Previews

Corgoň liga - preview 23. kola

Na Slovensku se v neděli jedním zápasem dohrává 23. kolo a může v něm dojít k dramatizaci boje o titul. Žilina v sobotu překvapivě podlehla Nitře a toho se bude snažit využít Slovan, na jehož hřiště přicestuje Senica...

Skotská Premier League - preview 29. kola

Po více než týdnu bude dohráno devětadvacáté kolo skotské ligy. První dva zápasy se hrály předminulé úterý, dnes přijde na řadu zbytek. Hraje se edinburské derby, Celtic hostí St. Johnstone. Hamilton přivítá poslední Falkirk a Dundee jede do Aberdeenu.

Evropská liga - preview odvetných zápasů osmifinále

Evropská liga dnes dožene Ligu mistrů, i v ní už budou známi čtvrtfinalisti. Nejlepší výchozí pozici má po prvním osmifinále Standard Lutych, který přivezl výhru ze hřiště Panathinaikosu. Hned polovina zápasů skončila remízou a všechny týmy mají o co hrát. Fanoušci se tak mohou těšit na velmi zajímavou podívanou.

Bordeaux má nakročeno k postupu, v odvetě mu stačí neprohrát

Fotbalisté Bordeaux se sice zadrhli na domácí scéně a budou ještě muset tvrdě odrážet útoky protivníků, ovšem v nejprestižnější klubové soutěži jim to jde jako po másle a po neskutečném výkonu v základní skupině mají blízko také k postupu z osmifinále. V úvodním duelu na řecké půdě totiž měli štěstí a dokázali soupeře přehrát poměrem 1:0, nyní jim tedy stačí tradiční zodpovědný výkon v obraně.

Barceloně v cestě stojí Stuttgart. Potvrdí roli favorita?

Barcelona má před odvetou velmi dobrou pozici k postupu do čtvrtfinále. Z půdy nevyzpytatelného Stuttgartu si přivezla remízu 1:1 a nyní všichni od ní očekávají, že doma potvrdí roli favorita a bez větších potíží se probojuje mezi osm nejlepších celků Evropy.

K přepsání historie má Sevilla blíž než CSKA

Je jisté, že se po odvetě osmifinále Ligy mistrů mezi Sevillou a CSKA Moskva budou přepisovat klubové dějiny. Ani jeden z týmů zatím nikdy nehrál čtvrtfinále nejprestižnější evropské soutěže. Mezi posledních osm týmů má po prvním utkání blíž Sevilla, která z Moskvy přivezla remízový výsledek 1:1.

Mourinho se vrací na místo činu a věří v postup Interu

Josého Mourinha a celý Inter Milán čeká velký zápas. Nerazzurri jedou do Londýna bránit těsné vítězství z prvního zápasu a po dlouhých letech touží postoupit do čtvrtfinále Ligy mistrů. Jenže proti bude Chelsea, která se chystá poprvé přivítat svého bývalého manažera.

Anglická Premier League - preview 30. kola

O poslední zápas 30. kola se na Anfield Road postará Liverpool s Portsmouthem. Rozdílné postavení obou týmů v tabulce jasně favorizuje domácí celek. Ten má navíc po včerejší remíze Manchesteru City v Sunderlandu možnost dostat se na pátou příčku.

Gambrinus liga - preview 19. kola

Brno se těší velmi dobré jarní formě a je jediným týmem, který v úvodu druhé části sezony zatím ještě žádný bod neztratil. Svou bilanci dnes může potvrdit proti Baníku Ostrava, který k moravskému derby přijede posilněn jasným vítězstvím nad Jabloncem. V případě výhry by Baník šel na třetí místo.

Primera División - preview 26. kola

Velmi vyrovnaný duel se dá očekávat od pondělní dohrávky španělské ligy mezi Atletikem Madrid a Osasunou. Oba týmy mají v tabulce stejný počet bodů a vítěz utkání by se mohl významně přihlásit do bojů o evropské poháry.

Corgoň liga - preview 22. kola

Žilina stále vede tabulku a tak tomu bude i po dnešní dohrávce 22. kola, otázkou je, jaký bude mít náskok na své konkurenty. Slovan v tuto chvíli ztrácí jeden bod, třetí Banská Bystrica má čtyřbodové manko a právě Dukla se dnes představí v Žilině...

Eredivisie - preview 27. kola

Velký šlágr zakončí 27. kolo nizozemské nejvyšší soutěže, Ajax doma přivítá PSV. Ještě před tímto zápasem v neděli změří síly Feyenoord a Heracles, Willem II a Sparta a Vitesse a Heerenveen...

Bundesliga - preview 26. kola

Dvě atraktivní dohrávky přinese nedělní program německé nejvyšší soutěže. Werder cestuje do Hoffenheimu a pokud chce udržet kontakt s pohárovými příčkami, musí vyhrát. Podobně je na tom i Leverkusen, ten hostí Hamburk a musí reagovat na výhry Schalke a Bayernu...

Ligue 1 - preview 28. kola

Marseille cestuje do Toulouse a může využít sobotních ztrát takřka všech konkurentů v boji o titul. V sobotu neztratilo už jenom Lille, které hraje dnes s Grenoblem. Valenciennes přivítá Rennes...

Serie A - preview 28. kola

AC Milán má ideální šanci, jak stáhnout manko na Inter na jeden bod - večer k tomu stačí porazit Chievo. Římské AS cestuje do Livorna a i ono se může vrátit do boje o Scudetto. Palermo bude čtvrtou pozici hájit v Udinese, Juventus je doma favoritem proti poslední Sieně...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele