mohl byt i Leonardo Dicaprio.

Jinak, Jiri, pracujes ty nekdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted teda jako teda delas, ze najednou pracujes?

Reagovat
madridcan

chcel by som podoktnut,ze sme vyhrali aj na barcelonskej palubovke

Reagovat
madridcan

jeeej oci mi vybije,nadomnou je to spomenute

Reagovat
DreamTeam

Dnes pohoda, Ronaldo ukazal Ibrovi jak se ma v techhle kopackach strilet a Pipita zase Messimu co znamena utocnik-zabijak :)

Real momentalne prehrava jednoho soupere za druhym a to prakticky s Chaos stylem, ktery nam ten "trener" naordinoval..

Nedovedu si predstavit kam az by se nase hra mohla posunout skvalitnim trenerem a mensi marodkou - tam je to letos vazne hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Pellegrinimu by ste mali ďakovať najviac, pretože vám tie baletky proste zohral a vedia o sebe pomaly už na slepo, čo za posledné roky nebolo u Madridu zvykom a ak ho cez leto nevyhodíte, tak na budúci rok to bude podľa mňa ešte lepšie. Ale toto je problém väčšiny madristov, že chcú proste výsledky po pol roku a trofeje po roku

Reagovat
smazaný uživatel

S tim naprosto souhlasim.To jak hra vypadala na zacatku sezony a jak vypada ted jen velky rozdil. Pelle zustat. Nevim, jak by se nekterym libilo, kdyby nastoupili na nove misto a po pul roce byly pod tercem kritiky, ze nepodavaji stejny vykon jako ti, co na tom poste pracuji nekolik let?

Reagovat
DreamTeam

Sorry ale ono hraci se dokazi sehrat tak nejak sami kdyz spolu hraji.Pokud se mam podivat na nejakou koncepci, nebo styl..tak nelze jinak nez chaos...kazdy zapas jiny...jednou drzime mic a tlacime..jindy chaoticky nakopavame..potom zase hrajem solove..jindy kombinacne..ale mozna prave ta nevyzpytatelnost toho co budeme hrat nam slavi uspech...Pellemu by mela byt dana posledni sance...pokud pristi rok neuspeje v lize mistru, tak okamzite pryc..neni Trenovani jako Trenovani

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že väčší chaos ste hrali pred príchodom Pellegriniho a nedalo sa na to kukať, kdež to teraz si vás občas i zapnem

Reagovat
smazaný uživatel

350. Pro mě, Real a jeho ligový titul! Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza už to těžko dožene

Reagovat
smazaný uživatel

Treba myslel Valladolid...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten má podobnou šanci ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele