Previews

AC vs. Inter. Supercoppa otevře novou italskou sezonu

Tradiční výkop nového fotbalového ročníku v Itálli obstará boj u Superpohár. Souboj mistra s ligy s vítězem italského poháru byl sice obvykle na programu týden před samotným startem Serie A, ale letos se o první trofej podnikne bitva o něco dříve. A střetnutí to bude pikantní, vždyť AC Milán hraje s Interem!

1. Bundesliga - preview sezóny 2011/2012

Už za osmačtyřicet hodin odstartuje devětačtyřicátý ročník německé bundesligy zápasem mezi Borussií Dortmund a Hamburgerem SV, je tudíž skutečně na čase si podrobně představit jak obhájce titulu a obrozené severoněmecké mužstvo, tak samozřejmě všech dalších šestnáct celků...

03.08.2011 Previews 225 komentářů
Zaujalo nás

Jablonec chce s Alkmaarem dát brzy gól a pokusit se o malý zázrak

Jablonečtí stojí před domácí odvetou třetího předkola Evropské ligy s Alkmaarem před nesmírně obtížným úkolem. Pokud se nechtějí s poháry loučit ve stejné fázi jako před rokem, musejí proti předloňskému nizozemskému mistrovi dohnat manko 0:2 z prvního duelu.

Mladá Boleslav před odvetou s Larnakou nevzdává boj o postup

Hráči Mladé Boleslavi hodlají v odvetě 3. předkola Evropské ligy zabojovat o postup a pokusit se tak o malý fotbalový zázrak. V úvodním utkání totiž prohráli na půdě AEK Larnaky 0:3 a ve čtvrtek potřebují doma neinkasovat a dát alespoň čtyři branky. Tedy tolik, kolik dali dohromady v posledních pěti zápasech včetně přípravy.

Sparta míří do Sarajeva pohlídat postup v EL

Už dlouho fotbalisté pražské Sparty nezažili, aby k zápasu evropského poháru jeli téměř bez stresu a obav o konečný výsledek. Dnes si však takové výsadní pocity při cestě do Bosny mohli vychutnávat, protože by je musel potkat jen nevídaný kolaps, aby ve čtvrtek nezkompletovali postup ze 3. předkola Evropské ligy přes FK Sarajevo, které před týdnem deklasovali 5:0.

Plzeň čeká s Rosenborgem náročné potvrzování postupu

Jen krůček dělí plzeňské fotbalisty od postupu do 4. předkola Ligy mistrů, který by jim zajistil nejen případnou účast v hlavní soutěži Evropské ligy, ale také milionové příjmy za start v závěrečné části kvalifikace, jichž se před rokem dočkala Sparta Praha. Západočechům stačí na pohled málo.

Gambrinus liga - preview 1. kola

První kolo nového ročníku Gambrinus ligy dnes uzavřou Jablonec a Mladá Boleslav. Oba týmy mají za sebou prohry v předkole Evropské ligy, na domácí scéně si tedy mohou trochu spravit chuť.

Ruská Premier liga - preview 18. kola

Samara má šanci odlepit se z posledního místa tabulky, k tomu ale potřebuje naplno bodovat. V dnešní dohrávce jí bude soupeřem permský Amkar, kterému patří průběžná dvanáctá pozice.

Devatenáctka může pro ČR získat historicky druhý titul z ME

Český fotbal může v pondělí dosáhnout na svůj druhý titul z evropských šampionátů. Na historický úspěch reprezentace do 21 let z roku 2002 může navázat výběr do 19 let, který ve finále ME v Rumunsku změří síly s favorizovaným Španělskem.

Skotská Premier League - preview 2. kola

Druhé kolo skotské nejvyšší soutěže se dohrává jedním zápasem, v němž Hearts nastoupí proti Dundee United. Obě mužstva mají po loňských pohárových umístěních jistě vysoké ambice a chtějí první výhru, kterou by navázali na remízu z prvního kola...

Corgoň liga - preview 3. kola

Spartak Trnava v jedné ze dvou dohrávek třetího kola hostí jednobodový Prešov a v případě výhry se posunou na druhé místo hned za vedoucí Zlaté Moravce. Nahoru jistě chce také Senica, tu čeká utkání proti nováčkovi z Trenčína, který zatím uhrál ze dvou utkání jen jednu remízu...

O nizozemský Superpohár si to opět rozdají Ajax a Twente

Nový ročník Eredivisie už sice pomalu klepe na dveře, ještě předtím ale budou fanoušci nizozemského fotbalu svědky tradičního souboje o Superpohár. V něm se letos představí, podobně jako loni, amsterdamský Ajax a Twente.

Devatenáctka dnes svede bitvu o postup do finále ME

Čeští reprezentanti se dnes pokusí o historický postup do finále mistrovství Evropy hráčů do 19 let. Semifinálovou překážkou svěřenců trenéra Jaroslava Hřebíka jsou Srbové, kteří ve třech duelech na turnaji porazili jen Turecko a remizovali s Belgií, což jim stačilo na postup z druhého místa skupiny B.

Jablonec chce po duelu EL v Alkmaaru zůstat ve hře o postup

Jablonečtí před týdnem proti albánskému týmu Flamurtari úspěšně zvládli vstup do letošního ročníku Evropské ligy, ve třetím předkole už ale proti nim stojí mnohem kvalitnější soupeř. Ve čtvrtečním úvodním zápase se představí na hřišti předloňského nizozemského mistra Alkmaaru.

Spartu čeká vstup do sezony, Sarajevo chce na Letné překvapit

Tradičně velká neznámá čeká na sparťanské fotbalisty na startu evropských pohárů uprostřed léta. Před rokem čelili v kvalifikaci o Ligu mistrů lotyšskému týmu Liepaja, letos se jim ve čtvrtek postaví do cesty FK Sarajevo. Soupeř může být o to nebezpečnější, že jeho trenérem je Jiří Plíšek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele