Previews

Skotská Premier League - preview 26. kola

Na pořadu dne je další Old Firm, tentokráte se bude hrát na půdě Celtiku a pro oba glasgowské rivaly může mít klíčovou roli v boji o titul. Ve stínu nedělního šlágru se bude hrát v St. Mirrenu, kam v boji o záchranu přicestuje Hibernian...

Nizozemská Eredivisie - preview 24. kola

Den Haag má výtečnou formu a potvrdit jí bude chtít proti Feyenoordu. PSV Eindhoven hraje doma s Bredou a bude hájit první místo před Twente, které přivítá Nijmegen. Ajax změří síly s Venlem, Vitesse s De Graafschapem...

Bundesliga - preview 23. kola

Borussia Mönchengladbach musí začít pravidelně bodovat, pokud si chce uchovat novou příslušnost a pod novým trenérem Favrem k tomu bude mít první příležitost proti Schalke. V Leverkusenu hraje Bayer proti Stuttgartu...

Ligue 1 - preview 24. kola

Lyon a Marseille nezaváhaly, nyní je tak na řadě Lille, lídr tabulky se představí v Montpellieru. PSG cestuje do Nice, Toulouse hostí Rennes...

Serie A - preview 26. kola

AC Milán hraje na hřišti Chieva a bude si chtít udržet svůj náskok na čele tabulky. Na zaváhání Rossoneri čeká Neapol, která doma hostí Catanii. Juventus cestuje do Lecce, AS Řím se pokusí ukončit sérii nepříznivých výsledků v Janově a Lazio čeká na první pohled snadná práce proti poslednímu Bari...

Evropská liga - preview prvních zápasů 1. kola play-off

V Evropské lize začínají boje o postup do osmifinále. Už v úterý všechno načaly Aris Soluň s Manchesterem City, dnes je na programu dalších patnáct zápasů. K nejatraktivnějším patří utkání Neapole s Villarrealem, Sevilly s Portem, Lille s Eindhovenem či Benfiky se Stuttgartem. Sparta hostí Liverpool.

Sparťané chtějí na Letné s Liverpoolem udržet naději pro odvetu

Fotbalový svátek na stadionu pražské Sparty se přiblížil, český šampion ve čtvrtek hostí na úvod vyřazovací fáze Evropské ligy slavný Liverpool. Letenští do jarních pohárových bojů proklouzli po sedmi letech a neradi by soutěž opustili už po nadcházejícím týdnu.

HSV v dohrávaném městském derby hostí St. Pauli

Nezvykle ve středeční podvečer je na programu bundesliga a jedno neobyčejné utkání. V dohrávaném zápase jednadvacátého kola se střetnou Hamburger SV a FC St. Pauli, kterým půjde jak o první místo v jarní tabulce, tak především o nadvládu nad hansovním městem...

První janovské derby je tu. Tradičně jde o hodně

V prosinci se ho fanoušci nedočkali, a tak přichází janovské derby v plné parádě až nyní. Na stadio Luigiho Ferrarise si to v tradiční bitvě rozdá Sampdoria s janovským CFC a opět půjde o hodně. Nejen o prestiž, ale především o body, které obě mužstva potřebují jako sůl. Aktuálně je v tabulce na 12. a 13. místě dělí jediný bod.

Arsenal hostí Barcelonu a touží po odplatě

Po skoro jedenácti měsících přijede do Londýna katalánská Barcelona. Domácí jí budou chtít oplatit alespoň loňské vyřazení, které zařídil argentinský ostrostřelec Lionel Messi. Tomu se ale na Ostrovech tradičně nedaří.

Senzační výkony z podzimu jede Šachtar potvrdit do Říma

Po třech letech má AS Řím opět výbornou příležitost proniknout mezi osmičku nejlepších celků Evropy. V osmifinálovém souboji totiž italský velkoklub čeká Šachtar Doněck, který rozhodně nepatří mezi favority a žádné zázraky se od něj neočekávají. Právě to ale může být jeho velká výhoda.

Manchester City jede potvrdit roli favorita do Soluně

V předehrávce 3. kola Evropské Ligy vyzve řecký outsider anglického giganta a předpokládá se vcelku snadný průběh. Ovšem Manchester City už ve své skupině dělal chyby a podlehl překvapivě i polskému celku Lech Poznaň, proto může být vše otevřené.

Valencia věří, že jí dobrá forma pomůže porazit Schalke

Los Ligy mistrů proti sobě svedl dva papírově slabší celky z celého výběru osmifinále. Takže jak pro španělskou Valencii, tak pro německé Schalke 04 je to obrovská možnost, jak se v milionářské soutěži prokousat do čtvrtfinále, než kdyby oba narazily na věhlasnější klub. První zápas se odehraje na Mestalle.

AC Milán začne doma s londýnským Tottenhamem

Spurs mají v letošní sezóně zatím vyrovnanou bilanci s italskými kluby a nebudou si tak přát nic jiného, než si ji naklonit na svou stranu. Tentokrát ale na San Siru proti AC Milán nenastoupí přízrak Gareth Bale, který při poslední návštěvě tohoto stadionu nasázel do sítě Interu tři branky.

Oslabený Tottenham vymýšlí plán na AC, Valencie vyzve Schalke

Liga mistrů se probírá ze zimního spánku a v úterý v ní odstartují vyřazovací boje, do nichž se probojovalo nejlepších šestnáct týmů. Úvodní jarní zápasy obstarají duely AC Milán s Tottenhamem Hotspur a Valencie s Schalke 04, ve středu jsou na programu další dva duely.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele